cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem Mugge 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanachter je PC, laptop of tablet een winkelen, eenvoudiger kan niet.

Service
Prima service, niets op aan te merken.

Assortiment
Heb nog nooit iets niet kunnen bestellen.

Aanbeveling
Ja, als je online wilt kopen is dit de beste optie.

Extra toelichting
Niets meer aan toe te voegen, antwoorden spreken voor zichzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin-123 26-12-2014

Algemene score

7,8

Service
Geen ervaring mee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

reeder 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige website

Service
In de drukste periode toch binnen 24 uur

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment niet vast aan bepaalde merken

Aanbeveling
Samenvatting voorgaande punten

Extra toelichting
Zoals al aagegeven een prettige manier om fotospullen aan te schaffen. De site biedt alle specificaties die je noduig hebt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus van Leeuwen 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via on line gekocht omdat ik deze keer geen advies meer nodig had.

Service
Deze site werkt goed en snel en ik heb veel vertrouwen in de snelle leveringen door Cameranu.nl. Dat gaat altijd goed en snel. Klasse!

Assortiment
Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze niet konden leveren. Ze moeten wel een giga magazijn hebben!

Aanbeveling
Uit bovenstaande beoordeling blijkt wel hoe tevreden ik ben met en over Cameranu.nl. Dus zal ik ze altijd aanbevelen. Helemaal de winkel in Urk. Dat is voor mij een grote snoepwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Hoofddorp 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tijdens mijn zoektocht kwam gelijk de site in beeld. Deze was zeer duidelijk.

Service
Levering binnen 24 uur na betaling. Super

Assortiment
Ik zocht een bepaald artikel dus heb niet verder gekeken in het assortiment

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Wat ik zeer fijn vond zijn de scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

friveck 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en logisch ingedeeld zodat de artikelen makkelijk en snel te vinden zijn. De informatie bij de artikelen is relevant en gelaagd weergegeven zodat men van algemeen naar detail kan gaan. Daarnaast worden ook de eventuele accessoires bij producten aangegeven

Service
Het sales team is professioneel, service en klantgericht georiënteerd. Als klant wordt je deskundig,aquraat en snel geholpen waarbij eventuele alternatieven ook aangeboden worden die soms ook nog goedkoper zijn.

Assortiment
Het assortiment is heel erg breed wellicht een van de uitgebreidste van Nederland.

Aanbeveling
Persoonlijk heb ik allen maar goede ervaringen met de winkel dus kun je niet anders dan camera.nu aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Omdat het prettig en makkelijk winkelen is waarbij de professionele ondersteuning van het salesteam doorslaggevend is. Ook de after sales is correct en goed. Prijstechnisch doet CAMERA.NU niet onder voor andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m werf 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Om 23u besteld en het was direct thuisbezorgd de volgende dag!

Service
Duidelijk en helder

Assortiment
Veel assortiment voor een hele goede prijs. Bijna 100euro gespaard op het statief wat ik gekocht heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 49 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het online bestellen bij CameraNu.nl gaat zonder moeite en is voor iedereen mogelijk.

Service
Eerder al een Nikon camera bij CameraNu gekocht en toen ik later een flitser er bij wilde heb ik via mail gevraagd welke door ze werd aangeraden. Een dag later had ik al antwoord.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid en kan me niet voorstellen dat wat je zoek niet door CameraNu te leveren is.

Aanbeveling
Ik heb in mijn omgeving al meermaals aangegeven dat het kopen bij CameraNu.nl een betrouwbare online winkel is met een prima ondersteuning en service mocht er toch iets mis zou gaan,wat ik nog niet heb meegemaakt.

Extra toelichting
Het kopen bij CameraNu is zeer zeker een aanrader , ik ben heel erg tevreden met de artikelen die ik hier heb gekocht , met een snelle uiterst zorgvuldige verzending van bestelde artikelen en wil ze hiervoor nogmaals bedanken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed-Molenaar 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk.

Assortiment
Het assortiment van CameraNu is ruim en bijzonder actueel.

Aanbeveling
CameraNu is voor mij een winkel waar die volledig waar voor je geld biedt. Daarnaast is de service en klantgerichtheid er een waar vele winkels een voornbeeld aan kunnen nemen! CameraNu is daarom voor mij een echte aanrader. Ik winkel er met veel plezier en de after sales bij service werkzaamheden is bijzonder accuraat en goed.

Extra toelichting
Bij CameraNu winkel ik al vele jaren. Van camera body's en objectieven tot allerlei kleinere accessoires. Wanneer een camera of objectief in de reparatie moet laat het dat het liefst via CameraNu verlopen: zij bewaken het hele proces en informeren je over elke stap daarin die het artikel aflegt. Het geeft een zeer vertrouwt gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emielbbb 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Volgende dag bezorgd

Aanbeveling
Snelle levering en overzichtelijk site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patcherke 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling netjes afgeleverd op het werk. Was wel een gigantische doos.

Service
Doos was wat groot om te dragen. Meerdere kleinere doosjes was handiger geweest.

Assortiment
Er is bar weinig wat ze niet in het assortiment hebben qua cameramateriaal.

Aanbeveling
Goede winkel, goede service en een scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moontje44 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website was overzichtelijk en product snel te vinden. Bestelling en betaling ook snel afgerond.

Service
Levertijd volgens toezegging.

Assortiment
Was op zoek naar één bepaald product en dit was bij hen het goedkoopst.

Aanbeveling
Prima gegaan, dus geen indruk van service mocht er iets mis gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul uit Houten 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is snel, mijn gewenste product is goed te vinden.

Service
Telefoontje over assortiment werd snel en correct beantwoord.

Assortiment
Alles wat ik zoek, vind ik hier. Mocht ik het niet vinden, dan zal het in Nederland wel niet zo eenvoudig te vinden zijn.

Extra toelichting
Ik heb mijn eerste digitale camera hier gekocht in 2004 op een verdiepingsvloer in Urk, met de camera's in stalen archiefkasten. Inmiddels is de zaak enorm gegroeid en ik vind de no-nonsense website en winkel prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WPel 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, alles goed en eenvoudig te vinden. Winkel ook OK.

Service
Winkelpersoneel luisterde echt, begreep wat ik wilde en heeft me vervolgens met kennis van zaken geholpen. Ze hebben zelfs een filter uit een ander magazijn gehaald.

Assortiment
Alles wat ik nodig had voor mijn Sony was aanwezig.

Aanbeveling
Absolute aanrader vanwege de combinatie van webwinkel waar je jezelf kunt voorbereiden/inlezen en vervolgens personeel dat ook weet waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Ik vind CameraNu.nl één van de beste winkels op het gebied van fotografie. Ze hebben een prima website waar alles eenvoudig terug is te vinden en dat wordt gecombineerd met ter zake kundig personeel met adviezen waar je iets aan hebt, ook als dat minder omzet voor de winkel betekent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja03 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede zoekfunctie, producten zijn gemakkelijk te vinden, betalen gaat snel en eenvoudig

Service
Snelle levertijd, fijn dat tot 23.59 uur kan worden besteld en dat de producten dan de volgende dag worden bezorgd. Ik heb tweemaal iets besteld en dit werd in beide gevallen de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, alles wat ik zoek is verkrijgbaar en daarbij heb ik volop keuze (meerdere merken)

Aanbeveling
Mijn ervaringen zijn erg positief en daarom beveel ik deze winkel van harte aan bij familie, vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boswinkel Dirk 25-12-2014

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden en op te zoeken pagina en producten,

Service
Alles vlot afgehandled

Assortiment
Niet alles bekeken, maar het is een vrij groot assortiment

Extra toelichting
Alles goed en zeer vlot afgehandeld. het product was zeer goed verpakt naar ons toegestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

beyond12nl 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, product is snel gevonden. Heldere informatie, berichtgeving van leveranciersacties. Productvergelijker geeft een duidelijk overzicht.

Service
Producten zijn snel en goed verpakt geleverd de volgende dag. De verzending en notificatie hiervan was al een uur na bestelling.

Assortiment
Handig en voordelig dat er bundels worden aangeboden. De prijs is sowieso concurrerend.

Aanbeveling
Van harte aanbevolen! Wel pas op basis van één aankoop.

Extra toelichting
Ik heb een goede ervaring met deze winkel. Producten voorradig waar andere online winkels ze niet meer hadden, concurrerende prijs, snel geleverd, goede opvolging per email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieuwe54 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was geen online aankoop. De aankoop werd in de winkel gedaan ivm vragen over het aan te schaffen product.

Service
Ik heb het product in de winkel gekocht en kreeg een prima advies van de verkoper. Ik ging met een goedkoper product van dezelfde kwaliteit de deur uit dan ik in gedachten had. Het artikel was op voorraad. Geweldig dus.

Assortiment
Een prima assortiment met gelijkwaardige artikelen in dezelfde prijsklasse, maar ook voor minder en meer geld is er keuze genoeg. Voor zover ik op de hoogte ben, zijn de prijzen concurrerend.

Aanbeveling
Gezien het kundige en klantgerichte advies, de goede bereikbaarheid en de gunstige prijsstelling, durf ik iemand gerust CameraNu.nl aan te bevelen.

Extra toelichting
Het is duidelijk dat ik zeer tevreden ben. Omdat ik pas ben begonnen met fotografie, vind ik advies heel belangrijk. In de vrij korte tijd dat ik aan de verkoopbalie heb gestaan, kreeg ik veel nuttige informatie en daarbij een veel goedkoper product dan ik had verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soester66 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles werkt naar behoren

Service
zondag besteld dinsdag in huis klasse

Assortiment
al diverse dingen besteld bij camera Nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Aberson 24-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Breed assortiment en redelijke voorraden

Service
Redelijk vlotte bediening door personeel die weten waar ze het over hebben

Assortiment
Heel breed

Aanbeveling
Personeel is deskundig en neemt de tijd voor iedere klant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

afslag21 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, alles gemakkelijk te vinden. Heel goed aan deze site is dat bij het gekozen product in mijn geval een Canon Powershot N100 de bijbehorende producten zoals een hoesje getoond wordt.

Service
Supersnelle levering, echt in 1 dag.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Vanwege de lage prijs, website en snelle levering beveel ik deze winkel CameraNU.nl iedereen aan.

Extra toelichting
Op alle punten beoordeel ik deze webshop met een 10. Uitstekende winkel met zeer scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus Kingma 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een product is snel en makkelijk te vinden. Zie je het niet zo gauw bij een categorie, dan vul je een trefwoord in bij de zoekopdracht.

Service
Vragen worden zeer accuraat, grondig en met kennis van zaken opgelost. Er wordt ook de tijd voor je genomen en het aller belangrijkste!! Ze luisteren naar wat je zegt!!!

Assortiment
Heel simpel, als je al een tijd naar een product zoekt zal Cameranu.nl de laatste plaats zijn waar je kijkt want daar heb je het gevonden.

Aanbeveling
Eigenlijk niet meer nodig omdat iedereen daar al zit.

Extra toelichting
Ik bestel mijn producten al jaren bij cameranu.nl en in al die jaren hebben ze nog nooit een steekje laten vallen. Supersnelle levering, goede informatie en zeer uptodate!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Receveur 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel gevonden waarnaar ik zocht

Service
leverafspraak (datum) correct nagekomen

Assortiment
kan ik nog niet goed over oordelen, pas mijn eerste ervaring

Aanbeveling
in grote mate aan iedereen als je tenminste dàt zoekt wat ik vond. Zoals eerder aangegeven kan ik (nog) niet oordelen over het gehele aanbod :(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MCabri 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt super goed en makkelijk.
Alles wijst zichzelf de weg.

Service
Binnen een dag bezorgd

Assortiment
Bijna alle asesiores

Aanbeveling
Werkt super goed en

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ferd Claassen 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De Camera en lens die ik zocht was vlot te vinden en de erbij verstrekte informatie adequaat

Service
De supersnelle levering alsmede de mogelijkheid aan te geven wanneer je bezorgd wilt krijgen functioneert prima

Assortiment
Dit is al mijn tweede camera die ik bij CameraNu bestel en steeds als ik zoek naar de nieuwste modellen en accessoires zijn die al zijn het assortiment opgenomen

Aanbeveling
Op grond van het gemak waarmee je kunt bestellen de supersnelle en accurate levering mét inspraak m.b.t. de bezorging en de actualiteit van het aanbod zou ik deze website nadriukkelijk en van harte willen aanbevelen aan alle fotoliefhebbers

Extra toelichting
Superbreed assortiment en heel up-to-date Snelle levering met inspraak Prima afhandeling en klantencontact Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding Mijn favoriete camerasite (al jaren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andes45 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Eenvoudig te bestellen, geeft direct bezorgdatum met tijdstip.

Assortiment
Veelal alles voorradig

Aanbeveling
Probleemloos kopen is makkelijk aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc van der Duin Fotografie 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Tijdens de betaling met iDeal werd deze onderbroken, blijkbaar een iDeal storinng. Even gebeld met cameranu.nl snelle en duidelijke uitleg gekregen over hoe het verder moest. En de volgende dag was de bestelling bij mij thuis

Assortiment
alles wat ik nodig had tot nu toe kunnen halen bij cameranu

Aanbeveling
Prima service, goed assortiment, niet te duur en goede uitleg van de producten op de site

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.H. de Vos t.N.C. 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzicht. Makkelijk te bestellen.

Service
zover ik kan beoordelen gaat alles perfect.

Assortiment
Er is zoveel beschikbaar dat men moet oppassen dat men niet te veel koopt. Ik heb b.v de neiging om mijn oude camera's met Lensen om te ruilen maar ik moet verstandig zijn.Zeer goed overzicht.

Aanbeveling
Net als mijn zoon zeer goed.

Extra toelichting
Al met al een zeer goed bedrijf. Ik zou graag de winkel willen bezoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Teepe 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
duidelijk, snel, overzichtelijk en zeer snelle levering

Extra toelichting
Goede website met duidelijke achtergrond info. afhandeling ging snel en correct. 's Avonds bestelt en de volgende middag al bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob vd W 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke overzichtelijke website. Bestellen is dus kinderspel. Moet je natuurlijk wel weten wat je hebben wil.

Service
Ik houdt het op een 8 omdat ik altijd alles juist en op tijd ontvangen heb. Van service als zo danig het ik nog geen gebruik gemaakt.

Assortiment
Wat ik zoek is er meestal gewoon. Niets aan toe te voegen verder.

Aanbeveling
(bijna) alles is er te vinden, site is makkelijk, betalen ook, snelle levering. Ik heb er nu de 4e of 5e keer besteld, nog nooit problemen ondervonden.

Extra toelichting
Als ik fotografie spullen zoek kom ik meestal al hier uit. Er zijn een paar online zaken die ik vertrouw, Cameranu is er daar een van. Dat wat ik zoek vergelijk ik bij alle online winkels. De winkels waar ik zoek kan ik geen van alle een min geven. Vergelijk mijn ervaring maar met de energie tabel op een electrisch apparaat, A is zuinig, A+ en A++ enz zijn net effe zuiniger. Dus CameraNu zou dan een A+ hebben in mijn geval.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon33 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Erg goed

Assortiment
Men heeft wat ik zocht

Aanbeveling
Goed betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Pikkaart 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk toch! thuis bestellen.

Service
snelle levering, gisteren besteld en vandaag geleverd.

Assortiment
voor de fotograaf is het een snoepwinkel.

Aanbeveling
zou ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey to 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met de zoekfunctie snel gevonden wat ik nodig had.

Service
Helaas was één van de artikelen voor langere tijd niet op voorraad, binnen twee dagen was het geld terug gestort

Assortiment
Heel veel, spullen.

Extra toelichting
Prettig webwinkel erg overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cineast 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op voorraad, en uitstekende informatie.

Service
Langere garantie op producten dan de importeur en/of consumentenwetgeving.

Assortiment
Buitengewoon uitgebreid assortiment. Bijna alles op voorraad. Ook professionele apparatuur.

Aanbeveling
Gelet op mijn ervaringen, zowel in de winkel, als via internet, word je steeds correct en adequaat behandeld.

Extra toelichting
De ervaringen zijn erg gunstig. De prijzen zijn evenredig aan soortgelijke bedrijven, maar dan met meer garantie en after sales. Vaak ook interessante occasions.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvda 1963 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke webside

Service
Snelle levering, goede/voldoende communicatie.

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jppronk 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitvoerende website.

Service
Wat besteld is zonder problemen geleverd

Assortiment
Ruimer dan hun concurrent

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit verhouding is erg goed

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan met jullie onderneming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie K. 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het programma is zeer overzichtelijk en geeft genoeg informatie om een goede keuze te maken.

Service
Vandaag bestelt, morgen in huis. Daarbij kreeg ik een mail tussen welke tijdstippen ze zouden komen afleveren.

Assortiment
Voor mij genoeg keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik heb vaker iets besteld bij cameranu.nl en ben nog nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
Kortom; mijn adres voor aankoop van artikelen die ik nodig heb bij mijn hobby fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Kox 23-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Er is veel te zien aan verschillende camera's en toebehoren, daarnaast doe je veel kennis op door in gesprek te gaan met de adviseurs. De aanbiedingen zijn interessant te noemen.

Aanbeveling
In de omtrek ken ik geen winkel die een groter of vergelijkbaar assortiment en kennis in huis (winkel) heeft.

Extra toelichting
Om een goed statief te kopen dien je veel vergelijking materiaal te hebben, naast zien vind ik voelen ook belangrijk. De adviseurs hebben veel gedetailleerde kennis in huis en willen deze graag delen. Heb je na de aankoop thuis nog een vraag en het antwoord is niet direct paraat, dan zoeken ze het op en bellen je op om dit te vertellen. Geen loze beloftes.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Walter B 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Afhalen of gratis laten bezorgen. Tot laat in avond besteld volgende werkdag bezorgd.

Service
Gekwalificeerd personeel die goede voorlichting geeft. Terugbrengen van de aankoop is geen probleem (eigen ervaring met eerdere aankoop.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik ben vaste klant geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YannickM 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer logisch ontwerp, en heel makkelijk mee te nemen in de handige verpakking.

Service
's Avonds besteld, volgende dag binnen!

Assortiment
Op geen andere site zoveel lenspennen gevonden.

Aanbeveling
Goede service, en veel kennis over de producten.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het product. In de handige meeneemverpakking zitten 2 lenspennen (een grote en een kleinere) en 2 schoonmaakdoekjes. Op deze manier behouden mijn lenzen hun beschermlaagje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Nobel 23-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op de website had ik als snel een camera naar mijn wensen gevonden. Omdat ik hem eerst even wilde "voelen"ben ik naar de winkel gegaan. De verkoper adviseerde mijn naar aanleiding van mijn wensen precies die camera. En dat had ik niet van tevoren verteld. Dus duidelijke website en goed advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Windkracht-6 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handige complete website

Service
Zeer snelle levering, geen contact met service afdeling nodig gehad

Assortiment
Zeer ruim assortiment, goede alternatieven gesuggereerd

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten Schermerhorn 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakklijke overzichtelijke website

Service
Snelle goede en professionele service

Assortiment
Alles wat je op camera gebied nodig hebt

Aanbeveling
Een webshop zoals het moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Essen 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In slechts enkele, overzichtelijke, stappen, is je product besteld en betaalt.

Service
De dag na de bestelling lag mijn bestelde product al op de deurmat

Assortiment
Bij CameraNu vind ik zonder meer het product waarna ik op zoek bent. Via de nieuwsbrief word ik op de hoogte gehouden van mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Ik koop zonder enige terughoudendheid bij deze vakkundige ondernemer.

Extra toelichting
CameraNu is zonder meer een organisatie met service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Schuit 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt van achter je PC een goede keuze maken.

Service
Betrouwbare en snelle levertijd.

Assortiment
Ruim voldoende in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Ik geef deze webwinkel aan mijn vrienden door.

Extra toelichting
Na het maken van een keuze via uitgebreide informatie via internet, ga ik altijd naar de online fotowinkel van Cameranu.nl. Op deze overzichtelijke website kun je onmiddellijk bekijken of het bewuste artikel op voorraad is. De altijd scherpe prijzen en snelle en betrouwbare levertijden doen mij dan besluiten om mijn aankoop bij Cameranu.nl te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk178 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was een Sinterklaas cadeautje. Handig dat je de dag van afleveren kan bepalen.

Service
Prima. Snel en eenvoudig

Assortiment
Ze hebben een enorm aanbod en (bijna) alles op voorraad

Aanbeveling
Goede prijs en ze hebben alles

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon31 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met eenvoudige zoekfunctie

Service
goede en snelle service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
fijne winkel

Extra toelichting
Over het geheel gezien een winkel met potentie. Veel op voorraad. Indien niet op voorraad wordt er snel voor aanvulleng gezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Gerritsen 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede voorraad en superhandige website

Service
Geleverd exact volgens afspraak. Echt handig dat je een tijdsblok aan kunt geven

Assortiment
Compleet: van eenvoudige point en shoot tot professioneel materiaal

Aanbeveling
Alle bovenstaande zaken

Extra toelichting
Goede service, makkelijke site en prima assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.Adriaansen 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlug besteld i.v.m grote keuze.

Service
Snel thuisbezorgd.

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Omdat wij erg tevreden zijn met de manier waarop wij onze aankoop hebben gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Breur 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt rustig je keus vanachter de computer maken, duidelijke site.

Service
vandaag bestellen is morgen in huis, en dat is ook beslist zo. Goede ervaring met CAMERANU.nl

Assortiment
Ruim assortiment, ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld bij CAMERANU weg gekomen.

Aanbeveling
Vertrouwd adres, komen hun afspraken na en goede service.
Snelle aflevering van product, mits het aanwezig is in de voorraad.

Extra toelichting
Ik heb vaker online een produkt besteld bij CAMERANU.nl, en ben zeer tevreden over de leveranties en service van deze winkel. Vertrouwd adres met uitgebreide website om gemakkelijk je keuze te maken. Ze willen je altijd te woord staan voor uitleg of vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews