cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2682 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pee 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vanavond besteld en nog geen twaalf uur later bezorgd!
Overzichtelijke site.

Assortiment
Veel keuze voor 1 item, recensies en gespecificeerde beschrijvingen maken het makkelijk te besluiten welk item het beste bij je past.

Aanbeveling
Gemakkelijk, overzichtelijk, veel keuze, snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een prima regenjasje voor een Sony videocamera 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere site

Service
Omdat 2 regenbeschermers van Manfrotto erg op elkaar leken toch maar even gebeld. Hoewel mi geen courant artikel, toch meteen een helder antwoord.
Met de verzekering dat als het toch niet paste, ruilen geen enkel probleem is.

Assortiment
Zeer grote keuze uit regenjasjes voor videocamera's.

Aanbeveling
Gewoon goed & helder en de volgende dag had ik het artikel al in huis

Extra toelichting
Manfrotto, maar ook andere producenten rekenen belachelijke prijzen voor een simpele raincover. Met de Euro 85 die ik moest betalen bij Camera-Nu scheelde dat toch zo'n 25 Euri met de winkelprijs hier in Alkmaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fruitalicious 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk alles te vinden

Service
Super snel geleverd!

Aanbeveling
Eerste x dat ik hier bestel en meteen helemaal top super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciska 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was snel gevonden en beschrijving duidelijk.

Service
Levering was volgens afspraak, dus binnen de gestelde norm. Geen verder contact gehad met de klantenservice over probleem of retour. Alles was naar wens.

Assortiment
Product was wat we ervan verwachten. Prijs - kwaliteitsverhouding is goed.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, keuze voldoende, in meerdere prijsklassen keuze, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holtslag 16-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen bij aankoop van wireless trigger set voor mijn camera.

Assortiment
Ruime keuze om jouw ideale aankoop te doen.

Extra toelichting
Via mail accuraat en duidelijke info ontvangen over te leveren producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma W 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De producten zijn goed te vinden, en er staat een duidelijke product specificatie bij.

Service
Je kunt ze gemakkelijk op bellen, nemen snel op, en weten makkelijk antwoorden te geven op je vragen.

Extra toelichting
De bestellingen komen erg snel binnen, dat is super fijn. En ook als je onverhoopt een product moet terug doen, dan doen ze daar ook niet moeilijk over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjanN 16-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webwinkel is goed ingedeeld en duidelijk. De winkel op Urk is makkelijk te vinden en heeft goede parkeergelegenheid. Er zijn klantentoiletten en er is gratis koffie en/of thee en gelegenheid om rustig te zitten wachten tot je aan de beurt bent of tot de technische afdeling klaar is met werkzaamheden.

Service
Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen en krijgt goed advies en dan maakt het niet uit of je voor een uv filtertje van veertien euro komt of voor hele dure camera. Er wordt goed gevraagd waar je het product voor wilt gebruiken en er wordt meegedacht over alternatieven als het product niet voor handen is of als het boven je budget is.

Assortiment
Ik heb het idee dat ze zeer ruim gesorteerd zijn voor zowel amateurs als professionals.

Aanbeveling
Goede ruimgesorteerde winkel met vriendelijk en deskundig personeel en nog voordelig ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Auke Bleeker 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je er om vraagt krijg je een gedegen advies en uitleg over de producten

Service
Uiterst correcte afhandeling van de order, of het nu een order betreft van €25 of van €2500, het is altijd goed.

Assortiment
Een enorme diversiteit van producten

Aanbeveling
Uiterst correct in advies en afhandeling van een order.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand Aalderink 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, dus relaxed vanaf de bank winkelen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Deze winkel is snel en gemakkelijk te vinden via Google en kieskeurig.nl
Wanneer men een artikelnummer heeft van de fabrikant is het snel te vinden op de website. Details van het product heb ik kunnen vinden via een andere site, waarbij men gemakkelijk kon vergelijken.

Service
Snelle levering, en duidelijke werkwijze. Men kan ook aangeven dat men het bij de buren mag afleveren. Dit vind ik positief.

Aanbeveling
Makkelijke en duidelijke details van producten kan men overzichtelijker neerzetten.

Extra toelichting
Verder ben ik zeer positief over deze winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Jitze van der Meer 15-02-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige afhandeling in volgorde van binnenkomst met nummertjes.
Alle gelegenheid om nog dingen te bekijken om te overwegen.
Men neemt alle tijd voor een klant

Service
Zeer deskundige en eerlijke voorlichting. Geen commerciële verkooppraatjes om onnodige en onnodig dure zaken te verkopen.

Assortiment
Men verkoopt eenvoudige camera's van € 100.-- tot combinaties voor prijzen, die men eerder in een autoshowroom zou verwachten.

Aanbeveling
Een bezoek aan Urk is een (enkele) reis van 90 kilometer voor mij altijd nog waard geweest.
Voor wie helemaal geen advies nodig heeft (of denkt te hebben) is er een zeer betrouwbare en snelle webwinkel.

Extra toelichting
Als vervanging van een beschadigde Canon EOS 400 camera, overwoog ik reparatie of de aanschaf van een 60D, een "uitloopmodel". De adviseur (dus geen verkoper) was het met mij eens, dat de 60D een prima semi-professionele camera was en dat de aanzienlijk duurdere opvolger (70D) in mijn omstandigheden niet veel meerwaarde bood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht was eenvoudig te vinden

Service
Afhandeling en aflevering volledig conform verwachting

Assortiment
Niet alle merken voorradig zodat vergelijk niet evht kon, maar het product dat ik wilde hebben was voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ash 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop werkt erg makkelijk en is erg logisch

Service
De beloftes worden nagekomen, precies wat je ervan verwacht

Assortiment
ik had binnen no time gevonden wat ik nodig had en het was nog op voorraad ook

Aanbeveling
Als ik iets nodig heb dan zal ik altijd hier komen kijken

Extra toelichting
Ash

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timopoppe 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker makkelijk via internet kijken, als er vragen zijn, is de winkel dicht bij. Kundige mensen maar soms wel een beetje druk.

Service
Kundig personeel, voldoende keuze en scherpe prijzen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
kan meer, doet meer, en heeft meer service dan de lokale fotozaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke navigatie en snel te bestellen.

Service
Gewoon goed en doen wat wordt beloofd.

Assortiment
Lijken compleet aanbod te hebben maar ik kwam direct via Google bij het juiste product.

Aanbeveling
Gewone perfecte winkel voor je fotospullen.

Extra toelichting
Ga zo door. Lekker scherp geprijsd en snel leveren trekt altijd klanten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jef 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, snel & simpel

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles voor een goede basis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben aan de Stegge 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen 2 minuten een hoes gevonden en besteld

Service
's avonds besteld volgende dag in huis en binnen de aangegeven tijd

Assortiment
Niet verder gekeken. Had mijn keuze snel gemaakt

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erik R 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering, na bestelling volgende dag in huis. Veel webshops beloven dit maar gebeurt niet vaak.

Assortiment
Was op zoek naar een goede dslr microfoon, dit soort accessoires, hebben maar weinig shops in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle en correcte levering, met track en trace. was op zoek naar een niet te dure dslr microfoon, en vond deze in de webshop van cameranu.nl. Goedkoop bleek geen duurkoop, want de microfoon werkt helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snel en duidelijk antwoord op de gestelde vragen via de website

Assortiment
Breed assortiment mbt film en foto apparatuur, de drones mogen natuurlijk niet ontbreken

Aanbeveling
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PaulSay 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit mijn burostoel, hoe makkelijk kan het wezen?

Service
Kreeg een extraatje behorend bij mijn aangeschafte product, iets waar ik anders ruim voor zou moeten betalen

Assortiment
Ik kan alles vinden wat ik zoek

Aanbeveling
Snel, voordelig en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Nugteren 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg overzichtelijke site, en heeft ook nog handige hulpjes op de site zoals bv de Accessoirevinder en Tassenvinder.

Service
Gratis en snelle verzending.

Assortiment
Groot assortiment met goede prijzen.

Aanbeveling
Betrouwbare winkel met prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jody 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede online winkel, eenvoudig een keuze te maken.

Service
Geweldig, ook de communicatie tijdens het gehele proces is perfect.

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 14-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gratis koffie en behoorlijk veel personeel voor advies.

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
We waren er op een zaterda dat het druk was. Toch zijn we vrij snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marten 14-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij binnenkomst trekje een nummer waarvoor je komt. Tijdens het wachten kun je koffie pakken. Wanneer je aan de beurt bent wordt je deskundig geholpen en nemen alle tijd voor je

Service
Ze nemen alle tijd voor je

Extra toelichting
Ben onlangs bij een zeer mooie lezing geweest over nachtfotografie door Johan Vd Wielen. Was een mooi lezing en werd zeer goed gebracht. Ook veel geleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Immo 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon snel vinden wat ik zocht

Service
Telefonisch goed bereikbaar en werd snel geholpen

Assortiment
Ik zocht 3 dingen. 2 dingen direct gevonden. Een derde helaas niet. Ik zocht een koffer die er niet was in de indeling die ik graag wilde. Deze heb ik (helaas) elders moeten bestellen.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 14-02-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is overzichtelijk.

Service
Je werd snel geholpen. Het personeel is vriendelijk.

Assortiment
Groot. volgens mij verkopen ze alleen nee als het is uitverkocht.

Aanbeveling
ik was er op een moment dat het druk was. En toch ben ik vrij snel geholpen. en zag de mensen met tevreden gezichten weg gaan, goed teken toch?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mijn fotocamera is al een ouder type. Maar ik kon gemakkelijk uit de zeer ruime keuze (afstandsbedieningen) nog een geschikte vinden.

Service
In de gebruiksaanwijzing van de online gekochte afstandsbediening kon ik het typenummer van mijn fotocamera niet meer terug vinden (terwijl deze op de website wel te vinden was). Ter afstemming heb ik toen telefonisch contact opgenomen, desbetreffende medewerker nam de moeite om het artikel er bij te zoeken, dat waardeer ik.

Assortiment
Zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Zeker als je een wat specifieker product zoekt, is mijn overtuiging dat je vakkundig geholpen wordt! Daar merk ik nog bij op dat ik mijn ervaring alleen kan baseren op een online aankoop.

Extra toelichting
Het zou een aanbeveling kunnen zijn om nog een (kort) begeleidend schrijven bij de aflevering in envelop toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lourens Reinalda 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heel overzichtelijk, duidelijke beschrijvingen etc.

Service
Snel en goed geleverd, duidelijk contact na bestelling over levering en facturering

Assortiment
Genoeg in t assortiment voor een mooie prijs!

Aanbeveling
Zeker een 8 waard!

Extra toelichting
Zie motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Veronique 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en snel het product gevonden wat ik zocht, goede uitgebreide beschrijving bij het product.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Groot assortiment, en ook het specifieke product op voorraad wat ik zocht.

Aanbeveling
Een hele fijne winkel, ik kom hier zeker terug.

Extra toelichting
Ze houden je ook tijdens de bestelling goed op e hoogte, van verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Baade 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel en goed geleverd

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Snelle terug koppeling als je besteld

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmond Friederich 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Service is erg goed,en bezorgigen zijn gauw in bezit van eigenaar

Aanbeveling
een gezellige winkel en vriendeljke werknemers die de tijd voor je nemen.mag er graag komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Guus Kersemakers 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk iets te bestellen en afterekenen.

Service
heel snel met bezorgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 12-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Nalevering werd kosteloos verzorgd

Extra toelichting
De bezorgdienst, PostNL, nam niet de moeite om aan te bellen bij aflevering. Vroeg dus niet om de verplichte handtekening en zette zelf maar een krabbel ( te zien op het tracking formulier) om vervolgens het pakket ergens buiten neer te leggen. Handtekening voor ontvangst was bij deze bestelling vereist volgens CameraNu. 8 Uur later vond een medebewoner bij toeval het pakket. Ik hoop dat bij een eventuele volgende bestelling ( van waarde) de bezorgdienst zich wel aan het protocol houdt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk de Graaf 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site is overzichtelijk en makkelijk

Service
er ontbrak wat bij de bestelling en werd heel vriendelijk geholpen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ubbo 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed.

Service
De service wil ik graag toelichten:
Een Think Tank fototas besteld en deze opent contra van wat ik gewend ben en heb deze teruggestuurd. Was niet mijn ding.
Ik heb een Mail gestuurd en kreeg vlot een retourformulier zonder ook maar een aan- of opmerking.
Binnen een week was het geld op mijn rekening gestort. Dit is een ervaring die ik graag wil delen en mij heeft aangezet tot het schrijven van deze review.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Zie beoordeling service. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 12-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prettige winkel bij ons om de hoek

Service
Snel en zorgvuldig

Assortiment
De door ons gekochte artikelen waren altijd op voorraad

Aanbeveling
Breed assortiment, deskundig personeel en voldoende aandacht/tijd voor de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moonjumper 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele overzichtelijke site.

Service
snelle levering. Ene dag besteld en andere dag in huis.

Assortiment
heel breed assortiment.
alles wat je nodig heb voor rondom film en fotografie is er aanwezig.
in verschillende prijsklasse en dat is juist zo fijn.

Aanbeveling
echt een aanrader.
Zal ook een ieder adviseren hier te kijken als ze iets nodig hebben voor camera's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk ook telefonisch te bestellen en overzichtelijke site.

Service
Goede voorlichting per telefoon en prima afhandeling en levering

Assortiment
Keuze in overvloed en goed advies

Aanbeveling
Prettige afhandeling per telefoon. Zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, met goede uitleg.

Service
Ik werd keurig ingelicht over de verzending en het betalen met een creditcard

Assortiment
Wat ik zo zag kun je alles op electronicagebied kopen

Aanbeveling
De prijs, die ik voor een coaxkabel betaald heb ligt bijna 50 % lager dan elders. Ondanks het lage bedrag ( € 10,00) toch geen verzendkosten en aangetekend verzonden. Grote klasse

Extra toelichting
Ik heb nog niet eerder zo'n goed verzorgde verkoop en verzending meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W de la Chambre 12-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kunt kiezen of je advies wilt of iets afhalen.

Service
Er was bij aankoop in de winkel per ongeluk een te kleine maat filter meegegeven. Dit kon ik terugsturen op kosten van camera nu en het vergelijk in prijs (bijbetaling) werd mij kwijtgescholden. Vriendelijk te woord gestaan bij klantenservice.

Assortiment
Heel breed!!!!

Aanbeveling
Nog nooit ontevreden terug gekomen van een bezoek.
Eerlijk advies; vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
heb spullen via de webshop gekocht en had hier vragen over en ben goed geholpen door de antwoorden die ik kreeg

Aanbeveling
de beoordeling die ik geef gaat over de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site alles overzichtelijk geplaatst

Service
niks over te klagen

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
Raad deze winkel zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snellen levering

Assortiment
Veel soorten artikelen

Aanbeveling
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rabuto 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
De levering ging erg snel

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
uitstekende prijs/kwalitiet verhouding

Extra toelichting
Alle communicatei verloopt snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke site, zowel op de computer als op een smartphone.

Service
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over levertijd.

Assortiment
Groot assortiment met voor ieder wat wils

Aanbeveling
Goede winkel, voor alle camera apparatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva Caminada 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles is super simpel te vinden alleen het kan altijd beter

Assortiment
Breed assortiment ik kon alles vinden wat ik wou!

Aanbeveling
Ik kon alle producten goed vinden en een ruime keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Opa Harie Mestreech 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had een juffrouw aan telefoon die goed op de hoogte is van fotografie, en nog vriendelijk is bovendien. Dat koopt makkelijk

Service
prima verpakking en verzending

Assortiment
zeldzaam groot

Aanbeveling
8 omdat perfectie niet bestaat, en dan ook nog op het leuke URK . Fijn zo doorgaan mensen, niks aan veranderen!

Extra toelichting
nee hoor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F van Buuren 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle bezorging en duidelijke informatie over de mail

Extra toelichting
De f-stop ICU die ik gekocht heb was het perfecte cadeautje voor mijn vriendin. De ICU was via de website goed te vergelijken met anderen en de beschrijving gaf veel informatie. Daarnaast was ook de service van cameraNU.nl erg goed, allereerst met goede informatie op de site en daarna met duidelijke mailtjes en een snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms had ik moeite om door de hoeveelheid aan keuzes het juiste artikel te vinden. Maar met een beetje creativiteit lukt dit toch wel.

Service
Er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen over de kwaliteit van de verschillende producten, via mail en/of telefoon, erg prettig.

Assortiment
Echt heel veel keus.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website snelle levering

Assortiment
Wat je maar wil is er

Aanbeveling
snel en accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews