cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G J Klumper 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenneke 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel en goede service!!

Assortiment
Heel veel keus!!

Extra toelichting
Zeer betrouwbare webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elbert 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snel en makkelijk betalen. Handige nieuwsbrief met de nieuwste aanbiedingen en andere nieuwtjes.

Service
Snelle levering. Als ik ergens een vraag over hebt, dan wordt deze vraag snel beantwoord. Er was iets mis met een objectief wat ik had besteld, gratis kunnen retourneren, klacht over het product werd serieus genomen en snel een nieuwe geleverd gekregen.
Gratis verzenden bij vooruitbetalen en aangetekend versturen + binnen 1 dag in huis!

Assortiment
Uitgebreid assortiment camera's en accessoires.

Aanbeveling
Ik zou cameranu.nl aanbevelen; goede service, producten binnen 1 dag in huis, gratis verzenden en uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker op het internet bestellen is super makkelijk

Service
Het bezorgen is helemaal top je hoeft er niet lang op te wachten en het kost niks

Assortiment
Er is voor alles wat en het is makkelijk te vinden op de site

Aanbeveling
Je krijgt overal bericht van als je besteld hebt via de site en dat is makkelijk voor mijn overzicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

werner Oudshoorn 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet alles makkelijk te regelen zeer overzichtelijk.

Service
Alles supper snel en correct. Ook in de winkel zeer goede service.

Aanbeveling
Service en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis, keurig verpakt.

Service
Snelle levering zonder problemen

Assortiment
Zeer uitgebreid naar mijn idee de ruimste sortering van alle fotowebwinkels.

Aanbeveling
Geen enkel probleem gehad , snelle services etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Witjes 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima afhandeling.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schelling 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alhoewel artikelen niet allemaal op voorraad, toch vrij snel alles uitgeleverd in twee zendingen.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Luijks 08-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even het;systeem ontdekken en dan is het op je gemak dingen bekijken en uitzoeken ? uitproberen.

Service
Mensen zijn heel relaxed en gemotiveerd om je aan de juiste keuze te helpen. Tijd wordt voor iedereen gemaakt. Grote of kleine aankoop.

Assortiment
vond wat ik zocht (na op internet mijn huiswerk gedaan te hebben)

Aanbeveling
zou graag hebben dat hij in Lelystad gevestigd was.

Extra toelichting
Nee, kom met plezier kopen wat ik wil hebben op fotogebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KMajoor 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Snel en geen verzendkosten voor kleine bedragen

Assortiment
Grote keuze

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

anita 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal om via internet je cadeau's te kopen, en wordt keurig en snel geleverd

Service
Omdat het gaat om een cadeau voor de kerst had ik nog wat vragen, deze zijn zeer goed en service gericht beantwoord

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
de service, levering, keuze uit producten zijn super en zal ook zeker de winkel aanbevelen aan andere

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 08-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het grote winkelpand is op een toegankelijke plaats. Binnen is het overzichtelijk en goed ingedeeld. En de Webshop is goed overzichtelijk en gebruik vriendelijk.

Service
Uitstekende service. Werkt met nummers. Is jou nummer aan de beurt dan valt dat te zien op en groot scherm. De verkoper neemt de tijd voor je en geeft deskundig advies.

Assortiment
De meest gangbare apparaten en rand apparatuur is geëxposeerd in de winkel. Naast de winkel is het enorme magazijn waar al hun producten opgeslagen staan. D.m.v. de Webshop heeft u toegang tot alle producten die zij verkopen. De webshop is overigens ook toegankelijk in het winkelpand.

Aanbeveling
Hele goede service en deskundige begeleiding. Veel producten direct leverbaar. En een zeer goede helpdesk voor het oplossen van eventuele problemen met uw product.

Extra toelichting
In eerste instantie had ik ze gebeld om een vraag over een product. Ben zeer goed geholpen en kreeg zeer duidelijke en praktisch advies. Ben daarna naar de winkel zelf gegaan om het product te kunnen bekijken. Het product lag niet in de winkel zelf, maar de verkoper is naar het magazijn gelopen om mij het product te laten uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel en gemakkelijk een bestelling te plaatsen.

Service
Ik had na de bestelling nog een vraag over het product en die werd zeer snel beantwoord.

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Moira 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in prima staat

Service
Super snel

Assortiment
Precies wat ik wilde

Aanbeveling
Super snel en in prima staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marciano 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het kan in het begin vrij lastig zijn een specifiek product te vinden. maar dit ligt meer aan de koper (ik) dan de webshop want je kan makkelijk steekwoorden invullen en hij vult alles voor je in.

Service
Tot nu toe komen ze al hun eigen regels na. Dan bedoel ik het bestellen voor 12 uur snachts en de volgende dag heb je echt gewoon je product. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het gehele proces.

Assortiment
Echt heel veel. Je kan alle kanten op

Aanbeveling
Qua prijs misschien niet altijd de goedkoopste maar het vertrouwen dat ik de volgende dag iets binnen hebt als ik dat perse nodig hebt is een geweldige service. Nu een keertje de winkel in stappen en de service dan maar ook beoordelen ;-)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke menu structuur alleen een beetje veel

Assortiment
Veel keuze mbt analoge fotografie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roger 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het opzoeken van mijn microfoon was eenvoudig en overzichtelijk. Het bestellen ging eenvoudig

Service
Zo beloofd, zo gedaan! Op zondagavond 23.45 mijn bestelling geplaatst. De belofte van CameraNu.nl is de bestelling de volgende dag af te leveren. En zie, warempel de microfoon wordt netjes bezorgd en afgeleverd door Post.NL 'Chapeau' CameraNu.nl

Assortiment
De keuze is overweldigend. Een ruim aanbod van artikelen en prijs kwam overeen met andere aanbieders.De bekendheid van de winkel en de destijds geleverde producten gaven bij mij, ook nu weer, de doorslag.

Aanbeveling
Een dikke negen.

Extra toelichting
Een prima winkel waar de service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Spierings 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn overzichtelijk makkelijk te vinden, wat ik zocht had ik zo voorhanden.

Service
Ik had wat vragen over mijn aangekochte videocamera, ik had dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Ik vind dat CameraNu een eerlijk voorraad laat zien realtime stock dit geeft een prettig gevoel.

Aanbeveling
Winkel heeft uitgebreid assortiment, ben zelf ook nog eens in Urk geweest voor een Sony Nex VG20. Mooie winkel er staat veel uitgestald om te bekijken. Ga zo door.

Extra toelichting
Dit is mijn 2de camera die ik bij CameraNu gekocht heb dit zegt voor mijn zelf al genoeg, goede winkel met concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelproces was erg goed. Een duidelijk bevestigingsmailtje. Ook een e-mail gekregen bij het verzenden (kon daarna ook mijn bestelling makkelijk volgen). De website is goed overzichtelijk en ziet er netjes en verzorgd uit.

Service
Levertijd was precies zoals het vermeld stond. Ik heb geen gebruik van de klantenservice of retour gemaakt, maar dat had naar mijn zin wel makkelijk gekund.

Assortiment
Dit vond ik wat minder. Ik wilde met de canonwinterpromotie nog de canon 50mm f1.8 ii lens kopen, maar die was ineens niet meer op voorraad. En nu is de lens ook nog eens van de website verdwenen. Wel vind ik het assortiment goed gevarieerd. Alleen soms iets wat aan de dure kant.

Aanbeveling
Afgezien dat het laatste puntje iets minder was vind ik dit wel gewoon een goede winkel. Mijn vader koopt hier zelf ook zijn spullen en heeft me dit aangeraden vanwege de goede service. Ik heb alles netjes binnengekregen en ze hebben soms ook nog best wel leuke acties.

Extra toelichting
Voor film of fotografie is deze winkel zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bert 07-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige winkel, goede website

Service
Goede voorlichting, to the point zonder iets te willen opdringen.

Assortiment
Ruime voorraad

Aanbeveling
Prettig en goede klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles mooi onder de tabs gerubriceerd bij elkaar

Service
Aantal keer telefonisch contact gehad en hebben mij goed geholpen

Assortiment
Goed uitgebreid assortiment. tot de kleinste onderdeeltjes.

Aanbeveling
Gewoon erg goed.

Extra toelichting
Ze zijn steeds de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans v 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Goed op de hoogte worden gesteld van mijn bestelling

Assortiment
Alles wat ik zoek kan ik hier vinden

Aanbeveling
Ruim assortiment met goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Vermeij 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Goede menustructuur en behulpzame filters

Service
Snelle levering

Assortiment
Meestal vind ik hier wel waar ik naar op zoek ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk besteld.

Service
makkelijk bestellen en bestellingen aanpassen. ruime openingstijden, levering binnen 12 uur!

Assortiment
ruim assortiment, uitstekende prijs/kwaliteit.

Aanbeveling
ruim keus, goede prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede winkel, alles is makkelijk te vinden.

Service
Alles goed afgehandeld, geen problemen.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, vind ik hier.

Aanbeveling
Erg fijne winkel met goede prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koenos 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te selecteren , voldoende en correcte specificaties bij het product. Ruim assortiment van accessoires en toebehoren

Service
Snelle response op bestelling en kloppende informatie met verloop van de levering

Assortiment
Meest uitgebreid assortiment wat ik heb gezien

Aanbeveling
Gewoon zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Haeyen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is een genot om te gebruiken.

Service
Vóór 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd? Dat noem ik service!

Assortiment
Wat ik zoek hebben ze, tegen de laagste prijs!

Aanbeveling
Prima winkel, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 06-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke verschillende merken met elkaar vergelijken.

Service
Duidelijke uitleg en niks was teveel er werd veel tijd voor je genomen.

Assortiment
Alle grote merken en toebehoren is aanwezig.

Aanbeveling
Deze winkel heeft nog de meerwaarde waarvoor je naar een fysieke winkel gaat

Extra toelichting
Fijne winkel waar je prettig en goed geholpen word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

San 06-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed bereikbaar en toegangelijk, uitnodigend.

Service
Geweldige vakmensen, kennis van zaken, geduldig en meedenkend.

Assortiment
Alles wat je hartje begeert kun je hier kopen.

Aanbeveling
Goede info, service, vakbekwame medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molenaar 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel geleverd en duidelijke status updates!

Assortiment
Zeer breed assortiment, van camera tot aan speciale onderdelen uit de foto studio. Alles is aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
goede communicatie d.m.v email en snelle levering

Assortiment
hetgeen ik nodig had was op voorraad, wat bij een aantal andere shops niet het geval was, of langere levertijd

Aanbeveling
verder niets op aan te merken, prettige winkel met uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat duidelijk op de site, kom je er niet uit kan je een zoekopdracht invullen of, heel belangrijk, persoonlijk contact opnemen

Service
Als beginnend amateur weet ik weinig van alle ins en outs. De servicemedewerker die me (heel snel) antwoord en advies gaf via de mail krijgt een 10. Het antwoord was goed, duidelijk en ik wist precies waar ik aan toe was.

Assortiment
Ik zou een 10 kunnen zeggen, maar dan zou ik van het hele assortiment iets moeten weten. Dat is niet het geval. Afgaand op alles wat er staat links staat moet het gewoon heel veel zijn.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke site, persoonlijk geholpen indien gewenst, kwaliteit-prijsverhouding prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Smit 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is een goedlopende website

Service
Alles is naar behoren gelopen

Assortiment
Heel, heel uitgebreid!

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Doorgaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mytweel 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelprocedure via website loopt goed, ook als wachtwoord is vergeten .... Heldere uitleg en uo-to-date voorraad informatie.

Service
Binnen 1 dag een duidelijk antwoord op mijn technische vraag via de mail, zonder opdringerigheid. Bestelling wordt precies cfm. wat wordt verteld geleverd, prima!

Assortiment
Over het algemeen kan ik alles wel vinden, een enkele keer is een product net op voorraad, maar dat mag.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit-service verhouding is zonder meer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RB 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk op deze manier te bestellen

Service
op tijd geleverd en vriendelijk

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
in alle opzichten een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, goede en snelle service.

Service
In de winkel neemt men uitgebreid de tijd voor je, met deskundig advies en klantgericht (ipv winstgericht). Online constant uptodate van lopend (bestel/DOA) proces.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider ;) Voor elke portemonnee iets.

Aanbeveling
Superservice voor lage prijzen, ruim assortiment, vriendelijk en klantgericht

Extra toelichting
Goede en snelle klantgerichte afhandeling DOA, zeer vriendelijke bejegening online en in winkel. Laagste winkelprijzen, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon lens 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vindbaar en overzichtelijk, waren op zoek naar speciale lens. Deze was snel gevonden.

Service
Binnen 24 uur in huis

Assortiment
Zochten speciale lens. Deze hebben we snel gevonden

Aanbeveling
Alles heel soepel verlopen vanaf het zoeken tot het thuis bezorgen

Extra toelichting
Aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website

Service
keurig geleverd

Assortiment
voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar clicken heb je een product besteld en betaald.

Service
Kreeg snel een bevestiging van camera.nu dat het product bezteld en betaald is en daarna het product onderweg is.

Assortiment
Camera.nu heeft voor mij een ruim assortiment op het gebied van alles wat met fotografie te maken heeft.

Aanbeveling
Camera.nu komt bij mij heel serieus en betrouwbaar over en heeft dat ook laten blijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GitGod 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website met uitgebreide info

Aanbeveling
Snel, goede service. Vriendelijk telefonisch te woord gestaan toen ik nog een vraag had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Goede en vriendelijke service

Assortiment
Genoeg keuze aan styluspennen en styluspennen

Aanbeveling
Vandaag besteld en de volgende dag al in huis, aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

if I would remember 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
96% want het wordt thuisbezorgd dus je hoeft er niets voor te doen, wordt alleen wel later bezorgd. Daar staat tegenover dat je meestal wel goedkoper uit bent!

Service
Zeer goed. In tegenstelling tot de meeste webwinkels levert Cameranu geweldige service op zijn producten, reageert men binnen een dag op mails en gelden er behoorlijke garantieregelingen!

Assortiment
digitaal en analoog

Aanbeveling
combinatie van de 3 gemiddeld levert op (96+100+100)/3=99%

Extra toelichting
vooral volhouden en doorgaan met dit geweldige initiatief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don Jones 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met veel aanbod.

Service
Na bestelling wordt je continu geïnformeerd over je bestelling, levering en status tot aan de deur.

Assortiment
Het meeste assortiment en aanbod tegen de scherpste prijzen. Alles kunnen vinden via deze webwinkel tegen de gunstigste prijzen.

Aanbeveling
Mooie website met een zeer groot assortiment camera's en accessoires. Goede prijzen met een zeer goede service wat betreft bestellen, vragen en leveren. Ook de service na ontvangen is correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en snel

Service
Direct contact en hulp bij problemen bezorging Post.nl

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Goed snel en behulpzaam snel contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon snel gevonden op internet

Service
Systeem werkt zonder haperen, bestelling volgende dag thuis

Assortiment
Een van de weinigen die alle modellen voorradig had

Aanbeveling
Levert zoals je het graag wilt zien, correct, op tijd en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hertogh 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Heb al meerdere dingen besteld en de levering is altijd op tijd en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 04-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
er staat, voor 24:00 uur besteld, morgen in huis.... en vervolgens staat er in de bevestigingsmail binnen 1 tot 3 werkdagen... dit is klanten misleiden om ze te lokken.. vind het ronduit schandalig. we zouden het pakketje gisteren binnen moeten krijgen en vandaag is het er dus nog niet.. en waarschijnlijk zaterdag dus ook niet, aangezien dat geen werkdag is....

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Xander Haenen 04-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon in Flevoland, voor mijn dus de ideale locatie om producten die ik wil aanschaffen ook even in 't echt te kunnen ervaren.

Service
Prima service. Krijg altijd antwoord op een email en in de winkel neemt de verkoper genoeg tijd voor een duidelijke uitleg over een product.
Het wachten in de winkel kan nog wel eens lang duren, maar gelukkig is er altijd genoeg te bekijken.

Assortiment
Ik vind het altijd belangrijk een product eerst in 't echt te zien en te voelen. Dat kan gelukkig altijd in overvloed. Soms mis ik wat nieuwe camera modellen en eventueel iets meer lenzen in de vitrine.

Aanbeveling
Het blijft toch altijd een snoepwinkel voor de fotografie-liefhebber en ik wordt altijd prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fooj 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
probleemloze bestelling.

Service
snel opgestuurd. snel binnen.

Assortiment
iets specifieks als rubbertjes voor mijn mic vond ik hier en voor de beste prijs.

Extra toelichting
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews