cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2678 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Han 23-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan bijna alles snel vinden. Omdat ik van verre kom is een toilet ook belangrijk en dat is er, net zoals een kop koffie

Service
We zijn uitstekend geholpen bij de keuze van een nieuwe verrekijker, terwijl mijn fotocamera werd gereinigd. Vriendelijk, deskundig, meedenkend met onze wensen en mogelijkheden. Werkelijk voortreffelijk!

Assortiment
Ik ben Pentax fan en dat is ruim aanwezig. Jammer dat fabrikanten als Sigma e.d. minder bereid zijn om lenzen met Pentax vatting te maken, maar daar kan CameraNU niets aan doen

Aanbeveling
Gewoon goed, deskundig advies, groot assortiment en prima prijs, zeker als je dat advies er bij rekent!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
meerdere zoek mogelijk heden waardoor ik gewenste product redelijk snel vind

Service
levertijd als afgesproken
verder heb ik nog niet van service gebruike hoeven te maken

Assortiment
goed

Aanbeveling
vergeleken met ebay niet altijd de goedkoopste
maar wel gevestigd in nederland en met eigen winkel'
dat geeft iets meer vertrouwen dan ebay

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hessam seyedi 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
mijn ervaring is dat cameranu zijn met je vraag aan de slag gaat.

Assortiment
Jullie hebben bijna alles.

Aanbeveling
Ik bestel altijd via de webwinkel en merk dat jullie altijd direct mijn product verzenden. Het is daarom fijn dat je het de volgende dag in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J H Colenbrander 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klant vriendelijk, kennis van zaken, perfect levering, op tijd, redelijk en prijs.

Service
Goede website en informatie

Assortiment
Heel, heel, veel keus, uitstekend

Aanbeveling
U kunt gerust zaken doen met deze winkel.

Extra toelichting
Hopen dat ze nog lang mogen bestaand in deze concurerende tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi Vinken 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handig en duidelijk.

Service
Service via whatsapp is al behoorlijk fijn, maar het fijnste en het beste dat jullie hebben is de professionele, uitgebreide mails die ik van jullie krijg als ik vragen heb, dus 10/10

Assortiment
Vrijwel alles dat in NL verkrijgbaar is, hebben jullie.

Aanbeveling
Ik geef nooit perfecte tienen. Zelfs niet voor Shawshank Redemption op IMDB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hoogers 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle merken zijn aanwezig en meestal op voorraad

Service
snel antwoord op de gestelde vragen

Assortiment
voor mijn fotobehoefte zijn alle criteria ingevuld bij cameranu

Aanbeveling
het gestelde onder service en assortiment is ook hier van toepassing

Extra toelichting
Betrek al jaren mijn foto producten bij cameranu, zou dat niet doen indien er eens een dissonant geweest was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Craenmehr 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk met bestellen gemakkelijk alles te vinden

Service
Super service en bellen op als je een grotr bestelling doet of t inderdaad wel klopt!!!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb kom ik elke keer weer op hun site uit met het goedkoopste product

Aanbeveling
Een dikke 10 zelfs als ik zaterdag bestel heb ik het maandag in huis.elke order wordt ook bijgehouden zodat je alles terug kunt kijken.Een fijne en snelle webwinkel

Extra toelichting
Veilige winkel met snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameranu 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet

Service
Om 21.30 besteld en de volgende dag ontvangen.
Komt de afspraak na

Assortiment
Kan vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Goede service en heeft aan mijn wensen voldaan

Extra toelichting
De bounce was ergens anders goedkoper en heb icm de flitser voor die prijs gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger Neijenhuyzen 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon vanuit je werkkamer naar de site en je vind wat je nodig hebt.

Service
Die is buiten gewoon uitstekend, gister besteld en echt de volgende dag in huis Top.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Als er vrienden aan mij vraagt waar ik mijn apparatuur koopt dan geef ik ik Cameranu aan.

Extra toelichting
Ik zou zeggen ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carry Premsela 22-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij net een snoepjeswinkel. Heerlijk om alles te bekijken. Alles is overzichtelijk opgesteld.

Service
Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben en mij goed advies geven

Aanbeveling
Prettige professionele en vriendelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert M 22-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar; overzichtelijk

Service
objectief advies; men neemt voldoende de tijd

Assortiment
bijna alles op voorraad

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules Q 22-01-2016 In de winkel gekocht
URK

Algemene score

4,8

Gemak
Goed!

Service
Nikon camera aangeschaft 23-12-2015) Coolpix P610, Was binnen 4 weken stuk en formeel gemeld op 18-1-2016. Aansluiting USB(voeding) is ondeugdelijk en zit los, na insteken van stekkertje kortsluiting, camera deed niets meer. Geen garantie volgens CN en Nikon. Ik mag de reparatie van deze camera (Eur 140,00) nu zelf betalen. Reden van hen: schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik. Als vaste klant van inmiddels diverse producten wordt dit zo afgedaan!!!

Assortiment
Ruime keuze!!

Aanbeveling
Iedereen heel aardig in de winkel. Maar kortom: niet voor klant opkomen bij schade of storing aan apparatuur, en afschuiven naar oordeel van derden ( de reparateur)!!!!
Zelf heeft CameraNU geen oordeel en klant laten opdraaien voor kosten. (ik ben een vaste klant).

Extra toelichting
Bij storing aan apparatuur, komt men niet op voor de klant. Klant mag slikken of stikken!!! (Of reparatie betalen, of onderzoek betalen), en dat binnen aankoop 4 weken.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

sigma telelens 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
altijd correct

Service
is ook prima

Assortiment
Van alles in voorraad

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Ik had graag een handleiding gehad van de telelens gehad Maar die konden ze mij niet leveren .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ylobad 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Bij vragen word je goed geholpen

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Snelle levering.Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede beschrijvingen en de specificaties zijn overzichtelijk weergegeven.

Assortiment
Kwalitatieve toestellen in alle prijsklasses en enorm veel accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kijkt op hun site en je bestelt.

Service
Volgende dag in huis zoals beloofd

Extra toelichting
Je kunt de scores boven niet kiezen het werk niet goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekmachine,product snel gevonden, bestelproces gemakkelijk en duidelijk.

Service
De vraag die ik had n.a.v. de betaling werd uitstekend en met zeer goede service behandeld. De volgende dag is het product keurig afgeleverd.

Assortiment
Voor wat ik zocht was er ruim voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke anoniem 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
iedereen weet hoe internetwinkelen hoort te zijn. nou, zo dus. wat op voorraad staat, blijkt dus ook aanwezig te zijn. alles loopt altijd vlot, en ik bestel regelmatig dus.. indeling van de site om iets te zoeken kan wat slimmer, intuitiver, maar als je weet wat je zoekt komt het goed

Service
alleen maar positieve ervaringen.
zelfs ooit een camera gebruikt (nieuw) en geretourneerd, geen probleem.

Assortiment
fantastisch. ach, prijzen, bijna altijd de scherpste, hoef eigenlijk elders niet te kijken. zeker in combi met de winkel, de voorlichting en alles met elkaar.

Aanbeveling
alles werkt goed samen. en de pro afdeling is ook geweldig, kortom, men weet waar men het over heeft.

Extra toelichting
de koppeling van producten die bij je specifieke aankoop passen (acessoires) kan soms wat beter zowel fysiek in de winkel urk als op web, uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis.

Service
Bestellen en de volgende dag in huis.

Assortiment
Geen mening. Opdracht gekregen van dochter om hier te bestellen voor haar verjaardag dus ik heb verder niet naar het assortiment gekeken.

Aanbeveling
Goed, snel, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Timmers 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke site

Service
exact volgens afspraak geleverd.

Aanbeveling
Betrouwbaar en keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophia 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk op de site te vinden wat ik zocht

Service
Snelle levering en ik werd van de status op de hoogte gehouden via de mail

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe nodig had zit in het assortiment

Aanbeveling
Veel artikelen voor een prima prijs en snelle levering

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanM 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via de zoekfunctie was het product zo gevonden. Het bestellen ging makkelijk.

Service
's Avonds om 21.30 uur nog wat besteld en de volgende dag in huis!

Assortiment
De prijs was normaal en veel accessoires beschikbaar.

Aanbeveling
Veel keus, veel op voorraad en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, goede beschrijvingen.

Service
Snelle bevestiging van bestelling

Assortiment
Wat ik nodig had was alleen hier te koop dus dat is super

Aanbeveling
Goede service, ruim assortiment en duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Beurden 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met de juiste aanduiding kon ik snel het product vinden. Ik heb daar ook over gebeld om zeker te zijn van een juiste specificatie van het product. Snel en perfect geholpen.

Service
Na bestelling werden de GODOX LED 1000 W en standaards binnen 'no-time' afgeleverd.

Assortiment
Breed assortiment van producten: CameraNu was de enige firma die het gevraagde in Nederland kon leveren. Buitenlandse avonturen met douane en invoerperikelen wilde ik niet aangaan.

Aanbeveling
Zeer breed assortiment, gespecialiseerde en behulpzame medewerkers en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Nelissen 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het idee je deur niet uit te hoeven om een dergelijk aankoop te doen is werkelijk top.
Weer of geen weer, ik kan altijd shoppen.

Service
Al bel, of vraag ik 100 keer iets, het is nooit teveel.
Iedereen is overigens erg deskundig.

Assortiment
Ik heb voor de gein eens geprobeerd te zoeken op de site van camera.nu waarvan ik dacht, ;dit hebben ze vast niet in het assortiment.
Wat heeft deze ondernemer me verbaast.
Ik kon het zo gek niet verzinnen of het was aanwezig.

Aanbeveling
In bovenstaande is eigenlijk alles gezegd.
Ik koop al jaren mijn materiaal bij Camera.nu.
Alles netjes verpakt en ontzettend snel bezorgd.
Nog niet meegemaakt mijn gekochte artikelen, niet de volgende dag in huis te hebben.
Werkelijk top.

Extra toelichting
Met een VETTE 10 behoeft volgens mij geen verdere toelichting. Wel een tip: ga zo vooral door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is eenvoudig om te vinden wat je zoekt.

Service
Snelle en complete levering

Assortiment
Ik kon alles vinden en zelf meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Veldhoen 21-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Nett overzichtelijke winkel. Relevante zaken direct te bekijken.

Service
Goede uitleg door medewerker. Neemt de tijd, geeft goed advies, goed gevoel. Geeft gevoel dat hij weet waarover hij praat.

Assortiment
meest relevante zaken in assortiment. terecht gekomen doordat men x-trite producten op voorraad heeft die ik bij concurrent die ook x-rite verkoopt niet uit vooorraad te leveren zijn.

Aanbeveling
Good feleing, nice price.

Extra toelichting
Zeker niet de laatste aankoop hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roger 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig mijn product gevonden.

Service
snelle duidelijke afhandeling

Assortiment
wat ik nodig had gevonden

Aanbeveling
er zijn veel goeie webwinkels, cameranu.nl is er een van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansN 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keus maken, bestellen en na een nachtje slapen wordt het thuis afgeleverd. Kan het nog makkelijker?

Service
Ik ben al lang klant van CameraNu. Slechts éénmaal service nodig gehad en ik kreeg echte service door iemand van vlees en bloed bij wie ik persoonlijk mijn probleem kon voorleggen. Werd zonder moeite opgelost.

Assortiment
Ik kan dat volledig beoordelen omdat ik niet het hele assortiment nodig heb, maar het aanbod op de website geeft mij de zekerheid dat je niet snel zult mistasten bij CameraNu.

Aanbeveling
Voor mij is CameraNu de beste webshop die ik ken. Ik ben al lang klant, hoewel ik de laatste tijd wat minder nieuwe aanschaffingen heb gedaan. Ik denk dat zij de webwinkel zijn waaraan andere fotowebwinkels zich meten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je iets zoekt is het makelijk te vinden.

Service
Gewoon top

Assortiment
Voledig ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Ik geef een dikke 9 aleen jammer dat ze zover weg zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na veel onderzoek op diverse websites over mijn aan te kopen product, gaf ik toch de voorkeur aan Cameranu.nl, Een mooie website en voor mij heel belangrijk een mooie winkel.
Ik was van plan om een Drone aan te schaffen, en dat doe ik niet via een web shop, maar persoonlijk in een winkel, het is toch een behoorlijk bedrag.

Service
Telefonisch contact opgenomen met de verkoop, ik werd keurig te woord gestaan, en de Drone laten reserveren voor de volgende ochtend, wat helemaal geen probleem was.
De volgende ochtend in de auto gestapt (Zandvoort) en op weg naar Urk, via de routeplanner goed te bereiken.
Eenmaal aangekomen eerst een heerlijk kopje koffie, de Drone stond al klaar.
Er werd alle tijd voor mij genomen en kreeg deskundige uitleg over de Drone.
Een hele mooie winkel en overzichtelijk.
Even een advies aan andere eventuele klanten, neem de moeite om in de auto te stappen, zoiets koop je niet via een Web shop.

Assortiment
Cameranu.nl heeft een ruim assortiment, niet alleen Drones maar ook foto apparatuur enz.
De prijs die ik betaald heb was goed, zeker met de speciale aanbieding die er op dat moment was.

Aanbeveling
Zeer ontspannen sfeer en prettig zaken doen, echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk. Zoekfunctie werkt goed. Als het product op voorraad is, altijd het product dezelfde (ma-zat) in huis gehad.

Assortiment
Ik kom altijd naar Cameranu.nl voor de accessoires. Veel keus. Ook de bekende (Chinese) strobist producten. Het is iets duurder als in China, maar daarvoor hoef ik geen maand te wachten, geen gedoe met inklaring en ik heb garantie op het product.

Aanbeveling
Een hele fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanJaap 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik kon heel goed zoek binnen de site

Service
Nou gewoon besteld en geleverd

Assortiment
super veel artikelen, ik kan al mijn krantengeld hier wel besteden

Aanbeveling
echt gaaf, maar ja, ik heb niet veel te besteden. dus dat zal nog wel weer even duren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TEECEE 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke zoekstructuur

Service
perfecte communicatie over status van je opdracht, goed verpakt

Assortiment
ik kan op al mijn behoeften een prima antwoord vinden

Aanbeveling
ja, feilloos zal het niet altijd zijn.
Maar mijn ervaring is dat wel.

Extra toelichting
nee, ik ben gewoon een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudig zoeken in deze webwinkel

Service
razendsnelle service en je wordt perfect geinformeerd.

Assortiment
ik was op zoek naar een lens voor mijn camera en heb verder niet gekeken.

Aanbeveling
een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Koster 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijke website, heel duidelijk en snelle levering.

Service
Snelle antwoord op vragen. Bij defect artikel een prima en betrouwbaar retourverwerking en/of reparatie.

Assortiment
Het assortiment is uitstekend! en prima geprijsd.

Aanbeveling
Ik koop al mijn spullen hier. Ik vind cameranu Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Coppens 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige en overzichtelijke site.

Service
De bestelde producten kwamen zoals afgesproken de volgende dag binnen en daarbij zat onverwachts een cadeautje. (Chapeau) Daarbij wordt een tijdsindicatie aangegeven van 2 uurtjes. Je hoeft dus niet de gehele dag thuis te blijven. Verder zat alles zeer deugdelijk verpakt. Ik heb ze daarvoor ook een compliment gegeven en direct wat benodigdheden voor de camera besteld. Ook deze wederom met dezelfde service mogen ontvangen.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Top winkel! Staan voor wat ze zeggen en komen hun afspraken na.

Extra toelichting
Super fijn dat je tot 23.59 kunt bestellen en het de volgende dag in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klor 20-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan het haast niet

Service
Service is prima

Assortiment
Ze kunnen echt alles leveren, van de kleinste stekertjes tot de duurste Nikon.

Aanbeveling
Zoals het hoort. Betrouwbaar en snelle levering zonder poespas.
Leuke winkel ook waar je alles in je handen mag houden om te voelen en uit te proberen.

Extra toelichting
Beetje ver weg van mijn woonplaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle afhandeling

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Fijne webshop, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 3871 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en de fysieke winkel al niet minder

Service
"Binnen" weten we waar we het over hebben en digitaal blijkt ook dát niet de slechtste eigenschap te zijn

Assortiment
Het lijkt er op dat wat er niet is ( nog ) niet bestaat

Aanbeveling
D'r is gewoon niks béters te vinden ( en ik heb héél wat foto-zaken gezien in mijn leven)

Extra toelichting
Ik kocht 2 foto accu's waarvan er één binnen een jaar de geest gaf. Één mailtje was voldoende om CameraNu te laten zien wat ze daar waard zijn. Kortom: " geen gedoe " garantie en twee dagen later een nieuwe accu bezorgd ! In twee woorden GE WELDIG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasper 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, overzichtelijk en ik kan juiste vergelijkingen maken.

Service
Nette afwikkeling. Had alles snel in huis.
Misschien nog wel een tip voor de bezorging. Graag de mogelijkheid opnemen om direct maar een afhaalpunt te sturen. Veel mensen zijn vandaag de dag niet thuis en dan komt de postbode voor niks en duurt het langer voordat ik het product heb.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Vertrouwd adres, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ray 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als ik iets met spoed nodig heb, heb ik het nu morgen al in huis!

Service
Als iets niet in orde is, word het zonder gedoe meteen opgelost!

Assortiment
Hebben alles wat de amateur of pro fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
Top, vandaag besteld,morgen in huis, groot assortiment,overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanwege mijn handicap zijn vele internetwinkels makkelijk voor me.

Service
Duidelijkheid (snel) omdat ik vooraf betaalde. Pakket geleverd, netjes en verzorgd!

Assortiment
Heb alleen naar camera tassen gekeken.

Aanbeveling
Een tas voor een camera schaf je niet elke dag of week aan. Kom ik iemand tegen die ik kan helpen zal ik zeker u aanraden.

Extra toelichting
Beetje onduidelijkheid over de levering. Uw bericht was juist. Niet te vinden op de website van post.nl maar wel op mijnpakketje.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G Hogeweg 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Het is waar , s'middags bestellen en de volgende ochtend heb je het bestelde artikel in huis . Top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Versteeg 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is makkelijk op te zoeken, er worden goede suggesties gedaan

Service
De levertijd was als opgegeven, voor de rest nog (gelukkig) geen aanspraak op service moeten doen.

Assortiment
Hebben meer dan de gemiddelde camerawinkel, en alles op voorraad.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ramon 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzichterlijke site

Service
service is top, medewerker denkt met de koper mee !

Assortiment
keuze zat

Aanbeveling
alles is goed geregeld en koop graag online bij deze winkel, bezorgtijd en vervolg leveringen volgen elkaar snel op, gewoon geen klachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlla van Lienden 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk. Ik vind het handig dat je de producten onder andere kan sorteren op merknaam en lensmount. Zo kan je altijd precies vinden wat je zoekt!

Service
Alle producten worden netjes op tijd aangeleverd. Via het contactformulier op de site worden vragen snel en uitgebreid beantwoord. Ook de service in de winkel is goed. De medewerkers zijn vriendelijk en bereid om de tijd te nemen om al je vragen te beantwoorden.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik hier een bepaald product niet kon vinden.

Aanbeveling
Ik vind zowel de fysieke winkel als de webwinkel erg goed. Wat ik ook erg leuk vind aan Camera Nu zijn de lezingen en andere fotografie gerelateerde evenementen die de winkel organiseert.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 19-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is prima ingericht. Alles is gemakkelijk te vinden en voorzien van ruim voldoende informatie. Ook op de website geldt dit.

Service
De service is prima, hoewel de wachtrij wel lang is. Maar goed, dit is een kwaaltje dat alle fotozaken hebben. CameraNu is hier geen uitzondering op. De medewerker informeerde mij voldoende over alle soorten en combinatiepakketten. Uiteraard probeerde de medewerker mij nog een uitgebreidere combinatie te verkopen. Helaas, die kon hij aan mij niet kwijt ;-)

Assortiment
Er is een ruim assortiment aanwezig. Ik ben met een schitterende Kodak D3300 SLR de deur uit gelopen.

Extra toelichting
De winkel werkt met een handig nummersysteem, waardoor je een vrije medewerker krijgt toegewezen. Dit nummersysteem werkt goed. Alleen er staat ook aangegeven dat er boven ook nog balies zijn. Het was mij niet duidelijk of ik nou beneden of boven moest wachten. Dit mag wat mij betreft wel duidelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gabrielle Haverdil 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
snelle reactie en goede service

Assortiment
Meer dan voldoende keuzes en alternatieven

Aanbeveling
Mijn eerste camera ook gekocht en altijd super tevreden geweest over alles

Extra toelichting
Verder geen toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie Jolink 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan nog erg laat bestellen en dan heb je het de volgende dag in huis. Erg handig als je pas laat kunt bestellen

Service
Na foutieve bestelling door verkeerde uitleg/misverstand aan de telefoon mocht ik mijn product kosteloos retourneren. Geld snel terug op de rekening. Na opnieuw telefonisch contact juiste product besteld

Aanbeveling
Vriendelijk aan de telefoon

Extra toelichting
aardige bekwame mensen en snelle levering. Erg fijn. Jammer dat de winkel zo ver weg is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews