cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

19RB78 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Werd goed geholpen door de gene achter de balie dacht zelf ook goed mee kwam met goed aternatief

Aanbeveling
Heb de tip van jullie winkel ook van iemand gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Troost 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te vinden op internet

Service
Zoals ik gewend ben

Assortiment
van de weinige boeken die er aangeboden was mijn boek snel te vinden

Aanbeveling
Goed op internet te vinden en snelle levering

Extra toelichting
Prima snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel1169 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken op de website ging erg makkelijk en snel.

Service
Begin van de avond besteld en de volgende dag al in huis, Super!

Assortiment
Keuze uit veel modellen.

Aanbeveling
Al met al goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Klooster 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
aankoop was snel binnen, prima service

Assortiment
alles waar je naar op zoek bent wat betreft fotografie etc. is hier te vinden!

Aanbeveling
zie eerdere antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lion Hiemenz 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Vragen worden snel beantwoord en klachten worden snel en netjes opgelost

Assortiment
Veel keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janp23 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk. Daardoor is makkelijk te vinden wat je zoekt, met duidelijke informatie over kwaliteit en kenmerken

Service
Ik ben nog nooit in de winkel geweest (te ver weg, anders zeker). Als je iets hebt besteld krijg je duidelijke informatie over de verwerking van de bestelling. De pakjes zijn goed ingepakt en worden door Post.NL afgeleverd met track en trace, dus kun je van te voren weten wanneer je ongeveer thuis moet zijn. Wanneer je een vraag hebt en een mail stuurt, krijg je snel en duidelijk antwoord.

Assortiment
Een erg uitgebreid assortiment. Op het gebied van de fotografie kun je alles vinden van goedkoop, tot duur, van amateur tot professioneel.

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik zeker aan aan anderen. Waarom?
Compleet assortiment, goede afhandeling van de bestellingen, goede prijs.

Extra toelichting
Het winkelen op de site gaat snel, makkelijk en de afhandeling van de bestelling is snel en goed. Assortiment is erg compleet en voor elke fotograaf alles te koop wat je eventueel nodig zou kunnen hebben (en daarnaast nog veel meer wat gewoon leuk is).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miin123 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker shopppen vanuit je luie stoel. Goede informatie.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje wordt bezorgd. En dat was in mijn geval heel snel.

Assortiment
Genoeg keus en genoeg om te vergelijken.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen. Die gun je een ander ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Kraats 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu heeft een duidelijke website en het bestelproces is duidelijk en verloopt gesmeerd

Service
De service is gewoon goed

Assortiment
Cameranu heeft bijna altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Cameranu heeft me nog nooit teleurgesteld en de prijzen zijn competitief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolves fotografie 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via de website bestellen.

Service
Erg prettig dat de koerier van tevoren aangeeft hoe laat ze komt, zodat je niet een hele dag hoeft zitten te wachten!

Assortiment
Prima. Ik wist precies wat ik wilde en dat was ook op voorraad aanwezig.

Aanbeveling
Toevallig een paar dagen terug nog aan mijn collega aangeraden als beter en goedkoper alternatief dan waar hij nu koopt.

Extra toelichting
Fijne winkel met een goed bereikbare klantenservice waar je vriendelijk te woord wordt gestaan. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. V-G. 19-06-2015 In de winkel gekocht
In urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heerlijk dat je eerst rustig heel veel toestellen kunt bekijken, vasthouden, proberen.

Service
De service is heel goed. Je wordt vakkundig en plezierig voorgelicht, waarbij ik niet het gevoel heb gehad dat ik gepusht werd een zo duur mogelijk toestel te kopen.er werd eerst naar mijn wensen gevraagd en daar werden een aantal toestellen bij gezocht.

Assortiment
Ik heb geen idee hoeveel soorten en modellen er in de fotowereld zijn maar ik vind het aanbod bij cameranu al overweldigend.

Aanbeveling
Je wordt vakkundig en goed geholpen. Er wordt alle tijd aan je besteed. Het enige nadeel kan zijn dat je soms lang moet wachten, maar er is zoveel te zien dat dat geen probleem hoeft te zijn. En de koffie is gratis...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Rotterdam 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website werkt prima, veel achter de pc uit te zoeken en vervolgens te toetsen door aanvullend advies te vragen.

Service
bij de grote aankoop die ik deed (Swarovski telescoop) kreeg ik tweemaal per telefoon goed advies. over de te bestellen onderdelen kreeg ik prima informatie. de bestelling kwam sneller dan verwacht.

Assortiment
zeer breed ten aanzien van wat ik zocht (telescoop)

Aanbeveling
ook de prijs is concurrerend naast bovenstaande aspecten

Extra toelichting
Het hele aankoopproces inclusief mondeling advies verliep uitstekend. het laat me als koper achter met het goede gevoel het juiste te hebben aangeschaft tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaryvH 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt op je gemak alles bekijken wat er is onder het genot van een kopje koffie o.i.d.

Extra toelichting
Prima geholpen. Belofte over terugbellen nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fryske Fugel 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder een dak en goed bereikbaar

Service
Je wordt meestal binnen 10 minuten geholpen

Assortiment
Nergens zoveel cameraspullen bij elkaar onder een dak

Aanbeveling
Alles onder handbereik en goed evoorlichting

Extra toelichting
voor mij is Camera nu het adres voor deze hobby.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo aa007 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk vanuit je luie stoel via je pc.. iets aanschaffen wat wil je als man nog meer :-)

Service
Vandaag besteld morgen in huis!

Assortiment
Uitgebreid keuze genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert-NB 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site; alleen korting niet gemakkelijk te verwerken

Service
Korting alsnog ingebracht; goede begeleiding bij probleempje bij in gebruik nemen.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Goede service; prijzen ok.

Extra toelichting
Snelle levering en goede after sales service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farlagraaf 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruim en overzichtelijk en snel

Service
Bellen met de verkoopafdeling levert een snel en duidelijk antwoord.

Assortiment
Ruim en goed overzichtelijk

Aanbeveling
Voor het grootste deel van het assortiment

Extra toelichting
Als je weet wat je nodig heb makkelijk en betaalbaar. Voor vragen ook een uitstekende service. Overig is de service in de winkel ook uitstekend waarbij je ook het product kan voelen en bekijken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jacques B 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt goed, snelle levering binnen 1 dag

Service
Vriendelijke helpdesk. De tracking-gegevens werden niet zichtbaar. De helpdesk heeft dit correct opgelost.

Assortiment
Er is veel keuze en voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RKr_033 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is goed ingericht en goed navigeerbaar.

Service
Tot 's avonds laat bestellen en dan toch de volgende dag in huis is uniek. De feedback over de status van de order en de zending is geweldig.

Assortiment
Breed assortiment en uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Vaker goede ervaringen gehad met Cameranu.nl

Extra toelichting
Cameranu.nl is een parel in webwinkel land. Prima prijzen en een uitgebreid assortiment, maar belangrijker nog een uitstekende service. Als de bestelling is gedaan word je als klant heel goed op de hoogte gehouden van de status van de order en de aflevering. Na een paar dagen kwam er ook nog een extra mail om me er op te wijzen dat bij registratie van het product bij de fabrikant de standaardgarantie van een jaar wordt verlengd naar drie jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Scholtalbers 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik kwam met allerlei vragen over een nieuwe lens. de verkoper nam alle tijd en heeft mij uitstekend geadviseerd. Ik kocht ene andere lens dan ik zelf in gedachten had, heb inmiddels een aantal keren gefotografeerd en ik moet zeggen: hij had hartsikke gelijk. Topadvies! Joke

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies van Bon 18-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op Urk is de locatie van de winkel. Deze winkel is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. EN daar loop deskundig personeel, welke ons geholpen heeft om de juiste keuze te maken. Welke camera geschikt is voor ons.

Service
Super, stapsgewijs informeren waarom ik een foto toestel wil hebben. Wat ik ermee wil gaan doen. Hoe ik hem gebruiken wil.

Assortiment
Ongelooflijk uitgebreid. Voor iedere fotograaf is er wel een geschikte camera te koop.

Aanbeveling
Zeker weten. Een ieder die overweegt om een camera te kopen zal ik adviseren om naar Urk te gaan. Het is zeker de moeite waard om je daar door deskundigen te laten adviseren. Waarom..... Omdat je het waard bent!

Extra toelichting
Ik had voor mezelf bedacht dat ik een spiegelreflexcamera wilde kopen. Op advies van een goede kennis, zelf actief fotografe, om naar camera nu te gaan, naar Urk. Het is even een eindje rijden, maar ik ben heel erg blij dat ik toch gegaan ben. We werden heel goed geholpen. Stapsgewijs bleef de verkoper doorvragen. Waarom ik voor een spiegelreflex zou kiezen. Wat de bedoeling is als ik foto's ga maken. Wat mijn wensen zijn t.a.v. een camera. Uiteindelijk heeft hij mij de Sony cybershot letten zien en gedemonstreerd. De verkoper heeft me heel goed geadviseerd. Ik ben superlijm met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotogenic 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een duidelijke site. De artikelen die ik zocht waren eenvoudig terug te vinden op de site. Ook het plaatsen van de bestelling verliep vlot.

Service
Alle artikelen die ik wilde bestellen, waren volgens de site op voorraad. Voor de zekerheid toch even gebeld. Ben op een uiterst vriendelijke en behulpzame wijze te woord gestaan en geholpen. Helemaal top.

Assortiment
Het aanbod van artikelen is aanzienlijk. Wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Goede en duidelijke webshop. Zeer ruim assortiment aan artikelen. En als je belt om iets te vragen, is de geboden hulp vriendelijk en wordt je goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGrJ 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filter mogelijkheid zou iets uitgebreider kunnen maar verder topsite, en winkel!

Service
Al jaren bestel ik bij cameranu.nl, enkele keer dat er iets niet goed is wordt het altijd professioneel en snel opgelost.

Assortiment
Veel spullen, alleen gebeurt het nog wel eens dat spullen niet op voorraad zijn. Afhandeling van mails als de voorraad er weer is, is top.

Aanbeveling
Erg tevreden!

Extra toelichting
Eigenlijk altijd snel en naar tevredenheid winkelen. En super dat online tot zo laat besteld kan worden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HanHermans 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en hanteerbare zoekmogelijkheden

Service
Bij telefonische navraag, duidelijke, uiterst vriendelijke persoonlijke aandacht.
Klantgerichte oplossing.

Assortiment
Uitgebreid en terzake kundige

Extra toelichting
Goedemorgen keuze, snelle afhandeling, persoonlijk contact was uitstekend. Kortom gewoon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

osito 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel eenvoudiger kan het niet; alle info duidelijk op de site, eenvoudig vergelijken en bestellen is een eitje...

Service
levering erg snel, en ook is het erg plezierig dat je via mail constant uitvoerig geïnformeerd wordt over de aflever-procedure.

Assortiment
als camera.nu het niet heeft, bestaat het niet...
qua prijs is verder zoeken meestal overbodig.

Aanbeveling
kopen op internet is voor velen nog wat ongemakkelijk, vooral omdat direct contact met een verkoper natuurlijk ontbreekt. C.nu laat op deze wijze zien dat het niet voor niets steeds populairder wordt...

Extra toelichting
vaker bij Camera.nu geshopt, een eigenlijk altijd goed, nog nooit een misser. wel vertrouwen in gekregen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artfan 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Specifiek op zoek naar een product en meteen gevonden op cameranu.nl. De site is erg mooi verzorgd en bestellen gaat heel gemakkelijk.

Service
Gelukkig verder nog geen contact en/of dergelijke met de winkel hoeven opnemen maar alvast wel een groot compliment voor de duidelijke mailtjes (wanneer verzonden, factuur, etc.). De levertijd was zeer goed! In de avond rond 10 uur besteld en de volgende ochtend om 9 uur al bezorgd!

Assortiment
Buiten deze bestelling nog niks gekocht op cameranu.nl, verder ook nergens meer naar gezocht, maar in de toekomst ga ik zeker vaker op cameranu.nl kijken.

Aanbeveling
Zeer goede service, snelle levertijd, kort samengevat: erg fijne winkel!

Extra toelichting
Gewoonweg geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Noah Brommer 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was heel duidelijk, alles was goed aangegeven en heel overzichtelijk.
Het zoeken naar producten gaat ook heel gemakkelijk en je vindt waar je naar opzoek bent.
De betaling ging snel en was makkelijk.
Voor de betaling hoefde je niet veel gegevens in te vullen, alleen de gegevens die belangrijk waren, zoals adres en naam.
Het bestelproces was duidelijk en overzichtelijk.
Het was zeer duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap.

Service
Ik heb mijn bestelling online gedaan, dus ik weet niet hoe het in de winkel gaat, maar dat gaat vast zeer goed.
De levertijden waren ook zeer goed en ook zoals ik had verwacht. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen en daar was ik zeer tevreden mee.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid. Je hebt keuze uit heel veel soorten camera's. Online is het assortiment erg duidelijk en is alles goed gesorteerd. De prijs, van het product dat ik heb gekocht, was heel goedkoop en in andere winkels was het erg duur.

Aanbeveling
Het is een goeie winkel, met veel soorten keuzes uit verschillende camera's. De bezorgtijd is ook zeer snel en daar was ik heel tevreden mee. De website is heel makkelijk om producten op te zoeken en het is heel duidelijk aangegeven. Het betalen gaat snel en is gemakkelijk om te doen.

Extra toelichting
Al met al ben ik blij dat ik mijn product hier heb gekocht. Alles verliep zoals ik had gewild en daar ben ik zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christel260870 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn vragen voor ik bestelde werden snel en duidelijk beantwoord. En mijn bestelling was snel binnen.

Assortiment
Alles wat ik zocht vond ik snel.

Aanbeveling
Snelle en goede service.

Extra toelichting
Fijne en duidelijke webshop. Uitstekende prijzen en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arda19 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en duidelijk

Service
goed en snel. pakje werd dag na de bestelling afgeleverd.

Assortiment
-

Extra toelichting
snelle service, duidelijk website en ook nog eens goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katja mali 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en snelle service. Bestel hier met enige regelmaat en nog nooit een probleem ondervonden. Ze hebben het online-winkelen goed ingericht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina Calis 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Was maar 1 merk batterygrip aanwezig voor mijn toestel maar wel diegene die ik wilde hebben!

Aanbeveling
Ben ook in de winkel geweest en nu online besteld en het wordt allemaal keurig geregeld. Top!

Extra toelichting
Cameranu.nl is een professionele winkel met mensen die verstand van hun vak hebben. Gelukkig zitten ze wat verder weg zodat ik niet de hele winkel leeg koop. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Vincentx5 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site

Assortiment
Groot assortiment. Kon precies vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goed assortiment en snelle verzending. Fijn dat ze ook een fysieke winkel hebben.

Extra toelichting
Fijne winkel met snelle verzending en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kn0ppie 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb ervoor gekozen om persoonlijk langs te gaan in de winkel in Urk. Het ligt ietwat afgelegen, maar als je dus geen zin hebt om een eindje te rijden, kun je online ook snel en simpel bestellen.

Service
Twee maal langs geweest voor advies. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je om je te helpen. Wachtrijen hierdoor? Ja! Maar met een koffiehoek en een boekje erbij, vliegt die tijd zo om.

Assortiment
CameraNU heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van beginner tot professional kun je hier terecht.

Extra toelichting
Kundig en uitgebreid, dat is CameraNU. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijks 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist al wat ik wilde hebben, dus makkelijk zoeken en snel te vinden.

Service
Hele snelle levering.

Aanbeveling
Duidelijk, betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kayleigh Bellen 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Over het gemak en gebruiksvriendelijkheid ben ik erg tevreden. Ik was op zoek naar een Polaroid Camera en heb precies gevonden wat ik nodig had via de zoekopties.

Service
Enkele dagen geleden heb ik dit formulier volkomen eerlijk ingevuld. Over gemak en assortiment was ik toen der tijd al erg tevreden. Echter was ik minder tevreden over de service.

Bij de polaroid camera die ik besteld had, ontving ik namelijk twee pakjes films die over de datum waren. Ik weet dat dit niet cruciaal is, maar ik vind het geen service. Je verkoopt geen dingen die over de datum zijn. Gelukkig ben ik de moeilijkste niet en weet ik dat op plekken waar mensen werken, fouten gemaakt worden. Ik heb dus een zeer nette mail gestuurd en mijn verhaal gedaan, waarop erg luchtig gereageerd werd. Mijn 'klacht' werd niet als klacht ervaren, denk ik zo, en er werd dan ook niks mee gedaan.

Toen ik de mail kreeg om dit formulier in te vullen, heb ik dit ook gedaan. IK gun cameranu namelijk ook de kans om te leren van fouten.

Een dag later werd ik gebeld door iemand van cameranu. De meneer in kwestie was het eens met mij dat het geen service was geweest, en vond het dan ook zeer jammer dat ik deze slechte ervaring had met cameranu. Ik heb de meneer in kwestie dan ook verteld dat ik totaal niet boos ben, maar het voorval wel even wilde melden. Na een leuk en positief telefoongesprek werd mij medegedeeld dat ik een tegemoetkoming zou krijgen. De twee pakjes films (ieder ter waarde van 21 euro) werden vergoed in de vorm van een cadeaubon.

Gister heb ik de cadeaubon (twv 50€) ontvangen. Wauw! Dit noem ik dus échte service. Chapeau.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alleen gezocht naar polaroid camera's en accessoires voor mijn GoPro. Prima assortiment, veel merken, veel keuze.

Extra toelichting
Na mijn slechte review heeft cameranu zijn uiterste best gedaan om mij tegemoet te komen. Klasse! Nu ben ik uiteraard ook bereid om een positieve review te schrijven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcin Gramza 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het aankopen is in 3 stappen geregeld. Op elk moment is er goed zichtbaar wat er nog moet gebeuren. De opties (betaalmethode, verzending) zijn duidelijk aangegeven.

Service
De bestelling was op tijd geleverd (en snel), de status was goed traceerbaar.

Assortiment
Cameranu heeft wellicht het grootste assortiment van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berryb1989 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling was makkelijk te plaatsen

Service
levering werd goed geinformeerd

Assortiment
alles wat ik zoek hebben jullie

Aanbeveling
goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van Koesveld 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
simpel, snel en betrouwbaar.

Assortiment
breed assortiment van camera's tot veel accesoires.

Aanbeveling
niet alleen vie het web, maar zeker om langs te gaan. goede professionele verkoop- en adviesmedewerkers

Extra toelichting
Al meerdere keren via web en middels bezoek aan winkel gekocht. Fijne zaak die je niet teleurstelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riekie 10 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling geplaatst goede begleiding

Service
Snelle service

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Goed geregeld

Extra toelichting
Snelle levering goed geregeld zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

73Jef19 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke online site.

Service
Transparant en goede (na) zorg.

Assortiment
Prima assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer zeker een kijkje op Cameranu.nl

Extra toelichting
De bestelling van de Sony HDR-AS100 actioncam verliep prima. En ik werd keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de verzending, en de actioncam was netjes optijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Wennekes 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik krijg telefonisch direkt iemand te spreken en kan mondeling bestellen en afspraken maken. Aflevering ook piekfijn in oerde !

Assortiment
Ik zou graag al mijn spullen kopen bij camera.nl !

Aanbeveling
Beste online shopervaring sofar.

Extra toelichting
bijzonder vriendelijk en proffesioneel personneel. Voorzien in een produkt die anderen niet in staat zijn te leveren ! afhandeling uiterst stipt !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulflash 17-06-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Service
Bij de eerste aankoop werd ik direct gezien en aangesproken. Toen ik even later terugkwam duurde dat langer, ondanks dat ik door het personeel gezien werd. Vreemd.

Assortiment
Van wat ik nodig had waren er verschillende artikelen vam divers kwaliteit en prijs aanwezig. Hierdoor kon ik een goede keus maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

CrisvG 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Totaal niets op aan te merken. Per e-mail keurig op de hoogte gehouden van alle stappen.

Assortiment
De camera die ik graag wilde was hier op voorraad tegen een prima prijs.

Aanbeveling
Hier kan je met een gerust hart bestellen.

Extra toelichting
Ik had al uit diverse andere recenties (o.a. op Tweakers.net) gelezen dat deze webshop prima recenties heeft. Dat geeft mij altijd een goed gevoel bij het bestellen. En als ze die waarmaken voor de volle 100% dan verdienen ze ook een prima recentie. Eerlijk is eerlijk ! ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria26 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel en overzichtelijk

Service
kreeg bij bestelling ook nog een mooi en goed bruikbaar boek

Extra toelichting
goede site, snelle levering en bruikbaar boek cadeau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AstridD3200 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Super snelle levering. Avond van te voren besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Had aantal artikelen nodig en die hadden ze op voorraad. Verder was dit de eerste keer dat ik bestelde maar zal dit zeker vaker doen. Maar dat maakt uitgebreide beoordeling lastig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E Holloigne 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Elk product wordt duidelijk omschreven met bijbehorende foto's en beschikbaarheid. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden en leverwijzes.

Service
elke stap van de bestelling werd opgevolgd met een mail waarbij je duidelijk kon volgen hoe ver je bestelling stond.

Aanbeveling
Sterk aangeraden voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j1234 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle en correcte afhandeling

Assortiment
Bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Betrouwbare resultaten en groot assortiment, niet duur

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke vermelding of iets voorradig is. Accessoires per product duidelijk vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ireneir 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk producten vergelijken.

Service
Snel antwoord op vraag over een bepaald artikel.

Assortiment
Bijna alles wat je voor je camera nodig hebt kun je bestellen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyonisius 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede en overzichtelijke website. Helaas is de winkel wat ver bij mij vandaan anders ging ik er ook naar binnen.

Service
snelle levering en goede respons wanneer levering op zich laat wachten (niet op voorraad bijvoorbeeld)

Assortiment
Alles wat je zoekt op gebied van fotografie hebben ze.

Aanbeveling
snelle levering en zeer uitgebreid assirtiment.

Extra toelichting
Ik heb nu een aantal keren spullen gekocht bij CAmeraNu en de service is zeer goed, levering snel en assoritment groot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nel Agterberg 17-06-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handige "gebruiksaanwijzing" bij betreden van de winkel.

Service
zeer tevreden over de professionele hulp van de verkoper.

Assortiment
we konden helaas niet naar bovenverdieping, die was op dat moment afgesloten. Beneden was er een zeer ruime keuze aan produkten!

Aanbeveling
Wij hebben deze winkel al aanbevolen aan meerdere mensen , een aanrader.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

keironb 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
The order went quickly through the system and it arrived the next day.

Service
All perfect

Assortiment
The item I purchased was tough to find in NL but Camera Nu had it and it was in stock - Perfect!

Aanbeveling
No one else carried the item and I trust Camera Nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews