cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23792 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

arko500 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Op de dag van bestellen waren er problemen met betalingen via IDEAL. Net zolang meegewerkt tot er een oplossing was om bestelling uit te kunnen voeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja26 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peterheins 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering

Extra toelichting
De kabel zorgt voor een veel snellere overdracht van de data van camera naar laptop. Nu met RAW bestanden geen vastlopers meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wpbm 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op deze website.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ik kan hier altijd alles vinden.

Aanbeveling
Vaak de laagste prijs, snel geleverd zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert_Bram 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en goed doorzoekbare website; gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Ooit één artikel (Sony) moeten ruilen i.v.m. garantie. Behoudens de administratieve rompslomp werd het probleem goed opgelost; met voortdurende monitoring per e-mail

Assortiment
Ik heb bijna altijd alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen enkele slechte ervaring. Komt uiterst betrouwbaar over.

Extra toelichting
Ik heb al diverse artikelen bij deze zaak gekocht (via het web) waaronder als duurste aankoop een HD-Videocamera van Sony. Elke keer weer is de afhandeling uitstekend en to-the-point.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Rozenkamp 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon het artikel dat ik nodig had gemakkelijk vinden tussen het grote aanbod.

Service
Bestelling werd bevestigd per mail en ik kreeg meteen een link waar ik op kon zien wanneer het pakketje bezorgd werd.

Assortiment
Alles wat nodig is voor fotografie, printen en meer onder een dak, ideaal. En de prijs is goed.

Aanbeveling
Service en kwaliteit-prijsverhoging zijn prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand van Buuren 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website wijst zichzelf en functioneert goed.

Service
Conform de mededelingen op de website worden de goederen inderdaad de volgende dag geleverd.

Assortiment
Prima! Up to date en zeer uitgebreid.

Aanbeveling
De combinatie van de factoren gemak, service en assortiment maken dat ik steeds bij deze winkel terugkom

Extra toelichting
Een pico bello winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula V 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is er te vinden.

Service
Uitstekend geholpen.

Assortiment
Is ruim.

Aanbeveling
Het is een prettige winkel om er te zijn en je kunt ook online terecht.

Extra toelichting
Heb ik al gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-E 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is duidelijk, produkt snel te vinden. Produkt info is goed en volledig, prijs competatief.

Service
Er wordt snel en goed gereageerd op vragen vooraf. Bij levering eveneens een snelle reactie op geleverd produkt.

Assortiment
Voldoende keuze uit goede merken

Aanbeveling
prima winkel, goede en vakkundige informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob5719 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden op de site.

Service
Mogelijkheid tot hulp bij het bestellen wordt aangeboden in diverse vormen.

Assortiment
Bijna alles is te vinden en voorradig.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle bezorging en bezorgdatum en plaats zijn zelf te kiezen.

Extra toelichting
Prima online winkel die bijna alle gemakken heeft van een winkel op de hoek van de straat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carienls 14-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak van zowel postorderbedrijf als voor winkel waar je alles kunt zien.
Enige nadeel voor mij is lange reistijd erheen, wat het cijfer omlaag haalt.Toch 7 omdat het ook gemak geeft door kennis, service en groootte van assortiment

Service
klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat voorop bij de medewerkers. Ook de kennis van de diverse medewerkers is erg goed.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Scherp geprijsd en zie bij bovenstaande punten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Smeets 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel duidelijk. Er zijn goede categorieën opgesteld zodat de klant gemakkelijk een artikel kan vinden. Het proces van betalen werkt soepel en vlekkeloos.

Service
Snelle levering. Goede omschrijving van het product op de site.

Assortiment
Er wordt een breed assortiment aangeboden. Er is genoeg keuze voor de professional of niet-professional. Ook de verschillende prijsklasses vind ik erg aantrekkelijk.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en service. Het bestelde artikel was goed verpakt.

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven geef ik een zeer positieve beoordeling. Ik ben zeer te spreken over cameranu.nl en zal in de toekomst vaker een bestelling gaan plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul121212 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Kon op de website niet aangeven dat pakje bij PostNL punt bezorgd moest worden terwijl dat wel zou moeten kunnen.
In chat met iemand van CameraNU kwamen we er achter dat als je geen spatie in je postcode invulde het niet goed ging. Daarna ging het prima en heb ik de camera de volgende dag bij PostNL opgepikt.

Assortiment
Alle bekende merken en ook zaken als lenzen op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijzen, goede sortering, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Essen999 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling eenvoudig op later tijdstip af laten leveren.

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsklasse.

Aanbeveling
Alles is positief verlopen. Bestellen, terugkoppeling van order via email en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemen Rienstra 14-05-2015 In de winkel gekocht
Winkel in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden en te beoordelen op kwaliteit. Daar is het gemakkelijk in het winkelmandje plaatsten om te bestellen, te betalen via ideal en de aflever locatie aan te geven.
Ook het status traject van de levering is mooi overzichtelijk.

Service
Goede service, gezellige, prettige en volledige uitleg over de producten.
Winkel heeft een mooi overzicht van de diverse artikelen en is makkelijk bereikbaar met een goede parkeergelegenheid.
Als er artikelen niet op voorraad zijn worden die keurig kosteloos nagezonden.

Assortiment
Mooi aanbod van artikelen, keurig verdeel in consumenten en professioneel.
Alles wat nodig is is leverbaar.
Tevens een mooie gelegenheid om uitbreiding mogelijkheden voor de toekomst te onderzoeken waardoor je de juiste aankopen kunt doen om later niet voor verrassingen te staan.

Aanbeveling
Goede overzichtelijke winkel met een goed advies ook voor iemand die nog in een oriënterings fase zit.
Je kunt alle artikelen vergelijk, zonodig uitproberen om tot een goede keuze te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees van Leeuwen_ 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Lekker makkelijk via internet de spullen bestellen.
Website is duidelijk en intuïtief

Assortiment
Voldoende keuze in het segmant waar ik heb gezocht (en gekocht)

Aanbeveling
Duidelijke afspraken, op tijd geleverd. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Alles is netjes afgehandeld zoals je dat verwacht. Pakket werd netjes op de tijd geleverd die we hadden afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

WPel 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online eerst het product opgezocht, site is overzichtelijk en snel.

Service
De avond voor de aankoop de klantenservice gebeld en de camera laten reserveren onder voorbehoud. Werd prima geholpen.

Assortiment
Eén van de meest uitgebreide assortimenten die ik ken.

Aanbeveling
Goede, snelle service online en via telefoon. Duurt in de winkel soms wel wat lang maar aan de andere kant neemt men wel de tijd voor iedere klant.

Extra toelichting
De combinatie on-line / fysiek werkt erg goed. Klantenservice en sales weten van elkaar wat ze doen en beloven en dat maakt het een betrouwbaar adres.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YBug 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik woon in de buurt en ben zo bij winkel. Het is goed aan te rijden en parkeren.

Service
Altijd zeer vriendelijke medewerkers! En advies is altijd duidelijk.

Assortiment
Groot assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YBug 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik woon in de buurt en ben zo bij winkel. Het is goed aan te rijden en parkeren.

Service
Altijd zeer vriendelijke medewerkers! En advies is altijd duidelijk.

Assortiment
Groot assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Nell 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel artikelen staan vrij in de winkel en dat bevordert het maken van een keuze heel vaak.

Service
Prima vakmensen die eerlijk advies geven en niet proberen je een artikel te verkopen dat zij graag kwijt willen, daardoor ben je soms wel iets duurder uit dan je gepland had

Assortiment
Hier is geen nee te koop en vaak is Camera Nu goedkoper dan de rest.

Aanbeveling
Als je eenmaal bij Camera Nu geweest ben wil je niet anders meer

Extra toelichting
Camera Nu is een prima winkel voor alle soorten camera's en accessoires, verrekijkers en nog veel meer artikelen, men staat je goed en geduldig te woord en heeft mij altijd goed advies verstrekt, met andere woorden een heel fijne winkel om je aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon0903 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk vergelijk tussen de producten / alternatieven. Eenvoudige afhandeling van de bestelprocedure.

Service
Snelle en duidelijke uitleg over de producten. Levertijd exact volgens opgave en je wordt goed op de hoogte gehouden van de fase van aflevering.

Assortiment
Concurrerende prijzen, goed assortiment lenzen en camera's. Accessoires als step-up ringen en filters zou wat beter kunnen

Aanbeveling
Alles wordt duidelijk en helder gecommuniceerd, afspraken worden nagekomen en in de winkel is er alle tijd en ruimte om rustig zelf rond te kijken. Ook wordt je daar goed en deskundig geholpen indien nodig. Men is niet opdringerig. Topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dp1969 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer vriendelijke helpdesk Alles wat ze beloofde is uitgekomen In heel Nederland uitverkocht en bij cameranu de andere dag in huis Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilona1406 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke ste dus makkelijk bestellen.

Service
Erg snelle levering. Je wordt helemaal op de hoogte gehouden via de mail.

Assortiment
Voldoende informatie over het assortiment en goede prijs kwaliteit verhoudingen.

Aanbeveling
Dit heb ik zeker al gedaan. Vooral voor de goede kwaliteit en de snelle levering.

Extra toelichting
Erg tevreden. Vooral de prijzen en de snelle levering van het product. Fijn om via de mail op de hoogte gehouden te worden hoe dat de levering verwerkt wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Drenth 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt ontspannen rond kijken en veel keus.

Service
Altijd goed advies! Soms een vleugje arrogantie maar vind ik geen probleem.

Assortiment
Prima.

Extra toelichting
Ik moet 1.5 uur rijden naar Cameranu.nl maar vind het geen probleem. Het voelt als ik naar een pretpark gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gedno 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, vanuit de luie stoel te bestellen

Service
Snelle levering en bij problemen goede en accurate hulp

Assortiment
Uitgebreid en kwaliteits spullen

Aanbeveling
Cameranu heeft voor iedere fotograaf passende oplossingen, dus altijd aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AtAt 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk om net voor het eind van de dag te kunnen bestellen en het bijna direct te ontvangen.

Assortiment
Ik heb nog niet misgegrepen

Aanbeveling
Prima prijzen, gemakkelijk, tijdig en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralpht1985 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
CameraNU.nl heeft een overzichtelijke website waar producten makkelijk online te bestellen zijn. Na een bestelling is de voortgang per e-mail goed te volgen.

Service
Nette en snelle service van de bestelde producten!

Assortiment
CameraNU.nl heeft een ruim assortiment voor diverse merken.

Aanbeveling
Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle service

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft een ruim assortiment met scherpe prijzen. Na een bestelling wordt de voortgang per e-mail duidelijk weergegeven en is de bestelling snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Kerkdriel 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het aanmaken van een account,
bladeren door producten,
betaling afronden, allemaal in logische stappen, en duidelijk

Service
bij een bezoek aan de winkel zeer goed advies gehad.

Assortiment
je kunt er bijna alle camera's
zelf uitproberen.

Aanbeveling
aan te bevelen, wel ver rijden
en geen koopzondag (heb ik begrip voor )maar met een bezoek aan Urk de moeite waard

Extra toelichting
mooie zaak, deskundig advies en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alicemanon 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website zodat bestellen makkelijk gaat.

Service
Snelle service. Bij feestdagen wordt duidelijk weergegeven dat een dag later aflevering plaatsvindt.

Extra toelichting
Gebruikvriendelijke webshop, snelle levering en veelal de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.O.Wernsen 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en overzichtelijk

Service
Geweldig tempo van levering

Assortiment
Alles wat ik weet te verzinnen is er verkrijgbaar

Aanbeveling
Dankzij de Back-up van een fysieke winkel met telefonische ondersteuning voor iedereen een aanrader.

Extra toelichting
Prima winkel met groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandy79 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk gevonden wat ik zocht en meer. Hele snelle levering en heel goedkoop tov andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Gilissen 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ruime keus, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T. de Waal 12-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bekwaam personeel die je helpt de juiste beslissing te maken.

Service
Goede service zowel via mail als in de winkel zelf.

Assortiment
Producten worden altijd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.brouwer 123 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden op site, makkelijk te bestellen

Service
Mijn vraag werd meteen telefonische bantwoord

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Duidelijke shop, bestel gemak en snel gelverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LambertsK 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot aanbod en veel te bekijken in de shop!

Service
Heel behulpzaam en kundig personeel. Zeer vriendelijk.

Assortiment
Eigenlijk alles wat je nodig hebt is er te krijgen.

Aanbeveling
Kwalitatief goede winkel!

Extra toelichting
Fijne winkel met goede service en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BjMa 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website met zeer goede zoekfunctie

Service
Geweldig, rond middernacht besteld en twaalf uur later in mijn handen. Complimenten richting zowel CameraNu als PostNL

Assortiment
Vond alles wat ik zocht en nog veel meer.

Aanbeveling
Als je niet fysiek naar een winkel hoeft/wilt omdat je weet wat je nodig hebt is CameraNu zeker een aanrader. Groot assortiment en prima bezorgservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikoV 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
had vraagje via chat, snelle beantwoording van mijn vraag!

Aanbeveling
zeker, betrouwbare webwinkel, die al lange tijd ervaring heeft met verkopen via internet! Had product volgende werkdag in huis!

Extra toelichting
Betrouwbare webwinkel, die doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shaan van Inde 11-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote assortiment, deskundige medewerkers, genoeg voorraad. Geen parkeerkosten, je parkeert op hun eigen terrein.

Service
De medewerkers nemen de tijd om je vragen geduldig te beantwoorden.

Assortiment
Veel van de artikelen zijn al op voorraad en als het niet zo is dan krijg je hey binnenkort thuis geleverd.

Aanbeveling
Ondanks dat het winkel in Urk (bijna middle of nowhere) is, het is meer dan de moeite waard om daar langs te gaan voor al je camera behoeften.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joukee 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was redelijk druk in de winkel maar door het nummertjes systeem wist ik hoelang ik moest wachten en verliep het nog redelijk snel. Het wachten was niet erg want de koffie stond al klaar.

Service
De tas die was helaas tijdelijk uitverkocht maar er lag er gelukkig nog een te wachten op verzending en deze heeft de medewerker er voor me bij gepakt zodat ik de tas kon bekijken. Ik was van ver gekomen en ik wilde liever niet terug komen om alleen de tas op te halen, gelukkig kon ik de tas gewoon thuis laten sturen en ik had hem eerder binnen dan verwacht.
Ook bij de keuze maken van een lens kon ik de lens vooraf proberen zodat ik de juiste keuze kon maken.

Assortiment
Het assortiment is breed maar ik had meer van de winkel verwacht. Ik kwam in eerste instantie voor een tas en hier was ruime keuze in. Ik had alleen wat meer objectieven in de winkel verwacht om te kunnen testen, vooral van de wat grotere merken Nikon en Canon had ik zeker wel wat verschillende body's met objectieven verwacht. Deze waren wel gewoon te testen bij de balie als je aan de beurt bent maar ik had voor mezelf de keuze ook al kunnen maken als ik tijdens het wachten zelf wat objectieven had kunnen uitproberen.

Aanbeveling
Ik beveel Cameranu.nl vaak aan aan mede fotografen in mijn persoonlijke kring en op facebook groepen

Extra toelichting
Cameranu.nl is een webwinkel en fysieke winkel die de klant voorop stelt en service erg belangrijk vindt. Dit merk ik in de bereidheid van het personeel want ze doen er veel aan om je tevreden te verstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leahcim 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wederom goed geïnformeerd en geholpen

Assortiment
Gewoon alles wat je denkt nodig te hebben en nog veel meer.

Aanbeveling
Mijn fotowinkel, er is geen ander

Extra toelichting
Prima geholpen, goed geïnformeerd, vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel19781 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online bestellen

Service
email`s ter bevestiging

Assortiment
redelijk groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke jan Pruis 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
manlijk via ideal betalen

Service
het is bezorg op de dag die aan gegeven is

Assortiment
alles wat je moet hebben voor fotografie kan je op deze site vinden

Aanbeveling
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mr_bullet 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie heldere website en goed ingedeelde winkel.

Service
Erg vriendelijk personeel en goed faciliteiten in de winkel voor de kopers.

Assortiment
Keuze is groot genoeg voor iedereen is er wel iets te vinden

Aanbeveling
Al jaren goede ervaringen met cameranu.nl

Extra toelichting
Al jaren goede ervaringen met cameranu.nl keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograafje100 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk online te bestellen

Service
Je ontavngt elke keer een bevestigingsmail om je op de hoogte te houden.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael Scully 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vanuit de bank diverse triggerset, paraplu en dishes besteld. S'avonds tegen een uur of 11 en evengoed een dag later in huis. Compleet met alle toebehoren. Gewoon super.

Service
Bij een beurs bestelling gedaan, ik werd smaandags gebeld dat een onderdeel niet voorradig was, maar dit kon wel met een dag vertraging geleverd worden. Er werd goed gecommuniceerd en alle moeite gedaan om mij tevreden te houden.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende, voor de beginnende tot professionele fotograaf. Voor ieder wat wils en in ieder prIjscategorie.met kan natuurlijk niet alles hebben, maar met een telefoontje krijgt men ook deze.

Aanbeveling
Zeker zal ik deze winkel aanbevelen, daar werken mensen met passie voor het fotografen-vak en laten geen wensen open.

Extra toelichting
Ik heb er al meerdere bestellingen gedaan en ben telkens verbaast over de snelheid van levering en de klantvrIendelijkheid. Dat verdient gewoon een goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doetees 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima!

Service
Bereikbaarheid was goed. Professionaliteit van de service iets minder. Tijdens de bestelprocedure werd gevraagd of je de voorkeur gaf - als een artikel niet op voorraad was - het andere artikel separaat geleverd moest worden. Ons antwoord hierop was ja. Daarna werd ons per email door diverse servicemedewerksters gevraagd of het toch niet gezamenlijk verstuurd kon worden. Het missende artikel zou elk moment binnenkomen (wat achteraf niet juist bleek te zijn). Antwoord bleef nee, omdat we de artikelen dringend nodig hadden, al was het maar 1 van de 2. Achteraf bleek het verwachte artikel toch niet binnen te komen en wij wachten hier nu nog op (verwachte aankomst 1 juni (!). Dus als de klant iets separaat geleverd wil hebben, a.u.b. niet blijven vragen. Wij hebben onze voorkeur al duidelijk aangegeven. En misschien is het ook beter als men van elkaar weet wat er aan een klant is gevraagd of doorgegeven. We kregen nu diverse mails van diverse mensen met dezelfde vraag/opmerking. Dit komt idd een beetje onprofessioneel over. Verder waren wij met de service zeer tevreden.

Assortiment
Jullie verkopen artikelen die je niet gauw als impulsaankoop aanschaft, dus als we bij jullie zijn, dan hebben wij ons huiswerk al vooraf gedaan en komen we bewust kijken/kopen. (Met uitzondering van tassen, boeken en andere leuke hebbedingetjes.)

Aanbeveling
Wij zouden jullie winkel zeker aanbevelen, omdat het assortiment erg groot is.

Extra toelichting
Over het geheel erg goed. Wij waren zeer verrast over zowel de website als het filiaal op Urk; wij voelden ons daar als een kind in een snoepwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cvanmansom 10-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
On-line of in de winkel, in beide gevallen kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt en heb je het snel in huis. In dit geval ben ik in de winkel geweest.

Service
De verkoper weet waarover hij praat en laat ook merken verstand te hebben van fotografie, dat is erg prettig.

Assortiment
Veel keuze, ook wanneer je niet voor de standaard keuze voor Canon of Nikon wilt gaan.

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel, een groot assortiment en prima aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PCH van Hengstum 10-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel de website als de klantservice zijn zeer klantvriendelijk.

Service
Het advies in de winkel bij mijn aankoop is voortreffelijk. Ook het retourneren en omruilen is geen enkel probleem. Een zeer vriendelijke klantenservice.

Assortiment
Ruimschoots aanwezig, zowel voor de amateur als voor de meer ervaren fotorgraaf.

Aanbeveling
Een zaak waar ik zowel online als ter plekke zaken heb gedaan, met altijd een zeer positieve ervaring. Zonder meer een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KK Foto 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk gevonden via Google. Simpel bestelproces, top!

Assortiment
Ruime keus en kwalitatief super!

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Heel handig dat je zelf de leverdatum aan kunt geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natuurkijker 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is ondanks het zeer ruime aanbod goed toegankelijk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in de winkel e.e.a. zelf te bekijken en te vergelijken.
Ik heb deze keer in de winkel gekozen en gekocht. Eerdere ervaringen met website waren prima.

Service
We hebben in de winkel een kijker uitgezocht en gekocht. Service was prima. Nadat verkoper onze wensen/eisen had geïnventariseerd kwamen er 8 kijkers op de toonbank (het ging om een 8 x 20 kijker). Eerst liet hij ons zelf bepalen welken ons qua kijkgemak bevielen. Toen een paar hints waar ook op te letten. Tenslotte kwamen de prijzen. We kwamen op een van de goedkoopste uit. Geen enkele druk om een duurdere te kopen. Kortom prima klantgericht optreden. Chapeau

Assortiment
Assortiment is uitermate groot. In combinatie met deskundige verkoper is dat goed te behappen. Als er alleen maar dozenschuivers waren was het een ondoorgrondelijk oerwoud geweest. Nu een overzichtelijk geheel met voor elke wens wel een aantal keuzes

Aanbeveling
Assortiment uitermate groot. Prijsstelling is best oké en als je er zelf (online) niet uitkomt: ga gewoon naar Urk, je wordt uitermate correct en goed geholpen

Extra toelichting
Prima zaak; goede service en prijzen mogen er zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews