cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HaLeid 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was op zoek naar een bepaald type Samsung Camera. Vond hem makkelijk op de website van Camera.nu. Ik kon veel zoekopties invoeren en vergelijken met elkaar.Geen eindeloze zoektocht zoals je elders wel eens tegenkomt voor je bij het gezochte (soort) item bent.

Service
Duidelijke levervoorwaarden; gratis verzending vanaf €100,00; tot één minuut voor twaalf besteld en betaald: dezelfde dag nog verzonden. Top! duidelijke retourvoorwaaden,.

Assortiment
Prijs is zeker concurerend; ik wilde persé een rode uitvoering van het type camera dat ik wilde hebben. Op andere websites tegen meerprijs of geen optie. Verder heel veel keus.

Aanbeveling
Goedkoop, groot assortiment

Extra toelichting
Ikbeoordeel met een 8 omdat ik (nog) niet te maken heb gehad met een aantal zaken die in de beoordeling genoemd worden; zoals een aantal dingen die onder service vallen. Ik heb de klantenservice (nog) niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Auke Bleeker 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoekgemak op de site nodigt ogenblikkelijk uit tot een verdere oriëntering.

Service
'S-avonds besteld en gelijk een order bevestiging, de andere dag werd het bestelde bij mij afgeleverd.

Assortiment
Meer dan voortreffelijk en behoefd geen nadere uitleg.

Extra toelichting
Een meer dan voortreffelijke webshop die na het plaatsen van een order en de betaling daaraan verbonden. Ogenblikkelijk tot actie over gaat. Dit is de 2e keer dat ik via de webshop hier dingen heb gekocht en ik ben uitermate tevreden. CameraNu mag wat mij betreft voortaan ook wel CameraNu and for the Future heten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginnekjp 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke site maakt het gemakkelijk om de cameras te vergelijken

Service
besteld via internet en de volgende dag heb je de gekozen camera in huis

Assortiment
Door het grote assortiment is het goed kiezen en vergelijken

Aanbeveling
Het was m'n derde camera op dit adres gekocht en tot volle tevredenheid. Wat staat dan een aanbeveling nog in de weg aan iemand anders?

Extra toelichting
vorige camera was FZ150. Zag bij een vriend de FZ1000 en besloot al vlug ook dit model aan te schaffen. Voldoet tot nu volledig aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 2606 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemak waar mee je kunt bestellen en een snelle levering

Service
Kundig personeel

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goede winkel met verstand van zake

Extra toelichting
Prachtige camera gekocht als vervanger voor Minolta 7d

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jon West 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, duidelijke informatie. Alles overzichtelijk geordend.
Bestellen gaat snel en is in feite een logisch proces

Service
Van de voortgang van een bestelling goed op de hoogte gehouden. Informatie klopt.

Assortiment
Voor mij de eerste site om fotospullen te zoeken. Met trefwoorden vind je vrijwel altijd wel de producten.
Aanbod is redelijk compleet voor zover ik kan nagaan.

Aanbeveling
Komen hun toezeggingen na en werken eventuele klachten goed en snel af. Prima winkel.

Extra toelichting
Uit de motivering bij de deelaspecten blijkt al dat deze winkel op alle punten meer dan aan de eisen voldoet. Goed assortiment, duidelijk gepresenteerd. Informatie op de website is helder en ter zake. Bestelproces is makkelijk en er wordt afgeleverd binnen de toegezegde tijd. Zo iets niet goed gaat wordt dat in direct contact snel recht gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. H. 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
artikel zeer snel gevonden

Extra toelichting
's avonds na 10 uur artikel besteld; de volgende ochtend (zaterdag) om 10.15 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein41 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website regelt het simpel voor je. Binnen een paar minuten heb je je order geplaatst

Service
Snel geregeld en bezorgd

Assortiment
Ook voor wat oudere accoires kan je hier terecht

Aanbeveling
Ik denk dat ik zelf nog wel een keer hier terug kom. De naam zou ik zeker doorgeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Zahradnik 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel assortimenten

Service
Komen hun word goed na,. Vandaag bestellen morgen in huis. Heerlijk.

Assortiment
Genoeg voor iedereen

Aanbeveling
Ik zou deze website iedereen aanraden om te bestellen.

Extra toelichting
Gewoon een goede webshop. Die zijn woord na komt en na streeft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa de Zwart 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor de beginnende fotograaf ideaal met vooringestelde standen

Service
Goed bezorgd, optijd aangekomen geen problemen

Assortiment
Genoeg camera's zijn te vergelijken met elkander.

Aanbeveling
Goede winkel, overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Vliet Boomverzorging en Beheer. 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Relaxte sfeer in de winkel, koffie en veel te bekijken.

Service
Gemotiveerde verkopers, nu meerdere malen geweest div. Verkopers gehad. Voor een ieder gelde dat ze vooral iets proberen te adviseren wat we zochten. Wisten we al wat we wilde konden we t product testen in de "tuin" waar ook bordjes staan om foto's op afstand te maken en te div. Producten te vergelijken.

Assortiment
Tot op heden de meeste uiteenlopende dingen gevraagd en altijd kunnen testen omdat t aanwezig was.

Aanbeveling
Mocht de persoon in een acceptabel straal van t bedrijf zitten zou ik deze zeker eens adviseren om langs te gaan voor een passend advies en veel keus in producten.

Extra toelichting
Ik beoordeel Cameranu.nl omdat ik zeer tevreden ben over de gang van zaken en de manier hoe ze met hun klanten om gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dracula1000 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk via enternet bestellen.

Service
Kom je er niet uit, even bellen je wordt goe geholpen.

Assortiment
even snel gekeken ziet er goed uit

Aanbeveling
ik zoe deze winkel zeker aanbevelen. De winkel is goed bezig, heeft goede producten en wat de prijzen betreft van de producten. Deze zijn scherp geprijst

Extra toelichting
goed product, snelle levering en zeker niet duur. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPTV01 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, waar je goed kunt vergelijken en snelle service!

Service
Fantastisch!

Helaas heb ik een ongelukje gehad met mijn camera maar Cameranu heeft het binnen 24 uur opgelost met EEN NIEUWE CAMERA!!!

Niet alleen dat ook een zeer snelle communicatie en duidelijke antwoorden op al mijn vragen.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik kunnen vinden. A7s van Sony met 2 lenzen is mijn volgende aankoop en zeker ook bij Cameranu. En ik hoop snel daarna alles voor mijn thuisstudio zoals de 3x Falcon Eyes 900 watt flitsers met grote softboxen en backgrounds. Zoveel keus dat ik bijna niet kan kiezen en de prijzen zijn zelfs beter dan de Chinese massa sites met imitatie producten.
Zeer veel keuze voor ieder budget...

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring kan ik niet anders dan Cameranu bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch omdat de prijzen zo laag waren en je moet maar afwachten hoe de service is als je een maal een probleem hebt. Nou ik kan gerust zeggen dat het niet beter opgelost kan worden, 100% tevreden! Als A de hoogste score was zou ik zeggen: A+++++ TOP! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGK van Hsalen 03-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gehele proces is erg transparant

Service
Deskundig advies

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Voor deskundig advies en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonimage 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Telefonisch goed bereikbaar en uitstekende informatie verstrekking over het aan te schaffen product.

Assortiment
Ruime keus uit veel aanbiedingen

Aanbeveling
Snelle levering en klantvriendelijk afhandeling

Extra toelichting
Gezien het grote aanbod van producenten was online bestellen bij Cameranu een pluspunt ten opzichte van aankoop in een winkel met beperkte voorraad. Er kon online gekozen worden uit veel modellen. Deze waren ook op voorraad aanwezig en werden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ary11 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als ik iets nodig heb voor mijn hobby hoef ik niet ver te zoeken. CameraNU.nl heeft het en voor een goede prijs.

Service
Ik heb nog maar 1 keer gebruik gemaakt van de service maar die was dan ook perfect. Mijn E-reader was niet meer te repareren en zat niet meer in het assortiment. Ik kreeg direct het aankoopbedrag op m'n rekening gestort.

Assortiment
In het assortiment zit werkelijk alles op fotografie-gebied, voor de beginner, amateur en professional.

Aanbeveling
Na ervaringen met andere winkels is CameraNU.nl mijn leverancier en deze beveel ik dan ook aan al m´n vrienden, kennissen en bekenden aan.

Extra toelichting
Uitgebreide website, uitstekend assortiment, juiste prijzen en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cloud1970 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet aanschaffen is gemakkelijk en alle reviews bekijken voor aanschaf

Service
voor een bepaalde tijd besteld en dan de volgende dag geleverd, prima service. Er wordt ook aangegeven hoe laat ongeveer wordt afgeleverd, erg handig.

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede ervaring dus zal deze zeker aanbevelen.

Extra toelichting
De printer nog maar net in gebruik maar werkt echt fijn een hele verbetering van wat ik eerst had. Over het verbruik van de cartridges kan ik natuurlijk nog niets vermelden, deze zijn gelukkig nog niet op. Dus al met al prima service en levering, tot een volgende keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik000 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Staan je netjes te woord hebben verstand van service.

Extra toelichting
Prettige winkel en goed geholpen, service is ook in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

internet koper 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie compacte camera. Snel thuis geleverd.

Service
Alles correct verzorgt.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Voor de tweede keer een bestelling gedaan en beide keren zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raphuel Pellegrom 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg eenvoudig te gebruiken webshop

Service
Netjes en snel geïnformeerd per e-mail, en daags erna al geleverd.

Extra toelichting
Eenvoudige website, snel geleverd, precies volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand Krikke 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk.
De winkel zelf is ruim van opzet en heeft voor amateur tot professional een uitgebreid assortiment.

Service
Je wordt altijd vriendelijk geholpen.
Geen opdringerigheid van het winkelpersoneel.
Na mijn gehuurde spullen terug te hebben gebracht stond de borg al na 3 dagen weer teruggestort op m'n rekening !

Assortiment
Veel keuze; van fototassen tot verrekijkers, van strobist artikelen tot e-readers. Niks is te gek of ze hebben het.

Aanbeveling
Deze winkel geeft mij het gevoel eerlijk en objectief behandeld te worden.

Extra toelichting
Deskundig personeel, no nonsense mentaliteit. Daar hou ik wel van. Mensen die weten waar ze over praten. En alles tegen een scherpe prijs !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gurdo 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en rustig alles bekijken en kwamen bij jullie uit

Assortiment
Ruim assortiment
Merk artikelen

Aanbeveling
Omdat alles goed was factuur snelle bezorging

Extra toelichting
Inheb een goede ervaring met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald vd Horst 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wijst zich vanzelf. Daarbij was het filmpje bij het product dat ik bestelde doorslaggevende factor.

Service
's Middags besteld, en de volgende dag netjes in huis

Assortiment
Eigenlijk alles wat ik zo direct nodig heb is voorradig bij Cameranu.nl... en meer!!

Aanbeveling
Er zijn eigenlijk geen redenen om dat niet te doen. Enige kleine nadeel wat mij zo te binnen schiet, is dat er alleen een winkel in Urk is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan van Gurp 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op zoek naar de nieuwe Lightroom versie 6 van Adobe kwam ik tot de verbijsterende ontdekking dat geen enkele winkel deze op voorraad had. Alleen MyCom in Dordrecht kon mij helpen aan de inmiddels verouderde versie 5 voor exact dezelfde prijs die CameraNu voor versie 6 in rekening brengt! Bovendien ontving ik bij CameraNu geheel gratis het 230 pagina's dikke Lightroom 6 boek Pieter Dhaeze & Hans Frederiks

Service
Volgende dag geleverd, aangetekend zonder extra kosten op het door mij gekozen depot 's morgens om 8 uur, super!

Aanbeveling
Erg goede ervaring met CameraNu, zie boven. Ook in het verleden ook goede ervaring. Ik kocht toen een camera en ontving weken hierna een uitnodiging om, geheel gratis,mee te varen tijdens Sail in Amsterdam om de camara te testen onder deskundige begeleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karman40 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker dichtbij, producten zichtbaar eb voelbaar

Service
Goed advies en begeleiding, kunde en kennis is in grote mate aanwezig.

Assortiment
Breed assortiment, veel tastbaar en beschikbaar

Aanbeveling
iemand met een duidelijke vraag zou ik gelijk naar Cameranu sturen voor persoonlijk advies

Extra toelichting
ben zeer tevreden over de wijze van service, het product en de prijsstelling van de producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees uit Dordrecht 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het door mij gezochte artikel was heel makkelijk te vinden op de website. De bestelprocedure verliep vlot en probleemloos.

Service
Ik had nog een aanvullende vraag over het uitgekozen artikel. De klantenservice stuurde mij al heel snel (binnen een uur) een uitgebreid en duidelijk antwoord.

Assortiment
Het assortiment dat camera.nu aanbiedt is zeer groot. Een keuze lijkt mij altijd wel te maken.

Aanbeveling
Een heel groot assortiment. Een heel fijne website met een soepel lopende bestelprocedure en een (zeer) snelle levering.Ook met de klantenservice heb ik een uitstekende ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Kristas_ 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met het op zoek zijn naar apparatuur voor een fotostudio zijn we goed en uitgebreid geholpen (op een woensdagochtend - het schijnt er in het weekend druk te zijn en dan wordt uitgebreid advies lastiger)

Assortiment
veel op voorraad, zodat je, als je in de winkel bent, het gelijk mee kan nemen

Aanbeveling
prima geholpen en ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

daro26 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als je GO PRO intypt bij het zoekveld verschijnen als eerste de accessoires tbv de camera. Waarom niet meteen de camera bovenaan? Lijkt me tbv de verkoop ook beter.

Service
Dit behoeft geen uitleg lijkt mij.

Assortiment
Lastige vraag. Ik was puur op zoek naar de GO PRO 4 camera.
De prijs hiervan was iig concurrerend genoeg om tot aankoop over te gaan...

Aanbeveling
Vanwege de goede prijs en snelle levering!

Extra toelichting
Ik heb bij ieder onderdeel mijn motivering geplaatst...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Lousberg123 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soepele website en bestelproces.

Service
Duidelijke communicatie over voortgang bestelling, maar niet teveel of zinloze communicatie.

Assortiment
Breed en diep

Aanbeveling
One-stop shop met scherpe prijzen.

Extra toelichting
Het is al de zoveelste bestelling, en ik heb Cameranu.nl nog nooit kunnen betrappen op ook maar het kleinste foutje. Deze mensen hebben hun zaken goed op orde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Scottie65 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, prima beschrijving en eenvoudig te bestellen.

Service
Ik had enkele vragen en deze werden snel en duidelijk beantwoord. Het advies dat ik kreeg was ook duidelijk en uiteindelijk heb ik vrij eenvoudig te keuze kunnen maken.

Assortiment
Ruime keus, verschillende merken en prijscategorieën. Genoeg keus binnen de groep waar ik zocht en gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Snel, duidelijk website, supersnelle levering, uitstekende adviezen en betrouwbaar, voor mij het belangrijkste!

Extra toelichting
Een heerlijke webwinkel waar je een keus kunt maken uit een groot assortiment, voorzien van deskundig adviezen! Ik heb zeker iets gehad aan de adviezen en nav daarvan mijn uiteindelijke keus gemaakt voor het product! Ga zo door! Erg prettig overigens dat de levering zo snel is; als ik de volgende dag moet werken is de bestelling eerder in huis dan dat ik na werktijd naar de winkel zou gaan....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willum2 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem met de bestelprocedure

Service
Snelle levering

Assortiment
Gevonden wat ik zocht voor een goede prijs

Aanbeveling
Ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel Hacking 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede informatie, groot betaalgemak (iDeal).

Service
Hele snelle service, want mijn bestelling op de zaterdag werd al op zondag (Vaderdag) geleverd. Hoe snel wil je het hebben?

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs. Camerabody (Sony A58) en Eyefi-kaart voldeden qua prijs en levertijd goed aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
Snelle service, scherpe prijs, uitstekend assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques van der Ploeg 01-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Ook kun je meteen zien of iets op voorraad is of niet.
Duidelijke foto's met uitleg erbij.

Service
Iedereen is deskundig en geven de aandacht aan de klanten. Ook is er tijd om je uitleg te geven van de producten ook al is het druk in de zaak.

Assortiment
Zeer ruim en exclusief.
Indrukwekkend.

Aanbeveling
Van hoog niveau.

Extra toelichting
Super winkel van alle markten thuis. Ruim assortiment. Ik kijk altijd mijn ogen uit. Ik zou veel meer aankopen willen doen, maar ben gelukkig met wat ik heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phil7071 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe gemakkelijk is het, vandaag bestellen morgen op lokatie afgeleverd; top

Service
Altijd raak, bij vragen en advies altijd eerlijk en raak

Assortiment
Ik heb nooit mis gegrepen, dus ruim voldoende

Aanbeveling
Ja...eenvoudig, snelle service.

Extra toelichting
Altijd fijn online winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Newsgrabber 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke sites, goede beschrijving van artikelen

Service
supportverzoek per mail gestuurd en binnen 6 uur antwoord ontvangen. en probleem (verkeerde weergave voorraad) netjes opgelost

Assortiment
In principe kan je als fotograaf alles vinden wat je nodig hebt. van schoonmaakset tot fotoprinter en van lens tot studioflitser

Aanbeveling
een winkel die doetwat hij zegt en die levert binnen de tijd die ze aangeven zal ik altijd aanbevelen. nette zak met eigen voorraad en geen doorverkoopkanaal van een ander bedrijf. heb al iets bij andere shop gekocht en bleek gewoon van een andere leverancier te komen. omslachtig met de service toen.

Extra toelichting
Ik heb al diverse keren spullen gekocht en iedere keer weer kreeg ik wat ik bestelde binnen de levertijd. Nu een Canon Pixma Pro 100 en waar op de website stond dat er voorraad was kreeg ik bij het afronden te zien dat het langer ging duren omdat het artikel uitverkocht was. wel betaald en mail gestuurd en de volgende morgen netjes bericht dat het el op voorraad was en dus de volgende dag netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nowy van Hedel 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke omschrijving van artikel en gemakkelijk te bestellen

Service
telefonisch contact gehad en zeer vriendelijke en duidelijk geholpen. Service met een hoofdletter S

Assortiment
zeer specifieke items zijn niet te vinden, je kunt ook niet alles in 1 shop verwachten. Verder is het wel heel uitgebreid

Aanbeveling
Duidelijk, gemakkelijk en service zijn gewoon de 3 belangrijkste items van Cameranu.nl

Extra toelichting
Zeer fijn om hier te bestellen, duidelijke beschrijving en een breed assortiment. Klantenservice is ook top, snelle levering en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Damsma 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De kijker geeft werkelijk prachtige beelden van vlinders, insecten en bloemen. Het brengt deze dingen zo dichtbij waardoor je een close-up krijgt die je met het blote oog nooit zou kunnen omdat je ogen niet kunnen focussen zo dichtbij. Een aanvulling naast een gewone verrekijker. Op afstand is de kijker ook heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nielsvb 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke website en snelle levering

Service
Goeie informatie voorziening tijdens levering

Aanbeveling
Ben erg tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gearreld 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via het "HOME" menu is alles prima en duidelijk te vinden maar ik zou het aanraden om bovenin de website toch nog een navigatiebalk neer te zetten zodat je op elke pagina makkelijk naar een andere pagina kan gaan.

Service
Erg beleefde medewerkers! Telefonisch ben ik altijd goed geholpen en ik krijg m'n producten ook erg snel thuis bezorgd.

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe heb opgezocht om te kopen of van plan ben om te kopen is op voorraad, echter zijn er wel een aantal producten die jullie niet verkopen in vergelijking met andere camerashops maar dit is niet echt een probleem, het verschilt natuurlijk per bedrijf wat zij wel of niet aanbieden.

Aanbeveling
Meer een 9,5, jammer dat er een aantal producten zijn die jullie niet aanbieden en daarom niet verkrijgbaar zijn maar verder de beste camerashop die ik ken met de scherpste prijzen!

Extra toelichting
Erg bedankt voor jullie goede service! Met vriendelijke groet, Een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bigfonn 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk

Service
Beschermhoes voor Tamron 150-600 besteld en direct de volgende dag al geleverd

Assortiment
alles wat je nodig hebt op gebied van fotografie is aanwezig in de winkel en de webshop

Aanbeveling
Gezien de service, het assortiment en het gemak kan ik niets anders doen dan aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Geugjes 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig om te bestellen

Service
Via de site werd verteld dat het artikel voorradig was dus besteld en dan via de telefoon horen dat het later komt omdat delen niet voorradig waren ( het is een printer dus welke delen ) is niet professioneel. Later wel snel opgelost.

Assortiment
Volgens de site alles op voorraad.

Aanbeveling
Levering kan beter maar misschien was dit eenmalig. Zou er zo weer bestellen.

Extra toelichting
Goedkope aanbiedingen en relatief snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dion Ooijen Fotografie 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site spreekt voor zich. Je krijgt een heldere uitleg over het product dat je gaat aanschaffen en doorloopt alle stappen logisch en chronologisch!

Service
De service is goed! 's-avonds besteld en de volgende dag in huis. Bovendien was het product dat ik had besteld dermate verpakt dat er niets mee kon gebeuren.

Assortiment
Mijn inziens heeft cameranu.nl een uitgebreide webshop waar van alles voor de camera en wat er bij komt kijken te halen is. De ervaring leert dat cameranu.nl tot de goedkopere winkels behoort en daar waar ze iets duurder zijn dan een andere webwinkel, neem ik dit voor lief ivm de goede service!

Aanbeveling
Al diverse keren gedaan ook.

Extra toelichting
Alles staat hierboven al vermeld. kortom een goede winkel met goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krabbendam 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle artikel info direct beschikbaar

Service
perfecte aflevering

Assortiment
ruim voldoende vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
dat deed ik al op basis van vorige ervaringen

Extra toelichting
Perfect betrouwbare webwinkel op basis van mijn ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppboermans 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Zonder problemen voor het eerst gewinkeld bij Cameranu. Overzichtelijke website. Vlot bestelproces.

Assortiment
Royale keuze. Precies gevonden wat ik nodig had. Goede prijs, met name lage verzendkosten. Vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Teng 30-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk met veel informatie en er is een goede zoekfunctie.

Service
Je krijgt altijd meteen antwoord en je wordt niet met een kluitje in het riet gestuurd.

Assortiment
Een erg groot assortiment en het is ongelooflijk hoeveel daarvan op voorraad is.

Aanbeveling
Het is een camera vakhandel en dat is aan alles op een positieve manier te merken.

Extra toelichting
Sinds een jaar of zes koop ik al mijn foto apparatuur bij Cameranu. Ze hebben alles en de fysieke winkel ligt voor mij op een uur rijden. Dat is belangrijk, want sommige dingen, zoals de cameratas die ik onlangs kocht, moet je nu eenmaal in handen hebben om te kunnen beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdinjens 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prettige webshop. Overzichtelijk en ik ben goed geholpen bij mijn keuze. Veel keuze en bijpassende artikelen. Aanrader. Ik kom zeker binnenkort een telelens bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne M 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat ik niet wist welke flitser ik nodig had bij mijn camera heb ik dit via het contactformulier gevraagd. In het antwoord zat de link naar de juiste flitser. Ik hoerde het alleen aan te klikken en daarmee was de bestelling geplaatst. Makkelijker kon niet.

Service
Het antwoord op mijn vraag kwam ontzettend snel.

Aanbeveling
Ik had al van een ander gehoord dat de mensen die er werken kennis van zaken hebben en dat heb ik nu zelf ook ervaren.

Extra toelichting
Prima zaak, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilhelmus1951 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruime keus en overzichtelijk site

Service
meteen emails over staat van bestelling en levering

Assortiment
voor de semiprof en prof voldoende aanwezig

Aanbeveling
De wijze waarop de bestelling is afgehandeld, blijk van interesse in klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Maas 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerwinHof 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorm makkelijk en snel. Goede overzichtelijke website met alles op de juiste plaats.

Service
Ja ik kan niet anders dan een dikke 10 geven. Wat een geweldige service, binnen no-time een reactie per mail ect. Ze staan je keurig te woord. Wij wilde onze bestelling ophalen in de winkel dit was geen probleem. In de shop ook professionele werknemers. Top!

Assortiment
Erg uitgebreid en goed! Wellicht wat meer boeken en naslagwerken? Dat zijn mijn enkele wensen.

Aanbeveling
Ja zeker! Voor een bedrijf met uitstekende service en scherpe prijzen moet je bij CameraNu zijn! Ook de winkel is zeer zeker een bezoekje waard.

Extra toelichting
Normaliter niet zo van de reviews. Maar deze winkel verdient het! Echt een heerlijke zaak om rond te lopen, de site en service is werkelijk een verademing. Vele zaken kunnen hier iets van opsteken. Ik kom hier zeer zeker snel terug (Mijn volgende bestelling is ook alweer in huis!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hamradioshop Jubbega 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super mooie en gemakkelijke website.

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Bestellen via meerdere website,s is niet nodig... ze hebben alles!

Aanbeveling
Er is gewoon geen betere!!

Extra toelichting
Super goed bedrijf... Zeer tevreden over de levering..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews