cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43621 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert1958 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te vinden producten met veel info over het product. bestellen gaat eenvoudig, betalen is snel en simpel. snelle bevestiging van aankoop en betaling. Levertijd kort en accuraat!

Service
Levertijd wordt aangegeven en is correct, zeer snel!

Assortiment
Ruime keus en veel info om gericht een aankoop te kunnen doen. duidelijke omschrijving wat er bij geleverd wordt. Ook de mogelijke extra pakketten zijn goed en bewust gekozen.

Aanbeveling
Voor mij een eerlijke betrouwbare winkel die ik van harte aanbeveel bij anderen.

Extra toelichting
Ik heb nu meerdere aankopen gedaan bij Camera Nu en vind de winkel gewoon erg goed. 1 keer een service geval gehad met een kapotte accu war netjes is opgelost, ook al was de garantie van die accu er al af! Voor mij geen andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOAN 70 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super eenvoudig om te bestellen,een kind kan de was doen

Service
Super snel, ik had binnen 15 uur mijn bestelling binnen!

Assortiment
Ruime keuze,waardoor je de producten goed kan vergelijken , zodat je de juiste keuze maakt

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven zou ik aan bekende aan bevelen

Extra toelichting
Super snelle leverig,netjes verpakt voor versturen, duidelijke website, Voelt, is een betrouwbare onderneming.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LipM 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online bestellen bij cameranu.nl is erg gemakkelijk. De site is overzichtelijk en de producten zijn dus makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Tijdens het bestellen kan direct worden gekozen wanneer en hoelaat PostNL je product komt brengen. Erg handig!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor je camera hobby en veel meer!

Aanbeveling
Al met al leverd cameranu.nl alles wat ze beloven en tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
Mijn bestelling verliep heel gemakkelijk en heel snel. Tijdens de bestelling heb ik al een moment van afleveren kunnen kiezen enger product werd precies geleverd zoals verwacht. De bestelling was goed verpakt en alles is heel huids aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrygbakker 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
via internet snel geregeld

Service
na betaling bericht van ontvangst van geld en daarna snelle levering van product

Extra toelichting
prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 23 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer veel keus in meerdere prijsklassen

Service
snelle levering. Verder geen after sales service nodig gehad

Assortiment
voor een fotowinkel hebben ze ook erg veel kijkers

Aanbeveling
Prijzen zijn keurig, het loont niet om vanuit de V.S. te importeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Bokslag 04-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kijkt op cameranu.nl en ziet wat je wilt hebben. Dan ga je naar de showroom in Urk en laat het artikel (camera) overhandigen en uitleggen. Daarna doe je een toeristisch dagje URK.

Service
Zeer bereidwillig. Maar dit was een nieuwe camera, dus wiat ik er zelf netzoveel of meer van dan de verkoper. In geval van twijfel springen andere medewerkers bij.

Assortiment
uitstekend. 100% kan ik niet beoordelen

Aanbeveling
Ik was heel tevreden, maar zelf kijk ik ook iedere keer of dit het beste adres is.

Extra toelichting
Zie hierbopven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mijer01 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bellen, bestellen en snel in huis

Service
bij informatie netjes te woord gestaan en vriendelijk behandeld

Assortiment
uitermate groots

Aanbeveling
prima service grote sortering en vakkundige behandeling

Extra toelichting
Ben al jaren klant en altijd zeer netjes behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jgd 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heb de afgelopen jaren al verschillende camera's bij Cameranu.nl gekocht. De informatie op de site is overzichtelijk. De levering van de aankoop is snel en correct. Op eventuele vragen wordt vlot en vakkundig gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibrowneyes 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles goed en overzichtelijk beschreven

Service
snelle levering en je wordt via de mail op de hoogte gehouden

Assortiment
uitgebreide site met camera's, dtc

Extra toelichting
Was mijn eerste bestelling en ben er tevreden over. Artikel voldoet aan mijn wensen en stond goed beschreven. levering was snel en via de mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer en hoe last het bezorgd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs van de pol 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede zoekmachine, de producten zijn erg makkelijk te vinden.

Service
Binnen een dag had ik mijn product binnen, en de informatie over de service was makkelijk te vinden.

Assortiment
Veel producten, zowel duur als goedkoop.

Aanbeveling
ik heb tot nu toe nog geen enkele reden gevonden om deze winkel niet aan te raden, de afstand maakt niet uit want via de online service kun je het product de volgende dag al binnen hebben.

Extra toelichting
Al met al een erg goede site, de service is snel en het assortiment groot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natanya Hartgers 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, het artikel wat ik nodig had had het bedrijf meteen op voorraad

Assortiment
Prima☺️

Aanbeveling
Zeker snelle levering goede bevestigingsmail.

Extra toelichting
Snelle levering, de dag erna al in huis klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Vree 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om de accessoires er bij te zoeken als zonnekamp en UV filter

Service
De volgende werkdag in huis. Goede email berichtgeving gedurende het gehele koop- naar bezorgingen process.

Assortiment
Goede vergelijking van specificaties van andere lenzen

Aanbeveling
Cameranu heeft mij in het verleden prima ondersteuning gegeven in het terugsturen van twee niet goed functionerende lenzen.

Extra toelichting
Een betrouwbare webwinkel en ook een fijne fysieke winkel met deskundige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem66 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handige website, goede keuze en ondersteuning, makkelijk selecteren en betalen. Snelle lering via de post. Handig dus

Service
Op zoek naar een snelkoppeling (onderdeel van) een wat ouder statief heb ik per mail de vraag gesteld aan CameraNU. Binnen enkele uren had ik bevredigend antwoord.

Assortiment
houwel ik een onderdeel van een oud statief moest hebben en dat niet direct leverbaar was is het toch binnen 3 werkdagen geleverd. Chapeau

Aanbeveling
goed advies, snelle levering scherpe prijs, voldoende redenen om anderen door te verwijzen

Extra toelichting
Op zoek naar een snelkoppeling (onderdeel van) een wat ouder statief heb ik per mail de vraag gesteld aan CameraNU. Binnen enkele uren had ik bevredigend antwoord. Vervolgens het onderdeel online gekocht en werd snel thuis bezorgt via de post. Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simavi Basic health for all 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere en gebruikersvriendelijke website.

Service
Praktisch die updates per mail over de stand van zaken met de bestelling.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

luktnieteennaamintevoeren 03-04-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling ging vrij gemakkelijk, vond het ook fijn dat er gelijk accessoires bijstonden.

Service
Camera werd netjes de volgende dag afgeleverd. De paaseitjes vond ik erg leuk.

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Bedrijf is betrouwbaar, betaalbaar. Service is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaels 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en levering

Service
Kom er al jaren de beste zaak van nederland

Assortiment
Ik heb er nog nooit iets niet gevonden, alles aanwezig op foto en studio en printers gebied.

Aanbeveling
Ik heb er al veel mensen gebracht en allen zijn er zeer tevreden mee.

Extra toelichting
Ik zelf kom er altijd,ik ga er rustig met de auto heen. Het is er gezellig de koffie staat klaar kortom een fijne winkel ook om er even uit te zijn.Er is va alles te zien en de etage boven voor de professionele fotograaf heel interresant. En ze nemen de tijd voor elke klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkvanS 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestelling via website is eenvoudig en na één dag in huis

Service
reparaties worden snel uitgevoerd

Assortiment
beschikt over voldoende assortiment

Extra toelichting
het artikel was bij Camera Nu het goedkoopste en gelet op de winkel waar wij meer spullen hebben hebben gekocht wn de service goed is, geeft de doorslag om specifiek hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cgab 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van gemakkelijk thuis bestellen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid van verschillende artikelen.

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken

Extra toelichting
Ik heb deze zaak op Kieskeurig gezien en de prijs was zeer aantrekkelijk. Ook was de levering heel snel de ene dag besteld en de volgende dag al thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno Ellerbroek 02-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel duidelijk

Service
perfect geholpen

Assortiment
Gewoon top.

Aanbeveling
beste reklame is mond reklame dus ik prijs mijn omgeving CamerNu aan

Extra toelichting
beste reklame is mond reklame dus ik prijs mijn omgeving CamerNu aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witchblade1987 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website spreekt voor zich

Service
Snelle levering

Assortiment
Heb tot nu toe alles hier kunnen vinden

Aanbeveling
Ik winkel hier altijd prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHOTOWALK.nl 02-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles bij elkaar onder een dak.

Service
Erg kundig personeel die de tijd voor je nemen bij iedere bestelling, groot of klein.

Assortiment
Zeer ruim assortiment veel op voorraad.

Aanbeveling
Als je iets op fotografie gebied zoekt en in een stop klaar wilt zijn is dit het adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Bazuin 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website werkt heel makkelijk,snel en duidelijk

Service
het bestelde artikel is de volgende dag keurig netjes bezorgd met duidelijke brief er bij.

Assortiment
Ik kan alles wat ik zou willen kopen bij CameraNu krijgen.

Aanbeveling
Ik ben gewoon heel tevreden over CameraNu,daarom zal ik hem van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Het is en prettige winkel in Urk, met vakkundig personeel en de website is makkelijk toegankelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbbbbbrrrrrrrrr 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima website

Service
Op tijd geleverd, voogens afspraak.

Assortiment
Prima uitgebreide website

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andrieke Wit - vd Horst 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Keurig geholpen toen ik niet kon inloggen alles netje en compleet via mail thuis ontvangen daarna het pakket binnen een dag op de deurmat mogen ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Martens 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en compleet

Service
Super snelle levering

Extra toelichting
Ik wist in principe welke camera ik wou hebben, de beste prijs zonder extra verzendkosten en super snel geleverd de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renevaneeden 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en compleet

Service
Je wordt persoonlijk geholpen en er wordt meegedacht naar het budget van de klant

Assortiment
Ruim voldoende en alle prijsklasses

Aanbeveling
Aan eenieder die er ooit mee te maken krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rooij van 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
besteld en de volgende dag afgeleverd

Service
keurig verpakt en omdat het pasen is nog `n paar paaseitjes als service

Assortiment
overzichtelijke assortimenten

Aanbeveling
besteld en correct geleverd, met voldoende mailtjes en overzichten

Extra toelichting
makkelijke site om te winkelen, en de prijzen zijn goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuitert 02-04-2015 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik moest drie kwartier rijden van af mijn woning. Is niet erg overigens.

Service
Uitstekend! Je wordt vlot en vriendelijk geholpen. Geen "verkooppraatjes" maar eerlijk en vooral deskundige uitleg. Er wordt met je meegedacht en alternatieven aangedragen.

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande is het duidelijk.

Extra toelichting
Ben sedert het begin klant van deze winkel toen deze nog op een zolderverdieping was gehuisvest. Ruilen is geen probleem en als het artikel niet gerepareerd kan worden kreeg ik een ander exemplaar mee. In mijn geval een statief. Ik ben lid van een videoclub en menigeen koopt bij cameranu. "Waar gekocht? Op Urk" Inmiddels druk bezig met het mij bekend maken van mijn laatste aankoop, en de voorlopige resultaten zijn Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kristie-r 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Cameranu.nl is duidelijke en overzichtelijk wanneer je met de zoekfunctie werkt. De menustructuur zou nog wat helderder gemaakt kunnen worden.

Service
De bestelling was op woensdagavond besteld en donderdagmiddag werd hij netjes bezorgd. Eerdere ervaringen met retouren en garantie bij Cameranu waren ook erg goed. Bij dit bedrijf kun je met een gerust hart kopen, want ook bij problemen staan ze nog voor je klaar.

Assortiment
Geweldig aanbod, veel keuze tegen een aantrekkelijke prijs. Bij vergelijkingen komt Cameranu bijna altijd als (een van de) meest aantrekkelijke uit de bus.

Aanbeveling
Wie iets nodig heeft voor zijn camera kan voor goed advies, goede service, ruime keuze en een goede prijs hele goed terecht bij Cameranu. Ik heb deze winkel dan ook al diverse malen aan mede fotografieliefhebbers aangeprezen.

Extra toelichting
Ik kocht vorige week woensdag de Nissin Di700 flitser bij Cameranu en een polsband voor de spiegelreflexcamera. Beide bevallen prima. De bestelling was 's avonds geplaatst en deze werd de volgende middag netjes bezorgd. In de doos waren zelfs nog enkele paaseitjes toegevoegd, wat het ontvangen van mijn pakketje nog leuker maakte. Een klein gebaar, maar het laat wel (nog eens) zien dat Cameranu het beste voor heeft met haar klanten. Prima winkel!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stique Media 02-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Complimenten aan verkoper Brian

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M. E. te L. 02-04-2015

Algemene score

8,8

Service
er miste een dopje, na een kort telefoontje ('s avonds) is die nog direct op de post gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaalenw 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak om rustig uit te zoeken waarin je bent geïnteresseerd. Of het op voorraad is of niet.

Service
Behandelen van order tot aan levering is zo gegaan zoals gepland. Geen vertraging of iets dergelijks.

Assortiment
Aanbod is erg groot. Artikel omschrijving uitgebreid.

Aanbeveling
Ik zou het zonder twijfel aan iemand aanbevelen. Omdat ik in de nabije toekomst hier meerde foto apparatuur wil aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.M. Koks 01-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie winkel, makkelijk te vinden.

Service
Prettig en deskundig geholpen. Lekkere koffie bovendien.

Assortiment
Compleet en overzichtelijk.

Aanbeveling
Aangenaam winkelen met deskundig personeel en een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Een bezoek aan deze winkel is zeker aan te bevelen. Bovendien werd een ontbrekend artikel de volgende dag nabezorgd. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pushkin84 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Diverse items besteld over de afgelopen maanden. Lekker snel via de website besteld en vlot geleverd.

Service
Service bij elke bestelling prima

Assortiment
Ruim assortiment, ik heb tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Prima winkel, dus ik zou deze shop aanbevelen bij vrienden en familie

Extra toelichting
1 woord: TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenkieg008 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel en site zijn duidelijk en uitnodigend ingericht.

Service
Je wordt zowel via de chat, mail als winkel altijd goed te woord gestaan en krijgt duidelijk en eerlijk advies.

Assortiment
Bijna alles is op voorraad of als dat niet zo is in ieder geval heel snel leverbaar.

Aanbeveling
Een hele fijne winkel waar je met een goed gevoel je producten koopt en nog fijn is om gewoon rond te kijken.

Extra toelichting
De site en winkel zelf zeggen eigenlijk al genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TTNB 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk en snel bestellen.

Service
Er wordt snel contact opgenomen bij een vraag en erg vriendelijk.
Snelle levering en netjes ingepakt.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Heb deze website aanbevolen aan vrienden die camera accessoires zochten.

Extra toelichting
Ik plaats deze beoordeling onfat ik heel erg tevreden ben met deze website. Deze heb ik ook aanbevolen bij vrienden en heb tot nu niet iets kunnen vinden wat ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia24 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Supersnelle verzending

Assortiment
De accu die ik bestelde is bijna nergens meer te verkrijgen, dus geweldig dat ik hem bij CameraNU.nl wél vond!

Extra toelichting
Via Marktplaats kocht ik een Polaroid Pogo fotoprinter, zoals ik al vreesde was de accu ervan erg slecht. Via Amazon en Ebay heb ik geprobeerd een nieuwe accu te vinden, maar uiteindelijk bleek ik veel dichterbij huis te kunnen slagen! Door supersnelle verzending van CameraNU.nl en de uitstekende accu kan ik nu mensen in Azie verblijden met een ter plekke geprinte foto!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijbhuijser 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met een magnetische ring zou het nog gemakkelijker zijn maar die kun je alsnog kopen

Service
goed voorgelicht, vakkundig geholpen

Assortiment
meer keuze dan mijn beurs diep is

Aanbeveling
alles is aanwezig, en kan door goede voorlichting ook direct worden uitgeprobeerd

Extra toelichting
Ben na een interessante cursus fotografie bij Camera Nu, ben ik meer mogelijkheden van mijn camera aan het uitproberen. Makrofotografie is een experiment van mij. Om nu meteen een makro objectief te kopen was mij iets te duur, close-upfilters biedt een mooi alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizanne van Maaren 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cameranu.nl heeft een duidelijke website. Ze zorgen voor een snelle bezorging waarbij je zelf het tijdvak dat het beste uitkomt kunt aangeven.

Service
Ze zorgen voor snelle reacties bij vragen.

Assortiment
Ruim assoritment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdenexter 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoek functie

Service
Door per ongeluk 2x te bestellen op een dag, gebeld en dan kan de bestelling alsnog samengevoegd worden en 1x verzendkosten betalen

Assortiment
Voldoende aanbod

Aanbeveling
Zeker een goede winkel met snelle levering en goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hofstra 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Site is erg duidelijk, je kan makkelijk vinden wat je zoekt

Service
Maken alle beloften waar.

Assortiment
Denk het meest ruime assortiment van alle

Aanbeveling
Nogmaals ze hebben heel veel keus en maken alles waar wat belooft wordt. Verder prijstechnisch prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas Timmermans 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Duidelijke e-emails teruggekregen na bestelling

Assortiment
Er is een ruime keuze, groter assortiment dan elders.

Aanbeveling
Goed assortiment en een snelle levering.

Extra toelichting
Ik vond hier niet precies wat ik nodig had maar er was een goed alternatief beschikbaar. Vooral de snelle levering stelde ik zeer op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbertd1978 01-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken op de website gaat heel makkelijk

Service
Ik kom al jaren met heel veel plezier bij Cameranu. Praktisch altijd als ik iets op dit gebied nodig heb kies ik ervoor om even langs deze geweldige winkel te gaan om het product hier te halen. Altijd een geweldige service en vriendelijk en vooral deskundig personeel!

Assortiment
Alles te krijgen wat je zoekt. Laatst hadden ze iets niet in hun assortiment, maar zijn ze gaan informeren en konden ze mij dit product toch leveren. Top!

Aanbeveling
Niet twijfelen, gewoon naar Urk rijden of online bestellen via de website. Een betere service vind je nergens!

Extra toelichting
Geweldige service bij Cameranu. Anderhalve week terug de Canon 100mm 2.8 IS aangechaft. Blijkt deze lens op een beurs in de aanbieding te zijn, goedkoper en met gratis filter. Mail gestuurd direct meerprijs teruggestort gekregen en filter opgestuurd. TOP! Dit is absoluut niet de eerste keer dat ik supergoede ervaringen met Cameranu heb. Voor mij geen andere winkel meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel1511 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk. Verschillende betalingsmogelijkheden.

Service
Volgende dag het product in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Donkers 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is overzichtelijk. Bestellen is daardoor eenvoudig.

Service
Service is ok. Men informeerd goed via email over het verloop van de bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment en (in mijn geval) scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim uit Spanje 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestelling was in feite eenvoudig te plaatsen

Service
De beveiliging die Adobe hanteert leverde problemen op. CameraNu is voor mij in de bres gesprongen en uiteindelijk is door de vasthoudendheid van de medewerkers alles in orde gekomen; hulde!

Assortiment
breed assortiment waar ik zeker nog wil gaan snuffelen

Aanbeveling
prijsvergelijking, maar vooral de betoonde service van de medewerkers

Extra toelichting
I.p.v. het product terug te sturen, ben ik gaan bellen met CameraNu en heb vervolgens het probleem per e-mail gemeld. Adobe zond na 24 uur een niet-werkende link en opnieuw zocht ik telefonisch en vervolgens per e-mail contact met het bedrijf in Urk. Nog diezelfde middag van de tweede dag was het product voor mij te downloaden. Hulde voor CameraNu-medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FlyingTom82 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Helemaal goed, en zeer snel!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

swagerman 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Al vele malen kom ik persoonlijk naar deze winkel

Extra toelichting
Al vele malen kom ik persoonlijk naar deze winkel. En altijd was en is er DESKUNDIG personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de fotovrouw 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
kan alles rustig bekijken

Service
een mailtje met een vraag wordt direct beantwoordt

Assortiment
veelzijdig zijn van alle markten thuis

Aanbeveling
Kan rustig op je gemak alles bekijken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Glenn Lottering 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebelt, antwoord was goed, bestellen aangemaakt!

Service
Snelle service met 100% goed antwoorden

Aanbeveling
Snelle dienst met variante assortiment

Extra toelichting
Erg goed service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews