cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24075 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2284 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 04-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed overzicht. Veel producten op voorraad. Heb geen ervaring met bestellen.

Service
1 x ervaring met defect product. Werd zonder omwegen geruild.

Assortiment
Assortiment lijkt mij in orde. Tot nu toe had men alles op voorraad wat ik wilde hebben. Ten aanzien van de prijs van de producten wil ik opmerken dat deze zich niet onderscheidt van de concurrenten als Kamera expres of Cameraland

Aanbeveling
Ik heb ook wel bij de concurrentie geshopt. De laatste tijd ga ik echter steeds naar Urk. Deskundig en vriendelijk personeel en voldoende parkeergelegenheid zijn hiervoor de bepalende factoren.

Extra toelichting
Ik koop mijn fotografie producten zelden via internet. Zeker met objectieven of bijvoorbeeld een statief vind ik het belangrijk om dit vast te kunnen houden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nol 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
meteen gevonden wat ik zocht.

Service
Niets op af te dingen. 's Avonds besteld, de volgende avond in huis!

Assortiment
Gewoon €20 goedkoper dan bij anderen

Aanbeveling
Niets op af te dingen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide website met veel soorten artikelen. Van een bepaald product zijn diverse uitvoeringen en verschillende merken.

Service
Snelle en duidelijke levering

Assortiment
Zeer uitgebreid!!! Verschillende artikelen, diverse merken en duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, dus veel keuze. Echt alles is leverbaar voor de amateur als professionele fotograaf. Daarnaast hoef je, je niet druk te maken om de prijs. Want deze is altijd concurrent! En snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van Egmond 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Digitaal goed te winkelen

Service
Ik had een vraag over de assessoires bij de verrekijker. Deze vraag had ik gemaild, maar het antwoord was volstrekt onvoldoende. Daarna moest ik er nog twee keer over bellen. Toen eindelijk een adequaat antwoord.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Service kan beter c.q. is wisselend. Verder prima.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Harry Engels 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat je van huis uit kunt winkelen,ook telefonisch wordt je vriendelijk geholpen.

Service
Wat door camera-nu gezegd wordt maken ze waar.

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
De deskundige hulp die ervaren is bij het winkelen, ze hebben erg veel kennis in huis.

Extra toelichting
De prijs verhouding ten opzichten van anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 04-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er wordt met je meegedacht en demonstreren de producten

Service
Geweldig hoe met de klant wordt omgegaan en naar de klant wordt geluisterd

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Een echte aanrader

Extra toelichting
Ik zal zeker mijn volgende aankoop bij cameranu.nl doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouterf 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk zoeken, mega groot assortiment

Service
Duidelijke mails met de status van je order

Assortiment
Hebben net dat ene product wat ik ergens anders niet tegen kwam

Aanbeveling
Prijs is laag, duidelijke site, groot assortiment, keurige klantvriendelijke behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk en duidelijk

Service
veel vragen gesteld en die worden netjes en duidelijk beantwoord

Aanbeveling
supersnelle service , 's avonds besteld en de volgende dag om 10 uur al bezorgd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen volgende dag in huis

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ook in de winkel goede gedegen service

Extra toelichting
Soms wel lang wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De produktkeuzemogelijkheden kunnen iets duidelijker. Verder kan een kind de was doen

Service
Snel en probleemloos.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Maar ik zocht nu net iets dat niet te koop was

Aanbeveling
gemiddelde van het voorafgaande

Extra toelichting
Volgende keer ga ik zeker even kijken op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 03-11-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles goed te vinden

Service
werd gelijk en bijzonder goed geholpen

Assortiment
aan verrekijkers waren er niet zo veel in onze prijs klasse

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robert 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service, goed verpakt, goede prijzen. Site kan wat beter zijn om sneller accessoires etc te kunnen vinden etc.

Service
Geen klachten

Assortiment
Alles wat ik nodig had op voorraad.

Aanbeveling
Zeker proberen als je in fotografie geinteresseerd bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
In de betreffende advertentie stond niet, dat er geen zonnekap bij de lens zat. Aangezien de originele verpakking er wel bij inbegrepen was, ging ik daar wel van uit.
Ondanks dat werd er na 1 mailtje, kostenloos een zonnekap direct nageleverd.

Assortiment
De keuze is zeer ruim. Op het moment dat ik naar het bestelde type zocht, kon ik kiezen uit 3 aanbiedingen. De geleverde lens is conform advertentie. Zonder noemenswaardige gebruikssporen en de op het glas is geen krasje te bekennen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Lakeman 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, duidelijk, duidelijk wat de kosten zijn!

Service
Was een stekkertje stuk en direct de volgende dag een nieuwe in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 03-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar, goede parkeerplaats en ruime winkel. Goed systeem om nummertjes te trekken.

Service
Zeer uitgebreid advies gekregen. Later op de dag teruggekomen om het product te kopen en meteen weer geholpen door dezelfde medewerker.

Assortiment
Er is een ongelofelijk groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert Giesen 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en een bestelling is snel gedaan.

Service
Ik had een verkeerd apparaat gekregen en daarover meteen gereclameerd. De volgende dag bij opening van de winkel kreeg ik al een telefoontje en werd dezelfde dag een nieuwe gestuurd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Verkruijsse 03-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat mooi op een rij opgesteld je kan meerdere camera's bekijken en gelijk de prijzen zien

Service
Top mensen! Allemaal mensen uit het vak. Ik kocht wen spiegelreflexcamera die ook goed kon filmen. Had een fotograaf en die vertelde eerlijk dat hij wel wist welke camera's goed waren maar dat een ander persoon in de winkel mij precies kon uitleggen welke camera ik moest kiezen om goed te kunnen filmen. Deze andere persoon legde alles heel goed uit en gaf handige tips.

Aanbeveling
Mensen met verstand helpen je heel graag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H Roskam 03-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, deskundige hulp

Service
Overzichtelijke winkel, goede hulp

Assortiment
Was op zoek naar de Iphone6s rose gold. Deze was even niet leverbaar. Toen deze weer leverbaar was kreeg ik netjes een email.

Aanbeveling
Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RRFaraco 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Dit maakt het online shoppen makkelijk

Service
Alle informatie was helder en betrouwbaar.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Belangrijk voor alle elektronica die men wilt hebben. VOor iedereen tegenwoordig handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk webshop

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques van de Vall 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
soepele bestelprocedure

Service
Snel thuis

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Gewoon prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

anoniem 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
's avonds besteld volgende dag in huis

Assortiment
vele merken en enorm veel accessoires voor de digitale fotocamera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol Bastings 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk online bestellen

Service
prima leveringsvoorwaarden en snelle levering hetgeen besteld.

Assortiment
meeste dingen zijn wel op vooraad

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Koos 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site zeer gemak vriendelijk

Service
Na telefonisch uitleg over de GOPro 4 overgegaan naar koop.

Assortiment
Naast het aanbod van de camera kreeg je de keuze om een voordeel pakket te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransborn 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en kundig vriendelijk personeel

Service
Geen loose beloftes maar doen waar ze voor staan.

Assortiment
Alles is er en tegen de beste prijs

Aanbeveling
Mooie zaak

Extra toelichting
Blijft mijn winkel om alles te kopen op fotografie gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassandra 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is mij heel duidelijk dus kan ik alles gemakkelijk vinden.

Service
Goede service nog nooit geen problemen mee gehad. Vandaag besteld morgen in huis is bij mij nog altijd gelukt :)

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe zocht hebben ze.

Aanbeveling
Goede service, kwaliteit en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Precies zoals je verwacht, bestellen van gewenste items en het komt netjes de volgende dag, keurig verpakt zonder overbodig inpakmateriaal binnen.

Service
Correct, snel en helder.

Assortiment
Ik had drie artikelen nodig en kon op de website een goede vergelijking maken met soortgelijke artikelen en mijn keuze maken. Ruim gesorteerd.

Aanbeveling
prijzen liggen scherp in de markt, assortiment is uitgebreid en service correct en betrouwbaar.

Extra toelichting
tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HE Visser 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht, duidelijke omschrijving en gemakkelijke betaling via Ideal.

Service
Telefonisch informatie gekregen welke nodig was voor mijn beslissende aankoop vwb het model videocamera.

Super snelle levering! s avonds besteld en de andere ochtend voor 12uur in huis. Top!

Assortiment
Ruim voldoende, zowel voor fotografie, video en accessoires.

Aanbeveling
Inmiddels mijn zoveelste product hier gekocht en nog steeds naar volle tevredenheid in gebruik.

Extra toelichting
Volgende keer weer eerst kijken op Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WLJ 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk betalen met iDEAL

Service
Supersnelle levering; duidelijke communicatie over bezorging.

Assortiment
Ruim gesorteerd ook met accessoires

Aanbeveling
Goede winkel snelle bezorging en heldere communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariska brouwenstijn 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk een artikel te vinden, bestellen en afrekenen gaat net zo makkelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Wat ik wilde hebben hadden jullie

Aanbeveling
Vooral de snellere levering sprak me erg aan. Verder harstikke tevreden en ik zal zeker bij jullie in de toekomst nog bestellen en het aanraden bij familie, vrienden en kennisen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk, simpel en een zeer goed assortiment tegen scherpe prijzen.

Service
Nog nooit problemen gehad!

Assortiment
Kan eigenlijk altijd alles vinden wat ik zoek...

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Martens 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld en de bezorg tijd is niet overschreden.

Assortiment
Voor bijna alles wat de foto/videograaf zoekt is wel een product in het assortiment.

Aanbeveling
Zou er zo weer wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen was eenvoudig en snel te doen.

Service
Ik belde vooraf of een artikel leverbaar was. Ik werd snel te woord gestaan en vriendelijk geholpen. De lens die ik bestelde was de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 02-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Indeling is duidelijk. Ook het systeem met de nummers om geholpen te worden

Service
Service is van een hoog niveau. Medewerkers zijn kundig

Assortiment
Er is voldoende keuze.

Aanbeveling
De medewerkers zijn kundig en nemen alle tijd om je te helpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JOB 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk

Service
Correcte levertijd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prima (web)winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bakker 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kunt goed en makkelijk vinden wat je zoekt.
Alleen mis ik soms op de webshop details, als binnenmaat of geschikt voor .... soort camera etc.

Service
Netjes en snel.

Assortiment
Prima een vrij uitgebreid assortiment, nette prijzen.

Aanbeveling
Gewoon heel prettig!

Extra toelichting
Zoals bij het eerste punt, mis ik soms wat detail informatie. Op internet kun je heel slecht inschatten of bijvoorbeeld voor een tas je camera er in gaat passen en hoe dan, met of zonder lens, etc.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

HjM Cerfontaine 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Zeeeeer snelle service

Aanbeveling
Ik doe al een 6 tal jaren zaken ;met volle
tevreden heid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk en alles is makkelijk te vinden.

Service
In het verleden heb ik eenmaal contact gehad met de klantenservice van CameraNU.nl over een defect product. Ik kreeg snel een reactie en defecte product werd zonder gedoe vervangen.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim en de producten zijn zeker niet te duur geprijsd.

Aanbeveling
CameraNU.nl is een prima webshop voor camera apparatuur te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SWolthoff 02-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De meeste producten zijn snel te vinden via de zoek funtie, maar via de keuze menu`s soms minder goed

Service
Je word duidelijk en goed geholpen zowel in de winkel als via de telefoon. De service voor schade of problemen bij producten worden snel en goed afgehandeld

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toin 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon makkelijk. Meerdere betalingsmogelijkheden

Aanbeveling
Fijn zaken doen. Afleverdag kun je afspreken

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Janjaap 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt, goede beschrijvingen

Service
snelle reactie op vragen

Aanbeveling
Goede prijzen, goed assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke beschrijving. Makkelijk bestellen.

Service
Meteen bericht over de status van de bestelling.

Assortiment
Goed en voldoende.

Aanbeveling
Door de goede beschrijving en een leuke prijs en de goede service.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuukon 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne, overzichtelijke website.

Service
Werd goed geholpen omtrent mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WNN 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen klachten, alleen maar pluspunten!

Service
Prima, ik had bestelling op zondag binnen! ( wel voor 17.00 bestellen op zaterdag )

Assortiment
Bijna alles hebben ze wel op voorraad.

Aanbeveling
Je kan rustig online bekijken en daarna naar winkel om ophalen, maar je kunt gerust ook online bestellen, en als je niet bevalt, dan kan je altijd gerust terug sturen, dus geen zorgen over het aankoop.

Extra toelichting
Cameranu werken mensen die zelf ook als fotograaf bezig houdt, daardoor weten ze wat ze doen bij winkel bijvoorbeeld helpen bij het advies. Deskundig is er aanwezig ja.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naveen 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te vinden.

Assortiment
Veel keuzen.

Aanbeveling
Ik kom altijd weer terug bij cameranu.nl vanwege hun scherpe prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 01-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Deze winkel heeft alles wat je zoekt in huis of op korte termijn leverbaar. Echt super

Service
Uitstekende service, goede kennis van zaken

Assortiment
Ruim assortiment als het er niet is, is het in iedergeval in de meeste gevallen leverbaar

Aanbeveling
Super winkel, waar ze uitgebreid de tijd nemen voor je vragen/wensen. Maakt niet uit hoe druk het is, personeel laat zich daar niet door beinvloeden. Ze nemen de tijd voor je en adviseren op maat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Brettschneider 01-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We moesten grotendeels zelf onze keuze maken, iets meer begeleiding/uitleg was prettig geweest.

Service
Weinig advies bij de keuze van de camera. Geen uitleg waarom je op internet een prijs ziet van €269,- en daaronder een prijs van 299,- op de cameraNU website. Wel kon ik enig overprised accessoires zoals lensdoekje erbij kopen.

Assortiment
Veel keuze maar wel moeilijk om zelfstandig de concurrerende modellen erbij te vinden.

Aanbeveling
Bij een standaard foto winkel is de omgeving en het advies beter, terwijl het toch om een hoop geld gaat.

Extra toelichting
Ik heb een SONY DSC-HX300 camera gekocht wat een erg prettige camera is. Wel hadden we een discussie waarom de internet prijs een stuk goedkoper is dan de actuele winkel prijs. Bij navraag kreeg ik eenvoudig te horen dat jullie niet verantwoordelijk zijn voor jullie prijzen op een andere website.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marcel 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke site

Assortiment
alles qua fotomaterialen te krijgen tegen de laagste prijzen

Aanbeveling
alles qua fotomaterialen te krijgen tegen de laagste prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arwin 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
simpel via internet te bestellen en goede zoekfunktie

Service
Nog even gebeld over info over een lamp, snel en correct geinformeerd

Assortiment
Veel artikelen wel op voorraad die bij ander webverkopers niet leverbaar zien of niet voorradig

Aanbeveling
snel en keurige afhandeling en bevestiging en faktuur ook via mail

Extra toelichting
topper, zal hier zeker meer kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanna 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vakkundige mensen en goede uitleg

Service
in een woord geweldig

Assortiment
moet dit nog gemotiveerd worden als het er even niet is bestellen ze het gelijk

Aanbeveling
waar vind je tegenwoordig nog zulke winkels

Extra toelichting
ja gewoon super goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews