cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fred asmussen 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
had swabs besteld voor mijn sensor te reinigen zat een duidelijke handleiding bij en werkt prima

Service
vlotte levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed produkt en snelle levering

Extra toelichting
na het lezen van de handleiding mijn sensor gereinigd en was weer helemaal schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lucasbertone 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon zoals het hoort te zijn!

Service
ik koos voor de optie vooraf betalen. Er stond: voor 17u betaald, de volgende dag in huis. Het was 18.30 toen ik betaalde, maar de bestelling lag de volgende dag gewoon thuis.

Assortiment
meeeer dan genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwein 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle service

Assortiment
Zeer ruime keuze, lage prijzen

Aanbeveling
Prettige winkel!

Extra toelichting
Prettige overzichtelijke website, ruim assortiment, lage prijzen. Ook in de winkel in Urk is prettig toeven (goede koffie!) met een ruim assortiment en ter zake kundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel1973 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele fijne website, erg overzichtelijk.
Goede duidelijke taal.
Mooie foto`s erbij met heel veel technische info.

Service
Bestelling was zo gedaan en goed contact via email.

Assortiment
Het assortiment op deze site is groot genoeg.

Aanbeveling
Als een kennis / vriend of collega op zoek is naar artikelen zou ik cameranu.nl absoluut aanbevelen om hier te gaan shoppen

Extra toelichting
Erg fijn gewinkeld hier en ook mede doordat het email contact zo goed ging ( ik had nog wat vragen ) echt een aanrader om te gaan shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evanhoecke 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima webwinkel. Zeer snelle levering van de camera en de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.C. Brand 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker dicht bij huis.
in veel gevallen gratis verzending

Service
goede professionele uitleg voor aankoop.

Assortiment
zeer breed voor amateur bijna te veel om uit te kiezen.

Aanbeveling
De beste winkel in de regio voor foto en video artikelen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. veensma 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk de website te vinden. Overzichtelijk.

Service
Na een nieuwe bestelling opnieuw getuige van een prima service.ook qua snelheid. Vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment. En een overzichtelijke voorraad.

Extra toelichting
Samengevat een prettige winkel wat service, assortiment, snelheid en vriendelijkheid betreft. Zeker een winkel om anderen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.j. de jong 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon omdat dat zo is

Service
Omdat optie 12 en hoger er niet is

Assortiment
Voor zover ik weet is de web-winkel nét zo vol als de fysieke winkel DUS is er NIET wat niet bestaat en de rest WEL.

Aanbeveling
zie de voorgaande vragen / antwoorden

Extra toelichting
Ooit is het de eerste keer dat je ergens koopt De láátste keer ............. is nog láng niet in beeld !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. van Egmond 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en alles is prima gerangschikt. Alles staat bij elkaar en ook de geboden opties zijn bijgevoegd.

Service
Bij CameraNU lopen mensen rond met kennis. Ze praten je niet naar een merk of product, maar luisteren naar de wensen en verkopen je dan gewoon kiezen uit de verschillende producten die geschikt zijn.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot en breed, dus eigenlijk heb je alles onder 1 dak.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen. Goede service, kennis van het personeel, professionele begeleiding en advies bij je aankoop, en ze nemen de tijd voor je. Ik zou jullie zeker overal aan bevelen.

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik alles hierboven al geschreven, wat mijn motivatie is over CameraNU. Het is een blijft een complete winkel, waarbij kennis en professionaliteit hoog in het vaandel staat. Ik kom er altijd met veel plezier, en zal dat nog vele jaren blijven doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deeprie 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk vervolgmenu

Service
Snelle reactietijd op bestelling en snelle aflevering

Assortiment
Voor ons ruim voldoende keuze

Extra toelichting
Makkelijk bestellen tot 's avonds laat en de volgende dag alles binnen, super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leo 0 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles was gemakkelijk te vinden

Service
gewoon goed

Assortiment
te veel om op te noemen

Aanbeveling
Dat maakt iedereen voor zichzelf uit waar hij koopt zal wel zeggen als er gevraagt wordt dat ik het bij jullie gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pimstagram 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima overzichtelijke website met een uitstekende zoekfunctie. Je kunt kiezen of je een account wil aanmaken of een losse bestelling plaatsen wat erg prettig is.
Bestellen was helder en een fluitje van een cent!

Service
Je wordt door middel van email van elke stap van de bestelling op de hoogte gehouden, erg prettig.

Assortiment
Het assortiment is enorm. Producten zowel voor de pro- als consumentenmarkt voor een zeer goede prijs.

Extra toelichting
Al met al een zeer prettige winkel ervaring, zal hier zeker meer gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mathijsvanmegen 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon handig. :D

Service
perfect daarom heb ik wederom weer een product bij cameranu.nl besteld.

Assortiment
ik kijk alleen naar het assortiment van liquidimage ego sports cam. en dat assortiment is voldoende

Aanbeveling
aan iedereen die service en kwaliteit kan waarderen.

Extra toelichting
Ik ben wederom weer heel tevreden over het product en ook over de service en snelheid waar jullie garant voor staan. er waren zelf problemen met de bezorgauto van de betreffende vervoerder en ik kreeg netjes een mailtje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerbrand2 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en gemakkelijk iets te vinden ook al geef je maar deel van naam en of nummer in zoeken

Service
Heel snel beantwoorden van mails indien je een vraag hebt over U product. En draaien niet rond de pot .

Assortiment
Ik had op laatst moment gedacht dat er maar 1 stuks verzonden was totdat bleek dat ik WEL mijn 2de stuks mocht ontvangen. Ik was daar zeer blij mee!

Aanbeveling
Super winkel en super clienteel !

Extra toelichting
Ik ben gewoon een tevreden klant die gehoord werd en ook daarop werd bedient ! Waarvoor nogmaals bedankt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankdebruin86 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel gevonden en besteld

Prima combideals! Gebruik van gemaakt, erg makkelijk!

Service
Goede prijs (onder de laagste prijs gaan zitten van Mediamarkt?)

Keurige Update over levering gehad dat de vrachtwagen van postnl te laat was en niet met zekerheid gezegd kon worden of de bestelling de dag erna bezorgd kon worden.
Uiteindelijk was hij er wel netjes de dag erna

Assortiment
Genoeg keus. Ook kijkend naar combideals

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring was een zeer positieve ! Wij komen zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Daoud 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site is redelijk overzichtelijk en snel

Service
goede informatie en snelle reactie op vragen
Om 17 uur besteld en betaald de volgende ochtend in huis

Assortiment
groot assortiment en categorie indeling

Aanbeveling
Positieve ervaring met de site en de hulp desk

Extra toelichting
De site is duidelijk en snel. product categorieën goed opgezet .goede product informatie. Vriendelijke hulp desk en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roodbrstje 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kopen via een website is voor mij niet echt normaal, maar ik vind er mijn weg wel.

Service
Bij reparatie van een defecte camera heb ik de best mogelijke service gehad, zowel per email als mondeling. Ik ben vriendelijk en effectief geholpen.

Assortiment
Ben slechts een hobbyfotograaf, maar hun assortiment is wat mij betreft o.k.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Heb twee keer met deze mensen van doen gehad en allebei de keren was het prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Elssss 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site.

Service
Ontzettend snel verstuurd en ook duidelijke informatie in een heldere mail. Heel fijn!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Fam ontvangst 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt fantastische service.
S avonds na 22 uur besteld en volgende dag voor 15 uur ontvangen! En makkelijk 😄
Super overzichtelijke website

Extra toelichting
Ongekend voordelig, makkelijk en een voortreffelijke service. Erg verrassend vlot!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nephiboot 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
CameraNU is toegankelijk en werkt efficiënt. De berichten worden goed gelezen en daarop wordt weer adequaat gereageerd.

Service
Geen een keer heb ik extra gebeld of een bericht gestuurd door passen op de inhoud van berichten te reageren.

Assortiment
Er was nadat mijn toestel niet te repareren was een passend aanbod ter vervanging.

Aanbeveling
Voortreffelijke dienst verlening.

Extra toelichting
CameraNu biedt goede service, met een goed assortiment tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Karens 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Na een tip te hebben gekregen van een fotograaf met goede ervaring betreft het bedrijf Cameranu ben ik de site eens gaan bekijken. De keuze is enorm en de prijzen zijn scherp! Na zelf een keuze gemaakt te hebben (camera, extra flitser en diverse toebehoren) hen ik nog even gebeld voor advies en of mijn keuze goed was. Veel voorkomend is een advies om 'wat meer' proberen te verkopen. Dat is bij Cameranu niet het geval. Het advies was: Qua camera een type beter voor € 50,- meer. Echter qua flitser was er een van € 150,- goedkoper die ook erg geschikt voor ons zou zijn. Conclusie: Eerlijk advies met als gevolg een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opa57 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijk te bestelen.

Service
komen na wat belooft is.

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
zoek je iets wat in gewone winkel niet te krijgen is.
op gebied filmen.dan zit je hier goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. den Hollander 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
geen enkel probleem, snel, scherp geprijsd en betrouwbaar

Service
Ik wilde informatie over accessoires van een Wimberley sidekick hebben. Aanvankelijk werd me onjuiste informatie gegeven. Pas toen ik aankaartte wat ik elders op internet gelezen had, kwam er een sorry en de juiste info

Assortiment
gewoon goed maar je kan niet alles hebben

Aanbeveling
geen enkel probleem, snel, scherp geprijsd en betrouwbaar. Maar wees kritisch op het antwoord als je om info vraagt.

Extra toelichting
zie omschrijving bij individuele punten

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Willemijn Sterke 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met voldoende informatie.

Service
Als iets niet op voorraad is, wordt je netjes gemaild en worden alternatieven geboden. Snelle service qua levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZlolZ24 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Snel verzonden

Assortiment
Veel in het assortiment

Aanbeveling
Zeer goede winkel, veel voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry Schippers 03-02-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Bestellingen verlopen probleemloos.

Service
Het retourneren van spullen is eenvoudig. Jammer dat de verzendkosten voor de koper zijn.

Assortiment
Ruime keuze aan accessoires en camera's. Zou graag nog meer videoapparatuur erbij zien.

Aanbeveling
Ja.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Raphael Janssen 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site met kloppende voorraadindicatie. Meerdere betalingsmogelijkheden dus erg gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Hebben buiten de standaard merken ook heel veel exotische dingen die ze ook nog eens op voorraad hebben liggen. Perfect!

Aanbeveling
Snelle verzending, groot assortiment en scherpe prijzen. Niets mis mee!

Extra toelichting
Al met al een prettige online winkelervaring, goed assortiment, overzichtelijke site, kloppende voorraadindicatie en het nakomen van de beloofde levertijd! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qrusli 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle correcte levering en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mini65 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen en eventuele vragen kan je stellen via de chat

Service
Ik kon mijn gekochte lens ruilen voor een andere omdat het toch niet was wat ik zocht

Assortiment
heel veel zowel op de site als op Urk..

Aanbeveling
Geweldige zaak, deskundig personeel, gewoon fijn om ook naar Urk te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter langeveld 03-02-2015 In de winkel gekocht
winkel in urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik vind het een winkel met een overzichtelijk assortiment en een prettige sfeer omdat je er vrij en ongestoord kunt rondlopen.

Service
ik heb ervaren dat het personeel mij vakkundig heeft geholpen waardoor ik een andere maar betere keuze heb kunnen maken.

Assortiment
door het grote assortiment heb ik het gevoel dat ik niet ( door een beperking ) een gedwongen keuze heb moeten maken.

Aanbeveling
ik ben lid van een video club en wilde een gedegen advies, omdat ik nog al wat te wensen had, daar ik een videocamera wilde hebben die aan mijn aan mijn hoge wensen voldoet en waarmee ik nog jaren toe kan.

Extra toelichting
ik ben op camera nu geattendeerd door video-club leden omdat zij goede ervaringen hadden en ook zij hier hun producten gekocht hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Y.M. 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Oplossing gericht mee denken.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cili100 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ik heb een maand op een bestelling bij een andere webshop gewacht. Na deze gecanceld te hebben en mijn bestelling 'savonds bij CameraNU gedaan te hebben, was deze de volgende middag al binnen. Geweldig snel, fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. van Rodijnen 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk uitgebreid
overzichtelijk
snel

Service
boede respons snelle levering

Assortiment
Uitgebreid overzichtelijk

Aanbeveling
geloof in de oprechtheid en service van deze ondernemer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topper72 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Toevallig ligt Cameranu.nl vlakbij mijn woonplaats. Dus heb ik de winkel bezocht voor deskundige uitleg.

Service
Goede uitleg gehad.

Assortiment
Alle topmerken zijn ruim vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen. Mooie winkel met veel deskundig personeel.

Extra toelichting
Mooie winkel met een ruim assortiment van topmerken en aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

showy 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon goed ingerichte website die vanzelf de weg wijst.

Service
Heb reviews van deze site gelezen en kwam erachter dat ze goed zijn ook als er eens iets mis gaat.
Dat is belangrijk voor kopers en verkopers!

Assortiment
Ook voor heel specialistische dingen kun je bij ze terecht

Aanbeveling
Een gespecialiseerde foto website met goede service en goed assortiment.
Prijs is O.k. maar niet de allergoedkoopste.
Staat wel weer wat tegenover.

Extra toelichting
Ik denk dat ik in de voorgaande beschrijvingen mijn motivatie al heb gegeven. Maar kort gesloten; gewoon een betrouwbare, goed gesorteerde website met concurrente prijzen en een bovengemiddelde service. Zo,n reputatie kun je niet in korte tijd "kopen", die bouw je op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hitcher 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige bestelling

Service
Tijdige levering. Er is keurig op tijd geleverd. Dank!!

Assortiment
Dit artikel was nergens meer te koop. Cameranu.nl had het product nog op voorraad.

Aanbeveling
Zonder meer goed te noemen.

Extra toelichting
Goede en snelle levering van een product dat nog nauwelijks te krijgen was. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Bogers 02-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijker gaat niet

Service
supersnelle afhandeling van bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
gewoonweg zeer betrouwbaar en komt gemaakte afspraken na. Ook telefonisch zeer correct en vriendelijk te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordthemen 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top zo online

Service
Netjes snel geleved

Assortiment
Genoeg te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noskapatrick 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik zoek een product en vindt het.

Service
Toppie, je weet precies wanneer je bestelde pakket aankomt het is net als een cadeau het komt aan de deur en je bent blij.

Assortiment
Ruim voldoende heb alleen nog niet veel gezocht naar producten omdat het product dat ik nodig had snel en goedkoopst te vinden was.

Aanbeveling
Ik zal zeggen Ladies we got uhm. Goedkoop en snel.

Extra toelichting
Na het ontvangen van het product netjes ingepakt en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacob Schipper 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik had in no time een kleurenkaart nodig. Keurig opgestuurd, ook zonder express voorwaarden in 2 dagen thuis! Erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

habaca 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, bestellen tot laat in de avond

Service
Duidelijke uitleg

Assortiment
Breed en diep assortiment en bijna alles op voorraad.

Aanbeveling
Ben al jaren klant en ze blijven gewoon goed.

Extra toelichting
Zoals gewend snel en goed. Bijna alles uit voorraad leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Briene 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat het hele assortiment online te bestellen is.

Service
Wij hadden een camera online besteld die bleek toen niet aan onze verwachtingen te voldoen, is zonder problemen retour genomen, zijn daarna goed geïnformeerd en hebben nu de camera die wij wilden.

Assortiment
Niet te geloven, zo groot, als je het niet met eigen ogen heb gezien.

Aanbeveling
De manier van ontvangst in de winkel, uitleg door de medewerkers kom je niet meer zo veel tegen.
Daarbij komt nog de keuze uit zo'n groot assortiment.
En dan natuurlijk niet te vergeten de koffie.

Extra toelichting
Gezien het bovenstaande gaan wij zeker in het vervolg voor onze aankopen betreffende fotoapparatuur naar CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny79jansen 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit de luie stoel snel en eenvoudig bestellen.

Service
Eenmaal een dubbele betalingsbevestiging ontvangen maar verder top.

Assortiment
Kan er weinig over zeggen, wat ik zocht vond ik.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans niezen video fotografie 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en betrouwbare levering, 's avonds laat besteld, de volgende dag in huis...

Service
Altijd snel geld retour, nooit gedoe gehad, en men vraagt ook hoe het was...

Assortiment
grote collectie, direct te zien of het in voorraad is, voor vrijwel altijd de laagste prijs... En als het er even niet is, kun je een mailtje krijgen op het moment dat de voorraad is aangevuld, dan ben je de eerste!

Aanbeveling
al jaren een hele goede ervaring mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaraH 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website van Cameranu.nl is erg overzichtelijk. Daarom is het gemakkelijk om de producten te vinden.

Service
De service is uitstekend. De klantenservice is fijn en ze behandelen alles snel af.

Assortiment
Camaranu.nl beschikt over een ruim assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JohnSt11 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is goed doorzoekbaar, bestelling en betaling een appeltje, eitje..

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ik vind vooral het aanbod aan accessoires belangrijk. Dan kun je je camera ook aanvullen met al die extra's als kabels, accu-grip, microfoon, flitser, en wat je maar meer wilt.

Aanbeveling
Prijs is concurrerend, alles werkt zoals het zou moeten werken.

Extra toelichting
Ik denk dat ik hier vaker terug zal komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne Kerklaan 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wonende in Frankrijk had ik mijn objectief bij cameranu.nl in 3 minuten geregeld on line!

Service
Vlot en helder.

Assortiment
Onnoemelijk veel keuze.

Aanbeveling
Omdat ik alleen maar tevreden kan zijn!

Extra toelichting
Ik was zo tevreden met de vlotte en duidelijke afhandeling, dat ik een week daarna gelijk weer iets bij deze winkel on line besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk uit Wolvega 01-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Automatisch bericht gekregen dat een hulpmiddel nu weer voorradig was. Het kon toegestuurd worden

Service
Ik heb moeite met het beoordelen van scherpstellen van de camera op de viewer. Er bleek een hulpstukje te bestaan dat mijn leesbril vervangt en dat eenvoudig met elastiek erop geklemd kan worden. Het werkt prima bleek bij het filmen met mijn Canon 6D. Voorlichting en rust bij instructie is elke keer een verademing, je merkt dat er vaklui zitten. Deze houden ook rekening met klanten die niet freak op fotogebied zijn

Assortiment
Eerder kon ik een andere zoom lens bekijken. Natuurlijk was die er. Ook aangeschaft. Het is er, anders wordt het snel geregeld.

Aanbeveling
Hoger geef ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanievdg 01-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een camera al op het oog, en deze kon ik hier dus makkelijk vinden door in het zoek balkje in te vullen!

Service
Gelukkig was de service snel, helaas was de postbode alleen veel te vroeg dan op de afgesproken tijd langs te komen dus had ik de eerste keer mijn pakketje gemist, dat vond ik wel erg jammer.

Assortiment
Je kunt een hoop tot alles ( na mijn mening ) hier vinden!

Aanbeveling
Als ik iemand hoor dat hij/zij camera of iets anders wilt dan moedig ik altijd aan om naar Cameranu te gaan.

Extra toelichting
Ik heb de camera, Panasonic Lumix DMC-TZ55 compact camera Zwart, besteld omdat ik graag een kleinere camera mee wilde nemen als ik op vakantie ga of wat dan ook. Maar ik wilde wel graag mijn eigen instellingen kunnen instellen. Ik las veel goede reviews over deze camera dus besloot deze te bestellen. Aangezien ik echt een spiegelreflex camera ben gewend was ik in eerste instantie niet tevreden over de kwaliteit. Maar mijn vriend en familie konden me ervan overtuigen dat het er goed uit zag en er niets mis is met de foto's. Dus ik heb besloten de camera te houden en er van te genieten!! Een handige functie is dan ook wel dat je wifi hebt op de camera! Dus mocht je foto's gemaakt hebben en je wilt deze op je mobiel meteen plaatsen is dit geen enkel probleem! Super handig!!! :D Vooral als je op vakantie bent ofzo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Coppens 01-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Bezorgkosten worden in rekening gebracht.

Aanbeveling
Jupio batterijen zijn elders minder makkelijk te verkrijgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews