cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JFCW 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke menustructuur op website. Kon snel vinden wat ik zocht

Service
Snelle reactie en levering na de bestelling

Assortiment
Uitgebreid en ook niet alledaagse artikelen in voorraad

Aanbeveling
Geeft mij een goed gevoel

Extra toelichting
Dit was mijn eerste kennismaking met deze winkel/webshop. Ik kom hier zeker terug want lijkt mij een vertrouwd en degelijk adres

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wodan46 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website goed verzorgd en informatief

Service
snelle bezorging en voorraad info klopt

Aanbeveling
Prima adres voor je fotospulletjes

Extra toelichting
Prima tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeanf 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
S avonds om 9 uur werd er nog geanwoord op mail en een bestelling bijgewerkt!

Extra toelichting
Handige site, makkelik bestellen, snel en uitmuntende service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

micky1970 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website was duidelijk om te bestellen

Service
de volgede dag in huis

Assortiment
niet goed naar gekeken

Aanbeveling
weet ik niet

Extra toelichting
ik had DV bandjes nodig en kreeg een mooie aanbieding bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Sneltjes 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed verzorgde homepage Duidelijk en Makkelijk

Service
voor de Service hoef je niks te vrezen als je iet niet snap of je wilt iets weten ken je gelijk via Chat rechts onder iets vragen.daarbij is de Service ook snel voor 24:00 Besteld volgende dag in huis

Assortiment
Daar is de Keuze Reuze genoeg voor ieder wat wils

Aanbeveling
Van de Vele winkels online vind ik persoonlijk CameraNu de beste en daarom ook altijd aan mijn vrienden kring aanbeveelt

Extra toelichting
Voor de mensen die het nog niet weten gewoon bij CameraNu wezen toch lekker goedkoop goeie service en lekker snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willebil 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is prima. Hetgeen je wenst is makkelijk te vinden met de zoekfuncties. De productomschrijving klopt.

Service
Snelle levering. Het artikel was netjes verpakt.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het plaatsen en afhandelen van de bestelling. Het product was hetgeen ik ervan verwachtte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v.W. 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heerlijk snuffelen in een goed voorziene winkel, zonder lastig gevallen worden door opdringerige verkopers.

Service
verkopers die terdege kennis hebben van de producten die ze verkopen.

Assortiment
als het met fotografie of video te maken heeft zal er niet zo heel veel meer zijn wat ze niet hebben

Aanbeveling
zeer aan te bevelen als men iets zoekt op gebied van foto of video, mede door deskundigheid van aanwezig personeel.

Extra toelichting
kom er regelmatig en niet alleen om er wat te kopen, maar als ik in de buurt ben ook om te zien of er wat nieuws is. dus echt een zaak om lekker te struinen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido de Kleijn 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk ingedeeld, je hebt het product wat je zoekt snel en makkelijk gevonden. Het bestellen gaat ook zeer eenvoudig en je krijgt snel bevestiging. Gewoon een hele prettige manier van online winkelen.

Service
Het schuim van mijn monopod was kapot gegaan en ik zocht een nieuwe. Na een mail gestuurd te hebben naar Cameranu kreeg ik netjes antwoord dat ze er achter aan gingen. Al heel snel kreeg ik een mail dat ze er een aantal hadden besteld en dat ze vanaf nu op voorraad waren. Klasse service wat mij betreft!

Assortiment
Cameranu heeft van zichzelf al een groot assortiment maar als zij iets niet hebben wordt er in ieder geval actie ondernomen om te kijken of het besteld kan worden, zoals in bovenstaande verhaal duidelijk werd.

Aanbeveling
Ik bestel hier al jaren en mijn ervaring is gewoon zeer goed, ik zou deze winkel dan ook bij iedereen zonder twijfel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Bovenstaande zegt genoeg lijkt me.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf in de dop 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website

Service
Supersnel en correct verpakt geleverd, keus tussen verschillende aanlever opties was erg handig.

Assortiment
Ruim voldoende keus, kon mijn product elders niet direct krijgen en hier was het wel beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Lindaart 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site makkelijk navigeer baar, verschillende betaal en bezorgingsopties.

Service
Op tijd en geleverd en nadat ik er achter kwam dat 1 artikel niet goed samenging met mijn tripod zonder problemen geruild voor een product dat wel volledig aan mijn wensen voldoet, Ook telefonisch keurig te woord gestaan, dikke 10.

Assortiment
Hebben ruim assortiment producten voor mijn Pentax K3, en dat is lang niet overal. Ik heb mijn adresje gevonden.

Aanbeveling
Goede en vriendelijke service, het voor mij juiste assortiment voor een goede prijs. Snelle reactie op mail en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Een bedrijf dat doet wat het beloofd en dat heel gewoon vind, een verademing na een aantal slechte ervaringen elders.

Extra toelichting
Goede en klantgerichte service en het voor mij juiste assortiment voor een goede prijs. Snelle reactie op mail en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Een bedrijf dat doet wat het beloofd en dat heel gewoon vind, een verademing na een aantal slechte ervaringen elders. Kortom als ik weer wat nodig heb is dit mijn adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johangsteller 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere website, goed te navigeren

Service
stipte levering en communicatie

Assortiment
veel op voorraad, soms even wachten

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr. Verhoeven 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling geplaatst, betaald en via mail bezorgdatum opgegeven, ging perfect.

Service
Op tijd geleverd, geen gebruik gemaakt van retour.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde en vond dat bij cameraNU voor de beste prijs. Het was de 2de keer dat ik er iets kocht,Canon scanner en nu Canon printer.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen,de site is klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit en verschillende begeleidende emails na de aankoop. Perfect.

Extra toelichting
Omdat ik bij CameraNU naar tevredenheid al een Canon scanner gekocht had en nu voor de Canon printer ze weer met een beste prijs bovenaan stonden heb ik ook weer bij deze winkel gekocht! Retourzending kan ik niet beoordelen maar ook daar zou ik alle vertrouwen in hebben. Klantvriendelijke site !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Noot 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een ideale manier om een camera te kopen, had bij deze firma al eerder iets gekocht en dat was ook naar tevredenheid!

Service
avonds besteld en de volgende dag netjes bezorgt, super!

Assortiment
Alle merken zijn beschikbaar en in mijn geval ook direct op voorraad!

Aanbeveling
Betrouwbaar adres, snelle levering en concurrerende prijzen!

Extra toelichting
Cameranu.nl is voor mij een bedrijf waar ik met een gerust hart mijn camera + toebehoren heb aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 1943 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en duidelijke info!

Service
In de winkel is het goed te overzien wat er zoal is, mits je weet waar je naar op zoek bent!
Het personeel is zeer goed in de uitleg!

Assortiment
Boven mijn verwachting! Zeer afhankelijk van je eigen insteek natuurlijk.

Aanbeveling
Voor mij als bovengemiddelde amateur zeer goed en bruikbaar assortiment!

Extra toelichting
Ik had nogal wat dingen nodig (12 stuks) het was er op 1 na allemaal en binnen een week had ik het thuisgestuurd! Voor mij was het een verademing dat alles er gewoon was. Hier zijn deze winkels vrijwel allemaal verdwenen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry Sterken 12-01-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Geen probleem met de bestelling. Was makkelijk te vinden.

Service
De batterijen van de bestelde Photographic Solutions Sensor Check bleken leeg. De led-verlichting werkte niet. Na een email naar Cameranu werd direct een nieuw setje batterijen opgestuurd. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Swaan 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ook ingewikkelder zaken als inruil via internet af te handelen.

Service
snelle reactie, zowel vis de telefoon als via de mail

Assortiment
na een bezoek aan de site is toelichting overbodig

Aanbeveling
betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice7272312 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten goed te vinden. Betaling duidelijk af handelen.

Service
Via mail op hoogte van afhandeling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, vlot en correcte afhandeling.

Extra toelichting
Gewoon betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Daas 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk zoeken op gewenst product en op type van je eigen fototoestel

Service
niets op aan te merken, prima

Assortiment
wat ik ervan zie hebben ze eigenlijk alles wel

Extra toelichting
betrouwbaar, snelle levering en breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A310a 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site ,zonder veel bla bla,

Service
Nette levering zoals het hoort

Extra toelichting
Een site zoals het hoort,komen afspraken na enkeurig op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevrouw1 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Produkt is goed te vinden via menu en zoekfunctie

Service
Van elke stap in het proces een update

Assortiment
Ook DV tapes die al bijna uitverkocht zijn, gewoon op vooraad uitgeleverd

Aanbeveling
Ik had een mening over een kleine webwinkel, maar ik moet zeggen dat ik op alle fronten aangenaam verrast werd door het gebruiksgemak en functionaliteit. Toppue. Kan qua service prima concureren met anderen.

Extra toelichting
Zoeken en bestellen gaat vlot, administratief afwikkelen en betalen is fluitje van een cent. En dan ook nog super snel en goed verpakt verzorgd te krijgen, top gewoon.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tamara Groot 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Soms twijfel, omdat je het product graag wil proberen.

Service
Uitstekende service, ik heb laatst een softbox zet besteld en was niet op voorraad, maar 3 dagen later toch in huis :)

Assortiment
Soms te veel, en er zijn zoveel dingen die je bij bepaalde sets kan mee bestellen, dat je soms niet meer weet wat je moet bestellen

Aanbeveling
Zou niet weten waarom niet ;)

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, en ben blij met het uitgebreide assortiment. Mvg Fotografiewognum

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

willemvandermeer 12-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon heel goed!

Assortiment
Zeer ruime keus

Extra toelichting
Goed geholpen, deskundige uitleg!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beercans 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk, goed geordend en compleet

Service
Snelle levering, keuze voor bezorgtijden, Altijd aangetekend verstuurd

Assortiment
Door het zeer grote assortiment genoeg keuze en een scherpe prijs. Ook merken die niet overal te koop zijn (Crumpler in mijn geval)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip e. 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel.kijken en vergelijken

Service
Bestellen en volgende dag in huis. Top

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Tweede aankoop bij cameranu en wederom prima voor elkaar.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Blokzijl80 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De service was zowel tijdens de aanschaf als bij het retourneren van één van de producten echt top!

Assortiment
In de winkel is alles mooi uitgestald en kan je verschillende camera's en accessoires uitproberen.

Aanbeveling
Super winkel met een uitgebreid assortiment, zeer deskundig personeel en goede aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

S. Lania 12-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken, deskundige verkopers, prachtig overzicht van artikelen, alles uit te proberen

Assortiment
Genoeg keuze en goede alternatieven

Aanbeveling
Zowel de website als de echte winkel is een feestje om naar toe te gaan!

Extra toelichting
Bovenstaande cijfers spreken voor zichzelf! Opvallend en heel fijn is de deskundigheid van de verkopers, zodat ik heel goed geïnformeerd ben over alle min en pluspunten en zodoende heel blij ben met mijn keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjorsjes 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
goede communicatie.

Extra toelichting
zeer snelle levering en goede communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Le-Blanc 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering, waarvan je goed op de hoogte wordt gehouden. Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven om te wachten op je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g van kan 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles op de webside maar geeft soms andere producten weer dan gevraagd

Service
super snel en duidelijk

Aanbeveling
is al door meerdere familie leden aankopen gedaan en nooit problemen ondervonden

Extra toelichting
bestelling zeer snel afgehandeld en goed te volgen met de post. top bedrijf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Enneking 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Al jaren behoort Camera Nu tot mijn favoriete webshops. Goede service, communicatie en aflevering. Ook de eigen koerierservice voegt een persoonlijke touch toe en vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietse12 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op mijn eigen moment producten kunnen vergelijken en uitzoeken wat er bij mijn werk past.

Service
Goed bereikbaar -telefonisch-, bereidheid tot meedenken.

Assortiment
Is net zo groot als het product-aanbod van Sony

Aanbeveling
Betrouwbaar en efficiënt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Egbert-fotografie 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site. Snel in te vullen bestelpagina.

Service
Snelle levering op de door mij vastgestelde dag. Verpakking kan soms wat degelijker!!

Assortiment
Voor mij als amateurfotograaf voldoende keuze tegen heel goede prijzen.

Extra toelichting
Prettige bestelervaringen met deze (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Boer 11-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Het bestellen was zeer eenvoudig. Bovendien werd de printer eerder geleverd dan verwacht!

Assortiment
Niet alles, maar wel heel veel te vinden bij deze zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mads de jonge 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bereikbaar, geen parkeer troubles ect

Service
wij wilden een verrekijker van een goede kwaliteit/prijsklasse, werden goed objectief voorgelicht volledig vrijgelaten in onze keuze en goed gewezen op verschillen.

Assortiment
zeer uitgebreid, alle merken en soorten waren aanwezig, wat prettig is met het uitproberen

Aanbeveling
heb al meerder keren geroemd over jullie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

houtboutique 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor specialistische apparatuur kan ik in de regel op dezelfde dag na een uitgebreid advies de spullen direct meenemen.

Service
Uiteraard begin ook ik eerst op Google en in de Cameranu.nl shop te zoeken. Als ik vervolgens naar de winkel ga krijg ik altijd een uitgebreid advies, waarbij ik vaak met een product de winkel uitga wat veel beter aan mijn behoefte voldoet dan hetgeen ik zelf had geselcteerd.

Assortiment
Ik heb regelmatig producten nodig die je niet zomaar overal kunt verkrijgen. Toch loop ik bij Cameranu.nl altijd de winkel uit met mijn spullen en hoef ik geen dagen op mijn bestelling te wachten.

Aanbeveling
Het persoonlijk advies wat ik hier altijd krijg wil ik voor geen goud missen. Samen met een uitgebreid assortiment en een goede voorraad vind ik dit een prima adres.

Extra toelichting
Uitgebreid en professioneel advies, goede voorraad en groot assortiment wat ik meestal direct in de winkel kan afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan8888888 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede winkel, dicht in de buurt met veel keuze.

Assortiment
Nieuw assortiment erg compleet. Iets meer occasions zou leuk zijn.

Aanbeveling
Goede winkel, veel keuze, meeste personeel heeft veel kennis.

Extra toelichting
Goede winkel, veel keuze, meeste personeel heeft veel kennis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

52Peet52 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
ik had per ongeluk kennelijk aangegeven dat ik de camera op zou halen, maar wilde die eigenlijk gewoon thuis gestuurd hebben. Werd meteen alsnog in orde gemaakt en de volgende dag had ik hem thuis

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thes B. 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website, bij de artikelen staat goede omschrijving, bestellen is simpel.

Service
Goede service, als je een vraag online stelt krijg je altijd antwoord. Mocht het gekochte produkt toch niet goed zijn dan kan je dit zonder problemen (mits bon en verpakking in orde is ) ruilen .

Assortiment
Het assortiment vind ik prima, er is keus genoeg. Als je bijv. geen merk wil is er genoeg keus in alternatieven merken.

Aanbeveling
je krijgt goed advies.

Extra toelichting
ben tevreden met de winkel, op zaterdag is het wel heel druk.Ze werken met nummerbonnetje,

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Klant in frankrijk 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote sortering, overzichtelijk, veel in voorraad. Rond nieuwjaar eenmaal voor een dichte deur gestaan wegens inventarisatie.

Service
kapotte lader voor Canon filmcamera werd niet teruggenomen omdat er een plastic dekseltje ontbrak. De lader kostte slechts 29 euro. Nogal afgemeten wanneer men een camera van ongeveer 1500 euro koopt.

Assortiment
Bijna alles in voorraad.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede voorlichting, grote sortering

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Corrie4b 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn camera was na 1,5 jaar kapot. Binnen de garantie en ik ontving een prima tegemoetkoming voor een nieuwe camera

Service
ER werd totaal geen probleem gemaakt om de kapotte camera te vervangen. In korte tijd is dat beslist en mijn mailtjes werden snel beantwoord.

Assortiment
Er zijn heel wat geschikte camera's te vinden.

Aanbeveling
Veel keuze, goede garantie.

Extra toelichting
Wel, ik woon hier vlakbij en ondervind daardoor ook wel het voordeel van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Nikon 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer gemakkelijk om online wat te bestellen, mooie side trouwens ook.

Service
personeel door de telefoon en via de side correct en beleefd en zeer behulpzaam.

Assortiment
van alles te koop, van goedkoop tot duur, van A merk tot B merk.

Aanbeveling
ik ervaar het als aangenaam te kijken en evt. te bestellen bij camera.nu dus waarom een ander niet.

Extra toelichting
zocht twee nieuwe batterijen voor de motordrive onder mijn Nikon D200, was nog een aardig prijsverschil tussen Nikon batterijen en Jupio batterijen. vroeg of er kwaliteitsverschil in was tussen die twee, en kreeg keurig antwoord dat de jupio batterijen niet onder deden voor die van Nikon. Dus het zijn de Jupio's geworden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lara_Daas 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is erg goed georganiseerd. Als je de winkel binnenloopt is er al meteen iemand aanwezig om uit te leggen hoe hun klanten systeem werkt. Dit is erg fijn.

Service
Als jij aan de beurt bent gaat de medewerker jou helpen met je vraag. Er is dus maar persoon die jou de heletijd helpt. Ze nemen echt de tijd om jou te adviseren en te helpen. Je krijgt erg professionel en eerlijk advies. Ik zelf twijvelde nog over welke camera ik zou kopen. Ik heb toen een kopje thee genomen en heb even de tijd genomen om hier overna te denken. Toen ik besloten had kon ik direct bij dezefde medewerker afrekenen. Ook hebben ze een mooi alles in een pakket voor mij gemaakt. Ik wou echter graag een andere tas die niet bij het standaard pakket zat. Ook dit was geen probleem en kreeg ik alsnog de pakket korting. Ik gaf ook aan dat ik opzoek was naar een goede cursus en zelfs dat doen ze!

Assortiment
Veel keus en alles staat in de winkel om het te proberen. Als ze een bepaalde lens niet in de winkel hebben liggen halen ze die uit het magazijn om te proberen.

Aanbeveling
Alles aan deze winkel is positief. Goede service, hulp en medewerkers. En ook is de prijs super! Ik raad het iedereen aan.

Extra toelichting
Normaal gesproken geef ik nooit feedback, maar mijn ervaring met deze winkel was heel fijn. Daarom heb ik de moeite genomen om deze feedback aan te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 65 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is erg rustig opgezet, je loopt heerlijk op je gemak te kwijlen van alle prachtige dingen die er bestaan in de voor mij prachtige hobby van fotografie. Personeel op de werkvloer zijn erg kundig.

Service
Werd direct geholpen op klantenservice en voordat ik er erg in had stonden alle gegevens in de computer om zo beneden mijn materialen op te halen. Zelfs beneden kwam de dame van klantenservice nog vragen of ik koffie wilde. Aan de balie werd ik zeer goed geinformeerd over de door mij gestelde vragen, en ging met een tevreden gevoel op huis aan. Super!!

Assortiment
Ruim voldoende keus uit verschillende merken, dus vergelijkingsmateriaal aanwezig. Erg handig.

Aanbeveling
Ik vind het gewoon super zoals ik ben geholpen, de internetsite ziet er netjes en geordend uit. Doorgaan zo!!

Extra toelichting
Ben gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

extaxi 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zou niet weten hoe het beter kan

Service
Ik had een foutje gemaakt in de bestelling, kon naderhand nog prima aangepast worden om extra verzendkosten te voorkomen

Assortiment
als je het hier niet kunt vinden.....

Extra toelichting
Zeer tevreden over de keuze en afhandeling. Enige verbeterpunt wat mij betreft is de vriendelijkheid van de persoon die ik aan de telefoon had. Het kwam niet over alsof deze persoon met veel plezier zijn werk aan het doen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poedafoto 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk klikken wat je zoekt; alles is zo gepiept. Ik heb een klanten id en dan ben je helemaal zo klaar met je bestelling en betaling.

Service
Ik had het snel in huis en werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer ik het kon verwachten. Het kwam snel en op het aangegeven moment. Goed verpakt, alles in orde.

Assortiment
ze hadden iets bijzonders in huis wat ik moeilijk te pakken kon krijgen.

Aanbeveling
er mankeert niks, dus waarom zou je deze zaak niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert133 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website werkt heel makkelijk

Service
gewoon goed en snel en goedkoop

Assortiment
gewoon dik voldoende

Aanbeveling
spreekt voor zich

Extra toelichting
geen goed wat kan je er nog meer bij zeggen heel goed?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maery 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige site. Kon gemakkelijk verschillende typen verrekijkers met elkaar vergelijken en beoordelen welke voor ons geschiktst zou zijn.

Service
Gevraagd om aflevering op maandag wegens verjaardagskado. Dat lukte helaas niet omdat Post NL niet op maandag bezorgt. Bij openen pakje had men echter wel de verrekijker feestelijk, als kadootje, verpakt. Heel attent!

Assortiment
Ruime keuze verrekijkers. Voor ons voldoende m.b.t. hetgeen we naar op zoek waren.

Aanbeveling
Snel, attent, goede site en prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvdtoorn 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product goed te vinden en bestellen ging makkelijk

Service
Snelle levering en goede duidelijke communicatie

Aanbeveling
Vooral de duidelijkheid, snelle levering en betrouwbaarheid is fijn.

Extra toelichting
Voor ons was goed duidelijk welke producten we moesten kiezen wat betreft de maat, omdat er goede info werd gegeven over de producten. Verder ging de bestelling voorspoedig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

HS2015 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de webwinkel snel en eenvoudig het juiste product besteld. Bij aflevering de plezierige optie om dit direct via lokaal afhaalpunt te laten lopen.

Service
Geen services nodig gehad: door goede webwinkel met alle informatie.

Assortiment
Professioneel assortiment Canon producten en accessoires.

Aanbeveling
Webwinkel is goed en snel. Prima prijs!

Extra toelichting
Zie motivatie bij de eerdere punten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een hobbyfotograaf 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis vanachter de computer zoeken en bestellen, m.n. als je al een accoutn hebt is dat heel gemakkeijk

Service
keuze wanneer wordt bezorgd is perfect en het klopt.
Vooral als je niet altijd thuis bent heel erg prettig.
Ook bezorgen in de avond.

Assortiment
Er is beel te koop.

Aanbeveling
nog nooit een probleem gehad met cameranu.nl

Extra toelichting
voldoende keus. ze doen wat ze beloven. Je bepaalt zelf wanneer geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews