cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Antoon Leenders 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig winkelen

Service
Telefonisch goed bereikbaar en heel vlug technische ondersteuning

Assortiment
Fotografisch perfect geoutilleerd.

Aanbeveling
nu de tweede bestelling perfect afgehandeld.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TamaraGeluk 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist precies wat ik moest hebben en kon dit ook gemakkelijk opzoeken in de zoekbalk, lens cleaning kit. Vervolgens bedacht ik me dat ik ook nog filters voor mijn nieuwe lensje moest hebben en heb deze ook gelijk opgezocht. Daarbij kreeg ik een link naar filterklemmen en die heb ik toen ook gelijk gekocht!

Service
Prima service, had mijn spullen de volgende dag al in huis.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Super winkel, snelle levering :).

Extra toelichting
Webshop is top! Alles is op voorraad en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Stond een pakket samengesteld op de site, wat niet compleet was/niet gebruikt kon worden op die manier. Gelijk gebeld en direct per telefoon een email een aangepaste aanbieding voor het juiste pakket

Service
Zie boven. 's Avonds besteld, volgende dag in huis. Keurig geholpen telefonisch

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joby GripTight Mount 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb eigenlijk nog maar één keer iets gekocht op deze site, maar wat ik zocht, heb ik binnen 1 minuut gevonden, mede dankzij de makkelijke layout van de site. Alle informatie over het product stond er duidelijk.

Service
Ik heb het product ongeveer 20:00 gekocht en kreeg het de volgende dag in huis. Helaas door een probleempje bij PostNL kwam het niet tussen 12:00 en 14:00 maar rond 21:00, maar daar kan Cameranu.nl natuurlijk niks aan doen. Prima service

Assortiment
Genoeg keuze uit producten.

Aanbeveling
Elke winkel/site heeft wel een minpuntje. Ik heb er nog geen gemerkt maar als ik vaker koop bij deze site, wat ik zeker ga doen, is er vast wel iets te merken wat niet helemaal lekker loopt. geen 10 maar een 9, is niet slecht zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
gemakkelijk te zoeken en uitleg van de producten te vinden

Aanbeveling
Top bedrijf. Goede hulp bij aankopen.

Extra toelichting
Niet verder zoeken. Gewoon direct naar CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Lassing 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen zijn gestructureerd en dus gemakkelijk te vinden.

Service
Prima afhandeling van de order.

Assortiment
Assortiment is zeer compleet. Heb meestal genoeg aan één zoekactie bij Camera-Nu.

Aanbeveling
Absoluut probleemloos en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Klein 14-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Men neemt de tijd voor je./

Service
Service is goed

Assortiment
Ruime assortiment.
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Mag daar graag komen.

Extra toelichting
Ondanks de afstand naar Urk gaan we toch daar winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Blanken 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb een hekel aan winkels en dus winkelen soms is winkelen noodzakelijk vooral bij grote uitgaven of als je beslist iets wil uitproberen.
Jullie webwinkel voorkomt winkelen vooral omdat de artikelen goed worden omschreven.

Service
De bestelde artikelen worden snel geleverd en zijn goed verpakt zodat er weinig problemen ontstaan.
Bij problemen kan ik via jullie bijvoorbeeld een compactcamera laten repareren.

Assortiment
Niet voor niets zijn jullie mijn hoofdwebwinkel.
De artikelen zijn bijna altijd het goedkoopst geprijsd
dus zelden moet ik uitwijken.

Aanbeveling
Verdere uitleg waarom ik jullie een negen geef op alle fronten lijkt me overbodig!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

autocamera 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen zonder account.

Service
vooral telefonische contact is perfect

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jabr 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima, maar "maar een acht" omdat niet alle producten even gemakkelijk op de website te vinden zijn.

Service
gewoon goed

Assortiment
niet alles wat ik zocht gevonden; (zie ook gemak)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel zoeken op de site

Service
Heb geen ervaring bij deze winkel met retourzendingen en/of klachten, maar de bestelde artikelen worden iedere keer zeer snel verzonden.

Assortiment
Mooi ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yorick 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's Avonds besteld op mijn tablet waarvoor ik een hoesje zocht en de volgende dag direct geleverd. De website werkt ook prima.

Service
Je krijgt voldoende informatie over de status van de levering.

Assortiment
Gewoon het hoesje dat ik zocht voor de helft van het geld waarvoor hij bij de concurrent ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Buijnink 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er bleek wat mis te zijn gegaan met de bestelling. Ik werd direct op de hoogte gesteld en afhandeling werd duidelijk vermeld. Ik ben van mening dat ik goed op hoogte gehouden werd over status van mijn bestelde product.

Assortiment
Zeer uitgebreidt

Aanbeveling
Fijne, gebruikersvriendelijke website. Goede service mocht er iets niet helemaal volgens plan gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam veer 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig zoeken

Service
voldaan aan verwachting

Assortiment
camera geeft voldoende keus

Aanbeveling
prima voldaan aan de verwachting, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kknelia 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is snel en gemakkelijk te vinden

Service
nog nooit een vraag tevergeefs gesteld

Aanbeveling
al enkele jaren een zeer tevreden klant die graag naar Urk gaat voor informatie en/of koop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fred schut 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel gevonden wat ik wilde met zoekprogramma.

Service
maandag besteld, dinsdag in de brievenbus.

Aanbeveling
snel, degelijk en beloofd is beloofd en dat kom je ook na. Bij een foutieve zending meteen kunnen retourneren en direct een nieuw item gekregen. Verschil in prijs snel op mijn rekening gestort. Puik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Pretty straightforward. Bestellen. afrekenen via ideal. En zoals beloofd de volgende dag in huis. Prima!

Service
Op tijd geleverd. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dengeman 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ken deze winkel alleen via internet. De site is overzichtelijk en artikelen zijn duidelijk omschreven.

Service
Service en levering is snel. Ook voor advies en uitleg omtrent een artikel werd ik duidelijk en deskundig te woord gestaan.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan als het gaat om aankoop van uw artikel(en). Prettig om zaken mee te doen.

Extra toelichting
Een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zakaria 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product dat ik zocht kon ik direct vinden, de specificaties waren duidelijk en het bestelproces was eenvoudig.

Service
De service was fantastisch! Ik vroeg in mijn opmerking of het product in cadeauverpakking kon worden gedaan, aangezien het een cadeau was voor mijn broer en dit heeft cameranu.nl daadwerkelijk gedaan! Pessimistische ik had er om eerlijk te zijn weinig hoop ik (voor geen speciale reden, hoor).

Daarvoor dus dank!

Aanbeveling
Vanwege de zeer goede service kan ik deze winkel aan een ieder wel aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merle 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Ruim assortiment aan camera's en accessoires

Aanbeveling
Snelle levering, alles was helemaal naar wens :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 13-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had wat items besteld via de website, maar wilde toch wat anders. Omdat ik spoedig op vakantie zou gaan, ben ik naar de winkel in Urk gereden om te ruilen. Dat is bij de meeste webshops niet mogelijk en dat had in dit geval dan niet gelukt/op tijd geweest. Bij CameraNU dus wel.

Service
Bestellen, retourneren, ruilen, advies is allemaal prima in orde bij CameraNU.

Assortiment
Zeer uitgebreid, wat ik wilde hebben, hadden ze allemaal!

Aanbeveling
CameraNU heeft volledig aan mijn verwachting voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Gerritsen 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wat je zoekt is makkelijk te vinden.

Service
Is duidelijk en snel.

Assortiment
Er is heel veel te krijgen op de site.

Aanbeveling
Site is duidelijk en alles wat je mogelijk nodig hebt op fotografie is verkrijgbaar.

Extra toelichting
Goede makkelijke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R de Vries 12-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen; duidelijke website.

Service
Direct volgende dag geleverd

Assortiment
Als een van de weinige winkels het product hebbend, tegen de laagste prijs

Aanbeveling
Goed assortiment tegen de beste prijs met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Oktober 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, duidelijke uitleg, prettig webite

Service
Snelle levering, keurige faktuur, goede informatie over de voortgang van de bestelling en levering

Assortiment
Goede sortering en veel alternatieven

Aanbeveling
Kwaliteit, assortiment en service zijn prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WIM Zonneveld 12-01-2016 In de winkel gekocht
CameraNU Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Personeel informeert je goed, en legt en zoekt ook alles voor je uit!

Service
Personeel geeft goede en betrouwbare informatie, en bij problemen met je apparatuur wordt daar goed op ingespeeld.

Assortiment
Naar mijn smaak heeft dit bedrijf een compleet assortiment.

Aanbeveling
Prima assortiment en prima personeel!!

Extra toelichting
Wat is hier nog aan toe te voegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb een bestelling voor een bedrijf geplaatst, net zo makkelijk als een privé bestelling.

Service
Telefonische service is optimaal, je krijgt gedegen advies waarna je je bestelling plaatst.

Assortiment
Alles was op voorraad.

Aanbeveling
Echt een super winkel!

Extra toelichting
nergens anders meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derek 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ging snel en gemakkelijk en zonder gedoe. Levering was snel. Kunnen veel mensen van leren.

Service
Ik had een bestelling gemaakt en zag dat er een gratis batterij miste. Ik belde op en werd meteen keurig geholpen. TOP

Assortiment
Jullie hebben veel! Ik mis nog de nieuwe flitsen en microfoons van DJI OSMO maar verwacht dat snel bij jullie

Extra toelichting
GA ZO DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel antwoord. bestelling is makkelijk te traceren, en ze houden je van iedere stap op de hoogte

Service
Uitstekend

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of CameraNu.nl heeft het

Aanbeveling
Ik ben fan!

Extra toelichting
Na enig teleurstelling bij andere winkel hier terecht gekomen. Ik ben blij! ze geven heel snel antwoord op een vraag. alles wordt netjes bezorgd op de aangegeven tijden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijzen zijn goedkoop, verzendkosten gratis. Snelle levering. En een normale winkel als je langs wilt gaan.

Service
Billingham tas die niet in het assortiment was kon gewoon besteld worden en word nu aangeboden in de webwinkel.

Assortiment
Ze hebben veel en kunnen alles bestellen.

Extra toelichting
De koffie is lekker, soms wel wat druk. Maar je kan een nummertje trekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en betrouwbaar bestellen, goed advies.

Service
In het verleden goede service ontvangen.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Goed advies, mooie winkel met voldoende apparatuur op display.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
uitstekend

Assortiment
Ruime keuse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thom de vos 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website en bestelprocedure verlopen prima. Direct na bestelling bevestigingsmail.

Assortiment
De meest relevante merken beschikbaar. Daardoor voldoende keuze. Productinfo beknopt maar compleet.

Aanbeveling
goede overzichtelijke etalage, what you see is what you get.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk online en makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel producten in voorraad

Aanbeveling
Goede en snelle levering met veel producten op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giesen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heb gelijk het juiste artikel gevonden

Service
is op tijd geleverd

Assortiment
voldoende aanbod

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger van der Heijden 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk.

Assortiment
Heel uitgebreid in nieuwe en wat oudere producten.

Aanbeveling
Uitstekende collectie en prijzen. Prima website. Betrouwbaar en eenvoudig online shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 11-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goeie site, makkelijk te bereiken en veel op voorraad!

Service
Neem alle tijd voor iedereen

Assortiment
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vinkje97 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke website. Vond meteen wat ik zocht!

Service
Goede en snelle service!

Aanbeveling
Goed overzicht op de site en snelle levering. Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hermieke 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden door overzichtelijke menu's en filters

Service
Ik had een vraag over een objectief. gemakkelijk te stellen via de chat. Direct contact met een medewerker en je wordt ook direct geholpen.

Assortiment
Breed assortiment, niets op aan te merken.

Aanbeveling
Prima winkel, goede acties!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een 10 voor gemak is voor de website. Simpele opmaak, makkelijk zoeken en duidelijke omschrijvingen.

Service
Vanuit het verleden kan ik hier een 10 voor geven. Iets gekocht wat kapot ging, geen probleem - terugsturen en binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening/

Assortiment
Ik heb nog geen website gezien met zo'n groot assortiment

Aanbeveling
Ik heb al wat websites bezocht maar nog nooit zo'n aanbod tegen deze prijzen.

Extra toelichting
Er waren webwinkels met dezelfde spullen die ik zocht en goedkoper maar dan moest ik verzendkosten betalen. Bij Cameranu.nl geen verzendkosten! Hoe dat kan weet ik niet maar ik ga niet snel meer ergens anders kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met groot aanbod

Service
Snelle levering, zelfs rond feestdagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Freerk Kloen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima! Werkt goed!

Service
Gaat precies zoals ik het wil!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb!

Aanbeveling
Vooral hier naartoe gaan als je iets nodig hebt wat met camera's te maken heeft. Snelle en duidelijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten staan keurig gerangschikt op de website en zijn dus erg gemakkelijk te vinden.

Service
Voordat ik tot bestelling overging had ik nog een vraag en die werd direct en zeer deskundig aan de telefoon beantwoord.

Assortiment
Het assortiment is heeeel groot en de keuze dus ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik kan deze webshop danook iedereen aanbevelen.
De gehele afhandeling is vanaf bestelling tot en met de aflevering aan huis volledig te volgen.
De voorspelde leverdatum en -tijd kwamen volledig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkuh 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat je zoekt is snel gevonden

Service
Het meeste was de volgende dag al in huis (zondag)

Assortiment
Ruime keuze en goed te vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kasper 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke webshop.

Service
Bestelling op tijd ontvangen.

Aanbeveling
Geen poespas en een heldere website. Actuele informatie over de bestelling is ook prettig.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans Bénard te Capelle aan den IJssel 11-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, zoekmachine werkt goed.

Service
Telefonische reservering van een lens was ook keurig uitgevoerd.
Vakkundige en snelle reactie op vragen via e-mail.

Assortiment
Een groot assortiment en dat tegen scherpe marktprijzen

Aanbeveling
Vakkundig en vriendelijk personeel met hart voor het werk en het bedrijf. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er is een ruime sortering aanwezig, van zowel camera als accessoires.

Service
Na bestelling werd er per email bestelling bevestigd en ook info over verzending was correct.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr B Mesken 11-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tijdens het wachten is er koffie, thee en chocolademelk en voldoende assortiment om te bekijken. Daarnaast ook fijne literatuur zodat de wachttijd op een prettige manier verstrijkt. De ruime (gratis) parkeergelegenheid is een hele prettige bijkomstigheid.

Service
Bijzonder kundig personeel waardoor je rustig en uitgebreid geholpen wordt.

Assortiment
Ben er nog nooit geweest dat iets er niet was. Kan dus niet 100% zeggen dat zij alles verkopen in dit segment, maar met grote zekerheid.

Aanbeveling
Een negen, omdat de winkel voor ons niet naast de deur ligt. Echter voor wie de winkel echt te ver weg is, is de goede online service een uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Loos 11-01-2016 In de winkel gekocht
In Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel waar altijd de koffie of thee klaar staat als je even moet wachten.

Service
Prima service. Een niet werkend product werd zonder moeite bekeken en ingenomen en meteen vervangen voor een nieuw product.

Assortiment
Meestal kan ik mijn producten vinden en juist voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Website is overzichtelijk en producten die ik zoek makkelijk te vinden. De fysieke winkel is mooi en leuk om rond te lopen en artikelen te bekijken. Daarnaast wordt er een goed onderscheid gemaakt tussen de vraag van de klant; Artikel ophalen of advies en kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jesse 11-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Website is iets onduidelijk. Indeling mag iets overzichtelijker.

Service
Krijg steeds bevestigingsmailtjes, klopt altijd.

Assortiment
Redelijk groot aanbod, prijs kan altijd lager bij verjaarde modellen.

Aanbeveling
Iets onduidelijk, maar makkelijke winkel. Deals met andere assescoires zijn handig.

Extra toelichting
Winkelwebsite mag iets duidelijker!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews