cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrie Celie 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Uitstekend

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
professionele uitstraling

Extra toelichting
CameraNu biedt een uitstekende service. Ze zijn makkelijk te bereiken voor advies per telefoon of per email. Geven goede voorlichting over het te kopen artikel en zijn prijs concurrerend. De winkel en personeel komen zeer professioneel over en beschikken over een uitgebreide kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Ruiterman 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere site met goede zoekmogelijkheden

Service
Goede telefonische ondersteuning bij vragen

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is aanwezig, voldoende keuze

Aanbeveling
Is in het verleden al gebeurd en zal ik blijven doen.

Extra toelichting
Cameranu.nl voldoet aan mijn verwachtingen, zowel online als ter plaatse.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick de Bruin 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim assortiment, ruime openingstijden, goed werkende en overzichtelijke site. Goede zoekfunctie.

Service
je wordt bijzonder goed op de hoogte gehouden van je status van je bestelling. En CameraNU maakt waar wat ze beloven.

Assortiment
Bijzonder ruim assortiment dat ook nog eens op voorraad is. En kwaliteit!

Aanbeveling
Ik heb een aantal keer iets besteld en het wordt geleverd zoals het wordt beloofd. Dus ik zou CameraNU zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik ben super-tevreden. Ik had een spoedklus waarbij ik nogal veel zou moeten lopen met mijn spullen. Ik had al langer een oogje op de tas die ik heb gekocht. Dinsdags besteld, woensdag geleverd en gepakt, donderdag op pad. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterfleur2010 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en gebruiksvriendelijke website, snel en makkelijk alles te zoeken

Service
Mijn eerde gekochte lens van 1,5 jaar heb beschadigd. Gebeld, goed te woord gestaan en vervolgens ter reparatie gebracht, idem!

Per internet bestelde artikelen volgende dag inderdaad in huis, mooi

Assortiment
Ik ben nog geen 'nee' tegen gekomen

Aanbeveling
Goed assortiment, goede en vriendelijke service en tijd voor mij

Extra toelichting
Fijne winkel om op internet én in de werkelijke winkel te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 62 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vrijdagavond 23 uur besteld, volgende middag in huis.

Service
Op de website stond een dag later een aanbieding van de lens met een gratis USB dock. Die aanbieding was een dag later weer verdwenen maar in de tussentijd heb ik een mail gestuurd of ik ook nog in aanmerking kon komen voor een gratis USB dock. Geheel boven verwachting ontving ik vandaag bericht dat ik het USB dock gratis nageleverd krijg. Superservice wat mij betreft.

Assortiment
Ik heb eigenlijk bijna nooit iets niet kunnen vinden. Niet alles is altijd leverbaar maar dat ligt dan meestal aan de leverancier/importeur. Die spullen zijn dan meestal nergens te koop.

Aanbeveling
Altijd zeer tevreden over de afhandeling. Ook als er een iets mis gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter A. Fukkink 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede online keuze uit verschillende pakketten

Service
binnen 16 uur geleverd

Assortiment
alle disciplines ruime keuze

Aanbeveling
geen onzin altijd goed

Extra toelichting
Goede betrouwbaaheid, klein nadeel zondags geen bediening. maar begrijpelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dini12 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is goed overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
Uitgebreidt assortiment

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding, dit zal ik aanbevelen bij anderen

Extra toelichting
De prijs/kwaliteitverhouding en de snelle service zijn voor mij reden om een volgende keer voor cameranu.nl te kizen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T Jansma 02-06-2015

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellingen kunnen online gedaan worden. Wil je artikelen eerst beter bekijken of testen, dan kan je naar de winkel gaan.

Service
Online bestelling worden stipt en prima afgehandeld. In de winkel wordt je keurig geholpen.

Assortiment
Alles wat ik zoek voor fotografie is op voorraad. De keuze is goed.

Aanbeveling
Ik beveel niet zo snel iets aan. Ga ervan uit dat iedereen dat zelf wel uitzoekt. Zou men mij vragen, dan deel ik mijn ervaring.

Extra toelichting
Eerder heb ik online gekocht bij Camera.NU. Omdat ik nu iets wilde "voelen", hoe zwaar het was, ben ik naar de winkel gegaan. Niet direct naast de deur, maar ik ben er goed geslaagd en zou, indien nodig, er weer naartoe rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowies68 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen snel levering

Service
Prima service

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Is goed prijs kwaliteit is top en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas 12-032 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Assortiment
voldoende aanbod om een juiste keuze te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pikefel 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van uit mijn luie stoel....

Service
snelle levering, snel mailkontakt met bestelgegevens en bevestiging van verzending

Aanbeveling
fijne prijzen en snelle levering..ik kom zowiezo terug!

Extra toelichting
alleen maar positief....snelle levering, en een bevestiging van betaling en verzending. mooie lens binnengekregen, voldoet aan de verwachtingen die beschreven zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelan 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Camera prompt afgeleverd op het gewenste tijdstip

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment van alle merken.

Aanbeveling
zeer concurrerende prijzen en uitstekend assortiment.

Extra toelichting
zeer concurrerende prijzen en uitstekend assortiment. Heel overzichtelijke website. Prompte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry8080 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen.

Service
Bij vragen duidelijk antwoord.
Snelle levering.
Binnen tijd geleverd.

Assortiment
Ze hebben er alles, heeft een ander het niet kijk dan bij CameraNu.nl

Aanbeveling
Bestel hier graag, Goede service en goede prijs.

Extra toelichting
Super service, snelle levering, goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekosetiawan 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te selecteren, gewoon selecteren obv artikelnummer

Assortiment
Veel assortiment in voorad

Aanbeveling
Snel afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pax6003 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere site

Assortiment
Jammer dat de winkel zo ver weg is:-)

Extra toelichting
Niet eerste product wat ik hier kocht,goede zaak goed te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr-63 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bij een vorige bestelling eenvoudig een ruiling mogen doen. En duidelijke bevestigingsmail van je bestelling.

Assortiment
Groot en voor mij meer dan voldoende aanbod

Aanbeveling
Gewoon doen !

Extra toelichting
Groot aanbod en goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend Meuleman 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel heeft alles op voorraad en kun je van te voren online uitzoeken.

Service
Alleen maar goede ervaringen. Zlfs bij cashback acties(in mijn geval Canon) helpen ze.

Assortiment
Er mogen van mij nog wat meer merken op display in de winkel

Aanbeveling
Goed, niet duur en top service

Extra toelichting
Ik kom al lang in deze winkel. Ook online is het top verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Giedrius Martynaitis 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
The web site was clear, easy to use. I did not encounter any difficulties. Payment was easy and fast, even from a foreign country bank account.

Service
I received the package on time, just in two days since my payment, delivery was free so I am very happy about that.

Assortiment
I found exactly the item I was looking for so I am satisfied with the assortiment.

Aanbeveling
I did not encounter any problems while ordering, I am happy with the item that I bought. Delivery was fast.

Extra toelichting
I had no difficulties with the web site, payment or deliveries. Also the price was good and I was able to find the item I wanted. All in all I have nothing bad so say about this store and I am happy i chose to buy it from here.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon Mat 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is goed onderverdeeld

Service
levertijd is volgens verwachting

Assortiment
redelijk assortiment

Aanbeveling
correcte afhandeling

Extra toelichting
cameranu doet wat het beloofd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jonel 31-05-2015

Algemene score

7,5

Gemak
Helder en duidelijk

Service
Product werd snel en goed geleverd

Assortiment
Prijs mag concurrerender zijn.
Prijs is nu vaak hetzelfde waardoor je een winkel kiest waarbij je al eerder hebt geshopt. Dus de kans is groter dat je voor een ander winkel kiest.

Aanbeveling
goede winkel

Extra toelichting
De levering is snel. Retour heb ik nog niet gehad, dus geen oordeel over de afhandeling. Prijs mag concurrerender.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zafta72 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel in Urk is makkelijk te bereiken. De indeling van de winkel is ook goed.

Service
De medewerkers in de winkel hebben vertand en kennis van de producten en schatten ook goed in wat past bij de klant.
Je krijgt alle tijd en ruimte om de producten te testen.

Assortiment
Ik heb gekeken naar een verrekijker. Het assortiment is heel ruim. Meerdere merken en modellen. Goed om zaken te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Het aanbod van artikelen en het kennisniveau van de medewerkers is voor mij een reden om deze winkel zeker aan te raden bij anderen.

Extra toelichting
De bereikbaarheid van de winkel, het aanbod qua producten en het kennisniveau van de medewerkers maakt dat ik deze winkel aanraad bij mensen in mijn omgeving en daarbuiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janus34 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige zoekfuncties

Service
snelle reactie en levering

Aanbeveling
gewoon goede kwaliteit en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van der Veen 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site

Assortiment
Mooi en uitgebreid

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Zagers 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus. Met losse onderdelen per merk gesorteerd. Met goede duidelijke afbeeldingen erbij. TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Seegers 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goede zoekfunctie, site werkt geoon prettig

Service
Je kunt je bezorgmoment kiezen, status van je pakket wordt gemaild, super!

Assortiment
zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Super webshop,

Extra toelichting
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Prijzen zijn zeer goed, uitgebreide keus en snelle levering, levering bij jezelf en niet in de buurt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brecht-C 30-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige bestelling en fijn dat je kunt aangeven wanneer hij bezorgd wordt.

Service
Zeer goed

Assortiment
Goede prijs - kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Had een goede stabiele harde schijf nodig met veel ruimte voor een goede prijs. Deze Lacie harde schijf gaf de beste prijs kwaliteit verhouding en ik ben er erg blij mee. Hartelijk bedankt voor de goede deal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ezeel 30-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website waarin te zien is wat wel en niet leverbaar is. Hiernaast makkelijk alles af te ronden.

Service
Altijd snel antwoordt en goed bereikbaar.

Assortiment
Uitgebreid in keuze

Aanbeveling
Goede service, altijd netjes geleverd en snel.

Extra toelichting
Ik vind de service welke geleverd wordt erg zorgvuldig en snel. Voor vragen snel te bereiken. Erg tevreden met product wat een cadeau was voor mijn broer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van de Gevel 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super goede service door het sturen van een mail met snelkoppeling Ideal betaling.

Service
vriendelijke mensen en communicatief vaardig. Duidelijke en heldere uitleg van de producten.

Assortiment
Ruim assortiment met een duidelijk voorraad status.

Aanbeveling
Soepele en snelle levering met prettige verkopers.

Extra toelichting
Prima winkel met verstand van zaken en vriendelijk gericht naar de consument toe! No Nonsens zaak....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Hartong 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel was gemakkelijk te vinden en de informatie was o rima.

Service
Op vrijdag besteld en p zaterdag geleverd.
Ik kon direct aan de slag!

Aanbeveling
Gezien de goede ervaringen zal ik CameraNU zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Dijkstra 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle website alle artikelen snel kunnen vinden

Service
Volgende dag alles netjes ontvangen

Assortiment
Ruim voldoende, slaag je hier niet dan hoef je ook niet verder te zoeken

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Accessoires lensbaby

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin.vanliempd 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webshop snel gevonden wat ik zocht en snel aangeschaft.

Service
Zeer snelle levering, al bij het bestellen wist ik in welk tijdsblok het de volgende dag geleverd zou worden.

Assortiment
Nog vrijwel nooit misgegrepen op een artikel

Aanbeveling
Aanbevelingswaardig

Extra toelichting
Eenvoudige bestelling en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Koot 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk alles op 1 pagina niet zoeken naar welk product hoort erbij.

Service
Meerdere e-mails om je op de hoogte te houden van je bestelling. Heel duidelijk en fijn om te weten dat er ook wat gebeurd als je op bestellen klikt..;)

Assortiment
Bij de meeste webshops was de camera die ik zocht uitverkocht maar bij cameranu.nl was hij gewoon op voorraad en binnen 24 uur afgeleverd.

Aanbeveling
Heb de shop al aanbevolen aan iemand anders na mijn keurig afgeleverde bestelling.

Extra toelichting
Heb een nikon d3200 bundel gekocht na meerdere e-mails ontvangen te hebben over de status van mijn bestelling is de camera binnen 24 uur afgeleverd bij mij thuis deze was zeer netjes en veilig ingepakt. Ik zou hier gerust nog eens shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van der Schaaf 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag voor 23:59 besteld morgen al in huis

Service
Altijd een goed advies bij de aankopen en ze smeren je geen onnodige goederen aan.

Assortiment
Heel erg ruim, nog nooit meegemaakt dat ze iets niet hadden wat ik zocht.

Aanbeveling
De beste camera winkel van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Boland 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en betalen via internet was een fluitje van een cent!

Service
Via email eerst informatie gevraagd. Dezelfde dag nog antwoord ontvangen. Prima!

Assortiment
Bijna alles wat je maar wilt, is op voorraad of kan zeer snel geleverd worden. De prijs was beduidend lager dan bij andere leveranciers.

Aanbeveling
Gezien service, gemak en het uitgebreide assortiment van harte aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emielstroeve 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de cameranu website zit in de categorie 'Coolblue' , alles is extreem makkelijk te vinden en als je inlogt zijn al je gegevens ingevuld. Hier kunnen velen een puntje aan zuigen!

Service
Er zat een foutje in de eerste bevestigingsmail, contact gezocht en ze hadden het zelf ook gezien en al opgelost. Ook een vergeten onderdeel van de bestelling werd pro-actief gemeld bij mij en uiteraard was het al opgestuurd. Ook hier een zeldzaam goede service! foutjes of hik-ups maakt iedereen, hoe je daarmee omgaat maakt het verschil.

Assortiment
Ik ging specifiek voor kwalitatief hoogwaardige schoonmaaksetjes en F-stop camera tas compartimenten, 1 van de weinige winkels die deze merken leveren. En uiteraard nog veel meer (top) merken.

Aanbeveling
het is mijn standaard foto winkel, altijd next day delivery, perfecte service, kortom, zorgeloos bestellen.

Extra toelichting
een webwinkel uit de lucht stampen kan iedereen, daar een succes van maken zodanig dat klanten altijd blij worden van Cameranu.nl is moeilijker en de dames en heren uit Urk zijn daar perfect in geslaagd! Overigens is de winkel ook zeer de moeite waard, dezelfde goede en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan en Cora 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gevonden besteld betaald gekregen klasse

Assortiment
Veel artikelen precies gekozen wat nodig is

Aanbeveling
Veel keus gemak gebruiksvriendelijk

Extra toelichting
Goede keus om hier te kopen doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole2012 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken in het assortiment gaat erg makkelijk.

Service
ik bestelde in het pinksterweekend en toch was mijn bestelling binnen een paar dagen bij mij binnen.

Assortiment
Een enorm groot assortiment en goedkoop

Aanbeveling
Het assortiment is enorm en nog goedkoop ook. De levering gaat snel en je hoeft je huis niet uit.

Extra toelichting
Ik val in herhaling; het assortiment is groot en erg goedkoop. Snelle levering. Kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.v.d.Vliet 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uit je "luie" stoel bestellen wat een gemak....

Service
Camera Nu.nl..'s avonds besteld morgen in huis, dat heb ik aan iedereen door verteld.
Wat ze beloven doen ze.

Assortiment
Van Joby de gorilla tot Drone,
nergens vindt je zo'n uitgebreide collectie als in Urk bij Camera Nu.

Aanbeveling
Ik doe de winkel aanbevelen omdat je er heel plezierig kan "winkelen" ze lopen je hier gelukkig niet omver, en het is "vakkundig personeel"
dat je ongedwongen helpt..

Extra toelichting
mijn beoordeling is zoals hier boven al is aangegeven het is echt een heerlijke winkel (ook de webside)om te shoppen, ik koop hier al mijn fotoapparatuur service en voorlichting staat hier hoog in het vaandel met een vleugje.... van een URKERvissersman. C.v.d.Vliet, Yerseke Zeeland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veryferry 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces is simpel, snel en duidelijk. Ik kan eigenlijk geen verbetering bedenken. Perfect!

Assortiment
Wat ik zocht had men in huis. En als ik zo zie wat ze nog meer in huis hebben denk ik dat je niet snel achter het net zult vissen.

Aanbeveling
Gewoon prima webshop met goede prijzen en een ruim aanbod. En een makkelijke URL, dus ja...deze zou ik zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Groot aanbod, prima prijzen en duidelijke informatie. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Saxy 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website met efficiënte zoekmogelijkheid.

Service
Uitstekende feedback tijdens bestelproces.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede voorraad indicatie.

Aanbeveling
Is en blijft een persoonlijke keus, maar beslist een aanrader.

Extra toelichting
's Avonds bestelling geplaatst, de volgende ochtend al door Post NL bezorgd, dat is binnen 12 uur! Misschien niet altijd zo snel, maar mijn snelste web-aankoop tot nu toe. Hier zit uitmuntende logistiek achter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhoeven74 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle bestelling en levering. Prijs was ook nog eens scherper dan bij concurrent.

Service
Levering mogelijk op andere plekken dan thuis, zodat ik mijn product bij de plaatselijke supermarkt kon ophalen. Dit kost mij dus geen verlofdag.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ze hebben werkelijk van alles te koop tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Snelle levering. Levering mogelijk op andere plaatsen dan thuis. Dit vind ik een groot voordeel, omdat je dan niet een dag thuis hoeft te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van de Veluwe 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekend en professioneel geholpen door medewerker met uitgebreide kennis van zaken in het adviseren bij mijn aankoop van een verrekijker.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod van verrekijkers in vele prijsklassen (verrekijkers)

Aanbeveling
Ik kan een ieder aanbevelen op z'n minst een bezoek te brengen aan de winkel van CameraNu als men een camera of dergelijk wil kopen. Er is volop keus in scherpe prijzen en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimbijkieskeurig 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Goede afhandeling van niet voorrraad artikelen, snelle en goed afgewerkte nalevering. Aangetekende verzending dus je hoeft je pakket niet bij de buren op re halen. perfecte informatie over de order- en verzendstatus

Assortiment
Zeer ruime keus binnen alle merken

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webshop

Extra toelichting
Perfecte webshop voor al je camera's en -benodigdheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMBBNH 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Overzichtelijke site, informatie mag uitgebreider maar voldoet. Service na aankoop ook uitstekend beoordeling na eigen ervaring. Kortom vertrouwd kopen bij deze winkel!

Extra toelichting
Overzichtelijke site, informatie mag uitgebreider maar voldoet. Service na aankoop ook uitstekend beoordeling na eigen ervaring. Kortom vertrouwd kopen bij deze winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De Henk B 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles zeer snel tevinden

Service
'savonds besteld echt de volgende dag in huis

Assortiment
tekust en tekeur ze hebben veel

Extra toelichting
voor het eerst bij deze shop besteld , volgende keer dus weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Wolvenne 28-05-2015 In de winkel gekocht
In Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles was duidelijk en geen probleem, misschien dat voor sommige mensen die de bestelling op komen halen in Urk even moeten wachten omdat het elders vandaan gehaald moet worden een klein probleem is maar voor mij persoonlijk niet.
Dus eigenlijk te onbelangrijk om te melden.

Service
Alles was prima in orde, ik heb het persoonlijk opgehaald omdat ik zeker wilde weten dat de zonnekap op mijn camera paste. Prima in orde.
Het was het wachten waard.

Assortiment
Ik geef geen 10 want alles kan beter maar in vergelijk met de zaak waar ik de camera heb gekocht was jullie assortiment prima in orde.

Aanbeveling
Ik had al van jullie op de fotoclub gehoord en ik had zelf ook al eerdere ervaringen met jullie die was ook goed dus ik ga jullie zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Kortweg alles is prima de enige reden waarom ik geen 10 geef is dus omdat alles beter kan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NW10 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Me georiënteerd via internet op cameranu. Gekocht bij de winkel in Urk.

Service
prima uitleg en vriendelijk geholpen

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
groot aanbod, veel kennis en kunde, prima personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva687 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De site vind ik erg duidelijk. Je kan makkelijk vinden wat je zoekt en alles wijst zich vanzelf.

Service
De levertijd was zoals beloofd, de volgende dag in huis.

Assortiment
Prijsklasse van de producten is vergelijkbaar met andere winkels. Het is niet veel duurder of goedkoper, gewoon gemiddeld.

Aanbeveling
Bestellen via deze winkel ging goed en snel. Daarom zou ik de winkel aan iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
Al met al is het een goede webwinkel. Betrouwbaar en duidelijk, wat ik belangrijk vind als je online besteld. Ik heb geen contact gehad met de klantenservice of iets retour gestuurd, hier kan ik dus niks over zeggen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Neejij 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Bestelproces spreekt voor zich. De voorraad en levertijden worden duidelijk vermeld.

Het betalen via mijn mobiel verliep niet geheel vlekkeloos maar dit kan aan mijn verbinding liggen. De betaling via mijn desktop verliep prima.

Service
Mijn abusievelijk geplaatste dubbele order werd meteen opgemerkt door de klantenservice en geannuleerd. Top!

Tijdens het bestellen was de bezorgdatum en zelfs het tijdvak van de levering zichtbaar. Ook ontving ik na verzending netjes een track&trace nummer.

Het product was zeer goed verpakt in een kartonnen doos met luchtkussentjes.

Assortiment
Een van de weinig winkels/webshops waar de Thule Gauntlet 3.0 al verkrijgbaar was.

De meeste winkels verkopen enkel het oude 2.0 model.

Aanbeveling
Breed en recent assortiment. Snelle levering en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Sandee 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk

Assortiment
Heel veel

Aanbeveling
Heel veel keus , makkelijk duidelijk, goed overzicht

Extra toelichting
Onlangs een koop gedaan (Externe harde schijf), dit mede gedaan omdat ze een goede prijs hebben en een enorme keus. Buiten dit is er ook een duidelijke beschrijving van het product waardoor de keuze makkelijk wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews