cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25156 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2602 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WijnantsA 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk en het gemak waarmee door de website gezocht kan worden is super. Het artikel waarnaar ik op zoek was, heb ik direct gevonden

Service
Goede service, nog weinig nodig gehad, maar de correspondentie over de bestelling en verzending van een artikel is zeer goed. Als koper wordt je goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, als je het bij cameranu niet krijgt, dan zul je het waarschijnlijk nergens krijgen

Aanbeveling
Zeer vlotte en snelle levering van de bestelde producten, hier zit een enorm tevreden klant die direct weer bij cameranu zou bestellen, en om die reden cameranu ook aan iedereen zal aanraden!

Extra toelichting
Onlangs, voor vaderdag, een lens besteld voor een Nikon D3200. Op zoek naar een degelijke zoomlens voor een niet al te dure prijs. Bij cameranu uitgekomen bij de 55-300. In vergelijk met andere webshops bleek cameranu de goedkoopste van allemaal. De reputatie die cameranu heeft zorgde ervoor dat ik me 'veilig' voelde en durfde te bestellen. Bestelling, betaling, verzending, ontvangst en correspondentie zijn vlekkeloos verlopen. De lens zit sinds zondag op de body van de D3200 en de eerste foto's zijn inmiddels genomen, tot zeer groot genoegen van mijn ouders. Een en al lof voor cameranu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tenstorms 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles werkt zoals het hoort, duidelijk ook.

Service
Top product aanbod en goede afprijzingen.

Assortiment
Ze waren de enige die het roze rugtasje had voor mijn dochter, dat onthou ik wel. Nog bedankt!

Aanbeveling
Gewoon oer-Hollands goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique uit Amsterdam 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was fijn dat je niet alleen, zoals op heel veel andere websites, met credit card kan betalen, maar gewoon met ideal.

Service
Heel fijn, er was even wat misgegaan met de betaling, waardoor er voor mij wat onduidelijkheid ontstond over de leverdatum. Toen ik belde naar de klantenservice werd ik ontzettend vriendelijk geholpen (zie je niet vaak bij een klantenservice) en was het zo opgelost.

Assortiment
Een van de weinige webshops die had wat ik zocht!

Extra toelichting
Echt heel blij met het product, en vooral heel vriendelijk geholpen. Ik zou zeker, daardoor, nog een keer wat bij jullie bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Verheuvel 22-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De web page is overduidelijk en uitgebreid

Service
Goede uitleg door de medewerkers

Assortiment
Uitstekend assortiment over de fotografie en toebehoren

Extra toelichting
De keuze via de web page die je thuis kunt maken , daarna een lekker dagje naar Urk om het product eens in de handen te nemen en aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frenkymacro 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zéér overzichtelijk en ruim assortiment webwinkel met supersnelle levertijden!!!

Service
Zoals beloofd supersnel geleverd, 's avonds besteld en de volgende dag in huis!!!

Assortiment
Ruim assortiment voor alle budgetten en merken.

Aanbeveling
Super webwinkel!!!

Extra toelichting
Voor de eerste keer hier besteld, héél netjes en supersnel geleverd zoals beloofd op hun site. Ik ga hier zéker vaker bestellen!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine* 22-06-2015

Algemene score

7,7

Gemak
Makkelijk vanuit je luie stoel prijzen vergelijken en bestellen. CameraNU.nl was de goedkoopste.

Assortiment
Uitgebreid assortiment op fotogebied.

Aanbeveling
Alles geleverd conform verwachting, dus inderdaad de volgende dag product in huis.

Extra toelichting
Fijne online winkel waar je waar krijgt voor je geld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JohnDoe1980 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en de verdere afhandeling van een bestelling is een fluitje van een (euro)cent

Service
Super service! Op enkele vragen die ik per e-mail had gesteld kreeg ik gelijk na het weekend een uitgebreide e-mail met alle antwoorden op mijn vragen retour. In het verleden bij een dubbele bestelling ook gelijk goed geholpen.

Aanbeveling
Ik bestel alles bij Cameranu.nl omdat ze over het algemeen het goedkoopst zijn, maar ook enorm goede service leveren. Dan lijkt het mij logisch dat ik anderen hier ook van wil laten profiteren.

Extra toelichting
Cameranu is een betrouwbare partij die een ruim assortiment biedt tegen goede prijzen en met een ijzersterke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaekie 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel de gewenste artikelen bestellen.

Assortiment
(bijna) alles wat je zoekt kun je hier vinden.

Aanbeveling
Gezien het gebruiksgemak van de website en de snelle levering kan ik iedere andere geïnteresseerde, adviseren om toch minstens eens op de website te kijken.

Extra toelichting
Snelle levering en concurrerende prijzen. Website is netjes en overzichteljk, waardoor je het gewenste artikel snel kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreDieterman 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanachter je computer meteen bestellen

Service
dezelfde dag nog opgestuurd en 's ochtends op de mat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stephaniee88 22-06-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snel in huis

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor je camera!

Extra toelichting
Goede site, alles wat je nodig hebt voor een camera. En super snel en keurig thuis ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelina2508 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en bestellen heel simpel.

Service
Niet echt te maken gehad met probleem maar de service van het bestellen is erg goed. Duidelijk te monitoren of en hoe pakket wordt verzonden en afgeleverd.

Assortiment
Wat is zocht dat was aanwezig. Geen idee of assortiment hiermee voldoende is.

Aanbeveling
Ik heb goede ervaring met het vinden van hetgeen ik nodig had. Site erg duidelijk en zeer gebruikersvriendelijk.

Extra toelichting
Ik heb goede ervaring en het product wat ik heb aangeschaft (makro lenzen voor fotocamera Sony)zijn van goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.J. van Ekeren 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb mijn aankoop gedaan in de winkel te Urk. Deze is goed bereikbaar, er kan voor de deur gratis worden geparkeerd en vele producten zijn goed te bekijken en te beoordelen.

Service
In de winkel is het druk, dus het duurt even voor je wordt geholpen. Wachten doe je onder het genot van een kopje koffie. Maar dan neemt de medewerker alle tijd voor je om je prima te helpen en uitleg te geven.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en bijna alles is op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Saes 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en bestellen is makkelijk. Met email berichten wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Verzending snel en voldoende veilig verpakt zodat je bestelling onbeschadigd aankomt.

Service
Niet nodig gehad maar uit eerdere ervaring weet ik dat dit zeer goed geregeld is. Hier mag menige webshop een voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Uitgebreid en voorzien van de laatste nieuwigheden.

Aanbeveling
De nodige bestellingen bij Cameranu geplaatst en deze zijn altijd tot grootste tevredenheid afgehandeld. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 01 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis achter je pc bestellen en binnen 24 uur in huis.
Top.

Service
Direct op voorraad en direct leverbaar. Goede voorlichting op de website.

Assortiment
Zeer groot assortiment.
Prijs vergelijking met andere winkels zeer voordelig.

Aanbeveling
Betrouwbaar en klantvriendelijk.
Duidelijke voorlichting en snelle levering.

Extra toelichting
Prima ervaring met het online kopen bij CameraNU.nl Betrouwbaar en klantvriendelijk. Duidelijke voorlichting en snelle levering. Top !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny de Mönnink Fotografie 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ik vind altijd alles wat ik, als vakman, nodig heb bij cameranu.nl

Extra toelichting
Geen gezeur. Heb pas een gebruikte lens gekocht. Ik zag bij beschrijvingen van andere gebruikte lenzen opmerkingen door cameranu.nl geplaatst die de staat waarin de lenzen heel eerlijk weergaven. Zoals b.v.: er zit stof in de lens, maar je ziet in het gebruik geen schadelijke effecten. Perfect! Ik heb al eerder bij CN spullen gekocht en kan er altijd van op aan dat het goed is, blindelings.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Pennings 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl maakt het waar. . Vandaag bestellen, morgen afleveren.

Assortiment
Zowel in camera's als in acessoires is het assortiment ruim genoeg voor de foto.iefhebber.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Heijnis 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Easy as 1 2 3 ofwel, een kind kan de was doen.

Service
Supersnelle levering. S'avonds besteld, s'morgens geleverd.

Assortiment
Dat wat ik zocht was voorradig en of goedkoper of gelijk aan de prijs van meeldraden.

Aanbeveling
Ik zou camera. Na zeker aan anderen aanbevelen zoals mijn broer dat bij mij deed en ik al aan anderen gedaan heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

videofarmer5 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aangezien ik dichtbij de winkel woon is het heel handig om iets te zien en kopen

Service
Goede service heb ik ondervonden bij storing met twee camera's (gopro) deze werden goed opgelost naar volle tevredenheid

Assortiment
Het assortiment is heel breed en ik zeg wel eens voor mij net een speelgoed of snoepwinkel waar je graag naar toe gaat

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit zijn zonder probleem aan te bevelen

Extra toelichting
Zoals ik bovenstaand al heb aangegeven ben ik blij dat Urk niet ver bij mij vandaan is maar als Cameranu verder weg zou zitten was dat ook geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Melick 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel boodschappen doen.

Service
een probleem met mijn SLR camera gehad en dit in alle tevredenheid opgelost.!

Assortiment
Als ze het hier niet hebben dan heb je een probleem

Aanbeveling
Geweldig bedrijf, erg flexibel, goed in de prijs, wat wil je nog meer.!

Extra toelichting
Zeer gemotiveerd bedrijf goede prijs/kwaliteit verhouding, als je het hier niet vindt dan heb je een probleem.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19RB78 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Werd goed geholpen door de gene achter de balie dacht zelf ook goed mee kwam met goed aternatief

Aanbeveling
Heb de tip van jullie winkel ook van iemand gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Troost 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te vinden op internet

Service
Zoals ik gewend ben

Assortiment
van de weinige boeken die er aangeboden was mijn boek snel te vinden

Aanbeveling
Goed op internet te vinden en snelle levering

Extra toelichting
Prima snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel1169 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken op de website ging erg makkelijk en snel.

Service
Begin van de avond besteld en de volgende dag al in huis, Super!

Assortiment
Keuze uit veel modellen.

Aanbeveling
Al met al goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Klooster 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
aankoop was snel binnen, prima service

Assortiment
alles waar je naar op zoek bent wat betreft fotografie etc. is hier te vinden!

Aanbeveling
zie eerdere antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lion Hiemenz 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Vragen worden snel beantwoord en klachten worden snel en netjes opgelost

Assortiment
Veel keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janp23 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk. Daardoor is makkelijk te vinden wat je zoekt, met duidelijke informatie over kwaliteit en kenmerken

Service
Ik ben nog nooit in de winkel geweest (te ver weg, anders zeker). Als je iets hebt besteld krijg je duidelijke informatie over de verwerking van de bestelling. De pakjes zijn goed ingepakt en worden door Post.NL afgeleverd met track en trace, dus kun je van te voren weten wanneer je ongeveer thuis moet zijn. Wanneer je een vraag hebt en een mail stuurt, krijg je snel en duidelijk antwoord.

Assortiment
Een erg uitgebreid assortiment. Op het gebied van de fotografie kun je alles vinden van goedkoop, tot duur, van amateur tot professioneel.

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik zeker aan aan anderen. Waarom?
Compleet assortiment, goede afhandeling van de bestellingen, goede prijs.

Extra toelichting
Het winkelen op de site gaat snel, makkelijk en de afhandeling van de bestelling is snel en goed. Assortiment is erg compleet en voor elke fotograaf alles te koop wat je eventueel nodig zou kunnen hebben (en daarnaast nog veel meer wat gewoon leuk is).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miin123 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker shopppen vanuit je luie stoel. Goede informatie.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje wordt bezorgd. En dat was in mijn geval heel snel.

Assortiment
Genoeg keus en genoeg om te vergelijken.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen. Die gun je een ander ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Kraats 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu heeft een duidelijke website en het bestelproces is duidelijk en verloopt gesmeerd

Service
De service is gewoon goed

Assortiment
Cameranu heeft bijna altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Cameranu heeft me nog nooit teleurgesteld en de prijzen zijn competitief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolves fotografie 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via de website bestellen.

Service
Erg prettig dat de koerier van tevoren aangeeft hoe laat ze komt, zodat je niet een hele dag hoeft zitten te wachten!

Assortiment
Prima. Ik wist precies wat ik wilde en dat was ook op voorraad aanwezig.

Aanbeveling
Toevallig een paar dagen terug nog aan mijn collega aangeraden als beter en goedkoper alternatief dan waar hij nu koopt.

Extra toelichting
Fijne winkel met een goed bereikbare klantenservice waar je vriendelijk te woord wordt gestaan. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. V-G. 19-06-2015 In de winkel gekocht
In urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heerlijk dat je eerst rustig heel veel toestellen kunt bekijken, vasthouden, proberen.

Service
De service is heel goed. Je wordt vakkundig en plezierig voorgelicht, waarbij ik niet het gevoel heb gehad dat ik gepusht werd een zo duur mogelijk toestel te kopen.er werd eerst naar mijn wensen gevraagd en daar werden een aantal toestellen bij gezocht.

Assortiment
Ik heb geen idee hoeveel soorten en modellen er in de fotowereld zijn maar ik vind het aanbod bij cameranu al overweldigend.

Aanbeveling
Je wordt vakkundig en goed geholpen. Er wordt alle tijd aan je besteed. Het enige nadeel kan zijn dat je soms lang moet wachten, maar er is zoveel te zien dat dat geen probleem hoeft te zijn. En de koffie is gratis...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Rotterdam 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website werkt prima, veel achter de pc uit te zoeken en vervolgens te toetsen door aanvullend advies te vragen.

Service
bij de grote aankoop die ik deed (Swarovski telescoop) kreeg ik tweemaal per telefoon goed advies. over de te bestellen onderdelen kreeg ik prima informatie. de bestelling kwam sneller dan verwacht.

Assortiment
zeer breed ten aanzien van wat ik zocht (telescoop)

Aanbeveling
ook de prijs is concurrerend naast bovenstaande aspecten

Extra toelichting
Het hele aankoopproces inclusief mondeling advies verliep uitstekend. het laat me als koper achter met het goede gevoel het juiste te hebben aangeschaft tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaryvH 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt op je gemak alles bekijken wat er is onder het genot van een kopje koffie o.i.d.

Extra toelichting
Prima geholpen. Belofte over terugbellen nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fryske Fugel 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder een dak en goed bereikbaar

Service
Je wordt meestal binnen 10 minuten geholpen

Assortiment
Nergens zoveel cameraspullen bij elkaar onder een dak

Aanbeveling
Alles onder handbereik en goed evoorlichting

Extra toelichting
voor mij is Camera nu het adres voor deze hobby.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo aa007 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk vanuit je luie stoel via je pc.. iets aanschaffen wat wil je als man nog meer :-)

Service
Vandaag besteld morgen in huis!

Assortiment
Uitgebreid keuze genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert-NB 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site; alleen korting niet gemakkelijk te verwerken

Service
Korting alsnog ingebracht; goede begeleiding bij probleempje bij in gebruik nemen.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Goede service; prijzen ok.

Extra toelichting
Snelle levering en goede after sales service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farlagraaf 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruim en overzichtelijk en snel

Service
Bellen met de verkoopafdeling levert een snel en duidelijk antwoord.

Assortiment
Ruim en goed overzichtelijk

Aanbeveling
Voor het grootste deel van het assortiment

Extra toelichting
Als je weet wat je nodig heb makkelijk en betaalbaar. Voor vragen ook een uitstekende service. Overig is de service in de winkel ook uitstekend waarbij je ook het product kan voelen en bekijken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jacques B 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt goed, snelle levering binnen 1 dag

Service
Vriendelijke helpdesk. De tracking-gegevens werden niet zichtbaar. De helpdesk heeft dit correct opgelost.

Assortiment
Er is veel keuze en voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RKr_033 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is goed ingericht en goed navigeerbaar.

Service
Tot 's avonds laat bestellen en dan toch de volgende dag in huis is uniek. De feedback over de status van de order en de zending is geweldig.

Assortiment
Breed assortiment en uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Vaker goede ervaringen gehad met Cameranu.nl

Extra toelichting
Cameranu.nl is een parel in webwinkel land. Prima prijzen en een uitgebreid assortiment, maar belangrijker nog een uitstekende service. Als de bestelling is gedaan word je als klant heel goed op de hoogte gehouden van de status van de order en de aflevering. Na een paar dagen kwam er ook nog een extra mail om me er op te wijzen dat bij registratie van het product bij de fabrikant de standaardgarantie van een jaar wordt verlengd naar drie jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Scholtalbers 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik kwam met allerlei vragen over een nieuwe lens. de verkoper nam alle tijd en heeft mij uitstekend geadviseerd. Ik kocht ene andere lens dan ik zelf in gedachten had, heb inmiddels een aantal keren gefotografeerd en ik moet zeggen: hij had hartsikke gelijk. Topadvies! Joke

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies van Bon 18-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op Urk is de locatie van de winkel. Deze winkel is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. EN daar loop deskundig personeel, welke ons geholpen heeft om de juiste keuze te maken. Welke camera geschikt is voor ons.

Service
Super, stapsgewijs informeren waarom ik een foto toestel wil hebben. Wat ik ermee wil gaan doen. Hoe ik hem gebruiken wil.

Assortiment
Ongelooflijk uitgebreid. Voor iedere fotograaf is er wel een geschikte camera te koop.

Aanbeveling
Zeker weten. Een ieder die overweegt om een camera te kopen zal ik adviseren om naar Urk te gaan. Het is zeker de moeite waard om je daar door deskundigen te laten adviseren. Waarom..... Omdat je het waard bent!

Extra toelichting
Ik had voor mezelf bedacht dat ik een spiegelreflexcamera wilde kopen. Op advies van een goede kennis, zelf actief fotografe, om naar camera nu te gaan, naar Urk. Het is even een eindje rijden, maar ik ben heel erg blij dat ik toch gegaan ben. We werden heel goed geholpen. Stapsgewijs bleef de verkoper doorvragen. Waarom ik voor een spiegelreflex zou kiezen. Wat de bedoeling is als ik foto's ga maken. Wat mijn wensen zijn t.a.v. een camera. Uiteindelijk heeft hij mij de Sony cybershot letten zien en gedemonstreerd. De verkoper heeft me heel goed geadviseerd. Ik ben superlijm met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotogenic 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een duidelijke site. De artikelen die ik zocht waren eenvoudig terug te vinden op de site. Ook het plaatsen van de bestelling verliep vlot.

Service
Alle artikelen die ik wilde bestellen, waren volgens de site op voorraad. Voor de zekerheid toch even gebeld. Ben op een uiterst vriendelijke en behulpzame wijze te woord gestaan en geholpen. Helemaal top.

Assortiment
Het aanbod van artikelen is aanzienlijk. Wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Goede en duidelijke webshop. Zeer ruim assortiment aan artikelen. En als je belt om iets te vragen, is de geboden hulp vriendelijk en wordt je goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGrJ 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filter mogelijkheid zou iets uitgebreider kunnen maar verder topsite, en winkel!

Service
Al jaren bestel ik bij cameranu.nl, enkele keer dat er iets niet goed is wordt het altijd professioneel en snel opgelost.

Assortiment
Veel spullen, alleen gebeurt het nog wel eens dat spullen niet op voorraad zijn. Afhandeling van mails als de voorraad er weer is, is top.

Aanbeveling
Erg tevreden!

Extra toelichting
Eigenlijk altijd snel en naar tevredenheid winkelen. En super dat online tot zo laat besteld kan worden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HanHermans 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en hanteerbare zoekmogelijkheden

Service
Bij telefonische navraag, duidelijke, uiterst vriendelijke persoonlijke aandacht.
Klantgerichte oplossing.

Assortiment
Uitgebreid en terzake kundige

Extra toelichting
Goedemorgen keuze, snelle afhandeling, persoonlijk contact was uitstekend. Kortom gewoon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

osito 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel eenvoudiger kan het niet; alle info duidelijk op de site, eenvoudig vergelijken en bestellen is een eitje...

Service
levering erg snel, en ook is het erg plezierig dat je via mail constant uitvoerig geïnformeerd wordt over de aflever-procedure.

Assortiment
als camera.nu het niet heeft, bestaat het niet...
qua prijs is verder zoeken meestal overbodig.

Aanbeveling
kopen op internet is voor velen nog wat ongemakkelijk, vooral omdat direct contact met een verkoper natuurlijk ontbreekt. C.nu laat op deze wijze zien dat het niet voor niets steeds populairder wordt...

Extra toelichting
vaker bij Camera.nu geshopt, een eigenlijk altijd goed, nog nooit een misser. wel vertrouwen in gekregen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artfan 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Specifiek op zoek naar een product en meteen gevonden op cameranu.nl. De site is erg mooi verzorgd en bestellen gaat heel gemakkelijk.

Service
Gelukkig verder nog geen contact en/of dergelijke met de winkel hoeven opnemen maar alvast wel een groot compliment voor de duidelijke mailtjes (wanneer verzonden, factuur, etc.). De levertijd was zeer goed! In de avond rond 10 uur besteld en de volgende ochtend om 9 uur al bezorgd!

Assortiment
Buiten deze bestelling nog niks gekocht op cameranu.nl, verder ook nergens meer naar gezocht, maar in de toekomst ga ik zeker vaker op cameranu.nl kijken.

Aanbeveling
Zeer goede service, snelle levertijd, kort samengevat: erg fijne winkel!

Extra toelichting
Gewoonweg geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Noah Brommer 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was heel duidelijk, alles was goed aangegeven en heel overzichtelijk.
Het zoeken naar producten gaat ook heel gemakkelijk en je vindt waar je naar opzoek bent.
De betaling ging snel en was makkelijk.
Voor de betaling hoefde je niet veel gegevens in te vullen, alleen de gegevens die belangrijk waren, zoals adres en naam.
Het bestelproces was duidelijk en overzichtelijk.
Het was zeer duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap.

Service
Ik heb mijn bestelling online gedaan, dus ik weet niet hoe het in de winkel gaat, maar dat gaat vast zeer goed.
De levertijden waren ook zeer goed en ook zoals ik had verwacht. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen en daar was ik zeer tevreden mee.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid. Je hebt keuze uit heel veel soorten camera's. Online is het assortiment erg duidelijk en is alles goed gesorteerd. De prijs, van het product dat ik heb gekocht, was heel goedkoop en in andere winkels was het erg duur.

Aanbeveling
Het is een goeie winkel, met veel soorten keuzes uit verschillende camera's. De bezorgtijd is ook zeer snel en daar was ik heel tevreden mee. De website is heel makkelijk om producten op te zoeken en het is heel duidelijk aangegeven. Het betalen gaat snel en is gemakkelijk om te doen.

Extra toelichting
Al met al ben ik blij dat ik mijn product hier heb gekocht. Alles verliep zoals ik had gewild en daar ben ik zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christel260870 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn vragen voor ik bestelde werden snel en duidelijk beantwoord. En mijn bestelling was snel binnen.

Assortiment
Alles wat ik zocht vond ik snel.

Aanbeveling
Snelle en goede service.

Extra toelichting
Fijne en duidelijke webshop. Uitstekende prijzen en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arda19 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en duidelijk

Service
goed en snel. pakje werd dag na de bestelling afgeleverd.

Assortiment
-

Extra toelichting
snelle service, duidelijk website en ook nog eens goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katja mali 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en snelle service. Bestel hier met enige regelmaat en nog nooit een probleem ondervonden. Ze hebben het online-winkelen goed ingericht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina Calis 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Was maar 1 merk batterygrip aanwezig voor mijn toestel maar wel diegene die ik wilde hebben!

Aanbeveling
Ben ook in de winkel geweest en nu online besteld en het wordt allemaal keurig geregeld. Top!

Extra toelichting
Cameranu.nl is een professionele winkel met mensen die verstand van hun vak hebben. Gelukkig zitten ze wat verder weg zodat ik niet de hele winkel leeg koop. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Vincentx5 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site

Assortiment
Groot assortiment. Kon precies vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goed assortiment en snelle verzending. Fijn dat ze ook een fysieke winkel hebben.

Extra toelichting
Fijne winkel met snelle verzending en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews