cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24431 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2343 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert Beks 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Van het begin tot het eind goed geholpen.

Assortiment
Voor mij keuze zat.

Aanbeveling
Zeer prettig gewinkeld. Volgende keer weer naar camera.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemen 21-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en een ruim aanbod.

Service
Juist antwoord hebben op een vraag die gesteld wordt en daarbij een passend artikel kunnen tonen.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
CameraNu denkt met je mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 21-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk en gesorteerd geetaleerd

Service
Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel wat weet waar ze het over hebben.

Assortiment
Er is een ruime sortering aanwezig van het geen waar je belangstelling voor hebt.

Aanbeveling
Het geeft je een goed gevoel als klant zijnde, je wordt met aandacht geholpen.

Extra toelichting
Gewoon doorgaan zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snel reactie(s) nadat ik een vraag via mail gestuurd had!

Aanbeveling
Super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 21-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel op Urk is goed bereikbaar, de site is overzichtelijk. Er is wat weinig parkeerruimte bij de winkel op Urk, maar er is in de omgeving nog genoeg plek om de auto kwijt te kunnen.

Service
Bij het binnenkomen werden we bijna gelijk geholpen, waarbij we heel duidelijk uitleg kregen. We kregen daarbij niet alleen uitleg over de camera die we al gekozen hadden, maar ook over de alternatieven (in kwaliteit, grootte of prijs). Ook de ruimte die we kregen om nog samen verder te praten om tot een beslissing te komen was heel prettig (onder het genot van heerlijke koffie)

Assortiment
Het assortiment in de winkel was heel uitgebreid, met daarbij de mogelijkheid om op internet nog meer te zien. Alles is ruim opgezet en mooi ingericht, waardoor je gelijk kan zien welke richting je op moet voor hetgeen je wilt kopen

Aanbeveling
Het was een allereerste ontmoeting met Cameranu.nl, op aanraden van eerdere klanten, maar het is absoluut niet tegengevallen. Er wordt met je meegedacht, rekening gehouden met je budget, mogelijkheden geshowd. Al met al een heel prettige ervaring en zeker met gevolg, wanneer we weer wat nodig hebben op dit gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen de Boer 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Klantvriendelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Odette 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden. Kwam via een vergelijkings site bij camera nu terecht, maar ook de eigen website is helder.

Service
Snelle levering

Assortiment
Kan altijd meer toch?

Aanbeveling
Makkelijk shoppen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arnoud 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de site staat duidelijk wat de totale kosten zijn. Dus vergelijken is een stuk makkelijker.

Service
Je krijgt een bevestiging per e-mail, maar had ook een e-mail minder mogen zijn.

Assortiment
Ik kon direct vinden wat ik zocht. De zoekwoorden hebben ze goed bedacht.

Aanbeveling
Het is overzichtelijk, hoewel soms een beetje druk. Maar heb het niet als vervelend ervaren.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webwinkel alles is goed te vinden

Service
Snelle levering..wordt waargemaakt waar ze mee adverteren.

Assortiment
Ruim assortiment van alle bekende merken

Extra toelichting
Fijne webwinkel...met een hoop extra informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lei Biermans 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk zeer overzichtelijk site

Service
Zaterdagmiddag besteld en zondagmiddag al in huis. Super!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Super. Voor het eerst iets gekocht, maar ga ik zeker weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was moeilijk verkrijgbaar of helemaal niet te koop. U had het in voorraad

Service
Zal ook wel goed zijn, bestelde was op afgesproken dag en tijd bij mijn binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Summeren 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
over zichtelijke site

Service
prima en vlot

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven, vandaag besteld morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 20-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website wordt duidelijk aangegeven wat je met de produkten kunt doen, in mijn geval hielp dit bij het selecteren van filters en een flitser.

Service
Ik ben naar de winkel in Urk gegaan om de produkten op te halen, waarbij deskundig advies werd gegeven en een probleem met de aansturing van een externe flitser naar volle tevredenheid werd opgelost.

Assortiment
De produkten die ik zocht waren allen voorradig.

Aanbeveling
Een 10 geef ik zelden of nooit, er kan altijd wel iets verbeteren, hoewel ik het hier niet zou kunnen aangeven.

Extra toelichting
Een goede gelegenheid om ook Urk nog even te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Bleij 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site en alles makkelijk te vinden en duidelijke beschrijving

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot accortiement je vind alles wat je wil voor je camera

Aanbeveling
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denis 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel transparant

Service
Prima voorgelicht over aan te schaffen artikel en procedure per telefoon.

Assortiment
Wat een snoepwinkel!

Aanbeveling
Tja, wat wil ik nog meer? Verzending was ook supersnel zoals beloofd.

Extra toelichting
Hele scherpe prijs voor een Canon Legria videcam als "Open Box" artikel. Inderdaad splinternieuw en perfect voor een vriendenprijsje. En wat een schitterend beeld produceert deze videcam op mijn Full HD Televisie, lijkt wel omroepkwaliteit ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim selles 18-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Personeel luisterd goed naar je wens, komt met alternatieven. Legt uit en laat het zien en proberen

Assortiment
Eigenlijk is er gewoon teveel keus

Aanbeveling
Gewoon perfecte service ook als er wat aan je apparaat defect is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind het een super site!
Wordt gelijk de volgende dag geleverd, en heeft een track en trace code, wat ook veel shops niet hebben! :)
Heb ook een super mooie en goeie statief gekocht, voor best goedkoop!
Ben er echt heel erg blij mee!

Service
Ik heb niks met de service te maken gehad, maar die zal vast wel goed zijn :)

Assortiment
Veel verschillende spullen!

Aanbeveling
Snelle levering.
Goeie prijs voor hele goeie spullen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel de Man 18-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed bereikbaar, P = gratis en groot, alles op voorraad, dus goed uit te proberen/vast te houden

Service
goed aankoopadvies, geen opdringerige verkopers, deskundig.

Assortiment
tja, wat zou hier nog meer bij moeten. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, goede prijzen

Service
goede afspraken luisteren naar de klant, zoeken een oplossing en doen wat ze zeggen.

Assortiment
het meeste vinde je wel bij CameraNu

Aanbeveling
zie vorige commentaren !.

Extra toelichting
Ben nieuwe klant en bij mijn eerste aankoop was er een klein probleempje dat snel perfect is opgelost. Wel niet altijd de laagste prijs. Zou tof zijn als ze ook zoiets als laagste prijs garantie zouden hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 18-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is wel even rijden maar de locaties van CameraNu.nl is goed te vinden. De koffie staat klaar en je kunt voor je geholpen wordt lekker even rond kijken.

Service
Goed geholpen door de medewerker. Kon verschillende camerastraps proberen en uiteindelijk een andere gekozen als ik aanvankelijk van plan was. Meer draagcomfort.

Assortiment
Verbluffend hoeveel artikelen bij CameraNU op voorraad zijn. Soms moeten ze uit het magazijn gehaald worden maar je kunt daardoor heel goed vergelijken welke voor jou de beste keus is.

Aanbeveling
Top winkel met deskundige verkopers en ook nog een scherpe prijs, dat is wat ik graag wil.

Extra toelichting
Perfecte Camerasling die ik in combinatie met de rugzak op vakantie heb gebruikt. Ik vind het een hele fijne camerasling, de camera draagt makkelijk en is altijd paraat om een shot t maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon makkelijk vinden wat ik nodig had.

Service
Smiddags besteld en de volgende dag was het in huis.

Assortiment
Had maar 1 specifiek ding nodig dus kan hier niet super veel over zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marjon van der Voet 18-09-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk personeel mooie ruime winkel mooi opgestelde spullen. Overal apparaten om je product te scannen om de prijs.

Service
Nemen de tijd voor je als klant. Ook het verzenden via post goed georganiseerd.

Assortiment
Er is gewoon in de winkel voor elk wat wils. Als het het daar niet vindt bestaat het gewoon weg niet.

Aanbeveling
Ruim overzichtelijk. De juiste verlichting. Koffie apparaat met van alles en nog wat thee chocolade melk. Toiletten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering van de producten en het pakketje is goed te volgen.

Assortiment
Ruime keuze en duidelijke omschrijving bij de producten

Aanbeveling
Op de site is alles snel te vinden en ook de informatie onder de tab "klantenservice" is erg uitvoerig beschreven. De winkel geeft klanten zelfs de mogelijkheid om producten te huren.

Extra toelichting
Ik kan het iedereen aanraden om deze website te bekijken en een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas lursen 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en daardoor gemakkelijk om in te shoppen.

Service
Snelle levering, direct bevestigingsmail gekregen. Snel duidelijkheid over je bestelling.

Assortiment
Voor iedere amateurfotograaf zeker wat wils, wellicht ook voor de professional, maar dat weet ik niet.

Aanbeveling
Ik hoorde van jullie via een kennis....hoop jullie via deze mond tot mondreclame bekender te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoine 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
The website is well organized. It is easy to find an item.

Service
Ordered in the morning and received the item the day after. Could not be faster!

Assortiment
I could easily find multiple brands.

Aanbeveling
Prices are ok, large choice of items and delivery is fast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lena Verstraete 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlot gevonden wat ik zocht

Service
binnen de 24 uur had ik mijn bestelling thuis in Brugge, België

Assortiment
ruime keuze met duidelijke uitleg erbij

Aanbeveling
ik was overtuigd dat ik 2 tot 5 dagen ( buitenland) op mijn bestelling zou moeten wachten. Maar na amper 24u was die al geleverd en had ik mijn tussenringenset voor de les macro fotografie. En helemaal niet prijzig.

Extra toelichting
goede, duidelijke site. Uitgebreide uitleg bij de produkten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion 17-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We zijn zelf naar Urk gereden om zoveel mogelijk info te krijgen. Dat was een goede beslissing. Zelf zien en je beslissing kunnen nemen was belangrijk voor ons

Service
De geboden hulp, na even wachten met koffie was adequaat.

Assortiment
na voorlichting, was op occasion gebied een goede keus voor handen

Aanbeveling
Professionele, duidelijke kennis voor ons amateurs. Dank daarvoor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel overzichtelijk en wat op de bestelprocedure staat maken ze m.i. waar.

Service
Duidelijke en snelle communicatie, ook over de afleverprocedure

Assortiment
Brede keuze, ook in in wat minder gangbare accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denzel van Lent 17-09-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb smiddags gebeld of er een Canon 70D op voorraad was. Gelukkig was dit het geval en kon ik de camera ophalen.

Service
De winkelmedewerker was erg vriendelijk en was ook geintresseerd in wat voor school ik doe.

Assortiment
Ruim assortiment en goede voorraad.

Aanbeveling
Ik vind de service fijn en ben naar cameranu gegaan het de voordeligste camerawinkel is. 70D 840,- en bij camerawarehouse 950,-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eric 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle en duidelijke site

Service
Na een telefoontje een onjuiste bestelling gewijzigd en het juiste produkt de volgende dag netjes afgeleverd gekregen.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met één muisklik alles onder handbereik

Service
Medewerkers helpen bij het kiezen van het juiste product en doen er alles aan om vragen of problemen snel op te lossen

Assortiment
Al mijn bestellingen betreffende soms moeilijke producten waren op voorraad

Aanbeveling
Zoeken op een andere winkelsite is gewoon verloren tijd. Als je weet welk product je wilt hebben dan ben je op deze dite in een paar minuten klaar. En dat alles voor de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

XiPHiAS Photography 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wijst voor zich

Assortiment
Niet altijd alle originele accessoires op voorraad helaas.

Extra toelichting
Mobiele site mag wel wat inventiever en intiutiever. Is nu lastig navigeren helemaal naar gebruikers pagina's, niet geheel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Erwin 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kiest je spullen en zo worden correct toegestuurd. Betalen is geen probleem, de informatie is duidelijk.

Service
Op zich prima. Gratis retoursturen of een bijgevoegd etiket voor eventuele retourzending zou de service verbeteren.
Irritant is ook dat de postbode komt als ik er niet ben. Dan duurt de verzending misschien officieel één dag, maar in de praktijk duurt het drie dagen tot ik mijn spullen kan afhalen bij een winkeltje.

Assortiment
Prima assortiment. Waarschijnlijk vooral goede spullen. Meer goedkoop-uit-China zou meer keus bieden in het lage prijssegment.

Aanbeveling
Vooral veel keus en een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jo 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website; alle producten snel te vinden.

Assortiment
Ben al vele jaren klant en heb zowel via de webshop als in de winkel camera's, objectieven of andere fotospullen gekocht.
Prima advies en ook uitstekende service als er onverhoopt iets mis mocht zijn met een bestelling. En bovendien zeer snelle levering.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-09-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke winkel

Service
Vriendelijk personeel. duidelijke uitleg. snelle reacties op vragen

Assortiment
Ruime keus voor professional en amateur. snel met vernieuwingen

Aanbeveling
Prettige winkel goede service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joost 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hadden alles wat ik nodig had op voorraad, en tegen een zeer scherpe prijs. Omdat ik boven de 100 euro zat kwamen er geen verzendkosten meer bij... Klikken, bestellen, betalen en klaar! Hoe gemakkelijk wil je het nog hebben?!

Assortiment
Alles was op voorraad!

Aanbeveling
Geen enkele reden om te twijfelen aan deze webwinkel!

Extra toelichting
Snel, overzichtelijk en goed. Zo hoort het te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site, items vlot te vinden, duidelijke specifikaties.

Service
Bestelling op woensdag besteld en met vooruitbetaling verricht (van uit Belgiê)
Reeds op vrijdagmiddag werd het pakket aan huis bezorgd

Aanbeveling
Vooraf enkele vragen gesteld ivm de bediening van het toestel; bv USB 2 compatibel. Enkele ogenblikken later werd er duidelijk geantwoord. Fijne feedback.

Extra toelichting
Ik heb alle vertrouwen in Cameranu.nl; heb er al enkele zaken besteld, alles vlotjes en correkt behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Fijne webwinkel, snelle en efficiente verzending..!

Assortiment
Veel keus aan produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarebowHans 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles overzichtelijk en daarom ook snel te vinden.

Service
prima service, snelle levering

Assortiment
prijs is concurrerend. Assortiment is groot. Je vindt het hier bijna zeker altijd.

Aanbeveling
Goede snelle service, ook in de winkel wordt je goed geholpen en wordt er duidelijk uitgelegd waarom het ene product beter is dan het andere, ook al is er commercieel geen gewin bij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PieterJ 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede kwaliteit en erg snel!

Service
Prima, goed verzorgd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze, goede presentaties op site.

Aanbeveling
Kan bijna niet beter, volgende dag in huis!

Extra toelichting
Breed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bassie 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Assortiment
Had een groendoek besteld bij een andere winkel, helaas werden de ophang systeem niet mee geleverd. na veel zoeken en niet te vinden hier aangekomen waar ze de perfecte maat systeem op vooraad hadden. dat zie je tegenwoordig niet veel meer. super!!

Aanbeveling
Snelle levering voor een goed prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
superfijne site

Service
erg goede ervaringen met de service

Assortiment
10 is onmogelijk in mijn ogen, dus 9 is the next best thing.

Aanbeveling
Ik krijg af en toe de vraag waar ik mijn spullen haal, en dan raad ik altijd CameraNU aan voor de grotere aankopen.

Extra toelichting
Na ervaringen met veel verschillende webwinkels zit CameraNU voor mij in dezelfde catagorie als FotoKonijnenberg voor fotografie spullen en CoolBlue en Baxshop op het gebied van overige elektronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima webshop

Service
ook normaal en snel bereikbaar

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Colruyt 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is helder en overzichtelijk.
De zoekfunctie is o.k.

Service
Ik heb nog nooit problemen gehad

Assortiment
Ik vind vrijwel altijd wat ik zoek

Aanbeveling
Altijd vlot, correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesper 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima webwinkel!

Service
Geen problemen gehad zover

Assortiment
Ruim Assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keuze mogelijkheid voor verzending

Service
Hele goede, snelle en persoonlijke service

Assortiment
Ruime keuze van goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Heel overzichtelijk en je kunt duidelijk je keuzes maken. Ook als je niet precies weet wat je moet hebben zul je het juiste gemakkelijk vinden.

Service
Je wordt goed geholpen als je een vraag hebt u

Assortiment
Er is een grote verscheidenheid in merken.

Aanbeveling
Gewoon goede en degelijke service. Groot assortiment en een goede website waar je makkelijk kunt zoeken en verschillende artikelen kunt vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RJS 15-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima indeling. Aparte pro afdeling. Prima geregeld.

Service
Kwam om een flatbed scanner te halen. Werd uitstekend geholpen. Men nam de tijd, ook om zaken te bespreken die op dat moment nog niet gekocht zouden worden. En dat is niet de enige keer. Een vorige keer overwoog ik de aanschaf van een hoogtesttief. Wilde het zien, alles uitgepakt en opgesteld en toen bleek dat het voor mijn doeleinden niet deugde. Was geen enkel probleem.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Goede winkel, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Nee, dit zegt alles toch al.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 15-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Laatst een camera gekocht, prima service. Maar heb per ongeluk mijn mails verwijderd waaronder ook de factuur van de camera. Heb dat in een mail uitgelegd en gevraagd om hem nog een keer te mailen maar helaas nog geen reactie terug gekregen. Beetje jammer....

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Guydutchie 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces verliep zoals ik het verwacht: eenvoudig en soepel.

Service
Amper 12 uur na mijn bestelling op internet werd mijn aankoop al geleverd. Daarmee behoort CameraNU.nl wat mij betreft tot de aller snelsten.

Assortiment
Zeer uitgebreid met alles op cameragebied en nog best wat meer.

Aanbeveling
Super snel, voordelig geprijsd en de veiligheid van een betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews