cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Tomlow 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, goede beschrijving artikelen

Service
Snel in huis

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaakfotonu 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudig

Service
Top

Assortiment
Kan beter

Aanbeveling
Gewoon hier kopen juiste prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jolanda66 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden en wordt prettig geholpen.

Service
Goede uitleg

Assortiment
Groot assortiment en makkelijk dat je de camera's kunt voelen in de hand en de meeste staan aan en kun je ff checken.

Aanbeveling
Heb er al mensen heen gestuurd, ben er zelf ook vaker geweest.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker weer naar Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick1111 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles duidelijk, eenvoudig, wijst zichzelf

Service
Online gaat alles vlot, zo geregeld. In de fysieke winkel moet je soms wel een poosje wachten voor je aan de beurt bent

Assortiment
Eén van de best gesorteerde winkels in Nederland

Aanbeveling
Groot assortiment tegen aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
Koop al jaren mijn fotospullen bij Cameranu. Hebben vrijwel alles. Goede prijzen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

scour8 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website en zoek gemak

Service
bij bellen altijd een goed advies

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
bij iedereen die mij vraagt

Extra toelichting
gewoon een goede winkel voor fotografie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ILMilco 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Gewoon fantastische winkel met deskundig en vriendelijk personeel,
altijd een feest om een keertje in de winkel te zijn, prima service ook via de internet winkel.

Extra toelichting
Veel ervaring met internet winkelen bij bedrijven die ook een gewone winkel hebben. Cameranu steekt er positief boven uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Engels 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht, makkelijk zoeken op de site.

Service
Snel geleverd, goed verpakt, annoniem verpakt wat ik wel belangrijk vind bij duurdere zaken.

Assortiment
Groots en uitgebreid!!!

Aanbeveling
Voor cameraspullen zeker aan te bevelen. Ook hun klantenservice is erg goed!

Extra toelichting
Duidelijk overzichtige site, duidelijk wat in voorraadbeheer, geode service en ze doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L.M. de Vreede 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, dus een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barneveld 3771 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wilde graag met paypal betalen,dan is het opject een jaar verzekerd,maar bij jullie kost dat 2% van de aanschaf prijs en dat is best duur

Service
Levering exact op tijd en goede catalogus

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
Snelheid en service zeer goed

Extra toelichting
Zou zeker weer wat bij jullie kopen als ik het nodig heb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans brongers 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
CameraNU doet wat het beloofd en is daardoor erg prettig zaken doen met hen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hij001 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen bij cameranu is erg eenvoudig. Goede accessoire suggesties. Voorraad gegevens zijn up to date.

Service
In het verleden alleen maar goede ervaringen, ook met retourzendingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arno 1975 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk.ik vond snel wat ik zocht.

Service
De bestelling was snel binnen en voldeed aan de verwachting.

Assortiment
Bij mijn bestelling was een hoop accesoire mogelijk. Ik vind erg prettig ik hoef dan niet verder te zoeken.

Aanbeveling
Bekijk de website en je snapt waarom ik hem aanbeveel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T Pelzer 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
voor 22,00 uur bestelt , de dag erna al in huis

Service
ik wilde voor de betaling nog even controleren of ik het juiste artikel had besteld ,zodoende werd de bestelling dubbel geplaatst , door de oplettendheid van een medewerker werd de teveel geplaatst artikel geannuleerd

Assortiment
veel keuze voor een goede prijs

Aanbeveling
de prijs is in orde , goedkoper dan bij andere aanbieders

Extra toelichting
een handig product zonder veel gedoe met kabels en men kan op afstand de camera bedienen en ook de flitser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eilandervrouw 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon duidelijk en overzichtelijk behoeft verder geen toelichting

Service
wilde iets wijzigen tav de bestelling. klantenservice gebeld. geen enkel probleem. packet volgende dag keurig afgeleverd en het teveel betaalde direct de volgende dag weer etrug op mijn rekening.

Assortiment
wat ik nodig heb kan ik voor bij cameranu terecht, dus voor mij is het assortiment ruim genoeg.

Aanbeveling
omdat ik tevreden ben bevel ik deze winkel absoluut bij anderen aan.

Extra toelichting
een tevreden klant. deels de spullen in de fysieke winkel in urk gekocht en deels via internet bested.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Prins 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Fijn bedrijf met goede website makkelijk en overzichtelijk! Veilig betalingsverkeer en snelle service. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terson 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle levering. 'S avonds laat besteld en de volgende middag al in huis. En ook nog eens de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan52 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Uitstekend advies bij aankoop en gedegen kennis van de producten

Aanbeveling
Ik zou iedereen met wensen op het gebied van fotografie naar Cameranu.nl sturen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

WiRoCulemborg 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Parkeren, op een ontspannen manier (met koffie als je wil) wachten op je beurt en dan is er alle tijd voor de klant.

Service
Kan niet beter. Alle vragen worden in alle rust beantwoord. Voldoende tijd om te vergelijken.

Assortiment
Alle artikelen die ik zocht waren aanwezig en met ruime keuze in uitvoering, prijsklasse, enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Setten 01-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel, ja daar moet je naar toe maar is altijd leuk om even rond te kijken en via internet is het alleen maar makkelijk.

Service
Ik ben nu een aantal maal bij cameranu in Urk geweest. Het eventuele wachten wordt veraangenaamd met een kopje koffie en als je geholpen wordt (vele kassa's met een nummersysteem) neemt men goed de tijd voor je.

Assortiment
Veel artikelen voor de hobbyist en de professional.

Aanbeveling
Prima winkel, niets op aan te merken!

Extra toelichting
Onlangs ben ik op een door cameranu georganiseerde gebruikersdag van mijn nieuwe camera geweest. Super! Een topfotograaf deed zijn verhaal, de importeur was er en de speciale aanbiedingen waren een verrassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HL HM 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Prima service, door kundig personeel.

Assortiment
Erg ruim assortiment.

Aanbeveling
Heel prettige ervaringen.

Extra toelichting
Prettige fotozaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem bokes 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website goed opgezet. Soms duurt het laden wat lang

Service
bij verkeerde bestelling alles snel te regelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B.Morsink 01-03-2015 In de winkel gekocht
Emmeloord
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Kundig personeel

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Deskundig personeel Goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdHam 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en voldoende foto's van het aan te schaffen product

Service
Binnen 2 werkdagen in huis. Keurig verpak.

Assortiment
Voldoende, maar ik was op zoek naar alleen deze tas.

Aanbeveling
Vergeleken met andere winkels een stuk voordeliger.

Extra toelichting
Ik heb geen enkel minpunt ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pit1950 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Klantvriendelijke en duidelijke uitleg en geen vraag is te veel

Assortiment
Genoeg camera's om te vergelijken zowel in prijs als kwaliteit + goede uitleg

Aanbeveling
Goede service. Nemen de tijd voor elke klant en men krijgt voldoende informatie voor wat de klant vraagt. Er wordt niets opgedrongen.

Extra toelichting
Fijne winkel en men geeft uitgebreide uitleg en veel assortiment voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonnie Perree 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
snel besteld en snel ontvangen, goed materiaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

VeiligheidsKrat 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed

Reageer

dinclans 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen via duidelijke website

Service
snelle proactieve service

Assortiment
er is zeer veel te krijgen

Aanbeveling
zeer goede ervaring gehad

Extra toelichting
mijn eerste kennismaking met cameranu en bestelling ging mis; ik had zelf iets verkeerds besteld; woensdagavond retour gezonden en zaterdagmorgen het goede model in huis; zonder gedoe met eerst geld terug en opnieuw bestellen; sta versteld van de snelle service; proficiat cameranu; ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinusp 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Professionele site makkelijke zoeken en ruime sortering, al met al top en alles op voorraad.

Service
Binnen 1 dag was alles in huis.Prima service heel goed op de hoogte gehouden van de verzending

Assortiment
Alles wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Deze winkel onderscheid zich van andere webshops door een duidelijke site en het gemak om iets te bestellen. Alles ziet er professioneel uit en hele goede service. Ook de verpakking is uitstekend

Extra toelichting
CameraNu is een professionele organisatie met kwaliteit hoog in het vaandel. Alles wat ik zocht is in deze webshop aanwezig en op voorraad. Communicatie is uitstekend en de verzending was goed verzorgd en snel. Vandaag bestellen en morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie123456 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Goede kwaliteit en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Puspitasari 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Op vrijdag 15 minuten voor 00:00 uur besteld. De volgende dag om 08:45 was mijn bestelling binnen.
Echt een dikke 10 verdient *whoop, whop*

*happy face*

Extra toelichting
Super blij toen ik mijn statief heb besteld. Dol blij was ik toen ik zag dat ik de volgende dag mijn statief al kan gebruiken. Wakker geworden met een glimlach toen de (voordeur) bel ging op een zaterdag om 8:45. Want ik wist dat mijn pakketje voor de deur staat. Met een slaperige ogen naar beneden gestormd, pakketje ontvangen en meteen open gemaakt. Zo blij met jullie service en jullie hebben mij een goed begin van de dag bezorgd. Nogmaals dank daarvoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 12648964565484 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving van de spullen op de website. Een dag later had ik de bestelling in huis.

Service
Ik had één onderdeel te veel besteld. Dat werd zonder problemen teruggenomen en twee dagen later had ik het geld terug op mijn rekening.

Assortiment
Alles op fotografie gebied is hier beschikbaar.

Aanbeveling
Een winkel met goede service.

Extra toelichting
Op de website kun je snel vinden wat je nodig hebt tegen een scherpe prijs. De levering een dag later vond ik zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Door1212 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

phvriend 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel had een hele stapel van het gewenste artikel

Service
goede behulpzame verkoper

Assortiment
ze hebben wat ik wilde hebben

Extra toelichting
Ik zocht een Canon MG7550. In de winkel zag ik dat ook een demo apparaat werd aangeboden, welke ik heb gekocht. Prima apparaat, wat direct goed is gaan werken. Heb 'm nu ruim een week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kort47 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de site goede info en een fraaie winkel om het live te "voelen"

Service
handig systeem met de nummertjes verdeeld over de hulpvraag. Lastig dat winkelen na de eerste aankoop weer een nieuw nummer vereist

Assortiment
Zo veel keuze maakt de keuze wel moeilijk, maar ook mogelijk.

Aanbeveling
Goede prijzen, alles op voorraad en prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Manon Noëlle van Althuis 27-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van Cameranu.nl is overzichtelijk waarbij gelijk zichtbaar is of de bestelde artikelen op voorraad zijn.

Service
De service is de winkel er zeer goed. Het advies is uitgebreid en als klant heb je het gevoel dat echt tijd voor je wordt genomen. Ook vragen via de mail worden adequaat beantwoord.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid. Voor zowel de professional als de hobbyfotograaf een fijne winkel.

Extra toelichting
Aan de hand van de hierboven gestelde vragen, is een 9 meer dan op zijn plaats. Een dagje Cameranu.nl is voor mij een uitje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk1967 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige bestelling, overzichtelijke en duidelijke omschrijving

Service
Razendsnelle levering met automatische update van de bezorgtijd op de dag van bezorging. (Tijdvak van 2 uur waarin de bestelling bezorgd wordt.)

Assortiment
Zeer ruime keus, zeer overzichtelijk, en concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Perfecte snelle service waarbij je ook zeer goed op de hoogte wordt gehouden van het bezorgproces.

Extra toelichting
Vanwege de beloofde snelle levertijd en lage prijs hier mijn camera besteld, en zoals beloofd werd ie netjes de volgende dag bezorgd, waarbij ik van tevoren ook nog een mail ontving waarin een indicatie van de bezorgtijd stond vermeld. (Tijdvak van 2 uur) Pakketje werd goed ingepakt netjes binnen die tijd ook inderdaad afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luciusstecidon 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eigenlijk bestelde ik nooit wat via een site dus In begin februari had ik filters nodig om landschapsfoto's te maken.
Snel kwam ik op de site van Cameranu terecht de site is overzichtelijke en zo kom je gemakkelijk waar je wilt zijn.

Service
Bij de bestelling die ik wilde maken had ik nog een aantal vragen.
Al snel pakt ik de telefoon en belde hiervoor.
De service is top al snel gaf dit de doorslag en kon ik mijn bestelling afronden.
Zeer accuraat snel opgenomen netjes werd ik te woord gestaan dit zijn voor mij hele belangrijke punten iedereen kan namelijk foto spullen verkopen maar hoe je het doet is zeer belangrijk een top service vandaar mijn 10.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, er is eigenlijk niets wat ik persoonlijk mis.

Aanbeveling
De winkel is overzichtelijk makkelijk en zeer uitgebreid ondersteund door een top service kan ik deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Zelf fotografeer ik al meer als twintig jaar waaronder ik met zeer camera merken gewerkt heb en zeer kritisch ben op de kwaliteit ergonomisch ontwerp. Bij portretten en of bruidsreportages is het van belang dat je naast je eigen ervaring een goede plek hebt waar je naartoe kan voor je apparatuur onderhoud en de belangrijkste updates.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernice82 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op zoek naar een grijskaart kwam ik al snel bij Cameranu.nl. Ruime voorraad en scherpe prijzen. Heb de kaart 's middags besteld, en de volgende ochtend had ik 'm al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob.I 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website overzichtelijk en goed teogangkelijk.

Service
Alles keurig gegaan en te woord gestaan. De afgesproken zaken zijn keurig afgehandeld.

Assortiment
Op het gebied van amateurfotografie is er maar weinig wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Duidelijke site mooie winkel vriendelijk personeel. Tot op heden geen negatieve ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AstridPeters 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
er werd prima meegedacht naar de beste oplossing.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeker aan te raden

Extra toelichting
tevreden over gekochte producten. Wel aan te raden om een filmpje bij de lampenset te plaatsen omdat deze lastig in elkaar te zetten was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico Bruinendaal 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het plaatsen van een bestelling en de afhandeling hiervan kon niet gemakkelijker verlopen.

Service
Op donderdag om 16:30 besteld en op vrijdag om 11:30 in huis! Hele weekend genoten van mijn studioflitser!

Assortiment
Uit heel veel studioflitsers kunnen kiezen. Erg blij dat ik binnen één website zoveel vergelijkings materiaal had.

Aanbeveling
Super ervaring gehad met deze winkel. Op het gebied van fotografie raad ik heb zeker aan!

Extra toelichting
Al meerere keren bestellingen geplaats op Cameranu.nl en telkens weer was alles naar wens. Blijf zo door gaan Cameranu!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hermanjoke 26-02-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de winkel is overzichtlijk

Service
het is wel goed maar wij vonden dat wij erg weinig kregen voor een lens die niet gebruikt is en nog geen jaar oud was

Assortiment
voor iedereen wat

Aanbeveling
om dat het goed is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Piet Zuidema 1 26-02-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt er rustig rond kijken even een bakje koffie drinken en gelijk word ondertussen de werking van de camera of lens goed en vakkundig uitgelegd, . Hoe gek de vraag ook is die je stelt je krijgt overal een antwoord op er word hier echt naar je geluisterd.

Service
Tijdens de koop van een nieuwe lens, vroeg de verkoper of ik mijn camera ook bij me had, gelijk opgehaald uit de auto en deze werd helemaal schoongemaakt, bij de lenzen kwamen ook de filters er even af en werden ook schoon gemaakt

Assortiment
Waar je ook voor komt , of het nu een nieuwe camera is of het is een afdichtingsplaatje voor het flits contact van je camera, het is er.

Extra toelichting
Als er van de familie of kennissen een camera of een nieuwe lens willen hebben of onderdelen ergens van willen hebben , Ga dan naar Cameranu en dan hoef je gewoon niet meer verder te zoeken,en je krijgt er een vakkundige uitleg bij over de werking van de camera of lens. En dat eventueel onder het genot van een bakje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J ten Bergen 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Gewoon goed en goedkoop

Extra toelichting
Alles wat ik hier gekocht heb is keurig geleverd goed en niet duur . Dus gewoon een aanrader wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennyvegt 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ervaren medewerkers denken altijd met je mee...

Service
De service valt niet op waardoor je achteraf steeds tevreden bent. TOP

Assortiment
Alles aanwezig en daar waar iets niet op voorraad is wordt je goed op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
Vertrouwd adres!

Extra toelichting
Vriendelijk personeel en professionele voorraad...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hondaygo 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige site om te zoeken.

Service
Vlot verzonden, goed verpakt.

Assortiment
Ik ging voor een lamp voor mijn GoPro.
Als ik gewild had, dan had ik daar de meest uitgebreide set kunnen halen die ik wilde.

Aanbeveling
Duidelijke site, uitgebreid assortiment, goed verpakte producten, snelle levering.
Zou/zal deze site echt bij iedereen aanbevelen.
Let wel...., ik heb er tot nu toe maar 1 keer een bestelling geplaatst, dus weet niet hoe de score uit zal vallen na 10 bestellingen.

Extra toelichting
De reden dat ik camera.nl een hoge score geef is natuurlijk niet alleen om de punten die ik al heb aangegeven, maar ook om het feit dat ik al bij legio online winkels heb besteld, die, als ze het maar half zo duidelijk, snel en goed zouden maken als cameranu.nl, ik hun ook wel zo'n hoge beoordeling had willen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 49 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het (online)kopen bij CameraNU is voor iedereen een "fluitje van een cent".

Service
Als ik een artikel wil aanschaffen , stuur ik vaak een berichtje naar ze om te vragen wat het beste past bij hetgeen ik reeds bezit en meestal krijg ik dezelfde dag nog antwoord.

Assortiment
Tot op heden heb ik nog niet meegemaakt dat hetgeen ik wil aanschaffen niet in hun assortiment zit.

Aanbeveling
Vertrouwd, snel , goede service en vlotte levering in veilige verpakking.

Extra toelichting
Mijn huidige camera online gekocht bij CameraNU en was zeer tevreden over het contact met ze als ik iets wilde weten. Sindsdien koop ik alles wat ik graag als aanvulling wil hebben op fotogebied bij CameraNU. Ze leveren een uitstekende service en goede kwaliteits artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SonyShelley 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geregeld. Makkelijk zoeken op de site.

Service
's Avonds laat besteld. Volgende middag al bezorgd!

Assortiment
Deze lens was niet overal voorradig.

Extra toelichting
Prachtige lens trouwens! Echt een aanrader. Mooie bokeh!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cadeaubon 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling was eenvoudig te plaatsen. De website is overzichtelijk en het aanbod wordt duidelijk weergegeven.

Service
Vanwege een vraag over de levering, telefonisch contact geweest. Dit was erg vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Er werd extra informatie gegeven over de bestelmogelijkheden.

Assortiment
Groot/breed aanbod

Extra toelichting
Cadeaubon besteld als cadeau. Als pakketje laten bezorgen, dit was keurig op tijd afgeleverd. De bon heeft een mooie en duidelijke lay-out. Duidelijk hoe de bon gebruikt kan worden. Netjes verpakt in een envelop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.J.Apel 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon gekeken wie de voordeligste was

Service
Snelle levering

Assortiment
Van mijn product waren er verschillende maten aanwezig

Aanbeveling
Vooral goed en goedkoop

Extra toelichting
Terwijl ik aan het zoeken was naar mijn product kwam ik een verschil van bijna 20 euro tegen. Dus was de keuze snel gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews