cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T. Vis 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk thuis bestellen en beoordelingen van anderen lezen

Service
Vlotte levering en service. Mijn betaling was misgegaan maar was met één telefoontje zo opgelost

Assortiment
Geweldige keus

Aanbeveling
In principe beveel ik geen winkels aan maar over cameranu ben ik zeer tevreden

Extra toelichting
Prima lens gekocht, vlot geleverd en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwstout 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Onderdeel (zonnekap) was makkelijk op de site te vinden.

Service
De kap bleek niet te passen. Overleg via e-mail leidde tot een prima oplossing.

Assortiment
Ze hebben heel veel, maar natuurlijk niet álles.

Aanbeveling
Makkelijke site, prima service, ook in de winkel zelf.

Extra toelichting
Prima assortiment, snelle levering, prima service bij vragen en problemen, lekkere koffie in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam1225 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mijn bestelling was in nog geen 10 minuten gedaan.

Service
Geen service nodig gehad, maar de bestelling is goed verlopen.

Assortiment
Alles wat ik heb opgezocht was in de webshop te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ton Bos 1953 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen via internet is duidelijk, gaat snel en last but not least is betrouwbaar!

Service
Het contact met medewerkers is correct en klantgericht en niet alleen in woorden maar zeker ook in daden.

Assortiment
Is groot, of ik nu een canon 5 D mark III heb gekocht of later een "cotton carrier" vest, en altijd op voorraad.

Aanbeveling
Aan een ieder! Reden, zowel in de winkel als in het telefonisch contact deskundige communicatie en grote klantgerichtheid.

Extra toelichting
Bovenstaande motiveringen zijn gebaseerd op vele inkopen die ik bij cameranuf heb gedaan. Prijsstelling is scherp en dus concurrerend. Dit gaat niet ten kosten van de prijs - kwaliteitverhouding. Kort en goed: CameraNu is aan aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Boomgaard 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles zien en in je handen nemen.

Service
Je wordt vlot en correct geholpen en bij vragen krijg je een goed antwoordt.

Assortiment
Materiaal die je niet in een gewone fotowinkel kan kopen, hebben ze hier gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon heen gaan, je kan daar echt alles zien wat er aan foto apparatuur te koop is.
Vaak is dit prettiger dan dat je op internet kijkt.

Extra toelichting
Ik vind dit een prima zaak die ook alles bij elkaar heeft staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoomsnel 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestelling is makkelijk te plaatsen

Service
ondanks wat de stagnatie in de betaling door storingen werd er service verleend om alsnog snel het artikel te leveren!

Assortiment
ruim voldoende artikelen

Aanbeveling
Goede service en snelle levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
Goede service, bereikbaarheid en snelle levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Gelmers 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
CameraNU is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeerruimte. Nadeel is dat het 40 kilometer rijden is vanaf mijn woonadres.

Service
Over de service van CamerNU ben ik helemaal tevreden. Je wordt er goed geholpen en gadviseerd. Je krijgt de mogelijkheid om iets uit te proberen voordat je het koopt.

Assortiment
Ik heb bij CameraNU altijd kunnen vinden wat ik wilde kopen.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen aan om de inkopen bij CameraNU te doen. Dit omdat er goede service wordt verleend en serieus met klachten wordt omgegaan.

Extra toelichting
Al met al is CameraNU de ideale fotshop voor mij. Het liefst bezoek ik de winkel. Daar krijg ik altijd goed advies en goede hulp. Problemen worden netjes opgelost. En men is altijd bereid om net een stapje meer te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Ruijter 53 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer deskundig advies geheel aansluitend op onze wensen.

Assortiment
Zowel wat prijsklassen betreft als soort gebruik voldoende keuze.

Aanbeveling
Goed assortiment, gunstig prijzen en deskundig personeel.

Extra toelichting
Er werd deskundig advies gegeven en we kregen alle tijd om verschillende verrekijkers die aan onze wensen voldeden te proberen en te beoordelen. Goede tips gekregen over hoe de verrekijker te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riek de Maar 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is altijd iemand die deskundig is speciaal voor jou vraag

Service
Direct op de service afdeling personeel die kan helpen

Assortiment
Heel veel artikelen voorradig anders direct te bestellen en je wordt gemaild zodra het er is

Aanbeveling
Al veel vrienden geïnformeerd naar deze zaak

Extra toelichting
Ik ben heel enthousiast over deze zaak en haar personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BcT 17-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is even rijden voor een goed advies en een goede keuze. Over het algemeen goed en kundig personeel.

Service
Ik heb een uitstekende voorlichting gehad. De levering gaat prima (in de winkel afgehaald). Goed advies bij aankoop van accessoires.

Assortiment
Een breed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anbrui 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk rondkijken, zonder druk, alle tijd aan de balie

Service
Zeer duidelijke en volledige uitleg over welk product ik maar iets wil vragen. rugtas, objectief, camera, sd card, het maakt geen verschil.

Aanbeveling
Altijd vriendelijk, geen problemen bij vragen na aankoop, uitstekende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Buuen 17-05-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wordt goed geholpen. Duurt wel even voordat je aan de beurt bent maar dat is het wel waard

Service
Heel goed. Super advies en medewerker was heel geduldig. Liet ook even buiten zien hoe de camera werkte.

Assortiment
Ruime keuze. Voldoende voor een goede keuze

Aanbeveling
Meteen het advies en het assortiment is het waard

Extra toelichting
Prima winkel en ruime keuze. Vooral de service vond ik belangrijk. Je koopt toch niet elke dag een fotocamera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique_1977 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, goede specificaties per product. Van de Tassenwijzer werd ik niet veel wijzer en jammer dat bij de filters niet de afmetingen of soort camera (ik was op zoek naar een tas) te filteren zijn.

Service
Erg behulpzame medewerkster. Ik had een tas besteld waar mijn camera niet in bleek te passen. Zij hielp me telefonisch met de retourzending en regelde een tegemoetkoming in de verzendkosten. Daarna ontving ik een mail met alternatieven met de juiste maat voor mijn camera. Top!!

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Cameranu.nl staat in mijn lijstje webwinkels om te onthouden!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeltje Bakker 17-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je komt in de winkel, je trekt je nummer. En je kunt je eerst oriënteren in de winkel. dit is een fijn concept

Service
Je word door zeer deskundig personeel geholpen

Assortiment
Bijna alles hebben ze op voorraad, en moet het besteld worden is het binnen een paar dagen al geleverd

Aanbeveling
een zeer compleet assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M_Rijpkema 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel bestellen via het net

Service
We hadden de bestelling om 21.30 uur gedaan en hadden het de volgende dag om 11.00 uur in huis

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Ik bestel nooit meer ergens anders

Extra toelichting
Nu al meerdere keren producten besteld bij Cameranu.nl. Het is altijd goed en snel geleverd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1953peter 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere informatie

Service
Zeer snelle bezorging en heel goede informatie daaraan voorafgaand

Assortiment
Prima !

Aanbeveling
Zeer goede eerste ervaring !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.J. van Ooijen 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel online een reservering geplaatst en ter plekke betaald als in de winkel.
Site is duidelijk. Reservering plaatsen makkelijk.

Service
Winkel ligt voor ons op rijafstand en het is een prettige winkel. Handig nummersysteem waardoor je de juiste persoon krijgt te spreken wanneer je wat meer info wilt. Op een mail die ik eens gestuurd had voor advies een goed antwoord gekregen met de mogelijkheden. Levertijden korter dan verwacht, er is een goede voorraad.

Assortiment
Er is een goede voorraad, maar niet alles. Ik kon wel alles krijgen wat ik nodig had, maar verder kun je goed bestellen. Ik zie er nog eens dingen die ik nog niet eerder had gezien. Altijd leuk om dan even rond te kijken. Breed assortiment.

Aanbeveling
Jazeker. En dat doe ik ook al regelmatig.

Extra toelichting
Zowel de site als de winkel vind ik erg prettig. Professioneel personeel. Handig dat je een nummer kan trekken voor je beurt. Misschien een tip; ook nummer voor alleen verkoop zonder informatie. Heb laatst half uur staan wachten omdat alle verkopers bezig waren met informatie verschaffen, terwijl ik met minder dan 5 minuten klaar was. Ik had nl. al vooronderzoek gedaan via de site en wist wat ik hebben wilde en wat er op voorraad was. Maar ik weet ook dat wanneer ik zelf info zou willen hebben dat er de tijd voor wordt genomen en daarom vond ik het niet heel erg om te wachten. Had ik deze ervaring niet gehad dan had ik service een 10 gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Ket 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht en vond heel snel een nieuwe printer

Service
's Avonds laat besteld en de volgende middag al bij me thuis

Assortiment
Zo veel dat je bijna de weg kwijtraakt

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service en lage prijs

Extra toelichting
Mijn printer begaf het plotseling en ik had snel een nieuwe nodig en dat is fantastisch gelukt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk foto 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles goed uitgestald.

Service
Hulpvaardige adviseurs welke je niets aansmeren

Assortiment
Goed en breed assortiment

Aanbeveling
Brede keuze voor goede prijzen. En na de koop kan je lekker in Urk vis gaan eten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.J.Pol 15-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch bestellen en zelf je bestelling ophalen gaat prima!!!

Service
Telefonische bestelling is netjes afgerond. Prima

Assortiment
Alles op het gebied van camera's is aanwezig en kan vrijwel direct worden uitgeleverd

Aanbeveling
Zonder meer!!!

Extra toelichting
Prima deskundige afhandeling van klanten wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arko500 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Op de dag van bestellen waren er problemen met betalingen via IDEAL. Net zolang meegewerkt tot er een oplossing was om bestelling uit te kunnen voeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja26 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peterheins 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering

Extra toelichting
De kabel zorgt voor een veel snellere overdracht van de data van camera naar laptop. Nu met RAW bestanden geen vastlopers meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wpbm 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op deze website.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ik kan hier altijd alles vinden.

Aanbeveling
Vaak de laagste prijs, snel geleverd zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert_Bram 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en goed doorzoekbare website; gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Ooit één artikel (Sony) moeten ruilen i.v.m. garantie. Behoudens de administratieve rompslomp werd het probleem goed opgelost; met voortdurende monitoring per e-mail

Assortiment
Ik heb bijna altijd alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen enkele slechte ervaring. Komt uiterst betrouwbaar over.

Extra toelichting
Ik heb al diverse artikelen bij deze zaak gekocht (via het web) waaronder als duurste aankoop een HD-Videocamera van Sony. Elke keer weer is de afhandeling uitstekend en to-the-point.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Rozenkamp 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon het artikel dat ik nodig had gemakkelijk vinden tussen het grote aanbod.

Service
Bestelling werd bevestigd per mail en ik kreeg meteen een link waar ik op kon zien wanneer het pakketje bezorgd werd.

Assortiment
Alles wat nodig is voor fotografie, printen en meer onder een dak, ideaal. En de prijs is goed.

Aanbeveling
Service en kwaliteit-prijsverhoging zijn prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand van Buuren 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website wijst zichzelf en functioneert goed.

Service
Conform de mededelingen op de website worden de goederen inderdaad de volgende dag geleverd.

Assortiment
Prima! Up to date en zeer uitgebreid.

Aanbeveling
De combinatie van de factoren gemak, service en assortiment maken dat ik steeds bij deze winkel terugkom

Extra toelichting
Een pico bello winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula V 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is er te vinden.

Service
Uitstekend geholpen.

Assortiment
Is ruim.

Aanbeveling
Het is een prettige winkel om er te zijn en je kunt ook online terecht.

Extra toelichting
Heb ik al gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-E 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is duidelijk, produkt snel te vinden. Produkt info is goed en volledig, prijs competatief.

Service
Er wordt snel en goed gereageerd op vragen vooraf. Bij levering eveneens een snelle reactie op geleverd produkt.

Assortiment
Voldoende keuze uit goede merken

Aanbeveling
prima winkel, goede en vakkundige informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob5719 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden op de site.

Service
Mogelijkheid tot hulp bij het bestellen wordt aangeboden in diverse vormen.

Assortiment
Bijna alles is te vinden en voorradig.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle bezorging en bezorgdatum en plaats zijn zelf te kiezen.

Extra toelichting
Prima online winkel die bijna alle gemakken heeft van een winkel op de hoek van de straat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carienls 14-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak van zowel postorderbedrijf als voor winkel waar je alles kunt zien.
Enige nadeel voor mij is lange reistijd erheen, wat het cijfer omlaag haalt.Toch 7 omdat het ook gemak geeft door kennis, service en groootte van assortiment

Service
klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat voorop bij de medewerkers. Ook de kennis van de diverse medewerkers is erg goed.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Scherp geprijsd en zie bij bovenstaande punten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Smeets 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel duidelijk. Er zijn goede categorieën opgesteld zodat de klant gemakkelijk een artikel kan vinden. Het proces van betalen werkt soepel en vlekkeloos.

Service
Snelle levering. Goede omschrijving van het product op de site.

Assortiment
Er wordt een breed assortiment aangeboden. Er is genoeg keuze voor de professional of niet-professional. Ook de verschillende prijsklasses vind ik erg aantrekkelijk.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en service. Het bestelde artikel was goed verpakt.

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven geef ik een zeer positieve beoordeling. Ik ben zeer te spreken over cameranu.nl en zal in de toekomst vaker een bestelling gaan plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul121212 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Kon op de website niet aangeven dat pakje bij PostNL punt bezorgd moest worden terwijl dat wel zou moeten kunnen.
In chat met iemand van CameraNU kwamen we er achter dat als je geen spatie in je postcode invulde het niet goed ging. Daarna ging het prima en heb ik de camera de volgende dag bij PostNL opgepikt.

Assortiment
Alle bekende merken en ook zaken als lenzen op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijzen, goede sortering, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Essen999 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling eenvoudig op later tijdstip af laten leveren.

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsklasse.

Aanbeveling
Alles is positief verlopen. Bestellen, terugkoppeling van order via email en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemen Rienstra 14-05-2015 In de winkel gekocht
Winkel in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden en te beoordelen op kwaliteit. Daar is het gemakkelijk in het winkelmandje plaatsten om te bestellen, te betalen via ideal en de aflever locatie aan te geven.
Ook het status traject van de levering is mooi overzichtelijk.

Service
Goede service, gezellige, prettige en volledige uitleg over de producten.
Winkel heeft een mooi overzicht van de diverse artikelen en is makkelijk bereikbaar met een goede parkeergelegenheid.
Als er artikelen niet op voorraad zijn worden die keurig kosteloos nagezonden.

Assortiment
Mooi aanbod van artikelen, keurig verdeel in consumenten en professioneel.
Alles wat nodig is is leverbaar.
Tevens een mooie gelegenheid om uitbreiding mogelijkheden voor de toekomst te onderzoeken waardoor je de juiste aankopen kunt doen om later niet voor verrassingen te staan.

Aanbeveling
Goede overzichtelijke winkel met een goed advies ook voor iemand die nog in een oriënterings fase zit.
Je kunt alle artikelen vergelijk, zonodig uitproberen om tot een goede keuze te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees van Leeuwen_ 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Lekker makkelijk via internet de spullen bestellen.
Website is duidelijk en intuïtief

Assortiment
Voldoende keuze in het segmant waar ik heb gezocht (en gekocht)

Aanbeveling
Duidelijke afspraken, op tijd geleverd. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Alles is netjes afgehandeld zoals je dat verwacht. Pakket werd netjes op de tijd geleverd die we hadden afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

WPel 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online eerst het product opgezocht, site is overzichtelijk en snel.

Service
De avond voor de aankoop de klantenservice gebeld en de camera laten reserveren onder voorbehoud. Werd prima geholpen.

Assortiment
Eén van de meest uitgebreide assortimenten die ik ken.

Aanbeveling
Goede, snelle service online en via telefoon. Duurt in de winkel soms wel wat lang maar aan de andere kant neemt men wel de tijd voor iedere klant.

Extra toelichting
De combinatie on-line / fysiek werkt erg goed. Klantenservice en sales weten van elkaar wat ze doen en beloven en dat maakt het een betrouwbaar adres.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YBug 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik woon in de buurt en ben zo bij winkel. Het is goed aan te rijden en parkeren.

Service
Altijd zeer vriendelijke medewerkers! En advies is altijd duidelijk.

Assortiment
Groot assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YBug 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik woon in de buurt en ben zo bij winkel. Het is goed aan te rijden en parkeren.

Service
Altijd zeer vriendelijke medewerkers! En advies is altijd duidelijk.

Assortiment
Groot assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Nell 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel artikelen staan vrij in de winkel en dat bevordert het maken van een keuze heel vaak.

Service
Prima vakmensen die eerlijk advies geven en niet proberen je een artikel te verkopen dat zij graag kwijt willen, daardoor ben je soms wel iets duurder uit dan je gepland had

Assortiment
Hier is geen nee te koop en vaak is Camera Nu goedkoper dan de rest.

Aanbeveling
Als je eenmaal bij Camera Nu geweest ben wil je niet anders meer

Extra toelichting
Camera Nu is een prima winkel voor alle soorten camera's en accessoires, verrekijkers en nog veel meer artikelen, men staat je goed en geduldig te woord en heeft mij altijd goed advies verstrekt, met andere woorden een heel fijne winkel om je aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon0903 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk vergelijk tussen de producten / alternatieven. Eenvoudige afhandeling van de bestelprocedure.

Service
Snelle en duidelijke uitleg over de producten. Levertijd exact volgens opgave en je wordt goed op de hoogte gehouden van de fase van aflevering.

Assortiment
Concurrerende prijzen, goed assortiment lenzen en camera's. Accessoires als step-up ringen en filters zou wat beter kunnen

Aanbeveling
Alles wordt duidelijk en helder gecommuniceerd, afspraken worden nagekomen en in de winkel is er alle tijd en ruimte om rustig zelf rond te kijken. Ook wordt je daar goed en deskundig geholpen indien nodig. Men is niet opdringerig. Topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dp1969 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer vriendelijke helpdesk Alles wat ze beloofde is uitgekomen In heel Nederland uitverkocht en bij cameranu de andere dag in huis Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilona1406 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke ste dus makkelijk bestellen.

Service
Erg snelle levering. Je wordt helemaal op de hoogte gehouden via de mail.

Assortiment
Voldoende informatie over het assortiment en goede prijs kwaliteit verhoudingen.

Aanbeveling
Dit heb ik zeker al gedaan. Vooral voor de goede kwaliteit en de snelle levering.

Extra toelichting
Erg tevreden. Vooral de prijzen en de snelle levering van het product. Fijn om via de mail op de hoogte gehouden te worden hoe dat de levering verwerkt wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Drenth 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt ontspannen rond kijken en veel keus.

Service
Altijd goed advies! Soms een vleugje arrogantie maar vind ik geen probleem.

Assortiment
Prima.

Extra toelichting
Ik moet 1.5 uur rijden naar Cameranu.nl maar vind het geen probleem. Het voelt als ik naar een pretpark gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gedno 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, vanuit de luie stoel te bestellen

Service
Snelle levering en bij problemen goede en accurate hulp

Assortiment
Uitgebreid en kwaliteits spullen

Aanbeveling
Cameranu heeft voor iedere fotograaf passende oplossingen, dus altijd aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AtAt 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk om net voor het eind van de dag te kunnen bestellen en het bijna direct te ontvangen.

Assortiment
Ik heb nog niet misgegrepen

Aanbeveling
Prima prijzen, gemakkelijk, tijdig en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralpht1985 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
CameraNU.nl heeft een overzichtelijke website waar producten makkelijk online te bestellen zijn. Na een bestelling is de voortgang per e-mail goed te volgen.

Service
Nette en snelle service van de bestelde producten!

Assortiment
CameraNU.nl heeft een ruim assortiment voor diverse merken.

Aanbeveling
Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle service

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft een ruim assortiment met scherpe prijzen. Na een bestelling wordt de voortgang per e-mail duidelijk weergegeven en is de bestelling snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Kerkdriel 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het aanmaken van een account,
bladeren door producten,
betaling afronden, allemaal in logische stappen, en duidelijk

Service
bij een bezoek aan de winkel zeer goed advies gehad.

Assortiment
je kunt er bijna alle camera's
zelf uitproberen.

Aanbeveling
aan te bevelen, wel ver rijden
en geen koopzondag (heb ik begrip voor )maar met een bezoek aan Urk de moeite waard

Extra toelichting
mooie zaak, deskundig advies en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alicemanon 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website zodat bestellen makkelijk gaat.

Service
Snelle service. Bij feestdagen wordt duidelijk weergegeven dat een dag later aflevering plaatsvindt.

Extra toelichting
Gebruikvriendelijke webshop, snelle levering en veelal de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.O.Wernsen 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en overzichtelijk

Service
Geweldig tempo van levering

Assortiment
Alles wat ik weet te verzinnen is er verkrijgbaar

Aanbeveling
Dankzij de Back-up van een fysieke winkel met telefonische ondersteuning voor iedereen een aanrader.

Extra toelichting
Prima winkel met groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews