cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GerardvW26 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op internet kon ik op mijn gemak zoeken en vergelijken (ook met andere camera bedrijven)Ik kon hier een goed oordeel vormen op de overzichtelijke site. Uiteindelijk besloten om naar de winkel in Urk te gaan

Service
Bij een bezoek in de winkel werd ik zeer goed en professioneel geholpen. Nadat de verkoper mij vroeg omtrent het gebruik van het aan te schaffen toestel, kreeg ik een zeer goed advies en goede aanbevelingen voor extra's. Dit zonder het idee te krijgen dat men mij iets probeerde "aan te smeren".

Assortiment
Zeer groot en goed. De prijs was concurrerend en de gratis koffie was prima !

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Zeer goede zaak waar ik zeker terugkom. Ook werd gratis advies aangeboden als er vragen zouden komen bij het gekochte toestel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel N-B 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en intuïtieve website, makkelijk bestellen.

Assortiment
Zeer nette prijs/kwaliteit verhouding voor een breed assortiment.

Extra toelichting
Mijn aankoop was volledig volgens verwachting. Netjes en op tijd geleverd, terwijl geen enkele andere winkel dezelfde lage prijs bood. Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Reijseger 26-04-2015 In de winkel gekocht
Filiaal op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klantvriendelijk, gebruikersvriendelijk, toegankelijkheid.

Service
Zoals service hoort te zijn.

Assortiment
Tja, wat is er eigenlijk niet.

Aanbeveling
Zie voorgaande.

Extra toelichting
CameraNu blijft een uitstekende detailhandel voor de beginner, gevorderde en professionele fotograaf en filmer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotomuzi 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Eenvoudig bestelproces

Service
Snelle en correcte service

Assortiment
Prima, mooi compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean N. 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht was snel gevonden.

Service
Twee maal telefonisch contact gehad en uitstekend geholpen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Hele goede winkel met goede prijzen.

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft een groot assortiment in de categorie waarin ik gezocht heb. Alles is snel te vinden op hun site. De telefonisch informatie die ik kreeg van cameraNU.nl voldeed voor mij aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Heinen 25-04-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles bij de hand en veel verkopers die de wachttijd niet te lang deden oplopen.

Service
Wij hebben als twee redelijke leken op cameragebied een heel goed gevoel overgehouden aan de informatieverstrekking en uitleg, waarvoor alle tijd werd genomen en de verkoper echt geïnteresseerd was in onze gebruikswensen. Uitvoerig zijn voors en tegens aangegeven. Echt top!

Assortiment
Veel camera's en accessoires te zien. Voor ons als beginners voldoende mogelijkheid om de diverse soorten camera's te kunnen zien, voelen en bedienen.

Extra toelichting
Het personeel nam alle tijd om te adviseren, deskundigheid, objectiviteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Doornheim 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heerlijke heldere website! Met slechts een paar klikken ben je bij het gewenste product. De beschrijving is duidelijk, niet helemaal zelf bedacht, maar grotendeels van de producent overgenomen.

Service
Telefonische ondersteuning is prettig. Op technische vragen blijft het wat achter, is ook lastig als je op alle vragen antwoord moet kunnen geven. Samen kwamen we er in korte tijd prima uit.

Assortiment
Ik zou niet weten wat er nog meer in de winkel zou moeten staan. Nee, het assortiment is overcompleet! Ik snuffel er graag doorheen.

Aanbeveling
Gelet het aanbod en de prijzen van de producten is cameranu.nl een echte aanrader. Al mijn vrienden weten dat ik er bestel en welke ervaringen ik er heb. Ook ik kreeg van een vriend de shop geadviseerd.

Extra toelichting
In het verleden heeft mijn vriendin het een en ander al aangeschaft, ook collega's doen dit regelmatig. Allen met dezelfde ervaring zoals ik deze net beschreef, heldere en vriendelijk ogende webshop, prettige assistentie en ondersteuning aan de telefoon EN goede prijzen. Wat nog verbeterd zou kunnen worden is dat er een melding bij software geplaatst mag worden als er op korte termijn een nieuwe versie beschikbaar komt. Waarschijnlijk had ik dan de nieuwste versie aangeschaft. Nu zal ik waarschijnlijk de update binnenkort aanschaffen, wat overigens geen punt is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard Nijenbrinks Studio Scheef 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden in de webshop.

Service
Snelle en zekere levering; belangrijk voor iedereen maar zeker voor zakelijke klanten.

Assortiment
Tot op heden nog niets gezocht wat niet in het assortiment zat.

Aanbeveling
Alleen goede ervaringen gehad tot nog toe.

Extra toelichting
Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martherus 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en razendsnelle levering die je helemaal zelf kunt bepalen en dat al binnen 24uur! (tijd en locatie van levering)

Service
Andere bestelling wat probleempjes mee gehad in het bestelproces maar alles toch nog de volgende ochtend binnen!

Ook heel fijn dat de klantenservice tot laat bereikbaar is.

Assortiment
Veel keuze maar logisch geordend en ook nog een goede zoekfunctie, daar kunnen veel websitebouwers nog wat van leren.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke site, uitgebreid assortiment, mogelijkheid om naar de fysieke winkel te gaan en goede contactmogelijkheden: wat wil je als klant nog meer

Extra toelichting
Nog niet eerder een bestelling ergens geplaatst die zo snel geleverd werd. Was op zoek naar spullen die redelijk moeilijk te krijgen zijn maar jullie hebben ze allemaal: van goede straps tot adapterringen die nergens anders te krijgen zijn. Daarnaast ook heel fijn dat jullie systeem mijn "dubbele" bestelling herkende en deze heeft teruggebracht tot een enkele bestelling en dit ook menteen communiceert via de mail, op die manier heb ik continu inzicht in mijn bestelling. Een aanzienlijk gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid wat je niet snel tegen komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truusje67 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website om goede keuze te maken voor product.

Service
Snelle verzending, dus ontvangst.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle afhandeling, goede producten.

Extra toelichting
Zeer tevreden over snelle afhandeling en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid van de Wijst 25-04-2015 In de winkel gekocht
Proffesional Imaging
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld via internet en heel snel in huis

Service
De klantenservice helpt je graag met je vragen

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een erg gebruiksvriendelijke website die overzichtelijk en snel werkt. De bestelling is snel geplaatst en ook zeer snel in huis! Een top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald777 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Ook de winkel in Urk laat weinig te wensen over.

Service
Goede service zowel bij de onlineshop als in de winkel in Urk. Daarnaast is de verzending van de bestelde artikelen altijd zeer snel.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf.

Aanbeveling
CameraNu.nl is een op en top professionele Camera / Video store die ik zeker aan andere zou aanbevelen.

Extra toelichting
Zowel de Onlineshop als de Winkel in Urk ervaar ik als zeer prettig en uiterst professioneel met een uitstekende service. Daarnaast is CameraNu.nl 9 van de 10 keer erg scherp geprijsd wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogani 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Zeer snelle levering, goede info over de levering

Assortiment
Artikel was op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duco Quanjer 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is prima en overzichtelijk

Service
Snelle service, prima ondersteuning via de telefoon, met zeer goede adviezen

Assortiment
Exact wat ik nodig heb, maar iedereen kan er terecht, van beginner tot top professional

Aanbeveling
Ik heb al heel wat besteld hier, meestal is het de beste prijs, beste service die je kan wensen.
Website werkt prima, vlot en betrouwbaar.

Extra toelichting
Dit is op basis van een stuk of acht verschillende aankopen over de laatste vijf jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw J.Griffioen 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Onlangs kocht ik een Sony Auto-Lock Accessory shoe ADP-AMA, maar het bleek een onnodige aankoop. Verkeer advies in de fotowinkel.... Heel coulant mocht ik het schoentje toch terug sturen en bovendien werden er geen verzendkosten berekend! Hele goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Fleur 24-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de tijd uitzoeken online, een Facebook berichtje op de dag zelf of het product voorradig is en dan in de winkel kopen.

Service
Vriendelijke en deskundige hulp en een goeie deal voor mijn inruil camera.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is altijd voorradig!!

Aanbeveling
Alles voorradig, ruime keuze en deskundig personeel.

Extra toelichting
Goeie prijs, makkelijke communicatie, snel antwoord online. Goeie inruil deal en deskundig personeel. De winkel in Urk makkelijk bereikbaar en lekkere koffie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papillonphoto 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk om tot laat te kunnen shoppen en volgende dag alles vast te kunnen houden

Service
Ook tot laat in de avond antwoordt op je veel te lastige vragen

Assortiment
Zelfs lastige schroefjes te bestellen. En de nieuwe gadget van de beurs gelijk op voorraad. Heerlijk

Aanbeveling
Prima toko, beetje ver weg maar de post vind dat niet erg.

Extra toelichting
Oprecht tevreden, alles wat mis in gegaan tot nu toe was eigen schult. Wat me ook erg goed bevalt is dat ik al mijn bestellingen kan inzien en bonnen kan printen. Eventuele reparaties en garantie gelijk vanuit de factuur aanmelden, dat scheelt een hoop uitzoek werk. Heerlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Teeffelen 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke omschrijving van de door mij gezochte printer. Klaar als een klontje

Service
Eenvoudig bestellem, de volgende ochtend in huis

Assortiment
(Te)veel keuze

Aanbeveling
Duidelije website, duidelijke omschrijving van het product, helder in de voorwaarden en snelle levering. Ook de prijs is ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma vree 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Een prachtige zaak met een meer dan ruime sortering en prachtige goed werkende website/winkel. Telefonische klantenservice is erg professioneel en klantvriendelijk evenals de bediening en service in de winkel waar goed en gericht advies wordt gegeven en men niet op een minuutje meer of minder per klant kijkt. Wordt ook ruimschoots de tijd gegeven om een product voor/bij aanschaf te testen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dherrera 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site en, snel afhandelen zonder veel gegevens in te voeren

Extra toelichting
Snel en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hein Curfs 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De gevraagde artikelen zijn eenvoudig in de webwinkel te vinden.

Service
De verzending van de spullen kan volledig gevolgd worden en door aflevering bij een postkantoor is de bezorging ook correct geregeld.

Assortiment
Alle gevraagde artikelen waren op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alice41 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Al meerdere keren een camera besteld. altijd is alles snel en vlot verlopen.

Service
Altijd netjes geholpen. Helaas kan een reparatie wat langer duren, maar dat licht ook bij de fabrikant van de camera

Assortiment
alles wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dialeen 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site die geen vragen oproept. Alles verloopt zoals je het zou willen.

Service
Zoals het hoort, klant is koning bij CameraNu.

Assortiment
Zeer compleet assortiment met een hoge uitleveringsgraad.

Aanbeveling
Zeker, mondelinge reclame is hier gepast.

Extra toelichting
Algehele indruk van de site straalt overzicht en professionaliteit uit. Zoekfunctie werkt goed en alle informatie is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies33 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht op de website, is iets niet duidelijk dan vraag je het op de mail en krijg je de links doorgestuurd.

Service
Jullie doen wat je hebt beloofd, en dat werkt gewoon goed.

Assortiment
Er is teveel om te kiezen.

Aanbeveling
Bovenstaande motivatie is duidelijk genoeg denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte van Wees 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerder 2 keer vanuit Nijmegen naar Urk gereden voor 'inkopen'. Maar deze keer per mail eerst verschillende vragen gesteld en toen ook per mail een aankoop gedaan. Dus echt gemak !

Service
Super ! Net als die twee keer dat ik in Urk was, een hele goede service. Ik heb bij cameranu.nl het gevoel dat ik alles mag vragen, niets is teveel, dat voelt erg prettig.

Assortiment
Ook prima, er is wel eens iets niet op voorraad geweest, maar dan wordt er goed in de gaten gehouden wanneer het binnenkomt en wordt je hierover geïnformeerd. Zo hoort het ...

Aanbeveling
Zeker !

Extra toelichting
Zie gemak, service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNuUser1 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webiste is mooi, maar vaak is het lastig om de juiste producten te vinden.

Service
Bezorging en levering is prima in orde. Voor 2 euro extra is het ook mogelijk om in de avond te laten. Dat is erg handig. De bezorger was in eerste instantie te vroeg (net voor 18.00 uur), maar kwam later in de avond nog een keer langs (21.30 uur).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Dalfsen 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website,product makkelijk gevonden, bestellen gaat soepel.

Service
Dacht verkeerd product te hebben besteld. Product teruggestuurd. Snelle reactie van bedrijf,vriendelijk en
deskundig. Per omgaande kwam product bij mij terug.

Aanbeveling
Vooral vanwege de goede en vriendelijke service.

Extra toelichting
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim.77-88 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even 'klik' naar CameraNU.nl en het gaat daarna zoals het moet.

Service
Bij een vraag of probleem: even bellen en opgelost.

Assortiment
gewoon goed voor de 'beginnende' en 'verwende' fotograaf.

Aanbeveling
Samen met andere goede en vakkundige fotozaken in ons land zorgen ze er bij CameraNU.nl voor dat je het fotograferen altijd optimaal kunt doen.

Extra toelichting
Waarom CameraNU.nl door mij positief opvalt? door het simpele feit dat dit in mijn beleving een uiterst vakkundige zaak is die het klantencontact hoog heeft, de producten kent en jij tevreden kunt zijn met zowel een deskundig advies als ook een geslaagde aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingbog 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering en een correcte service

Assortiment
Ruime sortering in wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen klachten dus een aanrader!

Extra toelichting
Kan geen min puntjes bedenken, niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harriet visser 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zou mij geen betere website kunnen bedenken, is erg overzichtelijk.

Service
service perfect. kort maar krachtige duidelijke antwoorden. iets was niet goed, gelijk kosteloos retour en ik kreeg de volgende dag nieuwe. Warme douche krijgen ze van mij.

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik wilde is er en op voorraad. Prijzen zijn bijna het goedkoopste van Nederland. Maar voor de punten als hierboven wil ik wel een paar centjes meer betalen en het is betrouwbaar.

Aanbeveling
Ik doe niet anders dan cameranu.nl in de hoogte te prijzen haha

Extra toelichting
In 1 woord een geweldige website, maar ook als je persoonlijk naar de zaak gaat, daar nemen ze de tijd voor jou en ben je geen nummer. En vooral ze smeren je niets aan ze hebben mij juist dingen afgeraden waar kom je dat nog tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie88 22-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Uitgebreide uitleg, verkoper neemt echt de tijd.

Assortiment
Uitgebreid aanbod, zowel qua camera's als accessoires.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton Kuiper 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk

Service
doen wat je besteld

Assortiment
mooie website

Aanbeveling
aan iedereen die wat nodig heeft op fotografie gebied

Extra toelichting
vandaag besteld en inderdaad de volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel Metz 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op/Tech is zeer degelijke waar.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment, duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede kwaliteits/prijs-verhoudingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanbo60 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had nieuwe punten voor mn bamboo stylespen besteld. Die waren na 4 weken nog niet bezorgd. Ik had geen aangetekende bestelling. Toen ik ze erover belde zeiden ze meteen dat ze dezelfde bestelling aangetekend naar me zouden versturen. En inderdaad binnen 4 dagen had ik ze binnen. De andere bestelling nog steeds niet. Dat is nou service!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

diana30 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk artikelen te vinden en te bestellen

Assortiment
ze hebben veel

Aanbeveling
Jammer dat Post.nl niet mee werkt om de bestelling op tijd te bezorgen.

Extra toelichting
Makkelijk te vinden en te bestellen. Was op voorraad en zou gelijk verzonden worden zodat het de volgende dag in huis zou kunnen zijn. Helaas werkt post.nl hier niet aan mee, want vrijdagmiddag besteld en dinsdagmiddag pas in huis. Minpunt voor Post.NL maar kan CameraNu.nl niets aan doen. Ik zag het poststempel ook op de 17e staan, dus logischerwijs had het zaterdag binnen moeten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerwil2501 21-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen. Niet eerst account aanmaken.

Service
1 van 2 artikelen op voorraad. Levering in 2 gedeelten was geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Meijer 21-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk, er is een soepele omgang met vaste klanten.

Service
Als vaste klant ervaar ik ook die waardering en wordt servicegericht gewerkt. Ook qua advies en tijd die daarvoor genomen wordt. Of het nou een professional is of iemand die een eerste camera koopt bijvoorbeeld.

Extra toelichting
Fijne winkel, online, maar vooral de fysieke winkel is erg fijn om te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celinevk 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk. De stappen die je moet doorlopen wijzen zich vanzelf.

Service
Een erg goede service. Ik bestel vaker hier en soms pas 's avonds laat. De volgende werkdag heb ik het in huis!

Assortiment
CameraNu.nl heeft een groot assortiment. Als ik naar een fotografieproduct op zoek ben, kom ik vaak op deze website terecht. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Extra toelichting
Ik vind CameraNu.nl een prettige winkel. In de afgelopen jaren heb ik hier al vaker producten gekocht en dat is me steeds goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter cornelis 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
perfect op de hoogte gehouden over mijn bestelling.Prima!!!

Assortiment
Wat ik nodig had was voorradig

Aanbeveling
over deze winkel heb ik alleen maar positieve opmerkingen. Kan ik iedereen aanraden

Extra toelichting
Dit was de eerste keer dat ik bij cameranu. nl iets kocht, en zeker niet de laatste keer. Was verrast over de snelheid en service,had ik nog niet eerder zo meegemaakt, niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap Bönker 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld en aangeleverd

Service
goede hulp en gemakkelijke website

Assortiment
uitgebreide aanbod en goede beschrijvingen

Aanbeveling
vanwege het hierboven gestelde

Extra toelichting
prima service en gemakkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Scheltema 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon inloggen, zoeken en bestellen

Service
Levert volgens afspraak

Assortiment
Nergens zoveel keus aangetroffen

Aanbeveling
Probleemloze levering

Extra toelichting
Waterdichte camera met wifi en GPS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 1964 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, vlot proces van verwerking bestelling.

Service
vlotte levering, duidelijke berichtgeving over moment van levering

Assortiment
prima assortiment en concurrerende prijzen

Aanbeveling
komt afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kobogro 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snel en adequaat geholpen bij het maken van een keuze, en ook bij het feit dat we iets wilden omruilen was snel en zonder problemen geregeld

Assortiment
Breed assortiment om uit te kiezen en anders wordt je aan de balie vakkundig geholpen met afbeeldingen op de PC

Aanbeveling
Professionele winkel en personeel die echt de tijd voor je neemt voor je aankoop en je hierin goed adviseert

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

chuck1 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger kopen kan niet

Assortiment
In een "gewone" winkel is het onmogelijk om zoveel verschillende artikelen te tonen.

Aanbeveling
De prijstelling van deze webshop is zeer goed.

Extra toelichting
Vanuit je stoel rustig uitzoeken op een overzichteleijke en duidelijke site. Betalen en de volgende dag kun je al aan de slag met je nieuwe aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntondeV 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, met een enorm aanbod

Service
Altijd snelle en duidelijke informatie

Assortiment
Het komt maar heel af en toe voor dat ik iets niet kan vinden op fotografiegebied

Aanbeveling
Snelle levering, groot aanbod, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo blijefotos.nl 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top. Even een zoekopdracht gegeven en gelijk gevonden wat ik wilde hebben.

Service
Ook heel goed. De volgende dag in huis en op tijd.

Assortiment
Ondanks dat het geen alledaags product was, toch in het assortiment tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Ik doe dit al. Zoek eigenlijk nooit verder. De service is goed en de prijs net zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

san2208 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
uitstekende service. boven verwachting de volgende dag al bezorgd; netjes verpakt. Echt supersnel.

Assortiment
we zochten een onderdeel voor GO pro type, dat was hier gewoon op voorraad. en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doggyfan 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt eerst ip je gemak alles bekijken zelfs op I pad

Service
goede uitleg en men neemt alle tijd

Assortiment
erg veel in huis

Aanbeveling
ik noem het mijn snoepjes winkel

Extra toelichting
een fijne winkel met veel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edreg 19-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
thuis vanuit je stoel

Service
service is altijd goed zowel via internet als in de winkel, wij zijn altijd goed geholpen, met ruilen, bestellen, reparatie

Assortiment
alles wat wij wilde kopen hebben jullie

Extra toelichting
Noem altijd als eerst cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gravenburg 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel product gevonden. Tevens handige combinatie van lens met UV filter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews