cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25156 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2598 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap van B 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De indeling van de winkel is overzichtelijk zodat je als klant goed de gelegenheid hebt je te orienteren.

Service
Nog geen ervaring mee, maar verwacht gezien de uitstraling van de winkel en de betrokkenheid van de medewerkers hier geen problemen mee.

Assortiment
Zeer royaal assortiment goed zichtbaar in de diverse opstellingen.

Aanbeveling
Goede deskundige voorlichting waar alle vragen rustig en deskundig beantwoord worden.

Extra toelichting
Het systeem met de nummering wie aan e beurt is werkt prima en voorkomt discussie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige en vakkundige bediening bij een groot assortiment

Assortiment
Goedsysteem met nummers.koffie en ze nemen alle tijd voor je.

Aanbeveling
Betrouwbaar sedert jaren en afspraken worden nagekomen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold Engelen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk online bestellen en snel geleverd

Service
Top spoedbezorging was netjes op tijd binnen

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zou niet weten waarom je hier niet zo kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaal 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop netjes ingericht en duidelijke omschrijving met instructievideo

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Veel op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davine Arckens 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk te vinden wat je zoekt,levering...

Service
heel vlug en correct

Assortiment
ruim aanbod, ik vind altijd wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Meulen 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is niet als een supermarkt uitgestald.

Service
Je vraagt ergens naar en het wordt voor je gehaald.

Assortiment
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Zou zo geen minpuntje weten, het is alleen, je moet er heen.

Extra toelichting
je koopt gemakkelijk online en wanneer je informatie wenst, rijd je er heen en krijg je de informatie die je wenst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Moorleghem Ludo 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat je ook zoekt, meestal hebben ze het product in voorraad

Service
Snelle en volledige levering

Assortiment
Vrij uitgebreid assortiment, haast alles wat je nodig zou kunnen hebben is voorradig. Indien niet, laten zij dit snel weten en zorgen er dan ook wel voor dat je niet echt lang hoeft te wachten

Aanbeveling
Grote keuze, snelle levering en correcte prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

macbook pro IT 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is overzichtelijk en eenvoudig

Service
Ik had wat vragen. Ik heb ze gebeld en werd goed en professioneel geholpen.

Aanbeveling
Goedkoopste Macbooks op het internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. product zeer snel gevonden.

Service
Volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, duidelijk overzicht.

Service
Nette en snelle levering!

Assortiment
Prijzen zijn gemiddeld en assortiment is voldoende.

Aanbeveling
Goede webshop met prima service!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gary 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid aanbod

Aanbeveling
betrouwbare winkel

Extra toelichting
Vertrouwd adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Tot twee keer toe een defect geheugenkaartje mogen bezitten. En ook tot twee keer toe kosteloos een ander toegestuurd gekregen. De eerste keer zelfs nam een medewerker 'm onder handen om de verloren gewaande foto's ervan af te halen en ze vervolgens op zijn eigen website (middels wachtwoord vervolgens) weer aan te bieden.

Assortiment
Nog niets gezocht wat ik niet heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Een puntje van opbouwende kritiek wellicht. Ik liet in de mailwisseling een duidelijk koopsignaal vallen door aan te geven dat ik op het punt stond om een Canon SX60 te kopen. Ik gaf aan het gekochte maar defecte kaartje dan maar te crediteren in een leuke korting; twee vliegen in één klap, zowel voor de winkel als voor mij maar helaas werd er niet op gereageerd.

Extra toelichting
Een volgende keer kom ik ook voor mijn lenzen en camera's hier terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering.

Assortiment
Producten kunnen bestellen die ik anders alleen uit het buitenland kon laten komen. Zeer tevreden!

Extra toelichting
Fijne webshop, snelle levering, zorgvuldig verpakt, lage prijzen vergeleken met andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wycher Riensema 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles mooi ovezichtelijk opgesteld en aangegeven.

Service
Bij vragen krijg je de indruk met deskundige mensen te maken hebt

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Prima in orde fijne winkel

Extra toelichting
Ik had een probleem met een lens en heb goed advies gekregen waar ik wat mee kon. De oude lens wordt opgestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Praktische cameratas 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind wat ik zoek.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lars 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website, alles goed te vinden. Zelfs al type je maar een artikel nummer in binnen luttele seconden gevonden.

Service
Super snelle levering voor 24:00 besteld de volgende dag al in huis. Binnen een paar minuten de track en trace per email binnen helemaal top.

Assortiment
Alles wat ik wil hebben heeft cameranu op voorraad

Aanbeveling
Gewoon een dikke 10 hier kom zeker weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH van den Berg 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gebruiksvriendelijke website

Service
product al de volgende dag in huis

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
gebruiksvriendelijke website, snelle levering, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

norbert 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijk te gebruiken website

Service
had nog mailcontact voor het plaatsen van de bestelling, hier werd zeer snel en duidelijk op geantwoord.

Assortiment
groot assortiment voor de juiste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 24-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Winkel goed bereikbaar per auto en gratis parkeerplekken. Je kan rustig rondkijken.

Service
Personeel neemt de tijd voor al je vragen en geeft indien gewenst een duidelijk maar niet bindend advies. Laten eventueel de verschillen zien.

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment waarbij ik nog niet heb meegemaakt dat ze een produkt niet in voorraad hadden.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Leven zich in in jouw situatie en budget en geven op basis daarvan een advies (kan zijn een aankoop of een aanraden om even te wachten )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg soepel gegaan, heel makkelijk besteld via internet, helder en duidelijk, snel geleverd.

Service
Gewoon erg goed! Ik kreeg continue mailtjes over de voortgang van mijn bestelling.

Assortiment
Ik heb precies gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
De aankoop had niet beter gekund. Dit is zoals je het wilt.

Extra toelichting
Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JokeBB 24-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk, zowel op de website als in de winkel zelf.

Service
Ik ben al jaren klant, ik denk sinds 2004/2005 en heb altijd prima service gehad. Je wordt goed geholpen bij vragen en iedereen is enorm vriendelijk.

Assortiment
Ze hebben alles wat ik cameragebied kan wensen!

Aanbeveling
Simpelweg omdat ik enorm goede ervaringen met deze winkel heb.

Extra toelichting
Levering is supersnel, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik rijd er regelmatig heen maar bestel ook vaak via de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis De Clerck 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel overzichtelijke website met eenvoudige mogelijkheden om gemakkelijk te bestellen.

Service
Zeer vlotte communicatie met de helpdesk, voor en na de aankoop.

Assortiment
Goedkoper dan bij Amazon voor het artikel dat ik zocht.

Aanbeveling
Alles perfect verlopen, zeer snelle levering via UPS. Eén klein negatief puntje dat er extra dient betaald te worden voor het gebruik van Credicard of Paypal, anders had ik een 10/10 gegeven.

Extra toelichting
Verwerking van de betaling via PayPal zou na 17u00 ook mogelijk moeten zijn, dan kunnen de goederen nog vlugger verscheept worden en zijn het recordtijden van "volgende dag wordt er geleverd".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld zo in huis. Gemakkelijker kan niet toch!

Assortiment
ik heb bijna nooit iets niet gevonden bij cameranu.nl!

Aanbeveling
Wanneer ik iets voor fotospullen bestel, bestel ik altijd via Cameranu.nl. Zonder twijfels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaylaD 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Omdat ik op zoek was naar een geschikte tas voor mijn compactcamera kwam ik op de site cameranu.nl terecht. Ik kon hier vrij snel de juiste keuze maken. De (binnen)afmetingen van de tas stonden duidelijk omschreven tezamen met goede foto's. Ook had cameranu.nl de laagste prijs. Ik ben erg blij met mijn aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel,duidelijk,en vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Het ligt voor mij niet "naast "de deur ( Rhoon is woonadres ) Maar heb er meteen een leuk motor ritje aan vast geknoopt dus al met al een geslaagde dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Rulens 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms accessoires moeilijk te vinden.

Service
Prima en snelle reactie op de vragen die ik online heb gesteld voor de aankoop. Snelle levering.

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Binnenlopen, wachten op je beurt (netjes met nummertjes, dus lekker even rondstruinen met een kopje koffie) en goed geholpen worden

Service
Na veel vooronderzoek gedaan te hebben, zijn wij naar de winkel gereden om toch even 1-op-1 te praten met iemand om een beter beeld te krijgen over onze aan te kopen objectief. In de winkel heel erg netjes en duidelijk te woord gestaan, de verschillende objectieven even mogen testen en over allemaal de plus- en minpunten gehoord.
Ik vond het heel erg fijn, dat er zonder pushen tot aankoop zeer uitgebreid de tijd genomen werd. Er werd zelfs aangegeven, dat de meeste mensen toch online hun bestelling plaatsen en dat was helemaal geen probleem.

Aanbeveling
Zeer servicegericht zonder druk of verplichting tot aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Pluim 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
produkten zijn goed te vinden

Service
bestelling correct en binnen de gestelde tijd afgeleverd

Assortiment
uitgebreide collectie van veel merken

Aanbeveling
prettige webwinkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VerzamelaarsVeiling 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijk en je hoeft er niet voor de deur uit.

Service
Direct geholpen na een door ons zelf gemaakte vergissing.
De bestelling werd supersnel geleverd.

Assortiment
Voor ons meer dan voldoende.

Aanbeveling
Gezien het assortiment, de overzichtelijke webshop en het vriendelijk te woord staan door de medewerkers is voor ons aanleiding camernu.nl aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Elsinga 23-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen, bevestigingsmail, keurig

Service
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Assortiment
Bijna alles te koop of te verkrijgen

Aanbeveling
Kundig personeel, nemen de tijd voor je.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Twan 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product was gemakkelijk te vinden en te bestellen

Service
Wat ze beloofden, deden ze ook

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je kunt makkelijk een keuze maken op basis van de belangrijkste criteria (prijs, maat, gewicht)

Service
Duidelijke mail. waarin aangegeven werd hoe het bezorgt wordt.

Assortiment
van beginner tot gevorderde

Aanbeveling
geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jstringer 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
producten waren snel te vinden met relevante ideeën voor gerelateerde producten.

Service
Snel een correct geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken naar producten

Service
Goed en netjes

Assortiment
Sommige dingen hebben ze niet altijd of zo veel van en andere juist weer wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 23-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed ingedeeld, en klaten worden goed en snel geholpen.

Service
De winkel medewerkers kennen hun vak wat zich vertaalt in goede service

Assortiment
Een ruim assortiment van alle grote merken.

Aanbeveling
Verkopers die verstand hebben van hun producten is met deze product groep erg belangrijk, en die vak kennis is er in overvloed bij cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heb er al vaker besteld. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuz 22-08-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, welke direct inzicht geeft op de voorraad in de winkel

Service
Mensen die eerlijk advies geven over producten, zonder daar een persoonlijke mening over te hebben. Daarnaast echt verstand hebben van zaken.

Assortiment
Hebben een completer aanbod voor fotografie en film dan de concurrent 'dozenschuifers', ze hanteren dezelfde prijzen in de winkel als online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en te filteren tijdens het zoeken op de site. Betalingsmogelijkheden en overige voorwaarden zijn snel te vinden.

Service
Voldeed volledig aan de verwachtingen. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
Er is een compleet aanbod van producten.

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar op alle fronten. Prijzen kun je zelf vergelijken...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Drak 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon heel snel vinden wat ik nodig had, via de goede zoek functie.

Service
De bestelling was de volgende dag binnen, zonder problemen. Het paket was goed gevuld met opvul materiaal zodat het doosje van de T2 ring niet kon bewegen.

Assortiment
Ik had keuze uit 3 verschillende producten die ik had kunnen kopen, van goedkoop (nuttig voor mij omdat het een uitprobeersel was) tot duur (en betere kwaliteit)

Aanbeveling
Makkelijk vinden wat je zoekt, niet heel duur, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny M 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle duidelijke en verzorgde website
Bestellen is super eenvoudig via cameranu.nl

Service
Vraag gesteld en direct antwoord via mail
Snel geleverd met UPS
Retourprocedure n.v.t. geweest omdat mijn product perfect was

Assortiment
Heel veel keuze in het assortiment van cameranu.nl
Zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Zal deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden en Kennissen

Extra toelichting
Heb de Blackrapid R-Strap RS-Sport Camo gekocht, SUPER tevreden geen pijn in de nek meer ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prymania 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Yes, it would be nice if you can make English pages available for all pages. Also, If the delivery time can be more specific like tomorrow morning, or afternoon will be great. Currently is still great though. One more, if you have special offer for customer who reorder within a month- free delivery cost for item less than 100eu, will also be good. Well, I ordered a camera a week ago. I just realise that it has a very poor battery life. Then I want to order just a battery but it has a delivery cost. poor me T_T. So please think about it. thank you :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinusje 21-08-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Verschrikkelijk veel op voorraad. Met deskundig advies. Neem er de tijd voor, maar dan slaag je ook echt.

Assortiment
Veel keuze, zelfs zoveel, dat het bijna teveel is. Maar de deskundigheid is groot en ze helpen je er wel doorheen.

Aanbeveling
Als ik ietsje meer wil dan een Kodakcadeau, van een paar tientjes, dan ga ik altijd daar naar toe.

Extra toelichting
Had na voorstudie 2 onderwatercamera's op het oog. In de winkel werd duidelijk, dat die het dus gewoon niet waren. Dus kwam er nog veel meer op de toonbank. En toen we eindelijk de keuze leken te kunnen maken, kwam de verkoper met nog een derde mogelijkheid op de proppen en dat was echt de voltreffer, die ik eigenlijk zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa Veerkamp 21-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind het handig dat je een nummertje moet trekken, kijk je een beetje rond in de winkel, lekker kopje koffie er bij en je hoord vanzelf wanneer je aan de beurt bent!

Service
Goede adviezen, nemen de tijd voor je. Ook toen mij zender van mijn net nieuwe elinchom lampen het niet deed op mijn camera (heel mystery hah) gingen ze alles checken en uiteindelijk kreeg ik een andere zender die het wel deed! En ik heb er nogsteeds plezier van!

Assortiment
Alles wat ik zoek hebben ze!

Extra toelichting
Nee, gewoon een top winkel! Mijn favorite camera winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zierikzeese 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal dat er een compleet pakket wordt aangeboden: bv. naast een camera met objectief een tas, extra objectief, geheugenkaart, etcetera.

Service
's Avonds besteld, de volgende morgen al in huis is top!

Assortiment
Onnoemelijk veel keuze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

auke 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
wat je besteld wordt per ommegaande geleverd. Super

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
geen enkele wanklank, alles gaat zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfons 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig zaken opzoeken overzichtelijke website

Service
Goede telefonische voorlichting snelle levering

Assortiment
voor elk en voor elke beurs

Aanbeveling
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Zelf 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
grote duidelijke keuze, elk contact snel en degelijk

Aanbeveling
Het is gewoon in orde!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Guy 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service, vriendelijk,snel,goede prijs/kwaliteitsverhouding,kortom Toppie

Service
Correct en snel en perfecte update info

Assortiment
Super van grote ruime stock

Aanbeveling
Gewoonweg correct op alle vlakken

Extra toelichting
No further comment,just perfect,doe zo verder Was er maar een fysieke winkel in Vlaanderen,provincie Antwerpen en Limburg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne Muller 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer gemakkelijk zeker het verlanglijstje.

Service
Bij probleem word je goed en vriendelijk geholpen.
Het personeel denkt ook mee met de klant.

Extra toelichting
Goede online shop en vooral er is een fysieke winkel, waar ze ook zeer vriendelijk zijn, is een plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieven 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel te vinden en een groot assortiment.

Service
Als er iets verkeerd loopt is dat snel in orde, niet dat er veel verkeerd loopt.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Snelle levering, goeie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews