cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2340 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerdiwillems 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan alles bekijken en bevragen , een ruim assortiment, zonder dat men pusht.

Service
Vriendelijk, bereidwillig, niet opdringerig , goed advies, kennis, of info opzoeken als men zelf niet de kennis heeft- dat laatste is in veranderende technologie heel belangrijk.

Assortiment
Ruim en Tot heel goede kwaliteit voor bepaalde merken.
Voor mij zou het interessant zijn als nieuwe lijnen zoals die van Sigma (Art-lenzen en nieuwe reeks toestellen ook gevolgd zouden worden).

Aanbeveling
Ik heb het geluk dat deze winkel op mijn route van Brussel naar Groningen ligt zodat ik af en toe kan langsgaan. Een aantal verkopers hebben fotografie-ervaring- en ik vind de gesprekken dan heel interessant.In het alleman goed advies. Prijs/kwaliteit goed. Ook per post goede service. Geen probleem om dingende retourneren.Ik heb 80% van mijn materiaal bij jullie aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rainer 09-12-2015 In de winkel gekocht
Ik ben in het filiaal in Urk geweest
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een grote winkel die goed bereikbaar is met de auto en met voldoende parkeergelegenheid. Verder is er een heel ruim assortiment aan produkten aanwezig en kun je bijvoorbeeld verschillende camera's zelf even proberen i9n de winkel.

Service
Ik ben heel goed geholpen door een vriendelijke verkoper die ruim de tijd voor mij nam en mij uitstekend hielp om mijn order helemaal op mijn persoonlijke wensen af te stemmen.

Assortiment
Een heel ruim assortiment met een grote verscheidenheid aan merken en produkten. Je zult niet gauw iets vinden wat CsmeraNu op fotografiegebied niet aanbiedt of zal kunne aanbieden.

Aanbeveling
Een hele goede winkel met een groot assortiment, vriendelijke en vakkundig personeel en een service waaruit blijkt dat de klant geen nummertje maar echt koning is.
Ik kan CameraNu echt aan een ieder aanraden!

Extra toelichting
Ga vooral zo door; ik kom zeker nog een keer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
hebben alles wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke zoekfunctie op de site, makkelijk te sorteren op prijs, revieuw, dit is op andere sites nog wel eens een gebrek.

Service
Snelle service, duidelijke berichtgeving over bezorging en snel en gemakkelijk bestellen, betalen, leveren!

Assortiment
Voor ieder wat wils, van de duurste merken tot superkoopjes! Zeker een aanrader.

Aanbeveling
Zeker een dikke 10! Goede, snelle afhandeling van order, duidelijke voorwaarden, en goede garantievoorwaarden!

Extra toelichting
Een aanbeveling voor ieder die op zoek is naar een leuk cadeau voor een ander of natuurlijk voor je zelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bettine 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en goed ingericht.

Service
De bestelling werd snel en netjes verzonden. Achteraf nog geen service nodig gehad, dus daar kan ik niet over oordelen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Als webwinkel duidelijk en overzichtelijk met een snelle verzendservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilco 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Je kunt precies vinden wat je zoekt.

Service
Een vraag bij mijn bestelling werd snel en accuraat beantwoord

Assortiment
Veel mooie spullen voor een scherpe prijs. Ook tweedehands (al zijn de prijzen dan wat minder scherp misschien).

Aanbeveling
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was makkelijk te bestellen

Service
Prima transactie, niets op aan te merken

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

en hobbyfotograaf 09-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
spullen zonder probleem kunnen kiezen en snel afgeleverd.

Assortiment
Ook bijzondere spullen op voorraad die mijn eigen fotograaf niet in de winkel lagen.

Aanbeveling
alleen goede ervaringen, maar nog niet heel veel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jantje leica 09-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
even kijken op de site of het product er is
dan haal ik het op (bestellen kan natuurlijk ook)
en dan in urk een visje eten dus 2x plezier

Service
de mensen van camera nu nemen de tijd voor je
of je nu door de week komt of op een drukke zaterdag

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
veel op voorraad
deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicoos 09-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kwam naar de winkel van camera nu.nl met de bedoeling een spiegelreflex camera te kopen . Op de site had ik al een beetje gekeken welke ik mooi vond. In de winkel werd ik goed geholpen en bleek dat waarvoor ik de camera allemaal wou gebruiken . Ik div objectieven zou moeten aankopen en mee moest slepen . Er werd me goed en duidelijk uitgelegt wat de verschillen tussen spiegelreflex en compact waren en me gewezen op een brug tussen beide . Deze sony heb ik uiteindelijk gekocht en hem nu een week in gebruik echt een mooie goed in de hand liggende compact camera maar met de looks van een spiegelreflex. Bedankt en zeker tot een volgende keer

Service
Zie hier boven

Assortiment
Eigenlijk een beetje ruim maar hierdoor wel voor iedere wens en elk budget een keuze

Aanbeveling
Nette service. Goed assortiment en ruime voorraad

Extra toelichting
Behoefd geen toelichting Ou er maar snel heen gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hebu58 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je goed gericht gaat zoeken is de winkel makkelijk te doorzoeken. Als je niet de juiste benaming weet van het product wat je zoekt wordt het wat moeilijker.

Service
Helemaal top! Ondanks dat het een webwinkel betreft heb je echt het idee dat je als klant behandeld wordt.

Assortiment
Toegegeven, ik bezoek niet maandelijks de winkel, maar heb er nog nooit iets niet kunnen vinden waarnaar ik op zoek was of anders wel een goed alternatief.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, duidelijke uitleg van het product voorzien van reviews en voorbeelden van gelijkwaardige producten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

henk 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
wat ik zocht kon ik goed en snel vinden

Service
in de middag besteld en betaald en volgende dag afgeleverd. prima job gedaan camera.nu

Assortiment
kan ik niet veel over kwijt ik was gericht op zoek dus niet geïnteresseerd in het assortiment nu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lars Rotterdam 09-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en heeft eigen parkeergelegenheid. Binnen is de winkel verzorgd en overzichtelijk.

Service
Ondanks dat de site aangaf dat het product voorradig was kon men het (kleine) item niet direct vinden en is netjes de volgende dag verzonden. Een andere keer werd ik er netjes opgewezen dat ik, indien ik naar de winkel zou komen, vooraf kon bellen zodat het item opzij gelegd kan worden.

Assortiment
Met name Elinchrom producten zijn volop voorradig.

Aanbeveling
Verzorgd, netjes en overzichtelijk. Voldoende zitjes voor het wachten. Koffie staat klaar.

Extra toelichting
Prijstechnisch erg goed in de markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lemmers 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima

Service
Snelle service

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Prima winkel en spullen voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten waar ik naar zocht zijn overzichtelijk geplaatst

Service
Supersnelle service

Assortiment
Nog niet alles bekeken vanwege ernstige ziekte. Ik ken nog niet het hele assortiment.

Aanbeveling
Nog voor de afgesproken tijd was het product bezorgd. Ook was er een duidelijk e-mail wisseling.

Extra toelichting
Ik ga zeker vaker bij jullie kopen. Dit was de eerste keer en verliep prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Vennix 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ik wordt direct geholpen bij mijn vragen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik bestel al jaren met veel plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groeier 09-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezette winkel en goed advies

Service
Handelen snel en problemen worden serieus genomen. Wordt snel nagebeld en zeer klantgericht

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer prettig contact en professioneel personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Geleverd volgens afspraak, communicatie vooraf helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Telefonisch goed geholpen. Vriendelijk en correct.

Aanbeveling
Prima service, prijs en kwaliteit.
Snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japosturk 09-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als plaatsgenoot van CameraNu.nl ingegaan op een superaanbieding i.v.m. het 12,5 bestaan.Deze zag ik op de de website en kon dit niet voorbij laten gaan. Besteld via de site met de vermelding van afhalen. Toe ik de volgende dag kwam afhalen bleek dat er meer dan 200 bestellingen waren maar dat er 14 camera's beschikbaar waren. Op is op dus. Tot mijn grote vreugde was ik bij de top 10 van de bestellers zodat ik dus heel blij huiswaarts kon keren met mijn nieuwe digitale systeem camera.

Service
Heel vriendelijk, voorkomend en deskundig geholpen juist toen het even leek dat ik het mis zou lopen. Gewoon super.

Assortiment
Heel veel keus en heel overzichtelijk en inzichtelijk.

Aanbeveling
Omdat alles heel deskundig, vriendelijk maar bovenal gemeend hulpvaardig wordt afgehandeld.

Extra toelichting
Ik heb al weer nieuwe toebehoren voor mijn camera in gedachten voor de korte termijn om het fotograferen met deze geweldige camera nog leuker en effectiever te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk met een goede zoekfunctie en voldoende informatie. Bestellen gaat eenvoudig.

Service
Heldere communicatie, snelle levering.

Assortiment
Alle spullen die ik nodig had, kon ik bij cameranu.nl vinden.

Extra toelichting
Ik heb met cameranu.nl alleen maar goede ervaringen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvet 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer fijne site. Snelle leveringen. Duidelijk overzichtelijk

Service
Zowel per mail als in de winkel erg goed geholpen. Er word met je meegedacht, vakkundig geadviseerd en er word geluisterd naar jouw eigen wensen/ budget. Voorbeeld voor andere winkels

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Mijn eerste keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Vinke 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel kwam ik bij mijn product

Service
in een paar klikken was ik er

Assortiment
Er was keuze genoeg

Aanbeveling
Digitaal is de bestelling snel geplaatst. Analoog kun je op de weg er naartoe van de omgeving

Extra toelichting
in een poep en een scheet was het gepiept

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel makkelijk te vinden en eenvoudig besteld.

Service
Keurig volgens afspraak geleverd, de bestelde artikelen waren in prima staat. Verder kan ik er weinig over zeggen, nog geen problemen gehad.

Assortiment
Ruime keus voor elk type camera.

Aanbeveling
Gewoon een vette voldoende, deze winkel!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel te vinden en overzichtelijk

Service
snel en correct goede verpakking

Assortiment
prima

Aanbeveling
snel en goedkoop en goede waar

Extra toelichting
go on

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jaboo 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede navigatiestructuur

Assortiment
Bijna alles te vinden, zowel merk als goede betaalbare alternatieven

Aanbeveling
Goede service, was eens een rekening van 4 jaar oud kwijt, na 1 mailtje zo weer een kopie ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kruit 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi site, ruim aanbod,..makkelijk om te bestellen..gratis verzenden en goede prijzen..een site naar mijn hart.

Service
Gratis verzending! na betaling berichtje met ordernummer en tracking code is..gewoon super. Bij het artikel staat vermeld of het voorradig is...erg fijn & handig!

Assortiment
Ruime keuze..overzichtelijke site..en de prijs is goed.
( in mijn geval ,ik was dik tevreden)

Aanbeveling
Zo moet in mijn ogen een website en webwinkel zijn! Ik ben 50 + ik vind het een prettige webwinkel om te shoppen. Kan zien of het artikel op voorraad is..na mijn bestelling ,kan ik mijn pakket checken waar het zich bevind (tracking) maar, ik had hem de volgende dag al in huis. Een webwinkel die je kunt vertrouwen. voor mij een dikke 10

Extra toelichting
Alles heb ik al gezegd. Ik vind het een top bedrijf! Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacko 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige bestelling en zeer snelle levering

Service
Volgens mijn gevoel goed maar nog geen ervaringen

Assortiment
Goed assortiment tegen concurrenende prijs

Aanbeveling
Goede prijs, goede levering en lijkt vertrouwd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Basine 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder problemen de juiste accessoires gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gopro user 08-12-2015 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

6,8

Service
ben eerst boven bij manfrotto geweest waar ik keurig en zeer netjes ben ontvangen vervolgens naar beneden gegaan omdat ik wat wilde kopen,bonnetje getrokken en vervolgens een halfuur voor de balie gestaan,niemant heeft mij zien staan en niemant heeft mij gevraagd op ik al werd geholpen,vervolgens ben ik weg gegaan.

Aanbeveling
te lang wachten,word ook niet aan gesproken,ieder heeft het op zijn eigen manier te druk wat tenkosten gaat van de service,ik heb dit helaas zelf ervaren,jammer.

Extra toelichting
zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 08-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk.
Ook is er altijd iemand aanwezig die je kunt aanspreken.
Alleen de koffie uit de automaat smaakt belabberd slecht.

Service
De service in de winkel, ook op de afd. op de 1e verdieping is bijzonder goed.

Assortiment
Het assortiment is voor vele soorten artikelen zeer uitgebreid. Er is dus voldoende keus uit camera's, tassen, verrekijkers etc. etc.
De adviezen zijn professioneel en altijd welkom.

Aanbeveling
Zie de hierboven omschreven items.
Wij komen er al een aantal jaren.
Het is voor ons anderhalf uur rijden vanaf thuis maar dat hebben wij er graag voor over.

Extra toelichting
Een advies. Zorg voor een goed kopje Hollandse koffie. Er zijn automaten die het een stuk beter doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Clemens 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel vlug geleverd.

Service
Kreeg door een foutje in mijn email geen bevestiging mail. Een telefoontje en binnen 3 minuten in orde.

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditta 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
er valt weinig te motiveren. Ik krijg een linkje en ik bestel en dat gaat makkelijk

Service
ik had al eens besteld en kreeg netjes de melding dat ik in jullie bestand stond

Assortiment
ik grijp nooit mis, maar dat komt natuurlijk door het linkje

Aanbeveling
heb alleen maar goede ervqaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G J Klumper 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenneke 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel en goede service!!

Assortiment
Heel veel keus!!

Extra toelichting
Zeer betrouwbare webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elbert 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snel en makkelijk betalen. Handige nieuwsbrief met de nieuwste aanbiedingen en andere nieuwtjes.

Service
Snelle levering. Als ik ergens een vraag over hebt, dan wordt deze vraag snel beantwoord. Er was iets mis met een objectief wat ik had besteld, gratis kunnen retourneren, klacht over het product werd serieus genomen en snel een nieuwe geleverd gekregen.
Gratis verzenden bij vooruitbetalen en aangetekend versturen + binnen 1 dag in huis!

Assortiment
Uitgebreid assortiment camera's en accessoires.

Aanbeveling
Ik zou cameranu.nl aanbevelen; goede service, producten binnen 1 dag in huis, gratis verzenden en uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker op het internet bestellen is super makkelijk

Service
Het bezorgen is helemaal top je hoeft er niet lang op te wachten en het kost niks

Assortiment
Er is voor alles wat en het is makkelijk te vinden op de site

Aanbeveling
Je krijgt overal bericht van als je besteld hebt via de site en dat is makkelijk voor mijn overzicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

werner Oudshoorn 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet alles makkelijk te regelen zeer overzichtelijk.

Service
Alles supper snel en correct. Ook in de winkel zeer goede service.

Aanbeveling
Service en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis, keurig verpakt.

Service
Snelle levering zonder problemen

Assortiment
Zeer uitgebreid naar mijn idee de ruimste sortering van alle fotowebwinkels.

Aanbeveling
Geen enkel probleem gehad , snelle services etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Witjes 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima afhandeling.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schelling 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alhoewel artikelen niet allemaal op voorraad, toch vrij snel alles uitgeleverd in twee zendingen.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Luijks 08-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even het;systeem ontdekken en dan is het op je gemak dingen bekijken en uitzoeken ? uitproberen.

Service
Mensen zijn heel relaxed en gemotiveerd om je aan de juiste keuze te helpen. Tijd wordt voor iedereen gemaakt. Grote of kleine aankoop.

Assortiment
vond wat ik zocht (na op internet mijn huiswerk gedaan te hebben)

Aanbeveling
zou graag hebben dat hij in Lelystad gevestigd was.

Extra toelichting
Nee, kom met plezier kopen wat ik wil hebben op fotogebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KMajoor 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Snel en geen verzendkosten voor kleine bedragen

Assortiment
Grote keuze

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

anita 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal om via internet je cadeau's te kopen, en wordt keurig en snel geleverd

Service
Omdat het gaat om een cadeau voor de kerst had ik nog wat vragen, deze zijn zeer goed en service gericht beantwoord

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
de service, levering, keuze uit producten zijn super en zal ook zeker de winkel aanbevelen aan andere

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 08-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het grote winkelpand is op een toegankelijke plaats. Binnen is het overzichtelijk en goed ingedeeld. En de Webshop is goed overzichtelijk en gebruik vriendelijk.

Service
Uitstekende service. Werkt met nummers. Is jou nummer aan de beurt dan valt dat te zien op en groot scherm. De verkoper neemt de tijd voor je en geeft deskundig advies.

Assortiment
De meest gangbare apparaten en rand apparatuur is geëxposeerd in de winkel. Naast de winkel is het enorme magazijn waar al hun producten opgeslagen staan. D.m.v. de Webshop heeft u toegang tot alle producten die zij verkopen. De webshop is overigens ook toegankelijk in het winkelpand.

Aanbeveling
Hele goede service en deskundige begeleiding. Veel producten direct leverbaar. En een zeer goede helpdesk voor het oplossen van eventuele problemen met uw product.

Extra toelichting
In eerste instantie had ik ze gebeld om een vraag over een product. Ben zeer goed geholpen en kreeg zeer duidelijke en praktisch advies. Ben daarna naar de winkel zelf gegaan om het product te kunnen bekijken. Het product lag niet in de winkel zelf, maar de verkoper is naar het magazijn gelopen om mij het product te laten uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel en gemakkelijk een bestelling te plaatsen.

Service
Ik had na de bestelling nog een vraag over het product en die werd zeer snel beantwoord.

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Moira 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in prima staat

Service
Super snel

Assortiment
Precies wat ik wilde

Aanbeveling
Super snel en in prima staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marciano 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het kan in het begin vrij lastig zijn een specifiek product te vinden. maar dit ligt meer aan de koper (ik) dan de webshop want je kan makkelijk steekwoorden invullen en hij vult alles voor je in.

Service
Tot nu toe komen ze al hun eigen regels na. Dan bedoel ik het bestellen voor 12 uur snachts en de volgende dag heb je echt gewoon je product. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het gehele proces.

Assortiment
Echt heel veel. Je kan alle kanten op

Aanbeveling
Qua prijs misschien niet altijd de goedkoopste maar het vertrouwen dat ik de volgende dag iets binnen hebt als ik dat perse nodig hebt is een geweldige service. Nu een keertje de winkel in stappen en de service dan maar ook beoordelen ;-)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke menu structuur alleen een beetje veel

Assortiment
Veel keuze mbt analoge fotografie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews