cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23824 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2255 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

inevanboerdonk 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is heel makkelijk - producten snel vindbaar

Service
Met vragen staan deskundige je (tijdens opening site) meteen te woord via chatten. Zijn ze off line dat kun je je vraag achterlaten en heb je eerst volgende werkdag meteen een duidelijk antwoord

Assortiment
Alles wat ik nodig heb - hebben ze. Dus perfect.

Aanbeveling
Sinds kort is er ook de service met snelbezorgen (eerstvolgende werkdag om 8:00 uur op TNT post adres) Super - werkt echt. Zelfs toen ik om half 10 'savonds besteld had lag het de volgende dag op service punt naar keuze. Super!

Extra toelichting
Ik heb al vele artikelen besteld en ben super tevreden enne.. ze zijn niet duurder als een ander. Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hooisma 27-03-2015

Algemene score

6,8

Service
Soms te commercieel, niet altijd verdiepen in de klant zijn kunde en wensen.

Assortiment
Ruim .. Erg ruim

Aanbeveling
Vanwege het aanbod zeker, maar qua personeel mocht het vaker wel beter en voornamelijk empatisch.naar de klant.

Extra toelichting
De afgelopen jaar heb ik persoonlijk voor kapitalen geïnvesteert. Mijn successen bi de grote mode merken als bekend Nederland deden mij te investeren in nieuwe spullen. Toch heb ik niet het idee dat ik samen met cameranu een samenwerking kan aangaan. Het is in mijn ervaring vaak moeilijk en niet mogelijk. Als partner verwacht ik een stuk meedenken om mijn creatieve ideeen tot uiting te brengen. Kortom te commercieel... En voornamelijk geld gedreven. Laatst wilde een verkoper mij Sony aansmeren!! Zonder vragen of enige kennis van zijn klant! Ik kwam voor een lens .. En wist ook welke! Nou ja mijn broek zakte ervan af!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

MMJB 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gewoon chronologisch: makkelijk te vinden, genoeg parkeerruimte, groot assortiment, je kan alles uit proberen terwijl je wacht tot jouw getrokken nummer op het scherm komt, zeer veel verstand van zaken bij het vergelijken van de verschillende camera's, prettige rustige uitleg.

Assortiment
Heel veel en je mag en kan ook alles uitproberen. Dus je weet dan echt wat je koopt. Geen verassingen achteraf.

Aanbeveling
Zie service en assortiment

Extra toelichting
Het fijne van cameranu.nl is dat je zowel een webshop als een echte winkel hebt waar je je aanschaf kan doen. Via de webshop oriënteer je je, je googled van te voren ook nog naar review op allerlei ander sites. Voor de zekerheid kan je dan naar de winkel gaan om te zien, voelen en verder uitleg van pro's. Dit alles bij elkaar is een goed concept.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem54 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even zoeken op de website en hopla gevonden wat ik zocht.

Service
Snelle levering voor een goede prijs

Assortiment
Snel gevonden ondanks het enorme assortiment

Extra toelichting
Overzichtelijke site en een fijne prijs kwaliteit verhouding. goede zoekmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saar.94 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Niet veel winkels verkopen het merk Pentax! Daardoor ben ik erg blij met aanbod van CameraNU!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Architect12 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Elke keer weer een snelle afhandeling en toezending van de bestelling. Scherpe prijzen, dus ik houd deze webwinkel zeker in gedachten wanneer ik weer iets zoek.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bart 123 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bijzonder goede en duidelijk opgezette website zorgt ervoor dat ik vrijwel meteen mijn product heb gevonden.

Service
De snelle en correcte wijze waarop de bestelling is uitgevoerd, laat niets te wensen over.

Assortiment
Het uitgebreide assortiment van CameraNu biedt voor elk wat wils, zelfs bij meer gespecialiseerde apparatuur.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande beoordelingen zal ik CameraNu zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Een oud-werknemer van CameraNu, Ide, heeft dit bedrijf aangeraden. En terecht, vooral de duidelijke, stylistische website draagt hieraan bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Beintema 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shoppen is altijd heel gemakkelijk. Vandaag besteld is morgen in huis.

Assortiment
Heel erg uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Hele duidelijke site en vooral niet duur!

Extra toelichting
Nu tot 2x toe een product gekocht bij deze webshop en héél tevreden met mijn spulletjes! Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tafellamppeertje 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk ingedeeld. Mocht ik desondanks toch iets niet vinden, dan is het met behulp van de klantenservice alsnog snel gevonden.

Service
Tot dusver ben ik altijd snel, eerlijk en professioneel geholpen. Zowel via de mail, als via de telefoon als in de winkel zelf.

Assortiment
Tot dusver heb ik alles kunnen vinden waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Ik zou de winkel absoluut aanraden, ik ben er uitermate tevreden over. De verzendkosten of reistijd heb ik er voor over.

Extra toelichting
Al met al ben ik erg blij met CameraNu. In de winkel ben ik professioneel geholpen de diverse online bestellingen zijn ook snel en goed afgerond. Als ik vragen had, heeft de klantenservice deze telefonisch goed beantwoord. Het is een stukje rijden voor mij, of je moet de verzendkosten betalen maar gezien de service heb ik dat er absoluut voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Mullder 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is duidelijk

Service
afspraak wordt punctueel nagekomen

Assortiment
gigantisch groot assortiment

Aanbeveling
alles klopt

Extra toelichting
afspraken worden goed nagekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura_T 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Aan de balie kreeg ik een goed advies over welke lens en ook over mijn keuze wel of niet een nieuwe camera. Deskundig en advies op maat.

Assortiment
In de winkel hebben ze wel wat camera's en accessoires staan, maar niet alles wat op internet staat. Het is niet een winkel om te gaan winkelen vanuit de winkel, omdat ze nog vele andere aanbiedingen hebben die ze niet in de winkel hebben staan. Daarvoor kun je advies en hulp krijgen aan de balie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bokos 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een duidelijke website maakt een keuze vooraf erg eenvoudig, voor advies over je keuze word je perfect tewoord gestaan.

Service
Indien die er zijn, worden er altijd alternatieven voorgesteld en de voor en/of nadelen uitgelegd.

Assortiment
Ben nog niet op iets gestuit wat ik wilde hebben, maar niet aanwezig was. Of het werd vermeld en besteld voor je.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan ieder van mijn vrienden, kennissen of familie aan en krijg later alleen maar goede reacties terug.

Extra toelichting
Ben hier al jaren klant en heb er nog geen enkele slechte ervaring gehad. Ben door vele medewerkers geholpen en allen hebben mij naar alle tevredenheid geholpen. Ook bestellen via de website gaat van een lijen dakje. Binnen op de afgesproken tijd. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Parel23 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon duidelijk en snel. Fijn om zo te kunnen bestellen en er was een goede, directe afhandeling

Service
snelle en goede levering

Aanbeveling
ik heb niet rondgekeken op de site, alleen maar een printer besteld die ik via de test van de consumentenbond had uitgekozen. Die bestelling ging prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke van Eeuwen 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel winkelen.

Service
Prima service, eerst gebeld over het objectief, toen besteld via de handige website en een dag later werd het objectief al geleverd.

Assortiment
Heel breed, ook fijn dat je gelijk ziet welke accessoires er bij het bestelde item te verkrijgen zijn, scherlt een hoop zoeken.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden jullie online website te bezoeken. Verder is de prijs kwaliteit helemaal oké!

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde29 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere online shop.

Service
Snel, alles verliep zoals beloofd.

Assortiment
Ruim en aansluitend bij mijn behoeften.

Aanbeveling
Geen aanmerkingen, prima online shop.

Extra toelichting
Fijne winkel. Goede prijs, prima afhandeling. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. chrispijn 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
De persoon aan de telefoon was zeer gehaast (mogelijk om het bestelde nog verzonden te krijgen)En vroeg mij wat voor kleur inkt extra geleverd moest worden waardoor ik in de haast de verkeerde (mangenta)ontving dit moest Cyan zijn. Bij ontvangst ben ik hier niet meer op terug gekomen. Jammer !!!!

Aanbeveling
Doorgaans heb ik geen klachten en ben goed tevreden. Op mijn aanwijzing heeft de kleindochter van vrienden ,na het afstuderen kunst academie, een zeer goede spiegelreflex bij Uw bedrijf mogen kopen .

Extra toelichting
Het contact loopt vlot en de verzending was snel.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Cornelia1949 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website; snel te vinden. Veel informatie en specificaties.
Winkel in Urk heel goed bereikbaar.

Service
Voorafgaand aan winkelbezoek telefonisch geraadpleegd. Goede voorlichting en advies.
In de winkel snel en adequaat geholpen

Assortiment
Ruime voorraad; overzichtelijke winkel
Snel geholpen; goed voorgelicht over product.

Aanbeveling
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melle D 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Side is er overzichtelijk en het bestellen van een product gaat dus ook erg eenvoudig. Even als de betaling mogelijkheden.

Service
s' Avond om 20.30 uur besteld en de volgende dag voor 13.00 uur afgeleverd. Is dit snel of is dit snel. Toppie

Assortiment
Bijna alles waarna ik opzoek was kon ik vinden

Aanbeveling
Ruime keuze, scherpe prijzen, goede service en vlotte levering!

Extra toelichting
Zoals de beoordeling op aspecten vind ik jullie side en service als levering uitstekend. Even als het assortiment van jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TeHo4 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via de chat-functie in de avonduren een vraag gesteld. Meteen antwoord gekregen! Product daarna direct besteld en de volgende ochtend had ik het al in huis. Geweldig! Enig minpuntje: de verzendkosten. Die zijn pas gratis bij een bestelling vanaf 100 euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PollyJr 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was even lastig om door te krijgen hoe je hem weer opbergt. Youtube is een handig hulpmiddel

Service
Op tijd en zoals ik wilde op een andere aflevermoment. TOP!

Assortiment
Gewoon goed! Dit was mijn eerste bestelling vandaar de 8.

Aanbeveling
Uitstekende service

Extra toelichting
Geen minpunten, tot een volgende keer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j.gras 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
De service is erg goed je wordt meteen geholpen en je eventuele probleem wordt opgelost.
Ik spreek uit ervaring

Assortiment
Groot assortiment van de meeste merken,zeer divers van workshops tot camera's

Aanbeveling
De winkel op zich is al een belevenis,maar het belangrijkste vindt ik het deskundige advies.

Extra toelichting
Ik kon niet beslissen tussen een Canon 7D markII of een Canon5D mkIII mocht beide camera's proberen en kreeg daar bij alle voor en nadelen te horen. met dank aan het personeel,het is de Canon mkIII geworden. Conclusie van mijn beoordeling: na deskundige hulp ga je met een goed gevoel de winkel weer uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Theeuwen 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle duidelijke levering; duidelijke en uitgebreide info op website. Product goed geleverd en beantwoord verwachtingen. Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric van W8 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig zoeken door de filters die je kunt aanklikken, snel bij hetgeen je naar op zoek bent.

Service
Je wordt continue op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en je kunt zelfs aangeven (Binnen een tijdsbestek van 2 uur) wanneer je wilt dat het geleverd wordt!

Assortiment
Ruime keuze en ook snel leverbaar doordat alles op voorraad staat.

Aanbeveling
Als je hier koopt voel je je nog ouderwets als klant = koning behandeld.

Extra toelichting
Het gehele proces is boven verwachting verlopen. We kopen wel vaker online maar niets was zo klantgericht als het kopen bij deze site. Met name de aflevertijden en de keuze daarin zijn echt super omdat wij beiden werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Roeloffs 25-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product van te voren uitgezocht op de overzichtelijke website. Ruim assortiment verschillende oplossingen!

Assortiment
Zeer uitgebreide oplossingen, enorm assortiment, als het hier niet is, is het volgens mij niet te krijgen!

Aanbeveling
Absolute aanrader, voor zowel webshop als fysieke shop!!

Extra toelichting
Fijne winkel, geweldige website en zeer vakkundig, meedenkend en innovatief personeel! Voor mij geen andere meer!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy86 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk, met hele goede beschrijvingen over de vele producten! Klikken, invullen en bestellen!

Service
Pakketje was de volgende dag al in huis! Snelle service dus. Daarnaast was er ook nog een keuze van levering, met datum en tijdstip (gratis)!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, heeft echt alles wat met camera's te maken heeft en meer!

Aanbeveling
Topzaak, topservice, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Veldman 25-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zowel op de website als in de winkel is de keus overweldigend. Op de eerste verdieping staan veel verschillende statiefsystemen en allerlei spullen om een perfecte belichting te realiseren.

Service
Er wordt echt tijd voor je vrijgemaakt. Toen ik met een specialistisch vraag kwam, werd er zeer vakkundig op gereageerd en loste men kleine problemen ter plekke op

Assortiment
Je kunt het niet zo gek bedenken of CameraNu heeft het in huis, of ziet kans er snel aan te komen. Of het nu gaat om drones, microfoons om vogelgeluiden op te nemen, infrarood fotovallen die dieren zelf een foto laten nemen, het is er allemaal.

Aanbeveling
Vanaf de oprichting ( 10 j geleden )ben ik klant bij deze winkel. Ik heb het bedrijf zien groeien naar wat het nu is. Eén ding valt op: vanaf het begin waren de verkopers en medewerkers gedreven vakmensen en dat is niet in de loop der jaren veranderd.

Extra toelichting
Tja, waar moet ik beginnen? Het assortiment is meer dan uitstekend. Het bedrijf speelt efficiënt in op nieuwe trends. Door middel van workshops en wedstrijden weet men klanten aan te trekken en te binden. Bij de belangrijkste foto-evenementen in Nederland is CameraNu present. De vakkennis wordt door de gevorderde verkopers op zeer plezierige wijze overgebracht op de jongere garde. Sterk punt is, dat een verkoper zich niet schaamt advies te vragen bij een ander. Daardoor is het team van CameraNu zo sterk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oeilrianov 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op de site is gemakkelijk te vinden en duidelijk omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sipked58 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keurig onderhouden website en makkelijk surfen

Service
Een belevenis in de winkel,waar de tijd voor je wordt genomen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment,als je het hier niet kunt vinden wat je zoekt,dan weet ik het niet meer

Aanbeveling
Betrouwbaar,kundig personeel,uitgebreid assortiment,snelle levering en uitstekende service.Een eldorado voor de echte liefhebber

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5246 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik heb eerst telefonisch geinformeerd of het artikel wat ik op het oog had op voorraad was voor dat ik naar de winkel zou rijden. De verkoper gaf mij aan om teleurstelling te voorkomen zonder verdere verplichtingen om het betreffende artikel te reserveren.

Assortiment
het assortiment voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Zelfs zo veel dat ik in de winkel ging twijfelen of ik mijn keuze niet voor een andere camera zou maken. Na advies te hebben gevraagd heeft de verkoper mij het advies gegeven om de camera van mijn eerste keuzs te nemen en niet de duurdere die ik in de winkel heb gezien.

Aanbeveling
De verkopers hebben dusdanig kennis van zaken dat zij na invertarisatie exact weten welk product het beste voor de klant geschikt is zonder naar de prijs van een vergelijkbaar product te kijken die duurder is.

Extra toelichting
Wanneer iemend iets nodig heeft uit het assortiment wat bij camera nu te koop is zal ik ze zeker adviseren om hier naar toe te gaan omdat zij concurerend met de prijs zijn en verstand van zaken hebben en er niet op uit zijn om zoveel mogelijk geld uit je knip te halen maar een eerlijk en oprecht advies te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GSchipper 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere omschrijving, makkelijk te navigeren website

Service
Mails met informatie over bestelling en verzending ontvangen.

Extra toelichting
Makkelijk besteld, snel verzonden. Goed verpakt (telescoop, dus belangrijk). Wel had er een breekbaar sticker op gemogen wat ons betreft (in verband met breekbare delen). Maar de bezorger heeft het keurig afgeleverd op kantoor. Prijs en kwaliteit prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Broersma 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Navigeren gaat makkelijk. Wellicht handig om wat meer te kunnen filteren (bv op gewicht van de camera, ISO-waarden). Bestelproces en betaalwijze zijn prima en makkelijk te doorlopen.

Service
Zeer goede service. Snel geleverd en binnen het tijdsvak waarin beloofd. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de verzendwijze.

Assortiment
Prima in orde, ook aan accessoires die je erbij kan bestellen.

Aanbeveling
Duidelijk bestelproces en goede levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Nieuwstraten 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Snel en correct

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Zie vorige antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RamonNijhuis 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex1973 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super duidelijke website met veel keuze

Service
Prima service gekregen, pluim voor Richard!

Assortiment
Duidelijk en Compleet

Extra toelichting
Na een produkt van Peak Desgin te hebben binnengekregen bleek deze helaas defect, DOA aangevraagd en kreeg direct de mail binnen hoe deze terug te sturen, eerst balen want ja dan moet zelf je retour kosten betalen, maar goed toch gedaan, volgende dag kreeg ik netjes een mail met een Label erin om mijn DOA retour te sturen, na 1 mailtje en te hebben uitgelegd hoe of wat kreeg ik netjes de kosten welke ik had betaald teruggestort.Direct een ander product uitgekozen , omdat de uitvoering welke ik had besteld helaas even niet op voorraad was en de klantenservice mij super heeft geholpen, mijn dank nogmaals,en de volgende dag stond mijn nieuwe bestelling met extra's wat ik had aangekocht weer thuis.Oftewel een dikke 10 voor CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S1v1 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Voor een spoedklus had ik een vrij specifiek onderdeel nodig (kabel). Ik was aangenaam verrast dat CameraNU deze kabel verkocht en vrij snel aan kon leveren, wat er voor zorgde dat ik met een gerust hart op pad kon gaan om de klus te klaren. Topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pethoek 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijke betaling.

Service
Geduldige en deskundige adviseur. Telefonisch goed bereikbaar. Zeer snelle levering.

Assortiment
Concurrerende prijzen. Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, concurrerende prijzen:
Goede redenen voor aanbeveling.

Extra toelichting
Prettig aanvoelende deskundigheid. Geen vervelende verkooppraatjes. Uitgebreid assortiment, waardoor je tijdig op ideeën komt de nodige accessoires aan te schaffen. Dat scheelt verzendkosten. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tervreden 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ebsite overzichtlijk, bestel procedure makkelijk

Service
Mijn bestelling was erg snel binnen en ik kon het pakket volgen

Assortiment
CameraNu heeft alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
Nooit problemen gehad

Extra toelichting
Een webwinkel dat je kan vertrouwen. Ik heb meerdere keer iets bij hun besteeld en heb nooit problemen gehad...en ze zijn goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ Visser 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles zat erbij.

Aanbeveling
Netjes geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ann1234 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNU.nl website easy to navigate.

Service
Excellent service! Ordered around noon on Saturday and delivered by 13:30 hours on Monday, with a voice message left early on Monday morning for me to ring re delivery time a day earlier than website anticipated.

Assortiment
I haven't browsed the website - yet! I wanted one particular item and was sent the actual link to it by a friend who recommended CameraNU.nl.

Aanbeveling
Very competitive prices.

Extra toelichting
I found the CameraNU.nl website easy to navigate, the product was excellently priced and fantastic service re delivery. Thank you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn A 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel antwoord op vragen en bereid om te helpen.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieper1954 24-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Email met een vraag werd zeer snel beantwoord; alle aankopendie ik tot nu tot via CameraNU.nl gedaan heb, werden zeer snel geleverd. Meestal 1 dag.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, goede info op site, producten uit diverse prijsklasses.

Aanbeveling
Over elke aankoop en levering ben ik bijzonder tevreden, naar mijn mening kan het niet beter. OK, een zaak leer je pas goed kennen als je problemen hebt, maar gezien de werkwijze bij aankopen heb ik er alle vertrouwen in dat dat wat service betreft ook goed zal zitten.

Extra toelichting
Zeer tevreden over CameraNU.nl. Ook tevreden over eerdere aankopen, zoals flatbedscanner en zoomlens (wat langer geleden aangekocht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub van der Heijden 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waarop je gericht kunt zoeken en gemakkelijk tot een keuze komt.

Service
Vandaag besteld, morgen geleverd, super!!!

Assortiment
Ruim gesorteerd en betaalbaar.

Aanbeveling
Ik kom graag in een (web)winkel waar men kennis heeft van zaken en doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Ik heb hier al meer fotoartikelen gekocht. en goede ervaringen deel ik graag met anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoushko 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendry73 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk bestellen snel geleverd

Assortiment
uitsteken alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
wat heb je meer nodig

Extra toelichting
snel en goed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Bus 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Achter je scherm alles op je gemak bekijken en bestellen.

Service
Kan ik niet beoordelen, nog nooit problemen gehad met producten . Heb nog nooit iets moeten retourneren.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 47 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij binnenkomst kies je een nummer overeenkomend met het doel waarvoor je komt. Je nummer verschijnt dan boven de balie van de juiste medewerker. In de tussentijd kun je genieten van het uitgebreide en overzichtelijke assortiment en kop koffie nemen.

Service
De service is geweldig. Wanneer je een nieuw product besteld wordt je geregeld per mail op de hoogte gehouden van de status. Dat geldt ook voor reparaties. Je hoort snel of er sprake is van garantie, waarheen en wanneer je apparaat verstuurd is en wanneer het terug verwacht wordt. Na reparatie word het apparaat gratis terug gestuurd. Ook in de winkel is er altijd tijd en aandacht voor het beantwoorden van vragen en wordt er uitgebreid gezocht naar een oplossing voor je wensen.

Assortiment
Wanneer andere aanbieders af en toe iets niet in voorraad hebben, heeft Camera-nu meestal wel voorraad. De info op de site klopt ook steeds en reserveren is eenvoudig en doeltreffend. Je reservering wordt onmiddellijk bevestigd per mail.
Kortom: de voorraadadministratie is goed op orde en de informatie naar de klant uitgebreid en voorbeeldig. Ook vragen per e-mail worden snel en afdoende beantwoord.

Aanbeveling
Vakbekwaam, vriendelijk en geduldig in de winkel en snel en efficiënt wanneer je per internet bestelt. Zeer goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid.

Extra toelichting
Beste foto en videozaak in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Pescarul 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met groot gemak online je bestelde artikel doorgeven

Service
Ik had een vraag over garantie op occasions. Die werd in de avond per omgaande beantwoord!

Assortiment
Ik heb zo eens door het assortiment gesurft en alleen aan Nikon artikelen een enorm aanbod; zowel nieuw als in occasion.

Aanbeveling
Groot assortiment,zéér goede service, supersnelle levering en groot betalingsgemak!

Extra toelichting
Dit was de eerste keer dat ik iets bij camera.nu bestelde en ik had niet verwacht dat dit zo zonder haperingen zou verlopen. Ik heb het wel eens anders meegemaakt, dus hulde voor jullie buitengewoon goed bedrijf!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepijn1982 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte webshop! En snel thuisbezorgd

Service
Ben ook onlangs in de winkel geweest, goede service en kreeg mijn artikel ook nog eens voor een goedkopere prijs! Top!

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze wel in het Assortiment

Aanbeveling
Ik koop hier bijna alles! Goede service en snel bezorgd

Extra toelichting
Top winkel en webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Schut 23-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op je gemak kun je genieten van al het moois dat in de winkel is te zien. Na, voor mij, een reis van ruim een uur kon ik ook nog onder het genot van een kop koffie of chocolade genieten van prachtige beelden.

Service
Door geen goede oriëntatie van mezelf vooraf heb ik tot 2 keer toe de verkeerde keus gemaakt. Voor CameraNu totaal geen probleem. Men bleef erg vriendelijk en heeft het totale bedrag bij m'n nieuwe aankoop verrekend.

Assortiment
Overweldigend.

Aanbeveling
Door mijn goede ervaringen kan ik deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Een prachtige winkel met kundig en fijn personeel en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReinierG 23-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, snelle levering

Service
Als bedrijf gelden dezelfde voorwaarden als particulier. Dus ook een afkoelingsperiode. Ideaal!

Assortiment
Zij hadden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede service & snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews