cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43623 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P.Schoenmaker 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestel proces.

Service
Men wordt goed op de hoogte gehouden van de order en leveringsstatus.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden over Cameranu.nl

Extra toelichting
Makkelijk online winkelen en zoeken. Makkelijk bestel en betaal proces. Zeer duidelijke info over order status en aflever moment per mail. Prima webshop! (over de winkel kan ik niet oordelen omdat deze mij te ver weg is. Maar,,, Je kan hier ook huren, en dat zal ik in gedachten houden.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolvega123 24-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer duidelijk ingericht waardoor alles goed te vinden was. Ook de mogelijkheid om een vraag te stellen is goed aanwezig.

Service
In de winkel ben ik zeer goed geholpen door één van de medewerkers. Hierbij is er niet gehamerd op extra producten, maar is er geluisterd naar mijn eisen.

Assortiment
Alles was ruim aanwezig waardoor ook de mogelijkheid om mijn aankoop van te voren fysiek

Aanbeveling
het is een zeer betrouwbare winkel met goede service zowel in de fysieke winkel als via de site. Op vragen wordt uitgebreid antwoord gegeven, maar ook geluisterd.

Extra toelichting
Al met al vind ik het een zeer betrouwbare winkel. Toen ik in de winkel zelf was werden we snel geholpen. Na een aantal vragen te hebben gesteld en hier ook goed antwoord op te hebben gekregen heeft de medewerker mij laten zien hoe het product eruit zou komen te zien. Na een kleine 45 minunten waren we zeer positief de winkel weer uit met een camera. Ik kom hier dan ook zeker weer naar toe terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Ferguson 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik vond wat ik zocht en bestelling is naar alle tevredenheid afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TeeZ-Media 23-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wat mij opviel is bij de bestelling van het achtergrond systeem en de softlights, dat er in beide gevallen een draagtas bijgeleverd was. Dit had ik niet verwacht, maar het is een aangename verrassing, want zo kan ik m'n eigen mini-studiotje gewoon in de auto meenemen.

Assortiment
Uit noodzaak moest ik een kleine video studio maken in m'n eigen woning. Cameranu.nl had alles dat ik hiervoor nodig had

Aanbeveling
cameranu.nl is een gespecialiseerde winkel. Ze hebben echt alles dat ik me in kon denken. Ik ken echter niemand anders die hierin gespecialiseerd is, maar als ik die wel zou kennen, dan zou ik het zeker aanraden.

Extra toelichting
Goede prijzen en een ruim aanbod. Snelle levering, ik had echt om 5 voor middernacht besteld en het was de dag daarop al in huis, ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nw514816 23-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden en besteld

Service
2 dagen later al thuis

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
aan iedereen die iets nodig heeft voor zijn hobby en/of beroep

Extra toelichting
Service en producten zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lhilgers 23-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, veel produkten op voorraad, concurrende prijzen.

Service
's Avonds om 20:00 uur besteld, de volgende dag om 10:30 uur in huis!

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goedkoper dan andere webwinkels, duidelijke voortgang van de bestelling via mail.

Extra toelichting
Duidelijke website, goedkoper dan andere webwinkel, binnen 24 uur geleverd en over de status van de bestelling wordt je via de mail goed geinformeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram Bos 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
snel bestellen, supersnel snel geleverd

Service
heldere communicatie

Aanbeveling
goedkoop, snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JeDe1 23-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk met goede info

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer aanbevolen!

Extra toelichting
De webshop is zeer overzichtelijk met veel en gedetailleerde informatie over de producten. Levering razendsnel, binnen 24 uur! Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phvriend 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kunt rustig kijken wat je nodig hebt, en dan bestellen

Service
ook de telefoon wordt aangenomen - dus een extra pluspunt

Assortiment
hebben alles wat ik zocht

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
tot nu toe erg tevreden zowel over de winkel als webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

han cozijn 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gezochte produkt was snel gevonden

Service
heb meerdere keren contact gehad via chat en mail en werd razendsnel van adequate antwoorden voorzien

Assortiment
wat je zoek op fotogebied tot en met professioneel is leverbaar

Aanbeveling
geweldige service, geen moeite teveel, uitgebreid assortiment en dan ook nog zo'n beetje de laagste prijzen en razendsnelle levering

Extra toelichting
zie mijn bovenstaande opmerkingen: geweldige service, geen moeite teveel, uitgebreid assortiment en dan ook nog zo'n beetje de laagste prijzen en razendsnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl9999 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na een vraag van mij binnen een paar uur een antwoord en de bestelling de volgende dag reeds binnen.

Extra toelichting
Ruim assortiment, goed advies en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin Bloem 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het enige probleem dat ik had is dat ik mijn postcode niet meer kon veranderen in het bestelformulier. Ik moest hiervoor een heel nieuw order maken.

Service
Niks op aan te merken.

Assortiment
Ik heb een filter-adapter gekocht van 49 naar 52 mm gekocht. Ik had graag een goedkoper alternatief gezien op de website. De ring is natuurlijk prima, maar ik had het met een goedkoper product kunnen doen.

Aanbeveling
Bijna alles is wel te vinden op deze site, voor de goedkoopste prijs. Als je iets goedkoper vind, is het geimporteerd.

Extra toelichting
Geen enkel punt van aandacht. Prima geregeld allemaal. Een enkel probleempje met het verkeerd invoeren van mijn postcode. Dit is mijn fout, maar had dit graag makkelijker kunnen oplossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

melker51 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snel het betreffende product gevonden. Betaling als altijd makkelijk via IDeal geregeld

Service
levering exact op tijd

Aanbeveling
Ik heb goede ervaring dus zou ik dit ook een ander aanbevelen

Extra toelichting
Al met al een prima winkel met een zeer breed assortiment. Ook de toelichting bij de producten is uitstekend. Ik kom er zeker nog eens terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnMG 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Slimme website, duidelijke uitleg juiste informatie

Service
Directe bevestigingn van bestelling en keurig over verzending geinformeerd

Assortiment
Kon deze cameratas bijna niet vinden op internet, in verband met de afmetingen wilde ikndeze specifiek hebben is gewoon op voorraad😀

Aanbeveling
Keurig verpakt op het verlanged tijdstip geleverd.

Extra toelichting
Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Schurink 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij cameranu vind ik het gemak van de snelle levering vanaf de website. Altijd binnen de afgesproken termijn. Toppunt was een levertijd van minder dan 10 uur

Service
Personeel neemt de tijd en ik voel me echt koning.

Assortiment
Ze hebben echt bijna alles

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden en zal zeker de winkel aanbevelen

Extra toelichting
Ik heb zowel via het web als in de winkel een heel plezierige ervaring. Personeel is kundig, denkt mee en is vriendelijk. Een dikke duim voor cameranu!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertdoeleman 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bijna alles op voorraad tegen de laagste prijzen.

Service
Ooit een lens met backfocus tot twee maal mogen ruilen. Service al om!

Extra toelichting
Goede service, zeer scherpe prijzen en overall gewoon een fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GeertM78 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk gevonden

Service
Duidelijk site en t afrekenen was easy!

Assortiment
Nergens in Nederland hadden ze dit artikel op voorraad, hier wel! Top!

Aanbeveling
Meteen, eerste ervaring en was een goede!

Extra toelichting
De ene dag besteld en de volgende dag in huis zonder enige gezeur! Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBrand 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, makkelijk meerdere producten te vergelijken ook.

Service
Duidelijk wat je kan verwachten en prima communicatie.

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden en tegelijkertijd met handige filters en vergelijkfunctie prima overzichtelijk!

Aanbeveling
Heb nu meerdere malen bestellingen geplaatst, altijd top in orde!

Extra toelichting
Prima winkel, goede kwaliteit, duidelijke communicatie, uitstekende service. Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Baanders - Beverwijk 22-05-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
DE schitterende website waar het prettig winkelen is mede omdat de voorraad zo actueel is is er bij mij veel vertrouwen gekreeld

Service
Ik ben zelf ook een bezoeker van de winkel geweest waar ik zeer goed ben voorgelicht en waar de verkopers ruimschoots de tijd voor mij vrijmaakte zelf aan het eind van de werkdag van de (na 6 uur) werd ik zeer correct afgeholpen hier geef ik werkelijk een pluim voor

Assortiment
Doordat ik persoonlijk in de winkel ben geweest ik viel werkelijk achterover van het vele wat deze mensen op voorraad hebben van schoef tot diverse aparatuur vat vanzelf mijn advies aan anderen is dus ook

Aanbeveling
Ik denk dat bovenstaande veel duidelijk schept hoe ik bij mij ij

Extra toelichting
Een Goede wijn behoefd geen bekroning!! Je Kijkt je ogen hier werkelijk werkelijk uit hoogwaardig uit" Een ding weet ik nu zeker weet het zeker Hier kom ik zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RishiCh 21-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk maar soms iets te druk uitziende website. Maar werkt perfect, snel en rechttoe rechtaan. Bijna perfect!

Service
Niet te snelle reactie op mailtjes (ca. 1 werkdag), maar wel perfect geholpen. Uiteindelijk naar de winkel geweest, en daar prima afgehandeld.

Assortiment
Beter is niet mogelijk, echt alles te vinden op fotografie gebeid.

Aanbeveling
Los van het feit dat ze eigenlijk altijd de goedkoopste zijn in vergelijkingssites op fotografiegebied, hebben ze de meest volledige assortiment, geven ze perfect advies en hebben ze een perfecte service levering.

Extra toelichting
Goedkoop, snel, deskundig, alles te vinden op fotografiegebied en een perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud.1978 21-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website waarin producten gemakkelijk te vinden zijn. Bij de productinformatie moet je "meer laten zien" klikken om de hele tekst te lezen. Persoonlijk zou ik standaard de hele tekst willen zien. Scheelt weer een extra klik.

Service
Deze is lastiger om te beoordelen aangezien ik geen persoonlijk contact hebt gehad. Website is duidelijk en de levertermijn voldoet aan de verwachting. Tevens wordt je duidelijk via email op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Zeer ruim gesorteerd en voldoet zeker aan de verwachtingen. Er is voldoende keuze binnen een productgroep en ook in verschillend prijsklasse. Een tip. Ik heb ND-filters besteld met daarbij nog een aantal bijbehorende artikelen. Op een andere website kan je nog een korting van 10% krijgen bij bestelling van meerdere artikelen in een. Dit zou ertoe bij kunnen dragen dat mensen net iets eerder voor deze winkel zouden kiezen.

Aanbeveling
Ik heb nu al twee keer iets bij jullie besteld en over beide bestellingen ben ik zeer tevreden. Er staat duidelijke info op de website, er is genoeg keuze en de levering is ook prima.

Extra toelichting
Zie ook boven. De website is overzichtelijk met duidelijke informatie en met een zeer ruim assortiment. Er is een snelle levering van het product, alles netjes verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het moment van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees29 21-05-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Site werkt goed evenals het aanmelden van een nieuwe account.

Service
Kreeg een beschadigde doos die niet al te netjes eerder geopend was en zeer liefdeloos opnieuw gesloten. Een gebruiksaanwijzing die gescheurd was (klaarblijkelijk door eerder gebruik).Het product was weliswaar onbeschadigd en lijkt compleet...
Geen retour documenten....
Dus Hmmmmmmmmmm. Zo met lenzen????

Assortiment
Zeer compleet assortiment. Vooral tav lenzen!

Aanbeveling
Zie Service

Extra toelichting
Ik heb ernstige twijfel over de zorgvuldigheid en aarzel zeer iets meer kritisch bij jullie te bestellen. Ik ben benieuwd hoe jullie op mijn verzoek om extra snelkoppel plaatjes reageren......

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Sparky157 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel simpel om je bestelling te plaatsen

Service
Prima service en meedenken als er soms toevallig een artikel niet is zoeken naar een alternatief en het eventuele verschil is gemakkelijk te verrekenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerard1011 21-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als internet winkel is prima shoppen bij Cameranu.nl. Als je naar de winkel wilt, is het voor mij bijna een dagje uit maar dat is het dan ook waard.

Service
Ik ben deskundig geholpen. Ik mocht zelfs met de lens naar buiten om foto's te maken.

Assortiment
Bij Cameranu.nl hebben zij alles wat ik zocht. Ben dus zeer tevreden over het assortiment.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening in zijn geheel. Bovendien heb ik het idee dat de prijzen prima zijn ten opzicht van de concurrenten.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden op de wijze waarop Cameranu.nl mijn geholpen heeft bij het aankopen van mijn NIKON. Cameranu.nl is al internetwinkel zeer betrouwbaar weet ik uit ervaring en ook dan is de service perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvt72 20-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Even zoeken voor een digibeet

Service
Vanaf de bestelling wordt je door de verdere afhandeling geleid. geweldig

Aanbeveling
een winkel die doet wat ze zeggen. Koop hier gerust

Extra toelichting
Ondanks dat het de avond voor Hemelvaartsdag was werd er 100 % aandacht aan je bestelling gegeven. je kreeg echt het gevoel dat je een waardevolle klant was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Crooswijk 20-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en soepel als je al een account hebt.

Service
Razend snelle bezorging van een occasion,zonder bezorg kosten.

Assortiment
groot assortiment van de verschillende produkt groepen.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen,groot assortiment en razend snelle bezorging

Extra toelichting
Heb al een aantal jaar een account, de site is overzichtelijk en men heeft nieuwe produkten als één van de eerste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lette 20-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wat ik nodig heb voor fotografie in één winkel.

Assortiment
Alles voor de professionele fotograaf!

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om, voor ze iets kopen op het gebied van fotografie eerst te kijken bij CameraNu vanwege het assortiment, de service en de scherpe prijzen.

Extra toelichting
Voor aankoop van fotografiespullen rijd ik altijd naar CameraNu. Het kleine uur rijden heb ik er graag voor over. Weinig winkels hebben zo'n compleet aanbod van apparatuur en accessoires. Daarnaast heeft het personeel veel kennis en is de service erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Bakker 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere website met vergelijkingsmogelijkheid

Service
Snel bezorgd en heldere info over het bezorgproces

Assortiment
Voor mij ruim genoeg!

Aanbeveling
Goede website, goede service, ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JohGHahn 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De indeling van de webshop is helder en overzichtelijk, de beschrijvingen duidelijk.

Service
Gewoon goed, zoals het moet!

Assortiment
Heel af en toe grijp ik mis, maar doorgaans hebben ze dan een goed alternatief te bieden. Even bellen of mailen en weer een tevreden klant.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!!

Extra toelichting
Cameranu is een prima webshop waar ik als fotograaf graag klant ben! Ook als het om kleine onderdeeltjes gaat staan ze voor mij klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dickmuller 20-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles kan bij deze leverancier. Order veranderen, aflevering veranderen, en nog een lekker bakkie koffie, waar vinden dat ook?

Service
Uitmuntend, alle vragen deskundig beantwoord, camera defect, zonder moeilijke vragen een nieuwe.

Assortiment
Van alles te koop en in alle prijzen.

Extra toelichting
Gezien bovenstaande ervaring, zonder nadenken bij iedereen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdwal67 20-05-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijk website, waarop ik snel het gewenste product kon vinden.

Service
De service is goed, maar de wachttijd voor de camera was lang. Toen uiteindelijk wel kits aanwezig waren, bestaand uit lens en camera, terwijl ik alleen een camera wilde, heeft men mij geholpen door de kit te splitsen.

Assortiment
ik zocht iets specifieks en dat was in het assortiment

Aanbeveling
Prima geholpen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

TeamNikon 20-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site, gewenst artikel supersnel te vinden via de zoekfunctie. Bij vragen snelle reactie via mail.

Service
Snelle levering, vriendelijke klantenservice aan de lijn gehad. Echter bij mijn vraag over het product konden ze me geen antwoord geven en werd me na wat zoekwerk afgeraden om het artikel aan te schaffen. Na een rondje bellen elders alsnog het antwoord gevonden en bij CameraNu het artikel aangeschaft.
Niet erg (het ging om een heel specifieke, weinig gestelde vraag) maar wel een beetje jammer.

Assortiment
Zeer uitgebreid, naar mijn idee alles te krijgen :-)

Aanbeveling
Gewoon een goede webwinkel met snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TristanS 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het zoeken en vinden van producten gaat zeer gemakkelijk door de verschillende in te stellen filters. Het bestel- en betaalproces is duidelijk, gaat zonder problemen en alles is snel afgehandeld.

Service
Over de service ben ik goed te spreken voor zover ik daarmee in aanraking ben gekomen. vb. Ik vroeg naar de levertijden van verschillende lenzen. Ik had zeer snel reactie met de informatie. En de informatie klopte precies want de lenzen waren weer voorradig op het toegezegde moment.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid te noemen. De prijzen zijn gunstig en in elke prijsklasse is er wat te vinden.

Aanbeveling
Ik vind het een zeer prettige winkel en door de overzichtelijkheid en uitgebreidheid van de site, goede prijzen, service en snelle levering zou ik deze winkel zonder twijfel aanbevelen.

Extra toelichting
Gewoon zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lizzy58 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel overzichtelijke site waardoor alles goed en snel te vinden is

Service
de levering was snel en volgens verwachting, goed kunnen volgen via track en trace,tijdindicatie levering klopte goed

Assortiment
een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
duidelijke en overzichtelijk

Extra toelichting
mooi idee is het filmpje waarin je kunt zien hoe de bestelling verloopt, en dat een medewerker dat duidelijk uitlegt. Ik heb het kunnen bekijken na mijn bestelling. Mag wat mij betreft ook voor het plaatsen van een bestelling. Komt dan nog overtuigender over.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sierramikephoto 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website met groot assortiment, waar je verlanglijstje kan aanmaken.

Service
Refund na retour snel en zonder gezeur. prima. Goede mogelijkheden voor tax refund als je in buitenland woont.

Assortiment
groot assortiment, op gebied cameratassen zelfs uitzonderlijk groot

Aanbeveling
Geen minpunten...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny Ymker 19-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote keuze en alles is uit te proberen

Service
Ondanks "zaterdag drukte" op een maandagmiddag alle tijd voor uitleg en vergelijk

Assortiment
Heel veeeel keuze

Aanbeveling
Veel keuze, aardige mensen met kennis van zaken

Extra toelichting
Veel keuze en veel merken. Grote voorraad. Alles kun je uitproberen. Goede uitleg. En.....niet onbelangrijk, vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Roestenberg 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Aanbeveling
vlotte en correcte afhandeling

Extra toelichting
informatie is helder en blijkt te kloppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mexxs 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Ruime parkeerplaats
en uitgebreide winkel waar het assortiment groot is.
Voor de profi is er boven een speciale etage.

Service
Gebeld of ze mijn artikel op voorraad hadden en meteen gereserveerd voor mij.
Volgende dag meteen opgehaald en het lag klaar.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Dimitri Georganas 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vond meteen wat ik zocht.

Service
Camera werd binnen een dag geleverd in prima conditie.

Assortiment
Aardig compleet

Aanbeveling
Ja

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Mortier 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoek van product ging er makkelijker door de handige en overzichtelijke homepage

Service
Service was perfect! rond 8 uur 's avonds bestelde ik mijn product en de volgende dag lag het het op de deurmat, top!

Assortiment
Erg breed assortiment, alleen het het huur-assortiment kunnen op sommige vlaktes nog wat breder. Denk bijvoorbeeld aan stabillizers.

Aanbeveling
Erg fijne online webshop met goede service. Iedereen die ik over jullie vertel is enthousiast.

Extra toelichting
Erg fijne winkel met een heel breed assortiment, goede service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeau 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en deskundig advies,

Service
Snelle levering, goede informatievoorziening en tijdige updates over de levering.

Assortiment
Zeer uitgebreide webshop, ook specialistische onderdelen op voorraad die je niet overal ziet.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring met deze winkel, bestel gerust!

Extra toelichting
Al jaren tevreden klant zonder ook maar één teleurstellende ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 2678 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen en super snel geleverd

Assortiment
Ze hebben veel en makkelijk zoeken

Aanbeveling
Doen gewoon dat ze moeten doen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sijpersma 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime parkeergelegenheid voor de deur, van een makkelijk te bereiken winkel

Service
Als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze dan staat er iemand tot je beschikking, die je altijd een uitgebreid en eerlijk advies. En als je rustig zelf wilt kijken dan kan dat ook.

Assortiment
Ruime keuze op zowel de webshop als in de echte winkel. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Als ik weer iets nodig zou zijn voor mijn camera, dan zou ik er speciaal voor naar Urk rijden.

Extra toelichting
Ik denk niet dat mijn gegeven antwoorden nadere uitleg nodig hebben. *** Topwinkel***

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin6105 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNu beschikt over een goede website, met logische indeling en uitstekende zoekfunctie. Dit maakt het makkelijk om snel te vinden wat je zoekt.

Service
Tijdens mijn bestelling ging er iets fout waardoor een dubbel bedrag werd afgeschreven van mijn rekening. Voordat ik dit zelf doorhad was er al een mail waarin dit stond verwoord en dat het teveel geinde uiteraard werd teruggeboekt. Nadat ik telefonisch had aangegeven liever nog een artikel te ontvangen en dat te verrekenen met het openstaande bedrag werd ook dat nog dezelfde dag geregeld en bevestigd per mail. De extra verzendkosten nam CameraNu uiteraard in dit geval ook voor eigen rekening. En ja, na twee dagen had ik de nog resterende twee euro zoveel ook op mijn rekening staan. Eigenlijk volstrekt normale bedrijfsvoering, maar excellent en zeer vriendelijk uitgevoerd.

Assortiment
Ik zou zeggen neem gewoon zelf een kijkje en vorm je eigen oordeel.

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel, uitgebreid assortiment en een uitstekende klantenservice.

Extra toelichting
Gewoon een prima winkel, uitgebreid assortiment en een uitstekende klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berners Swolgen 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer tevreden over de vorige camera, dus de keuze voor het merk was snel gemaakt : Canon. Camera is lekker compact en dus goed over mee heen te nemen. Minpuntje is dat de flitser handmatig uitgeklapt moet worden. Na een paar weken wel problemen met de schuifjes voor de lens. Bij het aan en uitzetten blijven de schuifjes hangen. Mocht camera opsturen maar dan ben ik hem een paar weken kwijt. Met een vakantie voor de deur, dus toch maar even wachten, de camera functioneert verder goed. De schuifjes gaan inmiddels weer wat soepeler, maar het lijkt dus wel een zwak punt. Dan waren die ouderwetse lensdoppen zo slecht nog niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FSchoo 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je komt binnen een paar kliks bij je gewenste product.
Ik was op zoek naar monitor callibratie en vond heel snel de Spyder 4pro

Service
Omdat ik nog iets wilde weten heb ik nog even Cameranu.nl gebeld, en ze gaven aan dat als ik toch iets anders wilde, ik gewoon mijn geld terug kreeg

Assortiment
Van elk product hebben ze bij Cameranu.nl een ruime keus.

Aanbeveling
Door de kennis en goede aftersales, kan ik deze Cameranu.nl aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Goede service en snelle levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardw58 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site maakt het makkelijk je product te vinden

Service
goede service, snelle terugkoppeling via de mail

Assortiment
ruim arsortiment

Aanbeveling
betrouwbare webwinkel met veel keus

Extra toelichting
Snelle levering van het bestelde product ondanks dat het op de site als " tijdelijk niet leverbaar " stond aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Moerland 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Over het algemeen maak ik geen gebruik van de website om apparatuur aan te schaffen. De website wordt door mij gebruikt om een grove selectie te maken. Het gemak van Cameranu zit er voor mij in dat je dan naar de winkel kunt, en goed en gedegen advies krijgt.

Service
Goede mensen die alle tijd voor je nemen. Gedegen advies, en niet uit op de hoogste omzetten per klant, maar zorgen ervoor dat je aanschaf past bij je behoefte. Als er iets niet klopt uitermate flexibel, geen gezeur.

Assortiment
Gewoon, alles wat je zoekt

Aanbeveling
Zeer goede service, wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Tel de bovenstaande beoordelingen op en wees verstandig. Rij even naar Urk, en accepteer dat je even moet wachten. De verkopers nemen namelijk alle tijd voor iedereen, ook voor jouzelf!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Vis 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk thuis bestellen en beoordelingen van anderen lezen

Service
Vlotte levering en service. Mijn betaling was misgegaan maar was met één telefoontje zo opgelost

Assortiment
Geweldige keus

Aanbeveling
In principe beveel ik geen winkels aan maar over cameranu ben ik zeer tevreden

Extra toelichting
Prima lens gekocht, vlot geleverd en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwstout 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Onderdeel (zonnekap) was makkelijk op de site te vinden.

Service
De kap bleek niet te passen. Overleg via e-mail leidde tot een prima oplossing.

Assortiment
Ze hebben heel veel, maar natuurlijk niet álles.

Aanbeveling
Makkelijke site, prima service, ook in de winkel zelf.

Extra toelichting
Prima assortiment, snelle levering, prima service bij vragen en problemen, lekkere koffie in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews