cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43575 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RiaHD 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel en makkelijk te bestellen. De site is heel overzichtelijk

Service
Hele goede service, veel product kennis en heel klantvriendelijk

Assortiment
Hele ruime sortering,

Aanbeveling
Wij zijn tevreden over service en kwaliteit

Extra toelichting
Top winkel zowel de winkel als de online shop! Wij komen er graag! De koffie staat altijd klaar, en de medewerkers zijn heel deskundig en m Nemen de tijd om je te woord te staan en alles uit te leggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno vd Z 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles prima geregeld bij Cameranu.nl levering zoals aangegeven binnen enkele dagen. Prima site om een product uit te zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Lassing 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je weet wat je wilt aankopen en je hebt verder geen advies nodig van een verkoper, dan is deze vorm van winkelen buitengewoon comfortabel.

Service
De goede service bestaat uit correcte communicatie gedurende het aankoop/verzend proces en stipte uitvoering van wat gecommuniceerd werd.

Assortiment
Buitengewoon grote sortering en juiste prijsniveau, waardoor je CameraNU als een 'one-stop'shop kunt gebruiken.

Aanbeveling
Heb al veel vaker foto-uitrusting hier gekocht en er is zelfs een reparatie kostenloos uitgevoerd. Samen met bovengenoemde beoordeling meer dan aanbeveling aan anderen waard.

Extra toelichting
Het is erg prettig winkelen, online als ook fysiek. Goede sfeer, deskundig personeel wanneer noodzakelijk. Correcte afhandeling aankoopproces en bovenal hierdoor zeer vertrouwd! De bereikbaarheid in geval van nazorg is ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip van der Meer 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen super simpel

Service
Snel thuis bezorgd,

Assortiment
Ik wil de nieuwe Kipon gaan bestellen een adapter met speed booster. De adapter is net op de markt en vrijwel niemand verkoopt hem. Cameranu.nl heeft hem. Nod even een paar weekjes sparen en dan bestel ik hem.

Aanbeveling
Als het om snelheid en service gaat ben je bij Cameranu.nl op de juiste plaats. Ook als je niet te vrede ben.

Extra toelichting
De pas gekochte adapter van KIWI om mijn Nikon lenzen op mijn Fuji X-e1 te doen was laat op de avond besteld en heel vroeg de andere morgen al geleverd. Keurig verpakt met bon en voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrien87 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en de beschrijving bij de artikelen is ook duidelijk.

Service
Zeer goede service. Producten worden snel verzonden. Het is ook erg prettig dat je zelf kan kiezen voor pakketpost of brievenpost (bij de kleinere artikelen)

Assortiment
Ruim voldoende. Genoeg keuze en duidelijke informatie.

Aanbeveling
Vanwege de snelle service, leuke prijzen en uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Over het algemeen een erg prettige website. Leuke prijzen en een goede service. Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy Foree 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site. Voorraad duidelijk zichtbaar. Goede telefonische info.

Service
Zeer snelle levering. Kundig personeel.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel in Urk. Ook leuke informatieve gebruikersdag gehad voor de Fujifilm X-T1.

Extra toelichting
Snelle levering, goede info en uitleg bij telefonische vragen. Men neemt de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Live4life 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site (ook mobiel)

Assortiment
Ze waren de enige die hadden wat ik zocht!

Aanbeveling
louter positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.L. van der Linden 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals het hoort bij een goede website, gewoon vanuit je "luie"stoel kunnen bestellen. Op de website was ruim voldoende keus in verrekijkers, waar ik op dat moment in geïnteresseerd was. De wijze van bestellen was zeer eenvoudig.

Service
De verzending was gratis en de belofte dat mijn aankoop de volgende dag al geleverd zou worden werd netjes nagekomen.

Assortiment
Zoals hierboven geschreven, was er ruim voldoende keus aan verrekijkers, het product dat ik wilde komen. De prijs waarvoor de verrekijker door cameraNU.nl werd aangeboden was bijzonder scherp of te wel de laagste die ik op dat moment kon vinden.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel in hoge mate willen aanbevelen. Motivatie te vinden in het gemak, de service en het assortiment.

Extra toelichting
Als frequente koper op vele websites in binnen en buitenland ben ik van mening dat de website van cameraNU.nl zeker in de top tien van de beste websites thuis hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onderhoudsbedrijf AJ de Hoog 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
internet = makkelijk

Service
snelle levering

Assortiment
grote keuze

Extra toelichting
snelle levering scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

minoltafan 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Binnen 12 uur in huis

Service
Uitstekende klantenservice

Assortiment
Vrijwel alles op voorraad wat op de Europese markt is

Aanbeveling
Uiteraard

Extra toelichting
Gewoon een van de beste, zo niet de beste, camerawinkel van de BeNeLux. Vrijwel alles op voorraad. Om 23.59 bestellen en binnen 12 uur in huis. Zeer scherpe prijzen Meer dan uitstekende (klanten)service. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buijsh 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Keurig op tijd geleverd en goed verpakt

Assortiment
Precies wat ik al lang zocht

Aanbeveling
zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Fitskie 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website. Bestelling is makkelijk en snel geplaatst.

Service
Snelle levering. Bezorgd zoals aangegeven (via trackandtrace te volgen). Goed verpakt.
Punt van aandacht voor Cameranu is dat sommige concurenten geen verzendkosten rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 1975 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met ruime keus.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruime keus en makkelijk vergelijken.

Extra toelichting
Was op zoek naar een goedkope maar goede compact camera. Deze gevonden op cameranu.nl Deze werd snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DeJeBo 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel de aankoop van je fotohobby simpel te regelen. Internetsite werkt lekker en geeft de nodige informatie.
Makkelijk: tips voor extra accessoires.

Service
Goed bereikbaar en heel adequaat.

Assortiment
Ben nog geen fotoartikel tegengekomen dat ze daar niet hadden.

Aanbeveling
CameraNu is voor mij het adres voor mijn fotohobby. Werkt efficiënt, razend snelle bezorging, goed verpakt en administratief keurige afwerking.

Extra toelichting
Makkelijker je foto-aankopen doen kan niet. Meestal voor de laagste prijs. Slechts één ding is nog leuker: naar de winkel zelf toegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Sanders 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima duidelijke site. kan uiteraard altijd sneller en duidelijker. Maar desalnietemin zeer makkelijk in gebruik

Service
De flitsset die ik ging bestellen werd toevallig dezelfde dag in prijs verhoogd en dus net op het momentdat ik ging bestellen. Cameranu maakt hier geen enkel probleem van en levert hem gewoon tegen oude prijs. Top!

Assortiment
Zeer , zeer ruime keuze.

Extra toelichting
Ik ben met name te spreken over de accurate handeling nav het prijsmisverstand zowel telefonisch als per mail. zeer snelle mailbevestiging en zeer accurate mails ter opvolging van het pakket. Niets dan lof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Proudmom2014 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne internet site

Service
Fijne uitleg bij de producte

Assortiment
Breed assortiment en ook betaalbaar.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk en zeer snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Punder 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik wist wat ik moest kopen en dat is voortreffelijk verlopen.

Service
Ge klachten

Aanbeveling
Gemak en goed geregeld.

Extra toelichting
Goed geregeld en doen wat ze beweren, heel prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goli 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenmaal ingeschreven gaat alles als vanzelf.

Service
1 keer iets gehad, goed telefonisch behandeld.

Assortiment
ik zocht iets buiten het assortiment. het werd toch geleverd.

Aanbeveling
goeie prijs kwaliteit verhouding. service ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everdien van Winkoop 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede uitleg. Precies voldoende informatie en de juiste knoppen op de goede plaats.

Service
Service staat bij mij op nummer 1, en dat is precies waar Cameranu voor staat. Verzending tot 23.59. Waar zie je dat nou? Tot op de dag van vandaag ben ik dolblij met Cameranu en bestel ik al mijn producten online op de website.

Assortiment
Een mega breed assortiment met altijd voldoende keuze!

Aanbeveling
Ik krijg veel vragen als fotograaf op mijn website en facebookpagina: 'Kan jij mij adviseren in cameraspullen, waar moet ik het kopen?' Het antwoord is makkelijk. Ik probeer ze te adviseren in keuzes, maar 1 ding staat vast. Kopen bij Cameranu!

Extra toelichting
Een krachtige webshop, met daarnaast een inspirerende, sfeervolle winkel! Een breed assortiment met een perfecte service. Cameranu is DE winkel voor je cameraproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HelenFrik 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wanneer je op de deskundigheid van een winkel kan vertrouwen - hier is dat absoluut het geval - en je bestelling de volgende dag bij je is, is dit stukken gemakkelijker, en sneller, dan naar een winkel stappen in de auto.

Service
Zelfs wanneer ik had gebeld met een klacht die helemaal niet gegrond bleek te zijn (ik had onderdelen over het hoofd gezien, verloren in de verpakking), was het personeel doelmatig en correct.

Aanbeveling
Ik bestel al jaren bij CameraNU, en heb cameras ingeruild, het gemak en de service is gewoon heel veel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TVerhaar 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede klantenservice waar je niet eeuwenlang in de wacht zit.

Assortiment
Ruim assortiment met scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natuur fotografie 04-03-2015

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en eenvoudig

Service
Doen wat beschreven staat op de website.

Assortiment
Grote keuze en alternatieven

Aanbeveling
Ik ben geen vertegenwoordiger en zal daarom niet zeer actief een bedrijf op dringen bij vrienden of bekende. Als iemand iets zoekt t.b.v. Fotografie zal ik een hint geven om ook bij Cameranu te informeren.

Extra toelichting
Snel, duidelijk, correct behandelt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pehade 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, artikel makkelijk te vinden.

Service
binnen 24 uur thuis geleverd.

Assortiment
keus in overvloed, voor elke beurs een oplossing.

Aanbeveling
snel, voordelig, was de helft minder kwijt en telefonisch prima bereikbaar voor vragen.
Bij eerdere aankoop prima aan de telefoon geholpen.

Extra toelichting
deze firma heeft echt goed begrepen hoe je via het web verkoopt, goed assortiment, snelle levering en een goede prijs. De helpdesk functioneert ook goed. Al met al een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Marselje 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus en handige functies om het zoeken naar het juiste product makkelijker te maken.

Service
Ik was heel erg blij met de bezorg service van mijn papier rol. Ik was zelf niet aanwezig in mijn atelier pand maar de bezorgster van CameraNu heeft haar best gedaan om toch de bestelling binnen te krijgen. Door 1 van de andere huurders in het pand. Eenmaal binnen belde ze mij om naar de juiste ruimte te worden gelijd en daar de bestelling achter te laten.

Super!

Assortiment
Een erg groot assortiment, maar er missen natuurlijk altijd wel dingen.

Aanbeveling
Ik doe dit al. Ik ben erg tevreden over de prijzen en het aanbod.

Extra toelichting
De prijzen zijn erg laag, wat voor mij als kunstenaar natuurlijk een uitkomst is. Daarnaast is het assortiment erg groot waardoor ik het meeste wat ik voor mijn fotografie nodig heb op 1 plek kan vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arko500 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik zocht een camera voor mijn dochter en had na veel wikken en wegen 3 camera's gevonden maar wist het nog niet. Na telefonisch contact advies gekregen de Panasonic dmc tz40 te kopen. Goed geluisterd naar onze wensen en perfect vertaald naar d juiste camera!

Extra toelichting
Prima winkel. Eerlijk advies en eigenlijk nog nooit teleurgesteld na meerdere camera's en lenzen gekocht te hebben. Via website veel keus en als dat niet werkt grote winkel met vriendelijke verkopers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik-John Koevoets 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shop toegankelijk en overzichtelijk.

Service
Na persoonlijk contact wordt er meegedacht over alternatieven

Assortiment
Nagenoeg alles is te vinden

Aanbeveling
Compleet assortiment voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit ten Berge 03-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er is veel te zien, ook al moet je een poosje wachten.

Service
zeer uitgebreide uitleg en goed luisteren naar je eigen wensen, als zeer prettig en professioneel ervaren

Assortiment
er was veel m te beoordelen en te vergelijken, veel meer dan in veel andere winkels

Aanbeveling
camera nu is een klasse winkel met vakkundig personeel dat je vragen en opmerkingen serieus neemt

Extra toelichting
een complete en overzichtelijke winkel, waar je wel even moet wachten op je beurt, maar waar je vervolgens zeer goed geholpen wordt en op maat wordt bediend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.Eijkhout 03-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Deze winkel werd mij door mijn buurvrouw aanbevolen voor de klantvriendelijkheid en de goede service en het ruime assortimen en de goede uitleg.Ik kan niet anders zeggen dan dat ze helemaal gelijk had wat alle punten betreftBen als een zeer tevreden klant naar huis gegaan !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidyvm 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website waar alles zonder veel moeite te vinden is. Bij de artikelen duidelijke uitleg over het product en de toepassing.

Service
Snelle levering tegen redelijke kosten.

Assortiment
Enorm veel op voorraad en artikelen die niet op voorraad zijn kunnen binnen afzienbare tijd geleverd worden.

Aanbeveling
Prima winkel, zowel op internet als de winkel in Urk. Personeel is bekwaam en goed geïnformeerd.

Extra toelichting
Uitstekende service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Heeren 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan vanuit je luie stoel om 23:45 uur savonds iets te bestellen

Service
(...) en dat pakketje dan de volgende dag om 11:15 uur al door de postbode afgeleverd te krijgen

Assortiment
(...) terwijl er ook nog fantastisch veel te krijgen is bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Dat verdient een dikke dikke 10

Extra toelichting
Ontzettend tevreden over jullie service. Mooi assortiment, snel geleverd, jullie doen wat jullie beloven. Top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne1969 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site fijn dat er bij stast voor welktype camera te gebruiken

Service
snel en netjes

Assortiment
enorm veel keuze wordt je hebberig van

Aanbeveling
veel kans als het toevallig tersprake komt

Extra toelichting
Dik tevreden met de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette1967 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke zoekmachine.

Service
`s Avonds om 20:00 uur nog iets besteld, de volgende dag al binnen zonder verzendkosten!

Assortiment
Enorm assortiment en ook nog het meeste op voorraad.

Aanbeveling
Pas deze website ontdekt maar ga er zeker meer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikello 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site, vlot

Service
Snel! Doorgaans goed verpakt (al zat de laatste zending wel in een heel erg grote doos...)

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
En nette prijzen

Extra toelichting
Tevreden klant dus :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeannette Goorhuis 03-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Ideaal. .snel besteld volgende dag in huis

Service
Perfect. Heb telefonisch contact gehad om hulp over mijn aankoop en dat werd perfect beantwoord.

Assortiment
Goed. .En duidelijk. Zeer overzichtelijke site.keurig

Extra toelichting
Ik heb zeer goede ervaring tot nu toe met camera nu. Keurig mijn vraag telefonisch beantwoord en de volgende dag mijn bestelling thuis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

severafrahm 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
I found everything i needed, the prices were the best i could find online and i could choose the specific time of delivery. top!

Extra toelichting
I found everything i needed, the prices were the best i could find online and i could choose the specific time of delivery. top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Tomlow 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, goede beschrijving artikelen

Service
Snel in huis

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaakfotonu 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudig

Service
Top

Assortiment
Kan beter

Aanbeveling
Gewoon hier kopen juiste prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jolanda66 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden en wordt prettig geholpen.

Service
Goede uitleg

Assortiment
Groot assortiment en makkelijk dat je de camera's kunt voelen in de hand en de meeste staan aan en kun je ff checken.

Aanbeveling
Heb er al mensen heen gestuurd, ben er zelf ook vaker geweest.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker weer naar Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick1111 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles duidelijk, eenvoudig, wijst zichzelf

Service
Online gaat alles vlot, zo geregeld. In de fysieke winkel moet je soms wel een poosje wachten voor je aan de beurt bent

Assortiment
Eén van de best gesorteerde winkels in Nederland

Aanbeveling
Groot assortiment tegen aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
Koop al jaren mijn fotospullen bij Cameranu. Hebben vrijwel alles. Goede prijzen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

scour8 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website en zoek gemak

Service
bij bellen altijd een goed advies

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
bij iedereen die mij vraagt

Extra toelichting
gewoon een goede winkel voor fotografie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ILMilco 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Gewoon fantastische winkel met deskundig en vriendelijk personeel,
altijd een feest om een keertje in de winkel te zijn, prima service ook via de internet winkel.

Extra toelichting
Veel ervaring met internet winkelen bij bedrijven die ook een gewone winkel hebben. Cameranu steekt er positief boven uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Engels 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht, makkelijk zoeken op de site.

Service
Snel geleverd, goed verpakt, annoniem verpakt wat ik wel belangrijk vind bij duurdere zaken.

Assortiment
Groots en uitgebreid!!!

Aanbeveling
Voor cameraspullen zeker aan te bevelen. Ook hun klantenservice is erg goed!

Extra toelichting
Duidelijk overzichtige site, duidelijk wat in voorraadbeheer, geode service en ze doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L.M. de Vreede 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, dus een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barneveld 3771 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wilde graag met paypal betalen,dan is het opject een jaar verzekerd,maar bij jullie kost dat 2% van de aanschaf prijs en dat is best duur

Service
Levering exact op tijd en goede catalogus

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
Snelheid en service zeer goed

Extra toelichting
Zou zeker weer wat bij jullie kopen als ik het nodig heb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans brongers 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
CameraNU doet wat het beloofd en is daardoor erg prettig zaken doen met hen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hij001 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen bij cameranu is erg eenvoudig. Goede accessoire suggesties. Voorraad gegevens zijn up to date.

Service
In het verleden alleen maar goede ervaringen, ook met retourzendingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arno 1975 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk.ik vond snel wat ik zocht.

Service
De bestelling was snel binnen en voldeed aan de verwachting.

Assortiment
Bij mijn bestelling was een hoop accesoire mogelijk. Ik vind erg prettig ik hoef dan niet verder te zoeken.

Aanbeveling
Bekijk de website en je snapt waarom ik hem aanbeveel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T Pelzer 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
voor 22,00 uur bestelt , de dag erna al in huis

Service
ik wilde voor de betaling nog even controleren of ik het juiste artikel had besteld ,zodoende werd de bestelling dubbel geplaatst , door de oplettendheid van een medewerker werd de teveel geplaatst artikel geannuleerd

Assortiment
veel keuze voor een goede prijs

Aanbeveling
de prijs is in orde , goedkoper dan bij andere aanbieders

Extra toelichting
een handig product zonder veel gedoe met kabels en men kan op afstand de camera bedienen en ook de flitser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eilandervrouw 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon duidelijk en overzichtelijk behoeft verder geen toelichting

Service
wilde iets wijzigen tav de bestelling. klantenservice gebeld. geen enkel probleem. packet volgende dag keurig afgeleverd en het teveel betaalde direct de volgende dag weer etrug op mijn rekening.

Assortiment
wat ik nodig heb kan ik voor bij cameranu terecht, dus voor mij is het assortiment ruim genoeg.

Aanbeveling
omdat ik tevreden ben bevel ik deze winkel absoluut bij anderen aan.

Extra toelichting
een tevreden klant. deels de spullen in de fysieke winkel in urk gekocht en deels via internet bested.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Prins 02-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Fijn bedrijf met goede website makkelijk en overzichtelijk! Veilig betalingsverkeer en snelle service. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews