cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43280 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2390 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jenniskens 21-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te bereiken en voldoende parkeerplaats.

Service
Goed en kundig personeel.
Ze nemen ruim de tijd om alles uit te leggen.

Assortiment
Goed en kundig geadviseerd bij het maken van onze keuze.
Ruime keuze in assortiment.

Aanbeveling
Zeer goed, prijstechnisch ook
aan te bevelen.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden , daarom hebben we al vaker bij Camera nu gekocht. De reden zie je bij het beantwoorden van de vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john snow 21-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
info is goed op internet

Service
nalevering onderdeel geen probleem

Assortiment
uitgebreid en goed

Aanbeveling
ruime keuze en goede service

Extra toelichting
Levering via post en bestelling via internet is makkelijke manier om een toestel te kopen, na informatie te hebben ingewonnen over mogelijkheden van toestel en vergelijking met eigen wensen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

WPel 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle is bijzonder goed en overzichtelijk in de winkel en op de website te vinden. Gebruikersgemak is zeer groot.

Service
Niet alleen werd er een defecte flitser zondermeer omgeruild, ook werd de prijs van 2 artikelen die ik nieuw kocht ter plekke aangepast omdat deze artikelen op internet goedkoper te koop waren.

Assortiment
Alles wat electronica heet kun je vinden in de winkel en op de site. Daarnaast altijd leuke acties!

Extra toelichting
CameraNu.nl is voor mij echt één van de beste (web)winkels. Service, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan echt op de eerste plaats. Ik moet er een uurtje voor rijden maar in de toekomst ga ik alleen nog maar naar CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac81 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Super snelle levering en precies zoals je verwacht.

Aanbeveling
Betrouwbaar en vlot. Dit is nu de 2e keer dat ik een camera hier koop (toevallig hadden ze beide keren precies het type dat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MurkE 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke site, mede door de specialisatie van Cameranu.nl

Service
Via mails juiste details over status van de bestelling.

Aanbeveling
Op basis van mijn eigen ervaring geef ik een 10. Omdat ik het assortiment niet goed genoeg ken, maak ik een voorbehoud met een waardering 9!

Extra toelichting
Product gekocht om op reis stabiel goede opnames te kunnen maken. Voelt solide aan, is op veel ondergronden te gebruiken, zelfs beperkt op te hangen. Smartphone zit goed en stevig in de stand. Ook met een lens die meer gecentreerd in een smartphone is geplaatst (bv Lumia 920) is zonder enige beperking een foto te maken. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem9876 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ik kon alles vinden op het gebied van fotografie. Ook kleine onderdelen. Perfect

Extra toelichting
Super service en snelle levering. Het maakt ook niet uit of je iets kleins besteld of een professionele camera. Deze keer had ik een paar kleine onderdelen nodig. Binnenkort een camera bestellen omdat ik weet dat het goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin hart 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site, wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. erg snel geleverd. als klopte zoals beschreven

Service
elke stap een mail

Assortiment
heel veel te verkrijgen. prima

Aanbeveling
zoals hierboven. je wordt goed op de hoogte gebracht. zeer snelle levering. geen verzendkosten. top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian 1970 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb s'avonds de videocamera besteld en de volgende dag 14.00 uur had ik hem al in huis. Geweldig

Service
De service was zeer snel

Assortiment
Daar is volop van

Aanbeveling
Gelijk iets bestellen als je iets zoekt wat jullie verkopen.

Extra toelichting
Het is gewoon een goeie service. Eerst met mijn zoon zijn videocamera en nu onze camera. Dat is zo snel geregeld ja want als je iets ziet en koopt wil je het ook zo snel mogelijk hebben. 10 punten voor jullie ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MALFP Jansen 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Top!!

Extra toelichting
Wilde een zonnekap voor mijn Tamron lens. Ivm twijfel of deze zou passen, een email verzonden met verzoek aan te geven. Keurig en snel een bevestigende reactie ontvangen. Vervolgens besteld, betaald en verzonden. De volgende dag in huis. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wentink 19913 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond direct wat ik zocht en het was ook zeer scherp geprijsd

Service
na de bestelling direct bericht terug met melding van ordernummer en verwijzing naar verzenddatum en ontvangst datum vie site post nl

Assortiment
ruim voldoende op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Snelle levering en tijdig bericht wanneer je het bestelde in ontvangst kunt nemen

Extra toelichting
Zeer duidelijke omschrijvingen van de producten die je zou willen kopen. Uitgebreide specificaties met duidelijke foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benjamin1986 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Mail notificatie bij producten die weer op voorraad zijn waarna je het product gelijk kan bestellen.

Service
Voor 23.59 besteld de volgende dag in huis. Mail bij producten die weer in voorraad zijn.

Assortiment
Heel ruim assortiment om uit te kiezen, nu heb ik alleen voor bepaald type camera spullen gekocht maar er is zo veel meer te koop.

Aanbeveling
Snelle en goede service, het ruime assortiment is zeker aan te bevelen aan anderen.

Extra toelichting
Algemeen zeer goeie webshop, met een ruim assortiment van niet alleen camera spullen. Je kan mail notificatie krijgen van een product die weer op voorraad is, waarna je het gelijk kan bestellen. Ook de snelle levering van de ene dag besteld, de volgende dag in huis is zeer aangenaam. Zeker een site waar ik vaker zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asmin 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
eenvoudig en snel bestellen

Assortiment
redelijk uitgebreid assortiment

Aanbeveling
probleemloos bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.F. Hansmann 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en zeer uitgebreide website, alles is snel en gemakkelijk te vinden.

Service
De service is ook prima. Bezorging binnen een dag.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarbij praktisch alle artikelen voorradig zijn

Aanbeveling
Ik kan hier altijd goed slagen en ben zeer tevreden, waarom een ander niet!

Extra toelichting
Cameranu.nl is een specialist in fotoapperatuur. Ik kan altijd goed slagen in hun webwinkel en de service en levering is prima. Zeer uitgebreid assortiment op fotovakgebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOM51 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van den Bergh Fotografie 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vanachter je scherm ..... met uitleg !!

Tot diep in de avond te bestellen en in de ochtend levering.... Wat wil je nog meer ??

Service
Ik heb in de laatste 3 jaar dat ik bij CameraNU besteld heb 1 maal een garantie gevalletje gehad. Geen gezeur, direct omgeruild.

Assortiment
Als CameraNu het niet in hun assortiment hebben zitten (denk zelf dat 90% van de klanten vind wat hij.zij zoekt) kan het besteld worden. Zeer snelle levering.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie_123 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop.

Assortiment
Ze hebben hier op fotogebied voldoende.

Aanbeveling
Prima winkel, levering voldoende snel.

Extra toelichting
Prima winkel om hier je fotospullen te kopen. Lekker makkelijk via de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Worteltjestaart 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bij CameraNU een TriggerTrap en oculair-aflsuiter voor mijn Nikon DSLR gekocht. Op de website werd gauw duidelijk welk tyoe ik voor mijn camera nodig had, en hoefde dus niet lang te zoeken. Besteld en de volgende dag al in huis. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo vd H 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen problemen ervaren

Service
Werd persoonlijk gebeld over nalevering

Assortiment
Groot assortiment op voorraad

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen ook voorgaande bestellingen

Extra toelichting
Totaal geen klachten. Ook wordt je persoonlijk benaderd (telefoon) als er zaken te bespreken zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Naam2311111 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig thuis achter je PC bestellen

Service
Goederen zijn volgens afspraak geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erwin Oolders 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door een zeer groot en ruim aanbod is het vinden van een specifieke onderdeel/product soms lastig te vinden

Service
Snelle en correcte service/advies

Assortiment
Zeer ruime en gespecialiseerde aanbod

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rberghe 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
artikel makkelijk gevonden via internet.
Laagste prijs.

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Snelle levering van het artikel. Via email wordt je op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickBr 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles makkelijk te vinden op de site

Service
snel geleverd zonder problemen

Assortiment
redelijke keus

Aanbeveling
zeker de moeite waard om mee te nemen als je bepaalde zaken zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

lR van Dooren 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker vanuit je huis

Service
Duidelijk en gelijk op de hoogte

Assortiment
Groot assortiment op alle gebied
En snel geleverd

Aanbeveling
Prijzen zijn goed
Na bestelling snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan keidel Beeldmaker 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, en bestellen is heel eenvoudig.

Service
Cameranu.nl is altijd te bereiken.

Assortiment
Het is net een supermarkt met diverse afdelingen waar je overzichtelijk kan inkopen.

Aanbeveling
Ik zou geen ander bedrijf weten.
Nuchtere mensen met kennis van zaken. Het is een Gewoon-Doen bedrijf zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingtothemar 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke website en als er onverhoopt toch iets mis gaat mailt de klantenservice dit direct.

Service
Meer als goede service!

Assortiment
Ruim assortiment aan accesoires en apparatuur.

Aanbeveling
0 slechte ervaringen dus mijn mond op mond reclame hebben ze.

Extra toelichting
Een erg fijne winkel met een giga aanbod. De klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk. Dit is en blijft in ieder geval mijn favoriete winkel voor camera's objectieven en accesoires.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaassen2 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dat je zowel online als in een winkel terecht kunt vind ik erg gemakkelijk. Het gebruiksgemak van de website verdient tevens een goed cijfer.

Service
De keren dat ik iets heb aangeschaft in de winkel van CameraNU ben ik goed en uitgebreid te woord gestaan. De online service is snel en nauwkeurig.

Assortiment
Prima assortiment, genoeg keuze.

Aanbeveling
De door mij genoemde pluspunten zorgen ervoor dat ik deze winkel wel zou aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Wat mij opviel in de winkel van CameraNU was de klantvriendelijkheid en de tijd die er voor mij werd genomen. Ik heb een aantal uren doorgebracht in de winkel, en kon uitgebreid een aantal objectieven testen alvorens mijn keuze te maken. Iedere verkoper heeft mij uitgebreid voorzien van informatie, en dit alles zonder het gevoel te krijgen dat ik al aan een koop vast zat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ernesta 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Product was elders duurder of niet verkrijgbaar, online besteld, goede informatie over verzending etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Vreede 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met goede product beschrijving

Service
Snelle levertijd

Assortiment
Ruimschoots voldoende om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Zeer tevreden dus zeker het aanbevelen waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Hart 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Deskundigheid en een uitgebreid assoriment

Extra toelichting
Personeel is deskundigen het assortiment is uitgebreid .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Oosterhout 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke navigatie

Service
snelle respons

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
prijs/kwaliteit zijn prima

Extra toelichting
Goed en met verschillende artikelen de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Trimbos 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Nog nooit teleurgesteld, prettige mensen, goede website en communicatie, actieve club.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een actieve club, met prettige mensen, die je willen helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Töller 17-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik geef geen 10, maar ik zou niet weten hoe het beter kan.

Service
idem. Fijn personeel

Assortiment
Qua hardware (camera's lenzen en attributen) perfect, maar wat te denken van kleding??? Landschap- en natuurfotografen zitten lang stil en willen dan graag warm blijven. Ideaal is het merk Woolpower; Merino wollen onderkleding voor de buitenmens. www.woolpower.se

Aanbeveling
Als één van de beste in Nederland. Top.

Extra toelichting
Mijn motivering staat al beschreven ;-) Nu nog die kleding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stefan1967 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ben zeer goed geholpen door cameranu, door middel van hun chat optie

Service
Bestelling de dag erna al in huis, das top servicie

Assortiment
Ze hebben een zeer groot assortiment

Extra toelichting
Heb er heel wat jaren geleden mijn Panasonic TZ 7 bestelt en nu een Canon SX700 HX blijft een top zaak op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet4706 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site. Alles in gemakkelijk te vinden.

Service
Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling en levering

Assortiment
Groot assortiment om goed te kunnen kiezen

Aanbeveling
Keuze, service en levering zijn zo goed dat aanbeveling op zijn plaats is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melizzza 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige winkel en webwinkel. Super en snelle service, zelfs tot savonds laat. Snelle en goed verzorgde levering. En denkt met je mee en is niet te beroerd om je in de prijs tegemoet te komen. Een woord: Ge-wel-dig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Tol 17-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
9uur in de avond besteld de volgende morgen om 10 binnen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Snel in behandeling goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob v Buuren 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed en duidelijk zoeken naar een artikel

Service
Snel reageren op vragen, maar vooral de snelle en correcte aflevering

Assortiment
Meer dan voldoende wat betreft assortiment

Aanbeveling
Dat wat hierboven bij gemak ,service, assortement staat is denk ik duidelijk genoeg.

Extra toelichting
Goed snel de prijzen concurerend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WesleyVanDuijn 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hartstikke simpel het betalen ging vlot het product was snel te vinden en vond de website hartstikke duidelijk

Service
De service was top kreeg hem snel binnen en op
tijd de bezorgers waren vriendelijk!

Assortiment
Heb rond gekeken op jullie winkel jullie hebben een ruim en groot assortiment waaronder het goedkoopst

Aanbeveling
Lage prijs goeie kwaliteit helemaal top!

Extra toelichting
Top winkel geen problemen mee zou zeker hier nog eens wat bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin van Liempd 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed werkende website en snelle afhandeling

Service
Vaker besteld bij cameraNU maar het loopt altijd vlekkeloos

Assortiment
Nog nooit iets gezocht wat ik er niet kon vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf85 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim opgezette winkel met veel voorraad. Het personeel is zeer klantvriendelijk, hebben verstand van zaken en geven gepast advies. De winkel zelf zelf is ook een beleving op zich. Kortom tevreden met CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne Karssens 17-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ben woonachtig in de polder, dus dichtbij. Maar ook opsturen is geen enkel probleem.

Service
Enthousiaste medewerkers die met oplossingen willen komen.

Assortiment
Groot assortiment en door de deskundigheid van het personeel laveer je samen naar het juiste product.

Aanbeveling
Ja hoor, groot assortiment, bereidwilligheid en klantvriendelijkheid vind ik belangrijk en deze zijn zeker aanwezig bij Camera.nu

Extra toelichting
Prettige winkel en winkelpersoneel. Verdienen een goede beoordeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

siska_kr 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij binnenkomst kies je waar je voor komt, je ontvangt een nummer en kunt terwijl je wacht door het assortiment gaan, of in de koffiehoek plaatsnemen

Service
Zeer kundig personeel. Men vertelde mij dat een reparatie van de lens die wat slapper werd (blijft niet meer goed in zoomstand staan) teleurstellende resultaten zou gaan geven. De optie was een rubberen bandje om de lens te doen, dit werkt echt super, top tip! Verder kwam ik voor een scherm bovenop mijn camera voor het filmen, hierin werd ik ook super geadviseerd, ben blij met mijn AV Tec scherm!

Aanbeveling
Vakmanschap, professioneel personeel die ook bekend zijn met de apparatuur, ieder met zijn eigen voorkeur en expertise. Er wordt je niet iets aangepraat, men denkt met je mee, wat de handigste oplossing is voor jou als klant. Dat vind ik een meerwaarde die heel waardevol is voor mij persoonlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blauwbeeld 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel te vinden wat ik nodig had

Service
geplaatste bestelling snel en correct binnengekregen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding en snelle afwikkeling

Extra toelichting
In vergelijking met andere soortgelijke sites kwam U, ofschoon niet de goedkoopste, voor mij betrouwbaar over. Meer gevoel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PB1960 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ondanks dat Urk niet direct bij mij om de hoek is kom ik zeer graag in deze winkel voor de aankopen op fotografie gebied. Je wordt er zeer vriendelijk, professioneel in een ongedwongen sfeer geholpen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Voor elk budget.

Aanbeveling
Zoals ik bij service al heb omschreven.

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb op het gebied van fotografie ga ik zeer graag naar Cameranu in Urk. hier werken mensen die verstand hebben van de producten die ze kopen. Ze geven je advies op het kennis niveau van de koper, van de beginnende amateur tot de professional.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

extaxi 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
webshop werkt perfect.

Service
het product wat ik wilde was niet op voorraad. ingesteld dat ik een mailtje wilde ontvangen zodra het op voorraad was en zo geschiedde.

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles, maar mijn product was even niet op voorraad. Kan gebeuren, ze zijn wel de goedkoopste!

Aanbeveling
kan geen reden verzinnen waarom je niet bij Cameranu zou kopen

Extra toelichting
Top-zaak! Groot assortiment en goeie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leonard69 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en daardoor duidelijk.

Service
Vrijdagavond om 22.00 uur besteld, zaterdag om 12.00 uur in huis. Wow!

Assortiment
De fliters past speciaal op de camera die ik heb. Dit werd prima vermeld.

Aanbeveling
Super snel, keurig verpakt en met alle service van een gewone winkel in de winkelstraat. Maar nu vanaf de bank thuis. Ideaal

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een hele grote collectie, is scherp in prijs en mega snel in het leveren van de producten. Met twee weken terugbezorg mogelijkheden indien de aankoop niet voldoet aan wat je ervan dacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerrit verhoeven 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Alles is gegaan volgens duidelijke afspraken

Assortiment
Er is genoeg te vinden de de site

Aanbeveling
Goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs

Extra toelichting
Een fijne webshop, Winkel waar je voor alle camera artiekelen terecht kunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAAFCW 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk kiezen tussen thuis bezorgen of elders: gekozen voor Primera

Service
Niks mis mee

Assortiment
Leuk dat ze de Benro als set hadden

Aanbeveling
Snel en volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 5012 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle respons na telefonische aanvraag met bevestiging per mail.

Service
snelle levering na afspraak

Assortiment
ruim voldoende assortiment ruime keuze gunstige prijs tegen over andere zaken.

Aanbeveling
omdat je krijgt wat je hebt besteld.

Extra toelichting
na eerst een teleurstelling bij een andere online winkel waar ik drie weken heb moeten wachten op mijn bestelling maar. waarna later bleek deze niet meer leverbaar was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart Adams 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site werkt eenvoudig

Service
Meteen reactie op,mijn vragen

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Prima prijzen , alles op voorraad ennzeer snelle levering

Extra toelichting
Hebben merk producten voor een prima prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews