cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik Rutgers 1961 31-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is prettig ingericht. Hoewel de wachttijden soms een punt van aandacht zijn, kun je met een kop koffie rondkijken en gebruik maken van tablets of boeken inzien.

Service
CameraNu.nl - of dit nu per telefoon is, fysiek in de winkel, of per e-mail - heb ik tot nog toe ervaren als een winkel die service en klantgerichtheid niet alleen hoog in het vaandel heeft staan, maar er ook naar handelt.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, maar ook op allerlei vlakken: van voor de amateur tot en met de professional.

Aanbeveling
Met bovenstaande in gedachten... Waarom niet?

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik alles wel gezegd wat ik wou zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buijsh 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snel en correct geleverd.

Assortiment
Voor mij ruime keuze.

Aanbeveling
Zie voorgaand

Extra toelichting
Y

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Phillostar 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om online artikelen te vinden, en te bestellen.

Service
Je kan 's avonds laat nog artikelen bestellen en dan heb je het alsnog de volgende dag in huis.

Assortiment
Zeer uitgebreid en altijd voorradig op 1 lokatie.

Aanbeveling
In de winkel goede service en groot aanbod van artikelen en demo setups.
En de prijs is meestal goed.

Extra toelichting
Mijn skip met geld was binnen gekomen en ik was in de markt voor een nieuwe camera. Je kan je geld maar 1 keer uitgeven, dus dan wil je er zoveel mogelijk voor terug krijgen. Vooraf bij Cameranu en Kamera-express Amsterdam (dichtbij huis) prijzen bekeken en offerte's opgevraagd. Een andere camera winkel (K.E.)kan het heen en weer van me krijgen, slechte ongeinteresseerde service in de winkel. Ik sta in de winkel voor een prijsopgave, en ze gaan 2 euro boven het totaal bedrag van Cameranu zitten. Volgens mij wilde ze niet mijn klandizie hebben :) Uiteindelijk gewoon! bij Cameranu het setje aangeschaft, omdat mijn winkel en online ervaring met hun top is (sinds 2010). De artikelen heb ik 's avonds via de website besteld, en de volgende dag werd het pakket bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Schöpping 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het navigeren gaat erg handig en intuïtief

Service
Snel geleverd, goede communicatie

Assortiment
Vele accessoires zowel voor foto als voor videodoeleinden

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levering en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans H te H 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten die je zoekt zijn snel te vinden. Overzichtelijke opzet van de site en prima zoekfunctie.

Service
Op mails wordt snel gereageerd en ook vragen worden duidelijk beantwoord.

Assortiment
Zeer ruime keuze in vergelijking met andere sites. Een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van fotografie en daaraan direct gerelateerde producten spreekt mij aan.

Aanbeveling
Gelet op de positieve ervaringen die ik inmiddels heb over een langere periode.

Extra toelichting
Ik denk dat de motivering op de verschillende onderdelen voor zich spreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hcrmittemeijer 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke website waar precies vermeldt staat of het product op voorraad is. Het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, geen gedoe met een account aanmaken ofzo.

Service
23:59u afgerond deze werd de volgende dag om 14:00u geleverd!

Assortiment
Ruim assortiment van bekende merken en alternatieve merken!

Aanbeveling
Ruim assortiment, gemakkelijk zoeken en betalen, scherpe prijs en snelle service.

Extra toelichting
Een duidelijke website waar precies vermeldt staat of het product op voorraad is. Het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, geen gedoe met een account aanmaken ofzo. Ruim assortiment van bekende merken en alternatieve merken! Ik had een bestelling om 23:59u afgerond deze werd de volgende dag om 14:00u geleverd! Kortom: Ruim assortiment, gemakkelijk zoeken en betalen, scherpe prijs en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olliepippie 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie website, gemak vanuit huis bestellen.

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Groot assortiment, alle merken die ertoe doen.

Aanbeveling
Altijd doen, betrouwbaar, scherpe prijzen en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hulsinkelaar 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen staan goed op de site en bij twijfel of je het juiste hebt bel je even en je wordt vriendelijk te woord gestaan

Service
bestelling wordt vlot geleverd

Assortiment
voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
Cameranu heeft al heel wat verdiend aan mijn niet-betaalde adviezen en daardoor ook levering!

Extra toelichting
duidelijk genoeg denk ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derreck 30-01-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een mooie overzichtelijke website met heel veel producten die toch gemakkelijk te vinden zijn.

Service
Uitstekende service. Ze nemen voor iedereen de tijd. Wel even wachten dan maar ook voor jou nemen ze dan de tijd.

Assortiment
Keuzes van meerdere merken waarbij ook nog eens een vergelijking tussen de producten wordt gemaakt met alle voor en nadelen.

Aanbeveling
Een geweldige winkel, met deskundig personeel, met veel overzicht en genoeg tijd voor de klant.

Extra toelichting
Ik vind het de moeite waard om vanuit Apeldoorn naar Urk naar CameraNu te rijden. Gedegen kennis, kwalitatief goede producten en een zeer prettige manier om geholpen te worden. Ik kom er in ieder geval graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shila-i 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website werkt heel prettig, is overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik heb alleen gekeken voor de camera die ik wilde, en die zat in het assortiment.

Aanbeveling
Ja, snelle levering en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Videtta 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Product uitzoeken, vergelijken met andere producten (een camera in dit geval) bestellen en betalen ging gemakkelijk en vlot.
Bestelproces was ok, werd bij de buren bezorgd, daar was ik blij mee
De normale hoeveelheid gegevens moest ik invullen

Service
Levertijd en bezorging waren naar verwachting.
De andere punten waren niet aan de orde

Assortiment
Er was genoeg keuze binnen de productgroep, ik was heel erg tevreden over de prijs vergeleken met andere online zaken, ik heb niet naar hetzelfde product in een andere prijsklasse gekeken omdat ik deze camera wilde hebben

Aanbeveling
Gezien de zeer concurerende prijs en de vlotte service en het gemak zou ik deze winkel online aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Overzichtelijke procedure, snelle communicatie per email, snelle levring en een zeer concurerende prijs maken dat ik heel tevreden ben over deze online winkel en ik zal zeker op hun site kijken als ik weer een camera o.i.d. nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kaat642 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk. Alles gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Bij vragen krijg je direct antwoord. Levering is bij voorraad heel snel.

Assortiment
Ik heb altijd al gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Wanneer er een probleem is, wordt dit snel opgelost.

Extra toelichting
Ik heb al regelmatig iets gekocht bij Cameranu.nl. Altijd tot volle tevredenheid. Nu slechts een boek, maar ook dit werd heel snel uitgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hindrik de Boer 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Urk ligt niet naast de deur, maar vanwege het assortiment is het een kleine moeite.

Service
Uitstekend, omdat naar de klant meegedacht wordt.

Assortiment
Ruimschoots aanwezig met leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Je gaat met voldoening naar huis.

Extra toelichting
Ik had een 300mm lens via internet besteld, maar thuis bleek het niet de juiste te zijn. Naar Urk, 60 km heen. Maar de service compenseerde de reis. Lens werd zonder moeite omgeruild. Honderdtwintig km is de moeite waard als de service een 10 is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bohanstraat 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen en de volgende dag geleverd.

Service
uitstekend.

Assortiment
enorm groot alles wat je zoekt.

Extra toelichting
de als eerste zaak om camera s of onderdelen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariobootje 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Perfecte webshop met realtime voorraad.

Service
Zeer goed, zocht een veroudert model en kreeg een goed advies voor een alternatief.

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Ik ben keurig geholpen en kreeg de camera's de volgende dag, zoals beloofd, aangeleverd.

Extra toelichting
Fijne winkel om te kopen met goeden prijzen en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

armeniaca 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wat is er makkelijker dan ALLES in een oogopslag te kunnen vinden op de website?

Service
Goede wijn behoeft geen krans, toch?

Assortiment
Nooit niet gevonden wat ik wilde hebben of nodig had.

Aanbeveling
In de allerhoogste mate.

Extra toelichting
Het is een wonderlijke ervaring dat je kunt e-mailen of bellen en altijd antwoord krijgt van de specialist die je zoekt, of het nu om foto- en videoapparatuur gaat of de talloze accessoires, of om Appleproducten. Als jij iets over een nieuw product hoort, ligt het daar in de winkel en wil je eens iets waar zij hun twijfel bij hebben, dan raden ze het je gewoon af, ook al hebben ze het in huis (is me een keer overkomen). Sinds ik ze 10 jaar geleden heb ontdekt, heb ik nooit meer iets uit hun straatje ergens anders gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidiefocus 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot 's avonds laat bestellen, de volgende dag in huis.
Ook vrijwel alle producten altijd op voorraad!

Service
Altijd snel reactie en ze zijn eerlijk.

Assortiment
Nog niets nodig gehad dat ze niet konden leveren.

Aanbeveling
Doe ik met regelmaat bij vrienden en collega's.

Extra toelichting
Fijn om klant te zijn bij cameranu. Ga zo door mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Bouman 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht. Overzichtelijke site.

Service
Snelle bezorging. Goed verpakt. En fijn dat de factuur in gemaild wordt. Geen overbodige printjes.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Hier vind je alles op fotografie gebied.

Aanbeveling
Betrouwbaar. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Betrouwbaar snel en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

James de Ruiter 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De correcte informatie op de website van Cameranu.nl is duidelijk. En snel te vinden met Google. Bij bestelling krijg je alle informatie om eventueel contact op te nemen(huisadres + telefoonnummer + mailadres). Ik heb snel kunnen bestellen omdat ik de accu's een week later later nodig heb voor mijn camera. Geweldig.

Service
Vrijdagavond besteld. Zaterdagochtend ontving ik een telefoontje dat niet alle drie accu's op voorraad waren en werd ik gevraagd door de vriendelijke en zakelijke telefoniste of ik ze direct nodig had. Nou nee pas een week later. En dinsdag werden ze al allemaal afgeleverd! Volgens de overeengekomen afspraak.

Assortiment
Ik had alleen drie camera accu's nodig. En alleen daar heb ik op gezocht. Dus over het assortiment weet ik verder niets.

Extra toelichting
Ik ben tevreden. Het liefst zou ik ook mijn accu's voor de telefoon hier willen bestellen. Maar de site is volgens mij meer gericht op fotomaterialen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JH Kaemmerer 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede site

Service
Alles stipt verlopen

Assortiment
Je mist wel eens dingen.

Extra toelichting
Gewoon tevreden, net als de keren ervoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Piet vH 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet was het makkelijk kiezen

Service
op het juiste moment kwam mijn bestelling binnen

Assortiment
van alle merken en types zijn de produkten op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaGerard 29-01-2015

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Medewerker heeft goed meegedacht bij aanschaf apparatuur. Bij een aanvulling werd dit zonder verzendkosten opgestuurd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

leen18 29-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De online shop is zeer overzichtelijk, duidelijke taal en bevat de juiste informatie

Service
Zeer goede service, altijd vlot een antwoord op je vraag en vriendelijke en deskundige medewerkers!

Assortiment
Zeer veel keuze en praktisch altijd op voorraad.

Aanbeveling
Een 10! Want ik heb deze winkel namelijk al bij meerdere mensen aanbevolen! Een topzaak is dit!

Extra toelichting
CameraNu is voor mij dé winkel op het gebied van fotografie en accessoires. Online bestellen werkt vlot en goed, de levering is zeer snel! Heel belangrijk vind ik dat. In de winkel zelf wordt je vlot en goed geholpen door vriendelijke en zeer deskundige mensen die weten waar ze over praten en die je daardoor ook heel goed kunnen adviseren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yascha 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is erg duidelijk, producten makkelijk te vinden. Het bestelproces was ook makkelijk te doorlopen.

Service
Levertijd is snel en exact, het is erg handig om rekening te kunnen houden met wanneer je pakket aankomt.

Assortiment
Erg groot en gevarieerd assortiment, het product dat ik heb gekocht was in vrijwel géén andere winkel in Nederland verkrijgbaar.

Extra toelichting
Ik heb een positieve ervaring van deze winkel gekregen van mijn eerste bestelling bij cameranu. Snel gevonden wat ik zocht en voor een goede prijs. Ook de levertijd is goed nageleefd en erg duidelijk aangegeven bij het bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reportagetijger 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Er is een grote keuze op zowel de website als in de winkel.

Service
Ik had per ongeluk de upgrade versie van Adobe Photoshop Lightroom 5 gekocht. Ik had dit pas in de gaten toen ik het programma niet kon installeren. Normaliter kun je aangebroken softwarepakketten niet omruilen werd mij verteld. Na een bezoek aan de winkel in Urk deed men helemaal moeilijk en nam men de upgrade versie retour na aanschaf van het goede programma.

Assortiment
Zowel voor de amateur als de professional is er ruime keuze voorhanden op fotografisch als filmgebied.

Extra toelichting
Camera NU is een betrouwbare partner, heeft een uitgelezen assortiment en de service staat is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurgenM54 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ondanks de back-order toch geholpen met het afsturen van de deellevering. Mee gedacht met de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Foppe Meijer 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Woensdag besteld, vrijdag bij afhaalpunt opgehaald prima.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Ze komen hun afspraken na.

Extra toelichting
Op mijn bestelling heb ik niets aan te merken en het is prima afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Reijseger 28-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende gebruiksvriendelijke interface.

Service
Nog nooit teleurgesteld.

Assortiment
Als je het bij CameraNu niet kunt krijgen, dan kun je het nergens.

Aanbeveling
Klantgericht, vakbekwaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Alting 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gisteren besteld, volgende dag voor 12:00 uur afgeleverd in een degelijke verpakking.

Service
Heb ik nog geen ervaring mee, product voldeed aan mijn verwachting.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, keuze genoeg.

Aanbeveling
Aangezien dit mijn eerste bestelling was heb ik nog weinig ervaring,eerste indruk is goed, alles netjes afgehandeld.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met zowel service als het aangeboden assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Winkelaar 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
intuïtieve website. duidelijk en snel

Service
snel, adequaat en klantvriendelijk

Assortiment
groot, divers en onverwacht

Aanbeveling
de manier waarop je als klant wordt behandeld is top, houden zo erg belangrijk voor jullie klandizie

Extra toelichting
een prima webshop, nog geen negatieve zaken ervaren en bovenal vriendelijk en hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hielkje 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was goed uitzoeken omdat we een simpele fotocamera wilden voor onze gehandicapte zoon.

Service
Goed e-mailverkeer

Aanbeveling
verwerking is vlot.

Extra toelichting
We hebben al eerder camera's bij jullie besteld en toen we "er niet uit kwamen" met het plaatsen op de computer stuurden we een mail en prompt werden we gebeld. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel Hooijman 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is overzichtelijk en wijst zichzelf

Service
Snel en zonder gedoe

Assortiment
Cameranu heeft meer dan ik had verwacht, in de winkel lijkt het of ze de basic dingen hebben maar schijn bedriegt.

Aanbeveling
Zie beoordelingen hierboven, wat wens je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siert van den Berg 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreid assortiment waar goed een keus uit te maken is via de gedetailleerde website.

Service
Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel, altijd bereid om naar een persoonlijke oplossing te zoeken. Snelle verzending van de via internet aangekochte artikelen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed geprijsd assortiment.

Aanbeveling
Ik zou iedere video- en fotograaf aanbevelen om een bezoek te brengen aan de winkel in Urk. Maar ook via internet is het goed en snel zakendoen met CameraNu.

Extra toelichting
Ik ben al een paar keer uitstekend geholpen door de mensen van CameraNu. Altijd vriendelijk en bijzonder deskundig. Jammer dat ik ver van Urk woon en werk anders zou ik zeker vaker langskomen. Maar via internet lukt het ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola Bartels 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De service is super goed ik heb goed advies gekregen!

Assortiment
Voor alles kan je daar terecht

Aanbeveling
Ik adviseer iedereen met een camera om is een kijkje te nemen!

Extra toelichting
het is een goeie winkel met profecioneel personeel waar je met alle vragen terecht kan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kielus 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal alles thuis vanaf de bank alles te kunnen bestellen en perfect om tot 23:59 te bunnen bestellen

Service
Zeer netjes en snel alles binnen gekregen en goede berichtgeving via mail

Assortiment
Zeer ruime en goede keuze aan producten

Aanbeveling
Zeer goede kwaliteit prijsverhouding en snelle en goede levering dus zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

exhi 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk omdat de winkel niet ver van mij ligt en nu ook omdat er boven de 100 euro er geen verzendkosten zijn.

Service
Prima service met verkopers die de tijd voor je nemen.
Met defecte aparaten heb ik gelukkig nog geen ervaring,maar al te horen gekregen dat ook dit prima behandeld wordt.

Assortiment
Een flink assortiment na wat voor mij betreft nog wel meer in de winkel uitgestald mag worden.
Natuurlijk gaat dit wel ten koste van de overzichtelijheid.

Aanbeveling
Wat ik al geregeld doe bij mensen die met vragen bij mij komen.

Extra toelichting
Tja wat kan je er nog meer over zeggen dan ......Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudette1211 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Levering conform afspraak. Erg prettig vond ik ook dat je steeds op de hoogte gehouden werd van de voortgang van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JEsox 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door het grote segment van de site kon ik mijn aankoop snel en zonder moeite bestellen.

Service
Bestelling gedaan en volgende dag in huis. Per email werd de zending bevestigd zodat je kon zien hoe laat het pakket werd afgeleverd.

Assortiment
Door het grote assortiment kan je echt alles op het gebied van fotografie online bekijken en aanschaffen vanaf je bank. Lekker makkelijk.

Aanbeveling
Kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Zeer goede en positieve eerste ervaring!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E.Cremers 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk site, werkt eenvoudig.

Service
Bestelling volgende dag binnen

Assortiment
Uitgebreid, ook goedkopere bulkprijzen zijn voorhanden.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Werkt zoals het werken moet, probleemloos tegen een hele schappelijke prijs.(lees goedkoop)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RobGoud 28-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar

Service
Prettige winkel om rustig rond te kijken om daarna een deskundige verkoper te krijgen

Assortiment
Je kan hier rustig vergelijken uit een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en dus vertel ik dat ook door

Extra toelichting
Ik ben meerdere keren hier geweest en heb op rustig kunnen rondkijken, kunnen kiezen uit vele modellen en mogelijkheden. En niet te vergeten een zeer deskundig advies gekregen. Maar ook werd mij verteld dat voor mijn (oude) lenzen nog prima waren een dus nieuw erbij aanschaffen zonde van het geld was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus van der Zaag 28-01-2015 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het pand van CameraNU.nl is makkelijk te bereiken en ruime parkeergelegenheid voorhanden. Je rolt zo de winkel in naar de gratis koffie!

Service
Uitstekende service en middels nummertje trekken weet je waar je aan toe bent. Aan de beurt is alles mogelijk en wordt er op een aangename manier informatie gegeven en kun je op het gemak het beoogde project zelfs buiten testen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, alle grote merken met zelfs minder gangbare modellen liggen voor het grijpen om met elkaar te vergelijken. Ook heeft men een occasionhoek ingericht met jong gebruikte apparatuur en zeer scherp geprijsd!

Aanbeveling
Ik zou iedereen cameraNU.nl aan willen bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hengelo 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima winkel. Ondanks het nummertjes systeem snel aan de beurt

Service
Keurig geholpen en van advies voorzien

Assortiment
Op internet de spullen al uitgezocht, in de winkel de zaak bekeken en gekocht.

Aanbeveling
Goede service, prima winkel zeker een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJAS 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikel was eenvoudig te vinden

Service
Snelle levering ook al was het onderdeel niet op voorraad

Assortiment
Klein goedkoop onderdeel van een Manfrotto statief. Is niet op veel plaatsen verkrijgbaar.

Bovendien veel goedkoper dan Foto Konijnenberg bijvoorbeeld. Scheelde wel 100%

Extra toelichting
Alles in orde. Snelhheid, assortiment en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suzanne nijmegen 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik moest even wennen aan het feit dat het stoeltje niet uit zichzelf stabiel staat. maar als je er eenmaal op zit zit het stoeltje heerlijk.

Assortiment
veel spullen voor goedkope prijs

Aanbeveling
hoge mate zoals gezegd veel artikelen en goede service.

Extra toelichting
Ik bestelde de walkstool na lang nadeneken toen ik hem binnen kreeg binnen 24 uur, was ik verbaasd over de pootjes en dat hij niet stabiel stond op zichzelf, hierover telefonisch en per mail contact gehad met camera nu, dit bleek juist zo te horen na een dag wilde ik het stoeltje toch houden en ik ging ermee de sneeuw in en kon heerlijk uitrusten. Super

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hen88 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het reizen is het wel waard, je kan alles zelf even uitproberen

Service
Ik vind het advies in de winkel altijd erg fijn. Eerlijk ook al is dit niet in het voordeel van hun. Mensen met ervaring is erg belangrijk

Assortiment
Compleet!

Aanbeveling
Alleen maar goeie ervaring en als het eenmaal goed is wil je niet meer anders

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobje3010 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en overzichtelijke website. Bij elke product staan ook uitgebreide specificaties.

Service
Er was helaas een storing tijdens het betalen van mijn product. De bedoeling was om het via Ideal te betalen, maar heb het vervolgens via overschrijven via bank gedaan. Dus de camera was was een dag later binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en een officiële dealer van cameraproducten. Altijd fijn. Een paar jaar terug ook een camera gekocht bij Cameranu, was na een jaar een storing in de lens was snel en kosteloos gerepareerd. Service is één van de kenmerken van Cameranu.

Extra toelichting
Uitstekende winkel + webwinkel. Ruim assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferdinand72 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker dichtbij

Service
Lang wachten bij aankoop. Toen verkeerde kaart meegeleverd. 5 à 10 minuten wachten op servicebalie en vervolgens nog heel lang wachten voor vrijkomende balie. Was fout CameraNu. Wilde eigenlijk snel nieuwe kaart ophalen

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Speciaalzaken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

phd 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel een bestelling plaatsen. Makkelijker kan niet.

Service
Ik kreeg netjes een mailtje wanneer het product weer op vooraad zou zijn.

Assortiment
Genoeg keus, ook de keus om een accu te kopen van een ander merk.

Aanbeveling
Waarom niet? Goedkoopste winkel die ik kon vinden met een snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hengelo 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima winkel. Ondanks het nummertjes systeem snel aan de beurt

Service
Keurig geholpen en van advies voorzien

Assortiment
Op internet de spullen al uitgezocht, in de winkel de zaak bekeken en gekocht.

Aanbeveling
Goede service, prima winkel zeker een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. A. Willems 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met goede uitleg.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment. BlackRapid R-Strap RS-Sport en accesoires bijna nergens meer te verkrijgen behalve hier.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en ruime keuze.

Extra toelichting
Op internet gezocht en hier de BlackRapid R-Strap RS-Sport gevonden. Tevens ook de accesoires. Snelle levering (volgende dag al in huis). Factuur en afleveradres zelf te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews