cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23824 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2255 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jstringer 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
producten waren snel te vinden met relevante ideeën voor gerelateerde producten.

Service
Snel een correct geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken naar producten

Service
Goed en netjes

Assortiment
Sommige dingen hebben ze niet altijd of zo veel van en andere juist weer wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 23-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed ingedeeld, en klaten worden goed en snel geholpen.

Service
De winkel medewerkers kennen hun vak wat zich vertaalt in goede service

Assortiment
Een ruim assortiment van alle grote merken.

Aanbeveling
Verkopers die verstand hebben van hun producten is met deze product groep erg belangrijk, en die vak kennis is er in overvloed bij cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heb er al vaker besteld. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuz 22-08-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, welke direct inzicht geeft op de voorraad in de winkel

Service
Mensen die eerlijk advies geven over producten, zonder daar een persoonlijke mening over te hebben. Daarnaast echt verstand hebben van zaken.

Assortiment
Hebben een completer aanbod voor fotografie en film dan de concurrent 'dozenschuifers', ze hanteren dezelfde prijzen in de winkel als online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en te filteren tijdens het zoeken op de site. Betalingsmogelijkheden en overige voorwaarden zijn snel te vinden.

Service
Voldeed volledig aan de verwachtingen. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
Er is een compleet aanbod van producten.

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar op alle fronten. Prijzen kun je zelf vergelijken...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Drak 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon heel snel vinden wat ik nodig had, via de goede zoek functie.

Service
De bestelling was de volgende dag binnen, zonder problemen. Het paket was goed gevuld met opvul materiaal zodat het doosje van de T2 ring niet kon bewegen.

Assortiment
Ik had keuze uit 3 verschillende producten die ik had kunnen kopen, van goedkoop (nuttig voor mij omdat het een uitprobeersel was) tot duur (en betere kwaliteit)

Aanbeveling
Makkelijk vinden wat je zoekt, niet heel duur, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny M 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle duidelijke en verzorgde website
Bestellen is super eenvoudig via cameranu.nl

Service
Vraag gesteld en direct antwoord via mail
Snel geleverd met UPS
Retourprocedure n.v.t. geweest omdat mijn product perfect was

Assortiment
Heel veel keuze in het assortiment van cameranu.nl
Zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Zal deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden en Kennissen

Extra toelichting
Heb de Blackrapid R-Strap RS-Sport Camo gekocht, SUPER tevreden geen pijn in de nek meer ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prymania 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Yes, it would be nice if you can make English pages available for all pages. Also, If the delivery time can be more specific like tomorrow morning, or afternoon will be great. Currently is still great though. One more, if you have special offer for customer who reorder within a month- free delivery cost for item less than 100eu, will also be good. Well, I ordered a camera a week ago. I just realise that it has a very poor battery life. Then I want to order just a battery but it has a delivery cost. poor me T_T. So please think about it. thank you :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinusje 21-08-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Verschrikkelijk veel op voorraad. Met deskundig advies. Neem er de tijd voor, maar dan slaag je ook echt.

Assortiment
Veel keuze, zelfs zoveel, dat het bijna teveel is. Maar de deskundigheid is groot en ze helpen je er wel doorheen.

Aanbeveling
Als ik ietsje meer wil dan een Kodakcadeau, van een paar tientjes, dan ga ik altijd daar naar toe.

Extra toelichting
Had na voorstudie 2 onderwatercamera's op het oog. In de winkel werd duidelijk, dat die het dus gewoon niet waren. Dus kwam er nog veel meer op de toonbank. En toen we eindelijk de keuze leken te kunnen maken, kwam de verkoper met nog een derde mogelijkheid op de proppen en dat was echt de voltreffer, die ik eigenlijk zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa Veerkamp 21-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind het handig dat je een nummertje moet trekken, kijk je een beetje rond in de winkel, lekker kopje koffie er bij en je hoord vanzelf wanneer je aan de beurt bent!

Service
Goede adviezen, nemen de tijd voor je. Ook toen mij zender van mijn net nieuwe elinchom lampen het niet deed op mijn camera (heel mystery hah) gingen ze alles checken en uiteindelijk kreeg ik een andere zender die het wel deed! En ik heb er nogsteeds plezier van!

Assortiment
Alles wat ik zoek hebben ze!

Extra toelichting
Nee, gewoon een top winkel! Mijn favorite camera winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zierikzeese 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal dat er een compleet pakket wordt aangeboden: bv. naast een camera met objectief een tas, extra objectief, geheugenkaart, etcetera.

Service
's Avonds besteld, de volgende morgen al in huis is top!

Assortiment
Onnoemelijk veel keuze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

auke 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
wat je besteld wordt per ommegaande geleverd. Super

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
geen enkele wanklank, alles gaat zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfons 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig zaken opzoeken overzichtelijke website

Service
Goede telefonische voorlichting snelle levering

Assortiment
voor elk en voor elke beurs

Aanbeveling
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Zelf 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
grote duidelijke keuze, elk contact snel en degelijk

Aanbeveling
Het is gewoon in orde!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Guy 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service, vriendelijk,snel,goede prijs/kwaliteitsverhouding,kortom Toppie

Service
Correct en snel en perfecte update info

Assortiment
Super van grote ruime stock

Aanbeveling
Gewoonweg correct op alle vlakken

Extra toelichting
No further comment,just perfect,doe zo verder Was er maar een fysieke winkel in Vlaanderen,provincie Antwerpen en Limburg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne Muller 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer gemakkelijk zeker het verlanglijstje.

Service
Bij probleem word je goed en vriendelijk geholpen.
Het personeel denkt ook mee met de klant.

Extra toelichting
Goede online shop en vooral er is een fysieke winkel, waar ze ook zeer vriendelijk zijn, is een plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieven 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel te vinden en een groot assortiment.

Service
Als er iets verkeerd loopt is dat snel in orde, niet dat er veel verkeerd loopt.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Snelle levering, goeie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roger van de Poel 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik, klik, klik en alles wat je nodig hebt, is besteld.

Service
Even een mail met een technische vraag, meteen retour, adequaat antwoord en advies.

Assortiment
Ik had een exotische filter nodig, geen probleem bij CameraNu. Alles op voorraad. Als je bedrijfsmatig fotomateriaal zoekt, is deze site echt een must om aan je favorietenlijst toe te voegen.

Aanbeveling
Besteld, dag erna geleverd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede zoek mogelijkheden waardoor snel bij "wat je zoekt"

Service
Vandaag besteld en morgen in huis. Prima!

Assortiment
Ik zou niet weten wat een fotograaf mist in deze webshop.

Aanbeveling
nette prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Kamp 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is me al twee keer gebeurd dat ik bijzonders zocht zoals een Lumix-zoeker die niet echt populair is. Stad en land afgebeld en nergens leverbaar. Hier dan weer wel. Als fotograaf probeer ik trouw te zijn aan mijn vertrouwde leveranciers die me kennen en die ik even snel kan bellen, maar jullie maken het wel moeilijk.

Service
Snel en effectief. Wat je hoopt te kunnen verwachten van een webwinkel.

Assortiment
Ik krijg het gevoel dat jullie echt alles hebben. Althans... ik heb nog niet vergeefs gezocht.

Aanbeveling
Deze webwinkel is vooral ideaal als je er niet van houdt om te horen dat iets niet leverbaar is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaby Ermstrang 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen makkelijk vindbaar op site

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat ik vind

Aanbeveling
Leveringen binnen 24 uur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda B 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alle informatie was duidelijk weergegeven of te vinden.

Service
Geen contact hoeven opnemen, dus kan alleen oordelen over het verloop van de bestelling en bezorging en dat ging allemaal prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Koenraad Cappon 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik had enkele extra vragen inzake draadloze microfoons.
Ik belde wat later op de avond, de persoon aan de telefoon kon mij niet helpen met deze echt specifieke vraag, doch zijn collega heeft me de volgende dag opgebeld. Dank hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg goede website, maar soms wat onoverzichtelijk als je wat algemener wil zoeken naar iets.

Service
Na het bestellen van een flitsparaplu die niet voorradig was, bleek deze achteraf voorlopig niet leverbaar te zijn. Hierdoor kreeg ik een nieuwer model opgestuurd tegen dezelfde prijs.

Assortiment
CameraNU verkoopt vrijwel alles wat er maar te koop is op fotografisch vlak.

Aanbeveling
Ik koop al jaren bij CameraNU en nooit problemen gehad, kan dus niet anders dan ze aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 20-08-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voldoende personeel om je te woord te staan en alles mooi duidelijk uitgestald.

Service
Ik ben erg goed geholpen, ik kocht een aantal producten maar wilde ook informatie over een te kopen lens. Het was duidelijk dat ik die niet direct aan ging schaffen, maar de hulpvaardigheid was er niet minder om.

Aanbeveling
Ruim assortiment, prima website en vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F van Hoof 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop is duidelijk, overzichtelijk, compleet en bied een prettige vlotte shopervaring.

Service
De mailtjes met de voortgang van de order heb ik als prettig ervaren.

Assortiment
Breed en diep. Van beginner tot professional en erg netjes geprijsd.

Aanbeveling
Naar mijn mening een van de beste en meest complete webshops van dit moment in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Reiling 19-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk; grote sortering;

Service
Vlot en deskundig geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid; haast teveel!

Aanbeveling
Heel goede combinatie van uitgebreid sortiment en prettige, deskundige voorlichting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs 19-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Top behandeling
goede uitleg

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reint Hofkamp 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Snelle reactie en levering

Assortiment
Niet alles bekeken

Aanbeveling
Gemiddeld cijfer. Er blijft altijd wat te verbeteren, denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hansm 19-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online is alle informatie op te vragen, een bezoek aan de winkel is erg plezierig.

Service
Deskundig, geduldig en vriendelijk

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het

Extra toelichting
Cameranu.nl bood me een heel goede inruilprijs voor mijn oude spullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DavidZ 19-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, mooie zaak

Service
Ben na twijfel tussen verschillende producten online naar de zaak gegaan, en werd daar erg goed geholpen door de verkoper ter plaatse.

Assortiment
Ruime keus aan artikelen, van tassen tot lenzen, filters en statieven. Helaas was een van de artikelen die ik zocht niet op voorraad, maar dat kwam door problemen bij de leverancier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Brink 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ach vanuit de stoel een site bekijken en iets bestellen is het gemakkelijkste wat ik kan bedenken.

Service
Besteld voor enz. is waargemaakt. Ook het telefonische contact over een artikel was prima.

Assortiment
Het assortiment is prima, maar ik ken toch wel een paar webwinkels die nog wat meer in de shop hebben.

Aanbeveling
In zijn totaliteit ben ik tevreden over het bestellen, leveren. Hooguit het assortiment zou wat uitgebreider kunnen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijk zoeken & vinden

Service
Voor de aankoop twijfelde ik op mijn camera paste in de tas. Via de chat alle twijfels weggenomen. Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment met nette prijzen

Extra toelichting
Prettig online winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg handig dat je online kan bestellen en dat er zoveel keuze is! Met een paar knoppen was de bestelling rond.

Service
Service is erg goed, het is binnen 1 dag geleverd (zoals op de site stond aangegeven).

Assortiment
Ik was erg blij te zien dat er zoveel aanbod was en dat de prijzen ook zeer goed zijn t.o.v. de concurrentie. Een tasje wat bij de concurrent 25e kostte was bij cameranu.nl maar 10e.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hester 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden, te bestellen en na betalen binnen 2 dagen in de bus.

Service
Geen problemen ervaren tijdens bestellen, verzenden en gebruik van nieuwe batterij. Goed dat er een keuze is voor aangetekend versturen

Assortiment
Ruime keuze. Duidelijke beschrijving en afbeelding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter het bureau

Service
Zeer snel en keurig

Assortiment
Bijna alles of toch zeker de top merken

Aanbeveling
Zeer handig om van thuis uit te bestellen. Topmerken aanwezig en zeer vriendelijk en correct afgeleverd aan huis. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C B 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met chat mogelijkheid waar ik gebruik van kon maken,

Service
Snelle antwoorden om wat zaken bevestigd te krijgen

Assortiment
Top

Aanbeveling
Duidelijkheid en service. Gevoel van klant is koning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans65 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super gemakkelijk bestellen via de website

Service
ik had bij de bestelling een vraag gesteld (hiervoor is een speciaal veld aanwezig) dit werd direct duidelijk per e-mail beantwoord.

Assortiment
ik had 2 dingen nodig, beiden aanwezig in het assortiment voor een lage prijs.

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
de volgende keer zoek ik hier zeker ook weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Veltmaat 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via telefoon advies gekregen en kon per telefoon bestellen!!

Service
Zeer goede en eerlijke uitleg gehad.

Assortiment
Zoveel keus er is voor ieder wel iets

Aanbeveling
Erg goede uitleg, vriendelijk en supersnelle levering

Extra toelichting
Professioneel personeel. Geen opdringerigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op een eigen gekozen moment op je gemak op de website zoeken.

Service
Bij een gebrek aan de bestelling binnen 2 dagen een vervangend product

Extra toelichting
Cameranu.nl komt zijn afspraken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike Hobelman 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en nog nooit problemen ondervonden. Het zoeken wordt erg makkelijk gemaakt door een goed werkende zoekbalk en het zoeken in rubrieken. De statis is altijd correct, wat ook wel zo prettig is. Alles up-to-date en werkt gewoon degelijk.

Service
Nog geen enkele negatieve ervaring gehad. Advies is mij uitgebreid geven via de telefoon en er wordt ook eerlijk toegegeven dat iemand iets niet weet en dat daarom een andere collega mij terug zal bellen. Erg goed vind ik dit! Ik wil namelijk wat weten en vraag niet om verkooppraat. Ik wordt altijd per mail goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden over de eerlijk en uitgebreide service van cameranu. Vanaf het begin erg goed bevallen en daarom altijd hier gebleven als klant!

Assortiment
Uitgebreid en goed assortiment! Helaas is niet altijd alles op voorraad, Gelukkig kan je je laten mailen zonder de plicht van kopen wanneer het artikel weer voorradig is.

Aanbeveling
100% mijn lievelingswinkel! super service en kwalitatieve spullen met een snelle levertijd, wat kan je nog meer wensen? (Behalve een superstore in mijn regio...)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ineke Cramer 18-08-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel camera's uit te proberen

Service
Deskundige uitleg

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frokalo 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Honest, usable site, easy to access and a great service, since my package arrived in the specific time that CameraNU,nl stated. I bought a Fuji XT-1 Kit with some extra accessories that I needed for my camera in the best price I could find, after spending a lot of time on market research which was not limited only in the Netherlands. For Custumer Service and Returns I cannot comment because till now I didn't have to use any of these services, since my orders delivered in time and in excellent condition, so I cannot truly know. In conclusion, I find cameranu.nl a trustworthy online store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle produkten zijn zo gevonden door een prima werkende zoek functie. Het bestellen was een fluitje van een cent.

Service
Over de service heb ik niks te klagen. Er was een prudukt die nog maar net op de markt was en dit was nog niet verkrijgbaar. Ze hebben er meteen werk van gemaakt en het produkt alsnog besteld. Goed en accuraat te woord gestaan. Klasse!

Assortiment
De meeste produkten op voorraad al kunnen ze natuurlijk nooit alles op voorraad hebben. Het betreft een breed assortiment.

Aanbeveling
Ze houden de prijzen goed in de gaten en zijn dus zeker niet te duur. Dit samen met een prima service heb ik niks negatiefs kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Ras 18-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelproces is eenvoudig en eindigt zelfs met een leuke bedankt-video ;-)

Navigatie op de website kan beter, huidige lange lijst van categorieën zou een stuk korter moeten zijn.

Service
Naar de winkel gegaan om advies en direct een cameratas te kunnen aanschaffen. Samen met medewerker twee tassen geprobeerd met mijn camera erin en een keuze gemaakt.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Erg fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemsen 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk. Je vindt snel en makkelijk wat je zoekt.

Service
De bestelling is zoals beloofd omgaand geleverd.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Duidelijkheid, stiptheid, snelheid een dikke plus. Aftersales kan ik niet beoordelen (gelukkig niet nodig gehad)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cella89 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Top!

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Assortiment
Ze hebben echt alles!

Aanbeveling
Fijne, duidelijke en leuke winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk je product op te zoeken!

Service
Alles was prima op tijd! Zelfs levering ontvangen op zondag!

Assortiment
Er is genoeg keuze, ik was aan het kijken voor een camera. En het assortiment was groot genoeg om de juiste keuze te maken! Ben met mijn camera super blij!!! Het is de Canon 710 super zoom geworden.

Aanbeveling
Prima winkel, goed assortiment, nette levering. Niks op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy Theunisse 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Nadat mijn e-reader het na elf maanden zonder aanwijsbare reden het plotseling begaf, heb ik telefonisch contact gehad met cameranu.nl waar ik het product gekocht had. Nadat de telefoon direct persoonlijk werd opgenomen werd ik al meteen goed en duidelijk geholpen welke acties ik moest ondernemen. Na het product opgestuurd te hebben werd ik de volgende dag al op de hoogte gesteld dat ze het in goede orde hadden ontvangen en naar de leverancier hadden toegestuurd. Een week later hebben ze contact opgenomen naar de status bij de leverancier en dat ook direct bericht (wist al dat de reparatietijd 4 a 5 weken kon duren). Weer een week later een bericht dat ik een nieuwe kreeg en werd nog diezelfde dag verstuurd. Heel blij met de persoonlijke benadering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews