cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joachim H 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Cameranu is altijd de eerste site die ik bekijk als ik een foto/video toestel of toebehoren zoek. De indeling is superhandig, alles is ordelijk

Service
Onlangs nog een bestelling gedaan die ik na betaling pas annuleerde. Cameranu stortte het geld zeer snel terug.
Ze antwoorden altijd zeer snel op mijn vragen.
Qua service denk ik dat het niet beter kan.

Assortiment
Zoals het hoort

Aanbeveling
Voor mij persoonlijk de beste website om foto en cameramateriaal te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viasoft 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Ruim voldoende keuze!

Aanbeveling
Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima site en makkelijk zoeken

Service
Vlotte afhandeling en zeer goede info m.b.t. de afhandeling

Assortiment
Alle artikelen zijn voor handen of zoals bij de laatste bestelling, niet op voorraad. Een dag later was de bestelling binnen. Top.

Aanbeveling
Een interwinkel met volgens mij geen nee te koop

Extra toelichting
Prima site, veel producten, een prettige site om te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 27-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima overzichtelijke winkel met een prettig 'probeereiland'. Het trekken van een nummertje en het volgen van de nummers op het scherm kan wel iets overzichtelijker.

Service
Op zich prima service. De kennis van de medewerker over de Nikoncamera's was wat beperkt. Het betalen met een creditkaart met pincode is wel heel hoog en dat is toch erg jammer. Dat maakt de prijs toch weer minder aantrekkelijk. Net als de pakketkortingen die zijn ook niet echt aantrekkelijk gezien de investeringen.

Assortiment
De winkel heeft een heel breed assortiment. Alles wat ik op internet had uitgezocht was op voorraad en kon ik gelijk meenemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Deswijzenfotografie 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak begint al bij de website/ overzicht en de verschillende producten die gelinked zijn aan het product van keuze. Dit krijgt een vervolg met de gemakkelijke betaling systematiek met name ook voor bedrijven/ btw/ etc.

Service
Ik wordt bij vragen altijd snel en vakkundig geholpen. Medewerkers geven zelfs beter opties aan die goedkoper zijn en of beter werken. Dat is top!

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden, makkelijk zoeken naar gewenste artikelen

Service
telefonisch zeer goed bereikbaar, vriendelijk en welwillend tov mijn verzoek

Assortiment
meeste keus van de sites waar ik gezocht heb, beste prijs

Aanbeveling
zeer tevreden, zal volgende keer eerst hier kijken. had kleine bestelling maar direct daarna ng iets nodig, gebeld order werd direct aangepast en zonder verzendkosten

Extra toelichting
prima webwinkel en zal als ik ooit in urk ben zeker gaan kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ging van zelf

Service
zo als ik had verwacht

Assortiment
je kunt niet alles hebben

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Informatieve site

Service
Ik had een artikel besteld en wilde een paar uur later nog een artikel toevoegen aan mijn bestelling. Dat ging via de chat service heel snel De volgende ochtend werden beide artikeln keurig afgeleverd

Aanbeveling
zie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert H 26-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met veel info over de producten.

Service
Meeste artikelen zijn op voorraad en kunnen snel worden geleverd.

Assortiment
Breed assortiment in alle prijsklassen. Ik had en lijstje gemaakt van verrekijkers die ik zou willen proberen en die waren vrijwel allemaal op voorraad. De prijzen zijn scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 26-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige indeling van de winkel maakt alles makkelijk te vinden.

Service
Service is perfect. Personeel weet waarover ze praten, hebben helder advies, echter de wachttijd is soms wat lang in de winkel. (drukte).

Assortiment
Er is gewoon alles wat je zoekt. heb nog nooit ergens mis gegrepen.

Aanbeveling
Zou nergens anders mijn camera spullen willen halen. Heb tot nu toe altijd de winkel aan iemand anders aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert H 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met weinig moeite ben ik erg snel te woord gestaan en kreeg ik een kundig en vriendelijk advies.

Service
Geen moeite was teveel. Ik had de nodige vragen waar ik erg duidelijk antwoord op kreeg.

Assortiment
Mijn aanschaf van een fotoscanner werd extra verduidelijkt door mij te wijzen op en te vertellen over diverse merken en modellen. Met name welk model/merk voor mijn situatie het beste was aan te raden.

Aanbeveling
Vriendelijke verkoper, enige humor, professioneel en kundig. Ik heb buitengewoon veel plezier van de aangeschafte scanner.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle artikelen zijn goed vindbaar, duidelijk geprijst tevens staan er combinatie aanbiedingen onder het gezochte artikel

Service
Zelfs op de chatbox wordt snel geantwoord

Aanbeveling
Prima service, levering volgens afspraak en binnen de aagegeven tijd.
Kortom volgens het boekje.
Telefonisch snel bereikbaar en je krijgt een goede servicemedewerker aan de lijn die van wanten weet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric vd B 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke website waar je snel naar je zoekopdracht geleid word. Veel keuzes en daarna goede afhandeling en snelle, correcte verzending.

Service
Snelle service! Ze doen wat ze !beloven

Assortiment
Zeer ruime keuze. Ik vind altijd iets van mijn gading!

Aanbeveling
Vaker wat besteld en alles verloopt probleemloos!

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke site, scherpe prijzen en goede afhandeling. Kortom: perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Zitter 26-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Keurig op de afgesproken datum afgeleverd.

Extra toelichting
Ik had de keus tussen cameranu.nl en camera-express.nl, ik koos uiteindelijk voor cameranu omdat deze een outdoor pakket aanbood, voor een zeer acceptabele prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel en snel bestellen en betalen, goed geïnformeerd bij voortgang, snelle levering

Aanbeveling
Alles verliep erg soepel en snel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ralph Molash 26-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Te weinig filters

Service
Normale langzame Nederlandse bezorging: de fameuze volgende dag maar niet op zondag!

Assortiment
13 in het dozijn us net zo goed of slecht als u Nederlandse collega's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jjdekker 26-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces was zeer eenvoudig en het assortiment erg compleet

Service
Zonder problemen kon ik een geopende verpakking omruilen, geen gedoe, precies zoals het hoort.

Assortiment
Erg compleet assortiment, je kan hier slagen voor een complete oplossing. Prijzen ook zeer scherp. Aanrader.

Aanbeveling
Een "ouderwetse" offlne winkel met de daarbij behorende kennis en service, maar tevens een hypercomplete en concurrende online store. Best of both worlds :)

Extra toelichting
In de winkel veel vakkennis en ongedwongen sfeer. Zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 26-08-2015 In de winkel gekocht
CameraNU.nl in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb datgene wat ik wilde meteen kunnen krijgen
alles was duidelijk aangegeven

Service
zeer duidelijke en heldere uitleg over de gekochte producten gekregen

Assortiment
goed en breed assortiment voor de net beginnende als wel de al wat gevorderde fotograaf

Extra toelichting
het personeel dat de klant te woord staat verdiend alle eer: je bent daar nog klant en men neemt terdege tijd voor jeen ze zijn goed op de hoogte van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en met de zoekfunctie kun je gemakkelijk de producten zoeken waar je interesse in hebt

Service
Zeer goede service, werd de laatste ook weer heel fijn en geduldig geholpen door een medewerker omdat ik niet precies welk type ik nodig had voor mijn camera

Assortiment
Als ik iets nodig heb voor mijn fotografie ga ik eigenlijk gelijk naar deze website. Er is in alle categorieën gewoon veel.

Aanbeveling
Heerlijk shoppen vanuit je stoel, er is zoveel en de service en het verzenden van je producten is top.
Wordt echt als het op voorraad is de volgende dag geleverd.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JEt 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Er ging iets mis met de betaling. Gelijk verschenen er mails om me te helpen alsnog de bestelling te doen.

Assortiment
Niet alles wat ik zocht heb ik gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een zeer tevreden klant 26-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk en overzichtelijk en makkelijk zoeken op merk en accessoires.
Online gekeken en er staat duidelijk bij of het voorradig is.

Service
Vragen gehad over een bepaald model en persoonlijk in de winkel de aankoop gedaan.

Assortiment
Groot aanbod van merk camera en duidelijke omschrijving erbij. Ruim aanbod accessoires en de prijs is zeer concurrerend.

Aanbeveling
Zeer kundige en prettige CameraNu medewerkers in de winkel en een zeer vlotte klantenservice. Echt TOP!

Extra toelichting
Terwijl mijn aankoop werd samengesteld moest ik met mijn ouder Sony DSLR naar de klantenservice vanwege een smerige spiegel cq sensor. Die is terwijl ik genoot van een bakje koffie terstond gereinigd en werd aan de balie door de klantenservice weer overhandigd. Kosten? SERVICE VAN DE ZAAK!! De ''oude camera'' is 5 jaar geleden ook aangekocht bij CamreNu en waar het goed is komt men terug. Was en ben zeer tevreden en kan deze winkel zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidy 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle verzending, deugdelijke verpakking.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Didero Dick de Ronden 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Google kwam ik direct op de pagina uit waar het product stond wat ik zocht.

Assortiment
Veel direct uit voorraad leverbaar. Is het niet op voorraad dan staat het duidelijk aangegeven. In veel gevallen is het meestal snel na te leveren is mijn ervaring.

Extra toelichting
De zoekfunctie op de website zou iets beter/uitgebreider kunnen met trefwoorden, vooral als je iets zoekt waarvan je niet exact weet hoe het heet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, en ook gemakkelijk in gebruik.

Assortiment
Spreekt voor zich, is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
In het verleden hier al eens een printer gekocht, en ben ook dit keer weer prima tevreden.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dh33 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles was prima te vinden. filter kan nog niet iets beter (brandpunt afstand bijvoorbeeld)

Service
prima levertijd!

Assortiment
tot nu toe altijd kunnen slagen

Aanbeveling
fijne shop, doen ook wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dre engels 25-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
bestellen via internet is gemakkelijk

Service
snelle levering

Aanbeveling
vlotte service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

H Bron 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel via webshop als winkel zelf spreekt alles behoorlijk voor zich. Indien niet, tot nu alleen maar deskundig advies medewerkers gehad.

Service
Domweg prima.

Assortiment
Voor wat ik nodig heb, meer dan voldoende.

Aanbeveling
Zeer volledig, goede service (zowel pre als after), deskundige bediening.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jean Luc Aerts 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen op de website

Service
Levering op tijd en deugdelijk verpakt

Assortiment
Ruime keuze Sunbounce assortiment

Aanbeveling
Snel en goedkoop. Goedkoper dan spullen te kopen op de Subounce site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van B 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De indeling van de winkel is overzichtelijk zodat je als klant goed de gelegenheid hebt je te orienteren.

Service
Nog geen ervaring mee, maar verwacht gezien de uitstraling van de winkel en de betrokkenheid van de medewerkers hier geen problemen mee.

Assortiment
Zeer royaal assortiment goed zichtbaar in de diverse opstellingen.

Aanbeveling
Goede deskundige voorlichting waar alle vragen rustig en deskundig beantwoord worden.

Extra toelichting
Het systeem met de nummering wie aan e beurt is werkt prima en voorkomt discussie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige en vakkundige bediening bij een groot assortiment

Assortiment
Goedsysteem met nummers.koffie en ze nemen alle tijd voor je.

Aanbeveling
Betrouwbaar sedert jaren en afspraken worden nagekomen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold Engelen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk online bestellen en snel geleverd

Service
Top spoedbezorging was netjes op tijd binnen

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zou niet weten waarom je hier niet zo kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaal 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop netjes ingericht en duidelijke omschrijving met instructievideo

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Veel op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davine Arckens 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk te vinden wat je zoekt,levering...

Service
heel vlug en correct

Assortiment
ruim aanbod, ik vind altijd wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Meulen 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is niet als een supermarkt uitgestald.

Service
Je vraagt ergens naar en het wordt voor je gehaald.

Assortiment
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Zou zo geen minpuntje weten, het is alleen, je moet er heen.

Extra toelichting
je koopt gemakkelijk online en wanneer je informatie wenst, rijd je er heen en krijg je de informatie die je wenst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Moorleghem Ludo 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat je ook zoekt, meestal hebben ze het product in voorraad

Service
Snelle en volledige levering

Assortiment
Vrij uitgebreid assortiment, haast alles wat je nodig zou kunnen hebben is voorradig. Indien niet, laten zij dit snel weten en zorgen er dan ook wel voor dat je niet echt lang hoeft te wachten

Aanbeveling
Grote keuze, snelle levering en correcte prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

macbook pro IT 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is overzichtelijk en eenvoudig

Service
Ik had wat vragen. Ik heb ze gebeld en werd goed en professioneel geholpen.

Aanbeveling
Goedkoopste Macbooks op het internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. product zeer snel gevonden.

Service
Volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, duidelijk overzicht.

Service
Nette en snelle levering!

Assortiment
Prijzen zijn gemiddeld en assortiment is voldoende.

Aanbeveling
Goede webshop met prima service!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gary 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid aanbod

Aanbeveling
betrouwbare winkel

Extra toelichting
Vertrouwd adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Tot twee keer toe een defect geheugenkaartje mogen bezitten. En ook tot twee keer toe kosteloos een ander toegestuurd gekregen. De eerste keer zelfs nam een medewerker 'm onder handen om de verloren gewaande foto's ervan af te halen en ze vervolgens op zijn eigen website (middels wachtwoord vervolgens) weer aan te bieden.

Assortiment
Nog niets gezocht wat ik niet heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Een puntje van opbouwende kritiek wellicht. Ik liet in de mailwisseling een duidelijk koopsignaal vallen door aan te geven dat ik op het punt stond om een Canon SX60 te kopen. Ik gaf aan het gekochte maar defecte kaartje dan maar te crediteren in een leuke korting; twee vliegen in één klap, zowel voor de winkel als voor mij maar helaas werd er niet op gereageerd.

Extra toelichting
Een volgende keer kom ik ook voor mijn lenzen en camera's hier terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering.

Assortiment
Producten kunnen bestellen die ik anders alleen uit het buitenland kon laten komen. Zeer tevreden!

Extra toelichting
Fijne webshop, snelle levering, zorgvuldig verpakt, lage prijzen vergeleken met andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wycher Riensema 25-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles mooi ovezichtelijk opgesteld en aangegeven.

Service
Bij vragen krijg je de indruk met deskundige mensen te maken hebt

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Prima in orde fijne winkel

Extra toelichting
Ik had een probleem met een lens en heb goed advies gekregen waar ik wat mee kon. De oude lens wordt opgestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Praktische cameratas 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind wat ik zoek.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lars 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website, alles goed te vinden. Zelfs al type je maar een artikel nummer in binnen luttele seconden gevonden.

Service
Super snelle levering voor 24:00 besteld de volgende dag al in huis. Binnen een paar minuten de track en trace per email binnen helemaal top.

Assortiment
Alles wat ik wil hebben heeft cameranu op voorraad

Aanbeveling
Gewoon een dikke 10 hier kom zeker weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH van den Berg 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gebruiksvriendelijke website

Service
product al de volgende dag in huis

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
gebruiksvriendelijke website, snelle levering, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

norbert 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijk te gebruiken website

Service
had nog mailcontact voor het plaatsen van de bestelling, hier werd zeer snel en duidelijk op geantwoord.

Assortiment
groot assortiment voor de juiste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 24-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Winkel goed bereikbaar per auto en gratis parkeerplekken. Je kan rustig rondkijken.

Service
Personeel neemt de tijd voor al je vragen en geeft indien gewenst een duidelijk maar niet bindend advies. Laten eventueel de verschillen zien.

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment waarbij ik nog niet heb meegemaakt dat ze een produkt niet in voorraad hadden.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Leven zich in in jouw situatie en budget en geven op basis daarvan een advies (kan zijn een aankoop of een aanraden om even te wachten )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg soepel gegaan, heel makkelijk besteld via internet, helder en duidelijk, snel geleverd.

Service
Gewoon erg goed! Ik kreeg continue mailtjes over de voortgang van mijn bestelling.

Assortiment
Ik heb precies gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
De aankoop had niet beter gekund. Dit is zoals je het wilt.

Extra toelichting
Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JokeBB 24-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk, zowel op de website als in de winkel zelf.

Service
Ik ben al jaren klant, ik denk sinds 2004/2005 en heb altijd prima service gehad. Je wordt goed geholpen bij vragen en iedereen is enorm vriendelijk.

Assortiment
Ze hebben alles wat ik cameragebied kan wensen!

Aanbeveling
Simpelweg omdat ik enorm goede ervaringen met deze winkel heb.

Extra toelichting
Levering is supersnel, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik rijd er regelmatig heen maar bestel ook vaak via de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis De Clerck 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel overzichtelijke website met eenvoudige mogelijkheden om gemakkelijk te bestellen.

Service
Zeer vlotte communicatie met de helpdesk, voor en na de aankoop.

Assortiment
Goedkoper dan bij Amazon voor het artikel dat ik zocht.

Aanbeveling
Alles perfect verlopen, zeer snelle levering via UPS. Eén klein negatief puntje dat er extra dient betaald te worden voor het gebruik van Credicard of Paypal, anders had ik een 10/10 gegeven.

Extra toelichting
Verwerking van de betaling via PayPal zou na 17u00 ook mogelijk moeten zijn, dan kunnen de goederen nog vlugger verscheept worden en zijn het recordtijden van "volgende dag wordt er geleverd".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews