cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fe-tje69 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Gewoon goed! Eerst tel. zijn er adviezen gegeven alvorens over te gaan tot aankoop.

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
De aankoop was toch niet helemaal volgens verwachting maar kwamen tot een prima oplossing waardoor het artikel helemaal naar wens is. Super.. wat een service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.J. Hogenbirk 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
goed email contact en snelle levering. prettige sfeer in de winkel

Assortiment
zeer ruime collectie, de prijzen zijn veelal even hoog als de concurentie zoals b.v. Kamera Express

Aanbeveling
goed contact en deskundige hulp

Extra toelichting
Data color Spyder4Pro is een goede calibrator en biedt met aanschaf van evaluatie software nog meerdere calibratie mogelijkheden voor o.a. TV. De gebruiksaanwijzing is niet in het Nederlands beschikbaar. De ondersteuning van Data Color is maar net voldoende. Beheersen van algemene kennis over colormanagement ondersteund het gebruik van de calibrator.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Lau 12-02-2015 In de winkel gekocht
Voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De camera is compact en makkelijk mee te nemen. Touchscreen werkt makkelijk. Een groot voordeel is ook dat je de flitser erop kunt laten zitten.

Service
Deskundig en vriendelijk personeel en goed advies.

Assortiment
Goed, geen opmerkingen.

Aanbeveling
Deskundig en vriendelijk personeel en goed advies.

Extra toelichting
Geen aanvullingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bolknak 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke website, snel iets gevonden en geleverd

Service
Vandaag besteld, echt morgen in huis..

Assortiment
Goed uitgebreid en betaalbaar.

Aanbeveling
U besteld zij leveren snel.

Extra toelichting
Al met al een hele fijne webwinkel voor elictronica, foto apparatuur etc..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elhorst 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Van uit Kampen naar Urk is niet zo ver

Service
Ik ben netjes geholpen.

Assortiment
Ik heb mijn ogen uitgekeken.
Wat veel

Aanbeveling
Positief. Dat ben ik en ik denk dat ik wel zal vertellen om daar heen te gaan.

Extra toelichting
Ik ben netjes geholpen . Er was voldoende personeel. Ik was er voor de eerste keer . Maar wat een enorm assortiment. Mooie winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Dijkman 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geen onzin, snelle afronding, kortom snel bestellen en klaar.

Service
Super snelle verwerking dus aflevering!

Assortiment
Wat ik zocht, hadden ze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Markenanita 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit Kieskeurig doorgelinkt naar deze website. Overzichtelijk, alle gegevens die voor mij van belang waren direct in beeld.

Service
Lekkere snelle levering.

Assortiment
Niet echt een goed beeld van het assortiment omdat ik gericht op vooraf gekozen merk en type heb gezocht. Score 8 gegeven om de mogelijkheid te hebben deze motivatie te kunnen geven

Aanbeveling
Eigenlijk geen reden om de winkel niet aan te bevelen bij vrienden

Extra toelichting
Dikke voldoende voor de overzichtelijke website en de zeer vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

izwolle 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk site!

Service
Super! ik wist niet welke tas ik moest hebben voor me camera + laptop. Door een medewerker in de winkel heb ik nu echt een top tas!

Assortiment
groot! camera nu heeft bijna alles wel

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Gewoon op en top een goede winkel! goede service en aardig personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne222222 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel besteld en geleverd

Assortiment
Veel keuze en de juiste spullen

Aanbeveling
Telefonisch goed bereikbaar bij vragen, vriendelijk en hulpvaardig. Goeie spullen, kwaliteit en snel geleverd volgens de afspraak.
Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A. van Kogelenberg 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
ik was op zoek naar een objectief,een prima advies gehad met uitleg over het hoe en waarom.

Aanbeveling
ik vind het er gezellig. Men neemt alle tijd voor de klant-mede door het systeem van nummertjes trekken-en heerlijke koffie. Het assortiment is groot, zo ook de kennis van de verkopers. Tevreden met mijn aankoop en na een kop koffie weer terug naar weesp

Review criteria:

Goed

Reageer

Bantam 11-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online winkelen gaat prima, de fysieke winkel ligt echter een beetje buiten mijn gangbare routes. Wel prima aan te rijden overigens.

Service
Prima geholpen in de winkel voor de reiniging. Zelfs nog tussentijds gevraagd of het echt nodig was om onnodige kosten te voorkomen.

Assortiment
Volgens mij hebben ze vrijwel alles wat je op fotogebied zou willen hebben.

Aanbeveling
Prima service, prima producten

Extra toelichting
Sensor van mijn dslr laten reinigen bij CameraNu.nl. Eerst via e-mail een afspraak gemaakt en op het afgesproken tijdstip ter plekke uitstekend en vlot geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold uut het Wold 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site en goed bereikbaar met auto

Service
Er werken mensen met vakkennis

Assortiment
Ben zelf wat merk gevoelig.....

Aanbeveling
Op iedere verjaardag en feestje melding van maken

Extra toelichting
Goed en vooral eerlijk bedrijf met goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel19741 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, geen onverwachte extra kosten, erg transparant.

Service
Had een paar vragen aan uw collega. 's Avonds kreeg ik zeer correct en snel via de chat contact en werd ik erg goed geholpen.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Goede webshop met breed assortiment, erg behulpzame medewerkers, snelle levering!

Extra toelichting
Prettige webshop, goed geholpen door medewerker via de chat sessie 's avonds. Artikel gekocht en werd de volgende dag netjes met Postnl afgeleverd. Uiteraard werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering via de mail. De track en trace code werkte prima waardoor ik wist dat mijn opnametent zoals verwacht de volgende dag zou worden afgeleverd. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlieScholten 11-02-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
je word er altijd prettig geholpen enorme keuze fijne sfeer personeel vriendelijk en neemt de tijd voor je wat ik erg belangrijk vind !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Weeterings 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met een uitgebreid aanbod. Snelle service en goede prijzen.

Service
Je kunt 's avonds laat nog bestellen en het is de volgende dag netjes in huis. Geweldige levering!

Assortiment
Uitgebreid assortiment met goede prijzen.

Aanbeveling
Snelle leveringen en goede prijzen!

Extra toelichting
CameraNU heeft een duidelijke overzichtelijke website en bied een groot aanbod voor amateur fotografen tot aan professionals. Voeg hier goede prijzen en een snelle levering toe en het is zeker aan te raden om hier te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straver-reclame 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en eenvoudig bestelproces.

Service
Levering de volgende werkdag (zoals gecommuniceerd)

Aanbeveling
Mijn ervaring is prima!

Extra toelichting
Duidelijk en eenvoudig bestelproces, levering de volgende werkdag (zoals gecommuniceerd). Ik was op zoek naar dit specifieke product en heb de rest van de winkel en het assortiment niet uitgebreid bekeken, kan daar dus ook geen oordeel over geven. Eerst ervaring is echter prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam11111111111111111 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke website met duidelijke informatie.

Service
De volgende dag geleverd. Telefonische informatie is uitstekend.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb staat erop

Aanbeveling
Aan iedereen. Topwinkel!

Extra toelichting
Service, assortiment, kennis van het personeel is uitmuntend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. Dillerop 10-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker dichtbij, veel keus

Service
Ruim aandacht voor vragen, niet opdringerig. Geeft vertrouwd gevoel. Deskundig en meedenkend.

Assortiment
Ruim, uitgebreid, keuze uit diverse apparaten

Aanbeveling
Door mijn ervaring, zoals reeds aangegeven, ruime keus, deskundig en vriendelijk personeel, Geen haastverkoop.

Extra toelichting
Mooie winkel, goede keus, prettige mensen, veel vakkennis in huis. Kortom een winkel om met plezier naar toe te gaan.Aangezien het mijn eerste aankoop was bij cameraNu, heb ik als zeer plezierig ervaren dat er veel tijd wordt besteed aan uitleg en bruikbare informatie wordt verstrek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Gast 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
levering was bijzonder snel

Assortiment
een ongekend assortiment van foto papier! werkelijk fantastisch. Heb nog nooit zulke mooie afdrukken gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert de Bock 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had, duidelijk omschreven.

Assortiment
Vrijwel elk product is verkrijgbaar, ook het specialistische onderdeel dat ik zocht.

Aanbeveling
Veel spullen, snel geleverd, duidelijke website.

Extra toelichting
In totaal dus heel tevreden, geen problemen ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan van de Ven 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het zoeken van producten is heel makkelijk en overzichtelijk

Service
heel snel het product in huis. vind ik hele goede service!

Assortiment
heel veel artikelen, echt alles kun je vinden.

Aanbeveling
snel, betaalbaar en groot assortiment!

Extra toelichting
gewoon een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietpont 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet te ver weg als je echt een probleem hebt waar naar gekeken moet worden. En voldoende personeel om dat ook daadwerkelijk te doen.

Service
Werd direct en adequaat geholpen tien mijn nieuwe camera een probleem leek te hebben. (Bleek een probleem van het oude SD-kaartje, dat overigens wel aan alle eisen voldeed, maar kennelijk toch fouten maakte)

Assortiment
Alles wat ik nodig had was er altijd of heel snel.

Aanbeveling
Een van de beste fotozaken die ik ken (ik ken de meeste landelijk bekende zaken uit ervaring). Prima moderne zaak met kundig personeel, goede bereikbaarheid, goed assortiment voor goede prijzen en uitstekende service. Ook diensten via Internet zijn uitstekend.

Extra toelichting
Prima moderne zaak met kundig personeel, goede bereikbaarheid, goed assortiment voor goede prijzen en uitstekende service. Ook diensten via Internet zijn uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haj52 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de website

Service
Vandaag bestellen en morgen in huis is nog steeds niet overal standaar. CameraNu.nl maakt het waar.

Assortiment
Op zoek naar een mic voor mijn Nikon D 5200 was deze zo gevonden.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goed assortiment, snelle levertijden.

Extra toelichting
Vertrouwenswekkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JvA 071 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering

Service
Prima verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R1200gsa 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken

Service
Uitstekend

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Is een aanrader

Extra toelichting
Bestel gemak, en een zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pemoya 10-02-2015

Algemene score

8,3

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hanneke lotte 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijk te bedienen.

Service
Prima service, op tijd geleverd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande.

Extra toelichting
zeer prima webwinkel!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Willemvkempen 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fe website is overzichtelijk ingericht. Het zoeken naar de diverse producten verloopt soepel.

Service
Bij vragen word je snel doorverbonden naar he personeel, die deskundig advies geven.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim in vergelijking tot andere sites. Er is een breed assortiment van de meeste merken.

Aanbeveling
Servicegericht, concurrerende prijzen en deskundig

Extra toelichting
Ik bestel al sinds 2003 mijn camera's en objectieven bij cameranuf.nl Tot op heden steeds goed behandeld en nog nooit enige klacht gehad. Altijd wordt de bestelling de volgend e dag afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Hoefnagel 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Begeleiding door het gehele orderproces loopt goed. Telefonisch contact eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Ritsma 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keus is makkelijk te maken op de site met een goede omschrijving van de verschillende artikelen

Service
Snelle verzending van het bestelde

Assortiment
Ruim assortiment om een keus te maken, kwaliteit en kosten afweging is goed te maken.

Aanbeveling
Camera NU is one of a kind.
Scherp geprijst, goede keuze mogelijkheid, snelle verzending. En als het niet genoeg is om kontakt met een verkoper te hebben is er een WINKEL

Extra toelichting
Mijn aanschaf van mijn camera spullen is bij Camera.Nu nog nooit tegen gevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Din van Nieuwenhuijzen 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website is alles makkelijk te vinden.

Service
Bij problemen is de klantenservice zeer behulpzaam

Assortiment
Heel breed assortiment. Breder dan de eigenen medewerkers soms denken...

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goede service en breed assortiment. Ideale combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L. van Rij 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Navigeren van de website zou naar mijn idee beter kunnen. Zo kan het toevoegen van een spatie in een zoekopdracht het verschil zijn tussen wel of niet direct vinden wat je zoekt. Het doorlopen van het bestelproces ging prima, duidelijk en eenvoudig.

Service
's Avonds rond 23.30 uur mijn bestelling geplaatst, binnen een half uur een bevestiging ontvangen dat mijn verzending verpakt en aan de bezorgdienst overgedragen was. De volgende ochtend een mail dat de bezorger onderweg was en mijn bestelling werd in het aangegeven tijdvak afgeleverd. Je wordt dus zeer goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus, en mijn pakketje is, zoals door CameraNu beloofd, binnen 24 uur bezorgd. Grote klasse!

Assortiment
Voor zover ik als amateur fotograaf kan beoordelen een zeer compleet assortiment.

Aanbeveling
- eenvoudig bestelproces, waarbij de bezorgdatum en tijdvak van bezorging al tijdens het bestellen vermeld worden.
- snelle levering op het vermelde tijdstip
- klant wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

nynke1984 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Nette duidelijke site met voldoende informatie.

Service
Vlotte service.

Assortiment
Eerder te uitgebried, heel veel keuze.

Aanbeveling
Heb de site ook bekeken door mond op mond reclame en geef het weer door aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

meno1983 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestellen met goede productinformatie

Service
Bericht wanneer je aankoop wordt verzonden. Bestelling een dag later in huis.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alles voor je camera. Vriendelijke accurate beantwoording van vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart0906 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Levering op tijd en goed verpakt.

Assortiment
Veel accessoires.

Aanbeveling
Aan te bevelen.

Extra toelichting
Goede webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1956WB 09-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website is best handig

Service
deskundige hulp

Assortiment
volgens mij verkoopt cameranu bij alles op fotogebied

Aanbeveling
reeds gedaan

Extra toelichting
Vanwege prijs, ruime keus en service koop ik al jaren mijn fotospullen voornamelijk bij cameranu. Ook enkele collega’s die graag fotograferen weten al een tijdje de weg naar Het Spijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Verster 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website

Service
snelle service

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen met cameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eroeland 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De combinatie van website en winkel is ideaal

Extra toelichting
prettige winkel waar ik al jaren met plezier kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.C. Spoelder 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, veel keuze, goede uitleg

Service
op tijd leveren, track and trace meteen geleverd

Assortiment
ruim en breed assortiment

Aanbeveling
is gewoon goed

Extra toelichting
Mijn ervaring is zeer positief, snelle levering, een scherpe prijs en tot nu een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renzzzzz 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit mn luie stoel besteld, hoe makkelijk wil je het hebben.

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Ruime keuze, ook al is niet altijd alles voorradig.

Aanbeveling
Gelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

michaelvandervelden 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vooral het verlanglijstje zorgt ervoor dat je makkelijk en snel bij je opgeslagen items kan. Je hoeft ze niet op te zoeken, maar gelijk in je winkelmand plaatsen. Top!

Service
Heb nog nooit een webwinkel gezien die zo snel levert. Gelukkig nog maar weinig gebeld met de klantenservice, maar de keren dat het wel nodig was zeer vriendelijk te woord gestaan en er werd goed meegedacht

Assortiment
Gebeurt maar weinig dat er een artikel niet op voorraad is en alles wat je nodig hebt is te vinden in het brede assortiment. Kan bijna niet beter!

Aanbeveling
Kan bijna niet beter. Zonder twijfel dat ik (tevreden) klant blijf bij CameraNu

Extra toelichting
Verder kan ik niets toevoegen aan mijn review. CameraNu is een hele fijne winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lammers Berthoo 09-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima, bediening. Goede uitleg bij het maken van een verantwoorde keuze. In mijn geval kocht in een verrekijker in de Middenklasse bedoeld voor de jacht. Keurig werden de voor en nadelen van de diverse modellen in diverse prijsklassen uitgelegd. Prijs/prestatie en kwaliteit goed in evenwicht. Chapeau! Ik zou er zo weer naar toe gaan Sterk aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HvRaalte 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg gebruiksvriendelijk met name omdat er ook voordeelsets worden voorgeselecteerd. Dit zorgt ervoor dat ik ook als aardige leek toch de juiste producten bij elkaar heb gevonden. Eigenlijk is dat de persoonlijke service die je normaal in de winkel kreeg.

Service
Ik kon 's avonds laat nog bellen en bestellen en de volgende dag was de camera al in huis. De persoon die ik aan de lijn had hielp me vriendelijk en correct.

Assortiment
Mooie ruime keuze en duidelijke opzet.

Aanbeveling
Geen poespas, erg scherp in prijs en goede service

Extra toelichting
Camera.nu heeft een strakke duidelijke website die een groot assortiment bevat. De site zou qua opmaak nog wel een vernieuwingskuur kunnen gebruiken, maar dat is dan puur op lay-out en misschien wel mijn persoonlijke smaak. Ik kwam via kieskeurig.nl op deze site, met name omdat zij het product wat ik zocht voor een mooie prijs aanboden. Daarnaast lieten zij bij dat product, een digitale camera, ook zien wat er voor accessoires bij passen. Handig, want zo kwam ik erachter dat er verschillende filters erbij aan te schaffen waren. Puntje van aandacht is wel dat niet alleen de accessoires die daar vermeld zijn passend zijn, maar ook andere, in mijn geval goedkopere.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjp elburg 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site handige links

Service
Altijd snel bericht terug na vragen. Door zeer goed onderlegd personeel.

Assortiment
De keuze is reuze

Extra toelichting
Tot nog toe zeer te goed te spreken over de producten en service bij camera nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin JidW 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik koop al bijna tien jaar al mijn fotoapparatuur - en dat is niet weinig - bij CameraNu. Alles gaat altijd perfect: goede prijs, goed contact via e-mail en een snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Wijnja 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling wordt direct geleverd

Assortiment
wat ik nodig heb is aanwezig of wordt besteld

Aanbeveling
goed advies

Extra toelichting
vind het een goede internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamnop 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Service
telefonisch nog informatie gevraagd maar keurig uitleg gekregen.

Aanbeveling
alles onder één dak en de medewerkers hebben gedegen kennis van de producten die ze verkopen.

Extra toelichting
inmiddels een aantal keren in de winkel geweest en ook via de website. Alle keren goed geholpen en veel informatie verkregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark230 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
met gemak account aanmaken en juiste product kiezen.

Assortiment
in sommige gevallen. in mijn geval voeding voor digitale videocamera niet te vinden. accu die ik nodig had zeer compleet en betaalbaar

Aanbeveling
makkelijk, snelle levering en betaalbaar

Extra toelichting
goed bedrijf

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Malou54 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat ik niet zeker wist wat ik allemaal moest hebben, maar even gebeld en ze hebben me direct de juiste suggesties aan de hand gedan

Service
Men heeft me nog gebeld om .e.e.a. te verifiëren m.b.t. een onderdeel van mijn bestelling en omdat ik gebruik maakte van hun eigen koerier werd de gemaakte afspraak perfect nagekomen.

Assortiment
Meer dan voldoende optie binnen het assortiment

Aanbeveling
Bieden de juiste hulp, komen hun afspraken na

Extra toelichting
Als leek op het gebied van fotograferen/filmen ben ik prima geholpen, zonder te stressen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo57 08-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website
perfecte afwikkeling

Service
Perfecte service
Wij hadden namelijk niet gezien dat het onderdeel welke wij besteld hadden via internet niet voorradig was.
Op een correcte wijze werden wij te woord gestaan en dezelfde dag nog kregen wij via email een bericht dat het product binnen 1 a 2 dagen geleverd zou worden.
Dit klopte daadwerkelijk
super service

Assortiment
de winkel heeft een ruim assortiment.

Aanbeveling
Wij zijn goed en correct geholpen en zullen zeker andere aanraden hier te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews