cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46340 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2848 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman Veldkamp 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service en eerlijk advies. Ook advies over producten die ik interessant vindt en overweeg aan te schaffen.

Reageer

paulina 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je komt in een veilige winkel, handen reinigen afstand en schermen.
In alle rust de lens kunnen proberen op eigen camera met goed advies.
Ik heb een zeer goede aankoop kunnen doen. Ik zal zeker terugkomen.

Reageer

Wytse 06-05-2020

Algemene score

6,0
Heb een nieuwe A3 fotoprinter besteld. Homepage was niet geschikt voor mijn Chrome browser met als gevolg dat ik de bestelling niet kon afronden. Telefonisch opgelost, echter handgemaakte order is niet doorgestuurd naar de locatie waar de printer op voorraad lag. Gevolg, opnieuw bestellen, lange levertijd. Helaas, teleurstellend.

Reageer

Christiaan 06-05-2020

Algemene score

10,0
wist o pde site niet goed te kiezen ben heel keurig geholpen. Ze doen wat ze beloven.

Reageer

Petertje 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Onlangs een nieuwe camera gekocht. Wist niet precies wat ik wilde..
Op de website voldoende informatie welke camera het beste bij je past te vinden en zo ook tot mijn keus gekomen.
Smiddags besteld en de volgende ochtend al in huis!

Reageer

Sjoerd 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professionele zaak. Goede klantenservice, producten als omschreven en snel verzonden. Inmiddels meerdere keren wat besteld.

Reageer

Lizzy van veen 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke producten voor goede prijzen! Levering was zoals beloofd dezelfde dag, echt een aanrader.

Reageer

Suresh Pawar 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd op tijd geleverd aan zeer scherpe prijzen. Hebben een zeer uiteenlopend assortiment. Zeer aan te bevelen.

Reageer

Dominique 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie over de beschikbaarheid en de levertijd , alles klopt. De produkt voldoet aan mijn verwachting.

Reageer

Jan-Willem 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van harte aanbevolen!! Meer dan een dikke 10!
Ik was op zoek naar een diascanner, voor mijn ouders, die wat onhandig zijn. Ik ben telefonisch tijdens de coronacrisis geholpen met een eerlijk en zeer deskundig advies. Hierdoor heb ik een pracht apparaat en ik ben veel minder geld kwijt dan ik dacht en het apparaat was het laagste geprijst in vergelijking met ander winkels. Mijn ouders zagen er tegenop om te gaan scannen maar zijn er helemaal aan verslaafd en ze beleven oude tijden opnieuw omdat ze kinderlijk eenvoudig prachtige dia's kunnen scannen. Als dank krijgen we mooie foto's opgestuurd en hebben we mooie gesprekken. Zij maar ook wij genieten met volle teugen, dankzij dit advies. Meer dan een dikke 10.

Reageer

Wim 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor ik wilde bestellen had ik een vraag over de verwachte levertijd. CameraNu heeft dat vlot voor me uitgezocht en daarover duidelijk gecommuniceerd. Na mijn bestelling is er toch nog sneller dan verwacht geleverd.

Reageer

Cees 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al vele jaren bij deze winkel en wordt daar zeer klantvriendelijk geholpen. Het personeel is zeer deskundig. En de adviezen passen bijna altijd bij mijn wensen.

Reageer

Hobbyfotograaf uit B. 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze studerende zoon moest een camera hebben en een professionele foto printer, Na vele Benelux virtuele bezoeken aan diverse websites / webshops terecht gekomen bij cameranu.nl. Je ziet meteen "dit zit goed" hier weten ze perfect waar ze mee bezig zijn. Voor de artikelen die we aankochten (toch een behoorlijk bedrag) bemerkten we scherpe prijzen. Deskundig online advies, uitgebreide keuze mogelijkheden. De info mails zijn niet opdringerig en informatief. Het bijhorende printerpapier dat we bestelden was niet allemaal op voorraad, maar de indicatie van de wachttijd was correct. De website zelf is overzichtelijk en heeft een goede mix van "verkoop" info en blogs. Hier kom ik vaker terug om info te verzamelen, ideeën op te doen en info m.b.t. toekomstige aankopen te onderzoeken.

Reageer

jolanda joosten 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goed bereikbare klantenservice. Na het terugsturen van defect artikel snel antwoord en nieuw artikel

Reageer

TDE 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering. Goed product, goed advies, luisterend oor. Echte aanrader

Reageer

Leo 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heldere site, levering en beoordeling van het product was helemaal raak. Niet de goedkoopste maar als je snelle service wil moet je er toch ook wel voor betalen. Prima zaak.

Reageer

robby 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer ruime keuze, goede beschrijvingen en snelle levering. ideale winkel om foto materiaal aan te schaffen

Reageer

Ronald 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling snel verzonden en geleverd. Bestellingproces en de verzendinformatie is duidelijk

Reageer

Fred 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu heeft een ruime shop en prettige medewerkers. Mijn ervaring is dat ze de tijd nemen om je te informeren. Ik ga hier zeker vaker komen!

Reageer

Louis de Wit 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een lans voor een Nikon D90 en kreeg al eens een lens die goed zou moeten zijn, maar toch niet geschikt was voor mijn camera. Bij Cameranu.nl even een chat met de vraag of de lens geschikt was voor mijn camera en keurig en snel antwoord. Na de bestelling de lens ook snel binnen en perfect. Na de aankoop ook verder fijne informatie over het fotograferen en de keuzes die daarbij gemaakt moeten worden.

Reageer

Paul van Gulick 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaringen met Cameranu.nl zijn erg positief. De keren dat ik om advies vroeg, werd ik op vriendelijk en deskundige wijze begeleid bij mijn vraag. Positief vind ik vooral dat de klantenservice niet meteen de duurste optie aanprijst, maar met me meedenkt hoe ik geld kan besparen bij mijn aankoop. Het voelt persoonlijk dat ik mijn verhaal nooit dubbel hoef te vertellen, ook als ik iemand anders aan de lijn krijg. De registratie van mijn vragen en de vlotte en goedverzorgde verzending van de producten maakt dat Cameranu.nl voor mij een online-winkel is die als voorbeeld kan dienen voor anderen.

Reageer

AndrevD 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pakket keurig verpakt en tijdig ontvangen. Enige minpunt dat hetzij volgens bestelling de andere dag bezorgd worden maar dat werd 3 dagen, vermoedelijk door de Corona perikelen, dus toch een 9.

Reageer

anoniem 04-05-2020

Algemene score

9,0
Bestellen eenvoudig en snel. Levering van producten snel en netjes verpakt. Betrouwbare kwaliteit. Helemaal niets op aan te merken. Ik bestel graag bij deze winkel.

Reageer

Jan Hoencamp 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In verband met online uitzending van kerkdiensten contact opgenomen met Cameranu.nl. Omdat wij op korte termijn de uitzending wilden realiseren kreeg ik prima advies voor aanschaf van apparatuur die snel geleverd kon worden. Deze kwam zelfs een dag eerder dan was aangegeven. Ik werd nog terug gebeld voor aanvullend advies.
Kortom: betrokken en betrouwbaar! Complimenten.

Reageer

leon cools 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al dikwijls bij CameraNU gekocht en telkens heel tevreden. Eén keer was er een 'klein' probleempje en dat was na een mailtje direct opgelost. Top die kerels (en dames)!

Reageer

Ruud 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site; met goede complete informatie! Keurige vlotte verzending! En......zeer tevreden over het produkt!

Reageer

Mark 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed en professioneel geholpen bij cameranu.nl bij de aanschaf van een nieuwe verrekijker. Uitgebreid assortiment en dus goede mogelijkheid om producten te vergelijken en in de praktijk te proberen. Door vergelijking en goed advies uiteindelijk een kijker gekocht met een iets kleinere vergroting (8x ipv 10x).

Reageer

Elisabeth van Breda 04-05-2020

Algemene score

7,0
Levering was snel en keurig.
Echter was niet geschikt voor mijn wat grote Note9 dus teruggestuurd. Dat moet je zelf betalen, maar allà.
Waar ik nu op wacht is de terugbetaling van de vooruit betaalde 45euro, wat voor mij toch echt wel geld is!
Zou fijn zijn als dat even snel ging als de levering.
Elisabeth 06-05-2020

Ik probeer dit bericht te verwijderen, echter dit lukt mij niet om een of andere reden.
Ik heb uitstekende artikelen ontvangen, snel en correct. Bovenstaande review gaat over een andere webshop!!

Reageer

Iris 03-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime winkel en ruim assortiment. Ik ben erg fijn geholpen bij het maken van een keuze, duidelijke uitleg, omruilen geen probleem.

Reageer

John 03-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
juiste informatie, snelle levering, goede service, ook van de transporteur.

Reageer

A Elings 03-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vond de service heel goed, ik werd meteen geholpen. Vriendelijk personeel en de producten hebben erg goede kwaliteit.

Reageer

Astrid 03-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze winkel vanwege de duidelijke uitleg van diverse camera's. Aan de hand van deze informatie heb ik camera canon sx540hs uitgekozen die past bij mij en mijn activiteiten en het doel dat ik wil bereiken om een mooie foto te kunnen maken. De camera bezit vele mogelijkheden en er is een duidelijke gebruiksaanwijzing op internet te vinden. Indien nodig kun je ook direct mailen voor advies etc De levering is vlot en netjes verlopen.

Reageer

Elverhaag 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product JVC HA-ENBTB (wireless bluetooth oordopjes) besteld. Goede kwaliteit prijsverhouding. Binnen een paar dagen in huis. Had deze al eerder bij hen besteld, maar door onoplettendheid kwijt geraakt, dus opnieuw besteld.

Reageer

R.Z. 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlekkeloze ervaring, ook wanneer het product niet bevalt en geretourneerd dient te worden. In ieder geval is de klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam (ik ondervind op het moment van schrijven een compleet tegengestelde ervaring met een andere webwinkel, en dan worden de verschillen pas echt duidelijk).
Bij een andere bestelling van een reserveartikel (niet op voorraad dus) was de levertijd wat lang. Voor de rest weinig meer te zeggen, behalve dat ik hier zeker nog eens wat zal aanschaffen wanneer ik wat nodig heb.

Reageer

Bennie Ponte 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hele mooie zaak, ruim opgezet en lekkere koffie. ondanks het plexiglas vriendelijk en vakkundig geholpen. een nadeel, zucht, je wordt hier zo hebberig van. kortom ik ga hier vast nog vaker naartoe om vakkundig advies te krijgen.
bedankt en groeten, Bennie Ponte uit Harlingen.

Reageer

Frits Feuler 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Korte lijnen, geen gezeur
Volgende dag al het pakketje aan de deur....

ZO HOORT HET TE ZIJN....EN WAT CAMERANU.NL BELOOFT WORDT OOK GEDAAN

Reageer

Aura 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Shop en service is heel goed! Ook de ophangsysteem is van hele goede kwaliteit en makkelijk in gebruik. In tegenstelling vond ik de witte doek van katoen niet van goede kwaliteit en niet geschikt als achtergrond omdat te dunne stof is en kon jij dooreen zien. Verder met mega veel kreukels ook na het streken van de doek. Jammer!
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-05-2020

Hi Aura,

Dank voor je review, en fijn dat je over de shop en de service tevreden bent. Jammer dat het achtergronddoek niet aan de verwachtingen voldoet. We nemen even contact met je op om te kijken hoe we je daarmee het beste kunnen helpen.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Carel 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een paar speciale schroeven nodig voor een camera bevestiging. Deze bij Camera.nu gevonden. Prima prijs. Maakte een fout bij de bestelling. Via Whatsapp (op zaterdag!) binnen enkele ogenblikken contact met de helpdesk die de gemaakte fout snel en goed corrigeerde. De levering was gewoon snel.

Reageer

Harmen van Twillert 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie online webshop waarop ik makkelijk mijn objectief kon uitzoeken en filteren. Na twee tegenvallende resultaten van mijn kant heb ik de klantenservice gebeld. Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik een goede aankoop kunnen doen.

Enige minpuntje is dat ik de retourkosten zelf moest betalen, maar zit meer tussen de oren...

Reageer

Caroline 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tweede keer dat ik iets aanschafte bij CameraNu beviel mij net zo goed als mijn eerste aanwinst bij deze firma. Deze keer werd het de minikijker Nikon Aculon T11 8-24x25. Als best wel verwende kijkerbezitter met een 35 jaar geleden gekochte Zeiss Dialyt 10 x 40 en van recentere datum, de Swarovski EL 12x50, zocht ik iets lichters voor als ik met zware camera met telelens het veld in ga. De Nikon Aculon is een verrassend goede kijker die qua afwerking en optisch gerief veel meer biedt dan de aanschafprijs( 149 euro) doet vermoeden.

De kijker ligt comfortabel in de hand waardoor bij hogere vergrotingen de trillingen beperkt blijven. De inklapbare oculairringen zijn van het niveau van mijn Swarovski. De centrale scherpstelling werkt soepel en precies. De objectieflenzen liggen diep in de kijker waardoor de kans op beschadiging gering is.

Omdat ik veel moeite heb met de spottingscoop vanwege de eenogigheid, vervangt de Nikon Aculon nu zowel mijn kleine insectenkijker, mijn toch wel zware Swarovski en mijn spottingscoop. Het is eigenlijk 3 kijkers in 1 en maakt mijn tochten door het veld veel minder zwaar.

Tot slot: alle lof voor de het vervoer en de bezorging van Trunkrs, die de kijker een dag na bestelling en ondanks alle stagnatie door het Coronavirus bezorgde.

Reageer

Sylvan 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging heel simpel, ik werd direct gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Levering was persoonlijk mooi op tijd. Ook via de klantenservice werd ik goed geholpen toen ik met een vraag zat!

Reageer

Marianne 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie producten, prima en snelle levering. Duidelijke beschrijving produkt.

Reageer

Anneke Miedema-Reitsma 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn body Pentax K500 ging na vier jaar stuk. Wel aan de vroege kant. De sluitertijd ging stuk. Ik had dit kunnen laten maken. Conlusie is dat dit ook de nodige kosten met zich meebrengt. Bij camera.nu in Urk me laten voorlichten welke camera ik het beste kon kopen. Toch weer gegaan voor de body K70. Daar heb ik 3 lenzen bij. Hij bevalt prima en kan gewoon weer verder met deze camera. Wat ik niet wist was dat er geen kabeltje bij geleverd wordt om via camera naar computer over te kunnen zetten. Mijn vorige camera body zat dat bijgeleverd. Wifi verbinding naar computer ook niet werkt. Verder een fijne camera om mee te werken.
Bij camera.nu winkel in Urk is volop keuze en goede uitleg. Zelfs met de Corona crisis. Genoeg afstand en meteen bij de ingang desinfecterend middel. Voelde goed.

Reageer

LBr 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de DJI Mavic Mini had ik nieuwe props nodig. Deze waren wel leverbaar maar gezien de huidige tijd waarin we leven, kreeg ik een mail dat het wat langer kon duren.
Ik had graag ook nog twee extra batterijen voor de Mini mee besteld dus maar even met de klantenservice gebeld. Of ze een idee hadden wanneer die besteld konden worden?
Uitermate vriendelijk te woord gestaan met een goede uitleg waarom die batterijen (nog) niet te leveren waren. Dat is waar ik blij van wordt!
Vervolgens liggen de bestelde items 2 dagen later, netjes verpakt op de deurmat!

Reageer

Wim 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
WiFi Camera gekocht die niet meer functioneerde kosteloos een nieuwe ontvangen

Reageer

Fahner 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over de website en over de beantwoording van de vragen. Duidelijk en helder maar ook eerlijk. Het product wat we hebben gekocht, een acculader met verloopplaatje werkt uitstekend. Ga zo door!

Reageer

Rob 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld morgen in huis! Kwaliteit! Zeer tevreden. Nu nog de twee drones uit testen.

Reageer

Lenie 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding grandioos. Goede, eerlijke en duidelijke voorlichting op de pagina. Snelle levering.

Reageer

Paul van Breda 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service met fijn 30 dagen zichttermijn. Snel geleverd en waardevolle info en uitleg op de website, plus een goede kwaliteit van de producten.

Reageer

Luc 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere informatie en een snelle levering! Het product is zoals omschreven.

Reageer

Toon meer reviews