cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23834 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2249 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieper1954 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Email met een vraag werd zeer snel beantwoord; alle aankopendie ik tot nu tot via CameraNU.nl gedaan heb, werden zeer snel geleverd. Meestal 1 dag.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, goede info op site, producten uit diverse prijsklasses.

Aanbeveling
Over elke aankoop en levering ben ik bijzonder tevreden, naar mijn mening kan het niet beter. OK, een zaak leer je pas goed kennen als je problemen hebt, maar gezien de werkwijze bij aankopen heb ik er alle vertrouwen in dat dat wat service betreft ook goed zal zitten.

Extra toelichting
Zeer tevreden over CameraNU.nl. Ook tevreden over eerdere aankopen, zoals flatbedscanner en zoomlens (wat langer geleden aangekocht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub van der Heijden 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waarop je gericht kunt zoeken en gemakkelijk tot een keuze komt.

Service
Vandaag besteld, morgen geleverd, super!!!

Assortiment
Ruim gesorteerd en betaalbaar.

Aanbeveling
Ik kom graag in een (web)winkel waar men kennis heeft van zaken en doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Ik heb hier al meer fotoartikelen gekocht. en goede ervaringen deel ik graag met anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoushko 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendry73 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk bestellen snel geleverd

Assortiment
uitsteken alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
wat heb je meer nodig

Extra toelichting
snel en goed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Bus 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Achter je scherm alles op je gemak bekijken en bestellen.

Service
Kan ik niet beoordelen, nog nooit problemen gehad met producten . Heb nog nooit iets moeten retourneren.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 47 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij binnenkomst kies je een nummer overeenkomend met het doel waarvoor je komt. Je nummer verschijnt dan boven de balie van de juiste medewerker. In de tussentijd kun je genieten van het uitgebreide en overzichtelijke assortiment en kop koffie nemen.

Service
De service is geweldig. Wanneer je een nieuw product besteld wordt je geregeld per mail op de hoogte gehouden van de status. Dat geldt ook voor reparaties. Je hoort snel of er sprake is van garantie, waarheen en wanneer je apparaat verstuurd is en wanneer het terug verwacht wordt. Na reparatie word het apparaat gratis terug gestuurd. Ook in de winkel is er altijd tijd en aandacht voor het beantwoorden van vragen en wordt er uitgebreid gezocht naar een oplossing voor je wensen.

Assortiment
Wanneer andere aanbieders af en toe iets niet in voorraad hebben, heeft Camera-nu meestal wel voorraad. De info op de site klopt ook steeds en reserveren is eenvoudig en doeltreffend. Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd per mail.
Kortom: de voorraadadministratie is goed op orde en de informatie naar de klant uitgebreid en voorbeeldig. Ook vragen per e-mail worden snel en afdoende beantwoord.

Aanbeveling
Vakbekwaam, vriendelijk en geduldig in de winkel en snel en efficiënt wanneer je per internet bestelt. Zeer goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid.

Extra toelichting
Beste foto en videozaak in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Pescarul 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met groot gemak online je bestelde artikel doorgeven

Service
Ik had een vraag over garantie op occasions. Die werd in de avond per omgaande beantwoord!

Assortiment
Ik heb zo eens door het assortiment gesurft en alleen aan Nikon artikelen een enorm aanbod; zowel nieuw als in occasion.

Aanbeveling
Groot assortiment,zéér goede service, supersnelle levering en groot betalingsgemak!

Extra toelichting
Dit was de eerste keer dat ik iets bij camera.nu bestelde en ik had niet verwacht dat dit zo zonder haperingen zou verlopen. Ik heb het wel eens anders meegemaakt, dus hulde voor jullie buitengewoon goed bedrijf!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepijn1982 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte webshop! En snel thuisbezorgd

Service
Ben ook onlangs in de winkel geweest, goede service en kreeg mijn artikel ook nog eens voor een goedkopere prijs! Top!

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze wel in het Assortiment

Aanbeveling
Ik koop hier bijna alles! Goede service en snel bezorgd

Extra toelichting
Top winkel en webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Schut 23-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op je gemak kun je genieten van al het moois dat in de winkel is te zien. Na, voor mij, een reis van ruim een uur kon ik ook nog onder het genot van een kop koffie of chocolade genieten van prachtige beelden.

Service
Door geen goede oriëntatie van mezelf vooraf heb ik tot 2 keer toe de verkeerde keus gemaakt. Voor CameraNu totaal geen probleem. Men bleef erg vriendelijk en heeft het totale bedrag bij m'n nieuwe aankoop verrekend.

Assortiment
Overweldigend.

Aanbeveling
Door mijn goede ervaringen kan ik deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Een prachtige winkel met kundig en fijn personeel en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReinierG 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, snelle levering

Service
Als bedrijf gelden dezelfde voorwaarden als particulier. Dus ook een afkoelingsperiode. Ideaal!

Assortiment
Zij hadden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede service & snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joooost1984 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en overzichtelijk

Service
Alles ging zoals beloofd! Vandaag besteld, morgen in huis.

Assortiment
Groot assotiment en veel keuze. Tevens waren ze de goedkoopste.

Extra toelichting
Erg prettige online-shop. Ik heb hier vaker artikelen gekocht. Je hebt het vrijwel direct in huis. Dat vind ik het meest prettige. Daarnaast zit Cameranu.nl vaak tegen de laagste prijzen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Meijer 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Men weet veel van de produkten af en geven goed advies aan de inividuele klant.

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Niet zeker van onze keuze lieten wij ons informeren door de vakkundige verkoper. Deze heeft ons begeleid naar de juiste keuze waar we veel plezier aan beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger de Vos 23-03-2015 In de winkel gekocht
Urk, het Spijk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk binnenlopen. Kreeg zelf even de tijd om wat rond te kijken.

Service
Werd daarna vlot geholpen. Ging om een occasion, en zelfs daarvoor werd samen met mij gekeken op een nieuwe camera of mijn "oude"lenzen op het desbetreffende toestel zouden passen. Bij thuiskomst ontbrak een lensdop. Deze werd zeer snel kosteloos toegezonden.

Assortiment
niet helemaal van toepassing, was op zoek naar een specifieke camera, deze was echter wel op voorraad, en kon meteen gekocht worden.

Aanbeveling
goede bediening, goede service, en ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Ook het vooraf orienteren op de website is heel overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joyce davidse 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk en heeft prettige filters om specifiek te zoeken.

Service
Snel afgeleverd. En als er iets mis is doen ze niet moeilijk. Goede service.

Assortiment
Breed assortiment. Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

V. L. 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service. Mijn zending was beschadigd onderweg. Na telefonisch contact met klantenservice was alles geregeld en volgende dag kreeg ik nieuwe spullen verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mdiender 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goed geholpen met een duidelijke uitleg op maat. Hoewel ik voorbereid kwam toch nog het een en ander kunnen opsteken.

Assortiment
Alle gangbare producten zijn te zien en te proberen. Wat mij zeker heeft geholpen een goede keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LB1980 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke bestelprocedure.

Service
Goede service. Bestellingen te volgen met track & trace. Bestellingen zijn goed verpakt.

Assortiment
Bij CameraNu.nl beland omdat andere partijen niet alle gevraagde artikelen in het assortiment of op voorraad hadden.

Extra toelichting
Goede service, goed assortiment, tijdige levering. Betrouwbare partij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

heste 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het vinden van een artikel, vervolgens bestellen en betalen is zeer gemakkelijk.

Service
Een uitstekende service. Bij een product dat binnenkwam en waarvan ik dacht dat het incompleet was, werd telefonisch meteen een onderzoek gedaan en naar tevredenheid opgehelderd.

Assortiment
Naar mijn idee is het assortiment zeer compleet.

Aanbeveling
CameraNu heb ik al verscheidene malen aanbevolen in mijn kennissenkring. Dit ook naar grote tevredenheid bij de kopers.

Extra toelichting
Een betrouwbare online fotowinkel, die aan te raden is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilfred g 22-03-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Groot assortiment onder 1 dak

Service
Goed, maar als je iets snel wilt afrekenen dan is het nummertje trekken systeem vervelend

Assortiment
Ruim en ruim voldoende

Aanbeveling
Assortiment, product kennis en goede prijzen onder 1 dak

Extra toelichting
Top zaak, top personeel, nu nog een snelkassa...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Een tevreden filmer 22-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was zeer duidelijk hoe te bestellen en te betalen

Service
Mijn bestelling was niet geheel op voorraad, maar cameranu.nl stelde zelf voor om het gedeelte wat wel op voorraad was alvast vooruit te sturen

Assortiment
Telkens als ik wat zoek op camcorder-gebied kom ik toch steeds weer cameranu.nl tegen.

Aanbeveling
Het gaat om het zoeken op internet, waarbij je al snel op camernu.nl terecht komt.
Als je vervolgens via de site verder gaat naar het bewuste artikel, krijg je vaak de laagste prijs, waarbij het gemak, service en afhandeling bij mij perfect verlopen is.

Extra toelichting
Een goede site om goedkoop aankopen te doen en een goede service als het gaat de afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soeverein-peter 22-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken, bestellen, betalen en snel in huis. Niets op aan te merken.

Service
Zowel per mail als in de winkel goede service. Verbeterpunten in mijn geval is dat ik wel iets meer advies wou voor mijn aankoop.

Assortiment
Alle belangrijk apparatuur is aanwezig. 2de verdieping van de winkel is erg interessant. Super prijzen.

Aanbeveling
Ik koop al jaren bij cameranu. Nooit iets gehad.

Extra toelichting
Zoals eerder vermeld koop ik al jaren bij cameranu. Goede winkel met super prijzen. Ik ben niet van plan ergens iets anders te kopen .. Ook niet als ik het elders 10 euro goedkoper vind omdat ik bij cameranu goed zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Takje 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Er werd heel duidelijk gemaild over wat er aan de hand was, waardoor het hebben van een vraag haast onmogelijk was.

Service
Snel geleverd en geen opdringerige e-mails na afloop.

Assortiment
Zelfs al denk je bij de naam alleen aan camera's; cameranu.nl biedt veel meer dan dat.

Extra toelichting
Camera.nu is een fijne webshop, waar alles duidelijk is aangegeven en door wie je netjes op tijd en met de goede hoeveelheid e-mails wordt benaderd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapB1969 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, heldere navigatie naar t product dat ik zocht, even een mail gestuurd, snel antwoord en besteld. Kind kan de was doen

Service
Snelle reactie na mail, de lens werd apart gelegd en lag klaar toen ik m op kwam halen

Assortiment
Kan volgens mij niet uitgebreider

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede prijs, veel kennis van product, vriendelijk. Alles klopt bij CameraNu!

Extra toelichting
Ik ben heel enthousiast over CameraNu. Al mijn apparatuur hier gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLANCO64 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel online winkelen als fysiek in de winkel in Urk is mogelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eko1303 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en winkel met goede en vakbekwame adviezen

Service
Goede afhandeling van het product en uitleg hiervan.

Assortiment
Groot en heb nog steeds gevonden wat ik nodig heb in de (online) winkel.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Canon EF 50mm f/1.8 II objectief Zogenaamde Platic Fantestic.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MatthiasZ 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een specifiek onderdeel voor mijn canon DSLR Camera. Camera.nu had het onderdeel op voorraad. De volgende dag kreeg ik keurig verpakt het onderdeel thuis bezorgd. Online kopen zoals het hoort en zonder gedoe!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NikonT11_gebruiker 21-03-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Ong. om 23:50 besteld en volgende dag , voor de middag thuis. Geniaal.

Assortiment
Mijn verrekijker had zeer goede prijs.

Extra toelichting
Ik heb cameranu.nl gekozen om dat mijn verrekijker had de laagste prijs en ik kon de bestelling tot 23u59 plaatsen en hem nog steeds de volgende dag thuis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elinerenee 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product uitzoeken, bestellen, betalen en de volgende dag in huis,makkelijker kan het niet

Assortiment
ze hebben veel op voorraad

Extra toelichting
zeer goede ervaring met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eropat 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering naar 2 adressen rekening apart thuis / levering ander adres.
binnen enkele dagen.
ik kon snel aan de slag.
Volgende bestelling doe ik weer zo.

Service
zie hierboven alles best verzorgd.

Assortiment
afstandbediening voor fototoestel
Nokia Coolpix P6000

Aanbeveling
ja zeker dit was de eerste keer
alles lip prima. Ik zal het iedereen aanbevelen bij Camera NU.nl
te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëtte11 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is lekker dichtbij, de showroom is groot en er wordt veel tijd aan je besteedt.

Service
Het is fijn dat er tijd aan je wordt besteedt. Je krijgt niet het gevoel dat er gehaast wordt gehandeld omdat er meer klanten staan. De mensen zijn vakbekwaam en hebben veel verstand van zaken.

Assortiment
Er is zeer ruime keus. Alle merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Als ik spullen voor de camera moet hebben ga ik nergens anders meer naartoe.

Extra toelichting
Ik ga nooit meer ergens anders naartoe voor mijn spullen, deze winkel, de producten en de service zijn top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Bunt 20-03-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goede deskundige adviezen. Uitgebreide antwoorden op vragen

Assortiment
De gevraagde artikelen waren aanwezig

Aanbeveling
De service en assortiment is goed.het personeel deskundig

Extra toelichting
Een fijne winkelwaar je vriendelijk geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eropat 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering naar 2 adressen rekening apart thuis / levering ander adres.
binnen enkele dagen.
ik kon snel aan de slag.
Volgende bestelling doe ik weer zo.

Service
zie hierboven alles best verzorgd.

Assortiment
afstandbediening voor fototoestel
Nokia Coolpix P6000

Aanbeveling
ja zeker dit was de eerste keer
alles lip prima. Ik zal het iedereen aanbevelen bij Camera NU.nl
te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan1977 20-03-2015

Algemene score

9,7

Gemak
Online en fysieke winkel, waar je je nieuwe aankoop van te voren rustig kunt testen.

Service
Zeer goede service. Men neemt alle tijd voor je. Om je vragen te beantwoorden, om je te helpen bij twijfel.

Assortiment
Zag er volledig en compleet uit. Beneden voor alle liefhebbers, bovenverdieping voor de professionals..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Bunt 20-03-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goede deskundige adviezen. Uitgebreide antwoorden op vragen

Assortiment
De gevraagde artikelen waren aanwezig

Aanbeveling
De service en assortiment is goed.het personeel deskundig

Extra toelichting
Een fijne winkelwaar je vriendelijk geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verkleij 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen gezoek , geen parkeergeld
geen rijkosten gewoon perfect

Service
goed beschreven item, perfect

Assortiment
keuze plenty

Aanbeveling
gewoon omdat het allemaal klopt.

Extra toelichting
snel en goed niks te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enklaar 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt online bestellen en als het artikel op voorraad is, gedurende openingstijden direct afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Of het artikel op voorraad is, wordt keurig vermeld.

Service
Op internet staat al veel informatie over de producten, maar ook in de winkel werken ervaren en vak- en deskundige medewerkers. Zelfs lastige vragen worden correct beantwoord.

Assortiment
CameraNU.nl heeft een uitgebreid assortiment van zowel foto- en filmcamera's als accessoires zoals tassen, objectieven, etc. Wat niet op voorraad is, kan redelijk snel besteld worden.

Aanbeveling
Goede service, vakkundig personeel en uitgebreid assortiment borgen een prettig en gemakkelijk aankoopproces.

Extra toelichting
Goede service, vakkundig personeel en uitgebreid assortiment borgen een prettig en gemakkelijk aankoopproces. Ook niet onbelangrijk, er is voldoende parkeergelegenheid. Heb al vaker in deze winkel gekocht, en zal er zeker vaker aankopen doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Crazyfox 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, vooral de filterfunctie is handig bij het zoeken naar producten met de door jou gewenste specificaties.

Service
nadat ik mijn keuze had bepaald had ik toch nog een vraag. Ik werd prima telefonisch te woord gestaan en de openingstijden zijn ook van deze tijd!

Assortiment
in vergelijking met andere websites heeft cameranu.nl een zeer ruime keuze per product, die ook nog eens makkelijk te vergelijken zijn in de vergelijkfunktie. Top!

Extra toelichting
Cameranu.nl is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. De zoek- en filterfuncties zijn zeer handig om snel een product te vinden die past bij jouw wensen. Ook de vergelijkfunctie is een uitkomst. De informatie bij de producten is helder en het bestelproces snel en eenvoudig! De prijzen zijn ook concurrerend. Value for money dus; ik raad deze webshop zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jm9915 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ging allemaal zoals beloofd , ook meteen contact toen bleek dat mijn bestelling tijdelijk was uitverkocht.
Prima

Service
zoals beloofd op tijd

Assortiment
veel voorradig

Aanbeveling
werkt zoals het moet

Extra toelichting
Overzichtelijke site , goed contact en maken waar wat ze zeggen. Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Photography by King 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website zeer overzichtelijk en snel in het navigeren.

Service
Nooit problemen gehad met leveringen en altijd tijdig updates gekregen. Ook snel met antwoorden van vragen.

Assortiment
Ik merk dat ik bij vrijwel alle aankoopsoorten (camera's, geheugenkaarten, flitsers, accesoires) bij Cameranu.nl shop. Vaak hebben zij spullen die andere partijen niet (op voorraad) hebben.

Aanbeveling
Overall kwalitatief goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Altijd een goede service, tijdige beantwoording van vragen en snelheid van afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aqua anders 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk, ruim voorzien en prettig om mee te 'werken'.

Service
Heel duidelijke uitleg via de telefoon en alle hulp die nodig was. Artikelnummers werden gegeven zodat ik het verder zo on-line verder mee kon bestellen.
Fijne persoonlijke service.

Assortiment
Zeer ruime keuze en het nieuwste is in huis.

Aanbeveling
Nou, voor mij staat deze zaak bovenaan in de top-10!

Extra toelichting
Wel eens bij een andere webshop een camera gekocht maar beter als hier krijg ik het nooit meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanwelsen 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon online niet kiezen en
wilde een persoonlijk advies.
Daarom een 7 anders een 9.

Service
Goede product uitleg gehad van Ron. Daarmee de juiste
keuze kunnen doen.

Assortiment
Voldoende keus voor elke beurs
en gebruiker.
Van hobby tot professioneel.

Aanbeveling
Wie hier niet slaagt, slaagt
nergens.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Haak 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en bestellen gaat eenvoudig.

Service
Absolute Top service! Ik bestelde een screenprotector voor mijn camera. De bevestiging ging eenvoudig , maar na een half uurtje kwam het spontaan los. 1 telefoontje naar CameraNu en zonder enig probleem werd mij gratis een nieuw exemplaar toegestuurd dat ik de volgende dag al in huis had. Helaas door een onhandigheid van mij is deze ook gesneuveld, maar aan de service van CameraNu lag het zeker niet. Eerdaags maar een nieuwe bestellen.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Al met al een hele fijne zaak met deskundig en vriendelijk personeel. Een aanrader voor de beginner, maar zeker ook voor de doorgewinterde prof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Audiovisual facilities 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis uitzoeken op de site en ff naar Urk rijden en ophalen

Service
Staan altijd voor je klaar met vragen en tips

Assortiment
is zeer uitgebreid, en het gemak van proberen voor je koopt

Aanbeveling
aan iedereen, je kan testen wat je koopt, vriendelijk personeel, lage prijzen

Extra toelichting
De winkel voor fotograferend nederland, in het hart van holland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilonavannijnatten 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Wilde iets bestellen wat tijdig niet voorradig was. D.m.v. je email-adres te geven kon je aangeven om te melden wanneer dit weer beschikbaar was. Werkt heel goed.

Aanbeveling
Heb zelf al redelijk veel gekocht via cameraNu.nl en beveel het daarom ook aan aan andere.

Extra toelichting
Zeer tevreden over cameraNu.nl

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

10Es 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door mij verlangde item (WB-filter) snel gevonden tegen lage prijs!

Service
Snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elsa-Marie 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds op de webshop bestellen, de volgende dag al in huis.

Service
Ik had nog een aantal technische vragen, waarop ik telefonisch snel en deskundig antwoord heb gekregen.

Assortiment
Alles wat ik de afgelopen jaren besteld heb, was op voorraad.

Aanbeveling
Betrouwbaar en deskundig. Aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Betrouwbaar en deskundig. Ik ben sinds april 2005 een vaste klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapk 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat je zoekt is makkelijk en snel te vinden

Service
Zo snel... geleverd ik kan er bijna niet zo snel naar toe om het op te halen, s'avonds om 23.30 besteld de volgende dag om 13.30 zal ik al foto's te maken!!

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
Snel, Veel, gemak zijn wel de steekwoorden die op Camera nu van toepassing zijn!

Extra toelichting
gewoon GOED!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin de Schipper 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat vlot en de levering snel.

Service
Het betreft hier een lens, welke in een grote doos verstuurd werd, vol met opvulling om het product goed te beschermen

Assortiment
Veel keus, maar ook uitleg over het product

Aanbeveling
Ik ben tevreden dus zou zeker kunnen aanbevelen

Extra toelichting
Mijn beoordeling is zeer positief. Toch heb ik een opmerking, de verzend kosten bepaling deze zou ik een 5 geven. In 1e instantie wordt er gezegd een bedrag met een benadering van bv 2 euro, later is deze omdat je graag het product de volgende dag wilt hebben, bijna 5 euro. Bij de optie post nl is het duidelijk wanneer er geleverd wordt, bij de andere opties kan ik dat niet uit opmaken. Misschien dat hier meer duidelijkheid in kan. Er wordt gehoor gegeven aan de extra optie een toelichting te geven, bij de bestelling, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janbijtje16 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Alles netjes op tijd geleverd. Per ongeluk had ik een dubbele bestelling geplaast, maar CameraNu gaf zelf al aan dat ze er één geannuleerd hadden.

Assortiment
Kan nog wel uitgebreider, maar de meeste dingen hebben ze wel. Ook voor een normale prijs

Aanbeveling
Even duur/goedkoop als de meeste andere webshops. Alles altijd netjes op tijd e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mooncross 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet alle accessoires worden in 1x weergegeven, dus 't was even zoeken naar waar de accessoire die ik wilde verstopt zat.

Service
Op de hoogte gehouden van bezorgproces; bezorging keurig op tijd; fijn om zelf bezorgtijd te kunnen kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews