cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pascal 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitzoeken, betalen en ontvangen.

Service
Een retourzending was geen probleem en er werd per mail duidelijk en snel gecommuniceerd over een nieuw aan te schaffen product of geld terug. Bij deze laatste optie stond het geld ook een dag later weer op de rekening. Top.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in meerdere prijsklassen.

Aanbeveling
Betrouwbaar, prijs-kwaliteit prima, service, duidelijk en overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kylie2005 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is zeer overzichtelijk, makkelijk om je zoek criteria te filteren zodat je snel bij het juiste resultaat uitkomt.

Service
telefonisch contact gehad, werd goed geholpen en toen ik iets vroeg waar de medewerker iets minder verstand van had, werd mij aangeboden om daags erna terug gebeld te worden door de collega die er meer verstand van had. Daags erna werd ik teruggebeld en weer goed geholpen

Assortiment
Enorm veel in het assoriment.

Aanbeveling
Inzichtelijk, veel keus, goede service, snelle levertijd en goede prijzen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt van der Meer 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
CameraNU is een erg gebruikersvriendelijke site en duidelijk navigeerbaar. Er worden goede suggesties gedaan voor relevante onderwerpen die je misschien ook kunt gebruiken. Er word duidelijk uitleg gegeven.

Service
Het is fijn om direct mails te krijgen van order bevestiging etc. Het is wel even schrikken als je maar de helft van de bestelling binnenkrijgt. Ik heb een mail gestuurd naar de wbwinkel met de vraag waar dan het andere deel van mijn besteling bleef, en gelukkig kreeg ik binnen een uur netjes uitleg. Graag had ik van te voren geweten dat mijn bestelling in 2 pakketten kwam, maar ik ben blij dat het me netjes en vlot uit is gelegd toen ik er om vroeg.

Assortiment
alles wat ik zoek kan ik geloof ik wel hier vinden. Ik heb hier zelfs dingen mogen bestellen die lager geprijsd waren dan op andere websites.

Aanbeveling
Ik beveel deze site aan aan iedereen die iets specifieks zoekt, of wil kijken wat de mogelijkheden zijn. Als je nog niet precies weet wat je wilt hebben en graag kiest uit een breed assortiment, dan moet je bij CameraNU zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gemakkelijk bereikbaar en ruime parkeer mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Peters 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb ervoor gekozen de bestelling vooraf te betalen en vervolgens aangetekend te laten versturen. Makkelijk en eenvoudig geregeld.

Service
’s Avonds besteld en de volgende dag al probleemloos en gratis door Post NL afgeleverd. Perfect!

Assortiment
CameraNU is de goedkoopste aanbieder van de door mij gekozen flitser.

Aanbeveling
Zo hoort online winkelen te zijn.

Extra toelichting
Dit is een krachtige flitser, werkt met de nieuwste TTL belichtingsystemen. De zoomkop volgt automatisch de stand van het objectief. De flitser is eenvoudig draadloos te bedienen en heeft een in alle richtingen draaibare flitskop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerdtje 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wachten is vervelend, maar er valt veel te bekijken in de winkel. Bovendien is er koffie en je kunt erbij zitten. Zo is wachten plezierig.

Service
In de winkel zijn er vele wachtenden voor ons, maar als we aan de beurt zijn, dan heeft de medewerker ook alle tijd voor ons. Klasse. We krijgen nuttige adviezen.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Rutgers 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is goed georganiseerd en geeft uitgebreide en duidelijke informatie. En is daardoor ook een uitstekende voorbereiding voor bezoek aan de winkel; je komt zo goed voorbereid en met een rijtje duidelijke vragen aan de balie.

Service
Hoe druk het ook is, aan de balie heeft men tijd voor je, vragen worden uitgebreid en goed gemotiveerd beantwoord en er is gelegenheid om spullen uit te proberen. Dat kan natuurlijk betekenen dat je een flinke tijd moet wachten, maar dankzij de uitstallingen in de winkel waar ook alle apparaten werkend te zien zijn en de goede koffie is dat geen straf.

Assortiment
Het enige dat ik mis is doka-apparatuur en hulpmiddelen en chemicaliën. Verder is alles, ook voor analoge fotografie, leverbaar en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Om voornoemde redenen en omdat de sfeer in de winkel, ondanks dat het een groot bedrijf is, toch heel persoonlijk en open is.

Extra toelichting
Ik heb nog geen ervaring met levering via de webshop; ik ga liever even langs de winkel. Wat ik er van lees en hoor is de wegschop ook OK.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed geholpen aan de telefoon

Service
Spullen waren de volgende dag al geleverd

Extra toelichting
Het was jammer dat jullie betalingssysteem die avond niet functioneerde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthias 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellingssysteem werkte echt zeer goed .
Het was eenvoudig, simpel.

Service
De service was echt geweldig want je kon kiezen hoe en wanneer je het kon laten bezorgen, zelfs op zondag.
Ik heb wat besteld op zaterdag en ik!kon zelf kiezen om het op zondag te laten bezorgen!
Dat vond ik het heel erg bijzonder aangezien je bij veel online winkels het in het weekend niet kan bezorgen

Assortiment
Een zeer uitgebreide assortiment!
Ik ben een groot fan van fotograferen en kwam dus snel op deze site.
Ik vond de accessoirezoeker zeer handig en ik ben zeker van plan hier nog veel meer dingen te gaan kopen!

Aanbeveling
Echt een geweldige winkel en ik zal hem iedereen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 07-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was duidelijk, ik wist direct te vinden wat ik zocht en de prijsopgave was helder.

Service
Na mijn bezoek aan de website werd ik getriggerd om ook een bezoek aan de fysieke winkel te brengen in Urk waar ik alle artikelen nog beter kon bekijken. Dat maakte de keuze van kopen nog moeilijk, maar was tegelijkertijd een luxe-probleem. Schitterende collectie van artikelen, zeer uitnodigend om te willen kopen (....)

Assortiment
Van website naar winkel: het was de rit er naar toe zeker waard. Alle artikelen die ik zocht waren op voorraad, goede adequate ontvangst door personeel bij binnenkomst,en ik werd grandioos geholpen door professionele vraagstelling over mijn wensen. Tevreden verliet ik de winkel.

Aanbeveling
Gewoon helemaal goed. Alle verwachtingen van de website en winkel klopten. Ik kom hier terug.

Extra toelichting
Ga zo door, beste mensen, jullie doen het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim K 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De wegwinkel is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Alle relevante informatie zoals verzendkosten en levertijd staan duidelijk vermeld wat erg fijn is.

Service
Ik had op zondag een WhatsApp bericht gestuurd, er zijn maar weinig webshops waar dit kan. Helaas kreeg ik die zondag geen reactie meer maar ik kreeg maandag een excuses dat het bericht zo "laat" gelezen werd.

Aanbeveling
Service en transparantie lijken hoog in het vaandel te staan bij CameraNU, iets wat ik erg belangrijk vind bij online shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan snel vinden wat je zoekt.

Service
Zaterdag besteld en maandag in huis, wat een snelheid!

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Je kan heel veel vinden tegen een redelijke prijs en goede kwaliteit.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BiancaR 07-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via het "bonnetjes"systeem kom je bij de juiste balie terecht.In de winkel zelf loopt ook nog iemand die je alvast wat info kan geven.

Assortiment
Ruim assosrtiment

Aanbeveling
Netjes, keurig en vriendelijke mensen

Extra toelichting
Zowel de site als de winkel zijn goed bereikbaar en je vindt met gemak je weg.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berry Duizendstra 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel een bestellen via het internet als direct kopen in de winkel

Service
Mijn eerste aankoop heb ik gedaan na telefonisch advies. Ik werd heel goed geholpen. De medewerker vroeg goed door en dacht echt mee met mij.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Goed personeel, koopmogelijkheid in de winkel of via de webwinkel, ruime openingstijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulstone 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen op de overzichtelijke site

Service
supersnelle levering (om 23 uur betsteld en de voldendag al om 10 uur bezorgd)

Assortiment
heeeeel ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterV 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je kan indien nodig ook even langs gaan, mooie en grote winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer korte levertijd.
D.m.v. extra mails goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Service
Eerst gebeld voor info. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Gebeld voor voorraad status. Kon gelijk mondeling bestellen en binnen een minuut de betaallink ontvangen.

Extra toelichting
Kom beslist terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Maastricht 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kort telefonisch contact mijnerzijds werd snel, vriendelijk en zeer accuraat beantwoord

Service
De door mij gekozen camera met toebehoren werd binnen 24 (!) uur keurig afgeleverd

Aanbeveling
Alles van informatie tot en met afhandeling, betaling, verzending en garantie was supersnel en deskundig geregeld

Extra toelichting
Prijs kwaliteit verhouding bovendien het best in vergelijking met diverse andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m ter vrugte 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige site, maar had wat moeite met het vinden van de juiste artikelen, mn of ze geschikt waren voor mijn toestel was lastig te vinden.

Service
Via de mail is zeer snel contact mogelijk, komt heerlijk persoonlijk over en geeft veel vertrouwen.

Assortiment
assortiment is groot, meeste artikelen zijn leverbaar.

Aanbeveling
Uitstekende service, zeer snelle levering!!! Soms is de prijs ietsie hoger dan bij enkele anderen, wel is dan de levertijd behoorlijk trager.

Extra toelichting
Deze internetwinkel is echt mijn eerste keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 06-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gratis verzending
en zéér snelle levering

Service
Ik ga meestal even naar Urk om gelijk even een praatje te maken met het zéér vriendlijke personeel, de koffie staat klaar en ze nemen alle tijd voor je.
dit bedriijf is zeer aan te bevevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Mulders 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
website is duidelijk en produkten makkelijk te vinden en de bestelling was snel bij mij thuis

Assortiment
wat ik vond heb ik snel en makkelijk kunnen vinden en de prijs is gewoon beter dan andere

Aanbeveling
heb al mensen verwezen naar cameranu.nl

Extra toelichting
kotom topshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvius 06-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar en erg overzichtelijk en ruim opgezet.

Service
Ik werd vriendelijk en snel geholpen door een medewerker van CameraNu.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is aanwezig, en de medewerkers helpen je graag op weg het juiste product te vinden.

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om eens naar CameraNu te gaan, of het nou op de website is of in de winkel.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Voldoende gemak om te winkelen bij CameraNu.nl

Service
Snel en goed!

Assortiment
Meer aanbod

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met de behandeling en verzending van de goederen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wim Simons 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer actueel en geeft de juiste product informatie weer. Exact wat ik wilde hebben

Service
Zeer snelle levering en prima verpakt. Vrijdagavond besteld en zaterdag met de expres koerier geleverd

Assortiment
Keuze genoeg overzichtelijke en uitgebreide Webshop

Aanbeveling
Overall gezien een aanbeveling voor anderen die op zoek zijn naar foto toebehoren en camera's e.d.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes Peters 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Sturen netjes een mail met de benodigde informatie

Assortiment
Hadden niet de camera die ik wilde, maar een betere.

Extra toelichting
Zeer fijn!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dirk 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke informatie en levertijden.

Service
Altijd keurig volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Groot assortiment, veel keuze.

Aanbeveling
Heb regelmatig een bestelling geplaatst bij CameraNu en iedere levering wordt met zorg behandeld en keurig volgens afspraak geleverd.
Dit is de reden dat ik regelmatig bij ze terugkom voor een bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superwebwinkel 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel artikel gevonden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ik zocht een microfoon adaptor voor mijn sony camera nergens te vinden zelfs niet bij sony. Bij cameranu vond ik hem meteen

Aanbeveling
Goede en snelle levering en uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen361 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op cameragebied is alles te krijgen. Twijfel, of meer informatie: even een e-mail, of een belletje met een van de medewerkers. Je wordt snel en perfect geholpen, het zijn niet alleen verkopers, maar zeer zeker meedenkers. Voor de prijzen van CameraNu hoef je al helemaal niet verder te zoeken. Chappeau

Service
Ik woon té ver weg van de winkel, maar door de prachtig opgezette webshop, overzichtelijk en snel alles bestellen. Voor extra informatie even contact telefonisch of per e-mail: je wordt dezelfde dag nog goed geholpen. Een bestelling is binnen 1 of 2 werkdagen binnen.

Assortiment
Het assortiment is gewoon overcompleet. Ik had eigenlijk alleen maar een probleem met de (té) brede keuze en diversiteit.

Aanbeveling
Brede keus in vele fabrikaten. Goede kwaliteit, en snel goede informatie. Alles tegen een goede prijs en snelle levering.

Extra toelichting
Ik kom uit het uiterst zuidelijke puntje van Nederland. Sint Geertruid, dus niet even naar het noorden......Urk😉. Maar ik wordt ten alle tijde goed en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Wylick 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie website, goed overzicht.

Service
Snelle levering !

Assortiment
Alles op fotografie gebied in huis !

Aanbeveling
Super zaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Terpstra 05-02-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de website als de fysieke winkel zijn overzichtelijk ingericht waardoor het prettig en gemakkelijk zoeken is.

Service
De service is uitstekend, ik was nog op vakantie en vanaf mijn vakatieadres in het buitenland diverse keren een vraag gesteld en de beantwoording was duidelijk en nagegnoeg per omgaande! Ook de medewerker die mij in de fysieke winkel heeft geholpen was erg vriendelijk, dacht mee en gaf me goede adviezen!

Assortiment
Alles wat ik heb aangeschaft was op voorraad en alles wat ik ooit nog graag wil aanschaffen is ook aanwezig

Aanbeveling
Er valt weinig verkeerds aan deze winkel te vinden en dit zeg ik niet alleen om die 100,00 euro te winnen het is gewoon een feit maar dat is op internet ook terug te vinden! De prijzen, ook niet onbelangrijk, zijn scherp en dit gaat hier in ieder geval niet ten koste van de service, integendeel!

Extra toelichting
Ik was de eerse klant die in 2016 de fysieke winkel betrad en ook de eerste klant die in de fysieke winkel in 2016 werd geholpen door een uiterst vriendelijke medewerker. Urk is voormij niet naast de deur maar ik heb dat stuk rijden er graag voor over gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 05-02-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed aan te rijden voldoende parkeer plek een zitplaats met koffie/thee plek.

Service
Zeer vriendelijke en ervaren verkopers goede uitleg en nemen zeker de tijd.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer prettige winkel ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rokin 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen op de website en betalen via ideal. Een dag later ligt je pakje in de brievenbus! Helemaal top!

Service
Ik had geen klachten, en alles verliep hoe het voorgesteld was!

Assortiment
Vond apparatuur die ik hier nooit verwacht had

Aanbeveling
Er zijn veel goede wegshops, en dit is er een van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke zoekfunctie

Service
Dag erna al geleverd zoals vermeld

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
Jammer dat er zo weinig tweedehands spullen van Sony is 😂

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aly 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden met alle specificaties.

Service
Bestelde om 23h00 betaalde iets daarna en volgende dag al in huis

Assortiment
Weet ik niet, maar ik zoek gewoon wat ik wil en wat ik wilde was beschikbaar bij camera nu en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk shop en afhandeling

Service
Prima service, no-nonsens.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik heb een lens voor mijn Nikon 1 op vrijdagavond om 21.45 besteld de volgende dag werd deze geleverd om 12.30 netjes ingepakt. goede service

Service
Snelle levering !

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had !

Aanbeveling
Geen gedoe. zekerheid en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna Zuidema 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en makkelijk winkelen

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Regelmatig een bestelling geplaatst. Altijd snelle levering en ook advies bij vragen per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laurens van Wingerden 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling ging heel eenvoudig. Werd de volgende dag keurig verpakt bezorgd.

Service
zie boven

Aanbeveling
Moeilijk voor te stellen, dat een ander het beter zou doen.

Extra toelichting
Gebleken is dat merkproducten bij Cameranu voordeliger zijn dan in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G Pomstra 05-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is zeer overzichtelijk

Service
deze is zeer goed, je wordt hier altijd correct geholpen

Assortiment
is echt zeer uitgebreid

Aanbeveling
wat wil een mens nog meer ? beter kan zowat niet op dit gebied.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evheug 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zit goed in elkaar

Service
Foutjes van onze zijde werden heel snel hersteld

Assortiment
Nagenoeg nooit mis gegrepen

Aanbeveling
Alles klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede en snelle service 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, en snel in huis!

Service
Ik had een paar vragen en die werden snel beantwoord en hielpen mij zo verder om een product te bestellen.

Aanbeveling
Fijne winkel waar ze echt alles hebben voor je camera en heel betrouwbaar en snelle service.

Extra toelichting
Ga zo door ben tevreden met jullie en zal in de toekomst ook weer voor jullie kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en zeer snel

Service
zeer snelle levering,duidelijke prijzen

Assortiment
ruime keuze, goede vergelijkingen te maken

Aanbeveling
duidelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden wat je hebben wilt

Assortiment
wanneer je een Canon Selphy CP1000 printer besteld moet je er zelf op letten dat je het papier en de inkt er niet bij krijgt dat mag men er best wel iets duidelijker bij zetten voor de wat oudere klant

Aanbeveling
wel snel geleverd

Extra toelichting
als je een printer koop lijkt het me duidelijk dat je er mee wilt printen dus iets duidelijker er bij zetten dat dat er niet bij zit maar apart moet bestellen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Chiara Cronenberghs 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het mail contact verloopt spoedig en duidelijk.

Service
Onlangs een artikel buiten de termijn kunnen retourneren en kunnen ruilen voor het juiste artikel. Fijn dat dit mogelijk was!

Assortiment
Een ruim assortiment met verschillende merken en daaraan gekoppeld verschillende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman hanselman 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gezocht op internet en product snel gevonden.

Assortiment
Je kunt er van alles vinden.

Aanbeveling
goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Schiffeleers 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige service! Vrijdagavond 23.30 uur besteld, de dag erna voor 12 uur bij mij thuis afgeleverd. Complimenten.

Service
Correcte en vlugge service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan ambaum 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Wat ze zeggen ,wordt ook waargemaakt.

Assortiment
Ik had een walkstool nodig ivm mijn onlangs geopereerde heuo. Ook dat levert cameraNU.

Aanbeveling
Uiterst tevreden.Snelle en correcte service en uitstekened bezorging.Het wordt geleverd zoals afgesproken.

Extra toelichting
Hou het zo.Eindelijke een online winkel met service en geen loze beloftes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oosterberg 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veelzijdig, mogelijkheid tot laat bestellen en dan de dag erop al binnen hebben. Dat is voor mij doorslaggevend geweest om via CameraNu te bestellen.

Service
Nog niet veel contact gehad. Was niet nodig. Ging gewoon goed. Wel eens contact gehad over een levering, maar daar werd vlot op gereageerd en ben tevreden met het antwoord.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende. De dingetjes die ik nodig heb, heb ik altijd nog gevonden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten...

Extra toelichting
Een goede site om te bestellen. Betrouwbaar qua levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is eenvoudig in gebruik! Je kan via meerdere manieren filteren op de zoekresultaten zodat je snel vind wat je nodig hebt

Service
Ik heb ze tegen de avond gebeld ivm een vraag over een uitlopend model. Ze gaven me netjes en zeer objectief antwoord! Top!

Assortiment
Als je als fotografie liefhebber hier niet vindt wat je nodig hebt... vergeet het dan maar!

Aanbeveling
Top! Ik ga ze zeker aanbevelen! Ze helpen je netjes, en je hebt de producten snel in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Funs 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Snelle levering

Assortiment
Voor iedereen is hier wel iets te koop, tegen zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews