cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23773 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kramer 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vandaag besteld morgen in huis. Dat klopt ook.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon Leenders 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Het product wat ik bij u kocht was niet hetzelfde als op uw website. Ik kreeg bij u wel de mogelijkheid om het terug te sturen. ik vind het niet correct dat afbeeldingen anders zijn dan de werkelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 14-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We winkelen regelmatig bij Cameranu en we zouden het handig vinden als er ook een stoeltje/krukje aan de klantenkant zou staan. Je staat altijd maar te 'hangen' aan de balie.

Service
Gewoon; je wordt goed behandeld en geholpen zowel beneden, boven bij de profafdeling en ook bij de reparatieafdeling. Juist bij de profafdeling gaat ze niets te ver om je het één en ander uit te leggen.

Assortiment
Tja, welke fotowinkel in de gewone winkelstraat heeft nog zo'n assortiment.

Aanbeveling
Denk dat dit duidelijk is na het voorgaande.

Extra toelichting
Ja, dus een stoeltje voor de klant, we gaan altijd samen shoppen bij jullie en mijn vrouw loopt niet zo gemakkelijk, dus vandaar.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Cherylla 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
Super snelle levering!

Assortiment
Voor elk budget is er aanbod en ook nog eens veel voordeliger dan andere winkels.

Aanbeveling
Zeer tevreden over alles. Echt een aanrader.

Extra toelichting
Ik zal hier zeker nog meer gaan kopen in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld

Service
De volgende dag had ik de EiZO CS240 in huis.

Assortiment
Ruime voldoende keuze

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas de Kruif 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede categorisering zodat items snel zijn te vinden

Service
Opgeven van bezorg datum is erg handig. Goede actuele voorraadbeheer

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Ik altijd ben goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn Jasperse 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en snelle service 👍🏿

Service
Het was snel bezorgd

Assortiment
Heel erg veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestellen!

Service
Mijn vragen werden snel beantwoord!

Assortiment
Ik was op zoek naar iets specifieks en dit was hier beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Spanjers 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke website

Service
snelle levering

Extra toelichting
Om 20.00 uur besteld en de volgende dag om 12.30 uur geleverd. Complimenten voor de perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Videocoach 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Bij navraag of microfoon compatible was met video camera kreeg ik bij klantenservice hetzelfde antwoord als te lezen is op de website. Deze bleek onjuist.

Aanbeveling
Als je goed weet wat je moet hebben en gaat voor een voordelig aanbod is camera-nu een prima winkel.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

BAUKJE 14-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De camera,s staan mooi op soort bij elkaar,overzichtelijk.

Service
Ging er naar toe om een andere camera te kopen .
Maar na deskundig advies ,bij een andere camera uit gekomen Terwijl de andere camera duurder was werd deze mij geadviseerd .
En ik ben er erg tevreden mee.

Assortiment
gewoon prima .

Aanbeveling
Gewoon prima winkel .
Goede ligging ,gemakkelijk parkeren .
Al eerder een camera hier gekocht ,daarom kwam ik nu weer .

Extra toelichting
Goede duidelijke uitleg ,geen haastig verhaaltje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Beer 13-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Score wat lager vanwege afstand vanaf huis naar deze gave winkel!

Service
Geweldige voorlichting en hulp bij vragen.

Assortiment
Alle top aanwezig.

Aanbeveling
Zeer deskundig en enthousiasmerend personeel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotografie claudia de wit 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Telefonisch wordt je heel goed geholpen,er is altijd iemand aanwezig die je vraag kan beantwoorden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ben Kortman 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site werkt goed. Alles is goed te vinden, altijd goed aanbod.

Service
Nooit problemen gehad. Altijd goed en optijd bezorgd. Jullie doen gewoon wat jullie beloven. Uitstekend dus!

Assortiment
In tegenstelling tot anderen hebben jullie altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Ach, bovenstaande zegt genoeg denk ik ;) Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemse 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim aanbod, goede zoekfunctie en makkelijk te bestellen.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

Assortiment
Zoek het en ze hebben het wel!

Aanbeveling
Goede service, ruim aanbod en een overzichtelijke webshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke S 13-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Er is een groot assortiment met een aantrekkelijke prijsstelling. Bovendien zijn we snel en vakkundig geholpen.

Aanbeveling
Goede prijs , goede kwaliteit, grote vakkundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Doeltreffende website om producten te zoeken

Service
Fijn dat je de aflever datum kunt kiezen, zadat je echt thuis bent

Assortiment
Alles in aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gavetas 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klik aan de camera en gaan met de ba***n

Service
Even bellen en vragen of je de juiste heb gekozen bij je camera die je thuis hebt en hupsakee bestellen met die hap.

Assortiment
De keuze is reuze, je kan gewoon door de filters de camera's niet zien maar dat had ik ook niet nodig, ik zocht een lens. die had ik zo te pakken.

Aanbeveling
Aardige mensen, leuke spullen, goede prijzen, juiste service, gedegen kennis van zaken en snel geleverd!

Extra toelichting
Nou heb eigenlijk alles wel genoemd. O.ja....Urk? daar moet je gewoon eens kijken, een geweldige plekje aan het IJsselmeer. Gewoon doen. Ga dan ook even langs bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de site

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Nog geen slechte ervaringen met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis Buijink 13-09-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website, duidelijk, heldere informatie.
Bestelling niet geplaatst via de website, maar in de winkel mijn nieuwe camera en toebehoren gekocht.

Service
Omdat ik mijn camera in Urk gekocht heb heb ik niet te maken gehad met levertijd. Ik kon hem direct meenemen.
Er was echter 1 SD kaartje blijven liggen in de winkel, ik kwam daar thuis pas achter. Ik heb direct gebeld, en ze hebben direct geregeld. Is meteen verzonden en een mail met excuses voor het ongemak, prima service.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ruim opgezet.

Aanbeveling
Prettige overzichtelijke winkel, goede service.

Extra toelichting
Als tip wil ik nog het volgende meegegeven; Door het systeem van de "nummertjes", heb je gauw het gevoel ook een nummer te zijn. Ik snap dat dit systeem het voor de medewerkers overzichtelijk houdt. Wat ik gemist heb is de persoonlijke aandacht, ik kwam daar voor een professionele camera inclusief objectief. Op dat moment had ik het prettig gevonden dat de medewerker ons bijvoorbeeld mee had genomen naar boven waar ook de professionele camera's staan. Daar de uitleg gegeven. Het is een behoorlijke aankoop, aan zo'n balie beneden heb je toch gauw het gevoel dat er nog wachtende achter je staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 13-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
zeer hulpvaardige medewerkers

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website duidelijk en praktisch

Service
order direct en correct bevestigd. order is stap voor stap te volgen.

Aanbeveling
goed, snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Er zijn weinig bedrijven die alles zo nauwgezet vervolgen en afwikkelen, Chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Spekle 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is zeer overzichtelijk en duidelijk

Service
wat jullie zeggen doen jullie ook

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
zeer goed

Extra toelichting
kom zeker vaker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Corstjens 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat wil je nog meer, winkelen bij een gerenommeerd bedrijf vanuit je luie stoel.!

Service
fantastische service, zelf meegemaakt bij aankoop van een occasion camera, de scherpstelling was stuk, de camera opgestuurd, ze namen contact met mij op en heb een nieuwe camera gekocht met bijbetaling uiteraard.

Assortiment
zeer ruim assortiment, voor iedere beurs.!

Aanbeveling
fantastische bedrijf.!

Extra toelichting
als je hier niet slaagd dan slaag je nergens.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Munnima 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijk lay-out

Service
Helemaal niks over te klagen, goede duidelijke en overzichtelijke communicatie

Assortiment
Ik was zelf opzoek naar LaCie apparatuur en CameraNU stak met kop en schouders uit boven de rest, qua assortiment, voorraad en aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, doen / leveren wat ze beloven. Als alles verloopt zoals het beloofd wordt kan ik het niet anders beoordelen dan met een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martina 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
buitengewoon goed

Service
vragen worden goed beantwoord, een eerdere retourzending werd prima afgehandeld

Assortiment
wat betreft ruim voldoende

Aanbeveling
is een 10 waard, uitgaande van mijn ervaringen tot nu toe.

Extra toelichting
Ga vooral op deze voet door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gladiola 12-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het grootste assortiment wat ik aan fotospullen. Makkelijke bereikbaarheid.

Service
Vriendelijk, deskundig en geduldig personeel. Kopje koffie is aanwezig als je lang moet wachten.

Assortiment
Een enorm assortiment.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en goede bereikbaarheid.
Aanwezigheid van een pro-afdeling.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Kuiper 12-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
vakkundige uitleg en men heeft de tijd voor je

Assortiment
bij alles op foto en film gebied is voorradig

Aanbeveling
ik adviseer altijd mijn vrienden en bekenden hier nar toe te gaan voor foto en film

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 12-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Vriendelijk, to the point en deskundig

Assortiment
Groot maar niet te groot zodat een keuze maken niet te moeilijk is.

Aanbeveling
Kom hier al jaren tot volle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle bezorging, prima info over aankoop per mail

Assortiment
Ik had twee artikelen nodig, camera nu had beide in voorraad. Anderen(n) nirt

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb een tas besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Ook moet ik hiervoor PostNL bedanken

Service
Te tas ging retour, omdat de tas te klein was. Helaas geen antwoordnummer, dus de retourkosten moet je zelf betalen. Wel werd ik heel vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijk geholpen, gemakkelijk omgaan met retour. Enige minpunt is de verzendkosten voor retour. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Reinier Vervaart 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had.

Assortiment
Als ondernemer denk ik ook, het kan altijd beter. Dus 10en doe ik niet aan.

Extra toelichting
Superrrr snelle levering. 's avonds 22.00 besteld en de volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel en correct

Assortiment
vergoede en brede sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotojanick 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
webshop...overzichtelijk, producten makkelijk te vinden

Service
makkelijk betalen via ideal, snelle levertijd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk, duidelijk, keurige en snelle leveringen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd en juiste spullen geleverd

Service
Goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
het telefonisch advies bleek zeer matig te zijn. men kende de spullen (cameratas) niet en gaf toch een verkeerd advies

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rob van Empel 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Altijd goed

Assortiment
ruim gesorteerd

Aanbeveling
Goede communicatie, redelijk snel in huis.

Extra toelichting
"Ik was een tijd aan het zoeken, maar vond de prijs erg hoog. Na een paar klonen te hebben geprobeerd bleek dat ook niet zaligmakend. Toch maar weer op zoek en bij Camera Nu tientjes goedkoper gevonden. Werkt goed, prijs goed en levering prima."

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RV 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product op naam snel gevonden.
Bestellen wijst zich vanzelf.

Service
levertijd goed.
Site was goed bereikbaar.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik meteen gevonden.
Assortiment is groot.

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik bij jullie bestel, het is moeilijk om dan een oordeel te geven. Maar ga zo door, ziet goed uit en werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T van Oosterom 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Batterij moeilijk meer verkrijgbaar voor oude type foto toestel.in de gewone winkel om de hoek, nee meneer zijn niet meer verkrijgbaar,het wordt tijd dat u een nieuwe koopt.Een vraag gesteld bij CameraNU.nl ,jawel hoor op voorraad mijnheer

Service
Elk moment van de dag wordt je geholpen,en krijg je antwoord .op je vragen. netjes op tijd afgeleverd via de bezorger van pakketdienst.

Assortiment
Wat ik wilde bestellen was op voorraad .
De prijs ? moeilijk te vergelijken.omdat in andere winkels niet leverbaar was

Aanbeveling
Zie vorige toelichting.

Extra toelichting
Omdat verschillende medewerkers antwoord op mijn vragen gaven. had ik het idee dat ze niet op de hoogte waren wat een ander geantwoord heeft op mijn vragen via mail,of niet goed gelezen hadden.maar alles kwam toch nog goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobGoud 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen met een paar muisklikken is het gebeurd. Ook de beschrijvingen bij de artikelen is zeer duidelijk

Service
Ik heb geen enkele klacht, zeer snel geleverd en precies wat ik verwachte te krijgen.

Aanbeveling
Ik hou het op een negen, er moet wat te verbeteren zijn maar eigenlijk zou ik niet weten wat.... bij mij was alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Horseman 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Geen contact gehad, Geheel via internet. Had geen vragen/ opmerkingen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met duidelijke informatie.

Service
Prima berichtgeving over de bestelling. Snelle levering.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goed verpakt. Ik kon bestelling bij de supermarkt laten komen omdat ik een paar dagen niet thuis was, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 10-09-2015 In de winkel gekocht
In urk na mij op de site georiënteerd te hebben
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In vitrine en met behulp van genoeg personeel is alles te vinden

Service
Prima

Assortiment
Voor mij eisen is er genoeg

Aanbeveling
Jammer dat er maar een is om te kijken en niet in het midden van het land

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RR 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product was goed te vinden. De beschrijving is goed. Er hadden wat meer afbeeldingen van het product op de site mogen staan.

Service
Uitstekende service. Snel en goedkoop geleverd.

Assortiment
De winkel heeft een divers assortiment. Er worden kwalitatief goede producten aangeboden.

Aanbeveling
Uitstekende service. Prijs/kwaliteit top! Levering is snel en goedkoop.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimberly 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze stellen je goed op je gemak als je iets niet snapt of bang bent dat het te laat komt

Service
Houden netjes aan de afspraken

Assortiment
Wat duidelijker fotos maken de rest is perfect

Aanbeveling
top!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yvette 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk toebehoren mee bestellen, omdat deze al als combo te bestellen zijn

Service
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Ruime keuze aan camera's ook voor een lager budget

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website

Service
Snelle levering maar bij pak je gemaakt toch een dag later als voorspeld

Assortiment
Assortiment is prima en goede product uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Effectief zoeken, goede toelichting bij de producten en leuke set aanbiedingen

Service
Super snelle levering en alles goed afgeleverd

Assortiment
Weinig op aan te merken

Aanbeveling
Prima winkel, goed assortiment en scherpe prijzen

Extra toelichting
Dit is de zoveelste aankoop die ik heb gedaan bij Cameranu. Elke keer tot nu toe prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten overzichtelijk gerangschikt. Bestelprocedure kort en helder.

Service
Levertijd comfort belofte.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop met groot assortiment en prima prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linel 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk bestellen.

Service
Snelle verzending. Volgende dag al in huis.

Assortiment
Wat ik zocht werd verkocht.

Aanbeveling
Keurige duidelijke winkel die netjes en snel de bestelling verzend.

Extra toelichting
Ik zou de volgende keer weer hier bestellen mits de prijs overeenkomt met de andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews