cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24516 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2355 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JGrJ 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filter mogelijkheid zou iets uitgebreider kunnen maar verder topsite, en winkel!

Service
Al jaren bestel ik bij cameranu.nl, enkele keer dat er iets niet goed is wordt het altijd professioneel en snel opgelost.

Assortiment
Veel spullen, alleen gebeurt het nog wel eens dat spullen niet op voorraad zijn. Afhandeling van mails als de voorraad er weer is, is top.

Aanbeveling
Erg tevreden!

Extra toelichting
Eigenlijk altijd snel en naar tevredenheid winkelen. En super dat online tot zo laat besteld kan worden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HanHermans 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en hanteerbare zoekmogelijkheden

Service
Bij telefonische navraag, duidelijke, uiterst vriendelijke persoonlijke aandacht.
Klantgerichte oplossing.

Assortiment
Uitgebreid en terzake kundige

Extra toelichting
Goedemorgen keuze, snelle afhandeling, persoonlijk contact was uitstekend. Kortom gewoon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

osito 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel eenvoudiger kan het niet; alle info duidelijk op de site, eenvoudig vergelijken en bestellen is een eitje...

Service
levering erg snel, en ook is het erg plezierig dat je via mail constant uitvoerig geïnformeerd wordt over de aflever-procedure.

Assortiment
als camera.nu het niet heeft, bestaat het niet...
qua prijs is verder zoeken meestal overbodig.

Aanbeveling
kopen op internet is voor velen nog wat ongemakkelijk, vooral omdat direct contact met een verkoper natuurlijk ontbreekt. C.nu laat op deze wijze zien dat het niet voor niets steeds populairder wordt...

Extra toelichting
vaker bij Camera.nu geshopt, een eigenlijk altijd goed, nog nooit een misser. wel vertrouwen in gekregen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artfan 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Specifiek op zoek naar een product en meteen gevonden op cameranu.nl. De site is erg mooi verzorgd en bestellen gaat heel gemakkelijk.

Service
Gelukkig verder nog geen contact en/of dergelijke met de winkel hoeven opnemen maar alvast wel een groot compliment voor de duidelijke mailtjes (wanneer verzonden, factuur, etc.). De levertijd was zeer goed! In de avond rond 10 uur besteld en de volgende ochtend om 9 uur al bezorgd!

Assortiment
Buiten deze bestelling nog niks gekocht op cameranu.nl, verder ook nergens meer naar gezocht, maar in de toekomst ga ik zeker vaker op cameranu.nl kijken.

Aanbeveling
Zeer goede service, snelle levertijd, kort samengevat: erg fijne winkel!

Extra toelichting
Gewoonweg geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Noah Brommer 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was heel duidelijk, alles was goed aangegeven en heel overzichtelijk.
Het zoeken naar producten gaat ook heel gemakkelijk en je vindt waar je naar opzoek bent.
De betaling ging snel en was makkelijk.
Voor de betaling hoefde je niet veel gegevens in te vullen, alleen de gegevens die belangrijk waren, zoals adres en naam.
Het bestelproces was duidelijk en overzichtelijk.
Het was zeer duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap.

Service
Ik heb mijn bestelling online gedaan, dus ik weet niet hoe het in de winkel gaat, maar dat gaat vast zeer goed.
De levertijden waren ook zeer goed en ook zoals ik had verwacht. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen en daar was ik zeer tevreden mee.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid. Je hebt keuze uit heel veel soorten camera's. Online is het assortiment erg duidelijk en is alles goed gesorteerd. De prijs, van het product dat ik heb gekocht, was heel goedkoop en in andere winkels was het erg duur.

Aanbeveling
Het is een goeie winkel, met veel soorten keuzes uit verschillende camera's. De bezorgtijd is ook zeer snel en daar was ik heel tevreden mee. De website is heel makkelijk om producten op te zoeken en het is heel duidelijk aangegeven. Het betalen gaat snel en is gemakkelijk om te doen.

Extra toelichting
Al met al ben ik blij dat ik mijn product hier heb gekocht. Alles verliep zoals ik had gewild en daar ben ik zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christel260870 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn vragen voor ik bestelde werden snel en duidelijk beantwoord. En mijn bestelling was snel binnen.

Assortiment
Alles wat ik zocht vond ik snel.

Aanbeveling
Snelle en goede service.

Extra toelichting
Fijne en duidelijke webshop. Uitstekende prijzen en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arda19 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en duidelijk

Service
goed en snel. pakje werd dag na de bestelling afgeleverd.

Assortiment
-

Extra toelichting
snelle service, duidelijk website en ook nog eens goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katja mali 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en snelle service. Bestel hier met enige regelmaat en nog nooit een probleem ondervonden. Ze hebben het online-winkelen goed ingericht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina Calis 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Was maar 1 merk batterygrip aanwezig voor mijn toestel maar wel diegene die ik wilde hebben!

Aanbeveling
Ben ook in de winkel geweest en nu online besteld en het wordt allemaal keurig geregeld. Top!

Extra toelichting
Cameranu.nl is een professionele winkel met mensen die verstand van hun vak hebben. Gelukkig zitten ze wat verder weg zodat ik niet de hele winkel leeg koop. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Vincentx5 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site

Assortiment
Groot assortiment. Kon precies vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goed assortiment en snelle verzending. Fijn dat ze ook een fysieke winkel hebben.

Extra toelichting
Fijne winkel met snelle verzending en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kn0ppie 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb ervoor gekozen om persoonlijk langs te gaan in de winkel in Urk. Het ligt ietwat afgelegen, maar als je dus geen zin hebt om een eindje te rijden, kun je online ook snel en simpel bestellen.

Service
Twee maal langs geweest voor advies. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je om je te helpen. Wachtrijen hierdoor? Ja! Maar met een koffiehoek en een boekje erbij, vliegt die tijd zo om.

Assortiment
CameraNU heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van beginner tot professional kun je hier terecht.

Extra toelichting
Kundig en uitgebreid, dat is CameraNU. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijks 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist al wat ik wilde hebben, dus makkelijk zoeken en snel te vinden.

Service
Hele snelle levering.

Aanbeveling
Duidelijk, betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kayleigh Bellen 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Over het gemak en gebruiksvriendelijkheid ben ik erg tevreden. Ik was op zoek naar een Polaroid Camera en heb precies gevonden wat ik nodig had via de zoekopties.

Service
Enkele dagen geleden heb ik dit formulier volkomen eerlijk ingevuld. Over gemak en assortiment was ik toen der tijd al erg tevreden. Echter was ik minder tevreden over de service.

Bij de polaroid camera die ik besteld had, ontving ik namelijk twee pakjes films die over de datum waren. Ik weet dat dit niet cruciaal is, maar ik vind het geen service. Je verkoopt geen dingen die over de datum zijn. Gelukkig ben ik de moeilijkste niet en weet ik dat op plekken waar mensen werken, fouten gemaakt worden. Ik heb dus een zeer nette mail gestuurd en mijn verhaal gedaan, waarop erg luchtig gereageerd werd. Mijn 'klacht' werd niet als klacht ervaren, denk ik zo, en er werd dan ook niks mee gedaan.

Toen ik de mail kreeg om dit formulier in te vullen, heb ik dit ook gedaan. IK gun cameranu namelijk ook de kans om te leren van fouten.

Een dag later werd ik gebeld door iemand van cameranu. De meneer in kwestie was het eens met mij dat het geen service was geweest, en vond het dan ook zeer jammer dat ik deze slechte ervaring had met cameranu. Ik heb de meneer in kwestie dan ook verteld dat ik totaal niet boos ben, maar het voorval wel even wilde melden. Na een leuk en positief telefoongesprek werd mij medegedeeld dat ik een tegemoetkoming zou krijgen. De twee pakjes films (ieder ter waarde van 21 euro) werden vergoed in de vorm van een cadeaubon.

Gister heb ik de cadeaubon (twv 50€) ontvangen. Wauw! Dit noem ik dus échte service. Chapeau.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alleen gezocht naar polaroid camera's en accessoires voor mijn GoPro. Prima assortiment, veel merken, veel keuze.

Extra toelichting
Na mijn slechte review heeft cameranu zijn uiterste best gedaan om mij tegemoet te komen. Klasse! Nu ben ik uiteraard ook bereid om een positieve review te schrijven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcin Gramza 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het aankopen is in 3 stappen geregeld. Op elk moment is er goed zichtbaar wat er nog moet gebeuren. De opties (betaalmethode, verzending) zijn duidelijk aangegeven.

Service
De bestelling was op tijd geleverd (en snel), de status was goed traceerbaar.

Assortiment
Cameranu heeft wellicht het grootste assortiment van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berryb1989 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling was makkelijk te plaatsen

Service
levering werd goed geinformeerd

Assortiment
alles wat ik zoek hebben jullie

Aanbeveling
goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van Koesveld 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
simpel, snel en betrouwbaar.

Assortiment
breed assortiment van camera's tot veel accesoires.

Aanbeveling
niet alleen vie het web, maar zeker om langs te gaan. goede professionele verkoop- en adviesmedewerkers

Extra toelichting
Al meerdere keren via web en middels bezoek aan winkel gekocht. Fijne zaak die je niet teleurstelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riekie 10 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling geplaatst goede begleiding

Service
Snelle service

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Goed geregeld

Extra toelichting
Snelle levering goed geregeld zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

73Jef19 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke online site.

Service
Transparant en goede (na) zorg.

Assortiment
Prima assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer zeker een kijkje op Cameranu.nl

Extra toelichting
De bestelling van de Sony HDR-AS100 actioncam verliep prima. En ik werd keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de verzending, en de actioncam was netjes optijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Wennekes 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik krijg telefonisch direkt iemand te spreken en kan mondeling bestellen en afspraken maken. Aflevering ook piekfijn in oerde !

Assortiment
Ik zou graag al mijn spullen kopen bij camera.nl !

Aanbeveling
Beste online shopervaring sofar.

Extra toelichting
bijzonder vriendelijk en proffesioneel personneel. Voorzien in een produkt die anderen niet in staat zijn te leveren ! afhandeling uiterst stipt !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulflash 17-06-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Service
Bij de eerste aankoop werd ik direct gezien en aangesproken. Toen ik even later terugkwam duurde dat langer, ondanks dat ik door het personeel gezien werd. Vreemd.

Assortiment
Van wat ik nodig had waren er verschillende artikelen vam divers kwaliteit en prijs aanwezig. Hierdoor kon ik een goede keus maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

CrisvG 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Totaal niets op aan te merken. Per e-mail keurig op de hoogte gehouden van alle stappen.

Assortiment
De camera die ik graag wilde was hier op voorraad tegen een prima prijs.

Aanbeveling
Hier kan je met een gerust hart bestellen.

Extra toelichting
Ik had al uit diverse andere recenties (o.a. op Tweakers.net) gelezen dat deze webshop prima recenties heeft. Dat geeft mij altijd een goed gevoel bij het bestellen. En als ze die waarmaken voor de volle 100% dan verdienen ze ook een prima recentie. Eerlijk is eerlijk ! ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria26 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel en overzichtelijk

Service
kreeg bij bestelling ook nog een mooi en goed bruikbaar boek

Extra toelichting
goede site, snelle levering en bruikbaar boek cadeau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AstridD3200 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Super snelle levering. Avond van te voren besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Had aantal artikelen nodig en die hadden ze op voorraad. Verder was dit de eerste keer dat ik bestelde maar zal dit zeker vaker doen. Maar dat maakt uitgebreide beoordeling lastig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E Holloigne 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Elk product wordt duidelijk omschreven met bijbehorende foto's en beschikbaarheid. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden en leverwijzes.

Service
elke stap van de bestelling werd opgevolgd met een mail waarbij je duidelijk kon volgen hoe ver je bestelling stond.

Aanbeveling
Sterk aangeraden voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j1234 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle en correcte afhandeling

Assortiment
Bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Betrouwbare resultaten en groot assortiment, niet duur

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke vermelding of iets voorradig is. Accessoires per product duidelijk vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ireneir 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk producten vergelijken.

Service
Snel antwoord op vraag over een bepaald artikel.

Assortiment
Bijna alles wat je voor je camera nodig hebt kun je bestellen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyonisius 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede en overzichtelijke website. Helaas is de winkel wat ver bij mij vandaan anders ging ik er ook naar binnen.

Service
snelle levering en goede respons wanneer levering op zich laat wachten (niet op voorraad bijvoorbeeld)

Assortiment
Alles wat je zoekt op gebied van fotografie hebben ze.

Aanbeveling
snelle levering en zeer uitgebreid assirtiment.

Extra toelichting
Ik heb nu een aantal keren spullen gekocht bij CAmeraNu en de service is zeer goed, levering snel en assoritment groot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nel Agterberg 17-06-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handige "gebruiksaanwijzing" bij betreden van de winkel.

Service
zeer tevreden over de professionele hulp van de verkoper.

Assortiment
we konden helaas niet naar bovenverdieping, die was op dat moment afgesloten. Beneden was er een zeer ruime keuze aan produkten!

Aanbeveling
Wij hebben deze winkel al aanbevolen aan meerdere mensen , een aanrader.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

keironb 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
The order went quickly through the system and it arrived the next day.

Service
All perfect

Assortiment
The item I purchased was tough to find in NL but Camera Nu had it and it was in stock - Perfect!

Aanbeveling
No one else carried the item and I trust Camera Nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smit-lloyd 17-06-2015

Algemene score

7,5

Gemak
Kon makkelijk vinden wat ik zocht en de algemene informatie was redelijk goed

Service
Product online gekocht en werd volgens afspraak op tijd geleverd en alles werd per email vertelt

Assortiment
Er was redelijk veel keuze in software voor fotografie en wat ik zocht was er in nederlands en engels.

Aanbeveling
zeker wel als in een gesprek naar voren komt dat men software zoekt voor fotografie

Extra toelichting
Kon gauw vinden wat ik zocht en de hulp die ik kreeg was goed bij problemen met computer voor installatie proces.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen van der Hoorn 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik vond snel waar ik naar opzoek was en kon alles vinden van de website.

Service
ik werd goed geinformeerd over het pakketje en de aankoop dus top!

Assortiment
ik heb alles gevonden wat ik zocht dus ++ voor assortiment! Ook was alles op vooraad waardoor ik het snel binnen had

Aanbeveling
Het is een gemakkelijke leuke winkel met kwalitatieve producten die niet te veel kosten. ze zijn snel en houden goed contact!

Extra toelichting
Het is een gemakkelijke leuke winkel met kwalitatieve producten die niet te veel kosten. ze zijn snel en houden goed contact!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LeoLa W 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kwam op zaterdag erg druk maar toch relatief snel aan de beurt

Service
Goede uitleg bij hetgeen gekocht, inclusief montage

Assortiment
Zeer breed assortiment zeker qua camera's. Lenzen kan nog iets beter

Aanbeveling
Veel kennis aanwezig en behulpzaam

Extra toelichting
Goed geholpen met montage en service gericht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

camlight 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na telefonisch gereserveerd te hebben, kon ik de lens een uurtje later ophalen.

Service
Klantvriendelijk en graag behulpzaam met mogelijke ander alternatieven.

Assortiment
Ze haden de Samyang lens 14mm mark 2 wel in voorraad

Aanbeveling
Virendelijke mensen en grot assortiment

Extra toelichting
Ik had al eerder producten bij ze gekocht via internet en dat verliep ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Broekhuizen 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit vele vergelijkingssites nuttige links naar deze overzichtelijke en gebruikersvriendelijke webshop.

Service
Zeer vlotte en nette levering.

Assortiment
Prachtig assortiment.

Aanbeveling
Reeds meerdere artikelen bij deze webshop gekocht. Altijd een uiterst correcte en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een webshop die ik regelmatig bezoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieda54 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik kon heel snel vinden wat ik zocht. omdat ik wel twijfelde tussen twee typen heb ik daarna via de button onderaan de pagina een vraag gesteld. Hier kreeg ik heel snel een goed antwoord op. daarna heb ik meteen de battery grip besteld.

Service
Omdat ik wel twijfelde tussen twee typen heb ik daarna via de button onderaan de pagina een vraag gesteld. Hier kreeg ik heel snel een goed antwoord op. daarna heb ik meteen de battery grip besteld.

Assortiment
Voor elk type camera is er een originele versie van de battery grip en een alternatief. Meer is niet nodig!

Aanbeveling
ik winkel al een paar jaar bij Cameranu en ben er steeds snel en vooral ook heel vakkundig geholpen. De service is bijzonder goed.

Extra toelichting
De deskundigheid bij CameraNu is groot, er wordt op vriendelijke wijze geholpen bij het vergelijken en het maken van de uiteindelijke keuze. Of het nu ging om mijn camera, of om toebehoren, vragen over objectieven, ik ben zeer tevreden met jullie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

swingcees 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden de goedkoopste en in voorraad

Service
kan nog weinig over de service zeggen maar ze doen wat ze beloven

Assortiment
1 van de weinige winkels die dit product konden leveren,

Aanbeveling
geen negatieve bevindingen

Extra toelichting
winkel met grote sortering van alle merken als enige die dit product in hun assortiment hadden en op voorraad ik ben zeker van plan om meer te bestellen voor mijn toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco-N 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer goed doordacht systeem met de genummerde bonnetjes voor service, reparatie, e.d. Hoewel het voor sommige klanten lastig is om de schermen in de gaten te houden om te zien wanneer ze aan de beurt zijn is het idee erg goed doordacht

Service
Ik heb (gelukkig) nog geen ervaring met service na reparatie maar de uitleg en moeite van medewerkers om een goed advies te geven was uitstekend!

Assortiment
Alle populaire producten zijn ruim voorradig zonder zoveel keus te krijgen waardoor je het overzicht verliest, als je een camera wil kopen doe je toch zelf ook onderzoek op internet en via de site van cameranu valt alles goed te vergelijken.

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen, alleen is Urk een beetje een uithoek voor mij waar je niet zo'n winkel verwacht. Ik zou cameranu waarschijnlijk eerder in een "grotere" stad verwachten. (Emmeloord, Zwolle of Kampen)

Extra toelichting
Ik heb verder weinig toe te voegen, fijne winkel, kundig personeel en ben persoonlijk twee keer naar de winkel geweest, eerste keer voor advies en daarna alle informatie in mij op te nemen en de tweede keer om mijn camera aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Man51 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met goede uitleg over de producten.

Service
Had een probleem met de camera werd heel goed opgelost.

Assortiment
Ruime keus in merken en allerlei prijsklassen,prima.

Aanbeveling
Prima zaak met goede service.

Extra toelichting
Prima site en bedrijf.Bestelling werd andere dag al bezorgd zoals beloofd.Helaas had ik een probleem met mijn camera met de kleuren.Na mailcontact en proberen het op te lossen met resetten etc.toch na twee weken terug gegaan en de camera werd direct omgeruild voor een nieuwe,klasse service.Daar kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene C. 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Scherpe prijzen, groot assortiment, snelle levering en goede service. Top (web)winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden007 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige navigatie op de webpagine

Service
Contact omtrent de leverering van de goederen als zeer positief ervaren

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden met CameraNu

Extra toelichting
Eenvoudig te bestellen, ruime keuze en een goede service verlening zorgen ervoor dat ik regelmatig bij CameraNu bestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry147 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
van nalevering wordt je prima op de hoogte gehouden

Assortiment
voordelig en artikelen zijn ook op vooraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Koning 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Kon de camera die ik wilde makkelijk vinden. Pakketten kunnen voor onduidelijkheid zorgen omdat er dan meerdere prijzen op het scherm getoond worden

Assortiment
Zover ik kan beoordelen behoorlijk volledig

Aanbeveling
Geen klachten nette snelle levering

Extra toelichting
Mooie aanbieding voor een Nikon d7100 met 2 lenzen. Meteen de volgende dag geleverd met alle papieren en in een stevige doos.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jerry020 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch gevraagd om info, direct kon ik bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Behoorlijk compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana Priscilla 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle apparatuur is duidelijk en makkelijk te vinden, met daarbij de nodige informatie. Zodra ik iets niet kon vinden maakte ik gebruik van de zoekfunctie en dan kon ik het alsnog vinden. Het bestellen en aanschaffen was erg makkelijk en overzichtelijk.

Service
Ik heb een aantal keren met de klantenservice contact opgenomen en dit verliep iedere keer prettig. Fijn dat de klantenservice tot 22:00 te bereiken is. Mijn pakket werd daadwerkelijk binnen 24u bezorgd, wat voor mij belangrijk was omdat ik de spullen op tijd nodig had.

Assortiment
Het assortiment is erg groot, producten die ik ergens anders niet kon vinden heb ik hier besteld. Prijzen zijn prima. Ik zou nog wel graag een groter aanbod willen zien in shoulder rigs, maar dat is een persoonlijke voorkeur.

Aanbeveling
Cameranu.nl heeft een groot assortiment, dat niet elke winkel of webshop heeft. De klantenservice denkt met je mee en geeft advies als je vragen hebt over een product. De service is top en de bestelling werd snel bezorgd. Aanrader.

Extra toelichting
Ik heb een goede ervaring met Cameranu.nl. Als ik in de toekomst weer iets (snel) nodig heb, zal ik deze winkel (online) bezoeken. De klantenservice denkt met je mee en geeft advies als je vragen hebt over een product. De service is top en de bestelling werd snel bezorgd. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans73 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel was eenvoudig te vinden en te bestellen via de site

Service
Vnndaag besteld en dag later was het binnen, wat wil je nog meer.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande reacties

Extra toelichting
Ruime keuze op de site, vandaag besteld en dag later binnen. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kckdk 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en gemakkelijk en overzichtelijk

Service
al de spullen die ik heb besteld waren op tijd geleverd en goed

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
heb ik al gedaan bij al mijn vrienden en familie

Extra toelichting
ik heb vertrouwen in de kennis en duidelijkheid van de producten die ik kocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haagse Dingen 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel iets kiezen en bestellen zonder te veel doorklik vakjes

Service
Mijn eerste bestelling was kwijt en zonder gedoe werd een nieuwe verstuurd

Extra toelichting
Niet te veel gedoe en ze vallen je niet lastig met allemaal aanbiedingen waar je niet om heb gevraagd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jdoorn 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en accuraat

Service
De flitser was prima verpakt.

Assortiment
Prima, De Nissin MF18 is niet overal beschikbaar. Bij jullie wel!

Aanbeveling
Prima assortiment en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann Huisman 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen bij CameraNU was erg gemakkelijk. Wat fijn was dat je niet perse een account moest aanmaken, wat weer tijd scheelt. Wat ik zelf een nadeel vind, is dat je het product meteen moet betalen. Ik had graag nog de optie AfterPay gezien.

Service
De service was goed. Na de bestelling werd direct een e-mail toegestuurd met hierin de informatie. De volgende dag kreeg ik nog een e-mail met hierin de track en trade code van PostNL.

Assortiment
Er waren genoeg vergelijkbare producten verkrijgbaar. Daarnaast waren de producten verkrijgbaar in verschillende formaten, soorten en prijsklassen. Hierdoor was het makkelijker om een geschikt product te vinden.

Aanbeveling
Ik had mijn bestelling iets voor 12 uur 's avonds geplaatst en de bestelling was er zoal belooft er de volgende dag. Alles was netjes verpakt in de verzenddoos.

Extra toelichting
CameraNU is een goede online winkel met een breed assortiment aan fotografie producten. Het bestellen ging gemakkelijk en snel bij CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Franssen 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je nodig hebt, dan kun je met de zoekfunctie eenvoudig het artikel vinden.

Service
De helpdesk is goed bereikbaar bij aanvullende vragen. Verder vind ik de informatie tussen bestelling en levering uitstekend geregeld.

Assortiment
Tot op heden heb ik nog niet ervaren dat een artikel dat ik zocht niet voorradig was.

Aanbeveling
Het belangrijkste vind ik het eerlijke advies. Het advies is niet primair gericht om te verkopen, maar om de klant te helpen. Bij de advisering vind ik dat sterk wordt gewezen op prijs-kwaliteit. Het komt zeer objectief over.

Extra toelichting
Bovenstaande beoordeling is niet alleen gebaseerd op de laatste aankoop, maar ook bij fysieke aankopen in de winkel. Ik heb eerder bij een vergelijkbare winkel fotoapparatuur gekocht, maar vanaf de eerste ervaring met CameraNu prefareer ik deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews