cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Weeterings 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en bestellen gaat eenvoudig.

Service
Goede prijzen, snelle levertijd

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment, voor beginners en professionals.

Aanbeveling
Altijd goede service, sneller levertijden, goede prijzen en een overzichtelijke site.

Extra toelichting
Ik heb al vaker bij CameraNU besteld. Ze leveren snel tegen goede prijzen! Echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Broer 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De initiële levering is snel, maar als er een probleem is, duurt het ongeveer een week voordat er een oplossing is.

Service
Cameranu nam mijn klacht over de aangekochte lens serieus, en heeft de lens zonder problemen geruild.

Assortiment
Veel verschillende camera's en lenzen.

Aanbeveling
Uitstekende service, en vaak behorend tot de meest goedkope winkels.

Extra toelichting
De camera en de Sigma lens waren OK, de Nikkor 18-140mm lens gaf problemen bij lagere diafragma waarden (van f/3.5 - f/12 ong., bij f/16 OK). Na een klacht werd de lens direct geruild. De service was dus helemaal in orde (bij een andere winkel heb ik dat wel anders meegemaakt).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickyW 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te vinden wat je zoekt en uitleg over bestelling is prima

Service
Heb nooit problemen de service die ze leveren is top

Assortiment
Alles is er wel te vinden

Aanbeveling
zeer zeker aanbevelen

Extra toelichting
Een site waar ik graag winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cawoko 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een nieuwe achtergrond rol van 3.55 m nodig. Besteld online en de volgende dag al bezorgd in mijn fotostudio.

Service
De achtergrond rol werd niet alleen tot de deur bezorgd, maar er werd zelfs geholpen om hem naar de juiste ruimte te dragen!

Assortiment
Rollen zijn gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Tot op heden altijd zeer goede ervaringen, dus ik raad deze winkel met plezier aan.

Extra toelichting
Makkelijk online bestellen en netjes "thuis" (in mijn fotostudio) bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peultje 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk thuis bekijken en bestellen.

Service
Ik had een vraag, deze werd snel netjes en acuraat behandeld !!
Om 22.00 besteld andere dag voor 15.00 in huis super service!!

Assortiment
Er was in mijn product ,keuze genoeg!!

Aanbeveling
Is dat goed is prijs ik aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

E.Dignum 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een bestelling is makkelijk te plaatsen, afwikkeling van de bestelling gaat vlot en duidelijk

Service
de winkel geeft tijdig informatie over voortgang van de bestelling en per wanneer die kan worden verwacht.

Assortiment
Al vaker fotografie-apparatuur en accessoires bij de (web)winkel gekocht, nooit teleurgesteld over dat het er niet (meer) was.

Aanbeveling
Vakkundig personeel, grote service, enorm assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phranqi 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstkende functionerende website

Service
zeer snelle en nette verzending

Assortiment
zeer ruim assortiment, ook talloze accessoires op voorraad

Aanbeveling
Zeer tevreden, zal cameranu.nl zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nalika 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Heb vooraf gebeld en werd zeer vriendelijk geholpen en komen de afspraken na.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en snelle levering

Extra toelichting
Correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1800639 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk gevonden

Service
snelle verwerking

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
goed geprijsd en tel bereikbaar

Extra toelichting
het was prettig winkelen bij deze firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhw 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen reis tijd, vandaag besteld de volgende dag in huis.

Assortiment
Alles wat je nodig bent is verkrijgbaar bij camers.nu

Aanbeveling
Je krijt de aandacht om het produkt uit te proberen in de zaak. Ze hebben de tijd voor jou. Geen gehaast

Extra toelichting
Fijne winkel waar je goed en betrouwbaar wordt geholpen. Vriendelijk persoleel. En goed berijkbaar, zowel via internet als via de weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 74a 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Net als de meeste webshops is bestellen en betalen makkelijk en snel. Op de website staat ook nog tal van informatie over bestellen, leveren en eigenlijk alles wat je zou willen weten.

Service
De service is al jaren uitstekend. Geweldig is nu de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het winkelen.

Assortiment
Het is de eerste webshop die ik altijd controleer als ik hoor over nieuwe apparatuur en ze hebben het nagenoeg altijd in hun assortiment èn op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou deze webshop niet alleen aanraden, maar ik doe dat ook al jaren.

Extra toelichting
Ik kom al jaren bij deze webshop en niet zonder reden. Ruim assortiment, uitstekende service en een verzorgde, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Broers 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Porducten makkelijk te vinden en klantenservice Cameranu zeer behulpzaam!!!

Service
Service werkelijk zeer goed!!!
Zeer klantvriendelijk en waar nodig behulpzaam.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Heb er al vaker iets besteld en beveel dat aan iedereen aan.

Extra toelichting
Een geweldig bedrijf met een geweldige service, ik beveel het aan iedereen aan!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CreativeFox 15-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Afgezien van het feit dat Urk niet om de hoek ligt is het gemak van een winkel met vrijwel alles wat ik nodig heb heel prettig.

Service
Prima service, zaken worden netjes, snel een efficiënt afgehandeld.

Assortiment
Een woord: ruim!

Aanbeveling
Alles voor de fotograaf, zowel voor beginners als professionals.

Extra toelichting
Prima zaak, goed personeel, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Schroevers 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld en betaald

Service
Vooraf goed en duidelijk geïnformeerd en er werd veel moeite gedaan om zo goed mogelijk uitleg te geven.

Assortiment
Compleet en groots

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Ik ben in de periode voorafgaande aan het bestellen van mijn Nikkor 28-70 goed geholpen in het zo veel en goed mogelijk geven van informatie. Dit heeft gezorgd voor vertrouwen. De snelle afhandeling droeg daar zeker ook aan bij. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita198822 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed werkende site. Snelle service

Service
Zeer snelle en goede service

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Ik zou cameranu.nl zeker adviseren

Extra toelichting
Ik ben heel blij met mijn aankoop! En ook blij met webshops zoals deze. Smiddags besteld. De volgende dag alles netjes thuisbezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny2015 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo'n uitgebreide gespecialiseerde webwinkel hoeft eigenlijk geen verdere motivatie. Alles wat ik zocht was er te vinden.

Service
Had problemen met het samenstellen van een setje transceivers, een nieuwe flitser en mijn oude (nikon SB400) flitser. Niet alle sets doen wat er door de fabrikant vermeld staat. 3 keer uitgebreid testen door CameraNu gaf toch de juiste combinatie.

Assortiment
Uiteindelijk door de diversiteit aan items de juiste set kunnen samenstellen binnen het gewenste budget

Aanbeveling
Voor iemand die wat meer wil dan standaard een plaatje schieten met zijn Nikon D5200. Ruim assortiment aan "gadgets" en kennis.

Extra toelichting
Had problemen met het samenstellen van een setje transceivers, een nieuwe flitser en mijn oude (nikon SB400) flitser. Niet alle sets doen wat er door de fabrikant vermeld staat. 3 keer uitgebreid testen door CameraNu gaf toch de juiste combinatie. Kan nu mooi mijn oude en nieuwe flitsers in TTL, en analoog aansturen, wilde TTL omdat ik wel mooi wilde uitlichten, maar niet altijd de tijd heb om analoog eerst alles te testen. Nu heb ik beide....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Keulers 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijk te vinden en binnen een aantal kliks ben je klaar, super!

Service
Goede informatie over wat er gebeurt met je bestelling, altijd op de hoogte.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde, dus niet verder naar het assortiment gekeken als zodanig.

Aanbeveling
Jazeker

Extra toelichting
Gewoon een site die snel en goed werkt, geen rompslomp, je spullen keurig op tijd (zelfs vroeger dan gedacht) aanwezig en makkelijk af te halen bij het Post service punt. Spullen goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

canonjack58 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle zoek optie en doorverwijzing

Service
Je wordt opde hoogte gehouden over bestelling en snelle bezorging

Assortiment
te veel

Aanbeveling
Geen klachten....

Extra toelichting
Wederom goede en snelle afhandeling......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mf53 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel het goede artikel gevonden op de site

Service
Na niet ontvangen eerste levering al heel snel alnog product ontvangen.

Assortiment
Rum voldoende, heb niet alles al bekeken.

Aanbeveling
Gewoon goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Ruijgrok 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Geef niet snel een 10 maar deze mensen hebben het echt verdient. Tot 10 uur avonds kunt u gewoon contacten via de chat op de site. Echt super. en dan ook nog voor 23:00 besteld volgende dag in huis. Tegek.

Assortiment
Genoeg op voorraad

Aanbeveling
Alle mensen om mijn heen hebben de tip Cameranu wel gehoord.....

Extra toelichting
Super winkel, Super mensen, en enorme goeie service. Mocht u niet helemaal uit de keuze of verschillen komen neem contact via de chat op de site. en u wordt meteen geholpen tot 22:00. Voor 23:00 morgen in huis. Echt een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wil Sijben 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Een half uur na de bestelling realiseerde ik me dat ik de bestelling op een ander adres wilde hebben afgeleverd. Één telefoontje en het was gelijk (alsnog) geregeld. Chapeau Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet Groenewoud 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk in gebruik te nemen , alles wijst zich vanzelf.

Service
De service is altijd goed bij camera.nu , snelle levering .

Assortiment
Veel keuze in mogelijkheden en merken en assortiment.

Aanbeveling
In de winkel kun je aangeven waar je voor komt en welke hulp of advies nodig is.
Het personeel weet waar men over praat en geeft eerlijk advies.

Extra toelichting
Kortom op alle vlakken is Camera.nu aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert6161 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpele zoek mogelijkheden
makkelijke betalings mogelijkheden
geen verrassingen

Assortiment
Een van de betere webwinkels op foto gebied. Ook de winkel waar ik een paar keer ben geweest verrast je door het enorme assortiment.

Aanbeveling
Is een van de beste fotozaken die ik ken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

chuks32 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijk, uitgebreid assortiment.

Service
Klantvriendelijke mensen met aandacht.

Assortiment
Uitgebreid en overzichtellijk

Aanbeveling
Prima shop

Extra toelichting
Redelijke prijzen, goede service en advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnniebravo 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige website, duidelijke informatie en doen wat ze beloven.

Service
Ik had in mijn enthousiasme de verkeerde uitvoering van mijn macrolens besteld, een Nikon ipv. de Canon uitvoering. Werd zonder problemen en vertraging in de levering opgelost

Assortiment
Vind er altijd wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Heb er de afgelopen tijd 3x iets besteld. Alles keurig geleverd en afgehandeld. Perfect, ga zo door.

Extra toelichting
Ik krijg steeds het idee dat er ondanks dat het een webshop is, er toch 'mensen' met verstand van zaken achter de schermen meekijken en werken. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nielz1985 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Meerdere malen heb ik via cameranu.nl een bestelling geplaatst. Alle keren een perfecte vlotte levering in een goede verpakking (belangrijk bij kwetsbare cameraspullen). Eenmaal had ik per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Dit was echter met een mailtje direct opgelost. Na opnieuw een goede koopervaring vond ik het nu tijd om een beoordeling te geven. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie-Janssen 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Fijne online winkel om mijn camera producten te kopen. Duidelijke website, veel keuze en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liset 0000 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima winkel, goed advies en breed assortiment artikelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polly23 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
onderwerp goed te vinden uitstekende informatie

Service
uitstekend

Assortiment
genoeg om te kiezen. ben je een beginner iets te veel maar de informatie maakt alles weer goed

Aanbeveling
al regelmatig foto spullen gekocht en altijd correct geholpen en verzending gaat ook altijd prima. Geweldige winkel

Extra toelichting
Doe nu al een paar jaar zaken met CameraNU.nl en nog nooit teleurgesteld. Als je ergens niet uitkomt geven ze zeer goed advies. Weten zij het niet gelijk wordt het uitgezocht en nemen ze weer contact met je op. Geweldig deze webshop is echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sieta S 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online eenvoudig te bestellen

Service
Fijne mensen, goede adviezen, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon vdW 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke procedure, lekker eenvoudig.

Service
Snel geleverd zoals beloofd. Prima verpakt.

Assortiment
Breed assortiment, uitstekende keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huug Venis 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
werd heel goed geholpen door de medewerkers

Assortiment
ruime keus en op voorraad

Aanbeveling
zoals ik behandeld ben ,dus goed geholpen en vlot geleverd mijn canon pixma pro 100 printer de volgende dag na bestelling.

Extra toelichting
zeer aanbevelenswaard om daar te kopen, medewerkers zeer meegaand en zoals eerder gezegd alles vlot en snel afgeleverd 's avonds rond 20.00 uur besteld en de andere dag tegen 12.00 afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ridder Fotografie 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website geeft goede info en ook het bestelproces benadert Coolblue.

Service
Zie bij Gemak

Assortiment
Cameranu is meer voor de serieuze fotograaf dan andere sites/webshops. Alleen kan er nog meer info worden gegeven tav bijv. te bestellen accessoires.

Aanbeveling
Prima winkel, ook als eenproduct je een keer niet bevalt. Dan is het aankoopbedrag zo teruggestort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem54 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website waar de artikelen makkelijk te vinden zijn. Groot aanbod met aantrekkelijke prijzen

Service
supersnel geleverd en dat zonder verzendkosten

Assortiment
Veel producten waar uit je kunt kiezen en niet alleen A merken maar een scala aan productnamen

Aanbeveling
Zeer zeker, tot op dit moment nog nooit spijt gehad van de prosducten die ik bij Cameranu heb besteld.

Extra toelichting
Fijne website om te winkelen, een goede service en een goede sortering, met een prettige prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan Graatsma 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en goed met afwikkeling bestelling.

Service
Was niet nodig, alles ok.

Assortiment
Alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede service.

Extra toelichting
Ik heb geen klachten, alles ging naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donald-2015 12-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Gebaseerd op ervaringen uit het verleden vertrouw ik blindelings op de service van CameraNu. Absoluut een "geen gezeur ervaringen" mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn.

Assortiment
Breed product aanbod voor elk wat wils.

Aanbeveling
Zeer uitgebreid product aanbod met een uitstekende service afdeling.

Extra toelichting
CameraNu is al jaren mijn voorkeurswinkel. Dat zal het in de voorzienbare toekomst ook wel zo blijven. Ter zake kundige mensendieck je niet perse met het duurste product de deur uit proberen te krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal van Uffelen 12-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product was makkelijk gevonden.

Service
Het product dat ik wilde was niet op voorraad. Toch had ik het binnen paar dagen in huis.

Assortiment
Ik kan er tot nu toe alles vinden wat ik nodig heb.

Extra toelichting
Voor mij gewoon goede shop. Ze hebben veel, ze zijn snel en ik heb nooit problemen gehad,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob B. 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoekopdracht werken perfect.

Service
Op vragen via e-mail heb ik nog diezelfde dag een zeer bevredigend antwoord gehad.

Assortiment
Voor fotomaterialen heb ik nog steeds gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Omdat ik zelf zeer tevreden ben ga ik als eerste jullie aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snorro01 12-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in 1 handomdraai het hel assortiment beschikbaar

Service
bij vragen pijlsnel een antwoord

Extra toelichting
Correct geholpen, bij betaling ging er even iets mis. Contact overwegen en gelijk kunnen herstellen dankzij vriendelijke mails

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oda1960 11-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles op de website is duidelijk te vinden, goed omschreven en prettig weergegeven qua onderwerpen

Service
De meeste mensen die ik n.a.v. mijn bestellingen heb gesproken konden mij helpen met mijn vragen. 1x keer wat minder maar dat kan altijd gebeuren vind ik. Voor mij geen reden om niet meer te bestellen

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de producten die ik heb besteld en ben ook zeer goed geholpen bij vragen. Eigenlijk is dat alles wat je zoekt in een winkel.

Extra toelichting
Zoals ik al heb laten blijken in de vorige vragen ben ik zeer tevreden over CameraNu.nl. De website is prettig om door heen te gaan, de producten worden goed beschreven en de service is prima. Voor mij reden genoeg om in de toekomst zeker weer gaan te bestellen en deze website aan te bevelen bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonard Philippo 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De LaCie harddisk was snel gevonden op de website, eenvoudige navigatie

Service
Pakketje kwam de volgende dag aan, snel in gebruik genomen.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
Gemak en betrouwbaarheid zijn toch het allerbelangrijkst bij internet winkelen!

Extra toelichting
Heldere website, makkelijke navigatie, grote keuze en scherpere prijs dan de andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette35 11-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via internet makkelijk te bestellen, en ondersteuning via chat of telefoon

Service
Bij vragen over een produkt zijn medewerkers goed op de hoogte van specificaties e.d.

Assortiment
Veel verschillende merken van diverse prijsklassen

Aanbeveling
Snelle afwikkeling aankoop tot produkt in huis, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnpeek 11-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Camera.nu heeft een zeer toegankelijke website. Per product wordt uitgebreide informatie verstrekt.
Goede mogelijkheden om producten onderling te vergelijken.

Service
Goed klantenservice. Per telefoon word je snel en goed te woord te gestaan

Assortiment
Zeer volledig assortiment en bijna nooit "uitverkocht"

Aanbeveling
Snel en efficiënt webwinkelen.

Extra toelichting
Ik heb al flink wat (fotografie) producten bij Camera.nu gekocht. De website is toegankelijk, volledig en handig om producten met elkaar te vergelijken. De prijzen zijn scherp. DE service 9online en per telefoon)is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hhogendo 11-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website + enorm assortiment in Urk. Prima adviezen in Urk, waar men alle tijd voor je neemt om samen met je de juiste keus te maken.

Service
Goed advies en als er een probleem optreedt dan is de aftersales uitstekend.

Assortiment
Ontzettend breed en diep.

Aanbeveling
Voor ons is het de favoriete winkel voor fotospullen.

Extra toelichting
Fantastisch assortiment en prima adviezen. Ook voor de (semi-) professionele fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Schuijt 11-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
we zijn uitstekend geholpen en geïnformeerd over het aan te schaffen product. De verkoper nam uitgebreid de tijd en had allerlei tips en adviezen.

Assortiment
Er was uitgebreide keuze en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Niet perse het duurste geadviseerd.

Aanbeveling
Zeker zal ik her vrienden/collega's aanbevelen i.v.m. bovengenoemde eigenschappen.

Extra toelichting
Uitstekende voorlichting en uitleg. goede tips en adviezen. kortom de moeite waard om naar toe te rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard Stegeman 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke webshop.

Service
Mijn product was niet op voorraad en toch had ik hem na 3 dagen in huis! Gewoon Top.
Ook de communicatie was helder.

Aanbeveling
Prima webshop!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, zeker omdat mijn product niet op voorraad was en ik hem toch na 3 dagen in huis had. De communicatie hier rond was absoluut voldoende waardoor ik op de hoogte werd gehouden over de status van mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eindelijk22 11-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en veel informatie

Service
Snel en netjes al werd mijn wens, een passend hoesje voor de camera, niet gehonoreerd. Vandaar dat ik het retour heb gestuurd!

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Deze winkel werd mij al aanbevolen en ik zou het ook doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem van Rossum 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de internet site bestelling gedaan, vrij makkelijk en overzichtelijk

Service
Bestelling is goed te plaatsen en duidelijk

Assortiment
Veel keuze op allerlei gebied

Extra toelichting
Hele goede site en hele goede winkel met professionele en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JappieJappie 10-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, goede indicatie van voorraad en levertijd. Duidelijke afbeeldingen en omschrijving van product. Eenvoudig en snel besteld.

Service
Snelle en adequate updates van bestelproces. Supersnelle levering. Vrijdag om 23:40 besteld, zaterdag om 08:05 binnen. Goed verpakt.

Aanbeveling
Deze aankoop was een prima ervaring voor mij als klant.

Extra toelichting
Tja, de beoordeling en motivering bij de verschillende aspecten zeggen genoeg. Niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els243 10-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon makkelijk mijn artikel vinden

Service
Levertijd snel

Assortiment
Genoeg keuz

Aanbeveling
Ja ik zal het iemand aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews