cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicolette35 11-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via internet makkelijk te bestellen, en ondersteuning via chat of telefoon

Service
Bij vragen over een produkt zijn medewerkers goed op de hoogte van specificaties e.d.

Assortiment
Veel verschillende merken van diverse prijsklassen

Aanbeveling
Snelle afwikkeling aankoop tot produkt in huis, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnpeek 11-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Camera.nu heeft een zeer toegankelijke website. Per product wordt uitgebreide informatie verstrekt.
Goede mogelijkheden om producten onderling te vergelijken.

Service
Goed klantenservice. Per telefoon word je snel en goed te woord te gestaan

Assortiment
Zeer volledig assortiment en bijna nooit "uitverkocht"

Aanbeveling
Snel en efficiënt webwinkelen.

Extra toelichting
Ik heb al flink wat (fotografie) producten bij Camera.nu gekocht. De website is toegankelijk, volledig en handig om producten met elkaar te vergelijken. De prijzen zijn scherp. DE service 9online en per telefoon)is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hhogendo 11-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website + enorm assortiment in Urk. Prima adviezen in Urk, waar men alle tijd voor je neemt om samen met je de juiste keus te maken.

Service
Goed advies en als er een probleem optreedt dan is de aftersales uitstekend.

Assortiment
Ontzettend breed en diep.

Aanbeveling
Voor ons is het de favoriete winkel voor fotospullen.

Extra toelichting
Fantastisch assortiment en prima adviezen. Ook voor de (semi-) professionele fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Schuijt 11-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
we zijn uitstekend geholpen en geïnformeerd over het aan te schaffen product. De verkoper nam uitgebreid de tijd en had allerlei tips en adviezen.

Assortiment
Er was uitgebreide keuze en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Niet perse het duurste geadviseerd.

Aanbeveling
Zeker zal ik her vrienden/collega's aanbevelen i.v.m. bovengenoemde eigenschappen.

Extra toelichting
Uitstekende voorlichting en uitleg. goede tips en adviezen. kortom de moeite waard om naar toe te rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard Stegeman 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke webshop.

Service
Mijn product was niet op voorraad en toch had ik hem na 3 dagen in huis! Gewoon Top.
Ook de communicatie was helder.

Aanbeveling
Prima webshop!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, zeker omdat mijn product niet op voorraad was en ik hem toch na 3 dagen in huis had. De communicatie hier rond was absoluut voldoende waardoor ik op de hoogte werd gehouden over de status van mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eindelijk22 11-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en veel informatie

Service
Snel en netjes al werd mijn wens, een passend hoesje voor de camera, niet gehonoreerd. Vandaar dat ik het retour heb gestuurd!

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Deze winkel werd mij al aanbevolen en ik zou het ook doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem van Rossum 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de internet site bestelling gedaan, vrij makkelijk en overzichtelijk

Service
Bestelling is goed te plaatsen en duidelijk

Assortiment
Veel keuze op allerlei gebied

Extra toelichting
Hele goede site en hele goede winkel met professionele en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JappieJappie 10-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, goede indicatie van voorraad en levertijd. Duidelijke afbeeldingen en omschrijving van product. Eenvoudig en snel besteld.

Service
Snelle en adequate updates van bestelproces. Supersnelle levering. Vrijdag om 23:40 besteld, zaterdag om 08:05 binnen. Goed verpakt.

Aanbeveling
Deze aankoop was een prima ervaring voor mij als klant.

Extra toelichting
Tja, de beoordeling en motivering bij de verschillende aspecten zeggen genoeg. Niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els243 10-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon makkelijk mijn artikel vinden

Service
Levertijd snel

Assortiment
Genoeg keuz

Aanbeveling
Ja ik zal het iemand aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardmeeuws 10-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Site is goed overzichtelijk en kan alles snel vinden

Service
Goed goed altijd snel daar ben ik zeker blij mee

Assortiment
Is ruim maar mogen ook wat meer goed koperen merken komen dis bijv op ebay te vinden zijn, is goed voor de starende fotograafe

Aanbeveling
Super winkel goed servies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jeroen K1 10-04-2015

Algemene score

7,5

Gemak
Betrouwbare winkel, reeds vaker hier besteld en snel geleverd. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Service
Heb nog niet met problemen te maken gehad. Ik heb de indruk dat als er een probleem is dat dit op een goede manier wordt afgehandeld.

Assortiment
Ruime keuze ook in occasions. Filtermogelijkheden zijn wel wat beperkt. Het zou handig zijn wanneer je kunt filteren op merk en daarnaast op eigenschappen om de lijst wat te kunnen verkleinen.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering en up-to-date informatie en producten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marley16 10-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten zijn overzichtelijk en goed te vinden.

Service
Telefonisch heel vriendelijk. Mail heel snel.

Assortiment
voor mij heeft cameranu alles wat ik maar zoek qua fotografie. Als er iets niet op voorraad is, staat dat er netjes bij en wordt je op de hoogte gehouden van de leverdatum

Aanbeveling
Top assortiment, top service. Dus ik zou het aan iedereen aanraden.

Extra toelichting
Zie commentaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno55555 10-04-2015 In de winkel gekocht
Fotovakbeurs
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Altijd veel op voorraad

Aanbeveling
Prettige en kundige mensen

Extra toelichting
Goede informatievoorziening en altijd antwoord en tijd voor je vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rienko58 10-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te vinden, misschien lange wachttijden, maar iedereen wordt netjes geholpen en dat kost natuurlijk tijd.

Service
ben voortreffelijk te woord gestaan en geadviseerd, klantvriedelijk dus!

Assortiment
alles is te bekijken, breed en diep assortiment, en zelfs op voorraad

Extra toelichting
ik eerder iets bij camera.nu gekocht en heb al vele kennissen doorgestuurd. allemaal waren ze tevreden over camera.nu. en ik zal dat in de toekomst zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry43 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Service
Ik heb een lens besteld op een beurs met 10% korting, alleen tijdens de beursdagen. De lens bleek achteraf niet op tijd te leveren. Na overleg heb ik een andere (lees betere en duurdere) besteld en kreeg toch ook hierop mijn 10% korting.

Assortiment
De door mij bestelde lens bleek niet op voorraad en ook niet binnen enkele dagen te leveren.

Aanbeveling
Bij deze winkel cq. webshop kan je met een gerust hart kopen.

Extra toelichting
Zeer snelle reactie op vragen via de mail. Duidelijk antwoord. Ze komen belofte na. De levering is na de bestelling zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fotofun 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Goede servies met vakbekwame mensen

Extra toelichting
erg fijne winkel in alle opzichten. Het is een lekker lopende lens die snel scherp stelt ook in moeilijke licht omstandigheden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jvdkant 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webshop werkt duidelijk en precies zoals je verwacht.

Service
Levering was supersnel, de volgende dag, zoals beloofd.

Assortiment
Alles voor de serieuze fotograaf is er te vinden, en meer dan dat.

Aanbeveling
Deskundig en betrouwbaar

Extra toelichting
Vlotte levering, volgens afspraak en goed/beste prijs volgens Tweakers voor deze Nikon objectieven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

1952GJ 09-04-2015

Algemene score

7,2

Gemak
Aanwezigheid op de beurs 'professional imaging' was dus twee 'vliegen in een klap'

Service
Goede adviezen gekregen en voldoende tijd besteed aan de klant, en omdat ik voldoende kocht kreeg ik de parkeer/uitrijkaart van CameraNu.nl

Assortiment
Omdat het een aanbiedingen stand op de beurs was, bleek het assortiment beperkt en was niet alles wat ik op m'n wensenlijstje had staan aanwezig.

Extra toelichting
Goed geslaagd met de aankopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

divuar 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen en de volgende dag in huis, super

Service
Ruilen? geen probleem, zelfs geld retour

Assortiment
Groot assortiment en bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Al mijn kennissen koper er al ;-)

Extra toelichting
Een mooie en gezellige winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel, petje af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kB222 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We

Extra toelichting
Website is duidelijk. Ruime keuze en snel geleverd Rondom tevreden. Heb er niet aan toe toevoegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Dauphin 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site,

Service
Snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Als iedere site zo zou werken dan waren er een stuk minder mensen teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietbrinkmna 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
selecteren gaat een voudig

Service
Snel, op tijd toegestuurd

Aanbeveling
Goede prijs /kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
Goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KimDK 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
I was in the store for the first time and found it a bit difficult to find my way around and waiting time was really long

Service
Once I got to speak to someone the service and help was really really good!

Assortiment
Where is Canon?

Aanbeveling
Nie store but very far from Den Haag :)

Extra toelichting
I have made all my comments under each section above.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bjorn frins 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ergens anders was een videostatief uitverkocht. Cameranu.nl ging zonder twijfel direct mee met de prijs van de concurent en binnen 3 minuten had ik de order in de mail! Echt top!

Service
Ergens anders was een videostatief uitverkocht. Cameranu.nl ging zonder twijfel direct mee met de prijs van de concurent en binnen 3 minuten had ik de order in de mail! Echt top!

Assortiment
Ruim! Waar andere uitverkocht zijn heeft cameranu 9 vd 10 keer het product op voorraad.

Aanbeveling
Altijd tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A321 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen poespas, gewoon besteld.

Service
Nog even gebeld omdat het plaatje (van de fabrikant) mij niet helemaal duidelijk was. Kreeg de juiste informatie.

Assortiment
Tja. Ik zocht dit en vond dit bij CameraNu.

Aanbeveling
Zonder meer aanbevelen.

Extra toelichting
Zie hierboven. Snel en correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Magis 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website, eenvoudig om te bestellen. Goede productomschrijvingen.

Service
Zeer snelle levering. Uitstekend op de hoogte gehouden van de order- en bestelstatus.

Assortiment
Veel artikelen direct uit voorraad leverbaar. Super!

Aanbeveling
Een absolute aanrader! Top winkel.

Extra toelichting
Scherpe online prijzen met de service van een fotospeciaalzaak. Dat is CameraNu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwe78 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk opgezet. De producten hebben een duidelijke omschrijving.

Assortiment
Een uitgebreid productassortiment, maar tevens de nodige accessoires zijn gemakkelijk bij te bestellen.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een goede camera, maar niet al te duur. Op de website van cameranu.nl kwam ik een open box Canon EOS M tegen die perfect aan mijn eisen voldeed en voor een goede prijs. Bestellen, betalen en de verzending gingen probleemloos.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

VictoriaL 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.
Makkelijk dingen te bestellen met de nodige betalingsmogelijkheden.

Service
Tot nu toe altijd prima service gehad bij het aankopen van spullen.

Assortiment
Groot assortiment, voor iedereen wat wils, tegen vaak erg goede prijzen.

Aanbeveling
Veel positieve ervaring, ook in de winkel! Nette mooie winkel, goed personeel. Altijd erg goed door ze geholpen.

Extra toelichting
De service is voor mij altijd een reden om eerst te kijken bij Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Alex_ 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling was eenvoudig te plaatsen.

Service
Goede indicatie van de levertijd. Vragen worden goed beantwoord.

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dit is na de melding direct opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen46 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruim assortiment en het meeste is op voorraad.

Service
Uitstekend geholpen, duidelijke uitleg en diverse alternatieven aangeboden die niet duurder zijn dan het beoogde artikel.

Assortiment
Heel ruim assortiment van de betere merken

Aanbeveling
Voor een goed advies en een eerlijke prijs is dit een geweldige winkel.

Extra toelichting
Na diverse bezoeken nog steeds enthousiast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nick2211 09-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site

Service
Top begeleiding na aankoop

Assortiment
Hadden product dat ik zocht in vele soorten. (Gopro)

Aanbeveling
Alles zoals afgesproken, incl levering op tijd.

Extra toelichting
Alles zoals afgesproken en op de site vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomsartphoto 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en eenvoudig bestellingen plaatsen

Service
goede informatie aan de telefoon en leveren wat gevraagd wordt

Assortiment
wat ik nodig hebt, dat is te vinden bij camera ,nu

Aanbeveling
goed is gewoon goed ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lolke058 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitzoeken op internet en even A6 verlaten om het in Urk op te pikken

Service
grote voorraad en check of alles past

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josti 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk thuis bestellen

Service
Prima: snelle levering en duidelijke communicatie

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nils1990 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekfunctie alleen ontbreken er nog een aantal producten die ik elders heb besteld

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ontbraken net een paar producten die ik elders moest bestellen

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Goede en snelle verzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RommertMarten 08-04-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, zonder ingewikkelde toestanden. Zoeken gaat eenvoudig.

Assortiment
Groot assortiment en heel veel op voorraad.
Niet altijd de voordeligste, maar ook niet de duurste. Wel betrouwbaar en dat is ook wat waard.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jippe1968 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Niet alles is altijd op voorraad.

Extra toelichting
Goede, snelle service. Veilig en netjes en goed verpakt thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor Fox 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel bestellen

Service
Supersnelle verzending

Assortiment
Omvangrijk compleet

Extra toelichting
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NigelW 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, goed overzicht na gebruik zoekfunctie

Service
snelle afhandeling en bezorging

Assortiment
wat ik nodig had was voldoende op voorraad

Aanbeveling
snelle levering goede prijzen. Website al meerdere keren aanbevolen

Extra toelichting
snelle levering. Veel goedkoper dan concurrenten. top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Vermeulen64 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte organisatie met voldoende geschoold personeel

Service
Perfecte service, een lensje ruilen was geen probleem. Ook was later en adapterring bestellen erg gemakkelijk. Ik werd via de mail goed geinformeerd.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment. Voor de amateur, maar ook voor de pro.

Aanbeveling
Heb de winkel ook al aanbevolen op Facebook omdat iedereen mag weten dat jullie het goed doen.

Extra toelichting
Geweldige winkel die heel goed heeft begrepen hoe je met klanten hoort om te gaan. Perfect cameranu! Ik kom vaker bij jullie kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Broens 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke bestel procedure.

Service
Ondanks dat ik de beurs, Professional Imaging niet meer kon bezoeken, kon ik de camera toch nog met beurskorting aanschaffen, prima service.

Assortiment
Alles wat je je maar als fotograaf kunt wensen. kan CameraNu.nl leveren.

Aanbeveling
Prima service en eventuele problemen worden coulant opgelost.

Extra toelichting
CameraNu.nl is een winkel waar ik als professioneel fotograaf graag zaken mee doe, vanwege de uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lousbaes 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon zeer snel het product vinden waarnaar ik zocht, n.l. een ringflitser.

Assortiment
Een grote keus in verschillende soorten, maten, kwaliteit en prijs. Dit kan soms je gerichte keuze weer op losse schroeven zetten.

Aanbeveling
Snelle en correcte afhandeling van datgene wat je hebt besteld.

Extra toelichting
Ik kende CameraNu al omdat ik in het verleden al daar iets heb gekocht. Online biedt het dezelfde service en kwaliteit als in de winkel, tegen een goede prijs. Voor mij is het een aanrader om daar mijn fotografie uitbreidingen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus78 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg simpel om te bestellen en te betalen: Binnen een paar klikken besteld en betaald.

Service
's Avonds rond 21.00 besteld, de volgende dag al in huis

Assortiment
Ruime keuze, hoewel niet alles beschikbaar is.

Aanbeveling
Altijd: ruime keuze, goede prijs, snelle levering en erg gebruiksvriendelijke website.

Extra toelichting
Fijne shop, gemakkelijk bestellen en betalen, goede en snelle service en prima prijzen. Overzichtelijke en volledige info over de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aljosa 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat erg gemakkelijk en is overzichtelijk.

Service
Het bestellen gaat gemakkelijk en bestellingen komen super snel binnen.

Assortiment
Het assortiment bevat veel producten, en alles wat een fotograaf nodig heeft.

Aanbeveling
Uitstekende winkel, niets negatiefs om over op te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaaikeC 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
zeer vriendelijk geholpen per chat. Een dag na afloop van de beurs mocht ik nog gebruik maken van de beurskorting. Ze dachten ook echt mee. Hebben me nog gewezen op een aantal produkten die ik ook nodig had en die kon ik meteen mee bestellen. Super goede ervaring en heel snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukhul 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Zeer op todate!!

Aanbeveling
snelle correcte levering!!

Extra toelichting
.....gewoon goed!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter_clerx 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitzoeken via de webwinkel en op bestellen klikken. Leuker kunnen jullie het niet maken:-)

Service
Bestelling werd na een dag afgeleverd.

Assortiment
Courante producten zijn voorradig, sommige kleinere accesoires soms niet.

Aanbeveling
Zeer goede service zelfs als garantieperiode bijna verlopen is.

Extra toelichting
Betrouwbare winkel met uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Bekooy 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede informatie op website. Bestelling in een mum geregeld.

Assortiment
Ik kocht een bijzonder videoproduct dat niet 'overal' te koop is. CameraNu had 'm gewoon in voorraad!

Aanbeveling
Altijd prima ervaringen met CameraNu gehad,

Extra toelichting
Bij de snelle technische ontwikkelingen op foto- en videogebied ben je steeds meer aangewezen op internetwinkels. Dan is het fijn dat CameraNu véél op voorraad heeft en per omgaande kan leveren. Waardevol spul wordt aangetekend verzonden. Levering inderdaad binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy Burggraaf 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel opgestuurd door CameraNu, helaas wel een dagje te laat geleverd, maar dit was compleet de schuld van PostNL.

Assortiment
Product was op voorraad en snel opgestuurd.

Extra toelichting
Prima lensdop, zit goed vast en doet waar hij voor bedoelt is: beschermen. Ook de levering was prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van den H 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
!

Extra toelichting
Makkelijk, Voordelig, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews