cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Renee 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb wel meer naar deze webshop gekeken en zag er betrouwbaar uit!
Snelle verzending en goed verpakt!

Reageer

Djenna 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging en kan producten voor een vaak lagere prijs krijgen dan andere webshops. Ruim assortiment aan producten wat ook erg fijn is.

Reageer

Akif 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wat je zoekt is op voorraad en is direct leverbaar. Heel makkelijk te bestellen en de volgende dag ontvang je hem. Ook het support team is heel makkelijk te bereiken zowel telefonisch als e-mail. Je krijgt op dezelfde dag een reactie op je bericht.

Ik heb in januari Moza Air 2 Gimbal gekocht bij Cameranu.nl. Zij waren eerste en de enige leverancier die hem toen kon leveren.

Reageer

Benanda 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al verschillende dingen besteld. Je kan altijd alles vragen en supersnel in huis.

Reageer

Ans de Jong 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle afhandeling van de bestelde artikelen. Ook de website is duidelijk en overzichtelijk.

Reageer

Gerald 01-04-2019

Algemene score

8,0
Lage prijs, snelle levering, ook bij eerdere aankopen was Cameranu.nl een prima leverancier. Tot nu toe geen problemen gehad, dus makkelijk om dan goed te scoren... :-)

Reageer

Avigail Klous 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel breed kwalitatief assortiment, deskundige medewerkers en snelle leveringen

Reageer

Nelleke 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle verzending en keurig geregeld!
Bij andere winkels wel eens anders meegemaakt

Reageer

Pieter Ward 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De fotoshop van CameraNu in Urk is een van de weinige plekken in Nederland waar niet alleen een zeer uitgebreid assortiment aan fotografie equipment aanwezig is, maar ook waar kennis en kwaliteit samenvallen. De medewerkers van CameraNu zijn niet alleen vriendelijk en behulpzaam, maar ook ervaren medewerkers die heldere informatie en voorlichting geven en kundig zijn betreft fotografie apparatuur fotografie in het algemeen. Dat is de reden om deze shop te bezoeken, ook al kom ik helemaal uit Houten. Kortom, een prima fotoshop, uitstekende en betrouwbare service en een mooie plek om er te zijn, of je nu professioneel fotografie beoefend of enthousiast amateur fotograaf bent. Top! Ga zo door!

Reageer

Luxurybird 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke aankoop is een leuke ervaring bij Cameranu.nl
De bestelling gaat vlot en mocht je vragen hebben kan je te alle tijden bij hen terecht waar je vakkundig geholpen wordt zodat je weet dat hetgeen dat je wilt aanschaffen ook echt is wat je verwacht.

Als ondernemer werk ik het liefste met bedrijven die snappen hoe het hoort.

Reageer

Michel 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mini fotostudio besteld via de site van cameranu.nl en binnen 24 uur al in huis. Het geheel was keurig verpakt en heb waar gekregen voor mijn geld. Ik ben bijzonder tevreden en raad deze site graag aan bij andere fotografen .

Reageer

Klompe 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat er zowel een echte winkel als webshop is. Laatst in de echte winkel geweest en deskundig advies gekregen. Soms wel een beetje het idee dat ze naar bepaalde modellen sturen, maar ze geven ook alle advies waar je om vraagt. Al met al tevreden dus.

Reageer

PeterH1965 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, artikel goed verpakt en duidelijke bestelprocedure op de site. Deze winkel laat zien dat het allemaal niet zo ingewikkeld en problematisch hoeft te zijn!

Reageer

Robindb 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laten we starten met de service. Dit is top! Super snelle levering en levering van hoge kwaliteit.
Ook is de hele workflow van het uitzoeken tot aan het bestellen en ontvangen van het pakketje top!

Reageer

Canon-Frenk 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Canon R met RF objectief besteld op de PI Nijkerk op 23 maart 2019 j.l. Snel, vakkundig en komen ze hun afspraken goed na. Ondanks de hectiek op de 3 daagse beurs had ik de camera toch nog binnen no-time in huis.
Dit geeft wel aan dat ze hun logistiek keurig in URK netjes op de rit hebben. En dan niet te vergeten de servicedesk die een stroom van allerlei technische vragen dagelijks over zich heen krijgt. Op mijn technische vraag waar ik later op de dag voor terug gemaild werd, kreeg ik netjes een antwoord en daarbij zelfs de vraag wanneer en op welk tijdstip ik teruggebeld kon worden. (Dan heb je een win-win situatie)
Dus heb je het over service met een grote S, dat staat dit bedrijf bovenaan mijn lijstje.
Waarom geen beoordeling van een 10 zou je dan denken? Dat is heel simpel, dan heb ik inhoudelijk naast beter-goed-super niet veel meer te melden.

Reageer

Mitchell 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel. Altijd optijd geleverd. Bestel vaker.
Zijn goedkoper dan andere, meestal meer op voorraad en contact met klantenservice is veel beter dan bij vele andere!

Reageer

Alphons 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al van af het begin klant bij Cameranu.nl. Ruime keus en prima service. Ben ook al een paar keer naar de shop geweest maar bestel bij voorkeur online. Zonder enig probleem bestel ik hier apparatuur van 2K+ eurie. Omruilen en/of retourneren geen enkel probleem. Vraag wel bij retourneren je verzendkosten terug...
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-04-2019

Goedendag Alphons,

Bedankt voor je review en je opmerking over de verzendkosten bij het retourneren. Deze verzendkosten zijn voor je eigen rekening - mits je verkeerd geadviseerd bent door ons of er foutieve informatie op de site geschreven staat bij het product.

Zou je contact met ons op kunnen nemen bij welke order dit mis is gegaan bij jou? Bedankt alvast!

Met vriendelijke groet,

CameraNU.nl

Reageer

Hylke 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is zowel in de winkel als online uitstekend. Verzenden gaat snel en op tijd, en in de winkel zelf hebben ze vaak voldoende op voorraad. Bovendien kan je ook huren, daar heb ik ook goede ervaringen mee!

Reageer

Kevin B 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundig personeel en snelle service. Dik tevreden met mijn nieuwe Canon EOS RP! Zal zeker terug blijven komen voor additionele aankopen.

Reageer

anoniem 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu heeft een ruim assortiment en veel hiervan ook op voorraad.
Website is overzichtelijk, (communicatie omtrent) levering is prima.

Reageer

Jochem 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu een keer in de winkel geweest ,om eens een kijkje te nemen. Dit was zeker de moeite waard, de keuze is zoals bekent reusachtig en alles wordt duidelijk en met engelen geduld uitgelegd. En direct uit voorraad geleverd. Zeker een aanrader.

Reageer

L 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd tevreden met de service van Cameranu. Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis.
Eigenlijk te gek voor woorden.
Mijn laatste bestelling deed ik op zondag maar volgens de website was de eerste afleverdatum dinsdag.
Toch aangeschaft en gevraagd via messenger hoe dat kwam. Volgende dag het bericht dat ze het pakket direct zouden versturen en dat het dezelfde dag (maandag) zou aankomen.
En inderdaad. Echt super service!

Reageer

Mariska 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooraf op de site vooronderzoek gedaan. De site is duidelijk, overzichtelijk en de specificaties staan goed uitgeschreven. Daarna op de Professional Imaging beurs de lens aangeschaft. Wat een organisatie daar op zo'n groot evenement. Zoveel personeel ingezet dat ik maar kort hoefde te wachten. De lens waar ik voor kwam hadden ze bij en kon direct worden meegenomen. De factuur belande direct in mijn mailbox. Top!

Reageer

H. de Reus 30-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en niet moeilijk doen bij een retourzending. Ook de termijn van dertig dagen om het artikel te mogen retourneren is prettig

Reageer

Eevin 30-03-2019

Algemene score

6,0
De website van de shop is duidelijk gemaakt. Ik heb een lens een een statief besteld. Het is prima geleverd geweest, alleen hing op het statief stof en stonden er krassen in... Dit is ofwel onvoldoende verpakt in een stoffig magazijn bewaard, te ruig mee om gegaan of het is al eens gebruikt geweest...
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-04-2019

Goedendag Eevin,

Bedankt voor je bericht! Vervelend om te horen dat deze niet goed aangekomen is bij je, we zullen contact met je opnemen over de afhandeling hiervan!
Onze excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 02-04-2019

Goedendag Eevin,

Bedankt voor je bericht! Vervelend om te horen dat deze niet goed aangekomen is bij je, we zullen contact met je opnemen over de afhandeling hiervan!
Onze excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

Timothy 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Had een snel een trigger nodig en Cameranu.nl kon het snel en goedkoop leveren! Had het om 23:00 besteld en de volgende dag in de middag had ik 'm al binnen!

Reageer

Robert den Broeder 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een LED lamp gekocht. Helaas na 3x gebruik het kogelgewricht defect. Gemaild naar Cameranu. Twee dagen later een nieuw kogelgewricht in huis. Kijk das pas service. Niet moeilijk doen en snel afhandelen.

Reageer

K.Tien. 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product bezorging en op de afgesproken tijd aan huis plus dat mijn vragen correct en vriendelijk beantwoord worden. Top winkel!

Reageer

Jurriaan 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op donderdagavond een helm mount en microSD-kaartje voor mijn action camera besteld. Ik ging zaterdag op vakantie dus had de order vrijdag eigenlijk echt nodig. Donderdag om 23:59 uur kreeg ik een persoonlijk bericht vanuit het magazijn dat er iets niet helemaal goed was gegaan met de bestelling. De volgende morgen vertelde ze mij dat het microSD-kaartje niet op voorraad was. Ik natuurlijk niet echt blij, omdat ik de producten eigenlijk vandaag had verwacht. CameraNU.nl upgradede het SD-kaartje en verstuurde de totale bestelling als avondverzending, zodat ik het voor mijn vertrek nog binnen had. Top service!

Reageer

Mathieu 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laat in de avond bestelling gedaan en volgende dag om 12.00uur in huis! Keurig!

Reageer

John Doe 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU is een moderne en professionele winkel met een goede service. Ik kom er al jaren met plezier en ben tot nu toe altijd goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, bekwaam en ze onderscheiden zich met een eerlijk advies. Enige tijd geleden stond ik bijvoorbeeld op het punt om van cameramerk te wisselen, alles te verkopen en nieuw materiaal aan te schaffen. De verkoper heeft mij ervan weerhouden en zei dat het kapitaalvernietiging was. Dat is het meest eerlijke advies wat een verkoper mij ooit heeft gegeven!

Reageer

Henk 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een parel onder de nog maar weinige 'real-life' winkels! Onvoorstelbaar in deze tijden van al dat webshop-geweld dat zij er nog altijd zijn! En dan nog te bedenken dat ze ook nog 's gewoon echt alle tijd voor je nemen, ook al loop je de deur uit met een aankoop van slechts een paar tientjes. Ik hoop maar dat ze het blijven volhouden!

Reageer

Sammy 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en duidelijke levering. Ze nemen contact op om te weten of u op dat tijdstip thuis bent. Super handig.

Reageer

Djoeke 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en levering. Betaling ging niet in 1 keer goed, dus contact opgenomen. Meteen geholpen en de volgende dag had ik de camera in huis! Top.

Reageer

Jos Dekker 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat Post.nl het liet afweten heeft cameranu.nl het prima opgelost dat ik toch tijdig mijn lens ontving.

Reageer

Melvin 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede shop, makkelijk te gebruik, een snelle levering, en goede kwaliteit!

Reageer

Jakob 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie winkel groot assortiment. Vriendelijke en kennis van zaken hebbende bediening. Een bezoek aan deze winkel kan ik ten zeerste aanraden.

Reageer

PK 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs technisch zeer voordelig. Verder een duidelijke webshop en snelle levering.

Reageer

Frans 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment, deskundig personeel, snelle levering, service en goede nieuwsbrief met bruikbare tips op fotografiegebied. Prettig dat er zo nodig ook een fysieke winkel is waar je terecht kunt.

Reageer

DvK 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebeld voor advies over een lensdop. Werd prima geholpen door een vriendelijke dame die verstand van zaken had.
Had het prodcuct de volgende dag al in huis!
Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Reageer

TTR 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas kon ik het backdrop papier niet ophalen in Eindhoven. Dus voor de bezorg optie van 20 euro moeten kiezen. Ik werd keurig gebeld de dag van te voren om een tijdstip af te spreken en de bezorger kwam het de dag erna op het afgesproken tijdstip brengen. Super geregeld en nette service!

Reageer

m. 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site is een correcte en uitgebreide omschrijving te vinden, bestelling en betaling gaat vrij eenvoudig en levering is al net zo snel, dus allemaal erg gemakkelijk en klantvriendelijk. Niets negatiefs te melden.

Reageer

Arie Kwast 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De geplaatste bestelling kon niet direct worden uitgeleverd. Kreeg hier een keurig bericht over. De bestelling na een aantal dagen goed ontvangen. De bestelling was goed verpakt en kwam correct aan.
Ben zeer tevreden met het product.

Reageer

Rinus 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu een aantal keer film besteld bij camera nu en ik ben erg tevrede.
Vaak beslis ik laat voor een reis pas wat ik nodig heb maar met de snelle levertijd is dat geen probleem.
De kwaliteit van de producten kunnen haast niet misgaan als je weet wat je wilt, dus doe altijd even onderzoek maar ik geloof dat ze ook goede hulp bieden.
Erg tevrede, ben niet tegen een probleem aan gelopen.

Reageer

Franklin 27-03-2019

Algemene score

10,0
Camera webshops in overvloed maar Cameranu.nl is als de oude vertrouwde fysieke fotowinkel. Je krijgt goed en kundig advies, zowel over de mail als telefonisch. Producten worden snel geleverd en als je een keertje iets hebt besteld wat je niet bevalt kan je het zonder probleem retour sturen. Top shop dus!

Reageer

Alfred 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al een tijdje fotografiespullen bij cameranu.nl Wat ik prettig vind is de uitgebreide sortering, het bestelgemak, het vriendelijke prijsniveau en de snelle service. De ene dag besteld, de volgende dag al in huis. Verder merk ik dat hier vakmensen werken, die op de hoogte zijn van wat ze verkopen en prima after-sales leveren. Zoals ik al opmerkte, het is niet het eerste product wat ik aanschafte bij cameranu.nl en z3ker ook niet het laatste. Van harte aanbevolen!

Reageer

Natalie Smit 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel! Iedereen heeft zoveel verstand van zaken, je mag altijd even de camera of lens daar uitproberen en je krijgt geweldig advies.

Reageer

Richard van Laanen 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU.nl heeft een overzichtelijke webshop met alles wat ik als fotograaf wens. De prijzen zijn normaal met uiteraard de nodige aanbiedingen. Wat ik wel heel bijzonder vind is dat er standaard 5 jaar garantie wordt gegeven op de meeste apparatuur (grens is 200 euro). Ik heb er gelukkig nog nooit gebruik van hoeven te maken, maar dat is voor mij een groot pluspunt. Verder is de levering super, volgende dag in huis en je kunt gebruik maken van de PostNL afhaalpunten.
Kortom een hele goede webshop voor fotoapparatuur. Ik ben nooit in de winkel geweest maar wel eens op een beurs bij de stand van CameraNU e.e.a. gekocht en het zijn ook nog eens hele vriendelijke mensen.

Reageer

Paula 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi klein inklapbaar statief. Makkelijk mee te nemen door draagtasje en het geringe gewicht.

Reageer

Blik 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, betrouwbaar, uitgebreid assortiment en scherpe prijs. misschien wel een hele cheesy samenvatting van deze webwinkel maar wij kopen er al jaren erg graag al onze apparatuur.
Een tijdje geleden hebben wij hier een Ronin-M besteld. deze was op een paar andere websites iets goedkoper, na een kort mailtje over deze prijs kreeg ik al vrij snel een reactie met dat ik hem voor het lagere bedrag kan kopen, en dat ze de prijs op de website voor iedereen gaan aanpassen!
In mijn ogen is dat een erg fijne service, en bij vragen denken ze graag mee.

Reageer

Toon meer reviews