cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24518 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2358 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariannevh 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product lag in een afgesloten vitrinekast, maar werd er voor mij uit gehaald

Service
Een deskundige medewerker heeft ons zeer goed geïnformeerd en uitleg gegeven over de verrekijkers waar ik interesse in had.

Assortiment
Ik kwam voor een verrekijker en was verrast door het zeer grote assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Ik kan de winkel bij iedereen aanbevelen: deskundige medewerkers, groot assortiment, aandacht voor klant.

Extra toelichting
Ik kwam voor een goede verrekijker en wilde graag deskundig advies. Die werd gegeven door een deskundige en vriendelijke medewerker die de tijd nam om mij te informeren en liet mij ook in alle rust de verschillende kijkers uit proberen. Ook werd er geen druk uitgeoefend om naar duurdere exemplaren te kijken dan je eigenlijk nodig had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huber Beerendonk 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling plaatsen heel makkelijk ook de afhandeling daarna

Service
Gemotiveerd personeel, die je overal mee helpen

Assortiment
wat je zoekt hebben zij

Aanbeveling
goed assortiment, goede service, die verder gaat dan de bestelling

Extra toelichting
Vind het personeel zeer bekwaam. bestelling makkelijk te plaatsen het versturen zeer vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjaan52 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezochte artikel op voorraad tegen een gunstige prijs.
Simpel en eenvoudig te regelen via de site

Service
Op een hoog niveau met deskundige no nonsense en correcte behandeling

Assortiment
Vrijwel alles is verkrijgbaar

Extra toelichting
Uitstekende zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p. zuidema 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en zeer makkelijk in gebruik.

Service
Bestelde artikelen binnen aanzienlijke tijd in huis. Ook kan je zelf aangeven welk tijdstip de bezorging plaats moet vinden.

Assortiment
Grote keuze in camera's en accessoires.

Aanbeveling
Snelheid, assortiment en gemak van de winkel en website.

Extra toelichting
Algehele ervaring van Cameranu.nl is zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WampieD 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een gemak zoals elke webwinkel! Helaas kon een foutje tijdens de iDeal niet elektronisch opgevangen worden, en moest het overgemaakt worden.

Service
De moeite die ze nemen blijkt alleen al uit het feit dat ze aparte bankoverschriften accepteren als betaling.

Extra toelichting
Een prima afhandeling van CameraNu, ze hebben mij heel erg blij gemaakt met mijn nieuwe objectief

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

floydian1988 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, heldere prijsaanduiding en geen verrassingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pebart 06-06-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
super top geholpen

Assortiment
alle mogelijke apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes1966 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via Kieskeurig gekeken naar prijzen voor een Canon 70-200mm F4 L i.s. lens.
Goede prijs en tot middernacht bestellen is de volgende dag geleverd.

Service
Enkele nette mails ontvangen over de bestelling en levering.

Extra toelichting
Goede prijs, vlotte levering en goede service in mijn geval bij deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maurizio Montalti 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
simple, accessible website and easy order and check out process.

Service
reactive, trustable and reliable.

Assortiment
Fairly good and with a varied range of quality.

Aanbeveling
For sure I would advice others to use CameraNU service and shop.

Extra toelichting
Good set, valuable for the cost. Satisfied.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Wia Buze 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon thuis rustig kijken en uitzoeken en dan bestellen of een dagje uit van maken en ophalen in Urk.

Service
Altijd vriendelijk en enthousiast, zowel aan de telefoon als in de winkel. Deze mensen hebben nog liefde voor hun vak.

Assortiment
Voor gevorderde amateur en professional een grote keuze en op voorraad! Of het nu gaat om een lensdop of een objectief van 1000 euro.

Aanbeveling
Enkel al vanwege het gemak!!

Extra toelichting
Zocht een handig standaard objectief voor 'erbij', die ik snel nodig had. Binnen 24 uur in huis, zoals we gewend zijn van CameraNu. In het verleden ook grotere aankopen gedaan als camera en objectieve. Dan gaan we met vrienden (hij is prof fotograaf)een dagje Urk doen. Lensje kopen, visje eten, gezellig! Heb één keer gehad dat iets niet op voorraad was, zou een paar dagen kunnen duren, maar toen we in de winkel kwamen hadden ze het al bij de bestelling gelegd. Service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egwar 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een prachtig fototoestel bestellen

Service
Noch bij Sony nog bij bij M???? was de nieuwe Sony 90 v leverbaar maar bij jullie was hij al leverbaar,!!!!!!

Assortiment
Een groot assortiment maar datgene wat ik wenste was voorradig en leverbaar

Aanbeveling
Veel keus en een vlotten levering . De volgende dag al in huis

Extra toelichting
Ik ben heel blij met mijn Sony DSC-HX90V Hij was nog nergens te krijgen en dankzij jullie heb ik hem nu en kan ik mooie foto's maken tijdens mijn vakantie in Italie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LQToys 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed

Service
Snelle levering en vragen adequaat beantwoord via een chat sessie

Assortiment
goed

Aanbeveling
Ik koop zelf vaak bij cameranu.nl en zal zeker cameranu.nl aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beckol 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces en het wat ook handig is, is dat je artikelen op een verlanglijst kunt zetten, zodat je niet meer terug hoeft te zoeken als je later weer terugkomt op de site.

Service
Je krijgt snel antwoord op vragen, erg prettig.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen nette prijzen. Als er iets niet is, kun je een mailtje krijgen als het weer verkrijgbaar is.

Aanbeveling
Nog nooit ontevreden geweest.

Extra toelichting
Ik heb nu een ruime ervaring met deze (web)winkel en ze zijn zeer betrouwbaar en leveren snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haagsehenkie 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk alles te vinden

Service
In de avond besteld de volgende dag zoals beloofd bezorgt een dikke tien dus

Assortiment
Genoeg om te kiezen

Aanbeveling
Zeker aanbevelen prijzen zijn goed groot assortiment,leuke akties soms zoals er iets gratis bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.p.i de jong 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede internet pagina en makkelijk te gebruiken

Service
Goed op de hoogte gehouden ivm met betaling en levering.

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Ruim assotiment

Extra toelichting
Duidelijke internetsite

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ede 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte website.

Service
Goede adviezen en zeer klant vriendeljk.

Assortiment
Voor mij als Canon gebruiker is de keuze ruim voldoende.

Aanbeveling
Bij CameraNU voelt zaken doen als een verademing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.B. Schuringa 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We4bsite werkt leuk en prettig soepel

Service
Direct de verzending klaar and trackingcode verzonden

Assortiment
Veel te veel camera's !! Maar leuk om te sneupen

Extra toelichting
Voortreffelijk en hartstikke snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Huijskens 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is voor mij tot nu toe heel gemakkelijk geweest om iets te bestellen.

Service
Heel fijn dat wanneer een product op voorraad is dat ik deze dan meestal al de volgende ochtend ontvang. Dat vind ik echt een topservice!

Assortiment
Meerdere producten waar ik op zoek zijn niet direct op voorraad. Omdat het bij mij essentieel is dat ik iets bestel en dat het op voorraad is (o.a. Tascam Dr. 60, Wooden Camera Pocket Cage) vind ik dit een iets minder puntje. Ik zie vaak staan niet meer op voorraad en langere levertijd. Ik ga dan meestal toch naar een andere online shop wanneer dit het geval is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S. Leenders 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg overzichtelijk. De zoekfunctie werkt goed en de bestelling is zonder problemen aangemaakt.

Service
De bestelling is, de dag na het plaatsen van de order, netjes thuisbezorgd.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid. De accessoire die ik voor mijn camera zocht heb ik op deze website gevonden.

Aanbeveling
Een kennis heeft mij deze website aanbevolen. De accessoire is netjes afgeleverd zoals op de site stond vermeld.

Extra toelichting
De website is netjes en overzichtelijk. Ook de procedure om een bestelling te plaatsen is overzichtelijk in stappen ingedeeld. Er worden geen overbodige gegevens gevraagd. Tijdens het plaatsen van de bestelling worden er ook geen overbodige diensten aangeboden zoals nieuwsbrieven en dergelijke. De bestelling is via de post verzonden en de volgende dag netjes afgeleverd, zonder beschadigingen. Al met al ben ik zeer tevreden over de dienst die cameranu.nl heeft geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noortje15 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke omschrijvingen en gemakkelijk vindbaar

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling

Assortiment
Zeer veelzijdig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene6666 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site en in de winkel goede service

Service
goede service, kennis van zaken veel beter dan cameraland(Alkmaar)wat service betreft.

Assortiment
veel op voorraad je kan dan ook rustig camera's of lenzen testen voor je tot aankoop over ga.

Aanbeveling
geen reden dit niet te doen.

Extra toelichting
heb nu een aantal lenzen en camera gekocht en elke keer goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Dam 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk te vinden en goede respons

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DooVoo 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen ging vlot.

Assortiment
Prima. Zocht een vrij specifiek onderdeel dat Cameranu als een van de weinige winkels had.

Aanbeveling
Goede prijs en breed assortiment. Tot op heden enkele keren iets besteld en steeds zonder problemen.

Extra toelichting
Goede prijs en breed assortiment. Tot op heden enkele keren iets besteld en steeds zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Dijk 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan niet: website bezoeken, keuze maken, bestellen en de volgende dag het gewenste artikel in huis!

Service
Op elke vraag een deskundig antwoord!

Assortiment
Groot- en uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Heb zelf alleen maar goede ervaringen met CameraNu, dus zo'n bedrijf kun je wel aanbevelen!

Extra toelichting
Al vele jaren koop ik mijn apparatuur bij CameraNu en tot nu toe tot mijn grote tevredenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Beije 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Bij CameraNu is het kopen niet slechts het klikken op een paar knopjes en dan afwachten wat je thuis krijgt. Je vragen worden snel beantwoord en eventueel aangevuld met het noodzakelijke advies. Op deze wijze voel je bij je online aankopen gewoon in de winkel. De levertijden werden ook op correcte wijze nagekomen. Het was geweldig winkelen op deze manier, mijn hartelijke dank aan alle medewerkers gr Jan Beije

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RtH-Arnhem 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is vrij duidelijk.
Ik had minder fabrieksgegevensgegevens verwacht. Ik had van jullie meer informatie verwacht over het gebruik van het apparaat in het veld.

Service
Verzorging en afhandelen van de bestelling uiterst stipt en correct.

Assortiment
Ruim gesorteerd, maar voor online verkoop meer info verwacht

Aanbeveling
Ik kan niet beslissen over iemands andere aankoop, zeker niet online

Extra toelichting
Graag duidelijker omschrijven en de voordelen geven voor Pentax Papilio 6,5x 21 en 8,5x 21. Niet alleen over deze apparaten maar over het hele assortiment. Wat de verkopers in de winkel wel zullen vertellen, zou hier op de website ook horen te staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Verhaar 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website is prettig leesbaar en overzichtelijk

Service
Ik ben heel correct behandeld.Men nam er echt alle tijd voor en probeerde mij absoluut niet iets aan te praten. Middels goede voorlichting kwam ik tot een eigen doorleefde keuze

Assortiment
Ik kwam voor een verrekijker en het assortiment is enorm. Ook qua assecoires volop keuze. De prijzen zijn vergelijkbaar met elders; mogelijk iets duurder dan een online webshop, echter een aankoopadvies is bij zulke dure producten van onschatbare waarde.

Extra toelichting
Ik beveel deze winkel zeker aan. Ze verkopen kwaliteitsproducten maar er is voor elke beurs wat. De winkel is prettig om te bezoeken: ruim, licht, goede parkeergelegenheid en er kan gratis koffie,thee etc gedronken worden. De verkoper die me geholpen heeft nam veel tijd voor mij en heeft verstand van zaken. Kom je van ver, knoop er dan zeker een bezoekje aan het Urk aan vast en ga een lekker visje eten! Last but not least: ik heb een dure aankoop gedaan maar door omstandigheden toch afgezien van de aankoop op dit moment. Na 2 dagen kwam ik met hangende pootjes terug en het product (uiteraard wel keurig in de verpakking) werd na controle zonder een enkele verdere voorwaarde terug genomen. Dat vind ik echt top- klantvriendelijkheid. Als ik opnieuw tot aankoop over ga, weet ik de weg!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristianH 04-06-2015

Algemene score

8,3

Service
Gebeld met cameranu en ik ben erg netjes te woord gestaan.

Assortiment
Ze hebben alles en de voorraad status is up to date

Aanbeveling
Erg nette prijzen, over het algemeen zijn ze meestal goedkoper dan de wel bekende concurrenten.

Extra toelichting
Onlangs heb ik een Nikon D4s gekocht bij cameranu. Aangezien Nikon een inruilactie had bij inruil van je oude camera kreeg je €500 korting op de Nikon D4s. Deze actie was logischerwijs alleen geldig in de winkel, dus van te voren eerst gebeld naar cameranu om niet teleurgesteld de winkel te verlaten zonder aankoop. De dame aan de telefoon heeft mij erg netjes geholpen en de camera voor mij vastgezet, gelukkig maar het was dan ook de laatste. Zodoende ben ik in de auto gestapt om camera op te halen, bij binnenkomst een bonnetje getrokken uit de automaat. En even richting de Pro-afdeling gelopen om even de D4s vast te houden en om nog een paar vragen te stellen, wederom ben ik hier erg netjes geholpen. Bij het verlaten van de Pro-afdeling, zag ik dat ik aan de beurt was ik loop naar de balie en ik zie het nummertje wijzigen. Ik werd weer in de wacht gezet, anders zou hun systeem in de war lopen. Na eventjes gewacht te hebben was ik opnieuw aan de beurt, ik vertelde dat ik gebeld had voor de camera en dat ik een inruil bij mij had. Echter de inruil camera wouden ze niet innemen want het betrof een een D70 en deze namen ze niet meer in. Maar volgens de actievoorwaarden van Nikon mag iedere camera ingeruild worden. Gelukkig had ik hier van te voren een mail over gestuurd, met de vraag als ik een D70 kon inleveren om in aanmerking te komen voor de actie. Met als antwoord dit inderdaad mogelijk was. Dit zei ik dus tegen de verkoper waarop hij zei "heb je de mail bij je" deze had ik niet bij mij. Althans niet geprint. De verkoper zei dat er in de mail stond dat ik deze mee had moeten nemen naar de winkel. Dit stond er in mijn geval niet in. De mail heb ik daar ter plekke laten lezen via mij iPhone. En zodoende kreeg ik toch nog de korting. Thuis gekomen zie ik op het factuur dat camera €150 duurder was dan op de website vermeld stond, dus weer gebeld en ik kreeg dezelfde dame aan de telefoon als in de ochtend. Ik vertelde dat er op het factuur de camera €150 was gestegen en dit klopte niet en zou dit bedrag terug gestort krijgen. Inmiddels heb ik dan ook het bedrag terug gekregen. Beste cameranu, ik zou bij het bonnetjes apparaat vermelden dat je pas na het verlaten van de Pro-afdeling een bonnetje moet trekken dit voorkom irritatie bij da kassa's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony Alpha familie 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel en vakkundig antwoord op vragen via email

Assortiment
Een ruim assortiment, duidelijk ingedeeld.
Tegen concurerende prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennieblanco 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk en snel zoals je van een moderne webshop mag verwachten. Laten bezorgen op een door mij geselecteerde bezorgdatum. Perfect volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Mooijekind 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te vinden, ook met zoekfunctie. Betaling kan op verschillende manieren en is erg duidelijk.

Service
Levering van artikelen is prima ! Erg snel en goed en zorgvuldig verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment. Spullen die in de winkel (nog) niet leverbaar waren is bij CameraNu wel te verkrijgen. Erg prettig !

Aanbeveling
Gewoon een prima zaak die zijn beloftes nakomt.

Extra toelichting
Boven verwachting snelle levering van spullen. Erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita77 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een Top service ik had een pakketje niet ontvangen het was niet aangetekend verstuurd nu krijg ik het toch vergoed en het wordt aangetekend verstuurt een dikke tien

Aanbeveling
service service service

Extra toelichting
Gewoon een top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne bijlsma 04-06-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer vakkundig geholpen

Service
altijd staan ze klaar voor je ook via de telefoon

Assortiment
nee kennen ze niet en gaan op zoek naar je wensen

Aanbeveling
Heb mijn broer ook meegenomen
endat zegt genoeg

Extra toelichting
Ik dacht die jonge verkoper..... maar het was top hoe hij me alles ging uitleggen en de tijd nam om deze lens te kopen top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sandervspijk 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk.De zoek functie is ook heel erg fijn zodat je snel producten kan vinden die je zoekt!

Service
Ik heb de live chat gebruikt en dit is uitstekend erg goed gericht op je vraag en kan niet beter.

Assortiment
Er is veel keuze.

Aanbeveling
De beste camera winkel online die ik gebruik.

Extra toelichting
In een woord top! Ik heb niks negatiefs over deze website te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingelie 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis. Makkelijker kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brocantiek de Linde 04-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg

Service
We zijn goed geholpen, ook hebben we advies gekregen over de camera instellingen. Zeer tevreden.

Assortiment
Zeer grote voorraad in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Een volledige en complete camera winkel met goed opgeleid personeel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BRijpkema 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling ging super makkelijk, een erg overzichtelijke website

Service
Super snel, de volgende dag waren alle spullen in huis

Assortiment
gelukkig waren er goede zoekfuncties, het assortiment is erg groot

Aanbeveling
super service

Extra toelichting
Bestelde spullen waren van goede kwaliteit en binnen een halve dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RGSphoto 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De goede Service van CameraNu heeft mij direct weer doen besluiten, om bij deze winkel online de Printer te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjariev 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een telefoontje en wat informatie over het product, s'middags besteld en de volgende dag in huis.

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
zeer ruim en veel goederen op voorraad

Aanbeveling
zeer aan te bevelen, heb al vaker besteld en een keer de winkel bezocht, goede service

Extra toelichting
mijn eerste digitale canon gekocht bij cameranu, daarna ook ef objectieven, de laatste is de mooi vormgegeven compacte ef 50mm f 1.8 stm, eindelijk weer een 50mm lens op mijn full frame canon 6D, ik schiet nog 36mm film met 50 mm objectief daarom vind ik een 50mm objectief op mijn digitale camera heel fijn. Inmiddels veel foto's gemaakt, ben zeer tevreden over dit objectief, vooral dat het zo klein is, de beeldkwaliteit is heel goed, mooi bokeh, en je kunt er ook mooie macro's mee maken of ten minste close ups. een objectief dat niet in je verzameling mag ontbreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Klaver 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een prima combi van webwinkel, telefonisch advies en een winkel waar je dingen ter hand kunt nemen, advies kunt krijgen, desgewenst op afspraak.

Service
Service gericht. Bij twijfel of toch even anders gewoon mee blijven denken.

Assortiment
Breed assortiment, overzichtelijk in winkel en op de site.

Aanbeveling
Goede keus, goede service

Extra toelichting
Al jaren tevreden klant voor huur en aankoop van nieuw en occasion, voor eenvoudig en compact tot (semi-)professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lbosma 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en informatievolle website.

Service
Bezorging echt binnen 24 uur!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel websites bezocht. CameraNu had de meeste/duidelijkste info bij de camera staan. Ook de prijs lag heel gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikra 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snelle levering. Ook goed advies gehad op digitale vraag!

Assortiment
Volgens mij groot, maar heb heel gericht gezocht n.a.v. mijn digitale vraag.

Extra toelichting
Prima camera, bevalt goed, goede aanbeveling op mijn specifieke vraag, past precies bij wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB de Jong 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik zocht een starterspakket van het Lee filtersysteem. Kwestie van gewoon invullen in de zoekopdracht. Alles was nauwkeurig beschreven.

Service
's Avonds om 21.30 uur besteld en 's morgens om 9 uur in huis. Duidelijk werd aangegeven hoe laat het pakket aan zou komen en het klopte precies.

Assortiment
heel veel keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Betrouwbaar,snel en deskundig advies. Ook bellen is mogelijk.

Extra toelichting
Het gehele aankoopproces verloopt transparant en geeft vertrouwen. Je bent niet bang om bedrogen te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CarlZ1936 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De deur niet uit

Service
Goede service en behulpzaam en vriendelijk personeel

Assortiment
Aan de site zien is bijna alles op voorraad

Extra toelichting
Deze zaak jaren te laat ontdekt. Voorheen eerst stad en land afbellen , nu in 2 dagen in huis. TOP winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri5 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en bestellen kan daardoor in een mum van tijd

Service
Bestelling was binnen twee dagen binnen, goed verpakt en correct uitgevoerd

Assortiment
Compleet assortiment en prijzen zeer concurrerend, de laagste van de 4 webshops waar ik gezocht heb

Aanbeveling
Bestellingen worden keurig en snel uitgevoerd.

Extra toelichting
Een winkel waar je op kunt bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johgernl 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is redelijk overzichtelijk, het winkelt prettig en bevat bij veel producten voldoende informatie.

Service
Gewoon hartstikke snel en mooi op tijd geleverd!

Assortiment
Breed, veel is ook echt op voorraad, echter niet alles en worden niet geheel duidelijke levertijden aangegeven.

Aanbeveling
Prima online winkel voor foto en video.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Etienne75 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop is overzichtelijk en de voorraad is duidelijk weergegeven

Service
Mijn bestelling omvatte artikelen die niet vooradig waren ten tijde van de bestelling, dit werd goed aangegeven.
De geleverde artikelen kwamen goed verpakt en onbeschadigd aan. Geen DOA wat altijd voor een opluchting zorgt.

Assortiment
Veel keuze in artkielen.

Extra toelichting
Uitgebreide winkel (lees: webshop) die overzichtelijk is. Geen verrassingen na het plaatsen van de bestelling. Groot pluspunt is het aangetekend laten leveren van de artiklelen op het thuisadres danwel een alternatieve locatie (Pakje Gemak)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

banneboy 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker via internet bestellen.

Service
je wordt correct geholpen

Assortiment
een ruim voorraad voor een mooie prijs.

Aanbeveling
dat de winkel voor een amateurfotograaf veel te bieden heeft voor een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elie-op-kieskeurig 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet bestelling is makkelijk in te voeren ook als nieuwe klant en er is een ruime keuze uit betaal mogelijkheden.

Service
Order bevestiging direct per mail met ook een snelle mail met ingeschatte afleverdatum en tijd welke beide conform de beloofde 24 uur zijn.

Assortiment
Prima assortiment met ruime keuze. Ik zocht een speciaal artikel en zij waren de enige die het konden leveren en binnen de 24 uur.

Aanbeveling
Men komt na wat men op de site beloofd en de prijzen die men vraagt zijn goedkoop in verhouding met andere aanbieders

Extra toelichting
De hoge beoordeling is mede gebaseerd op eerdere ervaringen met andere webwinkels waar men soms zeer lange levertijden heeft en later blijkt dat zij het na de bestelling zelf gaan inkopen. Andere winkels zijn ook soms zeer goed en snel dit mede daar deze zich beperken tot een bepaalde groep producten en niet alles willen verkopen wat trendy is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Para 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op basis van mijn bestelhistorie wist de medewerkster van de klantenservice snel mijn artikel te achterhalen.

Service
Telefoontje gepleegd omdat ik het artikel niet meer wist. Tweede telefoontje (...) was omdat het adres niet meer juist was. Supersnel gekorrigeerd.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Deskundige en snelle afhandeling + levering!

Extra toelichting
Als parachutist spring ik regelmatig met een camera op mijn helm. Bij het naar buiten klimmen raak ik dan soms de deur. Helaas heeft dat in de afgelopen vier jaar al drie keer geleid tot een losgeraakte lens. Op het moment dat ik 'pokkk' hoor denk ik gelijk aan Cameranu.nl. De laatste keer draaide ik mijn hoofd snel om en zag de lens wegtuimelen. Hopelijk duurt het weer even voordat ik dit artikel weer bestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews