cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Silvertand 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een bekend bedrijf, waar je vertrouwd kunt kopen

Service
Een product retourneren is geen enkel punt. Het geld wordt meteen teruggeboekt.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze alles in huis en ook nog van een goede kwaliteit.

Aanbeveling
Ik ben al langer klant en nog nooit een probleem gehad.

Extra toelichting
Goede service, prima kwaliteit en meestal het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een goede fotospeciaalzaak met een ruim assortiment. Of je nu online of in de winkel koopt, er wordt snel geleverd en vragen worden goed en duidelijk beantwoord.

Ook voor de aftersales zijn ze altijd service en klantgericht.

Assortiment
Je kan bijna alles krijgen op fotogebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Jong 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle afhandeling, camera accu op zaterdag besteld - dinsdag in huis (post bezorgt niet op maandag).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site..
Heb de TakeWay T1 clampot snel kunnen vinden op de site. Uitstekende beschrijving bij art.





way snel kunnen vinden.

Service
Goede e-mails betreft bestelling en verloop van de aankoop.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Zeer snel, heel duidelijk, kortom een plus plus..

Extra toelichting
Gisteren besteld vandaag thuis... heerlijk winkelen is dat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering van de Pentax kijker!
Zeer goede kijker, niet te zwaar!
Goede prijs! en kwaliteit!

Service
Zoals gezegd zeer snelle levering!

Assortiment
Veel keus in kijkers, zeer scherpe prijs voor een prima Pentax 10 x 50 kijker!

Aanbeveling
Komt na wat er op de site staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voorraad aanduiding is betrouwbaar

Service
Er moest iets geruild worden, naar de winkel geweest en daar prima geholpen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede voorlichting in de winkel en klantenservice is 'echt' vriendelijk

Extra toelichting
Zoekfunctie van website kan beter. Soms zijn producten makkelijker via Google terug te vinden dan de eigen winkelsite

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Serhan 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel overzichtelijk en indien op voorraad zijn de producten altijd de volgende dag in huis! Fantastisch!

Service
Helaas kon mijn nieuwe F-stop tas niet geleverd worden voor mijn nieuwe camera, een probleempje omdat ik geen mogelijkheid had de camera te vervoeren voor een belangrijke productie.

CameraNu bezorgde de dag voor mijn vertrek een vergelijkbare leen tas waarmee ik alsnog aan de slag kon. Werkelijk fantastisch!

Assortiment
Alle gangbare apparatuur is te koop en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijzen, overzichtelijke en duidelijke website en snelle en zeer goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carola 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar, hulpvaardig en ontzettend snel met leveren

Service
ik had een fout begaan met de ideal betaling. Tot 19.00 uur contact gehad via de mail omdat ik de bestelde camera's graag wilde ontvangen. Ik had de betaling via overschrijving overgemaakt en met een kopie van de overschrijving gingen ze akkoord om de camera's toch op te sturen. Dus ook veel vertrouwen in de klant.

Assortiment
Kon vinden wat ik nodig had dus goed.

Aanbeveling
Het vertrouwen in mij als klant vond ik super. Het antwoorden via de mail was ook snel en dit ook na 18.00 uur. Openstaan en meedenken voor oplossingen vond ik ook geweldig.

Extra toelichting
Wil je een camera kopen en ook service en een snelle levering dan beveel ik deze winkel ten harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winkel in Urk 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en snel bereikbaar en prima geschikt voor mijn doel, nl analoge fotohgrafie

Service
als boven

Assortiment
nog verder te beoordelen

Aanbeveling
als boven

Extra toelichting
Ideaal voor mijn hobby fotografie met de mij nog ter beschikking staande apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IRD 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een travelzoom camera met accessoires en bij cameranu krijg je automatisch al veel pakketopties met korting te zien. Met een klik op de knop bestellen, en het afrekenen gaat snel.

Service
Gisterenavond rond 23:00 mijn bestelling geplaatst. Aangegeven aflevertijd was vandaag tussen 11:30 en 13:30. De bezorger stond om 11:30 stipt voor de deur. Met de juiste bestelling. En geen extra bezorgkosten Geweldig dat dat zo snel kan!

Aanbeveling
Snel en makkelijk te bestellen tot 23:59. Zeer korte levertijd. Keurig volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Weijer 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede terugkoppeling van bestelling en verzenden

Service
Goede terugkoppeling van bestelling en verzenden

Assortiment
Alles kan !

Aanbeveling
Goede terugkoppeling van bestelling en verzenden

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kroon 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Met de ANWB een 60 daagse kampeerreis gemaakt naar Noord-Scandinavië. Deze dashboard-cams hebben we de laatste avond in Duitsland aangeboden aan de reisleider en de technische begeleider. Vanuit Oslo heb ik deze besteld en betaald en de volgende dag werden ze al bezorgd op de camping in Duitsland. Alles is PERFEKT door CameraNu geregeld. Echt een bedrijf die weet 100% service te bieden! (Zelf had ik er een gekocht (een maand) voor de reis en als je de mooie duidelijke beelden ziet, van deze 60 dagen reis, kunnen we er nog heel lang van nagenieten)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea ten Klooster 23-07-2015 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kan rustig rond kijken en een bakkie koffie pakken, omdat het op nummer gaat.

Service
De verkoper wist precies wat ik nodig had.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Mooie en overzichtelijke winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex Mooren 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk, en ik had binnen enkele seconden gevonden wat ik nodig had.

Service
De bestelling is snel verwerkt.
Verder geen zaken met klantenservice of dergelijke gehad.
Ik ga er vanuit dat dit ook goed is

Assortiment
Zeer ruime keuze, ik zocht iets kleins, maar ik vond het direct.

Aanbeveling
Iedereen die iets voor zijn of haar camera nodig heeft,
Cameranu.nl is the place 2 be!!!

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ariska 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg helder!

Service
Om 21.00 s' avonds besteld en direct de volgende dag binnen. Echt ontzettend goede service!

Assortiment
Het assortiment is erg groot, en de prijzen zijn laag, wat erg fijn is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van je geplaatste bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid, met veel nuttige informatie

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment met vaak scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny Tierolf 21-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte shop

Service
Service met een glimlach

Assortiment
Goed assortiment en voorraad perfect op orde

Aanbeveling
Perfecte personeel kwa uitstraling en kwa uitleg over het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hvs 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment.

Service
Per ongeluk dubbele bestelling geplaatst.gebeld naar cameranu en heel snel geannuleerd en netjes een bevestiging per mail.

Assortiment
Ruim assortiment als ik iets nodig heb altijd wel iets te vinden.

Aanbeveling
Ruim aanbod.gede service snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter antonissen 21-07-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,2

Gemak
ovrzichtelijk

Service
zeer vriendelijk en bekwaam te woord gestaan.

Assortiment
kon vinden wat ik zocht

Aanbeveling
overzichtelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frank 21-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren.

Service
Vakkundig en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Rutgers 20-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is hier en daar wat problematisch met de toegankelijkheid met een rolstoel, zeker als de buitendeur gesloten is.

Service
Gewoon goed, al zou de kennis van de diverse camera's en toebehoren wel wat bijgespijkerd kunnen worden.

Assortiment
Alles wat je maar denken kan is er.

Aanbeveling
Het is een solide zaak, geen rare fratsen, gewoon recht voor z'n raap en eerlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Ik had een blauw toestel besteld, maar deze was niet uit voorraad leverbaar. Kon nog wel een maand duren. Niet handig voor de vakantie. Dus op eigen initiatief gebeld en een andere kleur genomen om toch op tijd een toestel in huis te hebben.

Assortiment
Op de site stond niet aangegeven dat het toestel niet op voorraad was in de kleur dat ik deze wilde. Vervolgens na de bestelling kreeg ik bericht dat het toestel niet op voorraad was. Omdat ik het toestel voor mijn vakantie in huis wilde hebben, heb ik zelf contact opgenomen en gekozen voor een ander toestel. Toestel in een andere kleur.
Graag had ik het toestel in de door mij eerst gekozen kleur. Als ik had geweten dat zij deze niet konden leveren, had ik dus ergens anders besteld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hans van Oosterhout 19-07-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 te Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website verwijst met veel gemak naar de juiste producten. Verder heb ik de aankoop van het artikel zelf bij de winkel gehaald, vertrouwd en dicht bij huis.

Service
Waar ik nog geen kennis van had was het retour beleid, subliem daar ik eerst na het uitproberen retour mocht brengen en daarna het juiste artikel heb kunnen kopen.

Assortiment
Voor ieders wat wils ruime sortering.

Aanbeveling
Vertrouwd, vriendelijk en met heel veel product kennis.

Extra toelichting
Gewoon doorgaan, wat goed is, is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fototas 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt de producten makkelijk vinden en bestellen. De site is overzichtelijk.

Service
Nadat je hebt betaald krijg je via de mail te horen hoe het met je bestelling is gesteld. Het product wordt de volgende dag al geleverd. snelle levering

Assortiment
Er is een ruime keuze voorhanden. Je vindt hierdoor vrijwel altijd wat je zoekt.

Aanbeveling
Het is een overzichtelijke winkel met ruime keuze met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterb 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel besteld, snel geleverd

Service
Alles afgewikkeld conform planning en afspraak

Assortiment
Veel accessoires verkrijgbaar

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 19-07-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
mooie overzichtelijke winkel en vanwege het nummertjes systeem weet je precies wanneer je aan de beurt bent. In de tussen tijd een bakkie doen in de winkel en relaxed rond kijken.

Service
Had vooraf veel gelezen voor welke lens ik zou gaan. Na uitleg wat voor camera ik had en waarvoor ik de lens wilde gaan gebruiken kwam de medewerker met de zelfde lens als zijnde de beste keus voor mijn gebruik. Hij nam de tijd voor uitleg.

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
Zodra ik weer iets nodig heb ga ik hier heen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Hoving 19-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben prima en professioneel advies gekregen over de aanschaf van de Canon 750D.

Service
We werden persoonlijk geadviseerd.

Assortiment
Genoegen om de juiste keuze te maken

Aanbeveling
Plezierig

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Leeuw 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideale sortering voor een goede prijs

Service
Goed telefonisch advies van verkoopmedewerkster

Assortiment
Voor alle omstandigheden het juiste product aanwezig

Aanbeveling
Topservice en advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arie 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Telefonisch uitstekend begrepen door verkoper. Snelle en correcte verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 19-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een filter, ze hadden er genoeg en ik mocht het zelfs proberen voordat ik het daadwerkelijk kocht.

Service
Supergoed geholpen. Voor en na de aankoop nog tips gekregen. Heel klantvriendelijk

Aanbeveling
In 'the middle of nowhere'. Eventjes rijden, maar daar krijg je ook wel wat voor terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel artikelen kunnen vinden

Service
snelle levering

Assortiment
zeer gevarieerd

Aanbeveling
vaker bestellingen gedaan. nooit problemen gehad en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Wels 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk selecteren en heldere bestelling

Service
Vriendelijk en correct geholpen bij telefonisch contact

Assortiment
Precies wat ik nodig had in voldoende keuze

Aanbeveling
Prettige afwikkeling

Extra toelichting
Prima webshop en goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasie 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel en goed

Assortiment
volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, ook met de klankenreacties betreffende het product. Heel fijn om de doorslag te geven om iets te kopen.Op vrijdagavond laat besteld en de volgende morgen om 10.00 al in huis. Je mag zelfs je eigen tijdstip kiezen voor de levering!

Service
Ik heb de winkel niet nodig gehad voor vragen, dus dat is alleen maar goed en zegt voldoende over de informatie over de camera's. Daarnaast is de levertijd echt super, de volgende dag al in huis!

Assortiment
Ik heb mijzelf voldoende kunnen oriënteren op de website omdat er voldoende verschillende modellen op staan. Deze zijn ook allemaal voorzien van voldoende informatie. Daarnaast ben ik natuurlijk gaan googelen naar de goedkoopste (web) winkel en kwam toch (voor de zoveelste keer) bij Cameranu.nl uit. Nu niet voor de goedkoopste prijs, want deze was gelijk (niet hoger) met andere winkels, maar nu was weer de aanbieding 5 jaar garantie ipv 2 jaar. Zeer doorslaggevend weer.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd de winkel die mij overtuigt en het beste op mij overkomt en dit altijd waarmaakt.

Extra toelichting
Blijf zoals jullie zijn, dat is heel fijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 18-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Soepel, makkelijk en snel

Service
Ik zou hem de volgende dag geleverd krijgen. Dit was pas 3 dagen later.

Assortiment
Prima kan er alles vinden wat ik zoek

Aanbeveling
eigenlijk een 7.5. Jammer van de bestelling die later geleverd werd maar verder een prima winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marianne 18-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst thuis op internet alles uitzoeken. In de winkel nummertjes trekken en rustig even rondkijken tot je aan de beurt bent. Koffie en thee indien gewenst gratis aanwezig.

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel, dat ruim de tijd neemt om dingen uit te leggen.

Assortiment
Een zeer groot assortiment, ook van alle accessoires die je bij een camera nodig hebt: tassen, screenprotector, filters etc.

Aanbeveling
Wat ik heel sympathiek vind is dat de prijzen in de winkel het zelfde zijn als in de webshop. Dat zie je niet zo vaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB Janssen 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info; ruime keuze

Service
snelle levering

Assortiment
eigenlijk wist ik zelf grotendeels wat ik wilde

Aanbeveling
snel, adequaat, levering volgende dag

Extra toelichting
ik ben erg tevreden; ook met de extra 5 jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk. Het personees is bijzonder kundig

Service
We kregen heel goed advies bij het kopen van een fotocamera

Assortiment
wij wisten al wat we wilden kopen, maar het was toch fijn om te zien dat er nog veel meer was

Aanbeveling
zie vraag 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Litsenburg Van 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werkt flitsend

Service
Is prima

Assortiment
Grijp niet vlug mis

Aanbeveling
Gewoon, super tevreden

Extra toelichting
Kan iedereen aanraden hier te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Budding 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en prettige website.

Service
Personeel staat voor je klaar met raad en daad. Men denkt mee en neemt de beroepsfotograaf serieus.

Assortiment
Meeste artikelen op voorraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Datema 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel is makkelijk te vinden, bewegwijzering is ok

Service
Als je aan de beurt bent, heeft men alle tijd voor jou, hoeveel mensen er ook staan te wachten.

Assortiment
Zo'n beetje alle merken zijn ruim vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Als men ook nog kans zou zien om de wachttijd te verkorten, zou er een nog hogere beoordeling uitkomen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

B Griffioen 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen is makkelijk en verzending snel

Service
Snelle verzending

Assortiment
Veel assortiment maar niet altijd bijbenodigdheden. Bijv. hardschuim voor in pelicases.

Aanbeveling
Alles lijkt goed op orde maar voor de beroepsmatige gebruiker kan er soms nog een puntje op de i.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelly Lieuwens 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het advies was helemaal afgestemd op mijn persoonlijke behoefte.

Aanbeveling
Het assortiment is ruim en de persoonlijke service uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rosema 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt bekijken wat je wilt en vragen als het niet duidelijk is

Service
Je wordt vakkundig geholpen

Assortiment
Er is veel keus voor een ieder wat wils ook in het duurdere segment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service en de manier waarop je wordt behandeld.

Extra toelichting
Ook de nazorg, omruilen, reparatie's e.d. zijn goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timon 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk!

Service
Hele snelle bezorging!

Assortiment
Ze hebben bijna alles!

Aanbeveling
Hele snelle bezorging, voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celdo 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
het personeel is zeer kundig en behulpzaam. Echter moest ik ruim 35 minuten wachten om alleen een product op te halen. Door mijn lange reis naar Urk ben ik toch blijven wachten. Wellicht een aanrader om een balie voor alleen ophalen open te stellen.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment. Bijna alles is voorradig. Heel fijn.

Aanbeveling
Mooie ruime winkel. Zeker voor studiofotografie kan men daar terecht.

Extra toelichting
De zeer lange wachttijd. Zie motivatie bij kopje service.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

UBhappy 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Vandaag besteld morgen bezorgd, en supersnel antwoord op een vraag per e-mail.

Assortiment
Wat ik zocht hebben ze, dus assortiment is prima.

Aanbeveling
Een 10 geven is niet helemaal realistisch daarvoor zou ik toch echt vaker ervaring moeten hebben met de winkel, maar na 3 bestellingen durf ik echt wel een 9 te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiSaLa 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk te vinden

Service
Vriendelijk en kundige mensen, die ten alle tijden vvoor je klaar staan.

Assortiment
Goed assortiment voor een heel scherpe prijs.

Aanbeveling
Heb reeds in voorgaande jaren, alle foto/video camera's bij Cameranu.nl gekocht. Zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan Hidayat 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen één Google zoekopdracht werd ik doorverwezen naar de site van CameraNU, die precies het product had wat ik wilde hebben. Binnen slechts enkele klikken was het product besteld.

Service
Waanzinnig snelle levertijden. Daarnaast ooit advies gevraagd bij het kopen van een lens, waarbij ik zeer snel deskundig én vriendelijk geholpen werd.

Assortiment
Alles wat ik tot dusver heb gezocht hadden ze in het assortiment.

Aanbeveling
Zeer aan te raden om hier producten te kopen! Snel, goedkoop, betrouwbaar, groot assortiment, professioneel en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Internet artikel opgezocht en snel gevonden.

Service
Telefonisch contact gezocht en er werd fatsoenlijk en correct duidelijkheid gegeven.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig. Dus ik was erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews