cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25444 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2680 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de Crom 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Zeer snel en duidelijke informatie.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
snelle levering netjes verpakt

Extra toelichting
het is jammer dat er geen pakjesgemak is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonjavisch 16-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik ben reeds een aantal keer op urk geweest bij camera nu. ik heb daar een camera gekocht en ben daar zeer goed geholpen en zeer goed geïnformeerd. zeker een aanrader. echte speciaalisten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkum 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
goede service ook met het opsturen

Assortiment
assortiment goed en uitgebreid

Aanbeveling
zeer goed

Extra toelichting
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timpert 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Bestelling plaatsen is heel gemakkelijk.

Service
Na bestelling direct bevestiging ontvangen. Product volgende dag ontvangen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkermans 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In enkele muisklikken geregeld

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goed geregeld!

Extra toelichting
Al eerder artikelen besteld bij CameraNU.nl wederom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Horn 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mijn eerste kennismaking is super verlopen

Service
Van bestelling tot levering zeer tevreden!

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
Na mijn eerste kennismaking ten zeerste tevreden.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ovanweert 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site. Ik kon eenvoudig vinden wat ik nodig had.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment met zowel merk als minder bekende merken.

Aanbeveling
Snelle service, netjes verpakt materiaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Je vragen worden snel beantwoord en wanneer er iets niet helemaal klopt lossen ze dit direct op. Keurige service!

Assortiment
Ik heb nog nooit gehad dat er iets wat ik zocht niet aanwezig was.

Aanbeveling
Fijn shoppen bij cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinze 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Gratis Jupio cadeautjes, altijd +100

Assortiment
Jullie hebben mijn artikel op voorraad

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is makkelijk en snel vindbaar. Bestellen gaat ook gemakkelijk.

Service
Je krijgt meteen een orderbevestiging en ook een trackingnummer waarmee je meteen kunt zien wanneer de zending binnenkomt

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met inzicht in voorraad

Aanbeveling
Volledige pakket, duidelijk, geen fancy dingen, simpel en overzichtelijk.

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en makkelijk

Service
prima service in de winkel

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
groot aanbod en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandraH 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De categorieën zijn duidelijk onderverdeeld en de zoekfunctie maakt het nog makkelijker om een specifiek artikel te vinden.

Service
Het is erg fijn om bij de bezorging een afspraak voor een specifieke dag en tijd te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed vormgegeven webshop

Service
komen hun afspraken goed na

Assortiment
heel erg ruim, ik had al eerder bij hun besteld, was nu op zoek naar iets anders, en via google kwam ik bij hun terrecht, wat ik niet verwacht had.

Aanbeveling
snelle service, gisteravond besteld en vanavond de artikelen in huis via post.nl aangetekend.

Extra toelichting
goeie zaak, zowel als webshop als hun winkel in urk waar je ook zeer goed geholpen word met een duidelijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen via internet bied veel gemak, cameraNu.nl heeft een ruim assortiment en de bestelling wordt binnen korte tijd geleverd.

Service
De service van CameraNu.nl is erg goed. Door een herhaaldelijk foutieve bestelling van mijn zijde werd ik zeer prettig en vlot geholpen wat ik zeer op prijs stelde. Verder geen poespas van ongewilde verzekeringen aansmeren of nieuwe items in reeds geopende verpakking verkopen.

Assortiment
Zoals ik reeds eerder vermelde een zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Bij u besteld onderstaand artikel:

artikel JJC Wireless Remote Control IS-U1 (Canon, Nikon, Pentax, Sony) (615595). Originele order is 144957346019.
Volgens u site zou deze moeten werken met de sony a6000, helaas is dit niet het geval.
Ik heb alle handelingen uitgevoerd volgens de handleiding zowel ook op de camera, echter zonder positief resultaat.
Direct met u gebeld en kreeg het verzoek hierover een mail te sturen.

Graag uw reactie.

Reactie Cameranu:
vervelend dat het niet werkt. We zullen het uitproberen in de winkel, en als het bij ons wel blijkt te werken sturen we u een nieuw exemplaar toe.

Onze excuses voor het ongemak!

Tot op heden niets meer vernomen van Cameranu.
Geen goede service

Aanbeveling
Geen goede nazorg na aanleiding van melding niet werkend artikel. Wel een mail maar geen actie over niet werkend artikel

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

cameranu 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
toegankelijke site

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Perfect op de hoogte gehouden over de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Little Stars 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijker kan het eigenlijk niet! Bestellen en de volgende dag al in huis! Ook makkelijk de producten op de website te vinden.

Service
Goede uitleg en reviews bij de producten

Assortiment
Alles gevonden wat ik nodig had!

Aanbeveling
Hartstikke fijne winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlou Ewalds 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu heeft een zeer duidelijke en makkelijk bruikbare website met een uitstekende onderverdeling. De bestelprocedure verloopt snel en goed. En betalen is veilig.

Service
De levertijd is zeer goed en op de dag die men kiest. Retour binnen de gestelde tijd is geen enkel probleem en wordt keurig opgelost of snel terug betaald. Mijn zoon had een camera gekocht met diverse losse objectieven toen een week later een set op de website te koop stond waarvoor hij zeker gekozen zou hebben. Na overleg met de klantenservice kreeg hij tegen bijbetaling het bewuste objectief toegezonden. De prijs die men daarvoor rekende was hetzelfde dan de prijs ui dat pakket. Zelf had ik een accu die tijdens garantietijd heel snel leeg was. Geen moeilijk gedoe, deze werd heel snel omgeruild via de klantenservice.

Assortiment
De producten waar ik voor heb gekozen voldoen allemaal aan mijn verwachtingen. De prijs van de producten is goed. Al zou de prijs iets hoger liggen dan bij een andere zaak, dan zou ik vanwege de totale service toch voor CamerNu kiezen.

Aanbeveling
CameraNu verdient een tien, want wat er ook is de klant wordt gezien.

Extra toelichting
Ik ben meerdere keren in de winkel geweest. De persoonlijke aandacht die je als klant krijgt is uitstekend. De koffie staat altijd klaar. En er zijn toiletten. Ook dat draagt bij aan goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WassinkRolf 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk op internet te vinden

Service
Ik krijg duidelijk bericht met het gemak van POST-NL

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Fijne webshop aar alles te vinden is voor je camera's etc.

Extra toelichting
Ik ga zeker de winkel bezoeken. Ook een goede actie om 1 euro te verdubbelen voor de stichting 'Red een kind'

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adri Meijdam 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Camera.nu.nl werkt met zeer scherpe prijzen

Extra toelichting
product was niet op voorraad; heb gevraagd me te informeren. Kreeg volgende dag afdoende reactie, kon direct bestellen en had product vlot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heuvel 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site.

Service
Direct iemand aan de lijn. Deskundig

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Grote keus. Goede prijs

Extra toelichting
Zoals altijd Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Doren 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Zie bijgaande motivering

Extra toelichting
Leveringen lopen goed echter bij het bestellen is het afgelopen week 2x mis gegaan: artikelen besteld die op voorraad waren (voor 23:59 uur besteld; morgen in huis). Het is 2x binnen een week voorgekomen dat 1 van de artikelen 'zoek' was geraakt en niet meer op voorraad was. Met als gevolg dat de rest van de bestelling dus ook blijft staan. Erg jammer want ik bestel op momenten dat ik weet dat ik de volgende dag thuis ben. De bestelling is beide keren een dag te laat gekomen: erg jammer. Zet dan op de site de werkelijke levertijd. Bovendien heb ik ook 2x een mail ontvangen dat de bestelling niet uitgeleverd kon worden (zonder reden). In het mailtje staat: hierover nemen wij contact met u op. Dat is dus beide malen niet gebeurd en heb er zelf over moeten bellen. Dat is wel een irritatiepuntje.....

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hein 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel aan te klikken

Service
vanaf de bestelling tot de aflevering word je op de hoogte gehouden

Assortiment
royaal

Aanbeveling
tot nog toe geen betere service elders ondervonden! grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, artikelen goed vindbaar.

Service
Een Velbon balhoofd PH-368 besteld. Bleek na thuis testen (wat oneffenheden bij het draaien) en na contact met de klantenservice te licht voor mijn zware camera. Zonder problemen werd het aankoopbedrag geretourneerd, en werd me een alternatief aangeboden wat wél geschikt was voor mijn camera. Snelle reactie op e-mail, zelfs op zaterdag!

Assortiment
Up-to-date met nieuwste producten. Groot assortiment.

Aanbeveling
Zeer goede klantenservice, retourneren en adviseren zelfs uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Bolleboom 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke zoekfunctie naar het product wat je zoekt

Service
Bij bestelling direct een mail ontvangen van je bestelling

Assortiment
Hoop te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is overzichtelijk, had gelijk gevonden wat ik wilde. Beschrijvingen zijn compleet en duidelijk.

Service
Ik heb gister een product besteld en er stond aangegeven 'voor 23.59 besteld is morgen in huis'. Ik geloof ddaar altijd vrij weinig van, maar here I am...met mijn nieuwe camera nog voor 14.00 in mijn handen. Top!

Assortiment
Ik heb zelf niet naar het hele assortiment gekeken, maar categorie waar ik naar keek, had genoeg!

Aanbeveling
Snel in huis, track and tracé+ precieze tijd van levering (hoef niet de hele daf te wachten op t pakket). Duidelijke bevestiging mailtjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Le o Vittali 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met veel keus

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hajes 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Met een paar zoekwoorden heb ik vaak al gevonden wat ik zoek.

Assortiment
Als ik iets moet hebben dan is het hier vaak wel te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geelemenke 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met enkele muiskliks kom je in de juiste categorie terecht

Service
Informatie over passende SD kaartjes werd meteen gegeven

Assortiment
Voor foto en film van simple tot Pro iets passends te koop

Aanbeveling
Overzichtelijk, goede support, betrouwbaar, snelle accurate levering tegen een redelijke prijs: Alles waar je op hoopt in een webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luukvos 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
site werkt uitstekend

Service
Is gewoon goed

Assortiment
is uitstekend

Aanbeveling
prijs en verzending is uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is lekker duidelijk, zoek systeem werkt prima waardoor je nog sneller een bepaald product kan vinden.

Service
Bij elke vraag krijg je razend snel antwoord en eventueel gevraagd het juiste advies

Assortiment
Bijna alles is er te krijgen!

Aanbeveling
Met vragen, over een product, of dat een product de juiste keuze is voor jou helpen ze je graag. De opties verzenden incl een eigen koerier is super. Je weet zeker dat je eventuele dure en breekbare goederen dan goed aankomen.

Snelle levering, erg gemakkelijk. Bedankt!

Extra toelichting
Ik heb hier al meerdere keren producten gekocht en nog nooit een klacht gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
geen klagen

Aanbeveling
Kon produkt snel vinden, betalen ging makkelijk, snelle levering; geen klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Kolenbrander 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Conditioneel lukt het mij niet meer om te winkelen,
dan is een betrouwbare web shop ideaal.

Service
Is goed. Snelle levering.

Assortiment
Ik kan niet bedenken wat ze niet hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Stollman 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
heldere opzet van de website, gemakkelijk te doorzoeken

Assortiment
camera met verschillende objectieven beschikbaar

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Prima prijzen.

Service
Alles netjes op tijd en keurig verpakt geleverd.

Aanbeveling
De 1e, maar zeker niet de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perfect 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, zéér snelle & correcte levering

Service
s avonds om 22u. per internet besteld, volgende middag geleverd!

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
dé ideale winkel voor alles wat met video te maken heeft!

Extra toelichting
PERFECT!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie op de website en telkens weer snel adequate antwoorden op mijn vragen.

Service
Elke keer keurig antwoord op mijn vragen en dat in korte tijd. Er wordt goed met me mee gedacht op zoek naar hetgeen het best bij mijn situatie past. Snelle levering ook.

Assortiment
Heel veel keus en dat ook nog eens tegen heel scherpe prijzen. Top!

Aanbeveling
Ruim assortiment, heel scherpe prijzen, snelle en adequate antwoorden op mijn vragen, er wordt goed meegedacht en geadviseerd door de klantenservice en de levering is razendsnel (veel artikelen op voorraad ook).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erna 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heel duidelijke website en makkelijk te bestellen

Service
na bestellen supersnelle levering

Assortiment
duidelijk kunnen vinden wat ik zocht, prijs was zeer concurrerend

Aanbeveling
zeker de moeite waard om vaker op de website te kijken en zal dit ook aan vrienden en kennissen doorgeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan altijd vinden wat ik zoek.

Service
Je wordt goed en vakkundig geholpen.
Snel per mail of telefoon.

Assortiment
Heb nog nooit vergeefs gezocht naar een artikel.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Fijne zaak.

Extra toelichting
Nee, ben uiterst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product was gemakkelijk te vinden

Assortiment
Het assortiment is groot, ik miste wel producten Stealth

Aanbeveling
Levering zoals beloofd: dus volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Prima aflevering

Extra toelichting
uitstekende levering volgende dag tussen 16.00 en 18.00 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Peters 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlotte bestelling en prima afhandeling

Service
Zie boven

Aanbeveling
Breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed in elkaar zittende site en duidelijk en overzichtelijk winkelen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elvana 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kocht laatst een statief voor mijn led verlichting. Ik had maar een simpel statief nodig en zocht daarom maar een voordelige uitvoering. Die werd geleverd door camera nu.nl. Een leverancier waar ik al heel vaak naar grote tevredenheid spullen voor de fotografie heb gekocht. De voordelen zijn als volgt:
1) zeer snelle levering ('s avonds laat besteld en de andere morgen al in huis).
2) De laagste prijs,
3) geen verzendkosten.
Dit was absoluut niet de laatste bestelling bij camera nu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Lindeboom 14-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruim 10 jaar geleden kocht ik een Canon EOS 1 Ds spiegelreflex met diverse lenzen. Ik ben daarvoor toen naar Urk gereden.Je wilt het zien en voelen.Ze hadden alles in voorraad. Perfect advies.

Service
Jaren later mijn EOS 1 ingeruild voor een EOS 5D III. Ik nam de oude aankoopbon mee: hier gekocht. Ik kreeg een mooie inruilprijs. Ze waarderen klantentrouw.

Assortiment
Ik kocht mijn drone, de Yuneec H920 elders, omdat ik niet wist, dat CameraNu drones inmiddels ook in zijn assortiment heeft.

Aanbeveling
Kleine standaardproducten koop ik bij CameraNu via internet. Voor de grotere aankopen ben ik bereid een uurtje te rijden. Ze hebben veel in voorraad en geven deskundig advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneleen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen is eenvoudig, snel en duidelijk.

Service
Mijn bestelling was, zoals beloofd, de volgende dag in huis.

Assortiment
Groot aanbod.

Aanbeveling
Mooie webshop, mooi filmpje na je bestelling en leuk en handig om camera's te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Boersma 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima voor elkaar.

Assortiment
Kan niet beter.

Aanbeveling
Wij hebben daar een zeer goede ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima geregeld en volgens afspraak.

Aanbeveling
Keurig voor elkaar...

Review criteria:

Goed

Reageer

Schuwirth 14-12-2015 In de winkel gekocht
In de winkel in Urk en soms ook via internet.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Sedert ik klant ben heb ik nooit of te nimmer iets ontdekt dat me niet beviel. Jullie zijn "the state of the art"

Service
Als ik jullie bel krijg ik onmiddellijk telefonische aansluiting en kan ik zaken doen met een mens en niet uitsluitend met een digitaal systeem

Assortiment
Wat ik een beetje mis zijn de grootformaatcamera's. Ik mis het assortiment van Linhof (de beste camera ter wereld en de beste camera ooit)

Aanbeveling
Ik ben een uiterst tevreden klant.

Extra toelichting
Als ik de winkel bezoek, dan is dat een "uitje". Onlangs bestelde ik iets via internet. Daarbij maakte ik een fout. Ik werd toen door u gebeld en u corrigeerde uwerzijds mijn fout. Het geld werd keurig geretourneerd. Dat noem ik klasse !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berendina 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel bestellen snel in huis

Service
omgaande bevestiging ontvangst betaling, accuraat mailverkeer over aflevering

Assortiment
vond meteen wat ik zocht, elders veel moeilijker (batterij checker)

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen

Extra toelichting
meteen aan mijn relaties toegevoegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews