cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25141 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2599 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JWMH 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces is erg gemakkelijk en verloopt soepel.

Service
Goede service, duidelijke facturen, snelle levering, geen gedoe.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, kan ik vinden. Goed assortiment.

Aanbeveling
Goede webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janriemerpostma 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je moet even zoeken naar het juiste artikel. Er zijn diverse studioflitssets zodat je voor jezelf moet weten wat je wilt.
Dat kost wat tijd maar is noodzakelijk.

Service
op de juiste dag aangeleverd.Prima.

Assortiment
ruim voldoende. zie opmerking over gemak.

Aanbeveling
juist vanwege het ruime assortiment en de vlotte afwerking. Verder is het bij mij nog niet voorgekomen dat iets kapot of beschadigd werd bezorgd.

Extra toelichting
? genoeg lovende kritiek dacht ik. Ik wil de zaak graag nog eens fysiek bezoeken, gewoon om eens rond te kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunnink 29-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een verrekijker. Van achter het raam in de winkel kon ik - tig kijkers proberen.

Assortiment
De een na de andere kijker werd aangeboden zonder dat er sprake was van opdringing.

Extra toelichting
De medewerkers was deskundig. Tastte de wensen van de koper af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick van der Klooster 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, altijd duidelijk of iets wel of niet op voorraad is.

Service
Mocht wat ik bij 'Gemak' schreef niet van toepassing zijn, dan word je daar super mee geholpen !

Assortiment
135 en 120 film is wel eens uit voorraad.

Aanbeveling
Overzichterlijke website, goede service en super super snelle levering!!!

Extra toelichting
Ik hoop hier nog eens 5 jaar goed te kunnen winkelen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lawrence Vasseur 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik krijg van cameranu.nl altijd snel een advies en er wordt rekening gehouden met mijn wensen zoals budget.

Service
De mensen zijn vriendelijk en helpen snel.

Assortiment
Ik mis alleen computers en laptops.

Aanbeveling
Goede en snelle service, goed advies en één keer is er een product geleverd dat door distributie niet goed functioneerde. Er werd meteen een vervangend product opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilma 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon op de website snel vinden wat ik zocht, en dus ook heel gericht zoeken.

Service
De ene middag besteld en de volgende dag in huis, met tussendoor heldere mails over de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomtom 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was gemakkelijk te vinden op de website en de bestelprocedure was eenvoudig en duidelijk.

Service
De levering was uitermate snel.

Assortiment
Ik zocht gericht naar één product maar het assortiment zal beslist ruim voldoende zijn.

Aanbeveling
Ik kan geen enkel negatief punt noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ze hebben alles voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Betrouwbare winkel waar je altijd weer op uit komt als je wat zoekt voor de fotografie hobby

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk ingedeeld.

Service
Voor een fotoshoot had ik een mintgroene rol papier nodig. In de webshop had ik daarom deze kleur besteld. Bij het ontvangen bleek de kleur helaas af te wijken van de kleur welke ik in gedachte en op mijn scherm had. Door deze constatering heb ik direct de Klantenservice van Cameranu gebeld. De medewerkster welke ik aan de lijn had heeft haar kleurenstaal erbij gepakt en maakte dezelfde constatering als ik. Zij heeft mij daarom een foto van haar kleurenstaal gemaild waardoor ik direct een nieuwe kleur kon uitzoeken. Deze kleur is alsnog dezelfde dag opgestuurd (zaterdag) en de dag later kreeg ik deze binnen (zondag). De service krijgt van mij daarom een dikke 10! Chapeau! En nogmaals dankjewel.

Assortiment
In de webshop heb ik tot nu toe nog alles kunnen vinden wat ik zocht en ook voor een prima prijs.

Aanbeveling
Een dikke 10! Ik kan geen negatieve punten verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska Honing 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed alles te vinden op de website, website werkt prima. Duidelijke omschrijvingen en als je er niet uitkomt word je per telefoon goed geholpen.

Service
perfect, mails worden snel beantwoord. telefoon idem. als je naar het hoofdkantoor gaat word je direct en snel geholpen.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze alles wel op voorraad, is dit niet het geval dan is het er vast snel

Aanbeveling
Het is mijn snoepwinkel die altijd alles heeft, goede service bied en goed bereikbaar is. nu bestellen is morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en veelzijdige website

Service
Zeer snelle levering en ook erg fijn is de tussentijdse status, die je per mail ontvangt.

Assortiment
One-step shopping, alles is leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Bakker 27-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je wordt op afroepnummervolgorde geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Men is vriendelijk en denkt met je mee

Assortiment
Wat ik wilde aanschaffen en meer is aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 27-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft niet te zoeken naar een medewerker, gewoon nummer trekken klaar"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 27-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Had toch behoefte aan wat meer uitleg.

Service
Goede bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid.
Hetgeen beoogd was allemaal op voorraad.
Geen ervaring met retourprocedure, alles werkt.

Assortiment
Grote voorraad van alle producten.
Alles wat ik zocht was op voorraad.
Goede prijzen hier.

Aanbeveling
Werd bijzonder goed geholpen.
De nodige en juiste uitleg zonder "gehaaste" verkoper. Nam zijn tijd om mij de juiste beslissingen te laten nemen.

Extra toelichting
Aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Emmerik 27-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
uitstekend overzicht van de materialen

Assortiment
uitstekend assortiment met een goede prijs verhouding

Aanbeveling
Een geweldige uitkomst om wat je wilt kopen te reserveren voor je van huis gaat.
En je wordt uitsteken geholpen door vakkundige mensen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dirk v Doorn 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker kijken op je gemak alle tijd.

Service
Verzending met grote zorg geregeld

Assortiment
Wat hebben jullie niet!!! ik kan er in iedergeval zeker van zijn dat ik niet verder hoef te zoeken.

Aanbeveling
Het ziet er prachtig uit en las ook dat kopen kan maar proberen moet je zeker doen dus deze winkel is waar je wezen moet.

Extra toelichting
Geen kijk u zelf maar..ik ben vet tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

thonen 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
's avonds besteld, volgende dag in huis

Assortiment
complete winkel

Aanbeveling
zelfde goede spullen , voordeligste prijs en nog goede service ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig per post bestellen.

Service
Als er problemen zijn, krijg meteen antwoord.

Assortiment
Wat betreft onderdelen voor fotografie, is er van alles te koop

Aanbeveling
Snelle service.

Extra toelichting
Alles was naar mijn wens verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Hofman 25-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De verkoper nam alle tijd en was zeer deskundig.

Assortiment
Voor de verrekijker een groot assortiment om de verschillende kijkers te kunnen vergelijken. Het uitzicht op de akkers met in de verte windmolens in aanbouw was een mooi referentiepunt voor het vergelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gemakkelijk zoeken op de site, snelle afwerking en uitlevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LJ 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Alles goed te vinden.

Service
Gopro sp pov pole besteld. Bij de levering bleek daat het bevestigingsboutje was beschadigd. Telefonisch gemeld aan cameranu. Via WhatsApp e.e.a. toegelicht. Dezelfde dag is een nieuw boutje naar mij verzonden. Gratis. Dit werd de volgende dag geleverd. Top!

Assortiment
Bijna alles op fotogebied is er te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karijn 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijk snel en professioneel

Assortiment
Producten die ik zocht waren meestal op voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lankhorst 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg overzichtelijke website. Makkelijker dan van de concurrentie

Service
Ik had door ontbreken van informatie op afbeelding en begeleidende tekst onnodig extra adaptors voor een statiefsnelkoppeling besteld. Bij aflevering bleek er een adaptor bij de koppeling aanwezig. Na een melding dat ik dat jammer vond, werd het bedrag van het onnodig bestelde artikel terug gestort en mocht ik de adaptor behouden.

Assortiment
Minder courante artikelen die bij concurrentie niet aanwezig is in de winkel voorradig.

Aanbeveling
Wat kun je meer verwachten na wat ik hierboven geschreven heb. Geen wonder dat zij hoog scoren op service.

Extra toelichting
Jammer genoeg zitten ze nogal bij mij uit de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keus en bestelling is heel overzichtelijk gemaakt.

Service
De service was heel snel en goed. Ik vroeg om levering voor een bepaalde dag in de week omdat ik op reis ging. Kreeg apart nog een email dat ze voor die dag konden leveren.

Assortiment
Heel Breed assortiment. Perfect.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 25-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Klantvriendelijk en uiterst deskundig personeel.

Assortiment
De aanbieding die we wilden hebben was voorradig.

Aanbeveling
Voor het eerst kennisgemaakt met CameraNU.nl, maar voor onze fotospullen zijn we voortaan vaste klant.

Extra toelichting
Goede fotozaak met prijsvriendelijke aanbiedingen en behulpzaam, enthousiast en deskundig personeel. Kortom: een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super snelle service en goede uitleg aan de telefoon, en echt de volgende dag in huis !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk. Je kunt gemakkelijk bestellen.

Service
Al veel producten via cameranu.nl gekocht. Altijd alles op tijd geleverd.

Assortiment
95% wat ik zoek ik bij cameranu.nl te krijgen.

Aanbeveling
Altijd goed geholpen. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, goede categorisering

Service
Zeer goed

Assortiment
Heel veel beschikbaar, helaas minder op het gebied van microfoonstatieven (op zich niet erg vergeleken met wat er wel beschikbaar is)

Aanbeveling
Zeer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remon 24-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site. Producten goed gesorteerd.

Service
Goede hulp gekregen bij het maken van mijn keuze voor de juiste tekentablet.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ben er goed geholpen door medewerker met kennis van het product wat we wilde aanschaffen.

Extra toelichting
Goede keuze dat er ook een winkel op locatie is waar je heen kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xavier 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website van cameranu.nl is zeer toegankelijk, overzichtelijk en artikels zijn goed gedocumenteerd zodat je als klant de juiste keuze kan maken.
Communicatie naar de klant toe is zeer duidelijk.

Assortiment
Een zeer mooi assortiment met voor elk wat wils. Zowel klein budget als professional komen er aan hun trekken bij het zeer grote aanbod.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel zeer strek aanbevelen omdat de strategie van een goede klantrelatie reeds jaren onderhouden wordt. In al die jaren ben ik nooit teleurgesteld geweest in cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brondijk 24-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim opgezette winkel, zelf de mogelijkheid om camera's en lenzen te proberen.

Service
In de afgelopen jaren zijn wij enkele malen in de winkel geweest, waarvan 1x omdat wij graag een product wilden retourneren. Alle keren zijn wij snel, vakkundig en to-the-point geholpen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Extra toelichting
Cameranu.nl is echt een aanrader, zeker voor de beginnende fotografie enthousiasteling die nog zijn weg moet vinden in de wereld van de fotografie. Maar ook voor degene die al wat meer ervaring heeft en graag zijn hobby verder wil uitbouwen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robb 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede info op de website!

Service
Bezorgd zoals beloofd.

Aanbeveling
Vriendelijke site, correct en de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk

Service
Snel en makkelijk

Assortiment
Gewoon veel

Aanbeveling
Makkelijk en handig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sophie 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk gevonden wat ik zocht via de zoekoptie

Service
snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Assortiment
veel keuze binnen een bepaald item

Extra toelichting
Niet duur in vergelijking met andere websites, was de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beginnendefotograaf1976 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoekterm functie werkt goed. Ik zat direct op de goede pagina.

Service
Het is er snel, zoals beloofd op de website. Zeer tevreden!

Assortiment
Doordat internet het mogelijk maakt om bij diverse aanbieders te kijken, moet ik eerlijk bekennen dat Cameranu voor mij het meest uitgebreide assortiment heeft.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Zou het zeker aanraden aan anderen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefgonga 24-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Urk is een beetje uit de buurt. Maar als je er dan eenmaal bent, dan hebben ze ook wel alles.

Service
Goed geïnformeerd personeel. Enthousiaste mensen

Assortiment
Hebben alles.

Aanbeveling
Fijne zaak met veel service. En erg behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk.
Het bestelling zelf gaat vlot en is duidelijk.
De lijst met artikelen in de accessoirevinder is wat lang, ben je specifiek op zoek dan gebruik je al snel de zoekbalk en deze werk goed.

Service
Fijn dat ook de voorraad status en levertijd getoond worden en dat deze ook kloppen, je wilt het tenslotte zo snel mogelijk in huis hebben. Ik merk dat dit vaak bij andere winkels niet up to date is.
Snelle reactie, binnen 3 uur een duidelijk antwoord op een vraag per email.
Besteld rond 17:00 uur en volgende dag bezorgd.
Snel duidelijke info e-mails na bestelling met de status van de bestelling en het pakket.
De melding: Bestel nog voor bv €1,00 en we versturen uw bestelling gratis! incl. suggesties is erg handig!

Assortiment
Groot assortiment.
Via google gezocht op het artikel en cameranu.nl stond als 1 van de eerste in de zoekresultaten. Ook in de Google Shopping-resultaten en tegen de goedkoopste prijs die ik vinden kon.

Aanbeveling
Alles verliep goed en snel. Gewoon goed dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima printer 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nooit problemen gehad met Cameranu.nl

Service
Ik heb 1 keer wat terug moeten sturen, omdat het niet was wat ik zocht. Zonder enige problemen heb ik het gewoon terug gestuurd en geld terug gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Nijmeijer 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te doorlopen.

Service
Perfecte levering.

Assortiment
Alles te vinden en goed gerangschikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny THE ClipCompany 24-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede product specificatie

Aanbeveling
Goede zaak! Personeel weet alles goed uit te leggen. Geen wachtrijen

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D Peeters 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Al vaker hier artikelen via de webshop besteld. Als er iets niet op voorraad is, krijg je netjes een telefoontje/mailtje en eventuele andere mogelijkheden worden dan besproken. Erg vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurits 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website alles overzichtelijk met voldoende informatie

Service
De camera was besteld en in enkele minuten kregen wij een mail dat deze al gereed was gemaakt voor verzenden. De volgende dag hadden wij de camera al in huis.

Assortiment
Voldoende keuze en mooie aanbiedingen. Scherpe prijzen.

Aanbeveling
Fijne winkel die correct en helemaal anno 2015 klaarstaat voor de klant.

Extra toelichting
Superfijn dat alles zo snel afgehandeld wordt. Tenminste niet zo traag als vele andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 23-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed alles te vinden wat je zoekt

Service
Je wordt goed geholpen door kundig personeel.

Assortiment
Wat je zoekt dat hebben ze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maras 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan snel zoeken en grijp zelden mis. helder en overzichtelijk.

Service
Nog nooit gehad dat een product op voorraad stond en het dan niet de volgende dag werd geleverd. Dit in tegenstelling tot vele andere webshops

Assortiment
Alleen specifieke producten zul je ergens anders moeten vinden. Prijs is vaak de beste maar in ieder geval nooit veel hoger dan andere aanbieders. Betrouwbaar dus in prijsstelling

Aanbeveling
Betrouwbaar, scherp, tijdige levering en goede kwaliteit

Extra toelichting
zou een vaste klantenkaart een idee zijn?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vogels 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Gebeld omdat niet helemaal duidelijk was of ik het juiste onderdeel wilde bestellen.

Extra toelichting
Deskundig en leuk geholpen door de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shoppen gewoon heel duidelijk, overzichtelijk en lekker thuis in de bank.

Service
Prima service en erg betrouwbaar.

Assortiment
Groot assortiment in alle grote merken maar ook de kleineren.

Aanbeveling
Mijn shop voor heden en de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, goed gesorteerd

Service
komen afspraken na, 's avonds besteld, volgende dag geleverd

Assortiment
goed gesorteerd assortiment, vrijwel alles wat je zoekt is op voorraad

Aanbeveling
zoals hierboven, snelle levering, veelop voorraad dus direct leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen, ook zonder account

Assortiment
goed en meestal de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fijn

Service
Weinig mee te maken gehad, alles werkte naar behoren

Assortiment
Goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Estié 23-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaarheid van de winkel en goede parkeergelegenheid

Service
Goede deskundigheid
Luisteren goed naar de klant

Assortiment
Ruime keuze voor ons

Aanbeveling
Het is prettig winkelen in een gezellige sfeer.
Er wordt ruim de tijd voor je genomen.
Er wordt deskundig geadviseerd maar niets opgedrongen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews