cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25095 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2590 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

durk 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke website snelle service. voor 12 u besteld volgende dag voor 12 u in huis

Service
levertijd is top

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
dit is wat de klant wil . snel bestellen snel leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bartels 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supermakkelijke website, producten makkelijk te vinden, ook mobiel!!

Service
Bezorging zoals afgesproken.

Assortiment
Duidelijke omschrijving van de producten, ruim voldoende informatie en afbeeldingen.

Aanbeveling
Bestel hier regelmatig, ik kan er niet omheen maar CameraNu voldoet steeds ruimschoots aan mijn verwachtingen. Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milko Snijders 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
vind alles snel

Assortiment
vind vaak wat ik zoek, voor een lagere prijs, ook via prijsvergelijkingssites.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen goede ervaringen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hilaire 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Zoeken zou makkelijker moeten

Service
Nadat er enige onduidelijkheid over de te bestellen goederen is kan daar bijzonder plezierig en duidelijk over gecommuniceerd worden. Ook de retourprocedure verloopt goed

Assortiment
Prima assortiment maar zoals eerder gesteld zoekproces zou makkelijker moeten zijn met verlaagde kans op misbestellen

Aanbeveling
Over all geeft de doorslag voor goede beoordeling

Extra toelichting
De medewerkers die je te woord staan zijn uitermate vriendelijk en hulpvaardig, in wezen een normnale zaak maar wel erg prettig om dat in de praktijk zo te ervaren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Albert 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een telefoontje is snel gedaan en het goede advies is rustig gegeven. Alle voor en tegen van een bepaald product werd deskundig gegeven.

Service
Zeer flexibel en snel met de service.

Assortiment
Haast alle modellen zijn in voorraad en de volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Ben niet in de winkel geweest, maar collega waren goed te spreken over de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleur 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Prima service, snelle reacties

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Ik vind Camera.nu een betrouwbare winkel en daarom kom ik er elke keer weer terug. Snelle levering, super service, goeie naam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M J uit Veldhoven 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk. Alles is makkelijk te vinden of te zoeken. Ook de voorraad is goed op orde.
Het bestelproces wijst zich vanzelf

Service
Volgens de website zou het de volgende dag geleverd worden tussen 16 en 18 uur. Om 17.55 uur belde de koerier aan met het pakketje. Hoewel Camera.nu natuurlijk geen invloed heeft op het bezorgen, klopte de info op de website dus wel.

Assortiment
ik was op zoek naar een all-in-one printer en via internet bleek cameranu.nl de goedkoopste. Het zoeken ging echter makkelijk en gezien het feit dat je bij een fotozaak niet echt verwacht dat er veel printers te koop zijn is de keuze toch ruim.

Aanbeveling
De site is overzichtelijk, de voorraad die ze hebben wordt correct weergegeven, de informatie is correct en de afspraken zijn nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roskam 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk om te bestellen en overzichtelijk

Service
S middags besteld
De volgende dag inpakt thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Visser 23-11-2015 In de winkel gekocht
Urk, Het Spijk 8
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De artikelen staan prima gesorteerd. Eventueel is het voor klanten welke binnen een selectie willen verder zoeken handiger om meer filteropties te hebben. Een voorbeeld is: Je zoekt een Speedbooster, en je klikt eerst op de leesadapters, en dan moet je nog steeds scrollen;. Nu weet ik dat je de zoekfunctie kunt gebruiken, maar dat zou de webwinkel in mijn beleving net dat kleine beetje extra geven.

Service
Altijd keurig geholpen in de winkel. Ook het bekijken van de artikelen is geen probleem, zodat je een goede keuze kan maken.

Assortiment
Uitgebreid, maar ik vind geen Voigtlaender?

Aanbeveling
Keurige winkel, betrouwbaar, no nonsense, vriendelijk, en deskundig.

Extra toelichting
Als je nou weet wat je wilt, of meer advies nodig hebt; dat maakt niet uit. Een ieder wordt keurig geholpen. Klasse, ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burt 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie overzichtelijke website

Service
Perfecte service met duidelijke uitleg

Assortiment
Ruim assortiment in de fotografie

Aanbeveling
Aardige mensen,persoonlijk mailcontact.

Extra toelichting
Snelle en verzorgde aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evie 23-11-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke aanwijzingen over welke balie, koffie voor de wachtenden, een speelhoek voor kinderen en goed testmateriaal om eventuele wachttijden te overbruggen.

Service
Zeer goed. Ik heb lang getwijfeld over mijn order en vaak wijzigingen aangebracht. Alles verliep evengoed perfect.

Assortiment
Ze hebben echt alles. En wat er niet is kan wel besteld worden.

Aanbeveling
Het is misschien een stukje rijden, maar bij cameranu zit je echt goed.

Extra toelichting
Ik ben erg blij met de service. Een nieuwe lens kopen is best een fors besluit. Ik werd erg geholpen met kundig advies en ook het geduld van de medewerker ervoer ik als zeer prettig. Ik had even wat tijd nodig om te besluiten welk objectief ik zou aanschaffen. Dat was geen probleem, ik kon de volgende dag terugkomen en de order zou blijven staan. Daarnaast speelde een eerlijk advies ook een grote rol; het ene objectief is bijvoorbeeld zwaarder dan de andere en de kwaliteit zit hem niet altijd in de prijs. Petje af, ik ben tot op de dag van vandaag erg blij met het besluit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zou handig zijn dat er de mogelijkheid is om alles item uit de verlanglijst in een keer naar de winkelwagen te kunnen zetten

Service
Problemen worden keruig netjes opgepakt en opgelost.
Zoals het hoort!

Assortiment
Een erg breed en diep assortiment. En je kunt altijd de showroom in Urk bezoeken!

Extra toelichting
Het triggersetje deed het niet. De batterij bleek leeg te zijn. Het aankoopbedrag van een nieuwe batterij werd direct overgemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een overzichtelijke website met een gemakkelijk bestelsysteem.

Service
Ik heb via de chat voorafgaand aan mijn aankoop een paar vragen gesteld. Binnen een paar minuten was alles helder voor mij. Bestelling netjes de volgende dag al in huis, perfect!

Assortiment
Alle artikelen waren op voorraad.

Aanbeveling
Al een paar aankopen gedaan en elke keer weer tevreden. De fysieke winkel is voor mij te ver om naartoe te rijden, maar de webshop is een fantastisch alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er zijn geen problemen opgetreden en alles was duidelijk aangegeven

Service
Alles is volgens de afspraak gegaan.

Assortiment
Er is genoeg keuze in camera's

Aanbeveling
Er zijn geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Wolff 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heb accessoires uitgezocht voor een gopro. Deze stonden super overzichtelijk bij elkaar. Wat ik vervelend vond is dat als je een artikel in detail hebt bekeken je weer naar het eerste artikel terug gaat.

Service
Prima, snelle levering

Assortiment
Op zich is het assortiment uitgebreid, maar wel veilig. De leuke extreme gadgets / accessoires

Aanbeveling
Fijne overal score. Zie hierboven

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Aloys 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een druk op mijn toetsenbord zat ik waar ik moest zijn en vergelijken was niet moeilijk

Service
snelheid en duidelijkheid met garantie

Aanbeveling
net iets beter als soort gelijke

Extra toelichting
eerdere goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hiemstra 22-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie winkel, gemakkelijk te bereiken, en heel uitgebreid assortiment. Voor ieder wat wils.

Service
Zeer goede service. Nadat we onze wensen hadden voorgelegd aan de verkoopmedewerker, kwam hij met 3 hele goede alternatieven waaruit we uiteindelijk een keuze hebben gemaakt. Ook de kennis over de accessoires was zeer goed.

Assortiment
Veel producten voor een goede prijs.

Aanbeveling
In het digitale tijdperk, is het soms lastig om goed advies bij het product te krijgen. Bij een product als een camera is het fijn om wat goede informatie te krijgen. Hierdoor kwamen wij op een ander product uit dan we via internet op het oog hadden. Het is de rit naar Urk meer dan waard!

Extra toelichting
Een verademing in een tijd dat je voor producten in de winkel veel meer betaald dan op internet. In de winkel betaal je dezelfde prijs als op de site, maar met topadvies erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neentje 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vriendelijk en behulpzaam bij het uitzoeken van een camera, goed advies en het oplossen van problemen en het beantwoorden van alle mails

Service
Er moest iets nabesteld en dat werd tegen goede voorwaarden gedaan

Assortiment
Er zij genoeg goede camera's met toebehoren

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
Nee, alles is gezegd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HJWB 22-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super website...Heel overzichtelijk....

Service
Staan altijd voor je klaar

Assortiment
Ze hebben alles op gebied van fotografie

Aanbeveling
Ruime keus...Goede uitleg bij artikelen..Personeel met verstand van zaken...

Extra toelichting
Ale fotocamera,s lensen en accessoires koop ik altijd bij Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
printer snel gevonden.

Service
Direct een mail dat de printer klaar wordt gezet voor verzending.

Assortiment
Speciaal bedrijf.

Aanbeveling
Om 21.00 uur besteld, voor 10.00 uur de volgende morgen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jorn 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering in een keurige verpakking

Aanbeveling
Ik bestel al mijn foto accessoires bij cameranu.nl. De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. De levering is snel en altijd keurig verpakt. Nog nooit spullen terug hoeven sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website kun je soms niet helemaal beoordelen of je het juiste product kiest. Daarom offerte aangevraagd die zeer snel werd opgesteld en waarbij via de mail nog even hoor en wederhoor is toegepast.

Service
Alle mails en telefonische vragen werden zeer snel beantwoord.
De omzetting van offerte naar order en de uiteindelijke verzending was met één telefoontje geregeld.

Assortiment
Ik heb alleen gezocht naar de producten die ik nodig had en die waren prima te vinden. Van sommige producten kan de specificatie iets uitgebreider

Aanbeveling
Ondanks dat je niet altijd met dezelfde persoon contact hebt, of dat nu via de mail of telefonisch gaat, is de communicatie vlekkeloos.
Je hoeft niet 100 keer hetzelfde verhaal te vertellen. De snelheid van het bestelproces is geweldig.

Extra toelichting
Ondanks de landelijke KPN storing op 20 november 2015 is de zending keurig op tijd geleverd. Ook een compliment voor de bezorgdienst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig te doorzoeken

Service
Goed verpakt en snel verzonden

Assortiment
Ik zocht een specifieke cameratas.Jullie hadden hem en veel anderen niet. Bovendien waren jullie het goedkoopst.

Aanbeveling
goed assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We hadden lootjes getrokken voor Sint
Daar stond een quick grip op ...gelukkig stond er bij
Waar hij verkrijgbaar was...

Service
Snelle levering !!!!

Assortiment
En gelukkig hij was er ..en op voorraad

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik niet ver heb hoeven zoeken ..het is heel overzichtelijk en makkelijk ..bedankt ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guido 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Uitstekende eerste ervaring gehad: bestelling werd inderdaad de volgende dag afgeleverd, compleet, zonder mankementen. Op de prijs viel ook niets aan te merken. Internetwinkelen zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 20-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Uitstekende toelichting en deskundig

Assortiment
Zeer breed assortiment in verschillende prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stappers 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel te bestellen en snelle levering

Service
Via mail goed op de hoogte gebracht

Aanbeveling
Prijs kwaliteit erg goed

Extra toelichting
Prijs kwaliteit erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie van Dongen vandongenfotographics 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vandaag bestellen morgen in huis

Service
heb een meningsverschil gehad over een lens en dat had beter opgelost kunnen worden

Assortiment
hebben bijna alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
zoals ik al zei ze zijn snel en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Scholte 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Camera.nu heeft een simpele en toch duidelijke website. Links alle producten uitgelijnd en boven horizontaal verschillende categorieën. Dit werkt intuïtief en dat is fijn.

Service
Ik heb telefonisch contact gezocht en kreeg dat gelijk. Een "straightforward" en eerlijk antwoord gekregen op mijn vraag.
Product besteld en de volgende dag bezorgd. Zo hoort het!

Assortiment
Lekker ruim online assortiment en toch ook een winkel (ook al ben ik daar nog niet geweest). Mijn oom en tante zijn wel naar de "fysieke" winkel om voorlichting en advies. Volgens hun was dat prima. Een erg fijne combinatie!

Aanbeveling
Al met al prima

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

francion 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Met de winkel is alles normaal maar wat betreft de bezorging door post.nl is compleet bagger, mijn mening is dat er een andere bezorg dienst moet worden gebruikt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van de Bult 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je stoel voor 23.59 besteld volgende dag in huis

Service
zowel telefonisch als via de chat snel antwoord.

Assortiment
hele ruime keuze voor zowel amateur als prof.

Aanbeveling
zowel de winkel als webshop zien er goed verzorgd uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CK Gouda 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Bij problemen bij mijn vorige bestelling goed opgelost

Assortiment
Zeer uiteenlopend en compleet

Aanbeveling
Goed geholpen, goedkoop en goede service

Extra toelichting
Mijn laatste bestelling was een misser. Ik dacht dat het kwastje voor de CCD reiniging compleet was. Er bleek zeer dure vloeistof bij te horen. Helemaal niet gebruikt en CCD met wattenstaafje gereinigd. Ging prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent B 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De producten zijn gedetailleerd beschreven. Het aankoop van producten is overzichtelijk en je hebt tijdens het bestellen altijd een totaalprijs. Je wordt er ook op gewezen als je bijna het bedrag hebt bereikt waar producten gratis verzonden worden.

Service
Alle besteld producten werden de volgende dag bezorgd. Terwijl ik de producten de avond ervoor besteld had. zee snel dus. Via de telefoon ben ik door een verkoopmedewerker geholpen door een verkoopmedewerker zodat ik een makkelijkere keuze te maken tussen specifieke producten.

Assortiment
zeer ruim. en tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
prettig, makkelijk, overzichtelijk en tegen goede prijzen.

Extra toelichting
Ik zou zo opnieuw bestellen als ik iets anders nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sandra 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles makkelijk en overzichtelijk te bestellen via de website.

Service
Snelle goede service. Van alle bestel momenten ontvang je netjes een mail. Ook een mail met de track trace code om het pakket te volgen

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service van de winkel en het product zelf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super snelle levering! Volgende dag al in huis.

Assortiment
Genoeg keuze aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel besteltraject, veel betaalmogelijkheden

Service
Prima, snel en netjes verpakt in huis.

Assortiment
Volgens mij prima, ik vond wat ik nodig had.. een adapter voor canon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wim echten 19-11-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekkere koffie en ziet dat ze voor iedere klant aandacht hebben.

Service
denken mee met de klant in oplossingen.

Assortiment
super

Aanbeveling
ziet er netjes en schoon uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website kun je de gewenste artikelen snel en overzichtelijk vinden. Makkelijk vind ik de filters die je kunt inschakelen zodat je snel naar het gewenste product komt.

Service
Zoals al jaren is de service meer dan geweldig. Zo werd bijvoorbeeld een door mij gemaakte fout met postcode door cameranu adequaat opgelost. Nu zelfs kun je chatten en wordt jouw vraag binnen minuten beantwoord. Gewoon perfect.

Assortiment
Blijven geen wensen over.

Aanbeveling
Door mijn al jarenlange ervaringen met deze winkel kan ik het iedereen van harte aanraden.

Extra toelichting
Ook de verzending is prima. Snel en vooral degelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig de gewenste artikelen te vinden

Service
volgende dag geleverd

Assortiment
niets ontbreekt

Aanbeveling
geweldig compleet en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en accurate levering

Service
Levering op aangegeven datum

Assortiment
Keuze mogelijkheid in gelijke artikelen

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lionheart 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze, makkelijk te vinden

Service
bij vragen wordt je gelijk te woord gestaan

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Alles wat je maar nodig hebt voor een scherpe prijs

Extra toelichting
Jammer dat de winkel zo ver van mijn woonplaats vandaan is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om wat te bestellen

Service
Snel en goede levering. Allen word pakket in originele doos gebracht zonder extra bescherming.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Van alles op foto en video gebied

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

houdalis 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Order process was really easy, from picking the products to paying for them.

Service
Replied within a few minutes of my inquiry!

Assortiment
Great range of top brand products and prices that I couldn't find lower in the EU..

Extra toelichting
I purchased a DSLR lens, and requested the VAT to be deducted from my order as I have a company based in EU with a valid VAT No, as specified in the website. CameraNu was very helpful and they process the request within the hour! I made the order at about 19:00 and at 8:15 next morning I had already received the item. Great service. Highly recommended!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle website. Ook goed telefonisch bereikbaar

Service
Snelle levertijd. Vriendelijke en correcte antawoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 18-11-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooi overzichtelijk

Service
prima geholpen zowel in het offerte traject als tijdens ophalen

Assortiment
Duidelijkheid over wat wel/niet voorradig is en wat alternatieven zijn.

Aanbeveling
Als je op zoek bent naar fotoapparatuur dan moet je gewoon een keer in de auto stappen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David van den Brandt 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop, zonder een omweg van pagina's om af te rekenen.

Service
Hele goede service, zeker telefonisch. Bij het aanschaffen van camera's en objectieven is het toch wel fijn om even kort met iemand te overleggen die alle details van de producten weet.

Assortiment
Ik heb er tot nu toe nog niet mis gegrepen.

Aanbeveling
Perfectie is natuurlijk een utopie, maar CameraNu.nl komt een heel eind in de buurt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne de Rooij 18-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ontzettend goed geholpen!

Assortiment
Heel erg uitgebreid.

Aanbeveling
Erg goed geholpen door een vriendelijke, vakbekwame medewerker. Wij komen hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotovideo man 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had met een zoekopdracht het gevonden.

Service
Uitgebreide beschrijving en e-mail verkeer.

Assortiment
Beperkte keuze kleuren koffer . Graag geel of oranje erbij.

Aanbeveling
Uitgebreide assortiment, service, laagste prijs en mooie levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Derks 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik blijf lekker thuis achterweg mijn pc.

Assortiment
Je kunt er zowat alles op foto- en camera= en videogebied kopen.

Aanbeveling
Zie vorig antwoord.

Extra toelichting
Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews