cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vanEwijk 28-04-2015

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snelle levering en de goedkoopste i.c.m. een leuke bundel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rongen 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Elke bestelling is tot op heden eenvoudig verlopen. Eenvoudig bestelproces en snelle afhandeling van de bestelling. Tot nog toe ook elke keer de volgende dag de bestelling thuis ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hessel Roskam 28-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke Website en winkel

Service
Vakbekwaam personeel

Assortiment
Nog niet meegemaakt dat er geen product van mijn smaak tussenzat.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit/service zeer aan te bevelen/

Extra toelichting
Inmiddels 3x zaken aangekocht bij CameraNu. Alles goed verlopen, goed geholpen door zeer kundige en vakbekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.van Essen 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig producten kunnen vinden op de website.

Service
Goed. Elk moment van statusverandering wordt aangegeven per E-Mail.

Assortiment
Waar andere bedrijven niet complete assortimenten levert doet CameraNu dit wel.

Aanbeveling
Zoals in de beoordeling te zien zeer tevreden dus een aanrader ook voor anderen.

Extra toelichting
Inmiddels is CameraNu voor ons een vaste en betrouwbare keuze geworden. Dit doordat we al langer producten aanschaffen bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hemmes123 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wat ik nodig had was makkelijk te vinden op de Site.

Service
Alles wat ik had besteld , werd de volgende dag al geleverd.

Assortiment
Waar ik naar zocht was aanwezig.

Extra toelichting
Beslist hier een kijkje nemen. Ik kon nergens anders goedkoper slagen. Prima prijs , servic en producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Verkerk 28-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De artikelen die ik zocht, waren makkelijk te vinden.

Service
De service die ik zowel per e-mail als door middel van de bestelling kreeg, was top.

Assortiment
Keuze uit voldoende mogelijkheden.

Aanbeveling
Ik beveel de winkel en webshop van harte aan. Sterker nog, inmiddels heb ik al een vriend op de winkel gewezen.

Extra toelichting
In vergelijking tot andere winkels en webshops, met soortgelijke artikelen, steekt CameraNu er boven uit. Goede vakkundige uitleg en service in de winkel, waarbij men volop tijd neemt voor mij als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton W. 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen via de website

Service
Je wordt door middel van e-mailberichten goed op de hoogte gehouden van de route die de bestelling aflegt, en dus ook wanneer geleverd wordt

Assortiment
Alle accessoires die ik voor mijn nieuwe camera nodig had, waren via de webwinkel leverbaar.

Aanbeveling
Op grond van bovenstaande opmerkingen

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen. Bij levering bleek de accessoires zeer transport-veilig ingepakt te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schuurhof 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist van te voren welk artikel ik nodig had. De zoekfunctie gebruikt en besteld. Het bestellen en afrekenen was in een handomdraai gebeurd.

Assortiment
Ik heb niet lang op de site gekeken, omdat ik daar de tijd niet voor had. Maar voor zover ik het gezien heb heeft Cameranu.nl een heel ruim assortiment en ik zal daar nog vaak terugkomen als ik iets zoek op het gebied van camera's, verrekijkers en alles wat daar mee te maken heeft.

Aanbeveling
Het assortiment en het gemak waarmee de site bekeken kan worden is aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Ik zocht een redelijk klein product, wat ik nodig heb om mijn nieuwe flitser goed te kunnen gebruiken met mijn camera. Dat heb ik gevonden en had het de volgende dag al in huis. Het werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vphoto 28-04-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

6,7

Service
Ik kreeg via de online chat ander advies dan in de winkel. Een beetje verwarrend dus.

Assortiment
Bij mij is het nog niet voorgekomen dat ze iets niet hebben wat ik nodig heb.

Extra toelichting
Prima winkel. Alleen jammer dat de medewerkers niet altijd hetzelfde vertellen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

Guidus G. 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Snelle levering, op zaterdagmiddag besteld en op maandag al in huis!

Assortiment
Heel goed assortiment. Lensbaby gekocht die maar bij een beperkt aantal winkels te krijgen is.

Aanbeveling
Goed assortiment, scherpe prijzen en snelle levering!

Extra toelichting
lensbaby gekocht die maar beperkt verkrijgbaar is in NL maar cameraNU.nl had hem wel tegen een scherpe prijs en ook nog eens zeer snel geleverd na bestelling in het weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gisospijkerman 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eén telefoontje en op basis van advies werd de uitkomst gelijk als order gekoppeld aan mijn account.

Service
De medewerker die ik sprak aan de telefoon was heel eerlijk over het assortiment en hij adviseerde mij zelfs een goedkoper model. Heel betrouwbaar.

Assortiment
Assorti is compleet, ik bestel nooit ergens anders foto of video producten meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron eos 100d 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mede door de chatmogelijkheid, snel de juiste keuze kunnen maken.

Service
Geweldig advies via chatservice en echt niet op kosten gejaagd. Juist prijs/kwaliteit gevonden dankzij online medewerker

Assortiment
Ik heb alles onder één dak gevonden.

Extra toelichting
Erg goede service en snelle levering,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ZDN 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website

Service
aardig aan de telefoon, link voor betaling opgestuurd.

Assortiment
veeeel op de website. maar niet alles

Extra toelichting
contact persoonlijk, zo fijn. En kennis van zaken. wel handig voor de kritische klant ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard de tweede 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site die makkelijk 'winkelt'.

Service
Binnen twee dagen in huis, past ook door de brievenbus dus dat was makkelijk.

Assortiment
Er is weinig dat ze niet hebben....

Aanbeveling
Goede site, prima winkel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannesMeindert1965 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site,eenvoudig bestellen.

Service
telefonisch goed bereikbaar en bondig,helder advies.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment,niet alles het goedkoopst maar wel kwaliteit en goede prijzen.

Aanbeveling
betrouwbaar,goede snelle levering en service

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aalders.I. 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site is duidelijk.

Service
hoe het is met retour weet ik niet maar ik vind het super dat je bestelling bij het postkantoor kunt afhalen(geen problemen met leverinmgen als je niet thuis bent)

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prima assortiment en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold1960 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke Website.

Service
Voor vragen over producten en/of garanties, is mijn ervaring, dat er altijd een goed en duidelijk antwoord wordt gegeven

Assortiment
Alle soorten en merken zijn in het assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Doordat een goede vak-kennis aanwezig is, en de service bij vragen, of bij garantie zeer goed is, word Camera.nu zeer zeker genoemd/aanbevolen aan mensen die met fotografie bezig zijn of er mee willen beginnen. beginnen

Extra toelichting
Dit is nu onze derde camera die gekocht is bij camera.nu En de service vinden wij uitstekend. Ook bij een garantie geval met mijn eigen camera werd dit zeer adequaat opgelost. Kortom; bij aankoop van een nieuwe camera zal Camera.nu het eerst geraadpleegd worden en gezien de service en vakkennis zal Camera.nu ook de winkel worden waar deze gekocht word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. Lok 27-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website én winkel zijn duidelijk en overzichtelijk

Service
Service in de winkel is prima. Wachttijden zijn aan de lange kant maar er word dan ook zoveel tijd voor de klant genomen als nodig is. Advies word ook zeker niet op bezuinigd

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Ze hebben voor ieders wat wils dus deze winkel is voor iedereen aan te raden. Personeel weet ook waar ze over praten, verstand van het apparatuur wat ze verkopen.

Extra toelichting
De informatie / eigenschappen van de producten welke op de website staan zijn compleet om een goede indruk te krijgen van de producten welke cameranu verkoopt. In de winkel is alles duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Personeel is zee vakbekwaam, goede uitleg en advies voor als de klant iets niet weet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas Goewie 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en telefonisch goede uitleg. Topperdetop. Ik hoef niet naar Urk te gaan. Het lijkt of ze de materialen hier aan huis voor me klaar hebben staan. Moet alleen nog wel betalen.

Service
Wanneer je een dringend verzoek doet om een bestelling zo spoedig mogelijk te leveren, dan staan ze al voor de deur.

Assortiment
Ze hebben alles wat ik nodig heb. Ik hoef nooit te kijken of het ergens anders ook te koop is en goedkoper.

Aanbeveling
Wanneer een bekende in de straal van 150 km van Urk woont zou ik cameranu zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Vier tienen. Dat zegt genoeg. Ik ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjcbollen 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Soms even zoeken naar et product. Voor de rest gewoon top

Service
Zaterdag bested, maandag in huis. Sneller is (bijna) niet mogelijk

Aanbeveling
Gewoonweg goed. Punt uit.

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanMusch 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering, helaas verpakking beschadigd; mail gestuurd snelle telefonische reactie gekregen en direct opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikki1965 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website was overzichtelijk en heeft goede zoekmogelijkheden. Daardoor kon ik snel een keus maken.

Service
supersnelle service. Op de dag van bestelling kreeg ik al een mailtje dat het product verzonden was en binnen no time lag het in de bus.

Assortiment
Keus genoeg in merken, modellen en varianten (heb een sd-kaart gekocht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulMM 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel zelf bezocht voor een verrekijker. Alles goed te zien, maar achter glas.

Service
Een drukke winkel, maar dankzij een nummer trekken komt iedereen eerlijk aan de beurt. Uitstekende voorlichting over de producten, alle tijd, konden rustig alles uitproberen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Een zeer ruime keus. Deskundig personeel, voor zover te beoordelen.

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede voorlichting, geslaagde aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman J. van den Berg 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken en bestellen gaat snel en eenvoudig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Ruime keuze, goeie website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerardvW26 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op internet kon ik op mijn gemak zoeken en vergelijken (ook met andere camera bedrijven)Ik kon hier een goed oordeel vormen op de overzichtelijke site. Uiteindelijk besloten om naar de winkel in Urk te gaan

Service
Bij een bezoek in de winkel werd ik zeer goed en professioneel geholpen. Nadat de verkoper mij vroeg omtrent het gebruik van het aan te schaffen toestel, kreeg ik een zeer goed advies en goede aanbevelingen voor extra's. Dit zonder het idee te krijgen dat men mij iets probeerde "aan te smeren".

Assortiment
Zeer groot en goed. De prijs was concurrerend en de gratis koffie was prima !

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Zeer goede zaak waar ik zeker terugkom. Ook werd gratis advies aangeboden als er vragen zouden komen bij het gekochte toestel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel N-B 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en intuïtieve website, makkelijk bestellen.

Assortiment
Zeer nette prijs/kwaliteit verhouding voor een breed assortiment.

Extra toelichting
Mijn aankoop was volledig volgens verwachting. Netjes en op tijd geleverd, terwijl geen enkele andere winkel dezelfde lage prijs bood. Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Reijseger 26-04-2015 In de winkel gekocht
Filiaal op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klantvriendelijk, gebruikersvriendelijk, toegankelijkheid.

Service
Zoals service hoort te zijn.

Assortiment
Tja, wat is er eigenlijk niet.

Aanbeveling
Zie voorgaande.

Extra toelichting
CameraNu blijft een uitstekende detailhandel voor de beginner, gevorderde en professionele fotograaf en filmer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotomuzi 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Eenvoudig bestelproces

Service
Snelle en correcte service

Assortiment
Prima, mooi compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean N. 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht was snel gevonden.

Service
Twee maal telefonisch contact gehad en uitstekend geholpen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Hele goede winkel met goede prijzen.

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft een groot assortiment in de categorie waarin ik gezocht heb. Alles is snel te vinden op hun site. De telefonisch informatie die ik kreeg van cameraNU.nl voldeed voor mij aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Heinen 25-04-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles bij de hand en veel verkopers die de wachttijd niet te lang deden oplopen.

Service
Wij hebben als twee redelijke leken op cameragebied een heel goed gevoel overgehouden aan de informatieverstrekking en uitleg, waarvoor alle tijd werd genomen en de verkoper echt geïnteresseerd was in onze gebruikswensen. Uitvoerig zijn voors en tegens aangegeven. Echt top!

Assortiment
Veel camera's en accessoires te zien. Voor ons als beginners voldoende mogelijkheid om de diverse soorten camera's te kunnen zien, voelen en bedienen.

Extra toelichting
Het personeel nam alle tijd om te adviseren, deskundigheid, objectiviteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Doornheim 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heerlijke heldere website! Met slechts een paar klikken ben je bij het gewenste product. De beschrijving is duidelijk, niet helemaal zelf bedacht, maar grotendeels van de producent overgenomen.

Service
Telefonische ondersteuning is prettig. Op technische vragen blijft het wat achter, is ook lastig als je op alle vragen antwoord moet kunnen geven. Samen kwamen we er in korte tijd prima uit.

Assortiment
Ik zou niet weten wat er nog meer in de winkel zou moeten staan. Nee, het assortiment is overcompleet! Ik snuffel er graag doorheen.

Aanbeveling
Gelet het aanbod en de prijzen van de producten is cameranu.nl een echte aanrader. Al mijn vrienden weten dat ik er bestel en welke ervaringen ik er heb. Ook ik kreeg van een vriend de shop geadviseerd.

Extra toelichting
In het verleden heeft mijn vriendin het een en ander al aangeschaft, ook collega's doen dit regelmatig. Allen met dezelfde ervaring zoals ik deze net beschreef, heldere en vriendelijk ogende webshop, prettige assistentie en ondersteuning aan de telefoon EN goede prijzen. Wat nog verbeterd zou kunnen worden is dat er een melding bij software geplaatst mag worden als er op korte termijn een nieuwe versie beschikbaar komt. Waarschijnlijk had ik dan de nieuwste versie aangeschaft. Nu zal ik waarschijnlijk de update binnenkort aanschaffen, wat overigens geen punt is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard Nijenbrinks Studio Scheef 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden in de webshop.

Service
Snelle en zekere levering; belangrijk voor iedereen maar zeker voor zakelijke klanten.

Assortiment
Tot op heden nog niets gezocht wat niet in het assortiment zat.

Aanbeveling
Alleen goede ervaringen gehad tot nog toe.

Extra toelichting
Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martherus 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en razendsnelle levering die je helemaal zelf kunt bepalen en dat al binnen 24uur! (tijd en locatie van levering)

Service
Andere bestelling wat probleempjes mee gehad in het bestelproces maar alles toch nog de volgende ochtend binnen!

Ook heel fijn dat de klantenservice tot laat bereikbaar is.

Assortiment
Veel keuze maar logisch geordend en ook nog een goede zoekfunctie, daar kunnen veel websitebouwers nog wat van leren.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke site, uitgebreid assortiment, mogelijkheid om naar de fysieke winkel te gaan en goede contactmogelijkheden: wat wil je als klant nog meer

Extra toelichting
Nog niet eerder een bestelling ergens geplaatst die zo snel geleverd werd. Was op zoek naar spullen die redelijk moeilijk te krijgen zijn maar jullie hebben ze allemaal: van goede straps tot adapterringen die nergens anders te krijgen zijn. Daarnaast ook heel fijn dat jullie systeem mijn "dubbele" bestelling herkende en deze heeft teruggebracht tot een enkele bestelling en dit ook menteen communiceert via de mail, op die manier heb ik continu inzicht in mijn bestelling. Een aanzienlijk gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid wat je niet snel tegen komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truusje67 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website om goede keuze te maken voor product.

Service
Snelle verzending, dus ontvangst.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle afhandeling, goede producten.

Extra toelichting
Zeer tevreden over snelle afhandeling en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid van de Wijst 25-04-2015 In de winkel gekocht
Proffesional Imaging
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld via internet en heel snel in huis

Service
De klantenservice helpt je graag met je vragen

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een erg gebruiksvriendelijke website die overzichtelijk en snel werkt. De bestelling is snel geplaatst en ook zeer snel in huis! Een top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald777 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Ook de winkel in Urk laat weinig te wensen over.

Service
Goede service zowel bij de onlineshop als in de winkel in Urk. Daarnaast is de verzending van de bestelde artikelen altijd zeer snel.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf.

Aanbeveling
CameraNu.nl is een op en top professionele Camera / Video store die ik zeker aan andere zou aanbevelen.

Extra toelichting
Zowel de Onlineshop als de Winkel in Urk ervaar ik als zeer prettig en uiterst professioneel met een uitstekende service. Daarnaast is CameraNu.nl 9 van de 10 keer erg scherp geprijsd wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogani 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Zeer snelle levering, goede info over de levering

Assortiment
Artikel was op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duco Quanjer 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is prima en overzichtelijk

Service
Snelle service, prima ondersteuning via de telefoon, met zeer goede adviezen

Assortiment
Exact wat ik nodig heb, maar iedereen kan er terecht, van beginner tot top professional

Aanbeveling
Ik heb al heel wat besteld hier, meestal is het de beste prijs, beste service die je kan wensen.
Website werkt prima, vlot en betrouwbaar.

Extra toelichting
Dit is op basis van een stuk of acht verschillende aankopen over de laatste vijf jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw J.Griffioen 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Onlangs kocht ik een Sony Auto-Lock Accessory shoe ADP-AMA, maar het bleek een onnodige aankoop. Verkeer advies in de fotowinkel.... Heel coulant mocht ik het schoentje toch terug sturen en bovendien werden er geen verzendkosten berekend! Hele goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Fleur 24-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de tijd uitzoeken online, een Facebook berichtje op de dag zelf of het product voorradig is en dan in de winkel kopen.

Service
Vriendelijke en deskundige hulp en een goeie deal voor mijn inruil camera.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is altijd voorradig!!

Aanbeveling
Alles voorradig, ruime keuze en deskundig personeel.

Extra toelichting
Goeie prijs, makkelijke communicatie, snel antwoord online. Goeie inruil deal en deskundig personeel. De winkel in Urk makkelijk bereikbaar en lekkere koffie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papillonphoto 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk om tot laat te kunnen shoppen en volgende dag alles vast te kunnen houden

Service
Ook tot laat in de avond antwoordt op je veel te lastige vragen

Assortiment
Zelfs lastige schroefjes te bestellen. En de nieuwe gadget van de beurs gelijk op voorraad. Heerlijk

Aanbeveling
Prima toko, beetje ver weg maar de post vind dat niet erg.

Extra toelichting
Oprecht tevreden, alles wat mis in gegaan tot nu toe was eigen schult. Wat me ook erg goed bevalt is dat ik al mijn bestellingen kan inzien en bonnen kan printen. Eventuele reparaties en garantie gelijk vanuit de factuur aanmelden, dat scheelt een hoop uitzoek werk. Heerlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Teeffelen 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke omschrijving van de door mij gezochte printer. Klaar als een klontje

Service
Eenvoudig bestellem, de volgende ochtend in huis

Assortiment
(Te)veel keuze

Aanbeveling
Duidelije website, duidelijke omschrijving van het product, helder in de voorwaarden en snelle levering. Ook de prijs is ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma vree 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Een prachtige zaak met een meer dan ruime sortering en prachtige goed werkende website/winkel. Telefonische klantenservice is erg professioneel en klantvriendelijk evenals de bediening en service in de winkel waar goed en gericht advies wordt gegeven en men niet op een minuutje meer of minder per klant kijkt. Wordt ook ruimschoots de tijd gegeven om een product voor/bij aanschaf te testen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dherrera 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site en, snel afhandelen zonder veel gegevens in te voeren

Extra toelichting
Snel en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hein Curfs 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De gevraagde artikelen zijn eenvoudig in de webwinkel te vinden.

Service
De verzending van de spullen kan volledig gevolgd worden en door aflevering bij een postkantoor is de bezorging ook correct geregeld.

Assortiment
Alle gevraagde artikelen waren op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alice41 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Al meerdere keren een camera besteld. altijd is alles snel en vlot verlopen.

Service
Altijd netjes geholpen. Helaas kan een reparatie wat langer duren, maar dat licht ook bij de fabrikant van de camera

Assortiment
alles wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dialeen 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site die geen vragen oproept. Alles verloopt zoals je het zou willen.

Service
Zoals het hoort, klant is koning bij CameraNu.

Assortiment
Zeer compleet assortiment met een hoge uitleveringsgraad.

Aanbeveling
Zeker, mondelinge reclame is hier gepast.

Extra toelichting
Algehele indruk van de site straalt overzicht en professionaliteit uit. Zoekfunctie werkt goed en alle informatie is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies33 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht op de website, is iets niet duidelijk dan vraag je het op de mail en krijg je de links doorgestuurd.

Service
Jullie doen wat je hebt beloofd, en dat werkt gewoon goed.

Assortiment
Er is teveel om te kiezen.

Aanbeveling
Bovenstaande motivatie is duidelijk genoeg denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte van Wees 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerder 2 keer vanuit Nijmegen naar Urk gereden voor 'inkopen'. Maar deze keer per mail eerst verschillende vragen gesteld en toen ook per mail een aankoop gedaan. Dus echt gemak !

Service
Super ! Net als die twee keer dat ik in Urk was, een hele goede service. Ik heb bij cameranu.nl het gevoel dat ik alles mag vragen, niets is teveel, dat voelt erg prettig.

Assortiment
Ook prima, er is wel eens iets niet op voorraad geweest, maar dan wordt er goed in de gaten gehouden wanneer het binnenkomt en wordt je hierover geïnformeerd. Zo hoort het ...

Aanbeveling
Zeker !

Extra toelichting
Zie gemak, service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNuUser1 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webiste is mooi, maar vaak is het lastig om de juiste producten te vinden.

Service
Bezorging en levering is prima in orde. Voor 2 euro extra is het ook mogelijk om in de avond te laten. Dat is erg handig. De bezorger was in eerste instantie te vroeg (net voor 18.00 uur), maar kwam later in de avond nog een keer langs (21.30 uur).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews