cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

matha 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles goed gerubriceerd

Service
vandaag besteld en bijna vandaag in huis

Assortiment
bijna teveel

Extra toelichting
er is gewoon door mij op dit moment niks aan te merken op alles wat dit bedrijf aanbied, regelt en verzorgt. gewoon klasse dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M.Langkemper 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De mogelijkheid van het reinigen van de sensor stond duidelijk vermeld op de website

Service
Na een mailtje of de service medewerker op de dag dat ik langs wilde komen aanwezig was, werd ik gelijk geholpen.

Aanbeveling
Vriendelijke en open benadering

Extra toelichting
Een fijne winkel waar je goed en vriendelijk geholpen wordt ongeacht of je een ammateur of prof bent.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fotografe48 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk uitgelegd op de site.

Aanbeveling
Dat komt echt door de snelle betrouwbare levering en service.

Extra toelichting
Ook wanneer je een probleem met een produkt hebt is er een snelle reaktie om het op te lossen. Dat geeft een betrouwbare indruk om de volgende keer weer te bestellen bij Camera.nu

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tim o 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site en overzichtelijk

Service
Snel bestelling gedaan.
Snel de orderbevestiging

Assortiment
Precies wat ik nodig had voor de beste prijs

Aanbeveling
Ideaal en snel thuis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

avdmeulen 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helder overzicht, goed te filteren.

Service
om 8uur 's avonds besteld en de volgende dag al in huis! Geweldig!

Assortiment
Heel erg uitgebreid en tegen een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Goede winkel, meerdere keren producten gekocht via cameranu. Altijd naar tevredenheid.

Extra toelichting
Goede online winkel waar ik zeker vaker gebruik van ga maken. Ga binnenkort de fysieke winkel bezoeken, ben erg benieuwd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald Schoenmakers 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Uitstekende online service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zal zeker aanbevelen bij anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso Bruins 05-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zowel thuis in je luie stoel als in de winkel zelf uitzoeken en vergelijken.

Service
Ik kocht een camera tas in de winkel, een groter exemplaar werd even uit het magazijn gehaald, geen probleem.

Assortiment
In de winkel hangt en staat al veel, van wat er in het magazijn staat kun je je geen voorstelling maken.

Aanbeveling
Beviel mij goed dus waarom een ander niet!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Pim 1954 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer ruime keuze, zeer snelle levering en prima verzorgd.

Assortiment
zie hierboven, goede omschrijving van de items,

Aanbeveling
Geen enkel voorbehoud

Extra toelichting
Prima ervaring tot nut toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM Dubelaar 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een hele compacte en makkelijk te bedienen kijker. Ondanks zijn korte vorm ligt hij goed stabiel in de hand, met één vinger op de instelknop: De 10 vergroting kan gerust, voor de stabiliteit hoeft u geen 8x te nemen

Service
Vlot en overzichtelijk

Assortiment
Goede keuze door de prima
vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
Vlot en probleemloos

Extra toelichting
Al met al een geslaagde aktie: Een heldere compacte watervaste kijker. Met de 10x haal ik vogels goed dichterbij, ook in de schemering.Mooi compacte draagtas (hardcase)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jascho. 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, bestelling liep snel en goed

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
goed assortiment, met veel keuze en kunnen vergelijken

Aanbeveling
prima winkel,veel keuze en goede en snelle service

Extra toelichting
prima website, perfect assortiment met veel keuze mogelijkheden, en perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

No Pictures Please 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel bezorgt

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Waarom niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne van Sloun 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, compleet en snel

Service
Snel en correcte afhandeling

Assortiment
Super compleet

Aanbeveling
Nogal logisch

Extra toelichting
Super de luxe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Meijboom 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het werkt goed, en de volgende dag al in huis. After-sales is ook prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evert Jacobs 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima

Service
Ga zo door.

Assortiment
Van alles te koop.

Aanbeveling
Dat zijn ze waard,en verdienen ze.

Extra toelichting
Ik ben en blif klant !!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CanonEye 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer snelle service. Bovendien werd een kortingsactie net ná mijn aankoop met terugwerkende kracht toegepast en kreeg ik de korting teruggestort. HULDE!

Assortiment
Zowel in de breedte als in de diepte is er méér voorhanden dan ik ooit nodig zal hebben!

Aanbeveling
Op basis van deze en voorgaande ervaringen.

Extra toelichting
Bij eerdere aankopen - zowel in de winkel te Urk als via de webwinkel - steeds hetzelfde beeld als deze keer: vlotte service en uitstekende nazorg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cormoo 05-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Er waren kijkers in verschillende prijssegmenten.

Extra toelichting
Wij hebben 5 verrekijkers gekocht. Drie waren niet op voorraad maar werden voor ons besteld en worden nog nagezonden. Het gaat om verrekijkers van het merk vortex. In de winkel kregen we alle tijd om verschillende verrekijkers uit te proberen. De verkoper gaf goed advies. Wanneer er een bepaalde verrekijker niet in de vitrine aanwezig was dan nam de verkoper de moeite om de voorraad te checken. We hebben nu een kijker waar we tevreden mee zijn en dat is het voordeel van een webshop en winkel ineen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

brinkfz200 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoeken op de site gaat eenvoudig door goede trefwoorden

Service
de volgende dag voor 12 uur in huis

Assortiment
zéér volledig op foto gebied

Aanbeveling
in hoge mate

Extra toelichting
Voor mijn Panasonic FZ200 zocht ik een draadloze afstandsbediening. Op de chaotische site van Panasonic niet te vinden, na een e-mail naar Panasonic bericht ontvangen dat deze afstandsbediening wel bestond maar dan bedraad voor het bedragje van bijna € 100.= Bij CameraNU.nl draadloos voor nog geen € 50.=! Werkt perfect! Het aanbod van fotografisch materiaal is bij CameraNU.nl ongelofelijk groot, zowel voor amateur als voor de vakman. Mijn kennismaking is geslaagd bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdFotografie 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en op verschillende manieren te filteren. Erg prettig.

Service
Voor zover ik kan beoordelen, weet het personeel waar ze het over hebben en wordt je vriendelijk geholpen.Bij de bestelling van 1 artikel (niet in voorraad) keurig via de mail op de hoogte gesteld over hoe en wat.

Assortiment
De winkel komt wat donker over, maar voldoet goed qua assortiment. De prijs is gemiddeld, niet duur en niet goedkoop. Ook prettig dat er occasions te krijgen zijn en de mogelijkheid bestaat om apparatuur in te ruilen.

Aanbeveling
Prima gesorteerd en prima service.

Extra toelichting
Ik heb een paar producten Online gekocht, maar ben ook een paar keer in de winkel in Urk geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JelteA 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Goede (telefonische) service en afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AliceandPete 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was makkelijk te gebruiken. Betaling was eenvoudig.

Service
De bevestigings e-mails waren direct binnen en het product (SD kaart) werd snel bezorgt.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had en had verschillende keuzes.

Aanbeveling
Makkelijk te vinden wat ik nodig had, makkelijk besteld en snel bezorgt. Het product werkt perfect en erg snel.

Extra toelichting
De website was makkelijk te gebruiken en de betaling was eenvoudig. De bevestigings e-mails waren direct binnen en het product (SD kaart) werd snel bezorgt. Ik vond wat ik nodig had en had verschillende keuzes. Het was makkelijk om te vinden wat ik nodig had, makkelijk besteld en snel bezorgt. Het product werkt perfect en erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Brussel 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoekfunctie werkt prima en de opzet is intuitief, dus duidelijk.

Service
Bezorging om 8 uur 's ochtends op mijn verzoek zodat ik het kon gebruiken voor mijn fotoshoot om 11 uur, top!

Assortiment
Ik kan hier met bijna alles terecht.Dat blijkt ook wel aan mijn uitgaven patroon bij jullie, haha

Aanbeveling
Ik geef cursussen fotografie en adviseer mensen altijd jullie kant op te gaan.

Extra toelichting
De motivatie spreekt voor zich denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiaHD 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel en makkelijk te bestellen. De site is heel overzichtelijk

Service
Hele goede service, veel product kennis en heel klantvriendelijk

Assortiment
Hele ruime sortering,

Aanbeveling
Wij zijn tevreden over service en kwaliteit

Extra toelichting
Top winkel zowel de winkel als de online shop! Wij komen er graag! De koffie staat altijd klaar, en de medewerkers zijn heel deskundig en m Nemen de tijd om je te woord te staan en alles uit te leggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno vd Z 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles prima geregeld bij Cameranu.nl levering zoals aangegeven binnen enkele dagen. Prima site om een product uit te zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Lassing 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je weet wat je wilt aankopen en je hebt verder geen advies nodig van een verkoper, dan is deze vorm van winkelen buitengewoon comfortabel.

Service
De goede service bestaat uit correcte communicatie gedurende het aankoop/verzend proces en stipte uitvoering van wat gecommuniceerd werd.

Assortiment
Buitengewoon grote sortering en juiste prijsniveau, waardoor je CameraNU als een 'one-stop'shop kunt gebruiken.

Aanbeveling
Heb al veel vaker foto-uitrusting hier gekocht en er is zelfs een reparatie kostenloos uitgevoerd. Samen met bovengenoemde beoordeling meer dan aanbeveling aan anderen waard.

Extra toelichting
Het is erg prettig winkelen, online als ook fysiek. Goede sfeer, deskundig personeel wanneer noodzakelijk. Correcte afhandeling aankoopproces en bovenal hierdoor zeer vertrouwd! De bereikbaarheid in geval van nazorg is ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip van der Meer 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen super simpel

Service
Snel thuis bezorgd,

Assortiment
Ik wil de nieuwe Kipon gaan bestellen een adapter met speed booster. De adapter is net op de markt en vrijwel niemand verkoopt hem. Cameranu.nl heeft hem. Nod even een paar weekjes sparen en dan bestel ik hem.

Aanbeveling
Als het om snelheid en service gaat ben je bij Cameranu.nl op de juiste plaats. Ook als je niet te vrede ben.

Extra toelichting
De pas gekochte adapter van KIWI om mijn Nikon lenzen op mijn Fuji X-e1 te doen was laat op de avond besteld en heel vroeg de andere morgen al geleverd. Keurig verpakt met bon en voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrien87 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en de beschrijving bij de artikelen is ook duidelijk.

Service
Zeer goede service. Producten worden snel verzonden. Het is ook erg prettig dat je zelf kan kiezen voor pakketpost of brievenpost (bij de kleinere artikelen)

Assortiment
Ruim voldoende. Genoeg keuze en duidelijke informatie.

Aanbeveling
Vanwege de snelle service, leuke prijzen en uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Over het algemeen een erg prettige website. Leuke prijzen en een goede service. Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy Foree 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site. Voorraad duidelijk zichtbaar. Goede telefonische info.

Service
Zeer snelle levering. Kundig personeel.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel in Urk. Ook leuke informatieve gebruikersdag gehad voor de Fujifilm X-T1.

Extra toelichting
Snelle levering, goede info en uitleg bij telefonische vragen. Men neemt de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Live4life 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site (ook mobiel)

Assortiment
Ze waren de enige die hadden wat ik zocht!

Aanbeveling
louter positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.L. van der Linden 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals het hoort bij een goede website, gewoon vanuit je "luie"stoel kunnen bestellen. Op de website was ruim voldoende keus in verrekijkers, waar ik op dat moment in geïnteresseerd was. De wijze van bestellen was zeer eenvoudig.

Service
De verzending was gratis en de belofte dat mijn aankoop de volgende dag al geleverd zou worden werd netjes nagekomen.

Assortiment
Zoals hierboven geschreven, was er ruim voldoende keus aan verrekijkers, het product dat ik wilde komen. De prijs waarvoor de verrekijker door cameraNU.nl werd aangeboden was bijzonder scherp of te wel de laagste die ik op dat moment kon vinden.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel in hoge mate willen aanbevelen. Motivatie te vinden in het gemak, de service en het assortiment.

Extra toelichting
Als frequente koper op vele websites in binnen en buitenland ben ik van mening dat de website van cameraNU.nl zeker in de top tien van de beste websites thuis hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onderhoudsbedrijf AJ de Hoog 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
internet = makkelijk

Service
snelle levering

Assortiment
grote keuze

Extra toelichting
snelle levering scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

minoltafan 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Binnen 12 uur in huis

Service
Uitstekende klantenservice

Assortiment
Vrijwel alles op voorraad wat op de Europese markt is

Aanbeveling
Uiteraard

Extra toelichting
Gewoon een van de beste, zo niet de beste, camerawinkel van de BeNeLux. Vrijwel alles op voorraad. Om 23.59 bestellen en binnen 12 uur in huis. Zeer scherpe prijzen Meer dan uitstekende (klanten)service. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buijsh 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Keurig op tijd geleverd en goed verpakt

Assortiment
Precies wat ik al lang zocht

Aanbeveling
zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Fitskie 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website. Bestelling is makkelijk en snel geplaatst.

Service
Snelle levering. Bezorgd zoals aangegeven (via trackandtrace te volgen). Goed verpakt.
Punt van aandacht voor Cameranu is dat sommige concurenten geen verzendkosten rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 1975 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met ruime keus.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruime keus en makkelijk vergelijken.

Extra toelichting
Was op zoek naar een goedkope maar goede compact camera. Deze gevonden op cameranu.nl Deze werd snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DeJeBo 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel de aankoop van je fotohobby simpel te regelen. Internetsite werkt lekker en geeft de nodige informatie.
Makkelijk: tips voor extra accessoires.

Service
Goed bereikbaar en heel adequaat.

Assortiment
Ben nog geen fotoartikel tegengekomen dat ze daar niet hadden.

Aanbeveling
CameraNu is voor mij het adres voor mijn fotohobby. Werkt efficiënt, razend snelle bezorging, goed verpakt en administratief keurige afwerking.

Extra toelichting
Makkelijker je foto-aankopen doen kan niet. Meestal voor de laagste prijs. Slechts één ding is nog leuker: naar de winkel zelf toegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Sanders 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima duidelijke site. kan uiteraard altijd sneller en duidelijker. Maar desalnietemin zeer makkelijk in gebruik

Service
De flitsset die ik ging bestellen werd toevallig dezelfde dag in prijs verhoogd en dus net op het momentdat ik ging bestellen. Cameranu maakt hier geen enkel probleem van en levert hem gewoon tegen oude prijs. Top!

Assortiment
Zeer , zeer ruime keuze.

Extra toelichting
Ik ben met name te spreken over de accurate handeling nav het prijsmisverstand zowel telefonisch als per mail. zeer snelle mailbevestiging en zeer accurate mails ter opvolging van het pakket. Niets dan lof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Proudmom2014 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne internet site

Service
Fijne uitleg bij de producte

Assortiment
Breed assortiment en ook betaalbaar.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk en zeer snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Punder 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik wist wat ik moest kopen en dat is voortreffelijk verlopen.

Service
Ge klachten

Aanbeveling
Gemak en goed geregeld.

Extra toelichting
Goed geregeld en doen wat ze beweren, heel prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goli 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenmaal ingeschreven gaat alles als vanzelf.

Service
1 keer iets gehad, goed telefonisch behandeld.

Assortiment
ik zocht iets buiten het assortiment. het werd toch geleverd.

Aanbeveling
goeie prijs kwaliteit verhouding. service ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everdien van Winkoop 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede uitleg. Precies voldoende informatie en de juiste knoppen op de goede plaats.

Service
Service staat bij mij op nummer 1, en dat is precies waar Cameranu voor staat. Verzending tot 23.59. Waar zie je dat nou? Tot op de dag van vandaag ben ik dolblij met Cameranu en bestel ik al mijn producten online op de website.

Assortiment
Een mega breed assortiment met altijd voldoende keuze!

Aanbeveling
Ik krijg veel vragen als fotograaf op mijn website en facebookpagina: 'Kan jij mij adviseren in cameraspullen, waar moet ik het kopen?' Het antwoord is makkelijk. Ik probeer ze te adviseren in keuzes, maar 1 ding staat vast. Kopen bij Cameranu!

Extra toelichting
Een krachtige webshop, met daarnaast een inspirerende, sfeervolle winkel! Een breed assortiment met een perfecte service. Cameranu is DE winkel voor je cameraproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HelenFrik 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wanneer je op de deskundigheid van een winkel kan vertrouwen - hier is dat absoluut het geval - en je bestelling de volgende dag bij je is, is dit stukken gemakkelijker, en sneller, dan naar een winkel stappen in de auto.

Service
Zelfs wanneer ik had gebeld met een klacht die helemaal niet gegrond bleek te zijn (ik had onderdelen over het hoofd gezien, verloren in de verpakking), was het personeel doelmatig en correct.

Aanbeveling
Ik bestel al jaren bij CameraNU, en heb cameras ingeruild, het gemak en de service is gewoon heel veel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TVerhaar 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede klantenservice waar je niet eeuwenlang in de wacht zit.

Assortiment
Ruim assortiment met scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natuur fotografie 04-03-2015

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en eenvoudig

Service
Doen wat beschreven staat op de website.

Assortiment
Grote keuze en alternatieven

Aanbeveling
Ik ben geen vertegenwoordiger en zal daarom niet zeer actief een bedrijf op dringen bij vrienden of bekende. Als iemand iets zoekt t.b.v. Fotografie zal ik een hint geven om ook bij Cameranu te informeren.

Extra toelichting
Snel, duidelijk, correct behandelt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pehade 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, artikel makkelijk te vinden.

Service
binnen 24 uur thuis geleverd.

Assortiment
keus in overvloed, voor elke beurs een oplossing.

Aanbeveling
snel, voordelig, was de helft minder kwijt en telefonisch prima bereikbaar voor vragen.
Bij eerdere aankoop prima aan de telefoon geholpen.

Extra toelichting
deze firma heeft echt goed begrepen hoe je via het web verkoopt, goed assortiment, snelle levering en een goede prijs. De helpdesk functioneert ook goed. Al met al een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Marselje 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus en handige functies om het zoeken naar het juiste product makkelijker te maken.

Service
Ik was heel erg blij met de bezorg service van mijn papier rol. Ik was zelf niet aanwezig in mijn atelier pand maar de bezorgster van CameraNu heeft haar best gedaan om toch de bestelling binnen te krijgen. Door 1 van de andere huurders in het pand. Eenmaal binnen belde ze mij om naar de juiste ruimte te worden gelijd en daar de bestelling achter te laten.

Super!

Assortiment
Een erg groot assortiment, maar er missen natuurlijk altijd wel dingen.

Aanbeveling
Ik doe dit al. Ik ben erg tevreden over de prijzen en het aanbod.

Extra toelichting
De prijzen zijn erg laag, wat voor mij als kunstenaar natuurlijk een uitkomst is. Daarnaast is het assortiment erg groot waardoor ik het meeste wat ik voor mijn fotografie nodig heb op 1 plek kan vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arko500 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik zocht een camera voor mijn dochter en had na veel wikken en wegen 3 camera's gevonden maar wist het nog niet. Na telefonisch contact advies gekregen de Panasonic dmc tz40 te kopen. Goed geluisterd naar onze wensen en perfect vertaald naar d juiste camera!

Extra toelichting
Prima winkel. Eerlijk advies en eigenlijk nog nooit teleurgesteld na meerdere camera's en lenzen gekocht te hebben. Via website veel keus en als dat niet werkt grote winkel met vriendelijke verkopers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik-John Koevoets 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shop toegankelijk en overzichtelijk.

Service
Na persoonlijk contact wordt er meegedacht over alternatieven

Assortiment
Nagenoeg alles is te vinden

Aanbeveling
Compleet assortiment voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit ten Berge 03-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er is veel te zien, ook al moet je een poosje wachten.

Service
zeer uitgebreide uitleg en goed luisteren naar je eigen wensen, als zeer prettig en professioneel ervaren

Assortiment
er was veel m te beoordelen en te vergelijken, veel meer dan in veel andere winkels

Aanbeveling
camera nu is een klasse winkel met vakkundig personeel dat je vragen en opmerkingen serieus neemt

Extra toelichting
een complete en overzichtelijke winkel, waar je wel even moet wachten op je beurt, maar waar je vervolgens zeer goed geholpen wordt en op maat wordt bediend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.Eijkhout 03-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Deze winkel werd mij door mijn buurvrouw aanbevolen voor de klantvriendelijkheid en de goede service en het ruime assortimen en de goede uitleg.Ik kan niet anders zeggen dan dat ze helemaal gelijk had wat alle punten betreftBen als een zeer tevreden klant naar huis gegaan !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidyvm 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website waar alles zonder veel moeite te vinden is. Bij de artikelen duidelijke uitleg over het product en de toepassing.

Service
Snelle levering tegen redelijke kosten.

Assortiment
Enorm veel op voorraad en artikelen die niet op voorraad zijn kunnen binnen afzienbare tijd geleverd worden.

Aanbeveling
Prima winkel, zowel op internet als de winkel in Urk. Personeel is bekwaam en goed geïnformeerd.

Extra toelichting
Uitstekende service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews