cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Meder 08-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Supersnelle service. En de prijs/kwaliteit verhouding top! Onderwaterhuis die ik had bested was bij cameranu.nl veruit het goedkoopst. Kortom de beste aanbieding en een supersnelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christvanschijndel 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is online duidelijk en gemakkelijk te bestellen .

Service
de service is goed , want je krijgt telkens bericht als je bestelling in een volgende fase komt .

Assortiment
camera nu heeft een ruime sortering voor uw camera .

Aanbeveling
de service is goed en het overzicht van accessoires is groot .

Extra toelichting
ik beveel deze winkel aan vanwege hun ruime assortiment en snelle levering .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jianting Ye 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
quite easy and good experience with both english and dutch

Service
good and quick

Assortiment
Good

Aanbeveling
yes, will suggest

Extra toelichting
nice experience to do online shopping though this website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap Bönker 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bereikbare website en overzichtelijk

Service
aflevering was precies op de tijd die aangegeven was

Assortiment
uitgebreid en goed omschreven

Aanbeveling
zie bovenstaande punten

Extra toelichting
Prima overzicht en goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Almere2015 08-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even naar de site die erg goed is.

Service
Een telefoontje en gelijk deskundig advies.Terugbellen ging fout.

Assortiment
Groot, niet compleet op fototassen die ik zocht.

Aanbeveling
Snel, goed geïnformeerd, zeer redelijke kwaliteit/prijs verhouding.

Extra toelichting
Vriendelijk bedrijf dat altijd bereid is om je te helpen. Prijs/ kwaliteitverhouding goed. Veel kennis en deskundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Einmahl 08-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een heldere en klantvriendelijke website die je in enkele stappen naar het gezochte product begeleid.

Service
Alle beloftes worden waar gemaakt! Super snelle levertijd!

Assortiment
Uitermate complete webwinkel. Of je professioneel-, armatuur-, of gewoon kiekjes fotograaf bent. Alles wat je nodig hebt zit in het assortiment en is bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Ik kan geen reden bedenken waarom ik het niet zou doen.

Extra toelichting
Webwinkel met een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen en dito service verdiend een uitstekende beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Tholen 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Goede service, klantenservice goed bereikbaar en vakkundig personeel die je te woord staat

Extra toelichting
Goede service en ze maken waar wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Dordt. 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen vanuit je huis.
Geen gedoe in winkels.

Service
Snelle levering en adequaat begeleid via e-mail.

Assortiment
Zou nog wat breder kunnen.

Aanbeveling
100%

Extra toelichting
Evenals vorige keren zeer tevreden. Apparaat bevalt tot nu toe prima. Foto-afdrukken beter dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Schlaepfer 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede webshop. Had alleen een lens van Tamron perongeluk voor Nikon besteld ipv voor Canon. Zou duidelijker aangegeven kunnen worden.

Service
Ik had eigenlijk de verkeerde lens besteld. Gelijk heb ik erachteraan gebeld, of het nog gewijzigd kon worden. De vrouw wist het niet zeker omdat hij al verwerkt was, maar de volgende dag lag de goede lens al gelijk op de mat! Super! Ook de verrekening in prijs werd al snel geregeld, had al snel het geld terug wat ik te veel had betaald.

Assortiment
Breed assortiment!

Aanbeveling
Goede en sneller service! Zag de lens ergens anders wel een paar euro goedkoper, maar bestel dan toch liever bij CameraNu, dan weet je dat het goed zit en dat het er snel is.

Extra toelichting
Ik had eigenlijk de verkeerde lens besteld. Gelijk heb ik erachteraan gebeld, of het nog gewijzigd kon worden. De vrouw wist het niet zeker omdat hij al verwerkt was, maar de volgende dag lag de goede lens al gelijk op de mat! Super! Ook de verrekening in prijs werd al snel geregeld, had al snel het geld terug wat ik te veel had betaald. Zag de lens ergens anders wel een paar euro goedkoper, maar bestel dan toch liever bij CameraNu, dan weet je dat het goed zit en dat het er snel is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Einmahl 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een heldere en klantvriendelijke website die je in enkele stappen naar het gezochte product begeleid.

Service
Alle beloftes worden waar gemaakt! Super snelle levertijd!

Assortiment
Uitermate complete webwinkel. Of je professioneel-, armatuur-, of gewoon kiekjes fotograaf bent. Alles wat je nodig hebt zit in het assortiment en is bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Ik kan geen reden bedenken waarom ik het niet zou doen.

Extra toelichting
Webwinkel met een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen en dito service verdiend een uitstekende beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Feen 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handig, je gewenste artikelen zoeken op internet en zien wat het is en dan bestellen maar

Service
De volgende dag in huis, al was er wel veel e-mailverkeer omheen, o.a. over een mogelijke vertraging, die niet optrad

Assortiment
Veel mogelijkheden

Aanbeveling
Zeker; is goed bevallen!

Extra toelichting
Ik ben tevreden over het artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Wessels 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, en klantgericht

Service
Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag in huis. Ook de medewerker (Urk) via de website was snel en zeer behulpzaam, klasse

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Volgende keer zeker weten hier weer bestellen, klantgericht, goede service. Complimenten Camera.nu

Extra toelichting
Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.oostendorp 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Makkelijk, makkelijk zoeken, goed geprijsd, en ze doen wat ze beloven snel en accuraat. De informatie voorziening rond de bestelling is gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam1251 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
2x gebruik van gemaakt. vooral de info tijdens de reparatieduur is erg fijn.

Assortiment
vrijwel alles wat mij interesseert is voorradig en de technische info is prima

Aanbeveling
waarom niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Vent 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld

Service
Prima

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Zeer goed

Extra toelichting
Perfect en snel geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke thoen 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is voor mij vlakbij en ze weten veel over de cameras en wat voor jou geschikt is

Service
Prima service.. mijn vorige camera was stuk gevallen...had hem gelukkig wel verzekerd en dat hebben ze keurig geregeld met de verz. Maatschappij

Assortiment
Enorme keuze in toestellen

Aanbeveling
Altijd...Om hiervoor opgegeven reden

Extra toelichting
Lijkt me al duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Sneek 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site goed overzichtelijk vrij eenvoudig toch veel informatie

Service
Gewoon goed

Assortiment
ruim assortiment goed aanbod veel op voorraad

Aanbeveling
Absoluut beveel ik andere mensen cameranu aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Happylife 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd keurig via de mail op de hoogte gehouden wanneer het product ( Zeiss victory sf 8x42 kijker ) weer op voorraad was. Ook vragen die ik via de mail stelde werden zeer snel beantwoord.

Assortiment
Als je een verrekijker wilt aanschaffen is er qua keus en kennis maar één winkel in Nederland en dat is Cameranu.nl ! Zeer uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen en een verkoper die verstand en plezier van zijn vak heeft

Aanbeveling
Ruim assortiment.
Snelle terugkoppeling van vragen via de mail.
Makkelijk bereikbaar.
Ruime winkel.
Voor het testen van verrekijkers een grandioze locatie qua uitzicht en afstand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotograaf555 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersnel! binnen 10 uur had ik de camera in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopB 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Sne het artiekl gevonden en besteld. Was al laat in de avond toch nog de volgende dag bezorgd. Heeeeel netjes hoor.

Service
Prima goede communicatie tijdens het bestelproces

Assortiment
Best goed

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede prijzen.

Extra toelichting
Gewoon een heel goede ervaring voor een niet zo gewoon product. Kom nog wel eens vaker even langs om te kijken wat ze in de winkel hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fotograafie-RG 06-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Jammer dat het te ver weg is om eens extra langs te gaan.
Maar er altijd nog de webwinkel.

Aanbeveling
Voor nieuwe produckten zeker, voor occasions niet ( kleine selectie ) gebaseerd op de afstand vanwaar ik woon.

Extra toelichting
Ruime zaak met overzichtelijke produckt op stelling. Ben je in de buurt is het altijd aan te bevelen eens een keer langs te gaan. Service en en kennis zijn goed te volgen in de wachtrij vernomen, men weet waar ze het over hebben. Nikon D3 aangeschaft nu even sparen voor de uitbreiding en dan naar U..........

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Okkies07 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Camera nu heeft een heel goede en duidelijk website, bestellen is een fluitje van een cent

Service
de medewerkers zijn zeer deskundig en geven heel goede tips (niet allen een verkooppraatje om zoveel mogelijk te verkopen) Het voelt heerlijk betrouwbaar

Assortiment
Heel breed assortiment, ongelofelijk dat ze zoveel materialen op voorraad hebben

Aanbeveling
Ik beveel Camera Nu al jaren aan bij iedereen die ik ken, een topwinkel!

Extra toelichting
Het is een heerlijk winkel, goede kundige adviezen, goede inruilprijzen, kies je voor het gemak dan bestel je online, wil je iets meer, nou dan bel je even, krijg je telefonisch ook direct goed advies, of je rijdt even langs voor direct contact. Echt waar een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 123 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijke informatie

Service
Na telefonisch contact zeer snelle afwikkeling van retourzending.

Aanbeveling
goede service.

Extra toelichting
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapstoque-fotografie.nl 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, duidelijke winkel.

Service
Super service. Ben ook in de winkel geweest, daar hebben ze goed kundig personeel.

Assortiment
Eigenlijk alles wat ik wilde was er, sommige dingen wel een alternatief moeten kiezen, maar daar werd ik goed mee geholpen.

Aanbeveling
Superwinkel!

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel, snelle levering. Kundig personeel, goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rmfoto1 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is heel erg gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
Het product wordt heel snel geleverd met snoepjes;)

Assortiment
Er is heel erg veel keuze. De producten zijn heel erg goed.

Aanbeveling
Cameranu staat bij mij in de top 3 camera winkels

Extra toelichting
Ik heb een accessoire voor mijn gopro gekocht. Ik ben er super tevreden over en ik ben van plan nog veel meer te kopen voor de gopro.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w.bookel 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een goed vergelijk

Service
snel en goed binnen gekomen

Assortiment
goede vergelijking van verschillende merken

Aanbeveling
ik raad het iedereen aan

Extra toelichting
het advies op de site gaf een goed beeld van het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerry wilbers 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle info die ik nodig had was goed te vinden, daarna was bestellen zeer eenvoudig

Service
De camera bleek toch wat ingewikkeld. Na een telefoontje met de klantenservice werd alles prima uitgelegd. Zeer goede service, en ik kreeg bovendien kostenloos een USB kabel

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Alles is prima gegaan, service, levering, betaling

Extra toelichting
Toen ik eenmaal wist welke camera ik wilde, was het nog maar een kleinigheid om de camera te bestellen en de volgende dag al in huis te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ard Gorissen 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website met duidelijk overzicht.

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Erg tevreden over totale service pakket.

Extra toelichting
Makkelijke en gebruiksvriendelijke website, goede producten, vriendelijk meedenkend personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarinusJ.B. 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is makkelijk te doorlopen om te vinden wat je wilt. Het bestellen e.d. loopt 100% goed.

Service
Alleen mail contact nodig gehad. De site is duidelijk in informatie maar toch een extra vraag die dezelfde ochtend nog werd beantwoordt.
Levering was super. Zoals door hen aangegeven was de bestelling de volgende dag in huis. Top!!!

Assortiment
Een zeer groot aanbod van camera's en toebehoren.
De reviews zijn een goede en verhelderende toevoeging.

Aanbeveling
Ik en al eerder mijn zoon met zijn camera hebben goede ervaringen. Als vader heb ik dus mijn zoon gevolgd de aankoop hier te doen. Ja dit bedrijf beveel ik zeker aan.

Extra toelichting
Zie de rubrieken hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikkootje 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
klik, klik, klaar. (als je weet wat je moet bestellen)

Service
Tot en met bezorging netjes op de hoogte gehouden.

Assortiment
compleet assortiment waarvan de meeste artikelen op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bastiaan Miché 06-02-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd geweldige sfeer en een mooie ruime winkel. Echter zou ik persoonlijk wat meer hebbedingetjes willen zien.

Service
De mensen van cameranu weten ook echt wat van hun producten af. En nog belangrijker ze nemen de tijd voor hun klanten.

Assortiment
Ben nog nooit met lege handen thuis gekomen.

Aanbeveling
De meeste winkels zitten midden in het centrum of in gebied met betaald parkeren of waar je niet kan parkeren. Cameranu zit op een super plaats parkeerplaats genoeg en gratis. Na je aankoop kan je die altijd nog even testen in de haven van Urk. (vergeet daarbij niet even een visje te halen)

Extra toelichting
Fijne winkel altijd goeie service. Bij veel winkels ben je vaak maar gewoon een nummertje dat gevoel heb ik bij Cameranu nooit. Ga zo door jongens dit is een winkel voor mensen en door mensen zoals we die niet veel meer vinden anno 2015.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharpe 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke productomschrijvingen, gemakkelijk bestelproces, attente en transparane communicatie van de leverancier gedurende het hele proces; van ontvangstbevestiging, betaalbevestiging en bezorginformatie. Top!

Assortiment
Ruim assortiment, diverse merken, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Altijd!
Levering binnen 24 uur, duidelijk en transparant.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling bij Cameranu.nl Eerst maar eens een eenvoudig en goedkoop product gekocht, maar durf het nu zeker aan om hier mn objectei

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

BartvdVeen 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld, gelijk in huis!!

Service
Je krijgt gelijk een mail, waarin van alles wordt uitgelegd.

Assortiment
goed

Aanbeveling
Het is gewoon een topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter Woud 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gehele proces van website naar koop en afhandeling klopt in zijn geheel.

Service
Alleen over de aflevering kan ik een oordeel vormen. Volgens de afspraak vindt de aflevering plaats

Assortiment
Gewoon prima voor mij

Aanbeveling
Geen klachten

Extra toelichting
Goede website met prima aanbiedingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rettekelen 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, producten zijn goed te vinden en het hele bestelproces is goed ingericht

Service
levering keurig volgens afspraak. Vrachtwagen van PostNL had problemen, waardoor pakketje een dag later arriveerde, en daar keurig bericht van gehad. Ook erg handig om een pakketje op een PostNL afhaalpunt te kunnen laten bezorgen. Top Service!

Assortiment
Zeer groot assortiment, alhoewel ik wel gehoopt had op iets meer accessoires voor de camera die ik besteld had (bijvoorbeeld een extra batterij, zonder daar een heel pakket met acculader voor bij te hoeven bestellen), maar dat kan natuurlijk ook aan het type camera (sony a5100) liggen die ik besteld heb.

Aanbeveling
Gewoon prima webshop

Extra toelichting
CameraNU.nl is een uitstekende webshop. Bestelling vlot gegaan. Er waren wat problemen met PostNL, waardoor pakketje een dag later arriveerde, maar daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld. Zal hier zeker nog een keer terugkomen, wanneer ik extra lenzen aan wil schaffen voor mijn camera. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEmons 06-02-2015

Algemene score

8,3

Gemak
Het zoeken op de website is soms wat lastig aangezien er zoveel artikelen opstaan en je soms niet meteen weet in welke categorie je moet kijken.

Service
Wanneer iets onverwacht toch niet meer op voorraad is wordt hier netjes tijdelijk over geinformeerd. Bij additionele vragen wordt ook snel geantwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Goede service en groot assortiment. Het mag evt. wat duidelijker te zien zijn in welke categorie wat voor soort artikelen staan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tulp1234 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd en komen netjes afspraken na

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hansjoseschouten 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen via de website

Service
Het bestelde werd snel geleverd

Assortiment
Ruim aanvod op desite

Aanbeveling
Ook prijstechnisch gunstig

Extra toelichting
Handie webwinkel en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiesje67 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
meteen echt goed geholpen

Extra toelichting
wij vonden het een hele mooie winkel, en goede serves

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liselotte1971 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima assortiment, ruime specificaties per product. Prima prijzen. En uitstekende, snelle service! Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Rison 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site en alles is goed op merk te vinden.
Ook de prijs opgave via mail is duidelijk als je iets wilt inruilen.

Service
ook inruil camera's en objectieve worden goed gecontroleerd en daarom ook altijd garantie er op.

Assortiment
als je het hier niet vindt is het ergens anders meestal ook niet te koop.

Aanbeveling
klantvriendelijk, goed assortiment, koffie staat klaar en deskundige medewerkers.

Extra toelichting
Bij de aanschaf van een gebruikt Canon objectief was het geen probleem om mijn bestaande objectief in te ruilen, ik vind dit toch wel heel goed, verder je hoeft er niet elke week heen maar het is gewoon top daar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Harms 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima aanbod, snelle levering en een winkel waar we graag terug komen.

Service
Per telefoon nadere uitleg gevraagd en professionele tekst en uitleg gekregen, direct daarna tot aankoop over gegaan.

Assortiment
Perfect aanbod en heerlijke prijzen, zeker voor herhaling vatbaar.

Aanbeveling
Reeds eerder aankopen gedaan, snelle levering en erg betrouwbare winkel, raad permanent mijn vrienden en kennissen aan om hier zaken te doen.

Extra toelichting
Reeds min of meer gemotiveerd in bovenstaande tekst en uitleg. Hele goede service en zeker voor een toekomstige aanschaf weer terug naar deze winkel. Naar mijn bescheiden mening een voorbeeld voor velen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Kaal 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal. Uitzoeken uit de vele mogelijkheden, bestellen en volgende dag bezorgd.

Service
Alles was snel geregeld en bezorgd

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende artikelen en merken

Aanbeveling
Makkelijk via internet en snel

Extra toelichting
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m geven 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede gestroomlijnde website

Service
Binnen het uur antwoord op je vragen en als je voor 24.00 besteld krijg je het de volgende dag al geleverd

Assortiment
Voor mij ruim genoeg

Aanbeveling
Hier nog nooit een miskoop gehad

Extra toelichting
Gewoon een prima internet winkel die zijn afspraken nakomt en reageert als je vragen hebt. In het verleden ging er wel eens iets stuk wat ik hier heb gekocht en dat werd zonder protesten of problemen direct opgelost. Gewoon een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy13 05-02-2015

Algemene score

9,5

Gemak
1 klik en klaar, betalen en binnen no time bij je thuis

Service
Even geannuleerd en na telefoontje twee toch besteld en het ging gewoon goed, erg blij met deze service

Extra toelichting
Zeer tevreden, goed service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meduts W 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zoek een product, lees de informatie en specificaties, kies welke je wilt, bestel en betaal. Gaat allemaal erg soepel en snel.

Service
De volgende dag in huis. Dat is pas service. Je bent enthousiast over wat je besteld hebt, en je wilt het daarom zsm in huis hebben. De dag na de bestelling staat de bezorger al bij je aan de deur. Nice!

Assortiment
Je kunt niet alle producten van de wereld bieden.

Aanbeveling
Ik heb goede ervaringen met CameraNu. Bestel ook door de jaren heen enkele producten bij CameraNu, bevalt mij prima, en dat is wat ik anderen ook vertel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J* 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Top

Service
Nogmaals top

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Grootste en laagste in prijs assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaccie-a 05-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en het is handig dat je ook online kunt bestellen!

Service
Als ik bel en in de winkel helpen ze mij om de juiste keuze te maken

Assortiment
Ik heb nog nooit iets gemist wat ik zocht!

Aanbeveling
Super winkel!

Extra toelichting
Goede service en behulpzaam personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter4cameranu 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijke en werkt goed met voldoende detail-informatie

Service
Aflevering is perfect. Ik bestelde om 22.00 uur en had de camera de volgende dag om 10 uur in huis

Assortiment
Het lijkt mij meer dan voldoende, maar ik ben een beginner!!

Aanbeveling
Gewoon alles top en de beste prijs

Extra toelichting
Ik heb geen ervaring met andere camera aankopen maar ik heb hier gewoon een super goede ervaring mee opgedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred asmussen 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
had swabs besteld voor mijn sensor te reinigen zat een duidelijke handleiding bij en werkt prima

Service
vlotte levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed produkt en snelle levering

Extra toelichting
na het lezen van de handleiding mijn sensor gereinigd en was weer helemaal schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews