cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dherrera 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site en, snel afhandelen zonder veel gegevens in te voeren

Extra toelichting
Snel en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hein Curfs 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De gevraagde artikelen zijn eenvoudig in de webwinkel te vinden.

Service
De verzending van de spullen kan volledig gevolgd worden en door aflevering bij een postkantoor is de bezorging ook correct geregeld.

Assortiment
Alle gevraagde artikelen waren op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alice41 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Al meerdere keren een camera besteld. altijd is alles snel en vlot verlopen.

Service
Altijd netjes geholpen. Helaas kan een reparatie wat langer duren, maar dat licht ook bij de fabrikant van de camera

Assortiment
alles wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dialeen 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site die geen vragen oproept. Alles verloopt zoals je het zou willen.

Service
Zoals het hoort, klant is koning bij CameraNu.

Assortiment
Zeer compleet assortiment met een hoge uitleveringsgraad.

Aanbeveling
Zeker, mondelinge reclame is hier gepast.

Extra toelichting
Algehele indruk van de site straalt overzicht en professionaliteit uit. Zoekfunctie werkt goed en alle informatie is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies33 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht op de website, is iets niet duidelijk dan vraag je het op de mail en krijg je de links doorgestuurd.

Service
Jullie doen wat je hebt beloofd, en dat werkt gewoon goed.

Assortiment
Er is teveel om te kiezen.

Aanbeveling
Bovenstaande motivatie is duidelijk genoeg denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte van Wees 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerder 2 keer vanuit Nijmegen naar Urk gereden voor 'inkopen'. Maar deze keer per mail eerst verschillende vragen gesteld en toen ook per mail een aankoop gedaan. Dus echt gemak !

Service
Super ! Net als die twee keer dat ik in Urk was, een hele goede service. Ik heb bij cameranu.nl het gevoel dat ik alles mag vragen, niets is teveel, dat voelt erg prettig.

Assortiment
Ook prima, er is wel eens iets niet op voorraad geweest, maar dan wordt er goed in de gaten gehouden wanneer het binnenkomt en wordt je hierover geïnformeerd. Zo hoort het ...

Aanbeveling
Zeker !

Extra toelichting
Zie gemak, service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNuUser1 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webiste is mooi, maar vaak is het lastig om de juiste producten te vinden.

Service
Bezorging en levering is prima in orde. Voor 2 euro extra is het ook mogelijk om in de avond te laten. Dat is erg handig. De bezorger was in eerste instantie te vroeg (net voor 18.00 uur), maar kwam later in de avond nog een keer langs (21.30 uur).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Dalfsen 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website,product makkelijk gevonden, bestellen gaat soepel.

Service
Dacht verkeerd product te hebben besteld. Product teruggestuurd. Snelle reactie van bedrijf,vriendelijk en
deskundig. Per omgaande kwam product bij mij terug.

Aanbeveling
Vooral vanwege de goede en vriendelijke service.

Extra toelichting
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim.77-88 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even 'klik' naar CameraNU.nl en het gaat daarna zoals het moet.

Service
Bij een vraag of probleem: even bellen en opgelost.

Assortiment
gewoon goed voor de 'beginnende' en 'verwende' fotograaf.

Aanbeveling
Samen met andere goede en vakkundige fotozaken in ons land zorgen ze er bij CameraNU.nl voor dat je het fotograferen altijd optimaal kunt doen.

Extra toelichting
Waarom CameraNU.nl door mij positief opvalt? door het simpele feit dat dit in mijn beleving een uiterst vakkundige zaak is die het klantencontact hoog heeft, de producten kent en jij tevreden kunt zijn met zowel een deskundig advies als ook een geslaagde aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingbog 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering en een correcte service

Assortiment
Ruime sortering in wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen klachten dus een aanrader!

Extra toelichting
Kan geen min puntjes bedenken, niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harriet visser 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zou mij geen betere website kunnen bedenken, is erg overzichtelijk.

Service
service perfect. kort maar krachtige duidelijke antwoorden. iets was niet goed, gelijk kosteloos retour en ik kreeg de volgende dag nieuwe. Warme douche krijgen ze van mij.

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik wilde is er en op voorraad. Prijzen zijn bijna het goedkoopste van Nederland. Maar voor de punten als hierboven wil ik wel een paar centjes meer betalen en het is betrouwbaar.

Aanbeveling
Ik doe niet anders dan cameranu.nl in de hoogte te prijzen haha

Extra toelichting
In 1 woord een geweldige website, maar ook als je persoonlijk naar de zaak gaat, daar nemen ze de tijd voor jou en ben je geen nummer. En vooral ze smeren je niets aan ze hebben mij juist dingen afgeraden waar kom je dat nog tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie88 22-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Uitgebreide uitleg, verkoper neemt echt de tijd.

Assortiment
Uitgebreid aanbod, zowel qua camera's als accessoires.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton Kuiper 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk

Service
doen wat je besteld

Assortiment
mooie website

Aanbeveling
aan iedereen die wat nodig heeft op fotografie gebied

Extra toelichting
vandaag besteld en inderdaad de volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel Metz 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op/Tech is zeer degelijke waar.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment, duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede kwaliteits/prijs-verhoudingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanbo60 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had nieuwe punten voor mn bamboo stylespen besteld. Die waren na 4 weken nog niet bezorgd. Ik had geen aangetekende bestelling. Toen ik ze erover belde zeiden ze meteen dat ze dezelfde bestelling aangetekend naar me zouden versturen. En inderdaad binnen 4 dagen had ik ze binnen. De andere bestelling nog steeds niet. Dat is nou service!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

diana30 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk artikelen te vinden en te bestellen

Assortiment
ze hebben veel

Aanbeveling
Jammer dat Post.nl niet mee werkt om de bestelling op tijd te bezorgen.

Extra toelichting
Makkelijk te vinden en te bestellen. Was op voorraad en zou gelijk verzonden worden zodat het de volgende dag in huis zou kunnen zijn. Helaas werkt post.nl hier niet aan mee, want vrijdagmiddag besteld en dinsdagmiddag pas in huis. Minpunt voor Post.NL maar kan CameraNu.nl niets aan doen. Ik zag het poststempel ook op de 17e staan, dus logischerwijs had het zaterdag binnen moeten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerwil2501 21-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen. Niet eerst account aanmaken.

Service
1 van 2 artikelen op voorraad. Levering in 2 gedeelten was geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Meijer 21-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk, er is een soepele omgang met vaste klanten.

Service
Als vaste klant ervaar ik ook die waardering en wordt servicegericht gewerkt. Ook qua advies en tijd die daarvoor genomen wordt. Of het nou een professional is of iemand die een eerste camera koopt bijvoorbeeld.

Extra toelichting
Fijne winkel, online, maar vooral de fysieke winkel is erg fijn om te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celinevk 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk. De stappen die je moet doorlopen wijzen zich vanzelf.

Service
Een erg goede service. Ik bestel vaker hier en soms pas 's avonds laat. De volgende werkdag heb ik het in huis!

Assortiment
CameraNu.nl heeft een groot assortiment. Als ik naar een fotografieproduct op zoek ben, kom ik vaak op deze website terecht. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Extra toelichting
Ik vind CameraNu.nl een prettige winkel. In de afgelopen jaren heb ik hier al vaker producten gekocht en dat is me steeds goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter cornelis 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
perfect op de hoogte gehouden over mijn bestelling.Prima!!!

Assortiment
Wat ik nodig had was voorradig

Aanbeveling
over deze winkel heb ik alleen maar positieve opmerkingen. Kan ik iedereen aanraden

Extra toelichting
Dit was de eerste keer dat ik bij cameranu. nl iets kocht, en zeker niet de laatste keer. Was verrast over de snelheid en service,had ik nog niet eerder zo meegemaakt, niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap Bönker 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld en aangeleverd

Service
goede hulp en gemakkelijke website

Assortiment
uitgebreide aanbod en goede beschrijvingen

Aanbeveling
vanwege het hierboven gestelde

Extra toelichting
prima service en gemakkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Scheltema 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon inloggen, zoeken en bestellen

Service
Levert volgens afspraak

Assortiment
Nergens zoveel keus aangetroffen

Aanbeveling
Probleemloze levering

Extra toelichting
Waterdichte camera met wifi en GPS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 1964 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, vlot proces van verwerking bestelling.

Service
vlotte levering, duidelijke berichtgeving over moment van levering

Assortiment
prima assortiment en concurrerende prijzen

Aanbeveling
komt afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kobogro 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snel en adequaat geholpen bij het maken van een keuze, en ook bij het feit dat we iets wilden omruilen was snel en zonder problemen geregeld

Assortiment
Breed assortiment om uit te kiezen en anders wordt je aan de balie vakkundig geholpen met afbeeldingen op de PC

Aanbeveling
Professionele winkel en personeel die echt de tijd voor je neemt voor je aankoop en je hierin goed adviseert

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

chuck1 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger kopen kan niet

Assortiment
In een "gewone" winkel is het onmogelijk om zoveel verschillende artikelen te tonen.

Aanbeveling
De prijstelling van deze webshop is zeer goed.

Extra toelichting
Vanuit je stoel rustig uitzoeken op een overzichteleijke en duidelijke site. Betalen en de volgende dag kun je al aan de slag met je nieuwe aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntondeV 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, met een enorm aanbod

Service
Altijd snelle en duidelijke informatie

Assortiment
Het komt maar heel af en toe voor dat ik iets niet kan vinden op fotografiegebied

Aanbeveling
Snelle levering, groot aanbod, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo blijefotos.nl 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top. Even een zoekopdracht gegeven en gelijk gevonden wat ik wilde hebben.

Service
Ook heel goed. De volgende dag in huis en op tijd.

Assortiment
Ondanks dat het geen alledaags product was, toch in het assortiment tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Ik doe dit al. Zoek eigenlijk nooit verder. De service is goed en de prijs net zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

san2208 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
uitstekende service. boven verwachting de volgende dag al bezorgd; netjes verpakt. Echt supersnel.

Assortiment
we zochten een onderdeel voor GO pro type, dat was hier gewoon op voorraad. en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doggyfan 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt eerst ip je gemak alles bekijken zelfs op I pad

Service
goede uitleg en men neemt alle tijd

Assortiment
erg veel in huis

Aanbeveling
ik noem het mijn snoepjes winkel

Extra toelichting
een fijne winkel met veel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edreg 19-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
thuis vanuit je stoel

Service
service is altijd goed zowel via internet als in de winkel, wij zijn altijd goed geholpen, met ruilen, bestellen, reparatie

Assortiment
alles wat wij wilde kopen hebben jullie

Extra toelichting
Noem altijd als eerst cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gravenburg 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel product gevonden. Tevens handige combinatie van lens met UV filter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco remco 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede winkel, helder en makkelijk

Service
Echt goed, reageren meteen en denken mee.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc12345221998 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en snel gevonden wat ik zocht.

Service
Perfect op de genoemde dag afgeleverd en alles was precies zoals het hoorde.

Assortiment
Ik zocht naar neck straps voor mijn camera en Cameranu.nl hadden er werkelijk honderden waaruit ik kon kiezen.

Aanbeveling
Gewoon goede webshop

Extra toelichting
Snel gevonden, snel gekocht, snel geleverd en 100% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bellamia 19-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Zie onderstaande motivering

Service
Zie onderstaande motivering

Extra toelichting
Recent een nieuw camera gekocht. Uit ervaring heb ik een reserve accu nodig, daar ik niet voor verrassing kom te staan met een leeg accu. Diverse grote gerenommeerde winkels op internet bezocht, waarvan de prijs € 69,00 was. Uiteindelijk kwam ik terecht bij cameranu.nl, waarvan de prijs 42,10% lager is. Gelijk besteld en binnen de leveringstermijn ontvangen. Daarom recommandeer ik in mijn omgeving om eerst hierheen te gaan, daar de prijzen stukken lager zijn. in ieder geval is dit een aanrader voor iedereen. RvZ

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.D. Gorter 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooi overzichtelijk en makkelijk te doorlopen

Service
Netjes de volgende dag afgeleverd thuis

Aanbeveling
gewoon bezoeken deze site, en zie zelf

Extra toelichting
Compleet set gekocht D7200 en een 70-200mm 2.8 lens er bij besteld plus de nodige geheugens. Netjes alles geleverd en op voorraad. Er is niks minder dan dat er wat ontbreekt je wil zo snel mogelijk aan de slag toch......... Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertjanphoto 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk site. Makkelijk te bestellen

Service
gemakkelijk te bereiken klantenservice

Assortiment
ruim assortiment. Heeft louter kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
het is voor mij de enige winkel waar ik mijn fotografiespullen koop. Betrouwbaar.

Extra toelichting
CameraNU is gewoon een goede winkel met een uitstekend assortiment en een eerlijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja415 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, alles is goed te vinden. Goede opvolging van de order met e-mails waarin de status van verzending wordt aangegeven. Snelle bezorging van de artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noortje vd 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, dus makkelijk specifieke dingen te vinden en te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-zwaantje 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
was direct mee op de hoogte wat ik bedoelde en de dag daar op al bezorgd.

Service
niks op aan te merken prima naar wens

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
na tevredenheid

Extra toelichting
Als ik een product wil kopen dan ga ik natuurlijk weer naar camera.nu heb daar goeie ervaring op gedaan. gr J Mulder Onstwedde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samwise87 19-04-2015

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te gebruiken site! Betere soorteermogelijkheden op fabriksnt en lengte van magic arms zou het nog fijner maken.

Assortiment
Ruim! Maar er is wel ruimte voor uitbreiding.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

remco valkenburg 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, duidelijk welke producten beschikbaar zijn

Service
per abuis twee bestellingen geplaatst, waarvan een onjuiste en deze werd direct geannuleerd

Assortiment
veel verschillende keuzes in het soort artikel dat ik zocht

Aanbeveling
snelle levering, goed verpakt een aangetekend verstuurd, dus niet bij buren oid afgeleverd

Extra toelichting
prettig, overzichtelijk en ondanks twee bestellingen waarvan een foutieve bestelling alleen het juiste product ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.E. Weber 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk en er is een goede zoekfunctie beschikbaar. De vervolgstappen zijn duidelijk.

Service
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestiging via email, een overzichtelijke orderbon, en de melding wanneer ik de levering kan verwachten. Ik heb gekozen voor een levering van 1 tot 5 dagen en de levering was ruim op tijd. meerdere wijzen van betaling en levering mogelijk.

Assortiment
Voor mij is het assortiment ruimschoots voldoende, veel producten, vele merken, meerdere maten en kleuren indien van toepassing.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel een ieder aanbevelen, met bovengenoemde argumenten. Bij een eerdere bestelling heb ik telefonisch advies gevraagd, en heb ik daarmee een goede keuze kunnen maken.

Extra toelichting
Een goede winkel verdiend lovend kritiek. Waarom ik deze winkel goed vind, behalve mijn eerder genoemde bevindingen, is dat ze ook nog eens scherpe prijzen hanteren. Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.J. Hoek 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is makkelijk te vinden op de site,duidelijke foto"s erbij

Service
Het is inderdaad "vandaag besteld, morgen in huis".

Assortiment
Er is keuze genoeg, in elke prijsklasse.
Duidelijk er bij geschreven wat het wel ,en wat het niet kan....

Aanbeveling
Mooie winkel, vriendelijk personeel en een snelle internet service....!!!

Extra toelichting
Het mag gezegd worden: zo'n winkel..!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vog112 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede webwinkel met goed werkende zoekmachine en overzichtelijke pagina's

Service
Snel antwoord op mijn vragen bij de servicedesk. Eenmaal werd mij gevraagd of ik terug gebeld kon worden zodat ze het konden controleren in het magazijn, waarna ik een uur later ben terug gebeld.

Assortiment
Ruim assortiment met voldoende keuze. Misschien niet alle merken die ik zou willen, maar dat verwacht ik ook niet.

Aanbeveling
Zeer goede webwinkel, ik zie geen reden waarom ik deze winkel niet zou aanraden.

Extra toelichting
Over het geheel zeer tevreden. Uitermate snelle levering! En verder zijn zaken als assortiment, website en ondersteuning goed in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Schoen 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 24 uur een bestelling binnen krijgen, is geweldig!

Service
Een vraag stellen, en binnen no-time een bevredigend antwoord krijgen, getuigt van betrokkenheid, deskundigheid en vakmanschap

Assortiment
Zoek uiteraard naar hetgeen ik zelf nodig heb, maar dan krijg je wel een aardig beeld van het aanbod en dat ziet er goed en uitgebreid uit.

Aanbeveling
Zie de motivatie van de beoordeling.

Extra toelichting
Tot nu toe 3 bestellingen bij Cameranu.nl en 3 keer naar volle tevredenheid. Snelle levering, snel antwoord op vragen en, niet geheel onbelangrijk, goede apparatuur. 110% tevredenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flaxoo 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer betrouwbare winkel met prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwesiegersma 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijke betaling. Vlotte levering.

Service
Vlotte levering

Assortiment
Voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Is niet echt goedkoop. Anders was het een 10 geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Berend 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere omschrijving van het product op de site en met enkele muisklikken te bestellen.

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid

Aanbeveling
Het bestelde was binnen 24 uur bij mij thuis.

Extra toelichting
's Avonds de omkeerring BR-2A van Nikon besteld en de volgende middag werd het product geleverd, dus ik kon direct aan de slag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mercurius-vuurwerk 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Super geholpen via de chat

Aanbeveling
Een ieder kan hier kopen ook mensen die niet weten wat ze exact nodig hebben vraag via chat advies en dat krijg je dan ook en goed

Extra toelichting
Ik ben door een fotografe gewezen naar de site van Cameranu.nl Voor mijn bedrijf moest ik producten fotograferen t.w. Vuurwerk, ik heb totaal geen verstand van wat ik nodig had. Na een keer op de site te hebben gekeken en een chat met medewerker (wat hebben die mensen een uitgebreide product kennis) Heb ik bij Cameranu.nl een Metz Mecastudio en een Falcon Eyes ophangsysteen besteld, volgende dag binnen TOP. S'avonds begonnen met op stellen van het geheel en kreeg de Metz set niet synchroon aan het flitsen (had misschien de gebruiksaanwijzing moeten lezen) wederom om 19.00 naar de site even chat aan geklikt direct duidelijke uitleg door medewerker en het werkte zoals het hoort. Voor de volgende keer niet meer zoeken maar direct naar Cameranu.nl TOPPERS daar nogmaals bedankt voor de service. Een zeer tevreden klant. Mercurius Vuurwerk International Hoofddorp Peter das

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vennix 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel

Service
Super snel in huis!

Assortiment
Ze hebben wat je zoekt

Aanbeveling
Ook daadwerkelijk gedaan!

Extra toelichting
Voor mij is een nette prijs, overzicht in de winkel zelf en snel leveren van belang. Dit is hier mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews