cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bernice82 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op zoek naar een grijskaart kwam ik al snel bij Cameranu.nl. Ruime voorraad en scherpe prijzen. Heb de kaart 's middags besteld, en de volgende ochtend had ik 'm al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob.I 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website overzichtelijk en goed teogangkelijk.

Service
Alles keurig gegaan en te woord gestaan. De afgesproken zaken zijn keurig afgehandeld.

Assortiment
Op het gebied van amateurfotografie is er maar weinig wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Duidelijke site mooie winkel vriendelijk personeel. Tot op heden geen negatieve ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AstridPeters 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
er werd prima meegedacht naar de beste oplossing.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeker aan te raden

Extra toelichting
tevreden over gekochte producten. Wel aan te raden om een filmpje bij de lampenset te plaatsen omdat deze lastig in elkaar te zetten was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico Bruinendaal 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het plaatsen van een bestelling en de afhandeling hiervan kon niet gemakkelijker verlopen.

Service
Op donderdag om 16:30 besteld en op vrijdag om 11:30 in huis! Hele weekend genoten van mijn studioflitser!

Assortiment
Uit heel veel studioflitsers kunnen kiezen. Erg blij dat ik binnen één website zoveel vergelijkings materiaal had.

Aanbeveling
Super ervaring gehad met deze winkel. Op het gebied van fotografie raad ik heb zeker aan!

Extra toelichting
Al meerere keren bestellingen geplaats op Cameranu.nl en telkens weer was alles naar wens. Blijf zo door gaan Cameranu!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hermanjoke 26-02-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de winkel is overzichtlijk

Service
het is wel goed maar wij vonden dat wij erg weinig kregen voor een lens die niet gebruikt is en nog geen jaar oud was

Assortiment
voor iedereen wat

Aanbeveling
om dat het goed is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Piet Zuidema 1 26-02-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt er rustig rond kijken even een bakje koffie drinken en gelijk word ondertussen de werking van de camera of lens goed en vakkundig uitgelegd, . Hoe gek de vraag ook is die je stelt je krijgt overal een antwoord op er word hier echt naar je geluisterd.

Service
Tijdens de koop van een nieuwe lens, vroeg de verkoper of ik mijn camera ook bij me had, gelijk opgehaald uit de auto en deze werd helemaal schoongemaakt, bij de lenzen kwamen ook de filters er even af en werden ook schoon gemaakt

Assortiment
Waar je ook voor komt , of het nu een nieuwe camera is of het is een afdichtingsplaatje voor het flits contact van je camera, het is er.

Extra toelichting
Als er van de familie of kennissen een camera of een nieuwe lens willen hebben of onderdelen ergens van willen hebben , Ga dan naar Cameranu en dan hoef je gewoon niet meer verder te zoeken,en je krijgt er een vakkundige uitleg bij over de werking van de camera of lens. En dat eventueel onder het genot van een bakje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J ten Bergen 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Gewoon goed en goedkoop

Extra toelichting
Alles wat ik hier gekocht heb is keurig geleverd goed en niet duur . Dus gewoon een aanrader wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennyvegt 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ervaren medewerkers denken altijd met je mee...

Service
De service valt niet op waardoor je achteraf steeds tevreden bent. TOP

Assortiment
Alles aanwezig en daar waar iets niet op voorraad is wordt je goed op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
Vertrouwd adres!

Extra toelichting
Vriendelijk personeel en professionele voorraad...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hondaygo 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige site om te zoeken.

Service
Vlot verzonden, goed verpakt.

Assortiment
Ik ging voor een lamp voor mijn GoPro.
Als ik gewild had, dan had ik daar de meest uitgebreide set kunnen halen die ik wilde.

Aanbeveling
Duidelijke site, uitgebreid assortiment, goed verpakte producten, snelle levering.
Zou/zal deze site echt bij iedereen aanbevelen.
Let wel...., ik heb er tot nu toe maar 1 keer een bestelling geplaatst, dus weet niet hoe de score uit zal vallen na 10 bestellingen.

Extra toelichting
De reden dat ik camera.nl een hoge score geef is natuurlijk niet alleen om de punten die ik al heb aangegeven, maar ook om het feit dat ik al bij legio online winkels heb besteld, die, als ze het maar half zo duidelijk, snel en goed zouden maken als cameranu.nl, ik hun ook wel zo'n hoge beoordeling had willen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 49 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het (online)kopen bij CameraNU is voor iedereen een "fluitje van een cent".

Service
Als ik een artikel wil aanschaffen , stuur ik vaak een berichtje naar ze om te vragen wat het beste past bij hetgeen ik reeds bezit en meestal krijg ik dezelfde dag nog antwoord.

Assortiment
Tot op heden heb ik nog niet meegemaakt dat hetgeen ik wil aanschaffen niet in hun assortiment zit.

Aanbeveling
Vertrouwd, snel , goede service en vlotte levering in veilige verpakking.

Extra toelichting
Mijn huidige camera online gekocht bij CameraNU en was zeer tevreden over het contact met ze als ik iets wilde weten. Sindsdien koop ik alles wat ik graag als aanvulling wil hebben op fotogebied bij CameraNU. Ze leveren een uitstekende service en goede kwaliteits artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SonyShelley 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geregeld. Makkelijk zoeken op de site.

Service
's Avonds laat besteld. Volgende middag al bezorgd!

Assortiment
Deze lens was niet overal voorradig.

Extra toelichting
Prachtige lens trouwens! Echt een aanrader. Mooie bokeh!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cadeaubon 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling was eenvoudig te plaatsen. De website is overzichtelijk en het aanbod wordt duidelijk weergegeven.

Service
Vanwege een vraag over de levering, telefonisch contact geweest. Dit was erg vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Er werd extra informatie gegeven over de bestelmogelijkheden.

Assortiment
Groot/breed aanbod

Extra toelichting
Cadeaubon besteld als cadeau. Als pakketje laten bezorgen, dit was keurig op tijd afgeleverd. De bon heeft een mooie en duidelijke lay-out. Duidelijk hoe de bon gebruikt kan worden. Netjes verpakt in een envelop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.J.Apel 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon gekeken wie de voordeligste was

Service
Snelle levering

Assortiment
Van mijn product waren er verschillende maten aanwezig

Aanbeveling
Vooral goed en goedkoop

Extra toelichting
Terwijl ik aan het zoeken was naar mijn product kwam ik een verschil van bijna 20 euro tegen. Dus was de keuze snel gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jim F 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles is makkelijk te vinden doormiddel van de zoekcriteria.

Service
Uitstekend, doordat wij een langer betalingstermijn hebben is er door jullie goed meegedacht naar een juiste oplossing waardoor het mogelijk was een bestelling te plaatsen

Aanbeveling
De prijs, kwaliteit en snelheid van de bezorging is perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkZwag 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website. goed ingedeelde product categorieën.

Service
Snelle levering en vele mogelijkheden voor betalen.

Assortiment
Zeer ruim. zowel voor de beginnende fotograaf (zoals ik) als voor de professional. er is genoeg te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melulski 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote voorraad!

Service
Je ziet nu gelijk wanneer je bestelling binnen komt.

Assortiment
Volledig assortiment.

Extra toelichting
Heb hier inmiddels voor een vermogen gekocht, en dat zegt genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LauraS1992 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
een van de weinige/enige website die de nikon D5300 verkoopt met de les die ik wou als voordeel paket

Aanbeveling
Snelle service, groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis Sneek 25-02-2015

Algemene score

8,3

Gemak
Site eenvoudig en overzichtelijk winkel mooi en ruimtelijk ingedeeld

Service
Deskundige service met duidelijke en eerlijke antwoorden

Assortiment
Veel aanwezig en dus gelijk mee te nemen

Extra toelichting
Ik zou cameranu absoluut voor 100% aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Metalpaultje 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk. Camera nu bevind zich op 25km afstand.

Service
Goed. Alleen moet ik nog leren op een nummertje te trekken ;-)

Assortiment
Zelfs de kleinste onderdelen op voorraad. Ik was toevallig op Urk en kon op de terug weg een onderdeel afhalen.

Aanbeveling
Zeer ruime keus. Een snoepwinkel voor veel mensen.

Extra toelichting
Bedankt voor het grote assortiment met zelfs de kleinste onderdelen op voorraad. Makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne Hondema 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had al een set remote's van Cactus dus wist ik wat ik wilde hebben. Zoekveld invullen en klaar is keer. Gemak tot en met.

Service
Bestald, en een dagje later in huis. Keurige bevestigingsmails van de verschillende stadia. Prima.

Assortiment
Alles is hier te koop, als het met fotografie te maken heeft natuurlijk!

Aanbeveling
Goed en vertrouwd. Wat wil een mens nog meer.

Extra toelichting
Ik koop eigenlijk alles voor mijn hobby bij CameraNu. Soms online, soms ook in de winkel in Urk. Gewoon even op zaterdagmorgen langsrijden, kopje koffie erbij en lekker sneupen door de winkel. De service is er super: het personeel is vriendelijk en behulpzaam en terzake kundig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.v.B.22 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles goed te vinden, makkelijk betalen. Duidelijk betalingsvoorwaarden te vinden

Service
redelijk. Wel snel reactie, maar niet veel meer inhoudelijk dan wat we zelf ook al op de website gevonden hadden

Assortiment
goede keus

Aanbeveling
geen klachten, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

beagle001 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak dient de mens!

Service
Snel en simpel!

Assortiment
Voor iedere cameraliefhebber een snoepwinkel!

Aanbeveling
Supersnel en simpel... waarom zou ik dat niet aanbevelen...

Extra toelichting
Erg blij dat ik deze winkel gevonden heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vitheo 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu heeft een duidelijke, overzichtelijke website waarop de producten eenvoudig te vinden zijn.
Bovendien zijn de producten vaak goedkoper dan bij andere aanbieders.
Het hele proces van zoeken, kiezen, bestellen en afrekenen verloopt eenvoudig.

Service
De klantenservice reageerde erg snel en gaf vakkundig advies.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt als fotograaf en filmer. Zowel voor de amateur als de professional.
Goede apparatuur en zeer betrouwbaar.

Aanbeveling
Een 10 geef ik nooit maar had ik in dit geval wel kunnen geven.

Extra toelichting
Ik heb al vaker gekocht bij Cameranu en altijd tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinWest 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon snel artikel uitzoeken

Aanbeveling
Van harte aan te bevelen.goede snelle service en verzending

Extra toelichting
Zeker aan te bevelen zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Photomaarten 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat je je zoekopdrachten goed kunt filteren kom je al snel tot de juiste keuze

Service
Snelle service die goed is te volgen met postNL

Assortiment
Het komt maar zelden voor dat ik naar een andere winkel moet om iets te bestellen

Aanbeveling
We zoeken altijd via cameranu naar oplossingen voor de mooie uitdagingen in dit vak!

Extra toelichting
Ik bestel regelmatig bij cameranu, ik kan er altijd vanuitgaan dat de producten snel worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 7 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
eerste keer had ik fout besteld, mijn fout, terugsturen was zo geregeld en geld binnen enkele dagen terug gestort gekregen

Assortiment
er is veel te koop voor mij

Aanbeveling
perfect word alles geregeld en bel je dan krijg je iemand aan de telefoon die weet waar je over praat

Extra toelichting
ik ben goed behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speedbird787 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en uitgebreide product omschrijving .
Duidelijke website waarop het makkelijk zoeken is naar je favoriete product.
Diverse betalingsmogelijkheden.

Service
Snelle levering zoals omschreven bij het product, indien op voorraad.
Na bestelling altijd gelijk een bevestiging via e-mail.
Tevens ontvang je een e-mail wanneer je bestelling de winkel heeft verlaten.
Bij vragen via e-mail altijd een snel en duidelijk antwoord.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in alle product groepen.
Duidelijke vermelding bij elk product of het op voorraad is.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.
Persoonlijk altijd goede service gehad, uitgebreid assortiment en concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Een zaak met uitgebreid assortiment,goede service, snelle levering, duidelijke website, diverse betalingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witchblade1987 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webshop spreekt voor zich en de informatie is duidelijk.

Service
Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je bestelling wordt je snel geholpen.

Assortiment
Het is een groot gevarieerd assortiment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Ik koop graag bij deze winkel, zowel via internet als dat ik er heen rijd. Je wordt goed geholpen en via internet heb je het snel thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sien25 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kunt rustig op de website kijken en vergelijken met andere winkels

Service
Ik kreeg snel een mail met de bevestiging en uitleg over het bezorgen. Heel duidelijk allemaal.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goed te vinden wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
In de winkel een groot assortiment is en de service is goed.

Extra toelichting
De winkel geeft een goede service, het wordt snel verstuurd en je krijgt direct een mail met duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietjeprutsies 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gewoon de bestelling plaatsen betalen en wachten op de bestelling

Assortiment
ruim assortiment en een prima aanbieding

Aanbeveling
assortiment en prijs geven hierbij de doorslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

CordeWeerd 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Een zeer ruime sortering, niet alleen hardware, maar ook software.

Aanbeveling
Ook bij mijn vorige bestellingen in deze shop liep alles vlekkeloos. En ook nu ontving ik het bestelde volgens de planning.

Extra toelichting
Ik ben bijzonder tevreden over Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Appelt 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel veel makkelijker dan dit wordt het niet. Heb alleen af en toe meer behoefte aan professionele uitleg bij producten. Dus daar bedoel ik niet mee dat er een SDI aansluiting op zit, maar ik wil weten wat hij support 3g, 6g 12g? Etc. Maar verder erg veel bruikbare info voor het beslissen van een aankoop.

Service
In al die jaren dat ik hier bestel heb ik nog nooit problemen gehad.

Assortiment
Bijna al mijn professionele gear koop ik hier. Heel af en toe mis ik iets op de site maar dat is dan ook een erg moeilijk te vinden product.

Aanbeveling
Ik heb deze site al aan meerde collega's aanbevolen.

Extra toelichting
Ik denk dat alle punten voor zichzelf spreken. Aan cameranu.nl denk ik het eerst als ik iets wil kopen voor mijn camera.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p_d_b 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik heb een aantal artikelen on-line besteld. Helaas zijn niet alle artikelen of een deel daarvan op voorraad. De klantenservice heeft mij per e-mail op de hoogte gebracht en toegezegd dat zodra alle artikelen binnen zijn, die onmiddellijk worden opgestuurd. Ik weet waar ik aan toe ben. Dat noem ik pro-actief handelen. Complimenten aan de klantenservice.

Aanbeveling
De klantenservice weet waarvoor ze daar zijn.

Extra toelichting
De klantenservice weet waarvoor ze daar zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max van Wonderen 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede duidelijke webside

Assortiment
Voldoende keus met goede uitleg van het produkt ook zijn de revieuws nuttig.Prijstechnisch zit het product op een goed niveau.

Aanbeveling
De snelheid en de complete aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dennis van noorloos 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vergelijken en betalen thuis eventueel thuis laten bezorgen of ophalen bij een ophaalpunt makkelijker kan niet.

Service
Betaling ging goed en verzending was snel en camera was goed verpakt en heelhuids aangekomen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik zou iemand doorverwijzen gezien de scherpe prijzen en het ruime assortiment en een keurige afhandeling.

Extra toelichting
Voor het eerst en zeker niet voor het laatst hier wat besteld. Alles ging zoals je van een webshop verwacht. Vlotte levering en goede communicatie in combinatie met een scherpe prijs en je hebt een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap1972 24-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Kennis van zaken en erg vriendelijke behandeling

Assortiment
Veel op voorraad

Aanbeveling
Vool alles wat met fotografie te maken heeft kun je bij cameranu terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JudithvdP 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Keurig nette site met een groot assortiment. De service van online bestellen is erg fijn omdat aangegeven wordt wanneer wat gebeurd met de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tanja1946 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede sortering

Service
ondanks mijn verkeerde aan vink
voor bezorgen van postpaket is het te veel betaalde bedrag zonder problemen terug gestort

Assortiment
goede keus

Extra toelichting
ik zal deze webshop zeker bij famielie aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap384 23-02-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
nummer trekken voor de dienst waar men voor komt

Service
Medewerker die mij heeft geholpen wist waar hij het over had

Aanbeveling
Alleen voor de service

Extra toelichting
Als klant werd ik eerst op de koffie gewezen .daarna toen ik aan de beurt was ,en het product in voorraad was was de koop snel besloten.De uitleg hoefde voor mij niet omdat het product al bij mij bekend was . maar de vriendelijkheid van de verkoper is een pluspunt waard.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paula60 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website, geen verborgen kosten.

Service
Duidelijk wordt aangegeven wanneer het pakket verstuurd wordt. Track & Trace code wordt per e-mail opgestuurd.
Kon eventueel ook op afspraak in de winkel het e.e.a. testen. (dit heb ik weliswaar uiteindelijk niet gedaan)

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Deze winkel is betrouwbaar met een uitgebreid assortiment. Goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Bosch 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke weergave van artikelen

Service
weet je je keuze niet goed te maken, door telefonisch contact worden de verschillen tussen de artikelen duidelijk uitgelegd

Assortiment
groots assortiment, veel nieuwe artikelen.

Aanbeveling
zeer zeker zou ik deze winkel als eerste aan bevelen, vanwege de ruime keuze, de klantvriendelijkheid en de super snelle levering

Extra toelichting
mijn motivatie voor deze winkel blijkt uit bovenstaande beantwoorde vragen. in 1 woord gewoon een super winkel, ben nu 1 x bij deze winkel geweest en 2 x online besteld. geweldige service helemaal top, dik tevreden laatste aankoop: 3 Legged Thing Eric Evo 2 statief met AirHed 1 Black. geweldig statief met reuze veel mogelijkheden en super licht. precies wat ik zocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wimbijkieskeurig 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, eenvoudige bestelling

Service
Snel antwoord op vragen over niet voorraad artikelen. En ook dan supersnelle levering.

Assortiment
Breed assortiment en mocht je dan toch nog iets vinden dat niet op voorraad is, dan wordt dat snel geleverd.

Aanbeveling
Gewoon goede shop, ook telenisch goed bereikbaar.

Extra toelichting
Verder niet meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heerenvener 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijk producten te bestellen

Service
Vragen worden direct beantwoord, tussentijdse mailtjes met voortgang order. alles zeer overzichtelijk

Assortiment
Keuze genoeg en alles leverbaar

Aanbeveling
Ik ga hier zeker weer bestellen, prijzen zijn een stuk goedkoper dan bij andere webshops en product word snel geleverd!

Extra toelichting
Nieuwe camera bested, namelijk de Nikon 1 J3 wat behoorlijk in de prijs scheelt met andere winkels. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang wat zeer prettig is. De camera werd de volgende dag al bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Sterken 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website

Service
Werd steeds op de hoogte gehouden mbt de status van de levering

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen huls 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handig en overzichtelijk

Service
Heb ze zelf opgehaald uit de winkel maar kreeg extra info over mijn aankoop

Assortiment
Assortiment is ruim alleen jammer dat mijn helmet mount niet meer op voorraad was

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Ben zeer tevreden en kom zeker hier terug voor andere aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen336 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke informatieve site met heldere voorraadvermelding.

Service
De medewerker aan de lijn gaf prima advies. De harde schijf van LaCie die ik nodig had werd zeer snel geleverd.

Assortiment
Helder en overzichtelijk assortiment. Veel kwaliteitsprodukten van de betere merken.

Aanbeveling
Om eerder genoemde redenen beveel ik de site graag aan. Veelzijdig qua producten. Goede ondersteuning.

Extra toelichting
Voor alle punten een 10. Ik heb al vaker spullen in deze winkel gekocht. Of het nu gaat om ondersteuning van mijn professionele workflow t.a.v. mijn fotografie of t.a.v. mijn beeldbewerking, ik vind hier alles wat ik nodig heb. Dat ze bijna altijd het goedkoopste zijn helpt natuurlijk ook mee ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CPQ 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering. Goede communicatie. Flexibel beleid tav retouren.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Goed assortiment, scherpe prijs, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Brehm 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn in de winkel geweest en er was erg veel keus in allerlei camera spullen

Service
Erg goed geholpen en de uitleg over de gekochte dia-scanner was prima.

Assortiment
Niet normaal wat is zag zoveel camera spullen, erg mooi.

Aanbeveling
Ik heb dit al gedaan op de fotoclub waar ik bij zit.

Extra toelichting
In een woord geweldig, we moesten wel een stukje rijden om deze diascanner op te halen bij CameraNu.nl In de winkel prima geholpen en een deskundig uitleg over de diascanner. Hier hadden we dus wel dit ritje voor over. En de prijs die viel ontzettend mee, ja hier komen we meer voor mijn camera spullen. Of in de winkel of ik bestel ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geraldz33 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Service
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baukje23508 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel vakkundige feedback

Service
Afgesproken tijd geleverd, top!!!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snel geholpen voor een goede prijs!

Extra toelichting
Al met al een goede betrouwbare internetwinkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews