cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacques van der Ploeg 01-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Ook kun je meteen zien of iets op voorraad is of niet.
Duidelijke foto's met uitleg erbij.

Service
Iedereen is deskundig en geven de aandacht aan de klanten. Ook is er tijd om je uitleg te geven van de producten ook al is het druk in de zaak.

Assortiment
Zeer ruim en exclusief.
Indrukwekkend.

Aanbeveling
Van hoog niveau.

Extra toelichting
Super winkel van alle markten thuis. Ruim assortiment. Ik kijk altijd mijn ogen uit. Ik zou veel meer aankopen willen doen, maar ben gelukkig met wat ik heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phil7071 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe gemakkelijk is het, vandaag bestellen morgen op lokatie afgeleverd; top

Service
Altijd raak, bij vragen en advies altijd eerlijk en raak

Assortiment
Ik heb nooit mis gegrepen, dus ruim voldoende

Aanbeveling
Ja...eenvoudig, snelle service.

Extra toelichting
Altijd fijn online winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Newsgrabber 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke sites, goede beschrijving van artikelen

Service
supportverzoek per mail gestuurd en binnen 6 uur antwoord ontvangen. en probleem (verkeerde weergave voorraad) netjes opgelost

Assortiment
In principe kan je als fotograaf alles vinden wat je nodig hebt. van schoonmaakset tot fotoprinter en van lens tot studioflitser

Aanbeveling
een winkel die doetwat hij zegt en die levert binnen de tijd die ze aangeven zal ik altijd aanbevelen. nette zak met eigen voorraad en geen doorverkoopkanaal van een ander bedrijf. heb al iets bij andere shop gekocht en bleek gewoon van een andere leverancier te komen. omslachtig met de service toen.

Extra toelichting
Ik heb al diverse keren spullen gekocht en iedere keer weer kreeg ik wat ik bestelde binnen de levertijd. Nu een Canon Pixma Pro 100 en waar op de website stond dat er voorraad was kreeg ik bij het afronden te zien dat het langer ging duren omdat het artikel uitverkocht was. wel betaald en mail gestuurd en de volgende morgen netjes bericht dat het el op voorraad was en dus de volgende dag netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nowy van Hedel 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke omschrijving van artikel en gemakkelijk te bestellen

Service
telefonisch contact gehad en zeer vriendelijke en duidelijk geholpen. Service met een hoofdletter S

Assortiment
zeer specifieke items zijn niet te vinden, je kunt ook niet alles in 1 shop verwachten. Verder is het wel heel uitgebreid

Aanbeveling
Duidelijk, gemakkelijk en service zijn gewoon de 3 belangrijkste items van Cameranu.nl

Extra toelichting
Zeer fijn om hier te bestellen, duidelijke beschrijving en een breed assortiment. Klantenservice is ook top, snelle levering en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Damsma 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De kijker geeft werkelijk prachtige beelden van vlinders, insecten en bloemen. Het brengt deze dingen zo dichtbij waardoor je een close-up krijgt die je met het blote oog nooit zou kunnen omdat je ogen niet kunnen focussen zo dichtbij. Een aanvulling naast een gewone verrekijker. Op afstand is de kijker ook heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nielsvb 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke website en snelle levering

Service
Goeie informatie voorziening tijdens levering

Aanbeveling
Ben erg tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gearreld 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via het "HOME" menu is alles prima en duidelijk te vinden maar ik zou het aanraden om bovenin de website toch nog een navigatiebalk neer te zetten zodat je op elke pagina makkelijk naar een andere pagina kan gaan.

Service
Erg beleefde medewerkers! Telefonisch ben ik altijd goed geholpen en ik krijg m'n producten ook erg snel thuis bezorgd.

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe heb opgezocht om te kopen of van plan ben om te kopen is op voorraad, echter zijn er wel een aantal producten die jullie niet verkopen in vergelijking met andere camerashops maar dit is niet echt een probleem, het verschilt natuurlijk per bedrijf wat zij wel of niet aanbieden.

Aanbeveling
Meer een 9,5, jammer dat er een aantal producten zijn die jullie niet aanbieden en daarom niet verkrijgbaar zijn maar verder de beste camerashop die ik ken met de scherpste prijzen!

Extra toelichting
Erg bedankt voor jullie goede service! Met vriendelijke groet, Een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bigfonn 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk

Service
Beschermhoes voor Tamron 150-600 besteld en direct de volgende dag al geleverd

Assortiment
alles wat je nodig hebt op gebied van fotografie is aanwezig in de winkel en de webshop

Aanbeveling
Gezien de service, het assortiment en het gemak kan ik niets anders doen dan aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Geugjes 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig om te bestellen

Service
Via de site werd verteld dat het artikel voorradig was dus besteld en dan via de telefoon horen dat het later komt omdat delen niet voorradig waren ( het is een printer dus welke delen ) is niet professioneel. Later wel snel opgelost.

Assortiment
Volgens de site alles op voorraad.

Aanbeveling
Levering kan beter maar misschien was dit eenmalig. Zou er zo weer bestellen.

Extra toelichting
Goedkope aanbiedingen en relatief snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dion Ooijen Fotografie 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site spreekt voor zich. Je krijgt een heldere uitleg over het product dat je gaat aanschaffen en doorloopt alle stappen logisch en chronologisch!

Service
De service is goed! 's-avonds besteld en de volgende dag in huis. Bovendien was het product dat ik had besteld dermate verpakt dat er niets mee kon gebeuren.

Assortiment
Mijn inziens heeft cameranu.nl een uitgebreide webshop waar van alles voor de camera en wat er bij komt kijken te halen is. De ervaring leert dat cameranu.nl tot de goedkopere winkels behoort en daar waar ze iets duurder zijn dan een andere webwinkel, neem ik dit voor lief ivm de goede service!

Aanbeveling
Al diverse keren gedaan ook.

Extra toelichting
Alles staat hierboven al vermeld. kortom een goede winkel met goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krabbendam 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle artikel info direct beschikbaar

Service
perfecte aflevering

Assortiment
ruim voldoende vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
dat deed ik al op basis van vorige ervaringen

Extra toelichting
Perfect betrouwbare webwinkel op basis van mijn ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppboermans 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Zonder problemen voor het eerst gewinkeld bij Cameranu. Overzichtelijke website. Vlot bestelproces.

Assortiment
Royale keuze. Precies gevonden wat ik nodig had. Goede prijs, met name lage verzendkosten. Vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Teng 30-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk met veel informatie en er is een goede zoekfunctie.

Service
Je krijgt altijd meteen antwoord en je wordt niet met een kluitje in het riet gestuurd.

Assortiment
Een erg groot assortiment en het is ongelooflijk hoeveel daarvan op voorraad is.

Aanbeveling
Het is een camera vakhandel en dat is aan alles op een positieve manier te merken.

Extra toelichting
Sinds een jaar of zes koop ik al mijn foto apparatuur bij Cameranu. Ze hebben alles en de fysieke winkel ligt voor mij op een uur rijden. Dat is belangrijk, want sommige dingen, zoals de cameratas die ik onlangs kocht, moet je nu eenmaal in handen hebben om te kunnen beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdinjens 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prettige webshop. Overzichtelijk en ik ben goed geholpen bij mijn keuze. Veel keuze en bijpassende artikelen. Aanrader. Ik kom zeker binnenkort een telelens bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne M 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat ik niet wist welke flitser ik nodig had bij mijn camera heb ik dit via het contactformulier gevraagd. In het antwoord zat de link naar de juiste flitser. Ik hoerde het alleen aan te klikken en daarmee was de bestelling geplaatst. Makkelijker kon niet.

Service
Het antwoord op mijn vraag kwam ontzettend snel.

Aanbeveling
Ik had al van een ander gehoord dat de mensen die er werken kennis van zaken hebben en dat heb ik nu zelf ook ervaren.

Extra toelichting
Prima zaak, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilhelmus1951 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruime keus en overzichtelijk site

Service
meteen emails over staat van bestelling en levering

Assortiment
voor de semiprof en prof voldoende aanwezig

Aanbeveling
De wijze waarop de bestelling is afgehandeld, blijk van interesse in klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Maas 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerwinHof 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorm makkelijk en snel. Goede overzichtelijke website met alles op de juiste plaats.

Service
Ja ik kan niet anders dan een dikke 10 geven. Wat een geweldige service, binnen no-time een reactie per mail ect. Ze staan je keurig te woord. Wij wilde onze bestelling ophalen in de winkel dit was geen probleem. In de shop ook professionele werknemers. Top!

Assortiment
Erg uitgebreid en goed! Wellicht wat meer boeken en naslagwerken? Dat zijn mijn enkele wensen.

Aanbeveling
Ja zeker! Voor een bedrijf met uitstekende service en scherpe prijzen moet je bij CameraNu zijn! Ook de winkel is zeer zeker een bezoekje waard.

Extra toelichting
Normaliter niet zo van de reviews. Maar deze winkel verdient het! Echt een heerlijke zaak om rond te lopen, de site en service is werkelijk een verademing. Vele zaken kunnen hier iets van opsteken. Ik kom hier zeer zeker snel terug (Mijn volgende bestelling is ook alweer in huis!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hamradioshop Jubbega 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super mooie en gemakkelijke website.

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Bestellen via meerdere website,s is niet nodig... ze hebben alles!

Aanbeveling
Er is gewoon geen betere!!

Extra toelichting
Super goed bedrijf... Zeer tevreden over de levering..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

armeniaca 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles bij de hand en iedereen staat voor je klaar.

Service
En naast iedereen staat ook koffie voor je klaar.

Aanbeveling
Kan niet beter, hoge kwaliteit winkel, en dat jaar in, jaar uit.

Extra toelichting
Waar maak je nu verder mee dat mensen zelf met suggesties komen, niet over duurdere aankopen maar voor het maken van betere foto's, waar ze die op het scherm laten zien en erover vertellen. Waar ze met je meedenken. Dat waardeer ik zo enorm aan deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonjaatje 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
service is gewoon prima! kan er weinig anders van zeggen. Heb je bijvoorbeeld vragen bij het zoeken naar of bestellen van een product, kun je deze online stellen en wordt je meteen geholpen.

Aanbeveling
Al vaker over deze winkel gehad. Kom er zelf ook steeds weer terug als ik iets zoek.
Kortom een super winkel!!

Extra toelichting
heb t al gezegd in de aanbeveling aan anderen maar mijn ervaring met cameraNU.nl is gewoonweg prima! ook al goeie dingen gelezen maar ik kan alleen maar voor mezelf spreken en tot nu toe alles super snel en netjes geleverd. Een keer een vraag bij het zoeken naar een bepaald product en werd meteen geholpen. Ik keer steeds terug naar cameraNU.nl Niet vergeten dat het vaak ook nog goedkoper is dan elders en dat sámen met een goeie service vind je niet vaak tegenwoordig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 58 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Met een paar klikken geregeld

Service
Snel en vakkundig

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Door de snelheid en de wijze waarop ze je informeren over de status van je bestelling. Alleen maar lof.

Extra toelichting
Alles wat er gedaan wordt is in het belang om de klant goed te informeren en op de hoogte te houden. Hierdoor ontstaat een soepel verloop van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Blom11 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon de door mij bestelde producten makkelijk op de website vinden en er waren veel betalingsmogelijkheden.

Service
In een telefoongesprek met CameraNU.nl werd ik goed geïnformeerd over een cameratas. Ik was benieuwd naar de grote van de tas en de CameraNU medewerker heeft de tas erbij gepakt en een aantal producten gepast.

Assortiment
Met een bestelling kon ik zowel een cameratas als een lens bestellen, beiden waren op voorraad en de dag hierna in huis.

Aanbeveling
Een prima webshop (en winkel) met goede service en een groot assortiment. Ook de prijzen zijn concurrerend met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sparks550 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Reuze gemakkelijk vanaf je computer iets bestellen.

Service
Prima service over de voortgang van de bestelling.

Assortiment
Uitstekend assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel Cameranu aan bij anderen en ook om eventueel in de winkel te gaan kijken.

Extra toelichting
De motieven staan hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs_538 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs vanaf mijn tablet in een paar klikken de bestelling gedaan. Geen onnodige accounts oid.

Service
voortdurend op de hoogte van de status van de bestelling

Assortiment
ook om te vergelijken vind je bij CAMERANU meer dan genoeg artikelen met goede omschrijvingen en heldere foto's

Aanbeveling
gewoon een no-nonsens webwinkel die doet wat tie beloofd en meer.

Extra toelichting
Zonder meer is CameraNU een uitgebreide winkel met het hart op de juiste plaats; namelijk de klant tevreden stellen. No nonsens bestellen zonder extra klikken of account aanmaken. Vanaf mijn tablet was ik in no time klaar. Perfect op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Veel producten om te vergelijken met goede foto's en omschrijvingen. En heb je iets, dan lossen ze het voor je op. Niet voor niets bestaat de webwinkel al jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creagre 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Keurig geregeld en goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Genoeg om keuzes te maken

Aanbeveling
Alles netjes verzorgt

Extra toelichting
De bestelling netjes verzorgt en per mail goed op de hoogte gehouden. Pakket netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Schouw 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Alles wat een foto amateur nodig heeft is leverbaar.

Aanbeveling
Gemakkelijk en goed

Extra toelichting
Mooie site overzichtelijk en over nagedacht bestellingen worden netjes afgewerkt en via mail op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nspoortje 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Goede zoek en filter mogelijkheden en duidelijke specificaties van artikelen.

Assortiment
Ruim assortiment en voldoende keuze mogelijkheden t.a.v. vergelijkbare artikelen. Prijs ligt in lijn met andere online winkels.

Aanbeveling
Online alles goed uit te zoeken en duidelijk. Ook de winkel op Urk goed te bereiken. Parkeerplaats zat en voldoende mogelijkheden om producten te bekijken en advies over in te winnen.

Extra toelichting
Prettige site waar goed op te zoeken is en voldoende specificaties en uitleg van producten terug zijn te vinden. Winkel op Urk is goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven97 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Veel keuze aan cameras en accessoires. Snelle levering van de producten.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de camera die ik heb gekocht. Ik kon kiezen wanneer hij geleverd zou worden dat is altijd wel fijn en het product kwam uiteraard op die dag binnen. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisadb22 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke webshop met veel keus. Bij alle producten is veel informatie te vinden, alsmede reviews van klanten e.d. Verder was het aankoop traject van mijn product gemakkelijk, en was deze ook nog eens de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline Oosterhuis 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Links op de site staat heel duidelijk de aspecten die je aan klikken kan bij het zoeken van de juiste materialen. Dit is er prettig bij het zoeken naar de juiste materialen.

Service
De bestelling was binnen gekomen op de gewenste dag.

Assortiment
Wat ik besteld heb was ruim in voorraad, waardoor ik de materialen snel in huis had.

Aanbeveling
Doordat ik mijn camera en materialen die hierbij heb besteld bij Cameranu heb ik nooit problemen ervaren en veel plezier mogen hebben van deze materialen.

Extra toelichting
Een 8 voor Cameranu, omdat ik tevreden ben over zowel het gemak, service en de assortiment. Veel plezier van deze materialen mogen hebben. Bedankt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mirkeq 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gemakkelijk en duidelijk, niks geen moeite om iets specifieks te vinden, het gaat gewoon goed!

Service
Snelle levering en heel netjes en correct verpakt, zoals je als klant mag verwachten.

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik heb gezocht kunnen vinden tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel ten zeerste aanbevelen.

Extra toelichting
Cameranu.nl maakt het winkelen een stuk gemakkelijker. De website is overduidelijk. Het is heel duidelijk of iets wel of niet op voorraad is en de service is uitstekend. Ik kan deze webshop dan ook ten zeerste aanbevelen bij een ieder die het eerst nog bij andere websites wil proberen. Waarom moeilijk doen wanneer het gemakkelijk kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit verhoeven 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Alles is gegaan volgens duidelijke afspraken

Assortiment
Er is genoeg te vinden de de site

Aanbeveling
Goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs

Extra toelichting
Een fijne webshop, Winkel waar je voor alle camera artiekelen terecht kunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

satrianus 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website waar je makkelijk kan vinden wat je nodig hebt

Service
Besteld op vrijdavond, bezorgd op zaterdagmiddag, snelle service

Assortiment
Ruime keuze uit spullen.

Aanbeveling
Makkelijke website, snelle service en een groot assortiment. Heb hier goede ervaringen mee

Extra toelichting
Verleden week een Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Asf. IF Macro Nikon objectief besteld. En ik ben er helemaal blij mee. De Tamron was de dag na bestelling al binnen en ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. De lens bevalt erg goed en maakt messcherpe foto's. Aangezien het een lichtsterke lens is gaat deze lens ook voortaan mee naar oncerten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul H. M. 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer transparant.

Service
Pakket op zondag op Vaderdag ontvangen. Super deze service!

Assortiment
Enorm breed assortiment, goed vindbaar op de site.

Aanbeveling
Prijzen zijn goed, assortiment is goed.

Extra toelichting
Bestelde product goed verpakt en exact volgens wens op de juiste dag (zondag) afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robwishaupt 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en dus makkelijk te bestellen

Service
Tot nu toe nog altijd geen slechte ervaring op gedaan met mijn drie bestellingen bij hun.

Assortiment
ruim voldoende voor mij.

Aanbeveling
goed en betrouwbaar en goede prijzen.

Extra toelichting
Daar ik nu al meerdere keren besteld heb bij ze en nog nooit problemen heb gehad een goede beoordeling van mij voor CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddy Bremer 28-06-2015 In de winkel gekocht
CameraNU.nl Het Spijk 8 8321WT Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je trekt een nummertje en je word altijd op je beurt geholpen.Alles in de winkelis overzichtelijk opgesteld en kun je vast rondkijken tot je geholpen wordt.

Service
Eerlijk en oprecht advies zonder eerst naar jouw besteding te kijken maar wat je wensen zijn!

Assortiment
Ruim voldoende op de kwaliteits producten.

Aanbeveling
Een zeer goed en eerlijk advies, en de prijs kwaliteis verhouding is perfect.

Extra toelichting
Een fijne winkel waar je op je gemak kunt rond kijken zonder dat men je lastig valt! De mensen die er werken zijn gastvrij en aardig en hebben een goed luisterend oor. En nemen alle tijd om je te helpen zonder opdringerig te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey1991 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke site waar je veel kan vinden, alsbje twijfelt en in staat bent om naar de winkel te komen wordt je daar zeer goed geholpen

Service
Het was erg druk maar zeer goed geholpen

Assortiment
Ruim assortiment, er is altijd een passend product te vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment met personeel die verstand van de producten hebben, ze nemen graag de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

amersfoorta 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De mini softbox wordt niet compleet geleverd, dit was in 1e instantie niet duidelijk.

Extra toelichting
Super fijne website. Alle bestellingen tot nu toe goed verlopen. Laatste bestelling was onduidelijk. Een mini softbox waar een extra onderdeel bij hoort stond wel vermeld maar niet duidelijk. Nu volgt er een nabestelling met weer verzendkosten.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DannyVZ123 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ontzettend overzichtelijke website. Betalen kan op alle mogelijke manieren en je wordt goed op de hoogte houden van de status van je bestelling.

Service
Prima in orde.

Assortiment
Ruime keus in de materialen die ik wil.

Aanbeveling
Zeker. Prima webshop!

Extra toelichting
Ik kocht hier een Nikon D5300 met 18-105 mm lens. Bij sommige websites was deze dan wel iets goedkoper, maar je gaat ook voor de betrouwbaarheid. Dat zit hier wel snor. Het bestellen ging supersnel (had om 22u besteld, 's ochtends om 10.00 uur stond de bezorger al voor de deur).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartendecameraman 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke shop

Service
snelle levering

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goede prijs en keurige service

Extra toelichting
Ik heb een geode ervaring gehad met CamerNU. Deze keer maar ook in het verleden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sympa 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Het product wat ik wou hebben was makkelijk te vinden. Wel moest ik zelf een kortingcode intikken bij het afrekenen - korting is mooi, het intikken ging gemakkelijk en het resultaat was direct te zien. Maar het is toch een extra handeling.

Verder geen gedoe, gewoon een eerlijke bestelprocedure zonder valkuilen of extra verborgen kosten.

Service
Alles ging goed. Besteld om vrijdagnacht 23:30 en geleverd op de gemelde tijd de volgende dag (14:00).

Aanbeveling
Dit was een prima aanbieding en ik adviseer anderen ook deze winkel altijd te bekijken.

Dit soort aanbiedingen (met kortingcode) verschijnt niet in de meeste prijsvergelijkers, dus shoppen loont.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de bestelling. Alles gewoon in orde en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Framegote 27-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gemakkelijk genoeg, maar er is zo veel keus! Als je geen verstand van camera's hebt is alle info bijna te veel.

Assortiment
Ze hebben alles, en meer

Aanbeveling
Heeft me een goed gevoel gegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

roos1966 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten en snel besteld

Service
Bestelling prima geregeld

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anjo B. 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig bestelling te plaatsen in de webshop

Service
uitstekende service, ook bij telefonisch contact

Assortiment
assortiment ruimschoots voldoende om keuze te maken

Aanbeveling
ik beveel de winkel zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerholt 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker uit je luie stoel bestellen.....

Service
Nette en snelle levering,,,,,

Assortiment
Ruime keus en goeie prijs.

Aanbeveling
Goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou123xp 26-06-2015

Algemene score

6,8

Gemak
Bestellen en afrekenen is simpel en gemakkelijk.

Service
Grijsfilter besteld en betaald op vrijdag ochtend, zou afgeleverd worden op maandag tussen 14:00 en 16:00 uur. Had ik een vrije middag voor genomen. Pakje werd uiteindelijk bezorgd op dinsdag tegen 15:00 uur. Foutje van PostNL? Was de tweede keer dat mij dat overkwam bij dit bedrijf helaas. Hadden ze dan niets geleed ba de vorige keer?

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Als de winkel zou aanbevelen dan moet ik wel vertellen van de extra late levering, en de wachttijden in de winkel, die soms wel een uur of langer zijn.

Extra toelichting
Fijne winkel, niet echt makkelijk bereikbaar, en lange wachttijden op een zaterdag. Vriendelijke mensen zonder meer en goede producten ook kwa garantie enz.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

PDHZM 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is makkelijk filteren op de juiste producten

Service
Ik had een vraag; per mail kreeg ik letterlijk binnen 5 minuten antwoord.

Assortiment
Ze hebben van alles!

Aanbeveling
Service en keuzes zijn perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han van Kammen 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet na te denken. Alles lijkt vanzelf te gaan.

Service
Prima service. Altijd een geduldig oor voor de klant. Zowel per mail of telefoon als persoonlijk.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kan je vinden bij CameraNU.nl

Aanbeveling
Het is altijd de moeite waard er een ritje Urk aan te wagen.

Extra toelichting
CameraNU.nl ontzorgt de hobby in belangrijke mate.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Vos 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
'S Avonds besteld, de volgnde middag in huis. Het apparaat doet precies wat het belooft. Het enige minpuntje is de gebruiksaanwijzing, deze is erg summier, De afmetingen instellen staat nergens goed beschreven. Nu kom je daar redelijk snel achter maat toch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews