cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25381 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2652 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frokalo 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Honest, usable site, easy to access and a great service, since my package arrived in the specific time that CameraNU,nl stated. I bought a Fuji XT-1 Kit with some extra accessories that I needed for my camera in the best price I could find, after spending a lot of time on market research which was not limited only in the Netherlands. For Custumer Service and Returns I cannot comment because till now I didn't have to use any of these services, since my orders delivered in time and in excellent condition, so I cannot truly know. In conclusion, I find cameranu.nl a trustworthy online store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle produkten zijn zo gevonden door een prima werkende zoek functie. Het bestellen was een fluitje van een cent.

Service
Over de service heb ik niks te klagen. Er was een prudukt die nog maar net op de markt was en dit was nog niet verkrijgbaar. Ze hebben er meteen werk van gemaakt en het produkt alsnog besteld. Goed en accuraat te woord gestaan. Klasse!

Assortiment
De meeste produkten op voorraad al kunnen ze natuurlijk nooit alles op voorraad hebben. Het betreft een breed assortiment.

Aanbeveling
Ze houden de prijzen goed in de gaten en zijn dus zeker niet te duur. Dit samen met een prima service heb ik niks negatiefs kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Ras 18-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelproces is eenvoudig en eindigt zelfs met een leuke bedankt-video ;-)

Navigatie op de website kan beter, huidige lange lijst van categorieën zou een stuk korter moeten zijn.

Service
Naar de winkel gegaan om advies en direct een cameratas te kunnen aanschaffen. Samen met medewerker twee tassen geprobeerd met mijn camera erin en een keuze gemaakt.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Erg fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemsen 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk. Je vindt snel en makkelijk wat je zoekt.

Service
De bestelling is zoals beloofd omgaand geleverd.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Duidelijkheid, stiptheid, snelheid een dikke plus. Aftersales kan ik niet beoordelen (gelukkig niet nodig gehad)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cella89 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Top!

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Assortiment
Ze hebben echt alles!

Aanbeveling
Fijne, duidelijke en leuke winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk je product op te zoeken!

Service
Alles was prima op tijd! Zelfs levering ontvangen op zondag!

Assortiment
Er is genoeg keuze, ik was aan het kijken voor een camera. En het assortiment was groot genoeg om de juiste keuze te maken! Ben met mijn camera super blij!!! Het is de Canon 710 super zoom geworden.

Aanbeveling
Prima winkel, goed assortiment, nette levering. Niks op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy Theunisse 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Nadat mijn e-reader het na elf maanden zonder aanwijsbare reden het plotseling begaf, heb ik telefonisch contact gehad met cameranu.nl waar ik het product gekocht had. Nadat de telefoon direct persoonlijk werd opgenomen werd ik al meteen goed en duidelijk geholpen welke acties ik moest ondernemen. Na het product opgestuurd te hebben werd ik de volgende dag al op de hoogte gesteld dat ze het in goede orde hadden ontvangen en naar de leverancier hadden toegestuurd. Een week later hebben ze contact opgenomen naar de status bij de leverancier en dat ook direct bericht (wist al dat de reparatietijd 4 a 5 weken kon duren). Weer een week later een bericht dat ik een nieuwe kreeg en werd nog diezelfde dag verstuurd. Heel blij met de persoonlijke benadering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel uit Holten 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
's Avonds een dashcam besteld tegen een prima prijs en de volgende dag al thuisbezorgd! Via de mail op de hoogte gehouden van de status van je aankoop.
Prima bedrijf en service, aanrader!

Aanbeveling
Prima bedrijf en service, doen wat ze beloven.
Kan ze aan iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Geweldig assortiment en ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website, vakkundig personeel, mooie winkel.

Service
Personeel is vriendelijk en neemt alle tijd voor je bij aankoopadvies en afhandeling van garantiezaken.

Assortiment
Mooi assortiment en goede voorraad van de A-merken. Hierdoor voor mij geen reden elders te kijken.

Aanbeveling
Verscheidene malen gekocht via de website en in de winkel en steeds met een tevreden gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ Holdijk 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen kost slechts een paar klikken, het proces is direct duidelijk.

Assortiment
Alleen enkele nicheproducten ontbreken nog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie en goed geprijsde camera's. Makkelijk dat daarbij meteen de accessoires bij getoond worden.

Service
Redelijk snelle helpdesk.

Aanbeveling
Goede recensies op internet en een mooi assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Arie 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere, overzichtelijke en snelle site. Je komt snel waar je wilt zijn.

Service
Goede en heldere vervolgstappen na het bestellen op de site. Doen wat ze beloven.

Assortiment
Ruime keus, nieuwe modellen zijn snel beschikbaar en veel accessoires, maar het kan natuurlijk altijd beter.

Aanbeveling
Goede ervaring met het vinden van producten, groot assortiment en veel technische informatie.

Extra toelichting
Verbeterpunt; de voordeelsets zouden minder statisch mogen. Bijvoorbeeld, een 'grotere' SD-kaart in combinatie met een voordeelset is niet mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjj 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
de gehele bestelling is naar wens verlopen. veel betalingsmogelijkheden.

Assortiment
veel keus en bijna alles is op voorraad.

Aanbeveling
alles is prima verlopen, niets te klagen, men word enorm goed geinformeert over het verloop van de bestelling (via e-mail).

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig ben, nu weet ik waar ik moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een goede een snelle verzending.

Service
ook retouren gaat snel een probleemloos.

Assortiment
het assortiment is lekker groot zo dat zowel de beginnende als professionelen fotograaf er terecht kan.

Aanbeveling
een goede snelle en betrouwbaren web shop die alles te bieden heeft op het gebied van fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en bestelling.

Service
Telefonisch contact mogelijk en prettig te woord gestaan.

Assortiment
Ik ben geen kenner en vond wat ik zocht. Ook de prijs was erg scherp.

Aanbeveling
Vooralsnog een prima ervaring. Ik verwacht een volgende keer er weer te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Crans 17-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel veel camera's staan gereed en je kunt ze op die manier heel goed beoordelen

Service
Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Men had alle tijd voor je. Je kunt op die manier een weloverwogen keus maken.

Assortiment
Heel groot. Alles is er.

Aanbeveling
Hij paste precies bij mijn voorwaarden voor een nieuw titel.

Extra toelichting
Ik ben meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 17-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij binnenkomst word je gevraagd naar de reden van bezoek, zodat je de juiste richting op gestuurd wordt. Perfect.

Service
Zeer vriendelijk en kundig! Ze weten waar ze over praten. Belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is goed toegankelijk

Service
Er wordt snel en goed op vragen gereageerd met goed advies.

Assortiment
Tot nu toe kon ik alles wat ik nodig had vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jabo 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Telefonisch contact om informatie te vragen. Vriendelijk en behulpzaam de juiste informatie gekregen.

Assortiment
Hele complete collectie.

Aanbeveling
Op alle fronten goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell kerkhof 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was zeer makkelijk te bestellen,
En alles ging in 1 keer goed.
Topzaak!

Service
Goede service , qua mails etc perfect

Assortiment
Bijna alles op voorraad dus zeer goed

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor andere mensen!
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Lindeboom 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel overzicht met goede zoekopties en uitnodigend

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Zeer ruim (gezien vanuit mijn Canon interesse)

Aanbeveling
Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

manecas36 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zelfs tussendoor kreeg ik van cameranu nog bericht dat mijn pakket onderweg was , terwijl ik al via PostNL al kom volgen waar jet was.

Assortiment
Ze hebben werkelijk bijna alles voor de (hobby) fotograaf .

Aanbeveling
Ik heb er geen gebruik van gemaakt maar ze geven zowel telefonisch als via de chat advies als je dat wenst.
Op de site staat ook duidelijk of een product er wel of niet meer is .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden koper 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles op de site is overzichtelijk en prettig om te ziem

Service
Een artikel was niet op voorraad tijdens het bestellen. Ik werd heel vriendelijk gebeld met de mededeling dat het artikel de andre dag binnen zou komen en of alles dan gelijk mocht worden verzonden. Een maal verzendkosten, maar voor mij ook eenmaal thuis blijven TOP!

Assortiment
Alles was de site te vinden.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Geen tips op dit moment, als graag zo doorgaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janet 16-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Alles prima te vinden

Service
Geen problemen gehad, snel thuisbezorgd

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Is míj goed bevallen, dus waarom zou ik het niet aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JVis 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website waar je snel kan navigeren op het gene waar je naar zoekt. Daarnaast ontvang je na je bestellng veel informatie om alles in de gaten te houden.

Service
Heb je vragen, problemen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen. Erg fijn en goed om te zien dat ze er ook wat mee doen.

Assortiment
Heel veel producten te vinden, maar net als je eigen assortiment bij fotografie, kan het assortiment altijd groter.

Aanbeveling
Komen afspraken na, als je vragen hebt krijg je altijd antwoord en de medewerkers zijn vriendelijk en geduldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Beentjes 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima rubricering

Service
Snelle verzending

Assortiment
Geen motivatie nodig, toch?

Aanbeveling
Overzichtelijk, uitgebreid en gunstig geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loan 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Echt heel fijn dat je zelf kan kiezen op welke dag het bezorgd wordt, zouden meer winkels moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dingetje 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was duidelijk en ik kon op trefwoord goed vinden wat ik zocht.

Service
's Avonds besteld, in principe de volgende dag in huis. Ik had het liever pas eind van de week, op vrijdag, en dat kon. Ik kon aangeven op welke dag en in welk tijdblok ik de zending wilde ontvangen. Top!

Assortiment
Heel groot assortiment. Prijs had van mij nog wel iets lager gemogen, maar ik weet niet of dat reeel is.

Aanbeveling
Groot assortiment, goed zoeken, snelle levering, goede prijs.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige navigatie op de website

Service
Vriendelijke medewerkers via de telefoon. Die heldere informatie verstrekken. Tijdige levering van de goederen.

Assortiment
Heel veel merken op voorraad

Aanbeveling
Geweldige winkel met prima assortiment en service en redelijk geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

redfrogmus 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kan alles (!) snel vi9nde3n, overzichtelijk menu

Service
snelle levering, via de mail wordt je snel op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
het enigste wat ik niet heb kunnen vinden, is een telelens met wifi aansluiting.

Aanbeveling
4 x 9 = 9

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank D 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden en goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoek, bestel, betaal. Geen gezeur met accounts en logins, al kan dat natuurlijk als je dat graag wilt.

Service
Een keer bleek iets niet op voorraad. Er werd een uitstekend alternatief voorgesteld en de bestelling werd alsnog de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment en bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel dat met je meedenkt en snel reageert op je vragen. Snelle bezorging en niet moeilijk doen over ruilen of garantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zijn redelijk makkelijk te vinden met de zoekfunctie. Enige basiskennis is wel vereist

Service
Snelle service en duidelijke informatie

Assortiment
Alles wat nodig is is te vinden

Aanbeveling
Compleet assortiment, snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred S 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie

Service
Goede communicatie over status van bestelling

Assortiment
Alles wat een fotograaf maar wenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjaher 14-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er is een ruime keus van accessoires en camera's in de winkel,die je in de wachttijd voor je geholpen wordt, kunt bekijken.Ook het telefonisch informatie inwinnen over wat op internet aangeboden wordt ,wordt goed afgehandeld.

Service
Aan de balie is tijd en aandacht voor alle soorten vragen over de producten en er wordt met kennis van zaken op ingegaan.Is iets onbekend,wordt het nagezocht.Prima!

Assortiment
Dit kan ik niet goed beoordelen.Wat ik nodig had was er.

Aanbeveling
Assistentie bij aankoop toegespitst op mijn wensen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justin 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website!

Service
Binnen een korte tijd een reactie op mijn vraag via de mail.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, (bijna) alles wat je zoekt hebben ze!

Aanbeveling
Top, volgende bestelling gaat zeker weer bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Kerssens 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt altijd nuttige aanbevolen accesoires in beeld na je 1e keuze, zoals de juiste accu en een passende cameratas. Bij accesoires staat ook altijd vermeld voor welke camera's ze geschikt zijn.

Service
Snelle en zorgvuldige levering

Assortiment
Breed assortiment, bijvoorbeeld goede passende cameratas voor mijn Nikon P610 alleen hier kunnen vinden, en ook nog voor een redelijke prijs.

Aanbeveling
Ik bestel al jaren hier mijn camera's en accesoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet besteld, binnen 24 uur geleverd.

Service
Kan ev ook bij buren afgegeven worden. Telefonisch contact ook mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle reactie bij vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Debroey 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Mooi en uitgebreid assortiment voor elk budget.

Aanbeveling
Administratieve flexibiliteit Pro accounts buitenland kan veel beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E Wijnja 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie

Service
Snelle bezorging! (voor 24u besteld, morgen in huis)

Assortiment
Heel veel keus en ook deskundig advies om een keuze te maken uit alle mogelijke opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne van Lieshout 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te doorzoeken website

Service
Voor 23.00 besteld en volgende dag al in hiis! Netjes hoor
Alles netjes in de doos zoals het hoort, niets kapot

Aanbeveling
Goedkoop! Snel! Klantvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RICHARD F 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik ben Belg en spreekt Frans, niet altijd gemakkelijk om het item dat u zelfs met de tab (Engels tekst) te vinden.
Het is al zo lang dat ik bestel op deze site heb ik Acqui bepaalde benchmarks geweest, dus het gaat.

Service
Als ik een vraag stellen, is er geen specifiek probleem.
Ik gebruik de vertaling van mijn browser dat is niet altijd accuraat, maar tot nu toe is het goed.

Assortiment
Ik vind wat ik nodig heb.
De prijzen zijn vaak hoger in vergelijking met sommige Duitsers Français.Mais sites en het omgekeerde is ook waar, dus het gaat in het midden.

Aanbeveling
Veel items, goede snelle antwoorden op vragen, eerlijke prijzen, snelle levering artikelen, niet verder dan de verzendkosten prijs en een zekere kleine vergoeding voor anderen.

Extra toelichting
De grote + er misschien op deze site, zal het een Franse vertaling zijn. Je kunt niet voorstellen dat het aantal Franse klanten in België, Frankrijk en klanten in Zwitserland u récupéreriez. Veel over fotografie forums leden zijn klaar om te kopen en te verkopen connaisent uw site, maar niet wagen op een site dat ze problemen met het begrijpen van de taal die ook in het Engels is beperkt categorie selecties en tabbladen niet het beschrijvende gedeelte gekozen. Een inspanning aan deze kant zal echt welkom.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Simpson Houten 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke manier van keuze maken, en eenmaal de keuze gemaakt, is er een correcte weergave van het product, met meerdere foto's, die ook nog te vergroten zijn

Service
snelle levering zoals beloofd, 's avonds rond 21.00 uur besteld, en toch de volgende middag al in huis

Assortiment
vele merken leverbaar, en binnen de merken vele verschillende types en maten leverbaar

Aanbeveling
duidelijke site, goed overzicht, en komt na wat men beloofd, scherpe prijs en snelle levering, zonder extra kosten

Extra toelichting
correcte manier van bevestigen van aangekochte artikel, met trace mogelijheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Gertenbach 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel om gewenst artikel op te zoeken

Service
Een 10 is alleen voor engelen. De aankondiging BINNEN 24 UUR IN HUIS was niet haalbaar, maar er zat ook een weekend tussen.

Assortiment
Voor mij lastig te overzien

Aanbeveling
Probleemloos, adequaat en op tijd geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidy van Moolenbroek 13-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig alles bekijken en zelfs uitproberen

Service
Er wordt ruim de tijd genomen om je vragen te beantwoorden. Als de medewerker geen antwoord weet wordt het opgezocht

Assortiment
Ze hebben veel keus en veel op voorraad

Aanbeveling
prima service, vriendelijke en behulpzame medewerkers, uitgebreide website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
directe levering met correcte vooraankondiging

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zal in elk geval camera.nu weer opzoeken zodra ik nieuwe spullen voor de camera nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk de spullen te vinden

Service
Artikel was niet goed en retour gestuurd binnen een paar dagen geld terug op rekening.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Was 2x verzendkosten kwijt .

Extra toelichting
1 x verzendkosten zou eerlijker zijn bij een product wat niet goed werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jj 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
diverse mogelijkheden om te betalen. Veel op voorraad, grote keuze aan artikelen.

Service
De bestelling is vlot geleverd, goed verpakt, en ik werd zeer goed geinformeerd (via e-mail) over het verloop van de order.

Assortiment
voor zover ik kan bekijken: veel keus en veel op voorraad.

Aanbeveling
Dit was de eerste bestelling, aangeraden door een collega, en inderdaad, alles verliep zoals gewenst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Best Topic Videomarketing 13-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed en overzichtelijk.

Service
Goede adviezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews