cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Captainhook12345 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit was een van de eerste webshops waar je echt kon bouwen op de voorraadindicator en waar je er van uit kon gaan dat je de spullen echt de volgende dag binnen had. Die kwaliteit levert cameranu nog altijd.

Vlak voor vakantie een nieuw balhoofd besteld en prima vlak voor vertrek geleverd gekregen.

Service
Nog nooit garantieafhandeling hoeven doen, maar gezien de algehele kwaliteit maak ik me daar geen zorgen om.

Assortiment
Enorm veel en bijna alles in eigen voorraad.

Extra toelichting
Koop hier al jaren mijn fotospullen. Geen enkele reden om daar mee op te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefantimm 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site waar alles snel en makkelijk te vinden is.

Service
E-mail verkeer ging wat langzamer had snel gehoopt en verwacht maar als nog meer dan prima!

Assortiment
Super groot assortiment, veel opzoek naar GoPro accessoires en veel kunnen vinden met ook een zeer goede prijs, top!

Aanbeveling
Super site voor al je camera benodigdheden, met snelle bezorging en scherpe prijs!

Extra toelichting
Super winkel met groot assortiment en scherpe prijzen. Tevens ook snel verzonden wat erg fijn is! Dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dr-dre 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNu.nl is makkelijk in gebruik. Ik zocht op onderwatercamera's en kwam gelijk uit op de juiste toestellen. Verder is het gehele proces van bestellen tot betalen goed geregeld. Hiervoor hoef je niet te veel informatie in te vullen.

Service
De service is top. Binnen een uur antwoord op een mailtje gehad.

Assortiment
Al één keer eerder besteld op CameraNu.nl, dit is wel de plek waar ik als eerst ga zoeken wanneer ik een nieuw toestel nodig heb.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanbevelen om in ieder geval een kijkje te nemen. Er staan ook vaak relevante reviews op de website

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JonkyM 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
maken waar wat ze beloven bij retourneren

Extra toelichting
Na aanschaf van een camera, bleek dat ik nogal problemen had met fotograferen via een display. Als brildrager moest ik telkens mijn bril op en af zetten. Erg vermoeiend. Ik ben toen naar Urk gereden en e.a. uitgelegd. Uiterst vriendelijke medewerkers bij de serviceafdeling, die de camera weer terug namen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrik van der Wal 13-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere duidelijke gebruiksaanwijzing als je voor het eerst een spiegelreflexcamera gebruikt.

Service
Goede professionele ondersteuning tijdens het aankoopproces.

Assortiment
Een mooie ruime winkel met een breed assortiment, goed bereikbaar.

Aanbeveling
Een winkel voor ieder wat wils met een professionele bediening en service.
Geeft een betrouwbaar gevoel.

Extra toelichting
Een professionele organisatie waar je goed terecht kan en geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Daalhuizen 13-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles heel duidelijk en overzichtelijk neergezet.

Service
Ondanks drukte werd er alle tijd genomen om een goed product uit te zoeken en daarna alles goed uit te leggen hoe camera werkt.

Assortiment
Ruim voldoende en genoeg keus.

Aanbeveling
Bij iedereen aanbevelen vanwege de klantvriendelijk door het personeel en de kennis van de spullen en ook niet aarzellen om het aan een ander te vragen voor back-up.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de mogelijkheden en manier van communiceren met de mensen. Alles zeer duidelijk en overzichtelijk. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimke70 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als je wat zoek weetje snel of het in het assortiment zit

Service
Hulp nodig een belletje is genoeg

Assortiment
Ruime overzichtelijke keuze

Extra toelichting
Ik zou ze hier wel naar toe sturen omdat je prettig behandelt word

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.E. Verkerk 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
levering geheel naar wens verlopen, zeer snel (zaterdagmiddag besteld en maandagochtend geleverd!)

Assortiment
gewenste artikel in collectie en direct leverbaar

Aanbeveling
In tegenstelling tot andere winkels: artikel in collectie en direct leverbaar, voordeliger en met gratis tasje.

Extra toelichting
In tegenstelling tot andere winkels: artikel in collectie en direct leverbaar, voordeliger en met gratis tasje, zeer snelle levering plus duidelijke site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duitfoto 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bijna alles op voorraad en van veel merken

Service
4 keer in de winkel geweest en men weet waar men over praat en je word geen dingen aangesmeerd omdat er meer provisie op het product zit

Assortiment
groot erg groot

Aanbeveling
gewoon de beste en goedkoopste zelf ook vaak bij konijneberg geweest maar hier is het gevoel en kennis gewoon beter

Extra toelichting
gewoon een goede winkel alleen jammer dat hij niet dichter bij mij in de buurt zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. de Wit 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze tussen langsgaan of internet bestelling.

Service
Goed personeel en goede service.

Assortiment
Ruim voldoende voorraad.

Aanbeveling
Gewoon een goed bedrijf met een goede prijs.

Extra toelichting
Al meerdere leveringen goed snel en betrouwbaar geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelou1951 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestelling zeer eenvoudig, goede info op de site en over de producten

Service
snelle bezorging, goed verpakt, telefonische vragen prima beantwoord, vriendelijk en service gericht

Assortiment
goed doorsnee assortiment, prima keuzemogelijkheden

Aanbeveling
geen minpunten

Extra toelichting
Goede service, vriendelijk personeel, prima verpakking, snelle bezorging, prijzen redelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karl Veneman 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Check op de site, daar waar nodig snel telefonische hulp

Service
Check op de site, daar waar nodig snel duidelijke telefonische hulp

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Sigma 150 mm als occasion aangekocht, prima lens en zeer snel thuisbezorgd. Vakkundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeydr 12-07-2015

Algemene score

5,3

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk. Bestellen was gemakkelijk.

Service
Vrijdag 4 juli, besteld en betaald. Levermoment gekozen op zaterdag 11 Juli. Dan kan ik ervoor zorgen dat ik ook daadwerkelijk thuis ben en zondag de 12de heb ik de bestelde producten nodig.
Helaas! is er ergens iets mis gegaan en nu komt alles een dag te laat. Compleet waardeloos! Ruim de tijd alles logistiek te plannen, af te geven aan leveranciers.

Aanbeveling
Door de domper van de levering zal ik dit niet aanraden aan anderen.

Extra toelichting
Alles besteld. leek goed en vol goede moed. Logistiek wat problemen waardoor ik de producten niet op tijd heb en dus niet kan gebruiken voor waar ik ze voor had besteld. Ga geen gebruik meer maken van deze diensten.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 13-07-2015

Beste Joeydr,

Wij hebben zojuist naar aanleiding van de review, geprobeerd u telefonisch te bereiken. Helaas was u niet bereikbaar, dus hebben we ook even per e-mail contact met u gezocht.

Wij vinden het erg spijtig om te lezen dat uw pakket niet tijdig bij u is aangeboden.

We hebben vanmorgen meteen contact opgenomen met PostNL om te vragen wat de oorzaak hiervan is geweest. Wij hebben het pakket tijdig aangeboden bij PostNL, maar bij PostNL is het pakket in het sorteercentrum vertraagd. In 98% van de gevallen wordt het pakket binnen 24 uur door PostNL bezorgd. Helaas is dat dit keer bij PostNL niet gelukt.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

CameraNU.nl

Reageer

Hajee Hajoo 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het was op ieder moment helder wat ik kon verwachten, dat was erg prettig, vooral als je iets dringend nodig hebt.

Aanbeveling
Prima webshop

Extra toelichting
Betrouwbare en snelle leverancier

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

BRijpkema 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Mooie producten voor goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan577 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
betelproces is heel makkelijk

Service
Er was een aanbieding uit de nieuwsbrief. Vervolgens had ik enkel vragen aan de klantenservice over de producten, echter na afwegen en bedenktijd bleek de kortingscode het niet te doen. Bij navraag ook geen antwoord..

Aanbeveling
Sommige winkels zijn iets goed koper, met gelijke of iets mindere service.
Sommige winkels zijn buitend duurder maar geen beter advies. Net waar je behoefte ligt. Als je weet wat je wil kopen goed prijs vergelijken.

Extra toelichting
Bij aanbieding uit email-nieuwsbrieven werkte kortingscode niet altijd als de tijd net voorbij is nadat je eerst wil informeren in de producten en ook geen coulance/antwoord.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-07-2015

Beste jan577,

Bedankt voor uw review.

Wij hebben service heel hoog in het vaandel staan en daar doen wij áltijd ons best voor. Heeft u dan ook nog een vraag betreffende de kortingscode, neem dan nog even contact op via info@cameranu.nl.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

verbiest.m 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is goed toegankelijk. Het zoeken naar hetgeen ik zocht was erg eenvoudig te doen. En de informatie, inclusief de reviews, is helemaal top!

Service
Ik had nog een vraag en kreeg direct antwoord. Uitstekend dus.

Assortiment
Assortiment is -althans wat mij betreft- uitstekend. Ik kijk daarom vaak op deze site, omdat ik altijd wel vind wat ik zoek.

Aanbeveling
Assortiment is breed genoeg, zodat je vaak keus hebt uit meerdere alternatieven. Dat en de goede informatie en reviews is m.i. een prima basis voor het maken van de definitieve keuze. Prijzen zijn ook scherp en Cameranu.nl heeft soms ook acties lopen die zeker de moeite waard zijn!

Extra toelichting
Assortiment is breed genoeg, zodat je vaak keus hebt uit meerdere alternatieven. Dat en de goede informatie en reviews is m.i. een prima basis voor het maken van de definitieve keuze. Prijzen zijn ook scherp en Cameranu.nl heeft soms ook acties lopen die zeker de moeite waard zijn! Gewoon een betrouwbaar adres met vakkundige en vriendelijke no-nonsense ondersteuning.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gratje59 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met veel zoekmogelijkheden zodat ik een snelke keuze kon maken

Service
Perfect en snel thuis bezorgd

Assortiment
Zeer ruime keuze en aantrekkelijk geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain boel 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Internet pagina is overzichtelijk. Goede opvolging van bestel en verzend mailtjes.

Service
Daar de eerste camera tas niet paste i.v.m. een onjuiste opgave van de fabrikant, konden wij moeiteloos omruilen voor een ander type.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Teppesit 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gemakkelijk vanuit je luie stoel.

Service
Geode voorlichting zonder overbodige verkooppraatjes

Assortiment
Uitgebreide sortering. De voorlichting over de levering van producten die tijdelijk niet leverbaar zijn mag beter.

Aanbeveling
Klantgericht, prima voorlichting ruime voorraad.

Extra toelichting
Reeds meer via deze firma artikelen gekocht. Zeer tevreden ook wat garantie betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

00_Monique 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie over de producten en makkelijk, via een menu, te vinden.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik heb nog niets gemist

Aanbeveling
Ik beveel niet snel iets aan maar en over CameraNu erg te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton R. 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken webshop. Zowel virtueel als fysiek.

Service
Goede voorlichting. De klant gaat tevreden de deur uit.

Assortiment
Ruim assortiment, dat vrijwel volledig aanwezig is.

Aanbeveling
Verkoop is gericht op goede voorlichting, zodat je als klant de winkel uitgaat met het product dat bij je past

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard0001 10-07-2015

Algemene score

7,5

Service
De camera had stof en een vlek op de sensor. De oplossing aangedragen was om naar de winkel komen om het te laten schoonmaken. Op zich goede service, echter moest ik wel EUR 29,95 voor betalen. Dat is dan weer jammer. Het was netjes geweest als het service van de zaak was geweest. Het mefoto statief maar definitief uitgesteld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Thomas2345 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goed en goedkoop dus aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corslee 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Altijd voorradig, Goede prijs, Snelle levering, Geen klachten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Iliohan 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk te vinden en een goede web winkel

Service
Ik vindt de severs erg goed

Assortiment
De assortiment is erg uit gebreid ga zo door

Aanbeveling
Omdat hij goed en snel is als je wat besteld is het snel Bezorgt

Extra toelichting
Heb twee keer wat besteld bij cameranu nl en het is me goed bevallen dus kom zekkers terug en als je iets besteld heb je het de volgende dag in huis erg goed ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Tijssen 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles via web te bestelling , met een duidelijke indeling

Service
Snel besorgd ... En tracking waar pakket zich bevind

Assortiment
Lekker uitgebreid eb duidelijk onder verdeeld

Aanbeveling
Gemakkelijk, uitgebreid en snel bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulans 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Duidelijk en alle tijd nemend

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Bos 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site werkt doeltreffend

Service
vlotte verzending en afhandeling

Assortiment
zeer uitgebreid en betaalbaar

Aanbeveling
Je krijgt wat men belooft

Extra toelichting
nette, vlotte, degelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Le10 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met gemakkelijke filterfunctie.
Alleen het zoeken naar de voorraad lenscases was even puzzelen

Service
Ik heb een aantal keer telefonisch contact opgenomen over dezelfde bestelling. Elke keer weer met geduld en deskundig advies geholpen

Assortiment
Meer dan ruime keuze met concurrerende prijzen

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede klantenservice, snelle levering

Extra toelichting
Al tijdje klant en geen enkele slechte ervaring gehad met CameraNu: betrouwbaar, snelle service, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda s000 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fijn dat bij het geselecteerde product keuze was om bijbehorende accessoires te bestellen.

Service
Prima, netjes en op tijd geleverd. Per email op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende camera's en accessoires.

Aanbeveling
Goed product, prima levering, mogelijkheid om bijbehorende accessoires direct te selecteren is zeer handig. Minpuntje weinig beoordelingen van klanten over de producten.

Extra toelichting
Goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

whwh 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel top advies via telefoon als via mail

Extra toelichting
Heb nu mijn Canon MARK III, statieven, batt grip, flitser, geheugenkaarten, peli case, lenzen en Gopro accessoires besteld bij camera NU. Waarom ? ze zijn vriendelijk, commercieel en beschikken over een BERG kennis. Een top bedrijf. Is niet voor niks dat je een "nummertje" moet trekken als je daar de winkel in loopt . . . . !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. van nerode 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vlot en duidelijk gevonden op internet, ook op pagina's met vergelijkende producten

Service
duidelijke presentatie van product, duidelijke bestellingsinstructie, vlotte afhandeling van bestelling

Assortiment
voor zover het het product van mijn keuze betreft (fototas): prima assortiment

Aanbeveling
met het advies: vergelijk diverse pagina's, vergelijk de prijzen en kijk hiervoor zeker ook op website van camera nu

Extra toelichting
ik heb een poosje op diverse sites gezocht en bij het b=vergelijken van de producten bood camera nu de duidelijkste informatie en kwam voor de goedkoopste prijs als beste uit de bus; wel moet ik hierbij opmerken dat het vragen van een extra bijdrage bij betaling met creditcard (2 euro) het gebruik van deze card (en daarmee het profijt van de faciliteiten zoals verzekering van het product) niet stimuleren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Moes 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel gemakkelijk te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Artikel was bij vele ander sites niet op voorraad

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hschotsman 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg makkelijk te bestellen op website.

Service
snel geleverd

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
makkelijk bestellen, snel geleverd en goede toelichting op de site.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerritstel 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Gewoon goed, duidelijk en correct advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap1932 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima site

Service
model levering, geen problemen, geen verhalen, geen issues

Assortiment
Afdoende

Aanbeveling
Model levering, blij mee, geen gezeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aagje1961 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De onderdelen zijn goed te vinden in de zoekbalk. Je moet dan wél precies het goede nummer of de goede term weten.

Service
Elke vraag die ik stelde per e-mail werd snel, duidelijke en vriendelijk beantwoord. Ook werd er nog nagevraagd of het naar tevredenheid was afgehandeld. Erg prettig!

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment en ruime keuze.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaring met deze winkel.

Extra toelichting
Prettige, snelle en duidelijke reaktie op vragen, goed advies en snelle bezorging. Echt persoonlijke benadering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja2315 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makelijk te vinden en makelijk te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
we wisten wat we wilden en snel bij jullie gevonden

Aanbeveling
alles is goed gegaan en snel

Extra toelichting
dit is voor ons 2 de aankoop voor een 2de auto perfect werkendende mee rijcamera wij zijn er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ToyDunit 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en efficiënte site.

Service
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotostelletje 09-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Natuurlijk het gemak om vanuit je luie stoel iets moois te bestellen is prima maar niet met alles. Er is niets leuker om gewoon in de winkel het te bekijken en er over te praten. Dus fijn dat het bestaat, maar ik kom het liever kopen.

Service
Zeker ter vermelding waardig, de retoursprocedure is vanwege dat ik dit nog niet eerder had meegemaakt voortreffelijk. bv. Het mogen uitproberen van een lens die je dan vervolgens binnen 14 dagen gewoon weer mag inruilen.

Assortiment
Iedereen kijkt eerst op internet, dat is niets nieuws, vervolgens kies je de winkel in de buurt. Prijsvergelijking is belangrijk.

Aanbeveling
Mooie locatie, vriendelijk personeel met veel kennis van producten. En als je iets wil uitproberen met fotograferen dat heb je wel een prachtig uitzicht.

Extra toelichting
Wat goed is behoef je niet te veranderen. Zelfs dat je een kop koffie of gewoon lekker cool water kan drinken is al heel fijn. Dat maakt het eventuele wachten minder erg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leosplin 09-07-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel kennis van zaken is het gemak voor de klant.

Service
De service kan niet beter!

Assortiment
Wat een ruime keuze.

Aanbeveling
Zoek niet langer, ga gewoon direct naar www.cameranu.nl.

Extra toelichting
Een topbedrijf waar de klant alles is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PVreu 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snelle levering en duidelijkheid over status van de zending

Service
Goede klantenservice en bereikbaarheid

Assortiment
Zeer veel producten en specialistische op de site

Extra toelichting
De levering is razendsnel je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de zending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derk veldman 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klik, betaal en volgende dag in huis.

Service
communicatie verloopt soepel.

Assortiment
ruim en goed geprijsd.

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

divuar 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat op voorraad is volgende dag in huis

Service
Goed advies in de winkel en via telefoon

Assortiment
Heel groot assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
Niet alleen online maar ook gezellige winkel met vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pimvv 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nummertje trekken en tussentijds rondkijken en koffiedrinken. Op het moment dat je aan de buurt bent, nemen de heren de tijd voor service.

Service
Zoals is schreef, de heren nemen de tijd voor je en leven zich zeer goed in de fotograaf.
Kennis en ervaring hebben ze wel, ook merk ik dat ze goed op de hoogte zijn voor de laatste technische ontwikkelingen.

Aanbeveling
Die rit na Urk is een zeer goede investering voor de fotohobby.

Extra toelichting
CameraNu is een fijne fotozaak waar ik al mijn fotospullen tot nu heb gekocht. Mijn motivaties zijn: service, kennis, ervaring, inleving van de medewerkers naast de koffie, demo's, voorraad en prijzen. Altijd leuk om bij CameraNu binnen te lopen! Aardige kerels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Nijland 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpele mogelijkheid met bestellen.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Snel en professionele service.

Extra toelichting
Vindt het belangrijk om mensen goed en juist te informeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Ramaker 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
Goede berichtgeving omtrent gedane bestelling via email.

Assortiment
Zeer goed

Aanbeveling
Zie hierboven. De aanwezigheid van een goede winkel waar producten bekeken en getest kunnen worden is een grote plus.

Extra toelichting
Geen klachten over registratie en het gemak van het doen van een bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Hassel 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, goede begeleiding gedurende de keuze en bestelling.

Service
Levering is zelf te bepalen, wanneer en waar. Status bestelling, betaling en levering is duidelijk. Levertijd is snel en conform afspraak.

Assortiment
Alles wat ik voor mijn Nikon nodig heb, is er te vinden. Goede productbeschrijving en duidelijke afbeeldingen.

Aanbeveling
Ruim assortiment, betrouwbaar, scherpe prijsstelling, goede service. Wat zou je nog meer wensen!

Extra toelichting
Als je in de webwinkel van CameraNU.nl niet kunt slagen, dan weet ik het niet meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduardo1965 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De keuze was snel te maken door de overzichtelijke website.

Service
Net als eerder een vlotte afhandeling en de spullen prima verpakt de volgende dag in huis! Die ervaring heb ik elders helaas niet...

Assortiment
Er zat steeds bij wat ik zocht en in vergelijking met anderen gunstig geprijsd ook!

Aanbeveling
Ik heb ervaring met andere winkels die ook online aanbieden en ben daarom gemotiveerd met anderen mijn ervaring te delen.

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik dat al gedaan door mijn toelichtingen. Cameranu doet het goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews