cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tamara1988 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Een prima website, ik kon alleen niet duidelijk vinden hoe snel de levertijd was. Verder heel duidelijk.

Service
Aankoop was snel geleverd, zoals beloofd.

Extra toelichting
Prima winkel, was netjes verpakt en snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Margje95 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, waar producten eenvoudig op te vinden zijn.

Service
Zeer snelle levering en artikelen zijn netjes en goed verpakt.

Assortiment
Breed en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering, betrouwbare webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priscilla93 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele overzichtelijke site!

Service
Ik had mijn bestelling om half 11 's avonds geplaatst en de volgende morgen om 9 uur was het pakketje al binnen!

Assortiment
Ik zocht een echte canon camera tas en dit was vrijwel de enige website, die er ook nog betrouwbaar uit zag, waar ik die tas kon bestellen!

Aanbeveling
Zéér snelle levering en een uitgebreid assortiment. Bovendien uitermate betrouwbaar!

Extra toelichting
Ik had via een collega van deze site gehoord. Hij was er ook uitermate enthousiast over en heeft ook jullie fysieke winkel bezocht. Naar aanleiding van zijn verhalen over jullie kennis en hele goede service, waren mijn verwachtingen dan ook zeer hoog. Dat was terecht! Online was heel veel informatie te vinden over de producten en ook de bijpassende accessoires werden heel overzichtelijk gepresenteerd. De uitermate snelle levering heeft er ook voor gezorgd dat ik de volgende keer zeker weer bij cameranu.nl bestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RayP 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer uitgebreide webshop waardoor ik wat moeite had te vinden wat ik zocht.

Assortiment
Zeer uitgebreide webshop

Aanbeveling
Bestelling werd netjes afgehandeld. Ik vond het prettig dat ik een aantal mailtjes kreeg met iedere keer de status van de bestelling.

Extra toelichting
Eerste keer dat ik hier wat bestelde. De bestelling is goed afgehandeld. Product en levering was goed. Service kan ik moeilijk beoordelen; ik heb verschillende updates gehad over de status van de bestelling / verzending wat ik als prettig ervaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Edgar92 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was even uitvogelen hoe ik het makkelijkst kon vinden wat ik zocht. Vervolgens was alles heel erg duidelijk en gemakkelijk.

Service
Live chat is ideaal om snel even een vraag te stellen. Ik werd zo gauw en goed geholpen. De informatie over de producten met betrekking tot kosten en levertijd was ook erg duidelijk.

Assortiment
Als hobby fotograaf heb ik niet al te ingewikkelde producten nodig en heb daarom nog nooit iets niet gevonden. Helemaal top!

Aanbeveling
Alles is erg duidelijk en overzichtelijk. De service is erg goed en de producten worden snel opgestuurd.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een top winkel. Ik ben erg tevreden en zal hier altijd als eerste zoeken en blijven bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w. ensie 27-05-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd goed geholpen, alle tijd en niets was teveel.
Kwam voor een sensorreiniging en een fototas, deze heb ik direkt gekocht. Uitgebreide sortering in de winkel.
Omdat de reiniging mee viel, werd dit gratis gedaan hoefde ik hiervoor niet te betalen.

Assortiment
Men verkoopt hier oa Olympus en heeft hier een goed assortiment van staan. Ook printers en statieven op de bovenverdieping zijn voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Zeer goed adres voor de aankoop van apparatuur en toebehoren.

Extra toelichting
Een tas gaan kopen en de sensor van de DSLR laten reinigen, dat was de reden om naar Urk te gaan. De reiniging zou direkt gedaan worden. Dit werd ook zeer netjes gedaan door en op een vriendelijke wijze werd mij verteld dat het gratis was. De camera was niet zo heel vuil!!! De tas die ik hebben wilde was in de juiste kleur op voorraad en heb ik gekocht. Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiekjes67 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het door mij gewenste product was duidelijk omschreven en snel te vinden.

Service
Vandaag besteld,volgende dag in . Lekker snel.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Goede ervaring opgedaan en snelle service.

Extra toelichting
Ik zocht naar lenscoat voor Sigma 50/500, meerdere variaties in kleur mogelijk. Past perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Weijs 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk,in een korte tijd product gevonden wat ik zocht.

Service
Ik heb alleen positieve ervaring.

Assortiment
Ik vond alles wat ik zocht.
En de prijs is altijd perfect.

Aanbeveling
Omdat ik geen negatieve ervaring heb gehad.

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus1407 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Internet, een ruime keuze met gemakkelijk zoekopdrachten.

Service
Heldere communicatie over het verloop van de hele transactie.

Assortiment
Bijzonder breed. Ik vraag mij af wanneer het niet hier te vinden is bij CameraNu.nl of het dan snel leverbaar is via een andere aanbieder.

Aanbeveling
Gelet op het brede assortiment, de duidelijke communicatie over het verloop van het traject, de snelheid waarmee geleverd kan worden zou ik CameraNu zeker bij anderen aanbevelen.l

Extra toelichting
Prettige manier van winkelen achter de computer. Informatie is helder en duidelijk, evenals de afbeeldingen. Snelle levertijd en bestelling tot laat in de avond kunnen de volgende dag nog bezorgd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bokos 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een erg overzichtelijke site, in de winkel is alles eenvoudig op merk terug te vinden en te proberen met een grote verscheidenheid aan producten en goede parkeergelegenheid

Service
Je wordt goed en vakkundig, maar bovenal bijzonder vriendelijk geholpen en geen vraag is hen teveel. Ook worden er goede alternatieven voorgesteld wanneer de verkoper het idee heeft dat je daar beter mee geholpen bent dan je eigen keus. En dat wil niet altijd zeggen dat je duurder uitbent dan.

Assortiment
Keuze is fantastisch, zowel beneden op de camera en kijkers afdeling als boven op het studio flitser gebeuren.

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande motivaties, dat zegt al genoeg. Daarbij zijn de prijzen over het algemeen de laagste van Nederland.

Extra toelichting
Ik kom hier al minstens 10 jaar, misschien al langer. Heb er intussen een kleine € 10.000 besteed aan camera's, lenzen, flitsbenodigdheden en accessoires. Mijn laatste aankopen dateren van februari, een Canon 7D Mark II met 24-105 mm L-lens en nog het e.e.a.. Geen klagen tot nu toe. Ook met mijn andere camera's nooit problemen gehad, dus over reparatie kan ik niet oordelen maar waarom zou dat slecht zijn als de rest wel perfect is. Hou wel rekening met lange wachttijden op zaterdag, ondanks dat alle helpbalies, een stuk of 7, bezet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM Cijntje 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een uur na het plaatsen van de bestelling kon ik de producten ophalen. Ik kon, voordat ik de bestelling plaatste, zien of het product direct leverbaar was.

Service
Professioneel advies opmaat, zonder verkooppraatjes.

Assortiment
In een woord "BREEED"

Aanbeveling
Ik vind het personeel vriendelijk. En alles verliep gesmeerd. Ik woon in Amsterdam maar ben helemaal naar Urk gereden op het product daar te halen, dat zegt genoeg denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tourmaline 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen. Voorraadstatus.

Service
Snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending e.d.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Van ganser harte aanbevolen.

Extra toelichting
Goede online shop die je goed op de hoogte houd van betaling en verzending. Goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AjVr 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime openingstijden van de winkel op Urk. Uitzoeken via de site gaat moeiteloos en makkelijk.

Service
Ik had een aantal vragen nadat ik mijn nieuwe camera had gekocht bij CameraNu. Ik werd keurig geholpen, mijn vragen werden uitgebreid beantwoord en ik kreeg zelfs nog een aantal andere slimme tips. De medewerker nam alle tijd en checkte voor ik de winkel verliet of ik echt alle imfo had die ik dacht nodig te hebben. Klasse!

Assortiment
De producten die ik wilde aanschaffen waren in de winkel aanwezig. Veel keuze, en ook nog eens op voorraad.

Aanbeveling
De service, ruime openingstijden en (met name) de inhoudelijke kennis van de medewerkers verdienen absoluut een aanbeveling.

Extra toelichting
Ik ben keurig en enthousiast te woord gestaan. Inhoudelijke kennis van de medewerkers krijgt bij CameraNu voorrang boven commerciele inslag en de drang om te verkopen. Ik voelde me serieus genomen en er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Ik liep dus meer dan tevreden naar buiten. Passie voor het vak verwacht je misschien niet bij een groot bedrijf als CameraNu, maar juist die passie straalt er van af. Mooi bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS43 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hebt veel keuze, maar het is voor ons toch een klein uurtje rijden. De nabije visboer vergoed veel. Anders via de webshop.

Service
Uitstekende service

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Prima zaak.

Extra toelichting
Veel keuze, deskundig personeel. Service is ook uitstekend; dit heb ik ervaren bij een eerder gekochte printer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

VSD 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke website en een ruim assortiment.

Service
Snelle servicedesk en aftersales.

Assortiment
Ruim assortiment foto- en videoapparatuur én accessoires, voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker.

Aanbeveling
Vanwege het assortiment, de snelle levering en de goede service zou ik CameraNu.nl zeker aanraden bij anderen

Extra toelichting
Het grote assortiment van CameraNu.nl maakt het een fijne (web)winkel. De super snelle service naar aanleiding van mijn vraag omtrent het betaalproces gaf een vertrouwd gevoel. Alles bij elkaar een (web)winkel waar ik zeker terug kom mocht ik op foto/videogebied iets nodig hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

laptopshuren.nl 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
werd netjes opgestuurd

Service
levering verliep prima.

Assortiment
Assortiment uitstekend

Aanbeveling
Ze komen de afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amta164 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt alles knallen rust bekijken en vragen stellen over het product.

Service
Een keer een Samyang lens gekocht van ruim 500 euro. Deze beviel mij niet zo en dus ben ik terug gegaan en gevraagd of deze kon ruilen voor een originele nikon lens. Dat was geen probleem, ik was klant en de klant is koning. Een goede service ik kom steeds weer terug en wat je ook koopt je wordt als keizer behandelt.

Assortiment
Vrijwel alles te verkrijgen, wat zo mooi is je kunt het ook vasthouden en daar houden wij Hollanders van.

Aanbeveling
Serieus deskundig en zeer vriendelijk

Extra toelichting
Het is een zeer plezierige winkel waar je de producten op je gemak kunt bekijken en vasthouden. Daar houd ik van. Ook is geen vraag teveel en voor wat betreft de service verwijs ik naar bovenstaande. Eerlijke voorlichting over de producten dat viel mij sterk op. Een vraag waar gebruik je het toestel voor en wat wil je ermee zijn natuurlijk ook essentieel. Wat zo fijn is dat ze niet een duurder product proberen aan te smeren, terwijl dat vrijwel altijd mogelijk is.ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben daarom heb ik daar al mijn nikon producten gekocht. Kom ook wel eens bij de concurrent in Den Ham, maar kom sites weer terug in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjet 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat ben ik goed, leuk en vakkundig geholpen in de winkel. Dat was de rit naar Urk zeker waard. Vooraf ben ik heel professioneel telefonisch te woord gestaan en het bezoek was daarom niet voor niets.

Assortiment
Wat een uitgebreid assortiment. Om hebberig van te worden! Ik vond alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Telefonisch heeft men mij zeer goed te woord gestaan. Ook in de winkel (voor aankoop en reparatie) had ik dezelfde ervaring. Een prachtige winkel met een groot assortiment, voor de amateur en de prof. Geen wachttijd, en zeer vakkundig te woord gestaan. Voor iedere amateur-collega een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Soest 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles werkt zoals het moet werken
zoeken klikken en bestellen

Service
je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
wat ik nodig heb kan ik altijd vinden

Aanbeveling
Prima winkel dus als iemand iets vraagt of een winkel zoekt zou ik deze noemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kuipers J.W.M 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik vond de verwelkoming zeer vriendelijk waardoor je je direct thuis voelde.Zoals

Assortiment
Kreeg prima uitleg over het aangeschafte statief, werd geadviseerd het opgestelde statief eerst maar eens goed te bekijken en op basis van eigen waarneming de aankoop te doen.

Aanbeveling
Ondanks de eenvoudige aankoop van een statief, werd toch aandacht besteed aan de keuze vorming.

Extra toelichting
De motivering is gebaseerd op een kort verblijf in de winkel. Zie voor verdere beoordeling naar hetgeen hierboven is omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouterant 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige zoekfuncties op de site

Service
Nette mails bij betaling en verzending

Assortiment
Ze hebben alles!

Aanbeveling
Ik zou niet verder zoeken, Beste prijs en assortiment

Extra toelichting
De complete winkel, met handige site en goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JanD52 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima aanbod, snelle reactie!

Service
Direct de volgende dag geleverd!!

Assortiment
Groot assortiment!!

Aanbeveling
Al eerder bestellingen bij deze firma gedaan, en altijd snel en goed geleverd. Een aanrader!

Extra toelichting
Ze staan inmiddels in "Mijn favorieten".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenzprodukties 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles top! Snel reactie via de live chat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RubenZoetebier 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wordt snel geleverd, gewoon betalen met iDeal

Service
Vragen worden goed beantwoord

Assortiment
Ruim assortiment tegen prima prijzen.

Aanbeveling
Dit is de fijnste camerawinkel die ik online ken!

Extra toelichting
Cameranu is de webshop waar ik bijna al mijn benodigdheden haal, vanwege de lage prijzen, het ruime assortiment en de snelle levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bhsteenwijk 26-05-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Breed assortiment met vele merken. Overzichtelijk uitgestald

Aanbeveling
Deskundig personeel die van wanten weet en niets opdringt maar rekening houdt met de wensen van de klant

Extra toelichting
Doordat het gelukkig voor ons niet zo druk was alle tijd om vooraf ons op de producten te oriënteren. Toen wij aan de beurt waren en onze wensen kenbaar gemaakt hadden werden wij op een deskundige wijze geholpen waarbij de diverse producten met de voor-en nadelen werden vergeleken en wij zo tot een goede keuze konden komen. Bovendien sta je als klant centraal en had de verkoper alle tijd voor ons ondanks dat er meerdere klanten stonde te wachten. Kortom: een zaak waarbij de klant nog koning is waneer deze zelf als heer gedraagt.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

wouterant 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige zoekfuncties op de site

Service
Nette mails bij betaling en verzending

Assortiment
Ze hebben alles!

Aanbeveling
Ik zou niet verder zoeken, Beste prijs en assortiment

Extra toelichting
De complete winkel, met handige site en goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JanBoersma 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk uitzoeken op de website

Service
snel thuis gestuurd.

Assortiment
heel veel op voorraad.

Aanbeveling
goede service en vriendelijke verkoperd.

Extra toelichting
Ook in de winkel zelf goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheoSr 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het kan altijd beter, maar ik zou nu even niet weten hoe!

Aanbeveling
Goede website, makkelijk vinden wat je zoekt.

Extra toelichting
Als aan een klein product als het mijne al zoveel aandacht wordt besteed, moet het met de overige producten ook wel goed zitten.

Review criteria:

Goed

Reageer

tandvlinder 25-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
In alle prijs klasse is er voldoende assortiment aanwezig in de winkel.

Aanbeveling
Voldoende assortiment aanwezig
tegen goed concurrerende prijzen. Met deskundig en klantvriendelijk personeel.

Extra toelichting
Bij camera Nu in Urk ben ik op deskundige wijze door goed geschoold personeel voor gelicht, over het door mij eventueel aan te schaffen artikel!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nimbledsk 25-05-2015

Algemene score

9,3

Gemak
Wist wat ik wou hebben en bij jullie vond ik het met tegen een zeer redelijke prijs.

Service
Even gebeld naar jullie en de juiste informatie gekregen van een hele vriendelijke meneer die het goed uitlag.

Extra toelichting
Bij jullie was het ministatief van manfrotto het goedkoopste en draadloze afstandsbediening voor de sony a58 vond ik alleen bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeks 25-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De uitgebreide website klopt. Wanneer er staat dat artikelen op voorraad zijn, dan is dat ook zo.

Service
Telefonisch prima bereikbaar en snelle, vriendeleijke en accurate hulp.

Assortiment
Heel veel in huis. En als ze het hier niet kunnen leveren, dan bestaat het het artikel waarschijnlijk niet meer.

Aanbeveling
Niet verder zoeken. Mooi scherp aan de prijs en vakkundige mensen in de zaak.

Extra toelichting
Altijd leuk om in Urk in de winkel geholpen te worden maar online even zo uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tr. 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis vanuit de luie stoel.

Service
snel en perfect

Assortiment
heel breed

Aanbeveling
verschillende producten al gekocht bij camera nu. was altijd zeer tevreden.

Extra toelichting
Meerdere producten bij CameraNu online gekocht, altijd perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Bril 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden website, ook via de vergelijkingssites

Service
Snelle levering, gemakkelijke betalingswijze(s) leveringengoed te volgen. Goed verpakt, voldoende info over product en bestellen.

Assortiment
Voor mij als hobby fotograaf is een ruim en goed geprijsd assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Dit zegt reeds de anTwoordn op voorgaande vragen!

Extra toelichting
Kortom, ook hier geldt veilig vlug en voordelig en een acceptabele prijs voor een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels321435435 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg duidelijk proces en duidelijk verhaal hoe en wat.

Service
Snel en goed geleverd

Assortiment
Niks op aan te merken, prima!

Aanbeveling
Goed en duidelijk verhaal, goede prijzen en fijne service

Extra toelichting
Alles word netjes uitgelegd met filmpjes, verzending is super snel en service is erg fijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka3010 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
prima en snel geregeld

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Slijkerman 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk om te bestellen

Service
Was de volgende dag in huis

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles ..

Aanbeveling
Ik haal al mijn spullen daar vandaan. Altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Grootendorst 25-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst op website gekeken, zag er goed en vertrouwd uit maar wilde de camera eerst vasthouden, moest toch de polder in en kwam in de buurt van Urk.

Service
Geweldige uitleg in alle rust en kon alles uitgebreid uittestten.

Assortiment
Voor ieder wat die wenst voor beginner maar ook uitgebreid voor de gevorderde en prof. fotograaf.

Aanbeveling
Goed en gedegen advies tegen billelijke prijs.

Extra toelichting
Goed en gedegen advies tegen billelijke prijs.Voor ieder wat die wenst voor beginner maar ook uitgebreid voor de gevorderde en prof. fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjo Spring 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwestie van aanklikken wat je wilt hebben

Service
Service was niet nodig omdat alles naar behoren verliep

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Het product, de walkstool, was het goedkoopst op de site van Camera.nl

Extra toelichting
Ben bijzonder tevreden en blij met het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwannette 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ze schrijven en zegen is waar. bestellen, betalen en morgen in huis het kan niet makkelijker

Service
Je kunt bellen, chatten of e-mailen voor vragen of info. je krijgt altijd gehoor en je wordt vriendelijk behandeld.

Assortiment
Ik kan meestal alles vinden wat ik nodig heb. En anders even vragen dat het er is .

Aanbeveling
omdat het een eerlijke winkel is.

Extra toelichting
Het lijkt nu wel dat er geen betere winkel bestaand als cameranu. maar het zijn mijn ervaringen en ik ben heel tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cecile53 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed, maar vond het lastig om te zien dat er ook sets gekocht konden worden.

Service
Snelle levering. ontdekte pas na levering dat de camera geen geheugenkaart had. Bestelde de kaart later apart tezamen met een extra accu. Kreeg dit geleverd zonder extra portokosten omdat ik het ook in 1 keer als set had kunnen bestellen.

Assortiment
Volgens mij is hun assortiment heel erg breed.

Aanbeveling
goed vergelijkingsprogramma van de door hun verkochte artikelen, snelle levering, prima service, vriendelijke hulp via de telefoon en razendsnelle reactie op een emai.

Extra toelichting
Voor het eerst zelf een digitale camera uitgekozen en gekocht. Was voor mij een grote stap. Alle info die ik wilde hebben stond online. En de service was prima, dus ik kan deze zaak echt van harte aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen K 25-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Van te voren heb ik op de website camera's met elkaar vergeleken, waardoor ik ongeveer wist welke camera goed zou zijn voor mij.

Service
Je kan veel vragen stellen bij het team van cameranu. Er wordt advies op maat gegeven, zij zoeken de camera die bij jou past.

Assortiment
Er is veel in het assortiment, alles voor bij de camera is aanwezig. De tasjes/hoesjes voor de camera's mogen wel wat moderner/sportiever, wat meer aansluit bij jonge mensen.

Aanbeveling
Er is veel keuze in het assortiment, daarbij krijg je advies op maat. Zij zoeken een product bij je, wat bij je past.

Extra toelichting
Een hele prettige winkel om aankopen te doen op het gebied van camera's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BLL 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk. Je vindt heel gauw wat je zoekt

Service
Ik wilde wat advies over mijn aankoop en heb de klantenservice gebeld. Ik kreeg snel, vriendelijk en deskundig advies, waar ik meteen mee aan de slag kon.

Assortiment
Ik overkomt mij maar heel zelden, dat iets dat ik wil hebben niet voorradig is.

Aanbeveling
Ik heb zowel op de website en in de winkel goede ervaringen met Camera Nu. In de winkel moet je soms wat lang wachten, maar je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen.Het enige dat ik soms mis, is de persoonlijke relatie die je met een lokale kleine fotowinkel wel hebt.

Extra toelichting
Ik heb alles al gezegd in de toelichtingen bij de cijfers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swalmen 24-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede gemakkelijke site

Service
Prima bereikbaarheid

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Diverse malen bestelling tot tevredenheid afgewerkt.

Extra toelichting
Produkten worden snel en correct afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Schoenmaker 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestel proces.

Service
Men wordt goed op de hoogte gehouden van de order en leveringsstatus.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden over Cameranu.nl

Extra toelichting
Makkelijk online winkelen en zoeken. Makkelijk bestel en betaal proces. Zeer duidelijke info over order status en aflever moment per mail. Prima webshop! (over de winkel kan ik niet oordelen omdat deze mij te ver weg is. Maar,,, Je kan hier ook huren, en dat zal ik in gedachten houden.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolvega123 24-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer duidelijk ingericht waardoor alles goed te vinden was. Ook de mogelijkheid om een vraag te stellen is goed aanwezig.

Service
In de winkel ben ik zeer goed geholpen door één van de medewerkers. Hierbij is er niet gehamerd op extra producten, maar is er geluisterd naar mijn eisen.

Assortiment
Alles was ruim aanwezig waardoor ook de mogelijkheid om mijn aankoop van te voren fysiek

Aanbeveling
het is een zeer betrouwbare winkel met goede service zowel in de fysieke winkel als via de site. Op vragen wordt uitgebreid antwoord gegeven, maar ook geluisterd.

Extra toelichting
Al met al vind ik het een zeer betrouwbare winkel. Toen ik in de winkel zelf was werden we snel geholpen. Na een aantal vragen te hebben gesteld en hier ook goed antwoord op te hebben gekregen heeft de medewerker mij laten zien hoe het product eruit zou komen te zien. Na een kleine 45 minunten waren we zeer positief de winkel weer uit met een camera. Ik kom hier dan ook zeker weer naar toe terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Ferguson 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik vond wat ik zocht en bestelling is naar alle tevredenheid afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TeeZ-Media 23-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wat mij opviel is bij de bestelling van het achtergrond systeem en de softlights, dat er in beide gevallen een draagtas bijgeleverd was. Dit had ik niet verwacht, maar het is een aangename verrassing, want zo kan ik m'n eigen mini-studiotje gewoon in de auto meenemen.

Assortiment
Uit noodzaak moest ik een kleine video studio maken in m'n eigen woning. Cameranu.nl had alles dat ik hiervoor nodig had

Aanbeveling
cameranu.nl is een gespecialiseerde winkel. Ze hebben echt alles dat ik me in kon denken. Ik ken echter niemand anders die hierin gespecialiseerd is, maar als ik die wel zou kennen, dan zou ik het zeker aanraden.

Extra toelichting
Goede prijzen en een ruim aanbod. Snelle levering, ik had echt om 5 voor middernacht besteld en het was de dag daarop al in huis, ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nw514816 23-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden en besteld

Service
2 dagen later al thuis

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
aan iedereen die iets nodig heeft voor zijn hobby en/of beroep

Extra toelichting
Service en producten zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lhilgers 23-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, veel produkten op voorraad, concurrende prijzen.

Service
's Avonds om 20:00 uur besteld, de volgende dag om 10:30 uur in huis!

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goedkoper dan andere webwinkels, duidelijke voortgang van de bestelling via mail.

Extra toelichting
Duidelijke website, goedkoper dan andere webwinkel, binnen 24 uur geleverd en over de status van de bestelling wordt je via de mail goed geinformeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram Bos 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
snel bestellen, supersnel snel geleverd

Service
heldere communicatie

Aanbeveling
goedkoop, snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews