cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fotostelletje 09-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Natuurlijk het gemak om vanuit je luie stoel iets moois te bestellen is prima maar niet met alles. Er is niets leuker om gewoon in de winkel het te bekijken en er over te praten. Dus fijn dat het bestaat, maar ik kom het liever kopen.

Service
Zeker ter vermelding waardig, de retoursprocedure is vanwege dat ik dit nog niet eerder had meegemaakt voortreffelijk. bv. Het mogen uitproberen van een lens die je dan vervolgens binnen 14 dagen gewoon weer mag inruilen.

Assortiment
Iedereen kijkt eerst op internet, dat is niets nieuws, vervolgens kies je de winkel in de buurt. Prijsvergelijking is belangrijk.

Aanbeveling
Mooie locatie, vriendelijk personeel met veel kennis van producten. En als je iets wil uitproberen met fotograferen dat heb je wel een prachtig uitzicht.

Extra toelichting
Wat goed is behoef je niet te veranderen. Zelfs dat je een kop koffie of gewoon lekker cool water kan drinken is al heel fijn. Dat maakt het eventuele wachten minder erg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leosplin 09-07-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel kennis van zaken is het gemak voor de klant.

Service
De service kan niet beter!

Assortiment
Wat een ruime keuze.

Aanbeveling
Zoek niet langer, ga gewoon direct naar www.cameranu.nl.

Extra toelichting
Een topbedrijf waar de klant alles is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PVreu 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snelle levering en duidelijkheid over status van de zending

Service
Goede klantenservice en bereikbaarheid

Assortiment
Zeer veel producten en specialistische op de site

Extra toelichting
De levering is razendsnel je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de zending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derk veldman 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klik, betaal en volgende dag in huis.

Service
communicatie verloopt soepel.

Assortiment
ruim en goed geprijsd.

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

divuar 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat op voorraad is volgende dag in huis

Service
Goed advies in de winkel en via telefoon

Assortiment
Heel groot assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
Niet alleen online maar ook gezellige winkel met vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pimvv 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nummertje trekken en tussentijds rondkijken en koffiedrinken. Op het moment dat je aan de buurt bent, nemen de heren de tijd voor service.

Service
Zoals is schreef, de heren nemen de tijd voor je en leven zich zeer goed in de fotograaf.
Kennis en ervaring hebben ze wel, ook merk ik dat ze goed op de hoogte zijn voor de laatste technische ontwikkelingen.

Aanbeveling
Die rit na Urk is een zeer goede investering voor de fotohobby.

Extra toelichting
CameraNu is een fijne fotozaak waar ik al mijn fotospullen tot nu heb gekocht. Mijn motivaties zijn: service, kennis, ervaring, inleving van de medewerkers naast de koffie, demo's, voorraad en prijzen. Altijd leuk om bij CameraNu binnen te lopen! Aardige kerels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Nijland 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpele mogelijkheid met bestellen.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Snel en professionele service.

Extra toelichting
Vindt het belangrijk om mensen goed en juist te informeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Ramaker 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
Goede berichtgeving omtrent gedane bestelling via email.

Assortiment
Zeer goed

Aanbeveling
Zie hierboven. De aanwezigheid van een goede winkel waar producten bekeken en getest kunnen worden is een grote plus.

Extra toelichting
Geen klachten over registratie en het gemak van het doen van een bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Hassel 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, goede begeleiding gedurende de keuze en bestelling.

Service
Levering is zelf te bepalen, wanneer en waar. Status bestelling, betaling en levering is duidelijk. Levertijd is snel en conform afspraak.

Assortiment
Alles wat ik voor mijn Nikon nodig heb, is er te vinden. Goede productbeschrijving en duidelijke afbeeldingen.

Aanbeveling
Ruim assortiment, betrouwbaar, scherpe prijsstelling, goede service. Wat zou je nog meer wensen!

Extra toelichting
Als je in de webwinkel van CameraNU.nl niet kunt slagen, dan weet ik het niet meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduardo1965 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De keuze was snel te maken door de overzichtelijke website.

Service
Net als eerder een vlotte afhandeling en de spullen prima verpakt de volgende dag in huis! Die ervaring heb ik elders helaas niet...

Assortiment
Er zat steeds bij wat ik zocht en in vergelijking met anderen gunstig geprijsd ook!

Aanbeveling
Ik heb ervaring met andere winkels die ook online aanbieden en ben daarom gemotiveerd met anderen mijn ervaring te delen.

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik dat al gedaan door mijn toelichtingen. Cameranu doet het goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Valkenburg 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet bestellen gaat zeer eenvoudig!!

Service
De actie code was niet goed doorgekomen. Maar dit was helemaal geen probleem. Een e-mail was voldoende om het alsnog te regelen

Assortiment
Voldoende keuze van mijn favoriete merk Nikon en nu met 5jaar garantie.

Aanbeveling
Alles is goed. Merken, service en garantie.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Kabos 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Selectie tot detailniveau uit de producten is via de website heel makkelijk.

Extra toelichting
Goede website, groot assortiment en aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Carlos Engelkamp 08-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb bij deze kolom een lagere voldoende omdat andere onlineverkopers bij problemen het artikel ophalen en of gratis terug laten sturen. Dat scheelt tijd en geld. €7.95 kosten op een klacht van een artikel van €44 is behoorlijk. Hier moet de pijn bij de leverancier liggen. Als de klacht onterecht blijkt kan de ontvanger altijd nog verzendkosten factureren. Kan beter!

Service
Niets maar dan ook niets op aan te merken. Van eerste contact tot en met de bevestiging van ontvangst en het terug opsturen ging op het hoogste niveau.

Assortiment
Bij aanschaf van systeem was de gewenste ab niet op voorraad en ook niet binnen redelijke termijn gekomen. Wel weer netjes geld retour gelijk na de vraag. Ook de reserve batterij moest van een "third party"merk geleverd worden en die ging dus ook stuk. Wel weer als klacht op het allerhoogste niveau afgehandeld.

Aanbeveling
Op alle niveau's is er kennis van de producten aanwezig en wordt in de verkoop toegepast. Ook de overxichtelijkheid van de winkel als je eerst xelf wil rondkijken is als prettig ervaren.

Extra toelichting
Zie bij de koloms.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. Ipema 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt alles wat je zoekt snel en duidelijk op de site

Service
snelle levering binnen 24 uur

Aanbeveling
probleemloos winkelen. Kan ik iedereen aanraden

Extra toelichting
Prima duidelijke site, snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kippie80 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen en goede info

Service
direct reactie op mijn email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RdH68 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en structuur m.b.t. het uitzoeken en bestellen van gewenste artikelen. Ook het aanpassen van een bestelling was snel geregeld na één telefoontje.

Service
Ik ben zeer goed geholpen mijn bestelling aan te passen toen duidelijk werd dat één van de bestelde artikelen tijdelijk niet op voorraad was en het onduidelijk was wanneer het zou arriveren.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig ben om mijn hobby na jaren weer op te pakken. Ik heb zelfs alweer een aantal artikelen toegevoegd aan mijn verlanglijstje op de site (handige functie).

Aanbeveling
Mijn ervaringen tot dusver zijn alleen maar positief dus ik kan CameraNu van harte aanbevelen. Als ik zelf weer iets nodig ben zal ik zeker eerst de site van CameraNu raadplegen.

Extra toelichting
Nadat ik al een paar keer op de site van CameraNu had gekeken heb ik onlangs de winkel op Urk bezocht en daar een goede indruk gekregen van de kennis en hulpvaardigheid die aanwezig is bij de medewerkers van CameraNu. Ik heb na mijn bezoek een aantal bestellingen gedaan via de site van CameraNu en toen bleek dat een aantal artikelen tijdelijk niet leverbaar waren fantastisch geholpen om mijn bestelling aan te passen. Tot dusver dus alleen maar positieve ervaringen en wat mij betreft echt een aanrader, niet alleen qua prijs maar vooral de goede service. Een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricus48 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke via de website te bestellen en snel geleverd

Service
snel geleverd

Assortiment
Groot asortiment voor hetgeen dat ik nodig had, mooi product.

Aanbeveling
Eerlijke zaak, en daar gaat het tegenwoordig om.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment,snel geleverd en een mooi product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renthe 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site, die je gemakkelijk door de bestelling leidt. Prima.Zoals je verwacht van een goede zaak.

Service
korte levertijd, je kunt aangeven waar (thuis of ophaalpunt) en wanneer (per dagdeel)het product wordt geleverd. Omdat alles in 1 keer goed was, hoefde ik geen gebruik te maken van de overige servicevoorzieningen.

Assortiment
Prima breed assortiment. Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Ik had nog geen eerdere ervaringen met camera.nu. Nu wel en ik kan het van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Dee 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
snel verzonden

Assortiment
alles wat ik nodig heb voor mijn Canon kan ik er vinden

Aanbeveling
Prima zaak met concurerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magcm 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct vindbare artikelen

Service
Informatie over status levering via track en trace.

Aanbeveling
Spreekt voor zichzelf door hoogte score

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle13 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede en snelle levering

Assortiment
Heel veel keuze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trav80 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, snelle levering

Service
snelle levering, snelle reactie bij vragen

Assortiment
veel keuze en als er iets uitverkocht is, krijg je een mailtje wanneer het weer beschikbaar is

Extra toelichting
makkelijke site, snelle levering, netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joete 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Fijne webwinkel, snelle levering en scherp geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SolariuS 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Supersnelle levering? Zeer nette prijs voor de bestelde artikelen. Nergens goedkoper zelfs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

apekoolplusplus 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, eenvoudig besteld

Service
Binnen 24 uur verzonden, lage verzendkosten

Assortiment
Heeft doorgaans wat ik nodig heb

Extra toelichting
Overall goeie webwinkel met snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ram-leeuw 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk en veel keus.

Assortiment
Prima. Vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
Erg tevreden.

Extra toelichting
Breed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering. Kortom aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio 29 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Heel uitgebreid

Extra toelichting
Alleen onnodig grote doos opgestuurd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

wich48 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen betalen en de volgende dag al in huis

Service
van iedere handeling tot wanneer je zending komt krijg je een mail.
super o

Aanbeveling
omdat ik goede ervaring mee heb.dus zou zeker aanbevelen

Extra toelichting
super zoals je van alles stap voor stap op de hoogte gehouden wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 1946 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet het artikel gemakkelijk te bestellen

Service
De volgende dag geleverd met Post.nl

Assortiment
Ik zag op de website dat de zonnekap op de Nikoncamera, die ik bij Nikon zelf besteld heb, ook geleverd kon worden, zonder ingewikkelde bestelprocedure. De leverancier van de camera Coolblue kon dat niet, wel de camera leveren maar niet de losse onderdelen.

Aanbeveling
Het lijkt mij dat de aftersalesservice prima is geregeld aan de hand van genoemde gebeurtenissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Smeets 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekend programma om de bestelling te doen. Eenvoudig en begrijpelijk ook voor iemand die niet zo bedreven is met het digitale verkeer.

Service
Snelle berichtgeving over het verloop van de zending.

Assortiment
Kan ik niet helemaal beoordelen, maar de artikelen waar ik belangstelling in had waren ruim voldoende voorradig.

Aanbeveling
Zeer warm aanbevelen, omdat ik goede ervaringen had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GP 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering

Service
Heel snelle en goede reactie op vragen

Assortiment
Breed assortiment waarin snel te zoeken is

Aanbeveling
Snelle levering en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ Lokale Omroep Haaren 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zelfs ik kan het dus gemakkelijk

Service
elke vraag wordt snel beantwoord. en er wordt snel geleverd daar houd ik van.

Assortiment
groot en als ze het niet hebben dan gaan ze er naar op zoek.

Aanbeveling
dat doe ik al.

Extra toelichting
tja, tot nu toe is de klant koning gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad81 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website

Service
Omdat Postnl weer eens in gebreke bleef (levering 24 uur te laat), deed CameraNU.nl een serieuze poging bij te sturen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ik kon alles vinden, wat ikzocht. Aanbeveling zonder voorbehoud.

Extra toelichting
Bedrijf gaf mij een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everhard71 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Weet je wat je wil, dan klik je snel via het web. Je order is er de volgende dag. Wil je een goed advies, uitleg, de spullen eerst vasthouden. Dan naar de winkel voor een verkoper die alle tijd voor je heeft.

Service
En gaat er dan iets niet goed (verkeerde artikel in het juiste doosje) dan is één mailtje voldoende om het snel geregeld te krijgen. Zelfs wanneer je in de winkel hebt gekocht mag het via de post retour.

Assortiment
Ik heb er nog niet gewinkeld zonder te kunnen slagen. Alles is er in verschillende kwaliteits en prijsklassen.

Aanbeveling
Doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanRoel 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede zoekfunctie, bestelproces duidelijk en gemakkelijk.

Assortiment
Ook een volledige set à 6 cartridges in één verpakking voor de printer én tegen een redelijke prijs te bestellen. Bij diverse andere winkels was het zoeken en combineren van verpakking met 4 plus een paar losse. Eén andere winkel gevonden die hetzelfde in assortiment had, maar wel 8 euro duurder.

Aanbeveling
Ruim assortiment, over het algemeen goede voorlichting door sympathieke en vakkundige verkopers.

Extra toelichting
Het was mijn eerste online aankoop bij CameraNu.nl, na drie maal eerder naar Urk te zijn gereden. De eerste en derde keer zeer goed en correct geholpen, de tweede teleurstellend. Verkoper was toen zeker met verkeerde been uit bed gestapt ... Jammer. Maar dat heeft mij niet weerhouden om klant te blijven. Een misser kun je overal meemaken. Online aankoop probleemloos en zending correct de volgende dag ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert Schagen 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste camera zo gevonden en uitstekende product specificatie

Service
Camera besteld en zeer snel en compleet thuisbezorgd gekregen.

Assortiment
Veel vergelijkingsmogelijkheden. Breed assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen om snel de juiste camera te vinden en thuis te krijgen.

Extra toelichting
Prima webshop. Goede en juiste informatie. Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuznn 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was erg handig, het was me duidelijk dat het zeker goed zat , daar aangekomen helemaal super.
Het ging snel, al wist ik wat ik wou .
Geen gekeutel :) En helemaal met mn 6d en de rest :P Een goede maandag morgen voor jullie

Service
Erg professioneel . maar wel wat humor en eerlijkheid wat gewoon fijn is !

Assortiment
Een ruime aanbod, Voor de goedkoopste prijs. Ik kan best kritisch zijn maar hier over niet

Aanbeveling
Gewoon gaan ! Vanaf mijn huis (Drenthe) Was het een uurtje rijden maar zeker de moeite waard. en je kan er ook nog leuk in de buurt zijn , dus dagje weg win-win :)

Extra toelichting
Ik denk dat het wel duidelijk is haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennard.h 06-07-2015

Algemene score

5,2

Service
Heb zaterdag (voor 17:00) een Benro Videostatief A2573FS4 besteld. Deze zou ik vandaag, maandag 6 juli krijgen.

Na de hele dag wachten toch maar besloten om te onderzoeken of er misschien iets mis was gegaan tijdens de bestelling.
Ik heb een kort gesprek gehad met iemand van de service, die aangaf dat er inderdaad iets was misgegaan. En dat ik het morgen pas zal krijgen.
Prima, kan gebeuren. Maar ik kan pas vanaf half 4 thuis zijn (Kan morgen ochtend pas kijken of ik eerder thuis kan zijn). Toen ik dit aangaf werd mij verteld dat postNL geen probleem maakt van een 2de keer proberen. (Hierna werd het gesprek opeens gesloten)
Dit klopt, Maar ik ben vanaf woensdag niet meer op dat adres en ga zaterdag vroeg op vakantie. En ik zou dit statief graag mee willen nemen!

Nu heb ik eindelijk de postNL trackingcode ontvangen. Maar er staat dat het kan komen tussen 8:30 en 21:30. Beetje specifieker mag wel toch? Daarnaast staat er dat het om 9:52 nogsteeds moet worden afgegeven bij postNL (is alleenmaar aangemeld). Moet ik nou zorgen dat ik morgen weer de hele dag thuis blijf? Om dan weer teleurgesteld te worden?

Aanbeveling
Eerste ervaring is slecht tot nu toe. Hoop dat de tweede beter gaat worden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-07-2015

Beste Lennard.h,

Zoals ook al telefonisch besproken onze excuses voor de vertraging. Het pakket is gisteren bij u aangeboden en gelukkig mooi op tijd voor uw vakantie.

We wensen u een fijne vakantie en veel plezier van uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

C.J. van den Heuvel 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je stoel een product bestellen. Maar er zijn meer bedrijven dit dat doen

Service
Het bestelde product is binnen de beloofde levertijd geleverd. De afhandeling van die bestelling was heel goed.

Assortiment
De keuze binnen het verlangde product is ruim.

Aanbeveling
Als het te sprake komt zal ik zeker op dit bedrijf wijzen.

Extra toelichting
Vanaf het bezoek aan de site tot aan de levering aan huis is op een correcte manier uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Veggel 06-07-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Wij zijn redelijk "nieuw" als het gaat om de betere camera. In het verleden hadden we alleen een compactcamera.

Aanbeveling
Zeer graag. De hulp was erg goed en prettig, niet overdreven maar wel deskundig.

Extra toelichting
Voor ons was dit de eerste grote aankoop op cameragebied. Voor deze aankoop hebben we een jaar lang gespaard. De bediening was erg prettig en deskundig en dat terwijl we nog wel iets bijzonders nodig hadden dat toch in ons budget moest passen. We gebruiken de camera samen en mijn vrouw kan deze gewoon bedienen. Ik echter loop op krukken en daarom heb ik een bediening op afstand nodig. Die is, door de creativiteit van de verkoper, snel gevonden. Een bijzondere noot daarbij: hij ging zeer respectvol met mijn handicap om, dat maak ik wel eens anders mee. Misschien niet voor iedereen even relevant, maar als je een handicap hebt een zeer positieve ervaring.

Review criteria:

Goed

Reageer

Raymond Zuidwijk 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site waar je dus geheel makkelijk je spullen kan zoeken.

Service
Ik had wat besteld wat niet op voorraad was, toen ze het binnen hadden hebben ze het dus in een tweede post verzending verstuurt zonder de kosten door te rekenen.....

Assortiment
Ze hebben gewoon echt alles

Aanbeveling
Ze hebben gewoon echt alles voor je hobby en als ze het niet hebben kijken ze voor een andere oplossing.

Extra toelichting
Gewoon een top winkel met een top service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harm pieter molenar 06-07-2015 In de winkel gekocht
in urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het systeem was mega makkelijk en handig

Service
werd gelijk geholpen en werd goed behandeld ze snapte mij ook gelijk

Assortiment
staat veel in de winkel en ze hadden ook gelijk wat ik nodig had

Aanbeveling
aan iedereen ja hij zit een beetje ver weg aar is een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visus 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goede site waarin goed te navigeren is

Assortiment
In de webshop stond te koop wat ik zocht, wat wil je nog meer

Aanbeveling
Het gemak van de site, het assortiment en de prijs maakt dat ik de shop aan zou bevelen

Extra toelichting
Zocht een body van de Canon EOS 1D mark iii. In nieuwstaat stond er bij, na uitpakken was daar niets van gelogen, de body was in onberispelijke staat, en geweldig verpakt. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JantinaG 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig om de juiste informatie te vinden

Service
Bij aflevering miste er een onderdeel.Na communicatie werd dit zeer goed opgelost.

Assortiment
Ik kon vinden wat ik zocht, maar ben niet zo veeleisend.

Aanbeveling
Met name de service vind ik top. Zal, en heb het zeker aanbevolen aan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne3467 06-07-2015

Algemene score

5,2

Gemak
Winkelbezetting is matig waardoor ik een half uur moest wachten tot ik iemand kon vragen om advies. Dit vond ik erg vervelend en zeker een reden om hier niet gouw weer naartoe te gaan. Heel jammer.

Service
Er wordt wel gelijk gekeken als je aan de beurt bent naar de juiste oplossing.

Assortiment
Fijn dat er ook een pro afdeling is. Maar het assortiment daarvoor is naar mijn mening te mager om het interessant te maken voor de echte pro's.

Aanbeveling
Als je even snel iets nodig hebt moet je zeker niet hier naartoe gaan. Bestel dan maar online. Ze hebben wel een grote voorraad voor de semi-pro fotografen.

Extra toelichting
Mooie winkelpresentatie, maar absoluut geen zelfbediening. Als je iets nodig hebt moet je zelfs een nummertje trekken. Heel vervelend. Als de wachttijd een half uur is voordat je aan de beurt bent dan moet je absoluut geen haast hebben. Personeel weet wel waar ze over praten, veel vakkennis. Zoals ik al zei, het duurt alleen even voordat je geholpen kan worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 09-07-2015

Beste Sanne3467,

We hebben elkaar al even telefonisch gesproken. Goed te horen dat je blij verrast was en aangaf nog eens terug te komen bij ons.

Veel plezier met uw aankoop en u bent welkom op onze site en in onze winkel.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

fred ligtvoet 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat aan de late kant besteld,maar toch de volgende dag in huis,top.

Service
Kan over dit item geen beoordeling geven,te meer omdat ik nog geen contact met de service afdeling heb moeten maken.

Assortiment
Genoeg te koop en te zien

Aanbeveling
Zeer zeker ga ik deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
Top service verpakking was top,item snel binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KasiaN 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very clear and easy website to navigate.

Service
Service is probably the strongest side of cameranu.nl shop. Quick in response, professional and they do appreciate loyalty of returning clients.

Assortiment
Great selection allows to choose the product that meets the needs and is still within the customer's budget.

Aanbeveling
Definitely first choice when looking for the photo equipment.

Extra toelichting
I keep on returning to this shop for over 6 years already and made about dozen purchases via cameranu.nl since. For all the reason stated above - best place in NL to fuel your photo passion.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Klerk Fotografie 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en overzichtelijke site.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Zeer veel keus en de nieuwste producten.

Aanbeveling
Snelle levering en groot assortiment.

Extra toelichting
Cameranu.nl is de meest uitgebreide en goedkoopste winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartje19650 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, eenvoudig kiezen

Service
Snelle levering

Assortiment
Bij de Mediamarkt was dit artikel niet meer te koop maar Cameranu.nl had het gelukkig nog wel.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_S_1979 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Goede zoekfunctie, ook handig is dat Cameranu.nl een alternatief biedt voor datgene wat je zoekt...

Service
Vandaag besteld, morgen geleverd :-)

Assortiment
Wat hebben ze niet...

Aanbeveling
Zie vorige opmerkingen...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews