cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RHijmans 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
ze hadden precies wat ik zocht en dat nog goedkoper dan concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel en makkelijk van huis uit bestellen, dag later bezorgd

Assortiment
Al het denkbare aanwezig in de winkel

Aanbeveling
Alle keus en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aukje bakker 01-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke indeling qua producten

Service
prima, deskundige informatie gehad

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prima zaak

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en duidelijke site met bestellen

Service
volgende dag al in huis en bestelling was onderweg goed te volgen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
snelle nette eerlijke levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wybrich uit Warns 01-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super geholpen door xxxx!!! Ook al wilde hij de camera bijna niet loslaten toen hij mijn andere camera's zag hahaha

Aanbeveling
Door mij is er afgelopen week via internet nog een Camera verkocht aan een nieuwe klant (Canon 7D occasion) En hopelijk binnenkort de andere 5D Mark lll ook aan iemand die bij jullie komt shoppen als hij terug is uit het buitenland. Ik heb mijn best gedaan om reclame te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en werkt goed. Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Goede online service. Mijn pakket is op tijd in goede staat aangekomen.

Assortiment
Ruime keuze. Er zat bij wat ik zocht.

Extra toelichting
Op andere sites was hetzelfde product twee keer (!!) zo duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Walpot 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze zeggen wat ze doen, en doen wat zeggen. Dus 100% voorspelbaar = betrouwbaar.

Assortiment
Ik vind er alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Al jaren een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boy 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een overzichtelijke webshop.

Service
Ik ben heel erg snel geholpen via de online chatfunctie, dat werkt erg goed!

Assortiment
Mooi assortiment, ook het tweedehands aanbod is online te zien, dat is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Cloet 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zonder problemen genavigeerd door de website, werkt vlot!

Service
zeer snelle levering, goede communicatie.

Assortiment
Ik zocht een specifiek product, en vond het bij CameraNu aan een zeer voordelige prijs, mét gratis verzending naar België. Kan niet beter dus :)

Aanbeveling
Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit ter Harmsel 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Internet --gemakkelijk , tijdstip maakt niet uit

Service
Snelle accurate levering

Assortiment
Foto apparatuur te kust en te keur

Aanbeveling
Gewoon goede webshop, gemakkelijk toegang etc.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk vanuit je luie stoel alles bekijken

Service
Zeer snelle levering !

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en goede prijzen

Aanbeveling
Kortom : gemakkelijk, snel en compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
snel gevonden wat ik nodig had

Assortiment
ik kon mijn onderdeel vinden en was voorradig

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Clementine de Kruijf 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk online bestellen.

Service
Probleemloos retourneren.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Een prettige winkel met personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Info gevraagd over het Rollei traveller no1 statief. Snelle feedback. Bestelling geplaatst via de email. Andere dag stond Tntpost al voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djepie 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke, heldere site

Service
prima beantwoording van mail- en chatvragen

Assortiment
in principe alles beschikbaar wat een fotograaf zoekt

Aanbeveling
altijd prima geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goede service. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Altijd voorraad

Aanbeveling
fijne winkel zowel online als in de winkel zelf .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik kan zelf bepalen wanneer het product wordt geleverd en het wordt dan ook daadwerkelijk geleverd.

Assortiment
Tot nu toe heb ik elk stuk apparatuur die ik wilde bestellen bij CameraNu kunnen vinden.

Aanbeveling
Een betrouwbare webwinkel dat doet wat het belooft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lien 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles duidelijk aangegeven, en makkelijk uit te voeren.

Service
Het gaat zo als zij aangeven. Goede info.

Assortiment
Teveel om op te noemen. Assortiment is groots.

Aanbeveling
Je zou ook een tien kunnen geven, maar dan blijft er niets meer over tot verbetering. En die is er altijd. Maar eigenlijk kan ik niets verzinnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa 31-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel, veel voorraad

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede uitleg, uitgebreide uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Smid 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer ruim assortiment,scherpe prijzen en snelle levertijden.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Door eigen ervaring en de positieve reviews die worden gegeven op een enkele zuurpruim na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry van fruchten 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig via web te bereiken

Service
Eerder ontvangen dan verwacht

Assortiment
Vele mogelijkheden

Aanbeveling
Je kan persoonlijk naar de winkel en via web winkel, goed uitleg

Extra toelichting
Per camera de accessoires tonen en verderop in de lijst weergeven , dat is dan zoekwerk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hyppo 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle behandeling, terdege info

Service
Meende een probleempje te hebben met mijn (via de webshop) aangeschafte drone. Zonder morren kon ik hem in de fysieke winkel ruilen voor een nieuwe.

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Combinatie webshop en fysieke winkel is prettig. Zie mijn opmerkingen bij service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Laros 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg prettig winkelen!

Service
De afhandeling verliep vlekkeloos.

Assortiment
Wat ik gekocht heb, kon ik alleen bij camera.nu te vinden en ik ben er heel gelukkig mee!

Aanbeveling
Supergoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie van der Molen 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nou dit is mooi gelopen. Samen met mijn man aan de keuken tafel alle informatie doornemen en kiezen welke aankoop het gaat worden

Service
kijk het was even vergelijken wat je en waar je wat gaat kopen voor welke prijs. Nou dit zijn wat afwegingen en ga je over tot een aankoop.

Assortiment
voldoende aanbod om uit te kiezen. Het was ook niet oneindig. Het was te overzien en nog te vergelijken.

Aanbeveling
het product voldoet aan de beschrijvingen en is keurig voor afgesproken prijs afgeleverd op het afgesproken moment.

Extra toelichting
we gaan dit vaker doen. Je kunt in alle rust thuis alle informatie doornemen, vergelijken en beslissen. In een winkel dwing je jezelf toch nog sneller to een aankoop zonder alles goed op een rijtje te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rurijk 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Redelijk eenvoudige site

Service
Goede klantenservice snel antwoord per chat of krijg snel een mail

Aanbeveling
Goede prijs in verhouding met andere zaken,Prima klantenservice.

Extra toelichting
Bij eventuele fouten worden altijd correct verholpen,of goede compensatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timo 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site werkte zonder enige hapering, en ook de betaling verliep vlekkeloos.

Service
Alles was keurig op tijd bezorgd.

Assortiment
Een uitgebreid aanbod aan merken en artikelen.

Aanbeveling
Prima webshop, beloften worden nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin N 30-08-2015 In de winkel gekocht
Cameranu winkel in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ontzettend uitgebreid met veel info,links naar de fabrikant,accessoires, enz.

Service
vandaag bestellen, morgen in huis komen ze gewoon na. toppie.

Assortiment
ontzettend uitgebreid ,voor ieders wil wel wat.
veel accessoires voor het gezochte produkt.
concurrerende prijzen.

Aanbeveling
zeer goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heel erg makkelijk winkelen zonder omwegen

Service
De levertijd van de winkel was zeer snel mijn complimenten hiervoor

Assortiment
Was wel wat prijzig maar zeker niet duurder dan andere winkels

Aanbeveling
goede winkel erg overzichtelijk

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede info op website en artikel is conform beschrijving

Service
Net zo snel geleverd als beloofd: binnen 1 dag.

Assortiment
gezocht op artikel code; deze gevonden en geleverd gekregen.

Aanbeveling
Alles was in orde.

Extra toelichting
Volgende keer weer hier kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed v L 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken op de website is gemakkelijk en snel.

Service
Indien je een vraag hebt wordt je na het plaatsen van een vraag snel terug gemaild/gebeld.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Mijn favoriete winkel wat betreft fotografie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Bakx 30-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan vrij kijken er komt niet gelijk een verkoper op je af gestormt

Service
Toen we aan de beurt waren werd er ruim de tijd genomen voor uitleg en verschillen in types

Assortiment
Van alles wat we nodig hadden was ruime keus ook in kwaliteit en prijs

Aanbeveling
Compleet zoals je verwacht. Het beeld klopt ook met wat je op internet ziet

Extra toelichting
Soms kan de wachttijd tot je geholpen wordt wat oplopen maar ze nemen voor iedereen de tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieterjan 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en eenvoudige navigatie

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment, bovendien veel detailproducten die in andere winkels niet te verkrijgen zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijke website

Service
Kwam binnen op de dag dat het binnen zou komen.

Assortiment
Groot assortiment voor een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Goede service en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon zelf aangeven wanneer het pakket bezorgd kon worden

Service
Een defect lampje, werd de zelfde dag nog nagestuurd, topservice

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Ik zou hier zo weer iets kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els A 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk zoeken

Service
supersnelle levering

Assortiment
ik vond hier een product dat ik elders niet kon vinden

Aanbeveling
duidelijke bevestiging, snelle levering, uitgebreid assortiment en goede prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodokus 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed en overzichtelijk, goede informatie

Service
Had een vraag en meende een technisch mankement te hebben met de lens. Kon hem terug sturen en kreeg gelijk mail met retourgegevens. Werd even later terug gebeld met nog een tip en bleek het "mankement" opgelost te zijn. Echt blij met deze service !

Assortiment
Veel keuze en goede prijs

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Prettig geholpen, normaal tel nr die je kunt bellen als je nog wat wilt weten of als er iets is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website. Even wat onduidelijk bij de indicatie van de verzendkosten. Dat werd pas later duidelijk.

Service
Ik dacht dat er iets mis was met mijn camera en mocht hem gratis terugsturen. Hij is nagekeken en netjes overlegd. Snelle reacties en keurig opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henny 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles snel te vinden en geleverd!!

Service
Met vragen word je snel geholpen

Assortiment
De keuze is goed en heel overzichtelijk

Aanbeveling
Erg makkelijk winkelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico Lecobe 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Enkele klikken en ik vond wat ik nodig had.

Service
Service is prima, (nog) geen problemen aan de hand gehad.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had, de prijs was ok.

Aanbeveling
Prima webshop! Overzichtelijke zoek mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Edwin 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel.

Service
Volgende dag in huis.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Snel en goed, perfecte kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website en snel in gebruik!

Service
Ben 1 keer in de winkel geweest en daar werd ik echt meer dan top behandeld.

Assortiment
Sinds me 16e is cameranu mijn favo winkel voor de apparatuur. Heb sinds dien veel geleerd mede dankzij jullie advies mbt apparatuur :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John ten Hoeve 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen..makkelijk!

Service
Geleverde product was niet in orde. Vervolgens even naar Urk gereden en daar werd het zonder probleem omgeruild. Uitstekende service!

Assortiment
Van alle producten meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Kan niet anders zeggen dan helemaal tevreden!

Extra toelichting
Het omruilen van het product ging met erg veel gemak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap de Groot 27-08-2015 In de winkel gekocht
In Urk Het Spijk nr. 8
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Klant vriendelijk ontvangen en geholpen bij het kopen of bij reperatie's.

Service
Goede service bij het aanleveren van een camera die gemaakt moet worden, met duidelijke afspraken over de kosten nadat de camera is opgestuurd en je eerst de prijs weet en dan kan beslissen wat je wilt.

Assortiment
Ruim assortiment als binnen komt, om van te watertanden, je kan alles van dichtbij bekijken en
goede voorlichting krijgt over wat je kopen wilt, is het te duur even vriendelijk blijven de verkopers.

Aanbeveling
Zoals in de vorige vraag al beantwoord is.

Extra toelichting
Geen verdere toelichting, daar ben ik er nog te weinig voor geweest. Nog wel een kleine opmerking, op mijn bon staat xxx, dat is mijn zoon en die heeft ook al eens wat gekocht zodat die naam al in het mailadres stond.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henk bontenbal 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruim assortiment in de winkel en op de site duidelijk geordend

Service
Bij een recentelijke vraag over een accessoire van een flitser kreeg snel en een duidelijke mail als antwoord

Assortiment
heel veel keus en ook van vele merken en prijsklassen

Aanbeveling
zie argumenten hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Greet 27-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website gebruikt ter voorbereiding op bezoek winkel

Service
Goed advies bij vervanging camera. Na het retour sturen van enkele accessoires ter inruil een mail van ontvangstbevestiging ontvangen en het bedrag was de volgende dag op mijn bankrekening gestort.

Assortiment
Ruim assortiment; prijzen conform vergelijkbare aanbieders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede webshop 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke shop.

Service
Heldere comminucatie, snelle verzending!

Assortiment
Compleet assortiment, voor aales wat met fotografie te maken heeft.

Aanbeveling
Gewoon zoals een webshop hoort te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Klok 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben de tijd voor je en adviseren je uitstekend naar het product wat je zoekt.

Service
Naar dat gene waar ik naar opzoek was, was bij CameraNU.nl aanwezig, ik heb daar voor eerst gebeld met de klanten service die mij uiterst goed geholpen hebben en daarna heb ik het online besteld en binnen 1½ dag had ik het in huis, dat was prima geregeld.

Assortiment
Als wat je zoek is bij CameraNU.nl aanwezig, zo niet bel dan even met de klanten service en ze bestellen het voor je.

Aanbeveling
Ik ben nog niet in de winkel geweest maar als de service die ze online leveren zo goed is dan zal de winkel ook wel top zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site, zeer gemakkelijk om te bestellen.

Service
snelle en keurige levering

Assortiment
meer dan zeer uitgebreid

Aanbeveling
Een betrouwbare aanrader. Zeer ernstige en professionele winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pluimpie48 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige website om te rondneuzen

Service
Vooral supersnelle service; op elk mail wordt snel gereageerd

Assortiment
Volgens mij staat er van alles in het assortiment.

Extra toelichting
Ga zo door?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ella Versprille 27-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Heel goed en deskundig advies. De verkoper nam alle tijd om een en ander goed uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews