cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ineke thoen 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is voor mij vlakbij en ze weten veel over de cameras en wat voor jou geschikt is

Service
Prima service.. mijn vorige camera was stuk gevallen...had hem gelukkig wel verzekerd en dat hebben ze keurig geregeld met de verz. Maatschappij

Assortiment
Enorme keuze in toestellen

Aanbeveling
Altijd...Om hiervoor opgegeven reden

Extra toelichting
Lijkt me al duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Sneek 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site goed overzichtelijk vrij eenvoudig toch veel informatie

Service
Gewoon goed

Assortiment
ruim assortiment goed aanbod veel op voorraad

Aanbeveling
Absoluut beveel ik andere mensen cameranu aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Happylife 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd keurig via de mail op de hoogte gehouden wanneer het product ( Zeiss victory sf 8x42 kijker ) weer op voorraad was. Ook vragen die ik via de mail stelde werden zeer snel beantwoord.

Assortiment
Als je een verrekijker wilt aanschaffen is er qua keus en kennis maar één winkel in Nederland en dat is Cameranu.nl ! Zeer uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen en een verkoper die verstand en plezier van zijn vak heeft

Aanbeveling
Ruim assortiment.
Snelle terugkoppeling van vragen via de mail.
Makkelijk bereikbaar.
Ruime winkel.
Voor het testen van verrekijkers een grandioze locatie qua uitzicht en afstand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotograaf555 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersnel! binnen 10 uur had ik de camera in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopB 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Sne het artiekl gevonden en besteld. Was al laat in de avond toch nog de volgende dag bezorgd. Heeeeel netjes hoor.

Service
Prima goede communicatie tijdens het bestelproces

Assortiment
Best goed

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede prijzen.

Extra toelichting
Gewoon een heel goede ervaring voor een niet zo gewoon product. Kom nog wel eens vaker even langs om te kijken wat ze in de winkel hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fotograafie-RG 06-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Jammer dat het te ver weg is om eens extra langs te gaan.
Maar er altijd nog de webwinkel.

Aanbeveling
Voor nieuwe produckten zeker, voor occasions niet ( kleine selectie ) gebaseerd op de afstand vanwaar ik woon.

Extra toelichting
Ruime zaak met overzichtelijke produckt op stelling. Ben je in de buurt is het altijd aan te bevelen eens een keer langs te gaan. Service en en kennis zijn goed te volgen in de wachtrij vernomen, men weet waar ze het over hebben. Nikon D3 aangeschaft nu even sparen voor de uitbreiding en dan naar U..........

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Okkies07 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Camera nu heeft een heel goede en duidelijk website, bestellen is een fluitje van een cent

Service
de medewerkers zijn zeer deskundig en geven heel goede tips (niet allen een verkooppraatje om zoveel mogelijk te verkopen) Het voelt heerlijk betrouwbaar

Assortiment
Heel breed assortiment, ongelofelijk dat ze zoveel materialen op voorraad hebben

Aanbeveling
Ik beveel Camera Nu al jaren aan bij iedereen die ik ken, een topwinkel!

Extra toelichting
Het is een heerlijk winkel, goede kundige adviezen, goede inruilprijzen, kies je voor het gemak dan bestel je online, wil je iets meer, nou dan bel je even, krijg je telefonisch ook direct goed advies, of je rijdt even langs voor direct contact. Echt waar een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 123 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijke informatie

Service
Na telefonisch contact zeer snelle afwikkeling van retourzending.

Aanbeveling
goede service.

Extra toelichting
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapstoque-fotografie.nl 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, duidelijke winkel.

Service
Super service. Ben ook in de winkel geweest, daar hebben ze goed kundig personeel.

Assortiment
Eigenlijk alles wat ik wilde was er, sommige dingen wel een alternatief moeten kiezen, maar daar werd ik goed mee geholpen.

Aanbeveling
Superwinkel!

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel, snelle levering. Kundig personeel, goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rmfoto1 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is heel erg gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
Het product wordt heel snel geleverd met snoepjes;)

Assortiment
Er is heel erg veel keuze. De producten zijn heel erg goed.

Aanbeveling
Cameranu staat bij mij in de top 3 camera winkels

Extra toelichting
Ik heb een accessoire voor mijn gopro gekocht. Ik ben er super tevreden over en ik ben van plan nog veel meer te kopen voor de gopro.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w.bookel 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een goed vergelijk

Service
snel en goed binnen gekomen

Assortiment
goede vergelijking van verschillende merken

Aanbeveling
ik raad het iedereen aan

Extra toelichting
het advies op de site gaf een goed beeld van het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerry wilbers 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle info die ik nodig had was goed te vinden, daarna was bestellen zeer eenvoudig

Service
De camera bleek toch wat ingewikkeld. Na een telefoontje met de klantenservice werd alles prima uitgelegd. Zeer goede service, en ik kreeg bovendien kostenloos een USB kabel

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Alles is prima gegaan, service, levering, betaling

Extra toelichting
Toen ik eenmaal wist welke camera ik wilde, was het nog maar een kleinigheid om de camera te bestellen en de volgende dag al in huis te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ard Gorissen 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website met duidelijk overzicht.

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Erg tevreden over totale service pakket.

Extra toelichting
Makkelijke en gebruiksvriendelijke website, goede producten, vriendelijk meedenkend personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarinusJ.B. 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is makkelijk te doorlopen om te vinden wat je wilt. Het bestellen e.d. loopt 100% goed.

Service
Alleen mail contact nodig gehad. De site is duidelijk in informatie maar toch een extra vraag die dezelfde ochtend nog werd beantwoordt.
Levering was super. Zoals door hen aangegeven was de bestelling de volgende dag in huis. Top!!!

Assortiment
Een zeer groot aanbod van camera's en toebehoren.
De reviews zijn een goede en verhelderende toevoeging.

Aanbeveling
Ik en al eerder mijn zoon met zijn camera hebben goede ervaringen. Als vader heb ik dus mijn zoon gevolgd de aankoop hier te doen. Ja dit bedrijf beveel ik zeker aan.

Extra toelichting
Zie de rubrieken hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikkootje 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
klik, klik, klaar. (als je weet wat je moet bestellen)

Service
Tot en met bezorging netjes op de hoogte gehouden.

Assortiment
compleet assortiment waarvan de meeste artikelen op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bastiaan Miché 06-02-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd geweldige sfeer en een mooie ruime winkel. Echter zou ik persoonlijk wat meer hebbedingetjes willen zien.

Service
De mensen van cameranu weten ook echt wat van hun producten af. En nog belangrijker ze nemen de tijd voor hun klanten.

Assortiment
Ben nog nooit met lege handen thuis gekomen.

Aanbeveling
De meeste winkels zitten midden in het centrum of in gebied met betaald parkeren of waar je niet kan parkeren. Cameranu zit op een super plaats parkeerplaats genoeg en gratis. Na je aankoop kan je die altijd nog even testen in de haven van Urk. (vergeet daarbij niet even een visje te halen)

Extra toelichting
Fijne winkel altijd goeie service. Bij veel winkels ben je vaak maar gewoon een nummertje dat gevoel heb ik bij Cameranu nooit. Ga zo door jongens dit is een winkel voor mensen en door mensen zoals we die niet veel meer vinden anno 2015.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharpe 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke productomschrijvingen, gemakkelijk bestelproces, attente en transparane communicatie van de leverancier gedurende het hele proces; van ontvangstbevestiging, betaalbevestiging en bezorginformatie. Top!

Assortiment
Ruim assortiment, diverse merken, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Altijd!
Levering binnen 24 uur, duidelijk en transparant.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling bij Cameranu.nl Eerst maar eens een eenvoudig en goedkoop product gekocht, maar durf het nu zeker aan om hier mn objectei

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

BartvdVeen 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld, gelijk in huis!!

Service
Je krijgt gelijk een mail, waarin van alles wordt uitgelegd.

Assortiment
goed

Aanbeveling
Het is gewoon een topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter Woud 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gehele proces van website naar koop en afhandeling klopt in zijn geheel.

Service
Alleen over de aflevering kan ik een oordeel vormen. Volgens de afspraak vindt de aflevering plaats

Assortiment
Gewoon prima voor mij

Aanbeveling
Geen klachten

Extra toelichting
Goede website met prima aanbiedingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rettekelen 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, producten zijn goed te vinden en het hele bestelproces is goed ingericht

Service
levering keurig volgens afspraak. Vrachtwagen van PostNL had problemen, waardoor pakketje een dag later arriveerde, en daar keurig bericht van gehad. Ook erg handig om een pakketje op een PostNL afhaalpunt te kunnen laten bezorgen. Top Service!

Assortiment
Zeer groot assortiment, alhoewel ik wel gehoopt had op iets meer accessoires voor de camera die ik besteld had (bijvoorbeeld een extra batterij, zonder daar een heel pakket met acculader voor bij te hoeven bestellen), maar dat kan natuurlijk ook aan het type camera (sony a5100) liggen die ik besteld heb.

Aanbeveling
Gewoon prima webshop

Extra toelichting
CameraNU.nl is een uitstekende webshop. Bestelling vlot gegaan. Er waren wat problemen met PostNL, waardoor pakketje een dag later arriveerde, maar daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld. Zal hier zeker nog een keer terugkomen, wanneer ik extra lenzen aan wil schaffen voor mijn camera. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEmons 06-02-2015

Algemene score

8,3

Gemak
Het zoeken op de website is soms wat lastig aangezien er zoveel artikelen opstaan en je soms niet meteen weet in welke categorie je moet kijken.

Service
Wanneer iets onverwacht toch niet meer op voorraad is wordt hier netjes tijdelijk over geinformeerd. Bij additionele vragen wordt ook snel geantwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Goede service en groot assortiment. Het mag evt. wat duidelijker te zien zijn in welke categorie wat voor soort artikelen staan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tulp1234 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd en komen netjes afspraken na

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hansjoseschouten 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen via de website

Service
Het bestelde werd snel geleverd

Assortiment
Ruim aanvod op desite

Aanbeveling
Ook prijstechnisch gunstig

Extra toelichting
Handie webwinkel en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiesje67 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
meteen echt goed geholpen

Extra toelichting
wij vonden het een hele mooie winkel, en goede serves

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liselotte1971 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima assortiment, ruime specificaties per product. Prima prijzen. En uitstekende, snelle service! Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Rison 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site en alles is goed op merk te vinden.
Ook de prijs opgave via mail is duidelijk als je iets wilt inruilen.

Service
ook inruil camera's en objectieve worden goed gecontroleerd en daarom ook altijd garantie er op.

Assortiment
als je het hier niet vindt is het ergens anders meestal ook niet te koop.

Aanbeveling
klantvriendelijk, goed assortiment, koffie staat klaar en deskundige medewerkers.

Extra toelichting
Bij de aanschaf van een gebruikt Canon objectief was het geen probleem om mijn bestaande objectief in te ruilen, ik vind dit toch wel heel goed, verder je hoeft er niet elke week heen maar het is gewoon top daar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Harms 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima aanbod, snelle levering en een winkel waar we graag terug komen.

Service
Per telefoon nadere uitleg gevraagd en professionele tekst en uitleg gekregen, direct daarna tot aankoop over gegaan.

Assortiment
Perfect aanbod en heerlijke prijzen, zeker voor herhaling vatbaar.

Aanbeveling
Reeds eerder aankopen gedaan, snelle levering en erg betrouwbare winkel, raad permanent mijn vrienden en kennissen aan om hier zaken te doen.

Extra toelichting
Reeds min of meer gemotiveerd in bovenstaande tekst en uitleg. Hele goede service en zeker voor een toekomstige aanschaf weer terug naar deze winkel. Naar mijn bescheiden mening een voorbeeld voor velen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Kaal 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal. Uitzoeken uit de vele mogelijkheden, bestellen en volgende dag bezorgd.

Service
Alles was snel geregeld en bezorgd

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende artikelen en merken

Aanbeveling
Makkelijk via internet en snel

Extra toelichting
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m geven 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede gestroomlijnde website

Service
Binnen het uur antwoord op je vragen en als je voor 24.00 besteld krijg je het de volgende dag al geleverd

Assortiment
Voor mij ruim genoeg

Aanbeveling
Hier nog nooit een miskoop gehad

Extra toelichting
Gewoon een prima internet winkel die zijn afspraken nakomt en reageert als je vragen hebt. In het verleden ging er wel eens iets stuk wat ik hier heb gekocht en dat werd zonder protesten of problemen direct opgelost. Gewoon een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy13 05-02-2015

Algemene score

9,5

Gemak
1 klik en klaar, betalen en binnen no time bij je thuis

Service
Even geannuleerd en na telefoontje twee toch besteld en het ging gewoon goed, erg blij met deze service

Extra toelichting
Zeer tevreden, goed service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meduts W 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zoek een product, lees de informatie en specificaties, kies welke je wilt, bestel en betaal. Gaat allemaal erg soepel en snel.

Service
De volgende dag in huis. Dat is pas service. Je bent enthousiast over wat je besteld hebt, en je wilt het daarom zsm in huis hebben. De dag na de bestelling staat de bezorger al bij je aan de deur. Nice!

Assortiment
Je kunt niet alle producten van de wereld bieden.

Aanbeveling
Ik heb goede ervaringen met CameraNu. Bestel ook door de jaren heen enkele producten bij CameraNu, bevalt mij prima, en dat is wat ik anderen ook vertel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J* 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Top

Service
Nogmaals top

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Grootste en laagste in prijs assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaccie-a 05-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en het is handig dat je ook online kunt bestellen!

Service
Als ik bel en in de winkel helpen ze mij om de juiste keuze te maken

Assortiment
Ik heb nog nooit iets gemist wat ik zocht!

Aanbeveling
Super winkel!

Extra toelichting
Goede service en behulpzaam personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter4cameranu 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijke en werkt goed met voldoende detail-informatie

Service
Aflevering is perfect. Ik bestelde om 22.00 uur en had de camera de volgende dag om 10 uur in huis

Assortiment
Het lijkt mij meer dan voldoende, maar ik ben een beginner!!

Aanbeveling
Gewoon alles top en de beste prijs

Extra toelichting
Ik heb geen ervaring met andere camera aankopen maar ik heb hier gewoon een super goede ervaring mee opgedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred asmussen 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
had swabs besteld voor mijn sensor te reinigen zat een duidelijke handleiding bij en werkt prima

Service
vlotte levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed produkt en snelle levering

Extra toelichting
na het lezen van de handleiding mijn sensor gereinigd en was weer helemaal schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lucasbertone 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon zoals het hoort te zijn!

Service
ik koos voor de optie vooraf betalen. Er stond: voor 17u betaald, de volgende dag in huis. Het was 18.30 toen ik betaalde, maar de bestelling lag de volgende dag gewoon thuis.

Assortiment
meeeer dan genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwein 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle service

Assortiment
Zeer ruime keuze, lage prijzen

Aanbeveling
Prettige winkel!

Extra toelichting
Prettige overzichtelijke website, ruim assortiment, lage prijzen. Ook in de winkel in Urk is prettig toeven (goede koffie!) met een ruim assortiment en ter zake kundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel1973 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele fijne website, erg overzichtelijk.
Goede duidelijke taal.
Mooie foto`s erbij met heel veel technische info.

Service
Bestelling was zo gedaan en goed contact via email.

Assortiment
Het assortiment op deze site is groot genoeg.

Aanbeveling
Als een kennis / vriend of collega op zoek is naar artikelen zou ik cameranu.nl absoluut aanbevelen om hier te gaan shoppen

Extra toelichting
Erg fijn gewinkeld hier en ook mede doordat het email contact zo goed ging ( ik had nog wat vragen ) echt een aanrader om te gaan shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evanhoecke 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima webwinkel. Zeer snelle levering van de camera en de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.C. Brand 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker dicht bij huis.
in veel gevallen gratis verzending

Service
goede professionele uitleg voor aankoop.

Assortiment
zeer breed voor amateur bijna te veel om uit te kiezen.

Aanbeveling
De beste winkel in de regio voor foto en video artikelen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. veensma 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk de website te vinden. Overzichtelijk.

Service
Na een nieuwe bestelling opnieuw getuige van een prima service.ook qua snelheid. Vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment. En een overzichtelijke voorraad.

Extra toelichting
Samengevat een prettige winkel wat service, assortiment, snelheid en vriendelijkheid betreft. Zeker een winkel om anderen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.j. de jong 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon omdat dat zo is

Service
Omdat optie 12 en hoger er niet is

Assortiment
Voor zover ik weet is de web-winkel nét zo vol als de fysieke winkel DUS is er NIET wat niet bestaat en de rest WEL.

Aanbeveling
zie de voorgaande vragen / antwoorden

Extra toelichting
Ooit is het de eerste keer dat je ergens koopt De láátste keer ............. is nog láng niet in beeld !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. van Egmond 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en alles is prima gerangschikt. Alles staat bij elkaar en ook de geboden opties zijn bijgevoegd.

Service
Bij CameraNU lopen mensen rond met kennis. Ze praten je niet naar een merk of product, maar luisteren naar de wensen en verkopen je dan gewoon kiezen uit de verschillende producten die geschikt zijn.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot en breed, dus eigenlijk heb je alles onder 1 dak.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen. Goede service, kennis van het personeel, professionele begeleiding en advies bij je aankoop, en ze nemen de tijd voor je. Ik zou jullie zeker overal aan bevelen.

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik alles hierboven al geschreven, wat mijn motivatie is over CameraNU. Het is een blijft een complete winkel, waarbij kennis en professionaliteit hoog in het vaandel staat. Ik kom er altijd met veel plezier, en zal dat nog vele jaren blijven doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deeprie 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk vervolgmenu

Service
Snelle reactietijd op bestelling en snelle aflevering

Assortiment
Voor ons ruim voldoende keuze

Extra toelichting
Makkelijk bestellen tot 's avonds laat en de volgende dag alles binnen, super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leo 0 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles was gemakkelijk te vinden

Service
gewoon goed

Assortiment
te veel om op te noemen

Aanbeveling
Dat maakt iedereen voor zichzelf uit waar hij koopt zal wel zeggen als er gevraagt wordt dat ik het bij jullie gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pimstagram 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima overzichtelijke website met een uitstekende zoekfunctie. Je kunt kiezen of je een account wil aanmaken of een losse bestelling plaatsen wat erg prettig is.
Bestellen was helder en een fluitje van een cent!

Service
Je wordt door middel van email van elke stap van de bestelling op de hoogte gehouden, erg prettig.

Assortiment
Het assortiment is enorm. Producten zowel voor de pro- als consumentenmarkt voor een zeer goede prijs.

Extra toelichting
Al met al een zeer prettige winkel ervaring, zal hier zeker meer gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mathijsvanmegen 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon handig. :D

Service
perfect daarom heb ik wederom weer een product bij cameranu.nl besteld.

Assortiment
ik kijk alleen naar het assortiment van liquidimage ego sports cam. en dat assortiment is voldoende

Aanbeveling
aan iedereen die service en kwaliteit kan waarderen.

Extra toelichting
Ik ben wederom weer heel tevreden over het product en ook over de service en snelheid waar jullie garant voor staan. er waren zelf problemen met de bezorgauto van de betreffende vervoerder en ik kreeg netjes een mailtje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerbrand2 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en gemakkelijk iets te vinden ook al geef je maar deel van naam en of nummer in zoeken

Service
Heel snel beantwoorden van mails indien je een vraag hebt over U product. En draaien niet rond de pot .

Assortiment
Ik had op laatst moment gedacht dat er maar 1 stuks verzonden was totdat bleek dat ik WEL mijn 2de stuks mocht ontvangen. Ik was daar zeer blij mee!

Aanbeveling
Super winkel en super clienteel !

Extra toelichting
Ik ben gewoon een tevreden klant die gehoord werd en ook daarop werd bedient ! Waarvoor nogmaals bedankt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankdebruin86 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel gevonden en besteld

Prima combideals! Gebruik van gemaakt, erg makkelijk!

Service
Goede prijs (onder de laagste prijs gaan zitten van Mediamarkt?)

Keurige Update over levering gehad dat de vrachtwagen van postnl te laat was en niet met zekerheid gezegd kon worden of de bestelling de dag erna bezorgd kon worden.
Uiteindelijk was hij er wel netjes de dag erna

Assortiment
Genoeg keus. Ook kijkend naar combideals

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring was een zeer positieve ! Wij komen zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Daoud 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site is redelijk overzichtelijk en snel

Service
goede informatie en snelle reactie op vragen
Om 17 uur besteld en betaald de volgende ochtend in huis

Assortiment
groot assortiment en categorie indeling

Aanbeveling
Positieve ervaring met de site en de hulp desk

Extra toelichting
De site is duidelijk en snel. product categorieën goed opgezet .goede product informatie. Vriendelijke hulp desk en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews