cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henco77 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alles werkt prima overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
bijna een 10 maar ja dan blijft er niets meer te wensen over

Aanbeveling
je kunt cameranu.nl met een gerust hart adviseren aan familie vrienden en bekende zelfs onbekende beter vind je toch niet!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markie 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en gemakkelijk bestellen.

Service
Product 's avonds besteld de volgende dag al geleverd.

Assortiment
Veel keuze en uitgebreide uitleg bij de producten.

Aanbeveling
Prettig en gemakkelijk winkelen.

Extra toelichting
Heb meerdere keren iets besteld bij Camera nu en ben hier zeer tevreden over, snelle levering en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ceth 09-10-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruim en vaak een goede/juiste hulp van ervaren en vriendelijke mensen

Service
Deze is echt goed. Een keer een rollerback gekocht;
beviel niet. Mijn DSRL paste niet, door communicatie probleem/misverstand een te kleine trolly gekocht; werd aan huis omgewisseld voor de juiste

Assortiment
het meeste actuele is er

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG 09-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kennis van zaken een vriendelijke hulp ter plaatse. De website is duidelijk en overzichtelijk. Bij vragen wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven. Levering snel.

Service
Een defecte camera ter reparatie aangeboden. Schade was eigen schuld. Toch is de reparatie onder garantie verholpen. Tussentijds stand van zaken betreffende de reparatie Binnen 3 weken retour.

Assortiment
Zeer uitgebreid en juiste prijs kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
Camera aangeschaft ivm defecte camera. die ter reparatie was aangeboden. Camera is noodzakelijk bij beroepsuitoefening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Trapman 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van online bestellen op een duidelijke website

Service
Levertijd was sneller dan aangegeven

Assortiment
Heel groot assortiment en hetgeen wat ik zocht was snel gevonden

Aanbeveling
Snelheid, overzichtelijkheid vind ik belangrijk bij een webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roselinde 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
volop keuze van thuis uit, volop de mogelijkheid te vergelijken...

Service
vragen worden snel en accuraat beantwoord, levering is heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Gerrits 09-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was goed te vinden. De werkwijze van de winkel, was mij niet direct duidelijk

Service
Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over de fototoestellen.

Assortiment
Na mijn wensen kenbaar gemaakt te hebben, kreeg ik een duidelijk aanbod en was de keus snel gemaakt

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Nadat ik iets wilde ruilen, werd ik direct tegemoet gekomen, ondanks een foutje van mij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Crumper 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
super snel in huis

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie de vorige antwoorden

Extra toelichting
prettige winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cath Dijkstra 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden, het bestelproces is eenvoudig.

Service
Ik kreeg per mail bericht dat een van de door mij bestelde producten niet meer op voorraad was en later geleverd werd. Dit was overigens slechts 1 dag later.

Assortiment
Veel verschillende producten, maar ook van elk product veel verschillende uitvoeringen, van zeer betaalbaar tot meer luxe van aard.

Aanbeveling
Nee, ruime keuze en goede service. Prima winkel dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yellow submarine 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en gemakkelijk het juiste product kunnen selecteren.

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Assortiment
Breed assortiment. Ook verrekijkers.

Aanbeveling
Erg belangrijk om te weten hoe de bestelling loopt. Goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

achtergrondsysteem 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden, duidelijke verwijzing op webside,eenvoudig te bestellen en inloggen

Service
bestelling op afgesproken datum ontvangen

Assortiment
veel soorten en keus,prijs prima

Aanbeveling
goede service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard de Boorder 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat je zoekt is snel en overzichtelijk te vinden met voldoende informatie. (wat mij betreft)

Service
Levering op tijd en goed verpakt, verder geen ervaring.

Assortiment
Bijna alle merken zijn leverbaar of in voorraad en dat is zeker niet overal het geval, daarvoor zijn de levertijden kort

Aanbeveling
Goede overzichtelijke winkel die naar mijn ervaring zijn afspraken nakomt. Verder is de site fijn om te onderzoeken wat allemaal mogelijk is in het woud van mogelijkheden.

Extra toelichting
Ook mijn vrouw heeft goede ervaring met haar bestelling, ook goed verpakt en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beppie 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals gewoonlijk snelle levering

Service
Ze nemen erg veel tijd voor de klant.zelfs als je hebt gezegd dat je op dat moment niks koopt

Assortiment
Alles is er wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CC 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk, goede prijs en snel zoals aangegeven

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling via de mail inclusief factuur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter M 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Meer in de winkel dan menig andere fotowebshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EKFotografie 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Meeste artikelen zijn makkelijk te vinden. Opzet is overzichtelijk.

Service
Gewoon goed, heb niet echt contact gehad met een medewerker maar de afhandeling van orders verloopt heel snel en dat is gunstig.

Assortiment
Ruimschoots voldoende, je kunt hier echt bijna alles vinden wat je nodig kan hebben.

Aanbeveling
Het enige minpuntje is dat de aanbiedingen vaak niet echt spectaculair zijn en jammer genoeg is Cameranu niet de goedkoopste anders hadden ze van mij een 10 gekregen en hadden ze aan mij heel goed kunnen verdienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 08-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had al op de website gekeken en een verlanglijstje gemaakt. Kon op de site alles prima vinden.

Service
Ik ben met mijn verlanglijstje naar de winkel gegaan omdat ik toch advies wilde of de producten die ik wilde aanschaffen de juiste voor mij zouden zijn. Ik ben daar heel goed in geadviseerd

Assortiment
Alles wat ik wilde kunnen vinden behalve een passe partout snijder.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed advies gekregen via de Chat.

Extra toelichting
Goed advies gekregen via de chat in de webshop. Levering was erg snel en alles was in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De lens die ik zocht, was makkelijk te vinden

Service
De volgende dag werd de lens al bezorgd. En goed verpakt, om de kans op beschadigingen te minimaliseren

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Schilt 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
CameraNU.nl is een goede snelle webshop. Duidelijke webwinkel met ruim voldoende verfijningen om je zoekopdracht naar het gewenste artikel te vinden. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen en zo nodig aan te passen. Bestellingen worden erg snel afgeleverd. Nl de andere dag al.

Assortiment
Men heeft heel veel in de winkel voor een " normale" prijs / kwaliteit.

Aanbeveling
Deze beoordeling kom tot stand door , de keuze mogelijkheden, de aankoop en de snelle afhandeling

Extra toelichting
De bestelling die ik plaatste was Ok en is netjes afgeleverd, aangetekend verzonden zodat gemakkelijk na is te gaan als er iets mis gaat bij de aflevering. Een volgende keer dat ik iets nodig heb voor mijn camera zal ik zeker ook bij Camera Nu kijken of deze het aanbieden...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gebracht wanneer het geleverd wordt .

Assortiment
Zeer ruim assortiment want deze strap was elders niet leverbaar !

Aanbeveling
Voor herhaling vatbaar !

Extra toelichting
Neen , alleen maar goeds !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erol Alici 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ervaring tot nu toe is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankK 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment

Service
Snel en goed

Assortiment
Het item wat ik kocht was op niet veel plaatsen te vinden en nergens goedkoper

Aanbeveling
Prettig shoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Heegsma 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website is overzichtelijk en je kunt snel iets vinden en mocht het vinden niet lukken dan reageert de servicedesk snel met een link naar het gezochte item. Dat is heel netjes!

Service
Snelle reactie met voldoende informatie, ook als er in de opmerkingen veld bij de bestelling wat wordt geplaatst valt dit op en reageert men netjes hierop!

Assortiment
Het is een groot assortiment, waar je veel kunt krijgen en snelle levering mogelijk is. Eventueel zou de winkel kunnen overwegen gratis workshops te geven bij de winkel in Urk, bijvoorbeeld model fotografie of wat is het verschil tussen de diverse lenzen bij de camera van de klant.

Aanbeveling
zoals aangegeven winkel heeft een uitgebreid assortiment met een snelle servicedesk en verhuur van lenzen en camera's. Het is jammer dat er de VVV-bonnen niet geaccepteerd worden. Daarom geef ik nu een 8 i.p.v. een 9 (een 10 geef ik nooit want dat zou betekenen dat er geen verbetering mogelijk is en dat is er altijd)

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bob Jansen 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website en mooie winkel

Service
In de winkel wordt je door deskundig en vriendelijke personeel geholpen.
De website is helder en volledig.

Assortiment
Goed, professioneel assortiment.

Aanbeveling
CameraNu hoort bij de allerbeste (internet)winkels wat betreft volledigheid van het assortiment, wat betreft prijs en wat betreft voorraadpositie.

Extra toelichting
Het verzenden zou wat meer keuzemogelijkheden moeten krijgen bijvoorbeeld aflevering bij een afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes Brouwer 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
De website ziet er goed uit, je kunt alles snel en overzichtelijk vinden.

Service
Ik heb mijn bestelling netjes op tijd binnen gekregen.

Assortiment
Ik vind de prijs-kwaliteit goed, ook heb je een ruime keuze uit diverse producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

whunia 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk, product was makkelijk te vinden.

Service
Snelle en correcte verzending.

Assortiment
goed en compleet assortiment, het door door mij bestelde artikel was snel en makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Goede en snelle verzending, en een compleet assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ben afgegaan op eerder geplaatste reviews vooral op kieskeurig

Assortiment
Een heel breed assortiment en veel direct leverbaar

Aanbeveling
Maakt mijn verwachting waar

Extra toelichting
Na mijn eerste bestelling die snel werd geleverd kreg ik 4 dagen later een kaartje van de Post.nl dat een geleverd pakketje ongefrankeerd was verzonden en daar de afzender niet bekend was, of ik de kosten + administratiekosten wilde overmaken. Na een mailtje met de gegevens naar Camera-nu te hebben gestuurd hebben zij dit verder met de post afgehandeld. Keurig. Mijn volgende bestelling zal ik zeker weer bij Camera-nu plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felicia 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bart 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop is overzichtelijk

Service
Snel geleverd, keurig verpakt, prima communicatie

Assortiment
Zeer uitgebreid op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Beoordeling op basis van mijn eerste bestelling. Kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Bosmans 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk website, overzichtelijk

Service
Zeer snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RooRtjuh 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Goede en snelle levering en service. Product is ook goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maritha 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouke 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Bestellen is een koud kunstje.......maar dan

Service
Werd bij een vraag over het product meteen door verwezen naar Canon

Aanbeveling
De camera is niet gebruiksklaar, je moet er nog een kaartje bij kopen, je moet er een cardreader bij kopen, voor het bewerken van de films moet je er een codec of comvert programma bij kopen, dit is een bedrag wat toch wel gaat om een tweehonderd euro als het niet meer is.

Extra toelichting
Als je vervolgens de klantenservice belt wordt je heel vriendelijk te woord gestaan maar snel door verwezen naar Canon, het viel mij behoorlijk tegen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Lies van Zanten 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk menu helpt goed met zoeken.

Service
Terug sturen is eenvoudig, doen niet moeilijk.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht. Kon ik bij andere zaken niet vinden. En niet duur.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorim de Roos 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk, en een account aanmaken helemaal.

Service
Ook al bestelde ik het product laat in de avond, alsnog werd het sneller bezorgd dan alle andere webshops

Assortiment
CameraNU had precies het product waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Snelheid, goede bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lieselot 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goeie filtersystemen

Service
Duidelijke informatie gekregen via mail en telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joep 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk. Zoeken geeft duidelijke resultaten terug.

Assortiment
Ik bestel steeds meer op CameraNU omdat ze een groot assortiment en voorraad hebben van de foto spullen die ik zoek.

Aanbeveling
Meerdere bestellingen gedaan. Duidelijke website en communicatie via e-mail. Goede voorraad. Snelle levertijd (binnen 24u). Voorraad informatie klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Gerritsen 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijke webside

Service
,savonds besteld en de volgende dag thuisbezorgd! sneller kan niet.

Assortiment
Ruim assortiment gepresenteerd op webside

Extra toelichting
De winkel nog niet bezocht ,maar ga zeker,zodra ik in Urk kom deze bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 05-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezet en alles duidelijk vindbaar

Service
Ondanks de vele klanten op dat moment toch snel en duidelijk geholpen

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dialeen 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk site met snelle zoekfunctie met een optimale afwikkeling van de aankoop

Service
netjes en behulpzaam en geheel naar wens

Assortiment
goeie prijs en breed en diep assortiment

Aanbeveling
Hier geldt nog steeds "klant is koning"

Extra toelichting
aankoopprocedure verloopt zoals je dat zou willen en geeft een positief gevoel over je aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op 5 minuutjes fietsen vanaf huis!

Service
Ideaal keuze systeem, direct afhalen, assistentie, uitleg, wat je maar wilt, en de koffie staat klaar.

Assortiment
Gewoon een Imac op voorraad, geweldig toch.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een heerlijk overzichtelijke webshop met een ruim assortiment, goede service, en een prachtige winkel voor wie gewoon eerst het product wil zien en proberen! Perfect voorbeeld van Clicks and Bricks.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Tromp 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verloopt soepel via internet.

Service
Alles wordt keurig afgehandeld

Assortiment
Goede camera's e.d.zijn altijd in huis

Aanbeveling
Aan iedereen zal ik deze winkel aanraden

Extra toelichting
Er wordt altijd op tijd geleverd. Ze komen hun beloften na!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine van DijkHavenaar 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
Vlotte levering binnen beloofde tijd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Fijne winkel om je bestelling te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel veel op voorraad,en als ze op de site zeggen dat het op voorraad is dan is het er ook!goede merk producten voor een scherpe prijs!

Service
Verstand van zaken.

Assortiment
Heel veel en overzichtig

Aanbeveling
Vlot geholpen,goede uitleg van het product

Extra toelichting
N.V.T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles gaat goed; zoeken op de site, het geschikte assortiment is er, de prijzen zijn scherp en de levering is zeer snel en netjes verzorgd!

Service
Retour zenden gaat bijzonder makkelijk en wordt correct afgehandeld!

Extra toelichting
Nee, het is jammer dat voor mij de winkel wat ver weg is maar dat neemt niet weg dat ik graag bij Cameranu bestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed ingedeeld en makkelijk te vinden!

Service
Veel informatie via de mail over de bezorging

Assortiment
Veel aanwezig maar had nog een paar extra dingetjes gezien

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site met veel spullen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dico Bak 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke beschrijving van de producten, en een hele overzichtelijke website.

Service
Duidelijke bevestigings e-mail, Track & Trace, bij problemen word je goed geholpen en goed bereikbaar.

Assortiment
Uitgebreide keuze in alles wat met camera en fotografie te maken heeft, goede uitleg van de producten en goede prijzen.

Aanbeveling
Een prima winkel om je aankoop te doen. Ook als je net begint met fotograferen. Het personeel is bereid je te helpen en alles hartstikke duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry de Groot 05-10-2015 In de winkel gekocht
In Urk en via de webshop
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op het internet kun je alles gemakkelijk vinden.
De informatie is ook duidelijk en indien je nog wat vragen hebt over je mogelijke aanschaf heb je ook snel contact met een medewerker.

Service
Snelle service en goede garantie. Mijn accu van ruim 1 jaar oud werkte niet meer goed. Ik heb na de uitleg van mijn klacht snel een nieuwe accu gekregen.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen voor mij.

Aanbeveling
Buiten het internet shoppen is de winkel zelf ook prachtig, er zijn leuke workshops te volgen en je wordt goed geholpen. Kom het liefst door de weeks, want op zaterdag is het erg druk (mijn ervaring)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Transfiguro 05-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik rij met plezier vanuit Almere naar Urk. Krijg goede adviezen en ik kom er graag.

Service
Prijsopgave voor reparatie ontvang ik vooraf. Men neemt ook de tijd om alles goed uit te leggen.

Assortiment
Ik heb nog nooi mis gegrepen.

Aanbeveling
Gewoon in alle opzichten een plezierige winkel. Ik koop mijn camera spullen nieuw en tweedehands bij Cameranu.nl

Extra toelichting
Ben een trouwe klant en dat blijft zolang ze zo door gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews