cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bertrand Verbeek 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik geef geen tienen, maar goed het bestellen via de website is een fluitje van een cent.

Service
Het product was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. Echter na de bestelling ontving ik het bericht dat er iets mis was gegaan met de verzending. Ik zou de volgende dag gelijk worden bericht. Er werd, in het automatisch gegenereerde bericht, geen reden opgegeven. Dat zou wel zo prettig zijn geweest. Je wordt toch achterdochtig wanneer je voor het eerst bij een webwinkel bestelt...

Ik werd die volgende dag niet gelijk bericht, ik ontving echter in de middag een bericht dat mijn bestelling verzonden was. Ook hier was iets meer informatie wenselijk geweest.

Het product heb ik uiteindelijk een dag later dan bedoeld ontvangen. In mijn geval was dit nú geen probleem, maar wanneer je een zending plant op een vrije dag kan dat maar zo wél het geval zijn.

Met het bovenstaande in acht genomen zou men aan de communicatie m.b.t. verlate verzendingen meer aandacht kunnen/moeten besteden.

Extra toelichting
Voor mij zijn een goede service en communicatie vooral belangrijk. Wanneer een zending onverhoopt later komt, is een goede en volledige berichtgeving daarover essentieel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marja Steeman 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kon alles prima vinden op internet

Service
super duidelijke filmpjes

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede prijs en duidelijk door filmpjes

Extra toelichting
erg handig om online te kunnen kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 1970 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect gesorteerd zodat je in een oog opslag bij het juiste artikel zit.

Service
Woensdag avond 28 april besteld, donderdag ochtend met Postnl thuis bezorgd.

Assortiment
Alles wat ik zoekt of nodig hebt voor mijn fotohobby hier in de webshop te vinden

Aanbeveling
Mijn aankopen heb ik als zeer goed ervaren, dit wens ik een ieder ander ook toe.

Extra toelichting
De aangekochte artikelen zijn precies zoals beschreven en goed verpakt verzonden. Dit tegen de laagste en zeker concurrerende prijs die er te vinden was op het moment van kopen in, veel webshops of winkels roepen wel dat zij de goedkoopste zijn of met de prijs mee zakken van de concurrent, CameraNu.nl hoeft niet mee te zakken of te roepen, zij zijn gewoon de goedkoopste met een snelle verzendservice en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uncledomie 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredMeuff 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijke site waar alles goed op geordend was en zodoende makkelijk te vinden.

Assortiment
Vele mogelijkheden met voldoende beoordelingen waar je iets aan hebt.

Aanbeveling
's Avonds om 22:00 uur besteld en de volgende dag om 11:00 uur had ik het al in huis. Geweldig!!!!!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn producten en dus ook met cameraNU. Wat ze beloven komen ze ook na. Producten goed verpakt en tijdig aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suuz1978 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site en snelle levering.

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Toegankelijke en prettige site. Snelle en veilige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Lankhaar 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel in de winkel als on-line dé foto- en videoaanbieder.

Service
Regelmatig stel ik een vraag over een product dat professioneel wordt beantwoord of opgelost!

Assortiment
Alles wat een foto- of videograaf nodig heeft is er te vinden.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om in ieder geval eens een kijkje te gaan nemen.

Extra toelichting
Al jaren koop ik bij Cameranu naar alle tevredenheid. Goede voorlichting, inruilmogelijkheden plus mensen achter de toonbank die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred J 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website mij goed kunnen oriënteren op al die aspecten die voor de aanschaf van een nieuwe camera voor mij van belang zijn

Service
Na voorselectie langs gegaan in Urk. Werd hier uitstekend ontvangen en zeer vakkundig werd mijn selectie vergeleken met vergelijkbare camera's

Assortiment
Op de website een groot assortiment waarbij het door mij gewenste type camera snel te vinden was

Aanbeveling
goede site, vakkundig personeel, groot assortiment en scherpe prijzen

Extra toelichting
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Mak 06-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De opzet macrolens is simpel te plaatsen en te verwijderen.

Service
Uitgebreid advies en er wordt zeker niet geprobeerd een duur product te verkopen. Men luistert naar de koper en komt dan tot een advies.

Assortiment
keus genoeg.

Aanbeveling
Geen opdringende , maar op maat gemaakte adviezen.
Ondanks dat het er wel eens wat druk kan zijn waardoor de wachttijd wat kan oplopen. is het het wachten wel waard.

Extra toelichting
Ik vind het kopen via camerau.nl via internet wel prima en snel, maar voor advies is een bezoek aan de zaak in Urk zeker de moeite waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NX 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Ik wist al welke camera ik wilde en verschillende opties snel te vinden. Ook handig dat eventuele accessoires meteen te vinden zijn. Zouden wat mij betreft nog wel meer opties mogen staan en niet alleen in pakketvorm.

Service
Alles kwam keurig verpakt precies binnen de afgesproken twee uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoMaskaGrafia 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel erg makkelijk te bestell

Service
Altijd professional en aardige mensen

Aanbeveling
Garantie van professionaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita06 06-05-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, zoekfunctie werkt ook goed.

Service
Zeer korte reactietijd op welke email dan ook. Altijd meedenkend.

Extra toelichting
Vriendelijke mensen, altijd bereid te helpen. Reageren zeer snel op emails. Extra fijn is dat er een daadwerkelijke winkel is, dus je kunt er altijd naartoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Kimmelaar 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke productcategorieën op de website.

Service
Zelden nodig, maar soepel en snel.

Assortiment
Overweldigende keuze, heb nog nooit iets niet gevonden.

Aanbeveling
Ik heb alleen positieve ervaringen met CameraNU.nl

Extra toelichting
Al meerdere jaren bestel ik naar volle tevredenheid bij CameraNU.nl. Doorgaan zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mandersp 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Snelle service en snel aangekomen

Assortiment
Heel veel dingen zijn er te bestellen

Aanbeveling
Snelle bestelling, duidelijk en gemakkelijk.
Daarbij ook nog de goedkoopste.

Extra toelichting
Cameranu.nl maakt waar wat die zegt. Een snelle levering en netjes verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice65 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, waar eenvoudig naar producten is te zoeken.
Betalingen via IDEAL maken het doen van de bestelling eenvoudig met het achterlaten van een beperkte hoeveelheid gegevens.
Het bestelproces zelf is overzichtelijk en wordt via de Track en Trace keurig op de hoogte gehouden betreft de verzending.

Service
Uitstekende service rondom het bestelproces. Netjes op de hoogte gehouden van de status en artikelen tegen marktconforme prijzen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarbij ook alternatieven tegen lagere prijzen worden getoond.

Aanbeveling
Gezien de ervaringen zeker een webwinkel die ik graag bij anderen onder de aandacht breng

Extra toelichting
Gezien de ervaringen zeker een webwinkel die ik graag bij anderen onder de aandacht breng

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

burnacid 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke webshop

Service
Makkelijk en snelle info via social media (Facebook)

Assortiment
Goed up to date ook het nieuwste model goed leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnixx 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoek makkelijk. Voldoende info over het product op de website (inclusief filmpjes).

Service
Voorafgaand aan mijn bestelling heb ik contact gehad met de klantenservice. Daar ben ik goed geholpen. Informatie bleek na ontvangst van de bestelling ook te kloppen.

Assortiment
Erg complete assortiment.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een prima adres om je fotoapparatuur te bestellen. Bestelling werd volgens verwachting snel geleverd ('s avonds besteld, vroeg in de middag in huis). Pakket is goed met track&trace te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Ruizendaal 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker makkelijk in gebruik

Service
Volgende dag binnen zoals beloofd

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Zowel online als in de winkel is lekker makkelijk

Extra toelichting
Prijs kwaliteit verhouding zijn prima onze kijker kwam als goedkoopste bij camera.nu uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 105 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is (ook voor een leek) overzichtelijk en duidelijk

Service
Had een probleempje met de werking van het bestelde. Eén telefoontje met de klantenservice met een deskundige, geduldige en vriendelijke medewerker was voldoende om het geheel én snel op te lossen.

Assortiment
Keuze genoeg en op advies van een medewerker hebben we de juiste keuze kunnen maken.

Aanbeveling
We zouden geen andere zaak weten die het beter kan doen. Als leek ben je toch aangewezen op deskundigen die begrijpen wat de klant wil.

Extra toelichting
duidelijker kan het niet: het was prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kappie49 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Ook als je nog niet weet wat je precies wilt aanschaffen. Producten zijn duidelijk en gemakkelijk met elkaar te vergelijken

Service
Winkel is goed bereikbaar en personeel heeft voldoende tijd voor je. Afspraken worden stipt nagekomen. Enigste min puntje er worden kosten berekend bij gebruik creditkaart

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende de artikelen zijn er in ruim voldoende prijsklassen

Aanbeveling
Ben al jaren klant bij camera nu en kan deze bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Heb de lens nu een week in mijn bezit en deze voldoet helemaal aan mijn verwachtingen kreeg ook duidelijke uitleg van verkoper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Peeters 05-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede duidelijke website, producten makkelijk te vinden, bestel/betaal procedure duidelijk en perfect dat je de mogelijkheid hebt om via ideal te betalen.

Service
super snelle levering

Assortiment
ik had een klein onderdeeltje nodig wat nergens te krijgen was en bij CameraNu.nl makkelijk te vinden op de website.

Extra toelichting
Alles prima in orde, zowel de website, het bestellen, als de levering. Voor meerdere bestellingen in de toekomst kom ik zeker terug bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

qwertyuiop98679 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site, ook op Ipad

Assortiment
Waar ik naar zocht hadden ze, ook op voorraad.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Gewoon degelijke site waar ik na tien uur 's avonds wat bestelde en ik een kwartier later al een track en trace nummer in mijn email box had. Volgende ochtend het spul in huis...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Latifa80 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Had een verkeerd huisnummer door gegeven ben gebeld en opgelost. Super

Aanbeveling
Snelle levering. Super klant vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

FotoHenkie 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste dingen invullen? Fluitje van een cent.

Service
Dagje levertijd

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Probleemloos

Extra toelichting
CameraNu is een zaak, mij bekend van het voormalige Fotoforum, waar het door vele fotografen, amateurs en profis's, alom werd aangeprezen vanwege de service, de voorlichting, het ruime assortiment en de scherpe prijzen. Voor mij was er dus geen enkele twijfel om hier een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alf911 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Breed assortiment, scherp geprijst.

Aanbeveling
Snelle service, keurige en duidelijke communicatie.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een uitstekende webshop die met een breed assortiment, goede service tegen scherpe prijzen een must is voor cameraliefhebbers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Puffelenstein 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is overzichtelijk ingedeeld. Het gewenste artikel was snel te vinden.

Service
PRIMA. Het artikel is conform afspraak geleverd. Over de voortgang van de levering heb ik mails ontvangen. Dat is prettig. Artikel was uitstekend verpakt.

Assortiment
Ik heb altijd nog gevonden wat ik wilde kopen. Ook voldoende accessoires.

Aanbeveling
Gewoon een prima webwinkel: doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop met duidelijke structuur, snelle levering, levering is te volgen, artikel goed verpakt. Verder een prettig idee dat er een fysieke winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauvenberg 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zat, als je weet wat je wilt hebben krijg je het in 1 klik thuis

Service
Zelfs klachten worden in een vloek en een zucht naar behoren opgelost

Assortiment
Het meeste waar ik naar op zoek ben is in deze winkel gewoon op voorraad

Aanbeveling
Gewoon doen zou ik tegen iemand anders zeggen.

Extra toelichting
Ik heb uitermate tevreden over het assortiment, de snelheid van levering en het oplossen van problemen. Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Baspiet 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen zijn makkelijk en snel te vinden. Bestellen en betalen gaat makkelijk en info is duidelijk.

Service
Info na de bestelling tot en met de aflevering was uitgebreid en duidelijk.

Assortiment
Behoorlijk groot assortiment. Ook de kleine spulletjes vind ik hier in een uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Warm aanbevolen. Zoek je iets? Kijk dan eerst hier.

Extra toelichting
Ik kocht hier al eerder en ben steeds weer tevreden. Goede info is bij webwinkels vaak ver te zoeken. Bij CameraNu is de informatie steeds duidelijk en betrouwbaar. De prijzen zijn goed en de afhandeling laat niets te wensen over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor86 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ruime keuze in het assortiment en goede service. 's Avonds besteld, en de volgende dag was de nieuwe fotocamera met een aantal extra toebehoren in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

studioikke 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoekmachine werkt prima, dus snel bij datgene je zoekt,paar keer klikken en klaar

Service
Altijd snelle reacties en nette oplossingen en er wordt altijd netjes meegedacht.

Assortiment
Tot nu toe is alles er wat ik zoek voor een leuke prijs.

Aanbeveling
Goede ervaringen, altijd op tijd geleverd en ook de service is prima op orde net als prijs/kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Goede ervaringen, altijd op tijd geleverd en ook de service is prima op orde net als prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goedraad 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online altijd te bestellen

Service
vrijdag 22.30 besteld zaterdag 10 uur thuis netjes verpakt.

Assortiment
Ruime assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Online duidelijk en uit ervaring weet ik dat als je naar de winkel gaat het: mooi, uitgebreide assortiment, goed advies en gastvrij is.

Extra toelichting
Omdat ik al in de fysieke winkel ben geweest had ik meer vertrouwen om online te bestelen. Ik had twijfels als ik zo laat 's avonds bestelde of ik het wel de volgende dag zou ontvangen. Tot mijn vreugde kreeg ik de volgende ochtend mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartijnV11 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website en goede indeling van categorieën en zoekopties.

Assortiment
Zeer uitgebreid en veel producten op voorraad en snel geleverd.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen wat betreft webshop en winkel. Echter wel wat verder rijden. Een of meerdere extra filialen is een optie.

Extra toelichting
Zie eerdere notities.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LauraL 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is eenvoudig en overzichtelijk!

Service
Snelle levering (zoals op de site gemeld) en goede verpakking voor de producten!

Assortiment
Voor iedereen wat wils: van beginneling tot professionele fotograaf

Extra toelichting
Fijne website, duidelijk, overzichtelijk en tijdige levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Canu 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote winkel en makkelijk te bereiken.

Service
Er wordt goed naar wensen geluisterd en gezamenlijk tot een passende oplossing gezocht.

Assortiment
Veel voorradig en anders snel besteld.

Aanbeveling
Vakkundig personeel en grote voorraad

Extra toelichting
Kom er altijd graag vanwege het grote assortiment en plezierig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.paeper 03-05-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima winkel, netjes en verzorgt. Veel keuze en werden prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Last 03-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer toegankelijke en overzichtelijke site.
Ik heb materiaal gehuurd voor een prima prijs.

Service
Ik werd in de winkel vlot geholpen, prima koffie en deskundig personeel.

Assortiment
Prima uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede ervaring met de winkel.

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met mijn gehuurde materialen, goede service en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem1946 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie en duidelijke website

Service
Goede service en vriendelijke klantenservice.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze op de website.

Aanbeveling
Mooie website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjvdl 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eigenlijk niet zo moeilijk als je van te voren het type al weet dat je wilt hebben. Type intoetsen en voilá. Alleen het geheugenkaartje opzoeken passend bij de 4K camera kostte wat meer moeite. 4K stelt duidelijk hoge eisen aan de geheugenkaart.

Service
Goede follow up. Berichtgeving over bezorging klopt exact.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Diverse vrienden en kennissen heb ik deze winkel al aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie. Timmermans. 02-05-2015

Algemene score

8,3

Gemak
Met gemak kun je op de website van Cameranu de producten waar je naar op zoek bent vinden, en als je eventueel vragen hebt wordt je altijd heel vriendelijk te woord gestaan aan de Telefoon, en helpen ze je verder geen enkel probleem.

Service
En de service is er ook prima je kunt je vragen stellen via de telefoon, en de aflevering van het bestelde word op tijd afgeleverd zoals je beloven.

Assortiment
Ik vind telkens als ik daar op de site kom wat ik wil bestellen.Dus is alles naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco59 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ook telefonisch goed bereikbaar. Je hoeft niet alles via de website uit te zoeken maar kunt als je daar behoefte aan hebt spreken met een verkoper.

Aanbeveling
Ik heb er mij meerdere keren nu gekocht. Daarmee beantwoord ik ook deze vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JWvRijs 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en vriendelijk ingedeeld. Producten zijn hierdoor snel te vinden. Ze hebben een ruim aanbod en het maakt mij wel nieuwsgierig hoe dat in de winkel is uitgestald. De aankoop van producten is via de site snel te doen. De gegevens die gevraagd worden om in te vullen zijn logisch en voorspelbaar.

Service
De service die ik heb gekregen heeft alleen met leveren te maken. Ik heb nog niet 1 keer een product hoeven retourneren. Cameranu.nl geeft aan dat voor 23.59 uur besteld de volgende werkdag wordt geleverd. Tot nu toe bij mij steeds de volgende werkdag in goede orde geleverd. Dat vind ik service.

Assortiment
Het assortiment is wel heel ruim en per product wordt er verder gedacht. Er zijn reviews aanwezig en mogelijkheden om producten te verzekeren, hetgeen wel erg handig is bij dure aankopen waar je niet snel aan zou denken.
Verder zijn er mogelijkheden om te huren. Dit heb ik nog nooit gedaan, maar heb ik vanuit een winkel nog nooit gezien.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere aankopen gedaan en anderen verwijs ik naar deze site. Cameranu.nl is betrouwbaar en redelijk met hun prijzen.

Extra toelichting
Ik heb het laatste jaar meer aankopen gedaan. Ik ben iemand die producten goedkoop probeert aan te kopen. Al meerdere keren bleek dat Cameranu.nl 1 van de goedkoopste was. Mocht het niet zoveel uitmaken dan koop ik bij hen. Inmiddels al wat accessoires gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos1961 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik kon snel het gewenste artikel vinden.

Service
ik heb op zondagavond besteld en maandag al in huis. Top.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met de gang van zaken, maar het was mijn eerste keer. Dus wellicht de volgende keer een 10.

Extra toelichting
Ik heb het assortiment niet beoordeeld omdat ik mij daar niet genoeg in verdiept heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Vergeest 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer uitgebreide website, duidelijk en overzichtelijk met uitgebreide informatie!

Aanbeveling
Online gebruikersgemak, overzichtelijk en snelle levering met bezorgkeuze!

Extra toelichting
Mijn creatieve dochter zocht een compactcamera met creatieve functies en kwam terecht op de site van camera.nu. Haar verjaardagsgeld is prima besteed, overzichtelijke website en perfecte bezorgservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Klaver 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cameranu heeft een breed scala aan met name fotografie artikelen zoals camera's objectieven filters flitsers enz. Alles is in categorieën, per merk of alfabetisch te vinden. Daarna slechts een kwestie van selecteren, betalen en een dag later heeft u uw bestelling in huis.

Assortiment
Van alle bekende merken is een ruim scala aan artikelen te vinden. Camera's, objectieven, filters, flitsers, maar ook materiaal voor b.v. in de studio. Kortom, bijna alles is aanwezig in 1 winkel.

Aanbeveling
Waarom ergens anders kijken als je hier voor een goede prijs je foto spullen eenvoudig en betrouwbaar kunt kopen.

Extra toelichting
Als diverse malen heb ik fotospullen bij Cameranu gekocht en iedere keer is het op voorraad en een dag later ligt het bij me thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J_Janssen 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Moet er wel een eindje voor rijden maar dan krijg je tenminste te maken met gemotiveerde mensen met een hoop ervaring, kennis en bereidheid om te helpen.Bovendien een assortiment waar je niet gauw mis grijpt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goarre 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede service van het personeel.

Assortiment
Ruime keus aanwezig.

Aanbeveling
Ik werd prima te woord gestaan. Ik kreeg ook een goede uitleg over de verschillende dingen waarvoor ik belangstelling had.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elly Hogendoorn 01-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hier vind je alles

Service
Prima service, goed advies

Assortiment
Nogmaals: hier vind je alles voor fotografie

Aanbeveling
Juist omdat de mensen achter de balie weten waar ze het over hebben, is het zo een winkel om aan te raden aan iedereen die bezig is met fotografie in de ruimste zin van het woord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fraanca 01-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Even snel bestellen via inet.

Assortiment
In mijn geval veel op voorraad

Extra toelichting
Ik had snel een riem nodig voor een fotokoffer. Deze was gelukkig voorradig, en gelijk besteld. Vrijdag rond 17.00u besteld, en zaterdag rond 12.30 in huis. Was daar super blij mee, dus voor mij zeer geslaagd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hennie 1945 01-05-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Retourprocedure uitstekend
(aparte afdeling)
Uitstekende voorlichting van de te volgen procedure.

Assortiment
Groot assortiment,goede keuze mogelijkheid,dit geldt voor alle merken Prijsverschil met soortgelijke winkels is ongeveer gelijk.

Aanbeveling
Uitstekende producten,bekende merken, concurrerende prijzen
Vriendelijk en kundig personeel.
Goede bereikbaarheid van de winkel.

Extra toelichting
Ik heb heel goede ervaring met camera nu (zie mijn beoordeling). Heb bijna al mijn fotografie benodigheden tot volle tevredenheid bij Camera nu gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thecase 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles liep perfect

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Zoals gezegd had ik het product de volgende dag ondanks de late bestelling in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews