cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Rutgers 20-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is hier en daar wat problematisch met de toegankelijkheid met een rolstoel, zeker als de buitendeur gesloten is.

Service
Gewoon goed, al zou de kennis van de diverse camera's en toebehoren wel wat bijgespijkerd kunnen worden.

Assortiment
Alles wat je maar denken kan is er.

Aanbeveling
Het is een solide zaak, geen rare fratsen, gewoon recht voor z'n raap en eerlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Ik had een blauw toestel besteld, maar deze was niet uit voorraad leverbaar. Kon nog wel een maand duren. Niet handig voor de vakantie. Dus op eigen initiatief gebeld en een andere kleur genomen om toch op tijd een toestel in huis te hebben.

Assortiment
Op de site stond niet aangegeven dat het toestel niet op voorraad was in de kleur dat ik deze wilde. Vervolgens na de bestelling kreeg ik bericht dat het toestel niet op voorraad was. Omdat ik het toestel voor mijn vakantie in huis wilde hebben, heb ik zelf contact opgenomen en gekozen voor een ander toestel. Toestel in een andere kleur.
Graag had ik het toestel in de door mij eerst gekozen kleur. Als ik had geweten dat zij deze niet konden leveren, had ik dus ergens anders besteld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hans van Oosterhout 19-07-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 te Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website verwijst met veel gemak naar de juiste producten. Verder heb ik de aankoop van het artikel zelf bij de winkel gehaald, vertrouwd en dicht bij huis.

Service
Waar ik nog geen kennis van had was het retour beleid, subliem daar ik eerst na het uitproberen retour mocht brengen en daarna het juiste artikel heb kunnen kopen.

Assortiment
Voor ieders wat wils ruime sortering.

Aanbeveling
Vertrouwd, vriendelijk en met heel veel product kennis.

Extra toelichting
Gewoon doorgaan, wat goed is, is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fototas 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt de producten makkelijk vinden en bestellen. De site is overzichtelijk.

Service
Nadat je hebt betaald krijg je via de mail te horen hoe het met je bestelling is gesteld. Het product wordt de volgende dag al geleverd. snelle levering

Assortiment
Er is een ruime keuze voorhanden. Je vindt hierdoor vrijwel altijd wat je zoekt.

Aanbeveling
Het is een overzichtelijke winkel met ruime keuze met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterb 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel besteld, snel geleverd

Service
Alles afgewikkeld conform planning en afspraak

Assortiment
Veel accessoires verkrijgbaar

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 19-07-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
mooie overzichtelijke winkel en vanwege het nummertjes systeem weet je precies wanneer je aan de beurt bent. In de tussen tijd een bakkie doen in de winkel en relaxed rond kijken.

Service
Had vooraf veel gelezen voor welke lens ik zou gaan. Na uitleg wat voor camera ik had en waarvoor ik de lens wilde gaan gebruiken kwam de medewerker met de zelfde lens als zijnde de beste keus voor mijn gebruik. Hij nam de tijd voor uitleg.

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
Zodra ik weer iets nodig heb ga ik hier heen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Hoving 19-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben prima en professioneel advies gekregen over de aanschaf van de Canon 750D.

Service
We werden persoonlijk geadviseerd.

Assortiment
Genoegen om de juiste keuze te maken

Aanbeveling
Plezierig

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Leeuw 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideale sortering voor een goede prijs

Service
Goed telefonisch advies van verkoopmedewerkster

Assortiment
Voor alle omstandigheden het juiste product aanwezig

Aanbeveling
Topservice en advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arie 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Telefonisch uitstekend begrepen door verkoper. Snelle en correcte verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 19-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een filter, ze hadden er genoeg en ik mocht het zelfs proberen voordat ik het daadwerkelijk kocht.

Service
Supergoed geholpen. Voor en na de aankoop nog tips gekregen. Heel klantvriendelijk

Aanbeveling
In 'the middle of nowhere'. Eventjes rijden, maar daar krijg je ook wel wat voor terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel artikelen kunnen vinden

Service
snelle levering

Assortiment
zeer gevarieerd

Aanbeveling
vaker bestellingen gedaan. nooit problemen gehad en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Wels 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk selecteren en heldere bestelling

Service
Vriendelijk en correct geholpen bij telefonisch contact

Assortiment
Precies wat ik nodig had in voldoende keuze

Aanbeveling
Prettige afwikkeling

Extra toelichting
Prima webshop en goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasie 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel en goed

Assortiment
volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, ook met de klankenreacties betreffende het product. Heel fijn om de doorslag te geven om iets te kopen.Op vrijdagavond laat besteld en de volgende morgen om 10.00 al in huis. Je mag zelfs je eigen tijdstip kiezen voor de levering!

Service
Ik heb de winkel niet nodig gehad voor vragen, dus dat is alleen maar goed en zegt voldoende over de informatie over de camera's. Daarnaast is de levertijd echt super, de volgende dag al in huis!

Assortiment
Ik heb mijzelf voldoende kunnen oriënteren op de website omdat er voldoende verschillende modellen op staan. Deze zijn ook allemaal voorzien van voldoende informatie. Daarnaast ben ik natuurlijk gaan googelen naar de goedkoopste (web) winkel en kwam toch (voor de zoveelste keer) bij Cameranu.nl uit. Nu niet voor de goedkoopste prijs, want deze was gelijk (niet hoger) met andere winkels, maar nu was weer de aanbieding 5 jaar garantie ipv 2 jaar. Zeer doorslaggevend weer.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd de winkel die mij overtuigt en het beste op mij overkomt en dit altijd waarmaakt.

Extra toelichting
Blijf zoals jullie zijn, dat is heel fijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 18-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Soepel, makkelijk en snel

Service
Ik zou hem de volgende dag geleverd krijgen. Dit was pas 3 dagen later.

Assortiment
Prima kan er alles vinden wat ik zoek

Aanbeveling
eigenlijk een 7.5. Jammer van de bestelling die later geleverd werd maar verder een prima winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marianne 18-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst thuis op internet alles uitzoeken. In de winkel nummertjes trekken en rustig even rondkijken tot je aan de beurt bent. Koffie en thee indien gewenst gratis aanwezig.

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel, dat ruim de tijd neemt om dingen uit te leggen.

Assortiment
Een zeer groot assortiment, ook van alle accessoires die je bij een camera nodig hebt: tassen, screenprotector, filters etc.

Aanbeveling
Wat ik heel sympathiek vind is dat de prijzen in de winkel het zelfde zijn als in de webshop. Dat zie je niet zo vaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB Janssen 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info; ruime keuze

Service
snelle levering

Assortiment
eigenlijk wist ik zelf grotendeels wat ik wilde

Aanbeveling
snel, adequaat, levering volgende dag

Extra toelichting
ik ben erg tevreden; ook met de extra 5 jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk. Het personees is bijzonder kundig

Service
We kregen heel goed advies bij het kopen van een fotocamera

Assortiment
wij wisten al wat we wilden kopen, maar het was toch fijn om te zien dat er nog veel meer was

Aanbeveling
zie vraag 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Litsenburg Van 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werkt flitsend

Service
Is prima

Assortiment
Grijp niet vlug mis

Aanbeveling
Gewoon, super tevreden

Extra toelichting
Kan iedereen aanraden hier te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Budding 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en prettige website.

Service
Personeel staat voor je klaar met raad en daad. Men denkt mee en neemt de beroepsfotograaf serieus.

Assortiment
Meeste artikelen op voorraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Datema 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel is makkelijk te vinden, bewegwijzering is ok

Service
Als je aan de beurt bent, heeft men alle tijd voor jou, hoeveel mensen er ook staan te wachten.

Assortiment
Zo'n beetje alle merken zijn ruim vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Als men ook nog kans zou zien om de wachttijd te verkorten, zou er een nog hogere beoordeling uitkomen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

B Griffioen 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen is makkelijk en verzending snel

Service
Snelle verzending

Assortiment
Veel assortiment maar niet altijd bijbenodigdheden. Bijv. hardschuim voor in pelicases.

Aanbeveling
Alles lijkt goed op orde maar voor de beroepsmatige gebruiker kan er soms nog een puntje op de i.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelly Lieuwens 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het advies was helemaal afgestemd op mijn persoonlijke behoefte.

Aanbeveling
Het assortiment is ruim en de persoonlijke service uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rosema 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt bekijken wat je wilt en vragen als het niet duidelijk is

Service
Je wordt vakkundig geholpen

Assortiment
Er is veel keus voor een ieder wat wils ook in het duurdere segment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service en de manier waarop je wordt behandeld.

Extra toelichting
Ook de nazorg, omruilen, reparatie's e.d. zijn goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timon 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk!

Service
Hele snelle bezorging!

Assortiment
Ze hebben bijna alles!

Aanbeveling
Hele snelle bezorging, voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celdo 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
het personeel is zeer kundig en behulpzaam. Echter moest ik ruim 35 minuten wachten om alleen een product op te halen. Door mijn lange reis naar Urk ben ik toch blijven wachten. Wellicht een aanrader om een balie voor alleen ophalen open te stellen.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment. Bijna alles is voorradig. Heel fijn.

Aanbeveling
Mooie ruime winkel. Zeker voor studiofotografie kan men daar terecht.

Extra toelichting
De zeer lange wachttijd. Zie motivatie bij kopje service.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

UBhappy 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Vandaag besteld morgen bezorgd, en supersnel antwoord op een vraag per e-mail.

Assortiment
Wat ik zocht hebben ze, dus assortiment is prima.

Aanbeveling
Een 10 geven is niet helemaal realistisch daarvoor zou ik toch echt vaker ervaring moeten hebben met de winkel, maar na 3 bestellingen durf ik echt wel een 9 te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiSaLa 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk te vinden

Service
Vriendelijk en kundige mensen, die ten alle tijden vvoor je klaar staan.

Assortiment
Goed assortiment voor een heel scherpe prijs.

Aanbeveling
Heb reeds in voorgaande jaren, alle foto/video camera's bij Cameranu.nl gekocht. Zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan Hidayat 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen één Google zoekopdracht werd ik doorverwezen naar de site van CameraNU, die precies het product had wat ik wilde hebben. Binnen slechts enkele klikken was het product besteld.

Service
Waanzinnig snelle levertijden. Daarnaast ooit advies gevraagd bij het kopen van een lens, waarbij ik zeer snel deskundig én vriendelijk geholpen werd.

Assortiment
Alles wat ik tot dusver heb gezocht hadden ze in het assortiment.

Aanbeveling
Zeer aan te raden om hier producten te kopen! Snel, goedkoop, betrouwbaar, groot assortiment, professioneel en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Internet artikel opgezocht en snel gevonden.

Service
Telefonisch contact gezocht en er werd fatsoenlijk en correct duidelijkheid gegeven.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig. Dus ik was erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michielleke 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tabbladen zijn snel door te lopen

Service
Prima

Assortiment
Zeer ruim en goedkoop.

Aanbeveling
Product was aanvankelijk uitverkocht maar kwam snel weer in assortiment. Kreeg hier ook een mailtje over, erg prettig.
VErder was de levering snel en is deze winkel erg goedkoop in vergelijking met de concurenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josvdw 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede website zonder te veel poespas en animaties, goede zoek service en een eenvoudige afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Tot nu toe heb ik nog alles waar ik naar zocht gevonden op de website en in de winkel.

Aanbeveling
Goede voorraad, eenvoudig te bestellen en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Alles spreekt voor zich en als dat niet voldoende is kan je gebruik maken van de live chat of zeer snelle klantenservice.

Service
De live chat is ideaal en vaak bereikbaar. Anders is het zeer eenvoudig een bericht te sturen waar ook heel snel op gereageerd wordt. Vragen worden goed en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Ik heb nog nooit een product niet kunnen vinden, er is altijd wel een passende oplossing voor wat ik zoek.

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad, alles is zeer gemakkelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastian 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Drie keer in korte tijd iets besteld. Wat ik nodig heb is snel te vinden en binnen een paar klikken is het besteld En nog mooier: De volgende dag is het bezorgd.

Service
Drie keer op een laat tijdstip besteld en iedere keer werd het zoals afgesproken een dag later bezorgd. Berichten met status bestelling is erg prettig.

Assortiment
Tot nu toe een 10, omdat het de enige webshop is die alles wat ik wilde bestellen niet alleen in het assortiment, maar ook op voorraad had.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met cameranu. Zou graag alweer een volgend objectief bestellen, maar helaas laat het budget dat even niet toe :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk menuoverzicht en een goede zoekfunctie binnen de site

Assortiment
Zeer ruim en ook overzichtelijk weergegeven

Aanbeveling
Snel en servicegericht. Vragen aan de helpdesk worden snel en goed beantwoord

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anvanes 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door aan te geven wat ik zocht van welk merk had ik het snel gevonden.

Service
Toen alles geregeld was is alles snel afgehandeld.

Assortiment
Men heeft een heel divers assortiment.

Aanbeveling
Hoewel dit mijn eerste bestelling is, weet ik van anderen dat zij ook tevreden zijn.

Extra toelichting
Mijn bestelling bestond slechts uit kleine dopjes voor styluspen, maar alles werd, zoals beloofd vlot geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk zoeken op productnaam, makkelijke bestelprocedure

Service
extra garantietermijn totaal 5 jaar, klantenservice goed bereikbaar

Assortiment
ruim assortiment, lage prijzen

Aanbeveling
Lage prijs, zeer snelle levering, prima communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Veth 16-07-2015 In de winkel gekocht
Urk, maar ook via de webshop.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prettige navigatie en duidelijk keuzemenu.

Service
Ik ben al jaren klant en heb twee keer een klacht gehad over hetzelfde product. de eerste direct op garantie verholpen. een jaar later hetzelfde probleem. de garantie was verlopen, maar zij zorgden ervoor dat de camera kosteloos werd hersteld.

Assortiment
Kan alleen mijn interessegebied beoordelen, maar alles wat ik nodig heb is vrijwel altijd voorradig.

Aanbeveling
Een zeer prettig en betrouwbaar bedrijf, met kennis van de producten die ze leveren en altijd behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, erg makkelijk.

Service
Goede communicatie, afspraken nagekomen.

Aanbeveling
Compleet, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Schram 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op site gewenst artikel goed en snel te vinden

Service
Toegezegde snelle leverantie correct uitgevoerd

Assortiment
Breed!

Aanbeveling
Beveel deze winkel regelmatig aan bij vrienden en/of bekenden.
Winkel zelf al jaren bij Cameranu; ook omdat je op Urk goed het "spul" in handen kunt hebben.

Extra toelichting
Prijs-kwaliteit is oké!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 15-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke winkel voor leek en professional! Parkeren voor de deur. (gratis).

Service
Helder en klantvriendelijk.

Assortiment
Alle soorten en maten.

Aanbeveling
Betrouwbaar- en klantgericht advies.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van den Berg 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van huis uit winkelen

Service
S avonds besteld, de andere dag om 10.00u in huis

Assortiment
Ruime keuze in alle camera s

Aanbeveling
Goedkoopste in de markt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MF 15-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk en is duidelijk

Service
product op tijd geleverd.
na het plaatsen van de bestelling word je keurig op de hoogte gehouden van de status

Extra toelichting
ik zocht een specifiek objectief. daarom geen beoordeling over het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Ben echt super geholpen en had het idee dat er echt de tijd voor me genomen werd en dat is erg belangrijk vooral als je er niet snel uitkomt wat je nou precies wil....

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MerkesteIjn 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen moeilijk gezoek, maar duidelijke indeling van de webshop.

Service
Telefonische wijziging van de bestelling worden meteen zonder probleem verwerkt.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is in de shop te vinden.

Aanbeveling
Ik kan hem zonder "af te gaan" aan familie en vrienden aanbevelen

Extra toelichting
Binnenkort van plan om lens voor mijn Sony A6000 te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Op den Kamp 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
uitstekende service en snelle beantwoording vragen

Aanbeveling
zeer snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AcvD 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal dat je tot 23.00 kunt bestellen zo kun je na je werk nog op het gemak even alles lezen en je keuze maken

Service
Voor 23.00 bestelt morgen in huis. Top service

Assortiment
Zeer ruim assortiment!

Aanbeveling
Snelle levering en geen problemen met de geleverde producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon D5300 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige zoekfunctie

Service
vlotte beantwoording van vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De filterselecties bij Cameranu.nl zij uitstekend. Makkelijk een keuze te maken, makkelijk een bestelling te plaatsen en supersnelle levering. Top!

Service
Geen contact gehad met de klantenservice. De voortgang van de levering wordt zeer goed per mail bevestigd.

Assortiment
Het assortiment is goed en overzichtelijk opgebouwd en zeer scherp geprijst.

Aanbeveling
Vooral door zeer snelle levering en goede communicatie van het bestelproces beveel ik deze winkel van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre S 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze, bij vragen krijg je snel antwoord.

Service
Helaas had ik loslatende stiknaden bij de levering van de Westcott apollo softbox. Twijfelde toen na verder onderzoek of mijn keuze juist was geweest. Zonder problemen omgeruild voor een Lastolite Ezybox hotshoe.

Assortiment
Veel keuze in materiaal en apparatuur. Ook voor Sony.

Aanbeveling
Al vaker producten hier besteld. Altijd prima en vlot afgeleverd.

Extra toelichting
Scherpe prijzen en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews