cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rhen 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goed assortiment, snelle levering, van de service geen gebruik gemaakt, maar ga er vanuit dat deze goed is. Een pre voor zakelijke bestellers is het leveren op rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Oud Gastel 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website, makkelijk zoeken

Service
snelle afhandeling van order

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
prima afhandeling van order, volgende dag echt in huis op afgesproken tijdstip

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter8321 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zou makkelijk zijn als je een artikelnr. hebt om nadat je wat uitgezocht hebt op de website het betreffende artikel makkelijk te kunnen aanduiden.

Service
Is gewoon goed

Assortiment
Ruim voldoende voor een veeleisende consument

Aanbeveling
Tijdens het wachten in de winkel kun je zelf koffie/thee/water pakken en het assortiment bekijken.

Extra toelichting
Ruime winkel met goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick de Jong 1953 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu.nl heeft een duidelijke en overzichtelijke site. De productinfo is uptodate.

Service
Bij telefonisch contact: je hebt binnen een halve minuut een medewerker aan de lijn. Je krijgt gedegen informatie. Levertijd is uitstekend.

Assortiment
CameraNu.nl heeft een breed assortiment. Bij overleg over een product wordt je getipt voor andere mogelijkheden.

Aanbeveling
Hulpvaardig. Uitstekende service. Ook bij ruilen e.d. wordt absoluut niet moeilijk gedaan.

Extra toelichting
Zowel online als fysiek (in de winkel) wordt je uitstekend geholpen. De medewerkers nemen tijd voor je en geven zeer deskundig advies. De producten zijn qua prijs zeer gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

archeogeolab 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online is gemakkelijker dan in gewone winkel

Service
heel goede ervaringen met cameranu.nl

Assortiment
meeste zaken zijn aanwezig

Aanbeveling
beste ervaringen met cameranu.nl

Extra toelichting
Heb de beste ervaringen met CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 23-1 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel in Urk of internet allebei even makkelijk

Service
Makkelijk geholpen in Urk door een jongen die weet waar hij het over heeft

Assortiment
HEEL veel op voorraad

Aanbeveling
Als je weet wat je wilt: makkelijk via Internet.
Hulp nodig: even naar Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. buursma 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk

Service
Snelle levering.

Aanbeveling
Overzichtelijke en complete site, daarnaast een mooie winkel op urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincent54321 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, met veel nuttige aanvullende info over de producten die ik zocht

Service
Ik ben 2x in de winkel geweest, Ze hebben alle tijd om camera's te demonstreren, zelfs op een erg drukke zaterdag waren ze hulpvaardig en namen voldoende tijd om mijn vragen te beantwoorden. De 2 mensen die me te woord stonden hadden veel kennis van fotografie, geen dozenschuivers

Assortiment
Heel veel camera's en lenzen op voorraad om makkelijk met elkaar te vergelijken. Ook alle assecoires die ik zocht op voorraad

Aanbeveling
Veel keus, goede service en veel kennis in huis.

Extra toelichting
Alles bij elkaar een goede ruim gesorteerde winkel met handige duidelijke website en professioneel personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamanthaGr 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk ingedeeld.

Service
Het plaatsen van een bestelling is heel makkelijk en duidelijk.

Al na 1 dag kreeg ik mijn bestelling via de post binnen. Netjes en veilig verpakt.

Assortiment
Grote keuze aan camera, accessoires etc.

Aanbeveling
Snelle online levering. Als ik dichterbij Urk zou wonen zou ik zeker langs gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winfred Vels 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website voor simpel en snel winkelen.

Service
Duidelijke opdrachtbevestiging per mail ontvangen. Supersnelle verzending, zelfs rondom de drukke kerstdagen. Product keurig verpakt met heldere pakbon daarbij.

Assortiment
Door het brede assortiment grijp je niet mis. Altijd prijs dus!

Aanbeveling
Betrouwbare, servicegerichte webwinkel die op de kleintjes let. Hier kun je scoren!

Extra toelichting
CameraNu.nl is een betrouwbare, servicegerichte webwinkel die op de kleintjes let. Supersnelle levering. Hier kun je scoren!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RyanneH 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je vind gemakkelijk en snel het juiste product

Assortiment
Er is genoeg keus

Aanbeveling
De levering is snel.. en de prijs is ook redelijk.

Extra toelichting
Een super we winkel, waar de prijs goed is en snel wordt geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvalk 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een zeer overzichtelijke webshop waar makkelijk in te zoeken is. Ook de levering is erg snel en als je vragen hebt zijn ze zeer kundig in hun antwoorden, ik zeg doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EtienneO 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, goede navigatie en bij vragen een klantgerichte benadering.

Service
Top. Goede (after)sales.

Assortiment
Prima. Bijna altijd alles aanwezig. Als prof. fotograaf soms iets meer keuzemogelijkheden gewenst.

Aanbeveling
Topzaak een aanrader.

Extra toelichting
Koop regelmatig foto-accessoires. Cameranu.nl eigenlijk voor de amateurfotograaf, maar ook prettig voor de professional. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker qua service. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon Foppele 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel en vakkunding behandeld met een super website en zeer scherpe prijzen !

Service
Snelle service gewoon super!

Assortiment
Zeer uitgebreid ,raad ik zeker ander aan !

Aanbeveling
Ik raad nu al bekende en familie deze winkel aan omdat ik ook zeer tervreden ben!

Extra toelichting
Ik heb vorige keer ook een camera bij jullie gekocht die helaas kapot is gevallen door mij eigen schuld, op het moment dat ik een nieuwe wilde kopen heb ik geen moment getwijfeld en direct bij jullie een nieuwe besteld. Kortom zeer tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Marie 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een super snelle reactie op mijn mail met een eerlijk antwoord. Als je ergens omvraagt word je niet het duurste gegeven maar iets wat goed is voor een leuke prijs

Extra toelichting
Voor wat ik tot nu toe heb besteld ben ik erg te vreden! Snelle reactie, goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Moes 04-01-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site zijn de producten goed te vinden.
Ik heb uiteindelijke het product telefonisch laten reserveren.

Service
Prima ondersteuning vanuit de winkel toen ik uiteindelijk de camera heb aangeschaft. denk hierbij aan uitleg, evt. accessoires, etc. Ook tips en handvaten gekregen voor gebruik na aanschaf.

Assortiment
Winkel heeft ruim assortiment.

Aanbeveling
Winkel is goed bekend binnen mijn kennissenkring. Als die bekendheid er niet is, zou ik de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Cameranu biedt een groot assortiment aan producten en een prima service. Personeel in de winkel neemt ruim de tijd om het product uit te leggen en heeft een goede kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex* 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site en geen probleem met het vinden van het produkt.

Service
Mijn bestellling ging per ongeluk 2x en dit werd keurig gecorrigeerd door CameraNU.nl en daarvan kreeg ik ook een mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Els OOmis 04-01-2015

Algemene score

9,7

Gemak
Producten zijn snel te vinden op de site.Duidelijke beoordeling en reviews.

Service
Snelle en goede service, goede verpakking, en contact.

Assortiment
Erg veel keus in merken en div. prijsklasse,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milhouse 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk op de site te vinden wat je zoekt

Service
Eerdere ervaring met kapotte Sigma lens is goed afgehandeld.

Assortiment
Ze hebben doorgaans wat je nodig mocht hebben.

Aanbeveling
Goede prijzen voor camera's en goeder service, dus aanrader.

Extra toelichting
Cameranu meestal goede prijzen. Na 2 camera's en 2 lenzen (waarvan 1 stuk ging en vie hun gerepareerd is) kom ik er terug voor aanschaf van camera of lens.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wallize 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid

Service
Het kan niet beter

Assortiment
Je krijgt daar geen nee of dat hebben wij niet

Aanbeveling
Zoals boven omschreven ga naar CameraNu op Urk

Extra toelichting
Ik had per mail een afspraak gemaakt met Brian welke ik vanwege mijn werk niet na kon komen dus dit per mail doorgegeven ik kreeg keurig antwoord kom wanneer je tijd hebt ik maak wel even tijd voor je vrij is dit geweldig of niet. In ruim een half uur heeft hij mij voorzien van de juiste camera netjes alles ingesteld en mocht ik nog vragen dan ben ik altijd welkom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaikeve 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht.

Service
'S avonds laat besteld en toch al de volgende dag in huis!

Assortiment
Tot nu toe hebben ze altijd wat ik zoek én meer.

Extra toelichting
Duidelijke site, snelle levering. Prettiger dan de winkel eerlijk gezegd én ik hoef de deur niet uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik Cageman 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Al een tijdje was ik op zoek naar een licht en toch stijf statief waar ik een aantal uren mee door het veld kan lopen voor het fotograferen van landschappen en macro's. Ik wist al dat ik een Gitzo wilde vanwege de bewezen kwaliteit maar was er nog niet uit welk type. Na uitgebreid advies is het de Mounteneer Series 1 tripod GT1532 met GH1780QR balhoofd geworden.Een fijne combinatie met de Olympus OMD EM1 met standaardzoom of telezoom. In het veld is het een genot om met dit statief te werken; snel op te zetten, licht en zeer stijf. Het geheel voelt erg solide aan. Het verwijderen van de middenkolom vergt enige oefening maar nuttig voor het benutten van kikvorsperspectief. Over het statief eigenlijk niets dan lof. De grote draaiknop van het balhoofd is een genot om te bedienen, ook met handschoenen aan. De uitvoering van het knopje voor horizontale zwenking is wat mij betreft te licht en een beetje goedkoop van plastic uitgevoerd. Ik had hier graag een andere oplossing voor gezien. Het balhoofd zelf voelt zeer degelijk en werkt fantastisch. Wisselen van landschap naar portretstand gaat vloeiend en voelt natuurlijk. Daarbij zakt de camera geen milimeter eens ingesteld.

Service
Niets dan lof over de service bij de aankoop van dit statief. De verkoper nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en stelde mij in de gelegenheid mijn camera te testen op drie statieven van Gitzo om de verschillen te ervaren. Top!

Assortiment
Prima. Ruime keuze tussen verschillende uitvoeringen en typen statiepen.

Aanbeveling
Ik ben al jaren klant bij Camera Nu vanwege het goede advies, de scherpe prijzen en goede service. Na aankoop van dit statief ben ik nog positiever geworden over de service.

Extra toelichting
Een licht maar zeer solide statief voor iederen die het langdurig bij zich draagt. Er zijn lichtere uitvoeringen die kleiner opgevouwen kunnen worden maar ik vond dat ik daarbij consessies deed aan stijfheid en stabiliteit in combinatie met mijn camera (systeem).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd15 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, zoeken en betalen gaat eenvoudig en is duidelijk beschreven

Service
Beschrijving op de website en in de bevestingsmail zijn duidelijk en kloppen 100%, dus helemaal zoals het moet. Ook de levering ging foutloos en volgens opgave.

Assortiment
Ik heb nu 1 keer iets gekocht maar de website er uit alsof je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de levering

Extra toelichting
Zie de beoordelingen bij de verschillende aspecten, dus uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Gouders 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellingen worden snel en correct geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Een super winkel met goede prijzen en correcte levering.
Ik zou er meteen weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fotojan48 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed functionerende website.

Service
Zending prima te volgen.

Assortiment
Zeer breed assortiment !!

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar adres met goede informatie en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjoleinO 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te benaderen en product te kiezen.

Service
Vandaag besteld morgen in huis is top wanneer je een dure aankoop doet

Assortiment
Alles in huis en op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phyxius88 02-01-2015

Algemene score

9,3

Gemak
erg makkelijk en goede en snelle verzending

Service
duidelijke service en je weet waar je aan toe bent

Assortiment
Voor een beginnend hobby fotograaf is het assortiment erg uitgebreid

Extra toelichting
Gemakkelijke bestelling, snelle bezorging en een uitgebreid assortiment zorgen er voor dat ik hier vaker ga bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mamaloes50 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
netjes geholpen bij mijn vraag over de verzending en het product is mooi op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hboss429 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website

Service
zeer snelle levering. Goede uitleg per telefoon.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles nog kunnen krijgen wat ik wilde.

Aanbeveling
Als ik zeer tevreden ben zullen mijn vrienden dat ook zijn.

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat ik dat ik bij camera nu iets bestel. Zeer goede service en nog betere levertijd. Alles wat je wilt word als het even mogelijk is gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert.1980 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ontzettend gemakkelijk navigeren waardoor je snel vindt wat je nodig hebt

Assortiment
Uitgebreid assortiment met de meeste zaken op voorraad

Extra toelichting
Via Kieskeurig de goedkoopste aanbieder gezocht. CameraNu was niet de aller goedkoopste, maar wel de goedkoopste met 24 uurs levering. Product was (zoals altijd bij CameraNu) netjes op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericvandevorst 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig bestelling

Service
zeer snelle levering (boven verwachting)ondanks de feestdagen.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeer snelle levering (boven verwachting)tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
snelle levering ondanks de feestdagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_David_ 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige en overzichtelijke website. Zelfs de geldterugactie staat er uitvoerig op genoemd bij het gekochte artikel. Super handig.

Service
Afleverdatum kun je kiezen zodat je aanwezig kunt zijn bij het afleveren van het pakket.

Assortiment
Zeer ruim. Rare kleuren, zoals oranje printer, was niet direct leverbaar, maar ze hebben het wel in hun assortiment.

Extra toelichting
Snelle levering op het moment dat het mij goed uitkomt. De website is gebruikersvriendelijk en er is werkelijk aan alle mogelijke wensen gedacht. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schmetterling 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik wist wat ik zocht, en die gegevens heb ik ingevoerd. Ik kreeg meteen de juiste pagina.

Service
Een tijdje geleden heb ik iets besteld en teruggestuurd. Het werd correct afgehandeld. Vandaar dat ik nu ook weer voor cameranu koos.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was bij alle webshops voor dezelfde prijs te krijgen.
Door een eerdere ervaring heb ik voor cameranu gekozen

Aanbeveling
Door de positieve ervaringen met cameanu zou ik deze webshop zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verseveldt 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Levering zoals beloofd.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Art55 02-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Behulpzame dame bij uitzoeken fototas, uw verkoper Gertjan heeft me uitstekend advies gegeven, geduldig, vakbekwaam.
Idem boven op de pro afdeling, uitleg en advies over toekomstige aanschaf Nikon D800 of D750

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
zie hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart uit Veldhoven 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is zeer overzichtelijk en navigeren is makkelijk.
Logische stappen van bestellen tot en met afrekenen.

Service
Ik heb mijn camera besteld in de drukke kerstperiode maar toch is deze zeer snel thuis bezorgd.

Assortiment
In vergelijking tot andere online fotowinkels heeft cameranu het grootste assortiment (zeker voor Pentax dslr)

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen vanwege bovengenoemde aspecten; gemak, service en assortiment

Extra toelichting
Cameranu laat zien dat een online-winkel kan concurreren met een fysieke winkel. In fysieke winkels houdt men de voorraden vaak heel klein waardoor het ook bij die winkels vaak een á twee werkdagen duurt voordat je het product in huis hebt. Zoals gezegd is de site overzichtelijk en gaat het bestellen en afrekenen heel makkelijk. Het product werd ook snel, goed en veilig verpakt verzonden. Tenslotte wees cameranu mij op de cashback actie van Pentax, deze informatie was niet bij alle concurrenten terug te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Heide20 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
we werden bij binnenkomst al doorverwezen door een vriendelijke juffrouw

Service
ik kon alles direct proberen en eer werd royaal tijd voor genomen

Aanbeveling
vriendelijke vlotte en kundige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert van Saane 02-01-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8, Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk in de winkel en duidelijk op de webshop!

Service
Zowel telefonisch als in de winkel prima begeleiding en uitleg. Snelle levering via webshop!

Assortiment
Ruime keuze! Voor ieder wat wils te zien en te selecteren!

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10, maar voor CamweraNu maak ik van harte een uitzondering.

Extra toelichting
Inmiddels een derde camera gekocht de afgelopen jaren, diverse objectieven en toebehoren. Zowel de winkel zelf als de webshop zijn een voorbeeld van klantgerichtheid! Petje af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glain 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelgemak(kelijk) via de website!!

Service
Snelle en vakbekwame service aan de balie tijdens het ophalen van het product

Assortiment
Groot assortiment en zeker de moeite waard om ook eens de winkel op Urk te bezoeken voor Look-and-Feel

Aanbeveling
Breed assortiment, goede en vakbekwame medewerkers makkelijk bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan huit 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
je wordt heel vriendelijk geholpen en de vragen worden heel duidelijk en goed uitgelegd.

Assortiment
De keuze is groot en ik heb alles wat ik nodig heb bij mijn hobby fotograferen er kunnen vinden.

Aanbeveling
de klant vriendelijke service, uitleg, en de tijd die ze voor je nemen om je te woord te staan is heel goed

Extra toelichting
als ik op het gebied van fotograferen iets zoek is het eerst wat ik doe de site van Camera nu .nl bezoeken om te kijken of ik het daar kan vinden wat tot nu toe altijd is gelukt.Vervolgens reserveer ik het en haal het in de winkel te Urk op kan ik daar ook nog even kijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

N Bosch 02-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar.
Winkel is handig in gedeeld. Moet eerst een nummer trekken en dan word je door de juiste afdeling verder geholpen.

Service
Word goed en klantgericht geholpen. Er word gelukkig niet ook gelijk gewezen op aanvullende verzekeringen.

Assortiment
In winkel zijn niet alle modellen te zien, wat begrijpelijk is. Wel de mogelijkheid om meerdere modellen met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Kundig personeel, neemt de tijd om je te woord te staan en te helpen.

Extra toelichting
Ben twee keer in de winkel geweest, eerste keer om informatie in te winnen. Toen al aangegeven dat ik op dat moment nog geen aankoop doe. Toch werd ik toen al netjes te woord gestaan. En kreeg netjes advies. Tweedemaal aanschaf gedaan wat vlot ging, product was op voorraad en kon gelijk beginnen met foto's maken. Positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerritbiker 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide website en groot assortiment op voorraad en in showroom.

Service
Correcte klantbenadering en goed bereikbaar

Assortiment
Echt vele modellen en merken.

Aanbeveling
Risico minimaal om miskoop te doen.

Extra toelichting
Er is een prima website te benaderen waar alles te vinden en te vergelijken is. Daarnaast is er een grote overzichtelijke winkel waar bijna alles live te zien en te voelen is en deskundige mensen rondlopen om vragen te beantwoorden en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Pelzer 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is duidelijk en je vind wat je zoekt op een snelle mannier

Service
vlugge levering , de dag na bestelling al in huis

Assortiment
groot assotiment en na vergelijken met andere kwam ik zak ik ook nog een duidelijk prijs verschil

Aanbeveling
goedkoper dan andere en de snelle levering

Extra toelichting
ik heb verschillende site's bezocht en vind dat deze in assortiment en prijs stukken goedkoper is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmschohaus 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een prima winkel, waar je kunt vinden wat je zoekt! Ook als je hulp nodig hebt wordt er snel gereageerd en het probleem opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra1991 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Op tijd bezorgd en je kan zelf kiezen of je het thuis laat bezorgen of zelf in de winkel op haalt. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is.

Assortiment
Veel verschillende types en kleuren hoofdtelefoons

Aanbeveling
De prijs is beter dan in andere winkels en de service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hennie3944 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is zeer overzichtelijk op de site

Service
snelle levering en fijn dat je zelf een bezorgdag kan kiezen

Assortiment
meer dan genoeg keuze tegen zeer goede prijzen

Aanbeveling
ik zou zeker iemand die een camera nodig heeft deze site aanbevelen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met mijn aankoop een leuke camera voor een leuke prijs en snel geleverd toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongjan 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klant vriendelijk, goede service, veel voorraad, deskundig

Aanbeveling
Zeer goed en betrouwbaar. Soms lange wachttijden in de winkel. Maar ze nemen ook de tijd voor je.

Extra toelichting
Klant vriendelijk, goede service, veel voorraad, deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bin1983 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en is ideaal voor dat je iets snel bestellen wilt en dat je niet veel tijd hebt om naar de winkel zelf te gaan, dan is de website een zeer goed alternatief. verder kun je voor de winkel zelf zeer goed je auto parkeren en een goed bereikbare locatie met een zeer schone en overzichtelijke indeling in de winkel.

Service
De verkopers geven zeer goede adviezen en zijn zeer klant vriendelijk en nemen de klanten serieus en nemen er tijd voor.

Assortiment
Zeer veel keuze in de assortiment, die zeer goed naar tevredenheid is.

Aanbeveling
Aan iedereen die iets met de Fotografie te maken heeft.

Extra toelichting
Ik ben zeer goed geholpen door de verkopers met hun goede service adviezen en klant vriendelijkheid. een zeer goede dienstverlening ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.terpstra 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor reeds jaren bestaande klant is het vertrouwen wederom niet geschaad.

Service
snel en correct

Assortiment
alles is op voorraad wat ik nodig had (GoPro Hero 4 Silver)

Aanbeveling
goed, uitgebreid en klantvriendelijk voor acceptabel prijsniveau.

Extra toelichting
Op deze manier blijf ik gewoon een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W volker 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
mooi handig statiefje,met super handige waterpas.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews