cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25711 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2777 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sandra 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles makkelijk en overzichtelijk te bestellen via de website.

Service
Snelle goede service. Van alle bestel momenten ontvang je netjes een mail. Ook een mail met de track trace code om het pakket te volgen

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service van de winkel en het product zelf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super snelle levering! Volgende dag al in huis.

Assortiment
Genoeg keuze aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel besteltraject, veel betaalmogelijkheden

Service
Prima, snel en netjes verpakt in huis.

Assortiment
Volgens mij prima, ik vond wat ik nodig had.. een adapter voor canon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wim echten 19-11-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekkere koffie en ziet dat ze voor iedere klant aandacht hebben.

Service
denken mee met de klant in oplossingen.

Assortiment
super

Aanbeveling
ziet er netjes en schoon uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website kun je de gewenste artikelen snel en overzichtelijk vinden. Makkelijk vind ik de filters die je kunt inschakelen zodat je snel naar het gewenste product komt.

Service
Zoals al jaren is de service meer dan geweldig. Zo werd bijvoorbeeld een door mij gemaakte fout met postcode door cameranu adequaat opgelost. Nu zelfs kun je chatten en wordt jouw vraag binnen minuten beantwoord. Gewoon perfect.

Assortiment
Blijven geen wensen over.

Aanbeveling
Door mijn al jarenlange ervaringen met deze winkel kan ik het iedereen van harte aanraden.

Extra toelichting
Ook de verzending is prima. Snel en vooral degelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig de gewenste artikelen te vinden

Service
volgende dag geleverd

Assortiment
niets ontbreekt

Aanbeveling
geweldig compleet en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en accurate levering

Service
Levering op aangegeven datum

Assortiment
Keuze mogelijkheid in gelijke artikelen

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lionheart 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze, makkelijk te vinden

Service
bij vragen wordt je gelijk te woord gestaan

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Alles wat je maar nodig hebt voor een scherpe prijs

Extra toelichting
Jammer dat de winkel zo ver van mijn woonplaats vandaan is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om wat te bestellen

Service
Snel en goede levering. Allen word pakket in originele doos gebracht zonder extra bescherming.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Van alles op foto en video gebied

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

houdalis 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Order process was really easy, from picking the products to paying for them.

Service
Replied within a few minutes of my inquiry!

Assortiment
Great range of top brand products and prices that I couldn't find lower in the EU..

Extra toelichting
I purchased a DSLR lens, and requested the VAT to be deducted from my order as I have a company based in EU with a valid VAT No, as specified in the website. CameraNu was very helpful and they process the request within the hour! I made the order at about 19:00 and at 8:15 next morning I had already received the item. Great service. Highly recommended!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle website. Ook goed telefonisch bereikbaar

Service
Snelle levertijd. Vriendelijke en correcte antawoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 18-11-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooi overzichtelijk

Service
prima geholpen zowel in het offerte traject als tijdens ophalen

Assortiment
Duidelijkheid over wat wel/niet voorradig is en wat alternatieven zijn.

Aanbeveling
Als je op zoek bent naar fotoapparatuur dan moet je gewoon een keer in de auto stappen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David van den Brandt 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop, zonder een omweg van pagina's om af te rekenen.

Service
Hele goede service, zeker telefonisch. Bij het aanschaffen van camera's en objectieven is het toch wel fijn om even kort met iemand te overleggen die alle details van de producten weet.

Assortiment
Ik heb er tot nu toe nog niet mis gegrepen.

Aanbeveling
Perfectie is natuurlijk een utopie, maar CameraNu.nl komt een heel eind in de buurt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne de Rooij 18-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ontzettend goed geholpen!

Assortiment
Heel erg uitgebreid.

Aanbeveling
Erg goed geholpen door een vriendelijke, vakbekwame medewerker. Wij komen hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotovideo man 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had met een zoekopdracht het gevonden.

Service
Uitgebreide beschrijving en e-mail verkeer.

Assortiment
Beperkte keuze kleuren koffer . Graag geel of oranje erbij.

Aanbeveling
Uitgebreide assortiment, service, laagste prijs en mooie levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Derks 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik blijf lekker thuis achterweg mijn pc.

Assortiment
Je kunt er zowat alles op foto- en camera= en videogebied kopen.

Aanbeveling
Zie vorig antwoord.

Extra toelichting
Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edje 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je vind wat je intypt
Bestellen was zo gebeurd ging eenvoudig en snel.

Service
Eenvoudig vragen stellen via de chat. En niet lang hoeven wachten op een goed en eerlijk antwoord. Er word goed meegedacht.

Assortiment
Mooie bedrijf met echt alles wat je nodig hebt voor fotografie.

Aanbeveling
Zoals ik al zei Duidelijke site, goede service, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met handige indeling

Service
Eerste contact nav een vraag was vlot en correct.
Ze wisten meteen waar het overging aangezien ze online in het order systeem keken. Dus geen momentje.....of ik vraag mijn collega even. TOP ervaring

Assortiment
De door mij gezochte afstandsbediening was beschikbaar er was tevens keus uit alternatieven

Aanbeveling
Groot, assortiment, vlotte hulp. en uiteraard een scherpe prijs.

Extra toelichting
Mijn bezoek aan de winkel om een kijkje te nemen n.a.v. positieve verhalen van mede foto club leden en ook om de bestelling op te halen kon niet door gaan. Zonder probleem werd mijn bestelling verstuurd en volgende dag ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alle soorten camera's onder één dak

Service
snel en vakkundig geholpen door het winkelpersoneel

Assortiment
ruime keus in camera's en accessoires

Aanbeveling
zeer prettige en deskundig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Persoonlijke Hulp en advies

Service
Alles kon in de winkel geprobeerd worden, top!

Assortiment
Alles op voorraad, veel groter assortiment dan andere bekende winkels.

Aanbeveling
Top winkel, goede Hulp, personeel neemt alle tijd voor je en weet waar ze het over hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site.

Service
Pakketje werd op beloofde dag bezorgd

Extra toelichting
Het cameratasje was het goedkoopst op de site van cameranu.nl hier was ik natuurlijk erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boy Hazes 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik koop vaak online. Maar als ik advies nodig heb ga ik naar de winkel. Waarom? Omdat het deskundige verkopers zijn, ze denken mee. En juist met specifieke vragen wordt het altijd heel gezellig en ga ik altijd met een goed gevoel naar huis.

Service
Altijd telefonisch bereikbaar en altijd bereid mee te denken met vragen over een aankoop en een ruiling.

Assortiment
Tja, bijna alles wat ik nodig zou hebben.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos

Service
Uitstekende info via de chat. Deskundig advies.

Assortiment
Meer op voorraad dan de concurrentie

Aanbeveling
Vlotte deskundige service, zelf op zondag wordt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellhern 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk webwinkel, waar je het product makkelijk kunt vinden en bestellen.

Service
Via een chatsessie kreeg ik gelijk antwoord op mijn gestelde vraag.

Aanbeveling
Het bestelgemak, de snelheid van de levering van het bestelde product. En de betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Wel jammer is, dat de foto bij het product een andere specificatie geeft dan de omschrijving. Gelukkig wordt dat wel vermeld bij de omschrijving. Opvallend de verkeerde specificatie, 1050mAh/3.8Wh, ook op de verpakking staat. Op de accu zelf staat 1030mAh.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melchert 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Camera.nu leverde snel de bestelde camera tegen de beste prijs die ik kon vinden. Echt top!

Aanbeveling
Camera.nu doet wat het beloofd tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ilker66 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel aangekomen , alles naar verwachting. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Vink 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De web site is overzichtelijk

Service
een vraag telefonisch over een product wat niet goed was werd direct opgepakt en telefonisch opgelost

Assortiment
Groot, op het gebied van de visuele vast leching

Aanbeveling
Winkel overzichtelijk
ruim assortiment
Vriendelijke en behulpzame mensen

Extra toelichting
melding "bericht" zit op een Android zit in de weg, is te groot, liefst weg laten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renny kronenburg 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel in het assortiment

Service
goede service advies

Assortiment
goed en veel aanbod

Extra toelichting
heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn Ploeg 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Deze site is een super makkelijk en gebruikersvriendelijk site. Je kunt als fotograaf makkelijk vinden wat je door de op alfabetische volgorde gezette zoekwoorden aan de linker kant en bij elk product staan de specificaties en reviews.

Service
Ik was een keuze aan het maken tussen camera's en had geen tijd om lang te googelen en youtube filmpjes te kijken. Godzijdank heeft deze site een hulpchat die mij om 9 uur in de avond (!) bij stond om te helpen. Ik heb daadwerkelijk nog nooit een site gezien die dit heeft. Heel fijn!

Assortiment
Er staat wat er nodig is. Goede organisatie en het is makkelijk te vinden. De meeste camera winkels hebben een goed assortiment maar deze shop gaat net wat verder in keuzes en accesoires

Aanbeveling
Met een 10! Ik raad iedereen die geinterreseerd is in fotografie aan om op deze site rond te kijken. Er staat altijd wat handigs op en je weet waar je aan toe bent!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dekker 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, snelle bezorging!

Service
Zowel telefonisch als per email correct en snel te woord gestaan. Fijn en goed ingelicht over product.

Assortiment
Grote collectie fotoapparatuur en toebehoren.

Aanbeveling
Altijd goed! Ook als er een klacht is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Baaye 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk en duidelijk.
je kunt gemakkelijk gericht zoeken.

Service
In de winkel is alle tijd voor het stellen van vragen en het beantwoorden hiervan.
Ik heb geen ervaring met retourzending, maar de bestellingen zijn altijd stipt op tijd en in goede orde ontvangen.

Assortiment
Het assortiment is heel breed. Er zijn mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Onlangs kocht ik in de winkel een nieuwe camera.( nikon D 7100) met toebehoren. Het deskundige advies, de vriendelijkheid en de tijd die hiervoor beschikbaar is zijn wat mij betreft top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNU 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijk en makkelijk

Service
snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel de site als de winkel van Camera nu zijn goed en duidelijk ingericht waardoor je nooit lang hoeft te zoeken. Ook de omschrijvingen zijn duidelijk en bij vragen in de winkel, zijn de antwoorden doeltreffend maar niet zozeer verkoopgericht. Als blijkt dat je al iets in huis hebt wat afdoende is, zeggen ze dat ook.

Service
Die keren dat er iets was met mijn aankoop is de oplossing altijd naar tevredenheid geweest. Wat opviel was dat er ook uit eigen beweging nadehand werd geinformeerd of het vervangende product nu wel goed werkte. Het ging hier bv om een duur geheugenkaartje dat midden in de opslag problemen had met wegschrijven.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Natuurlijk voeren ze niet alle merken. Heel soms grijp je daarom mis.
Maar in de regel is er altijd wel wat je zoekt.

Aanbeveling
In zijn geheel een fijne winkel met prettig personeel dat zig zeker niet opdringt en alleen op verkoop uit is. Ze geven eerlijk en gedegen advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N Flevoland 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
- Overzichtelijke winkel.
- Je wordt snel geholpen.

Service
- Gemotiveerde en met kennis aanwezig personeel.
- Er wordt goed met je meegedacht om zo voor de klant het beste resultaat te krijgen.

Assortiment
Er is veel keus in het assortiment.
Tevens staat op de website ook veel informatie.

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HuBa 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke keuze mogelijkheden en betaal proces.

Service
Snelle levertijd, zoals beloofd.

Assortiment
Prima prijs, laagste die ik kon vinden op de Nederlandse webwinkels.

Aanbeveling
Een aantal producten gekocht, tot nu toe altijd snelle levering en onbeschadigd ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fotostudio Renate von Gatzen Alkmaar 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het ging echt zo ongelofelijk makkelijk, waren we zelf een beetje verbaasd over

Service
Er was iets niet helemaal zoals we verwacht hadden en werd direct opgelost. Zonder gezeur.

Assortiment
alles is ook echt aanwezig

Aanbeveling
eigenlijk een 10, maar dat klinkt ongeloofwaardig.

Extra toelichting
Er was zelfs direct persoonlijk contact met uitvoerige uitleg, toen ik een gebruiksaanwijzing niet begreep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote collectie camera's en supersnelle levering

Service
Goede informatie over levering, e-mail, extra mail Post NL, factuur etc

Assortiment
Diverse camera's in mijn zoekdomein, en ruim voldoende informatie om een vergelijk en daarmee een keuze te maken

Aanbeveling
Al 2 keer een camera besteld en het loopt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Vlak 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Meteen was er sprake van begrip. Dat is niet overal het geval.

Aanbeveling
Een 10 is wel heel rigoureus.

Extra toelichting
Urk is te ver maar oneline ging vlot en vertrouwenwekkend.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gaby Aling 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ook kocht ik er een kabeltje bij om foto's op mijn pc te zetten, na hulp via online chat klanten-service, maar dat past niet. Volgens hen zou dat wel moeten. Ik ben naar een fotozaak gegaan en die meldde mij dat dit kabeltje niet geschikt is voor deze camera en wordt speciaal besteld bij Canon!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud Weissenbach 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en vliegensvlugge levering plus inruilmogelijkheden.

Service
Ook hier weer: snelle respons en inruilgeld vlug gestort.

Assortiment
Het moet al heel gek zijn als het fotoproduct niet te vinden is.

Aanbeveling
Het lijkt me duidelijk dat Cameranu.nl voor ieder fotograaf - hobby of professional - veel kan betekenen.

Extra toelichting
Ik kan echt geen betere complimenten bedenken dan ik al gegeven heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Supersnelle levering en erg flexibel, na telefonisch contact

Assortiment
Paar achtergrondrollen besteld. Veel op voorraad/snel leverbaar

Aanbeveling
Aantal keer besteld, paar keer telefonisch contact gehad met vragen. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anastasia 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Fast and accurate Service

Assortiment
Huge variety of accessories for my camera, I love this webshop!

Aanbeveling
Would be a 10, if the transportation costs were lower :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je luie stoel het aanbod bekijken en bestellen.

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik ben helemaal tevreden met de levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T Jansma 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen via internet gaat gemakkelijk.

Service
Service bij elke aankoop zoals gewenst.

Assortiment
Niet alles is op voorraad. Dan bestel je het beoogde artikel niet. Of elders.

Aanbeveling
Over het algemeen ben ik zeer tevreden, vlotte service. Dat laat ik anderen dan ook weten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rikske 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goed en zorgvuldig samengesteld assortiment. Ik zou wel graag de zoek en vergelijk opties wat verbeterd zien.

Service
Uitermate betrouwbare leverancier met snelle levering. De prijzen zijn doorgaans ook zeer marktconform.

Assortiment
Zeer goed en zorgvuldig samengesteld assortiment voor de serieuze fotograaf en videograaf.

Aanbeveling
Eén van mijn favoriete winkels. Bij gelijke omstandigheden zoals prijs en levertijden heeft deze zaak duidelijk de gun-factor :-)

Extra toelichting
Bij duurdere en/of gespecialiseerde artikelen loont het zeker de moeite naar Urk te rijden. Er is een zeer fraaie showroom en je wordt vriendelijk geholpen door deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erkade 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dw website is overzichtelijk. Wat je zoekt kun je gemakkelijk vinden. Bij de producten staat een uitgebreide omschrijving en ook reviews van gebruikers.

Service
Prima service. Snelle levering. Cameranu houdt je goed op de hoogte van de status van de levering.

Assortiment
Bijna alles is te krijgen voor een goede prijs.

Aanbeveling
Prima winkel. Product wordt keurig verpakt bezorgd.

Extra toelichting
Producten van dezelfde soort ijn goed te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig dat je met Paypal kan betalen.

Service
Snelle en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamonie 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en duidelijke omschrijving van bestellen en leveren.

Assortiment
Breed gesorteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede setdeals en vlotte levering.

Service
Heldere communicatie via email. Bellen kan ook altijd.

Assortiment
Up-to-date, lage prijzen en mooi overzicht.

Aanbeveling
Ik koop hier al jaren mijn camera's en accessoires; altijd goed.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews