cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

smit-lloyd 17-06-2015

Algemene score

7,5

Gemak
Kon makkelijk vinden wat ik zocht en de algemene informatie was redelijk goed

Service
Product online gekocht en werd volgens afspraak op tijd geleverd en alles werd per email vertelt

Assortiment
Er was redelijk veel keuze in software voor fotografie en wat ik zocht was er in nederlands en engels.

Aanbeveling
zeker wel als in een gesprek naar voren komt dat men software zoekt voor fotografie

Extra toelichting
Kon gauw vinden wat ik zocht en de hulp die ik kreeg was goed bij problemen met computer voor installatie proces.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen van der Hoorn 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik vond snel waar ik naar opzoek was en kon alles vinden van de website.

Service
ik werd goed geinformeerd over het pakketje en de aankoop dus top!

Assortiment
ik heb alles gevonden wat ik zocht dus ++ voor assortiment! Ook was alles op vooraad waardoor ik het snel binnen had

Aanbeveling
Het is een gemakkelijke leuke winkel met kwalitatieve producten die niet te veel kosten. ze zijn snel en houden goed contact!

Extra toelichting
Het is een gemakkelijke leuke winkel met kwalitatieve producten die niet te veel kosten. ze zijn snel en houden goed contact!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LeoLa W 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kwam op zaterdag erg druk maar toch relatief snel aan de beurt

Service
Goede uitleg bij hetgeen gekocht, inclusief montage

Assortiment
Zeer breed assortiment zeker qua camera's. Lenzen kan nog iets beter

Aanbeveling
Veel kennis aanwezig en behulpzaam

Extra toelichting
Goed geholpen met montage en service gericht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

camlight 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na telefonisch gereserveerd te hebben, kon ik de lens een uurtje later ophalen.

Service
Klantvriendelijk en graag behulpzaam met mogelijke ander alternatieven.

Assortiment
Ze haden de Samyang lens 14mm mark 2 wel in voorraad

Aanbeveling
Virendelijke mensen en grot assortiment

Extra toelichting
Ik had al eerder producten bij ze gekocht via internet en dat verliep ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Broekhuizen 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit vele vergelijkingssites nuttige links naar deze overzichtelijke en gebruikersvriendelijke webshop.

Service
Zeer vlotte en nette levering.

Assortiment
Prachtig assortiment.

Aanbeveling
Reeds meerdere artikelen bij deze webshop gekocht. Altijd een uiterst correcte en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een webshop die ik regelmatig bezoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieda54 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik kon heel snel vinden wat ik zocht. omdat ik wel twijfelde tussen twee typen heb ik daarna via de button onderaan de pagina een vraag gesteld. Hier kreeg ik heel snel een goed antwoord op. daarna heb ik meteen de battery grip besteld.

Service
Omdat ik wel twijfelde tussen twee typen heb ik daarna via de button onderaan de pagina een vraag gesteld. Hier kreeg ik heel snel een goed antwoord op. daarna heb ik meteen de battery grip besteld.

Assortiment
Voor elk type camera is er een originele versie van de battery grip en een alternatief. Meer is niet nodig!

Aanbeveling
ik winkel al een paar jaar bij Cameranu en ben er steeds snel en vooral ook heel vakkundig geholpen. De service is bijzonder goed.

Extra toelichting
De deskundigheid bij CameraNu is groot, er wordt op vriendelijke wijze geholpen bij het vergelijken en het maken van de uiteindelijke keuze. Of het nu ging om mijn camera, of om toebehoren, vragen over objectieven, ik ben zeer tevreden met jullie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

swingcees 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden de goedkoopste en in voorraad

Service
kan nog weinig over de service zeggen maar ze doen wat ze beloven

Assortiment
1 van de weinige winkels die dit product konden leveren,

Aanbeveling
geen negatieve bevindingen

Extra toelichting
winkel met grote sortering van alle merken als enige die dit product in hun assortiment hadden en op voorraad ik ben zeker van plan om meer te bestellen voor mijn toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco-N 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer goed doordacht systeem met de genummerde bonnetjes voor service, reparatie, e.d. Hoewel het voor sommige klanten lastig is om de schermen in de gaten te houden om te zien wanneer ze aan de beurt zijn is het idee erg goed doordacht

Service
Ik heb (gelukkig) nog geen ervaring met service na reparatie maar de uitleg en moeite van medewerkers om een goed advies te geven was uitstekend!

Assortiment
Alle populaire producten zijn ruim voorradig zonder zoveel keus te krijgen waardoor je het overzicht verliest, als je een camera wil kopen doe je toch zelf ook onderzoek op internet en via de site van cameranu valt alles goed te vergelijken.

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen, alleen is Urk een beetje een uithoek voor mij waar je niet zo'n winkel verwacht. Ik zou cameranu waarschijnlijk eerder in een "grotere" stad verwachten. (Emmeloord, Zwolle of Kampen)

Extra toelichting
Ik heb verder weinig toe te voegen, fijne winkel, kundig personeel en ben persoonlijk twee keer naar de winkel geweest, eerste keer voor advies en daarna alle informatie in mij op te nemen en de tweede keer om mijn camera aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Man51 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met goede uitleg over de producten.

Service
Had een probleem met de camera werd heel goed opgelost.

Assortiment
Ruime keus in merken en allerlei prijsklassen,prima.

Aanbeveling
Prima zaak met goede service.

Extra toelichting
Prima site en bedrijf.Bestelling werd andere dag al bezorgd zoals beloofd.Helaas had ik een probleem met mijn camera met de kleuren.Na mailcontact en proberen het op te lossen met resetten etc.toch na twee weken terug gegaan en de camera werd direct omgeruild voor een nieuwe,klasse service.Daar kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene C. 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Scherpe prijzen, groot assortiment, snelle levering en goede service. Top (web)winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden007 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige navigatie op de webpagine

Service
Contact omtrent de leverering van de goederen als zeer positief ervaren

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden met CameraNu

Extra toelichting
Eenvoudig te bestellen, ruime keuze en een goede service verlening zorgen ervoor dat ik regelmatig bij CameraNu bestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry147 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
van nalevering wordt je prima op de hoogte gehouden

Assortiment
voordelig en artikelen zijn ook op vooraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Koning 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Kon de camera die ik wilde makkelijk vinden. Pakketten kunnen voor onduidelijkheid zorgen omdat er dan meerdere prijzen op het scherm getoond worden

Assortiment
Zover ik kan beoordelen behoorlijk volledig

Aanbeveling
Geen klachten nette snelle levering

Extra toelichting
Mooie aanbieding voor een Nikon d7100 met 2 lenzen. Meteen de volgende dag geleverd met alle papieren en in een stevige doos.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jerry020 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch gevraagd om info, direct kon ik bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Behoorlijk compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana Priscilla 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle apparatuur is duidelijk en makkelijk te vinden, met daarbij de nodige informatie. Zodra ik iets niet kon vinden maakte ik gebruik van de zoekfunctie en dan kon ik het alsnog vinden. Het bestellen en aanschaffen was erg makkelijk en overzichtelijk.

Service
Ik heb een aantal keren met de klantenservice contact opgenomen en dit verliep iedere keer prettig. Fijn dat de klantenservice tot 22:00 te bereiken is. Mijn pakket werd daadwerkelijk binnen 24u bezorgd, wat voor mij belangrijk was omdat ik de spullen op tijd nodig had.

Assortiment
Het assortiment is erg groot, producten die ik ergens anders niet kon vinden heb ik hier besteld. Prijzen zijn prima. Ik zou nog wel graag een groter aanbod willen zien in shoulder rigs, maar dat is een persoonlijke voorkeur.

Aanbeveling
Cameranu.nl heeft een groot assortiment, dat niet elke winkel of webshop heeft. De klantenservice denkt met je mee en geeft advies als je vragen hebt over een product. De service is top en de bestelling werd snel bezorgd. Aanrader.

Extra toelichting
Ik heb een goede ervaring met Cameranu.nl. Als ik in de toekomst weer iets (snel) nodig heb, zal ik deze winkel (online) bezoeken. De klantenservice denkt met je mee en geeft advies als je vragen hebt over een product. De service is top en de bestelling werd snel bezorgd. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans73 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel was eenvoudig te vinden en te bestellen via de site

Service
Vnndaag besteld en dag later was het binnen, wat wil je nog meer.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande reacties

Extra toelichting
Ruime keuze op de site, vandaag besteld en dag later binnen. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kckdk 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en gemakkelijk en overzichtelijk

Service
al de spullen die ik heb besteld waren op tijd geleverd en goed

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
heb ik al gedaan bij al mijn vrienden en familie

Extra toelichting
ik heb vertrouwen in de kennis en duidelijkheid van de producten die ik kocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haagse Dingen 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel iets kiezen en bestellen zonder te veel doorklik vakjes

Service
Mijn eerste bestelling was kwijt en zonder gedoe werd een nieuwe verstuurd

Extra toelichting
Niet te veel gedoe en ze vallen je niet lastig met allemaal aanbiedingen waar je niet om heb gevraagd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jdoorn 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en accuraat

Service
De flitser was prima verpakt.

Assortiment
Prima, De Nissin MF18 is niet overal beschikbaar. Bij jullie wel!

Aanbeveling
Prima assortiment en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann Huisman 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen bij CameraNU was erg gemakkelijk. Wat fijn was dat je niet perse een account moest aanmaken, wat weer tijd scheelt. Wat ik zelf een nadeel vind, is dat je het product meteen moet betalen. Ik had graag nog de optie AfterPay gezien.

Service
De service was goed. Na de bestelling werd direct een e-mail toegestuurd met hierin de informatie. De volgende dag kreeg ik nog een e-mail met hierin de track en trade code van PostNL.

Assortiment
Er waren genoeg vergelijkbare producten verkrijgbaar. Daarnaast waren de producten verkrijgbaar in verschillende formaten, soorten en prijsklassen. Hierdoor was het makkelijker om een geschikt product te vinden.

Aanbeveling
Ik had mijn bestelling iets voor 12 uur 's avonds geplaatst en de bestelling was er zoal belooft er de volgende dag. Alles was netjes verpakt in de verzenddoos.

Extra toelichting
CameraNU is een goede online winkel met een breed assortiment aan fotografie producten. Het bestellen ging gemakkelijk en snel bij CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Franssen 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je nodig hebt, dan kun je met de zoekfunctie eenvoudig het artikel vinden.

Service
De helpdesk is goed bereikbaar bij aanvullende vragen. Verder vind ik de informatie tussen bestelling en levering uitstekend geregeld.

Assortiment
Tot op heden heb ik nog niet ervaren dat een artikel dat ik zocht niet voorradig was.

Aanbeveling
Het belangrijkste vind ik het eerlijke advies. Het advies is niet primair gericht om te verkopen, maar om de klant te helpen. Bij de advisering vind ik dat sterk wordt gewezen op prijs-kwaliteit. Het komt zeer objectief over.

Extra toelichting
Bovenstaande beoordeling is niet alleen gebaseerd op de laatste aankoop, maar ook bij fysieke aankopen in de winkel. Ik heb eerder bij een vergelijkbare winkel fotoapparatuur gekocht, maar vanaf de eerste ervaring met CameraNu prefareer ik deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.F Friederich 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo gemakkelijk gaat het om je favoriet en gewild item te kopen. Heb je vragen, bel je gewoon ff en ze vertellen wat jij wilt weten.

Service
Vriendelijk en deskundigheid en coulance, dat zijn de sleutelwoorden van CameraNu! Service met een grote S! Ik ben tevreden en mij hebben ze al enige tijd als tevreden klant.

Assortiment
Als ik wat wil gaan kopen, kijk ik eerst even bij CameraNu op de site. Van 1 artikel meerdere varianten te koop, de beste ..of die het beste bij mijn budget past, vertellen ze je gelijk.

Aanbeveling
Hulpvaardig, service,coulance én productkennis kennen ze als geen ander bij CameraNU

Extra toelichting
Al meerdere jaren klant bij CameraNu, en tot volle tevredenheid! Mijn voorlaatste aanschaf, een Godox monolite..... net een paar eurootjes tekort om er ook nog een lichtvormer bij te kunnen kopen. De verkoper vertelde me dat ze binnenkort een semi professionele octabox in de aanbieding kregen. Kreeg hem nu al mee voor die prijs en ik was uiterst tevreden met mijn zo gewilde aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert de Bock 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Overzichtelijke bestelling, snel geleverd en goed verpakt.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Waarom zou je ergens anders kopen?

Extra toelichting
Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander van Orden 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was van tevoren al duidelijk welk product ik zou gaan aanschaffen, waardoor het hele aankoopproces erg gemaakelijk verliep.

Service
Uitstekend en enthousiaste service.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Uitstekende service en groot assortiment

Extra toelichting
Erg onder de indruk van de winkel en het ruime assortiment. Daarnaast erg tevreden met de geboden service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Wijker 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel overzichtelijk en de keuze is erg groot. Ook de voorraad zit goed, want "tijdelijk niet leverbaar" komt weinig voor.

Service
Cameranu maakt haar afspraak na met betrekking tot bestellen en levering.

Assortiment
Zoals eerder vermeld, de keuze is enorm op allerlei prijsniveau's.

Aanbeveling
In hoge mate, op basis van mijn voorgaande motivaties.

Extra toelichting
Betrouwbaar, concurrerende prijzen en grote keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Exo 15-06-2015

Algemene score

8,7

Gemak
Met een paar klikken besteld, en betaald!!

Service
Bij telefonisch contact zeer vakkundig en aardig te woord gestaan.

Assortiment
Een zeer ruim aanbod, zowel online als in de winkel.

Extra toelichting
Ik heb bij deze winkel al diverse produkten gekocht en allen naar volle tevredenheid. Keurig verpakt en zeer snel geleverd. Kortom....Een aanrader en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Huibers 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden.

Service
Als er iets fout gaat (verkeerde artikel besteld, artikel blijkt toch niet wat je dacht) wordt de aankoopsom zonder meer en snel teruggestort.

Assortiment
Kan ik niet zo goed over oordelen, zie ergens anders wel eens iets dat cameranu niet heeft. Aan de andere kant heeft cameranu niet-merkonderdelen die mij beter bevallen dan de merkonderdelen. Dat geldt bijv voor de zonnekappen van Canon, waarvan enkele van LLC beter en veel goedkoper zijn.

Aanbeveling
Zonder meer aanbevolen

Extra toelichting
Dat heb ik al gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

herzwi 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voor 10 uur besteld vlg dag in huis

Extra toelichting
prima web winkel ook in de winkel op urk geweest mooie winkel groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim en Mathilde 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker in de buurt en een grote sortering met deskundige adviseurs op zowel de serviceafdeling als in de verkoop

Service
hulpvaardig en altijd een deskundig advies

Assortiment
zeer ruime sortering op velerlei gebied

Aanbeveling
als het in de spraak te pas komt dan stuur ik zeker mensen naar jullie winkel

Extra toelichting
zeer tevreden klant !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AWdeB 15-06-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering

Assortiment
Alle pro-lenzen en body's van Nikon leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterV999 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk gevonden en eenvoudig tecbestellen

Extra toelichting
Altijd snel, vriendelijk en nauwkeurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Hermit 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke stappen, duidelijke voorwaarden, en mogelijkheid van afkoelingsperiode.

Assortiment
Heeeel uitgebreid.

Aanbeveling
Uitgebreide assortiment die je via Internet of zelf in de winkel kan bekijken

Extra toelichting
Lekker gemakkelijk vanaf luie stoel door het "Internet" winkel struinen. Belangrijk: een afkoelingsperiode van 2 weken / 14 dagen, en je kan het ook zelf terugbrengen. Ik had wel een simpel product gekocht, maar alles zoal bekeken, plezierig en duidelijk (o.a. voorwaarden). Geen beoordeling v.d. Service want had het niet hoeven gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kayleigh Bellen 15-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Over het gemak en gebruiksvriendelijkheid ben ik erg tevreden. Ik was op zoek naar een Polaroid Camera en heb precies gevonden wat ik nodig had via de zoekopties.

Service
Ik heb afgelopen week een Polaroid refurbished 600 80's style instant camera + 2 films (134,00€) besteld. Over de levering was ik erg tevreden, de camera was binnen enkele dagen binnen, waarvoor dank!

Echter kwam ik (nadat ik het pakje films al open gemaakt had) erachter dat de houdbaarheidsdatum op dit pakje overschreden was.
Nu weet ik dat het in dit geval niet zo cruciaal is als op voedingswaarden, maar toch. Op dat zelfde pakje staat namelijk dat de kwaliteit het beste is als de foto gemaakt wordt voor de houdbaarheidsdatum.

Ik heb toen een erg nette mail gestuurd naar jullie waarin ik hetzelfde verhaal heb geschreven als bovenstaand.

Hierop kreeg ik als antwoord 'Beste Kayleigh, dat is niet zo erg hoor! De kwaliteit is niet minder, alleen als je het jaren laat liggen'.

Dat ik het niet jaren moet laten liggen, snap ik ook wel! Ik heb vervolgens gereageerd dat ik dit geen service vind (Weer op een nette manier) en dat ik de moeilijkste niet ben dus het erbij laat.

Echter ben ik nog steeds van mening dat dit geen service is. Je verkoopt geen dingen waarvan de houdbaarheidsdatum overschreden is, dat kan gewoon niet! En als het per ongeluk gebeurt, dan kun je op z'n minst met een oplossing komen.

Ik vind het jammer dat het zo moet gaan, ook dit hoort bij klantvriendelijkheid en service. Wellicht een leer voor de volgende keer..

Assortiment
Ik heb tot nu toe alleen gezocht naar polaroid camera's. Goed assortiment.

Aanbeveling
Qua gemak en assortiment, ja! Qua service, nee sorry. Zie bovenstaand.

Extra toelichting
Ik wil mijn belangrijkste punt hier nog een keer benadrukken: Ik heb afgelopen week een Polaroid refurbished 600 80's style instant camera + 2 films (134,00€) besteld. Over de levering was ik erg tevreden, de camera was binnen enkele dagen binnen, waarvoor dank! Echter kwam ik (nadat ik het pakje films al open gemaakt had) erachter dat de houdbaarheidsdatum op dit pakje overschreden was. Nu weet ik dat het in dit geval niet zo cruciaal is als op voedingswaarden, maar toch. Op dat zelfde pakje staat namelijk dat de kwaliteit het beste is als de foto gemaakt wordt voor de houdbaarheidsdatum. Ik heb toen een erg nette mail gestuurd naar jullie waarin ik hetzelfde verhaal heb geschreven als bovenstaand. Hierop kreeg ik als antwoord 'Beste Kayleigh, dat is niet zo erg hoor! De kwaliteit is niet minder, alleen als je het jaren laat liggen'. Dat ik het niet jaren moet laten liggen, snap ik ook wel! Ik heb vervolgens gereageerd dat ik dit geen service vind (Weer op een nette manier) en dat ik de moeilijkste niet ben dus het erbij laat. Echter ben ik nog steeds van mening dat dit geen service is. Je verkoopt geen dingen waarvan de houdbaarheidsdatum overschreden is, dat kan gewoon niet! En als het per ongeluk gebeurt, dan kun je op z'n minst met een oplossing komen. Ik vind het jammer dat het zo moet gaan, ook dit hoort bij klantvriendelijkheid en service. Wellicht een leer voor de volgende keer..

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Tim van der Weijden 15-06-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie winkel, goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.
Bij binnenkomst geef je via een klanteninterface op wat de reden van je bezoek is en krijg je een nummertje. Deze worden duidelijk afgeroepen in de hele winkel en zijn ook te zien op de vele schermen. Wachten duurt niet lang, en als je geholpen wordt, is er alle aandacht voor jou en je vragen.

Service
Al je vragen worden meteen tot de bodem uitgezocht. Wanneer degene die je op dat moment helpt geen antwoord op je vraag weet, krijg je geen lulverhaal maar wordt de juiste expert erbij gezocht.

Assortiment
Als je op de site vooraf ziet dat ze het in huis hebben, hebben ze het ook!
Daarnaast heb je gedurende het wachten op je servicemedewerker genoeg om te bekijken in de winkel zelf. Alles is in een overzichtelijke categorie ingedeeld en die zaken die je graag even vasthoudt en onderzoekt zonder bemoeienissen, liggen er dan ook.

Aanbeveling
Het kan een stukje rijden zijn maar zeker de moeite waard. Zeker als je al weet wat je wil hebben en desondanks alternatieven wilt horen en zien. Wat je ziet op de site, hebben ze ook daadwerkelijk in huis.

Extra toelichting
Het was voor mij een eind rijden maar dat was zeker de moeite waard. Had een flinke boodschappenlijst en ben prima geholpen met advies waarbij alternatieven ook ter sprake komen. De uiteindelijke keuze moet de klant zelf maken, niets wordt je in de mond gelegd. Het is een prima winkel, ruim genoeg met voldoende servicemedewerkers zodat je niet lang hoeft te wachten totdat je geholpen wordt. Tip 1: denk aan het verhogen van je daglimiet bij je bank! Tip 2: in het centrum van Urk kun je prima je nieuwe gear meteen aan het werk zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkvanderhoek 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel en eenvoudig

Assortiment
Volop keuze in een meer dan ruim assortiment

Aanbeveling
Hnadig als je snel iets nodig hebt

Extra toelichting
Razend snel iets kunnen bestellen en alles loop volgens afspraak, in een woord super!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

m.v.d.hoeven 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle stappen staan helder op de site

Service
Wat er beloofd wordt, wordt zonder enige moeite gedaan lijkt het. Dat is pas service!

Assortiment
Wat ik zocht vond ik, maar ik kan geen uitspraak doen over het hele assortiment.

Aanbeveling
Bij mijn printer kreeg ik een degelijke tas cadeau. Die aanbieding heb ik bij geen andere aanbieder gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Genietende fotograaf 15-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig shoppen via internet + bij product op voorraad super snelle levering!

Service
Deskundige hulp. Volop kennis aanwezig!

Assortiment
Vele toestellen, tassen e.a. aanwezig.

Aanbeveling
Prettige winkel, prettige manier van winkelen met gebruik van nummertje trekken, verzorgde uitstraling, veel kennis aanwezig...

Extra toelichting
Als je iets op fotogebied nodig hebt is dit de winkel om naartoe te gaan. Je slaagt altijd! Vooraf bestellen via internet en je weet zeker dat ze het hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Jong33 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website en winkel alles even makkelijk te vinden en te bedienen.

Service
Vriendelijk personeel met prima vakkennis en Cameranu doet nooit moeilijk als je wat terug brengt of bij een defect.

Assortiment
Kan net wat uitgebreider zoals FLM ballheads en Xume lenscaps.

Aanbeveling
Zeker weten en al vele maken gedaan in de loop der jaren.

Extra toelichting
DE camerastore van Nederland voor de professional wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frodo2000 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is soms een beetje zoeken.
De informatie is goed en het klopt allemaal heel mooi en volledig, maar dat zoeken...

Service
daar valt niets aan toe te voegen.
Informatie perfect.
Service perfect.
Super snel.

Assortiment
Uitstekend.
Als een bedrijf altijd en ook alles op voorraad heeft, dan moeten de producten duurder worden of wordt een deel van de voorraad ouder. Uitstekende middenweg.

Aanbeveling
Altijd, voor zover van toepassing.

Extra toelichting
Bloed mooie lens. De keuze is goed geweest. Nog net op tijd omgepraat naar de juiste keuze. Hoop geld, maar dank mega genieten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ray-photo 14-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super winkel, duidelijke website, makkelijk betalen met ideal. Supersnel bezorgd.

Service
Zeer goede service, geweldig dat je je eigen tijdvak qua bezorging kan kiezen zo hoef je nooit op je pakket te wachten.

Assortiment
Geweldig assortiment, niet altijd alles op voorraad maar dat is ook praktisch onmogelijk, Gewoon zeer goed voor de professionele fotograaf.

Aanbeveling
Cameranu kan ik iedereen van harte aanbevelen

Extra toelichting
Goed assortiment, kan altijd uitgebreider maar voor de professionele fotograaf meer dan goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N. W. 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle artikelen zijn gemakkelijk te vinden op de website

Service
Een vriendelijk filmpje over de winkel en de manier waarop de bestelling wordt afgerond. Min puntje is het tijdstip van bezorging dat wordt aangegeven(18.30-20.30)
Mijn pakketje werd in de ochtend bezorgd.

Assortiment
dat wat ik zocht, heb ik kunnen vinden.

Aanbeveling
De winkel biedt een ruime keus, gerenommeerde merken en heeft een snelle service.

Extra toelichting
Ik koop niet zo vaak via internet, Nu dus wel een keer en ik vond het gemakkelijk, snel en heb bovendien een prachtige verrekijker kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BG2014 14-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is makkelijk terug te vinden. Wijst zich vanzelf

Service
Snelle service, bij retourlevering ook snel het geld retour.

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Je vind er zo ongeveer alles. Deskundig en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick_W 14-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was makkelijk om mijn monopod te bestellen. Ik was nog iets vergeten mee te bestellen. Direct even gebeld met cameranu en beide bestellingen konden nog worden samengevoegd waardoor ik geen extra verzendkosten hoefde te betalen. Prima service!

Service
Mijn bestelling werd binnen 1 dag bezorgd bij het postkantoor dat ik zelf had aangegeven. Ook het telefonisch doorgeven van nog een extra bestelling ging vlot en vriendelijk. zo konden mijn bestellingen als 1 bij elkaar gevoegd worden, waardoor ik alsnog maar 1x verzendkosten hoefde te betalen.

Assortiment
Ik heb een monopod van Benro gekocht. bij Cameranu een van de weinige plekken waar ik deze afmetingen kon vinden. erg fijn dat ik het hier heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Als iemand iets zoekt zal ik zeker de website van cameranu vermelden. omdat ik er een goede ervaring mee heb gehad.

Extra toelichting
De verzending ging soepel, de klantenservice heeft me vriendelijke te woord gestaan en direct snelle service geleverd. Een winkel voor liefhebbers en professionals!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tine hendriks 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel ligt in het midden van het land.
voldoende parkeergelegenheid direct bij het winkelpand.
nummersysteem houdt bij wanneer je geholpen wordt.
wachten is geen probleem: zitruimte, koffie en natuurlijk producten die je zelfstandig kan bekijken tijdens eventueel wachten.

Service
men heeft tijd, kennis en is vriendelijk.
mail en telefoon worden snel beantwoord.
gemaakte afspraken worden nagekomen.
ruilen geen probleem.
soms zelfs goed advies in plaats van verkopen!
personeel is op hoogte van nieuwtjes
aparte afdeling voor reparatie, info en huren.
aanbod fotografieworkshops, gegeven door enthousiaste beroepsfotografen.

Assortiment
overzichtelijk opgesteld, steeds de nieuwste producten aanwezig.

Extra toelichting
'gewoon' .... betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 40 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed, de verkoper weet waarover hij het heeft en dat is prettig.

Aanbeveling
De winkel is mij aanbevolen door een ervaren fotograaf. Men nam de tijd om mij te helpen de juiste camera aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Avontuurlijk Gees 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk tot in detail weergegeven en gemakkelijk te vinden! TOP!

Service
Binnen de tijd keurig afgeleverd in goede verpakking.

Assortiment
Doel was verrekijker. Zeer ruim aanbod kwaliteits kijkers.

Aanbeveling
Mijn ervaring TOP! Dus Cameranu.nl wordt door mij aanbevolen.

Extra toelichting
Duidelijk technische details. Weergegeven in duidelijk en mooie lay-out. In dit geval internet bestellingen doen weet je wat je koopt. Duidelijk en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canonne 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het artikel was makkelijk te vinden en ook het verdere afrekenproces ging vlekkeloos.

Service
Prima service, netjes op tijd zoals afgesproken geleverd.

Assortiment
Héél ruim assortiment, kan er eigenlijk alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Mijn ervaring met Cameranu.nl zijn prima dus kan ik zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Camernu.nl en heb daarom ook een positieve beoordeling gegeven. Aangezien er ongetwijfeld altijd verbeterpuntjes zullen zijn ben ik qua cijfer niet hoger gegaan dan een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jac. 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wanneer je maar wil

Service
niks mis mee

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
geen missers gemaakt

Extra toelichting
wat wil je nog meer weten?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rsomann 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Doeltreffende website, gerichte informatie

Service
Snelle en correcte leveringen, keurig en veilig verpakt.

Assortiment
Super

Aanbeveling
aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos124 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, heldere verwachtingen over verzending

Service
snel! vriendelijk

Assortiment
veel producten, ook wat minder gangbare

Aanbeveling
ik blijf er zelf kopen, en dat zal ik anderen ook melden

Extra toelichting
heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews