cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25156 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2598 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk te vinden,

Service
snelle levering, zelfs tussen kerst en oud en nieuw

Aanbeveling
makkelijk bestellen, snelle levering en goed op de hoogte gehouden over bezorgmoment

Extra toelichting
Was iedere webshop maar zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 04-01-2016 In de winkel gekocht
Filiaal Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kom er al jaren en word nooit teleurgesteld. Prima geholpen en zeer deskundig.

Service
Je moet wel vaak lang wachten. Ze hebben een eerlijk sticker systeem zodat iedereen op afroep geholpen wordt. Kom je wat ophalen word je over het algemeen eerder geholpen

Assortiment
Alle topmerken zijn aanwezig. Tevens ook keuze voor de kleinere portemonnee. Eigenlijk kan je er alles vinden op foto en film gebied.

Aanbeveling
Perfect goed gebalanceerd concept. Degelijk en integer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D de Regt 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk

Service
Nooit gebruik van hoeven te maken.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
10

Extra toelichting
Correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAM 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website zit prima in elkaar en leidt tot snelle zoekresultaten

Service
prima snelle overeenkomstige levertijd. Klantenservice snel bereikbaar ivm vraag over voucher fototoestel

Assortiment
voldoet aan wensen koper

Aanbeveling
zie bvgn beoordelingen

Extra toelichting
prima geholpen bij besteding online van 50 euro voucher

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk ,met goede rubrieken

Service
snelle levering , geen verzendkosten

Assortiment
meer te verkrijgen als in een camera speciaalzaak

Aanbeveling
goed , voordelig ,goede service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met gebruik van de juiste filters kom je tot een prima overzicht

Service
duidelijk en goed technisch advies

Assortiment
ruim aanbod en grote voorraad in winkel

Aanbeveling
ik ging met een goed gevoel de winkel uit.
juiste advies en persoonlijke behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nummertje trekken is een fijn systeem

Service
Goede service. Klantensysteem.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Nette winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met goede zoekfunctie.

Service
Snel antwoord op vragen, goede afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende keus.

Extra toelichting
Zie voorgaande motivatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
snelle reactie na dat men heeft besteld en men geeft aan wanneer men de bestelling kan verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Beek 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk, doormiddel van de zoekbalk heb je zo het product gevonden wat je zoekt en het bestellen spreekt allemaal voor zich :)

Service
ik heb gelukkig alleen ervaring met de levering (dus geen klachten en nooit retouren)
Levering is altijd op tijd en word keurig netjes bezorgd!

Assortiment
Ik heb tot zover eigenlijk alles wel kunnen vinden wat ik nodig had, daarnaast zijn ze ook zover ik kan vinden het goedkoopste wat betreft winkels waarbij ik durf te bestellen zonder bang te zijn dat er iets niet goed gaat

Aanbeveling
Gewoon een top winkel! Zodra we wat extra centen hebben is dit de eerste site waar ik naar toe surf om mijn fotografie spullen uit te breiden :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was goed,telefonisch contact,afhandeling en supersnelle levering

Assortiment
Kan altijd meer bij,maar toch prima.

Aanbeveling
zie eerdere opmerkingen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Wezenbeek 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eigenlijk een 10 Alleen ging voor de 2e keer afgelopen jaar de IDEAAL betaling fout. Wat vervolgens extra werk geeft en onzekerheid of het dan wel goed gaat. En uiteraard een dag later leveren.

Service
Een telefoontje en opgelost!

Assortiment
Ik vergelijk en zoek ook bij andere web leveranciers. Ik kan het benodigde product ook altijd bij CameraNu vinden.

Aanbeveling
Eigenlijk dus een 10 maar ja die geef ik mezelf ook niet. ;)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjenvV 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, alles goed per categorie geordend!

Service
Ervaring gehad met kapotte camera, uitstekend en zeer vlot geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholten 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel te bestellen en de volgende dag in huis.

Service
De cameratas was de dag na de bestelling bezorgd.

Assortiment
Eén van de weinige winkels de de gezochte cameratas verkoopt en ook nog eens de goedkoopste

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frits 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk vanuit je luie stoel bestellen

Service
goed verpakt verder geen gebruik gemaakt van uw serviceafdeling alles was in orde

Assortiment
ruim gesorteerd

Aanbeveling
kan die van de dezelfde service genieten als ik heb gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ze nemen ruimschoots de tijd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Juist voor de onervaren gebruikers van fotoapparatuur is de winkel een aanrader. Vaak ga je met een ander toestel de deur uit als je zelf in gedachten hebt, maar wel met tevredenheid.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tineke 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige winkel met zoveel op voorraad. Ik zoek al niet meer ergens anders. Jullie zijn mijn nummer 1!!!

Service
Bij reparaties wordt goed uitgelegd wat nodig is en wat de consequenties zijn. Aan de balie wordt je goed geholpen en ervaar ik als zeer vakkundig.

Assortiment
Ik ben altijd geslaagd wanneer ik in de winkel kom voor een nieuwe aanschaf!

Aanbeveling
Adviseer jullie ook in familie- en vriendenkring.

Extra toelichting
Koffie staat klaar, dus wachten is geen straf. Nummertje trekken voor je beurt, dat geeft duidelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld, morgen in huis, zelfs rond de feestdagen!

Service
In drukke periode zelfs de volgende dag geleverd.

Assortiment
Wat ik wil aanschaffen is aanwezig

Aanbeveling
Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marit 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Was makkelijk te vinden en bestellen

Assortiment
Goed assortiment, bijna alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lex stoit 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden

Service
Altijd direct mailtjes
Je kan altijd bij ze terecht

Assortiment
Tassen assortiment is erg klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ziemba 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 10 minuten heb ik mijn bestelling gevonden, geplaatst en afgerond!

Service
Duidelijke facturatie, bezorging en nalevering.

Assortiment
Simpel, ik mis niets!

Aanbeveling
Cameranu.nl is snel, gemakkelijk en kwalitatief!

Extra toelichting
Bedankt voor de service tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles klopt

Service
Snel, deskundig, enthousiast

Assortiment
Hebben alles wat je nodig hebt en... wat je nog niet nodig hebt omdat je het nog niet kende.

Aanbeveling
Kwaliteit, deskundigheid en snelheid blijven constant (goed).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is makkelijk te vinden door de subcategorieën en de zoekmachine.

Assortiment
Bijna alles is wat je nodig hebt is te bestellen. Soms zijn dingen niet op voorraad, maar over het algemeen is er voldoende keus.

Aanbeveling
Ideale winkel om al je camera spullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Allet 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidlijke site!

Service
Snelle service!

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle service en alles wat ik nodig heb is hier te vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentijn 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt simpel

Service
snelle levering

Assortiment
Coolblue uitverkocht hier voorrraad

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jantje 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk te vinden

Service
Heel goed geholpen door een kundige medewerker die snapte wat ik wilde.

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Zeer tevreden, kundigheid, service en assortiment super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is goed te bereiken. Zowel fysiek, als via internet.

Service
De uitleg die we kregen was goed. Wat ons alleen een beetje tegenviel was dat de medewerker die ons hielp tussendoor een paar keer de ging telefoneren en een andere klant aan het helpen was.

Assortiment
Wat wij zochten was voorradig, net als een aantal alternatieven die we ook allemaal mochten uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

BenRijkes 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Net voor kerst een camera besteld ,gelijk een Email terug dat deze gelijk was gereserveerd .wat een gemak.

Service
zoals boven super service.

Assortiment
voor kleinzoon van 6 camera gezocht en heel makkelijk gevonden.

Aanbeveling
er is echt op foto gebied alles te krijgen.

Extra toelichting
Super winkel en personeel,komen de afspraken na en reageren gelijk op de artikelen die je daar koopt en verzenden het ook heel snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AKeijzer 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We wisten wat we wilden hebben en kwamen meteen bij het product uit.

Service
Kregen meteen ontvangstbevestiging met een link van track en trace. Administratief alles keurig afgehandeld

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt van wat zij kunnen leveren is het een prima webwinkel. Veel keus, prima service, snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer Sauer 03-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt rustig rondkijken terwijl je door het bonnentjessysteem al in de wachtrij staat en dus vlot aan de beurt bent zonder saai in de rij te moeten staan.

Service
Bij cameranu geven ze altijd eerlijk en duidelijk advies. Ik ben nooit ontevreden geweest over een product waarover ik me heb laten adviseren

Assortiment
ze hebben echt bijna alles

Aanbeveling
Voor alles wat met fotografie en camera's te maken heeft ben je bij Cameranu aan het juiste adres

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel bestellen!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prima assortiment tegen scherpe prijzen en bovendien snel en goed bezorgd, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Boos 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met daarbij keurig aangegeven of iets wel of niet op voorraad is. Bestellen is ook altijd keur leveren.

Service
Heb nog nooit klachten gehad. Maar als je per e-mail een vraag stelt krijg je keurig en snel antwoord.

Assortiment
Veel bestellingen gedaan voor GoPro accessoires. Zeer ruimte keus. eigenlijk nog niets tegengekomen dat ze niet hebben.

Aanbeveling
Zie eerdere opmerkingen.
Prijs kwaliteit en service is zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk, thuis van de bank je bestelling doen.

Service
Zeer goed, snel en netjes thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 03-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede parkeergelegenheid, koffie terwijl wachten en nummertjessysteem ter bepaling wie aan de beurt.

Service
Goede uitleg, nemen veel tijd voor klant, kundige en vriendleijke medewerkers.

Assortiment
Groot assortiment, concurrerend geprijsd (in combinatie met goede uitleg).

Aanbeveling
Groot assortiment te bekijken via website, fijne winkel waar alle tijd genomen wordt voor klant terwijl de prijzen scherp zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

latoyah 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
snelle service ! dag erna in huis !
alles compleet en netjes verpakt !

Assortiment
mijn artikel was nergens op voorraad.
Dat was voor mij een probleem omdat ik heb voor bepaalde tijd moest hebben.
Hier goed op voorraad en snel in huis dus super !

Aanbeveling
Makkelijk online,Snelle service en Goed Assortiment !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Boon 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen poespas, gewoon bestellen en krijgen wat je zoekt!
Prima!

Service
Alles gaat zoals beloofd.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk. Alles is op de afgesproken tijd en correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online is er zeer makkelijk te bestellen. De shop is 24/7 beschikbaar en het assortiment is groot en er wordt altijd netjes aangegeven of iets op voorraad is.

Service
Ik bestelde mijn artikel tijdens Kerst. Volgens de verzendmethode zou het artikel de eerste werkdag na kerst bezorgd worden. Op die dag werd ik netjes geinformeerd dat Post NL in hun verzendmodule een fout hadden gemaakt en dat levering op diezelfde dag niet mogelijk was, maar dat ik het artikel morgen zal ontvangen. Erg nette email en goede informatie.

Assortiment
Het assortiment is ruim. CameraNU.nl is niet altijd prijsvechter op alle artikelen, maar ik winkel hier graag ook ivm de zeer goede service, dat is mij ook veel waard.

Aanbeveling
Zowel in de winkel als de webshop levert CameraNU.nl zeer goede service en heeft het vriendelijk en bekwaam personeel. Ik zal hier persoonlijk in de toekomst graag blijven winkelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Slagter 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestelling en komen tot een simpele afronding

Service
Keurig op de hoogte gehouden qua levering en precies volgens afspraak geleverd

Assortiment
Ruime keuze en goede prijs- en prestatie verhouding

Aanbeveling
Ook ik ben een kritische consument, maar de zekerheid bij een bestelling geeft vertrouwen dat je ook het product geleverd krijgt.

Extra toelichting
Vertrouwen en prijs geeft mij altijd de doorslag om iets bij Cameranu te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gespecialiseerde site, makkelijk scrollen, snel gezocht artikel te vinden

Service
aanklikken en bestellen, volgende dag in huis.
goedkoopste van de meest bezochte sites

Assortiment
specifieke artikelen, ruim arsortiment

Aanbeveling
weet nu waar ik snel, specifiek en vooral goedkoper mijn camera spullen kan kopen

Extra toelichting
kids waren erg blij met deze bijzondere rugtas. Nu kunnen zij save op stap met hun camera.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Denisevs 02-01-2016 In de winkel gekocht
CameraNu Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk, alles ia makkelijk te vinden. In de winkel word je snel en goed geholpen door mensen die er verstand van hebben.

Service
Top service. In de winkel zocht ik een product en mij werd niet direct het duurste aangesmeerd, nee juist geadviseerd om een ander merk te doen, wat volgens verkoopmedewerker zelfde kwaliteit was.

Assortiment
Het is een ruim assortiment. Ik heb tot nu toe nog niet meegemaakt dat ze iets niet hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Goede service. Via de website hoef je geen verzendkosten te betalen dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Goed te bereiken vlak bij de snelweg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijkamp 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zocht op Google naar een videohead van het merk Velbon. Kreeg de link naar Cameranu.nl en ja hoor ook dit artikel had de webshop op voorraad en tegen een aantrekkelijke prijs en ook nog inclusief verzendkosten.

Service
Dit keer heb ik niet met de Cameranu mensen hoeven overleggen, want ik wist precies wat ik nodig had. In vorige contacten heeft men mij steeds weer kundig geadviseerd en mij goed geholpen bij mijn keuzes. Na de website aankoop ontving ik direct een bevestiging van de aankoop en even later de melding dat mijn bestelling was verzonden en kon ik middels een nummer mijn bestelling via de post TNT helemaal volgen, wanneer ik dat zou willen. Niet dat het nodig was, want de volgende dag zou de postbode mijn pakje al brengen.

Assortiment
Op de website zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar en mocht het artikel besteld moeten worden, dan zijn de levertijden kort en wordt er snel geleverd. Wat ook een goede service is, wanneer een artikel niet op voorraad is, dan laat je je e-mail adres achter en dan brengt Cameranu.nl je direct op de hoogte en kun je het artikel direct bestellen.

Aanbeveling
Mocht je het te kopen artikel willen eerst willen bezichtigen, dan kan dat in de winkel. Cameranu.nl beschikt zelfs over een heuse demonstratie etage.
Fantastisch.

Extra toelichting
Zeer tevreden en dan heb ik het nog niet eens gehad over de diverse (soms gratis) activiteiten die er worden georganiseerd. Heb er al enkele bezocht en dat was helemaal TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle aflevering, zelfs tegen de drukke kerstdagen aan.

Aanbeveling
Prijs scherp en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

es 02-01-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk gepresenteerd

Service
uitstekend geholpen door de medewerkers. er werd uitgebreid tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te demonstreren.

Aanbeveling
alle medewerkers zijn super vriendelijke en hebben verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilko 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat overzichtelijk op de site en de bestelvolgorde is simpel en duidelijk

Assortiment
Dit is de enige webshop waar ze de fotospullen hadden die ik nodig had.

Aanbeveling
Het assortiment is groot. De prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. De levering is volgens afspraak en de verzending is goed te volgen met een track&trace code.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JC38 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles klopt gewoon. Bestellen, en de volgende dag ontvangen!

Service
Als je je bestelling de volgende dag al ontvangt... Hoeveel service heb ik nog nodig?

Aanbeveling
Een 9 omdat ik bijzonder tevreden ben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk ingedeelde website. Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
Snelle levering ondanks de feestdagen. Daarbij ook goede informatie vanuit cameranu over het verloop van de levering.

Assortiment
Ruim voldoende artikelen om je keuze uit te maken.

Aanbeveling
Overzichtelijk en genoeg keuze in datgene wat je zoekt. Daarbij worden afspraken en beloftes door cameranu na gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H Tameris 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
houden zich goed aan afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nel 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site waarop datgene wat je zoekt meestal makkelijk te vinden is.

Service
Bij een probleem met het installeren van het bij CameraNu gekochte Lightroom prima geholpen.

Assortiment
Het assortiment is wat mij betreft breed, ben een redelijk gevorderde amateur en daarvoor heeft CameraNu een groot aanbod.

Aanbeveling
Het hier regelmatig apparatuur gekocht en altijd steeds keurig op tijd geleverd, het enkele persoonlijke contact was zeer correct. Overigens is CameraNu niet alleen een webstore, ze hebben een mooie winkel in Urk!

Extra toelichting
Uitstekende winkel maar wel iets minder bereikbaar voormensen uit de randstad. Een plek als Almere of A'dam Z-O maakt bereikbaarheid voor Utrecht/Amsterdam/Haarlem groter. Kom er alleen als ik toevallig in de buurt ben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karen 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen enkel probleem bij de bestelling. Product ook makkelijk te vinden op de website.

Assortiment
Ik heb dit keer alleen gezocht naar de camera die ik wilde en die hadden ze. Wel zou ik nog wat meer gebruikers-reviews en uitgebreidere informatie over de camera's willen.

Aanbeveling
Prima winkel, zou er zo weer een camera kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk op soort camera te zoeken naar accessoires en duidelijke specificaties.

Service
Snelle levering op een zelf te kiezen moment.

Assortiment
Zeer uitgebreid en duidelijk per soort camera gecategoriseerd.

Aanbeveling
Duidelijke website, goede uitleg / specificaties, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews