cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Everts 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb het product wat ik zocht makkelijk kunnen vinden.

Service
Een zeer snelle levering. Ik had mijn bestelde product exact op de afgesproken datum en tijd.

Assortiment
Product was gewoon leverbaar

Aanbeveling
Veel keuze uit kwaliteit producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Beringen 29-11-2015 In de winkel gekocht
Filiaal in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze en gedreven deskundig personeel

Service
Zeer bereidwillige mensen en top service

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en goede prijzen

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk, een zeer ruime keuze en een hoge mate van deskundigheid maakt CameraNu mijn winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther Hendrikse 29-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eigenlijk alles wat je even wil zien of beoordelen is wel aanwezig.

Service
Vragen worden serieus beantwoord, en de tijd genomen om een goede oplossing te zoeken, en heel fijn, het hoeft niet de duurste te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef49 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De camera die ik zocht, was zeer makkelijk te vinden.

Service
Ze maken waar wat ze vermelden, zo wel wat het product betreft als de duur van verzending.

Assortiment
Ze hebben een zeer ruim assortiment waaruit je hetgeen je zoekt zeker zult vinden.

Aanbeveling
Eigenlijk wat hiervoor al is vermeld: goede producten, goede levering en waar maken wat men op de site vermeld. Daarnaast kun je ook op locatie de nodige informatie krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin Brouwer 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Super snelle bezorging en vriendelijke klantenservice die snel reageerd

Assortiment
Van Avtot Z alles in huis

Aanbeveling
Ruim assortiment en een gemakkelijke internet site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nico 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zocht was snel te vinden

Service
Had nog een paar vragen over het product en werd perfect geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 29-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig zelf bepalen en beoordelen van het gezochte en vriendelijke helpende hand bij vragen.

Service
Vriendelijk en hulpvaardig personeel. De ene medewerker wat beter onderlegd in de materie dan de andere.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Het verschilt uiteraard welke persoon je helpt. De winkel is goed voorzien, ruim en met rustige vriendelijke sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb de Nikon D3200 gekocht, top levering! Website is overzichtelijk.

Service
Goed verpakt, snelle levering!

Assortiment
Hebben veel en alles wat bij je camera past.

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G Roosenboom 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer grote sortering

Service
Zeer goede service en veel kennis over wat er verkocht word

Assortiment
Zeer uitgebreid en ook veel nieuwe dingen in assortiment

Aanbeveling
Als in nederland rond kijkt vind ik dit de beste zaak die er is .En zeer betrouwbaar met goede service en veel kennis in huis .Ben zelf al 45jaar met fotografie bezig

Extra toelichting
een klasse zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida 28-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
de camerakeuze was snel gemaakt alleen het vinden van het bijpassende fotopapier was erg onduidelijk en heeft me veel tijd gekost, dit kan beter aan elkaar gelinkt worden.

Service
snel bezorgd

Assortiment
breed en wat ik hebben moest

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kim 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten vinden en bestellen gaat snel en makkelijk en overzichtelijk.

Service
De bestelling is precies op tijd geleverd en netjes aangekomen met ondertekening bij de postbode.

Assortiment
Ik heb nog niks verzonnen dat ik niét kon vinden op cameranu.nl, dus met het assortiment zit het zeker goed! En vergeleken met andere aanbieders is cameranu.nl gewoon de goedkoopste.

Aanbeveling
Ik ben uiterst tevreden over het hele proces, dus ik kan de winkel van harte aanbevelen bij iedereen.
Of je nou voor je 1e cameraatje aan het sparen bent, of je zoveelste objectief gaat kopen, voor elk wat wils!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massaam 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Juiste omschrijving van de aangeboden artikelen. Snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Uitgebreid en up to date assortiment.

Aanbeveling
Nette en overzichtelijke website.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Aldridge 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super helder zoek engine

Service
Vragen worden zeer snel beantwoord

Assortiment
Prima keuze van diverse kwaliteit

Aanbeveling
Zeer tevreden met de service en nazorg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynda 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Altijd netjes en optijd geleverd

Assortiment
Nog alles kunnen vinden wat ik nodig haf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Visser 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige selectie van de producten

Service
Kort en krachtig en helder

Assortiment
Product is aanwezig en alle bijproducten sluiten eenvoudig en duidelijk aan

Aanbeveling
Erg plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De site was erg duidelijk! Alles wat je zoekt, kan je makkelijk in de zoekbalk intypen en krijg je meteen de producten te zien met een foto en er staat aangegeven of het product direct leverbaar is of niet. Bij elk product die ik nodig had, kon je makkelijk op bestellen drukken en kreeg je het direct in je bestellijst. Uiteindelijk klik je op bestelling afronden en verloopt dat erg gemakkelijk. Geen onduidelijkheid.

Service
Service was goed! Had alles besteld, alles was op voorraad en direct leverbaar. Meteen de volgende dag binnen gekregen zonder enkele problemen en/of aanmerkingen. Het pakketje was uitstekend netjes ingepakt! veel bubbeltjes plastic om schade te voorkomen. Uitstekend.

Assortiment
De winkel heeft een mooi assortiment, alles wat ik nodig had was er, en alles was direct leverbaar. De prijzen vind ik keurig, niet duurder dan bij andere winkels, en ik zag zelfs dat cameranu.nl de prijzen meteen veranderde als dat nodig was (goedkoper) en dat vond ik erg netjes!

Aanbeveling
Nette winkel! Alles wat ik nodig had was direct leverbaar. Prijzen zijn ook niet duurder dan bij andere winkels, en de prijzen werden ook meteen veranderd als het ergens goedkoper was. Dit was de eerste keer dat ik hier iets gekocht had en ben zeer tevreden! Ik vond het ook SUPER handig dat je een verlanglijstje kan gebruiken met je account. Zo vergat ik niet wat ik precies wou, en de camera vergelijk optie is ook echt super handig! Ik vind het top dat als je voor 23:59 besteld het de volgende dag al in huis hebt! Het pakketje was keurig ingepakt, met veel bubbeltjes plastic, zodat het niet beschadigd word als het onder weg is. Ik had ook gezien dat de klantenservice tot redelijk laat nog geopend is, en dat vind ik ook een erge pluspunt! Als je iets moet weten of met iets zit, kan je nog tot laat hulp krijgen. Als ik nog iets nodig heb voor mijn camera of dergelijke weet ik waar ik het moet kopen!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de winkel! Ik ga nog een lens kopen voor de camera, dus de cadeaubon zou erg in mijn voordeel zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Niko 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis is alles te regelen: een prima site met goede zoek-mogelijkheden en prima info.

Service
ik heb eens een duur objectief besteld. toen het geleverd was ging mijn auto stuk en zat ik in de financiele problemen. Het objectief mocht terug en ik kreeg mijn geld terug. Geen gezeur; klasse.

Assortiment
ik heb altijd alles kunnen vinden wat ik zoek. kijk eens wat een merken: ik ken er een stel niet eens van. meer dan ruim

Aanbeveling
op één manier zou het nog mooier zijn, als je niets hoefde te betalen, maar dat is natuurlijk niet mogelijk. Cameranu is dé ideale winkel. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het nodige is goed te vinden.

Service
Makkelijk en snel besteld en thuis bezorgd.

Assortiment
Veel verschillende keuzes en soorten merken

Aanbeveling
Goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Powershot sx710hs 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen gedoe, makkelijk te bestellen. Ook de extra accesoires erbij, erg makkelijk

Service
De volgende dag gelijk bezorgd, zoals beloofd!

Assortiment
Voldoende keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Betrouwbaar en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zoals beloofd een snelle levering. 22:00 besteld en binnen een half uur dat de volgende dag wordt geleverd tussen 10:00 en 12::00. En inderdaad. Hulde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fay 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
S' avonds laat op vrijdag besteld en de volgende dag in huis. Super snel!

Aanbeveling
Gewoon goed, verder geen contact gehad dus kan de extra service niet beoordelen.. Voor dat ik het wist had ik het product al in mijn handen :)

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Natasha 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima materiaal! Super service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website werkt heel makkelijk en op Google heel goed te vinden

Service
Tot nu toe is alles goed gegaan.

Assortiment
Alles wat ik wilde hebben. Heeft cameranu.nl op voorraad

Extra toelichting
Ga zo verder en ik kom zeker terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naltje 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon als digibeet via de webshop heel makkelijk de cadeaubonnen bestellen.

Service
had de bonnen de volgende dag binnen in een keurige rode envelop.

Aanbeveling
fijne website, snelle bezorging helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld en 's morgens in huis. Super! Online bestellen is ook eenvoudig.

Service
Via de mail goed op hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Danen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij Cameranu heb je online een ruime keuze aan fotoapperatuur. De site is erg uitgebreid en bevat alle relevante informatie om tot een goede keuze te komen. Helemaal gericht op gemak.

Service
Op vragen krijg je snel en vakkundig antwoord. In mijn geval was de informatie op de site niet helemaal duidelijk. Ik kreeg het goede antwoord en de informatie op de site is snel aangepast.

Assortiment
Cameranu heeft een ruim assortiment en veel handige accessoires zoals adapters.

Aanbeveling
Cameranu is een fotozaak met deskundig personeel en een uitgebreid assortiment voor elke fotograaf.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudolf 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website goede informatie en bestelgemak daarna supersnelle levering top dus!

Service
eenvoudige bestelprocedure en daarna kun je bijna achter de deur blijven staan totdat Post NL het brengt.

Assortiment
op alle fronten een uitgebreide keuze en op voorraad!

Aanbeveling
zie mijn bovenstaande argumenten die spreken voor zich

Extra toelichting
ik hoef nooit meer ergens anders te shoppen hier vind ik alles wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijke zoekfuncties

Service
Een niet goed werkend product werd niet zomaar omgeruild, je moet wel heel veel moeite doen om te krijgen waar je recht op hebt. Uiteindelijk allemaal prima geregeld.

Assortiment
Uitgebreid!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dennis 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden site/product.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Product was snel besteld, goede prijs en vervolgens snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marc van Aken 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle service en je wordt tussentijds goed geïnformeerd over de status van de verzending

Assortiment
Heel veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Rosmalen 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen en afrekenen.

Service
's Avonds laat besteld, de volgende ochtend al voor tienen in huis. Top!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, niks mis mee.

Aanbeveling
Prima shop met over het algemeen heel nette prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dick 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het mooie is wat besteld is, de anders dag al bezorgd
word

Service
Dat noem ik snelle service

Assortiment
Wat je zoekt vind je hier

Aanbeveling
Gemak en snelle service

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke zoeken via menu en zoek functie

Service
Het was echt snel geleverd

Assortiment
Als ik iets zoek, begin ik altijd bij cameranu.nl

Aanbeveling
9 en 10 kun je niet geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ontzettend makkelijk om online te bestellen. Minder makkelijk is dat er alleen een winkel in Urk zit en niet op centraal gelegen punten in Nederland. Zelf ga ik altijd graag even langs om te kunnen kijken.

Service
Goede service, zowel online als in de winkel zelf.

Assortiment
Een van de grootste (zo niet het grootste) assortimenten op gebied van camera apparatuur binnen Nederland.

Aanbeveling
Afhankelijk wat je zoekt en of je liever bij een winkel langs, cameranu is zeker een van de eerste keuzes voor camera apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online gemakkelijk bestellen, evt. snel bezorgd op je werk of ander adres.

Service
Uitgebreide productinformatie, en telefonisch kun je altijd aanvullende informatie krijgen.

Assortiment
Breed assortiment, voldoende voorraad en concurerende prijzen

Aanbeveling
Op de overzichtelijke website vind ik vrijwel alles voor de professionele photograaf of film enthousiast

Extra toelichting
Ik kan Cameranu zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 26-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site is het makkelijk je keus te maken.

Service
Een snelle en goede service is bijzonder belangrijk. Zeker als je koopt via een webwinkel. Want juist die elementen geven vertrouwen. Bij Cameranu.nl is dat aanwezig. Bestellen en zonodig retour zenden, het wordt allemaal binnen 24 uur geregeld. Ook terugbetaling van retourzending wordt indien mogelijk binnen 48 uur geregeld.

Assortiment
Zeer breed assortiment. Nagenoeg alles is op voorraad.

Aanbeveling
Je wordt vrij snel te woord gestaan en krijgt eerlijk en deskundig advies. Er wordt veel tijd besteed aan technisch uitleg.

Extra toelichting
Met vol vertrouwen wordt deze webwinkel en winkel aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Brouwer 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij het zoeken naar een kwam ik o.a. bij Camaera.NU uit. Gezien de prijs en de beoordelingen leek mij dit een goed site. De bestelling kon ik makkelijk maken. En de volgende dag had ik het product al in huis.

Service
Zie boven

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben en Camera.NU had het ook. Prima

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nanne Nicolai 26-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Niks geen moeilijk gedoe, alleen maar gemak en heel dicht bij de klant!

Service
Eigenlijk precies hetzelfde verhaal... hier is de klant echt koning en heeft men tijd genoeg voor een hele goede service!

Assortiment
Ik waan me altijd in de mooiste snoepwinkel op het gebied van fotografie! Super!

Aanbeveling
Eigenlijk helemaal niks aan toe te voegen. Als je dr eenmaal bent geweest... kom je terug!

Extra toelichting
Ik ga graag een dagje naar Urk, naar CamerNu en het liefst neem ik fotografen mee... die er nog nooit zijn geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurre 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en eenvoudige webwinkel!

Service
Duidelijke mails met factuur en pakbon, tevens ook handige track en trace

Assortiment
Manfrotto panoramakop standaard op voorraad en binnen 24 uur in huis.

Aanbeveling
Prettig, snel en betrouwbaar online shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, met duidelijke en volledige informatie

Service
Ik had een vraag over de camera die ik wilde aanschaffen. Ik kreeg een zeer deskundige man aan de lijn die ook alle tijd nam.

Assortiment
Prima uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon goed en goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie website, snel in huis

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
De screenprotector werkt als een sticker (niet door aantrekkingskracht zoals ik gewend ben van smartphone screenprotectors) Hierdoor is deze bijna niet zonder lucht bellen aan te brengen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

René Bakhuis 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke Website. Supersnel ('s middags bestelt, andere dag in huis!!)

Service
Zinvolle E-mails omtrent de stand van zaken, de betaling, de verzending en track&trace gegevens

Assortiment
Mijn interesse (Canon)is goed vertegenwoordigd en vrijwel alles is op voorraad en dus meteen beschikbaar

Aanbeveling
Mijn recente internet bestelling/betaling/verzending is mij uitstekend bevallen. Urk is een eindje uit de buurt voor mij, maar ik ga er binnenkort zeker een keer winkelen.

Extra toelichting
Cameranu bestaat ook al ruim 12 (twaalf) jaar dat geeft ook nog extra vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

piet wit 26-11-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geweldige service heel veel vragen gesteld enop iedere vraag een passend antwoord top groetjes piet wit uit schagen.

Service
overal een passend antwoord op

Assortiment
kwaliteit

Aanbeveling
een super winkel met enorme service

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een iMac om cadeau te geven voor mijn vader :) en kwam al snel uit bij deze webwinkel.
Ik had hier aantal jaren terug al eens besteld en wist dat de webwinkel te vertrouwen was.
Het mooie was dat na de bestelling ik erg goed en duidelijk steeds op de hoogte gehouden werd van mijn bestelling en dat is iets wat ik zo prettig vind. Ook de tekst bij de mailtjes waren erg leuk geschreven ^_^

Service
Ik had mijn bestelling s avonds geplaatst en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Erg snel :) Daar hou ik van!

Assortiment
Ik kon meteen vinden wat ik zocht, scheelde zelfs nog iets in prijs (dat is altijd mooi meegenomen)

Aanbeveling
Ik ben gewoon zeer tevreden over alles! (zie wat ik eerder schreef)

Extra toelichting
Bedankt voor de snelle afhandeling van mijn bestelling, de snelle levering en het zeer goed en fijn op de hoogte te houden van de bestelling/bezorging. Mijn vader heeft de iMac dezelfde dag van de levering gekregen van mij en hij is er sindsdien niet vanaf te slaan :P (behalve als hij gaat werken dan haha).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle website

Service
je word goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de order

Aanbeveling
goede strakke webwinkel,ze doen wat ze zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rsoen 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering

Service
Snel antwoord op mijn vragen

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Zowel on-line als fysieke winkel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot assortiment op de webshop en gelijk zichtbaar of iets op voorraad is. Aanklikken en het nagenoeg direct onderweg.

Service
Bij bezoek aan de winkel wordt het gevraagde product zonder probleem jit de verpakking gehaald. Gelijk aan de balie kijken en voelen, dat overtuigd de adspirant koper.

Assortiment
Voor de gemiddelde fotograaf zoals ik is er een enorm assortiment om aan je wensen te kunne voldoen.

Aanbeveling
Met name het gemak en de deskundigheid van de mensen in de winkel waarmee ze je adviseren zorgt ervoor dat je niet met spullen naar huis gaat die je eigenlijk niet nodig hebt.

Extra toelichting
Ik kwam voor een 2.0 converter op voor een 600 mm lens. Na duidelijk en goed advies inderdaad besloten km de converter nietbte nemen. 600 mm uit de hand met converter gaat in de meeste gevallen niet werken. Eerlijk advies aan een amateur fotograaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilco 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, gegevens e.d. Wat is makkelijker dan vanuit huis een product aan te schaffen.

Service
Duidelijke informatie per meerdere mails.

Assortiment
Spreekt voor zich!

Aanbeveling
Vlotte afhandeling van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelonva 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site is simpel, doeltreffend en snel.

Service
Op mijn vragen kreeg ik direct antwoord via de mail.

Assortiment
Camera.nl heeft op het gebied van cameras en fotografie een breed assortiment

Aanbeveling
Een hele leuke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JSCH 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bestellen en krijgen.

Service
Informatie gevraagd over het product; dit klopte.

Assortiment
Uitgebreid sortiment.

Aanbeveling
Snel, wel duur in verzendkosten, voor een klein pakje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews