cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24428 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2343 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A Kremer 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, goede zoekfunctie

Service
Snelle levering, prettig betaalgemak (ook met vooruitbetalen is een snelle levering geregeld)

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio RozeBoom 13-08-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gemakkelijk. Grote aankopen haal ik liever op dan dat ik het per post laat versturen. Even bestellen via internet, dan ligt het al voor je klaar en kom je niet voor niets naar de winkel gereden

Service
Prima service. Als je in de winkel alleen iets op wilt halen dan is er een soort snelkassa, maar wil je uitgebreid geïnformeerd worden dan hebben ze ook alle tijd voor je.

Assortiment
Alles wat ik zocht op cameragebied heb ik er kunnen vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H v Eck 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klik en bestel

Service
niet goed , geld terug

Assortiment
ruime keuze in A-Merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gezochte op voorraad

Service
Snelle levering

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Snelle afhandeling bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke foto. Artikel prima te beoordelen, met goed leesbare gegevens

Service
Uitstekend online geholpen bij enkele vragen die ik nog had.

Assortiment
Met de juiste zoekterm vond ik de lens die ik zocht zonder problemen. Dus wat zou ik nog meer moeten wensen?

Aanbeveling
De afhandeling van mijn bestelling is probleemloos verlopen. Na bestelling rond 21.30 uur werd de lens de volgende dag rond 13.00 uur bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baccara 12-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk

Service
Super klantvriendelijk, behulpzaam en correct handelend personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en helder website

Service
bij bellen snel kontakt en correcte en professionele behandeling

Assortiment
ruime keus per merk

Aanbeveling
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cinzio 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt eigenlijk alles. Het assortiment is enorm en wordt overzichtelijk gepresenteerd.

Service
De bezorging is snel en zonder problemen.

Assortiment
Heel erg groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank V 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer breed assortiment, interessante prijzen en correcte snelle levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Dokter 12-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Persoonlijke hulp Door iemand die echt tijd voor je maakt.

Service
Goede Hulp aan de balie. Alles werd rustig verteld en laten zien.

Assortiment
Voldoende variaties voor verschillende prijzen.

Aanbeveling
Gewoon goed!!!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 12-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, breed assortiment, helder bestelproces

Service
Kennis van de camerabusiness in zeer grote mate aanwezig. Ik heb de camera + lens in de fysieke winkel gekocht. Organisatie en kennis van zaken ligt op hoog niveau.

Assortiment
Ik zou me zo 123 niet kunnen bedenken wat ze niet in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Camera.nu is precies van ik van een camerawinkel verwacht. Het is dat ik een stukje moet rijden naar Urk anders was het een 10. Maar het was de rit waard. De webwinkel is prima maar de winkel in Urk nog beter. De service van de medewerker was errug goed.

Extra toelichting
Een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Ramaekers 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en snel zoeken en vinden

Service
21.48 uur besteld en devolgende dag om 09.55 uur bezorgd!

Assortiment
De enige site die de drie artikrlrn die ik zocht op voorraad had en goedkoop!

Aanbeveling
Een 10 is eigenlijk nooit te geven maar Cameranu komt zeer in de buurt.

Extra toelichting
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJR 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke, overzichtelijke website met relevante informatie.

Service
Netjes geholpen bij een service kwestie, en onder garantie gerepareerd en retour gezonden!

Assortiment
Ruim voldoende, misschien wel wat te veel keus...

Aanbeveling
kundig personeel en overzichtelijke inrichting.
Misschien iets duidelijker aangeven waar de service-balie is, deze bleek een verdieping hoger!

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DSLR cleaning kit 8 in 1 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om iets te zoeken op de website

Service
Snelle levering en goed verpakt

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede lage prijzen en snelle nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker en duidelijker kan niet!

Assortiment
Wat ik op andere websites als aanbieding aantref hebben jullie ook altijd op voorraad en goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfect. Meerdere betaalopties, goed leesbare en duidelijke website.

Service
Kan niet beter. Bestelling geplaatst, direct een bevestiging. Ook zodra verzending de deur uit is. En je kunt deze vervolgens online volgen.

Assortiment
Ten opzichte van de concurrent heeft Camera.nu veel zaken op voorraad die ze elders zouden moeten bestellen. Dit geldt met name voor camera's en spullen uit het dure segment, o.a. Leica.

Aanbeveling
Er valt realistisch gezien eigenlijk niets te verbeteren.

Extra toelichting
Ik kom zeker terug zodra ik weer 'in de markt' ben voor nieuw cameraspul.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Dera 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, fijne layout van de website.

Service
Ik had slechte ervaringen met service van 2 verschillende winkels. Hier is zelfs de online service perfect! Ik had een opmerking bij mijn bestelling gezet en kreeg daar binnen 3 minuten een nette en duidelijke reactie op. Super fijn!

Assortiment
Ze hadden de camera die ik graag wilde hebben, de canon g16 powershot. Bij 2 andere winkels besteld maar niet meer te krijgen. hier binnen 24 uur!

Aanbeveling
Zie de vorige toelichtingen.

Extra toelichting
Doen! Super winkel met een uitgebreid assortiment en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel en vanaf je tablet, snel en veilig bestellen.

Service
Wat wordt beloofd, komt uit wat betreft snelheid levering, kwaliteit product.

Assortiment
Assortiment is buitengewoon uitgebreid en er zijn regelmatig aanbiedingen.

Aanbeveling
De webwinkel is zonder meer aan te bevelen op basis van eerdere ervaringen.

Extra toelichting
Behaalde resultaten in het verleden, geven geen garantie voor de toekomst, maar de afgelopen jaren is voor mij bewezen dat CameraNu.nl dat wel toekomstbestendig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spijkers 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een verrekijker die aan bepaalde criteria moest voldoen, ik kon de kijker eenvoudig vinden.

Service
Na de bestelling e-mails die de vordering van de bestelling perfect weergaven.

Assortiment
Zeer veel verschillende kijkers in de aanbieding

Aanbeveling
Kan niet beter.

Extra toelichting
De ontvangen kijker was heel goed schokbestendig verpakt, en daardoor in prima staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e asma 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht.

Service
Besteld, volgende dag in huis, op Zondag zelfs en direct duidelijk wat de kosten hiervoor zijn.

Aanbeveling
Ik geef een 8, zijnde "goed" ik heb net 1x een bestelling gedaan en dat ging prima.
Voor een 10 zullen we wat vaker op deze manier zaken moeten doen.

Extra toelichting
Gewoon tevreden, prima shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerlijk vanuit je luie stoel je bestelling doen bij cameraNu

Service
een 9 omdat de service erg goed is bij cameraNU

Assortiment
groot assortiment met goede prijzen

Aanbeveling
cameraNU is de leverancier van fotoplezier

Extra toelichting
gewoon doorgaan op deze voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArtiestenEvenementen nl 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd zoals het hoort

Service
Perfect

Assortiment
Altijd voldoende en duidelijk

Aanbeveling
Ben als jaren klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikdertien 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prachtige service. Zowel als bestaande of als nieuwe klant. Mails worden binnen de korste keren beantwoord.

Service
Direkte hulp bij aankopen en info bij aankoop

Assortiment
Als enige winkel hadden zij mijn toestel op voorraad

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden om bij cameranu te kopen. Zowel qua service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GHV 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop en natuurlijk voor 23:59 besteld = morgen in huis! Top! Veel recencies op de site om een goed onderbouwde keuze te maken.

Service
Veel informatie via mail over de levering. Verder geen service nodig gehad.

Assortiment
Ruime keuze in alle productsoorten!

Aanbeveling
Alles gaat snel en is duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Helaas wist ik niet precies wanneer mijn product zou komen.
Na een mailtje te sturen kreeg ik snel een track and trace hiervoor!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb hebben ze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hay Herben 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
betrouwbaar, ik heb er zelfs mijn eos5M3 gekocht zonder levering problemen

Service
heel makkelijke en duidelijke site met goede prijzen

Assortiment
zeer uitgebreid zonder veel onnodige aanbiedingen

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Levering, keurig volgens afspraak

Assortiment
Je kan zo gek niet verzinnen of ze hebben het.

Aanbeveling
Scherpe prijs goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stapel 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site was duidelijk, de combinatiekorting aantrekkelijk en de betaling makkelijk.

Service
Ik heb de bestelling 's avonds rond half 10 gemaakt, en de volgende middag had ik 'm al in huis.

Aanbeveling
Vanwege de probleemloze manier van bestellen en de snelle levering kan ik de Cameranu.nl zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry de Kort 10-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk. Ik wist ongeveer wat ik wilde hebben en kon dit snel vinden.

Service
De winkel had het artikel in voorraad.

Assortiment
De winkel had precies wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Buiten bovenstaande argumenten, vind ik ook de bediening en deskundigheid van het personeel een 10 waard

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb op het gebied van fotografie, kijk ik altijd eerst op de website van CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product is makkelijk te vinden en duidelijke informatie

Service
snelle levering binnen 24 uur

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekende service en snelle verzending 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk en snel bestellen. snelle verzending. goedkoper dan de meesten.

Service
prima service...als je een vraagt stelt krijg je snel antwoord.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid. sommige hele speciale zaken kan je nog niet altijd vinden maar verder geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maurice 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat makkelijk als je weet wat je zoekt. Een catalogus zou duidelijker aangegeven mogen.

Service
Heb geen contact gehad met personeel. Verder bezorging super!

Assortiment
E.v.t. goedkopere merken uitbreiden. Verder A-merken uitstekent.

Aanbeveling
Goed, snel en uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Sony dv Premium cassette 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van achter mijn bureau snel bestellen

Service
andere dag al afgeleverd

Assortiment
een arssortiment waar je U tegen zegt

Aanbeveling
snelle levering en eenvoudig betalen en vooral
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Visser 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk te bestellen en volgende dag al in huis

Service
Goede klantenservice.

Assortiment
grote verscheidenheid

Aanbeveling
Blij met de service en met de aangekochte producten. Snelle levertijden en alles wordt netjes en stevig verpakt indien je een product via de webshop aanschaft.

Extra toelichting
ben erg blij met het aangeschafte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop. Veel producten maar toch overzichtelijk. Geen problemen ondervonden bij het bestellen van mijn product.

Service
Prima service, geen problemen ondervonden. Is netjes de volgende werkdag bezorgt.

Assortiment
Nooit geweten dat CameraNU zo'n groot assortiment had. En qua prijs zijn zij ook een van de goedkopere webshops. Top!

Aanbeveling
Top winkel/webshop. Voor mijn camera spullen ga ik hier zeker terug komen. Groot assortiment, niet te duur. Aanrader!

Extra toelichting
Ik vind het erg fijn dat er zoveel mogelijkheden zijn in het bepalen van de bezorging. Je kan hier het dagdeel bepalen en bepalen of het bij de buren wordt bezorgd (wanneer je er niet bent). Dit zie ik niet bij veel webshops. Plus punt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc van der Aa 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk te browsen en redelijk overzichtelijke website

Service
Vragen via e-mal worden binnen een dag beantwoord en bestellingen worden snel en zonder schade geleverd (mits voorradig uiteraard).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mikebiss 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site werkt perfect

Service
snel geleverd

Assortiment
Groot assortiment en bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Heb nu al een aantal producten hier gekocht en er is nog nooit iets misgegaan

Extra toelichting
Ja, via Tweakers.net zag ik dat er één goedkopere leverancier was, maar ik koop toch liever bij een gespecialiseerde webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad te Amsterdam 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bij "zoeken" intypen wat ik wil en ik kreeg vlot de resultaten te zien

Service
Op zondagavond rond 23.00 uur mijn bestelling gedaan.Betaald met Ideal. Kreeg binnen half uur te zien dat de bestelling verpakt was voor verzending en om 0.30 uur aan Post.nl was aangeboden ter verzending. Maandagmorgen 11.39 uur had ik het binnen.

Assortiment
Ruim assortiment, voldoet helemaal aan verwachtingen

Aanbeveling
Uitzoeken, kopen en betalen gaat lekker vlot en er wordt vlot geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Vanmeulebrouk 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website zit prima in mekaar, de omschrijving van je gezochte artikel is goed overzichtelijk.

Service
Het aangeschafte artikel was binnen twee dagen binnen, ondanks dat het weekend ertussen zat. Het zat derdege verpakt en dat ging ook zo bij mijn tweede bestelling.

Assortiment
Die is zeer ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zonder enige twijfel !

Extra toelichting
Ik heb alleen geen track and trace code gezien, maar eerlijk gezegd ging de levering zo vlot dat het in principe in dit geval overbodig zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 09-08-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het personeel neemt alletijd voor je en geven erg goed advies

Service
zeer persoonlijke service, en je komt met de goede spullen buiten, ( met uitleg)

Assortiment
ze hebben alles wat je nodig hebt,

Aanbeveling
ben bij verschillende winkels geweest, maar de service die ze bij cammeranu.nl vind je nergens anders, en gaat met een erg goed gevoel naar huis toe.

Extra toelichting
door nummers te trekken ben je altijd vrij snel aan de buurt en er wordt nooit voorgedrongen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Bosveld 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site

Aanbeveling
Leveren exact wat je besteld hebt

Extra toelichting
Zouden Post.nl als bezorger moeten vermijden.

Review criteria:

Goed

Reageer

Kor 08-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk mee te nemen, en opzetten is zo gedaan.

Service
Tja, simpel toch.
Goede service, niks mis mee.

Assortiment
Genoeg keus, in alle soorten en maten.

Aanbeveling
Je komt binnen rn trekt een nummertje.
Eenmaal aan de beurt, nemen de medewerkers alle tijd voor je.
Als je een objectief koopt, kan je die uitgebreid testen.
Ben je achteraf niet tevreden, doen ze ook niet moeilijk.
Leuker kunnen ze het niet maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parmantig 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Per email een vraag gesteld, de volgende dag online gechat en de dag daarop alles keurig netjes thuis afgeleverd. Natuurlijk willen jullie weten hoe het nog beter kan: ik zou het niet weten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Schaaf 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed werkende website duidelijk en goed te vinden

Service
Goede informatie omtrent product en het volgen van de bestelling en correct op tijd geleverd

Assortiment
Groot assortiment en een concurrerende prijs

Aanbeveling
Voldeed in alle opzichten aan de gestelde verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering.

Assortiment
Goede collectie, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
een kort keuzemenu en direct contact met een vriendelijk persoon die echt wel kennis van zaken heeft.

Assortiment
compleet en ruim assortiment, met de wetenschap, dat ze de de derderangs artikelen, gewoon miet in huis willen hebben.

Aanbeveling
Ja, het kan er wel erg druk zijn, geduld moet je wel hebben, maar je krijgt daarna wel alle tijd en uitleg.

Extra toelichting
Jammer dat de zaak niet wat kortbij zit, best een eind rijden, maar via de website gaat het super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek Verwoerd 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gaat bijna vanzelf. Er is goed overzicht en de site laad snel.

Assortiment
Erg veel keuze en goed info om te vergelijken!

Aanbeveling
Ik vertel geregeld via welke site ik mijn producten heb gekocht of waar mijn vrienden eens moeten zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zaken zijn goed en zorgvuldig geplaatst en op de site is dat makkelijk te vinden .
Ook de info staat er duidelijk in.

Service
de bereikbaarheid was prima , ben te woord gestaan door een dame die wat ik wel leuk vond ook het bandje had in gesproken als je in de wacht stond .
het was een vriendelijke en prettige stem.

ook de levering was correct en de nalevering snel .
over de retourservice heb ik geen mening daar ik nog nooit iets heb terug gestuurd betreffende een bestelling van mij

Assortiment
het aanbod is bijzonder groot ee wat ik nodig had kon ik vinden was het er niet werd het bijzonder snel nageleverd zonder extra kosten te berekenen

Aanbeveling
ben zelf nog niet in Urk geweest maar de site komt zeer overtuigend over , en is goed overzichtbaar

Extra toelichting
zou zeggen ga zo door met nog vele aanbiedingen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Branten Fotografie 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Filtering naar de produkten die je zoekt is prima.

Service
Zeer specifieke vraag werd onmiddelijk goed op geantwoord

Assortiment
Assortiment is groot.

Aanbeveling
Zoals hier boven all aangegeven alles klopt.

Extra toelichting
Volhouden zo !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henrieke 07-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt er heerlijk rustig rondkijken...

Service
Super....Als ik iets niet snap van de camera krijg je goede uitleg...Allemaal mensen met verstand van camera,s en fotografie daar

Assortiment
Ze hebben echt alles...zowel voor de amateur als professional...

Aanbeveling
Geweldige winkel...je raakt er niet uitgekeken...

Extra toelichting
Camera Nu op Urk is een van de betere fotografie zaken in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews