cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Melizzza 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige winkel en webwinkel. Super en snelle service, zelfs tot savonds laat. Snelle en goed verzorgde levering. En denkt met je mee en is niet te beroerd om je in de prijs tegemoet te komen. Een woord: Ge-wel-dig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Tol 17-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
9uur in de avond besteld de volgende morgen om 10 binnen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Snel in behandeling goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob v Buuren 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed en duidelijk zoeken naar een artikel

Service
Snel reageren op vragen, maar vooral de snelle en correcte aflevering

Assortiment
Meer dan voldoende wat betreft assortiment

Aanbeveling
Dat wat hierboven bij gemak ,service, assortement staat is denk ik duidelijk genoeg.

Extra toelichting
Goed snel de prijzen concurerend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WesleyVanDuijn 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hartstikke simpel het betalen ging vlot het product was snel te vinden en vond de website hartstikke duidelijk

Service
De service was top kreeg hem snel binnen en op
tijd de bezorgers waren vriendelijk!

Assortiment
Heb rond gekeken op jullie winkel jullie hebben een ruim en groot assortiment waaronder het goedkoopst

Aanbeveling
Lage prijs goeie kwaliteit helemaal top!

Extra toelichting
Top winkel geen problemen mee zou zeker hier nog eens wat bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin van Liempd 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed werkende website en snelle afhandeling

Service
Vaker besteld bij cameraNU maar het loopt altijd vlekkeloos

Assortiment
Nog nooit iets gezocht wat ik er niet kon vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf85 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim opgezette winkel met veel voorraad. Het personeel is zeer klantvriendelijk, hebben verstand van zaken en geven gepast advies. De winkel zelf zelf is ook een beleving op zich. Kortom tevreden met CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne Karssens 17-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ben woonachtig in de polder, dus dichtbij. Maar ook opsturen is geen enkel probleem.

Service
Enthousiaste medewerkers die met oplossingen willen komen.

Assortiment
Groot assortiment en door de deskundigheid van het personeel laveer je samen naar het juiste product.

Aanbeveling
Ja hoor, groot assortiment, bereidwilligheid en klantvriendelijkheid vind ik belangrijk en deze zijn zeker aanwezig bij Camera.nu

Extra toelichting
Prettige winkel en winkelpersoneel. Verdienen een goede beoordeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

siska_kr 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij binnenkomst kies je waar je voor komt, je ontvangt een nummer en kunt terwijl je wacht door het assortiment gaan, of in de koffiehoek plaatsnemen

Service
Zeer kundig personeel. Men vertelde mij dat een reparatie van de lens die wat slapper werd (blijft niet meer goed in zoomstand staan) teleurstellende resultaten zou gaan geven. De optie was een rubberen bandje om de lens te doen, dit werkt echt super, top tip! Verder kwam ik voor een scherm bovenop mijn camera voor het filmen, hierin werd ik ook super geadviseerd, ben blij met mijn AV Tec scherm!

Aanbeveling
Vakmanschap, professioneel personeel die ook bekend zijn met de apparatuur, ieder met zijn eigen voorkeur en expertise. Er wordt je niet iets aangepraat, men denkt met je mee, wat de handigste oplossing is voor jou als klant. Dat vind ik een meerwaarde die heel waardevol is voor mij persoonlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blauwbeeld 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel te vinden wat ik nodig had

Service
geplaatste bestelling snel en correct binnengekregen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding en snelle afwikkeling

Extra toelichting
In vergelijking met andere soortgelijke sites kwam U, ofschoon niet de goedkoopste, voor mij betrouwbaar over. Meer gevoel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PB1960 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ondanks dat Urk niet direct bij mij om de hoek is kom ik zeer graag in deze winkel voor de aankopen op fotografie gebied. Je wordt er zeer vriendelijk, professioneel in een ongedwongen sfeer geholpen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Voor elk budget.

Aanbeveling
Zoals ik bij service al heb omschreven.

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb op het gebied van fotografie ga ik zeer graag naar Cameranu in Urk. hier werken mensen die verstand hebben van de producten die ze kopen. Ze geven je advies op het kennis niveau van de koper, van de beginnende amateur tot de professional.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

extaxi 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
webshop werkt perfect.

Service
het product wat ik wilde was niet op voorraad. ingesteld dat ik een mailtje wilde ontvangen zodra het op voorraad was en zo geschiedde.

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles, maar mijn product was even niet op voorraad. Kan gebeuren, ze zijn wel de goedkoopste!

Aanbeveling
kan geen reden verzinnen waarom je niet bij Cameranu zou kopen

Extra toelichting
Top-zaak! Groot assortiment en goeie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leonard69 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en daardoor duidelijk.

Service
Vrijdagavond om 22.00 uur besteld, zaterdag om 12.00 uur in huis. Wow!

Assortiment
De fliters past speciaal op de camera die ik heb. Dit werd prima vermeld.

Aanbeveling
Super snel, keurig verpakt en met alle service van een gewone winkel in de winkelstraat. Maar nu vanaf de bank thuis. Ideaal

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een hele grote collectie, is scherp in prijs en mega snel in het leveren van de producten. Met twee weken terugbezorg mogelijkheden indien de aankoop niet voldoet aan wat je ervan dacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerrit verhoeven 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Alles is gegaan volgens duidelijke afspraken

Assortiment
Er is genoeg te vinden de de site

Aanbeveling
Goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs

Extra toelichting
Een fijne webshop, Winkel waar je voor alle camera artiekelen terecht kunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAAFCW 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk kiezen tussen thuis bezorgen of elders: gekozen voor Primera

Service
Niks mis mee

Assortiment
Leuk dat ze de Benro als set hadden

Aanbeveling
Snel en volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 5012 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle respons na telefonische aanvraag met bevestiging per mail.

Service
snelle levering na afspraak

Assortiment
ruim voldoende assortiment ruime keuze gunstige prijs tegen over andere zaken.

Aanbeveling
omdat je krijgt wat je hebt besteld.

Extra toelichting
na eerst een teleurstelling bij een andere online winkel waar ik drie weken heb moeten wachten op mijn bestelling maar. waarna later bleek deze niet meer leverbaar was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart Adams 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site werkt eenvoudig

Service
Meteen reactie op,mijn vragen

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Prima prijzen , alles op voorraad ennzeer snelle levering

Extra toelichting
Hebben merk producten voor een prima prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

oli4vanderv1 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site is super duidelijk en je kan makkelijk zien wat de er bij zit en wat bijvoorbeeld de afmetingen zijn.

Service
service is voor mij een dikke 10 dit komt omdat ik zo goed ben geholpen en duidelijk en snel antwoord krijg op mijn vragen en of problemen.
door de service blijf ik terugkomen.

Assortiment
super uitgebreid!

Aanbeveling
door dat ik zo goed ben geholpen kan ik de winkel allen maar aanbevelen en dat heb ik al meerder malen gedaan. hun zijn ook erg blij met de aankoop en service van de winkel

Extra toelichting
ik kocht de B&W outdoor case 4000 omdat ik de eerder gekochte B&W outdoor case 40 ben verloren. ik kocht de case hier omdat cameranu goedkoop is en een super service heeft. na dat ik de case binnen had en bekeek zag ik dat het pluk schuim al deels geschuurd was. dit heb ik gemeld aan cameranu en kreeg bijna direct een reactie. daar in werd direct en oplossing geboden. omdat ik eigelijk iets anders wilde gingen ze daar me akkoord en zouden cameranu mij de volgende dag informatie geven over de prijs en levertijd. na dat ik er zelf nog even over gedacht te hebben, heb ik cameranu een ander voorstel gedaan. en dat was de B&W outdoor case 1000 die ik uiteindelijk voor een heel leuk prijsje gekocht te hebben. ik ben erg blij met de oplossing en de service van cameranu. super bedankt voor jullie begrip tijd en moeite

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicje75 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle communicatie via de mail / snelle levering

Service
meerdere toestellen tegelijk betaald en hiervoor nog wat korting gekregen

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jelle v S. 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel te bestellen via een paar muisklikken.

Service
Snel geleverd, nette factuur, betalen via diverse methoden.

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze op voorraad, en nog voor de beste prijs ook.

Aanbeveling
Ik zou mensen altijd aanraden te zoeken naar de goedkoopste aanbieder, maar ik denk dat cameranu.nl dat regelmatig zal zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Ardiles 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijke zoekschermen

Service
Duidelijke mails; alleen verder geen service nodig gehad.

Assortiment
Uitgebreid, alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GihanB 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg snel en gemakkelijk om hier te bestellen

Service
Je word altijd op de hoogte gesteld van de laatste updates van je pakket en de klantenservice is erg vriendelijk !

Assortiment
Het assortiment is erg breed en er is voor ieder wat wils. Ik zocht een goedkope ringlamp en hij is echt perfect

Aanbeveling
Erg fijn gewinkeld en de prijzen zijn ook goed

Extra toelichting
Ik heb vorige week wat gekocht ik had de volgende dag al in huis. Erg goed georganiseerde website!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Te 15-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet heel simpel

Service
Ze hebben de bestelling correct afgehandeld

Assortiment
Ze hebben wat ik nodig heb tegen goede prijs

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan

Extra toelichting
Ik heb een printer besteld en via google hier terecht gekomen en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lensie 15-02-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voldoende producten om te bekijken. je kunt er gemakkelijk bij.

Assortiment
een waar speelparadijs voor volwassenen.

Extra toelichting
Ik werd erg leuk en eerlijk geholpen en kreeg goed adv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mairgema 15-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede mogelijk heit om de verrekijkers direct te testen

Service
Komen ook met anderen modellen zelfs goedkoper dan het prijs waar in we zoeken maar wel gelijkwaardig.

Assortiment
Heeft zeer veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Wordt goeden prettig geholpen.

Extra toelichting
Hebben een verrekijker gekocht en zijn zeer tevreden over de manier waar op we zijn geholpen. Ook al was het niet een duren kijker namen ze allen tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patty74 15-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel in huis

Service
Niet nodig gehad, alles goed voor elkaar

Extra toelichting
Tamron lens besteld, goede prijs, snel in huis, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

b.boom 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk!

Service
zeer snel!

Assortiment
ruime keuze!

Aanbeveling
gewoon een keer de website bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanny bosveld 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen via internet is super gemakkelijk natuurlijk

Service
je krijgt direct via de mail alle info over je bestelling..en factuur tevens kun je je bestelling volgen via track and trace zodat je precies weet wanneer je je artikel kan ontvangen

Assortiment
ruim assortiment ...

Aanbeveling
prima service !

Extra toelichting
grote keus in artikelen prima afwerking van de bestelling die supersnel in huis is...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMAVeeke 15-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om te zoeken en sorteren op annbod.

Service
Goede communicatie en snelle levering.

Assortiment
In mijn beleving veel keuze in aanbod van zowel artikelen als merken.

Aanbeveling
Snel, eenvoudig en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 59 15-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles logisch,

Service
Op correcte en eerlijke wijze geholpen door de medewerker,

Assortiment
Wat ik wilde hebben konden ze leveren.

Aanbeveling
Je wordt hier op een nette en juiste manier geholpen, iets wat ik ook al van anders had gehoord.

Extra toelichting
Goed en eerlijk advies over de in te ruilen producten. Gaf tips over welke lens voor mij geschikt zou wezen en advieseerde om er filters bij te nemen. Probeerde niet om de body die ik al had af te kraken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derek45 15-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel online als telefonisch prima bereikbaarheid. Vragen via de email worden zeer snel beantwoord.

Service
Zeer vriendelijk en deskundig personeel die goed met de klant meedenken.

Assortiment
Het is een breed assortiment. Maar door de het deskundige personeel lukt het de klant om het juiste product te vinden.

Aanbeveling
Ik zal en heb de winkel aanbevelen/bevolen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de advisering hierbij bij cameranu.nl. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ko veldkamp 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je verder weg van Urk woont, is dit DE oplossing

Service
GEWELDIGE service

Assortiment
Wat je nodig hebt is er te koop het gebied van fotografie e.d.

Aanbeveling
DE winkel.

Extra toelichting
Wat ik nodig ben op fotogebied koop ik zeer zeker bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evanrijssel 14-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet veel aan toe te voegen. Vragen over het product (de fujiFinePix S1, een superzoom bridge camera) werden beantwoord. Daarna de koop gesloten. Simpel

Service
Weer ervaren dat er deskundige medewerkers rondlopen die de vragen naar tevredenheid beantwoord hebben. De informatie maakte dat we een andere keuze maakten dan vooraf gedacht. Zowel de voors als de tegens kwamen aan bod. Heel prettig.

Assortiment
Prima, We konden er goed mee uit de voeten. Gingen weg met een ander product dan vooraf gedacht.

Aanbeveling
In mijn vrienden- en kennissenkring beveel ik CameraNu eigenlijk altijd aan bij gelegenheid.

Extra toelichting
Prima winkel, deskundige medewerkers en een goede prijs. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert36 14-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bekend adres voor een goede betrouwbare aanbieding

Service
Prima. Na een door mijzelf veroorzaakt telprobleem met de scanner is na telefoon en e-mail alles snel en goed opgelost.

Assortiment
Zeer groot. Eigenlijk te groot voor een simpele amateur.

Aanbeveling
Gewoon doen het is een goede zaak.

Extra toelichting
Het is een goede zaak. Mensen zijn met hun werk bezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop18a 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via internet de webshop geraadpleegd. Heel soepel

Service
Door een verkeerd etiket was het product niet. Gebeld en de andere dag het goede in huis met 3 snoepjes.

Aanbeveling
Groot assotiment goede service en vlotte levering.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Koopman 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het werkt zoals je van een webshop mag verwachten. Geen op of aanmerkingen.

Service
Heb onlangs een vraag gesteld via email en kreeg keurig binnen een dag een reactie.

Assortiment
Voor waar ik naar op zoek was, was er genoeg keus.

Aanbeveling
Levering was binnen een dag. Ging bijzonder vlot.

Extra toelichting
Heb geen bijzonderheden. Alles is goed gegaan zoals het hoort. Gewoon keurig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lolke058 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is proma te vinden op de site en de winkel is vlak naast de A6. je wipt zo even binnen

Service
denken met je mee, zonder op te dringen. en is er iets dan wordt het gerepareerd en naar je huisadres verstuurd

Assortiment
Als CameraNu het niet heeft zul je echt moeten zoeken naar een andere winkel

Aanbeveling
koop al jaren bij CameraNu

Extra toelichting
prima combinatie van fysieke winkel en webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Galliard 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit de " luie" stoel bestellingen doen.
goede en duidelijke aanwijzingen op website. het gaat bijna vanzelf.

Service
wat moet ik aan dit cijfer nog toevoegen. niets toch! ja, één woord: Super.

Assortiment
daaraan ontbreekt niets

Aanbeveling
er ontbreekt niets aan deze web-store.

Extra toelichting
heb al vele malen een bestelling geplaatst; zeer tevreden; blijf hier mijn fotozaken kopen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmuusers 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Goed contact over het bestellen van een product dat niet standaard op voorraad is.

Aanbeveling
Alles is prima verlopen, dus deze winkel is zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Het email-contact met de winkel is goed verlopen, en het bestelde product was goed op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raicingrai 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is goed uitgestald en als je hulp nodig hebt kun je een lotje trekken en wordt je geholpen.

Service
Probleem met zoomlens meteen ondezocht en nog een kop koffie toe.

Assortiment
Alles wat je nodig (kan) hebben op foto en film gebied is er te vinden.

Extra toelichting
Een bedrijf met mensen die er plezier in hebben en heel veel kennis aaan boord hebben. Service is fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia van den Bogaert 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Groot assortiment, duidelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over mijn aangekochte product. De levering was de andere dag. Netjes en goed ingepakt afgeleverd. Via mail en Track en Trace te volgen wanneer het product afgeleverd zou worden. Ik zou hier zeker vaak mijn aankopen doen. (Dit was de eerste keer voor mij)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arie f 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne site met goede info!

Service
super accuraat en heel erg snel. binnen 1 dag geleverd!!

Aanbeveling
Zo goed treft je het nergens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christianv1982 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website en duidelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze in de vele aspecten van het fotograferen

Aanbeveling
Goede betrouwbare winkel met snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

charlotte1959 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestellen, morgen in huis!

Service
CameraNu komt belofte na! Perfecte levering !

Assortiment
Zeer ruim assortiment!

Aanbeveling
Als je iets snel nodig hebt van een betrouwbare onderneming surf naar CameraNu.nl

Extra toelichting
Paniek! Het geheugen van onze dochter was vol! Grapje natuurlijk de PC had problemen vanwege de duizenden foto's en opeens moest er nog huiswerk gemaakt worden. Foto's verwijderen was geen optie dus snel naar CameraNu.nl en een externe harde schijf in het winkelmandje geplaatst. Super dat het de volgende dag al bezorgd werd en alle foto's in veiligheid konden worden gebracht. Dochter blij, docent blij (want huiswerk was ook af :) en nog heel veel geheugen vrij. Kortom iedereen blij dankzij CameraNu.nl! Super bedankt en zeker tot ziens :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank66666666 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Parkeren prima. Goede website

Service
Eerlijk advies wat ruim 70 euro scheelde, dat noem ik service.

Assortiment
betreft vooral de website

Aanbeveling
Goede uitleg. Tijd voor klanten. Prima winkel voor de betere fotograaf en hobby fotograaf.

Extra toelichting
Goede uitleg. Tijd voor klanten. Prima winkel voor de betere fotograaf en hobby fotograaf. Eerlijke voorlichting door personel wat net zo gek op fotograferen is als de klant. Dus ben je geen klant, maar een mede hobby fotograaf. Gevoel van Mediamarkt is hier totaal niet. Goed vlees koop je ook bij de slager en niet bij de kiloknaller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ijsseldibbes 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De verkoper nam alle tijd voor me

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 1968 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website van cameranu ziet er overzichtelijk uit en een bestelling plaatsen werkt heel eenvoudig.

Service
's Avonds besteld en de volgende middag keurig en op tijd bezorgd. Ook wordt je netjes op de hoogte gehouden over de status van de zending.

Assortiment
De canon efs 10-18mm lens die ik wilde kopen was bij cameranu gewoon op voorraad terwijl andere bedrijven deze lens niet eens in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Groot assortiment en een snelle levering

Extra toelichting
Cameranu heeft een uitgebreid assortiment en een overzichtelijke website. De producten zijn scherp geprijsd en worden zeer snel geleverd. Je wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WvandeWeerd 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is overzichtelijk en werkt goed. Betaal- en bestelproces is ook helder.
Informatie over levertijden kan wel wat helderder, zie ook mijn opmerking bij service.

Service
Ik had besteld zonder track-and-trace, omdat dit goedkoper was en ik het niet nodig vond voor mijn kleine, simpele bestelling.
Wat daarbij echter niet heel erg duidelijk is, is dat de levering dan ook niet de volgende dag is!
Pas in de mail las ik dat het 3 tot 5 werkdagen kon duren!
(gelukkig was het er wel in 2 werkdagen, maar toch...)

Assortiment
Vrijwel alles op camera-gebied is te vinden, prima.

Extra toelichting
Goed betaalbaar, overzichtelijke website, veel op voorraad en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

w.Latour 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima erg goed zeer duidelijk en eenvoudig te doen. geen moeilijk gedoe zeer goed.

Service
Ben eerst op de site gaan kijken en ben toen persoonlijk naar de winkel in Urk gegaan.
En ben daar op een uitstekende manier voorgelicht en advies omtrent de camera Canon XF100 was erg goed! Prima kon niet beter heb toen ook gelijk besloten te nemen.En ben met Camera naar huis gegaan.

Assortiment
Als je in deze winkel het niet kan vinden vind
je het nergens!

Aanbeveling
Klasse winkel wordt er zeer goed behandeld
alle tijd voor de klant. zeer goede uitleg.
Hier word nog aan de klant gedacht er wordt gekeken wat ga je er mee doen en niet als ik maar iets verkoop.

Extra toelichting
Klasse winkel kan er maar een woord voor vinden Top! Koop er regelmatig benodigdheden online of persoonlijk in de winkel.Dat doe je niet als het er niet goed is. En niet te vergeten als je online per mail een vraag hebt gesteld heb je gelijke antwoord op je vraag terug zeer goed. Top Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fenwsier 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
heel goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fe-tje69 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Gewoon goed! Eerst tel. zijn er adviezen gegeven alvorens over te gaan tot aankoop.

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
De aankoop was toch niet helemaal volgens verwachting maar kwamen tot een prima oplossing waardoor het artikel helemaal naar wens is. Super.. wat een service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews