cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Victor Peters 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht, makkelijk besteld en de volgende dag thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

b. arends 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel vanachter de pc.

Service
Snelle service, de volgende dag was het er, + mailing met bevestiging

Assortiment
Ik heb niet alles bekeken, maar assortiment lijkt me meer dan voldoende

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven. Lijkt me duidelijk.

Extra toelichting
Volgens mij is alles te krijgen en de snelheid beviel me prima. Ik had mijn aangeschafte spullen de volgende dag nodig en het was er!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brutus2111 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel reactie en daardoor makkelijk te bestellen

Service
Vraag gemaild waarop snel en duidelijk antwoord

Assortiment
Voor zover ik nu kijk alles kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ptw 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mooie heldere site, ruim aanbod en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Br. 22-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Camera's en kijkers zijn in de winkel goed bereikbaar en te proberen. Voor objectieven moet je wachten tot een van de verkopers beschikbaar is.

Service
Ik was op zoek naar een (tele-) zoomobjectief. De verkoper heeft mij duidelijk de mogelijkheden van de verschillende objectieven, voor het doel wat ik wil fotograferen, verteld en laten zien.

Assortiment
De door mij gewenste mft-objectieven waren op voorraad. Daarnaast heb ik van Cokin enkele zaken gekocht uit de A-serie. Deze tref je niet overal.

Aanbeveling
In principe ben ik een voorstander om in je eigen woonplaats te kopen, echter daar is niet dat assortiment aanwezig, dus wil je echt kunnen kiezen dan toch maar naar een specialist circa 100 km verder.

Extra toelichting
Het objectief voldoet goed aan de verwachting en het gebruiksgemak is beter dan ik vooraf had gehoopt. Ik ben erg blij met het aankoopadvies.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimartijn 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekpagina

Service
Vraag gesteld via contactformulier op de website en de volgende dag antwoord. Camera savonds om 21u besteld en de volgende dag om 16u kon ik het afhalen bij het postkantoor.Super snelle service. Daar hou ik van!

Assortiment
Overal is de Nikon 1 J3 uitverkocht of veel duurder.

Aanbeveling
Iedereen die online een camera wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gmpvandam 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om 23:40 een bestelling geplaatst

Service
De volgende dag om ca 15:00u de eerste print uit mijn nieuwe printer. Als actie zat er nog een pak A3 fotopapier bij.

Extra toelichting
Zo nu en dan wordt je blij verrast. Van bestellen tot printen in minder dan één dag. Beste prijs en een pak A3 fotopapier extra. Dat is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marceljanssenfotografie 22-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijke webwinkel, makkelijk bestellen

Service
Soms intern verschillende antwoorden per afdeling. Communicatie naar buiten zou eenduidig moeten zijn

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Afhankelijk van wat die kennis zoekt

Extra toelichting
Voorraad bleek wat problemen te geven. Na diverse telefoontjes keurig opgelost. Tevreden over de geleverde goederen. Jammer dat dit met PostNL gedaan wordt, die gooiden op het laatst weer roet in t eten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

lienvc 22-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
De website is gebruikersvriendelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Ik vind het zeer onprofessioneel dat je niet met PayPal of Visa kan betalen. Hiervoor moet je 2% bijbetalen en dat vind ik toch echt veel als je bvb een lens koopt. Betalen per overschrijving is toch echt niet meer van deze tijd.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Over het algemeen vind ik het een goede winkel, enkel de betaalmethode vind ik niet van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Auto Mulder Urk 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettig binnen lopen

Service
goed en professionele hulp

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
degelijkheid

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karolien van Tilburg 22-01-2015 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

7,0

Gemak
Webshop werkte goed en de volgende morgen stond alles netjes klaar.

Service
Telefonisch contact was goed. Wat ik heel raar vind is dat ik 2 camera's huur waarvan de accu's leeg zijn. Dus we konden niet meteen aan de slag maar moesten eerst wachten tot de camera opgeladen was. Dat vind ik geen goede service, geef of aan dat de accu niet vol is (dan had ik er rekening mee kunnen houden), of zorg als service gewoon dat je een volle accu meegeeft.

Assortiment
Volgens de technici prima spullen

Aanbeveling
Werkt verder goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

chrism1978 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
zeer prettige winkel snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther89 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
We zijn eerst in de winkel geweest voor advies. Helder en duidelijk. Thuis hebben we de camera besteld, omdat we er nog even over na wouden denken.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
We zijn eerst een keer in de winkel geweest. Mooi systeem met nummertjes trekken. Zo voorkom je altijd dat een ander voor zijn beurt gaat. Een goed luisterend hoor en duidelijk advies. We wouden er nog even over nadenken. Een paar dagen na ons bezoek aan de winkel hebben we de camera gekocht, waar we absoluut nog geen spijt van hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RichardBove 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede filtermogelijkheden en duidelijke indeling. Verkorte preview is ook handig.

Service
Makkelijk aanpassen van je bestelling en goede terugkoppeling over levertijden.

Assortiment
Breed assortiment in verschillende prijsklassen en ook artikelen die binnenkort op de markt komen (pre order).

Extra toelichting
Geregeld besteld in allerlei prijsklassen en artikelcategorieën. Alleen maar goede ervaringen en ze hebben vrijwel altijd wat ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FredvW 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is goed te vinden, op voorraad melding is handig

Service
uitstekende medewerkers die experts op hun gebied zijn en alle tijd voor je nemen

Assortiment
veel keuze, voldoende verschillende prijs klasses

Extra toelichting
mooie site en winkel, duidelijk aangegeven uitstekende vakkennis aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shopmill 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site

Service
Snelle reactie

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotomanus 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de bestelwebsite is zeer goed doorontwikkeld en uitermate duidelijk, je wordt probleemloos door het besteltraject geleid.

Service
Goede rapportage van de status en voortgang van je bestelling via E-mail.

Assortiment
Assortiment minstens zo compleet als de bij de andere grote webwinkels.

Aanbeveling
Het prijspeil is op het niveau van de andere grote webwinkels.
Zeer snelle levering. En heel belangrijk: het aflevertijdstip wordt binnen een marge van 2 uur opgegeven en dit werd ook waargemaakt.

Extra toelichting
Al mijn argumenten staan hierboven genoemd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Massier 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was nog wel even zoeken voor mij op de site voordat ik door had hoe het werkt

Service
Een paar keer telefonisch contact gehad in de avonduren. Ik werd snel en deskundig geholpen bij de aanschaf. Ook werd het voordeel van de combi aanschaf mooi gemotiveerd.
Bij de betaling met iDEAL liep het verkeerd. Onmiddellijk kreeg in ven de klantenservice mail met nieuwe inlog gegevens voor de betaling. Dus geen dubbele invoer nodig.
Levering in de avonduren de volgende dag.

Assortiment
Echt heel veel keuze en mijn toestel was direct leverbaar.

Aanbeveling
Perfecte internetwinkel om te shoppen.
Niet verder zoeken.
Gewoon uitzoeken en zaken doen☺️

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 2009 21-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goedwerkende website

Service
Duidelijke en eerlijke behandeling, zowel aan de telefoon als in persoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

whalberstadt 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering na eenvoudige besling. Zoals ik van CameraNu gewend ben !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boldewwijn 21-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Top service ! Even mailen en je krijgt zeer snel antwoord !!!

Assortiment
Heel veel spullen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmer123 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handige overzichtelijke website !!!

Service
Super snelle levering echt een pluspunt !!!

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Goede webshop met zeer snelle levering en goede prijzen , een aanrader !!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L.v.Mourik 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer toegankelijke website, makkelijk, elk item makkelijk te vinden

Service
item kwam op gewenste tijdstip aan

Assortiment
al vaker hier besteld, vind hier altijd wel wat ik zoek.

Aanbeveling
zeer aanbevelings waardig

Extra toelichting
hele fijne website om doorheen te gaan, alles goed gecategoriseerd levering op afgesproken datum/tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke V. 21-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Goede en snelle service, ik kreeg meteen bevestiging, printer om 11 uur 's avonds besteld en om 14.30 uur de volgende dag was de printer in huis, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

infofoto 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke site
prima winkel
makkelijk te bereiken
parkeren voor de deur

Service
behulpvaardig op alle fronten

Assortiment
ruim geassorteerd
anders bestelbaar

Aanbeveling
goed service en niet te vergeten aftersales

Extra toelichting
Men kijkt mee, Men denkt mee , Ook in de aftersales!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerdivanOosten 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen vanuit de stoel.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Correcte behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TJ DeWalt 21-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Extra toelichting
Snelle levering en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter E 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede heldere site. Dus eenvoudig om een keuze te maken.

Service
Op dinsdag besteld, binnen een paar minuten de bevestiging en je wordt op de hoogte gehouden van de status. De volgende dag voor 09.30 uur was de bestelde camera bezorgt.

Assortiment
De keuze had ik gemaakt middels het lezen van revieuws en testverslagen van vakbladen. De gewenste camera was op voorraad, helaas een "dongel"om de camera op afstand te kunnen bedienen middels een app was niet op voorraad. Ik wordt per mail op de hoogte gebracht als deze weer voorradig is (nu een week geleden). Heb hem binnenkort nodig dus misschien moet ik die noodgedwongen ergens anders bestellen.

Aanbeveling
Goede winkel, veel keuze en een zeer nette en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

menno1973 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als het op voorraad is, voor 23.59 uur besteld, morgen ochtend in huis!!

alle 2 de keren hebben ze dat voor elkaar gekregen!!

Service
klachten worden zo snel en netjes mogelijk afgehandeld, de kapotte Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 62mm werd direct vervangen voor een nieuwe.

Mijn opmerking voor de Lexar CF Pro 800x UDMA7 16GB 120MB/sec compact flash dat je een usb 3.0 kaartlezer nodig had, wist ik niet. Ik had die klacht naar hun gemaild en ze hebben dit direct opgepakt en een vermelding bij de snelle kaarten er bij gezet.

Er wordt goed naar de klant geluisterd vindt ik, uit ervaring zijn ze de eerste die dat doen!!

Ik ben de laatste keer voor het eerst in de winkel in Urk geweest, de jongens daar weten heeeeel veeel, ze nemen de tijd voor je en ze geven goede advies. En ik mocht vrijblijvend in de winkel de Nikon D750 met de Tamron 24-70mm uitproboren.
Slik dat wordt sparen!!

Assortiment
ze hebben heel veel, eigenlijk hoop ik als magazijn medewerker daar aan de slag te kunnen (dromen zijn bedrog)

Aanbeveling
niet twijfelen gewoon doen

Extra toelichting
Genoeg geluld, 4 keer een 10 zijn ze waard!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ray-photo 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen om 11 uur in huis,, dat is super.

Service
Camera nu is niet de goedkoopste maar de service maakt dat meer dan goed.

Assortiment
Geweldig assortiment, veel producten op voorraad.

Aanbeveling
Deze winkel LAN ik iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Super goed, zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KjA 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige winkel, overzichtelijk en professionele uitstraling. Het gemak zit sterk in de service, men snapt je vraag en gaat daar prima op in.

Service
Professionele mensen die prettig en doelgericht helpen. Aan de uitgang altijd een gratis Zoom of Focus, dat stimuleert erg om zelf weer verder te gaan met fotografie.

Assortiment
Wat ik nodig had was gewoon op voorraad, heerlijk om niet te hoeven wachten op een bestelling.

Aanbeveling
Je wordt goed en professioneel geholpen, ze hebben veel op voorraad. De prijzen zijn - ook als je ze vergelijkt met andere internetaanbieders - zeer concurrerend.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Ik ga er met een beetje vaag idee heen en wordt vervolgens zo professioneel geholpen dat ik precies dat koop wat ik nodig heb. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob5719 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen duidelijkheid over levertijd goede product info

Service
Met Pakje Gemak kun je de bestelling laten bezorgen waar en wanneer je wilt. Kalntenservice is snel, goed en zeer behulpzaam.

Assortiment
Heel veel producten in het assortiment tegen goede scherpe prijs.

Aanbeveling
Vanwege mijn hiervoor genoemde motivaties

Extra toelichting
Prima online shop en winkel. Je voelt je er "koning" als klant. Je bent belangrijk voor ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EdeJ 20-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is overzichtelijk en de integratie tussen site en winkel is erg goed.

Service
Omruilen voor een duurder exemplaar is geen probleem, tevens werd ik snel geholpen. Prima!

Assortiment
Ik heb geen visie op de totale breedte, maar ik heb nog nooit iets niet kunnen vinden. Goed dus.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb een B&W Outdoor cases 6000 gekocht. Eerder kocht ik het model 5000 uit deze serie, maar deze was te klein. Ik kon zonder problemen een credit krijgen, of een andere uitzoeken tegen bijbetaling. Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne Moermans 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling verliep vlot.

Service
Deskundig en geduldig advies.

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prima ervaring

Extra toelichting
goed advies. vlotte afhandeling en verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het vinden van het juiste apparaat voor mijn doel, ging heel makkelijk.
Overzichtelijke opstelling van de objecten.

Service
Vlotte afhandeling van de transactie

Assortiment
Ruim voldoende, ook diverse merken.

Aanbeveling
Reeds gedaan!
Niet te veel verpakkingsmateriaal gebruikt, dat gooit men toch direct weg!

Extra toelichting
Van een bedrijf, gespecialiseerd in foto en aanverwante artikelen, kun je verwachten dat men puik spul op voorraad heeft, en dat is het geval bij Camera nu! En ook advies kan geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn Alkmaar 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede service en producten snel in huis.

Service
Lekker duidelijk!

Assortiment
Ruime keuze en duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Als eerste keus!

Extra toelichting
Bestel regelmatig diverse producten via webshops. Helaas zijn sommige duur en langzaam qua levering. Via cameranu.NL is alles top geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Th.Gommers 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk en een product is makkelijk te vinden met een account is het maar een paar klikken om de bestelling te plaatsen en af te rekenen. supper

Service
zeer professioneel personeel dat een zeer duidelijk antwoord op al je vragen geeft.tevens is er een zeer snelle levering die je per track en trace goed kan volgen.

Assortiment
men heeft een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de beroeps als hobby fotograaf met een concurrerende prijs.

Aanbeveling
ik zou hem aan iedereen kunnen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over cameranu.nl echt een webwinkel waar je zonder angst dat er iets niet klopt kan kopen. Een winkel waar men weet hoe je met mensen om mnoet gaan. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arriane 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

17-08 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geweldig pakje niet bezorgd door de post
(Misschien kwijtgeraakt )
Maar opgelost tot alle tevredenheid .
Daarvoor mij dank.

Aanbeveling
Goede service .

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Charlie-8 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Absolutely fantastic service! Very knowledgeable, patient, polite and professional.

Aanbeveling
I drive across country to go to this shop. According to me... it's the best in the Netherlands.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Scholte 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk site, vond direct wat ik nodig had

Service
Snel ontvangen

Assortiment
Voldoende keus voor wat ik zocht

Aanbeveling
Om de redenen hierboven omschreven

Extra toelichting
Ik ben heel blij met de daglichtlampdieikvia deze site heb gekocht. Savonds besteld en de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Evertse 20-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te vinden, werkt goed met nummer

Service
Heel goed uitgebreide uitleg

Assortiment
zeer goed

Aanbeveling
Goede service, goed bereikbaar en aardig en kundig personeel

Extra toelichting
Ruime winkel met een breed assortiment, kundig en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgvdb 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Altijd prima service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.J. Deirkauf 19-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Camera Nu zit op een gemakkelijk te bereiken plek met eigen parkeerruimte, zodat je niet de parkeermeter in de gaten hoeft te houden, zoals bij zaken in de steden altijd nadelig is.

Service
Alle tijd van de wereld werd besteed om een prima advies te geven, waarbij niet op tijd gelet werd. Op zeer deskundige wijze en zeer vriendelijk geholpen.

Assortiment
Er was ruime keuze in de categorie toestellen waar ik in zocht. Geen probleem met op voorraad zijn van het gewenste toestel.

Aanbeveling
Door de geweldige wijze van helpen en adviseren en de bereikbaarheid van de zaak kan ik deze zaak aan iedereen aanraden.

Extra toelichting
Op geweldige wijze geholpenbij het zoeken naar een nieuwe camera. Daarbij werd alle benodigde tijd voor mij als klant uitgetroken, zodat ik met een gerust hart een keuze kon maken op basis van een deskundig advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MattArdeo 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, diverse betaalingsmogelijkheden, snelle correcte levering.

Service
Allerlei bedrijven benaderd voor hulp bij het oplossen van een geluidsorobleem. Eén telefokntje met Cameranu.nl gaf gelijk oplossing! Perfecte service, met uitgebreide deskundige uitleg! Erg vriendelijk!

Assortiment
Volop keus, ruim assortiment!

Aanbeveling
Ruim assortiment, perfecte service, vriendelijk behulpzaam personeel.

Extra toelichting
Aangezien ik zo goed geholpen ben, vind ik het zeker een uitmuntende review waard! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans420 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, snel kunnen bestellen wat in een concurrerende winkel niet beschikbaar bleek, terwijl die website zei dat ze het wel hadden, dus voor niets naar de winkel en nog 5 euro goedkoper ondanks verzendkosten!

Service
Duidelijke emails, snel ontvangen.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende. Ik ga niet meer naar een fysieke winkel.

Aanbeveling
Probleeemloos, betrouwbaar en scheelt een gang naar een fysieke winkel.

Extra toelichting
Ruim assortiment tegen scherpe prijs, betrouwbare leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math_1981 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Om 22:00 besteld en netjes de volgende middag in huis. Handig als je er laat achter komt dat je instellamp de geest gegeven heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lotte Algra 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is heel duidelijk en als je iets zoekt krijg je ook alleen de juiste resulaten. Erg fijn!

Service
Ik kreeg meteen een mail met alle nodige informatie. Er waren geen problemen dus service is super!

Assortiment
Erg ruim. Je hebt keuze uit enorm veel verschillende dingen.

Extra toelichting
Ik ben ontzettend tevreden en heb meteen de site aan vrienden aanbevolen. Ik ga zeker nog eens dingen bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LucVerheij1957 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind de site heel erg praktisch en logisch ingedeeld. De producten zijn erg makkelijk te vinden. Betaling en bestelling verliepen erg soepel.

Service
Bereikbaarheid winkel is prima. Vragen worden vaak duidelijk en direct beantwoord. Levertijd en retourprocedure zijn goed. Bij onduidelijkheid wordt er nagevraagd.

Assortiment
Assortiment is prima. Prijsverschillen zijn evident. Ik vraag me af wat, bij zo'n lichtsterke lens als de canon 50mm 1.4 usm, is zou toevoegen?

Aanbeveling
Ja, zie bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Ben zeer verrast door de scherpte van de canon 50mm 1.4 usm. Ik ben nogal verwend met L lenzen, maar deze lens voldoet voor mij aan de verwachtingen mbt scherpte bij minder licht en scherpte bij sport. Een L lens is voor mij ivm de prijs geen optie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard de Zwaan 19-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb via internet besteld. De webshop was overzichtelijk.

Service
De levering was snel. Ik heb dan gekozen op op te laten sturen maar je kunt ook om te kiezen om op te halen(scheelt verzend kosten) Ik heb verder nog geen klantenserves nodig gehad.

Assortiment
De assortiment is aardig ruim. Ik heb alles kunnen vinden wat ik wilde.

Aanbeveling
De winkel in niks bijzonderder dan de andere winkels.

Extra toelichting
Ik bestelde bij deze winkel voor het gemak. De overige motivatie's staan onder de vragen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews