cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de-koen 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is goed toegankelijk en in het woud van camera's is het toch goed navigeren voor een leek zoals ik.

Service
Eerst gebeld naar Cameranu.nl voor advies. Goed telefonisch te woord gestaan en samen de keuze terug gebracht naar 3 modellen nadat ik de doelstelling van mijn aankoop had verduidelijkt. Deze 3 modellen daarna zelf nog met de specs naast elkaar vergeleken op de site en daarna besteld.

Assortiment
Ruim, misschien te ruim voor een "dummie" zoals ik.

Aanbeveling
Duidelijk verhaal (lees hierboven), dus zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Goede duidelijke winkel, goed helder advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gira53 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt thuis en ook in de winkel op de pc rustig kijken wat je wil kopen

Service
de service is geweldig ,retourneren geen probleem ,uitleg ook heel goed

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
ik noem Camera nu bij vrienden en bekenden mijn snoepjes winkel ,dat zegt denk ik wel genoeg

Extra toelichting
goede zaak ,goede service ,redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Guchelaar 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, kan er snel en gemakkelijk vinden wat ik zoek

Service
Tot nu toe nog nooit problmen met CameraNu gehad. Snel reactie op vragen en snelle levering

Assortiment
Ruime keuze met bijna alles wat ik nodig ben.

Aanbeveling
Op basis van assortiment, prijzen en levertijd raad ik Cameranu al standaard aan bij anderen.

Extra toelichting
Het is prettig zaken doen met CameraNu. Gunstig geprijsd, snelle levering en degelijk voorraadbeheer. Topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. L 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel bedienen

Service
Goed

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Duidelijk en de Prijzen van de camera's zijn gemiddeld of daar iets onder

Extra toelichting
Tot nu toe erg tevreden over mijn aankoop. De zoom doet het precies zoals ik hoopte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stelwagen48 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
heb camera ingeruild, had niet alles bij me, gelegenheid gegeven alles na te sturen, prima in orde gebracht, financieel netjes afgewikkeld

Assortiment
veel keuze in camera types

Aanbeveling
uitstekende desk-bediening, vriendelijk, deskundig.

Extra toelichting
In de fysieke winkel word je uitstekend geholpen maar bijzonder mag heten, dat de verkoper spontaan kwam aandragen met een kwalitatief beter alternatief (zelfde tweede hands camera, EOS1 MarkIII Ds, maar dan vrijwel ongeschonden) , terwijl de eerste, hier en dar gebutst en zelfde prijs, ook gekocht zou zijn. Dat is een klant-tevredenheids-instelling die wordt gewaardeerd en vertrouwen geeft,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Smulders 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima zoals je naar jouw gewenst artikel komt.

Service
Rond uit goed de manier hoe naar jouw gewenste bestelling komt en hoe je van stap naar stap begeleid wordt

Assortiment
Groot assortiment en overzichtelijk op internet bereikbaar

Aanbeveling
Geen twijfel mogelijk, ga ik doen.

Extra toelichting
Ben uitermate tevreden over bereikbaarheid, assortiment, bestelgemak en digitale begeleiding van transactie en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin kuipers 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Op het gebied van prijs en assortiment komt deze winkel vaak naar boven bij mijn zoektochten. De levering van mijn triggertrap dongle was supersnel, had het die avond laat ervoor pas besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarioBlanken 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met gemak kan je rustig de camera's met elkaar vergelijken en selecteren.

Service
Bestellen en bezorgen zoals beloofd

Assortiment
ruim voldoende, genoeg keus in alle prijs klasse

Aanbeveling
gezien je met gemak de website kan door lopen en je keuze maken

Extra toelichting
De vergelijking van prijzen t.o.d. winkels, leverde mij een voordeel op. Ook het gratis en snel bezorgen trok mij aan. En het toestel die ik wilde hebben, was bij cameranu.nl in voorraad terwijl bij de concurrent er een levertijd aan vast zat van soms dagen tot weken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guillaume 37 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en makkelijk te overzien

Service
De bestelling is snel en accuraat verwerkt

Assortiment
Ik had snel gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Voor iemand die op fotogebied iets zoekt is de website van CameraNU een aanrader

Extra toelichting
Als ik weer eens op zoek ben naar een artikel op het gebied van de fotografie zal ik zeker terugkeren baar de site van CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boyh6 30-04-2015

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke winkel indeling en website.

Service
Achteraf worden eventuele vragen professioneel beantwoord.

Assortiment
Gewoon bijna alles op voorraad.

Extra toelichting
Al jaren als professionele fotograaf een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa1996 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is makkelijk in gebruik. Verschillende betaalmethoden.
Je kan zelf via PostNL bepalen wanneer je het pakket wilt laten bezorgen bij jou thuis.

Service
Er was iets mis met het Tamron objectief/lens de eerste keer. Ik heb hier een melding van gemaakt. Je kan tot laat hun klantenservice bereiken, erg fijn. Ik kreeg een code en kon mijn product terugsturen via een Kialapunt. Dit was gratis retourneren.
Helaas heb ik het product daar vrijdag gebracht en heeft het Kialapunt het product pas dinsdag verstuurd waardoor zij het woensdag hadden. Dit duurt wel erg lang (geld weg en lens ook). Ik ben dus niet te spreken over het Kialapunt.
Ze hebben mijn lens dezelfde dag nog getest en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De volgende dag zouden zij mij een nieuwe sturen, die helemaal goed is!

Assortiment
Ruim assortiment aan spullen.

Aanbeveling
Goede service, ruim assortiment. Enige minpunt is de samenwerking met het Kialapunt.

Extra toelichting
Een goede service met vriendelijke mensen. Ruim assortiment met duidelijke site. Enige minpunt is de samenwerking met het Kialapunt, omdat die hun afspraken niet hebben nagekomen (vrijdag gebracht en zou vrijdag verstuurd worden. Is pas dinsdag teruggestuurd naar de winkel).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

adrikel 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer dijdelijke product omschrijving

Service
NVT nog geen ondersteuning nodig gehad

Assortiment
Kan er alles vinden wat ik zoek

Aanbeveling
overzichtelijk, scherpe prijs en snel geleverd

Extra toelichting
overzichtelijk website, scherpe prijs en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AMC van Iersel 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden op de website die best uitgebreid is

Service
vlotte afhandeling en bezorging, makkelijke betaling

Assortiment
uitgebreide sortering producten

Aanbeveling
mocht iemand iets nodig hebben van foto-materiaal,
zou ik jullie zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjouke88 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Uitstekend advies

Extra toelichting
Zeer goede service, kundige medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla Compsoos 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn bestelling is zeer snel en goed afgeleverd.

Service
Een zeer goede behandeling bij het bestelproces.

Assortiment
Cameranu heeft een zeer grote sortering in de vele merken.

Aanbeveling
Iedereen zal ik aanraden bij Cameranu te kopen.

Extra toelichting
Goede prijzen en met vragen (per email of telefoon) kun je altijd bij Cameranu terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Emke 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
CameraNu heeft een goede en overzichtelijke website en een zeer snelle bezorging.
Ik heb in de afgelopen jaren een paar keer iets gekocht bij CameraNu en steeds goede ervaringen opgedaan.

Service
Recentelijk geen ervaring mee; een paar jaar geleden ben ik telefonisch goed geadviseerd.

Assortiment
Ik heb alleen maar naar Canon camera's en lezen gekeken. Zeer uitgebreid assortiment en de meeste items op voorraad.

Aanbeveling
Echt tevreden over mijn keuze voor CameraNu.

Extra toelichting
Gewoon erg tevreden over CameraNu; goed assortiment, veel items op voorraad, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sherida14 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik kon meteen de camera vinden die ik zocht en invullen gegevens + betalen gingen echt super makkelijk

Service
camera werd keurig de volgende dag geleverd

Assortiment
ik wist al welke camera ik wilde en tegen welke prijs en cameranu.nl bood deze aan

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

texneth 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet

Service
Volgende dag in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snel, accuraat en goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamdam 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede site, duidelijk en overzichtelijk.
zeker ook vertrouwenwekkend.

Service
binnen 22 uur had ik mijn gewenste product keurig afgeleverd in huis.

Assortiment
voldoende assortiment voor vergelijking met andere producten.
en niet onbelangrijk, de laagste prijs.

Aanbeveling
omdat alles op rolletjes verliep

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over het aanbod op deze site en de service van deze winkel. Online kopen is zeer zeker een kwestie van vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zenafan1 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon goed

Service
Snel

Assortiment
Goede camera

Aanbeveling
Snelle levering echt goed alles

Extra toelichting
De volgende dag in huis. Alles goed. netjes geen verzendkosten. Top jongens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Okkema 1946 29-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De voorraad is groot en de site geeft goed aan wat wel en niet op voorraad is, erg makkelijk.

Service
Bij het bestellen van een moeilijk te krijgen lader ging men tot het uiterste om de zaak goed af te handelen. Service is fantastisch.

Assortiment
Zeer uitgebreid en het grote voordeel is; men weet waarover men praat. Dit is geen "snelle verkoop, snelle winst en niet meer naar omkijken" winkel.

Aanbeveling
Iedereen die mij er naar vraagt verwijs ik door en vertel hen dat dit een prima winkel is. Extra gemakkelijk voor mij, ze zitten in de regio.

Extra toelichting
Door de jaren heen een aantal fototoestellen, een paar lenzen en flitsers gekocht en nooit problemen gehad. Levering en service zijn prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon2015 29-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Veel keuze, nieuw en gebruikt.

Aanbeveling
Prettige winkel en goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koenv050 29-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering en goede service

Service
Ik ben tijdens mijn aankoop prima geholpen

Assortiment
de winkel heeft zo veel camera gear als je maar kunt bedenken

Aanbeveling
Prima service en een groot assortiment

Extra toelichting
Ik ben tevreden met de winkel en zal zeker vaker langs gaan op de site om camera gear te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caddygirl 29-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik bestel normaal gesproken altijd online en dat is zeer makkelijk en duidelijk. Ik ben nu voor het eerst in de winkel zelf geweest en ook dat is net zo makkelijk

Service
Ik heb laatst gebeld om advies te vragen over welk objectief te nemen. Ik twijfelde tussen 2. Ze namen uitgebreid de tijd voor mij om mij te adviseren hierover.

Assortiment
Bijna alles op het gebied van fotografie is bij CameraNu te krijgen.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen aan iedereen

Extra toelichting
Ik vindt het een fijne winkel zowel online als in het echt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotorookie 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel te vinden via de zoekmachine

Service
binnen twee dagen al in huis

Assortiment
ruime keuze goed overzichtelijk

Aanbeveling
snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jamie26 29-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Heb GoPro accessoires gekocht en bij CameraNu was het veel goedkoper als bij GoPro zelf. Ook snel bezorgd en netjes afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vanEwijk 28-04-2015

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snelle levering en de goedkoopste i.c.m. een leuke bundel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rongen 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Elke bestelling is tot op heden eenvoudig verlopen. Eenvoudig bestelproces en snelle afhandeling van de bestelling. Tot nog toe ook elke keer de volgende dag de bestelling thuis ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hessel Roskam 28-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke Website en winkel

Service
Vakbekwaam personeel

Assortiment
Nog niet meegemaakt dat er geen product van mijn smaak tussenzat.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit/service zeer aan te bevelen/

Extra toelichting
Inmiddels 3x zaken aangekocht bij CameraNu. Alles goed verlopen, goed geholpen door zeer kundige en vakbekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.van Essen 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig producten kunnen vinden op de website.

Service
Goed. Elk moment van statusverandering wordt aangegeven per E-Mail.

Assortiment
Waar andere bedrijven niet complete assortimenten levert doet CameraNu dit wel.

Aanbeveling
Zoals in de beoordeling te zien zeer tevreden dus een aanrader ook voor anderen.

Extra toelichting
Inmiddels is CameraNu voor ons een vaste en betrouwbare keuze geworden. Dit doordat we al langer producten aanschaffen bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hemmes123 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wat ik nodig had was makkelijk te vinden op de Site.

Service
Alles wat ik had besteld , werd de volgende dag al geleverd.

Assortiment
Waar ik naar zocht was aanwezig.

Extra toelichting
Beslist hier een kijkje nemen. Ik kon nergens anders goedkoper slagen. Prima prijs , servic en producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Verkerk 28-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De artikelen die ik zocht, waren makkelijk te vinden.

Service
De service die ik zowel per e-mail als door middel van de bestelling kreeg, was top.

Assortiment
Keuze uit voldoende mogelijkheden.

Aanbeveling
Ik beveel de winkel en webshop van harte aan. Sterker nog, inmiddels heb ik al een vriend op de winkel gewezen.

Extra toelichting
In vergelijking tot andere winkels en webshops, met soortgelijke artikelen, steekt CameraNu er boven uit. Goede vakkundige uitleg en service in de winkel, waarbij men volop tijd neemt voor mij als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton W. 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen via de website

Service
Je wordt door middel van e-mailberichten goed op de hoogte gehouden van de route die de bestelling aflegt, en dus ook wanneer geleverd wordt

Assortiment
Alle accessoires die ik voor mijn nieuwe camera nodig had, waren via de webwinkel leverbaar.

Aanbeveling
Op grond van bovenstaande opmerkingen

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen. Bij levering bleek de accessoires zeer transport-veilig ingepakt te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schuurhof 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist van te voren welk artikel ik nodig had. De zoekfunctie gebruikt en besteld. Het bestellen en afrekenen was in een handomdraai gebeurd.

Assortiment
Ik heb niet lang op de site gekeken, omdat ik daar de tijd niet voor had. Maar voor zover ik het gezien heb heeft Cameranu.nl een heel ruim assortiment en ik zal daar nog vaak terugkomen als ik iets zoek op het gebied van camera's, verrekijkers en alles wat daar mee te maken heeft.

Aanbeveling
Het assortiment en het gemak waarmee de site bekeken kan worden is aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Ik zocht een redelijk klein product, wat ik nodig heb om mijn nieuwe flitser goed te kunnen gebruiken met mijn camera. Dat heb ik gevonden en had het de volgende dag al in huis. Het werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vphoto 28-04-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

6,7

Service
Ik kreeg via de online chat ander advies dan in de winkel. Een beetje verwarrend dus.

Assortiment
Bij mij is het nog niet voorgekomen dat ze iets niet hebben wat ik nodig heb.

Extra toelichting
Prima winkel. Alleen jammer dat de medewerkers niet altijd hetzelfde vertellen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

Guidus G. 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Snelle levering, op zaterdagmiddag besteld en op maandag al in huis!

Assortiment
Heel goed assortiment. Lensbaby gekocht die maar bij een beperkt aantal winkels te krijgen is.

Aanbeveling
Goed assortiment, scherpe prijzen en snelle levering!

Extra toelichting
lensbaby gekocht die maar beperkt verkrijgbaar is in NL maar cameraNU.nl had hem wel tegen een scherpe prijs en ook nog eens zeer snel geleverd na bestelling in het weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gisospijkerman 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eén telefoontje en op basis van advies werd de uitkomst gelijk als order gekoppeld aan mijn account.

Service
De medewerker die ik sprak aan de telefoon was heel eerlijk over het assortiment en hij adviseerde mij zelfs een goedkoper model. Heel betrouwbaar.

Assortiment
Assorti is compleet, ik bestel nooit ergens anders foto of video producten meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron eos 100d 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mede door de chatmogelijkheid, snel de juiste keuze kunnen maken.

Service
Geweldig advies via chatservice en echt niet op kosten gejaagd. Juist prijs/kwaliteit gevonden dankzij online medewerker

Assortiment
Ik heb alles onder één dak gevonden.

Extra toelichting
Erg goede service en snelle levering,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ZDN 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website

Service
aardig aan de telefoon, link voor betaling opgestuurd.

Assortiment
veeeel op de website. maar niet alles

Extra toelichting
contact persoonlijk, zo fijn. En kennis van zaken. wel handig voor de kritische klant ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard de tweede 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site die makkelijk 'winkelt'.

Service
Binnen twee dagen in huis, past ook door de brievenbus dus dat was makkelijk.

Assortiment
Er is weinig dat ze niet hebben....

Aanbeveling
Goede site, prima winkel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannesMeindert1965 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site,eenvoudig bestellen.

Service
telefonisch goed bereikbaar en bondig,helder advies.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment,niet alles het goedkoopst maar wel kwaliteit en goede prijzen.

Aanbeveling
betrouwbaar,goede snelle levering en service

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aalders.I. 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site is duidelijk.

Service
hoe het is met retour weet ik niet maar ik vind het super dat je bestelling bij het postkantoor kunt afhalen(geen problemen met leverinmgen als je niet thuis bent)

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prima assortiment en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold1960 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke Website.

Service
Voor vragen over producten en/of garanties, is mijn ervaring, dat er altijd een goed en duidelijk antwoord wordt gegeven

Assortiment
Alle soorten en merken zijn in het assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Doordat een goede vak-kennis aanwezig is, en de service bij vragen, of bij garantie zeer goed is, word Camera.nu zeer zeker genoemd/aanbevolen aan mensen die met fotografie bezig zijn of er mee willen beginnen. beginnen

Extra toelichting
Dit is nu onze derde camera die gekocht is bij camera.nu En de service vinden wij uitstekend. Ook bij een garantie geval met mijn eigen camera werd dit zeer adequaat opgelost. Kortom; bij aankoop van een nieuwe camera zal Camera.nu het eerst geraadpleegd worden en gezien de service en vakkennis zal Camera.nu ook de winkel worden waar deze gekocht word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. Lok 27-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website én winkel zijn duidelijk en overzichtelijk

Service
Service in de winkel is prima. Wachttijden zijn aan de lange kant maar er word dan ook zoveel tijd voor de klant genomen als nodig is. Advies word ook zeker niet op bezuinigd

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Ze hebben voor ieders wat wils dus deze winkel is voor iedereen aan te raden. Personeel weet ook waar ze over praten, verstand van het apparatuur wat ze verkopen.

Extra toelichting
De informatie / eigenschappen van de producten welke op de website staan zijn compleet om een goede indruk te krijgen van de producten welke cameranu verkoopt. In de winkel is alles duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Personeel is zee vakbekwaam, goede uitleg en advies voor als de klant iets niet weet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas Goewie 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en telefonisch goede uitleg. Topperdetop. Ik hoef niet naar Urk te gaan. Het lijkt of ze de materialen hier aan huis voor me klaar hebben staan. Moet alleen nog wel betalen.

Service
Wanneer je een dringend verzoek doet om een bestelling zo spoedig mogelijk te leveren, dan staan ze al voor de deur.

Assortiment
Ze hebben alles wat ik nodig heb. Ik hoef nooit te kijken of het ergens anders ook te koop is en goedkoper.

Aanbeveling
Wanneer een bekende in de straal van 150 km van Urk woont zou ik cameranu zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Vier tienen. Dat zegt genoeg. Ik ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjcbollen 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Soms even zoeken naar et product. Voor de rest gewoon top

Service
Zaterdag bested, maandag in huis. Sneller is (bijna) niet mogelijk

Aanbeveling
Gewoonweg goed. Punt uit.

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanMusch 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering, helaas verpakking beschadigd; mail gestuurd snelle telefonische reactie gekregen en direct opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikki1965 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website was overzichtelijk en heeft goede zoekmogelijkheden. Daardoor kon ik snel een keus maken.

Service
supersnelle service. Op de dag van bestelling kreeg ik al een mailtje dat het product verzonden was en binnen no time lag het in de bus.

Assortiment
Keus genoeg in merken, modellen en varianten (heb een sd-kaart gekocht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulMM 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel zelf bezocht voor een verrekijker. Alles goed te zien, maar achter glas.

Service
Een drukke winkel, maar dankzij een nummer trekken komt iedereen eerlijk aan de beurt. Uitstekende voorlichting over de producten, alle tijd, konden rustig alles uitproberen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Een zeer ruime keus. Deskundig personeel, voor zover te beoordelen.

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede voorlichting, geslaagde aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman J. van den Berg 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken en bestellen gaat snel en eenvoudig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Ruime keuze, goeie website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews