cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Co van der Horst 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel gewenste producten kunnen vinden

Service
Snelle en correcte reactie op mail

Assortiment
Ik vond meer dan ik zocht

Aanbeveling
Snel, goed assortiment, gunstige prijzen, snelle reactie op vragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien 07-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Omdat je kunt zien wat je koopt.

Service
Ik werd goed geholpen door iemand die wist waar hij over sprak. En ook nog eens heel aardig was. Ook in de nabehandeling bijzonder klantgericht en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Zoveel keus.

Aanbeveling
Ik kan alleen maar zeggen dat ik super behandeld ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feedback 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk. Account wordt zelf gemaakt.

Service
Vraag werd door klanten service direct beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze. Ik had alleen een schermpje ter vervanging nodig.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexie 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken en bestellen ging simpel via de website.

Assortiment
Voldoende artikelen op de website, en lijkt allemaal op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 07-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je moet altijd even wachten in de winkel, maar dan krijg je ook goed advies! Hierdoor weg gegaan met een goedkoper artikel dan due we anders online hadden besteld. Uiteindelijk net zoveel geld kwijt omdat we extra batterijen hadden gekocht.. Haha maar toch erg prettig!

Assortiment
Inmiddels 2 camera's en een drone gekocht bij CameraNU!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne sit, duidelijk bestelproces.

Service
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Gewoon een goede, betrouwbare winkel met een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
De service die ze je geven is uitstekend.

Assortiment
Ze hebben een erg breed assortiment. Mochten ze iets niet hebben dan kunnen ze het altijd bestellen en dan heb je het binnen korte tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JH Veenwijk 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden en te betellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zal spoedig weer een bestelling plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

urbain 07-01-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

10,0

Gemak
Professionele hulp - informatie technisch advies en scherpe prijzen

Service
bij een bestelling van een Coolpix Nikon ...de technische problemen waren snel verholpen...ik kreeg een andere camera

Assortiment
Ruime keuze in cameras...voor ieders beurs is er wat ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Redant 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, goede info, makkelijke betalingsopties

Service
Had een opmerking over een bepaald produkt en kreeg heel snel antwoord

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prijs / kwaliteit heel goed

Extra toelichting
Heel snelle levering ook naar België toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helma van Os 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site, snelle zoekmachine

Service
snelle levering, op aangegeven datum en tijdstip.

Assortiment
als je het hier niet vind dan nergens!

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
fijne winkel, al meerder keren hier dingen besteld, altijd zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart singeling 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alle handelingen verlopen erg soepel, goede communicatie rond de traffic

Service
zie hierboven

Assortiment
wat anderen niet hebben is hier aanwezig

Aanbeveling
zie eerdere opmerkingen

Extra toelichting
ik wilde een batterij hebben van een product wat niet meer leverbaar is. Als enige had cameranu het op de site staan, weliswaar niet in voorraad maar na bericht hieromtrent heel snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 06-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbare overzichtelijke winkel met een prachtig assortiment. Het nummer systeem voor de balie afhandeling werkt prettig.

Service
Deskundig personeel. geeft veel persoonlijke aandacht

Assortiment
Goede en ruime sortering en voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HFortes 06-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Easy to find information.

Service
Great service team! I had some questions about the new lenses I wanted to buy, and I got a great help! Thanks!!

Assortiment
Fantastic!

Aanbeveling
I get a lot of photographer students, and will surely recommend the shop!!

Extra toelichting
Keep on given a personalised service, because your shop is all about it!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby Dihal 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles makkelijk te vinden op de site

Service
heb besteld op internet en heb ook gebeld met een medewerker. ik kreeg de juiste en vriendelijke informatie.

Assortiment
kan altijd beter.

Aanbeveling
deze winkel is betrouwbaar en prijzen zijn heel scherp.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rein 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten staan overzichtelijk gerangschikt opmde website

Assortiment
Het assortiment is groot.

Aanbeveling
Snelle en eenvoudige afhandeling van de aankopen

Extra toelichting
Heeft alles wat je van een goede webwinkel mag verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke site en eenvoudig winkelen.

Service
Goede en accurate informatie

Assortiment
Enorm assortiment van merkartikelen naar clones

Aanbeveling
De goedkoopste en beste

Extra toelichting
Met meerdere artikelen was CameraNu de goedkoopste. Binnen een dag geleverd. Alles voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig in te vullen site

Service
Snelle levering

Assortiment
Brede keus

Aanbeveling
Prima site, snelle levering

Extra toelichting
Levering prima: op 30 december net voormiddernacht besteld en oudejaarsdag rond 17:00 uur geleverd. Knap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim verbakel 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super duidelijke website

Service
Top ik bestelde om 10 uur s,avonds en de volgende dag om 12 uur was het al binnen op oudejaarsdag dat noem ik service

Assortiment
Voor een beginneling als ik zeer veel dingen waar ik het bestaan niet eens van wist

Aanbeveling
Top winkel vergeleken met andere winkels super snel en attent

Extra toelichting
Kan het iedereen aan bevelen niet de moeite nemen om in china te gaan winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
meteen telefonisch kontakt en deskundig en behulpzaam perseneel

Assortiment
voor de betere (hobby)fotograaf is het aanbod ruim voldoende

Aanbeveling
kan deze zaak aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
niets dan lof ondanks tegenslag door slechte service post nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De verzending is de snelste die ik ooit heb meegemaakt.

Assortiment
Cameranu had een hoesje die de meeste winkels niet meer verkopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker in je stoel bestellen.

Service
1e pakket is verdwenen, gratis een nieuwe gekregen.
Echt top.

Assortiment
Heb het assortiment niet gezien dus kan het niet goed beoordelen

Aanbeveling
Ruim voldoende toch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Huub de Bar 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt alles snel vinden en de website is goed overzichtig

Service
Snelle service goed verpakt

Assortiment
Alles op fotogebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Oetomo 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk

Service
Uitestekende service. Alles verloopt zoals is afgesproken

Assortiment
Er is genoeg keuze aan assortiment

Aanbeveling
De service is uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, en veel keus!

Service
Levertijd enorm snel, namiddag besteld en volgende ochtend in huis.

Assortiment
Veel keus en goede suggesties.

Aanbeveling
Goede webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoeken, bestellen en 1 dag later in huis.

Service
snelle levering op de vooraf aangegeven dag en tijd.

Assortiment
zeer uitgebreid, tegen gunstige prijzen. Voor het door mij bestelde waarschijnlijk de goedkoopste.

Aanbeveling
snel en zeker. En voor mijn artikelen zeer goed verpakt.

Extra toelichting
geen verdere toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bussemaker 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles staat er op, met duidelijke omschrijving en afbeeldingen. Ook staan er enkele reviews op, wat shoppen eenvoudiger maakt.

Service
Ik had een vraag over de levertijd en er werd vrijwel direct een antwoord terug gestuurd.

Assortiment
Groot. Ook de voordeelsets waarop je extra korting krijgt kunnen handig zijn.

Aanbeveling
Goede prijs verhouding en service is ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 05-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende hulp en website. Goede bezorging mocht je dat willen

Service
Denken met je mee en hebben goede kennis van zaken.

Assortiment
Zeer ruim en snel geleverd, duidelijke inventaris op website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvnl 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke categorisering van artikelen. Groot assortiment, grotendeels direct leverbaar.

Service
Snelle levering volgens belofte.

Assortiment
Kan bijna nooit iets niet vinden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, gemakkelijk navigeren en prima vergelijken

Assortiment
bijzonder breed assortiment in alle onderdelen

Aanbeveling
geen nadeel of hinderlijkheid kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilie 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snel geleverd, direct een email ontvangen als bevestiging van mijn bestelling.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd tevreden met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Slurink 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De goede en snelle levering van het bestelde product

Service
's Avonds besteld en keurig de volgende dag op de aangegeven tijd binnen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ik heb al vaker iets naar tevredenheid besteld. Ik raad dat als het nodig is anderen ook aan.

Extra toelichting
Nee, ik ben tot nu toe een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bekker 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zocht een Sony flitsadapter ADP-MAA. Die was niet op voorraad. Gevraagd mailtje als binnen. Kort daarna bericht. Gelijk besteld. Volgende dag in huis.

Service
Zocht een Sony flitsadapter ADP-MAA. Die was niet op voorraad. Gevraagd mailtje als binnen. Kort daarna bericht. Gelijk besteld. Volgende dag in huis.

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik zocht aanwezig.

Aanbeveling
Perfecte webshop en winkel. Soms even wachten tot medewerker vrij is.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 05-01-2016 In de winkel gekocht
Urk (wist niet dat er meer zijn?)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het winkelsysteem zoals bij Cameranu was nieuw voor mij (direct een nummer per afdeling trekken), maar het werkt super goed.

Service
Zie bovenstaande en terwijl je wacht kun je met een kopje koffie lekker rondneuzen zonder dat je in de rij hoeft te staan. Ideaal!

Extra toelichting
Topwinkel, waar ik zeker snel terug kom!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Videofarmer 05-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er is altijd wel wat te zien als je wacht op je beurt

Service
Zeer goede begeleiding en advies

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Als bovenstaande punten

Extra toelichting
Snelle bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Keirsgieter 05-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Online bestellen en hulp hierbij is perfect... Afhalen zal ik niet meer zo snel doen, gezien de fouten die gemaakt werden bij opzoeken bestelde spullen en de drukte in de winkel

Service
Jonge verkoper was zeer vriendelijk en hielp ook bijzonder goed. Alleen wachten op mijn online bestelde spullen duurde meer dan een uur.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Mooie winkel, helaas wachttijden zijn zeer lang.

Extra toelichting
Zodra melding dat het product klaar ligt om uitgegeven te worden, ook daadwerkelijk klaar liggen en niet nog bij elkaar zoeken als het moment daar is

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jh 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Zeer groot assortiment voor mij als Nikon fotograaf. Snelle levering met expresse optie met koerier. Zeer tevreden. Mijn volgende bestelling zal ook bij cameranu zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

arno 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle levering

Aanbeveling
altijd fijn shoppen bij cameraland
complimenten !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heb de bestelling eenvoudig online kunnen plaatsten en opgehaald in de winkel!

Assortiment
Zocht laatst een onderdeel voor een Gopro en kon deze niet vinden op de site.

Aanbeveling
Prima service en korte wachttijd in de winkel. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HTerpstra 05-01-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de website als de fysieke winkel zijn overzichtelijk ingericht waardoor het prettig en gemakkelijk zoeken is.

Service
De service is uitstekend, ik was nog op vakantie en vanaf mijn vakatieadres in het buitenland diverse keren een vraag gesteld en de beantwoording was duidelijk en nagegnoeg per omgaande! Ook de medewerker die mij in de fysieke winkel heeft geholpen was erg vriendelijk, dacht mee en gaf me goede adviezen!

Assortiment
Alles wat ik heb aangeschaft was op voorraad en alles wat ik ooit nog graag wil aanschaffen is ook aanwezig

Aanbeveling
Er valt weinig verkeerds aan deze winkel te vinden en dit zeg ik niet alleen om die 100,00 euro te winnen het is gewoon een feit maar dat is op internet ook terug te vinden!
De prijzen, ook niet onbelangrijk, zijn scherp en dit gaat hier in ieder geval niet ten koste van de service, integendeel!

Extra toelichting
Ik was de eerse klant die in 2016 de fysieke winkel betrad en ook de eerste klant die in de fysieke winkel in 2016 werd geholpen door een uiterst vriendelijke medewerker. Urk is voormij niet naast de deur maar ik heb dat stuk rijden er graag voor over gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Boeve 05-01-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De doorstroom van mensen is goed geregeld. Overigens is het wanneer het druk is wel eventjes wachten geblazen

Service
Je word goed geholpen. Er komt een duidelijk andwoord op je vraag

Assortiment
Voor mij is het assortiment meer dan breed genoeg

Aanbeveling
De winkel heeft alles. Goede service, groot assortiment. Absoluut mijn vaste winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjotr 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website heel overzichtelijk; bestelling prima

Service
Binnen enkele uren na bestelling ontving ik al een mail dat de bestelling verzonden was met track and trace nummer. Prima

Aanbeveling
Snelle en correcte levering; goede mail communicatie. Prima verpakking

Extra toelichting
Het bericht na bestelling dat ze meteen van de pallets afkwamen om me te helpen deed wel komisch aan; kan ik wel waarderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebeau 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind snel wat ik zoek.

Service
snel en correct service

Aanbeveling
goed en correct afhandelen van mijn bestelling voor derde keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

145131254389 05-01-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het doet volledig aan het assortiment van mijn verwachtingen.
Wat ik zocht kon ik ook vinden en de prijs is naar wat ik had verwacht.

Aanbeveling
Ze vragen wat mijn wensen zijn en wat ik er mee ga doen en dan wordt ik door deskundigen goed voorgelicht en nemen ze de tijd om het mij allemaal zorgvuldig uit te leggen.

Extra toelichting
De vraag van "gemak en Service" heb ik niet ingevuld want ik ben zelf naar de winkel geweest. En als ik via internet wil bestellen dan ben ik er van overtuigd dat dat ook wel goed zal gaan.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

trinity 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en direct

Service
Super service

Assortiment
alles wat ik nodig heb kan ik daar vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blacksmith Henk 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk

Service
Men komt z'n belofte na !

Assortiment
Het assortiment is heel erg groot en

Aanbeveling
Ik geeft bewust een 9 omdat er altijd nog wel iets te verbeteren is....maar eerlijk is eerlijk het is goed kopen en goedkoop in deze winkel.

Extra toelichting
Ik wens jullie een super 2016

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overz

Service
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruim

Extra toelichting
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara Kouchehradis 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon via google het product die ik zocht bij jullie vinden. Het heeft mij dus letterlijk 1 klik gekost om op jullie pagina te komen.

Service
Mijn pakje was de volgende dag al bezorgt, ook al was het vlak voor kerst. hij was ook goed ingepakt.

Assortiment
Het product die ik zocht was op veel webshops uitverkocht en een aantal webshops veel duurder. Ik was dus heel erg blij dat jullie hem gewoon op voorraad hadden.

Aanbeveling
Ik ben echt meer dan tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teus van Capelleveen 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk toegang tot alle producten die aangeboden worden

Service
zeer snelle, vakkundige en klantvriendelijke service

Assortiment
groot assortiment, zodat vergelijking van producten makkelijk is.

Aanbeveling
vaak leuke aanbiedingen, lange openingstijden om een bestelling te plaatsen, zeer snelle levering.

Extra toelichting
na vooraf email contact te hebben gehad over een aanbieding, werd de aanbieding zonder problemen direct aangepast aan mijn wensen. grote klasse, een perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon van der Voet 05-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de winkel is duidelijk en overzichtelijk

Service
als je er komt ook al is het maar voor een vraag wordt er alle tijd genomen voor je om de vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Assortiment
voldoende assortiment veel keus van goedkoop tot heel duur.

Aanbeveling
de winkel is overzichtelijk de mensen die er werken erg klantgericht en super vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews