cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

reportagetijger 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Er is een grote keuze op zowel de website als in de winkel.

Service
Ik had per ongeluk de upgrade versie van Adobe Photoshop Lightroom 5 gekocht. Ik had dit pas in de gaten toen ik het programma niet kon installeren. Normaliter kun je aangebroken softwarepakketten niet omruilen werd mij verteld. Na een bezoek aan de winkel in Urk deed men helemaal moeilijk en nam men de upgrade versie retour na aanschaf van het goede programma.

Assortiment
Zowel voor de amateur als de professional is er ruime keuze voorhanden op fotografisch als filmgebied.

Extra toelichting
Camera NU is een betrouwbare partner, heeft een uitgelezen assortiment en de service staat is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurgenM54 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ondanks de back-order toch geholpen met het afsturen van de deellevering. Mee gedacht met de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Foppe Meijer 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Woensdag besteld, vrijdag bij afhaalpunt opgehaald prima.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Ze komen hun afspraken na.

Extra toelichting
Op mijn bestelling heb ik niets aan te merken en het is prima afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Reijseger 28-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende gebruiksvriendelijke interface.

Service
Nog nooit teleurgesteld.

Assortiment
Als je het bij CameraNu niet kunt krijgen, dan kun je het nergens.

Aanbeveling
Klantgericht, vakbekwaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Alting 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gisteren besteld, volgende dag voor 12:00 uur afgeleverd in een degelijke verpakking.

Service
Heb ik nog geen ervaring mee, product voldeed aan mijn verwachting.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, keuze genoeg.

Aanbeveling
Aangezien dit mijn eerste bestelling was heb ik nog weinig ervaring,eerste indruk is goed, alles netjes afgehandeld.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met zowel service als het aangeboden assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Winkelaar 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
intuïtieve website. duidelijk en snel

Service
snel, adequaat en klantvriendelijk

Assortiment
groot, divers en onverwacht

Aanbeveling
de manier waarop je als klant wordt behandeld is top, houden zo erg belangrijk voor jullie klandizie

Extra toelichting
een prima webshop, nog geen negatieve zaken ervaren en bovenal vriendelijk en hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hielkje 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was goed uitzoeken omdat we een simpele fotocamera wilden voor onze gehandicapte zoon.

Service
Goed e-mailverkeer

Aanbeveling
verwerking is vlot.

Extra toelichting
We hebben al eerder camera's bij jullie besteld en toen we "er niet uit kwamen" met het plaatsen op de computer stuurden we een mail en prompt werden we gebeld. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel Hooijman 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is overzichtelijk en wijst zichzelf

Service
Snel en zonder gedoe

Assortiment
Cameranu heeft meer dan ik had verwacht, in de winkel lijkt het of ze de basic dingen hebben maar schijn bedriegt.

Aanbeveling
Zie beoordelingen hierboven, wat wens je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siert van den Berg 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreid assortiment waar goed een keus uit te maken is via de gedetailleerde website.

Service
Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel, altijd bereid om naar een persoonlijke oplossing te zoeken. Snelle verzending van de via internet aangekochte artikelen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed geprijsd assortiment.

Aanbeveling
Ik zou iedere video- en fotograaf aanbevelen om een bezoek te brengen aan de winkel in Urk. Maar ook via internet is het goed en snel zakendoen met CameraNu.

Extra toelichting
Ik ben al een paar keer uitstekend geholpen door de mensen van CameraNu. Altijd vriendelijk en bijzonder deskundig. Jammer dat ik ver van Urk woon en werk anders zou ik zeker vaker langskomen. Maar via internet lukt het ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola Bartels 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De service is super goed ik heb goed advies gekregen!

Assortiment
Voor alles kan je daar terecht

Aanbeveling
Ik adviseer iedereen met een camera om is een kijkje te nemen!

Extra toelichting
het is een goeie winkel met profecioneel personeel waar je met alle vragen terecht kan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kielus 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal alles thuis vanaf de bank alles te kunnen bestellen en perfect om tot 23:59 te bunnen bestellen

Service
Zeer netjes en snel alles binnen gekregen en goede berichtgeving via mail

Assortiment
Zeer ruime en goede keuze aan producten

Aanbeveling
Zeer goede kwaliteit prijsverhouding en snelle en goede levering dus zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

exhi 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk omdat de winkel niet ver van mij ligt en nu ook omdat er boven de 100 euro er geen verzendkosten zijn.

Service
Prima service met verkopers die de tijd voor je nemen.
Met defecte aparaten heb ik gelukkig nog geen ervaring,maar al te horen gekregen dat ook dit prima behandeld wordt.

Assortiment
Een flink assortiment na wat voor mij betreft nog wel meer in de winkel uitgestald mag worden.
Natuurlijk gaat dit wel ten koste van de overzichtelijheid.

Aanbeveling
Wat ik al geregeld doe bij mensen die met vragen bij mij komen.

Extra toelichting
Tja wat kan je er nog meer over zeggen dan ......Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudette1211 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Levering conform afspraak. Erg prettig vond ik ook dat je steeds op de hoogte gehouden werd van de voortgang van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JEsox 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door het grote segment van de site kon ik mijn aankoop snel en zonder moeite bestellen.

Service
Bestelling gedaan en volgende dag in huis. Per email werd de zending bevestigd zodat je kon zien hoe laat het pakket werd afgeleverd.

Assortiment
Door het grote assortiment kan je echt alles op het gebied van fotografie online bekijken en aanschaffen vanaf je bank. Lekker makkelijk.

Aanbeveling
Kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Zeer goede en positieve eerste ervaring!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E.Cremers 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk site, werkt eenvoudig.

Service
Bestelling volgende dag binnen

Assortiment
Uitgebreid, ook goedkopere bulkprijzen zijn voorhanden.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Werkt zoals het werken moet, probleemloos tegen een hele schappelijke prijs.(lees goedkoop)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RobGoud 28-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar

Service
Prettige winkel om rustig rond te kijken om daarna een deskundige verkoper te krijgen

Assortiment
Je kan hier rustig vergelijken uit een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en dus vertel ik dat ook door

Extra toelichting
Ik ben meerdere keren hier geweest en heb op rustig kunnen rondkijken, kunnen kiezen uit vele modellen en mogelijkheden. En niet te vergeten een zeer deskundig advies gekregen. Maar ook werd mij verteld dat voor mijn (oude) lenzen nog prima waren een dus nieuw erbij aanschaffen zonde van het geld was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus van der Zaag 28-01-2015 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het pand van CameraNU.nl is makkelijk te bereiken en ruime parkeergelegenheid voorhanden. Je rolt zo de winkel in naar de gratis koffie!

Service
Uitstekende service en middels nummertje trekken weet je waar je aan toe bent. Aan de beurt is alles mogelijk en wordt er op een aangename manier informatie gegeven en kun je op het gemak het beoogde project zelfs buiten testen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, alle grote merken met zelfs minder gangbare modellen liggen voor het grijpen om met elkaar te vergelijken. Ook heeft men een occasionhoek ingericht met jong gebruikte apparatuur en zeer scherp geprijsd!

Aanbeveling
Ik zou iedereen cameraNU.nl aan willen bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hengelo 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima winkel. Ondanks het nummertjes systeem snel aan de beurt

Service
Keurig geholpen en van advies voorzien

Assortiment
Op internet de spullen al uitgezocht, in de winkel de zaak bekeken en gekocht.

Aanbeveling
Goede service, prima winkel zeker een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJAS 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikel was eenvoudig te vinden

Service
Snelle levering ook al was het onderdeel niet op voorraad

Assortiment
Klein goedkoop onderdeel van een Manfrotto statief. Is niet op veel plaatsen verkrijgbaar.

Bovendien veel goedkoper dan Foto Konijnenberg bijvoorbeeld. Scheelde wel 100%

Extra toelichting
Alles in orde. Snelhheid, assortiment en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suzanne nijmegen 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik moest even wennen aan het feit dat het stoeltje niet uit zichzelf stabiel staat. maar als je er eenmaal op zit zit het stoeltje heerlijk.

Assortiment
veel spullen voor goedkope prijs

Aanbeveling
hoge mate zoals gezegd veel artikelen en goede service.

Extra toelichting
Ik bestelde de walkstool na lang nadeneken toen ik hem binnen kreeg binnen 24 uur, was ik verbaasd over de pootjes en dat hij niet stabiel stond op zichzelf, hierover telefonisch en per mail contact gehad met camera nu, dit bleek juist zo te horen na een dag wilde ik het stoeltje toch houden en ik ging ermee de sneeuw in en kon heerlijk uitrusten. Super

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hen88 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het reizen is het wel waard, je kan alles zelf even uitproberen

Service
Ik vind het advies in de winkel altijd erg fijn. Eerlijk ook al is dit niet in het voordeel van hun. Mensen met ervaring is erg belangrijk

Assortiment
Compleet!

Aanbeveling
Alleen maar goeie ervaring en als het eenmaal goed is wil je niet meer anders

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobje3010 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en overzichtelijke website. Bij elke product staan ook uitgebreide specificaties.

Service
Er was helaas een storing tijdens het betalen van mijn product. De bedoeling was om het via Ideal te betalen, maar heb het vervolgens via overschrijven via bank gedaan. Dus de camera was was een dag later binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en een officiële dealer van cameraproducten. Altijd fijn. Een paar jaar terug ook een camera gekocht bij Cameranu, was na een jaar een storing in de lens was snel en kosteloos gerepareerd. Service is één van de kenmerken van Cameranu.

Extra toelichting
Uitstekende winkel + webwinkel. Ruim assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferdinand72 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker dichtbij

Service
Lang wachten bij aankoop. Toen verkeerde kaart meegeleverd. 5 à 10 minuten wachten op servicebalie en vervolgens nog heel lang wachten voor vrijkomende balie. Was fout CameraNu. Wilde eigenlijk snel nieuwe kaart ophalen

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Speciaalzaken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

phd 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel een bestelling plaatsen. Makkelijker kan niet.

Service
Ik kreeg netjes een mailtje wanneer het product weer op vooraad zou zijn.

Assortiment
Genoeg keus, ook de keus om een accu te kopen van een ander merk.

Aanbeveling
Waarom niet? Goedkoopste winkel die ik kon vinden met een snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hengelo 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima winkel. Ondanks het nummertjes systeem snel aan de beurt

Service
Keurig geholpen en van advies voorzien

Assortiment
Op internet de spullen al uitgezocht, in de winkel de zaak bekeken en gekocht.

Aanbeveling
Goede service, prima winkel zeker een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. A. Willems 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met goede uitleg.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment. BlackRapid R-Strap RS-Sport en accesoires bijna nergens meer te verkrijgen behalve hier.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en ruime keuze.

Extra toelichting
Op internet gezocht en hier de BlackRapid R-Strap RS-Sport gevonden. Tevens ook de accesoires. Snelle levering (volgende dag al in huis). Factuur en afleveradres zelf te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem54 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site met een goede zoeksleutel, waardoor ik het gewenste artikel snel had gevonden. Zowel op type als op merknaam.

Service
Snelle levering zoals ook aangegeven op de site. Maandag besteld dinsdag al in huis, perfect.

Assortiment
Prima assortiment, A-merk artikelen maar ook andere merken waardoor je een goede keuze kunt of je meer of minder uit wil geven.

Aanbeveling
Goed assortiment met A merk en andere merken. Ruime keuze goed overzichtelijk en een goede beschrijving bij het artikel.

Extra toelichting
Al vaak iets gekocht bij Cameranu.nl en nog nooit spijt gehad van hetgeen ik gekocht heb. Goede service ruime keuze en een goede beschrijving van de producten. Zeker de moeite waard om ook hier even te kijken bij het maken van een keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bolle71 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke uitleg op de side

Service
Geen onverwachte dingen

Extra toelichting
Goede snelle service voor goede prijs !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter-61 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis achter de PC je spullen uitzoeken en bestellen.

Service
Als er iets niet op voorraad is zie je het direct en kun je aangeven per mail op de hoogte te worden gebracht als het gewenste artikel weer aanwezig is.

Assortiment
Alles wat ik maar kan verzinnen hebben ze of kunnen ze leveren voor zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering. Wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdB-VisueleMedia 27-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer deskundig personeel. Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn met de reeds in mijn bezit zijnde apparatuur. Er wordt met de klant naar de beste oplossing gezocht en niet de duurste.

Assortiment
Alles wat ik gebruik (nikon) is op voorraad en voor een concurrerende prijs

Aanbeveling
Er wordt goed geluisterd wat je wil. Het advies is voor jou de beste, (en niet de duurste) oplossing. Heb je nog vragen kan je deze altijd stellen (tel/mail) en dezelfde dag het antwoord.

Extra toelichting
CameraNu is een prettige zaak om je apparatuur te kopen. Deskundig personeel en de prijs is gewoon goed. Daarnaast voel je je niet gedwongen om iets te kopen als je dat niet zeker weet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Berlo 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Staan klaar voor vragen en komen de afspraken na.

Assortiment
een ruim aanbod van artikelen

Aanbeveling
Veker hier gekocht. Altijd naar tevredenheid

Extra toelichting
Een winkel waar je nog als klant wordt behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rtpictures 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering!

Service
Klant-tevredenheids-garantie. Daar staan zij er merkbaar duidelijk voor. Echt een top-service!!

Assortiment
Kan tot nu toe alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Goede kwaliteit en een hele goede service.

Extra toelichting
Ik heb hem nu alweer ruim een maand in gebruik. Hij past er goed op, voelt degelijk aan en ziet er goed uit! Een echte aanrader dus. Ik had eerst van een ander merk besteld maar was helemaal niet tevreden over. Mocht gelukkig omruilen met deze. Wat een TOP- service!! Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack2605 27-01-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Tientallen bedrijven leveren al binnen een dag dus het begint heel gewoon te worden

Service
Er is gewoon op tijd geleverd. Keurig. Cameranu heeft gewoon gedaan wat ze moesten doen.

Assortiment
Ruim assortiment en up to date.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen waaronder nog een aantal anderen.

Extra toelichting
Een bedrijf krijgt van mij pas een extra aanbeveling als de service daar aanleiding toe geeft. Daar was hier nog geen sprake van. Dat wordt pas interessant als er iets fout gaat. Hoe snel en professioneel wordt er dan gehandeld. Als je meerdere keren producten probleemloos besteld en ontvangt zal de balans steeds positiever uitpakken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wim Sch 27-01-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van het aanbod.
Bestellen verliep zonder problemen.

Service
Bij navraag wanneer het pakje zou komen, kreeg ik op een vriendelijke wijze antwoord.

Extra toelichting
De bestelling verliep prima en was de volgende dag binnen. De harde schijf bevalt prima. Het is een robuust apparaat dat snel werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiel 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
procedure bestellen gaat vlot

Service
In goede staat ontvangen en info over verzending

Assortiment
Ik wilde deze functionele rugzak, waar het statief snel en gemakkelijk in kan worden opgeborgen. Daarnaast zeer veel ruimte voor andere apparatuur. Rugzak niet overal verkrijgbaar, maar gelukkig wel in assortiment bij CameraNu

Aanbeveling
goed is goed.

Extra toelichting
Al andere rugzakken gehad, maar die voldeden niet aan mijn verwachting. Ik wilde deze functionele rugzak, waar het statief snel en gemakkelijk in kan worden opgeborgen. Daarnaast zeer veel ruimte voor andere apparatuur. Rugzak niet overal verkrijgbaar, maar gelukkig wel in assortiment bij CameraNu. Echt een rugzak, geschikt voor alle apparatuur die je gebruikt bij de natuurfotografie, maar ook voor andere doeleinden. Zelfs mijn verrekijker kan ik er in kwijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte Bink 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is heel makkelijk

Service
Duidelijk contact over je bestelling

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeker wel

Extra toelichting
Fijne webwinkel en goede service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne_Bella 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en snel in huis.

Service
Onlangs gebeld met een vraag, de telefoniste heeft me de nodige info gegeven waarmee ik verder kon en als tevreden klant het product heb besteld.

Assortiment
Wat ik bij een ander vaak niet vind, vind ik hier bij cameranu.nl wel. Waardoor ik vaak hier bestel. Ook hanteren ze vaak nog een betere prijs.

Aanbeveling
Regelmatig beveel ik cameranu.nl aan bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Zelf ben ik erg tevreden over cameranu.nl. De website is gemakkelijk voor producten te zoeken. Ook de product vergelijker welke in de website is ingebouwd is erg handig. Daarnaast is de prijs/kwaliteit enorm goed. Er wordt gezorgd voor een snelle levering. Ook wanneer je een vraag of een probleem hebt wordt je vriendelijk te woord gestaan en goed vooruit geholpen. Ik ben dik tevreden over deze zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geve19 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
breed en diep, en vrijwel alles op voorraad

Extra toelichting
Een van de betere internetwinkels met een groot assortiment, snelle levering en dat in veel gevallen ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland!!! Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AVZG 26-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij aankomst viel de nette entree direct op, een goede verwijzing naar toilet ( na 1,5 uur reistijd niet onbelangrijk) en alles super hygiënisch,verwijzing via nummer systeem voor het juiste loket en koffie in overvloed.alles super geregeld.

Assortiment
waanzinnig uitgebreid en alles kan je a.h.w. aanraken en uitproberen, nog nooit zo iets in een winkel aangetroffen.

Aanbeveling
Ik zou zeggen ga er zelf heen en uitleg is niet meer nodig, waar ik woon ben ik in 20 minuten bij een concurrent maar ik rij liever 125 km voor de ontvangst, service en uitgebreide assortiment, super eerlijke voorlichting ervaren enz.enz.

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik er niets meer aan toe te voegen,ik overdrijf niet als ik zeg dat Cameranu.nl mijn hart heeft gestolen, na afloop maak je er een dagje Urk van en het voel of je een dag vakantie heb gevierd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jess02 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn thuis besteld, niet door het slechte weer heen hoeven

Service
Snelle service, volgende dag al in huis en goed verpakt. Betaald met ideal.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer zeker vanwege de topservice

Extra toelichting
Goede service, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouwkje Herder 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website ben er erg tevreden oer

Service
Zeer goede service telefonisch contact gehad en zeer netjes afgehandeld

Assortiment
Zeer breed assortiment voor fotografie zie je niet snel ergens anders een echte aanrader.
En alles van Apple zowat op voorraad.

Aanbeveling
Zou een ander zeker aanraden hier wat te kopen goede service snel en correct

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over camera nu, goede service en gelijk geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimmie111 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gaat snel

Service
Geen problemen gehad

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden

Extra toelichting
Snel, makkelijk geen problemen ondervonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbertds 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Producten zijn snel te vinden met de zoekfuctie. Vervolgens makkelijk te bestellen (je hoeft niet per se in te loggen) en snel bezorgd.

Assortiment
De producten (screenprotector en beschermkapje voor de flitsschoen) waren als enige samen te bestellen bij deze winkel. De prijs was vergeleken met de andere bekende winkels ook nog een aantrekkelijk.

Aanbeveling
Producten zijn snel te vinden met de zoekfuctie. Vervolgens makkelijk te bestellen (je hoeft niet per se in te loggen) en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart Goosens 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De indeling van de webwinkel is vrij overzichtelijk - al ontgaat me zoals bij alle winkels het vrij arbitraire onderscheid tussen Strobist en Studio - en het bestelproces is duidelijk vormgegeven.

Service
Alles was er vliegensvlug; slechts één minpuntje: de verpakking van mijn oplaadbare batterijen was al open geweest, en weer dichtgeplakt met een plakbandje. Ik ga er vanuit om iets te testen in de winkel voor een klant, maar ik moet er natuurlijk maar op vertrouwen dat de batterijen niet al maanden gebruikt zijn. Dat doe ik ook, en ik heb er tot nu toe geen problemen mee gehad, maar als er een etiketje met verklaring op was geplakt, had ik de service een hoger cijfer gegeven.

Assortiment
CameraNu.nl weet welke producten op weblogs worden besproken en in trek zijn op het moment, en heeft die ook op voorraad, zoals de lichtstandaarden die ik kocht van LumoPro.

Wat nog ontbreekt is de Frio Cold Shoe.

Aanbeveling
Zeer; de enige echte concurrent is CameraTools.nl, maar zij zijn meestal een paar euro duurder.

Extra toelichting
Een grotendeels overzichtelijke webwinkel - het kan altijd beter, maar de concurrentie heeft er veelal veel meer moeite mee - met snelle levertijd en een goede sortering. De minieme minpunten heb ik vermeld bij Service en bij Assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ton R. 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet gaat gemakkelijk. Maar ook en de uitstekende fysieke winkel is het prettig kopen

Service
personeel is deskundig en neemt alle tijd om de klant te woord te staan

Assortiment
Alles op het gebied van fotografie is aanwezig.

Aanbeveling
Goede service en deskundigheid. Van het personeel krijg je goede voorlichting en daardoor ben je er beter af dan in andere grote winkels waar ze ook foto apparatuur verkopen.
De tijd die je nodog bent om even naar Urk te rijden is dan ook meer dan de moeite waart.

Extra toelichting
Een prettige winkel om foto apparatuur te kopen. Een goed advies en nzeker niet te hoge prijzen maken het een plezier om naar CameraNu.nl te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VOGELfotografie 25-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de nieuwsbrief een aantrekkelijke aanbieding gezien, klikken op de link en je bent gelijk op de juiste plek van de website.

Service
snelle levering na de vlotte -en veilige- betaalprocedure

Assortiment
je kan het niet bedenken op foto/film gebied of het is op voorraad of zeer snel leverbaar.

Aanbeveling
Zekerheid, snelheid, duidelijkheid in voorwaarden en goede prijs zijn de kernbegrippen bij dit bedrijf.

Extra toelichting
In het verleden al eens op bezoek geweest in de winkel op Urk, maar via internet bestellen werkt veel makkelijker en kent dezelfde serviceverlening en vriendelijkheid als in de zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartvanes123 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele bestellingsprocedure, niets tegengekomen wat ik niet begreep.

Service
Je kan aangeven wanneer je je pakketje wil laten bezorgen, een functie die ik nog niet eerder heb gezien!

Assortiment
Groot assortiment tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Ben erg tevreden over mijn bestelling, ik zou het zeker aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over mijn bestelling, ik zou het zeker aanbevelen aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandermo 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
uitgebreid, deskundig advies bij aankoop nieuwe camera. mogelijkheid van ter plekke uitproberen.
alle tijd voor alle vragen.
bij telef. vragen achteraf altijd meteen teruggebeld.

Extra toelichting
Bijzonder prettig, aandacht voor de klant. Er wordt geluisterd naar de vraag van de klant. Heb het idee dat ik altijd telefonisch met een technische vraag terecht. Dit geeft vertrouwen voor evt online aankopen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

lettinck 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke uitleg door onderlegd personeel.

Service
Tot nu toe nergens problemen mee gehad.

Aanbeveling
Goede ervaringen met alle producten die ik gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJC Bakker 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Bestelling ging eenvoudig en makkelijk. Bezorgen ging razend snel, en was bovendien goed te volgen. Enkel positief te noemen dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews