cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25499 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2708 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Isa 29-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
We waren op zoek voor onze dochter voor een camera, ze had hier zelf voor gespaard. Uitgelegd wat ze graag wilde. De medewerker nam uitgebreid de tijd om ons voor te lichten. En zo liepen we binnen een half uur met een superleuke camera de winkel weer uit.

Extra toelichting
Zeer tevreden over zowel de manier van verkopen, alswel de prijs-kwaleitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Vos 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
Goed op de hoogte gehouden van de verzending en super snelle levering, top!!!

Assortiment
Ik zocht een specifiek minionslampje en die hadden jullie.

Aanbeveling
1e keer iets besteld maar ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is prettig om op je gemak in de Webshop rond te snuffelen.

Service
De ene dag besteld, de volgende dag in huis. D.m.v. mailtjes wordt je op de hoogte gehouden van je zending.
Verzending was kostenloos. Ook aangetekende verzending.

Assortiment
Je kunt er echt alles op het gebied van foto en video vinden.

Aanbeveling
Als ik weer eens iets op het gebied van foto of video wil kopen zal ik zeker weer bij cameranu.nl gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida S 29-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk te vinden en overzichtelijk ingedeeld

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, prima prijzen

Aanbeveling
Voldoet in alle opzichten aan mijn verwachtingen, die ik van de winkel had

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, met kennis van zaken. Zowel op het gebied van fotografie als de verwerking daar van. De medewerker van de Pro-afdeling wist echt heel veel over hardware en programma's. Hij heeft me een prima advies gegeven, waar ik heel blij mee ben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tjitske 29-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed parkeren, goede sfeer, duidelijk wanneer je aan de beurt bent, als je moet wachten is er altijd wat te zien of te lezen

Service
Je wordt gewoon altijd goed geholpen en wat ook belangrijk is je wordt goed geadviseerd. En het is ook niet zo dat ze je het duurste proberen te verkopen. Ze luisteren goed.

Assortiment
Wat ik nodig heb hebben ze altijd.

Aanbeveling
Goed advies
Goede service
Leuke winkel
Goede producten
Indien nodig ook goede uitleg bij het gebruik van een nieuwe aanschaf.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Corson 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel kiezen vanuit je luie stoel

Service
Keurige informatie

Assortiment
Alles wat je kunt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotografie Egmond 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De mooiste producten vanuit je luie stoel, wat wil je nog meer

Service
Na wat onduidelijkheid over product snel en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 29-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is een zeer makkelijke winkel, alles wat je wilt binnen hand/oogbereik

Service
Ze nemen de tijd voor je om je perfect te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk zoeken naar de het juiste product

Service
direct een e mail met bevestiging van de bestelde items. Zelf te bepalen wanneer de producten geleverd kunnen worden. ideaal voor bedrijven

Assortiment
compleet

Aanbeveling
dit is niet mijn eerste keer dat ik hier bestel en het bevalt mij uitstekend! compleet assortiment voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleur 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een overzichtelijke website waarbij snel duidelijk is wat je moet doen om iets te vinden en te kopen.

Service
Ik ben telefonisch zeer vriendelijk en adequaat geholpen nadat ik de mogelijkheid tot inzetten van een gekregen cadeaubon niet had gevonden.

Assortiment
Breed assortiment waarbij met een paar klikken duidelijk is welke producten bij elkaar passen.

Aanbeveling
Overzichtelijk en vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle producten zijn goed te vinden.

Service
Snelle reacties en duidelijk.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas Berkelmans 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk gerubriceerd.
Toen ik nog een specifieke vraag had zat ik binnen een minuut te chatten en kreeg ik meteen goed advies alsof je aan de balie staat.

Service
zie chat ervaring boven
levering volgens belofte.
ruilen ben ik zelf gaan doen in Urk.

Assortiment
Assortiment OK
Heb alles kunnen vin den wat ik nodig had.
Occasions vind ik wat aan de dure kant.

Aanbeveling
Altijd goede service, goede levertijden en bereikbaarheid. goede fotografie-winkel. Alles wat ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent Visser 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door het enorme assortiment is het soms lastig om te vinden wat je nodig hebt. Wellicht is het opdelen in categorieën iets. Gelukkig werkt de zoekfunctie goed.

Service
Maakt haar beloften waar, zelfs bestellingen die iets voor 24 zijn gedaan komen de volgende dag aan.

Assortiment
Bijna elke vreemde accessoire of tool lijkt deze winkel te hebben, top!

Aanbeveling
Het is alleen jammer dat Urk niet in de buurt ligt

Extra toelichting
CameraNu is mijn eerste keuze op het gebied van camera accessoires. Het aanbod is enorm! Maar ook voor de kleinere portemonnee worden veel goede alternatieven geboden ten opzichte van de grote merken. Daarnaast heb ik altijd alles op tijd ontvangen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman de Boer 29-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik ben in de winkel in Urk geweest mooi en overzichtelijk, je kunt maar uitzoeken

Service
Je wordt in de winkel in Urk keurig te wordt gestaan door een vriendelijke verkoper, er wordt goed naar je geluisterd en er wordt de tijd genomen voor de klant.

Assortiment
Mooi en ruim assortiment

Aanbeveling
Geweldige winkel erg leuk om er eens te kijken, het kan er erg druk zijn maar dat is geen probleem, een kopje koffie maakt veel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Schuit 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis.

Service
Wat afgesproken is wordt ook uitgevoerd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Schitterend om via internet te zien wat er voorradig is.

Extra toelichting
Uitstekende internetwinkel voor mijn hobby.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Bont 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had telefonisch informatie ingewonnen en de dame aan de telefoon heeft gelijk mijn bestelling geplaatst/aangemaakt.

Service
Het feit dat alles direkt in orde werd gemaakt en ik er geen omkijken meer aan had.

Assortiment
Niet alleen was mijn te bestellen onderdeel op voorraad , ook werd me de keuze geboden voor origineel onderdeel of alternatief ( passend maar goedkoper) vind dat werkelijk keurig netjes.

Aanbeveling
Was voor mij de 1e maal dat ik hier bestelde ,maar zeker niet de laatste maal.
Alles werkelijk keurig netjes verpakt en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HA Onstenk 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de website, kon product makkelijk vinden. Bestellen ging makkelijk en werd snel afgehandeld.

Service
Bestelling ging zo makkelijk via de website dat vragen overbodig waren. Levertijd was prima, kon zelfs aangeven of het 's morgens of 's avonds bezorgd moest worden.....zie je niet overal.
Van retourservice (nog) geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Assortiment kan ik niet goed beoordelen. Ik zocht een item en kon dat direct vinden mede door de site van kieskeurig. Ook de gunstige prijs kwam hierbij naar voren.

Aanbeveling
Zie punt één, twee en drie :)

Extra toelichting
Als alles zó blijft dan niets veranderen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peet Dalmeijer 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en vriendeljke kantenservice, goed bereikbaar

Assortiment
Kwaliteits spullen

Aanbeveling
Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neel van Mourik 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer vriendelijke en plezierig personeel

Service
Zelden zo n goede service meegemaakt

Assortiment
Zeer breed en mooi assortiment

Aanbeveling
Mooie en goede winkel een echte aanrader voor fotografie liefhebber

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BW 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanachter de PC het hele assortiment bekijken

Service
Bestelling wordt op een aan te geven dag geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment , mooi te combineren bij een bestelling

Aanbeveling
Snelle levering, en keurig op tijd

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brenda Heijst 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Camera nu is een geweldige winkel met super veel producten, je kan alles krijgen wat je je maar bedenkt! Het is heel makkelijk om producten online te bestellen en alles staat goed en duidelijk omschreven! Ook word alles altijd op tijd geleverd!

Service
In de winkel EN de webshop word je super duidelijk geholpen, ze nemen de tijd om je alles uit te leggen en te laten proberen!

Assortiment
De winkel heeft een super groot assortiment, en alle informatie staat duidelijk bij de producten!

Aanbeveling
Gewoon een top winkel voor al je vragen!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Sloot 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je trekt een nummer als je binnenkomt waarna je, afhankelijk van de drukte, op je gemak eerst rond kunt kijken naar de uitgestalde apparatuur. Koffie staat klaar, je verveelt je echt niet.

Service
Deskundig personeel dat met je meedenkt waardoor je soms met een ander, soms goedkoper artikel de deur uit gaat dan voorzien. Ook problemen na de aanschaf worden goed opgelost.

Assortiment
Enorm !!!!!

Aanbeveling
Meen neemt de tijd voor je, het zijn toch vaak dure aankopen die je daar doet. Perfecte internetsite

Extra toelichting
Camera's verkopen kan iedereen, hier wordt deskundigheid, klant-vriendelijkheid, service en een scherpe prijs gebundeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil1 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk juiste producten te vinden

Service
prima en snelle verzending

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KJ van Woerkom 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website laadt snel, is goed doorzoekbaar en de productomschrijvingen zijn uitgebreid.

Service
Eerder een product besteld dat niet voldeed aan de verwachting en zonder probleem geld terug. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

adobe 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke assortiment, goede voorlichting en prijs

Service
Snelle levering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
goede en overzichtelijke keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritK 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en snel het artikel gevonden en besteld

Service
Supersnelle levering. 's-avonds besteld, volgende ochtend in huis.

Assortiment
Ruime keuze in modellen en kleuren tegen scherpe prijs

Aanbeveling
Kan de winkel zeker aanbevelen en zal hier vaker gebruik van maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke website en advies wanneer dat nodig is. Daarnaast is de prijs ook gunstig ten opzichte van andere website concurrenten.

Service
Met vragen kun je altijd bellen en wordt je netjes geholpen.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke website, goede prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Hilversum 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webpagina is overzichtelijk en goed onderverdeeld.

Service
Na afronding van de bestelling krijg je direct de bevestiging op mail met daarin aangegeven de tijd van bezorging.

Assortiment
Ruime sortering.

Extra toelichting
Snelle en correcte levering echter niet tussen de aangegeven tijd, veel eerder dan vermeld stond. Keurig bij de buren afgegeven. Tip: wij hebben de Tripod als kerstcadeau voor onze dochter gekocht. Gelukkig was onze dochter bij levering niet thuis want aan de verpakking was te zien wat er in zat. Wellicht in het bestel menu een optie opnemen voor neutrale verzending, altijd handig voor als het een cadeau betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Finders 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef het huis niet uit en weet meteen of het op voorraad is

Service
snele levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MZ 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
prima snelle levering

Assortiment
grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarendS 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke web site met goede zoek functie

Service
via internet besteld. volgende dag is mijn bestelling zonder problemen geleverd

Assortiment
Voldoende producten op de site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kampjvd 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Cameratas enkele dagen voor kerst besteld. Volgende dag al binnen! Pakket keurig aangeleverd via PostNL. Camera.nu blijft een aanrader.

Service
Nvt

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Meerdere bestellingen gedaan: vlotte levering. Prima producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke shop, prima filters

Service
Updates per mail

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Simpel via de website bestellen en betalen. Prima! geregeld.

Assortiment
Als Pentaxianees :-)... jammer dat jullie een deel-assortiment voeren ipv het volledig Pentax camera, objectieven en accessoires assortiment...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maarten 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon met de telefoon besteld een paar kliks

Service
In de avond besteld en meteen bericht van verzending, top!

Aanbeveling
Volgende keer weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Rooimans 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is ruim opgezet en er is een groot assotiment

Service
Op al onze vragen kregen we een eerlijk antwoord en door het nummersysteem heb je niet het idee dat er haast gemaakt wordt bij de afhandeling van de vragen.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SAN Curfs 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De service is zeer uitgebreid en toegespitst op de specifieke vraag van de klant.

Assortiment
Er is een zeer uitgebreide collectie, zodat er goed vergeleken kan worden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande uitleg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmond 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zéér overzichtelijke website waar alles makkelijk te vinden is.

Service
Zéér deskundig personeel die weet waarover ze praten , ook bestellingen online worden netjes en volgens afspraak afgeleverd.

Assortiment
Alles wat ik voor fotografie nodig heb is er gewoon te vinden.

Aanbeveling
Gewoon zéér goed.

Extra toelichting
Mooie winkel en mooie webshop. Ondanks dat ik in zeeuws-Vlaanderen woon toch al een paar keer naar de winkel geweest ,gewoon omdat de service en deskundigheid aanwezig is ,dat mis ik toch wel eens bij andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website

Service
Supersnelle levering. Goed verpakt

Assortiment
Erg ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa Hoogenboom 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en alles werkt goed. Levering was volgens afspraak, en werd de dag zelf nog eens geïnformeerd over het tijdstip van levering.

Service
Gebeld met de klantenservice voor extra informatie, werd vriendelijk geholpen en kreeg eerlijk en goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van Schalkwijk 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig artikelen goed te vinden

Service
prima informatie via e mail en tracking

Assortiment
vrijwel alles is er te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Wilmer 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering en goed overzichtelijke website

Service
Ik kreeg een snelle bevestiging en een bericht dat ik de bestelling in de plaatselijke post nl kon afhalen. Goed geregeld

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, snelle leverin

Extra toelichting
Ik heb op aanraden van bekenden een canon fotocamera (voordeelpakket) gekocht. Snelle levering en goede service en daarbij ook goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvo 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en heldere afspraak via email gemaakt, zeer snelle reactie via de mail ontvangen. Toppie!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Op alle punten zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site en wordt erg snel verzonden (volgens mij was het dezelfde dag)

Service
Ze bezorgen met PostNL waar ik geen fan van ben.. PostNL weigert bij mijn buren te bezorgen waardoor ik een dag thuis heb moeten zitten om mijn pakket te ontvangen. Helpdesk van Camaranu gebeld en werd erg vriendelijk te woord gestaan.. Enige minpunt aan Camernu is dat ze met PostNLwerken als bezorgservice:p

Assortiment
Had liever een andere kleur gewild, maar ben opzich tevreden met het assortiment

Aanbeveling
Eerlijk en snel bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op 18/12 bestelling geplaatst met gewenste betaling via creditcard. Betaling was mislukt, order bleef daarom hangen. Vervolgens op 23 gebeld waarom ik nog geen pakketje ontvangen had.

Service
Medewerker legde uit en stelde voor alsnog een iDeal link te sturen zodat de betaling afgerond kon worden en het pakketje alsnog op de post en voor de kerst bezorgd. Super!!

Assortiment
Ruime keuze, lage prijzen

Aanbeveling
Goede service, overzichtelijke website, goede prijzen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josephine 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gewenste artikel is snel te vinden op de site!

Service
Producten steeds op voorraad en de volgende dag in huis!

Aanbeveling
Tot nu toe zeer succesvol gewinkeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en prettige winkel om te bezoeken met ruime parkeer mogelijkheid

Service
Men nam zeer uitgebreid de tijd om me te helpen om tot een eigen keuze te komen. Niet opdringerig

Assortiment
Zeer ruim assortiment verrekijkers, waar ik voor kwam. Op de website prettige mogelijkheid producten te vergelijken en in de winkel mogelijkheid diverse kijkers uit te proberen, ook in de buitenlucht.

Aanbeveling
Deskundig personeel, klant staat centraal was mijn ervaring

Extra toelichting
voor wie van ver komt: combineer een bezoek aan de winkel met een bezoek op Urk! Mooi historisch centrum & haven en heerlijke vis te koop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvExel 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site is handig ingedeeld in categorieen zodat je snel bij het gezochte artikel bent.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en de voortgang van je bestelling.

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Een goede en betrouwbare webshop waar je tegen een scherpe prijs kunt kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martje 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super makkelijke site en uitstekende service

Service
Alles prima verzorgd!

Assortiment
Mooie uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alles tip top in orde

Extra toelichting
Aanrader voor anderen! De volgende dag wordt het al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andrea 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving - de keuze was snel gemaakt

Service
De bestelling werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Ik zou voor elke camera-gerelateerde accessoire zeker hier als eerste kijken.

Aanbeveling
Omdat alles perfect ging, van het plaatsen van de bestelling tot aan de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews