cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anne bijlsma 04-06-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer vakkundig geholpen

Service
altijd staan ze klaar voor je ook via de telefoon

Assortiment
nee kennen ze niet en gaan op zoek naar je wensen

Aanbeveling
Heb mijn broer ook meegenomen
endat zegt genoeg

Extra toelichting
Ik dacht die jonge verkoper..... maar het was top hoe hij me alles ging uitleggen en de tijd nam om deze lens te kopen top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sandervspijk 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk.De zoek functie is ook heel erg fijn zodat je snel producten kan vinden die je zoekt!

Service
Ik heb de live chat gebruikt en dit is uitstekend erg goed gericht op je vraag en kan niet beter.

Assortiment
Er is veel keuze.

Aanbeveling
De beste camera winkel online die ik gebruik.

Extra toelichting
In een woord top! Ik heb niks negatiefs over deze website te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingelie 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis. Makkelijker kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brocantiek de Linde 04-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg

Service
We zijn goed geholpen, ook hebben we advies gekregen over de camera instellingen. Zeer tevreden.

Assortiment
Zeer grote voorraad in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Een volledige en complete camera winkel met goed opgeleid personeel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BRijpkema 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling ging super makkelijk, een erg overzichtelijke website

Service
Super snel, de volgende dag waren alle spullen in huis

Assortiment
gelukkig waren er goede zoekfuncties, het assortiment is erg groot

Aanbeveling
super service

Extra toelichting
Bestelde spullen waren van goede kwaliteit en binnen een halve dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RGSphoto 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De goede Service van CameraNu heeft mij direct weer doen besluiten, om bij deze winkel online de Printer te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjariev 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een telefoontje en wat informatie over het product, s'middags besteld en de volgende dag in huis.

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
zeer ruim en veel goederen op voorraad

Aanbeveling
zeer aan te bevelen, heb al vaker besteld en een keer de winkel bezocht, goede service

Extra toelichting
mijn eerste digitale canon gekocht bij cameranu, daarna ook ef objectieven, de laatste is de mooi vormgegeven compacte ef 50mm f 1.8 stm, eindelijk weer een 50mm lens op mijn full frame canon 6D, ik schiet nog 36mm film met 50 mm objectief daarom vind ik een 50mm objectief op mijn digitale camera heel fijn. Inmiddels veel foto's gemaakt, ben zeer tevreden over dit objectief, vooral dat het zo klein is, de beeldkwaliteit is heel goed, mooi bokeh, en je kunt er ook mooie macro's mee maken of ten minste close ups. een objectief dat niet in je verzameling mag ontbreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Klaver 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een prima combi van webwinkel, telefonisch advies en een winkel waar je dingen ter hand kunt nemen, advies kunt krijgen, desgewenst op afspraak.

Service
Service gericht. Bij twijfel of toch even anders gewoon mee blijven denken.

Assortiment
Breed assortiment, overzichtelijk in winkel en op de site.

Aanbeveling
Goede keus, goede service

Extra toelichting
Al jaren tevreden klant voor huur en aankoop van nieuw en occasion, voor eenvoudig en compact tot (semi-)professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lbosma 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en informatievolle website.

Service
Bezorging echt binnen 24 uur!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel websites bezocht. CameraNu had de meeste/duidelijkste info bij de camera staan. Ook de prijs lag heel gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikra 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snelle levering. Ook goed advies gehad op digitale vraag!

Assortiment
Volgens mij groot, maar heb heel gericht gezocht n.a.v. mijn digitale vraag.

Extra toelichting
Prima camera, bevalt goed, goede aanbeveling op mijn specifieke vraag, past precies bij wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB de Jong 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik zocht een starterspakket van het Lee filtersysteem. Kwestie van gewoon invullen in de zoekopdracht. Alles was nauwkeurig beschreven.

Service
's Avonds om 21.30 uur besteld en 's morgens om 9 uur in huis. Duidelijk werd aangegeven hoe laat het pakket aan zou komen en het klopte precies.

Assortiment
heel veel keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Betrouwbaar,snel en deskundig advies. Ook bellen is mogelijk.

Extra toelichting
Het gehele aankoopproces verloopt transparant en geeft vertrouwen. Je bent niet bang om bedrogen te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CarlZ1936 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De deur niet uit

Service
Goede service en behulpzaam en vriendelijk personeel

Assortiment
Aan de site zien is bijna alles op voorraad

Extra toelichting
Deze zaak jaren te laat ontdekt. Voorheen eerst stad en land afbellen , nu in 2 dagen in huis. TOP winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri5 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en bestellen kan daardoor in een mum van tijd

Service
Bestelling was binnen twee dagen binnen, goed verpakt en correct uitgevoerd

Assortiment
Compleet assortiment en prijzen zeer concurrerend, de laagste van de 4 webshops waar ik gezocht heb

Aanbeveling
Bestellingen worden keurig en snel uitgevoerd.

Extra toelichting
Een winkel waar je op kunt bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johgernl 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is redelijk overzichtelijk, het winkelt prettig en bevat bij veel producten voldoende informatie.

Service
Gewoon hartstikke snel en mooi op tijd geleverd!

Assortiment
Breed, veel is ook echt op voorraad, echter niet alles en worden niet geheel duidelijke levertijden aangegeven.

Aanbeveling
Prima online winkel voor foto en video.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Etienne75 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop is overzichtelijk en de voorraad is duidelijk weergegeven

Service
Mijn bestelling omvatte artikelen die niet vooradig waren ten tijde van de bestelling, dit werd goed aangegeven.
De geleverde artikelen kwamen goed verpakt en onbeschadigd aan. Geen DOA wat altijd voor een opluchting zorgt.

Assortiment
Veel keuze in artkielen.

Extra toelichting
Uitgebreide winkel (lees: webshop) die overzichtelijk is. Geen verrassingen na het plaatsen van de bestelling. Groot pluspunt is het aangetekend laten leveren van de artiklelen op het thuisadres danwel een alternatieve locatie (Pakje Gemak)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

banneboy 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker via internet bestellen.

Service
je wordt correct geholpen

Assortiment
een ruim voorraad voor een mooie prijs.

Aanbeveling
dat de winkel voor een amateurfotograaf veel te bieden heeft voor een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elie-op-kieskeurig 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet bestelling is makkelijk in te voeren ook als nieuwe klant en er is een ruime keuze uit betaal mogelijkheden.

Service
Order bevestiging direct per mail met ook een snelle mail met ingeschatte afleverdatum en tijd welke beide conform de beloofde 24 uur zijn.

Assortiment
Prima assortiment met ruime keuze. Ik zocht een speciaal artikel en zij waren de enige die het konden leveren en binnen de 24 uur.

Aanbeveling
Men komt na wat men op de site beloofd en de prijzen die men vraagt zijn goedkoop in verhouding met andere aanbieders

Extra toelichting
De hoge beoordeling is mede gebaseerd op eerdere ervaringen met andere webwinkels waar men soms zeer lange levertijden heeft en later blijkt dat zij het na de bestelling zelf gaan inkopen. Andere winkels zijn ook soms zeer goed en snel dit mede daar deze zich beperken tot een bepaalde groep producten en niet alles willen verkopen wat trendy is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Para 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op basis van mijn bestelhistorie wist de medewerkster van de klantenservice snel mijn artikel te achterhalen.

Service
Telefoontje gepleegd omdat ik het artikel niet meer wist. Tweede telefoontje (...) was omdat het adres niet meer juist was. Supersnel gekorrigeerd.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Deskundige en snelle afhandeling + levering!

Extra toelichting
Als parachutist spring ik regelmatig met een camera op mijn helm. Bij het naar buiten klimmen raak ik dan soms de deur. Helaas heeft dat in de afgelopen vier jaar al drie keer geleid tot een losgeraakte lens. Op het moment dat ik 'pokkk' hoor denk ik gelijk aan Cameranu.nl. De laatste keer draaide ik mijn hoofd snel om en zag de lens wegtuimelen. Hopelijk duurt het weer even voordat ik dit artikel weer bestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis231 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat ik zocht was snel te vinden.
Betaling was zoals het hoort: goed

Service
Supersnelle bezorging

Assortiment
Zéér compleet

Aanbeveling
Prijs, kwaliteit en afwerking zijn 100%

Extra toelichting
Prijs, kwaliteit en afwerking zijn 100%

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

casper001 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzicht duidelijk en elke stap was overzichtelijk.

Service
snelle levertijd en goede service

Assortiment
voldoet aan de verwachting

Aanbeveling
zeker aanbevelen bij mij vrienden

Extra toelichting
totaal goede betaling en overzichtelijk zijn de produkten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Aart36 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanwege het gebruik van een efficiënt systeem weet je wanneer je aan de beurt bent. Dit is zeker zo prettig want je weet van te voren dat je werkelijk advies op maat kunt krijgen.

Service
CameraNU behandelt je als klant heel eerlijk. Stap voor stap wordt je begeleid in het koopproces. Men is er in de eerste plaats niet op uit om veel te verkopen, maar het vakkundige en bezielende advies maakt dat ik mij als klant gerespecteerd weet. CameraNU inventariseert eerst wat de behoeften en wensen zijn. De verkoopadviseur sluit daar helemaal bij aan.
Bij aankomst werden we reeds verwelkomd door een medewerker die op vriendelijke wijze ons heeft uitgelegd hoe de gang van zaken was binnen de winkel van CameraNU. Wij voelden ons direct op ons gemak!

Assortiment
Het assortiment is overweldigend. Daarom hebben wij de eerlijke advisering enorm op prijs gesteld.

Aanbeveling
Alle mensen die overwegen om over te stappen op een andere camera of zijn/haar camera te laten repareren zou ik zonder meer CameraNU sterk adviseren.

Extra toelichting
Vanwege het uitstekende meedenken door de verkoopadviseur (die ook onder tijdsdruk moest werken vanwege enorme drukte) hen ik voor nu en de toekomst mijn winkel gevonden. Ondanks de enorme drukte in de winkel kregen wij niet het gevoel dat er iets doorgedrukt werd. Proficiat voor al uw advies en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom16102013 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zoeken werkte niet optimaal.

Service
Binnen 2 dagen bezorgd

Assortiment
Ik kon vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima site, met prima assortiment

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik-John Koevoets 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en snelle levering

Service
Evt. retours snel en adequaat afgewikkeld

Assortiment
Zeer compleet assortiment online

Aanbeveling
Absoluut, breed assortiment en goede prijzen

Extra toelichting
Algeheel zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone Ira 03-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk dingen te bestellen, en er zijn veel betaal mogelijkheden. Het super grote assortiment maakt het soms wel een beetje moeilijk om specifieke artikelen te vinden.

Service
Geweldig dat je binnen een dag je product al in huis hebt! ongelofelijk hoe snel dat kan. Ben hier erg over te spreken!

Assortiment
Alles op het gebied van Camera's en alle bijbehorende artikelen heb je hier! Geweldig en soms ook nog goedkoper dan bij andere concurrerende winkels. Ik heb mijn stabilisator voor 20 euro goedkoper dan ergens anders!

Aanbeveling
Ik beveel niet vaak iets aan, maar als iemand iets specifieks wil wat waarschijnlijk hier te vinden is, dan raad ik het natuurlijk aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Vaalburg 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestellen en duidelijke site

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gemak,betrouwbaar

Extra toelichting
Vandaag bestellen en morgen in huis, heerlijk toch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patel 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle gegevens die je nodig hebt staan op de site bij het product. Makkelijk te lezen, zelfs als je niet helemaal weet waar je het over hebt.

Service
Je hebt verschillende mogelijkheden voor bezorging en kan zelfs aangeven wat de beste tijd voor je is. Erg fijn

Assortiment
Het is om hebberig van te worden. Zoveel keus

Aanbeveling
Prima verpakking, bezorging en leesbare site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zegert van Eijk 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel eenvoudig te vinden en procedure duidelijk.

Service
Is mede gebaseerd op een vorig bezoek aan de winkel met uitgebreide uitleg. Daardoor nu online besteld. Gun ze de omzet (i.p.v. een bedrijf hier om de hoek).

Assortiment
Kon alles vinden.

Aanbeveling
Zie onder service.

Extra toelichting
Vorig jaar uitgebreid in de winkel geweest en zeer goed geholpen met advies en aankoop. Daarom nu online besteld ondanks dat ik hier 'om de hoek' de spullen zo zou kunnen ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor002 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kun we het niet maken. Deze slogan is ook hier op van toepassing

Service
Zeer snelle en correcte afhandeling. Zeer betrouwbaar.

Assortiment
Ruim assortiment . alle topmerken vertegenwoordigd

Aanbeveling
Een echte aanrader.

Extra toelichting
Tijdens het bekijken van de website bleek dat het artikel tijdelijk was uitverkocht. Door gebruik te maken van de mogelijkheid om gewaarschuwd te worden als het artikel weer voorradig is heb ik enkele dagen later mijn externe sony-viewer kunnen bestellen en was ik een dag later de gelukkige bezitter van de Sony FDA-EV1MK Viewfinder. Niet dan lof voor de goede en snelle service van cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB Polhaupessy 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling via computer.
Vanuit mijn (luie) bureaustoel.

Service
Klantenservice personeel zeer bekwaam en vriendelijk.
Vragen prima uitgelegd.

Assortiment
Tops. Ben zelf nog niet in de winkel in Urk geweest, maar op de site is alles te vinden wat ik nodig heb.(en nog meer)

Aanbeveling
Als een (geavanceerd) amateur heb ik heel veel geleerd van de klantenservice medewerkers.

Extra toelichting
Ben je met Cameranu bezig dan voel je dat je in goede handen ben. (over fotografie/fotograferen gesproken, natuurlijk)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptgjoosten 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke webshop.

Service
Goede verpakking en snelle levering. Goede informatie over de voorgang d.m.v. e-mail berichten.

Assortiment
In het assortiment zijn de Filters van B+W opgenomen. Dit merk staat voor kwaliteit.

Aanbeveling
Het afgelopen jaar meerdere bestellingen geplaatst. Mijn ervaringen zijn positief.

Extra toelichting
Goede en snelle bezorging. Goede informatie over de voortgang van de verwerking van de bestelling d.m.v. e-mail berichten. Pakket bezorging met tracking code vind ik prettig. Tevreden over de online bestellingen van het afgelopen jaar. Goed dat er een fysieke winkel is, waar ik indien nodig terecht kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterGerard 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Een vraag via de mail wordt snel en deskundig beantwoordt.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, tot nu toe heb ik altijd alles gevonden van wat ik zocht.

Aanbeveling
Mijn advies is om deze winkel zeker te overwegen vanwege het uitgebreide assortiment en de gunstige prijsstelling. Ook voor advies kan je hier goed terecht.

Extra toelichting
Ik heb bijna al mijn fotospullen in deze winkel gekocht, zowel via de website als in de winkel zelf. Diverse malen ben ik goed geadviseerd. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Weijers 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een site die werkt, duidelijke informatie en je krijgt waar voor je geld in zowel materiaal als service.

Service
Prima service, zowel telefonisch als digitaal (e-mail danwel online chat). Men denkt ook met je mee als je wat lastigere vragen hebt (zoals 'wat kan ik het beste doen?!' etc).

Assortiment
Cameranu.nl is van alle markten thuis, ook al is het camera-zaak, ze hebben daadwerkelijk alles rondom de camera. Ideaal.

Aanbeveling
Ik ben zeer lovend over cameranu.nl en alle vrienden en kennissen rondom mij ook. Ik hoop dat ze dit jaren volhouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeltje30 02-06-2015

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon de camera, geheugen en tasje makkelijk vinden en onderling dingen vergelijken, maar de Floating Strap (heel handig bij een waterdichte camera)was heel lastig te vinden.

Service
Ik heb een vraag gesteld via e-mail en daarop kreeg is snel en antwoord, maar ik wilde graag het verschil weten tussen twee geheugenkaartjes en uiteindelijk kwam ik er via een andere website achter dat het grootste verschil zit in de wegschrijfsnelheid en dat is heel belangrijk bij een panoramafunctie.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Er is z'n groot aanbod van winkels. Ik houd er zelf meer van om echt naar een winkel toe te gaan, maar wat ik zocht was niet in de buurt te krijgen,dus dan maar via internet.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gerrie Celie 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Uitstekend

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
professionele uitstraling

Extra toelichting
CameraNu biedt een uitstekende service. Ze zijn makkelijk te bereiken voor advies per telefoon of per email. Geven goede voorlichting over het te kopen artikel en zijn prijs concurrerend. De winkel en personeel komen zeer professioneel over en beschikken over een uitgebreide kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Ruiterman 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere site met goede zoekmogelijkheden

Service
Goede telefonische ondersteuning bij vragen

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is aanwezig, voldoende keuze

Aanbeveling
Is in het verleden al gebeurd en zal ik blijven doen.

Extra toelichting
Cameranu.nl voldoet aan mijn verwachtingen, zowel online als ter plaatse.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick de Bruin 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim assortiment, ruime openingstijden, goed werkende en overzichtelijke site. Goede zoekfunctie.

Service
je wordt bijzonder goed op de hoogte gehouden van je status van je bestelling. En CameraNU maakt waar wat ze beloven.

Assortiment
Bijzonder ruim assortiment dat ook nog eens op voorraad is. En kwaliteit!

Aanbeveling
Ik heb een aantal keer iets besteld en het wordt geleverd zoals het wordt beloofd. Dus ik zou CameraNU zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik ben super-tevreden. Ik had een spoedklus waarbij ik nogal veel zou moeten lopen met mijn spullen. Ik had al langer een oogje op de tas die ik heb gekocht. Dinsdags besteld, woensdag geleverd en gepakt, donderdag op pad. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterfleur2010 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en gebruiksvriendelijke website, snel en makkelijk alles te zoeken

Service
Mijn eerde gekochte lens van 1,5 jaar heb beschadigd. Gebeld, goed te woord gestaan en vervolgens ter reparatie gebracht, idem!

Per internet bestelde artikelen volgende dag inderdaad in huis, mooi

Assortiment
Ik ben nog geen 'nee' tegen gekomen

Aanbeveling
Goed assortiment, goede en vriendelijke service en tijd voor mij

Extra toelichting
Fijne winkel om op internet én in de werkelijke winkel te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 62 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vrijdagavond 23 uur besteld, volgende middag in huis.

Service
Op de website stond een dag later een aanbieding van de lens met een gratis USB dock. Die aanbieding was een dag later weer verdwenen maar in de tussentijd heb ik een mail gestuurd of ik ook nog in aanmerking kon komen voor een gratis USB dock. Geheel boven verwachting ontving ik vandaag bericht dat ik het USB dock gratis nageleverd krijg. Superservice wat mij betreft.

Assortiment
Ik heb eigenlijk bijna nooit iets niet kunnen vinden. Niet alles is altijd leverbaar maar dat ligt dan meestal aan de leverancier/importeur. Die spullen zijn dan meestal nergens te koop.

Aanbeveling
Altijd zeer tevreden over de afhandeling. Ook als er een iets mis gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter A. Fukkink 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede online keuze uit verschillende pakketten

Service
binnen 16 uur geleverd

Assortiment
alle disciplines ruime keuze

Aanbeveling
geen onzin altijd goed

Extra toelichting
Goede betrouwbaaheid, klein nadeel zondags geen bediening. maar begrijpelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dini12 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is goed overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
Uitgebreidt assortiment

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding, dit zal ik aanbevelen bij anderen

Extra toelichting
De prijs/kwaliteitverhouding en de snelle service zijn voor mij reden om een volgende keer voor cameranu.nl te kizen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T Jansma 02-06-2015

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellingen kunnen online gedaan worden. Wil je artikelen eerst beter bekijken of testen, dan kan je naar de winkel gaan.

Service
Online bestelling worden stipt en prima afgehandeld. In de winkel wordt je keurig geholpen.

Assortiment
Alles wat ik zoek voor fotografie is op voorraad. De keuze is goed.

Aanbeveling
Ik beveel niet zo snel iets aan. Ga ervan uit dat iedereen dat zelf wel uitzoekt. Zou men mij vragen, dan deel ik mijn ervaring.

Extra toelichting
Eerder heb ik online gekocht bij Camera.NU. Omdat ik nu iets wilde "voelen", hoe zwaar het was, ben ik naar de winkel gegaan. Niet direct naast de deur, maar ik ben er goed geslaagd en zou, indien nodig, er weer naartoe rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowies68 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen snel levering

Service
Prima service

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Is goed prijs kwaliteit is top en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas 12-032 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Assortiment
voldoende aanbod om een juiste keuze te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pikefel 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van uit mijn luie stoel....

Service
snelle levering, snel mailkontakt met bestelgegevens en bevestiging van verzending

Aanbeveling
fijne prijzen en snelle levering..ik kom zowiezo terug!

Extra toelichting
alleen maar positief....snelle levering, en een bevestiging van betaling en verzending. mooie lens binnengekregen, voldoet aan de verwachtingen die beschreven zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelan 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Camera prompt afgeleverd op het gewenste tijdstip

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment van alle merken.

Aanbeveling
zeer concurrerende prijzen en uitstekend assortiment.

Extra toelichting
zeer concurrerende prijzen en uitstekend assortiment. Heel overzichtelijke website. Prompte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry8080 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen.

Service
Bij vragen duidelijk antwoord.
Snelle levering.
Binnen tijd geleverd.

Assortiment
Ze hebben er alles, heeft een ander het niet kijk dan bij CameraNu.nl

Aanbeveling
Bestel hier graag, Goede service en goede prijs.

Extra toelichting
Super service, snelle levering, goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekosetiawan 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te selecteren, gewoon selecteren obv artikelnummer

Assortiment
Veel assortiment in voorad

Aanbeveling
Snel afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pax6003 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere site

Assortiment
Jammer dat de winkel zo ver weg is:-)

Extra toelichting
Niet eerste product wat ik hier kocht,goede zaak goed te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr-63 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bij een vorige bestelling eenvoudig een ruiling mogen doen. En duidelijke bevestigingsmail van je bestelling.

Assortiment
Groot en voor mij meer dan voldoende aanbod

Aanbeveling
Gewoon doen !

Extra toelichting
Groot aanbod en goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend Meuleman 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel heeft alles op voorraad en kun je van te voren online uitzoeken.

Service
Alleen maar goede ervaringen. Zlfs bij cashback acties(in mijn geval Canon) helpen ze.

Assortiment
Er mogen van mij nog wat meer merken op display in de winkel

Aanbeveling
Goed, niet duur en top service

Extra toelichting
Ik kom al lang in deze winkel. Ook online is het top verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews