cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylvain de Vries 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
als je iets besteld, wordt het gelijk of zo snel mogelijk verzonden.

De website is overichtelijk. Je kunt goed de produkten vinden.

Service
De service is uitstekend. Eens iets op de beurs besteld. Wat niet op de beurs was. Toch hetgeen nog nageleverd gekregen,

Assortiment
Het assoortiment is ruim.

Aanbeveling
Je ontvangt je produkten snel. Goede ondersteuning bij uitleg van het produkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JEROEN IS BLIJ 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Duidelijk en kon alles vinden

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht. Heel makkelijk

Aanbeveling
Omdat ik tevreden ben, waarom andere dan niet mee laten genieten

Extra toelichting
10/10, snelle levering. Plus product zag er uit en was naar verwachting#heelmooi. Veel plezier van. Het is trouwens een hoesje voor mijn camera. Dank je wel! En was ook nog goedkoper dan elders! Nou eigenlijk 0,05€ duurder, maaarrrrr camera.nu levert volgende dag als je voor 11:00 bestelt. Daar had ik wel 5cent voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dondervot 59 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website,makkelijke menu`s,goede info.

Service
snelle correcte levering,bevestiging via e-mail,professionele afhandeling

Assortiment
Gewoon een prima,ruim assortiment.

Aanbeveling
Een prima winkel met een goed assortiment.Goede prijs/kwaliteit verhouding.Correcte aflevering.

Extra toelichting
Bij deze winkel heb je een goed gevoel.Veel productinformatie.Website werkt logisch.Betaling en aflevering gaat simpel en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkploeg 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op Professional Imaging informatie gezocht over een statief, artikelnummer onthouden en aan de bestelbalie van Cameranu gekocht. Snelle actie!!

Service
Het personeel weet goed wat er te koop is, op de drukke beurs was er wat minder tijd voor diepgaande informatie. Daarvoor reizen we wel een keer naar Urk. Een webwinkel waar men veel kennis van zaken heeft. Die zijn er niet veel.

Assortiment
Bij Cameranu kun je je laten adviseren en gelijk kopen, en dat voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven, aankoopadvies en scherpe prijs. Perfecte combinatie!

Extra toelichting
Bij Cameranu zijn er verschillende verkopers die je op elke gebied goed kunnen adviseren. Daarnaast zijn de prijzen netjes en het assortiment is ruim. Geen snelle verkopers, maar gedegen advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anjo33 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Snel

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Betrouwbaar en efficiënte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tamarr 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Bij de zoekopdracht op de site kon ik het product niet vinden onder fotoprinters, maar alleen op de productnaam; "selphy" Bij betaling per creditcard komt er nog 2% bij, dit vind ik een nadeel.

Service
Snelle levering, goede informatie via de mail.

Assortiment
Gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aanbevolen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Mr. jacco 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon zoals je wilt!

Service
Levering volgens afspraak!

Assortiment
Ik kan alles vinden wat ik zoek op fotografie gebied, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Ik zeg doen!

Extra toelichting
Heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schaefer 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was erg makkelijk want ze stonden op de fotobeurs.

Service
na eendag heb ik een digitale factuur gevraagd, die is me opgestuurd binnen een paar uur.

Assortiment
uitgebreid, voor een gunstige prijs

Aanbeveling
Aan iedereen die zijn ding er koop wat hij nodig heeft, aan de winkel hoeft het niet te liggen.

Extra toelichting
Ik heb de Nikon D4s met een mooie korting, kon m in Nederland nergens goedkoper vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rocky63 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit wordt netjes thuis gebracht.

Service
Alles geheel verzorgd en keurig verpakt.

Assortiment
Heel groot assortiment en duidelijk beschreven.

Aanbeveling
Ik zou mijn vrienden en kennis aanbevelen omdat het gaat om kwaliteit prijs verhouding. Veel goedkoper dan in de winkel.

Extra toelichting
De bestelling keurig verzorgd en verpakt afgeleverd. Prijs verschilt er met in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romeno Vaskez 06-04-2015 In de winkel gekocht
stand op Professional Imaging beurs Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Verkoper op de Professional Imaging beurs gesproken op de stand van cameranu.nl. Product was niet meer voorradig op de beurs. Geen probleem product werd kostenloos thuis bezorgd.

Service
Super geholpen door de medewerker die zelfs nog even iets navraagde bij een gespecialiseerde collega om er zeker van te zijn. Top service!

Assortiment
voor ieder wat wils en meer!

Aanbeveling
Geen enkele slechte ervaring gehad. Producten bij thuisbezorging uitermate goed verpakt.

Extra toelichting
Door de fantastisch scherpe aanbieding op de beurs hoefde ik geen twee keer na te denken over deze aankoop. Na goed geholpen te zijn door de medewerkers bleek het product helaas niet meer vooradig. Niet heel verassend met deze aanbieding. Dit was geen enkel probleem, want het product zou gratis thuis bezorgd worden. Bij thuiskomst van de driedaagse beurs trefte ik een zeer goed verpakt pakketje aan. Kortom super ervaring bij cameranu.nl. Zeker een aanrader en zal in het vervolg vaker bij cameranu.nl gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagelaars 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website

Service
S'avonds besteld en de volgende ochtend geleverd. Echt top service!

Aanbeveling
Voordelig, ruim assortiment en super snelle levering. Een top webshop die ik iedereen zou aanraden!

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita C 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de Professional Imaging beurs iets besteld. Zoals toegezegd eind van de week leverbaar en geleverd.

Service
In de avond bericht gekregen dat item binnen was. Als ik voor 23.59 uur betaalde zou het de volgende dag geleverd worden. 23.45 uur een mail gekregen dat de betaling binnen was en levering was idd de volgende dag!

Assortiment
Wat ze niet hebben bestellen ze

Aanbeveling
Perfecte service en je wordt voortdurend via mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Extra toelichting
Prima service snelle levering, perfecte volgservice van je order

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise natuurfotografie 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een makkelijke overzichtelijke website waar door de bestelling makelijk te doen is.

Service
de bestelde producten werden de zelfde dag nog verzonden

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt staat op de website

Aanbeveling
Meeste producten staan op de website en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Manders 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwestie van zoeken in een overzichtelijk overzicht, kiezen, bevestigen en klaar is het!

Service
Perfect. Ik heb vooraf nog een vraag over het product gesteld en deze werd prompt beantwoord.

Assortiment
Ik heb nog nooit tevergeefs iets gezocht, ze hebben gewoon alles wat een fotograaf maar nodig kan hebben.

Aanbeveling
In een woord een perfecte webshop. Maar ook de fysieke winkel in Urk, vakkundig personeel.

Extra toelichting
Niet verder kijken, bij CameraNu.nl winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Rademakers 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon uitstekend functionerende webshop., dus snel, accuraat, goede informatie, goede prijs.

Service
Ik had achteraf een vraagje en werd meer dan professioneel geholpen met de juiste, verhelderende informatie.

Assortiment
Ze hebben niet alles (geen heel breed assortiment), maar wel de juiste dingen voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ik zal hier zeker vaker terugkomen, omdat ik uitermate tevreden ben over de prijs/kwaliteit/snelheid/service-verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Enrico B. 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snelle levering zoals afgesproken.

Assortiment
Ruim assortiment en de combideals zijn gemakkelijk als je wat extra er bij wil.

Aanbeveling
Alles gewoon top en goed voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim van plateringen 06-04-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
In welke winkel is men een uur met je bezig bij het kopen van de juiste fototas!

Assortiment
Groot assortiment waardoor een goede vergelijking mogelijk is

Aanbeveling
Zeer goede service
Concurrerende prijzen
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jackdaw 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Assortiment
Ik snap niet waarom wel de Sennheiser ME-67 te koop is, maar niet de bijbehorende windkap!

Aanbeveling
Super, afgezien van de ontbrekende windkap. Die had ik er zeker bijbesteld, nu heb ik die bij een andere winkel moeten bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

eerbeekh 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijke, duidelijke afhandeling aan de balie op de beurs Professional Imaging

Aanbeveling
Prima, geholpen. Vlotte afhandeling op de Professional Imaging Beurs!

Extra toelichting
Accurate en professionele behandeling en uitleg!

Review criteria:

Goed

Reageer

Daniel23 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Altijd zeer snelle levering. Keurig verpakt en altijd compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon-User 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Flexibel, geduldig en personeel met veel inhoudelijke kennis

Assortiment
Alles wat ik nodig had was aanwezig

Aanbeveling
Over het algemeen prima prijzen, niet met alles de goedkoopste maar vaak scherp geprijsd.

Extra toelichting
Ruime keuze, internet bestellingen gaan altijd goed. Mooie winkel ook, helaas niet heel dichtbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Laar de Vries 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele goede service bij camera nu,,,goede uitleg,,goed mee denken,,,voors en tegens van de aankoop

Assortiment
Zeer uitgebreid,,,,,lekker overzichtelijk,,,

Aanbeveling
Zal camera nu altijd aanprijzen ,,,zeer goed geholpen ect

Extra toelichting
Ben al jaren klant,,,,vind het een fijne winkel heel overzichtelijk,,,word ook heel goed geholpen,,,uitleg alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MYP samen 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hartstikke gemakkelijk, klik en klaar

Service
Goede service en uitleg. Op de beurs was het zo, dat er werd gezorgd dat bij eventuele bestelling deze om 16.00 uur aanwezig was.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede service en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nuelle 05-04-2015 In de winkel gekocht
op de Professional Imgaging in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit artikel heb ik niet on-line gekocht maar uit eerdere ervaringen via de on-line winkel weet ik dat Cameranu zeer overzichtelijk en duidelijk is!

Service
Zeer aardige verkoper! Ik voelde me zeer welkom!!

Assortiment
Eén van de camera winkels waarbij het assortiment zeer utgebreidt is.

Aanbeveling
Omdat je vriendelijk geholpen wordt, advies krijgt en je bestelde artikel razendsnel thuis bezorgd wordt.

Extra toelichting
Ik heb al meerder items besteld bij cameranu. Mijn laatste aankoop was op de Professional Imaging. Omdat ik gezien had dat cameranu hier aanwezig was heb ik de aankoop uitgesteld tot op de PI in Nijkerk om hem daar bij Cameranu te kunnen aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eldeejee 05-04-2015 In de winkel gekocht
Professional Imaging

Algemene score

7,0

Gemak
Cameranu.nl was aanwezig op de beurs, dus wat je zag op de stands kon je meteen aanschaffen.

Service
De medewerker was duidelijk oververmoeid. Was slordig en maakte foutjes in de afhandeling.

Extra toelichting
"Geef uw mening en win een €100 cadeaubon", zo wordt ik aangemoedigd een review hier achter te laten. Natuurlijk met het gevoel dat als mijn review niet positief is, dat ik ook geen kans maak. Van een notaris is immers geen sprake. Gezien de afkomst uit Urk haal ik hem er op deze zondag toch echt even bij: Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Leo Piek te Leiden 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker via internet besteld.

Service
Snelle services

Assortiment
Ruime keus in de internetwinkel.

Aanbeveling
Dat je een snelle levering tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marleenhoftijzer 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gebruiksvriendelijke webwinkel

Service
zelfs op de drukke beurs, met wachtende mensen achter mij werd er tijd voor me genomen.

Assortiment
ruime keuze met de juiste merken voor mij

Aanbeveling
Klantenservice is echt prima geregeld, alle vragen kun je er tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert1958 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te vinden producten met veel info over het product. bestellen gaat eenvoudig, betalen is snel en simpel. snelle bevestiging van aankoop en betaling. Levertijd kort en accuraat!

Service
Levertijd wordt aangegeven en is correct, zeer snel!

Assortiment
Ruime keus en veel info om gericht een aankoop te kunnen doen. duidelijke omschrijving wat er bij geleverd wordt. Ook de mogelijke extra pakketten zijn goed en bewust gekozen.

Aanbeveling
Voor mij een eerlijke betrouwbare winkel die ik van harte aanbeveel bij anderen.

Extra toelichting
Ik heb nu meerdere aankopen gedaan bij Camera Nu en vind de winkel gewoon erg goed. 1 keer een service geval gehad met een kapotte accu war netjes is opgelost, ook al was de garantie van die accu er al af! Voor mij geen andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOAN 70 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super eenvoudig om te bestellen,een kind kan de was doen

Service
Super snel, ik had binnen 15 uur mijn bestelling binnen!

Assortiment
Ruime keuze,waardoor je de producten goed kan vergelijken , zodat je de juiste keuze maakt

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven zou ik aan bekende aan bevelen

Extra toelichting
Super snelle leverig,netjes verpakt voor versturen, duidelijke website, Voelt, is een betrouwbare onderneming.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LipM 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online bestellen bij cameranu.nl is erg gemakkelijk. De site is overzichtelijk en de producten zijn dus makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Tijdens het bestellen kan direct worden gekozen wanneer en hoelaat PostNL je product komt brengen. Erg handig!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor je camera hobby en veel meer!

Aanbeveling
Al met al leverd cameranu.nl alles wat ze beloven en tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
Mijn bestelling verliep heel gemakkelijk en heel snel. Tijdens de bestelling heb ik al een moment van afleveren kunnen kiezen enger product werd precies geleverd zoals verwacht. De bestelling was goed verpakt en alles is heel huids aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrygbakker 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
via internet snel geregeld

Service
na betaling bericht van ontvangst van geld en daarna snelle levering van product

Extra toelichting
prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 23 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer veel keus in meerdere prijsklassen

Service
snelle levering. Verder geen after sales service nodig gehad

Assortiment
voor een fotowinkel hebben ze ook erg veel kijkers

Aanbeveling
Prijzen zijn keurig, het loont niet om vanuit de V.S. te importeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Bokslag 04-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kijkt op cameranu.nl en ziet wat je wilt hebben. Dan ga je naar de showroom in Urk en laat het artikel (camera) overhandigen en uitleggen. Daarna doe je een toeristisch dagje URK.

Service
Zeer bereidwillig. Maar dit was een nieuwe camera, dus wiat ik er zelf netzoveel of meer van dan de verkoper. In geval van twijfel springen andere medewerkers bij.

Assortiment
uitstekend. 100% kan ik niet beoordelen

Aanbeveling
Ik was heel tevreden, maar zelf kijk ik ook iedere keer of dit het beste adres is.

Extra toelichting
Zie hierbopven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mijer01 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bellen, bestellen en snel in huis

Service
bij informatie netjes te woord gestaan en vriendelijk behandeld

Assortiment
uitermate groots

Aanbeveling
prima service grote sortering en vakkundige behandeling

Extra toelichting
Ben al jaren klant en altijd zeer netjes behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jgd 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heb de afgelopen jaren al verschillende camera's bij Cameranu.nl gekocht. De informatie op de site is overzichtelijk. De levering van de aankoop is snel en correct. Op eventuele vragen wordt vlot en vakkundig gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibrowneyes 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles goed en overzichtelijk beschreven

Service
snelle levering en je wordt via de mail op de hoogte gehouden

Assortiment
uitgebreide site met camera's, dtc

Extra toelichting
Was mijn eerste bestelling en ben er tevreden over. Artikel voldoet aan mijn wensen en stond goed beschreven. levering was snel en via de mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer en hoe last het bezorgd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs van de pol 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede zoekmachine, de producten zijn erg makkelijk te vinden.

Service
Binnen een dag had ik mijn product binnen, en de informatie over de service was makkelijk te vinden.

Assortiment
Veel producten, zowel duur als goedkoop.

Aanbeveling
ik heb tot nu toe nog geen enkele reden gevonden om deze winkel niet aan te raden, de afstand maakt niet uit want via de online service kun je het product de volgende dag al binnen hebben.

Extra toelichting
Al met al een erg goede site, de service is snel en het assortiment groot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natanya Hartgers 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, het artikel wat ik nodig had had het bedrijf meteen op voorraad

Assortiment
Prima☺️

Aanbeveling
Zeker snelle levering goede bevestigingsmail.

Extra toelichting
Snelle levering, de dag erna al in huis klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Vree 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om de accessoires er bij te zoeken als zonnekamp en UV filter

Service
De volgende werkdag in huis. Goede email berichtgeving gedurende het gehele koop- naar bezorgingen process.

Assortiment
Goede vergelijking van specificaties van andere lenzen

Aanbeveling
Cameranu heeft mij in het verleden prima ondersteuning gegeven in het terugsturen van twee niet goed functionerende lenzen.

Extra toelichting
Een betrouwbare webwinkel en ook een fijne fysieke winkel met deskundige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem66 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handige website, goede keuze en ondersteuning, makkelijk selecteren en betalen. Snelle lering via de post. Handig dus

Service
Op zoek naar een snelkoppeling (onderdeel van) een wat ouder statief heb ik per mail de vraag gesteld aan CameraNU. Binnen enkele uren had ik bevredigend antwoord.

Assortiment
houwel ik een onderdeel van een oud statief moest hebben en dat niet direct leverbaar was is het toch binnen 3 werkdagen geleverd. Chapeau

Aanbeveling
goed advies, snelle levering scherpe prijs, voldoende redenen om anderen door te verwijzen

Extra toelichting
Op zoek naar een snelkoppeling (onderdeel van) een wat ouder statief heb ik per mail de vraag gesteld aan CameraNU. Binnen enkele uren had ik bevredigend antwoord. Vervolgens het onderdeel online gekocht en werd snel thuis bezorgt via de post. Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simavi Basic health for all 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere en gebruikersvriendelijke website.

Service
Praktisch die updates per mail over de stand van zaken met de bestelling.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

luktnieteennaamintevoeren 03-04-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling ging vrij gemakkelijk, vond het ook fijn dat er gelijk accessoires bijstonden.

Service
Camera werd netjes de volgende dag afgeleverd. De paaseitjes vond ik erg leuk.

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Bedrijf is betrouwbaar, betaalbaar. Service is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaels 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en levering

Service
Kom er al jaren de beste zaak van nederland

Assortiment
Ik heb er nog nooit iets niet gevonden, alles aanwezig op foto en studio en printers gebied.

Aanbeveling
Ik heb er al veel mensen gebracht en allen zijn er zeer tevreden mee.

Extra toelichting
Ik zelf kom er altijd,ik ga er rustig met de auto heen. Het is er gezellig de koffie staat klaar kortom een fijne winkel ook om er even uit te zijn.Er is va alles te zien en de etage boven voor de professionele fotograaf heel interresant. En ze nemen de tijd voor elke klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkvanS 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestelling via website is eenvoudig en na één dag in huis

Service
reparaties worden snel uitgevoerd

Assortiment
beschikt over voldoende assortiment

Extra toelichting
het artikel was bij Camera Nu het goedkoopste en gelet op de winkel waar wij meer spullen hebben hebben gekocht wn de service goed is, geeft de doorslag om specifiek hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cgab 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van gemakkelijk thuis bestellen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid van verschillende artikelen.

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken

Extra toelichting
Ik heb deze zaak op Kieskeurig gezien en de prijs was zeer aantrekkelijk. Ook was de levering heel snel de ene dag besteld en de volgende dag al thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno Ellerbroek 02-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel duidelijk

Service
perfect geholpen

Assortiment
Gewoon top.

Aanbeveling
beste reklame is mond reklame dus ik prijs mijn omgeving CamerNu aan

Extra toelichting
beste reklame is mond reklame dus ik prijs mijn omgeving CamerNu aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witchblade1987 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website spreekt voor zich

Service
Snelle levering

Assortiment
Heb tot nu toe alles hier kunnen vinden

Aanbeveling
Ik winkel hier altijd prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHOTOWALK.nl 02-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles bij elkaar onder een dak.

Service
Erg kundig personeel die de tijd voor je nemen bij iedere bestelling, groot of klein.

Assortiment
Zeer ruim assortiment veel op voorraad.

Aanbeveling
Als je iets op fotografie gebied zoekt en in een stop klaar wilt zijn is dit het adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Bazuin 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website werkt heel makkelijk,snel en duidelijk

Service
het bestelde artikel is de volgende dag keurig netjes bezorgd met duidelijke brief er bij.

Assortiment
Ik kan alles wat ik zou willen kopen bij CameraNu krijgen.

Aanbeveling
Ik ben gewoon heel tevreden over CameraNu,daarom zal ik hem van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Het is en prettige winkel in Urk, met vakkundig personeel en de website is makkelijk toegankelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbbbbbrrrrrrrrr 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima website

Service
Op tijd geleverd, voogens afspraak.

Assortiment
Prima uitgebreide website

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews