cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob van Empel 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Altijd goed

Assortiment
ruim gesorteerd

Aanbeveling
Goede communicatie, redelijk snel in huis.

Extra toelichting
"Ik was een tijd aan het zoeken, maar vond de prijs erg hoog. Na een paar klonen te hebben geprobeerd bleek dat ook niet zaligmakend. Toch maar weer op zoek en bij Camera Nu tientjes goedkoper gevonden. Werkt goed, prijs goed en levering prima."

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RV 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product op naam snel gevonden.
Bestellen wijst zich vanzelf.

Service
levertijd goed.
Site was goed bereikbaar.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik meteen gevonden.
Assortiment is groot.

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik bij jullie bestel, het is moeilijk om dan een oordeel te geven. Maar ga zo door, ziet goed uit en werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T van Oosterom 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Batterij moeilijk meer verkrijgbaar voor oude type foto toestel.in de gewone winkel om de hoek, nee meneer zijn niet meer verkrijgbaar,het wordt tijd dat u een nieuwe koopt.Een vraag gesteld bij CameraNU.nl ,jawel hoor op voorraad mijnheer

Service
Elk moment van de dag wordt je geholpen,en krijg je antwoord .op je vragen. netjes op tijd afgeleverd via de bezorger van pakketdienst.

Assortiment
Wat ik wilde bestellen was op voorraad .
De prijs ? moeilijk te vergelijken.omdat in andere winkels niet leverbaar was

Aanbeveling
Zie vorige toelichting.

Extra toelichting
Omdat verschillende medewerkers antwoord op mijn vragen gaven. had ik het idee dat ze niet op de hoogte waren wat een ander geantwoord heeft op mijn vragen via mail,of niet goed gelezen hadden.maar alles kwam toch nog goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobGoud 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen met een paar muisklikken is het gebeurd. Ook de beschrijvingen bij de artikelen is zeer duidelijk

Service
Ik heb geen enkele klacht, zeer snel geleverd en precies wat ik verwachte te krijgen.

Aanbeveling
Ik hou het op een negen, er moet wat te verbeteren zijn maar eigenlijk zou ik niet weten wat.... bij mij was alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Horseman 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Geen contact gehad, Geheel via internet. Had geen vragen/ opmerkingen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met duidelijke informatie.

Service
Prima berichtgeving over de bestelling. Snelle levering.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goed verpakt. Ik kon bestelling bij de supermarkt laten komen omdat ik een paar dagen niet thuis was, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 10-09-2015 In de winkel gekocht
In urk na mij op de site georiënteerd te hebben
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In vitrine en met behulp van genoeg personeel is alles te vinden

Service
Prima

Assortiment
Voor mij eisen is er genoeg

Aanbeveling
Jammer dat er maar een is om te kijken en niet in het midden van het land

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RR 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product was goed te vinden. De beschrijving is goed. Er hadden wat meer afbeeldingen van het product op de site mogen staan.

Service
Uitstekende service. Snel en goedkoop geleverd.

Assortiment
De winkel heeft een divers assortiment. Er worden kwalitatief goede producten aangeboden.

Aanbeveling
Uitstekende service. Prijs/kwaliteit top! Levering is snel en goedkoop.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimberly 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze stellen je goed op je gemak als je iets niet snapt of bang bent dat het te laat komt

Service
Houden netjes aan de afspraken

Assortiment
Wat duidelijker fotos maken de rest is perfect

Aanbeveling
top!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yvette 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk toebehoren mee bestellen, omdat deze al als combo te bestellen zijn

Service
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Ruime keuze aan camera's ook voor een lager budget

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website

Service
Snelle levering maar bij pak je gemaakt toch een dag later als voorspeld

Assortiment
Assortiment is prima en goede product uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Effectief zoeken, goede toelichting bij de producten en leuke set aanbiedingen

Service
Super snelle levering en alles goed afgeleverd

Assortiment
Weinig op aan te merken

Aanbeveling
Prima winkel, goed assortiment en scherpe prijzen

Extra toelichting
Dit is de zoveelste aankoop die ik heb gedaan bij Cameranu. Elke keer tot nu toe prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten overzichtelijk gerangschikt. Bestelprocedure kort en helder.

Service
Levertijd comfort belofte.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop met groot assortiment en prima prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linel 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk bestellen.

Service
Snelle verzending. Volgende dag al in huis.

Assortiment
Wat ik zocht werd verkocht.

Aanbeveling
Keurige duidelijke winkel die netjes en snel de bestelling verzend.

Extra toelichting
Ik zou de volgende keer weer hier bestellen mits de prijs overeenkomt met de andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 10-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk met duidelijke gegevens en prijs van de te verkopen producten.

Service
Personeel is vriendelijk en zeer vakkundig.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en ... voor elke portemonnee wat wils.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel met hun personeel zeer aanbevelen aan potentiële kopers van fotoproducten!

Extra toelichting
Urk is niet zover als men denkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanguard UPRise II 46 Pro Back Bag 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpele,overzichtelijke interface

Service
bestellen,betalen en kort erna ontvangen

Assortiment
even gewoon als test enkele dingen gezocht in de webwinkel en slechts één ding niet gevonden

Aanbeveling
prijs,kwaliteit en aanbood liggen in de lijn van wat ik verwacht

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen de Kort 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online te bestellen, dus gemakkelijk. Product wat ik wilde was ook makkelijk te vinden op de site van CameraNU. Een 10 is perfect en die komt vrijwel nooit voor, een 9 is verder prima en gewoon goed!

Service
Service is op zich prima alleen in mijn geval stond de pakketservice 2x aan de deur terwijl ik gewoon thuis was maar niets gemerkt (er zit een deurbel....). Enfin, ik kon het pakketje wel ophalen bij de locale Primera dus ook goed.

Assortiment
CameraNu heeft een ruim assortiment om uit te kiezen, keuzestress ;-)

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Het Mooiste Moment 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk

Service
Snel geleverd zonder problemen

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goede winkel, goede prijs en prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tondeg 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze en niet duur

Service
via de online winkel besteld en mooi op tijd aangekomen je kan goed aangeven wanneer je het produkt wilt ontvangen

Aanbeveling
simpel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJS 09-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel de website als de winkel is tructueel geordend, waardoor het zoeken eenvoudig is en doeltreffend.

Service
Service via de telefonische klantenservice en in de winkel verliep prima.

Assortiment
Zowel voor de beginnende als ver gevorderde hoobisten is het assortiment zeer breed.

Aanbeveling
Recentelijk de nieuwste Canon EOS gekocht welke op voorraad was bij Cameranu.nl terwijl deze bij de concurrenten in back order stonden.

Extra toelichting
Prijs-kwaliteitverhouding zeer concurrerend t.o.v. de concollegae fotozaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Baekelmans 09-09-2015 In de winkel gekocht
Urk!
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
de website was al zo goed en duidelijk, dat wij graag eens wilden gaan winkelen in Urk!

Service
Kortom een perfecte klantenbenadering en super veel kennis van zaken!

Assortiment
heel uitgebreid assortiment tegen een goede prijs!

Aanbeveling
wij hebben nog geen betere winkel gevonden op het gebied van film en camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charles 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede site, overzichtelijk. Geen overbodige vragen.

Service
Lijkt me goed. Geen bijzondere mening over. Het artikel was goed verpakt en verzonden binnen de afgesproken tijd.

Assortiment
Genoeg te keizen

Aanbeveling
Een uitstekende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leny Hamoen 09-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alle producten zijn goed te vinden

Assortiment
Ik kan niks bedenken wat ik niet zou kunnen vinden

Aanbeveling
Een prettige behandeling, een verkoper die met je meedenkt. Die niet iets duurders probeert aan te smeren maar je adviseert op basis van wat je vertelt.

Extra toelichting
gewoon een goede winkel, groot assortiment en je wordt als klant goed gezien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim van Onselen 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets op aan te merken, het is makkerlijk te bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Survice eigenlijk nog nooit gebruik van gemaakt omdat ik altijd bestel, en dat is altijd goed gegaan. Maar ik weet zeker dat daar niks mis mee is.

Assortiment
Super assortiment, er kan natuurlijk altijd meer bij om nogmeer klanten tevreden kunnen stellen.

Aanbeveling
Een 9 omdat het heel snel verzonden en thuis is. Duidelijke website en makkerlijk te bestellen. Goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reint 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed gedocumenteerd. enigszins verbaasd over de verzendopties.

Extra toelichting
Product werd onder aangetekend verstuurd. Dit had ik niet aangegeven. Maar: zonder extra kosten. Geweldig!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
I make an order just before midnight and next day at 13 o'clock I have whole order at home! Very fast shipping and delivery in the Netherlands.

Assortiment
I got everything what I need and very good prices!

Aanbeveling
Everyone should be satisfied after shopping in cameranu.nl

Extra toelichting
WOW! Really good shop! Good prices, very fast shipping and delivery!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 09-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is goed berijdbaar doordat het vlak bij de snelweg ligt. In de winkel zelf wordt gewerkt met een soort nummertrekking systeem waar in je invoert wat precies wilt. Iets ophalen of advies ed. Je wordt dan aan de juiste Bali gekoppeld. Scheelt een hoop

Service
De medewerkers zijn kundig en adviseren goed waarbij goed gekeken wordt naar je wensen

Assortiment
Het assortiment is groot. Ik heb nog niet meegemaakt dat er iets niet was wat ik wilde hebben

Aanbeveling
In het algemeen een zeer prettige en professionele winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 09-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Na tweemaal gevraagd te hebben of het gewenste artikel voorradig is, hetgeen werd bevestigd, ontving ik toch het verkeerde artikel. Gelukkig wel alles zonder kosten kunnen retourneren. Hopelijk krijg ik ook snel mijn geld retour.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MBO 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden en te bestellen

Service
Snelle levering en meedenkend met verzending

Assortiment
Alles wat ik zoek als is er te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt gemakkelijk producten vergelijken.

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 09-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Heerlijk op het internet zitten zoeken naar hetgeen wat ik nodig had.. Veel keuze.. Teveel waardoor ik gebeld heb

Service
Werd super geholpen kreeg aan de telefoon een man en die vroeg me van alles wat ik van plan was en op basis daarvan heb ik mijn keuze gemaakt. Top ook gaven ze de goedkoopste aan helaas was deze niet meer op voorraad..

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Ben niet in de winkel geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ADH 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor twaalf uur 's nachts, volgende dag de spullen in huis! Afgeleverd aan de deur waar je wilt.

Service
De bestelde spullen worden goed ingepakt met luchtkussens.

Assortiment
Ondanks dat ze veel hebben, hebben ze niet alles. Dat kan natuurlijk ook niet. De producten die ze wel verkopen zijn scherp geprijsd.

Aanbeveling
Goede assortiment van producten, persoonlijke service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

trudy 08-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dicht bij de deur en ruime keus in prettige winkelomgeving met alle service aanwezig.

Service
Goede service met leuke tips en er word met je meegedacht.Medewerkers weten waar ze het over hebben!

Assortiment
Wat ik tot nu toe bij ze heb gekocht was altijd op voorraad en direct beschikbaar,erg prettig!

Aanbeveling
Voor liefhebbers van fotografie en op dat gebied een echte aanrader.Prettige mensen die met plezier helpen bij je keuze en/of vragen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy Panis 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles duidelijk!

Service
na de bestelling, snelle levering

Assortiment
veel keuze, duidelijke foto's

Extra toelichting
ik ben nog maar een fotograaf in opleiding, moet nog veel spullen kopen dus ben blij met deze site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moos 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind de website overzichtelijk! Je vindt gemakkelijk wat je zoekt!

Service
Als ik een vraag had werd ik snel geholpen!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is in het assortiment!

Aanbeveling
Het is een fijne zaak!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over m'n nieuwe camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijn 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Leuk product, fijne webshop en snelle nette levering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eddy 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon via de eerste "zoekslag" al vinden wat ik zocht, gemakkelijk!

Service
Had iets besteld waarvan ik dacht dat ik het kwijt was, bleek niet zo te zijn. Gebeld en de bestelling omgezet naar iets wat ik wel nodig had! Linkje voor betalen toegestuurd gekregen en de volgende dag het artikle in de bus (accu).

Assortiment
Veel te vinden aan artikelen en gemakkelijk!

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke telefonische afhandeling!

Extra toelichting
Aan te raden voor je aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-09-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

6,5

Service
Jammer... een gemiste kans voor CameraNu.nl. Koop je een nieuwe camera van over de 700 euro, wil de verkoper er van alles bij verkopen, sd card, tasje, extra batterij, uv filter etc. Maar geen korting geven op het totaal pakket. Dus heb ik alleen de camera genomen en doe de bestelling van alle accessoires wel bij een ander.

Extra toelichting
Beter opletten wanneer een klant een totaal pakket wil kopen, dus camera met extra's. Laten zien dat dit gewaardeerd wordt met een stukje korting. Doet een ander nl wel.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

peet 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer snel gevonden

Service
zeer snelle levering

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Werkt goed. BTW terugkrijgen een beetje omslachtig.

Service
e-mail en telefoon contact verloopt vlot en snel reactie.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Aanbeveling
I love cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mijn keuze was makkelijk te vinden met goede omschrijving van het product

Service
Na het uitzoeken van mijn product was het een fluitje van een cent om het bestellingsproces Door te lopen. De site is heel duidelijk. Ook kreeg ik een aantal mailtjes over de status van mijn besteding. Helemaal goed.

Assortiment
Ik had gezocht naar een specifiek product nl de joby gorilla action tripod. Na deze te Googlen kwam ik eigenlijk meteen bij camera nu terecht.

Aanbeveling
Duidelijke site, goed assortiment, en bijzonder snelle service

Extra toelichting
Het was prettig om met jullie zaken te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website duidelijke informatie

Service
Duidelijke orderinformatie, snelle levering

Assortiment
Groot assortiment camera's en accesoirres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Diepens 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na ingeven van de juiste "lensgegevens" bij occasions, snel de gezochte lens gevonden.

Service
Snelle terugkoppeling na bestelling/betaling via I-deal.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik ook bij reeds eerder geplaatste bestellingen steeds kunnen vinden.

Aanbeveling
Duidelijke en mooie overzichtelijke web-site.

Extra toelichting
Wel jammer dat ik bij mijn bestelling aangegeven had dat als ik niet thuis zou zijn, de lens bij de overburen mocht worden afgegeven. Desondanks lag er een briefje "Niet thuis" in de bus en werd de lens een dag later afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogendoorn 07-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzichtelijk

Service
Klantvriendelijk en snel geholpen via mail/telefoon of in winkel

Assortiment
vrij veel te zien in winkel

Aanbeveling
Goede voorlichting en service

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel het juiste artikel gevonden

Assortiment
Heel veel keuze uit een groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Michiel Janssen 07-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel is zeer compleet met breed assortiment

Service
Bij een vorige bestelling had ik een product buiten garantieperiode dat toch nog werd hersteld. Was weliswaar fabrieksgarantie maar de winkel nam de moeite om het op te sturen

Assortiment
Breed en diep assortiment met voor mij de juiste merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Voor de bestelling gechat met medewerker. Snel en kundige reactie ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans Dorland 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, zeer alerte reactie. pronte levering.

Service
Bij bestelling aangegeven dat ik graag op de hoogte gehouden wilde m.b.t. tot een artikel dat niet op voorraad was.
Volgende dag een email ontvangen dat het artikel weer (beperkt) op voorraad was.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Eigenlijk nog nooit misgegrepen.

Aanbeveling
Goede website, zeer alerte reactie. pronte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOB 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en snel.

Service
Prima. Zeer snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Heeft wat ik nodig heb.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, goed & goedkoop, alles wat je wenst van een Webshop

Service
Prima aftersales, nemen alle tijd voor je vragen.

Assortiment
Ruim, kan er alles vinden wat ik zoek

Aanbeveling
staat No.1 in mijn WebShop bookmarks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews