cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25166 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2594 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GP 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering

Service
Heel snelle en goede reactie op vragen

Assortiment
Breed assortiment waarin snel te zoeken is

Aanbeveling
Snelle levering en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ Lokale Omroep Haaren 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zelfs ik kan het dus gemakkelijk

Service
elke vraag wordt snel beantwoord. en er wordt snel geleverd daar houd ik van.

Assortiment
groot en als ze het niet hebben dan gaan ze er naar op zoek.

Aanbeveling
dat doe ik al.

Extra toelichting
tja, tot nu toe is de klant koning gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad81 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website

Service
Omdat Postnl weer eens in gebreke bleef (levering 24 uur te laat), deed CameraNU.nl een serieuze poging bij te sturen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ik kon alles vinden, wat ikzocht. Aanbeveling zonder voorbehoud.

Extra toelichting
Bedrijf gaf mij een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everhard71 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Weet je wat je wil, dan klik je snel via het web. Je order is er de volgende dag. Wil je een goed advies, uitleg, de spullen eerst vasthouden. Dan naar de winkel voor een verkoper die alle tijd voor je heeft.

Service
En gaat er dan iets niet goed (verkeerde artikel in het juiste doosje) dan is één mailtje voldoende om het snel geregeld te krijgen. Zelfs wanneer je in de winkel hebt gekocht mag het via de post retour.

Assortiment
Ik heb er nog niet gewinkeld zonder te kunnen slagen. Alles is er in verschillende kwaliteits en prijsklassen.

Aanbeveling
Doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanRoel 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede zoekfunctie, bestelproces duidelijk en gemakkelijk.

Assortiment
Ook een volledige set à 6 cartridges in één verpakking voor de printer én tegen een redelijke prijs te bestellen. Bij diverse andere winkels was het zoeken en combineren van verpakking met 4 plus een paar losse. Eén andere winkel gevonden die hetzelfde in assortiment had, maar wel 8 euro duurder.

Aanbeveling
Ruim assortiment, over het algemeen goede voorlichting door sympathieke en vakkundige verkopers.

Extra toelichting
Het was mijn eerste online aankoop bij CameraNu.nl, na drie maal eerder naar Urk te zijn gereden. De eerste en derde keer zeer goed en correct geholpen, de tweede teleurstellend. Verkoper was toen zeker met verkeerde been uit bed gestapt ... Jammer. Maar dat heeft mij niet weerhouden om klant te blijven. Een misser kun je overal meemaken. Online aankoop probleemloos en zending correct de volgende dag ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert Schagen 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste camera zo gevonden en uitstekende product specificatie

Service
Camera besteld en zeer snel en compleet thuisbezorgd gekregen.

Assortiment
Veel vergelijkingsmogelijkheden. Breed assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen om snel de juiste camera te vinden en thuis te krijgen.

Extra toelichting
Prima webshop. Goede en juiste informatie. Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuznn 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was erg handig, het was me duidelijk dat het zeker goed zat , daar aangekomen helemaal super.
Het ging snel, al wist ik wat ik wou .
Geen gekeutel :) En helemaal met mn 6d en de rest :P Een goede maandag morgen voor jullie

Service
Erg professioneel . maar wel wat humor en eerlijkheid wat gewoon fijn is !

Assortiment
Een ruime aanbod, Voor de goedkoopste prijs. Ik kan best kritisch zijn maar hier over niet

Aanbeveling
Gewoon gaan ! Vanaf mijn huis (Drenthe) Was het een uurtje rijden maar zeker de moeite waard. en je kan er ook nog leuk in de buurt zijn , dus dagje weg win-win :)

Extra toelichting
Ik denk dat het wel duidelijk is haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennard.h 06-07-2015

Algemene score

5,2

Service
Heb zaterdag (voor 17:00) een Benro Videostatief A2573FS4 besteld. Deze zou ik vandaag, maandag 6 juli krijgen.

Na de hele dag wachten toch maar besloten om te onderzoeken of er misschien iets mis was gegaan tijdens de bestelling.
Ik heb een kort gesprek gehad met iemand van de service, die aangaf dat er inderdaad iets was misgegaan. En dat ik het morgen pas zal krijgen.
Prima, kan gebeuren. Maar ik kan pas vanaf half 4 thuis zijn (Kan morgen ochtend pas kijken of ik eerder thuis kan zijn). Toen ik dit aangaf werd mij verteld dat postNL geen probleem maakt van een 2de keer proberen. (Hierna werd het gesprek opeens gesloten)
Dit klopt, Maar ik ben vanaf woensdag niet meer op dat adres en ga zaterdag vroeg op vakantie. En ik zou dit statief graag mee willen nemen!

Nu heb ik eindelijk de postNL trackingcode ontvangen. Maar er staat dat het kan komen tussen 8:30 en 21:30. Beetje specifieker mag wel toch? Daarnaast staat er dat het om 9:52 nogsteeds moet worden afgegeven bij postNL (is alleenmaar aangemeld). Moet ik nou zorgen dat ik morgen weer de hele dag thuis blijf? Om dan weer teleurgesteld te worden?

Aanbeveling
Eerste ervaring is slecht tot nu toe. Hoop dat de tweede beter gaat worden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-07-2015

Beste Lennard.h,

Zoals ook al telefonisch besproken onze excuses voor de vertraging. Het pakket is gisteren bij u aangeboden en gelukkig mooi op tijd voor uw vakantie.

We wensen u een fijne vakantie en veel plezier van uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

C.J. van den Heuvel 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je stoel een product bestellen. Maar er zijn meer bedrijven dit dat doen

Service
Het bestelde product is binnen de beloofde levertijd geleverd. De afhandeling van die bestelling was heel goed.

Assortiment
De keuze binnen het verlangde product is ruim.

Aanbeveling
Als het te sprake komt zal ik zeker op dit bedrijf wijzen.

Extra toelichting
Vanaf het bezoek aan de site tot aan de levering aan huis is op een correcte manier uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Veggel 06-07-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Wij zijn redelijk "nieuw" als het gaat om de betere camera. In het verleden hadden we alleen een compactcamera.

Aanbeveling
Zeer graag. De hulp was erg goed en prettig, niet overdreven maar wel deskundig.

Extra toelichting
Voor ons was dit de eerste grote aankoop op cameragebied. Voor deze aankoop hebben we een jaar lang gespaard. De bediening was erg prettig en deskundig en dat terwijl we nog wel iets bijzonders nodig hadden dat toch in ons budget moest passen. We gebruiken de camera samen en mijn vrouw kan deze gewoon bedienen. Ik echter loop op krukken en daarom heb ik een bediening op afstand nodig. Die is, door de creativiteit van de verkoper, snel gevonden. Een bijzondere noot daarbij: hij ging zeer respectvol met mijn handicap om, dat maak ik wel eens anders mee. Misschien niet voor iedereen even relevant, maar als je een handicap hebt een zeer positieve ervaring.

Review criteria:

Goed

Reageer

Raymond Zuidwijk 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site waar je dus geheel makkelijk je spullen kan zoeken.

Service
Ik had wat besteld wat niet op voorraad was, toen ze het binnen hadden hebben ze het dus in een tweede post verzending verstuurt zonder de kosten door te rekenen.....

Assortiment
Ze hebben gewoon echt alles

Aanbeveling
Ze hebben gewoon echt alles voor je hobby en als ze het niet hebben kijken ze voor een andere oplossing.

Extra toelichting
Gewoon een top winkel met een top service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harm pieter molenar 06-07-2015 In de winkel gekocht
in urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het systeem was mega makkelijk en handig

Service
werd gelijk geholpen en werd goed behandeld ze snapte mij ook gelijk

Assortiment
staat veel in de winkel en ze hadden ook gelijk wat ik nodig had

Aanbeveling
aan iedereen ja hij zit een beetje ver weg aar is een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visus 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goede site waarin goed te navigeren is

Assortiment
In de webshop stond te koop wat ik zocht, wat wil je nog meer

Aanbeveling
Het gemak van de site, het assortiment en de prijs maakt dat ik de shop aan zou bevelen

Extra toelichting
Zocht een body van de Canon EOS 1D mark iii. In nieuwstaat stond er bij, na uitpakken was daar niets van gelogen, de body was in onberispelijke staat, en geweldig verpakt. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JantinaG 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig om de juiste informatie te vinden

Service
Bij aflevering miste er een onderdeel.Na communicatie werd dit zeer goed opgelost.

Assortiment
Ik kon vinden wat ik zocht, maar ben niet zo veeleisend.

Aanbeveling
Met name de service vind ik top. Zal, en heb het zeker aanbevolen aan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne3467 06-07-2015

Algemene score

5,2

Gemak
Winkelbezetting is matig waardoor ik een half uur moest wachten tot ik iemand kon vragen om advies. Dit vond ik erg vervelend en zeker een reden om hier niet gouw weer naartoe te gaan. Heel jammer.

Service
Er wordt wel gelijk gekeken als je aan de beurt bent naar de juiste oplossing.

Assortiment
Fijn dat er ook een pro afdeling is. Maar het assortiment daarvoor is naar mijn mening te mager om het interessant te maken voor de echte pro's.

Aanbeveling
Als je even snel iets nodig hebt moet je zeker niet hier naartoe gaan. Bestel dan maar online. Ze hebben wel een grote voorraad voor de semi-pro fotografen.

Extra toelichting
Mooie winkelpresentatie, maar absoluut geen zelfbediening. Als je iets nodig hebt moet je zelfs een nummertje trekken. Heel vervelend. Als de wachttijd een half uur is voordat je aan de beurt bent dan moet je absoluut geen haast hebben. Personeel weet wel waar ze over praten, veel vakkennis. Zoals ik al zei, het duurt alleen even voordat je geholpen kan worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 09-07-2015

Beste Sanne3467,

We hebben elkaar al even telefonisch gesproken. Goed te horen dat je blij verrast was en aangaf nog eens terug te komen bij ons.

Veel plezier met uw aankoop en u bent welkom op onze site en in onze winkel.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

fred ligtvoet 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat aan de late kant besteld,maar toch de volgende dag in huis,top.

Service
Kan over dit item geen beoordeling geven,te meer omdat ik nog geen contact met de service afdeling heb moeten maken.

Assortiment
Genoeg te koop en te zien

Aanbeveling
Zeer zeker ga ik deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
Top service verpakking was top,item snel binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KasiaN 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very clear and easy website to navigate.

Service
Service is probably the strongest side of cameranu.nl shop. Quick in response, professional and they do appreciate loyalty of returning clients.

Assortiment
Great selection allows to choose the product that meets the needs and is still within the customer's budget.

Aanbeveling
Definitely first choice when looking for the photo equipment.

Extra toelichting
I keep on returning to this shop for over 6 years already and made about dozen purchases via cameranu.nl since. For all the reason stated above - best place in NL to fuel your photo passion.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Klerk Fotografie 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en overzichtelijke site.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Zeer veel keus en de nieuwste producten.

Aanbeveling
Snelle levering en groot assortiment.

Extra toelichting
Cameranu.nl is de meest uitgebreide en goedkoopste winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartje19650 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, eenvoudig kiezen

Service
Snelle levering

Assortiment
Bij de Mediamarkt was dit artikel niet meer te koop maar Cameranu.nl had het gelukkig nog wel.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_S_1979 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Goede zoekfunctie, ook handig is dat Cameranu.nl een alternatief biedt voor datgene wat je zoekt...

Service
Vandaag besteld, morgen geleverd :-)

Assortiment
Wat hebben ze niet...

Aanbeveling
Zie vorige opmerkingen...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.S. 01 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
informatieve website en bestelfunctie

Service
vlotte levering en duidelijke informatie

Assortiment
ook bij klein artikel ruime keus

Aanbeveling
voor mij geen minpunten

Extra toelichting
Veel plussen, geen minnen en voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anneke77 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is handig ingedeeld en de beschrijving bij de camera's klopt prima

Service
snelle levering

Assortiment
Er is een hele grote keus uit goedkope èn dure artikelen, allemaal met een duidelijke omschrijving, zodat vergelijken heel gemakkelijk is

Aanbeveling
Fijne winkel!

Extra toelichting
Prima webwinkel, waar je goed de diverse artikelen met elkaar kunt vergelijken èn..............met bijzonder aantrekkeliljke prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rmoer 05-07-2015

Algemene score

5,8

Gemak
Winkel is van veel gemakken voorzien, koffie en stoelen zijn geweldig. Helaas 40 minuten moeten wachten totdat we geholpen werden.

Service
Voor elke klant wordt uitgebreid de tijd genomen, als je eenmaal aan de beurt bent is dst geweldig maar als er 10 klanten voor je zijn is het behoorlijk vervelend. 40 minuten wachten is te lang.

Assortiment
Ik bezoek regelmatig de site van cameranu en wilde graag een keer live de winkel zien. Had dus hoge verwachtingen van een grote snoepwinkel. Het aanbod wat openbaar te zien is vond ik enorm beperkt. Tele objectidven, spiegelreflex camera's en gadgets liggen allemaal in het magazijn en op aanvraag te zien. Ik kom niet alleen als koper maar ook als liefhebber. Impulsaankopen worden op deze manier wel onmogelijk gemaakt.

Aanbeveling
In de winkel is weinig te zien, ik heb er enkele reis 1,5 uur voor gereden maar was teleurgesteld over het aanbod. Via de site werkt efficienter.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-07-2015

Beste rmoer,

Goed u zojuist ook telefonisch gesproken te hebben.

Dank voor de complimenten betreffende het gemak in de winkel en de service die je ervaren hebt. Onze excuses voor de wachttijd op dat moment en dank voor uw adviezen.

U bent en blijft meer dan welkom op de website en in de winkel.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

HaLeid 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was op zoek naar een bepaald type Samsung Camera. Vond hem makkelijk op de website van Camera.nu. Ik kon veel zoekopties invoeren en vergelijken met elkaar.Geen eindeloze zoektocht zoals je elders wel eens tegenkomt voor je bij het gezochte (soort) item bent.

Service
Duidelijke levervoorwaarden; gratis verzending vanaf €100,00; tot één minuut voor twaalf besteld en betaald: dezelfde dag nog verzonden. Top! duidelijke retourvoorwaaden,.

Assortiment
Prijs is zeker concurerend; ik wilde persé een rode uitvoering van het type camera dat ik wilde hebben. Op andere websites tegen meerprijs of geen optie. Verder heel veel keus.

Aanbeveling
Goedkoop, groot assortiment

Extra toelichting
Ikbeoordeel met een 8 omdat ik (nog) niet te maken heb gehad met een aantal zaken die in de beoordeling genoemd worden; zoals een aantal dingen die onder service vallen. Ik heb de klantenservice (nog) niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Auke Bleeker 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoekgemak op de site nodigt ogenblikkelijk uit tot een verdere oriëntering.

Service
'S-avonds besteld en gelijk een order bevestiging, de andere dag werd het bestelde bij mij afgeleverd.

Assortiment
Meer dan voortreffelijk en behoefd geen nadere uitleg.

Extra toelichting
Een meer dan voortreffelijke webshop die na het plaatsen van een order en de betaling daaraan verbonden. Ogenblikkelijk tot actie over gaat. Dit is de 2e keer dat ik via de webshop hier dingen heb gekocht en ik ben uitermate tevreden. CameraNu mag wat mij betreft voortaan ook wel CameraNu and for the Future heten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginnekjp 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke site maakt het gemakkelijk om de cameras te vergelijken

Service
besteld via internet en de volgende dag heb je de gekozen camera in huis

Assortiment
Door het grote assortiment is het goed kiezen en vergelijken

Aanbeveling
Het was m'n derde camera op dit adres gekocht en tot volle tevredenheid. Wat staat dan een aanbeveling nog in de weg aan iemand anders?

Extra toelichting
vorige camera was FZ150. Zag bij een vriend de FZ1000 en besloot al vlug ook dit model aan te schaffen. Voldoet tot nu volledig aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 2606 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemak waar mee je kunt bestellen en een snelle levering

Service
Kundig personeel

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goede winkel met verstand van zake

Extra toelichting
Prachtige camera gekocht als vervanger voor Minolta 7d

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jon West 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, duidelijke informatie. Alles overzichtelijk geordend.
Bestellen gaat snel en is in feite een logisch proces

Service
Van de voortgang van een bestelling goed op de hoogte gehouden. Informatie klopt.

Assortiment
Voor mij de eerste site om fotospullen te zoeken. Met trefwoorden vind je vrijwel altijd wel de producten.
Aanbod is redelijk compleet voor zover ik kan nagaan.

Aanbeveling
Komen hun toezeggingen na en werken eventuele klachten goed en snel af. Prima winkel.

Extra toelichting
Uit de motivering bij de deelaspecten blijkt al dat deze winkel op alle punten meer dan aan de eisen voldoet. Goed assortiment, duidelijk gepresenteerd. Informatie op de website is helder en ter zake. Bestelproces is makkelijk en er wordt afgeleverd binnen de toegezegde tijd. Zo iets niet goed gaat wordt dat in direct contact snel recht gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. H. 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
artikel zeer snel gevonden

Extra toelichting
's avonds na 10 uur artikel besteld; de volgende ochtend (zaterdag) om 10.15 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein41 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website regelt het simpel voor je. Binnen een paar minuten heb je je order geplaatst

Service
Snel geregeld en bezorgd

Assortiment
Ook voor wat oudere accoires kan je hier terecht

Aanbeveling
Ik denk dat ik zelf nog wel een keer hier terug kom. De naam zou ik zeker doorgeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Zahradnik 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel assortimenten

Service
Komen hun word goed na,. Vandaag bestellen morgen in huis. Heerlijk.

Assortiment
Genoeg voor iedereen

Aanbeveling
Ik zou deze website iedereen aanraden om te bestellen.

Extra toelichting
Gewoon een goede webshop. Die zijn woord na komt en na streeft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa de Zwart 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor de beginnende fotograaf ideaal met vooringestelde standen

Service
Goed bezorgd, optijd aangekomen geen problemen

Assortiment
Genoeg camera's zijn te vergelijken met elkander.

Aanbeveling
Goede winkel, overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Vliet Boomverzorging en Beheer. 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Relaxte sfeer in de winkel, koffie en veel te bekijken.

Service
Gemotiveerde verkopers, nu meerdere malen geweest div. Verkopers gehad. Voor een ieder gelde dat ze vooral iets proberen te adviseren wat we zochten. Wisten we al wat we wilde konden we t product testen in de "tuin" waar ook bordjes staan om foto's op afstand te maken en te div. Producten te vergelijken.

Assortiment
Tot op heden de meeste uiteenlopende dingen gevraagd en altijd kunnen testen omdat t aanwezig was.

Aanbeveling
Mocht de persoon in een acceptabel straal van t bedrijf zitten zou ik deze zeker eens adviseren om langs te gaan voor een passend advies en veel keus in producten.

Extra toelichting
Ik beoordeel Cameranu.nl omdat ik zeer tevreden ben over de gang van zaken en de manier hoe ze met hun klanten om gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dracula1000 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk via enternet bestellen.

Service
Kom je er niet uit, even bellen je wordt goe geholpen.

Assortiment
even snel gekeken ziet er goed uit

Aanbeveling
ik zoe deze winkel zeker aanbevelen. De winkel is goed bezig, heeft goede producten en wat de prijzen betreft van de producten. Deze zijn scherp geprijst

Extra toelichting
goed product, snelle levering en zeker niet duur. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPTV01 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, waar je goed kunt vergelijken en snelle service!

Service
Fantastisch!

Helaas heb ik een ongelukje gehad met mijn camera maar Cameranu heeft het binnen 24 uur opgelost met EEN NIEUWE CAMERA!!!

Niet alleen dat ook een zeer snelle communicatie en duidelijke antwoorden op al mijn vragen.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik kunnen vinden. A7s van Sony met 2 lenzen is mijn volgende aankoop en zeker ook bij Cameranu. En ik hoop snel daarna alles voor mijn thuisstudio zoals de 3x Falcon Eyes 900 watt flitsers met grote softboxen en backgrounds. Zoveel keus dat ik bijna niet kan kiezen en de prijzen zijn zelfs beter dan de Chinese massa sites met imitatie producten.
Zeer veel keuze voor ieder budget...

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring kan ik niet anders dan Cameranu bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch omdat de prijzen zo laag waren en je moet maar afwachten hoe de service is als je een maal een probleem hebt. Nou ik kan gerust zeggen dat het niet beter opgelost kan worden, 100% tevreden! Als A de hoogste score was zou ik zeggen: A+++++ TOP! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGK van Hsalen 03-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gehele proces is erg transparant

Service
Deskundig advies

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Voor deskundig advies en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonimage 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Telefonisch goed bereikbaar en uitstekende informatie verstrekking over het aan te schaffen product.

Assortiment
Ruime keus uit veel aanbiedingen

Aanbeveling
Snelle levering en klantvriendelijk afhandeling

Extra toelichting
Gezien het grote aanbod van producenten was online bestellen bij Cameranu een pluspunt ten opzichte van aankoop in een winkel met beperkte voorraad. Er kon online gekozen worden uit veel modellen. Deze waren ook op voorraad aanwezig en werden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ary11 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als ik iets nodig heb voor mijn hobby hoef ik niet ver te zoeken. CameraNU.nl heeft het en voor een goede prijs.

Service
Ik heb nog maar 1 keer gebruik gemaakt van de service maar die was dan ook perfect. Mijn E-reader was niet meer te repareren en zat niet meer in het assortiment. Ik kreeg direct het aankoopbedrag op m'n rekening gestort.

Assortiment
In het assortiment zit werkelijk alles op fotografie-gebied, voor de beginner, amateur en professional.

Aanbeveling
Na ervaringen met andere winkels is CameraNU.nl mijn leverancier en deze beveel ik dan ook aan al m´n vrienden, kennissen en bekenden aan.

Extra toelichting
Uitgebreide website, uitstekend assortiment, juiste prijzen en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cloud1970 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet aanschaffen is gemakkelijk en alle reviews bekijken voor aanschaf

Service
voor een bepaalde tijd besteld en dan de volgende dag geleverd, prima service. Er wordt ook aangegeven hoe laat ongeveer wordt afgeleverd, erg handig.

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede ervaring dus zal deze zeker aanbevelen.

Extra toelichting
De printer nog maar net in gebruik maar werkt echt fijn een hele verbetering van wat ik eerst had. Over het verbruik van de cartridges kan ik natuurlijk nog niets vermelden, deze zijn gelukkig nog niet op. Dus al met al prima service en levering, tot een volgende keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik000 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Staan je netjes te woord hebben verstand van service.

Extra toelichting
Prettige winkel en goed geholpen, service is ook in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

internet koper 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie compacte camera. Snel thuis geleverd.

Service
Alles correct verzorgt.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Voor de tweede keer een bestelling gedaan en beide keren zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raphuel Pellegrom 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg eenvoudig te gebruiken webshop

Service
Netjes en snel geïnformeerd per e-mail, en daags erna al geleverd.

Extra toelichting
Eenvoudige website, snel geleverd, precies volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand Krikke 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk.
De winkel zelf is ruim van opzet en heeft voor amateur tot professional een uitgebreid assortiment.

Service
Je wordt altijd vriendelijk geholpen.
Geen opdringerigheid van het winkelpersoneel.
Na mijn gehuurde spullen terug te hebben gebracht stond de borg al na 3 dagen weer teruggestort op m'n rekening !

Assortiment
Veel keuze; van fototassen tot verrekijkers, van strobist artikelen tot e-readers. Niks is te gek of ze hebben het.

Aanbeveling
Deze winkel geeft mij het gevoel eerlijk en objectief behandeld te worden.

Extra toelichting
Deskundig personeel, no nonsense mentaliteit. Daar hou ik wel van. Mensen die weten waar ze over praten. En alles tegen een scherpe prijs !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gurdo 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en rustig alles bekijken en kwamen bij jullie uit

Assortiment
Ruim assortiment
Merk artikelen

Aanbeveling
Omdat alles goed was factuur snelle bezorging

Extra toelichting
Inheb een goede ervaring met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald vd Horst 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wijst zich vanzelf. Daarbij was het filmpje bij het product dat ik bestelde doorslaggevende factor.

Service
's Middags besteld, en de volgende dag netjes in huis

Assortiment
Eigenlijk alles wat ik zo direct nodig heb is voorradig bij Cameranu.nl... en meer!!

Aanbeveling
Er zijn eigenlijk geen redenen om dat niet te doen. Enige kleine nadeel wat mij zo te binnen schiet, is dat er alleen een winkel in Urk is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan van Gurp 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op zoek naar de nieuwe Lightroom versie 6 van Adobe kwam ik tot de verbijsterende ontdekking dat geen enkele winkel deze op voorraad had. Alleen MyCom in Dordrecht kon mij helpen aan de inmiddels verouderde versie 5 voor exact dezelfde prijs die CameraNu voor versie 6 in rekening brengt! Bovendien ontving ik bij CameraNu geheel gratis het 230 pagina's dikke Lightroom 6 boek Pieter Dhaeze & Hans Frederiks

Service
Volgende dag geleverd, aangetekend zonder extra kosten op het door mij gekozen depot 's morgens om 8 uur, super!

Aanbeveling
Erg goede ervaring met CameraNu, zie boven. Ook in het verleden ook goede ervaring. Ik kocht toen een camera en ontving weken hierna een uitnodiging om, geheel gratis,mee te varen tijdens Sail in Amsterdam om de camara te testen onder deskundige begeleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karman40 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker dichtbij, producten zichtbaar eb voelbaar

Service
Goed advies en begeleiding, kunde en kennis is in grote mate aanwezig.

Assortiment
Breed assortiment, veel tastbaar en beschikbaar

Aanbeveling
iemand met een duidelijke vraag zou ik gelijk naar Cameranu sturen voor persoonlijk advies

Extra toelichting
ben zeer tevreden over de wijze van service, het product en de prijsstelling van de producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees uit Dordrecht 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het door mij gezochte artikel was heel makkelijk te vinden op de website. De bestelprocedure verliep vlot en probleemloos.

Service
Ik had nog een aanvullende vraag over het uitgekozen artikel. De klantenservice stuurde mij al heel snel (binnen een uur) een uitgebreid en duidelijk antwoord.

Assortiment
Het assortiment dat camera.nu aanbiedt is zeer groot. Een keuze lijkt mij altijd wel te maken.

Aanbeveling
Een heel groot assortiment. Een heel fijne website met een soepel lopende bestelprocedure en een (zeer) snelle levering.Ook met de klantenservice heb ik een uitstekende ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Kristas_ 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met het op zoek zijn naar apparatuur voor een fotostudio zijn we goed en uitgebreid geholpen (op een woensdagochtend - het schijnt er in het weekend druk te zijn en dan wordt uitgebreid advies lastiger)

Assortiment
veel op voorraad, zodat je, als je in de winkel bent, het gelijk mee kan nemen

Aanbeveling
prima geholpen en ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

daro26 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als je GO PRO intypt bij het zoekveld verschijnen als eerste de accessoires tbv de camera. Waarom niet meteen de camera bovenaan? Lijkt me tbv de verkoop ook beter.

Service
Dit behoeft geen uitleg lijkt mij.

Assortiment
Lastige vraag. Ik was puur op zoek naar de GO PRO 4 camera.
De prijs hiervan was iig concurrerend genoeg om tot aankoop over te gaan...

Aanbeveling
Vanwege de goede prijs en snelle levering!

Extra toelichting
Ik heb bij ieder onderdeel mijn motivering geplaatst...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews