cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nils1990 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekfunctie alleen ontbreken er nog een aantal producten die ik elders heb besteld

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ontbraken net een paar producten die ik elders moest bestellen

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Goede en snelle verzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RommertMarten 08-04-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, zonder ingewikkelde toestanden. Zoeken gaat eenvoudig.

Assortiment
Groot assortiment en heel veel op voorraad.
Niet altijd de voordeligste, maar ook niet de duurste. Wel betrouwbaar en dat is ook wat waard.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jippe1968 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Niet alles is altijd op voorraad.

Extra toelichting
Goede, snelle service. Veilig en netjes en goed verpakt thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor Fox 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel bestellen

Service
Supersnelle verzending

Assortiment
Omvangrijk compleet

Extra toelichting
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NigelW 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, goed overzicht na gebruik zoekfunctie

Service
snelle afhandeling en bezorging

Assortiment
wat ik nodig had was voldoende op voorraad

Aanbeveling
snelle levering goede prijzen. Website al meerdere keren aanbevolen

Extra toelichting
snelle levering. Veel goedkoper dan concurrenten. top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Vermeulen64 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte organisatie met voldoende geschoold personeel

Service
Perfecte service, een lensje ruilen was geen probleem. Ook was later en adapterring bestellen erg gemakkelijk. Ik werd via de mail goed geinformeerd.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment. Voor de amateur, maar ook voor de pro.

Aanbeveling
Heb de winkel ook al aanbevolen op Facebook omdat iedereen mag weten dat jullie het goed doen.

Extra toelichting
Geweldige winkel die heel goed heeft begrepen hoe je met klanten hoort om te gaan. Perfect cameranu! Ik kom vaker bij jullie kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Broens 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke bestel procedure.

Service
Ondanks dat ik de beurs, Professional Imaging niet meer kon bezoeken, kon ik de camera toch nog met beurskorting aanschaffen, prima service.

Assortiment
Alles wat je je maar als fotograaf kunt wensen. kan CameraNu.nl leveren.

Aanbeveling
Prima service en eventuele problemen worden coulant opgelost.

Extra toelichting
CameraNu.nl is een winkel waar ik als professioneel fotograaf graag zaken mee doe, vanwege de uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lousbaes 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon zeer snel het product vinden waarnaar ik zocht, n.l. een ringflitser.

Assortiment
Een grote keus in verschillende soorten, maten, kwaliteit en prijs. Dit kan soms je gerichte keuze weer op losse schroeven zetten.

Aanbeveling
Snelle en correcte afhandeling van datgene wat je hebt besteld.

Extra toelichting
Ik kende CameraNu al omdat ik in het verleden al daar iets heb gekocht. Online biedt het dezelfde service en kwaliteit als in de winkel, tegen een goede prijs. Voor mij is het een aanrader om daar mijn fotografie uitbreidingen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus78 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg simpel om te bestellen en te betalen: Binnen een paar klikken besteld en betaald.

Service
's Avonds rond 21.00 besteld, de volgende dag al in huis

Assortiment
Ruime keuze, hoewel niet alles beschikbaar is.

Aanbeveling
Altijd: ruime keuze, goede prijs, snelle levering en erg gebruiksvriendelijke website.

Extra toelichting
Fijne shop, gemakkelijk bestellen en betalen, goede en snelle service en prima prijzen. Overzichtelijke en volledige info over de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aljosa 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat erg gemakkelijk en is overzichtelijk.

Service
Het bestellen gaat gemakkelijk en bestellingen komen super snel binnen.

Assortiment
Het assortiment bevat veel producten, en alles wat een fotograaf nodig heeft.

Aanbeveling
Uitstekende winkel, niets negatiefs om over op te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaaikeC 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
zeer vriendelijk geholpen per chat. Een dag na afloop van de beurs mocht ik nog gebruik maken van de beurskorting. Ze dachten ook echt mee. Hebben me nog gewezen op een aantal produkten die ik ook nodig had en die kon ik meteen mee bestellen. Super goede ervaring en heel snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukhul 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Zeer op todate!!

Aanbeveling
snelle correcte levering!!

Extra toelichting
.....gewoon goed!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter_clerx 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitzoeken via de webwinkel en op bestellen klikken. Leuker kunnen jullie het niet maken:-)

Service
Bestelling werd na een dag afgeleverd.

Assortiment
Courante producten zijn voorradig, sommige kleinere accesoires soms niet.

Aanbeveling
Zeer goede service zelfs als garantieperiode bijna verlopen is.

Extra toelichting
Betrouwbare winkel met uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Bekooy 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede informatie op website. Bestelling in een mum geregeld.

Assortiment
Ik kocht een bijzonder videoproduct dat niet 'overal' te koop is. CameraNu had 'm gewoon in voorraad!

Aanbeveling
Altijd prima ervaringen met CameraNu gehad,

Extra toelichting
Bij de snelle technische ontwikkelingen op foto- en videogebied ben je steeds meer aangewezen op internetwinkels. Dan is het fijn dat CameraNu véél op voorraad heeft en per omgaande kan leveren. Waardevol spul wordt aangetekend verzonden. Levering inderdaad binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy Burggraaf 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel opgestuurd door CameraNu, helaas wel een dagje te laat geleverd, maar dit was compleet de schuld van PostNL.

Assortiment
Product was op voorraad en snel opgestuurd.

Extra toelichting
Prima lensdop, zit goed vast en doet waar hij voor bedoelt is: beschermen. Ook de levering was prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van den H 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
!

Extra toelichting
Makkelijk, Voordelig, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikBoz 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk.

Aanbeveling
Leveringen zijn snel en correct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zeau 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk webwinkel en goede zoekfunctie

Service
Op afgesproken tijdsstip bezorgd door hun eigen koerier.

Assortiment
Grootste keuze en bijna alles op voorraad.

Aanbeveling
Absoluut! Fijn zaken doen, topservice voor scherpe prijzen.

Extra toelichting
Wegens een onverwachte opdracht en de noodzaak van nieuwe camera konden ze dankzij hun koerier toch op tijd leveren voor de scherpste prijs. Top! Al enige tijd mijn vaste inkoopadres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert-René 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site. Het bestellen vergt een paar stappen, maar is heel goed te doen.

Service
Vlotte levering, conform afspraak, en met volledige informatie over het verloop

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
Vlot en goed.

Extra toelichting
Overzichtelijke site, goed assortiment, vlotte levering met volledige procesinformatie.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad ter Horst 07-04-2015 In de winkel gekocht
stand op beurs in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Tijdens de beurs Professional Imaging meteen het statief dat ik bij een van de stands had gezien kunnen kopen bij de stand van CameraNu

Service
Ook nog eens extra garantie van CameraNu.Tevens erg vriendelijk personeel

Assortiment
Zelfs op een beursstand was er heel veel direct te koop

Aanbeveling
Voor zowel de professional als voor de (gevorderde)amateur een mooi assortiment

Extra toelichting
Verrassend dat er tijdens de beurs Professional Imaging in Nijkerk zo'n grote verkoopstand aanwezig was. Zo kon ik direct het SIRIU reisstatief dat ik uitgebreid bij de importeur had getest hier aanschaffen.Met ook nog een interessante beurskorting! De keuze is op dit statief gevallen vanwege de enorm mooie kwaliteit/prijs verhouding. ook speelde mee dat ik zowel landschappen als macrofoto's maak. Het SIRUI statief leverde bovendien een extra korte middenzuil en een mooie draagtas mee.Daarbij paste het statief in mijn koffer, maar ook aan mijn (foto)rugtas.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

emkayphoto 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben voor de verandering eens wezen kijken in de winkel in Urk. Vriendelijk personeel, die je graag te woord staan en helpen bij je keuze. Over het algemeen hebben ze alles in huis, alleen in dit geval had ik 1 item die ze niet hadden. Maar het werd meteen opgeschreven om naar te laten kijken of ze het konden gaan aanbieden. Ik zou iedereen aanraden om naar de winkel te gaan of online te bestellen. Dat werkt vlekkeloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pl123 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
Prima vakkundige mensen

Extra toelichting
Was op PF beurs en had al lang over de het Wacom tablet nagedacht wel of niet doen. Stand van wacom uitgeprobeerd en ja leek wel wat. Naar de stand van Cameranu. Gekocht en kreeg er nog bon van Photofacts bij handig als start up voor de Wacom en het mooiste zonder te vragen een uitrij kaart voor het parkeer terrein. Prima service toch jij krijgt meer dan je verwacht altijd leuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v.Eijk 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen gehad.

Service
Alles ging zo als het hoort.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goede website

Extra toelichting
Snel geleverd, goed verpakt en de status van de bestelling ben ik ook goedvan op de hoogte gehouden. Ik heb eigelijk geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo strating 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima informatie op de site en per telefoon.

Service
snelle levering maar ook reactie bij klachten en reparatie.

Assortiment
niet alles te koop maar wel genoeg.

Aanbeveling
ik zal niet schrijven dat ik het dagelijks doe maar eens de week verwijs ik toch wel iemand naar deze zaak.

Extra toelichting
Cameranu is niet mijn enige leverancier maar wel die waar ik altijd als eerste op de site zoek naar wat ik nodig heb. De prijs is niet altijd de laagste maar ik weet dat de service prima is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibo Reurink 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, overzichtelijk en duidelijk. Duidelijke mail over de voortgang bestelling. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen

Service
In het sporadische geval dat ik een probleem had, kon de servece niet beter. Problemen werden met de inporteur geregeld, zonder dat ik day vroeg.

Assortiment
Hebben ze niet gewoon alles?

Aanbeveling
Absoluut. Bestel al 10 jaar mijn spullen hier, wil niet anders meer.

Extra toelichting
Moest op korte termijn een camera als kado regelen voor mijn toemaige vriendin. Zaten nog op een zolder boven een brandweerkazerne. Was verbaasd over de soeplesse waarmee dingen geregeld konden worden. Ben er nooit meer weggegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Gerritsen 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
"s avonds besteld en de volgende ochtend in huis.

Service
Goede service. Ook nog extra attentie op de mogelijkheid om de fabrieksgarantie gratis met 3 jaar uit te breiden

Assortiment
Name it and they've got it. Vandaar dat ik daar altijd weer uitkom

Aanbeveling
Goede service, normale prijzen en snelle levering van een zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Een duidelijke website, snelle levering en zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvain de Vries 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
als je iets besteld, wordt het gelijk of zo snel mogelijk verzonden.

De website is overichtelijk. Je kunt goed de produkten vinden.

Service
De service is uitstekend. Eens iets op de beurs besteld. Wat niet op de beurs was. Toch hetgeen nog nageleverd gekregen,

Assortiment
Het assoortiment is ruim.

Aanbeveling
Je ontvangt je produkten snel. Goede ondersteuning bij uitleg van het produkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JEROEN IS BLIJ 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Duidelijk en kon alles vinden

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht. Heel makkelijk

Aanbeveling
Omdat ik tevreden ben, waarom andere dan niet mee laten genieten

Extra toelichting
10/10, snelle levering. Plus product zag er uit en was naar verwachting#heelmooi. Veel plezier van. Het is trouwens een hoesje voor mijn camera. Dank je wel! En was ook nog goedkoper dan elders! Nou eigenlijk 0,05€ duurder, maaarrrrr camera.nu levert volgende dag als je voor 11:00 bestelt. Daar had ik wel 5cent voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dondervot 59 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website,makkelijke menu`s,goede info.

Service
snelle correcte levering,bevestiging via e-mail,professionele afhandeling

Assortiment
Gewoon een prima,ruim assortiment.

Aanbeveling
Een prima winkel met een goed assortiment.Goede prijs/kwaliteit verhouding.Correcte aflevering.

Extra toelichting
Bij deze winkel heb je een goed gevoel.Veel productinformatie.Website werkt logisch.Betaling en aflevering gaat simpel en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkploeg 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op Professional Imaging informatie gezocht over een statief, artikelnummer onthouden en aan de bestelbalie van Cameranu gekocht. Snelle actie!!

Service
Het personeel weet goed wat er te koop is, op de drukke beurs was er wat minder tijd voor diepgaande informatie. Daarvoor reizen we wel een keer naar Urk. Een webwinkel waar men veel kennis van zaken heeft. Die zijn er niet veel.

Assortiment
Bij Cameranu kun je je laten adviseren en gelijk kopen, en dat voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven, aankoopadvies en scherpe prijs. Perfecte combinatie!

Extra toelichting
Bij Cameranu zijn er verschillende verkopers die je op elke gebied goed kunnen adviseren. Daarnaast zijn de prijzen netjes en het assortiment is ruim. Geen snelle verkopers, maar gedegen advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anjo33 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Snel

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Betrouwbaar en efficiënte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tamarr 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Bij de zoekopdracht op de site kon ik het product niet vinden onder fotoprinters, maar alleen op de productnaam; "selphy" Bij betaling per creditcard komt er nog 2% bij, dit vind ik een nadeel.

Service
Snelle levering, goede informatie via de mail.

Assortiment
Gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aanbevolen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Mr. jacco 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon zoals je wilt!

Service
Levering volgens afspraak!

Assortiment
Ik kan alles vinden wat ik zoek op fotografie gebied, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Ik zeg doen!

Extra toelichting
Heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schaefer 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was erg makkelijk want ze stonden op de fotobeurs.

Service
na eendag heb ik een digitale factuur gevraagd, die is me opgestuurd binnen een paar uur.

Assortiment
uitgebreid, voor een gunstige prijs

Aanbeveling
Aan iedereen die zijn ding er koop wat hij nodig heeft, aan de winkel hoeft het niet te liggen.

Extra toelichting
Ik heb de Nikon D4s met een mooie korting, kon m in Nederland nergens goedkoper vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rocky63 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit wordt netjes thuis gebracht.

Service
Alles geheel verzorgd en keurig verpakt.

Assortiment
Heel groot assortiment en duidelijk beschreven.

Aanbeveling
Ik zou mijn vrienden en kennis aanbevelen omdat het gaat om kwaliteit prijs verhouding. Veel goedkoper dan in de winkel.

Extra toelichting
De bestelling keurig verzorgd en verpakt afgeleverd. Prijs verschilt er met in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romeno Vaskez 06-04-2015 In de winkel gekocht
stand op Professional Imaging beurs Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Verkoper op de Professional Imaging beurs gesproken op de stand van cameranu.nl. Product was niet meer voorradig op de beurs. Geen probleem product werd kostenloos thuis bezorgd.

Service
Super geholpen door de medewerker die zelfs nog even iets navraagde bij een gespecialiseerde collega om er zeker van te zijn. Top service!

Assortiment
voor ieder wat wils en meer!

Aanbeveling
Geen enkele slechte ervaring gehad. Producten bij thuisbezorging uitermate goed verpakt.

Extra toelichting
Door de fantastisch scherpe aanbieding op de beurs hoefde ik geen twee keer na te denken over deze aankoop. Na goed geholpen te zijn door de medewerkers bleek het product helaas niet meer vooradig. Niet heel verassend met deze aanbieding. Dit was geen enkel probleem, want het product zou gratis thuis bezorgd worden. Bij thuiskomst van de driedaagse beurs trefte ik een zeer goed verpakt pakketje aan. Kortom super ervaring bij cameranu.nl. Zeker een aanrader en zal in het vervolg vaker bij cameranu.nl gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagelaars 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website

Service
S'avonds besteld en de volgende ochtend geleverd. Echt top service!

Aanbeveling
Voordelig, ruim assortiment en super snelle levering. Een top webshop die ik iedereen zou aanraden!

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita C 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de Professional Imaging beurs iets besteld. Zoals toegezegd eind van de week leverbaar en geleverd.

Service
In de avond bericht gekregen dat item binnen was. Als ik voor 23.59 uur betaalde zou het de volgende dag geleverd worden. 23.45 uur een mail gekregen dat de betaling binnen was en levering was idd de volgende dag!

Assortiment
Wat ze niet hebben bestellen ze

Aanbeveling
Perfecte service en je wordt voortdurend via mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Extra toelichting
Prima service snelle levering, perfecte volgservice van je order

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise natuurfotografie 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een makkelijke overzichtelijke website waar door de bestelling makelijk te doen is.

Service
de bestelde producten werden de zelfde dag nog verzonden

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt staat op de website

Aanbeveling
Meeste producten staan op de website en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Manders 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwestie van zoeken in een overzichtelijk overzicht, kiezen, bevestigen en klaar is het!

Service
Perfect. Ik heb vooraf nog een vraag over het product gesteld en deze werd prompt beantwoord.

Assortiment
Ik heb nog nooit tevergeefs iets gezocht, ze hebben gewoon alles wat een fotograaf maar nodig kan hebben.

Aanbeveling
In een woord een perfecte webshop. Maar ook de fysieke winkel in Urk, vakkundig personeel.

Extra toelichting
Niet verder kijken, bij CameraNu.nl winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Rademakers 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon uitstekend functionerende webshop., dus snel, accuraat, goede informatie, goede prijs.

Service
Ik had achteraf een vraagje en werd meer dan professioneel geholpen met de juiste, verhelderende informatie.

Assortiment
Ze hebben niet alles (geen heel breed assortiment), maar wel de juiste dingen voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ik zal hier zeker vaker terugkomen, omdat ik uitermate tevreden ben over de prijs/kwaliteit/snelheid/service-verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Enrico B. 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snelle levering zoals afgesproken.

Assortiment
Ruim assortiment en de combideals zijn gemakkelijk als je wat extra er bij wil.

Aanbeveling
Alles gewoon top en goed voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim van plateringen 06-04-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
In welke winkel is men een uur met je bezig bij het kopen van de juiste fototas!

Assortiment
Groot assortiment waardoor een goede vergelijking mogelijk is

Aanbeveling
Zeer goede service
Concurrerende prijzen
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jackdaw 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Assortiment
Ik snap niet waarom wel de Sennheiser ME-67 te koop is, maar niet de bijbehorende windkap!

Aanbeveling
Super, afgezien van de ontbrekende windkap. Die had ik er zeker bijbesteld, nu heb ik die bij een andere winkel moeten bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

eerbeekh 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijke, duidelijke afhandeling aan de balie op de beurs Professional Imaging

Aanbeveling
Prima, geholpen. Vlotte afhandeling op de Professional Imaging Beurs!

Extra toelichting
Accurate en professionele behandeling en uitleg!

Review criteria:

Goed

Reageer

Daniel23 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Altijd zeer snelle levering. Keurig verpakt en altijd compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon-User 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Flexibel, geduldig en personeel met veel inhoudelijke kennis

Assortiment
Alles wat ik nodig had was aanwezig

Aanbeveling
Over het algemeen prima prijzen, niet met alles de goedkoopste maar vaak scherp geprijsd.

Extra toelichting
Ruime keuze, internet bestellingen gaan altijd goed. Mooie winkel ook, helaas niet heel dichtbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Laar de Vries 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele goede service bij camera nu,,,goede uitleg,,goed mee denken,,,voors en tegens van de aankoop

Assortiment
Zeer uitgebreid,,,,,lekker overzichtelijk,,,

Aanbeveling
Zal camera nu altijd aanprijzen ,,,zeer goed geholpen ect

Extra toelichting
Ben al jaren klant,,,,vind het een fijne winkel heel overzichtelijk,,,word ook heel goed geholpen,,,uitleg alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MYP samen 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hartstikke gemakkelijk, klik en klaar

Service
Goede service en uitleg. Op de beurs was het zo, dat er werd gezorgd dat bij eventuele bestelling deze om 16.00 uur aanwezig was.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede service en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nuelle 05-04-2015 In de winkel gekocht
op de Professional Imgaging in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit artikel heb ik niet on-line gekocht maar uit eerdere ervaringen via de on-line winkel weet ik dat Cameranu zeer overzichtelijk en duidelijk is!

Service
Zeer aardige verkoper! Ik voelde me zeer welkom!!

Assortiment
Eén van de camera winkels waarbij het assortiment zeer utgebreidt is.

Aanbeveling
Omdat je vriendelijk geholpen wordt, advies krijgt en je bestelde artikel razendsnel thuis bezorgd wordt.

Extra toelichting
Ik heb al meerder items besteld bij cameranu. Mijn laatste aankoop was op de Professional Imaging. Omdat ik gezien had dat cameranu hier aanwezig was heb ik de aankoop uitgesteld tot op de PI in Nijkerk om hem daar bij Cameranu te kunnen aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews