cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

auke 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
wat je besteld wordt per ommegaande geleverd. Super

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
geen enkele wanklank, alles gaat zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfons 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig zaken opzoeken overzichtelijke website

Service
Goede telefonische voorlichting snelle levering

Assortiment
voor elk en voor elke beurs

Aanbeveling
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Zelf 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
grote duidelijke keuze, elk contact snel en degelijk

Aanbeveling
Het is gewoon in orde!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Guy 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service, vriendelijk,snel,goede prijs/kwaliteitsverhouding,kortom Toppie

Service
Correct en snel en perfecte update info

Assortiment
Super van grote ruime stock

Aanbeveling
Gewoonweg correct op alle vlakken

Extra toelichting
No further comment,just perfect,doe zo verder Was er maar een fysieke winkel in Vlaanderen,provincie Antwerpen en Limburg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne Muller 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer gemakkelijk zeker het verlanglijstje.

Service
Bij probleem word je goed en vriendelijk geholpen.
Het personeel denkt ook mee met de klant.

Extra toelichting
Goede online shop en vooral er is een fysieke winkel, waar ze ook zeer vriendelijk zijn, is een plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieven 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel te vinden en een groot assortiment.

Service
Als er iets verkeerd loopt is dat snel in orde, niet dat er veel verkeerd loopt.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Snelle levering, goeie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roger van de Poel 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik, klik, klik en alles wat je nodig hebt, is besteld.

Service
Even een mail met een technische vraag, meteen retour, adequaat antwoord en advies.

Assortiment
Ik had een exotische filter nodig, geen probleem bij CameraNu. Alles op voorraad. Als je bedrijfsmatig fotomateriaal zoekt, is deze site echt een must om aan je favorietenlijst toe te voegen.

Aanbeveling
Besteld, dag erna geleverd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede zoek mogelijkheden waardoor snel bij "wat je zoekt"

Service
Vandaag besteld en morgen in huis. Prima!

Assortiment
Ik zou niet weten wat een fotograaf mist in deze webshop.

Aanbeveling
nette prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Kamp 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is me al twee keer gebeurd dat ik bijzonders zocht zoals een Lumix-zoeker die niet echt populair is. Stad en land afgebeld en nergens leverbaar. Hier dan weer wel. Als fotograaf probeer ik trouw te zijn aan mijn vertrouwde leveranciers die me kennen en die ik even snel kan bellen, maar jullie maken het wel moeilijk.

Service
Snel en effectief. Wat je hoopt te kunnen verwachten van een webwinkel.

Assortiment
Ik krijg het gevoel dat jullie echt alles hebben. Althans... ik heb nog niet vergeefs gezocht.

Aanbeveling
Deze webwinkel is vooral ideaal als je er niet van houdt om te horen dat iets niet leverbaar is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaby Ermstrang 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen makkelijk vindbaar op site

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat ik vind

Aanbeveling
Leveringen binnen 24 uur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda B 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alle informatie was duidelijk weergegeven of te vinden.

Service
Geen contact hoeven opnemen, dus kan alleen oordelen over het verloop van de bestelling en bezorging en dat ging allemaal prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Koenraad Cappon 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik had enkele extra vragen inzake draadloze microfoons.
Ik belde wat later op de avond, de persoon aan de telefoon kon mij niet helpen met deze echt specifieke vraag, doch zijn collega heeft me de volgende dag opgebeld. Dank hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg goede website, maar soms wat onoverzichtelijk als je wat algemener wil zoeken naar iets.

Service
Na het bestellen van een flitsparaplu die niet voorradig was, bleek deze achteraf voorlopig niet leverbaar te zijn. Hierdoor kreeg ik een nieuwer model opgestuurd tegen dezelfde prijs.

Assortiment
CameraNU verkoopt vrijwel alles wat er maar te koop is op fotografisch vlak.

Aanbeveling
Ik koop al jaren bij CameraNU en nooit problemen gehad, kan dus niet anders dan ze aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 20-08-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voldoende personeel om je te woord te staan en alles mooi duidelijk uitgestald.

Service
Ik ben erg goed geholpen, ik kocht een aantal producten maar wilde ook informatie over een te kopen lens. Het was duidelijk dat ik die niet direct aan ging schaffen, maar de hulpvaardigheid was er niet minder om.

Aanbeveling
Ruim assortiment, prima website en vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F van Hoof 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop is duidelijk, overzichtelijk, compleet en bied een prettige vlotte shopervaring.

Service
De mailtjes met de voortgang van de order heb ik als prettig ervaren.

Assortiment
Breed en diep. Van beginner tot professional en erg netjes geprijsd.

Aanbeveling
Naar mijn mening een van de beste en meest complete webshops van dit moment in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Reiling 19-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk; grote sortering;

Service
Vlot en deskundig geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid; haast teveel!

Aanbeveling
Heel goede combinatie van uitgebreid sortiment en prettige, deskundige voorlichting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs 19-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Top behandeling
goede uitleg

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reint Hofkamp 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Snelle reactie en levering

Assortiment
Niet alles bekeken

Aanbeveling
Gemiddeld cijfer. Er blijft altijd wat te verbeteren, denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hansm 19-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online is alle informatie op te vragen, een bezoek aan de winkel is erg plezierig.

Service
Deskundig, geduldig en vriendelijk

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het

Extra toelichting
Cameranu.nl bood me een heel goede inruilprijs voor mijn oude spullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DavidZ 19-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, mooie zaak

Service
Ben na twijfel tussen verschillende producten online naar de zaak gegaan, en werd daar erg goed geholpen door de verkoper ter plaatse.

Assortiment
Ruime keus aan artikelen, van tassen tot lenzen, filters en statieven. Helaas was een van de artikelen die ik zocht niet op voorraad, maar dat kwam door problemen bij de leverancier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Brink 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ach vanuit de stoel een site bekijken en iets bestellen is het gemakkelijkste wat ik kan bedenken.

Service
Besteld voor enz. is waargemaakt. Ook het telefonische contact over een artikel was prima.

Assortiment
Het assortiment is prima, maar ik ken toch wel een paar webwinkels die nog wat meer in de shop hebben.

Aanbeveling
In zijn totaliteit ben ik tevreden over het bestellen, leveren. Hooguit het assortiment zou wat uitgebreider kunnen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijk zoeken & vinden

Service
Voor de aankoop twijfelde ik op mijn camera paste in de tas. Via de chat alle twijfels weggenomen. Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment met nette prijzen

Extra toelichting
Prettig online winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg handig dat je online kan bestellen en dat er zoveel keuze is! Met een paar knoppen was de bestelling rond.

Service
Service is erg goed, het is binnen 1 dag geleverd (zoals op de site stond aangegeven).

Assortiment
Ik was erg blij te zien dat er zoveel aanbod was en dat de prijzen ook zeer goed zijn t.o.v. de concurrentie. Een tasje wat bij de concurrent 25e kostte was bij cameranu.nl maar 10e.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hester 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden, te bestellen en na betalen binnen 2 dagen in de bus.

Service
Geen problemen ervaren tijdens bestellen, verzenden en gebruik van nieuwe batterij. Goed dat er een keuze is voor aangetekend versturen

Assortiment
Ruime keuze. Duidelijke beschrijving en afbeelding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter het bureau

Service
Zeer snel en keurig

Assortiment
Bijna alles of toch zeker de top merken

Aanbeveling
Zeer handig om van thuis uit te bestellen. Topmerken aanwezig en zeer vriendelijk en correct afgeleverd aan huis. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C B 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met chat mogelijkheid waar ik gebruik van kon maken,

Service
Snelle antwoorden om wat zaken bevestigd te krijgen

Assortiment
Top

Aanbeveling
Duidelijkheid en service. Gevoel van klant is koning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans65 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super gemakkelijk bestellen via de website

Service
ik had bij de bestelling een vraag gesteld (hiervoor is een speciaal veld aanwezig) dit werd direct duidelijk per e-mail beantwoord.

Assortiment
ik had 2 dingen nodig, beiden aanwezig in het assortiment voor een lage prijs.

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
de volgende keer zoek ik hier zeker ook weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Veltmaat 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via telefoon advies gekregen en kon per telefoon bestellen!!

Service
Zeer goede en eerlijke uitleg gehad.

Assortiment
Zoveel keus er is voor ieder wel iets

Aanbeveling
Erg goede uitleg, vriendelijk en supersnelle levering

Extra toelichting
Professioneel personeel. Geen opdringerigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op een eigen gekozen moment op je gemak op de website zoeken.

Service
Bij een gebrek aan de bestelling binnen 2 dagen een vervangend product

Extra toelichting
Cameranu.nl komt zijn afspraken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike Hobelman 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en nog nooit problemen ondervonden. Het zoeken wordt erg makkelijk gemaakt door een goed werkende zoekbalk en het zoeken in rubrieken. De statis is altijd correct, wat ook wel zo prettig is. Alles up-to-date en werkt gewoon degelijk.

Service
Nog geen enkele negatieve ervaring gehad. Advies is mij uitgebreid geven via de telefoon en er wordt ook eerlijk toegegeven dat iemand iets niet weet en dat daarom een andere collega mij terug zal bellen. Erg goed vind ik dit! Ik wil namelijk wat weten en vraag niet om verkooppraat. Ik wordt altijd per mail goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden over de eerlijk en uitgebreide service van cameranu. Vanaf het begin erg goed bevallen en daarom altijd hier gebleven als klant!

Assortiment
Uitgebreid en goed assortiment! Helaas is niet altijd alles op voorraad, Gelukkig kan je je laten mailen zonder de plicht van kopen wanneer het artikel weer voorradig is.

Aanbeveling
100% mijn lievelingswinkel! super service en kwalitatieve spullen met een snelle levertijd, wat kan je nog meer wensen? (Behalve een superstore in mijn regio...)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ineke Cramer 18-08-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel camera's uit te proberen

Service
Deskundige uitleg

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frokalo 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Honest, usable site, easy to access and a great service, since my package arrived in the specific time that CameraNU,nl stated. I bought a Fuji XT-1 Kit with some extra accessories that I needed for my camera in the best price I could find, after spending a lot of time on market research which was not limited only in the Netherlands. For Custumer Service and Returns I cannot comment because till now I didn't have to use any of these services, since my orders delivered in time and in excellent condition, so I cannot truly know. In conclusion, I find cameranu.nl a trustworthy online store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle produkten zijn zo gevonden door een prima werkende zoek functie. Het bestellen was een fluitje van een cent.

Service
Over de service heb ik niks te klagen. Er was een prudukt die nog maar net op de markt was en dit was nog niet verkrijgbaar. Ze hebben er meteen werk van gemaakt en het produkt alsnog besteld. Goed en accuraat te woord gestaan. Klasse!

Assortiment
De meeste produkten op voorraad al kunnen ze natuurlijk nooit alles op voorraad hebben. Het betreft een breed assortiment.

Aanbeveling
Ze houden de prijzen goed in de gaten en zijn dus zeker niet te duur. Dit samen met een prima service heb ik niks negatiefs kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Ras 18-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelproces is eenvoudig en eindigt zelfs met een leuke bedankt-video ;-)

Navigatie op de website kan beter, huidige lange lijst van categorieën zou een stuk korter moeten zijn.

Service
Naar de winkel gegaan om advies en direct een cameratas te kunnen aanschaffen. Samen met medewerker twee tassen geprobeerd met mijn camera erin en een keuze gemaakt.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Erg fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemsen 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk. Je vindt snel en makkelijk wat je zoekt.

Service
De bestelling is zoals beloofd omgaand geleverd.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Duidelijkheid, stiptheid, snelheid een dikke plus. Aftersales kan ik niet beoordelen (gelukkig niet nodig gehad)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cella89 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Top!

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Assortiment
Ze hebben echt alles!

Aanbeveling
Fijne, duidelijke en leuke winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk je product op te zoeken!

Service
Alles was prima op tijd! Zelfs levering ontvangen op zondag!

Assortiment
Er is genoeg keuze, ik was aan het kijken voor een camera. En het assortiment was groot genoeg om de juiste keuze te maken! Ben met mijn camera super blij!!! Het is de Canon 710 super zoom geworden.

Aanbeveling
Prima winkel, goed assortiment, nette levering. Niks op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy Theunisse 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Nadat mijn e-reader het na elf maanden zonder aanwijsbare reden het plotseling begaf, heb ik telefonisch contact gehad met cameranu.nl waar ik het product gekocht had. Nadat de telefoon direct persoonlijk werd opgenomen werd ik al meteen goed en duidelijk geholpen welke acties ik moest ondernemen. Na het product opgestuurd te hebben werd ik de volgende dag al op de hoogte gesteld dat ze het in goede orde hadden ontvangen en naar de leverancier hadden toegestuurd. Een week later hebben ze contact opgenomen naar de status bij de leverancier en dat ook direct bericht (wist al dat de reparatietijd 4 a 5 weken kon duren). Weer een week later een bericht dat ik een nieuwe kreeg en werd nog diezelfde dag verstuurd. Heel blij met de persoonlijke benadering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel uit Holten 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
's Avonds een dashcam besteld tegen een prima prijs en de volgende dag al thuisbezorgd! Via de mail op de hoogte gehouden van de status van je aankoop.
Prima bedrijf en service, aanrader!

Aanbeveling
Prima bedrijf en service, doen wat ze beloven.
Kan ze aan iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Geweldig assortiment en ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website, vakkundig personeel, mooie winkel.

Service
Personeel is vriendelijk en neemt alle tijd voor je bij aankoopadvies en afhandeling van garantiezaken.

Assortiment
Mooi assortiment en goede voorraad van de A-merken. Hierdoor voor mij geen reden elders te kijken.

Aanbeveling
Verscheidene malen gekocht via de website en in de winkel en steeds met een tevreden gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ Holdijk 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen kost slechts een paar klikken, het proces is direct duidelijk.

Assortiment
Alleen enkele nicheproducten ontbreken nog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie en goed geprijsde camera's. Makkelijk dat daarbij meteen de accessoires bij getoond worden.

Service
Redelijk snelle helpdesk.

Aanbeveling
Goede recensies op internet en een mooi assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Arie 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere, overzichtelijke en snelle site. Je komt snel waar je wilt zijn.

Service
Goede en heldere vervolgstappen na het bestellen op de site. Doen wat ze beloven.

Assortiment
Ruime keus, nieuwe modellen zijn snel beschikbaar en veel accessoires, maar het kan natuurlijk altijd beter.

Aanbeveling
Goede ervaring met het vinden van producten, groot assortiment en veel technische informatie.

Extra toelichting
Verbeterpunt; de voordeelsets zouden minder statisch mogen. Bijvoorbeeld, een 'grotere' SD-kaart in combinatie met een voordeelset is niet mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjj 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
de gehele bestelling is naar wens verlopen. veel betalingsmogelijkheden.

Assortiment
veel keus en bijna alles is op voorraad.

Aanbeveling
alles is prima verlopen, niets te klagen, men word enorm goed geinformeert over het verloop van de bestelling (via e-mail).

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig ben, nu weet ik waar ik moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een goede een snelle verzending.

Service
ook retouren gaat snel een probleemloos.

Assortiment
het assortiment is lekker groot zo dat zowel de beginnende als professionelen fotograaf er terecht kan.

Aanbeveling
een goede snelle en betrouwbaren web shop die alles te bieden heeft op het gebied van fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en bestelling.

Service
Telefonisch contact mogelijk en prettig te woord gestaan.

Assortiment
Ik ben geen kenner en vond wat ik zocht. Ook de prijs was erg scherp.

Aanbeveling
Vooralsnog een prima ervaring. Ik verwacht een volgende keer er weer te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Crans 17-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel veel camera's staan gereed en je kunt ze op die manier heel goed beoordelen

Service
Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Men had alle tijd voor je. Je kunt op die manier een weloverwogen keus maken.

Assortiment
Heel groot. Alles is er.

Aanbeveling
Hij paste precies bij mijn voorwaarden voor een nieuw titel.

Extra toelichting
Ik ben meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 17-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij binnenkomst word je gevraagd naar de reden van bezoek, zodat je de juiste richting op gestuurd wordt. Perfect.

Service
Zeer vriendelijk en kundig! Ze weten waar ze over praten. Belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is goed toegankelijk

Service
Er wordt snel en goed op vragen gereageerd met goed advies.

Assortiment
Tot nu toe kon ik alles wat ik nodig had vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jabo 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Telefonisch contact om informatie te vragen. Vriendelijk en behulpzaam de juiste informatie gekregen.

Assortiment
Hele complete collectie.

Aanbeveling
Op alle fronten goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews