cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25727 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2789 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jh 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Zeer groot assortiment voor mij als Nikon fotograaf. Snelle levering met expresse optie met koerier. Zeer tevreden. Mijn volgende bestelling zal ook bij cameranu zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

arno 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle levering

Aanbeveling
altijd fijn shoppen bij cameraland
complimenten !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heb de bestelling eenvoudig online kunnen plaatsten en opgehaald in de winkel!

Assortiment
Zocht laatst een onderdeel voor een Gopro en kon deze niet vinden op de site.

Aanbeveling
Prima service en korte wachttijd in de winkel. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HTerpstra 05-01-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de website als de fysieke winkel zijn overzichtelijk ingericht waardoor het prettig en gemakkelijk zoeken is.

Service
De service is uitstekend, ik was nog op vakantie en vanaf mijn vakatieadres in het buitenland diverse keren een vraag gesteld en de beantwoording was duidelijk en nagegnoeg per omgaande! Ook de medewerker die mij in de fysieke winkel heeft geholpen was erg vriendelijk, dacht mee en gaf me goede adviezen!

Assortiment
Alles wat ik heb aangeschaft was op voorraad en alles wat ik ooit nog graag wil aanschaffen is ook aanwezig

Aanbeveling
Er valt weinig verkeerds aan deze winkel te vinden en dit zeg ik niet alleen om die 100,00 euro te winnen het is gewoon een feit maar dat is op internet ook terug te vinden!
De prijzen, ook niet onbelangrijk, zijn scherp en dit gaat hier in ieder geval niet ten koste van de service, integendeel!

Extra toelichting
Ik was de eerse klant die in 2016 de fysieke winkel betrad en ook de eerste klant die in de fysieke winkel in 2016 werd geholpen door een uiterst vriendelijke medewerker. Urk is voormij niet naast de deur maar ik heb dat stuk rijden er graag voor over gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Boeve 05-01-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De doorstroom van mensen is goed geregeld. Overigens is het wanneer het druk is wel eventjes wachten geblazen

Service
Je word goed geholpen. Er komt een duidelijk andwoord op je vraag

Assortiment
Voor mij is het assortiment meer dan breed genoeg

Aanbeveling
De winkel heeft alles. Goede service, groot assortiment. Absoluut mijn vaste winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjotr 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website heel overzichtelijk; bestelling prima

Service
Binnen enkele uren na bestelling ontving ik al een mail dat de bestelling verzonden was met track and trace nummer. Prima

Aanbeveling
Snelle en correcte levering; goede mail communicatie. Prima verpakking

Extra toelichting
Het bericht na bestelling dat ze meteen van de pallets afkwamen om me te helpen deed wel komisch aan; kan ik wel waarderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebeau 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind snel wat ik zoek.

Service
snel en correct service

Aanbeveling
goed en correct afhandelen van mijn bestelling voor derde keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

145131254389 05-01-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het doet volledig aan het assortiment van mijn verwachtingen.
Wat ik zocht kon ik ook vinden en de prijs is naar wat ik had verwacht.

Aanbeveling
Ze vragen wat mijn wensen zijn en wat ik er mee ga doen en dan wordt ik door deskundigen goed voorgelicht en nemen ze de tijd om het mij allemaal zorgvuldig uit te leggen.

Extra toelichting
De vraag van "gemak en Service" heb ik niet ingevuld want ik ben zelf naar de winkel geweest. En als ik via internet wil bestellen dan ben ik er van overtuigd dat dat ook wel goed zal gaan.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

trinity 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en direct

Service
Super service

Assortiment
alles wat ik nodig heb kan ik daar vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blacksmith Henk 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk

Service
Men komt z'n belofte na !

Assortiment
Het assortiment is heel erg groot en

Aanbeveling
Ik geeft bewust een 9 omdat er altijd nog wel iets te verbeteren is....maar eerlijk is eerlijk het is goed kopen en goedkoop in deze winkel.

Extra toelichting
Ik wens jullie een super 2016

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overz

Service
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruim

Extra toelichting
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara Kouchehradis 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon via google het product die ik zocht bij jullie vinden. Het heeft mij dus letterlijk 1 klik gekost om op jullie pagina te komen.

Service
Mijn pakje was de volgende dag al bezorgt, ook al was het vlak voor kerst. hij was ook goed ingepakt.

Assortiment
Het product die ik zocht was op veel webshops uitverkocht en een aantal webshops veel duurder. Ik was dus heel erg blij dat jullie hem gewoon op voorraad hadden.

Aanbeveling
Ik ben echt meer dan tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teus van Capelleveen 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk toegang tot alle producten die aangeboden worden

Service
zeer snelle, vakkundige en klantvriendelijke service

Assortiment
groot assortiment, zodat vergelijking van producten makkelijk is.

Aanbeveling
vaak leuke aanbiedingen, lange openingstijden om een bestelling te plaatsen, zeer snelle levering.

Extra toelichting
na vooraf email contact te hebben gehad over een aanbieding, werd de aanbieding zonder problemen direct aangepast aan mijn wensen. grote klasse, een perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon van der Voet 05-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de winkel is duidelijk en overzichtelijk

Service
als je er komt ook al is het maar voor een vraag wordt er alle tijd genomen voor je om de vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Assortiment
voldoende assortiment veel keus van goedkoop tot heel duur.

Aanbeveling
de winkel is overzichtelijk de mensen die er werken erg klantgericht en super vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk zoeken en kiezen.

Service
Bestelling afgehandeld precies zoals ze beloven. Supersnel!

Assortiment
Veel keuze.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Huisman 05-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voortreffelijke website, goed actueel gehouden.

Service
Goed bereikbaar, duidelijke beantwoording van vragen.

Assortiment
Assortiment is zeer divers, alles op het gebied van fotografie is aanwezig tegen een heel redelijke prijs.

Aanbeveling
Zeer deskundig personeel, die er alle tijd aan besteed je een goed advies te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik wist wat ik wilde. Ik typte het in de zoek bar en het kwam gelijk naar boven! Top!

Service
Ik geef service een 10 omdat op de site stond dat er geen pakketjes werden gebracht tot 31 december. 2 dagen later had ik het pakketje toch in huis, dankjewel! Net op tijd voor de verjaardag van mijn zus.

Aanbeveling
Van mijn eerste indruk kan ik zeggen dat het een top winkel is.

Extra toelichting
Een betrouwbare winkel, genoeg contact informatie op de site. Ik moet toegeven, ik heb voor de foto's eerst op bol gekeken. Daar waren ze heel duur dus ging ik googlen en kwam op deze site. Ik vond ze hier een stuk goedkoper, dus ik dacht dat het minder betrouwbaar was. Maar nee hoor! Top site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IS 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de nieuwsbrief doorgeklikt en besteld

Service
Keurig verpakt, volgende dag gratis in huis!

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goede service, prima producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w van mechelen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk bestellen ondanks de feestdagen in mijn geval

Service
ondanks de feestdagen toch nog op tijd verstuurd

Assortiment
gezocht naar een koptelefoon voor te sporten die zonder verzendkosten werd opgestuurd

Aanbeveling
gezien het hierboven genoemde gaan wij ervan uit dat het ook met andere artikelen er zo aan toegaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ehouster 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is er overzichtelijk en heeft een handige sorteer functie waardoor je op een makkelijke manier bij de juiste producten komt. De producten ben ik vervolgens in de winkel gaan ophalen omdat ik het altijd leuk vind om in de winkel in Urk te kijken/rond te lopen.

Service
Wanneer je CameraNu mailt voor advies en/of over de gekochte producten krijg je altijd heel snel reactie. De winkel is daarom zeker goed bereikbaar. Bij een eerder aankoop was het retourneren geen enkel probleem.

Assortiment
Ik heb alle producten die ik zocht bij deze winkel kunnen vinden. De prijzen zijn gelijk aan andere winkels.

Aanbeveling
Tot nu toe is CameraNu voor mij de fijnste winkel op het gebied van fotografie. Dankzij de goede service en het professionele advies vind ik het prettig om mijn fotografie spullen bij CameraNu te kopen!

Extra toelichting
De winkel is goed bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk te vinden,

Service
snelle levering, zelfs tussen kerst en oud en nieuw

Aanbeveling
makkelijk bestellen, snelle levering en goed op de hoogte gehouden over bezorgmoment

Extra toelichting
Was iedere webshop maar zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 04-01-2016 In de winkel gekocht
Filiaal Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kom er al jaren en word nooit teleurgesteld. Prima geholpen en zeer deskundig.

Service
Je moet wel vaak lang wachten. Ze hebben een eerlijk sticker systeem zodat iedereen op afroep geholpen wordt. Kom je wat ophalen word je over het algemeen eerder geholpen

Assortiment
Alle topmerken zijn aanwezig. Tevens ook keuze voor de kleinere portemonnee. Eigenlijk kan je er alles vinden op foto en film gebied.

Aanbeveling
Perfect goed gebalanceerd concept. Degelijk en integer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D de Regt 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk

Service
Nooit gebruik van hoeven te maken.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
10

Extra toelichting
Correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAM 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website zit prima in elkaar en leidt tot snelle zoekresultaten

Service
prima snelle overeenkomstige levertijd. Klantenservice snel bereikbaar ivm vraag over voucher fototoestel

Assortiment
voldoet aan wensen koper

Aanbeveling
zie bvgn beoordelingen

Extra toelichting
prima geholpen bij besteding online van 50 euro voucher

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk ,met goede rubrieken

Service
snelle levering , geen verzendkosten

Assortiment
meer te verkrijgen als in een camera speciaalzaak

Aanbeveling
goed , voordelig ,goede service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met gebruik van de juiste filters kom je tot een prima overzicht

Service
duidelijk en goed technisch advies

Assortiment
ruim aanbod en grote voorraad in winkel

Aanbeveling
ik ging met een goed gevoel de winkel uit.
juiste advies en persoonlijke behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nummertje trekken is een fijn systeem

Service
Goede service. Klantensysteem.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Nette winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met goede zoekfunctie.

Service
Snel antwoord op vragen, goede afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende keus.

Extra toelichting
Zie voorgaande motivatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
snelle reactie na dat men heeft besteld en men geeft aan wanneer men de bestelling kan verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Beek 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk, doormiddel van de zoekbalk heb je zo het product gevonden wat je zoekt en het bestellen spreekt allemaal voor zich :)

Service
ik heb gelukkig alleen ervaring met de levering (dus geen klachten en nooit retouren)
Levering is altijd op tijd en word keurig netjes bezorgd!

Assortiment
Ik heb tot zover eigenlijk alles wel kunnen vinden wat ik nodig had, daarnaast zijn ze ook zover ik kan vinden het goedkoopste wat betreft winkels waarbij ik durf te bestellen zonder bang te zijn dat er iets niet goed gaat

Aanbeveling
Gewoon een top winkel! Zodra we wat extra centen hebben is dit de eerste site waar ik naar toe surf om mijn fotografie spullen uit te breiden :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was goed,telefonisch contact,afhandeling en supersnelle levering

Assortiment
Kan altijd meer bij,maar toch prima.

Aanbeveling
zie eerdere opmerkingen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Wezenbeek 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eigenlijk een 10 Alleen ging voor de 2e keer afgelopen jaar de IDEAAL betaling fout. Wat vervolgens extra werk geeft en onzekerheid of het dan wel goed gaat. En uiteraard een dag later leveren.

Service
Een telefoontje en opgelost!

Assortiment
Ik vergelijk en zoek ook bij andere web leveranciers. Ik kan het benodigde product ook altijd bij CameraNu vinden.

Aanbeveling
Eigenlijk dus een 10 maar ja die geef ik mezelf ook niet. ;)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjenvV 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, alles goed per categorie geordend!

Service
Ervaring gehad met kapotte camera, uitstekend en zeer vlot geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholten 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel te bestellen en de volgende dag in huis.

Service
De cameratas was de dag na de bestelling bezorgd.

Assortiment
Eén van de weinige winkels de de gezochte cameratas verkoopt en ook nog eens de goedkoopste

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frits 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk vanuit je luie stoel bestellen

Service
goed verpakt verder geen gebruik gemaakt van uw serviceafdeling alles was in orde

Assortiment
ruim gesorteerd

Aanbeveling
kan die van de dezelfde service genieten als ik heb gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ze nemen ruimschoots de tijd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Juist voor de onervaren gebruikers van fotoapparatuur is de winkel een aanrader. Vaak ga je met een ander toestel de deur uit als je zelf in gedachten hebt, maar wel met tevredenheid.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tineke 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige winkel met zoveel op voorraad. Ik zoek al niet meer ergens anders. Jullie zijn mijn nummer 1!!!

Service
Bij reparaties wordt goed uitgelegd wat nodig is en wat de consequenties zijn. Aan de balie wordt je goed geholpen en ervaar ik als zeer vakkundig.

Assortiment
Ik ben altijd geslaagd wanneer ik in de winkel kom voor een nieuwe aanschaf!

Aanbeveling
Adviseer jullie ook in familie- en vriendenkring.

Extra toelichting
Koffie staat klaar, dus wachten is geen straf. Nummertje trekken voor je beurt, dat geeft duidelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld, morgen in huis, zelfs rond de feestdagen!

Service
In drukke periode zelfs de volgende dag geleverd.

Assortiment
Wat ik wil aanschaffen is aanwezig

Aanbeveling
Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marit 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Was makkelijk te vinden en bestellen

Assortiment
Goed assortiment, bijna alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lex stoit 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden

Service
Altijd direct mailtjes
Je kan altijd bij ze terecht

Assortiment
Tassen assortiment is erg klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ziemba 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 10 minuten heb ik mijn bestelling gevonden, geplaatst en afgerond!

Service
Duidelijke facturatie, bezorging en nalevering.

Assortiment
Simpel, ik mis niets!

Aanbeveling
Cameranu.nl is snel, gemakkelijk en kwalitatief!

Extra toelichting
Bedankt voor de service tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles klopt

Service
Snel, deskundig, enthousiast

Assortiment
Hebben alles wat je nodig hebt en... wat je nog niet nodig hebt omdat je het nog niet kende.

Aanbeveling
Kwaliteit, deskundigheid en snelheid blijven constant (goed).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is makkelijk te vinden door de subcategorieën en de zoekmachine.

Assortiment
Bijna alles is wat je nodig hebt is te bestellen. Soms zijn dingen niet op voorraad, maar over het algemeen is er voldoende keus.

Aanbeveling
Ideale winkel om al je camera spullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Allet 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidlijke site!

Service
Snelle service!

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle service en alles wat ik nodig heb is hier te vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentijn 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt simpel

Service
snelle levering

Assortiment
Coolblue uitverkocht hier voorrraad

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jantje 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk te vinden

Service
Heel goed geholpen door een kundige medewerker die snapte wat ik wilde.

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Zeer tevreden, kundigheid, service en assortiment super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is goed te bereiken. Zowel fysiek, als via internet.

Service
De uitleg die we kregen was goed. Wat ons alleen een beetje tegenviel was dat de medewerker die ons hielp tussendoor een paar keer de ging telefoneren en een andere klant aan het helpen was.

Assortiment
Wat wij zochten was voorradig, net als een aantal alternatieven die we ook allemaal mochten uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

BenRijkes 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Net voor kerst een camera besteld ,gelijk een Email terug dat deze gelijk was gereserveerd .wat een gemak.

Service
zoals boven super service.

Assortiment
voor kleinzoon van 6 camera gezocht en heel makkelijk gevonden.

Aanbeveling
er is echt op foto gebied alles te krijgen.

Extra toelichting
Super winkel en personeel,komen de afspraken na en reageren gelijk op de artikelen die je daar koopt en verzenden het ook heel snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AKeijzer 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We wisten wat we wilden hebben en kwamen meteen bij het product uit.

Service
Kregen meteen ontvangstbevestiging met een link van track en trace. Administratief alles keurig afgehandeld

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt van wat zij kunnen leveren is het een prima webwinkel. Veel keus, prima service, snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer Sauer 03-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt rustig rondkijken terwijl je door het bonnentjessysteem al in de wachtrij staat en dus vlot aan de beurt bent zonder saai in de rij te moeten staan.

Service
Bij cameranu geven ze altijd eerlijk en duidelijk advies. Ik ben nooit ontevreden geweest over een product waarover ik me heb laten adviseren

Assortiment
ze hebben echt bijna alles

Aanbeveling
Voor alles wat met fotografie en camera's te maken heeft ben je bij Cameranu aan het juiste adres

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews