cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

suzanne nijmegen 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik moest even wennen aan het feit dat het stoeltje niet uit zichzelf stabiel staat. maar als je er eenmaal op zit zit het stoeltje heerlijk.

Assortiment
veel spullen voor goedkope prijs

Aanbeveling
hoge mate zoals gezegd veel artikelen en goede service.

Extra toelichting
Ik bestelde de walkstool na lang nadeneken toen ik hem binnen kreeg binnen 24 uur, was ik verbaasd over de pootjes en dat hij niet stabiel stond op zichzelf, hierover telefonisch en per mail contact gehad met camera nu, dit bleek juist zo te horen na een dag wilde ik het stoeltje toch houden en ik ging ermee de sneeuw in en kon heerlijk uitrusten. Super

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hen88 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het reizen is het wel waard, je kan alles zelf even uitproberen

Service
Ik vind het advies in de winkel altijd erg fijn. Eerlijk ook al is dit niet in het voordeel van hun. Mensen met ervaring is erg belangrijk

Assortiment
Compleet!

Aanbeveling
Alleen maar goeie ervaring en als het eenmaal goed is wil je niet meer anders

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobje3010 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en overzichtelijke website. Bij elke product staan ook uitgebreide specificaties.

Service
Er was helaas een storing tijdens het betalen van mijn product. De bedoeling was om het via Ideal te betalen, maar heb het vervolgens via overschrijven via bank gedaan. Dus de camera was was een dag later binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en een officiële dealer van cameraproducten. Altijd fijn. Een paar jaar terug ook een camera gekocht bij Cameranu, was na een jaar een storing in de lens was snel en kosteloos gerepareerd. Service is één van de kenmerken van Cameranu.

Extra toelichting
Uitstekende winkel + webwinkel. Ruim assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferdinand72 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker dichtbij

Service
Lang wachten bij aankoop. Toen verkeerde kaart meegeleverd. 5 à 10 minuten wachten op servicebalie en vervolgens nog heel lang wachten voor vrijkomende balie. Was fout CameraNu. Wilde eigenlijk snel nieuwe kaart ophalen

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Speciaalzaken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

phd 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel een bestelling plaatsen. Makkelijker kan niet.

Service
Ik kreeg netjes een mailtje wanneer het product weer op vooraad zou zijn.

Assortiment
Genoeg keus, ook de keus om een accu te kopen van een ander merk.

Aanbeveling
Waarom niet? Goedkoopste winkel die ik kon vinden met een snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hengelo 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima winkel. Ondanks het nummertjes systeem snel aan de beurt

Service
Keurig geholpen en van advies voorzien

Assortiment
Op internet de spullen al uitgezocht, in de winkel de zaak bekeken en gekocht.

Aanbeveling
Goede service, prima winkel zeker een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. A. Willems 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met goede uitleg.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment. BlackRapid R-Strap RS-Sport en accesoires bijna nergens meer te verkrijgen behalve hier.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en ruime keuze.

Extra toelichting
Op internet gezocht en hier de BlackRapid R-Strap RS-Sport gevonden. Tevens ook de accesoires. Snelle levering (volgende dag al in huis). Factuur en afleveradres zelf te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem54 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site met een goede zoeksleutel, waardoor ik het gewenste artikel snel had gevonden. Zowel op type als op merknaam.

Service
Snelle levering zoals ook aangegeven op de site. Maandag besteld dinsdag al in huis, perfect.

Assortiment
Prima assortiment, A-merk artikelen maar ook andere merken waardoor je een goede keuze kunt of je meer of minder uit wil geven.

Aanbeveling
Goed assortiment met A merk en andere merken. Ruime keuze goed overzichtelijk en een goede beschrijving bij het artikel.

Extra toelichting
Al vaak iets gekocht bij Cameranu.nl en nog nooit spijt gehad van hetgeen ik gekocht heb. Goede service ruime keuze en een goede beschrijving van de producten. Zeker de moeite waard om ook hier even te kijken bij het maken van een keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bolle71 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke uitleg op de side

Service
Geen onverwachte dingen

Extra toelichting
Goede snelle service voor goede prijs !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter-61 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis achter de PC je spullen uitzoeken en bestellen.

Service
Als er iets niet op voorraad is zie je het direct en kun je aangeven per mail op de hoogte te worden gebracht als het gewenste artikel weer aanwezig is.

Assortiment
Alles wat ik maar kan verzinnen hebben ze of kunnen ze leveren voor zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering. Wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdB-VisueleMedia 27-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer deskundig personeel. Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn met de reeds in mijn bezit zijnde apparatuur. Er wordt met de klant naar de beste oplossing gezocht en niet de duurste.

Assortiment
Alles wat ik gebruik (nikon) is op voorraad en voor een concurrerende prijs

Aanbeveling
Er wordt goed geluisterd wat je wil. Het advies is voor jou de beste, (en niet de duurste) oplossing. Heb je nog vragen kan je deze altijd stellen (tel/mail) en dezelfde dag het antwoord.

Extra toelichting
CameraNu is een prettige zaak om je apparatuur te kopen. Deskundig personeel en de prijs is gewoon goed. Daarnaast voel je je niet gedwongen om iets te kopen als je dat niet zeker weet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Berlo 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Staan klaar voor vragen en komen de afspraken na.

Assortiment
een ruim aanbod van artikelen

Aanbeveling
Veker hier gekocht. Altijd naar tevredenheid

Extra toelichting
Een winkel waar je nog als klant wordt behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rtpictures 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering!

Service
Klant-tevredenheids-garantie. Daar staan zij er merkbaar duidelijk voor. Echt een top-service!!

Assortiment
Kan tot nu toe alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Goede kwaliteit en een hele goede service.

Extra toelichting
Ik heb hem nu alweer ruim een maand in gebruik. Hij past er goed op, voelt degelijk aan en ziet er goed uit! Een echte aanrader dus. Ik had eerst van een ander merk besteld maar was helemaal niet tevreden over. Mocht gelukkig omruilen met deze. Wat een TOP- service!! Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack2605 27-01-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Tientallen bedrijven leveren al binnen een dag dus het begint heel gewoon te worden

Service
Er is gewoon op tijd geleverd. Keurig. Cameranu heeft gewoon gedaan wat ze moesten doen.

Assortiment
Ruim assortiment en up to date.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen waaronder nog een aantal anderen.

Extra toelichting
Een bedrijf krijgt van mij pas een extra aanbeveling als de service daar aanleiding toe geeft. Daar was hier nog geen sprake van. Dat wordt pas interessant als er iets fout gaat. Hoe snel en professioneel wordt er dan gehandeld. Als je meerdere keren producten probleemloos besteld en ontvangt zal de balans steeds positiever uitpakken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wim Sch 27-01-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van het aanbod.
Bestellen verliep zonder problemen.

Service
Bij navraag wanneer het pakje zou komen, kreeg ik op een vriendelijke wijze antwoord.

Extra toelichting
De bestelling verliep prima en was de volgende dag binnen. De harde schijf bevalt prima. Het is een robuust apparaat dat snel werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiel 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
procedure bestellen gaat vlot

Service
In goede staat ontvangen en info over verzending

Assortiment
Ik wilde deze functionele rugzak, waar het statief snel en gemakkelijk in kan worden opgeborgen. Daarnaast zeer veel ruimte voor andere apparatuur. Rugzak niet overal verkrijgbaar, maar gelukkig wel in assortiment bij CameraNu

Aanbeveling
goed is goed.

Extra toelichting
Al andere rugzakken gehad, maar die voldeden niet aan mijn verwachting. Ik wilde deze functionele rugzak, waar het statief snel en gemakkelijk in kan worden opgeborgen. Daarnaast zeer veel ruimte voor andere apparatuur. Rugzak niet overal verkrijgbaar, maar gelukkig wel in assortiment bij CameraNu. Echt een rugzak, geschikt voor alle apparatuur die je gebruikt bij de natuurfotografie, maar ook voor andere doeleinden. Zelfs mijn verrekijker kan ik er in kwijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte Bink 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is heel makkelijk

Service
Duidelijk contact over je bestelling

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeker wel

Extra toelichting
Fijne webwinkel en goede service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne_Bella 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en snel in huis.

Service
Onlangs gebeld met een vraag, de telefoniste heeft me de nodige info gegeven waarmee ik verder kon en als tevreden klant het product heb besteld.

Assortiment
Wat ik bij een ander vaak niet vind, vind ik hier bij cameranu.nl wel. Waardoor ik vaak hier bestel. Ook hanteren ze vaak nog een betere prijs.

Aanbeveling
Regelmatig beveel ik cameranu.nl aan bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Zelf ben ik erg tevreden over cameranu.nl. De website is gemakkelijk voor producten te zoeken. Ook de product vergelijker welke in de website is ingebouwd is erg handig. Daarnaast is de prijs/kwaliteit enorm goed. Er wordt gezorgd voor een snelle levering. Ook wanneer je een vraag of een probleem hebt wordt je vriendelijk te woord gestaan en goed vooruit geholpen. Ik ben dik tevreden over deze zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geve19 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
breed en diep, en vrijwel alles op voorraad

Extra toelichting
Een van de betere internetwinkels met een groot assortiment, snelle levering en dat in veel gevallen ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland!!! Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AVZG 26-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij aankomst viel de nette entree direct op, een goede verwijzing naar toilet ( na 1,5 uur reistijd niet onbelangrijk) en alles super hygiënisch,verwijzing via nummer systeem voor het juiste loket en koffie in overvloed.alles super geregeld.

Assortiment
waanzinnig uitgebreid en alles kan je a.h.w. aanraken en uitproberen, nog nooit zo iets in een winkel aangetroffen.

Aanbeveling
Ik zou zeggen ga er zelf heen en uitleg is niet meer nodig, waar ik woon ben ik in 20 minuten bij een concurrent maar ik rij liever 125 km voor de ontvangst, service en uitgebreide assortiment, super eerlijke voorlichting ervaren enz.enz.

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik er niets meer aan toe te voegen,ik overdrijf niet als ik zeg dat Cameranu.nl mijn hart heeft gestolen, na afloop maak je er een dagje Urk van en het voel of je een dag vakantie heb gevierd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jess02 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn thuis besteld, niet door het slechte weer heen hoeven

Service
Snelle service, volgende dag al in huis en goed verpakt. Betaald met ideal.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer zeker vanwege de topservice

Extra toelichting
Goede service, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouwkje Herder 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website ben er erg tevreden oer

Service
Zeer goede service telefonisch contact gehad en zeer netjes afgehandeld

Assortiment
Zeer breed assortiment voor fotografie zie je niet snel ergens anders een echte aanrader.
En alles van Apple zowat op voorraad.

Aanbeveling
Zou een ander zeker aanraden hier wat te kopen goede service snel en correct

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over camera nu, goede service en gelijk geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimmie111 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gaat snel

Service
Geen problemen gehad

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden

Extra toelichting
Snel, makkelijk geen problemen ondervonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbertds 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Producten zijn snel te vinden met de zoekfuctie. Vervolgens makkelijk te bestellen (je hoeft niet per se in te loggen) en snel bezorgd.

Assortiment
De producten (screenprotector en beschermkapje voor de flitsschoen) waren als enige samen te bestellen bij deze winkel. De prijs was vergeleken met de andere bekende winkels ook nog een aantrekkelijk.

Aanbeveling
Producten zijn snel te vinden met de zoekfuctie. Vervolgens makkelijk te bestellen (je hoeft niet per se in te loggen) en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart Goosens 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De indeling van de webwinkel is vrij overzichtelijk - al ontgaat me zoals bij alle winkels het vrij arbitraire onderscheid tussen Strobist en Studio - en het bestelproces is duidelijk vormgegeven.

Service
Alles was er vliegensvlug; slechts één minpuntje: de verpakking van mijn oplaadbare batterijen was al open geweest, en weer dichtgeplakt met een plakbandje. Ik ga er vanuit om iets te testen in de winkel voor een klant, maar ik moet er natuurlijk maar op vertrouwen dat de batterijen niet al maanden gebruikt zijn. Dat doe ik ook, en ik heb er tot nu toe geen problemen mee gehad, maar als er een etiketje met verklaring op was geplakt, had ik de service een hoger cijfer gegeven.

Assortiment
CameraNu.nl weet welke producten op weblogs worden besproken en in trek zijn op het moment, en heeft die ook op voorraad, zoals de lichtstandaarden die ik kocht van LumoPro.

Wat nog ontbreekt is de Frio Cold Shoe.

Aanbeveling
Zeer; de enige echte concurrent is CameraTools.nl, maar zij zijn meestal een paar euro duurder.

Extra toelichting
Een grotendeels overzichtelijke webwinkel - het kan altijd beter, maar de concurrentie heeft er veelal veel meer moeite mee - met snelle levertijd en een goede sortering. De minieme minpunten heb ik vermeld bij Service en bij Assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ton R. 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet gaat gemakkelijk. Maar ook en de uitstekende fysieke winkel is het prettig kopen

Service
personeel is deskundig en neemt alle tijd om de klant te woord te staan

Assortiment
Alles op het gebied van fotografie is aanwezig.

Aanbeveling
Goede service en deskundigheid. Van het personeel krijg je goede voorlichting en daardoor ben je er beter af dan in andere grote winkels waar ze ook foto apparatuur verkopen.
De tijd die je nodog bent om even naar Urk te rijden is dan ook meer dan de moeite waart.

Extra toelichting
Een prettige winkel om foto apparatuur te kopen. Een goed advies en nzeker niet te hoge prijzen maken het een plezier om naar CameraNu.nl te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VOGELfotografie 25-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de nieuwsbrief een aantrekkelijke aanbieding gezien, klikken op de link en je bent gelijk op de juiste plek van de website.

Service
snelle levering na de vlotte -en veilige- betaalprocedure

Assortiment
je kan het niet bedenken op foto/film gebied of het is op voorraad of zeer snel leverbaar.

Aanbeveling
Zekerheid, snelheid, duidelijkheid in voorwaarden en goede prijs zijn de kernbegrippen bij dit bedrijf.

Extra toelichting
In het verleden al eens op bezoek geweest in de winkel op Urk, maar via internet bestellen werkt veel makkelijker en kent dezelfde serviceverlening en vriendelijkheid als in de zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartvanes123 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele bestellingsprocedure, niets tegengekomen wat ik niet begreep.

Service
Je kan aangeven wanneer je je pakketje wil laten bezorgen, een functie die ik nog niet eerder heb gezien!

Assortiment
Groot assortiment tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Ben erg tevreden over mijn bestelling, ik zou het zeker aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over mijn bestelling, ik zou het zeker aanbevelen aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandermo 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
uitgebreid, deskundig advies bij aankoop nieuwe camera. mogelijkheid van ter plekke uitproberen.
alle tijd voor alle vragen.
bij telef. vragen achteraf altijd meteen teruggebeld.

Extra toelichting
Bijzonder prettig, aandacht voor de klant. Er wordt geluisterd naar de vraag van de klant. Heb het idee dat ik altijd telefonisch met een technische vraag terecht. Dit geeft vertrouwen voor evt online aankopen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

lettinck 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke uitleg door onderlegd personeel.

Service
Tot nu toe nergens problemen mee gehad.

Aanbeveling
Goede ervaringen met alle producten die ik gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJC Bakker 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Bestelling ging eenvoudig en makkelijk. Bezorgen ging razend snel, en was bovendien goed te volgen. Enkel positief te noemen dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

metahofzicht 25-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Geen gebruik van aanvullende service hoeven maken. Vlotte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Norman1900 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed werkende webshop met keuze in hoe/waar/wanneer je wilt laten bezorgen.

Service
Bij een vraag via de chat hebben ze het product erbij gehaald om mijn vraag te kunnen beantwoorden.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Een goede webshop met een goede service en prijs

Extra toelichting
Dankzij de chatfunctie in de webshop heb ik vragen kunnen stellen over een product, wat niet in de beschrijving op de website terug te vinden was. Nadat mijn vragen beantwoord waren heb ik het product aangeschaft

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

shooter1969 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Site is erg duidelijk, net als de zoekfunctie. Verder kun je rap door het bestelmenu en wordt er keurig gebeld om een tijdstip af te stemmen voor afleveren vd spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N van de Gevel 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met voldoende informatie over de producten en makkelijk te kiezen.

Service
supersnelle levering en telefonisch gemakkelijk te bereiken

Assortiment
Zeer breed en compleet

Extra toelichting
Bij vele leveranciers was de gewenste camera niet te koop dan wel met lange leveringstijden maar CameraNU.nl had deze wel (echt!!!) op voorrad en leverde deze de volgende dag keurig af. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. Mol 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van achter de computer toch goed geinformeerd worden

Service
snelle website, eenvoudig bestellen, snelle levering

Assortiment
elke camera die ik wilde bekijken, was aanwezig

Aanbeveling
met alle plezier en vol vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric_online 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website en scherp geprijsd.

Service
Ze maken waar wat ze zeggen, een dag later had ik het bestelde in huis!

Assortiment
Hier is een hoop te vinden, te veel om op te noemen maar als ik wat zoek kan ik het meestal hier vinden.

Extra toelichting
Deze webshop is een aanrader, ik koop hier zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja w 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kleine camera, dus ook kleine knopjes.

Service
Goede winkel en personeel.

Assortiment
Bijna alles te krijgen en op voorraad.

Aanbeveling
Goede winkel

Extra toelichting
Wij hebben er al meerdere camera's vandaan en dat bevalt goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ovdz82 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mijn vragen over de werking van het product werden direct via chat beantwoord.

Extra toelichting
Goede service en meerdere verzend opties. Zodat het goedkoper kan als je geen haast hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marco1974 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
CameraNu.nl heeft een breed assortiment en een duidelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Top!

Service
Alle bestellingen zijn probleemloos verlopen. Ook het retourneren van een product werd vlot afgehandeld. Ook hier niks te klagen.

Assortiment
Breed assortiment, bijna alles op voorraad (met prima prijzen)dus lang wachten op een bestelling is er niet bij.

Aanbeveling
Mijn favoriete online fotozaak vanwege bovenstaande punten. Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen eerlijk gezegd. Houden zo!!

Extra toelichting
Al lange tijd koop ik mijn fotografie spullen het liefst bij CameraNu.nl vanwege het brede assortiment in combinatie met scherpe prijzen en de duidelijke website/uitstekende service. Een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice J. Jansen 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en alle info beschikbaar

Service
Alle afspraken nagekomen en geleverd binnen de gestelde tijd

Assortiment
Goed te vinden wat je nodig hebt en overzichtelijk aanbod met duidelijke uitleg

Extra toelichting
Simpel, snel en zorgvuldig met de service die je mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.balsing 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op de website is alles makkelijk te vinden inclusief extra's

Assortiment
Camera Nu heeft een breed assortiment om uit te kiezen en dat is de reden dat ik hier ben ga kijken.

Aanbeveling
snel, makkelijk en goede prijzen

Extra toelichting
CameraNu is een webwinkel cq winkel waar de producten overzichtelijk zijn te vinden zonder poespas. de prijzen horen bij de laagste in Nederland. Zeer snelle levering.In mijn geval binnen 24 uur. Onbegrijpelijk maar wel fijn. Komtom een wereldwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dezedusblog 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel te bestellen

Service
Volgens afspraak: de volgende dag in huis!

Assortiment
Geen probleem om je portemonnee om te keren, alles is te koop

Aanbeveling
Wat moet ik er nog aan toevoegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pitom 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Topwinkel. Ik had met spoed een verlengstukje nodig voor mijn microfoon. Ik plaatste m'n bestelling bijna rond midddernacht en de volgende ochtend werd het al geleverd. Echt top! Klein puntje: dit product werd met pakketpost verzonden (met bijbehorende verzendkosten), terwijl het zo klein was dat het ook makkelijk met de normale post had meegekund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Zwam 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goede zoekmodule maakt dat je vrij snel vindt wat je zoekt, ondanks het enorm uitgebreide assortiment.

Service
Vragen per email worden heel snel beantwoord.

Assortiment
Ze hebben véél, heel veel. Dat maakt dat je altijd wel een oplossing voor je probleem kunt vinden en anders doet de helpdesk een passend voorstel of adviseert een alternatief.

Aanbeveling
Op basis van mijn eigen ervaringen durf ik deze firma zonder voorbehoud aan mijn kennissen en collega's aan te bevelen.

Extra toelichting
Een uitgebreid assortiment, grote voorraad, goede helpdesk, schappelijke prijzen, snelle leveringen. Kortom, de ideale webshop. Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. de Zwart 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vlot werkende website, producten zaten goed ingepakt en er werd op tijd geleverd. Verbeterpunt is wel dat de koppelingen tussen het product & accessoires beter kan. De gekochte grip wordt bijvoorbeeld niet bij de bijbehorende camera getoond als accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cemi 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima webshob. Goed assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouterenneking 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
geen opmerkingen! ik heb mijn bestelling geplaatst en kon er direct een extra toebehoren bij uitkiezen! super gemakkelijk! ik raad wel aan een ski-optie te maken dus een gopro met helmet mount in een combinatie!

Assortiment
zoals eerder vermeld een go pro + helmet mount + 32GB. Die combinatie is super voor de wintersporters onder ons!

Aanbeveling
groot assortiment leuk filmpje na de bestelling en goede producten voor een goede prijs!

Extra toelichting
ik bestelde mijn gopro bij jullie en ben erg tevreden over hoe snel mijn product binnenkwam! goed en veilig verpakt dus ik maakte me nergens zorgen over! ik raad deze webshop aan simpel weg door het assortiment en de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin ten Napel 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online shoppen is heel makkelijk, maar er is zoveel daarom vind ik het zelf altijd heel fijn om even naar de winkel te gaan waar je uitstekend geholpen wordt!

Service
Zeer goed geholpen, goede informatie verkregen en heel behulpzaam. Er wordt echt de tijd voor je genomen!

Assortiment
Ze hebben alles wel!

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een hele goede winkel, ze hebben alles wat er te wensen valt en ook nog eens uitstekende service! Het personeel weet waar ze over praten en nemen echt de tijd voor je zodat jij met het beste product voor jou thuiskomt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny29 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een heel fijne winkel en deskundig en goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews