cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Justin 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website!

Service
Binnen een korte tijd een reactie op mijn vraag via de mail.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, (bijna) alles wat je zoekt hebben ze!

Aanbeveling
Top, volgende bestelling gaat zeker weer bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Kerssens 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt altijd nuttige aanbevolen accesoires in beeld na je 1e keuze, zoals de juiste accu en een passende cameratas. Bij accesoires staat ook altijd vermeld voor welke camera's ze geschikt zijn.

Service
Snelle en zorgvuldige levering

Assortiment
Breed assortiment, bijvoorbeeld goede passende cameratas voor mijn Nikon P610 alleen hier kunnen vinden, en ook nog voor een redelijke prijs.

Aanbeveling
Ik bestel al jaren hier mijn camera's en accesoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet besteld, binnen 24 uur geleverd.

Service
Kan ev ook bij buren afgegeven worden. Telefonisch contact ook mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle reactie bij vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Debroey 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Mooi en uitgebreid assortiment voor elk budget.

Aanbeveling
Administratieve flexibiliteit Pro accounts buitenland kan veel beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E Wijnja 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie

Service
Snelle bezorging! (voor 24u besteld, morgen in huis)

Assortiment
Heel veel keus en ook deskundig advies om een keuze te maken uit alle mogelijke opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne van Lieshout 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te doorzoeken website

Service
Voor 23.00 besteld en volgende dag al in hiis! Netjes hoor
Alles netjes in de doos zoals het hoort, niets kapot

Aanbeveling
Goedkoop! Snel! Klantvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RICHARD F 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik ben Belg en spreekt Frans, niet altijd gemakkelijk om het item dat u zelfs met de tab (Engels tekst) te vinden.
Het is al zo lang dat ik bestel op deze site heb ik Acqui bepaalde benchmarks geweest, dus het gaat.

Service
Als ik een vraag stellen, is er geen specifiek probleem.
Ik gebruik de vertaling van mijn browser dat is niet altijd accuraat, maar tot nu toe is het goed.

Assortiment
Ik vind wat ik nodig heb.
De prijzen zijn vaak hoger in vergelijking met sommige Duitsers Français.Mais sites en het omgekeerde is ook waar, dus het gaat in het midden.

Aanbeveling
Veel items, goede snelle antwoorden op vragen, eerlijke prijzen, snelle levering artikelen, niet verder dan de verzendkosten prijs en een zekere kleine vergoeding voor anderen.

Extra toelichting
De grote + er misschien op deze site, zal het een Franse vertaling zijn. Je kunt niet voorstellen dat het aantal Franse klanten in België, Frankrijk en klanten in Zwitserland u récupéreriez. Veel over fotografie forums leden zijn klaar om te kopen en te verkopen connaisent uw site, maar niet wagen op een site dat ze problemen met het begrijpen van de taal die ook in het Engels is beperkt categorie selecties en tabbladen niet het beschrijvende gedeelte gekozen. Een inspanning aan deze kant zal echt welkom.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Simpson Houten 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke manier van keuze maken, en eenmaal de keuze gemaakt, is er een correcte weergave van het product, met meerdere foto's, die ook nog te vergroten zijn

Service
snelle levering zoals beloofd, 's avonds rond 21.00 uur besteld, en toch de volgende middag al in huis

Assortiment
vele merken leverbaar, en binnen de merken vele verschillende types en maten leverbaar

Aanbeveling
duidelijke site, goed overzicht, en komt na wat men beloofd, scherpe prijs en snelle levering, zonder extra kosten

Extra toelichting
correcte manier van bevestigen van aangekochte artikel, met trace mogelijheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Gertenbach 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel om gewenst artikel op te zoeken

Service
Een 10 is alleen voor engelen. De aankondiging BINNEN 24 UUR IN HUIS was niet haalbaar, maar er zat ook een weekend tussen.

Assortiment
Voor mij lastig te overzien

Aanbeveling
Probleemloos, adequaat en op tijd geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidy van Moolenbroek 13-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig alles bekijken en zelfs uitproberen

Service
Er wordt ruim de tijd genomen om je vragen te beantwoorden. Als de medewerker geen antwoord weet wordt het opgezocht

Assortiment
Ze hebben veel keus en veel op voorraad

Aanbeveling
prima service, vriendelijke en behulpzame medewerkers, uitgebreide website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
directe levering met correcte vooraankondiging

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zal in elk geval camera.nu weer opzoeken zodra ik nieuwe spullen voor de camera nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk de spullen te vinden

Service
Artikel was niet goed en retour gestuurd binnen een paar dagen geld terug op rekening.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Was 2x verzendkosten kwijt .

Extra toelichting
1 x verzendkosten zou eerlijker zijn bij een product wat niet goed werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jj 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
diverse mogelijkheden om te betalen. Veel op voorraad, grote keuze aan artikelen.

Service
De bestelling is vlot geleverd, goed verpakt, en ik werd zeer goed geinformeerd (via e-mail) over het verloop van de order.

Assortiment
voor zover ik kan bekijken: veel keus en veel op voorraad.

Aanbeveling
Dit was de eerste bestelling, aangeraden door een collega, en inderdaad, alles verliep zoals gewenst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Best Topic Videomarketing 13-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed en overzichtelijk.

Service
Goede adviezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robertjan 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op mijn gemak rond gekeken

Service
Super had een medewerker aan de telefoon die alle tijd voor me nam. Kon alles op een rustige manier vragen hij had geen haast en kreeg goed advies, niet opdringerig of het gevoel dat die me echt iets verkopen wou reageerde puur op mijn vragen.Hij ging zelfs kijken in het magazijn of het artikel wat ik wou bestellen overeenkwam met een ander artikel

Assortiment
Veel keuze daarom erg fijn dat ze een service lijn hebben.

Aanbeveling
Zeker een aanrader. Als je via de wegshop besteld heb je het de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar muisklikken en klaar is kees!

Service
Snelle verzending, 2 dagen later al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website werkt erg gemakkelijk

Service
Bij vragen krijg je meteen een antwoord waar je wat aan hebt

Assortiment
Artikelen die andere aanbieders niet hebben vind je bij CameraNu met aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
De levering was correct en werd de volgende dag al bezorgt

Extra toelichting
Aantrekkelijke prijzen en lage verzendkosten nodigen uit om hier te shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A Kremer 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, goede zoekfunctie

Service
Snelle levering, prettig betaalgemak (ook met vooruitbetalen is een snelle levering geregeld)

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio RozeBoom 13-08-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gemakkelijk. Grote aankopen haal ik liever op dan dat ik het per post laat versturen. Even bestellen via internet, dan ligt het al voor je klaar en kom je niet voor niets naar de winkel gereden

Service
Prima service. Als je in de winkel alleen iets op wilt halen dan is er een soort snelkassa, maar wil je uitgebreid geïnformeerd worden dan hebben ze ook alle tijd voor je.

Assortiment
Alles wat ik zocht op cameragebied heb ik er kunnen vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H v Eck 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klik en bestel

Service
niet goed , geld terug

Assortiment
ruime keuze in A-Merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gezochte op voorraad

Service
Snelle levering

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Snelle afhandeling bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke foto. Artikel prima te beoordelen, met goed leesbare gegevens

Service
Uitstekend online geholpen bij enkele vragen die ik nog had.

Assortiment
Met de juiste zoekterm vond ik de lens die ik zocht zonder problemen. Dus wat zou ik nog meer moeten wensen?

Aanbeveling
De afhandeling van mijn bestelling is probleemloos verlopen. Na bestelling rond 21.30 uur werd de lens de volgende dag rond 13.00 uur bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baccara 12-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk

Service
Super klantvriendelijk, behulpzaam en correct handelend personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en helder website

Service
bij bellen snel kontakt en correcte en professionele behandeling

Assortiment
ruime keus per merk

Aanbeveling
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cinzio 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt eigenlijk alles. Het assortiment is enorm en wordt overzichtelijk gepresenteerd.

Service
De bezorging is snel en zonder problemen.

Assortiment
Heel erg groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank V 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer breed assortiment, interessante prijzen en correcte snelle levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Dokter 12-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Persoonlijke hulp Door iemand die echt tijd voor je maakt.

Service
Goede Hulp aan de balie. Alles werd rustig verteld en laten zien.

Assortiment
Voldoende variaties voor verschillende prijzen.

Aanbeveling
Gewoon goed!!!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 12-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, breed assortiment, helder bestelproces

Service
Kennis van de camerabusiness in zeer grote mate aanwezig. Ik heb de camera + lens in de fysieke winkel gekocht. Organisatie en kennis van zaken ligt op hoog niveau.

Assortiment
Ik zou me zo 123 niet kunnen bedenken wat ze niet in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Camera.nu is precies van ik van een camerawinkel verwacht. Het is dat ik een stukje moet rijden naar Urk anders was het een 10. Maar het was de rit waard. De webwinkel is prima maar de winkel in Urk nog beter. De service van de medewerker was errug goed.

Extra toelichting
Een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Ramaekers 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en snel zoeken en vinden

Service
21.48 uur besteld en devolgende dag om 09.55 uur bezorgd!

Assortiment
De enige site die de drie artikrlrn die ik zocht op voorraad had en goedkoop!

Aanbeveling
Een 10 is eigenlijk nooit te geven maar Cameranu komt zeer in de buurt.

Extra toelichting
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJR 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke, overzichtelijke website met relevante informatie.

Service
Netjes geholpen bij een service kwestie, en onder garantie gerepareerd en retour gezonden!

Assortiment
Ruim voldoende, misschien wel wat te veel keus...

Aanbeveling
kundig personeel en overzichtelijke inrichting.
Misschien iets duidelijker aangeven waar de service-balie is, deze bleek een verdieping hoger!

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DSLR cleaning kit 8 in 1 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om iets te zoeken op de website

Service
Snelle levering en goed verpakt

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede lage prijzen en snelle nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker en duidelijker kan niet!

Assortiment
Wat ik op andere websites als aanbieding aantref hebben jullie ook altijd op voorraad en goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfect. Meerdere betaalopties, goed leesbare en duidelijke website.

Service
Kan niet beter. Bestelling geplaatst, direct een bevestiging. Ook zodra verzending de deur uit is. En je kunt deze vervolgens online volgen.

Assortiment
Ten opzichte van de concurrent heeft Camera.nu veel zaken op voorraad die ze elders zouden moeten bestellen. Dit geldt met name voor camera's en spullen uit het dure segment, o.a. Leica.

Aanbeveling
Er valt realistisch gezien eigenlijk niets te verbeteren.

Extra toelichting
Ik kom zeker terug zodra ik weer 'in de markt' ben voor nieuw cameraspul.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Dera 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, fijne layout van de website.

Service
Ik had slechte ervaringen met service van 2 verschillende winkels. Hier is zelfs de online service perfect! Ik had een opmerking bij mijn bestelling gezet en kreeg daar binnen 3 minuten een nette en duidelijke reactie op. Super fijn!

Assortiment
Ze hadden de camera die ik graag wilde hebben, de canon g16 powershot. Bij 2 andere winkels besteld maar niet meer te krijgen. hier binnen 24 uur!

Aanbeveling
Zie de vorige toelichtingen.

Extra toelichting
Doen! Super winkel met een uitgebreid assortiment en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel en vanaf je tablet, snel en veilig bestellen.

Service
Wat wordt beloofd, komt uit wat betreft snelheid levering, kwaliteit product.

Assortiment
Assortiment is buitengewoon uitgebreid en er zijn regelmatig aanbiedingen.

Aanbeveling
De webwinkel is zonder meer aan te bevelen op basis van eerdere ervaringen.

Extra toelichting
Behaalde resultaten in het verleden, geven geen garantie voor de toekomst, maar de afgelopen jaren is voor mij bewezen dat CameraNu.nl dat wel toekomstbestendig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spijkers 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een verrekijker die aan bepaalde criteria moest voldoen, ik kon de kijker eenvoudig vinden.

Service
Na de bestelling e-mails die de vordering van de bestelling perfect weergaven.

Assortiment
Zeer veel verschillende kijkers in de aanbieding

Aanbeveling
Kan niet beter.

Extra toelichting
De ontvangen kijker was heel goed schokbestendig verpakt, en daardoor in prima staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e asma 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht.

Service
Besteld, volgende dag in huis, op Zondag zelfs en direct duidelijk wat de kosten hiervoor zijn.

Aanbeveling
Ik geef een 8, zijnde "goed" ik heb net 1x een bestelling gedaan en dat ging prima.
Voor een 10 zullen we wat vaker op deze manier zaken moeten doen.

Extra toelichting
Gewoon tevreden, prima shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerlijk vanuit je luie stoel je bestelling doen bij cameraNu

Service
een 9 omdat de service erg goed is bij cameraNU

Assortiment
groot assortiment met goede prijzen

Aanbeveling
cameraNU is de leverancier van fotoplezier

Extra toelichting
gewoon doorgaan op deze voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArtiestenEvenementen nl 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd zoals het hoort

Service
Perfect

Assortiment
Altijd voldoende en duidelijk

Aanbeveling
Ben als jaren klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikdertien 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prachtige service. Zowel als bestaande of als nieuwe klant. Mails worden binnen de korste keren beantwoord.

Service
Direkte hulp bij aankopen en info bij aankoop

Assortiment
Als enige winkel hadden zij mijn toestel op voorraad

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden om bij cameranu te kopen. Zowel qua service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GHV 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop en natuurlijk voor 23:59 besteld = morgen in huis! Top! Veel recencies op de site om een goed onderbouwde keuze te maken.

Service
Veel informatie via mail over de levering. Verder geen service nodig gehad.

Assortiment
Ruime keuze in alle productsoorten!

Aanbeveling
Alles gaat snel en is duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Helaas wist ik niet precies wanneer mijn product zou komen.
Na een mailtje te sturen kreeg ik snel een track and trace hiervoor!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb hebben ze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hay Herben 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
betrouwbaar, ik heb er zelfs mijn eos5M3 gekocht zonder levering problemen

Service
heel makkelijke en duidelijke site met goede prijzen

Assortiment
zeer uitgebreid zonder veel onnodige aanbiedingen

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Levering, keurig volgens afspraak

Assortiment
Je kan zo gek niet verzinnen of ze hebben het.

Aanbeveling
Scherpe prijs goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stapel 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site was duidelijk, de combinatiekorting aantrekkelijk en de betaling makkelijk.

Service
Ik heb de bestelling 's avonds rond half 10 gemaakt, en de volgende middag had ik 'm al in huis.

Aanbeveling
Vanwege de probleemloze manier van bestellen en de snelle levering kan ik de Cameranu.nl zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry de Kort 10-08-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk. Ik wist ongeveer wat ik wilde hebben en kon dit snel vinden.

Service
De winkel had het artikel in voorraad.

Assortiment
De winkel had precies wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Buiten bovenstaande argumenten, vind ik ook de bediening en deskundigheid van het personeel een 10 waard

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb op het gebied van fotografie, kijk ik altijd eerst op de website van CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product is makkelijk te vinden en duidelijke informatie

Service
snelle levering binnen 24 uur

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekende service en snelle verzending 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk en snel bestellen. snelle verzending. goedkoper dan de meesten.

Service
prima service...als je een vraagt stelt krijg je snel antwoord.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid. sommige hele speciale zaken kan je nog niet altijd vinden maar verder geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maurice 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat makkelijk als je weet wat je zoekt. Een catalogus zou duidelijker aangegeven mogen.

Service
Heb geen contact gehad met personeel. Verder bezorging super!

Assortiment
E.v.t. goedkopere merken uitbreiden. Verder A-merken uitstekent.

Aanbeveling
Goed, snel en uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews