cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23825 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2253 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joey1991 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke site waar je veel kan vinden, alsbje twijfelt en in staat bent om naar de winkel te komen wordt je daar zeer goed geholpen

Service
Het was erg druk maar zeer goed geholpen

Assortiment
Ruim assortiment, er is altijd een passend product te vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment met personeel die verstand van de producten hebben, ze nemen graag de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

amersfoorta 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De mini softbox wordt niet compleet geleverd, dit was in 1e instantie niet duidelijk.

Extra toelichting
Super fijne website. Alle bestellingen tot nu toe goed verlopen. Laatste bestelling was onduidelijk. Een mini softbox waar een extra onderdeel bij hoort stond wel vermeld maar niet duidelijk. Nu volgt er een nabestelling met weer verzendkosten.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DannyVZ123 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ontzettend overzichtelijke website. Betalen kan op alle mogelijke manieren en je wordt goed op de hoogte houden van de status van je bestelling.

Service
Prima in orde.

Assortiment
Ruime keus in de materialen die ik wil.

Aanbeveling
Zeker. Prima webshop!

Extra toelichting
Ik kocht hier een Nikon D5300 met 18-105 mm lens. Bij sommige websites was deze dan wel iets goedkoper, maar je gaat ook voor de betrouwbaarheid. Dat zit hier wel snor. Het bestellen ging supersnel (had om 22u besteld, 's ochtends om 10.00 uur stond de bezorger al voor de deur).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartendecameraman 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke shop

Service
snelle levering

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goede prijs en keurige service

Extra toelichting
Ik heb een geode ervaring gehad met CamerNU. Deze keer maar ook in het verleden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sympa 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Het product wat ik wou hebben was makkelijk te vinden. Wel moest ik zelf een kortingcode intikken bij het afrekenen - korting is mooi, het intikken ging gemakkelijk en het resultaat was direct te zien. Maar het is toch een extra handeling.

Verder geen gedoe, gewoon een eerlijke bestelprocedure zonder valkuilen of extra verborgen kosten.

Service
Alles ging goed. Besteld om vrijdagnacht 23:30 en geleverd op de gemelde tijd de volgende dag (14:00).

Aanbeveling
Dit was een prima aanbieding en ik adviseer anderen ook deze winkel altijd te bekijken.

Dit soort aanbiedingen (met kortingcode) verschijnt niet in de meeste prijsvergelijkers, dus shoppen loont.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de bestelling. Alles gewoon in orde en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Framegote 27-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gemakkelijk genoeg, maar er is zo veel keus! Als je geen verstand van camera's hebt is alle info bijna te veel.

Assortiment
Ze hebben alles, en meer

Aanbeveling
Heeft me een goed gevoel gegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

roos1966 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten en snel besteld

Service
Bestelling prima geregeld

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anjo B. 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig bestelling te plaatsen in de webshop

Service
uitstekende service, ook bij telefonisch contact

Assortiment
assortiment ruimschoots voldoende om keuze te maken

Aanbeveling
ik beveel de winkel zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerholt 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker uit je luie stoel bestellen.....

Service
Nette en snelle levering,,,,,

Assortiment
Ruime keus en goeie prijs.

Aanbeveling
Goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou123xp 26-06-2015

Algemene score

6,8

Gemak
Bestellen en afrekenen is simpel en gemakkelijk.

Service
Grijsfilter besteld en betaald op vrijdag ochtend, zou afgeleverd worden op maandag tussen 14:00 en 16:00 uur. Had ik een vrije middag voor genomen. Pakje werd uiteindelijk bezorgd op dinsdag tegen 15:00 uur. Foutje van PostNL? Was de tweede keer dat mij dat overkwam bij dit bedrijf helaas. Hadden ze dan niets geleed ba de vorige keer?

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Als de winkel zou aanbevelen dan moet ik wel vertellen van de extra late levering, en de wachttijden in de winkel, die soms wel een uur of langer zijn.

Extra toelichting
Fijne winkel, niet echt makkelijk bereikbaar, en lange wachttijden op een zaterdag. Vriendelijke mensen zonder meer en goede producten ook kwa garantie enz.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

PDHZM 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is makkelijk filteren op de juiste producten

Service
Ik had een vraag; per mail kreeg ik letterlijk binnen 5 minuten antwoord.

Assortiment
Ze hebben van alles!

Aanbeveling
Service en keuzes zijn perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han van Kammen 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet na te denken. Alles lijkt vanzelf te gaan.

Service
Prima service. Altijd een geduldig oor voor de klant. Zowel per mail of telefoon als persoonlijk.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kan je vinden bij CameraNU.nl

Aanbeveling
Het is altijd de moeite waard er een ritje Urk aan te wagen.

Extra toelichting
CameraNU.nl ontzorgt de hobby in belangrijke mate.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Vos 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
'S Avonds besteld, de volgnde middag in huis. Het apparaat doet precies wat het belooft. Het enige minpuntje is de gebruiksaanwijzing, deze is erg summier, De afmetingen instellen staat nergens goed beschreven. Nu kom je daar redelijk snel achter maat toch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Rissewijck 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer goed, alles te vinden van nieuw tot tweede hands. Voor de prijs hoef je niet verder te winkelen.

Service
Ze staan je op de website al te woord, indien je vragen hebt of een goed advies wilt. En wat ze zeggen komen ze na, zelf onder vonden .

Assortiment
Ja wat is er niet is een betere vraag.

Aanbeveling
Aan iedereen , top zaak.

Extra toelichting
Al die punten zelf onder vonden, goed contact en gedaan wat afgesproken is. pluim.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TopPix Fotografie 26-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
wederom goed geholpen! goede service, meedenkend over budget en wat je wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans23000 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website

Service
snelheid en correctheid

Extra toelichting
het is een aparte ervaring, dat als je na een jaar nadenken toch wel erg baalt van jouw fototoestel en dan toch besluit een nieuwe te kopen, die binnen 14 uur via internet in je bezit te hebben. De Powershot is een ervaring op zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruijgoms 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet, je ziet wat je koopt

Service
Snelle afhandeling.binnen een dag.

Aanbeveling
Bij iedereen die ik ken.

Extra toelichting
Als er wat is ,kun je altijd terug voor gar.\antie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f van der Meer 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goed overzichtelijke site.

Service
krijgt een berichtje hoe het met je bestelling staat.

Assortiment
de prijs voor het product wat ik zocht was goed concurrerend met andere sites.

Aanbeveling
ze hebben veel en goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ilse1207 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site met fijne zoekfunctie

Service
snelle levering, duidelijke omschrijving bij de producten.
alles wordt netjes en goed verpakt verstuurd.

Assortiment
goede prijzen, vaak goedkoper dan bij andere sites. veel producten op voorraad

Aanbeveling
meerdere keren iets besteld, altijd netjes en snel geleverd zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Jimmink 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de sttus van de bestelling.
Ik heb in het verleden gebruik moeten maken van de klantenservice en die is prima. Snel en correct antwoord!

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Extra toelichting
Wij hebben verschillende keren online bij CameraNu gekocht en elke keer is het uitstekend gegaan. Goede informatie en aflevering. Eén keer een probleem gehad en dat het artikel werd onmiddellijk omgeruid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Kalken 26-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Leuk sfeer,klant vriendelijk en altijd leuke dingen om te zien en te kopen.

Service
Ik heb een kind, en bijna altijd is druk in de winkel.Mensen komen graag hier naar toe. Toen ik met mij baby was iemand van de personel kwam vriendelijk mij helpen. Die person op dit moment was bezig met iets anders voor de zaak. Ik vond het echt leuk.
Ik wil met name bedanken aan de personeel die in Urk werkt. Top medewerkers!

Assortiment
Voor wat ik zoek in kan alles bij Cameranu.nl vinden.Van camera's, lensen,advies. Super tevreden over uw winkel.

Aanbeveling
Leuk sfeer, de medewerkers zijn aardig en altid blij om jouw te helpen; klaat vriendelijk. Heel belankrijk.

Extra toelichting
In Urk is een top bedrijf van Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sentina 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel uitgezocht en zo voor de deur geleverd

Service
Direct hulp en uitleg bij vragen, via mail, chat en telefoon

Extra toelichting
Altijd erg goed geholpen en met fijne service! Ik kom altijd terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dhr Duiker 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Spreekt voor zich.

Service
Probleemloos

Assortiment
Als je het fototoestel alleen koopt zit er geen geheugenkaart(opslagcapaciteit) bij. Dit zou beter moeten worden vermeld.

Aanbeveling
gemiddelde van bovenstaande cijfers.

Extra toelichting
Tegenwoordig is het al prettig als het eens een keertje probleemloos verloopt. Vaak maken we situaties mee dat er wel iets aan de hand is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fritsigma 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site ziet erg duidelijk en overzichtelijk uit, ben naar de winkel gegaan om m'n sensor te laten reinigen.

Service
Goed geholpen, duidelijk en helder advies. Geen blabla.
Professionele club!

Assortiment
Ze hebben alle artikelen op voorraad

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden.

Extra toelichting
Verder niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FvdH RTV 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met goede zoekfunctie.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Een hele ruime keuze uit alle soorten artikelen

Aanbeveling
Ik koop al jaren bij CameraNu en het is nog nooit tegengevallen.

Extra toelichting
Prima winkel, snelle levering, goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Hubregtse 25-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
professioneel advies bij keuze van apparatuur

Assortiment
van bepaalde merken is het gehele aanbod verkrijgbaar

Aanbeveling
Ik ben goed behandeld en begeleid bij de koop

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Bas Paco 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed verlopen

Assortiment
is erg groot

Aanbeveling
de 9 moet toch genoeg zeggen

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvdMeer82 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en het bestel proces is eenvoudig en snel. Tevens vind ik het fijn dat ik ook 's avonds nog een bestelling kan plaatsen die dan de volgende werkdag wordt bezorgd. Zo kan ik gemakkelijk na mijn werk en vanaf de bank nog even winkelen.

Service
De service is uitzonderlijk goed. Niet alleen wordt je goed geholpen bij de aankoop maar ook bij de nazorg wordt je als klant serieus genomen indien je onverhoopt toch een klacht hebt. Men denkt met je mee ook na de aankoop en dat is een fijne ervaring.

Assortiment
Het assortiment is breed en vooralsnog kan ik alle bekendere merken terug vinden. Van de Canon spiegelreflex camera's tot de ministudios welke op internationale websites goed worden beoordeeld. Kortom; CameraNu heeft de kwalitatief goede producten op in het assortiment opgenomen.

Aanbeveling
De aankoop ervaring en nazorg was dusdanig fijn dat ik CameraNu aan iedereen kan aanbevelen. Geen seconde spijt van gehad.

Extra toelichting
Een fijne winkel en een fijne aankoop en nazorg ervaring. Ik kan niet anders concluderen dat CameraNU het goed voor elkaar heeft en weet wat consumenten belangrijk vinden. Daarnaast is de aankoop ervaring zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CordeWeerd 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder problemen het juiste artikel gevonden

Service
Snel en op het juiste tijdstip afgehandeld

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Gezien de ervaringen tot nu toe zonder meer aan te bevelen

Extra toelichting
Al diverse keren iets bij Cameranu besteld en alle keren heel netjes afgehandeld. Een van de vorige keren iets besteld maar dat kon zonder problemen veranderd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roosje98 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
als je weet wat je moet hebben tik je het in en vervolgens maak je de keuze

Service
gewoon heel goed zat een dag tussen en vervolgens lag het in de bus

Assortiment
Tot op heden heb ik alles nog gevonden wat ik zocht dus ruim voldoende

Aanbeveling
als jullie het niet hebben heeft niemand het

Extra toelichting
Gewoon een geweldige winkel met een geweldige service ,als je een vraag stelt krijg je snel antwoord , wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IDee-fotografie 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering. Correcte afhandeling.

Assortiment
Tot nu toe altijd kunnen slagen

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, goed!

Extra toelichting
Hele goede ervaring met cameranu.. Zeker een aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hasselblad service Dronten 25-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zie beoordeling.

Assortiment
Wens wat meer analoge producten.

Aanbeveling
,,No problem winkel"

Extra toelichting
Kwam met een bekende franse fotograaf bij Cameranu. Ik had een repro apparaat voor deze fotograaf gebouwd maar hij had een instellingen probleem met zijn digicam, niet gekocht bij Cameranu, maar in Parijs. Canon kon niet helpen, wist niet wat de oplossing was, stuur maar terug was het advies. Een medewerker van Cameranu loste het probleem in twee minuten op, waardoor zijn reis vanuit Frankrijk niet voor niets was en hij het repro apparaat direct kon gaan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herbert 1 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan zo van website besteld worden

Service
Bij vragen kun je chatten of mailen, en
krijg je snel antwoord

Assortiment
Grote keuze aan nieuwe en gebruikte
artikelen

Aanbeveling
ben zeer tevreden met mijn aankoop

Extra toelichting
Zeer snelle levering, uitstekende service, groot aanbod , voor een goede prijs en met garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dannytax_creative 25-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service online! maar ook offline want in de winkel lopen net als online alleen maar experts op het gebied rond!

Ook kunnen ze je goed helpen met het organiseren van je klanten accounts bijvoorbeeld als je over gaat naar zakelijk gebruik en prive er af wilt etc.

Service
Service is Altijd scherp. Zo schrijf je een review over een product met een min punt en zo kopen ze in wat jij nodig had. als voorbeeld ik schreef over mijn D7100 leuk. maar een min punt geen goede screen protectors binnen 2 uur kreeg ik een mailtje van een service medewerker hij had ze besteld en aan het assortiment toegevoegd top!!!!

Assortiment
Als ze iets niet hebben neem contact op en ze kopen het zo in! Altijd scherp aldus hun zelf en dat is ik kan niet anders zeggen 100% waarheid!

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zowel Online als Offline aan iedereen aan omdat ze Goede service geven! duidelijke meningen geven maar de keuze bij jou laten liggen! eerlijk advies! en ze altijd klaar staan voor je!

En als bonus de mensen die er werken zijn top!
Echte vak kenners door en door!

Extra toelichting
Een top winkel met de beste service online veilig en vertrouwd! (makkelijk voor de kleine aankopen). Of lekker op je gemak onder het genot van een bakje koffie in urk! (voor de wat duurdere aankoop) Urk verweg nee joh.... nog geen 3 min vanaf de A6 en nog steeds te verweg telefonisch hebben ze vak mensen die je graag helpen! niet eens 0900 ;-) Personeel een 10 Service een 10 Verzending een 10 Hulp bij aankoop een 10 Advies een 10 Gast vrijheid een 10 Genoeg gezegd dit is de nummer 1 Camera zaak van Nederland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.terpstra 25-06-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk uitgestald

Service
had spullen al uitgezocht op internet. op advies van verkoper toch nog meer voordeel gekregen.

Assortiment
alles voor de fotografie aanwezig.

Aanbeveling
ze nemen de tijd voor de klant.dus aan te bevelen voor een bezoek.

Extra toelichting
Ik heb lijst gemaakt van benodigdheden en alles van het wensenlijstje was voorradig. verkoper gaf handige tip over 32 gb i.p.v. 16 gb geheuigenkaart tegen kleine meerprijs. goed advies over camera-tas(trouwens; gratis ontvangen bij de rest bestedingen). bij voordeel set objectieven niet te veel van het zelfde gekregen, dus geen dubbele kosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frankgijsbertanton 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Weliswaar heb ik mijn externe harde schijven recentelijk aangeschaft maar ik ben buitengewoon tevreden over de snelheid van levering. Bovendien levert Camara.nu haar producten met een prima verhouding van prijs en kwaliteit. Ik "weet nu de weg".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert tom 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle helder toegankelijke website en vlot telefonische bereikbaar!

Service
terwijl via andere internet websites een nee werd verkocht werk ik vlot, snel en vriendelijk geholpen. De volgende dag werd de kijker thuis bezorgd.

Assortiment
het gevraagde product was voorhanden en de volgende dag bij mijn thuis

Aanbeveling
snel voordelig en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Wildschut 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website alles makkelijk te vinden en anders een chat berichtje en je krijgt snel antwoord

Service
Doen moeite om je te helpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zoveel te vinden en snelle service.

Extra toelichting
Uitgebreide assortiment, snelle hulp via de chatprogramma. Al meerdere items gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea van der Burg 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker via de web winkel, volgende dag in huis. En je krijgt bericht tussen welke tijd het product bezorgd gaat worden!

Service
je kan bellen of via het vragen venster een mail met vraag sturen, snel antwoord!

Assortiment
Voor mijn gevoel alles wat een fotograaf nodig heeft!!

Aanbeveling
zeker aan te bevelen!!!

Extra toelichting
IK ben erg positief over Camera.nu. Als ik op de site kijk word ik altijd erg hebberig van alle mooie spullen. De service is goed en snel en dat is wat ik fijn vind! Daarnaast kan je natuurlijk altijd de winkel bezoeken als je een bepaald produkt eerst even wil vast houden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.M te Pas 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig thuis een keuze maken en specificaties en prijzen vergelijken

Service
camera nu doen wat zij beloven
de ene dag besteld de volgende dag in huis

Assortiment
Zeer ruim aanbod ook in occasions

Aanbeveling
zie bovenstaande,

Extra toelichting
overzichtelijke side, altijd laag geprijsd, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HZZH 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi en overzichtelijke website met de mogelijk om door te klikken naar bijbehorende accessoires en vermelding van beschikbaarheid (voorraad).

Service
Winkel is goed bereikbaar met voldoende mogelijkheid tot(gratis)parkeren.
Personeel is deskundig en neemt voldoende tijd voor de klant.

Assortiment
Groot assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Cameranu.nl is zeker aan te bevelen voor iedereen die serieus met z'n hobby bezig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert78 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website werkt snel en duidelijk.
Bestellen gaat eenvoudig.
Bezorgen is snel en betrouwbaar.

Service
Telefonisch en per email zijn mijn vragen deskundig en snel beantwoord

Assortiment
Keuze zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnevL 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het ging gewoon prima en snel.

Assortiment
Waar ik naar zocht was er, werd direct verzonden en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Als het ter sprake komt zou ik het zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Combinatie van prijs, direct verzenden en assortiment gaf de doorslag om te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan en Margreet 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
We zijn prima geholpen. Goed uitleg over verrekijkers.

Assortiment
Giga keus

Extra toelichting
Cameranu behoort tot mijn favoriete winkels op het gebied van fotografie. Je wordt vakkundig en prettig geholpen en de prijzen zijn prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ireneir 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de website

Service
Snel in huis. Ene dag besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
Ik zocht een draadloze controller. Er was maar 1 soort, maar wel een goed merk.

Aanbeveling
Makkelijk en snel bestellen. Artikelen snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FotoGys 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website en gewenste goederen snel gevonden

Service
De eenduidigheid van de site en de daar gegeven informatie hebben er toe geleidt dat er geen beroep op de serviceafdeling hoeft te worden gedaan

Assortiment
Binnen mijn zoekgebied in de fotografie is voor elke behoefte een passende oplossing te vinden

Aanbeveling
Winkel met uitgebreid assortiment welke tegen concurrerende prijzen worden aangeboden.
Snelle en vlotte levering welke goed verpakt worden verzonden.

Extra toelichting
Op cameranu.nl wordt een breed assoriment fotografie gerelateerde goederen aangeboden, welke snel gevonden worden en tegen concurrerende prijzen de volgende dag goed verpakt aan huis worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lambert Grolleman 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hebt gemak dat je online kunt bestellen maar ook zeer veel gemak ed wordt uitgelegtt

Service
de Service is gewoon top. Je wordt op de pro afdeling zeer goed geholpen en voorzien van allerlij tips.

Assortiment
zeer goed assortiment en keuze uit veel producten. Echt gewoon top

Aanbeveling
Ik wordt er al jaren goed geholpen en is een aanrader voor een ieder die iets goeds zoekt.

Extra toelichting
Cameranu is gewoon een top winkel. Goede uitleg. Goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bibi_ 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg gebruiksvriendelijk.

Service
Goede service en snelle levering van mijn bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment om uit te kiezen, prijzen zijn redelijk.

Aanbeveling
Ik zou deze website zeker wel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik vind camera.nu een fijne en betrouwbare website. Veel keuze en snelle levering, waarbij je via de mail goed op de hoogte wordt gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans90678 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen. Betrouwbare informatie over voorraad.

Service
Deskundig en enthousiast personeel met antwoord op inhoudelijke vragen.

Assortiment
Zowel voor de amateur als de professional.

Extra toelichting
Ik heb in de winkel mijn product opgehaald. Daar werd ik prima geholpen door een deskundige en enthousiaste medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Plas 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel artikelen bestellen bij CameraNu is erg eenvoudig. Ook de telefonische hulp is uitstekend: er wordt met je meegedacht !!

Service
Er wordt bij CameraNu niet gezocht naar de duurste oplossing, maar naar die oplossing die het best bij je past. Dat is een erg prettige bijkomstigheid !

Assortiment
Overal gezocht naar een speciale voeding voor mijn Nikon camera. Nergens op voorraad. Ik vroeg CameraNu die te bestellen, maar dat was niet nodig: gewoon op voorraad !

Aanbeveling
In alle gevallen. Voor mijn werk heb ik vaak video- en fotocamera's nodig. Ik bestel eigenlijk alleen nog maar bij CameraNu !

Extra toelichting
Door het gemak en de grote voorraad (en toch niet duur) is CameraNu mijn standaard leverancier geworden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews