cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46322 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2854 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjuul 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en duidelijk aanbod, snelle afhandeling en levering van de bestelling!

Reageer

Ronald 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op tweede paasdag een bestelling geplaatst en de dag erna al geleverd, top! Super service en met het product ben ik ook heel tevreden.

Reageer

Freddy 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke service, alles tijdig geleverd.
Filter voldoet volledig aan voorwaarden .

Reageer

Marijke Cools 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site, snelle levering na bestelling, zag er prima verzorgd uit!

Reageer

Wouter 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een betaalbare verrekijker kwam ik een mooie aanbieding tegen op CameraNU.nl
Deze besteld, ging erg gemakkelijk trouwens en werd de dag erna bezorgd. Was wel laat, om 23.00u.
Na het uitpakken bleek de levering niet compleet, maar dit werd na een mailtje supersnel opgelost.
Al met al zeer tevreden, mooie kijker, mooie aanbieding, snel geleverd, zeer uitgebreid assortiment.

Reageer

Ronny 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb me de dji mavic 2 zoom besteld , heel leuk ding spijtig door de corona lang moeten wachten maar daar kunnen niets aan doen , ben super tevreden nu

Reageer

paulus 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige Olympus zuiko pro lens gekocht. Forse uitgave, maar dan heb je ook wat.
Besteld bij cameranu. Prima service . Contact gehad met een service medewerkster.
Keurig te woord gestaan. En een dag later kwam de lens "binnen".
Erg blij mee

Reageer

Hub 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en zeer snelle correcte levering van de bestelde items.

Reageer

Liselot 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede service, mijn pakketje was er zeer snel! Bovendien is er een zeer ruim aanbod.

Reageer

Peter 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website. Prima producten tegen goede prijzen.
Bestellen ging snel, bevestiging en voortgang prima via email ontvangen.
Zeer prettige webshop waar ik zeker nog vaker terug zal komen.

Reageer

Jos van Riet 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een vertrouwd adres met deskundige fotozaak (City Foto Endhoven) als fysieke shop. Een aanrader, kwaliteit en service voor marktconforme prijzen.
Nu online 2 filters en adapterringen voor nieuwe lens gekocht. Vlot geleverd op de verwachte datum (track en trace).
Opvallend: pakket werd aangetekend verstuurd, keurig geleverd maar de bezorger tekende zelf voor ontvangst in plaats van naar de 3 laatste cijfers van het legitimatiebewijs te vragen, zoals was aangekondigd iv.m. Covid 19. Met de inhoud van het pakket was niets mis, zeer tevreden.

Reageer

Kelly Stoffels 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is betrouwbaar. Heeft goede acties en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Levering zoals beloofd en op tijd!

Reageer

David 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Goed assortiment. Scherpe prijs.
Correcte levering.
Zelfde positieve ervaring als bij de aankoop van een camera 10 jaar geleden.

Reageer

Els 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb eerst online gekeken maar vond een fysieke winkel toch fijner en kwam bij kameranu.nl. Ik kwam voor een goedkope statief en ze hebben me uitstekend geadviseerd en niet geprobeerd om me wat duurders te verkopen. Prettige winkel waar ik zeker terug zal komen. En de goedkope statief werkt uitstekend.

Reageer

Daan 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website
Vlotte afhandeling
Goede communicatie
Zeer correcte prijs

Reageer

Esther Schenkel 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere en goede beschrijven op de website. Dn fantastische klantenservice, direct, helder, behulpzaam en ondersteunend....heel fijn!

Reageer

Karel Bregman 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste keer dat ik voor een statief in de vestiging Apeldoorn kwam, wou men mij niks verkopen. Ik Was namelijk zonder camera en gimbal head Op pad gegaan. Het argument van de verkoper ,was dat hij niet wist welke spullen ik had. Hij wou niet iets verkopen wat misschien niet zou passen. Later teruggekomen met mijn spullen, ik trof de zelfde verkoper, hij kon mij nu van het juiste statief voorzien. Ik ben zeer blij met mijn Benro statief en de geleverde service. Ik kom zeker terug , voor mijn volgende aankoop.

Reageer

Hans 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima artikel. Werkt grandioos. Hulp was nodig en werd op zeer professionele wijze geleverd.
Grandioos bedrijf.

Reageer

Tevreden 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was precies oprijd binnen d.w.z niet tussen 11:00/13:30 maar om 20:30 avonds.
Dus wachten voor niets en dat is niet fijn. Maar ik ga ervan uit dat dit niet de schuld is van CameraNu. Het apparaat werkt goed dus ben ik in dat opzicht wel tevreden.
Als ik weer iets op dit gebied moet bestellen ga ik toch weer naar deze CameraNu.

Bedankt.
Groet: Elbert

Reageer

Geweldige kijker 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als enige gaf cameranu.nl een hele goede en duidelijke omschrijving van deze verrekijker, zoals wat er bij geleverd wordt.
Lenskapjes, tasje en draagriempje.
Een duidelijke en overzichtelijke website en een lage prijs.
Zeer snelle levering en keurig netjes verpakt.

Reageer

Jaap 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop en een correcte levering conform afspraak. Helaas bleek het bestelde product niet geschikt te zijn voor de beoogde toepassing. Dit werd pas duidelijk na montage en gebruik gedurende enkele dagen. Na contact met klantenservice was retourneren en geld terug heel vlot geregeld.

Reageer

Harrie 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had voor mijn cameraobjectief een goed UV filter nodig. Raadpleegde de site van Cameranu en ws blij verrast met de grote keuze en zorgvuldige omschrijving. Beteld en daagserna in huis en perfect verpakt SUPER, Dakk aan Camreanu

Reageer

Fred 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu heeft een geweldige shop met zeer scherpe prijzen en regelmatig nieuwe acties. De site is zeer duidelijk/overzichtelijk, en bij een bestelling [ook 's avonds laat] de volgende morgen [al] in huis, een snelle perfecte levering. CameraNu is TOP.

Reageer

Camiel 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hadden mijn gewenste filter niet op voorraad maar werd alsnog snel geleverd. Ook had ik per ongeluk afhalen in de winkel in Urk aangeklikt bij mijn online bestelling. Ik woon aardig uit de buurt en dat vonden ze een beetje vreemd. Dus deden ze even een belletje om voor de zekerheid maar even te checken of het klopte dat ik het pakketje zou komen ophalen. Dat zijn nog eens alerte verkopers👍Een super service die je tegenwoordig weinig meer tegen komt. 🔝

Reageer

Bram 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar de juiste microfoon voor mijn camera. Voor advies heb ik opgebeld, ben goed geholpen. Het bestelproces was overzichtelijk en kort daarna had ik het product in huis. Top service!

Reageer

Jan 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was een mooie aanbieding. En werd keurig op tijd verzorgd ondanks dat dat de ringen aanvankelijk niet op voorraad was

Reageer

geert 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is gebruiksvriendelijk, duidelijke uitleg bij de producten.
Heb online besteld en ben tevreden over de bezorging levertermijn alles was zoals ik het wou.

Reageer

Samuel 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De enige shop waar de kabel op voorraad was welke ik nodig had. Tevens goede / snelle service.

Reageer

Manon 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel overzichtelijke site, met goede en kwalitatieve producten. Ik was op zoek naar een specifiek model van statief dat in België niet verkocht werd en zo kwam ik op deze site terecht. Snelle levering, ook op zaterdag, en het product zat stevig en veilig verpakt in de doos. Aanrader!

Reageer

Hans 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product goed omschreven. Goede prijsverhouding. Supersnelle levering.
Product voldoet uitstekend aan de gestelde eisen.

Reageer

Marc 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl geeft een heel duidelijk overzicht van de te bestellen producten (prijs, specificaties, levertijd). Daarnaast is het ontzettend fijn dat er een korte levertijd op de producten zit. Kortom, topservice.

Reageer

Kris 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Schitterend producten aan een prima prijs. Snel en vlot geleverd. Prima website met duidelijke en snelle navigatie.

Reageer

Frans 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb online een camera kit gekocht met een 70-300 zoomlens, deze beviel mij helemaal niet. Ik ben hiermee naar de winkel in Amsterdam gegaan en uitgelegd wat mijn probleem was. Er werd geen enkel probleem van gemaakt. de lens werd zonder meer teruggenomen en ik ben uitstekend geholpen met het uitkiezen van een nieuwe 18-300 zoomlens. Top bediening👍👍👍

Reageer

Colin 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een top site, snelle bezorging als je voor 12 uur besteld heb je het de dezelfde dag in huis! Goede services. En Alles wat je kan bedenken voor fotografie hebben ze voor een goede prijs bij cameranu. dus zeker aan te raden!

Reageer

Linie Aalbers 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was klant bij cameratools, dat is nu onderdeel geworden van cameranu. De winkel is daardoor eigenlijk niet meer bereikbaar en je krijgt voor klantenservice contact met het centrale magazijn. Ik zocht informatie over een scanner, maar vond de betrokken persoon ondeskundig, hij wist eigenlijk niet waar het precies over ging allemaal. Na de bestelling ging alles snel en prima. Later moest ik even bellen omdat de handleiding onduidelijk was. Toen werd ik wel geholpen dopor een deskundig iemand die van de hoed en de rand wist. Ik vind eigenlijk dat als iemand ergens geen verstand van heeft (wat kan gebeuren) dat hij dan moet door kunnen verbinden met een collega.

Reageer

Erik-Jan 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals al sinds jaren, goede beschrijvingen en informatie op de site te vinden, netjes geprijsd en op veel producten 5 jaar garantie. Prima voorwaarden dus, en waar nodig een fysieke winkel aanwezig.

Reageer

EV 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs in Corona-tijd had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Website is duidelijk en heeft scherpe aanbiedingen.

Reageer

Jan Willem de Zeeuw 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu levert goede spullen voor fotografie, is niet duur (niet duurder dan anderen), heeft leuke aanbiedingen en levert ook op tijd.

Reageer

Mello 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een top service!!
Ik had in het weekend een nieuwe microfoon nodig,
Donderdag om 22:00 besteld en vrijdags rond 13:00 al binnen.

Echt heel tevreden naar de service van CameraNu.nl
Binnenkort maar weer wat bestellen.

Reageer

Thitipol 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
This shop has a lot of products in stocks that make me feel free and easy to choose. You gave me a fare price and also the delivery system was super fast. I bought ZOOM H5 handy recorder last week and it's superb! Still has no problems and it helps me with studying in this quarantine period a lot!

Reageer

Rob Peters 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, fijne heldere extra uitleg over producten via video filmpjes. Levering snel en naar behoren! Zeer tevreden. 👍

Reageer

Benz 16-04-2020

Algemene score

1,0
Ik heb een Grijsfilter gekocht.
deze was best aan de prijs maar ik wil ook goede kwaliteit. Hij was direct leverbaar. Dit blijkt niet te kloppen en daarna wordt de file verzonden via Post.NL ook deze levert niet op tijd. Ben er een hele dag voor thuis gebleven en niemand komt.
Ik ga niet meer hier kopen.
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-04-2020

Hoi Arno,

Jammer dat we de verwachtingen niet hebben waargemaakt. Het filter wat je bestelde was op voorraad bij onze leverancier, niet direct leverbaar. Als het goed is was dat ook de info die je op de website hebt gezien. We zien dat je nog wel telefonisch contact met ons hebt gehad op de dag van de bestelling, maar kennelijk hebben we dat toen onvoldoende duidelijk gemaakt. Excuses daarvoor.

We vinden het wel jammer dat je de vertraging die je bestelling heeft opgelopen niet begrijpt, en ons daarom een slechte beoordeling hebt gegeven. Misschien is het je ontgaan, maar door de Corona-crisis hebben alle bezorgers op het moment grote moeite om de grote stroom pakketten op tijd te bezorgen.

We hopen dat het plezier wat het filter je zeker gaat geven zal opwegen tegen de teleurstelling die je ervoor hebt moeten doorstaan. En wellicht gun je ons toch nog eens een tweede kans. Ook bij ons gaat er wel eens wat fout, sorry daarvoor.

Groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Martin 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had de verkeerde maat filter online besteld.
Naar de vestiging in Amsterdam gegaan, de filter werd direct omgeruild.

Geen enkel probleem.

Zeer tevreden

Reageer

Maik 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle professionele hulp, dus wist snel wat ik nodig had. Website was ook duidelijk. Eventueel zouden de toebehoren van bij voorbeeld de statieven duidelijker naar voren mogen komen.

Reageer

Videograaf 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product werd snel geleverd, goede concurrerende prijs en betrouwbaar bedrijf!

Reageer

C.v.d.Vliet 15-04-2020

Algemene score

10,0
Macro instelslede zeer vlug geleverd, uitstekend produkt en nog goedkoop bovendien.
camera nu een aanrader voor elke fotograaf.

Reageer

Jaap 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte service, snelle verzending. Scherpe prijs. Verreweg de goedkoopste die ik kon vinden. Heb voor deze deal gekozen omdat zelfs tweedehands lenzen voor dezelfde prijs werden aangeboden. Dit nieuw exemplaar werd zelfs geleverd met 5jaar garantie! De keus was snel gemaakt.

Reageer

Eric Van cauwenbergh 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, scherpe prijzen en snel geleverd. Daarom bestel ik liever hier dan in Belgische webshops waar je langer op je bestelling moet wachten en meestal ook nog verzendingskosten moet betalen.

Reageer

Wim van Putten 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de service van Cameranu.nl. Het bestelde product werd volgens afspraak op tijd bezorgd. Toen bleek dat ik een verkeerde keuze had gemaakt, was het geen enkel probleem om om te ruilen. Zodoende zijn we naar Urk gereden en hebben in de prachtige showroom een andere microfoon gekocht. De behandeling was prima, het advies was helder en mijn keuze was snel gemaakt. Bedankt!

Reageer

Yvonne 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles was duidelijk en een vlotte levering ,grote keuze en degelijke produkten.

Reageer

Toon meer reviews