cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim en overzichtelijk. Wel druk.

Service
Cameranu.nl houdt me per email op de hoogte van de controle van mijn camera.

Assortiment
Vooral de grote merken goed vertegenwoordigd in de winkel in Urk.

Aanbeveling
Prettige ervaring, zowel online als fysiek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 05-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
leverbaar, volgende dag in huis, super

Service
Altijd prima service, in de winkel én online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fred 05-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed gesorteerd en er voldoende parkeer gelegenheid voor de deur.

Service
De persoonlijke adviseur bij het kopen en adviseren is prettig.

Assortiment
Het aanwezige assortiment voldoende om een goede keus te kunnen maken.

Aanbeveling
Prettige winkel en een verademing dat je vakkundige informatie bij je keuze en aankoop. Een rit naar Urk is de moeite waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
De bestelling was de volgende werkdag al binnen!

Assortiment
Enorm veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frens Slagter 05-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldig goed te vinden en prima bereikbaar. Alles staat zeer overzichtelijk uitgestald.
Het wachtsysteem met nummers werkt uitstekend, zo hoef je niet op te letten op "voorkruipers"maar kom je gewoon aan de beurt.

Service
Geweldige service van zeer deskundig personeel.
We kregen een uitstekend advies.
Een artikel dat (later) niet zo goed beviel werd zonder gezeur omgeruild voor een beter werkend exemplaar.
Complimenten!!

Assortiment
Het assortiment is werkelijk uitzonderlijk uitgebreid en, na betaling, direkt mee te nemen.

Aanbeveling
alles klopt hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en goed gerubriceerde assortiment. Ook via zoek-actie met Google vaak rechtstreeks hyperlink naar gezochte artikel op jullie website.

Service
Goede communicatie over status bestelling, betaling en aflevering. Ik ben ook 2 januari in de winkel in Urk geweest voor aanschaf Fujifilm X-T1 + objectieven etc. en erg correct en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Alles wat je niet in de echte winkels kunt vinden (of eerst moet bestellen) vind ik bij jullie.

Aanbeveling
De webwinkel is ideaal omdat je 's avonds en in de weekenden kunt browsen en tot de aanschaf over kunt gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolandaelen 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel met ruim voldoende verfijningen om je zoekopdracht naar het gewenste artikel te vinden.
Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen en zonodig aan te passen.

Service
Bestellingen worden écht super-snel geleverd.
's-Avonds 22:29 een bestelling gedaan, werd direct per mail bevestigd en korte tijd later ook gemeld dat de bestelling is verzonden. slechts 12 uur en 20 minuten later is m'n bestelling thuis afgeleverd. Echt super.
Men verzend de bestelling ook standaard aangetekend (wel zo veilig en traceerbaar via "track and trace") via TPGpost en rekent hier bij bestellingen boven 100 euro geen kosten voor. Daaronder, afhankelijk van de grootte/gewicht van het/de artikel(en) 1,95 tot 4,95 euro voor.
Helaas ontbrak bij 1 artikel een onderdeel.
Hierover gebeld met cameranu.nl en na slechts "1" keuze via een voice-response systeem binnen enkele seconden een vriendelijke dame van klantenservice aan de lijn gehad die e.e.a. al snel recht zette en het ontbrekende onderdeel direct nazond. Volgende dag ook ontvangen.
Super-service

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen. Men heeft enorm veel op voorraad en dat tegen concurrerende prijzen. Het spaart al gauw 20% tot 40% uit. Toch loont het de moeite om voor sommige artikelen ook bij andere leveranciers te kijken.

Aanbeveling
Ik kan cameranu.nl bij iedereen aanraden.

Groot assortiment, snelle levering, vriendelijke, snelle en correcte klantenservice en overwegend zeer lage prijzen.

Hoewel enkele artikelen elders wellicht een tikkeltje goedkoper zouden kunnen zijn, kan het in sommige gevallen toch interessanter zijn het "extra" artikel toch bij cameranu.nl te bestellen omdat men dan mogelijk in de totale bestelling boven de 100 euro uitkomt en daardoor geen verzendkosten betaalt en men daarnaast elders wellicht ook nog verzendkosten dient te betalen.
Even goed afwegen en uitrekenen dus.

Extra toelichting
Zie motivatie in bovengenoemde punten. Cameranu.nl is een super webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Keizerwaard 05-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkel is overzichtelijk en ruim gesorteerd

Service
De nazorg is perfect, ik was namelijk een lader vergeten en ontving na verzending keurig bericht dat dit in goede orde was ontvangen.

Assortiment
Assortiment voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. En is goed gesorteerd in de winkel op productsoort. Waarbij de prijs voor mij doorslaggevend is om dit bij Cameranu aan te schaffen.

Aanbeveling
Ruim assortiment, geode bediening en personeel met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mary 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
onderdeel was snel te vinden

Service
Goede communicatie en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bernhard 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke winkel.Alle producten zijn makkelijk te vinden en het aanbod is groot

Service
Snelle levering. Met duidelijke berichtgeving over de leverering

Assortiment
Groot assortiment met duidelijke omschrijvingen en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assie 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
heldere website

Assortiment
even rond gekeken, maar het assortiment is uitgebreid, had een klein onderdeel nodig en deze was hier te vinden

Aanbeveling
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

vovertje 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Snelle, accurate service.
Betrouwbaar adres die alle afspraken punctueel nakomt!

Extra toelichting
Geweldige service bij aankoop van deze camera. Echt top. Een aanrader om bij Camera Nu te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eussen 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en complete website

Service
Snelle levering, goed advies

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 04-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en alle producten overzichtelijk gerangschikt.
Makkelijk vindbare producten. Handig dat je zoekcriteria kunt aangeven, zoals prijs, merk etc. Zo kun je snel vinden wat je zoekt. Omdat het een webwinkel is die een soort luilekkerland is voor fotografen, voel je je er snel op thuis.Het nodigt uit tot verder kijken en kopen.Iets bestellen gaat prima en ongelofelijk hoe snel je je pakket in huis hebt!

Service
De service is uitstekend. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en nemen alle tijd voor je. Dat is voor jou als klant een voordeel, maar soms, als het druk is, duurt het wachten tot je aan de beurt bent erg lang. Gelukkig kun je dan wel wat rondneuzen en een kopje koffie nemen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en ik voel me er als Alice in Wonderland... Inspirerend!

Aanbeveling
Fijne winkel, supervriendelijke en deskundige medewerkers die je goede adviezen geven en meedenken met wat de klant wil.

Extra toelichting
Gewoon gauw eens een bezoekje brengen aan de website, of: nog veel leuker: een bezoekje brengen aan de winkel in Urk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 04-08-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime keus, mooie overzichtelijke winkel en personeel met kennis van zaken

Service
Snelle behandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tara janischka 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en fijne website

Service
Ik ben goed geholpen

Assortiment
Altijd alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via zoeken of op welke andere wijze dan ook snel mijn product gevonden. bestellen easy peasy en hoppa bestelling gelijk verstuurd. berichtjes met snelle info waar het pakketje is.

Service
supersnelle levering, keurig verpakt.

Assortiment
meesteal is wat ik zoek in het assortiment aanwezig, zeer uitgebreid.

Aanbeveling
gewoon doen, al jarenlang klant en altijd naar tevredenheid geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jops 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel te vinden wat je zoekt.

Service
Als er een keer iets fout is gegaan wordt het gewoon opgelost. Zoals het hoort..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd Inia 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk en afspraken worden nagekomen.

Service
probleem met camera werd uitstekend opgelost.
dikke plus was het op de hoogte houden.

Aanbeveling
een solide webwinkel waar je zonder reserves duurdere artikelen kunt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nessil 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide, snelle zoekfunctie

Service
Eenvoudige betaalwijze, snelle levering

Assortiment
Uitgebreid, ook accesoires oudere modellen.

Aanbeveling
Assortiment, service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van den Hardenberg 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De service is echt uitstekend. Wij hebben een camera ter reparatie opgestuurd en zijn enorm goed op de hoogte gehouden door Cameranu.nl. Over alles werden we geïnformeerd. De camera was snel gerepareerd terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle bezorging en makkelijk online besteld

Aanbeveling
snelle afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Paul 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top winkelen

Service
Per omgaande reactie op vragen

Assortiment
Zeer uitgebreid en veel direct leverbaar

Aanbeveling
Compitatieve prijzen, groot assortiment, straalt betrouwbaarheid uit, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet van Eerten 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijk via internet

Service
De ene dag pas later op de dag besteed en de volgende dag in huis, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van den Boom 03-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met heel veel producten.

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
Op vragen wordt direct gereageerd binnen.

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edward 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Zeer snelle service

Extra toelichting
Bestellen , geld overmaken, en de volgende dag al in huis. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoofddorp 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website. Fijn ook dat er echte mensen de telefoon opnemen bij vragen en dat ze die correct beantwoorden.

Service
Service ook prima in orde. Snel geholpen. Netjes verpakt verzonden en een dag later al in huis

Assortiment
Op 1 batterij na hebben ze tot nu toe alles in huis waar ik naar zocht en voor een fijne prijs t.o.v. de concurrentie

Aanbeveling
Niks op aan te merken dus een 10

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreadson 03-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is makkelijk te bedienen. Wel is het soms wat onoverzichtelijk wegens de vele producten die aangeboden worden. Wanneer je de website laadt op je telefoon, is het wel een beetje langzaam vergeleken met andere websites. Maar dat maakt het assortiment weer goed!

Service
Erg klantvriendelijk! Je kan makkelijk om advies vragen en het is niet dat ze het duurste product willen verkopen, maar het juiste.

Assortiment
Zeer uitgebreid met producten uit alle verschillende typen accessoires die je maar kan wensen!

Aanbeveling
Ik ben een blije klant en wanneer ik iets zoek (of dat advies is danwel een product) kijk ik als eerste bij Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave Sjollema 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website werkt zeer gemakkelijk en is overzichtelijk.
De mobiele pagina werkt op een Android niet altijd goed. De drop-down menu's blijven niet 'hangen' en verdwijnen.

Service
Na een bericht/mail te hebben geplaatst, heb je zeer snel een antwoord terug op je vraag. Subliem!

Assortiment
Zeer uitgebreid, echter mis ik nog de assortiment voor bv GoPro camera's.

Aanbeveling
Overzichtelijk, goede service. Meer wil je niet!

Extra toelichting
GoPro assortiment en/of andere action cams met accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Onink 03-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanbod goed zichtbaar en tastbaar. Overzichtelijk.

Service
Er werd goed meegedacht en een simpele en goedkope oplossing voor mijn probleem bedacht.

Assortiment
Ze hebben (bijna) alles op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Prettig winkelen, goede advisering. Geen gedram of listige verkooptechniekjes.

Extra toelichting
Gratis koffie en vaklectuur om eventuele wachttijden te veraangenamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Beugel 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snelle levering!

Service
Goede uitleg en advies over product door medewerkers.

Assortiment
Zeer groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 03-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk

Service
zeer persoonlijk, goed advies

Aanbeveling
goede ontvangst, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van den Berg 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er is een enorm assortiment in fotografiebenodigdheden en alles wat daar bij hoort. Het moet wel gek gaan als je daar niet slaagt en vindt wat je zoekt.

Service
Personeel is deskundig en beschaafd en komt na wat ze belooft!

Assortiment
Het heeft een enorm assortiment in fotogafiebenodigheden. zie antwoord bij vraag 1

Aanbeveling
Deskundig, vriendelijk en snelle levering

Extra toelichting
Het is voor mij de fotozaak!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nola 02-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel canera's en accessoires overzichtelijk gepresenteet.

Service
Altijd prima persoonlijke verkoopadviseurs voor elke klant

Assortiment
Veel te zien, al vergeet ik nog wel en naar de tweede verdieping te lopen.

Aanbeveling
M.n. de deskundigheid van de verkoopadviseurs.

Extra toelichting
Ik ben vergeten te vragen naar de prijs van protectiefilter ik vroeg om uv-filter ter bescherming van de lens, kreeg advies protectiefilter hiervoor aan te schaffen, bij thuiskomst bleek deze ca.50 euro te kosten, vond ik wel veel. Had dit in de winkel niet in de gaten omdat ik ook een fotorugtas en nekriem had gekocht. Dom van mij, verkoper had ook prijs kunnen noemen...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is makkelijk door te bladeren en heel goed om dingen te vergelijken.

Service
vragen telefonisch goed beantwoord en goed geholpen mooi pakket samen te stellen!

Assortiment
cameranu.nl heeft bijna alles!

Aanbeveling
door de goede hulp en snelle levering weet ik wel zeker dat mijn volgende bestellingen ook bij cameranu.nl zullen zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoeri 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed werkende website waar gemakkelijk door heen te bladeren en filteren valt waardoor je goed bij het/de product(en) komt die he zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Truussie 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Betaling lukte in eerste instantie niet. Gelijk nieuwe link welke wel werkte

Assortiment
Alle bekende merken bestelbaar

Aanbeveling
Uit de Internetwinkel tot nu toe 2 artikelen gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koerhuis 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor 23:59 uur besteld en betaald is de volgende dag echt ook thuis, op werkdagen.

Assortiment
Als je iets voor de fotografie zoekt is het wel te krijgen bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Heb al meer besteld of in de winkel of online en altijd naar tevredenheid behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny K 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De Online Orders die je plaats worden vrijwel meteen opgepakt en de zelfde dag of de ochtend erop meteen verstuurd met post-NL (dit ligt wel aan het uur wanneer je een bestelling plaatst) maar alles netjes binnen 1 of 2 dagen binnen.

Service
De "stel je vraag" chat sessies worden direct opgepakt met de hulp die je nodig hebt voor bijvoorbeeld retourneren van een defect product.

Je krijgt bij een pre-order van een product, een mail waar in een e.t.a. Word genoemd wanneer je het product ongeveer thuis kan verwachten.

Assortiment
Camaranu.nl heeft vrijwel alles voor foto en video, het Snake River Prototyping assortiment is niet helemaal compleet bv. Maar ik heb alles gevonden wat ik nodig heb voor de vakantie voorbereiding.

Aanbeveling
Ik ben meer dan tevreden over de afhandelingen van b.v. De bestellingen en de snelheid waarmee je geholpen word aan een antwoord op je vraag.

Extra toelichting
Voor mij de enige ideale winkel voor foto en video.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lammert Visser 31-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim en overzichtelijk, alle merken gesorteerd

Service
Eerlijke en goede voorlichting en correct geholpen

Assortiment
Ruim voldoende, voor elk wat wils

Aanbeveling
Zoals ik al zei, ruime winkel met een breed assortiment op merk gesorteerd, dus direct zoeken wat je wilt en eerlijke voorlichting door vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Silvertand 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een bekend bedrijf, waar je vertrouwd kunt kopen

Service
Een product retourneren is geen enkel punt. Het geld wordt meteen teruggeboekt.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze alles in huis en ook nog van een goede kwaliteit.

Aanbeveling
Ik ben al langer klant en nog nooit een probleem gehad.

Extra toelichting
Goede service, prima kwaliteit en meestal het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een goede fotospeciaalzaak met een ruim assortiment. Of je nu online of in de winkel koopt, er wordt snel geleverd en vragen worden goed en duidelijk beantwoord.

Ook voor de aftersales zijn ze altijd service en klantgericht.

Assortiment
Je kan bijna alles krijgen op fotogebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Jong 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle afhandeling, camera accu op zaterdag besteld - dinsdag in huis (post bezorgt niet op maandag).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site..
Heb de TakeWay T1 clampot snel kunnen vinden op de site. Uitstekende beschrijving bij art.





way snel kunnen vinden.

Service
Goede e-mails betreft bestelling en verloop van de aankoop.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Zeer snel, heel duidelijk, kortom een plus plus..

Extra toelichting
Gisteren besteld vandaag thuis... heerlijk winkelen is dat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering van de Pentax kijker!
Zeer goede kijker, niet te zwaar!
Goede prijs! en kwaliteit!

Service
Zoals gezegd zeer snelle levering!

Assortiment
Veel keus in kijkers, zeer scherpe prijs voor een prima Pentax 10 x 50 kijker!

Aanbeveling
Komt na wat er op de site staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voorraad aanduiding is betrouwbaar

Service
Er moest iets geruild worden, naar de winkel geweest en daar prima geholpen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede voorlichting in de winkel en klantenservice is 'echt' vriendelijk

Extra toelichting
Zoekfunctie van website kan beter. Soms zijn producten makkelijker via Google terug te vinden dan de eigen winkelsite

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Serhan 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel overzichtelijk en indien op voorraad zijn de producten altijd de volgende dag in huis! Fantastisch!

Service
Helaas kon mijn nieuwe F-stop tas niet geleverd worden voor mijn nieuwe camera, een probleempje omdat ik geen mogelijkheid had de camera te vervoeren voor een belangrijke productie.

CameraNu bezorgde de dag voor mijn vertrek een vergelijkbare leen tas waarmee ik alsnog aan de slag kon. Werkelijk fantastisch!

Assortiment
Alle gangbare apparatuur is te koop en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijzen, overzichtelijke en duidelijke website en snelle en zeer goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carola 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar, hulpvaardig en ontzettend snel met leveren

Service
ik had een fout begaan met de ideal betaling. Tot 19.00 uur contact gehad via de mail omdat ik de bestelde camera's graag wilde ontvangen. Ik had de betaling via overschrijving overgemaakt en met een kopie van de overschrijving gingen ze akkoord om de camera's toch op te sturen. Dus ook veel vertrouwen in de klant.

Assortiment
Kon vinden wat ik nodig had dus goed.

Aanbeveling
Het vertrouwen in mij als klant vond ik super. Het antwoorden via de mail was ook snel en dit ook na 18.00 uur. Openstaan en meedenken voor oplossingen vond ik ook geweldig.

Extra toelichting
Wil je een camera kopen en ook service en een snelle levering dan beveel ik deze winkel ten harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winkel in Urk 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en snel bereikbaar en prima geschikt voor mijn doel, nl analoge fotohgrafie

Service
als boven

Assortiment
nog verder te beoordelen

Aanbeveling
als boven

Extra toelichting
Ideaal voor mijn hobby fotografie met de mij nog ter beschikking staande apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews