cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mr. S 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Service is uitstekend, maar gezien ze veel personeel hebben is de kennis (begrijpelijk) niet bij iedereen even sterk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peter evers 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
alles is zeer snel verstuurd, zelfs op de dag dat de winkel gesloten was i.v.m inventarisatie. Dus een zeer goede service. en goede producten voor een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACKwant 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website.

Service
Op zaterdag al direct een antwoord op een mail van mij.

Assortiment
Zeer compleet, ook voor professionals.

Extra toelichting
Ik bestel al jaren bij Cameranu en ook deze keer weer top. Ze hadden één van de kabels die ik had besteld niet op voorraad, maar toch werd de rest al verstuurd op mijn verzoek. Zonder extra kosten kwam de missende kale twee dagen later. Goed hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerkamp 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede en duidelijke site

Service
direct bevestiging, en snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prime webshop

Extra toelichting
Tasje nodig voor tablet, gevonden op de site van cameranu.nl. Direct besteld en de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

d.lamme 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het artikel goed omschreven ;dus dan is het kiezen niet moeilijk

Service
loepzuivere service wat wat gezegd komen ze volledig na

Assortiment
een ruime keuze voor elk wat wils

Aanbeveling
als andere mij zouden vragen dan bevel ik zonderenig probleem uw bedrijf aan

Extra toelichting
Een goede service met een hoge betrouwbaarheid de keurmerken zijn gegarandeerd waardevol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred2015 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website met duidelijke product omschrijving.

Service
Het product is volgens afspraak de zelfde dag nog verzonden.

Aanbeveling
Deze score heeft alleen betrekking op mijn ervaring tot nu toe, dus op bestel gemak en afleverservice. Ik heb verder geen punten kunnen beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulfiem 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles werkt vlot en naar wens

Service
zeer snelle verzending

Assortiment
alles wat je zoekt t/m het topsegment

Aanbeveling
omdat het gewoon super werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M vDijk 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig te vinden op de site

Service
goed telefonisch te woord gestaan en DIRECT geleverd, ook al stond er op de site dat de winkel dan dicht zou zou

Extra toelichting
Heel vriendelijk, snel en kundig. Ook volgende keer weet ik jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.kraaijeveld 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan bij de kachel alles regelen.

Service
Je weet gelijk of ze het hebben en hoe lang de levering duurt.

Assortiment
Meer keus als bij Bolcom

Aanbeveling
Goede service en zeer goede prijs(voordeliger) t.o.v. andere (web)winkels

Extra toelichting
Op meerdere sites gekeken en nergens zo goedkoop als bij cameraNu. Bij cameraNu een usb-stick gekocht die qua prijs goedkoper was als bij een andere website en 2 x zoveel GB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnM29 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het product was buitengewoon eenvoudig te vinden en de bestelling ben je in een maar eenvoudige stappen door

Service
Ondanks dat we rond de kerstdagen bestelde en de winkel volgens de website dicht zou zijn hadden we het product gewoon de eerstvolgende werkdag in huis. Boven verwachting dus..

Assortiment
Nog nooit iets niet kunnen vinden..

Aanbeveling
Ik kan me op het gebied van foto/video geen beter adres voorstellen

Extra toelichting
Zeer complete leverancier op het gebied van foto/film, altijd vriendelijk en onafhankelijk advies. Men heeft echt oog voor je wensen en komen daardoor altijd bij de beste keuze uit en niet zoals zoveel andere winkels bij het merk waar ze zelf een goede relatie mee hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pa.deligt 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat ik nodig had was op voorraad

Service
houden je perfect op de hoogte
als het onderweg is

Assortiment
kan niet beter

Aanbeveling
deze winkel geeft je vertrouwen

Extra toelichting
op de website heb je een goed over zicht van wat je kan bestellen. als je vragen heb krijg kun je altijd contact opnemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inevanboerdonk 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site werkt perfect en service + antwoorden via "laat een bericht achter" worden meteen beantwoordt.

Service
Ook deze keer had ik m'n pakket de volgende dag ook werkelijk in huis.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles bij cameranu.nl kunnen bestellen. Assortiment is heel uitgebreid en het scheelt ook nog behoorlijk in de prijs.

Aanbeveling
Cameranu.nl heeft een hele snelle service.
Cameranu.nl is goedkoop.
Cameranu.nl krijgt van mij een dikke 10

Extra toelichting
Sekonic L-308 Flashmate een dag na aankoop al thuis ontvangen. Hij was goed verpakt en werkt perfect. Ik zal zeker de volgende keer weer terugkomen bij Camera.nl als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polenski 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles goed overzichtbaar

Service
Buitengewoon goed geholpen
bij de verkoop en aankoop
van diverse fotoapperatuur.
Diverse mensen om te helpen dus wordt de boel niet afgeraffeld.

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Ik heb er diverse keren gewinkeld en ben altijd heel vriendelijk geholpen.
Nooit het gevoel gehad dat ik met een jantje van leiden het riet in ben gestuurd.

Extra toelichting
De beoordeling is gebaseerd op de inkoop maar door omstandigheden ook de verkoop van fotoapperatuur. Zowel bij de inkoop als de verkoop ven ik erg vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

edwin 01 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt online bestellen en ook naar de winkel gaan .
waar je ook nog een goed advies krijgt

Service
ben in het verleden zeer goed geholpen toen ik een probleem had.
en laats een goed advies gehad bij mijn laatste aankoop

Assortiment
is erg compleet wat er niet is kan worden beseld

Aanbeveling
voor ieder wat wils op fotografie gebied

Extra toelichting
ik kom hier al jaren altijd zeer goed en vriendelijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sanderbakery 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering.

Assortiment
Veel keuze, laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Aartje123 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site, makkelijke, overzichtelijke bestelmethode en heel snel en correct geleverd

Service
Bij een klaarblijkelijke beschadiging van het product, direct antwoord op mijn vraag daarover, heeft Camera.nu een hernieuwde bestelling geplaatst bij de leverancier en een bevestigingsmail dat een nieuw product onderweg was.

Assortiment
Er is eigenlijk niets wat ik nodig heb dat Camera.nu niet heeft. De prijzen zijn meer dan goed in vergelijking met veel andere sites.

Aanbeveling
Gewoon doen! Waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam184249 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Soms moest je bij de website op het zoektbalkje een paar keer je zoekopdracht invoeren. Waarom dat was, weet ik niet, maar het was in elk geval lastig.
Verder was het gemakkelijk.
Ook het online betalen was duidelijk.

Service
Ik heb op camaranu.nl op nieuwjaarsdag mijn bestelling gedaan. Mijn bestelling was op zaterdag aan het begin van de middag afgeleverd, omdat het eerst nog na nieuwjaarsdag afgewerkt moet worden. Ik was er erg blij mee dat mijn bestelling zaterdag al binnen was!

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid!
Bijna alles wat je zoek kan je hier kopen.

Aanbeveling
Camaranu is erg betrouwbaar, De bestelling is geleverd binnen 24 uur, goede service, je kunt online kopen.

Extra toelichting
De website is erg duidelijk en overzichtelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoelB59 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de site is gemakkelijk en gaat snel.

Service
Mijn bestelling kon niet door tnt post worden geleverd omdat deze te groot was. Na een week had ik mijn bestelling nog niet in huis, maar de service van cameranu.nl was uitstekend. Probleem is na volle tevredenheid opgelost. Tip om de verpakking beter aan te sluiten met het produkt. In mijn geval was de verpakking veel te groot.

Assortiment
Zeer ruime sortering aan foto apparatuur met daarbij een goede produkt omschrijving..

Aanbeveling
Ik zal cameranu.nl zeker aanbevelen bij anderen. Mooi assortiment met een goede prijsstelling.

Extra toelichting
Prima (internet) winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vroem400 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de website van Cameranu.nl zijn alle onderdelen die te maken hebben met fotografie en video op een heldere en overzichtelijke wijze gecategoriseerd zodat je makkelijk en snel je gewenst product kunt vinden. Daarna gaat alles heel snel, kiezen, betalen, en je zending volgen tot aflevering.

Service
Service is een belangrijk aspect zeker als het gaat om je aangeschafte producten. Nu voor de eerste keer te maken gehad met een garantie geval. Ook dit proces gaat net zo snel en makkelijk alsof je een product besteld. Je wordt ook nog goed op de hoogte gehouden van de afwikkeling.

Assortiment
Het assortiment is breed en vernieuwd. De focus wordt goed gehouden op de relatie met Foto & Video zodat het in ieder geval een specialisten winkel blijft met de daarbij behorende service zoals je mag verwachten. In dit geval een 9 omdat een assortiment altijd aan verbetering onderhevig is :-)

Aanbeveling
Het is een web-winkel die voelt also je er bent. Je kunt het makkelijk vinden, zo niet worden vragen goed en snel beantwoord em de afhandeling van garantie vragen lopen ook goed. Al met al heb ik tot op heden nog geen enkel negatief aspect kunnen traceren. Een van de redenen waarom ik zelf ook een trouwe klant ben.

Extra toelichting
Cameranu.nl is voor mij een trouwe ondersteuning als het gaat om mijn fotografie hobby. Onlangs een nieuw printer aangeschaft. Even vergelijken, als je je eigen criteria kent keuze maken, bestellen en de dag erna was de printer in huis. Ook mijn eerste garantie geval gehad van een Benro statief die twee jaar geleden is aangekocht bij Cameranu.nl. Ook dit wordt heel erg netjes afgehandeld. Het voelt alsof je als klant gewaardeerd wordt en dat dit ook zoveel als mogelijk tot uiting wordt gebracht in de communicatie met de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poppedouma 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Wij hebben eind 2014 een Sony spiegelreflexcamera gekocht bij Cameranu.nl. Wij hebben de service die bij jullie werd verleend als prettig ervaren, de juiste informatie bij verschillende camera’s. Ook als beginners met een spiegelreflexcamera, kregen wij de juiste informatie. Het personeel is klantvriendelijk, de koffie staat klaar. Top om daar een camera te gaan kopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

TdeHaseth 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De zoekfunctie is erg handig. Je vind heel snel en gemakkelijk waar je naar opzoek bent, vervolgens is het een kwestie van betalen en wachten.

Service
Goed vooruit gedacht. De website is heel duidelijk. Ik vind de service dat het zo snel bezorg is ook heel goed!

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden waar ik naar op zoek was. Ook heb ik handig gebruik kunnen maken van de Canon Cashback actie. Ik kon dan ook mijn vervolgaankopen vinden bij CameraNU.nl

Extra toelichting
Ik vind het een prettige, overzichtelijke website. Aankopen zijn gemakkelijk te plaatsen, de de service van het snelle afleveren vind ik erg goed! Tot nu toe heb ik alles wat ik wilde op voorraad gekregen, dus dat is ook erg netjes! Niemand wilt lang wachten op zijn/haar aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thymen Holleman 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webshop met een prettig bestel- en betaalsysteem.

Service
Een bestelling van een Nikon 1 J3 systeem camera gedaan op 31 december. Op de site was duidelijk aangegeven dat er aangepaste openingstijden waren ivm de feestdagen. 31 December en 2 januari gesloten. Echter is de bestelling toch op 2 januari behandeld en is de bestelling ontvangen op de 3de. Sneller dan ik had verwacht. Super service!

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Het cijfer zegt genoeg lijkt me.

Extra toelichting
Een groot assortiment en een overzichtelijk webshop. Scherp geprijst en heb goede ervaringen met de snelle afhandeling van de bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van.cranenbroek 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zoeken naar de juiste producten was niet heel overzichtelijk naar mijn idee.

Service
snel verzonden en thuis, zelfs tijdens feestdagen.

Assortiment
mooi compleet

Aanbeveling
Zoals wat ik verwacht van een internetwinkel.

Extra toelichting
Goede keus, betaalbaar en heel snel in huis! Alleen de product beschrijvening waarvoor de producten gebruikt kunnen worden mag mischien wat beter. Een zonnekap was verkeerd besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charley Smink 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is lekker toegankelijk en intuïtief.

Service
Er wordt met kennis van zaken snel en adekwaat op vragen gereageerd.

Assortiment
Ook zeldzame en bijzondere artikelen zijn hier te krijgen.

Aanbeveling
Je krijgt een goede service tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Har 45 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende website, groot assortiment, goede telefonische adviezen (zo nodig), kortom een 9 want alleen een face to face contact is een 10 waard.

Service
Uitstekende website, groot assortiment, goede telefonische adviezen (zo nodig), kortom een 9 want alleen een face to face contact is een 10 waard.

Assortiment
Uitstekende website, groot assortiment, goede telefonische adviezen (zo nodig), kortom een 9 want alleen een face to face contact is een 10 waard.

Aanbeveling
Uitstekende website, groot assortiment, goede telefonische adviezen (zo nodig), kortom een 10 want voor een face to face contact moet je dan maar een keertje naar de winkel in Urk rijden (geen straf...maar wel erg verleidelijk!)

Extra toelichting
ik was erg aarzelend over zo'n Sling tas, maartijdens een paar wandelingen (nou ja, sjouw-tochten) door nachtelijk Amsterdam (want...Lightfestival!), met statief vaak aan de ts heb ik een nieuw gemak ontdekt: de Sling tas. Binnenkort bestel ik een maatje grotere voor de zomervakantie denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwfotografe.nl 08-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top! Nummertje trekken werkt perfect wordt regelmatig geholpen door het zelfde personeel wat ook leuk is waardoor je een binding krijgt met de winkel.

Service
Wordt altijd met veel plezier geholpen. Vandaar dat de ritjes naar jullie toe nooit een probleem zijn zowel vanuit Twente of vanuit Utrecht kom ik graag naar jullie toe.

Assortiment
Ik kan voor alle onderdelen of camera's naar jullie toe super!

Aanbeveling
Dit doe ik altijd! Ik heb een mindere ervaring bij jullie concurrent dus verspreid daarom jullie naam des te meer!

Extra toelichting
Zie alle het bovenstaande. Top winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimonFriso 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging supermakkelijk, voor het eerst mobiel.

Service
Altijd snel en goed geweest.

Assortiment
Veel artikelen, goede prijzen.

Aanbeveling
Ik ken op het moment niet een fijnere winkel op het gebied van camera's.

Extra toelichting
Ik heb deze lens aangeschaft voor het filmen met met DSLR. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het objectief. De scherpte aanpassen is even wennen maar snel genoeg onder de knie. Het gewicht is heerlijk, een zware lens voelt altijd goed aan. Wat vertekening betreft, ik merk er niks van tijdens het filmen. Het beeld doet me denken aan professionele broadcast camera's. Misschien dat dat met foto's meer zichtbaar is. Het enige minpuntje wat ik ben tegengekomen is zijn de diafragmastops. Als je filmt en tijdens de opnames je diafragma moet aanpassen ga je dat duidelijk zien. Elke keer als je je diafragma een stukje opent of sluit, gaat dat met een tik. Daarmee beweegt direct je hele camera. Ook zit er geen autofocus op. Zelf gebruik die nooit, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen die er wel graag op zouden willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suha 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is heel simpel om te bestellen

Service
Netjes afgeleverd

Aanbeveling
heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waylon33 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bij cameranu.nl is het winkelen helder duidelijk, correct en service gericht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bo Hoeneveld 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik en koop. Handiger en vlugger kan het niet.

Assortiment
Voor elk wat wils en gerenommeerde merken.

Aanbeveling
Bij een ieder die mij vraagt of ik een een veilige webshop weet voor zijn of haar aankoop. Zelf ben ik al diverse keren naar Urk gereden om een product op te halen ( en te genieten van uw assortiment in de winkel).

Extra toelichting
Gewoon: velig, handig en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnnienvdWal 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website.

Service
Goede service.

Assortiment
Groot assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ik kan Camera.nu iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Het assortiment van Camera.nu is toe reikend en goedkoop. De levering is echt super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnnienvdWal 08-01-2015

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Goede kwaliteit prijs verhouding en super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdM 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De voorraad is groot: zelfs een niet bijzonder gebruikelijk apparaat als mijn oranje Panasonic GM1 is gewoon voorradig.

Service
Mijn camera kende helaas een defect. Dit probleem is adequaat verholpen.

Assortiment
Zie 'gemak'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martjuh07 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal voor 12uur besteld en de volgende dag in huis op gewone werkdagen, kortom top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Fisscher 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website met ruime keuze

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Goede kwaliteit en goede scherpe prijzen

Extra toelichting
Heel veel keus en goede prijzen. Samen met een snelle levering ( zelfs rond de kerstdagen was het pakket binnen twe dagen binnen) maakt dit een hele fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikonklant 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website, makkelijk te vinden

Service
prettige response nav vraag waarna ik makkelijk bestelling kon plaatsen. Ook de service in de winkel in Urk ivm een problem was erg prettig en klantvriendelijk

Assortiment
ruim - voldoende keus / diversiteit

Aanbeveling
had problemen met zending waarna dit probleem voortreffelijk werd opgelost in de winkel in Urk

Extra toelichting
Heb wederom geode ervaring met CameraNu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Vermeulen64 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte ontvangst in de winkel door een aardige dame. De bonnetjes (nummertjes) werken eerlijk adequaat. Ook de bestelling via de site ging zeer soepel.

Service
Prima service aan de klantenservicebalie waar mijn 600d in reparatie ging en ook aan de balie waar ik mijn 7d body kocht werd ik prima geholpen. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden per mail hoe de stand van zake is m.b.t. de reparatie van mijn 600d

Assortiment
Alles op fotogebied is er. Van hobbyist tot prof. Erg leuk vind in het assortiment voor natuurfotografen.

Aanbeveling
Een winkel zoals je ze nog zelden ziet. Personeel heeft kennis van zake en helpt je bijzonder goed.

Extra toelichting
Dit is een winkel die naar mijn idee uitermate goed begrepen heeft hoe de "nieuwe marketing" in zijn werk gaat. Hulde! Een relatief groot bedrijf waarbij ik me geen seconde verloren voel. Personeel met grote kennis van zake die je prima helpt en waar de communicatie (per email) uitstekend is. Bravo en ga zo door Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droppie3 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik hebben wilde met een duidelijke uitleg

Service
Ondanks de drukte in de winkel nooit het gevoel gehad dat er geen aandacht was. Dus goed geholpen en de tijd genomen om mij te helpen

Assortiment
Veel op voorraad en veel verschillende modellen

Aanbeveling
Voor camera's, accessoires en verrekijkers absoluut een aanrader

Extra toelichting
Ondanks de drukte ruim de tijd gehad voor uitleg en keuzebepaling. Geweldige kijker voor het beoogde bedrag.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ron 807563 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke overzichtelijke website

Service
om 22:30u besteld, volgende dag 13:30 in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YBJ 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met heel veel keus, zodat je alles wat je nodig heb in één keer kunt bestellen.

Service
Prima. Het aanvragen van een mailtje als iets weer op voorraad is werkt ook goed.

Assortiment
Fijn dat er ook een ruime voorraad artikelen voor Pentax is. Dat is niet overal zo. Vaak is het toch vooral Canon en Nikon.

Extra toelichting
Ruime keuze, duidelijke website en zeer snelle gratis levering. Dat de prijzen meestal lager zijn dan bij andere winkels helpt natuurlijk ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert W. de Boer 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website makkelijk doorzoekbaar en goed ingedeeld

Service
Levertijd super

Assortiment
Afgezien van typische analoge fotografie artikelen een groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil1003 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed te vinden.
Veel producten direct leverbaar. En de volgende werkdag bezorgd.

Service
Zeer snelle afhandeling.

Assortiment
Er is erg veel te koop en voor concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Snelle levering tegen concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Koole 07-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt goed.

Service
Snel antwoord op mail.

Assortiment
Redelijk vaak dingen niet op voorraad.

Aanbeveling
Altijd goede, duidelijke en snelle service.

Extra toelichting
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JF-MD 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gemak om via de website te bestellen. Of om naar de winkel te gaan.

Service
Werd erg netjes geholpen en kreeg een goed advies.

Assortiment
RUIM!!!

Aanbeveling
Zal altijd zeggen ga daar eens kijken.

Extra toelichting
Prettige ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Av0312 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst even zoeken naar de weg, maar verder echt prima.

Service
super geholpen, echt de tijd genomen

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad.

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit. Prima prijs.

Extra toelichting
Leuke winkel, groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy 7D 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk vinden van gewenste artikel, eenvoudig qua betaling en snel in huis!

Service
Ik heb de bestelling 's avonds geplaatst en had de artikelen de volgende dag al in huis. Prima service!

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende voor wat ik zocht (Canon EF 50 / F1.4) en de prijs is concurrerend. Het assortiment voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
De topservice, snelle levering, gemakkelijke website en vakkennis zal ik zeker benoemen in de aanbevelingen aan vrienden en kennissen!

Extra toelichting
Ik heb nu 2x een bestelling bij Cameranu.nl geplaatst en ben uiterst tevreden over het bestelgemak, de goede website, zeer snelle levering en de aanwezige vakkennis. Ik kan een ieder Cameranu.nl aanbevelen en zal een volgende bestelling zeker weer bij Cameranu.nl plaatsen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgdierckxsens 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Snel, duidelijk en betrouwbaar. Mis wel het persoonlijke contact maar dat heb je met online bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Chrizle66 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon zoals het hoort, duidelijke site ... snel besteld, snel geleverd ...

Service
bij vragen kan je via de chatfunctiie op de website met je vragen bij camera.nl terecht, handig !

Assortiment
Heb tot hiertoe alles al gevonden wat ik nodig had, ... dus daar kan ik uit afleiden dat het aanbod goed is !

Aanbeveling
Gewoon betrouwbaar en goed, ... naservice is van super belang wanneer eens iets niet werkt. Daar betaal ik graag 10 euro meer tov de goedkoopste webwinkels. Misschien een optie om trouwe klanten de laagste webprijs te bieden, ...

Extra toelichting
Tot hiertoe mijn 3e aankoop bij camera.nl voor fotografie, ... steeds tevreden, voelt goed aan ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cins74 06-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Omdat ik niet precies wist wat ik moest hebben voor mijn flitsers, ben ik bij Cameranu langsgegaan. Geweldige service gehad op de 'studioafdeling' boven en daarna beneden, waar een achtergrondsysteem uit de andere hal gehaald werd. Top, zeker op de laatste drukke werkdag van het jaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bareld52 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel prima vindbaar en alle stappen logisch.

Service
Alles van een leien dakje. Ook in de winkel goede voorlichting en geen opdringerigheid. Even wachten maar dan ook volledig aandacht en tijd voor d klant

Assortiment
Prima. Precies wat ik zocht. Was elders "in bestelling" Hier juiste type camera met benodigde accesoires direct leverbaar.

Aanbeveling
Doet wat je verwacht.

Extra toelichting
Getwijfeld over keuze camera (Fuji X100t) ivm vaste lens met vast brandpuntafstand. Prima voorlichting gehad in de winkel met pro's en contra's. Geen opdringerigheid maar tip om nog even bedenktijd te nemen. Na twee dagen alsnog aangeschaft in winkel (Urk). Prima service. Camera met alle toebehoren die ik wenste waren 'gewoon' aanwezig. Kort daarna teleconvertorlens via site aangeschaft. Dag later geleverd. Heel tevreden met CameraNu.nl Bovendien: zeer tevreden met de camera. Prachtige resultaten en geen moment spijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews