cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lieuwe de Vries 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nette winkel met groot assortiment.

Service
Heldere en snelle communicatie, zaken worden op tijd verzonden.

Assortiment
Volledig en up-to-date assortiment

Aanbeveling
Professionele webshop, aangename winkel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Genders 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de site alles bekeken. Enorme keuze.

Service
Na tel. inlichting over het toestel, besteld.
De inlichtingen waren zeer duidelijk en goed.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Via een neef van mij adres gekregen. Heeft ook zo'n toestel bij u gekocht. Daar heb ik in de vakantie in Tirol mee mogen "werken". Toestel beviel zo goed dat ik nu dezelfde heb gekocht.

Extra toelichting
Alles werd per post keurig verpakt thuis afgeleverd. Geheel compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met zoekfunctie en filters

Assortiment
ruime keuze voor een goede prijs

Aanbeveling
prima winkel, snelle bezorging. Doen wat ze zeggen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Huskens 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede ovrrzichtelijke site

Service
Duidelijke afspraken met jeuzemogelijkheden over de levering

Assortiment
Giede sortering

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Nagtegaal 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel om te vinden wat ik nodig heb en vervolgens simpel te bestellen!

Service
Duidelijke informatie, ook als product tijdelijk niet voorradig is.

Assortiment
Zeer compleet!

Aanbeveling
Wat ik zoek bied deze winkel, en snel en voordelig!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janneke 06-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
als ik nog eens een vraag heb nemen ze echt de tijd voor me ook al staat de winkel vol met mensen ze nemen gewoon de tijd voor je en word je niet afgewimpeld echt top!

Assortiment
tot nu toe wat ik zocht had cameranu dus waarom verder zoeken als het dichtbij kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles op voorraad en goed overzichtelijk

Service
Erg veel kennis

Assortiment
Alles voorradig, zodat een goed vergelijk mogelijk is.

Aanbeveling
Prima zaak, goede service, grote voorraad, veel kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website met categorieën.

Service
Artikel snel geleverd en goed verpakt.

Assortiment
Ik kon kiezen uit een ruim assortiment van mijn gezocht artikel.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
groot en uitgebreid

Aanbeveling
leveren snel en correct zoals vermeld op de site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GK 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Levertijd goed nagekomen. Bezorging goed te volgens middels Track&Trace.

Aanbeveling
Vlotte bestelling, juist afgeleverd. Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
na vraagje gedaan krijg snel iemand aan de lijn

Assortiment
hebben veel porducten

Aanbeveling
prima niet mis mee

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 06-09-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
artiekel stond in verkeerde rubriek

Service
simpatieke verkoper

Assortiment
veel produkten in de winkel, en niet alleen in vitrinekast. Leuk om even rond te kijken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met lage prijzen.

Service
Goede opvolging van vragen.

Assortiment
Groot aanbod met snelle levertijden.

Aanbeveling
zeer aanbevelenswaardig om je inkopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 05-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles mooi overzichtelijk geplaatst

Service
vriendelijk en luisterend personeel

Assortiment
meer dan voldoende zowel voor de amateur als de professionel

Aanbeveling
makkelijk bestellen en indien nodig een bekwame klantenservice

Extra toelichting
ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site en goede prijzen.

Service
Na een vraag gesteld te hebben kwam zeer snel reactie en dat om 22.00 uur.

Extra toelichting
Aan te bevelen webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle en correcte levering

Service
Snel in huis

Assortiment
Een heel gevarieerd en breed assortiment

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tine 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik had een statiefkop besteld op een ander website; na 5 dagen had ik geen reactie gekregen; heb toen gebeld en ik ging nog een week moeten wachten op mijn gekozen item. Heb daar dan bestelling geanuleerd en opnieuw op zoek gegaan, want ik vertrek op reis en wou dus heel dringend een nieuwe statiefkop. Zo vond ik wat ik zocht bij CameraNU.nl. ik heb deze firma dan via chat gecontacteerdom te weten hoe lang ik zou moeten wachten op mijn bestelling. een vriendelijke mijnheer beantwoorde onmiddelijk al mijn vragen en plaatste de bestelling voor me. (Het was toe vrijdag avond 21u30.). en ongelooflijk maar waar op zondagmorgen om iets na 9u had ik de statiefkop in huis.

Service
bestelling geplaatst op vrijdagavond om 21u30; en geleverd in Belgie op zondagmorgen om 9u.... SUPERSNELLE SERVICE!!!!

Assortiment
ik zocht een heel specifieke statiefkop; niet zo frequent voorkomend... en vond deze dus toch bij CameraNU.nl

Aanbeveling
Gewoonweg super! zelfs weekendleveringen in Belgie! zonder verzondkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerds 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
28 Augustus kocht ik bij CameraNu een Epson printer. Deze werd zoals ik dat gewend ben keurig op tijd afgeleverd.

Assortiment
Heeft een zeer uitgebreid assortiment en kundig personeel

Aanbeveling
Komt afspraken en beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Math Vanhautem 04-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Een fijne toegankelijke site waar ik snel mijn producten heb gevonden.

Service
Snelle levering. De volgende dag in huis.

Assortiment
Een groot assortiment. Een Walhalla voor de fotograaf en videofilmer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MV 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk winkelen via duidelijke webwinkel.

Service
Telefonisch info,zeer duidelijk en rustig te woord gestaan.

Assortiment
Zeer grote keus.

Aanbeveling
Ik heb echt geen negatieve opmerkingen. Het bestellen, het telefonisch contact,het aangetekend, veilig, versturen van het pakketje. Prima in orde.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John J 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk en goed te vinden.

Service
Als je een vraag stelt. Krijg je snel een correct antwoord.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid.

Aanbeveling
Je wordt perfect op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Extra toelichting
Ik kan iedereen cameranu.nl aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tam 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was voorradig en ik kreeg het al de volgende dag in huis.

Service
Jullie waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had tegen goeie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooi 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door de opzet van de website is alles makkelijk te vinden. Relevante informatie is direct zichtbaar en er worden goede voorstellen gedaan voor aanverwante artikelen.

Service
Er wordt snel gereageerd op vragen en na het plaatsen van een bestelling is de informatievoorziening zeer uitvoerig en op tijd.

Assortiment
Voor zover ik heb kunnen beoordelen als beginnend fotograaf, is alles wat gangbaar is verkrijgbaar. Daarnaast is het assortiment met specifiek materiaal ook zeer uitgebreid

Aanbeveling
Een goede service, snelle levering, een breed assortiment. Op alle punten een 10.

Extra toelichting
Ik raad mensen aan die geïnteresseerd zijn in fotografie cameranu.nl als favoriet op te slaan. Behalve het kunnen kopen van alle benodigdheden bevat de website ook een schat aan informatie over de producten en kan een goede keuze gemaakt worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

website 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
begeleiding/afhandeling van de bestelling is correct

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
opgedane ervaringen zijn heel positief

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

thejaapster 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd snel en duidelijk te vinden wat ik wil, mooie beschrijvingen bovendien!

Service
Bestellen, betalen en dan binnen 24 uur mijn gekochte lens in huis! Ongelooflijk maar waar....

Assortiment
Alles wat ik nodig heb!

Aanbeveling
Urk is voor velen een eind weg, mooie winkel daar niet van, maar het gemak van deze uitstekende web winkel, met de (meer dan) uitgebreide email confirmaties is gewoon prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotty Nijkamp 03-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijk naar waar je op zoek bent.

Service
TOPPIE
Zowel in het digitaal bestellen en bij het pakket onderweg.
Op vragen krijg je via de mail snel antwoord.

Extra toelichting
Fijn snel iets bestellen ....en rap op de deurmat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groef 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te vinden artikelen, makkelijk te bestellen

Service
prima levering

Assortiment
alles wat je mag verwachten te vinden in deze winkel

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R de Jong 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bestellen werkt heel goed; in moeilijke gevallen kan je de winkel bezoeken

Service
altijd goede service ontvangen

Assortiment
bijna alles is er

Aanbeveling
gelet op het totaalplaatje

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Krabshuis 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste product gevonden voor scherpe prijs en hulp bij een chat was snel en juist.

Service
Snelle reactie op een vraag over specs van het product gekregen die niet op de site te vinden was.

Assortiment
redelijk brede keus printers.

Aanbeveling
Snelle levering en zeer scherpe prijs. Levering volgens opgave.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hasselbox 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle producten zijn op een overzichtelijke manier makkelijk te vinden

Service
Niets op aan te merken.

Assortiment
Tot op vandaag nog nooit vergeefs gezocht naar wat ik wil kopen

Aanbeveling
Kan haast niet beter

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb, kijk ik altijd eerst hier. Betrouwbaarheid, Service, snelheid enz.Niets aan doen. Laten zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Heldere site. Bestelprocedure liep gesmeerd. Alleen de zaterdagse bestelling werd niet op maandag maar pas op dinsdag afgeleverd. Maar dat is misschien de schuld van post.nl

Service
Was stom genoeg vergeten een geheugenkaart bij te bestellen. Werd gratis, aangetekend en wel, nagestuurd. Prima!

Aanbeveling
Eigenlijk verder geen opmerkingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

G Buchner 03-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en geordende ingedeelde winkel.

Service
Het personeel neemt uitgebreid de tijd om de klant te informeren over de producten en mee te denken in oplossingen.

Assortiment
Ruime keuze aan producten op voorraad

Aanbeveling
Personeel met verstand van zaken en begrip voor de klant, meedenkend, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering, gemakkelijke site

Service
snelle feedback, ook via email / chat / telefoon

Extra toelichting
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elorenzovv 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijke en overzichtelijke webshop.

Service
Super service! Ik had een vraag over een product welke ik net had ontvangen (super snelle levering) en had deze gesteld via email, kreeg binnen 1 minuut antwoord van cameranu.nl, echt super!

Assortiment
Wat je maar kunt bedenken wat betreft camera's, onderdelen en accesoires cameranu.nl heeft bijna alles.

Aanbeveling
Zeer tevreden met alles, zowel de webshop, de levering, de service alles was super!

Extra toelichting
Zeker een een aanrader, wil je een camera aanschaffen of iets nodig voor je camera? Cameranu.nl is echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cilia 02-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles onder 1 dak en overzichtelijk

Service
Netjes geholpen en mijn vragen beantwoord

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker een bezoek waard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TvdW 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Batellen via webshop is simpel en duidelijke site

Service
Had product gekocht,maar bij nader inzien wilde ik een alternatief.Het liep allemaal erg vlot met retourneren en terug ontvangen van betaalde bedrag

Assortiment
uitstekend assortiment ,ruim voldoende keus

Aanbeveling
winkel in Urk heeft alle producten overzichtelijk uitgestald en op eerste verdieping alles voor de proffesionals

Extra toelichting
Toppy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product waar ik naar zocht was makkelijk te vinden op de overzichtelijke site.

Service
Snelle levering precies op de opgegeven tijd.

Assortiment
het assortiment is groot en voldoende.

Aanbeveling
Groot en goed assortiment, overzichtelijke site,
snelle en stipte levering . Concurerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en snel

Assortiment
Helemaal prima, genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stef 02-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Werdt netjes op de hoogte gebracht...!

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Net als de vorig keer ben ik na afloop erg tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Nienke 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling geplaatst via internet: overzichtelijke website, gemakkelijk zoeken en vinden via duidelijke rubrieken

Service
Elke vraag wordt duidelijk beantwoord, levering altijd snel op de volgende (werk)dag

Assortiment
Ruime sortering, soms is iets uitverkocht maar wordt geleverd zodra het op voorraad is

Aanbeveling
Prettig winkelen via website, prettig winkelen in de winkel op Urk. Personeel is vriendelijk, neemt de tijd voor elke vraag en geeft duidelijk antwoord en advies. En, koffie terwijl je wacht, lekker! Voel me altijd als een kind in de snoepwinkel als ik er ben....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William v Schuur 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en gemakkelijk via internet en een super snelle levering vandaag besteld morgen in huis

Service
Zeer snelle levering en met elke handeling kreeg ik een mail

Assortiment
Zeer veel keuze uit allerlei spullen en accessoires

Aanbeveling
Vanwege de super snelle levering

Extra toelichting
Gewoon bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Studio Lumi 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebruiksgemak site dikke plus

Service
Snelle levering zoals altijd

Assortiment
assortiment is aantrekkelijk voor zowel de amateur als de professional .

Aanbeveling
als ik wat nodig heb is dit de eerste en laatste shop waar ik kijk ...ik bestel het toch bij jullie ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk te vinden wat ik zocht

Service
Snelle levering, verschillende bevestigingsmails.

Assortiment
Ik heb er gevonden wat ik zocht, niet zozeer naar de rest van het assortiment gekeken. Bij mijn bestelling werd er de mogelijkheid aangegeven om voor een voordeelpakket te kiezen.

Aanbeveling
Duidelijke site,je moet je wel registreren maar dat gaat snel. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob driessen 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte no fuzz afhandeling

Service
Gemakkelijk winkelen zonder je huis te moeten verlaten, gratis verzending en de dag erna genieten van je aankoop.

Assortiment
Ruim assortiment aan scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zie mijn andere motivaties, zegt genoeg over cameranu.nl

Extra toelichting
Doe zo verder...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lesley Lagewaard 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen vanuit je luie stoel. Duidelijke foto's met omschrijving. Vaak voorzien van reviews van eerdere kopers. Dit geeft een indruk van het product

Service
Snelle levering met track & trace.

Assortiment
Veel aanbod wat uit voorraad geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sabine Mein 01-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering , goed verpakt! Ga zekeer vaker bestellen!

Service
Snel en goed afgehandeld

Assortiment
Uitgebreid assortiment, veel keuze, niet alleen de A merken maar ook de voordeligere maar niet mindere b merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Bouwman 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Betreft garantieprocedure. Prima, maar een bevestigingsmail mee laten sturen met de het kapotte product is misschien wat over done.

Service
Garantieafwikkeling is prima. Andere vragen leven nog wel eens een onduidelijk antwoord waardoor misverstanden ontstaan.

Assortiment
Ik mis niets.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie, goed werkende website

Service
Snelle respons klantenservice op vraag

Assortiment
Zeer ruime keus en veel op voorraad

Aanbeveling
Goede balans tussen prijs, betrouwbaarheid, voorraad, assortiment en snelheid van leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CTrof 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Was erg makkelijk het juiste product te vinden.

Assortiment
Je hebt veel keus van diverse producten.

Aanbeveling
Gewoon een super goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Cameranu heeft alles voor goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews