cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenévdB1962 09-05-2015

Algemene score

7,8

Aanbeveling
Veel keuze tegen een fatsoenlijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willemsr 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Miste in begin de beschrijving. Toch het was duidelijk genoeg om snel de juiste handelingen te doen.
Is goed gelukt.

Service
Zeker na een aarzeling om online bestellingen te doen, gekozen in vertrouwen voor Cameranu. Dit vertrouwen is zeker niet beschaamd, integendeel. Goede info, goed begrijp baar. Uitstekend.

Assortiment
Artikel was op voorraad.

Extra toelichting
Het door mij gekozen artikel was in voorraad. Ondanks mijn twijfel, heb ik gekozen voor dit bedrijf. Een gevestigde naam in foto wereld. Dit zal toch zeker wel verantwoord zijn? Inderdaad! Artikel werd keurig bezorgd volgens afspraak. Ik heb tijdens de mozaik week in Noord_ Holland voor eerst gebruik gemaakt artikel. Ondanks storm wind zijn beelden gefilmd, stabiel en rustig. Een geweldige verbetering! Ben blij met artikel. Schouder statief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit B 1958 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker rustig in de shop rond kunnen kijken

Service
prima uitleg

Assortiment
In de winkel zelf helaas niet veel "live " camera's "aanweizg

Aanbeveling
mooie winkel prima en professionele uitleg

Extra toelichting
mooie winkel prima en professionele uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

M van der Meulen 08-05-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij zijn nog mensen van even zien en voelen internet kopen ligt ons nog niet zo.
Wij moeten altijd even een tijdje reizen.

Service
De service is prima, als je als klant aan de beurt bent, heeft het personeel alle tijd

Assortiment
Er is een goed assortiment aan wezig

Aanbeveling
In de winkel is goed overzicht.Als klant kun je even rustig naar de spullen kijken

Extra toelichting
Over de winkel zijn wij tevreden. Het enige punt is als wij soms wat vergeten te kopen, dan moeten wij even reizen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pixelz 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanwege foutje op de website telefonisch besteld en prima geholpen

Service
Nog geen issues gehad met mijn aankoop dus kan niet veel over service zeggen maar bij eerste telefonische contact bij bestelling was de medewerker vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Ze hebben heel veel dus prima.

Aanbeveling
Goede prijs en snel geleverd, dus zoals het hoort.

Extra toelichting
Prima eerste ervaring met cameranu.nl.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johanna 6 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat ik wou hebben vond ik niet op de site.

Service
Gebeld met cameranu.
Zo vriendelijk en correct geholpen.

Assortiment
Heel veel op de site en anders een telefoontje.

Aanbeveling
Gewoon omdat ik erg tevreden ben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertie2 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis

Service
Door een slecht gebouwde microfoon ophanging leek een eerder gekochte Rode videomicrofoon onbruikbaar te worden. Zonder problemen werd een verbeterder versie van de ophanging die €59,95 kost gratis thuisgeleverd.

Aanbeveling
In de loop van de jaren heb ik een aantal producten gekocht. Via de telefoon werd ik steeds snel en deskundig geadviseerd voordat ik een aankoop deed.

Extra toelichting
Mee dan 2 jaar geleden heb ik een Rœde videomic bij cameranu gekocht. Prima ding, maar met één probleem; de ophanging. Kleine kwetsbare rubbertjes moesten de mic op zijn plaats houden. Op reis is dat niet handig en de rubbertjes knapten na een tijdje. In december 2014 bestelde ik nieuwe. Die waren helaas niet direct leverbaar. Ik heb de importeur aangeschreven en die heeft voor mij een setje uit een mic gehaald en opgestuurd. Hierdoor kon gelukkig ik prachtige opnames op mij reis over de route 66 in de USA maken. Thuis gekomen nog geen rubbertjes. Vorige week gebeld met de klantenservice. Resultaat een gratis verbeterde versie van de shockmount ( in de winkel toch €59,95) dat vind ik nog eens service. Cameranu is voor mij een betrouwbare partner! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SickQuilver 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk, had snel gevonden wat ik nodig had. Ik heb gebruik gemaakt van een voordeelset. Zo heb ik het juiste hoesje gevonden bij de camera's. Omdat wij deze deze camera's al gebruikte op heg werk heb ik extra hoesjes besteld.

Service
In een woord goed en zakelijk. Door het gebruik van de voordeelsets en dezelfde extra hoesjes is er bij het verwerk-systeem van CameraNU.nl iets foutgegaan, de hoesjes van de voordeelsets ontbraken. Dit kwam pas naar voren toen ik de verzendbevestiging kreeg. Ik heb gelijk een mailtje gestuurd. Binnen 4 uur was ik gebeld en was het opgelost. Perfect

Assortiment
Ik had snel gevonden wat ik nodig had. Ik heb nog gekeken naar alternatieven genoeg keuze. Maar uiteindelijk voor het vertrouwde gegaan.

Aanbeveling
Uitgebreid, en uit stekende service. Wat je van een (web) winkel verwacht!

Extra toelichting
Snel gevonden wat ik nodig had en de verkeerde verwerking van bestelling is zeer netjes en zakelijk opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

macsteenaart 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen blijkt eenvoudig.

Service
Nadat de klantenservice in eerste instantie foute informatie had gegeven en ik hen, na telefonisch contact met Samsung daarop wees, was men zo sportief dit toe te geven en de informatie op de site in een handomdraai bij te werken. Dat vind ik niet enkel klantgericht maar ook respectvol.

Assortiment
Ik kon vinden wat ik wilde.

Aanbeveling
ben volledig tevreden.

Extra toelichting
In korte tijd had ik veel contact met de klantenservice. Steeds kreeg ik snel een reactie. In eerste instantie niet de juiste informatie maar men kwam daarop terug. Ik vind dat opvallend voor een webshop. De klant lijkt nog mens en koning.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

larsvanr 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijke instructies, af en toe zijn sommige accessoires minder makkelijk te vinden via product waarbij het hoort (bijv. LCD-screenprotector bij DSLR).

Service
Tot laat bestellen en volgende dag in huis, veel op voorraad, ook op te halen (en te reserveren). Winkel minder makkelijk te bereiken (zeker qua OV).

Assortiment
Veel producten, veel op voorraad, adequate prijzen/prijsaanpassingen.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden. Prima en passende service, kundig personeel (zowel in de winkel als telefonisch) en een autoriteit in de branche.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corason 08-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is bijzonder veel te zien maar soms moet je even wachten op het bediening.

Service
Zeer gemotiveerd personeel met veel verstand van zaken, die advies geven waar je wat aan hebt.

Assortiment
Een zeer complete verkoopplaats waar je soms een beetje hebberig van wordt. En wat er eventueel niet kan snel worden besteld.

Aanbeveling
Je gaat er zelden coor niets naar toe.

Extra toelichting
Een motiverende winkel waar ik graag kom om mijn hobby te kunnen blijven uitoefenen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArnoE 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In alle opzichten goed geregeld en verzorgd.

Service
Levering supersnel. Verpakking keurig verzorgt. Nazorg.. hopen dat het uitblijft.... maar uitgaande van een vorige bestelling, is dat goed geregeld.

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht :)

Aanbeveling
Tja, zie bovenstaande. Tot op heden een tevreden klant.Go

Extra toelichting
Goede en snelle levering. Ervaring bij een vorige aankoop mbt service. Vlot, snel, beleeft en niet moeilijk doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pd63 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon een zeer eenvoudig bestel proces.
De stappen zijn eenvoudig en men wordt gewezen op eventuele voordeelsets die men in de aanbieding heeft alvorens men definitief bestelt.

Service
Zeer goede service. Men reageert zeer snel op vragen via email.
Er was bij postnl tijdens de verzending een fout gemaakt. Cameranu.nl heeft hier heel goed zelf actie in ondernomen en mij continu op de hoogte gehouden.
Absoluut een zeer groot compliment waard.

Assortiment
Wandelend door de site bemerk je dat ze een zeer uitgebreid assortiment op voorraad hebben.

Aanbeveling
Absolute aanrader gezien mijn ervaring (zie service).
Het geleverde product (occasion) was zoals beschreven op de site. Niet van nieuw te onderscheiden.

Extra toelichting
Ik geef nagenoeg nooit mijn mening over aankopen, behalve als het werkelijk uiterst waardeloos of onbekend goed is. Het laatste is hier het geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.H. Wolf 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment voor ieder die wat zoekt. Hier kan je het vinden

Aanbeveling
Hoop op voorraad makkelijk en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Raad 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij de eerste zoekopdracht had ik gelijk het juiste product in beeld.

Service
Mijn product is netjes op de afgesproken datum afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment is voor mij ruim voldoende. Alles wat ik nodig heb voor mijn hobby is aanwezig.

Aanbeveling
Ik zal de site en de winkel bij iedereen aanraden. In zowel de winkel als op de website is voldoende assortiment om tot een juiste keuze van aanschaf te komen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over CameraNu. Ik heb enkele jaren geleden in de winkel mijn eerste camera gekocht, dit was en Sony DSC-HX200, waarmee ik nog steeds fotografeer. Heb sinds kort een Sony alpha SLT-A58 erbij waarvoor ik onlangs 2 batterijen online heb besteld. Ik heb op mijn verlanglijstje nog enkele dingen staan waarvoor ik binnenkort nog naar Urk kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 2013 08-05-2015

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en parkeren geen enkel probleem (gratis).

Service
Je krijgt alle aandacht en tijd bij het beantwoorden van vragen.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPHW 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website. Winkel is makkelijk bereikbaar.

Service
In de winkel geweest. Geduldige en rustige uitleg van gebruik apparatuur.

Assortiment
Bijna alles te koop, nagenoeg alles van topkwaliteit.

Aanbeveling
waar voor je geld

Extra toelichting
Ik ben positief. Had probleem met Ideal, werd vlot telefonisch geholpen. Probleem bleek aan mijn zijde te liggen. Werd daarna vlot in de winkel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Oppewal 07-05-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar

Service
Goede verkopers die weten waarover zij spreken. En de service is geweldig goed. Ook voor eerdere gekochte artikelen.

Assortiment
Veel keuze in toestellen met goede afgestemde prijzen die in de markt te koop zijn.

Aanbeveling
Heb al diverse kennissen en familie het bedrijf doorgegeven.

Extra toelichting
Al met al een zeer prettig bedrijf met veel service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derreck 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wist wat ik moest hebben en hierin was geen andere keuze. Maar het gemak waar ze je mee te woord staan is prima.

Service
Bij al mijn bezoeken ging ik blij weer naar huis en niet alleen omdat hetgeen ik graag wilde had gekocht. De vraagstelling van de verkopers zijn plezierig en je kunt er wat mee.

Assortiment
Ruime keuze. Maar ik moest de laatste keer alleen een bepaald boek hebben. Het was aanwezig en daarmee de aankoop gedaan.,

Aanbeveling
Een prettige winkel waar je prettig en zeer deskundig geholpen wordt. Wel vind ik een deel van de winkel te donker. Als je met helder weer (zonnig) binnenkomt zie je bijna een halve minuut niets. Verder zeer goed.

Extra toelichting
Een goed bedrijf. Ik kom graag vanuit Apeldoorn naar Urk om daar mijn foto-inkopen te doem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Schimmel 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed, met het 'afhaal' systeem ideaal als je wat via internet hebt besteld, snel en goed geholpen

Service
uitstekende service, ongeacht het aantal mensen in de winkel, wachttijd soms wat lang maar heb ik er graag voor over je weet dat ze ook alle tijd voor jou hebben

Assortiment
uitgebreid assortiment, ook om te proberen.

Aanbeveling
zou deze winkel zeker aanbevelen, een webshop met ouderwetse service en verstand van zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huppelmup 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel producten en snelle levering

Service
Snelle levering en geode voorraad

Assortiment
Keuze uit zeer veel producten

Aanbeveling
Het is mij goed bevallen

Extra toelichting
Het product wat ik wilde kopen was op veel plekken uitverkocht, maar bij cameranu.nl gewoon op voorraad. De volgende ochtend had ik hem in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marrrrrt 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kruipt gewoon achter je laptop en kijkt bij je favorieten.

Service
Atijd op tijd. Geen dag te laat !

Assortiment
Veel op voorraad !

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Ik heb nu voor de 2e keer iets gekocht bij Cameranu.nl, tevredenheid alom !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gewoonanna 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten waren gemakkelijk te vinden op de website en duidelijk aangegeven.

Service
Ondanks de feestdag had ik mijn producten al binnen twee dagen in huis. Erg goede en fijne service!

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Zeer tevreden over het product en de levering van het product! Snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni Nunspeet 1942 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk te vinden, sowieso al via het zoekmenu

Service
de snelheid en de manier waarop je van allerlei nuttige informatie over de verzending en de factuur krijgt is TOP!

Assortiment
de voorraad moet wel overweldigend zijn, zelfs een instellamp voor een studioset van 5 jaar geleden is op VOORRAAD !!

Aanbeveling
De manier waarop je hier als klant gewaardeerd en behandeld wordt is in één woord: voortreffelijk!

Extra toelichting
Wat kan ik hier nog meer aan superlatieven toevoegen? Ervaar het zelf en ga naar Cameranu.nl in Urk voor het meest deskundige advies, kopje koffie er bij, en het grootste assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.schoemaker1984 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Een mooie cameralens gekocht. Hele mooie overduidelijke site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertrand Verbeek 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik geef geen tienen, maar goed het bestellen via de website is een fluitje van een cent.

Service
Het product was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. Echter na de bestelling ontving ik het bericht dat er iets mis was gegaan met de verzending. Ik zou de volgende dag gelijk worden bericht. Er werd, in het automatisch gegenereerde bericht, geen reden opgegeven. Dat zou wel zo prettig zijn geweest. Je wordt toch achterdochtig wanneer je voor het eerst bij een webwinkel bestelt...

Ik werd die volgende dag niet gelijk bericht, ik ontving echter in de middag een bericht dat mijn bestelling verzonden was. Ook hier was iets meer informatie wenselijk geweest.

Het product heb ik uiteindelijk een dag later dan bedoeld ontvangen. In mijn geval was dit nú geen probleem, maar wanneer je een zending plant op een vrije dag kan dat maar zo wél het geval zijn.

Met het bovenstaande in acht genomen zou men aan de communicatie m.b.t. verlate verzendingen meer aandacht kunnen/moeten besteden.

Extra toelichting
Voor mij zijn een goede service en communicatie vooral belangrijk. Wanneer een zending onverhoopt later komt, is een goede en volledige berichtgeving daarover essentieel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marja Steeman 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kon alles prima vinden op internet

Service
super duidelijke filmpjes

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede prijs en duidelijk door filmpjes

Extra toelichting
erg handig om online te kunnen kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 1970 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect gesorteerd zodat je in een oog opslag bij het juiste artikel zit.

Service
Woensdag avond 28 april besteld, donderdag ochtend met Postnl thuis bezorgd.

Assortiment
Alles wat ik zoekt of nodig hebt voor mijn fotohobby hier in de webshop te vinden

Aanbeveling
Mijn aankopen heb ik als zeer goed ervaren, dit wens ik een ieder ander ook toe.

Extra toelichting
De aangekochte artikelen zijn precies zoals beschreven en goed verpakt verzonden. Dit tegen de laagste en zeker concurrerende prijs die er te vinden was op het moment van kopen in, veel webshops of winkels roepen wel dat zij de goedkoopste zijn of met de prijs mee zakken van de concurrent, CameraNu.nl hoeft niet mee te zakken of te roepen, zij zijn gewoon de goedkoopste met een snelle verzendservice en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uncledomie 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredMeuff 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijke site waar alles goed op geordend was en zodoende makkelijk te vinden.

Assortiment
Vele mogelijkheden met voldoende beoordelingen waar je iets aan hebt.

Aanbeveling
's Avonds om 22:00 uur besteld en de volgende dag om 11:00 uur had ik het al in huis. Geweldig!!!!!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn producten en dus ook met cameraNU. Wat ze beloven komen ze ook na. Producten goed verpakt en tijdig aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suuz1978 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site en snelle levering.

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Toegankelijke en prettige site. Snelle en veilige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Lankhaar 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel in de winkel als on-line dé foto- en videoaanbieder.

Service
Regelmatig stel ik een vraag over een product dat professioneel wordt beantwoord of opgelost!

Assortiment
Alles wat een foto- of videograaf nodig heeft is er te vinden.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om in ieder geval eens een kijkje te gaan nemen.

Extra toelichting
Al jaren koop ik bij Cameranu naar alle tevredenheid. Goede voorlichting, inruilmogelijkheden plus mensen achter de toonbank die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred J 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website mij goed kunnen oriënteren op al die aspecten die voor de aanschaf van een nieuwe camera voor mij van belang zijn

Service
Na voorselectie langs gegaan in Urk. Werd hier uitstekend ontvangen en zeer vakkundig werd mijn selectie vergeleken met vergelijkbare camera's

Assortiment
Op de website een groot assortiment waarbij het door mij gewenste type camera snel te vinden was

Aanbeveling
goede site, vakkundig personeel, groot assortiment en scherpe prijzen

Extra toelichting
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Mak 06-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De opzet macrolens is simpel te plaatsen en te verwijderen.

Service
Uitgebreid advies en er wordt zeker niet geprobeerd een duur product te verkopen. Men luistert naar de koper en komt dan tot een advies.

Assortiment
keus genoeg.

Aanbeveling
Geen opdringende , maar op maat gemaakte adviezen.
Ondanks dat het er wel eens wat druk kan zijn waardoor de wachttijd wat kan oplopen. is het het wachten wel waard.

Extra toelichting
Ik vind het kopen via camerau.nl via internet wel prima en snel, maar voor advies is een bezoek aan de zaak in Urk zeker de moeite waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NX 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Ik wist al welke camera ik wilde en verschillende opties snel te vinden. Ook handig dat eventuele accessoires meteen te vinden zijn. Zouden wat mij betreft nog wel meer opties mogen staan en niet alleen in pakketvorm.

Service
Alles kwam keurig verpakt precies binnen de afgesproken twee uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoMaskaGrafia 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel erg makkelijk te bestell

Service
Altijd professional en aardige mensen

Aanbeveling
Garantie van professionaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita06 06-05-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, zoekfunctie werkt ook goed.

Service
Zeer korte reactietijd op welke email dan ook. Altijd meedenkend.

Extra toelichting
Vriendelijke mensen, altijd bereid te helpen. Reageren zeer snel op emails. Extra fijn is dat er een daadwerkelijke winkel is, dus je kunt er altijd naartoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Kimmelaar 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke productcategorieën op de website.

Service
Zelden nodig, maar soepel en snel.

Assortiment
Overweldigende keuze, heb nog nooit iets niet gevonden.

Aanbeveling
Ik heb alleen positieve ervaringen met CameraNU.nl

Extra toelichting
Al meerdere jaren bestel ik naar volle tevredenheid bij CameraNU.nl. Doorgaan zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mandersp 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Snelle service en snel aangekomen

Assortiment
Heel veel dingen zijn er te bestellen

Aanbeveling
Snelle bestelling, duidelijk en gemakkelijk.
Daarbij ook nog de goedkoopste.

Extra toelichting
Cameranu.nl maakt waar wat die zegt. Een snelle levering en netjes verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice65 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, waar eenvoudig naar producten is te zoeken.
Betalingen via IDEAL maken het doen van de bestelling eenvoudig met het achterlaten van een beperkte hoeveelheid gegevens.
Het bestelproces zelf is overzichtelijk en wordt via de Track en Trace keurig op de hoogte gehouden betreft de verzending.

Service
Uitstekende service rondom het bestelproces. Netjes op de hoogte gehouden van de status en artikelen tegen marktconforme prijzen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarbij ook alternatieven tegen lagere prijzen worden getoond.

Aanbeveling
Gezien de ervaringen zeker een webwinkel die ik graag bij anderen onder de aandacht breng

Extra toelichting
Gezien de ervaringen zeker een webwinkel die ik graag bij anderen onder de aandacht breng

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

burnacid 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke webshop

Service
Makkelijk en snelle info via social media (Facebook)

Assortiment
Goed up to date ook het nieuwste model goed leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnixx 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoek makkelijk. Voldoende info over het product op de website (inclusief filmpjes).

Service
Voorafgaand aan mijn bestelling heb ik contact gehad met de klantenservice. Daar ben ik goed geholpen. Informatie bleek na ontvangst van de bestelling ook te kloppen.

Assortiment
Erg complete assortiment.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een prima adres om je fotoapparatuur te bestellen. Bestelling werd volgens verwachting snel geleverd ('s avonds besteld, vroeg in de middag in huis). Pakket is goed met track&trace te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Ruizendaal 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker makkelijk in gebruik

Service
Volgende dag binnen zoals beloofd

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Zowel online als in de winkel is lekker makkelijk

Extra toelichting
Prijs kwaliteit verhouding zijn prima onze kijker kwam als goedkoopste bij camera.nu uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 105 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is (ook voor een leek) overzichtelijk en duidelijk

Service
Had een probleempje met de werking van het bestelde. Eén telefoontje met de klantenservice met een deskundige, geduldige en vriendelijke medewerker was voldoende om het geheel én snel op te lossen.

Assortiment
Keuze genoeg en op advies van een medewerker hebben we de juiste keuze kunnen maken.

Aanbeveling
We zouden geen andere zaak weten die het beter kan doen. Als leek ben je toch aangewezen op deskundigen die begrijpen wat de klant wil.

Extra toelichting
duidelijker kan het niet: het was prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kappie49 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Ook als je nog niet weet wat je precies wilt aanschaffen. Producten zijn duidelijk en gemakkelijk met elkaar te vergelijken

Service
Winkel is goed bereikbaar en personeel heeft voldoende tijd voor je. Afspraken worden stipt nagekomen. Enigste min puntje er worden kosten berekend bij gebruik creditkaart

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende de artikelen zijn er in ruim voldoende prijsklassen

Aanbeveling
Ben al jaren klant bij camera nu en kan deze bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Heb de lens nu een week in mijn bezit en deze voldoet helemaal aan mijn verwachtingen kreeg ook duidelijke uitleg van verkoper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Peeters 05-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede duidelijke website, producten makkelijk te vinden, bestel/betaal procedure duidelijk en perfect dat je de mogelijkheid hebt om via ideal te betalen.

Service
super snelle levering

Assortiment
ik had een klein onderdeeltje nodig wat nergens te krijgen was en bij CameraNu.nl makkelijk te vinden op de website.

Extra toelichting
Alles prima in orde, zowel de website, het bestellen, als de levering. Voor meerdere bestellingen in de toekomst kom ik zeker terug bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

qwertyuiop98679 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site, ook op Ipad

Assortiment
Waar ik naar zocht hadden ze, ook op voorraad.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Gewoon degelijke site waar ik na tien uur 's avonds wat bestelde en ik een kwartier later al een track en trace nummer in mijn email box had. Volgende ochtend het spul in huis...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Latifa80 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Had een verkeerd huisnummer door gegeven ben gebeld en opgelost. Super

Aanbeveling
Snelle levering. Super klant vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

FotoHenkie 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste dingen invullen? Fluitje van een cent.

Service
Dagje levertijd

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Probleemloos

Extra toelichting
CameraNu is een zaak, mij bekend van het voormalige Fotoforum, waar het door vele fotografen, amateurs en profis's, alom werd aangeprezen vanwege de service, de voorlichting, het ruime assortiment en de scherpe prijzen. Voor mij was er dus geen enkele twijfel om hier een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alf911 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Breed assortiment, scherp geprijst.

Aanbeveling
Snelle service, keurige en duidelijke communicatie.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een uitstekende webshop die met een breed assortiment, goede service tegen scherpe prijzen een must is voor cameraliefhebbers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews