cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dirkvanderhoek 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel en eenvoudig

Assortiment
Volop keuze in een meer dan ruim assortiment

Aanbeveling
Hnadig als je snel iets nodig hebt

Extra toelichting
Razend snel iets kunnen bestellen en alles loop volgens afspraak, in een woord super!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

m.v.d.hoeven 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle stappen staan helder op de site

Service
Wat er beloofd wordt, wordt zonder enige moeite gedaan lijkt het. Dat is pas service!

Assortiment
Wat ik zocht vond ik, maar ik kan geen uitspraak doen over het hele assortiment.

Aanbeveling
Bij mijn printer kreeg ik een degelijke tas cadeau. Die aanbieding heb ik bij geen andere aanbieder gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Genietende fotograaf 15-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig shoppen via internet + bij product op voorraad super snelle levering!

Service
Deskundige hulp. Volop kennis aanwezig!

Assortiment
Vele toestellen, tassen e.a. aanwezig.

Aanbeveling
Prettige winkel, prettige manier van winkelen met gebruik van nummertje trekken, verzorgde uitstraling, veel kennis aanwezig...

Extra toelichting
Als je iets op fotogebied nodig hebt is dit de winkel om naartoe te gaan. Je slaagt altijd! Vooraf bestellen via internet en je weet zeker dat ze het hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Jong33 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website en winkel alles even makkelijk te vinden en te bedienen.

Service
Vriendelijk personeel met prima vakkennis en Cameranu doet nooit moeilijk als je wat terug brengt of bij een defect.

Assortiment
Kan net wat uitgebreider zoals FLM ballheads en Xume lenscaps.

Aanbeveling
Zeker weten en al vele maken gedaan in de loop der jaren.

Extra toelichting
DE camerastore van Nederland voor de professional wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frodo2000 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is soms een beetje zoeken.
De informatie is goed en het klopt allemaal heel mooi en volledig, maar dat zoeken...

Service
daar valt niets aan toe te voegen.
Informatie perfect.
Service perfect.
Super snel.

Assortiment
Uitstekend.
Als een bedrijf altijd en ook alles op voorraad heeft, dan moeten de producten duurder worden of wordt een deel van de voorraad ouder. Uitstekende middenweg.

Aanbeveling
Altijd, voor zover van toepassing.

Extra toelichting
Bloed mooie lens. De keuze is goed geweest. Nog net op tijd omgepraat naar de juiste keuze. Hoop geld, maar dank mega genieten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ray-photo 14-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super winkel, duidelijke website, makkelijk betalen met ideal. Supersnel bezorgd.

Service
Zeer goede service, geweldig dat je je eigen tijdvak qua bezorging kan kiezen zo hoef je nooit op je pakket te wachten.

Assortiment
Geweldig assortiment, niet altijd alles op voorraad maar dat is ook praktisch onmogelijk, Gewoon zeer goed voor de professionele fotograaf.

Aanbeveling
Cameranu kan ik iedereen van harte aanbevelen

Extra toelichting
Goed assortiment, kan altijd uitgebreider maar voor de professionele fotograaf meer dan goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N. W. 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle artikelen zijn gemakkelijk te vinden op de website

Service
Een vriendelijk filmpje over de winkel en de manier waarop de bestelling wordt afgerond. Min puntje is het tijdstip van bezorging dat wordt aangegeven(18.30-20.30)
Mijn pakketje werd in de ochtend bezorgd.

Assortiment
dat wat ik zocht, heb ik kunnen vinden.

Aanbeveling
De winkel biedt een ruime keus, gerenommeerde merken en heeft een snelle service.

Extra toelichting
Ik koop niet zo vaak via internet, Nu dus wel een keer en ik vond het gemakkelijk, snel en heb bovendien een prachtige verrekijker kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BG2014 14-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is makkelijk terug te vinden. Wijst zich vanzelf

Service
Snelle service, bij retourlevering ook snel het geld retour.

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Je vind er zo ongeveer alles. Deskundig en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick_W 14-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was makkelijk om mijn monopod te bestellen. Ik was nog iets vergeten mee te bestellen. Direct even gebeld met cameranu en beide bestellingen konden nog worden samengevoegd waardoor ik geen extra verzendkosten hoefde te betalen. Prima service!

Service
Mijn bestelling werd binnen 1 dag bezorgd bij het postkantoor dat ik zelf had aangegeven. Ook het telefonisch doorgeven van nog een extra bestelling ging vlot en vriendelijk. zo konden mijn bestellingen als 1 bij elkaar gevoegd worden, waardoor ik alsnog maar 1x verzendkosten hoefde te betalen.

Assortiment
Ik heb een monopod van Benro gekocht. bij Cameranu een van de weinige plekken waar ik deze afmetingen kon vinden. erg fijn dat ik het hier heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Als iemand iets zoekt zal ik zeker de website van cameranu vermelden. omdat ik er een goede ervaring mee heb gehad.

Extra toelichting
De verzending ging soepel, de klantenservice heeft me vriendelijke te woord gestaan en direct snelle service geleverd. Een winkel voor liefhebbers en professionals!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tine hendriks 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel ligt in het midden van het land.
voldoende parkeergelegenheid direct bij het winkelpand.
nummersysteem houdt bij wanneer je geholpen wordt.
wachten is geen probleem: zitruimte, koffie en natuurlijk producten die je zelfstandig kan bekijken tijdens eventueel wachten.

Service
men heeft tijd, kennis en is vriendelijk.
mail en telefoon worden snel beantwoord.
gemaakte afspraken worden nagekomen.
ruilen geen probleem.
soms zelfs goed advies in plaats van verkopen!
personeel is op hoogte van nieuwtjes
aparte afdeling voor reparatie, info en huren.
aanbod fotografieworkshops, gegeven door enthousiaste beroepsfotografen.

Assortiment
overzichtelijk opgesteld, steeds de nieuwste producten aanwezig.

Extra toelichting
'gewoon' .... betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 40 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed, de verkoper weet waarover hij het heeft en dat is prettig.

Aanbeveling
De winkel is mij aanbevolen door een ervaren fotograaf. Men nam de tijd om mij te helpen de juiste camera aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Avontuurlijk Gees 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk tot in detail weergegeven en gemakkelijk te vinden! TOP!

Service
Binnen de tijd keurig afgeleverd in goede verpakking.

Assortiment
Doel was verrekijker. Zeer ruim aanbod kwaliteits kijkers.

Aanbeveling
Mijn ervaring TOP! Dus Cameranu.nl wordt door mij aanbevolen.

Extra toelichting
Duidelijk technische details. Weergegeven in duidelijk en mooie lay-out. In dit geval internet bestellingen doen weet je wat je koopt. Duidelijk en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canonne 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het artikel was makkelijk te vinden en ook het verdere afrekenproces ging vlekkeloos.

Service
Prima service, netjes op tijd zoals afgesproken geleverd.

Assortiment
Héél ruim assortiment, kan er eigenlijk alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Mijn ervaring met Cameranu.nl zijn prima dus kan ik zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Camernu.nl en heb daarom ook een positieve beoordeling gegeven. Aangezien er ongetwijfeld altijd verbeterpuntjes zullen zijn ben ik qua cijfer niet hoger gegaan dan een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jac. 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wanneer je maar wil

Service
niks mis mee

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
geen missers gemaakt

Extra toelichting
wat wil je nog meer weten?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rsomann 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Doeltreffende website, gerichte informatie

Service
Snelle en correcte leveringen, keurig en veilig verpakt.

Assortiment
Super

Aanbeveling
aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos124 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, heldere verwachtingen over verzending

Service
snel! vriendelijk

Assortiment
veel producten, ook wat minder gangbare

Aanbeveling
ik blijf er zelf kopen, en dat zal ik anderen ook melden

Extra toelichting
heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita77 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top service een pakketje was niet aangekomen één telefoontje naar CameraNu.nl en het pakketje werd kosteloos vergoed ik had het de volgende dag al in huis. Nogmaals bedankt voor u service één van de belangrijkste onderdelen van online kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeonM23 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende sortering, alles voor camera's op een site

Service
vlekkeloos en snel

Assortiment
kan alles vinden met duidelijke uitleg

Extra toelichting
dit is een website zoals je wil; betrouwbaar, compleet, goede uitleg, snel en foutloos de spullen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rammpie 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld, snel reactie en geleverd...

Service
Duidelijke communicatie, betaling via ideal. Snelle en duidelijke orderbevestiging.

Assortiment
Veel accessoires op voorraad.

Aanbeveling
Ruim assortiment, marktconforme prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crossroads advies 12-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om acht uur in de avond besteld de volgende middag in huis!

Service
Vlotte communicatie per e mail

Assortiment
Ik zocht een bepaalde camera en die hadden ze!

Aanbeveling
Een prima webshop voor aankopen.

Extra toelichting
Goede service, Snelle levering en een scherpe prijs. Wat wil een mens nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celtie01 12-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online kun je je artikel kiezen, uitgebreide beschrijving aanwezig.

Service
Contact via chat gehad, als zeer prettig ervaren, direct antwoord.

Assortiment
Meer dan voldoende keus!

Aanbeveling
Zou ik absoluut doen!

Extra toelichting
Als ik nog eens iets nodig heb in de toekomst op cameragebied, kom ik zeker hier terug. Via chat en in de winkel zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Bij afhalen van het product ook een uitgebreide en fijne uitleg gehad. De koffie staat daar altijd klaar. Ik kom hier zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile Raaijmakers 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website bied voldoende zoekmogelijkheden om tot een keuze te komen

Service
gewoon perfect, snelle terugkoppeling van status van order en nakomen van levermoment

Assortiment
of ik iets mis weet ik niet maar op cameragebied hebben ze volgens mij alles

Aanbeveling
Als iemand iets op cameragebied nodig heeft tegen scherpe prijs is dit het beste adres op het www

Extra toelichting
Gewoon geen punt van kritiek te vinden, de hele afhandeling gaat vlot en soepel en je krijgt over alle stadia van het orderverloop keurig per mail je informatie, naast een breed pakket aan artikelen maakt dit op cameragebied de webshop van .nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helma1970 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De camera was gemakkelijk te bestellen. Ook de betaling ging vlot

Service
Ik had gebeld duurde even voordat ik iemand aan de lijn had. Maar werd goed geholpen. Zeer tevreden

Aanbeveling
Gevonden via kieskeurig vergelijkings site. Wist al wat ik zocht dus niet het hele assortiment bekeken.

Extra toelichting
Zeer tevreden. Vriendelijk geholpen en snelle levering. Ook duidelijke mailing over de bestele

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

han mikkers 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gaat super eenvoudig

Service
heel goed, goede reactie na vraag via mail

Assortiment
uitstekend, vrijwel alles wat er is op de markt.

Aanbeveling
goede site, goed assortiment en goede after sale service ! En scherpe prijzen.

Extra toelichting
zie hierboven !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Mil 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het product was nauwelijks meer verkrijgbaar. Camera Nu heeft een ruime voorraad van een groot assortiment

Service
Snel en met volledige informatie over de staat van levering

Assortiment
Enorm assortiment.

Aanbeveling
Accuraat en voordeliger dan wie dan ook.

Extra toelichting
Eenvoudig te vinden op internet, vertrouwd en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zegers 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis achter de computer

Service
Geweldig goed gegaan

Assortiment
Ruime keus dat is hartstikke goed

Aanbeveling
goede behandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f van heur 11-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
indien pakje gemakje mogelijk wordt gemaakt dan volgt een tien.

Service
chat werkt uitstekend. ook bereidheid om te testen en dan ervaringen te berichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeerHuis 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima site, makkelijk te bestellen en te betalen, prima en betrouwbaar

Service
prima site, makkelijk te bestellen en te betalen, prima en betrouwbaar

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
niks mis mee, gewoon gebruik van maken.

Extra toelichting
prima site, makkelijk te bestellen en te betalen, prima en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johnbanis 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke website waar je van alles tegen een goede prijs kan vinden

Service
De bestelling was binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Voldoende en ruime keuze tegen een zeer goede prijs

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen als iemand iets zoekt op camera of printer gebied.

Extra toelichting
Deze winkel is betrouwbaar en geeft een goede service door een zeer snelle levering. Betalen via IDEAL is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold Chin A Sen 11-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Aanbeveling
Ik heb een Sunbounce reflectiescherm besteld. Tot mijn verbazing ontvang ik een duidelijk opengemaakte verpakking met veel gebruikssporen op het metaal. Heb mij geld snel retour maar bestel nooit meer bij deze webshop !!

Extra toelichting
Hoe halen jullie het in jullie hoofd om een product van Eur 349,95 naar een klant te sturen dat duidelijk open gemaakt is. Het plastic van de verpakking is zo gescheurd en het metaal van de buizen van de Sunbounce reflectiescherm vertoont duidelijk gebruikssporen. Ik heb met de klantenservice gebeld en na mijn beklag over het product wordt er gedaan net alsof jullie neus bloedt. Jullie moeten het lef hebben om deze review op jullie website te plaatsen want deze review geeft mijn ervaring met jullie webshop perfect weer ! Bovendien, hieronder wordt gevraagd hoeveel dagen ik het in mijn bezit had. Een paar dagen maar na openen meteen jullie gebeld en retour gezonden. Dus absoluut niet door mij gebruikt maar door wie dan ??

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

eMZetfotografie 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit huis shoppen. Goed toegankelijk en overzichtelijk.

Service
Goede levertijd. Ene dag besteld, volgende dag al geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze en de prijs is concurrerend.

Aanbeveling
Meerdere malen iets gekocht en zeer tevreden hierover.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de levering, assortiment, prijs kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caman 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doordat je op internet al een voorlopigheid keus kunt maken kun je in de winkel gericht keuzes maken.

Service
De verkopers in de winkel nemen ruim tijd om je te adviseren.

Assortiment
Op het gebied van fotografie is camera nu van alle markten thuis, Veel artikelen zijn direct op voorraad.

Aanbeveling
Zeker aanbevelingswaardig.

Extra toelichting
Klantvriendelijke winkel met deskundige verkopers die voldoende tijd nemen voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cm sevink 10-06-2015 In de winkel gekocht
camera nu in urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
online kopen heb ik niet gedaan,ik heb altijd veel te vragen over wat ik denk te willen kopen,dus ik kies voor de winkel met uitleg en service

Service
de service is goed,er wordt goed uitgelegd ,hoe het materiaal te gebruiken,of het gene wat je wil kopen ook het juiste apparaat is voor je,met voors en tegens,de winkel is goed te bereiken

Assortiment
zeer uitgebreid,vrijwel altijd alles op voorraad,de prijs is wel eens wat afwijkend met andere winkels,maar de service,wegen daar tegen op,omdat je weet wat je koopt,er wordt je niets aangesmeerd

Aanbeveling
ik heb meerdere personen gewezen op camera nu,om de service,de uitleg,materiaalkeuze,fijne mensen die er werken,goed te bereiken winkel

Extra toelichting
mijn beoordeling over camera nu is zeer positief,omdat ik goed geholpen wordt,er wordt geluisterd wat ik wil en aan de hand daarvan,wordt er advies gegeven,ik vind camera nu,een fijne winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alphonsnet 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima aanbod, snelle levering en geen gezeur bij retourzending. Ze zouden wel standaard ook de evt. gemaakt verzendkosten moeten vergoeden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkyman 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede en overzichtelijke site

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
naar eerste indruk een degelijke kwalitatieve filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nowy van Hedel 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke pagina, Up to date met veel informatie. zeer gedetailleerd.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, correct afhandeling van zaken. Na een wijziging in de bestelling binnen de minuut al een aangepaste update per mail

Assortiment
Zeer uitgebreide artikelen in de verkoop. OOk meerdere modellen in diverse prijs categoriën. Kortom voor iedereen wat daar.

Aanbeveling
Gemakkelijk duidelijk en de klanten service is professioneel. Men weet waar men het over heeft. Duidelijk, snelle en correcte afhandeling

Extra toelichting
Gemakkelijk duidelijk en de klanten service is professioneel. Men weet waar men het over heeft. Duidelijk, snelle en correcte afhandeling. Als je iets niet weet legt men het goed uit. Door de kennis is er een correcte dienstverlening. Waar vind je deze service nog. Ben er helemaal tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C de Jongh 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In no time konden we op trefwoord zoeken en vinden wat we zochten.

Service
Na bestelling zeer snel in huis.

Assortiment
Ik heb nog lang niet alles gezien, maar als ik op trefwoord zoek heb ik tot nu toe alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment, makkelijk doorzoekbaar, snelle levering.
Handige betalingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mout55 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgens kieskeurig een dikke 9 dus niet zo moeilijk

Service
Snelle reactie wanneer het geleverd zou worden

Assortiment
Alles is er te koop

Aanbeveling
Al mijn vrienden en bekenden

Extra toelichting
Prima internet winkel keurig verzorgt van begin tot de thuis bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad en Juud 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanaf je computer

Service
Alles is vooralsnog volgens afspraak verlopen

Assortiment
Ik wist wat ik zocht, dus voor mij was er voldoende assortiment

Aanbeveling
Ben vooralsnog erg tevreden

Extra toelichting
Ik ben door fotokenner doorverwezen naar deze site. Alles is volgens plan verlopen, dus ben dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G&T 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een klik op de site en je hebt alle informatie ter beschikking. Op de site is het fijn surfen. Alle informatie is onder handbereik. Het bestellen gaat prima. Winkelwagen procedure en afhandeling order is uitstekend en duidelijk. Ook de betalingsvormen prima. Tijdens de afhandeling van de betaling via ideal ging er iets mis met de betaling maar door de helpdesk werd ik snel en goed geholpen door de medewerkers van cameranu.

Service
De winkel is goed bereikbaar voor vragen en/of hulp en mijn ervaring is dat je professioneel wordt geholpen. Reeds meerdere keren een bestelling geplaatst. Eerste keer uitgezocht op website en op de zelfde dag nog opgehaald in de winkel.

Andere keren besteld op website en volgende dag in huis. Prima verpakt en bezorgd. Over de retour afhandeling heb ik geen oordeel want ik heb nog niets retour gezonden.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende en is en er komen nog steeds meer producten bij. Prijzen zijn meestal gelijk aan vergelijkbare site's

Aanbeveling
Prijzen zijn meestal gelijk (hoger of lager kan ook)aan vergelijkbare site's, maar uiteindelijk koop ik bij cameranu omdat ik hier een goed gevoel bij heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Snarf2301 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er was koffie en een toilet. Je kon rustig rond kijken en een nummer trekken om een aankoop advies te krijgen. Er zijn veel verkopers. Je bent zo aan de beurt. Bij de betaling is er een goede check via de computer op wat je koopt.

Service
Goede service in de winkel. Telefonisch ook makkelijk bereikbaar. Ik had bij mijn pentax camera een handleiding in het Frans. Jammer dat dit boekje niet in het Nederlands er bij zat. Kreeg wel een verwijzing waar ik het op internet kon vinden

Assortiment
Wilde een nikon d7100 met de pentax k3 vergelijken. De nikon d7100 was er niet volgens de verkoper. Ook wilde ik een sigma zoomlens 250 mm met de 300 mm vergelijken. De 300mm lens was niet in de winkel. Ondanks dat zie je in de winkel genoeg aanbod.

Aanbeveling
Vriendelijke verkoper. Professioneel geholpen

Extra toelichting
Zie teksten hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.J. van den Heuvel 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je stoel.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Wanneer het ter sprake komt zal ik zeker de naam noemen.

Extra toelichting
Ik zocht een camera die ik onder andere bij CameraNU vond. De bestelsite was duidelijk en de reviews waren goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Kruisdijk 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een gemak door de zeer gemakkelijke overzichtelijke website

Service
Een zeer snelle levering, gepaard gaande met mailtjes over de toestand van verzending

Assortiment
Een ruime mate van assortiment. Na lang zoeken vond ik op deze website, de camera tas met de juiste afmetingen

Aanbeveling
Na lang zoeken, op de verkeerde manier. Vond ik deze website. Met als resultaat een mooie camera tas

Extra toelichting
Een website, had ik deze maar eerder gevonden, dan had het mij heel wat tijd bespaard. Snelle levering, met tussendoor mailtjes over de toestand van verzending. Na 1 dag al in huis~! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BInne-Louw Katsma 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je surft, je chat en besteld en dag erna speel je met het product!

Service
Gevraagd om info via de chat en direct antwoord

Assortiment
Direct op voorraad dus de volgende dag al in huis! Top!

Aanbeveling
Direct, perfect zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sitan van Sluis 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij de aankoop van een ND (neutral Density) filter is er keuze uit filters met vaste sterkte en variabele en uit diverse merken en filtermaten. CameraNu heeft per merk de verschillende filermaten gesorteerd. Dat maakt het eenvoudiger kiezen.

Assortiment
Na onderzoek op internet bleek CameraNu het meeste verschillende aantal merken te voeren, en daarbinnen de hele range filtermaten.

Aanbeveling
CameraNu is sinds 2009 een van mij vaste leveranciers voor fotografietoebehoren en tot nu toe hebben ze altijd netjes geleverd en problemen met materiaal dat stuk gegaan was goed verholpen.

Extra toelichting
CameraNu is een professionele en volwassen webwinkel met een groot assortiment en helderheid over de voorraad. De keuze voor het Hoya filter heb ik uiteindelijk gebaseerd op reviews op internet. Daarbij was de keuze eerst tussen vaste filters of een variabel en daarna welke merk het beste variabele filter maakt tegen een niet te hoge prijs. Ik gebruik het filter om in vol zonlicht met f/1.8 te schieten en bij te flitsen. Dat gaat goed. Contrast en kleuren blijven mooi en scherp. Doordat het filter variabel is kan je snel even iets meer of minder licht doorlaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilian van Gool 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site werkt duidelijk en alles is makkelijk te vinden. De informatie bij de producten is uitgebreid.

Service
Één van de 2 producten die ik besteld had was niet op voorraad. Het zou 3 tot 5 dagen duren voordat deze geleverd zou worden. Toch had ik binnen 2 dagen het ontbrekende product binnen.
De klantenservice was vriendelijk en meedenkend!

Assortiment
Wat ik nodig heb leveren ze!

Aanbeveling
Valt niks op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan-76 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de avond via internet besteld, na eerst nog telefonische uitleg gehad te hebben, en de volgende dag afgehaald.

Service
Prima uitleg gehad over de lens bij het afhalen.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Ik was op zoek naar een occasion lens en ook daar een ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze voor een scherpe prijs met prima service.

Extra toelichting
Ruime keuze voor een scherpe prijs met prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cotim 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig zoeken en bestellen

Service
niet voorraad artikel werd snel nageleverd

Assortiment
ruim en voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goede service snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Loedeman 09-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewenste product snel te vinden.

Service
Uitstekend geholpen door verkoper in de winkel.

Assortiment
Volledig en gevarieerd assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende service voor een goede prijs.

Extra toelichting
Koop al jaren mijn cameraspullen bij Camaranu en nog nooit teleurgesteld. Met name de verkoopmedewerk(st)ers zijn zeer klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LERE 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via google gezocht naar een lens. cameranu.nl kwam al snel boven aan, goede prijs en beloofd een snelle levering.

Service
Wat ze beloofde werd ook waar gemaakt.

Assortiment
Nieuwste lens gezocht, Cameranu.nl had hem al op voorraad.

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle en goede levering.

Extra toelichting
Omdat de lens vrij nieuw is heeft niet iedereen hem al op voorraad Cameranu.nl wel. Om 21.30 besteld en de dag er na al netjes in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews