cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carin02 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site met duidelijke vervolgstappen en snelle bevestiging van de bestelling en gegevens.

Service
Via email direct een antwoord en ook telefonisch goed bereikbaar.

Assortiment
Groot assortiment met duidelijke uitleg over het gewenste artikel

Aanbeveling
Vooral de snelle en secure afhandeling, plus het feit dat er binnen 24 uur aangetekend werd geleverd maakt dat ik deze zaak aan een ieder kan aanraden.

Extra toelichting
Prima website met een heldere uitstraling. Makkelijk en snel een item te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmlrs 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Zeer snelle levering van het product

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment en zeer kundig
medewerkers

Extra toelichting
Ruim assortiment en zeer kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronreflex 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is prettig en overzichtelijk. De meeste artikelen kun je bekijken en wat niet als demo staat halen ze voor je uit het magazijn. Op de website kun je dmv filters snel je product vinden en vergelijken.

Service
Moest er zelf een eind voor reizen maar het is de moeite waard. Personeel is vriendelijk, neemt de tijd en legt geduldig uit op vragen. Koffie staat klaar, als je moet wachten. Bezoek was voor mij en mijn vrienden een dagje weg met nuttige opstekers. Jammer dat de winkel voor mij niet wat dichter bij is, andersn ging ik vaker langs.

Assortiment
er waren maar weinig artikelen die ik niet kon vinden op fotogebied

Aanbeveling
Kwaliteit en service. Komt betrouwbaar over.

Extra toelichting
kocht 6 jaar geleden mijn cameraset bij Carmeranu. Nieuwe pand is fraai en goed bereikbaar per auto. Niet alleen een webshop maar winkel met voorraad en goede service zonder gevoel dat je iets aan willen praten om alleen te willen scoren door te verkopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MvOost 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site staat duidelijke info over de artikelen en makkelijk te vergelijken.Ook fijn is de combinatie aanbiedingen van verschillende producten. Bestellen is simpel. Een kind kan de was doen!

Service
Ik heb geen contact gehad met de winkel, maar ik let altijd wel op de retour procedure. Binnen bepaalde tijd gratis retour sturen vindt ik een goede service en wekt vertrouwen!

Assortiment
Keuze uit voldoende producten en duidelijk worden de verschillen aangegeven. Makkelijk onderling vergelijkbaar.

Aanbeveling
Voldoende keus aan kwaliteit producten en product info. Ook makkelijk de info te vinden over bereikbaarheid en wijze van retourneren.

Extra toelichting
Winkel levert kwaliteitsproducten en vlotte levering. Info wat te doen bij retourneren is goed terug te vinden. Telefonisch of op andere wijze van contact heb ik niet nodig gehad. Ik ben erg blij met de bestelde producten en mooi nog voor de jaarwisseling binnen ondanks de bestelling op de valreep. Ik was er zelf vanuit gegaan dat het later geleverd zou worden, maar niets bleek minder waar. Echt super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sierk Jan 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt er alles netjes gesorteerd vinden en direct bestellen.Zeer vlotte levering.

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Ze hebben gewoon alles op fotogebied wat ik kan bedenken

Aanbeveling
Prachtig assortiment en scherpste prijzen met prima service

Extra toelichting
Een onlinewinkel die alles te koop heeft wat je als fotograaf je maar zou kunnen wensen, voor zeer scherpe prijzen en met uitstekende service. Ze komen hun toezeggingen na.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

janenjannydevries 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor ons dicht in de buurt, geen tijd via internet ook geen enkel probleem

Service
het duurt nog wel eens lang voor je aan de beurt bent in de winkel

Assortiment
een hele groot assortiment

Aanbeveling
een mooie overzichtelijke winkel, waar als goed te zien is

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

SanneKl 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk en erg gebruiksvriendelijk

Service
Had mijn lens besteld en kreeg meteen een mailtje met de bezorgtijd. Mijn lens werd de dag daarna geleverd

Assortiment
Erg veel keus

Aanbeveling
Goede service! Ben het hele proces op de hoogte gehouden, wanneer mijn product werd verpakt en verstuurd. Nette factuur via de mail

Extra toelichting
Ik ben erg snel en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel van Rooijen54 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vanachter de pc of Mac bestellen

Service
Nemen klachten serieus

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment; weten waar ze over praten; uitstekende service

Extra toelichting
Zeer uitgebreid assortiment en uitstekende service. Komen hun afspraken na. Had voor de kerst 2 euro extra betaald om PostNL op dinsdagavond te laten bezorgen. PostNL kwam haar afspraken niet na en wilde woensdag op de dag bezorgen. Na telefonisch contact met CameraNu is dit probleem keurig opgelost en werd 2 euro direct netjes teruggestort. Een webwinkel die haar klanten serieus neemt, ongeacht de klacht, verdient alle respect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PMJM 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat is er nu makkelijker dan een internet winkel met zo een goede en duidelijke site.
Alles wat je weten wilt staat erop.

Service
Op nieuwjaarsdag heb ik een verrekijker besteld. POST.NL liet het een beetje afweten. De kijker werd vandaag pas bezorgd. Een aantal mailtjes richting de winkel(ik was best een beetje nijdig over de lange bezorgtijd, leverde alleen maar vriendelijke antwoorden op. Verder werd er duidelijk gecommuniceerd.

Assortiment
Een heel uitgebreid assortiment op alle gebied en voor elke portemonnaie.

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs melden of ontdekken.

Extra toelichting
Kijker meteen uitgepakt. De verpakking voor het transport was dik in orde. Kijker ziet er goed en degelijk uit en was ompleet. Alles zat erbij. Daarna de kijker geprobeerd in de schemer. Resultaat was uitstekend. Een duidelijk en helder beeld. Iets wat ik alleen maar gewend was bij kijkers uit het veel duurdere segment. Ik gebruik de kijker voor de jacht en observatie van dieren. Waarom dan geen grotere zul je je dan afvragen. Mijn ogen zijn de middelbare leeftijd al gepasseerd. Kijkers met een grotere lichtsterkte hebben voor mij geen zin meer. Bovendien heb ik liever een gewicht van rond de 600 gram om mijn nek hangen, dan eentje van rond de kil0. Die 400 gram verschil voel je echt wel na een dag rondlopen en kruipen en sluipen. ik ben heel tevreden met deze kijker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lambèr Vlemmings 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig kiezen, uitgebreide zoekmogelijkheden

Service
Super snelle levering, 's avonds laat besteld, de volgende morgen al i huis

Assortiment
Zeer uitgebreid, praktisch alle merken op voorraad

Aanbeveling
Nu enkele malen besteld, prima service, verder niets als lof...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Leahcim 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon op de stoel achter je bureau bestellen

Service
In het verleden goede ervaringen mee gehad. Nu niet nodig gehad

Assortiment
Zij hebben wat ik zoek

Aanbeveling
Ja. Ik heb er goede ervaringen mee.

Extra toelichting
Gewoon goed en zoals je als consument mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thom Lodewijk 06-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gunstige ligging vanuit mijn woonplaats om er naar toe te rijden.

Service
Als leek ben ik er naar toe gereden om advies voor aankoop van mijn camera te krijgen. Dat werd vlot en zonder aankoopverplichting gegeven. Fijne rustige behandeling en dat was zeer zinvol, anders was het een miskoop geworden.

Assortiment
Ik keek mijn ogen uit wat er allemaal stond opgesteld. Bijna alle merken vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Geen dwang en al een paar keer spullen gekocht. goede service, goed advies door medewerker met verstand van zaken.

Extra toelichting
Het ritje naar Urk was zinvol en ik heb een occasion Nikon D7100 gekocht, die paste bij mijn Nikon objectieven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.simonse 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht op de site.
Zelfs voor een digibeet te doen!

Service
leveren volgens afspraak!

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijk geetaleerd.

Aanbeveling
Vlotte zaak. Spullen zijn goed. Scherpe prijs in vergelijking met andere zaken.

Extra toelichting
We zitten dicht bij Urk. (Emmeloord) Je kunt rekenen op Urkers. Fijne mensen om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WL Bilthoven 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk toegankelijke website

Service
Adequate antwoorden op vragen, zelfs 's avonds;
bereid om combinatie van producten te wijzigen voor dezelfde aanbiedingsprijs.

Assortiment
Voldoende breed assortiment

Aanbeveling
Snelle en adequate service, duidelijke garantietermijnen.

Extra toelichting
Veel sneller reactie dan andere firma's en snel inspelen op wens voor combinatie zilveren body + zwarte objectieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henkenderest 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker voor de pc winkelen

Service
Goede en passende informatie

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
In grote mate, doe ik al regelmatig aan mensen die er over denken om een camera oid aante schaffen

Extra toelichting
Prima winkel waar je professioneel geholpen wordt zonder zich op te dringen. cokin filterset gekocht via web, na eerst in de winkel, na een spreker te hebben gehoort, info heb ingewonnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bouma 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken van de gewenste onderdelen is gemakkelijk. De informatie bij elk product erg uitgebreid, en de omschrijving is erg duidelijk. Bestelling en betalen gaat heel eenvoudig, ook omdat ik al een account had en niet alles nogmaals hoefde in te vullen.

Service
Hoewel de bestelling er nog steeds binnen een paar werkdagen was, klopte rond de kerstdagen het betaalformulier niet helemaal. Er stond dat ik direct na kerst mijn spullen zou binnenkrijgen, dit werd vanwege de feestdagen pas kerst en na het weekend. Geen probleem opzicht, maar dit had zorgvuldiger op de website vermeld kunnen staan.

Assortiment
Alle gewenste onderdelen waren zowel op voorraad als zeer gunstig geprijsd bij CameraNU. Het is dat ik nog een cadeaubon voor een andere winkel had, anders had ik ook dat product bij CameraNU.nl aangeschaft.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen voor fotografieliefhebbers. Zeer uitgebreid assortiment, prima prijzen, en uitstekende voorwaarden en service.

Extra toelichting
Net als eerdere bestellingen ook deze keer weer zeer tevreden over de bestelling bij CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rawara 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed werkende en overzichtelijke webshop

Service
Uitstekend.....bestellingen snel in huis

Assortiment
Alles wat je als fotograaf nodig hebt is aanwezig

Aanbeveling
De beste fotowinkel van Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred27 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk de producten te vinden.

Service
s'middags besteld. volgende dag in huis!

Assortiment
Ik was op zoek neer een ND Filter nou keuze genoeg, en aantrekkelijk geprijsd.

Aanbeveling
Ga er eens een kijkje nemen,ze hebben alles, tegen een goede prijs.

Extra toelichting
kom er beslist nog eens terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tine hendriks 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de FacebookPagina van CameraNu attent gemaakt op het bestaan van het betreffende objectief.
toen met een druk op de knop via de webwinkel besteld.

Service
Vandaag besteld: morgen in huis.
En dat is echt zo!
eventuele vragen worden snel en duidelijk behandeld of dat nou per mail of telefoon is.

Assortiment
ik kan voor alles wat ik voor mijn fotograferen nodig heb bij deze winkel vinden, tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Professionle hulp bij aankoop van een product: er wordt echt meegedacht en niet iets aangesmeerd omdat men verkopen wil.
ik ben zelfs eens (tevreden) naar huis gegaan zonder te kopen, maar met meer kennis over mogelijkheden over de spullen die ik al in mijn bezit had

Extra toelichting
ook dit keer weer een aankoop gedaan waar ik erg blij mee ben: vanaf dag 1 gebruik ik de 24mm lens met volle tevredenheid bij concert- en landschapsfotografie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mim101 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website.

Assortiment
Ik kom bij google naar apparatuur ed toch altijd weer uit op Cameranu.nl. Goede prijzen in vergelijking met competitie.

Aanbeveling
Zeer complete winkel. Snelle levering. Goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten hooghof 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon de gewenste producten snel vinden

Service
Ben goed geholpen

Assortiment
Er was op de website voldoende keus aan producten

Aanbeveling
Ze hebben een grote keus aan diverse producten tegen een goede prijs

Extra toelichting
Ik kon snel mijn producten vinden tegen een goede prijs en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hennuin Fotografie 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website!

Service
Heb je een vraag, dan wordt je snel en vakkundig geholpen.

Assortiment
Ze hebben veel daar in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm1953 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker on-line shoppen

Service
Bestelling keurig verpakt en zoals beloofd op tijd afgeleverd

Assortiment
Keuze genoeg, ook in occasions

Aanbeveling
Ze doen precies wat ze beloven

Extra toelichting
Gemak dient de mens, goede prijzen, zeker voor occasions.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. H. de Leeuw 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Veel keus Nikon reflexcamera's en objectieven

Aanbeveling
Snelle verzending en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 66 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
er is en ruime keuze die je goed en makkelijk kan vergelijken!

Service
snel in huis zelfs tijdens de feestdagen!! Top!

Assortiment
voor iedere camera en merk uitgebreide mogelijkheden!

Aanbeveling
Er is en ruime keuze die je goed en makkelijk kan vergelijken! snel in huis!voor iedere camera en merk uitgebreide mogelijkheden!

Extra toelichting
Prima webwinkel met goede service en uitgebreide mogelijkheden!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.gras 06-01-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak is dat je in je eigen tempo alles kan bekijken en mag aanraken of testen.
Kan je niet beslissen dan is huren ook een mogelijkheid.

Service
2 weken terug een Canon 5D mark3 gekocht,de acculader was niet goed.Zonder problemen een nieuwe ontvangen en ook 3 nieuwe accus meegekregen,mijn oude accus waren waarschijnlijk beschadigd

Assortiment
Vrijwel alles op voorraad erg prettig.

Aanbeveling
Dit doe ik al neem regelmatig vrienden en familie mee naar de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmeloord33flevoland 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webite.
Goede informatie.

Service
Snelle levering en zeer goed en duideijk advies.

Assortiment
Werkelijk alles op gebied van camera's is er te verkrijgen.

Aanbeveling
Mocht je iets zoeken qua camera zou ik cameranu.nl adviseren omdat het personeel weet waar ze over spreken.
Belangrijk ook de prijs top!!

Extra toelichting
zeer fijne winkel. Klant gericht. Snelle service. Goed advies. Top prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk & Marieke 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Al diverse camera´s gekocht en Cameranu al diverse keren bij anderen aanbevolen die er kochten. Vorige week heb ik ´s avonds laat gebeld met enkele vragen en daarin werd goed meegedacht met mij als klant en de vragen waren snel opgelost. De koop was - na diefstal vorige camera - snel beslist. Vriendelijk personeel en zeer servicegericht - dat maakt de koop bij cameranu op Urk wel waard. Volgens mij heeft cameranu ook wel een camera voor u!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herm35 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je wilt kopen, zijn de bijgevoegde toelichting en de illustraties voldoende om een juiste bestelling te doen.

Service
prompt en nauwkeurig!

Assortiment
Mijn bestelling was niet meer op voorraad.Volgende morgen een telefoontje.Een duurdere vervanger voor dezelfde prijs werd onmiddellijk op de post gedaan en de volgende morgen afgeleverd.

Aanbeveling
Zeer correct en met verstand van zaken!"Chapeau"!!!

Extra toelichting
Prima en betrouwbare zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata de Vries 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk.

Service
Prima. Probleemloos heb ik een bestelling kunnen annuleren en kreeg al de volgende dag het geld teruggestort te zijn.

Assortiment
Ruime keus en overzichtelijk aangeboden.

Aanbeveling
Vanwege de goede ervaringen beveel ik deze winkel van harte aan.

Extra toelichting
Vlotte service en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieskuh 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk

Service
Handig dat de leverdatum zelf gekozen kan worden

Assortiment
Veel keuze en in mijn geval de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LogootjeR 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Enorm fijne winkel met erg goede klantenservice, beter dan de fotowinkel "om de hoek". Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kkslot 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld en betaald

Service
Snelle levering

Assortiment
Kon hier bestellen wat lang niet overal verkrijgbaar is

Aanbeveling
Makkelijk besteld, snelle levering

Extra toelichting
Makkelijk besteld, snelle levering. Tevens is dit produkt lang nog niet overal leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. de Roode 05-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cameranu is zowel in de winkel,per
telefoon als internet goed bereikbaar.

Service
Gewoon zeer goed.

Assortiment
Ze hebben mij nog nooit NEE verkocht !.

Aanbeveling
Met al deze lovende woorden kan dat toch niet anders ?

Extra toelichting
Al m'n kruit hierboven al verschoten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjvdh 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie overzichtelijke website

Service
Service in de winkel is prima, met een handig systeem met 'nummertjes' bij de ingang, opdat je snel en gericht geholpen wordt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ook veel uit te proberen op een soort van probeereiland.

Extra toelichting
Fijne winkel, met veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic Bronsaer 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen enkele minuten bestelling geplaatst.

Service
Kreeg direct een bevestiging.
Enkele uren later een bericht dat de bestelling op de post was gedaan.
Da dag erna had ik het in de middag al thuis.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Omdat de 1e indruk zeer goed was. Daarbij komen ze hun belofte na. Ze waren het het goedkoopste van allemaal wat ik op het internet kon vinden. Het product was professioneel verpakt en in prima staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark0712 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ook prima prijs

Extra toelichting
Doet wat ik verwacht van een internetshop met een ruim assortiment en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. de Jong1967 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ze hebben alle tijd voor je en leggen alles goed en duidelijk uit en ze zijn erg behulpzaam.

Assortiment
Zeer ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Klantvriendelijk,groot assortiment en goede service.

Extra toelichting
Wij zijn bij onze aankoop goed voorgelicht wat erg prettig is als het assortiment zo groot is, en ze luisteren goed wat de wensen van de klant zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam Q 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
bestelt en dag nadien in huis

Service
was zowat 24 uursservice

Aanbeveling
Spul voor je camera kijk eerst bij cameraNU

Extra toelichting
Snelle levering, goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gerrit st 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooie website

Service
snelle levering

Extra toelichting
niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke pruis 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker snel in huis en een duidelijke website

Service
Snel antwoord op vragen per mail

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ik heb al vaak iemand de tip gegeven om de website te bezoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Husky8284 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Cameranu: klantvriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar, afspraak is afspraak, meedenkend, scherpe prijzen en top service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

iAmReto 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online tot in de puntjes

Service
direct contact en oplossing klanten zorg perfect

Assortiment
voor mij zeer kompleet assortiment

Aanbeveling
goed,beter best prima shop en prima prijzen daarnaast een geweldig team pm zaken mee te doen, klant is koning hier

Extra toelichting
Gewoon GOED

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinaatje 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot aantal fotografie artikelen verkrijgbaar tegen een goede prijs.

Service
Altijd goed geholpen zowel telefonisch als in de winkel.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar en altijd goed geholpen.

Extra toelichting
Fijne webwinkel voor alles voor de fotografie, altijd goed advies zowel in de winkel als telefonisch over het maken van de juiste keuzes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaas W van Eijk 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het funcioneerd allemaal, druk op de knop en het loopt.

Service
Punktueel, ik kocht mijn camara terwijk ik in Brazilie zit, een vriend wilde hem meenemen, terwijl ik hem goedkoper kon kopen op andere site, koos ik voor camaranu.nl want ik wist dat ze punktueel zijn.

Assortiment
Ik zocht het model dat mijn vriend ook had en hij was er en nog veel meer.

Aanbeveling
Geen gezuer aan je hoofd nog tijdens het zoeken, goede informatie, nog bij het kopen duidelijke prijzen en de afhandeling 100%

Extra toelichting
Na het bovenstaande is er weinig meer te zeggen, ik denk alleen, eenmaal bij camaranu.nl gekocht dan blijf je gewoon daar kopen. Degelijk, betrouwbaar en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anpouwels 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
De volgende dag had ik mijn camera al in huis!

Extra toelichting
Fantastische service zelfs tijdens de drukke feestdagen Nog de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Setiawan 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
There is nothing else I can say about Cameranu beside "EXCELLENT". Their service is top notch, and they have everything I need (admittedly I am not a profesional who requires a lot of different equipment). The only thing that prevents me from giving a "10" mark, is that nothing is perfect :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BrigitteFeijen 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
vriendelijke service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annehart 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Producten zijn goed te vinden op de website. Snelle levering waarbij direct duidelijk is wanneer het product geleverd wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.J.Glasbergen 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ben regelmatig klant en vind bestellen via website cameranu.nl plezierig

Service
is gewoon correct

Assortiment
tot nu toe ruim voldoende, en speelt ook in op de nieuwste ontwikkelingen

Aanbeveling
direct verder aanbevelen

Extra toelichting
AL met al ben ik super tevreden met Cameranu.nl ik kan mij geen reden bedenken om via het WEB andere leveranciers te zoeken.Alles wat ik tot nu toe besteld heb is volgens mijn verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews