cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23835 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2246 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irma 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt snel je product vinden

Service
Vandaag bestelt, morgen is huis is ook echt zo!

Assortiment
Alles wat je je maar kunt bedenken

Aanbeveling
Ze maken waar wat ze je vertellen

Extra toelichting
Kan niet beter, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prodcuten niet altijd gemakkelijk terug te vinden in selectiemethode

Service
Perfect

Assortiment
Heel mooi aanbod, maar de Hema producten zijn er beperkt

Aanbeveling
Mooi aanbod aan interessante prijzen. Tevens vlotte btw-afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website. Wat ik ook handig vind, is dat er bij wordt vermeld welke producten handig zijn om er bij te kopen of die er bij passen.

Service
De klantenservice was 's avonds goed bereikbaar. Ik moest mijn bestelling de volgende dag echt hebben en zij verzekerde mij dat goed zou komen.

Assortiment
Ik heb alle benodigde producten kunnen vinden en bestellen. Een pluspunt is dat je alles in verschillende prijsklassen kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Klaske 02-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden.
Overzichtelijk

Assortiment
Diverse merken in vele prijsklassen

Aanbeveling
Goede voorlichting.
Ze nemen de tijd voor je om alles uit te leggen.
Zijn eerlijk, wisten niet zoveel van de ereader die ik ook kocht.
Leuke acties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Smedema 02-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk, modern en strak ingericht en voldoet qua indeling en vormgeving aan de hoogste eisen.

Service
Snel en toegankelijk.

Assortiment
Een nagenoeg volledig assortiment.

Aanbeveling
Het woord 'winkel' is eigenlijk ontoereikend.
De winkel heeft iets van een paleis.

Extra toelichting
Een lust voor het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze

Service
Super snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Bettonville 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als ik de zoekgegevens in typ vind ik direct wat ik zoek.

Service
ik heb even voor 24.00 uur besteld en het artikel werd keurig de volgende ochtend bezorgd.

Assortiment
zeer uitgebreid sortiment; er is niet veel te noemen wat cameranu.nl niet in haar sortiment heeft.

Aanbeveling
deze webwinkel is gewoon super.

Extra toelichting
cameranu.nl: groot sortiment, goede prijs, snelle levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin vC 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een prima website als je weet wat je nodig hebt. Als je er blanco in gaat en lekker wilt rondneuzen is het soms lastig.

Service
Al vaak bestellingen geplaatst via CameraNu, altijd prima verlopen en alles is snel binnen gekomen!

Assortiment
Wat ik nodig heb hebben ze, voor de juiste prijs!

Aanbeveling
First-stop webshop als je weet wat je nodig hebt. Prima service en snelle leveringen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Broos 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site met heldere, duidelijke informatie. Zo wist ik precies welke accessoires (grijsfilter en afstandsbediening) ik nodig had voor mijn Canon 60d.

Service
Levering direct de volgende dag. Precies zoals op de site stond!

Assortiment
Keuze genoeg in alle prijsklasses.

Aanbeveling
Als ik weer iets nodig heb, bestel ik zeker weer via deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal van den Berg 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden over de levering enz.

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Zal zeker vaker daar bestellen en aanbevelen bij familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Productteksten kunnen informatiever. Nu vaak tekst van leverancier. Vergelijken daardoor lastig.

Service
Gewoon erg goed en snel. Geldt ook voor naleveren.

Assortiment
Bijzonder uitgebreid. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed assortiment.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk helemaal top

Service
snelle service goed verpakt en netjes

Assortiment
goed en duidelijk assortiment

Aanbeveling
ze hebben veel spullen in huis voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Ik zou het iedereen aanraden hier te shoppen ben er zeer tevreden over..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Roder 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle service en heel vriendelijk personeel

Service
Na bestelling gelijk de volgende dag in huis

Assortiment
Hier grijp je echt niet mis !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca Boogerd 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk.

Service
Bestelling wordt snel en in prima orde geleverd. Je wordt ook prima op de hoogte gehoudenvia email

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wanneer je gebruik maakt van de zoekfunctie en je weet wat je wilt, kom je heel snel bij het gewenste product

Service
Ik kon aangeven op welke dag het pakketje bezorgd moest worden, ideaal! Geen pakket welke gewoon voor de deur gezet wordt.

Assortiment
als enige, van de door mij bezochte sites, voldoende keus in wat ik zocht

Aanbeveling
ruim assortiment en je kan kiezen wanneer het bezorgd wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berend 01-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Je wordt goed geholpen

Assortiment
keus genoeg

Extra toelichting
ik vind het gemakkelijk dat je een nummertje moet trekken, dan weet je wanneer je aan de beurt bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 01-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle, duidelijke service en hulp in de winkel

Service
Vriendelijk en snel

Aanbeveling
De gehele ervaring was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken en een betaling via iDeal heb je binnen de kortste keren je product in huis.

Service
Ik was op zoek naar de Epson scanner V600. Winkels bij mij in de buurt konden niet leveren of waren veel te duur. De heemkundekring in mijn gemeente gaf me de tip om naar CameraNu.nl te gaan. Nou ben ik erg voorzichtig en vooraf betalen is voor mij best een hobbel. Maar ik heb het toch gedaan en ben achteraf ongelooflijk tevreden. Ik heb de scanner besteld, betaald via iDeal en de volgende dag werd hij al bezorgd. Helaas ging er binnen twee weken 'n ledje kapot in het deksel, waardoor er een zwarte streep ontstond bij het scannen van negatieven. Zoiets kan gebeuren en is natuurlijk niet de schuld van de leverancier.
Vanaf dat moment heb ik kunnen vaststellen, dat CameraNu echte topservice verleent en een dikke 10 verdient. Ik heb het mankement gemeld per email. Een antwoord volgde binnen een uur met daarbij een retourbon van Kiala om het apparaat gratis terug te sturen. (CameraNu wilde uiteraard graag zelf vaststellen dat er een mankement is.) Binnen enkele dagen had ik een gloednieuwe scanner in huis. Ook weer gratis verzonden. Nu maar hopen, dat deze scanner het langer volhoudt. Het probleempje met de Epson doet echter niets af aan de superservice van CameraNu.nl en dat ook nog eens voor de scherpste prijs op internet.

Aanbeveling
Topservice, gemak en de scherpste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima zoekfunctie, duidelijke beschrijving en heldere foto's van het product + een prima vergelijker.

Service
Levering zoals afgesproken, verder nog geen gebruik gemaakt van services.

Assortiment
Groot assortiment en voor mijn product de laagste prijs.

Aanbeveling
Prima webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

keja 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruime keuze,en vlo9tte afwerking

Service
heel goede services

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
aan te bevelen bij vrienden en kennissen

Extra toelichting
erg tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjo Oole 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ze zeggen doen ze ook

Service
S'avonds besteld de andere morgen in huis

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kom meteen vinden wat ik zocht. Website is duidelijk en gemakkelijk te navigeren.

Service
Hebben zich uitstekend aan hun leus "voor 23:59 besteld, volgende dag in huis" gehouden. Ik werd verder goed op de hoogte gehouden via email. Pakket kwam keurig verpakt aan, goed beschermd ook, er is zeker rekening gehouden met het feit dat het een duur artikel betrof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elwin Rijken 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Strakke, heldere vormgeving. To the point. Site heeft weinig laadtijd.

Service
In tegenstelling tot vele andere webwinkels is de prijs/kwaliteit verhouding erg strak. Als groot pluspunt de 'voor 23:59 u besteld morgen in huis' service, die iig in mijn geval ook netjes waar werd gemaakt.

Assortiment
Breed en goed.

Aanbeveling
Ik ben erg blij met de snelle nette levering, de prijs/kwaliteit verhouding. Misschien als enige punt van kritiek nog het ontbreken van genoeg reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansF 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zowel in de winkel als per webbestelling

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Maar één keer meegemaakt in de fysieke winkel dat Canon LP-E5 akku in een plastic hoesje was gewikkeld zonder Canon verpakking en na lang zoeken gevonden. Dat deed mij twijfelen over de nieuwigheid van de akku.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kon makkelijk het gezochte item vinden.

Assortiment
ruime keuze, kon daardoor nog even vergelijken of het door mij gewenste item echt mijn definitieve keuze was.

Aanbeveling
gebruiksgemak, overzichtelijk.

Extra toelichting
snelle toezending, had het volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bernice 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij het uitzoeken van een camera worden alle bijpassende accessoires weergegeven.

Service
Snel en perfect geleverd.

Assortiment
Super uitgebreid en voor elk budget en benodigde accessoires.

Aanbeveling
Eerste keer iets besteld. Ik wist ongeveer wat ik zocht, maar niet precies. Super dat ik producten kon vergelijken en zo mijn keuze maken. Accessoires hoefde ik niet zelf te gaan zoeken. Betaling en levering ook perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De producten zijn goed gecategoriseerd en eenvoudig aan zoekprofiel aan te passen.

Service
Geen klachten, zeer adequate update van bestelling.

Assortiment
Veel keuze, scherp geprijste producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Berno 30-09-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker winkelen tot je aan de beurt bent

Service
samen met een verkoper mogelijkheden bekeken en ook nog handige tips gekregen

Assortiment
voor zover ik kon zien alles aanwezig wat ik zocht

Aanbeveling
er wordt de tijd genomen om je als klant thuis te voelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doreen 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en probleemloos bestellen

Service
Goede en snelle versans

Assortiment
Veel leuke dinge wat je nodig hebt voor prachtige fotos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Messje 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke webzite

Service
Chat functie op website. Wordt goed en netjes geholpen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Snelle levering. Duidelijke webshop.
Goede service

Extra toelichting
Ik bestel altijd al mijn camera spullen bij cameranu. En heb nog nooit problemen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Senders 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De opbouw van de website is duidelijk en de zoekfunctie werkt goed in tegenstelling tot andere fotografie websites.

Service
Online besteld volgende dag in huis, ideaal.

Assortiment
Ik ben blij met het assortiment dat aangeboden wordt en het recent toevoegen van meer Profoto producten.

Aanbeveling
Nog nooit een slechte ervaring gehad met CameraNu. Vandaar dat ik door de jaren heen al behoorlijk wat orders geplaatst heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tjeerd Bosklopper 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, duidelijke informatie en hoge mate van beschikbaarheid van getoonde producten

Service
Camera besteld via de website, maar van eerdere bezoeken weet ik, dat de winkel goed bereikbaar is, voldoende parkeerplaatsen en correcte behandeling

Assortiment
Veel keus in diverse segmenten met duidelijke product beschrijvingen

Aanbeveling
Prima prijs/waarde verhouding, snelle en correcte levering bij bestelling via website

Extra toelichting
Ondanks de afstand blijf ik hier mijn foto en film apparatuur kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handige zoeklijst links en ook de plaatjes helpen in het zoeken van product(soort).

Service
ik ben (telefonisch) geholpen. eerste medewerker wist mij niet direct te vertellen wat ik wilde weten en ben daarna door geschakeld naar iemand die er meer vanaf wist en zijn samen tot de oplossing gekomen.

Assortiment
zeer uitgebreid en heb kunnen vinden naar het product dat ik opzoek was.

Extra toelichting
Ik zou klanten de keus geven via wie of wat voor soort post het toegestuurd zou worden. Nu betaal ik 5,- verzend kosten voor 2 producten die makkelijk via brieven post had gekund en had mij 4,- bespaard waar ik bijna een van de producten die ik heb gekocht zou kunnen aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Stavast 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke weergave waardoor het bestellen eenvoudig is.

Service
Prima. Telefonisch correct te woord gestaan. Ook per mail heel snel antwoord. En bestellen voor 23:59 is de volgende dag al in huis. Supersnel.

Assortiment
Eigenlijk alles wat je zoekt op camera gebied is daar te vinden

Aanbeveling
Ik heb onlangs ( 2 weken geleden) een Canon Powershot G1X Mark II gekocht via CameraNu.nl Besteld om 23:50 en de volgende dag al binnen. De camera bleek elders toch iets goedkoper. Uit coulantheid werd door CameraNu.nl gratis een Sandisk 16 Gb, 95 MB/s toegestuurd t.w.v. €35. Chapeau. Dit noem ik nou SERVICE!!!!

Extra toelichting
Ik bestel met alle plezier een volgende keer weer bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

boraj 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, duidelijke en prijs redelijk tot goed

Service
per mail op de hoogte gehouden van levering en verzending.

Aanbeveling
alleen online bezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SjoerD 30-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles heel keurig gepresenteerd in de verschillende categorieën. Overzichtelijk en goed toegankelijk.

Service
Prima geholpen, uiterst correct en vlot.

Assortiment
Zeer ruime sortering waar je alles waar je interesse in hebt life kunt bekijken en de fototoestellen ook zelf even kunt uitproberen

Aanbeveling
Zeer de moeite waard. Deskundigheid van het personeel, men weet echt waar het over gaat en vragen worden adekwaat beantwoord. Heel plezierig, echt een aanrader.

Extra toelichting
Ik was 11 jaar geleden al eens in de vorige winkel geweest en die was ook al leuk, maar de huidige lokatie is inderdaad prachtig.Al woon ik een heel eind weg toch de moeite waard om er af en toe zelf heen te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hin 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kon snel vinden wat ik wilde en wenste

Service
snelle levering ,s'morgens besteld , andere ochtend in huis

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
aantrekkelijke prijzen en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank Van de Velde 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte afhandeling, ook van bestellingen die je eventueel terugstuurt.

Service
vlotte communicatie

Assortiment
zeer uitgebreid + uitstekende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Inzichtelijke website.

Service
Zeer goede updates over de bestelling en de verzending.

Assortiment
Ik kon meteen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de twee aankopen die ik onlangs deed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Besteld: volgende dat in huis

Assortiment
Kon nergens draadloze microfoon voor Nikon vinden, behave bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Besteld; meteen in huis. Netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrie kempinga 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Is erg overzichtelijk en snel te vinden

Service
Wat zeggen doen ze ook

Aanbeveling
Assortiment is groot en de service goed in snel

Extra toelichting
Waar ik ook zoek ik kom steeds weer hier terecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Gulinck 29-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Duidelijk. Door het digitaal aan kunnen geven waar je voor komt, direct de juiste medewerker.

Assortiment
Ruime keus in merken en verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Ruim, licht, goed overzicht, duidelijk waar het gewenste artikel uitgestald staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles snel te vinden als je een zoekopdracht invoert

Service
Zeer nette levertijd.

Assortiment
Prijs ligt net even onder het gemiddelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter je bureau de bestelling plaatsen, en 's anderendaags 400km verder aan huis geleverd! :-)

Service
Alles was piekfijn geregeld, en perfect te volgen via internet.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Er is niets negatiefs te melden. Ik raad het iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWMH 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces is erg gemakkelijk en verloopt soepel.

Service
Goede service, duidelijke facturen, snelle levering, geen gedoe.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, kan ik vinden. Goed assortiment.

Aanbeveling
Goede webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janriemerpostma 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je moet even zoeken naar het juiste artikel. Er zijn diverse studioflitssets zodat je voor jezelf moet weten wat je wilt.
Dat kost wat tijd maar is noodzakelijk.

Service
op de juiste dag aangeleverd.Prima.

Assortiment
ruim voldoende. zie opmerking over gemak.

Aanbeveling
juist vanwege het ruime assortiment en de vlotte afwerking. Verder is het bij mij nog niet voorgekomen dat iets kapot of beschadigd werd bezorgd.

Extra toelichting
? genoeg lovende kritiek dacht ik. Ik wil de zaak graag nog eens fysiek bezoeken, gewoon om eens rond te kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunnink 29-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een verrekijker. Van achter het raam in de winkel kon ik - tig kijkers proberen.

Assortiment
De een na de andere kijker werd aangeboden zonder dat er sprake was van opdringing.

Extra toelichting
De medewerkers was deskundig. Tastte de wensen van de koper af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick van der Klooster 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, altijd duidelijk of iets wel of niet op voorraad is.

Service
Mocht wat ik bij 'Gemak' schreef niet van toepassing zijn, dan word je daar super mee geholpen !

Assortiment
135 en 120 film is wel eens uit voorraad.

Aanbeveling
Overzichterlijke website, goede service en super super snelle levering!!!

Extra toelichting
Ik hoop hier nog eens 5 jaar goed te kunnen winkelen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lawrence Vasseur 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik krijg van cameranu.nl altijd snel een advies en er wordt rekening gehouden met mijn wensen zoals budget.

Service
De mensen zijn vriendelijk en helpen snel.

Assortiment
Ik mis alleen computers en laptops.

Aanbeveling
Goede en snelle service, goed advies en één keer is er een product geleverd dat door distributie niet goed functioneerde. Er werd meteen een vervangend product opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilma 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon op de website snel vinden wat ik zocht, en dus ook heel gericht zoeken.

Service
De ene middag besteld en de volgende dag in huis, met tussendoor heldere mails over de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews