cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rjppollmann 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
's Avonds besteld, de volgende dag ik huis! Super blij met mijn scanner :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Holsappel 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elk moment van de dag een bestelling doen. en voor 12:59 wordt het verzonden.

Assortiment
Ik zocht een spigot en ik kon hem makkelijk op de site van Camera nu vinden. En voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Ik vind ze gewoon goed. En mijn ervaring is de service okay

Extra toelichting
Ik zocht een spigot. Op Camera nu stond Nederlands goedkoopste. Prima verpakt via de post ontvangen. Snelle levering en een prima product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stavroula Gkini 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

valeger10 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De hulp bij de keuze van de servicedesk

Service
Prima

Aanbeveling
Ik heb al vaker gekocht Rn alles is altijd prima in orde. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Broekhoff 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website goed overzichtelijk, bijkomende informatie duidelijk gegeven

Service
Perfect. Vorig jaar lightroom besteld, kreeg geen softwere toe gestuurd, alleen de code.
werkte niet. Daarvoor in de plaatst lightroom 5 toe gestuurd gekregen.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Bestellingen online verlopen uitstekend.

Extra toelichting
tevreden klant, geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swoepie 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk bestellen.

Service
Je wordt van elke stap op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zelden zo veel spullen voor fotografie gezien.

Aanbeveling
Omdat ik heel tevreden ben zou ik dat graag met iedereen willen delen.

Extra toelichting
Het is een echt prachtig bedrijf en de bestelling en levering gaat zo gemakkelijk dat het lokt naar meer bestellen bij Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertlk 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aan klikken betalen en klaar

Service
alles wordt per mail gemeld en duidelijk

Assortiment
zoek en het is er

Aanbeveling
super snelle levering en niet duur

Extra toelichting
alles de volgende dag heel goed verpakt in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherLana 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie website is heel overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Super service binnen 1 werkdag ontvangen door de bezorgservice.

Assortiment
Bij CameraNu was dit product de voordeligste. Ik zoek altijd op 1 soort merk (Falcon Eyes) om mijn studio compleet te maken en ik vind dat hier genoeg keuze in is.

Aanbeveling
Ik heb aan verschillende mensen die interesse hebben in fotografie en goeie service CameraNu aanbevolen.

Extra toelichting
Als ik specifieke items/producten nodig heb voor mijn fotografie en fotostudio bestel ik online of ik ga langs in Urk voor advies. Ik ben ontzettend tevreden met jullie service en zou jullie altijd blijven aanbevelen bij potentiële klanten. Ook de levering was perfect op tijd en fijn om op de hoogte te worden gehouden wanneer de levering plaatsvindt en een track en trace nummer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nayda 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Goede service, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Assortiment
Ruime keuze aan producten, erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Hallema 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede duidelijke website

Service
snelle levering product

Assortiment
overzichtelijk en veel op voorraad aanwezig

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanna Geels 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is overzichtelijk. Ik wist welke camera ik graag wilde bestellen en kon deze gemakkelijk vinden en bestellen. De betaalprocedure gaat lekker snel.

Service
Een dag na de aankoop werd de camera afgeleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de aankomsttijd. Super!
Ik heb mijn bestelling online geplaatst en er werden bovendien geen bezorgkosten verrekend!

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim; met meer dan voldoende keuze in elke prijsklasse. Zeer goede prijs/
kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
Goede en snelle service. Betrouwbare partner om online bestellingen te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD1989 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles duidelijk en zeer gemakkelijk vinden bij accesoiresvinder

Service
Bij elke stap die er gedaan word krijg je een bevestiging mail over de status van je bestelling, en deze heb je snel thuis geleverd.

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig

Aanbeveling
Mensen zijn vriendelijk en weten waar ze over praten. De webshop is degelijk en makkelijk te bedienen.

Extra toelichting
Alles wat ik besteld heb is zeer snel en netjes geleverd, en alles werkt perfect. Als ik iets niet weet bel je even en er is gelijk een antwoord. Heb er geen andere woorden voor dan dat het een top bedrijf is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo O 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Camera nu heeft een rijk assortiment op Internet staan, even aanklikken wat je nodig heb en het staat meestal een dag later voor de deur, daar hoef ik bijna niets voor te doen.

Service
Als ik een vraag stel betreffende een product krijg ik heel snel, en heel gedetailleerd, antwoord en ook nog ongevraagd extra advies ook, men neemt er ook alle tijd voor.

Assortiment
Bijna al het denkbare is direct te koop, of in slechts enkele dagen beschikbaar. Ook bijzondere niet zoveel voorkomende producten.

Aanbeveling
Als een bedrijf zo betrouwbaar is, goede service levert, en extra advies geeft kan je zonder bezwaar deze winkel aanbevelen aan iemand anders

Extra toelichting
Alle vele jaren mijn leverancier voor Nikon producten, filters, lenzen, video camera's enz. en heb mij nog nooit teleur gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Boyano 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hier en daar wat verbeter punten op gebied van UX en UI, Gebruiksvriendelijk zeker! Snel en gemakkelijk bestellen. Wellicht een automatische Paypal adres take over.. waardoor bestellen via paypal sneller gaat indien je geen account hebt. Geen klachten over Cameranu.nl, voor mijn Syrp slider waren zij de enige met vooraad in NL dus zeer te spreken.

Service
Nette bestel, orderstatus en verzend mailing. Snelle levering. Geen directe contact gehad met support want pakket/product voldeed aan al mijn verwachtingen/beschrijvingen op de website. (+ avond bezorging wat voor mij perfect was) wellicht leuke toevoeging (nice to have) zondag bezorging zoals baxshop en coolblue om mee te gaan in deze klanten ontzorging.

Assortiment
Als enige in NL nog op voorraad dus 10! Wanneer ik iets anders moet hebben komen ze al snel in top 10 van google dus prima.

Aanbeveling
Groot assortiment, Snelle levering en aan het chat functie onderin ook een snelle support neem ik aan.

Extra toelichting
Super service, hier en daar wellicht optimalisatie punten ALA 2015, en user experience als user interface. Ruime klantenservice tijden en in persoonlijke kringen alleen maar goede verhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Libelle17 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik hoef de deur niet uit om te ontvangen wat ik wil kopen.

Service
Mijn vraag via mail werd snel en met de juiste informatie beantwoord. Prima!
Na het antwoord direct het artikel besteld, de volgende dag in huis.

Assortiment
Voor mijn oude statief hadden ze de juiste accessoire in huis.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring.

Extra toelichting
meerdere keren een zeer goede ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freek1965 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
veel tijd en professionaliteit

Assortiment
meer dan je overziet. met goed advies maak je een selectie

Aanbeveling
alle tijd, goede sfeer, niet opdringerig, objectief

Extra toelichting
zie boven. professioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Hop 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je de code intypte van je product. dan staat er ook precies bij op welk soort het past.

Service
de vraag die, je stelde via de e-mail werd duidelijk beantwoord. De levertijden was 3 tot 5 dagen en kreeg hem binnen 2 dagen.

Assortiment
het product op de site was een stuk goedkoper dan op een andere site. de verzendkosten die eraan verbonden waren vond ik terecht. het product was niet te vinden in verschillende prijsklasse. de prijs die voor dat onderdeel was. vind ik terecht.

Aanbeveling
Al de gegevens die in de e-mail stonden komen overeen met de afspraken in de mail. zoals levertijd. er wordt netjes een mail gestuurd wanneer hij verstuurd is.

Extra toelichting
De afspraken in die gemaakt zijn, zijn nagekomen. een e-mail van besteling. enz.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rene-74 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestelling en betaling geen hel gemakkelijk, scherpe prijzen.

Service
ik heb gen extra service nodig gehad maar de bestelling was heel snel binnen. Ook was makkelijk dat ik zelf het aflevermoment kon bepalen.

Assortiment
ik heb alles gevonden war ik nar zocht

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p.j. de jong 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon omdat dat zo IS

Service
De bestelling is niet helemaal voorradig en daar krijg je dan een mailberichtje over.
Bovendien wordt je gevraagd of je eerst een deel wilt ontvangen en later de rest, óf de hele bestelling ineens.
Dat bespaart kosten èn je hoeft niet twee keer thuis te blijven.

Assortiment
Wat ze niet hèbben........bestáát waarschijnlijk niet.

Aanbeveling
De vorige antwoorden spreken voor zich !!

Extra toelichting
Domweg een geweldige winkel, virtueel zowel als " live - daar in Urk "

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita2503 09-03-2015

Algemene score

8,3

Gemak
Op internet is een goede uitleg te vinden over het product voorzien van beeldmateriaal. Kies wat je wilt hebben, betalen en de volgende dag heb je het in huis. Netjes verpakt uiteraard!

Service
Met klantenservice heb ik in eerste instantie niet zo veel te maken gehad naar mijn idee omdat het een eerste bestelling betrof voor levering van een camera. Maar gezien de wijze waarop je geinformeerd wordt over de levering van je product vermoed ik dat de service ook wel goed zit.

Assortiment
Er is veel keuze online plus de mogelijkheid per om te bekijken welke extra accessoires erbij kunnen. Scheelt een hoop zoekwerk op internet. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eentevredenhooglander 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben al enkele jaren klant van CameraNu en heb nog nooit een probleem gehad. Goede, informatieve site; simpele procedures voor bestellen en betalen; makkelijk vindbare winkel.

Service
Zie ook "gemak". Ik ben in de winkel altijd prettig geholpen door deskundig personeel, dat goede tips en adviezen geeft. Met retouren of klachten gelukkig geen ervaring opgedaan, maar verwacht ook hierbij geen problemen.

Assortiment
ruime keuze en vaak hele scherpe prijzen. Echt een compliment waard.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede shop, zowel op het web als fysiek.
Daar zit iedereen toch op te wachten?

Extra toelichting
Gebaseerd op mijn ervaringen in enkele jaren echt een fijne site en een leuke winkel om naar toe te gaan. Deskundig personeel, scherpe prijzen, ruim assortiment, leuke acties. Je wordt snel geholpen en ik denk echt dat "moeilijk doen" niet in hun woordenboek voorkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy_2 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zoekfunctie functioneert zoals het hoort bij een goede webwinkel. Bestellen en betalen gaat probleemloos.

Service
De mogelijkheid om te kunnen kiezen voor het moment van afleveren is erg fijn.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid te noemen. Een niet-alledaags objectief was ook direct uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Deze winkel meteen aanbevolen aan kennissen.

Extra toelichting
CameraNU.nl is een zeer uitgebreide webwinkel. Een groot deel van het aanbod is direct uit voorraad leverbaar. Het bestellen en betalen gaat zonder enig probleem. Je hebt de mogelijkheid om het moment van bezorgen te kiezen bij het doen van een bestelling. De prijzen zijn ook zeer schappelijk; misschien dat een artikel goedkoper in China te bestellen is maar voor die paar euro die het scheelt, want veel meer was het in mijn geval niet, bestel ik het liever hier. Als een artikel op voorraad is, kan het met een dag in huis zijn. Ik kan CameraNU (nog) niet beoordelen op klachtafhandeling want alles is goed gegaan. De service zou ik zo kunnen waarderen met een 9 als ik zou weten dat klachten goed worden afgeaendeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jojo5050 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met diverse sorteermogelijkheden, cq selecties

Service
NL importeursgarantie, verwacht geen problemen daarmee

Assortiment
Breed, je vangt niet snel bot

Aanbeveling
Staat bij mij in de top 3 voor aanschaf apparatuur

Extra toelichting
no nonsense bedrijf met goede produkten en prijzen, correcte levering en garantieafspraken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eddy van Duijn 09-03-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Gewoon een prettige winkel, ik geef er de voorkeur aan bij aankopen de winkel op Urk te bezoeken voor mijn aankopen. Over het algemeen wordt je daar prettig en terzake kundig geholpen. Ik gebruik de overigens overzichtelijke website alleen om te zien of mijn gewenste aankopen leverbaar zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rvdhaak 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website kan, wegens veel informatie (niet persé slecht), onduidelijk overkomen

Service
Vragen per e-mail worden zeer spoedig beantwoord.

Aanbeveling
Wegens de goede deals, snelle reacties van medewerkers en eenvoud in afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Bouwman 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is super eenvoudig om een bestelling te plaatsen en in te vullen.Duidelijke website,makkelijk om te betalen,bestelprocedure is prima.

Service
Op vragen krijg je snel een duidelijk antwoord en de levering is ook bijzonder snel.

Assortiment
Voldoende keuze en de prijs is concurrerend.ook veel keuze in diverse prijsklasse

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordeling, alles prima!

Extra toelichting
Bij cameranu.nl vindt je eenvoudig en snel wat je zoekt, in verschillende prijsklasse, snelle levering, op vragen krijg je snel een duidelijk antwoord. Heel professioneel allemaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hille67 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede parkeerplekken. Urk is wel wat "afgelegen". De winkel is niet heel ruim van opzet.

Service
goede uitleg en advies.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Zie hier boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sylsmurf 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
altijd een keer van mogelijk heden en assortiment

Service
die is altijd TOP

Extra toelichting
Ik kom altijd graag terug bij jullie webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Daalman 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige, duidelijke website. Eenvoudige manier van bestellen en betalen.

Service
Eén artikel niet op voorraad. De bestelling kon al dezelfde dag verstuurd worden. Gemiste artikel zou worden nagestuurd.

Assortiment
Prima assortiment. Zoek (op de site) en ge zult gemakkelijk vinden.

Aanbeveling
Omdat deze website alles "in huis" heeft, goede prijzen hanteert en er razendsnel geleverd wordt, is deze winkel een aanrader voor mijn fotovrienden.

Extra toelichting
Omdat deze website alles "in huis" heeft, goede prijzen hanteert en er razendsnel geleverd wordt, is deze winkel een aanrader voor mijn fotovrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Capello 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voel me altjd thuis!

Service
Personeel heeft uitstekende productkennis.

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Goede sevice tegen goede prijs met vriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim van plateringen 09-03-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
breed en vrij compleet assortiment

Service
klantgericht advies

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
zijn zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Stuger 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik Kon het product makkelijk bestellen.

Service
Ik had het product precies zoals verteld in huis.

Assortiment
Het bestelde product was uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Ik zou vertellen over de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 0829 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Prima adres voor persoonlijke adviezen en gerichte aankopen.

Extra toelichting
Zeer klantgericht door persoonlijke adviezen en service. Ik ervaar het meedenken en de betrokkenheid door ook de vraag achter mijn vraag te stellen, als zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Snissaert 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden en helder omschreven.

Assortiment
Product werd naar verwachting en goed ingepakt geleverd.

Aanbeveling
Een online winkel dat de moeite waard is om te bezoeken

Extra toelichting
Ben tevreden met de aankoop en de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk0904 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Producten makkelijk te vinden op de site, uitstekend assortiment met up to date voorraad indicatie, en ook bestelproces verloopt heel soepel. Levering volgt vervolgens razend snel ook bij bestelling in het weekend! Zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomM. 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te vinden, goede parkeergelegenheid, ruime winkel.

Service
Prettig en vakkundig geholpen.

Assortiment
Ruime keuze aanwezig en anders zo besteld

Aanbeveling
Zelf tevreden en dan geef je dit wel door.

Extra toelichting
Al met al een prettige winkel met deskundige medewerkers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buurtens 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een heerlijke site om lekker te surfen, produkten in overvloed en makkelijk te vinden voor weinig.

Service
moest lang wachten op een produkt (stond vermeld) maar kreeg niets, na 1 telefoontje direct geregeld. maw TOP SERVICE wat een klant graag ziet.

Assortiment
kijk, zoek en vind!!

Aanbeveling
zekers. service, assortiment en prijs/kwaliteit zeer goed!

Extra toelichting
tja wat moet je verder nog melden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whisky63 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon easy zoals al vele jaren.

Service
Afspraak is afspraak geen smoesjes.

Assortiment
Kan bijna voor alles terecht.

Aanbeveling
Ja, hoe moet ik dat zeggen.
Ah ik weet het al sinds de jaren 90 ben ik er klant en neem van mij maar aan dat ik ook op tijd aan de bel trek alhoewel dat dat sporadisch voorkomt.

Extra toelichting
Ja, hoe moet ik dat zeggen. Ah ik weet het al sinds de jaren 90 ben ik er klant en neem van mij maar aan dat ik ook op tijd aan de bel trek alhoewel dat dat sporadisch voorkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Stultiens 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product dat ik zocht was eenvoudig te vinden tegen een schappelijke prijs.

Service
Het geleverde product was defect. Ik baalde hier natuurlijk van omdat het een duur product was. Uit boosheid heb ik meteen de service van cameranu.nl gebeld, waar ik ontzettend goed geholpen ben door een telefoniste. Inmiddels heb ik alle stappen doorlopen die mij aangeraden werden en een goedwerkend product toegestuurd gekregen. Mede door de goede service kijk ik met tevredenheid terug op mijn aankoop.

Assortiment
Ik heb me niet in het gehele assortiment verdiept, maar het product waar ik naar op zoek was, was meteen leverbaar. Verder is de website duidelijk en overzichtelijk waardoor duidelijk te zien is wat er in het assortiment zit.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met mijn aankoop, de snelheid van leveren en de hulp van mijn probleem.

Extra toelichting
Ik ben pas net klant bij cameranu.nl en gelukkig een tevreden klant. Ik hoop in de toekomst nog meer aankopen via deze website te kunnen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r.v.d.eijnde 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even op internet naar cameranu.nl kijken naar wat je hebben wil.Bestellen en supersnel in huis

Service
Bij het bestellen al meteen zien dat het de dag erna tussen twee en half zes bezorgt gaat worden en dit makkelijk halen binnen die tijd

Assortiment
Tot op heden altijd gevonden wat ik hebben wilde

Aanbeveling
Niet te duur,goede service en zeer snelle levering .Ook op zaterdag.

Extra toelichting
Vrijdag avond rond negen uur bestel via internet,Op zaterdag rond drie uur geleverd in een goede deugdelijke verpakking. alles is gecontroleerd en compleet,gewoon zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Markwnchatrin 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze, snelle levering, voor 23.59uur bestelt volgende werkdag in huis.

Service
Zeer vriendelijke klantenservice, snelle reacite op mailtjes met vragen, repartieservice houd je ruim op de hoogte qua status reparatie.

Assortiment
Zeer ruime keuze en grote voorraad. Alles voor de fanatieke fotograaf is hier te vinden.

Aanbeveling
Alles bij Cameranu is gewoon weg TOP. Alleen maar super ervaringen mee. Totaal niks negatiefs.

Extra toelichting
Ben een vaste klant van Cameranu. Alles wat ik vanaf begin dat ik fanatiek ben gaan fotograferen heb aangeschaft komt bij cameranu vandaan. Met eigen gebruikers login kun je al je aankopen bij houden van dag van bestellen toe leveren, factuurnummer, ordernummer enz enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter098 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De gebruiksvriendelijke website bevordert het bestelproces.

Service
Enkele problemen met de bank verhinderde het bestelproces, maar goede en zeer vriendelijke telefonische service hielp mij verder om later toch de bestelling te kunnen afronden.

Assortiment
CameraNu biedt een ruime keuze die je niet overal zo hebt.

Aanbeveling
CameraNu heeft de laagste prijzen met de hoogste servicekwaliteit.

Extra toelichting
Bestellen bij CameraNu is heel prettig. Er wordt precies gecommuniceerd wat je kunt verwachten. Dat is heel belangrijk voor een goede koopervaring. Bovendien hebben ze een breed assortiment met lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Pelt 07-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt via internet/website al een goede inschatting maken van je opties en in de winkel zelf volgt adequaat advies en een goede aanschaf volgt vanzelf!

Service
Goede adviezen en met een probleem kun je onmiddellijk zowel telefonisch als op de service afdeling in de winkel terecht (een belangrijk punt in de beslissing waar je een camera koopt)

Assortiment
Ik kan me niet voorstellen, wat camera.nu niet heeft op het gebied van fotografie; een complete winkel

Extra toelichting
Op alle facetten voor de aankoop van (in dit geval) een camera, ter vervanging van de Canon 400D, die van belang zijn scoort camera.nu zeer hoog. Prijs/service/advies; het klopt allemaal goed en zorgt er voor, dat je ook achetraf geen spijt krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JesperS 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mijn ervaringen met CameraNu.nl zijn bijna een verademing te noemen in vergelijking met andere online shops. Zij doen wat ze beloven en bestelde goederen zijn inderdaad vaak al de volgende dag door PostNL bezorgd. Dan is de service ook nog eens helemaal top met zeer vriendelijke, professionele en gemotiveerde medewerkers, die in het geval van uitzonderingen gelijk contact opnemen. Een dikke aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Pedersen 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle site

Service
zeer snel geleverd en terug koppeling

Extra toelichting
zeer snelle levering en service en contact ook goede terug koppeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand van Buuren 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer overzi htelijk, up to date en werkt altijd.

Service
Na iedere bestelling volgt accurate en tijdige informatie.

Assortiment
Voor mij ruimschoots voldoende

Aanbeveling
Geen enkele negatieve op- of aanmerking. Integendeel.

Extra toelichting
Eentopzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieper1954 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze is goed te maken op de site, kiezen voor Cameranu.nl mede op grond van zeer snelle levering.

Service
Email werd vrijwel per omgaande beantwoord.

Assortiment
Uitstekend.

Aanbeveling
Nu voor de 3e keer gekocht bij Cameranu.nl, telkens tot volle tevredenheid.

Extra toelichting
Ik heb natuurlijk niet elke dag wat nodig uit het assortiment, maar .... ik blijf klant van Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hindrikJ 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen bij Camera.nu gaat online bijzonder eenvoudig. Het gewenste product uitzoeken, aanklikken en hij staat in de winkelmand. De stappen naar afrekenen en definitief bestellen zijn eveneens duidelijk en eenvoudig. Irect na bestelling is de bevestiging er al. En de bezorging de volgende dag in huis, met aankondiging van de bezorgtijd vooraf! Je weet waar je aan toe bent, kan niet beter.

Assortiment
Alles wat ik zich was er!!!!!!

Aanbeveling
Mijn ervaring is echt een hele goeie!! Dat gun ik iedereen!

Extra toelichting
Een dikke tien! Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Ramali 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Eén van de 4 schijven bleek bij aansluiten niet te werken. Na telefonisch overleg het gehele apparaat teruggestuurd. Binnen twee weken kwam hij gerepareerd terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verbiest.m 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen zijn eenvoudig te vinden. En bovendien op verschillende manieren: via categorie of via direct zoeken.

Service
De afhandeling verliep snel en goed. Ook de aflevering was keurig op tijd.

Assortiment
Assortiment is erg ruim, dus ik slaag bijna altijd.

Aanbeveling
Ruime keus, goede afhandeling en professionele service. Dat alles zorgt voor vertrouwen in deze webwinkel.

Extra toelichting
Zoals ik al beschreef is de gehele website en verwerking zeer professioneel. Ik raad deze site dan ook van harte aan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews