cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JohGHahn 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De indeling van de webshop is helder en overzichtelijk, de beschrijvingen duidelijk.

Service
Gewoon goed, zoals het moet!

Assortiment
Heel af en toe grijp ik mis, maar doorgaans hebben ze dan een goed alternatief te bieden. Even bellen of mailen en weer een tevreden klant.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!!

Extra toelichting
Cameranu is een prima webshop waar ik als fotograaf graag klant ben! Ook als het om kleine onderdeeltjes gaat staan ze voor mij klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dickmuller 20-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles kan bij deze leverancier. Order veranderen, aflevering veranderen, en nog een lekker bakkie koffie, waar vinden dat ook?

Service
Uitmuntend, alle vragen deskundig beantwoord, camera defect, zonder moeilijke vragen een nieuwe.

Assortiment
Van alles te koop en in alle prijzen.

Extra toelichting
Gezien bovenstaande ervaring, zonder nadenken bij iedereen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdwal67 20-05-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijk website, waarop ik snel het gewenste product kon vinden.

Service
De service is goed, maar de wachttijd voor de camera was lang. Toen uiteindelijk wel kits aanwezig waren, bestaand uit lens en camera, terwijl ik alleen een camera wilde, heeft men mij geholpen door de kit te splitsen.

Assortiment
ik zocht iets specifieks en dat was in het assortiment

Aanbeveling
Prima geholpen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

TeamNikon 20-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site, gewenst artikel supersnel te vinden via de zoekfunctie. Bij vragen snelle reactie via mail.

Service
Snelle levering, vriendelijke klantenservice aan de lijn gehad. Echter bij mijn vraag over het product konden ze me geen antwoord geven en werd me na wat zoekwerk afgeraden om het artikel aan te schaffen. Na een rondje bellen elders alsnog het antwoord gevonden en bij CameraNu het artikel aangeschaft.
Niet erg (het ging om een heel specifieke, weinig gestelde vraag) maar wel een beetje jammer.

Assortiment
Zeer uitgebreid, naar mijn idee alles te krijgen :-)

Aanbeveling
Gewoon een goede webwinkel met snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TristanS 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het zoeken en vinden van producten gaat zeer gemakkelijk door de verschillende in te stellen filters. Het bestel- en betaalproces is duidelijk, gaat zonder problemen en alles is snel afgehandeld.

Service
Over de service ben ik goed te spreken voor zover ik daarmee in aanraking ben gekomen. vb. Ik vroeg naar de levertijden van verschillende lenzen. Ik had zeer snel reactie met de informatie. En de informatie klopte precies want de lenzen waren weer voorradig op het toegezegde moment.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid te noemen. De prijzen zijn gunstig en in elke prijsklasse is er wat te vinden.

Aanbeveling
Ik vind het een zeer prettige winkel en door de overzichtelijkheid en uitgebreidheid van de site, goede prijzen, service en snelle levering zou ik deze winkel zonder twijfel aanbevelen.

Extra toelichting
Gewoon zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lizzy58 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel overzichtelijke site waardoor alles goed en snel te vinden is

Service
de levering was snel en volgens verwachting, goed kunnen volgen via track en trace,tijdindicatie levering klopte goed

Assortiment
een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
duidelijke en overzichtelijk

Extra toelichting
mooi idee is het filmpje waarin je kunt zien hoe de bestelling verloopt, en dat een medewerker dat duidelijk uitlegt. Ik heb het kunnen bekijken na mijn bestelling. Mag wat mij betreft ook voor het plaatsen van een bestelling. Komt dan nog overtuigender over.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sierramikephoto 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website met groot assortiment, waar je verlanglijstje kan aanmaken.

Service
Refund na retour snel en zonder gezeur. prima. Goede mogelijkheden voor tax refund als je in buitenland woont.

Assortiment
groot assortiment, op gebied cameratassen zelfs uitzonderlijk groot

Aanbeveling
Geen minpunten...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny Ymker 19-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote keuze en alles is uit te proberen

Service
Ondanks "zaterdag drukte" op een maandagmiddag alle tijd voor uitleg en vergelijk

Assortiment
Heel veeeel keuze

Aanbeveling
Veel keuze, aardige mensen met kennis van zaken

Extra toelichting
Veel keuze en veel merken. Grote voorraad. Alles kun je uitproberen. Goede uitleg. En.....niet onbelangrijk, vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Roestenberg 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Aanbeveling
vlotte en correcte afhandeling

Extra toelichting
informatie is helder en blijkt te kloppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mexxs 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Ruime parkeerplaats
en uitgebreide winkel waar het assortiment groot is.
Voor de profi is er boven een speciale etage.

Service
Gebeld of ze mijn artikel op voorraad hadden en meteen gereserveerd voor mij.
Volgende dag meteen opgehaald en het lag klaar.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Dimitri Georganas 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vond meteen wat ik zocht.

Service
Camera werd binnen een dag geleverd in prima conditie.

Assortiment
Aardig compleet

Aanbeveling
Ja

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Mortier 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoek van product ging er makkelijker door de handige en overzichtelijke homepage

Service
Service was perfect! rond 8 uur 's avonds bestelde ik mijn product en de volgende dag lag het het op de deurmat, top!

Assortiment
Erg breed assortiment, alleen het het huur-assortiment kunnen op sommige vlaktes nog wat breder. Denk bijvoorbeeld aan stabillizers.

Aanbeveling
Erg fijne online webshop met goede service. Iedereen die ik over jullie vertel is enthousiast.

Extra toelichting
Erg fijne winkel met een heel breed assortiment, goede service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeau 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en deskundig advies,

Service
Snelle levering, goede informatievoorziening en tijdige updates over de levering.

Assortiment
Zeer uitgebreide webshop, ook specialistische onderdelen op voorraad die je niet overal ziet.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring met deze winkel, bestel gerust!

Extra toelichting
Al jaren tevreden klant zonder ook maar één teleurstellende ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 2678 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen en super snel geleverd

Assortiment
Ze hebben veel en makkelijk zoeken

Aanbeveling
Doen gewoon dat ze moeten doen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sijpersma 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime parkeergelegenheid voor de deur, van een makkelijk te bereiken winkel

Service
Als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze dan staat er iemand tot je beschikking, die je altijd een uitgebreid en eerlijk advies. En als je rustig zelf wilt kijken dan kan dat ook.

Assortiment
Ruime keuze op zowel de webshop als in de echte winkel. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Als ik weer iets nodig zou zijn voor mijn camera, dan zou ik er speciaal voor naar Urk rijden.

Extra toelichting
Ik denk niet dat mijn gegeven antwoorden nadere uitleg nodig hebben. *** Topwinkel***

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin6105 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNu beschikt over een goede website, met logische indeling en uitstekende zoekfunctie. Dit maakt het makkelijk om snel te vinden wat je zoekt.

Service
Tijdens mijn bestelling ging er iets fout waardoor een dubbel bedrag werd afgeschreven van mijn rekening. Voordat ik dit zelf doorhad was er al een mail waarin dit stond verwoord en dat het teveel geinde uiteraard werd teruggeboekt. Nadat ik telefonisch had aangegeven liever nog een artikel te ontvangen en dat te verrekenen met het openstaande bedrag werd ook dat nog dezelfde dag geregeld en bevestigd per mail. De extra verzendkosten nam CameraNu uiteraard in dit geval ook voor eigen rekening. En ja, na twee dagen had ik de nog resterende twee euro zoveel ook op mijn rekening staan. Eigenlijk volstrekt normale bedrijfsvoering, maar excellent en zeer vriendelijk uitgevoerd.

Assortiment
Ik zou zeggen neem gewoon zelf een kijkje en vorm je eigen oordeel.

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel, uitgebreid assortiment en een uitstekende klantenservice.

Extra toelichting
Gewoon een prima winkel, uitgebreid assortiment en een uitstekende klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berners Swolgen 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer tevreden over de vorige camera, dus de keuze voor het merk was snel gemaakt : Canon. Camera is lekker compact en dus goed over mee heen te nemen. Minpuntje is dat de flitser handmatig uitgeklapt moet worden. Na een paar weken wel problemen met de schuifjes voor de lens. Bij het aan en uitzetten blijven de schuifjes hangen. Mocht camera opsturen maar dan ben ik hem een paar weken kwijt. Met een vakantie voor de deur, dus toch maar even wachten, de camera functioneert verder goed. De schuifjes gaan inmiddels weer wat soepeler, maar het lijkt dus wel een zwak punt. Dan waren die ouderwetse lensdoppen zo slecht nog niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FSchoo 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je komt binnen een paar kliks bij je gewenste product.
Ik was op zoek naar monitor callibratie en vond heel snel de Spyder 4pro

Service
Omdat ik nog iets wilde weten heb ik nog even Cameranu.nl gebeld, en ze gaven aan dat als ik toch iets anders wilde, ik gewoon mijn geld terug kreeg

Assortiment
Van elk product hebben ze bij Cameranu.nl een ruime keus.

Aanbeveling
Door de kennis en goede aftersales, kan ik deze Cameranu.nl aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Goede service en snelle levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardw58 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site maakt het makkelijk je product te vinden

Service
goede service, snelle terugkoppeling via de mail

Assortiment
ruim arsortiment

Aanbeveling
betrouwbare webwinkel met veel keus

Extra toelichting
Snelle levering van het bestelde product ondanks dat het op de site als " tijdelijk niet leverbaar " stond aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Moerland 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Over het algemeen maak ik geen gebruik van de website om apparatuur aan te schaffen. De website wordt door mij gebruikt om een grove selectie te maken. Het gemak van Cameranu zit er voor mij in dat je dan naar de winkel kunt, en goed en gedegen advies krijgt.

Service
Goede mensen die alle tijd voor je nemen. Gedegen advies, en niet uit op de hoogste omzetten per klant, maar zorgen ervoor dat je aanschaf past bij je behoefte. Als er iets niet klopt uitermate flexibel, geen gezeur.

Assortiment
Gewoon, alles wat je zoekt

Aanbeveling
Zeer goede service, wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Tel de bovenstaande beoordelingen op en wees verstandig. Rij even naar Urk, en accepteer dat je even moet wachten. De verkopers nemen namelijk alle tijd voor iedereen, ook voor jouzelf!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Vis 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk thuis bestellen en beoordelingen van anderen lezen

Service
Vlotte levering en service. Mijn betaling was misgegaan maar was met één telefoontje zo opgelost

Assortiment
Geweldige keus

Aanbeveling
In principe beveel ik geen winkels aan maar over cameranu ben ik zeer tevreden

Extra toelichting
Prima lens gekocht, vlot geleverd en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwstout 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Onderdeel (zonnekap) was makkelijk op de site te vinden.

Service
De kap bleek niet te passen. Overleg via e-mail leidde tot een prima oplossing.

Assortiment
Ze hebben heel veel, maar natuurlijk niet álles.

Aanbeveling
Makkelijke site, prima service, ook in de winkel zelf.

Extra toelichting
Prima assortiment, snelle levering, prima service bij vragen en problemen, lekkere koffie in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam1225 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mijn bestelling was in nog geen 10 minuten gedaan.

Service
Geen service nodig gehad, maar de bestelling is goed verlopen.

Assortiment
Alles wat ik heb opgezocht was in de webshop te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ton Bos 1953 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen via internet is duidelijk, gaat snel en last but not least is betrouwbaar!

Service
Het contact met medewerkers is correct en klantgericht en niet alleen in woorden maar zeker ook in daden.

Assortiment
Is groot, of ik nu een canon 5 D mark III heb gekocht of later een "cotton carrier" vest, en altijd op voorraad.

Aanbeveling
Aan een ieder! Reden, zowel in de winkel als in het telefonisch contact deskundige communicatie en grote klantgerichtheid.

Extra toelichting
Bovenstaande motiveringen zijn gebaseerd op vele inkopen die ik bij cameranuf heb gedaan. Prijsstelling is scherp en dus concurrerend. Dit gaat niet ten kosten van de prijs - kwaliteitverhouding. Kort en goed: CameraNu is aan aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Boomgaard 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles zien en in je handen nemen.

Service
Je wordt vlot en correct geholpen en bij vragen krijg je een goed antwoordt.

Assortiment
Materiaal die je niet in een gewone fotowinkel kan kopen, hebben ze hier gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon heen gaan, je kan daar echt alles zien wat er aan foto apparatuur te koop is.
Vaak is dit prettiger dan dat je op internet kijkt.

Extra toelichting
Ik vind dit een prima zaak die ook alles bij elkaar heeft staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoomsnel 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestelling is makkelijk te plaatsen

Service
ondanks wat de stagnatie in de betaling door storingen werd er service verleend om alsnog snel het artikel te leveren!

Assortiment
ruim voldoende artikelen

Aanbeveling
Goede service en snelle levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
Goede service, bereikbaarheid en snelle levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Gelmers 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
CameraNU is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeerruimte. Nadeel is dat het 40 kilometer rijden is vanaf mijn woonadres.

Service
Over de service van CamerNU ben ik helemaal tevreden. Je wordt er goed geholpen en gadviseerd. Je krijgt de mogelijkheid om iets uit te proberen voordat je het koopt.

Assortiment
Ik heb bij CameraNU altijd kunnen vinden wat ik wilde kopen.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen aan om de inkopen bij CameraNU te doen. Dit omdat er goede service wordt verleend en serieus met klachten wordt omgegaan.

Extra toelichting
Al met al is CameraNU de ideale fotshop voor mij. Het liefst bezoek ik de winkel. Daar krijg ik altijd goed advies en goede hulp. Problemen worden netjes opgelost. En men is altijd bereid om net een stapje meer te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Ruijter 53 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer deskundig advies geheel aansluitend op onze wensen.

Assortiment
Zowel wat prijsklassen betreft als soort gebruik voldoende keuze.

Aanbeveling
Goed assortiment, gunstig prijzen en deskundig personeel.

Extra toelichting
Er werd deskundig advies gegeven en we kregen alle tijd om verschillende verrekijkers die aan onze wensen voldeden te proberen en te beoordelen. Goede tips gekregen over hoe de verrekijker te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riek de Maar 18-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is altijd iemand die deskundig is speciaal voor jou vraag

Service
Direct op de service afdeling personeel die kan helpen

Assortiment
Heel veel artikelen voorradig anders direct te bestellen en je wordt gemaild zodra het er is

Aanbeveling
Al veel vrienden geïnformeerd naar deze zaak

Extra toelichting
Ik ben heel enthousiast over deze zaak en haar personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BcT 17-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is even rijden voor een goed advies en een goede keuze. Over het algemeen goed en kundig personeel.

Service
Ik heb een uitstekende voorlichting gehad. De levering gaat prima (in de winkel afgehaald). Goed advies bij aankoop van accessoires.

Assortiment
Een breed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anbrui 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk rondkijken, zonder druk, alle tijd aan de balie

Service
Zeer duidelijke en volledige uitleg over welk product ik maar iets wil vragen. rugtas, objectief, camera, sd card, het maakt geen verschil.

Aanbeveling
Altijd vriendelijk, geen problemen bij vragen na aankoop, uitstekende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Buuen 17-05-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wordt goed geholpen. Duurt wel even voordat je aan de beurt bent maar dat is het wel waard

Service
Heel goed. Super advies en medewerker was heel geduldig. Liet ook even buiten zien hoe de camera werkte.

Assortiment
Ruime keuze. Voldoende voor een goede keuze

Aanbeveling
Meteen het advies en het assortiment is het waard

Extra toelichting
Prima winkel en ruime keuze. Vooral de service vond ik belangrijk. Je koopt toch niet elke dag een fotocamera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique_1977 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, goede specificaties per product. Van de Tassenwijzer werd ik niet veel wijzer en jammer dat bij de filters niet de afmetingen of soort camera (ik was op zoek naar een tas) te filteren zijn.

Service
Erg behulpzame medewerkster. Ik had een tas besteld waar mijn camera niet in bleek te passen. Zij hielp me telefonisch met de retourzending en regelde een tegemoetkoming in de verzendkosten. Daarna ontving ik een mail met alternatieven met de juiste maat voor mijn camera. Top!!

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Cameranu.nl staat in mijn lijstje webwinkels om te onthouden!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeltje Bakker 17-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je komt in de winkel, je trekt je nummer. En je kunt je eerst oriënteren in de winkel. dit is een fijn concept

Service
Je word door zeer deskundig personeel geholpen

Assortiment
Bijna alles hebben ze op voorraad, en moet het besteld worden is het binnen een paar dagen al geleverd

Aanbeveling
een zeer compleet assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M_Rijpkema 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel bestellen via het net

Service
We hadden de bestelling om 21.30 uur gedaan en hadden het de volgende dag om 11.00 uur in huis

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Ik bestel nooit meer ergens anders

Extra toelichting
Nu al meerdere keren producten besteld bij Cameranu.nl. Het is altijd goed en snel geleverd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1953peter 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere informatie

Service
Zeer snelle bezorging en heel goede informatie daaraan voorafgaand

Assortiment
Prima !

Aanbeveling
Zeer goede eerste ervaring !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.J. van Ooijen 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel online een reservering geplaatst en ter plekke betaald als in de winkel.
Site is duidelijk. Reservering plaatsen makkelijk.

Service
Winkel ligt voor ons op rijafstand en het is een prettige winkel. Handig nummersysteem waardoor je de juiste persoon krijgt te spreken wanneer je wat meer info wilt. Op een mail die ik eens gestuurd had voor advies een goed antwoord gekregen met de mogelijkheden. Levertijden korter dan verwacht, er is een goede voorraad.

Assortiment
Er is een goede voorraad, maar niet alles. Ik kon wel alles krijgen wat ik nodig had, maar verder kun je goed bestellen. Ik zie er nog eens dingen die ik nog niet eerder had gezien. Altijd leuk om dan even rond te kijken. Breed assortiment.

Aanbeveling
Jazeker. En dat doe ik ook al regelmatig.

Extra toelichting
Zowel de site als de winkel vind ik erg prettig. Professioneel personeel. Handig dat je een nummer kan trekken voor je beurt. Misschien een tip; ook nummer voor alleen verkoop zonder informatie. Heb laatst half uur staan wachten omdat alle verkopers bezig waren met informatie verschaffen, terwijl ik met minder dan 5 minuten klaar was. Ik had nl. al vooronderzoek gedaan via de site en wist wat ik hebben wilde en wat er op voorraad was. Maar ik weet ook dat wanneer ik zelf info zou willen hebben dat er de tijd voor wordt genomen en daarom vond ik het niet heel erg om te wachten. Had ik deze ervaring niet gehad dan had ik service een 10 gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Ket 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht en vond heel snel een nieuwe printer

Service
's Avonds laat besteld en de volgende middag al bij me thuis

Assortiment
Zo veel dat je bijna de weg kwijtraakt

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service en lage prijs

Extra toelichting
Mijn printer begaf het plotseling en ik had snel een nieuwe nodig en dat is fantastisch gelukt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk foto 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles goed uitgestald.

Service
Hulpvaardige adviseurs welke je niets aansmeren

Assortiment
Goed en breed assortiment

Aanbeveling
Brede keuze voor goede prijzen. En na de koop kan je lekker in Urk vis gaan eten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.J.Pol 15-05-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch bestellen en zelf je bestelling ophalen gaat prima!!!

Service
Telefonische bestelling is netjes afgerond. Prima

Assortiment
Alles op het gebied van camera's is aanwezig en kan vrijwel direct worden uitgeleverd

Aanbeveling
Zonder meer!!!

Extra toelichting
Prima deskundige afhandeling van klanten wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arko500 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Op de dag van bestellen waren er problemen met betalingen via IDEAL. Net zolang meegewerkt tot er een oplossing was om bestelling uit te kunnen voeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja26 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peterheins 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering

Extra toelichting
De kabel zorgt voor een veel snellere overdracht van de data van camera naar laptop. Nu met RAW bestanden geen vastlopers meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wpbm 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op deze website.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ik kan hier altijd alles vinden.

Aanbeveling
Vaak de laagste prijs, snel geleverd zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert_Bram 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en goed doorzoekbare website; gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Ooit één artikel (Sony) moeten ruilen i.v.m. garantie. Behoudens de administratieve rompslomp werd het probleem goed opgelost; met voortdurende monitoring per e-mail

Assortiment
Ik heb bijna altijd alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen enkele slechte ervaring. Komt uiterst betrouwbaar over.

Extra toelichting
Ik heb al diverse artikelen bij deze zaak gekocht (via het web) waaronder als duurste aankoop een HD-Videocamera van Sony. Elke keer weer is de afhandeling uitstekend en to-the-point.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Rozenkamp 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon het artikel dat ik nodig had gemakkelijk vinden tussen het grote aanbod.

Service
Bestelling werd bevestigd per mail en ik kreeg meteen een link waar ik op kon zien wanneer het pakketje bezorgd werd.

Assortiment
Alles wat nodig is voor fotografie, printen en meer onder een dak, ideaal. En de prijs is goed.

Aanbeveling
Service en kwaliteit-prijsverhoging zijn prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand van Buuren 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website wijst zichzelf en functioneert goed.

Service
Conform de mededelingen op de website worden de goederen inderdaad de volgende dag geleverd.

Assortiment
Prima! Up to date en zeer uitgebreid.

Aanbeveling
De combinatie van de factoren gemak, service en assortiment maken dat ik steeds bij deze winkel terugkom

Extra toelichting
Een pico bello winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula V 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is er te vinden.

Service
Uitstekend geholpen.

Assortiment
Is ruim.

Aanbeveling
Het is een prettige winkel om er te zijn en je kunt ook online terecht.

Extra toelichting
Heb ik al gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-E 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is duidelijk, produkt snel te vinden. Produkt info is goed en volledig, prijs competatief.

Service
Er wordt snel en goed gereageerd op vragen vooraf. Bij levering eveneens een snelle reactie op geleverd produkt.

Assortiment
Voldoende keuze uit goede merken

Aanbeveling
prima winkel, goede en vakkundige informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob5719 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden op de site.

Service
Mogelijkheid tot hulp bij het bestellen wordt aangeboden in diverse vormen.

Assortiment
Bijna alles is te vinden en voorradig.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle bezorging en bezorgdatum en plaats zijn zelf te kiezen.

Extra toelichting
Prima online winkel die bijna alle gemakken heeft van een winkel op de hoek van de straat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews