cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilbert v. Deursen 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken en bestellen via de website is erg gemakkelijk. Verpakking en verzending verlopen vlekkeloos en snel. Ik heb nog nooit een service call nodig gehad.

Assortiment
Ik kan bij Camera.nu vrijwel altijd vinden wat ik nodig heb. En tegen een prijs die ook altijd een van de laagste is

Aanbeveling
Van harte aanbevolen. Nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Extra toelichting
Prima site, keurig verzorgde levering, goed spul. Ik heb niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marloes1745 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik denk dat Ze een goed systeem hebben om je zo snel mogelijk te helpen.ze zijn eerlijk en geven goede adviezen

Aanbeveling
Fijne winkel, vriendelijk en eerlijk personeel en zeer behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bri-Jarno 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan alles snel vinden, makkelijk interface

Service
Snelle levering, 3x besteld steeds volgende dag in huis

Assortiment
Alles wat ik op camera gebied zocht heb ik gevonden

Extra toelichting
Heb alleen goede ervaring, ook qua prijzen! Dus ik zoek niet verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaa23 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer toegankelijke site

Service
zeer overzichtelijk aankoopproces; goede handleiding

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
al twee keer eerder via Camera Nu gekocht en beide keren tot volle tevredenheid; duidelijke factuur; tijdige en goed verzorgde verzending; zeer concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bri-Jarno 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is duidelijk snel en makkelijk en betrouwbaar

Service
Ik heb zelf niet gwbruik gemaakt van help etc maar im vindt wel fijn dat het super snel bezorgd kan worden

Assortiment
Super assortiment alleen soms mis ik wel dingentjes maar daar kom ik wel aan

Aanbeveling
Ik raad het echt heel erg aan want ik vindt het fijner dan bol.com

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aan iedereen aanraden want het heeft een groot assortiment aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Rutgers 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen snel te vinden en te selecteren.
Alles wijst zich vanzelf.

Assortiment
Ontzettend uitgebreid assortiment , ik ben nog in geen enkele fotozaak geweest waar zoveel artikelen gewoon voorradig zijn.

Extra toelichting
Prima winkel , gemakkelijk , snel en binnen de kortste tijd heb je de spullen al thuis bezorgd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Bosch 29-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
in de winkel uitgebreid voorgelicht, er werd alle tijd voor genomen, ondanks de drukte in de winkel

Assortiment
voldoende lenzen aanwezig die mijn interesse hadden

Aanbeveling
erg klantvriendelijk en verstand van zaken

Extra toelichting
het was voor mij de eerste keer dat ik in Urk bij CameraNu ben geweest. reuze vriendelijke mensen, die alle tijd voor je nemen en duidelijk de voor's en tegens voor je op een rij zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Twelelens 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met goede zoekfunctie, duidelijke bestelprocedure met heldere communicatie over het bestelproces met mogelijkheid tot retourneren en track&trace link.

Service
Tweemaal een artikel 's avonds laat via de webshop besteld, tweemaal een dag later keurig verpakt in huis. Top!

Assortiment
Ruime keuze in fotografie uitrusting.
Nu ook een tweede hands artikel besteld, is cfm. de beschrijving als nieuw en wordt met garantie in originele verpakking geleverd.

Extra toelichting
Vanwege snelle service, duidelijk procesoverzicht van je bestelling en groot assortiment zou ik iedereen aan kunnen raden om bij CameraNu.nl te gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.van.Es 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met goede zoekfunctionaliteit

Service
Ondanks wat verzend issues werden deze na telefoontjes snel en correct opgelost.

Assortiment
Genoeg alternatieven voor de merkproducten (batterijen van camera's bijvoorbeeld) en goede accessoire keuzes

Aanbeveling
Goeie prijzen, duidelijk informatie en snelle service indien noodzakelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nola02 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
zelfs vlak voor de feestdagen een supersnelle levering van mijn bestelling!

Assortiment
Groot assortiment, om van te watertanden....

Aanbeveling
snelle bezorgservice, in de winkel ook uitstkekend advies

Extra toelichting
top zaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJMAN 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website van Cameranu.nl kun je makkelijk zoeken naar producten op het gebied van fotografie.

Service
Bij het bestellen van artikelen bij Cameranu.nl krijg je snel en duidelijk via de e-mail de bevestiging binnen en ook bijvoorbeeld de trackandtrace informatie. Snel netjes en heel duidelijk.

Assortiment
Cameranu.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan merken (rand)apparatuur voor fotografie. Ook op het gebied van de prijs klopt het allemaal bij Cameranu.nl, je betaald nooit teveel.

Aanbeveling
Een prima (web)winkel, de levering is supersnel (tot 23.59 uur kun je bestellen) en duidelijke communicatie.

Extra toelichting
Mocht je er om welke reden dan ook niet uitkomen dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met de winkel, wel zo prettig. Wil je eerst een uitgebreider advies, ga dan langs in de winkel van Cameranu.nl in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deBest 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertWeijs 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker simpel. Kies je prduckt, staat het niet in de winkel, dan kun je het vragen bij de balie.

Service
Personeel is deskundig en help je goed. Niet opdringerig.

Assortiment
Bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Echt de moeite waard om naar Urk te gaan....

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma96 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn opzich goed te vinden en staan geordend op de website. Bestellen is makkelijk en duidelijk.

Service
Zeer snel besteld en snel in huis.

Assortiment
Heel ruim.

Aanbeveling
Goede service en ruim assortiment voor professionele fotografen en hobby fotografen.

Extra toelichting
Ik heb al 6 keer eerder bij cameranu.nl dingen gekocht en ben altijd tevreden over de service en de producten. Alles veilig en goed verpakt en snel in huis. Ook de prijzen zijn in vergelijking met andere fotografiewinkels laag.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

RichardB1970 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super winkel. Prijzen zijn heel scherp, groot assortiment Ik heb een body canon eos 7d en een occasions objectief 100-400 besteld. Bij de betaling ging er iets mis. Maar ik kreeg netjes een mailtje met een link. Betaald en het pakket is de volgende dag afgeleverd. De faktuur digitaal ontvangen. De occasions lens ook scherp geprijsd en een jaar garantie. Ik ben zeer tevreden over CamaraNU. Zeker in vergelijking met concurrenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zilvergrijs 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken op de website is relax en gemakkelijk te vinden.

Service
Men geeft altijd goed advies!

Assortiment
Alles hebben ze in voorraad.

Aanbeveling
Zo is dat!!

Extra toelichting
Prettig kopen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAJ 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De bestelling verliep vlekkenloos. Ondanks de drukke periode vlak voor kerst had ik het artikel binnen 1 dag thuis,

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ferverweg67 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online snel besteld

Service
Meteen status van je bestelling

Assortiment
Veel te krijgen

Aanbeveling
Absoluut

Extra toelichting
Snelle service, status wordt steeds gemaild en nette prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maura1601 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle bezorging, groot assortiment en prima service. Kortom, hardstikke tevreden over cameranu.nl! Ik zal zeker opnieuw een bestelling plaatsen bij cameranu. Top'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse mertens 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goede informatie, met duidelijke foto's die de mogelijkheden van het product goed weergeven

Service
Zeer snelle en kwalitatief goede service. De afspraken worden perfect nagekomen.

Assortiment
Er is op de site voldoende keuze per categorie

Aanbeveling
Zeer goede service, kwalitatief goede producten en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wieteke214 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd snel antwoord op vragen per mail

Assortiment
Cameranu.nl heeft zoveel in haar assortiment, dat ik bijna nooit hoef uit te wijken naar een andere winkel

Aanbeveling
Groot assortiment, goed advies, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ghazal 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
bestelling ging heel vlot

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Op het camera benodigdheden, hoge slagingskans.

Extra toelichting
Besteld product voldoet aan verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos Dam 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is uitstekend uitgestald. Nummer trekken geeft rust zonder wachtgevoel

Service
Goede deskunidigheid verkoper

Assortiment
Alle interssante merken zijn op voorraad

Aanbeveling
Snel en goed

Extra toelichting
Op een uitstekende wijze zaken gedaan, vlot en krrekt. Betrouwbaar en deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark0527 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker op de bank winkelen, wat wil je nog meer.

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles, in elk geval meer dan ik kan bedenken

Extra toelichting
Prima club, communiceren helder en komen na wat ze beloven......eigenlijk heel "gewoon" maar wel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinder1948 29-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en onmiddellijk bevestigingsmail terug.Dus geen onzekerheid over de bestelling.

Service
Uitstekende en vriendelijke klantenservice die je bijvoorbeeld wekelijks op de hoogte houd van de status van je reparatie.

Assortiment
Ze verkopen echt alle merken en heel bijzonder ook alle accessoires daarvan en hebben het meestal ook nog in voorraad.

Extra toelichting
Ik zou zonder enige aarzeling cameraNu aanbevelen bij mijn vrienden en relaties, dit na zeer goede ervaring bij meerdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Bakker 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, groot assortiment. Uitgebreide omschrijving van producten en accessoires.

Service
Info per mail prima. Afhandeling bestelling vlot en goed. Camera goed verpakt ontvangen.

Assortiment
Allerlei foto- en videocamera's gewoon op voorraad. Verkopen ook verrekijkers e.d.

Aanbeveling
Goede website, groot assortiment, bovendien mogelijkheid tot bezoek fysieke winkel. Bij optiek belangrijk natuurlijk.

Extra toelichting
Ik ken de winkel op Urk van CameraNu en heb daar goede ervaringen mee: deskundig personeel, snelle service, groot assortiment tegen scherpe prijzen. Mijn keuze viel dit keer daarom ook op de webwinkel van CN. Deze blijkt de digitale equivalent van de fysieke winkel: betrouwbaar, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.R.Velthuis 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Snelle levering en je kan de bestelling volgen

Assortiment
Veel te kiezen

Aanbeveling
Zeker een aanrader. Goede prijzen.

Extra toelichting
Kwam al vrij snel op deze website mede ook vanwege de prijs van de camera. Mooie duidelijke site en de levering was snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Riem 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht

Service
Binnen de kortste keren een bevestiging van mijn bestelling. Ook fijn dat ik het pakket kom volgen vis het track and trace systeem.

Assortiment
Wat ik elders niet kon krijgen hadden ze bij Cameranu.nl gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Vanwege aanbod, de goede prijs en de snelle communicatie.

Extra toelichting
Al met al een vertrouwen wekkend bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Talboom-Schilstra 28-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goed advies en vriendelijk personeel.

Assortiment
Wel goed, maar helaas was niet alles wat ik zocht op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jjj1956 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website; bestelling hebben we afgehaald in de winkel in Urk

Service
prima!

Assortiment
precies het assortiment dat wij zoeken

Aanbeveling
behulpzaam en deskundig personeel

Extra toelichting
deskundig en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc79 28-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Website is uiterst gebruiksvriendelijk! Als fervent on-line shopper een verademing na alle slecht opgezette webshops.

Service
Prima levering, bezorgkosten kunnen altijd lager maar zijn redelijk.

Extra toelichting
De paar keer dat ik iets heb besteld bij CameraNU zijn super goed bevallen. Producten werden snel geleverd, goed verpakt en waren elke keer weer scherp geprijsd. Fijn en vertrouwd winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanajura 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Fijne overzichtelijke site.

Service
Duidelijke en heldere communicatie per mail. Mogelijkheid om dag en tijd aan te geven bij de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CDFotografie 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gebruikersgemak op de site is prima. Je kan voldoende informatie vinden over het product waarin je geïnteresseerd bent. Indien er meer info gewenst is staat de helpdesk voor je klaar met een snel antwoord

Service
De helpdesk zowel telefonisch als er email is snel. Ik heb direct antwoord gekregen op mijn telefonische vraag en later heb ik nog een email gestuurd die binnen een dag beantwoord was. In de winkel zelf laat men je het product zien en uitproberen zodat je weet wat je koopt.

Assortiment
de meeste spullen zijn op voorraad of biedt men aan.

Aanbeveling
Ik beveel CameraNU zeker aan

Extra toelichting
In de winkel nemen jullie de tijd voor de klant en men probeert een oplossing te vinden indien men een specifieke wens heeft. daarbij was het geen probleem als men meerdere keren naar het magazijn moest om een product te halen om het te tonen en uitproberen. Op en top service vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene.123 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten snel gevonden

Service
Levering als beloofd

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Naast gemak, service en assortiment ook nog eens de laagste prijs

Extra toelichting
Zeer tevreden. Naast de bestelde producten ook nog een leuke kerst attentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Tweebeeke 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Viainternet kan ik alles heel snel vinden, wat ik wil

Service
Vandaag besteld. Morgen geleverd. Geweldig

Assortiment
Breed. Ik ben nog nooit op een NEE! Of niet op voorraad gelopen

Aanbeveling
Al mijn fotovrienden. Hoor van anderen ook veel goede berichten over cameranu.

Extra toelichting
Goedkoop! Uit voorraad leverbaar! Nooit klachten.Maar..... Helaas een beetje ver. Je wilt wel eens zien wat je koopt. Maar ik ben nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BSDH 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder bestellen, goede info duidelijk zichtbaar over de levertijden rond de feestdagen.

Service
Prima updates per mail over het verloop vh bestel/verzendproces.

Assortiment
Ik bestelde een accessoire, ruime keus. Heb me niet verdiept in de rest vh assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende ervaring. Duidelijk, snel en correct.

Extra toelichting
Winkel met op het eerste oog een prima assortiment (me niet verdiept op het tweede oog), een uitstekend georganiseerd bestelproces en prima communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MMBBNH 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site, voldoende informatie, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Griffioen 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, ondersteuning!

Service
Supergoed m.b.t. extra service

Assortiment
Groot assortiment, gerangschikt

Aanbeveling
Prima site, snelle levering, veel voorraad

Extra toelichting
Verrassend goede winkel, veel op voorraad, snelle levering, informatie super! En een goede prijs uiteraard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abde Lange 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RSam1971 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webwinkel makkelijk in gebruik. Winkel in Urk goed te vinden en ruime parkeergelegenheid. Overzichtelijk en veel camera's die je in de handen kunt nemen.

Service
Netjes geholpen met goed advies. Een paar dagen later toch een van de gekochte zaken ruilen, het was geen probleem.

Assortiment
zeer ruime keuze. in de winkel staat van alles en via de webwinkel echt veel te krijgen.

Aanbeveling
ruime keuze, vriendelijk en kundig personeel.

Extra toelichting
Webwinkel makkelijk in gebruik. Winkel in Urk goed te vinden en ruime parkeergelegenheid. Overzichtelijk en veel camera's die je in de handen kunt nemen en testen. Kundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam2222222 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website, makkelijke bestelprocedure

Service
zeer snelle en complete levering

Assortiment
zeer breed assortiment voor de (amateur-)fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kemerink 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon het product wel vinden maar wist niet welke na mailen kwam dit goed kon makkelijk bestellen en betalen via internet

Service
Service is perfect werd snel bezorgd

Assortiment
Assortiment voldoet aan verwachting prijs is prima had ook op andere sites gekeken maar waren duurder

Extra toelichting
Fijne winkel om te zijn en online bestellen een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle_82 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de website kun je de producten makkelijk zoeken of vinden in de subcategorieen.

Betaling gaat snel en vlot via ideal of creditcard.

Service
Op voorhand had ik een paar vragen aan cameranu.nl deze heb ik via mail gesteld en daar kwam binnen 2 uur een antwoord op. Hierin gaven ze zelfs aan dat er nog een actie was waarvan ik gebruik kon maken als ik voor 18-12 zou bestellen.

Assortiment
Cameranu.nl heeft voor mij voldoende in het assortiment zitten.

De objectieven, filters en andere benodigdheden hebben zij altijd op voorraad in tegenstelling tot sommige andere webwinkels.

Aanbeveling
Ik heb ze al verschillende malen aanbevolen aan vrienden en collega's, zij zijn nu ook klant van cameranu.nl.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant van Cameranu.nl. Voor een goed en eerlijk advies kan ik altijd bij hen terecht en vragen worden altijd snel beantwoord. (mijn ervaring binnen 2 uur, bij verzenden van een mail onder werktijd)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

312XYZ123 27-12-2014

Algemene score

9,3

Gemak
Zoeken op internet naar een product in de categorie Camera accessoires levert al direct een hit op bij Cameranu. Vervolgens is de Cameranu site heel overzichtelijk

Service
Ik ervaar dat service hoog in het vaandel staat van Cameranu. Dat vind ik erg belangrijk. Levering is volgens afspraak en kun je via Tracking & Tracing goed volgen. Vragen via mail worden heel snel beantwoord.

Assortiment
Assortiment is minder belangrijk voor mij. Maar het assortiment van Cameranu is veelomvattend.

Extra toelichting
Gemak en Service zijn voor mij belangrijke criteria bij de beoordeling van een winkel. Beide scoren bij mij hoog voor Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Kleij 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en overzichtelijke webshop, alleen jammer dat de klantenservice via chat en telefoon beperkter bereikbaar zijn dan ik gewend ben van andere webshops.

Service
Ze doen er alles aan om je te helpen; voor de aankoop, tijdens de aankoop en ook na de aankoop. Ook over de aftersales ben ik bijzonder tevreden. Dat is zeker de reden dat bijna al mijn aangeschafte zaken bij deze winkel vandaan komen.

Assortiment
Ze hebben bíjna alles wat ik zoek. Helaas niet alles, want ik ben een klant die graag bij deze winkel spullen aanschaft.

Aanbeveling
Vriendelijk, behulpzaam en ik krijg altijd goede productinfo van de medewerkers. Uitstekende aftersales. Tot 23.59 uur te bestellen wat de volgende dag geleverd wordt.

Extra toelichting
Tot nu toe altijd zeer tevreden, ook over de afhandeling van zaken die niet naar wens gingen. Mijn favoriete winkel op fotografie- en printgebied.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

foto-enthousiast 64 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewenste artikel is snel te vinden

Service
Vragen die ik nog had voor de koop werden snel en goed beantwoord.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Geen slechte ervaring gehad, ruime sortering en goede prijs.

Extra toelichting
Ook in het verleden ervaring met goede service. Snel antwoord op vragen.via email en rechtstreekse verbinding met klantenservice Werd goed geholpen toen ik iets niet snapte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Raboen 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De Site "CameraNU.nl is gemakkelijk te vinden. Prijs en kwaliteit verhouding is goed omschreven met gevolg dat de keuze snel gemaakt is.

Service
Zowel de site, koop afhandeling als de aflevering zijn goed verlopen. Bovendien heeft "Kieskeurig" een positief afgegeven. Daarnaast is zowel digitaal contact met de winkel als de fabrikant Canon ook goed verlopen.

Assortiment
Assortiment is ruim en goed omschreven. In ons geval ging het om "Sony", "Panasonic" en "Canon". Het is uiteindelijk het laatste geworden, vanwege naar onze mening iets meer kwaliteit.

Aanbeveling
De verpakking is goed en de Video camera voldoet tot op heden prima. De keuze en de snelheid op welke wijze de camera werd afgeleverd is ook goed bevallen

Extra toelichting
Aankoop van een video camera hebben we altijd in een bekende winkel gedaan. Voor ons is het de 1e keer dat we een dergelijk apparaat online hebben aangeschaft en gezien bovenstaande goede ervaringen zal het niet bij de 1e keer blijven. Gezien het gemak en de service raden we het iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joss48 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar klikken krijg je het bestelde inhuis

Service
Snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
betrouwbaar, snel en concurrerend in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Doornbos 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk ingedeeld en wat je zoekt is ook makkelijk te vinden.

Service
Ik had mijn bestelling snel en gemakkelijk de volgende dag binnen.

Assortiment
Het breedste assortiment wat ik tot nu toe nog ben tegengekomen, en iets voordeliger ook dan andere webshops.

Aanbeveling
Snel. Want op deze webshop vind je attributen wat je (bijna) niet in een andere winkel vind, en er is nog een goeie service ook.

Extra toelichting
Super webshop. Je vind dingen snel en gemakkelijk, zeer prettig ingedeeld en ik had mijn bestelling de volgende dag al thuis. Ook is er een uitgebreid assortiment, met attributen die je niet in andere camerawinkels vind. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Es 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk besteld en toch een geruststelling door de waarborgzegel.

Service
Keurige mails over wat je besteld heb, wanneer ze verwachten wanneer de bestelling komt en uit eindelijk de mail wanneer het pakje er is.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Absoluut, ik ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Keurige informatie over je bestelling en betaling, en alles ging heel snel. Maar met alles wat ze deden kreeg je een mail over en dat ving ik heel prettig, er zijn ook bedrijven daar hoor je weken niets en dan leveren die ook goed maar dan ga je toch twijfelen of alles wel goed gaat en dit bedrijf geef je die geruststelling. Helemaal top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews