cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind Cameranu.n;l een betrouwbare winkel. Je kuntook altijd met een vraag bellen, als je ergens over twijfelt . Hele fijne service en extra tips per mail, waarnaar je wanneer het je uitkomt rustig kunt kijken! (Zoals RAW versus of JPEG .bijvoorbeeld)
De bestellingen heb je heel snel in huis. Voor mij geen andere zaak.

Reageer

Rodero 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze. Goed overzicht. Helaas gaat er iets mis met de website: overzichten lopen in elkaar over, geen oplossing gevonden.

Reageer

Arjan 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is voor mij de webshop to go als het gaan om video en foto artikelen en toebehoren. Levertijd is altijd zoals beloofd de volgende dag en bij vragen of technische vragen is hun klantenservice vriendelijk en snel bereikbaar.

Website is overzichtelijk en je kan je artikel snel vinden. Tevens zijn er af en toe acties waar je altijd blij van wordt al zijn het kortingen of extra artikelen.

Eigenlijk heb ik verder geen klachten over Cameranu.
Mijn cijfer is 9/10

Reageer

René L 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, snelle levering en goede informatie op website👍 Aanrader

Reageer

Ed Twigt 05-03-2019

Algemene score

10,0
Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. Prima kwaliteit en netjes verpakt. Op mijn vragen kreeg ik ook de volgende dag al uitgebreid antwoord. Dus heb ik nog een bestelling gedaan!

Reageer

Roel 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft geen artikelen uit het Really Right Stuff SOAR serie in hun assortiment opgenomen.
Desondanks hebben ze alle moeite genomen om deze artikelen op mijn verzoek te bestellen.
Ze hebben een realistische leverdatum afgeven die vrij nauwkeurig was.
Wat uiteindelijk deze goede service compleet maakte, was de periodieke status terugmelding over de bestelling. Veel bedrijven laten niets tot weinig horen over de bestelstatus tenzij je er expliciet om vraagt. In dit opzicht maakt Cameranu het onderscheid. Chapeau!!

Reageer

TOP! 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl in Urk is voor mij DE winkel als het gaat om vakkundig advies en altijd de beste apparatuur voor mijn hobby!
Scherp geprijsd en de mooiste acties!
Doen!

Reageer

Hendrik 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Snel en correct ! Kennis van de medewerkers is ongeëvenaard in deze branche.

Reageer

F. van den Hombergh 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke wordt uitleg gegeven over product en inhoud van het te verwachten pakket. Fijne webwinkel. Product snel binnen zonder betalen portokosten.

Reageer

Rob R. 05-03-2019

Algemene score

10,0
Prima zaak daar! Kom er al vele jaren naar volle tevredenheid.
Ruim assortiment op voorraad en zeer vriendelijk en kundig personeel. Mensen met hart voor de zaak!

Reageer

Claudia 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt. Goede prijs en ondanks klein leveringsfoutje, zeer goede service en vriendelijk personeel. Aanrader en ik ga zeker vaker bestellen bij hen.

Reageer

Jasper 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vindt het makkelijk zoeken op de website en levering is vlot en netjes ingepakt. Voor de laatste bestelling nog even contact gehad met de klantenservice. Ik had snel iemand aan de lijn die goed op de hoogte was en concreet advies gaf.

Reageer

marco 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pech met een sd kaart eerst online geholpen. Toch maar even naar de winkel gereden daar super geholpen en probleem op gelost.

Reageer

TwinvS 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een heel fijne site voor camera's en accessoires! Niet alleen kan je goed vergelijken maar ook een verlanglijstje aanmaken. Lekker overzichtelijke site die ook redelijk snel is en goede informatie geeft. Verder is er na bestelling snelle actie en word je goed op de hoogte gehouden van de ordervoortgang.

Reageer

Ron 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb hier een Nikon D5300 gekocht en die was snel geleverd alleen deze was wat slordig ingepakt. Dit heb ik in een review geschreven. En daarop werd ik snel terug gebeld door een medewerkster van CameraNu, nadat ik had verteld hoe of wat verontschuldigde deze zich en bevestigde dat dit niet hoorde en bood mij direct ter compensatie een cadeaubon aan.
Kijk dit vind ik dus direct, eerlijk en netjes afhandelen van een klacht mijn complimenten hiervoor. Ik had hier niet om gevraagd of een directe klacht aan hun adres gegeven. Dus een goede zaak om hier veilig te bestellen. Mijn ervaring is prima bevallen bij CameraNu

Reageer

Arthur 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon kort maar krachtig een duidelijke website en product snel geleverd. Top.

Reageer

Ron 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit/prijs
Snelle levering.
Bestel hier vaker zonder problemen
Super.

Reageer

G.N. Hubregtse 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle service, goede informatie over het artikel en veel keuzes van soortgelijke producten.

Reageer

sarah 04-03-2019

Algemene score

9,0
Ging allemaal soepel! Ik had per ongelijk de bestelling twee keer geplaatst, maar ze zagen dat meteen en de dubbele bestelling was geannuleerd.

Reageer

Melissa 04-03-2019

Algemene score

8,0
Erg overzichtelijke website, alles over u product wordt duidelijk omschreven en alle details erover zijn te vinden. Daarnaast heeft ze website een prettige vergelijking's knop om zo verschillende producten met elkaar te vergelijken. Prettige shop beleving en nette levering alles was keurig verpakt.

Reageer

Rob 03-03-2019

Algemene score

9,0
Heerlijk overzichtelijke site. Cameranu heeft een betrouwbare levering! Top dus.

Reageer

M. 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb eindfebruari meerdere artikelen besteld op de webshop van CameraNU.nl. Met al mijn vragen werd ik snel geholpen door de chat van de klantenservice.

Zelfs dezelfde dag bezorging werkt goed ! De bezorger kon het huis niet vinden, dus zette de bezorging stop en zou een andere dag terugkomen. Na contact op te nemen met de bezorgdienst, draaide de bestuurder meteen om en nam contact met mij op om het huis alsnog te vinden.

Reageer

Patrick pots 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering en een concurerende prijs.
En ook de tweedehands artikelen voldoen volledig aan de omschrijving.

Reageer

Bendine 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leveren snel. Bij een vraag wordt je snel geholpen.
Artikelen zijn goed verpakt.
Kortom zeer tevreden.

Reageer

Wim 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en eerlijk advies bij de aanschaf van een canon lens. Ik wou er een extender bij maar dat werd afgeraden omdat het niet aan mijn behoefte zou voldoen. Hebben ze laten proberen en ze hadden gelijk

Reageer

J de Groot 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de super leuke sinterklaas actie een kadobon gekregen en toen de keuze gemaakt hier een bestelling te plaatsen. Super snelle levering en ook goed verpakt! Zeker voor herhaling vatbaar

Reageer

Feico 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meerdere producten aangeschaft bij camera.nu

Altijd goed geholpen, zelfs bij storing in mijn DJI Mavic hebben ze zeer gied geholpen.
Iets wat niet altijd gebeurt bij webshops.

Reageer

iejlze 02-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling naar België goed ontvangen. Alles goed verpakt. Zeer hulpvaardige en vriendelijke klantendienst.

Reageer

hlankhorst 02-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar enkele vreemd model bouten met Engelse schroefdraad. Doordat ik telkens niet de juiste zoekwoorden wist te gebruiken, kwam ik er via internet niet uit. Na diverse e-mails waarin ik mijn wensen verduidelijkte hebben medewerkers van CameraNu die bout voor mij gevonden. Wat een TOPSERVICE om zo veel tijd te willen steken voor een totaal bedrag van nog geen € 25.

Reageer

Sas 02-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier voor het eerst besteld en de levering was vrij snel en alles was zeer goed verpakt en ik betaalde geen verzendkosten en ik ben zeer blij met mijn aankoop. Terwijl er andere winkels behoorlijke prijs voor verzendkosten vroegen. Ik zal zeker in de toekomst misschien nog meer dingen aanschaffen op fotogebied bij deze betrouwbare winkel.

Reageer

Nicovo 02-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, goed te bereiken. Snel geleverd en retour ook geen probleem.
Leverbaar is ook echt leverbaar in tegenstelling tot sommige concurrenten.

Reageer

Sonny 02-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kundig advies en veel spullen op voorraad waardoor je een goed vergelijk kunt maken en de spullen goed kunt testen.

Reageer

RS 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en de spullen worden netjes en snel geleverd. Fijne en betrouwbare winkel!

Reageer

Leon 01-03-2019

Algemene score

9,0
Fijne, heldere site, goede prijzen, supersnelle levering en hele prettige service. Toen ik door mijn eigen domme toedoen de bestelling naar mijn huis had laten sturen ipv naar afhaal adres, kon ik in overleg (ivm tijdsdruk) het artikel dubbel bestellen en de originele order gratis retourneren. Zeer vriendelijk en kordaat geholpen. Ook over de retourzending word je per mail op de hoogte gehouden. Aanrader!

Reageer

Astrid 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
achtergrondrol besteld. 's Avonds half 11 mijn bestelling ingevoerd en ze kwamen het de volgende dag om 10:00 uur al brengen met een Cameranu.nl busje! Zeker aan te bevelen, zeer betrouwbaar

Reageer

LauV 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn (geweldige!) nieuwe camera werd de dag na mijn bestelling bezorgd. Keurig klein doosje, factuur en verzendgegevens in de e-mail, perfect!

Reageer

Ingrid 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebeld over een lens die ik op de site had gezien en gevraagd of ze deze naar Apeldoorn konden sturen.
Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en supergoed en snel geholpen.
Erg tevreden, de lens was snel binnen, kon hem uitproberen en heb hem gekocht.

Reageer

Post 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben naar de winkel toegegaan omdat ik er op internet niet precies uitkwam wat ik precies wilde. Nadat ik uitgelegd had wat ik wilde, ben ik met een nieuwe lens uit de winkel vertrokken! Goede service!

Reageer

Gijs Schalij 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel is betrouwbaar, snel en goed geprijsd. Ik heb hier nu 3x besteld en steeds snel en goed geholpen.

Reageer

GEE 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl biedt veel keuze en prima service tegen aantrekkelijke prijzen.

Reageer

Peter de Heus 01-03-2019

Algemene score

8,0
Grote voorraad, goede prijzen en snel en vakkundig geholpen door baliemedewerker

Reageer

Ilona 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was makkelijk te plaatsen en werd snel geleverd. Ik heb een open-box model gekocht, mijn camera ziet er echter goed uit. Ik heb na mijn bestelling nog contact met de winkel gehad over twee ontbrekende handleidingen, de ene werd snel nagezonden en voor de andere hebben ze me doorverwezen naar het goede adres (deze wordt alleen nog digitaal aangeboden).
Samen genomen een goede ervaring met de winkel en de service.

Reageer

Ben 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, kop al jaren bij CameraNu, goede service en voorlichting, zeer tevreden

Reageer

B.J.Kamp 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een artikel van een bepaald merk, maar was er niet zeker van of het nog in voorraad was. Bij navraag werd mij gezegd dat dit merk verkrijgbaar was. Dus heb ik het artikel besteld. Een uur later werd ik teruggebeld dat het helaas toch niet voorradig was, maar wel een duurdere van een ander merk. Deze werd mij aangeboden voor dezelfde prijs als de eerste. Dit vind ik nog eens service van alle kanten.

Reageer

Pieter 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop met heldere productinformatie en goede foto's. Bestellingen worden snel geleverd en de producten zijn ook goed en veilig verpakt. Graag zou ik vaker in de winkel rondkijken, maar vanuit Zeeland doe ik dat niet 'zomaar' :-)

Reageer

Iep van der Meer 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige online shop, bijzonder betrouwbaar en vakkundig met een uitstekende helpdesk.

Reageer

kinker 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele mooie webshop als je van zowel video als fotografie houdt

Reageer

jan 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de samenwerking met deze webshop liep zoals gewoonlijk probleemloos, de goederen waren op voorraad en werden ook nog eens kostenvrij op de vooraf bepaalde tijd geleverd, chapeau!

Reageer

Sara 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel & online webshop. Ik koop veel bij cameranu.nl en word altijd ontzettend goed geholpen. Iedereen heeft verstand van zaken. En mocht er iets niet werken of ik snap iets niet word je altijd correct geholpen.

Reageer

Jenny 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, makkelijk navigeren, vergelijken en duidelijke info. Al onze materialen met plezier hier gekocht. Ook het retourneren en ruilen voor een ander statief ging vlot! Aanrader : )

Reageer

Toon meer reviews