cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24110 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2289 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MF 15-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk en is duidelijk

Service
product op tijd geleverd.
na het plaatsen van de bestelling word je keurig op de hoogte gehouden van de status

Extra toelichting
ik zocht een specifiek objectief. daarom geen beoordeling over het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Ben echt super geholpen en had het idee dat er echt de tijd voor me genomen werd en dat is erg belangrijk vooral als je er niet snel uitkomt wat je nou precies wil....

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MerkesteIjn 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen moeilijk gezoek, maar duidelijke indeling van de webshop.

Service
Telefonische wijziging van de bestelling worden meteen zonder probleem verwerkt.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is in de shop te vinden.

Aanbeveling
Ik kan hem zonder "af te gaan" aan familie en vrienden aanbevelen

Extra toelichting
Binnenkort van plan om lens voor mijn Sony A6000 te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Op den Kamp 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
uitstekende service en snelle beantwoording vragen

Aanbeveling
zeer snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AcvD 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal dat je tot 23.00 kunt bestellen zo kun je na je werk nog op het gemak even alles lezen en je keuze maken

Service
Voor 23.00 bestelt morgen in huis. Top service

Assortiment
Zeer ruim assortiment!

Aanbeveling
Snelle levering en geen problemen met de geleverde producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon D5300 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige zoekfunctie

Service
vlotte beantwoording van vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De filterselecties bij Cameranu.nl zij uitstekend. Makkelijk een keuze te maken, makkelijk een bestelling te plaatsen en supersnelle levering. Top!

Service
Geen contact gehad met de klantenservice. De voortgang van de levering wordt zeer goed per mail bevestigd.

Assortiment
Het assortiment is goed en overzichtelijk opgebouwd en zeer scherp geprijst.

Aanbeveling
Vooral door zeer snelle levering en goede communicatie van het bestelproces beveel ik deze winkel van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre S 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze, bij vragen krijg je snel antwoord.

Service
Helaas had ik loslatende stiknaden bij de levering van de Westcott apollo softbox. Twijfelde toen na verder onderzoek of mijn keuze juist was geweest. Zonder problemen omgeruild voor een Lastolite Ezybox hotshoe.

Assortiment
Veel keuze in materiaal en apparatuur. Ook voor Sony.

Aanbeveling
Al vaker producten hier besteld. Altijd prima en vlot afgeleverd.

Extra toelichting
Scherpe prijzen en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Protzman 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eer professioneel

Service
Altijd bereikbaar.

Assortiment
Ruim assortiment en goede prijzen.

Aanbeveling
Zo hoort een camerawinkel in deze tijd te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José89 15-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke website. Bestellen gaat snel en makkelijk.

Service
Zowel in de winkels als online producten gekocht. Snelle levertijd en goed advies.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik hier kunnen kopen en dat tegen een scherpe prijs!

Aanbeveling
Ik kan deze winkel van harte aanbevelen!

Extra toelichting
Erg tevreden over CameraNU, zowel in de winkel als online. Ze hebben specialistische kennis in huis en kunnen je een goed en eerlijk advies geven. Snelle levering tegen een scherpe prijs. Ook wordt je netjes op de hoogte gehouden betreft de status van je bestelling. Kortom, een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette75 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Snel

Assortiment
Filter die ik kocht was veel goedkoper dan bij een concurrent

Aanbeveling
Zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Een filter gekocht van B&W die hier 35 euro goedkoper was dan bij de concurrent. De volgende dag zoals beloofd goed verpakt gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nielsvdl 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Cameranu reageert snel en met duidelijke andwoorden. In een woord PERFECT!

Assortiment
Voor mij is het assortiment groot genoeg. Dus keuze zat@

Aanbeveling
Het is een super winkel met een groot assortiment en klantvriendelijke medenwerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

koert123 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijker kan het niet, aanklikken en afrekenen.

Service
Snelle bezorgservice, en keuzemogelijkheid welke dag te bezorgen

Assortiment
Breed aanbod, van alles te koop. Altijd leuke dingen voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Erg goede ervaringen met dingen bestellen, vooral de duurdere producten.

Extra toelichting
Zowel kwalitatief als kwantitatief een prachtwinkel. Makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby03 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de site ging gemakkelijk en eenvoudig.

Service
De service voor mijn bestelling was prima, geen problemen gehad. Goede informatie voorziening

Assortiment
Camera.nu had voor mijn bestelling, een dashboard camera, het nieuwste model voor de meest gunstige prijs in combinatie met snelle levering.

Aanbeveling
Ik zou het aanbevelen omdat bestellen gemakkelijk ging.

Extra toelichting
De indruk op de site geeft een goed gevoel omdat camera.nu ook nevenactiviteiten doen naast het leveren van producten, zoals fotograven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theodorus987 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
We waren op zoek naar een video camera omdat onze dochter was bevallen van een jongen, en we wilden het een en ander toch vastleggen voor later. Na zoeken op internet kwamen we bij de site van CameraNU.nl en dit leek ons wel een betrouwbare site. Na de online bestelling werden we helemaal up to date gehouden over het verzenden van de camera. En dit was letterlijk tot aan de voordeur waar de post het aangetekende pakketje aan ons over droeg. Dit hebben we werkelijk nog nooit mee gemaakt waar je zo op de hoogte werd gehouden over een verzending, werkelijk helemaal top. Hoe de service zal zijn als je een defect apparaat hebt weet ik niet, maar ik denk dat dit ook wel in orde zal zijn als je onverhoopt een defect apparaat krijgt. In ieder geval kun je met een gerust hart hier bestellen naar mijn mening. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wallie46 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Was wat lastig zoeken naar de reis-telelens die ik wilde hebben.

Service
Na de bestelling word je constant door CameraNu op de hoogte gehouden. Er kwam zelfs een mail met de mededeling dat de chauffeur van PostNL aan zijn route begon! Ik had de lens op vrijdag besteld en hij werd de volgende dag (zaterdag) geleverd.

Assortiment
Heel veel keus!

Aanbeveling
Deze winkel levert Service met een hoofdletter!

Extra toelichting
Snelle levering, geweldige service en redelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio Amsterdam 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Clickerdeclick besteld zonder poespas en een dag later, zonder wat te doen, valt de bestelling op de deurmat!

Service
Voor vraagjes is er iemand bereikbaar die snel en inhoudelijk antwoord geeft (heel errug fijn!)!

Assortiment
Goedkoper dan concurrenten en toch met dezelfde kwaliteit! Dus een breder aanbod binnen een lagere prijsklasse!

Aanbeveling
Ik heb inmiddels al wat aanbeveleingen gedaan omdat mensen me gewoon vroegen waar ik dit product vandaan had!

Extra toelichting
Geen poespas of upschmuck, maar gewoon kennis hebben van de zaken en goed communiceren, snel leveren en een geweldige prijs rekenen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Benthe 14-07-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel, gemakkelijk bestellen.

Service
Prima levering, snel en volgens afspraak.

Assortiment
Trof een groot assortiment aan waaruit ik gemakkelijk een keuze kon maken

Extra toelichting
Alles bijelkaar genomen ben ik zeer tevreden over deze bestelling en de afwerking door cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors Wijnen 14-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Vlotte zoekprocedure en prima betalingsgemak.

Service
Product snel in huis (de dag na bestelling!).

Assortiment
Rijk geschakeerd aanbod. Goede presentatie en prettige vormgeving site.

Extra toelichting
Via mond-op-mond-reclame op de site gekomen. Beslist geen spijt van dit bezoek gehad. Het gezochte product vrijwel direct gevonden en na beoordeling zonder veel omhaal bestelling kunnen plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sopheria 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb zowel digitale en fysieke sankopen gedaan bij CameraNu. In beide gevallen vind ik het erg gemakkelijk. Zowel de siet als de winkel is erg goed ingericht.

Het bestellen spullen was erg gemakkelijk en komen altijd op tijd aan.

Een aandachtspuntje vind ik de informatie over de verzekeringen die CameraNu biedt. Ik wist bij vorige aankopen niet zo goed hoe ik deze aan kon schaffen en wat er verzekerd was.

Service
De service van CameraNu is erg goed. Mijn vragen worden altijd snel en goed beantwoord.

Het gene wat mij het meeste opviel was toen ik mijn Canon 70D ging halen in de fysieke winkel. Alles werd kort en krachtig uitgelegd over de camera en de inhoud van de doos.

Ook toen ik een vraag had over mijn defecte lens is de medewerker even gaan vragen wat ik er eventueel eraan zou kunnen doen.

Wederom het aandachtspuntje is het meer informeren en;of aanbieden over/van een verzekering.

Assortiment
Ik ben erg tevreden over de prijzen van CameraNu. Ze houden zich in de meeste gevallen vast aan de laagste prijs die ik in Nederland kan vinden.

In de fysieke winkel lijkt het aanbod klein als men voor het eerst de winkel binnen loopt, maar als men daarna voor het desbetreffende product die ook op de website staat vraagt, is het in bijna ieder geval daar.

Echter heb ik wel ervaren dat CameraNu erg gericht is op DSLR camera's. Ze hebben wel Mirrorless camera's, maar geen uitgebreid assortiment.

Wat mij heel erg blij maakte, was het feit dat CameraNu Pentax DSLR's verkoopt!

Aanbeveling
De kwaliteit van het personeel, spullen, prijzen en informatie die CameraNu geeft, is erg hoog. Dus ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar lenzen of naar een spiegelreflex!

Extra toelichting
Ik vind CameraNu een erg fijne winkel, dus ik wil graag andere mensen motiveren om hier hun fotospullen te kopen. Reviews over deze winkel hebben mij namelijk overtuigd om hier mijn fotospullen te kopen en ik hoop op deze manier dat ook te doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jörgen 01 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals een goede webshop hoort te zijn; overzichtelijk, duidelijk en informatief.

Service
Na mijn bestelling bleek een pakket niet op voorrad. Één belletje en het probleem werd opgelost door de bestelling te vervangen door twee aparte, wel vooradige items. Omdat ik de spullen snel nodig had werd een bezorgtijd met me afgesproken en daar werd keurig aan voldaan. Top service.

Assortiment
Goed assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Het assortiment vind je ook bij andere shops maar de service geeft voor mij de doorslag.

Extra toelichting
Goed assortiment, top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tommmm 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging erg makkelijk en snel

Service
bestelling was er niet binnen 24uur zoals op de site stond, maar alsnog binnen 48

Assortiment
hebben veel en ook op voorraad. prijs is vrij scherp

Extra toelichting
webwinkel met een goede prijs en voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Chanti24 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind het een hele makkelijke, overzichtelijke webshop, ik kom hier graag!

Service
Ik had het product de volgende dag al in huis!

Assortiment
Goeie prijzen, veel keuze, erg tevreden over het assortiment.

Aanbeveling
Altijd goeie ervaring gehad met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan van der winkel 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via Internet nieuwe actioncamera besteld verweg de goedkoopste van Nederland. Snel besteld en ontvangen

Service
Per ongeluk verkeerde onderwaterhuis besteld. Zonder enig problemen kunnen omruilen.

Assortiment
Alles op voorraad wat je nodig hebt. Gelukkig hebben ze een super compleet assortiment. Dit is een dikke plus ten opzichte van andere winkels

Aanbeveling
Super service ook als je iets niet weet. Ze zoeken rustig met je mee.

Extra toelichting
Super winkel waar ik zeker nog terug kom voor mijn camera spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eenreviewer 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelproces is helder en website is spartaans; in positieve zin.

Service
Geen after-sales service nodig gehad, maar bezorging is uitstekend, inclusief goede informatie over de bezorging.

Assortiment
Groot assortiment met veel keus wat betreft prijsklasses.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Captainhook12345 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit was een van de eerste webshops waar je echt kon bouwen op de voorraadindicator en waar je er van uit kon gaan dat je de spullen echt de volgende dag binnen had. Die kwaliteit levert cameranu nog altijd.

Vlak voor vakantie een nieuw balhoofd besteld en prima vlak voor vertrek geleverd gekregen.

Service
Nog nooit garantieafhandeling hoeven doen, maar gezien de algehele kwaliteit maak ik me daar geen zorgen om.

Assortiment
Enorm veel en bijna alles in eigen voorraad.

Extra toelichting
Koop hier al jaren mijn fotospullen. Geen enkele reden om daar mee op te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefantimm 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site waar alles snel en makkelijk te vinden is.

Service
E-mail verkeer ging wat langzamer had snel gehoopt en verwacht maar als nog meer dan prima!

Assortiment
Super groot assortiment, veel opzoek naar GoPro accessoires en veel kunnen vinden met ook een zeer goede prijs, top!

Aanbeveling
Super site voor al je camera benodigdheden, met snelle bezorging en scherpe prijs!

Extra toelichting
Super winkel met groot assortiment en scherpe prijzen. Tevens ook snel verzonden wat erg fijn is! Dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dr-dre 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNu.nl is makkelijk in gebruik. Ik zocht op onderwatercamera's en kwam gelijk uit op de juiste toestellen. Verder is het gehele proces van bestellen tot betalen goed geregeld. Hiervoor hoef je niet te veel informatie in te vullen.

Service
De service is top. Binnen een uur antwoord op een mailtje gehad.

Assortiment
Al één keer eerder besteld op CameraNu.nl, dit is wel de plek waar ik als eerst ga zoeken wanneer ik een nieuw toestel nodig heb.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanbevelen om in ieder geval een kijkje te nemen. Er staan ook vaak relevante reviews op de website

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JonkyM 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
maken waar wat ze beloven bij retourneren

Extra toelichting
Na aanschaf van een camera, bleek dat ik nogal problemen had met fotograferen via een display. Als brildrager moest ik telkens mijn bril op en af zetten. Erg vermoeiend. Ik ben toen naar Urk gereden en e.a. uitgelegd. Uiterst vriendelijke medewerkers bij de serviceafdeling, die de camera weer terug namen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrik van der Wal 13-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere duidelijke gebruiksaanwijzing als je voor het eerst een spiegelreflexcamera gebruikt.

Service
Goede professionele ondersteuning tijdens het aankoopproces.

Assortiment
Een mooie ruime winkel met een breed assortiment, goed bereikbaar.

Aanbeveling
Een winkel voor ieder wat wils met een professionele bediening en service.
Geeft een betrouwbaar gevoel.

Extra toelichting
Een professionele organisatie waar je goed terecht kan en geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Daalhuizen 13-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles heel duidelijk en overzichtelijk neergezet.

Service
Ondanks drukte werd er alle tijd genomen om een goed product uit te zoeken en daarna alles goed uit te leggen hoe camera werkt.

Assortiment
Ruim voldoende en genoeg keus.

Aanbeveling
Bij iedereen aanbevelen vanwege de klantvriendelijk door het personeel en de kennis van de spullen en ook niet aarzellen om het aan een ander te vragen voor back-up.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de mogelijkheden en manier van communiceren met de mensen. Alles zeer duidelijk en overzichtelijk. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimke70 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als je wat zoek weetje snel of het in het assortiment zit

Service
Hulp nodig een belletje is genoeg

Assortiment
Ruime overzichtelijke keuze

Extra toelichting
Ik zou ze hier wel naar toe sturen omdat je prettig behandelt word

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.E. Verkerk 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
levering geheel naar wens verlopen, zeer snel (zaterdagmiddag besteld en maandagochtend geleverd!)

Assortiment
gewenste artikel in collectie en direct leverbaar

Aanbeveling
In tegenstelling tot andere winkels: artikel in collectie en direct leverbaar, voordeliger en met gratis tasje.

Extra toelichting
In tegenstelling tot andere winkels: artikel in collectie en direct leverbaar, voordeliger en met gratis tasje, zeer snelle levering plus duidelijke site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duitfoto 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bijna alles op voorraad en van veel merken

Service
4 keer in de winkel geweest en men weet waar men over praat en je word geen dingen aangesmeerd omdat er meer provisie op het product zit

Assortiment
groot erg groot

Aanbeveling
gewoon de beste en goedkoopste zelf ook vaak bij konijneberg geweest maar hier is het gevoel en kennis gewoon beter

Extra toelichting
gewoon een goede winkel alleen jammer dat hij niet dichter bij mij in de buurt zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. de Wit 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze tussen langsgaan of internet bestelling.

Service
Goed personeel en goede service.

Assortiment
Ruim voldoende voorraad.

Aanbeveling
Gewoon een goed bedrijf met een goede prijs.

Extra toelichting
Al meerdere leveringen goed snel en betrouwbaar geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelou1951 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestelling zeer eenvoudig, goede info op de site en over de producten

Service
snelle bezorging, goed verpakt, telefonische vragen prima beantwoord, vriendelijk en service gericht

Assortiment
goed doorsnee assortiment, prima keuzemogelijkheden

Aanbeveling
geen minpunten

Extra toelichting
Goede service, vriendelijk personeel, prima verpakking, snelle bezorging, prijzen redelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karl Veneman 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Check op de site, daar waar nodig snel telefonische hulp

Service
Check op de site, daar waar nodig snel duidelijke telefonische hulp

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Sigma 150 mm als occasion aangekocht, prima lens en zeer snel thuisbezorgd. Vakkundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeydr 12-07-2015

Algemene score

5,3

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk. Bestellen was gemakkelijk.

Service
Vrijdag 4 juli, besteld en betaald. Levermoment gekozen op zaterdag 11 Juli. Dan kan ik ervoor zorgen dat ik ook daadwerkelijk thuis ben en zondag de 12de heb ik de bestelde producten nodig.
Helaas! is er ergens iets mis gegaan en nu komt alles een dag te laat. Compleet waardeloos! Ruim de tijd alles logistiek te plannen, af te geven aan leveranciers.

Aanbeveling
Door de domper van de levering zal ik dit niet aanraden aan anderen.

Extra toelichting
Alles besteld. leek goed en vol goede moed. Logistiek wat problemen waardoor ik de producten niet op tijd heb en dus niet kan gebruiken voor waar ik ze voor had besteld. Ga geen gebruik meer maken van deze diensten.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 13-07-2015

Beste Joeydr,

Wij hebben zojuist naar aanleiding van de review, geprobeerd u telefonisch te bereiken. Helaas was u niet bereikbaar, dus hebben we ook even per e-mail contact met u gezocht.

Wij vinden het erg spijtig om te lezen dat uw pakket niet tijdig bij u is aangeboden.

We hebben vanmorgen meteen contact opgenomen met PostNL om te vragen wat de oorzaak hiervan is geweest. Wij hebben het pakket tijdig aangeboden bij PostNL, maar bij PostNL is het pakket in het sorteercentrum vertraagd. In 98% van de gevallen wordt het pakket binnen 24 uur door PostNL bezorgd. Helaas is dat dit keer bij PostNL niet gelukt.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

CameraNU.nl

Reageer

Hajee Hajoo 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het was op ieder moment helder wat ik kon verwachten, dat was erg prettig, vooral als je iets dringend nodig hebt.

Aanbeveling
Prima webshop

Extra toelichting
Betrouwbare en snelle leverancier

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

BRijpkema 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Mooie producten voor goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan577 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
betelproces is heel makkelijk

Service
Er was een aanbieding uit de nieuwsbrief. Vervolgens had ik enkel vragen aan de klantenservice over de producten, echter na afwegen en bedenktijd bleek de kortingscode het niet te doen. Bij navraag ook geen antwoord..

Aanbeveling
Sommige winkels zijn iets goed koper, met gelijke of iets mindere service.
Sommige winkels zijn buitend duurder maar geen beter advies. Net waar je behoefte ligt. Als je weet wat je wil kopen goed prijs vergelijken.

Extra toelichting
Bij aanbieding uit email-nieuwsbrieven werkte kortingscode niet altijd als de tijd net voorbij is nadat je eerst wil informeren in de producten en ook geen coulance/antwoord.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-07-2015

Beste jan577,

Bedankt voor uw review.

Wij hebben service heel hoog in het vaandel staan en daar doen wij áltijd ons best voor. Heeft u dan ook nog een vraag betreffende de kortingscode, neem dan nog even contact op via info@cameranu.nl.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

verbiest.m 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is goed toegankelijk. Het zoeken naar hetgeen ik zocht was erg eenvoudig te doen. En de informatie, inclusief de reviews, is helemaal top!

Service
Ik had nog een vraag en kreeg direct antwoord. Uitstekend dus.

Assortiment
Assortiment is -althans wat mij betreft- uitstekend. Ik kijk daarom vaak op deze site, omdat ik altijd wel vind wat ik zoek.

Aanbeveling
Assortiment is breed genoeg, zodat je vaak keus hebt uit meerdere alternatieven. Dat en de goede informatie en reviews is m.i. een prima basis voor het maken van de definitieve keuze. Prijzen zijn ook scherp en Cameranu.nl heeft soms ook acties lopen die zeker de moeite waard zijn!

Extra toelichting
Assortiment is breed genoeg, zodat je vaak keus hebt uit meerdere alternatieven. Dat en de goede informatie en reviews is m.i. een prima basis voor het maken van de definitieve keuze. Prijzen zijn ook scherp en Cameranu.nl heeft soms ook acties lopen die zeker de moeite waard zijn! Gewoon een betrouwbaar adres met vakkundige en vriendelijke no-nonsense ondersteuning.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gratje59 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met veel zoekmogelijkheden zodat ik een snelke keuze kon maken

Service
Perfect en snel thuis bezorgd

Assortiment
Zeer ruime keuze en aantrekkelijk geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain boel 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Internet pagina is overzichtelijk. Goede opvolging van bestel en verzend mailtjes.

Service
Daar de eerste camera tas niet paste i.v.m. een onjuiste opgave van de fabrikant, konden wij moeiteloos omruilen voor een ander type.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Teppesit 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gemakkelijk vanuit je luie stoel.

Service
Geode voorlichting zonder overbodige verkooppraatjes

Assortiment
Uitgebreide sortering. De voorlichting over de levering van producten die tijdelijk niet leverbaar zijn mag beter.

Aanbeveling
Klantgericht, prima voorlichting ruime voorraad.

Extra toelichting
Reeds meer via deze firma artikelen gekocht. Zeer tevreden ook wat garantie betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

00_Monique 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie over de producten en makkelijk, via een menu, te vinden.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik heb nog niets gemist

Aanbeveling
Ik beveel niet snel iets aan maar en over CameraNu erg te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton R. 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken webshop. Zowel virtueel als fysiek.

Service
Goede voorlichting. De klant gaat tevreden de deur uit.

Assortiment
Ruim assortiment, dat vrijwel volledig aanwezig is.

Aanbeveling
Verkoop is gericht op goede voorlichting, zodat je als klant de winkel uitgaat met het product dat bij je past

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard0001 10-07-2015

Algemene score

7,5

Service
De camera had stof en een vlek op de sensor. De oplossing aangedragen was om naar de winkel komen om het te laten schoonmaken. Op zich goede service, echter moest ik wel EUR 29,95 voor betalen. Dat is dan weer jammer. Het was netjes geweest als het service van de zaak was geweest. Het mefoto statief maar definitief uitgesteld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Thomas2345 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goed en goedkoop dus aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corslee 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Altijd voorradig, Goede prijs, Snelle levering, Geen klachten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews