cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andrieke Wit - vd Horst 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Keurig geholpen toen ik niet kon inloggen alles netje en compleet via mail thuis ontvangen daarna het pakket binnen een dag op de deurmat mogen ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Martens 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en compleet

Service
Super snelle levering

Extra toelichting
Ik wist in principe welke camera ik wou hebben, de beste prijs zonder extra verzendkosten en super snel geleverd de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renevaneeden 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en compleet

Service
Je wordt persoonlijk geholpen en er wordt meegedacht naar het budget van de klant

Assortiment
Ruim voldoende en alle prijsklasses

Aanbeveling
Aan eenieder die er ooit mee te maken krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rooij van 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
besteld en de volgende dag afgeleverd

Service
keurig verpakt en omdat het pasen is nog `n paar paaseitjes als service

Assortiment
overzichtelijke assortimenten

Aanbeveling
besteld en correct geleverd, met voldoende mailtjes en overzichten

Extra toelichting
makkelijke site om te winkelen, en de prijzen zijn goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuitert 02-04-2015 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik moest drie kwartier rijden van af mijn woning. Is niet erg overigens.

Service
Uitstekend! Je wordt vlot en vriendelijk geholpen. Geen "verkooppraatjes" maar eerlijk en vooral deskundige uitleg. Er wordt met je meegedacht en alternatieven aangedragen.

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande is het duidelijk.

Extra toelichting
Ben sedert het begin klant van deze winkel toen deze nog op een zolderverdieping was gehuisvest. Ruilen is geen probleem en als het artikel niet gerepareerd kan worden kreeg ik een ander exemplaar mee. In mijn geval een statief. Ik ben lid van een videoclub en menigeen koopt bij cameranu. "Waar gekocht? Op Urk" Inmiddels druk bezig met het mij bekend maken van mijn laatste aankoop, en de voorlopige resultaten zijn Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kristie-r 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Cameranu.nl is duidelijke en overzichtelijk wanneer je met de zoekfunctie werkt. De menustructuur zou nog wat helderder gemaakt kunnen worden.

Service
De bestelling was op woensdagavond besteld en donderdagmiddag werd hij netjes bezorgd. Eerdere ervaringen met retouren en garantie bij Cameranu waren ook erg goed. Bij dit bedrijf kun je met een gerust hart kopen, want ook bij problemen staan ze nog voor je klaar.

Assortiment
Geweldig aanbod, veel keuze tegen een aantrekkelijke prijs. Bij vergelijkingen komt Cameranu bijna altijd als (een van de) meest aantrekkelijke uit de bus.

Aanbeveling
Wie iets nodig heeft voor zijn camera kan voor goed advies, goede service, ruime keuze en een goede prijs hele goed terecht bij Cameranu. Ik heb deze winkel dan ook al diverse malen aan mede fotografieliefhebbers aangeprezen.

Extra toelichting
Ik kocht vorige week woensdag de Nissin Di700 flitser bij Cameranu en een polsband voor de spiegelreflexcamera. Beide bevallen prima. De bestelling was 's avonds geplaatst en deze werd de volgende middag netjes bezorgd. In de doos waren zelfs nog enkele paaseitjes toegevoegd, wat het ontvangen van mijn pakketje nog leuker maakte. Een klein gebaar, maar het laat wel (nog eens) zien dat Cameranu het beste voor heeft met haar klanten. Prima winkel!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stique Media 02-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Complimenten aan verkoper Brian

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M. E. te L. 02-04-2015

Algemene score

8,8

Service
er miste een dopje, na een kort telefoontje ('s avonds) is die nog direct op de post gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaalenw 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak om rustig uit te zoeken waarin je bent geïnteresseerd. Of het op voorraad is of niet.

Service
Behandelen van order tot aan levering is zo gegaan zoals gepland. Geen vertraging of iets dergelijks.

Assortiment
Aanbod is erg groot. Artikel omschrijving uitgebreid.

Aanbeveling
Ik zou het zonder twijfel aan iemand aanbevelen. Omdat ik in de nabije toekomst hier meerde foto apparatuur wil aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.M. Koks 01-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie winkel, makkelijk te vinden.

Service
Prettig en deskundig geholpen. Lekkere koffie bovendien.

Assortiment
Compleet en overzichtelijk.

Aanbeveling
Aangenaam winkelen met deskundig personeel en een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Een bezoek aan deze winkel is zeker aan te bevelen. Bovendien werd een ontbrekend artikel de volgende dag nabezorgd. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pushkin84 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Diverse items besteld over de afgelopen maanden. Lekker snel via de website besteld en vlot geleverd.

Service
Service bij elke bestelling prima

Assortiment
Ruim assortiment, ik heb tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Prima winkel, dus ik zou deze shop aanbevelen bij vrienden en familie

Extra toelichting
1 woord: TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenkieg008 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel en site zijn duidelijk en uitnodigend ingericht.

Service
Je wordt zowel via de chat, mail als winkel altijd goed te woord gestaan en krijgt duidelijk en eerlijk advies.

Assortiment
Bijna alles is op voorraad of als dat niet zo is in ieder geval heel snel leverbaar.

Aanbeveling
Een hele fijne winkel waar je met een goed gevoel je producten koopt en nog fijn is om gewoon rond te kijken.

Extra toelichting
De site en winkel zelf zeggen eigenlijk al genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TTNB 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk en snel bestellen.

Service
Er wordt snel contact opgenomen bij een vraag en erg vriendelijk.
Snelle levering en netjes ingepakt.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Heb deze website aanbevolen aan vrienden die camera accessoires zochten.

Extra toelichting
Ik plaats deze beoordeling onfat ik heel erg tevreden ben met deze website. Deze heb ik ook aanbevolen bij vrienden en heb tot nu niet iets kunnen vinden wat ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia24 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Supersnelle verzending

Assortiment
De accu die ik bestelde is bijna nergens meer te verkrijgen, dus geweldig dat ik hem bij CameraNU.nl wél vond!

Extra toelichting
Via Marktplaats kocht ik een Polaroid Pogo fotoprinter, zoals ik al vreesde was de accu ervan erg slecht. Via Amazon en Ebay heb ik geprobeerd een nieuwe accu te vinden, maar uiteindelijk bleek ik veel dichterbij huis te kunnen slagen! Door supersnelle verzending van CameraNU.nl en de uitstekende accu kan ik nu mensen in Azie verblijden met een ter plekke geprinte foto!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijbhuijser 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met een magnetische ring zou het nog gemakkelijker zijn maar die kun je alsnog kopen

Service
goed voorgelicht, vakkundig geholpen

Assortiment
meer keuze dan mijn beurs diep is

Aanbeveling
alles is aanwezig, en kan door goede voorlichting ook direct worden uitgeprobeerd

Extra toelichting
Ben na een interessante cursus fotografie bij Camera Nu, ben ik meer mogelijkheden van mijn camera aan het uitproberen. Makrofotografie is een experiment van mij. Om nu meteen een makro objectief te kopen was mij iets te duur, close-upfilters biedt een mooi alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizanne van Maaren 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cameranu.nl heeft een duidelijke website. Ze zorgen voor een snelle bezorging waarbij je zelf het tijdvak dat het beste uitkomt kunt aangeven.

Service
Ze zorgen voor snelle reacties bij vragen.

Assortiment
Ruim assoritment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdenexter 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoek functie

Service
Door per ongeluk 2x te bestellen op een dag, gebeld en dan kan de bestelling alsnog samengevoegd worden en 1x verzendkosten betalen

Assortiment
Voldoende aanbod

Aanbeveling
Zeker een goede winkel met snelle levering en goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hofstra 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Site is erg duidelijk, je kan makkelijk vinden wat je zoekt

Service
Maken alle beloften waar.

Assortiment
Denk het meest ruime assortiment van alle

Aanbeveling
Nogmaals ze hebben heel veel keus en maken alles waar wat belooft wordt. Verder prijstechnisch prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas Timmermans 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Duidelijke e-emails teruggekregen na bestelling

Assortiment
Er is een ruime keuze, groter assortiment dan elders.

Aanbeveling
Goed assortiment en een snelle levering.

Extra toelichting
Ik vond hier niet precies wat ik nodig had maar er was een goed alternatief beschikbaar. Vooral de snelle levering stelde ik zeer op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbertd1978 01-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken op de website gaat heel makkelijk

Service
Ik kom al jaren met heel veel plezier bij Cameranu. Praktisch altijd als ik iets op dit gebied nodig heb kies ik ervoor om even langs deze geweldige winkel te gaan om het product hier te halen. Altijd een geweldige service en vriendelijk en vooral deskundig personeel!

Assortiment
Alles te krijgen wat je zoekt. Laatst hadden ze iets niet in hun assortiment, maar zijn ze gaan informeren en konden ze mij dit product toch leveren. Top!

Aanbeveling
Niet twijfelen, gewoon naar Urk rijden of online bestellen via de website. Een betere service vind je nergens!

Extra toelichting
Geweldige service bij Cameranu. Anderhalve week terug de Canon 100mm 2.8 IS aangechaft. Blijkt deze lens op een beurs in de aanbieding te zijn, goedkoper en met gratis filter. Mail gestuurd direct meerprijs teruggestort gekregen en filter opgestuurd. TOP! Dit is absoluut niet de eerste keer dat ik supergoede ervaringen met Cameranu heb. Voor mij geen andere winkel meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel1511 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk. Verschillende betalingsmogelijkheden.

Service
Volgende dag het product in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Donkers 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is overzichtelijk. Bestellen is daardoor eenvoudig.

Service
Service is ok. Men informeerd goed via email over het verloop van de bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment en (in mijn geval) scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim uit Spanje 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestelling was in feite eenvoudig te plaatsen

Service
De beveiliging die Adobe hanteert leverde problemen op. CameraNu is voor mij in de bres gesprongen en uiteindelijk is door de vasthoudendheid van de medewerkers alles in orde gekomen; hulde!

Assortiment
breed assortiment waar ik zeker nog wil gaan snuffelen

Aanbeveling
prijsvergelijking, maar vooral de betoonde service van de medewerkers

Extra toelichting
I.p.v. het product terug te sturen, ben ik gaan bellen met CameraNu en heb vervolgens het probleem per e-mail gemeld. Adobe zond na 24 uur een niet-werkende link en opnieuw zocht ik telefonisch en vervolgens per e-mail contact met het bedrijf in Urk. Nog diezelfde middag van de tweede dag was het product voor mij te downloaden. Hulde voor CameraNu-medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FlyingTom82 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Helemaal goed, en zeer snel!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

swagerman 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Al vele malen kom ik persoonlijk naar deze winkel

Extra toelichting
Al vele malen kom ik persoonlijk naar deze winkel. En altijd was en is er DESKUNDIG personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de fotovrouw 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
kan alles rustig bekijken

Service
een mailtje met een vraag wordt direct beantwoordt

Assortiment
veelzijdig zijn van alle markten thuis

Aanbeveling
Kan rustig op je gemak alles bekijken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Glenn Lottering 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebelt, antwoord was goed, bestellen aangemaakt!

Service
Snelle service met 100% goed antwoorden

Aanbeveling
Snelle dienst met variante assortiment

Extra toelichting
Erg goed service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

m.riethoff 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Eenvoudig en makkelijk te bestellen. Geen gedoe, gewoon snel en simpel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heinnn 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kwam op een rustig tijdstip.
Ik kan me voorstellen dat als het drukker is de wachttijd wat langer is maar daar zullen de 10 kassa's een snelle afhandeling kunnen garanderen.

Service
De service is perfect!
Iedereen krijgt keurig antwoord en het personeel neemt ruim de tijd voor iedereen!

Assortiment
Alles hebben ze of kunnen ze bestellen!

Aanbeveling
De betere winkel in het Nederlandse landschap!

Extra toelichting
Een 9 staat gelijk aan een 10!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis A 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet bestellen, de volgende dag geleverd

Service
Omdat één van de medewerkers in onze gemeente woont, rechtstreeks thuis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Punky_nl 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. Gemakkelijk te bestellen. En supersnel geleverd!

Service
Hele nette service. Problemen met geheugenkaartje. Mocht gelijk zonder moeilijk te doen retourneren en zelfs herstelcodecnog gebruiken om foto's toch terug te krijgen. Hierna zelfs keuze voor nieuwe kaart of van ander merk of zelfs geld terug. Super!

Assortiment
Volop keuze, maar niet alles. Maar dat hebben ze nergens.

Aanbeveling
Erg tevreden over de snelle en correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cedeetje 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.
Bijzonder vriendelijke en geduldige medewerkers en prima service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en kon vooraf via internet al voor het grootste gedeelte mijn keuze maken en vergelijken.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
Ga beslist zo weer naar deze winkel en maak er dan weer een gezellig dagje uit van in Urk. Kan dan ook weer lekker mijn camera uitproberen. Kortom ik heb alleen maar Lof !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pim37 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de website was het snel zoeken.

Service
De online klantenservice werkte prima en snel. 'Even opzoeken' werd gemeld, zodat je wist dat je even moest wachten. Advies was prima!
Snelle levering. Ook wordt de klant geïnformeerd bij 'tijdelijk niet in voorraad'

Assortiment
Voor zover bekeken was het goed. Natuurlijk niet alles kunnen bekijken om hier een goed oordeel over te geven

Aanbeveling
Prima bedrijf met uitstekende service!

Extra toelichting
Het advies en de bestelling verliep vlekkeloos. Levering correct inclusief de paaseieren! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnny1981 30-03-2015

Algemene score

6,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle service, vandaag besteld morgen in huis!

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

kevintje21 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling via de website gaat supper gemakelijk

Service
Service uitstekend

Assortiment
Ruime assortiment met goede prijzen

Aanbeveling
voor de laatste camera spullen kann je hier goed terecht

Extra toelichting
helaas de bevestigingen mailen beetje Verwarrend. Goede aankoop en lange garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Fredrik Eriksson 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekmogelijkheden

Service
Duidelijk wat in voorraad Is.

Assortiment
Veel spullen van veel merken

Aanbeveling
Veel spullen en snelle levering

Extra toelichting
Ik vind wat ik zoekt voor een goede prijs en het is snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitteijzerman 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden wat ik zocht. Overzichtelijk.

Service
Snelle levering.

Assortiment
ruim voldoende, voor iedere portemonnee.

Aanbeveling
Makkelijk, snel

Extra toelichting
Ruime keuze en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BM Kleijn 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een duidelijke website,heel overzichtig

Service
Dit kan ik alleen beoordelen op levertijd en die was volgens de belofte de volgende dag .
En ook de info over de zending was perfect.
Die was begin tot eind goed te volgen

Assortiment
Wat ik zocht ( actioncam) was niet zo uitgebreid aanwezig maar genoeg voor mij

Aanbeveling
Ik laat dat altijd aan anderen zelf over maar ik zou deze winkel zeker niet afraden

Extra toelichting
Mijn eindoordeel is dat ik heel tevreden ben .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan Klaasse Bos 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk zodat ik on-line snel kan winkelen. De winkel zelf is ook logisch ingedeeld

Service
Er staat vakkundig vriendelijk personeel dat als er iets niet goed gaat dit snel en goed oplost

Assortiment
Een groot kwalitatief assortiment

Aanbeveling
Goede prijzen en betrouwbaar in de adviezen

Extra toelichting
Ik ben al jaren klant bij Cameranu en koop zowel via de site als in de winkel. Dit is altijd naar volle tevredenheid geweest

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly Claasen 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website.

Service
De volgende dag al het bestelde ontvangen.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
100 %

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael vd Hoek 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk bestellen

Service
Snel en duidelijk antwoord op je vraag

Assortiment
Voldoende voor mijn canon dslr

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordeling

Extra toelichting
Na een mail gestuurd te hebben met een vraag kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Het product besteld en dat ging direct op de post.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo blijefotos.nl 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je koopt wat je ziet en je krijgt wat je ziet en altijd op voorraad

Service
Top, netjes terug gebeld worden als ze het even moeten nakijken

Assortiment
Gewoon goed en compleet

Aanbeveling
Doe ik al.

Extra toelichting
Ik ben al jaren klant bij Cameranu.nl en altijd tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotograaf55 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je in de buurt bent even binnengaan. Ben je te ver verwijderd van de winkel. Via de website alles te vinden. Bestellen en de volgende dag in huis. Het is echt waar!

Service
Je wordt altijd uitgebreid geholpen. Geven advies en nemen er de tijd voor. Doordat men de tijd voor je neemt, kan het voorkomen dat je even wachten moet. Dan een kop koffie en kijken naar alle nieuwtjes

Assortiment
Veel aanwezig.

Aanbeveling
Heb al diverse mensen doorverwezen.

Extra toelichting
Zeer goede winkel, vriendelijk personeel en goed onderlegd. Veel assortiment aanwezig. Ga altijd met een blij gevoel de deur uit. Ook wel met een droom, al dat lekkers in de etalages.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBE15 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fysiek in de winkel geweest. Ziet er netjes en verzorgd uit.
Op de website is dat ook het geval.

Service
In de winkel vriendelijk en deskundig personeel.
Aan de telefoon wordt je keurig behandeld. Bij problemen (verkeerde zonnekap geleverd) wordt efficient aan een oplossing gewerkt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment van alle grote merken. Zowel op de site als in de winkel. In de winkel kan alles worden bekeken en eventueel worden uitgeprobeerd

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig personeel. Weten veel af van het assortiment.

Extra toelichting
Op een zaterdagmorgen naar Urk geweest om apparatuur te kopen. De eerste keer in de winkel. Een groot deel van het assortiment is direct te bezichtigen. Het is altijd prettig om even een camera vast te houden. We werden snel geholpen door een medewerker die duidelijk kennis van zaken had. Wist goede voorlichting te geven over de produkten. Die voorlichting was goed te begrijpen voor zowel een beginnend amateur als een gevorderd amateur. Was een prettig gesprek met als resultaat dat wij tevreden met onze aankopen huiswaarts konden keren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitspopper 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
CameraNu: makkelijk bereikbaar, goede service en meedenken over je wensen & afstemmen op je budget. Klantenservice is erg goed bereikbaar en altijd vriendelijk te woord gestaan. Afhandeling gaat ook snel, fijne winkel, ook online!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjenv89 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site

Service
Goede service, en mailcontact

Assortiment
Compleet assortiment

Aanbeveling
Helemaal top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Huizing 30-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een super goede website, overzichtelijk en de voorraad is altijd actueel. Ook kun je de verschillende merken mooi onderling vergelijken.

Service
De service en aanverwante zaken worden altijd correct en goed afgehandeld. De medewerkers denken met de klant mee en zo hoort het ook.
Wat je ook vraagt bij Cameranu altijd geslaagd.

Assortiment
Het assortiment is ruim en de prijzen zijn concurrerend met andere aanbieders.

Aanbeveling
Goede service, goed advies en een kopje koffie is er altijd gratis. Super winkel, zeker een aanrader.

Extra toelichting
Ik heb al meerdere keren er producten gekocht en altijd zeer tevreden er mee thuis gekomen. Ook heb ik al een keer gebruik gemaakt van de omruil periode van 14 dagen en dit werd zeer correct afgehandeld. Helemaal TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre189 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken koop je wat je hebben wilt.prima site.

Service
Volgende dag in huis in een prima verpakking.

Assortiment
Zeer uitgebreid, je vind bijna altijd wel wat je zoekt en in meerdere uitvoeringen.

Aanbeveling
Zie de antwoorden.

Extra toelichting
Al meerdere malen bij meerdere online aanbieders gekeken naar de prijzen van foto spullen die ik zoek een vaak kom ik uit bij cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Guichelaar 29-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je wandelt heerlijk binnen en geniet van een bakje koffie. Niet vergeten een nummertje te trekken.

Service
Al vaker enkele defecten gehad en alles wordt keurig en perfect gerepareerd en zelfs onderdelen toegestuurd.

Assortiment
Voldoende keuze op fotografisch/ film/ etc gebied. Je komt er niets te kort. Wel wat geld meenemen.

Aanbeveling
Altijd vriendelijk en geduld voor de klant.

Extra toelichting
Goed overzichtelijke zaak. Men neemt de tijd voor elke klant. Houdt wel in dat je af en toe zelf ook even moet wachten. Dit onder een uitstekend bakje koffie. Ben al heel wat jaren klant. Bevalt mij prima. Service is ook perfect.Onlangs iets defect van bijna nieuw apparatuur e het onderdeel wordt keruig opgestuurd. Men is altijd vriendelijk voor de klant. Voldoende producten om je geld aan kwijt te kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeje964 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Prima.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Extra toelichting
Voor de basisschool waar ik werk koop ik al jaren fototoestellen bij Cameranu.nl Na een aantal vergelijkingssites te hebben bekeken kom ik vaak weer uit in Urk. Voelt vertrouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews