cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Griffioen 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen is makkelijk en verzending snel

Service
Snelle verzending

Assortiment
Veel assortiment maar niet altijd bijbenodigdheden. Bijv. hardschuim voor in pelicases.

Aanbeveling
Alles lijkt goed op orde maar voor de beroepsmatige gebruiker kan er soms nog een puntje op de i.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelly Lieuwens 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het advies was helemaal afgestemd op mijn persoonlijke behoefte.

Aanbeveling
Het assortiment is ruim en de persoonlijke service uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rosema 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt bekijken wat je wilt en vragen als het niet duidelijk is

Service
Je wordt vakkundig geholpen

Assortiment
Er is veel keus voor een ieder wat wils ook in het duurdere segment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service en de manier waarop je wordt behandeld.

Extra toelichting
Ook de nazorg, omruilen, reparatie's e.d. zijn goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timon 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk!

Service
Hele snelle bezorging!

Assortiment
Ze hebben bijna alles!

Aanbeveling
Hele snelle bezorging, voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celdo 17-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
het personeel is zeer kundig en behulpzaam. Echter moest ik ruim 35 minuten wachten om alleen een product op te halen. Door mijn lange reis naar Urk ben ik toch blijven wachten. Wellicht een aanrader om een balie voor alleen ophalen open te stellen.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment. Bijna alles is voorradig. Heel fijn.

Aanbeveling
Mooie ruime winkel. Zeker voor studiofotografie kan men daar terecht.

Extra toelichting
De zeer lange wachttijd. Zie motivatie bij kopje service.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

UBhappy 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Vandaag besteld morgen bezorgd, en supersnel antwoord op een vraag per e-mail.

Assortiment
Wat ik zocht hebben ze, dus assortiment is prima.

Aanbeveling
Een 10 geven is niet helemaal realistisch daarvoor zou ik toch echt vaker ervaring moeten hebben met de winkel, maar na 3 bestellingen durf ik echt wel een 9 te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiSaLa 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk te vinden

Service
Vriendelijk en kundige mensen, die ten alle tijden vvoor je klaar staan.

Assortiment
Goed assortiment voor een heel scherpe prijs.

Aanbeveling
Heb reeds in voorgaande jaren, alle foto/video camera's bij Cameranu.nl gekocht. Zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan Hidayat 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen één Google zoekopdracht werd ik doorverwezen naar de site van CameraNU, die precies het product had wat ik wilde hebben. Binnen slechts enkele klikken was het product besteld.

Service
Waanzinnig snelle levertijden. Daarnaast ooit advies gevraagd bij het kopen van een lens, waarbij ik zeer snel deskundig én vriendelijk geholpen werd.

Assortiment
Alles wat ik tot dusver heb gezocht hadden ze in het assortiment.

Aanbeveling
Zeer aan te raden om hier producten te kopen! Snel, goedkoop, betrouwbaar, groot assortiment, professioneel en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Internet artikel opgezocht en snel gevonden.

Service
Telefonisch contact gezocht en er werd fatsoenlijk en correct duidelijkheid gegeven.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig. Dus ik was erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michielleke 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tabbladen zijn snel door te lopen

Service
Prima

Assortiment
Zeer ruim en goedkoop.

Aanbeveling
Product was aanvankelijk uitverkocht maar kwam snel weer in assortiment. Kreeg hier ook een mailtje over, erg prettig.
VErder was de levering snel en is deze winkel erg goedkoop in vergelijking met de concurenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josvdw 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede website zonder te veel poespas en animaties, goede zoek service en een eenvoudige afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Tot nu toe heb ik nog alles waar ik naar zocht gevonden op de website en in de winkel.

Aanbeveling
Goede voorraad, eenvoudig te bestellen en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Alles spreekt voor zich en als dat niet voldoende is kan je gebruik maken van de live chat of zeer snelle klantenservice.

Service
De live chat is ideaal en vaak bereikbaar. Anders is het zeer eenvoudig een bericht te sturen waar ook heel snel op gereageerd wordt. Vragen worden goed en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Ik heb nog nooit een product niet kunnen vinden, er is altijd wel een passende oplossing voor wat ik zoek.

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad, alles is zeer gemakkelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastian 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Drie keer in korte tijd iets besteld. Wat ik nodig heb is snel te vinden en binnen een paar klikken is het besteld En nog mooier: De volgende dag is het bezorgd.

Service
Drie keer op een laat tijdstip besteld en iedere keer werd het zoals afgesproken een dag later bezorgd. Berichten met status bestelling is erg prettig.

Assortiment
Tot nu toe een 10, omdat het de enige webshop is die alles wat ik wilde bestellen niet alleen in het assortiment, maar ook op voorraad had.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met cameranu. Zou graag alweer een volgend objectief bestellen, maar helaas laat het budget dat even niet toe :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk menuoverzicht en een goede zoekfunctie binnen de site

Assortiment
Zeer ruim en ook overzichtelijk weergegeven

Aanbeveling
Snel en servicegericht. Vragen aan de helpdesk worden snel en goed beantwoord

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anvanes 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door aan te geven wat ik zocht van welk merk had ik het snel gevonden.

Service
Toen alles geregeld was is alles snel afgehandeld.

Assortiment
Men heeft een heel divers assortiment.

Aanbeveling
Hoewel dit mijn eerste bestelling is, weet ik van anderen dat zij ook tevreden zijn.

Extra toelichting
Mijn bestelling bestond slechts uit kleine dopjes voor styluspen, maar alles werd, zoals beloofd vlot geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk zoeken op productnaam, makkelijke bestelprocedure

Service
extra garantietermijn totaal 5 jaar, klantenservice goed bereikbaar

Assortiment
ruim assortiment, lage prijzen

Aanbeveling
Lage prijs, zeer snelle levering, prima communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Veth 16-07-2015 In de winkel gekocht
Urk, maar ook via de webshop.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prettige navigatie en duidelijk keuzemenu.

Service
Ik ben al jaren klant en heb twee keer een klacht gehad over hetzelfde product. de eerste direct op garantie verholpen. een jaar later hetzelfde probleem. de garantie was verlopen, maar zij zorgden ervoor dat de camera kosteloos werd hersteld.

Assortiment
Kan alleen mijn interessegebied beoordelen, maar alles wat ik nodig heb is vrijwel altijd voorradig.

Aanbeveling
Een zeer prettig en betrouwbaar bedrijf, met kennis van de producten die ze leveren en altijd behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, erg makkelijk.

Service
Goede communicatie, afspraken nagekomen.

Aanbeveling
Compleet, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Schram 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op site gewenst artikel goed en snel te vinden

Service
Toegezegde snelle leverantie correct uitgevoerd

Assortiment
Breed!

Aanbeveling
Beveel deze winkel regelmatig aan bij vrienden en/of bekenden.
Winkel zelf al jaren bij Cameranu; ook omdat je op Urk goed het "spul" in handen kunt hebben.

Extra toelichting
Prijs-kwaliteit is oké!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 15-07-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke winkel voor leek en professional! Parkeren voor de deur. (gratis).

Service
Helder en klantvriendelijk.

Assortiment
Alle soorten en maten.

Aanbeveling
Betrouwbaar- en klantgericht advies.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van den Berg 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van huis uit winkelen

Service
S avonds besteld, de andere dag om 10.00u in huis

Assortiment
Ruime keuze in alle camera s

Aanbeveling
Goedkoopste in de markt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MF 15-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk en is duidelijk

Service
product op tijd geleverd.
na het plaatsen van de bestelling word je keurig op de hoogte gehouden van de status

Extra toelichting
ik zocht een specifiek objectief. daarom geen beoordeling over het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Ben echt super geholpen en had het idee dat er echt de tijd voor me genomen werd en dat is erg belangrijk vooral als je er niet snel uitkomt wat je nou precies wil....

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MerkesteIjn 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen moeilijk gezoek, maar duidelijke indeling van de webshop.

Service
Telefonische wijziging van de bestelling worden meteen zonder probleem verwerkt.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is in de shop te vinden.

Aanbeveling
Ik kan hem zonder "af te gaan" aan familie en vrienden aanbevelen

Extra toelichting
Binnenkort van plan om lens voor mijn Sony A6000 te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Op den Kamp 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
uitstekende service en snelle beantwoording vragen

Aanbeveling
zeer snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AcvD 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal dat je tot 23.00 kunt bestellen zo kun je na je werk nog op het gemak even alles lezen en je keuze maken

Service
Voor 23.00 bestelt morgen in huis. Top service

Assortiment
Zeer ruim assortiment!

Aanbeveling
Snelle levering en geen problemen met de geleverde producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon D5300 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige zoekfunctie

Service
vlotte beantwoording van vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De filterselecties bij Cameranu.nl zij uitstekend. Makkelijk een keuze te maken, makkelijk een bestelling te plaatsen en supersnelle levering. Top!

Service
Geen contact gehad met de klantenservice. De voortgang van de levering wordt zeer goed per mail bevestigd.

Assortiment
Het assortiment is goed en overzichtelijk opgebouwd en zeer scherp geprijst.

Aanbeveling
Vooral door zeer snelle levering en goede communicatie van het bestelproces beveel ik deze winkel van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre S 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze, bij vragen krijg je snel antwoord.

Service
Helaas had ik loslatende stiknaden bij de levering van de Westcott apollo softbox. Twijfelde toen na verder onderzoek of mijn keuze juist was geweest. Zonder problemen omgeruild voor een Lastolite Ezybox hotshoe.

Assortiment
Veel keuze in materiaal en apparatuur. Ook voor Sony.

Aanbeveling
Al vaker producten hier besteld. Altijd prima en vlot afgeleverd.

Extra toelichting
Scherpe prijzen en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Protzman 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eer professioneel

Service
Altijd bereikbaar.

Assortiment
Ruim assortiment en goede prijzen.

Aanbeveling
Zo hoort een camerawinkel in deze tijd te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José89 15-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke website. Bestellen gaat snel en makkelijk.

Service
Zowel in de winkels als online producten gekocht. Snelle levertijd en goed advies.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik hier kunnen kopen en dat tegen een scherpe prijs!

Aanbeveling
Ik kan deze winkel van harte aanbevelen!

Extra toelichting
Erg tevreden over CameraNU, zowel in de winkel als online. Ze hebben specialistische kennis in huis en kunnen je een goed en eerlijk advies geven. Snelle levering tegen een scherpe prijs. Ook wordt je netjes op de hoogte gehouden betreft de status van je bestelling. Kortom, een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette75 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Snel

Assortiment
Filter die ik kocht was veel goedkoper dan bij een concurrent

Aanbeveling
Zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Een filter gekocht van B&W die hier 35 euro goedkoper was dan bij de concurrent. De volgende dag zoals beloofd goed verpakt gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nielsvdl 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Cameranu reageert snel en met duidelijke andwoorden. In een woord PERFECT!

Assortiment
Voor mij is het assortiment groot genoeg. Dus keuze zat@

Aanbeveling
Het is een super winkel met een groot assortiment en klantvriendelijke medenwerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

koert123 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijker kan het niet, aanklikken en afrekenen.

Service
Snelle bezorgservice, en keuzemogelijkheid welke dag te bezorgen

Assortiment
Breed aanbod, van alles te koop. Altijd leuke dingen voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Erg goede ervaringen met dingen bestellen, vooral de duurdere producten.

Extra toelichting
Zowel kwalitatief als kwantitatief een prachtwinkel. Makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby03 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de site ging gemakkelijk en eenvoudig.

Service
De service voor mijn bestelling was prima, geen problemen gehad. Goede informatie voorziening

Assortiment
Camera.nu had voor mijn bestelling, een dashboard camera, het nieuwste model voor de meest gunstige prijs in combinatie met snelle levering.

Aanbeveling
Ik zou het aanbevelen omdat bestellen gemakkelijk ging.

Extra toelichting
De indruk op de site geeft een goed gevoel omdat camera.nu ook nevenactiviteiten doen naast het leveren van producten, zoals fotograven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theodorus987 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
We waren op zoek naar een video camera omdat onze dochter was bevallen van een jongen, en we wilden het een en ander toch vastleggen voor later. Na zoeken op internet kwamen we bij de site van CameraNU.nl en dit leek ons wel een betrouwbare site. Na de online bestelling werden we helemaal up to date gehouden over het verzenden van de camera. En dit was letterlijk tot aan de voordeur waar de post het aangetekende pakketje aan ons over droeg. Dit hebben we werkelijk nog nooit mee gemaakt waar je zo op de hoogte werd gehouden over een verzending, werkelijk helemaal top. Hoe de service zal zijn als je een defect apparaat hebt weet ik niet, maar ik denk dat dit ook wel in orde zal zijn als je onverhoopt een defect apparaat krijgt. In ieder geval kun je met een gerust hart hier bestellen naar mijn mening. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wallie46 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Was wat lastig zoeken naar de reis-telelens die ik wilde hebben.

Service
Na de bestelling word je constant door CameraNu op de hoogte gehouden. Er kwam zelfs een mail met de mededeling dat de chauffeur van PostNL aan zijn route begon! Ik had de lens op vrijdag besteld en hij werd de volgende dag (zaterdag) geleverd.

Assortiment
Heel veel keus!

Aanbeveling
Deze winkel levert Service met een hoofdletter!

Extra toelichting
Snelle levering, geweldige service en redelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio Amsterdam 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Clickerdeclick besteld zonder poespas en een dag later, zonder wat te doen, valt de bestelling op de deurmat!

Service
Voor vraagjes is er iemand bereikbaar die snel en inhoudelijk antwoord geeft (heel errug fijn!)!

Assortiment
Goedkoper dan concurrenten en toch met dezelfde kwaliteit! Dus een breder aanbod binnen een lagere prijsklasse!

Aanbeveling
Ik heb inmiddels al wat aanbeveleingen gedaan omdat mensen me gewoon vroegen waar ik dit product vandaan had!

Extra toelichting
Geen poespas of upschmuck, maar gewoon kennis hebben van de zaken en goed communiceren, snel leveren en een geweldige prijs rekenen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Benthe 14-07-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel, gemakkelijk bestellen.

Service
Prima levering, snel en volgens afspraak.

Assortiment
Trof een groot assortiment aan waaruit ik gemakkelijk een keuze kon maken

Extra toelichting
Alles bijelkaar genomen ben ik zeer tevreden over deze bestelling en de afwerking door cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors Wijnen 14-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Vlotte zoekprocedure en prima betalingsgemak.

Service
Product snel in huis (de dag na bestelling!).

Assortiment
Rijk geschakeerd aanbod. Goede presentatie en prettige vormgeving site.

Extra toelichting
Via mond-op-mond-reclame op de site gekomen. Beslist geen spijt van dit bezoek gehad. Het gezochte product vrijwel direct gevonden en na beoordeling zonder veel omhaal bestelling kunnen plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sopheria 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb zowel digitale en fysieke sankopen gedaan bij CameraNu. In beide gevallen vind ik het erg gemakkelijk. Zowel de siet als de winkel is erg goed ingericht.

Het bestellen spullen was erg gemakkelijk en komen altijd op tijd aan.

Een aandachtspuntje vind ik de informatie over de verzekeringen die CameraNu biedt. Ik wist bij vorige aankopen niet zo goed hoe ik deze aan kon schaffen en wat er verzekerd was.

Service
De service van CameraNu is erg goed. Mijn vragen worden altijd snel en goed beantwoord.

Het gene wat mij het meeste opviel was toen ik mijn Canon 70D ging halen in de fysieke winkel. Alles werd kort en krachtig uitgelegd over de camera en de inhoud van de doos.

Ook toen ik een vraag had over mijn defecte lens is de medewerker even gaan vragen wat ik er eventueel eraan zou kunnen doen.

Wederom het aandachtspuntje is het meer informeren en;of aanbieden over/van een verzekering.

Assortiment
Ik ben erg tevreden over de prijzen van CameraNu. Ze houden zich in de meeste gevallen vast aan de laagste prijs die ik in Nederland kan vinden.

In de fysieke winkel lijkt het aanbod klein als men voor het eerst de winkel binnen loopt, maar als men daarna voor het desbetreffende product die ook op de website staat vraagt, is het in bijna ieder geval daar.

Echter heb ik wel ervaren dat CameraNu erg gericht is op DSLR camera's. Ze hebben wel Mirrorless camera's, maar geen uitgebreid assortiment.

Wat mij heel erg blij maakte, was het feit dat CameraNu Pentax DSLR's verkoopt!

Aanbeveling
De kwaliteit van het personeel, spullen, prijzen en informatie die CameraNu geeft, is erg hoog. Dus ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar lenzen of naar een spiegelreflex!

Extra toelichting
Ik vind CameraNu een erg fijne winkel, dus ik wil graag andere mensen motiveren om hier hun fotospullen te kopen. Reviews over deze winkel hebben mij namelijk overtuigd om hier mijn fotospullen te kopen en ik hoop op deze manier dat ook te doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jörgen 01 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals een goede webshop hoort te zijn; overzichtelijk, duidelijk en informatief.

Service
Na mijn bestelling bleek een pakket niet op voorrad. Één belletje en het probleem werd opgelost door de bestelling te vervangen door twee aparte, wel vooradige items. Omdat ik de spullen snel nodig had werd een bezorgtijd met me afgesproken en daar werd keurig aan voldaan. Top service.

Assortiment
Goed assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Het assortiment vind je ook bij andere shops maar de service geeft voor mij de doorslag.

Extra toelichting
Goed assortiment, top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tommmm 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging erg makkelijk en snel

Service
bestelling was er niet binnen 24uur zoals op de site stond, maar alsnog binnen 48

Assortiment
hebben veel en ook op voorraad. prijs is vrij scherp

Extra toelichting
webwinkel met een goede prijs en voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Chanti24 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind het een hele makkelijke, overzichtelijke webshop, ik kom hier graag!

Service
Ik had het product de volgende dag al in huis!

Assortiment
Goeie prijzen, veel keuze, erg tevreden over het assortiment.

Aanbeveling
Altijd goeie ervaring gehad met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan van der winkel 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via Internet nieuwe actioncamera besteld verweg de goedkoopste van Nederland. Snel besteld en ontvangen

Service
Per ongeluk verkeerde onderwaterhuis besteld. Zonder enig problemen kunnen omruilen.

Assortiment
Alles op voorraad wat je nodig hebt. Gelukkig hebben ze een super compleet assortiment. Dit is een dikke plus ten opzichte van andere winkels

Aanbeveling
Super service ook als je iets niet weet. Ze zoeken rustig met je mee.

Extra toelichting
Super winkel waar ik zeker nog terug kom voor mijn camera spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eenreviewer 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelproces is helder en website is spartaans; in positieve zin.

Service
Geen after-sales service nodig gehad, maar bezorging is uitstekend, inclusief goede informatie over de bezorging.

Assortiment
Groot assortiment met veel keus wat betreft prijsklasses.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Captainhook12345 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit was een van de eerste webshops waar je echt kon bouwen op de voorraadindicator en waar je er van uit kon gaan dat je de spullen echt de volgende dag binnen had. Die kwaliteit levert cameranu nog altijd.

Vlak voor vakantie een nieuw balhoofd besteld en prima vlak voor vertrek geleverd gekregen.

Service
Nog nooit garantieafhandeling hoeven doen, maar gezien de algehele kwaliteit maak ik me daar geen zorgen om.

Assortiment
Enorm veel en bijna alles in eigen voorraad.

Extra toelichting
Koop hier al jaren mijn fotospullen. Geen enkele reden om daar mee op te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefantimm 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site waar alles snel en makkelijk te vinden is.

Service
E-mail verkeer ging wat langzamer had snel gehoopt en verwacht maar als nog meer dan prima!

Assortiment
Super groot assortiment, veel opzoek naar GoPro accessoires en veel kunnen vinden met ook een zeer goede prijs, top!

Aanbeveling
Super site voor al je camera benodigdheden, met snelle bezorging en scherpe prijs!

Extra toelichting
Super winkel met groot assortiment en scherpe prijzen. Tevens ook snel verzonden wat erg fijn is! Dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dr-dre 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNu.nl is makkelijk in gebruik. Ik zocht op onderwatercamera's en kwam gelijk uit op de juiste toestellen. Verder is het gehele proces van bestellen tot betalen goed geregeld. Hiervoor hoef je niet te veel informatie in te vullen.

Service
De service is top. Binnen een uur antwoord op een mailtje gehad.

Assortiment
Al één keer eerder besteld op CameraNu.nl, dit is wel de plek waar ik als eerst ga zoeken wanneer ik een nieuw toestel nodig heb.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanbevelen om in ieder geval een kijkje te nemen. Er staan ook vaak relevante reviews op de website

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JonkyM 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
maken waar wat ze beloven bij retourneren

Extra toelichting
Na aanschaf van een camera, bleek dat ik nogal problemen had met fotograferen via een display. Als brildrager moest ik telkens mijn bril op en af zetten. Erg vermoeiend. Ik ben toen naar Urk gereden en e.a. uitgelegd. Uiterst vriendelijke medewerkers bij de serviceafdeling, die de camera weer terug namen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews